Amusementsprogramma 2014 RSZK t Hofhuys

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Amusementsprogramma 2014 RSZK t Hofhuys"

Transcriptie

1 Amusementsprogramma 2014 RSZK t Hofhuys

2 Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat zijn ook anderen van harte welkom. Koffie en thee is voor interne cliënten en abonnementhouders gratis. De drankjes zijn exclusief. Zintuiglijk Amusement waaronder de zintuiglijke activiteiten vallen zijn voor cliënten in een vergevorderde fase van dementie. Feestelijk Culinair Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: Telefoon (0497) welzijn.amusement@rszk.nl

3 Amusement Welzijn Januari Maandag 6 januari SHANTELA SPECIALE ZORG Een zintuiglijke prikkeling door het stimuleren van de huid door middel van aanrakingen, knuffelen, wiegen en masseren. Aandacht voor de individuele cliënt. Woensdag 8 januari DE DOORDRUKKERS Een accordeongezelschap dat een breed repertoire aan Nederlandse liederen voor u komt spelen. Kom kijken en luisteren! Woensdag 15 januari VOLKSDANSEN Volksdansen, u kent ze wel. De echte Oudhollandse dansen waar iedereen zo van kan genieten. Een groep fanatieke dansers komt de hele ochtend voor u de allerleukste volksdansen laten zien. Kom lekker genieten van dit spektakel. Woensdag 29 januari JEANNE VERBEEK Heerlijke muziek van Jeanne Verbeek. Deze zangeres heeft al een groot eigen repertoire aan muzikale hoogstandjes. Kom luisteren en genieten.

4 Amusement Welzijn Februari Maandag 3 februari MIMAKKER mimakker Zoe weet op een vakkundige wijze mensen te ontmoeten en te ontroeren. Onbevangen, van hart tot hart, zonder plannen, oorspronkelijk, los van oordelen, mensgericht en respectvol. Woensdag 5 februari ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Woensdag 12 februari TON VAN SCHAIJK Ton is een enthousiaste zanger met een breed repetoire. Hij begeleidt zichzelf op keyboard, gitaar en Hawaiën gitaar. Woensdag 19 februari ERWIN FILLEE Kom luisteren naar deze muzikale artiest. Hij begeleidt zichzelf op keyboard en weet het publiek te raken. Donderdag 27 februari CARNAVAL MET DE TEUTENCOMMISSIE Van tot uur Een ouderwetse gezellige Carnavalsmiddag bij! Samen met de Teutencommissie, dansmarietjes, medewerkers en vrijwilligers! Alaaf! Vrijdag 28 februari CARNAVAL IN 'T LOO ROMMELGAT Van tot uur Een ouderwetse gezellige Carnavalsmiddag in het Rommelgat! Samen met de Prins, dansmariekes, medewerkers en vrijwilligers! Alaaf!

5 Amusement Welzijn Maart Zondag 2 maart DE HOFMUZIKANTEN Een ouderwetse gezellige Carnavalsmiddag met de Hofmuzikanten. Alaaf! Maandag 3 maart DE PIEPTEUTEN Van tot uur Een gezellig matinee met De Pietteuten. Alaaf! Maandag 10 maart MIMAKKER mimakker Zoe weet op een vakkundige wijze mensen te ontmoeten en te ontroeren. Onbevangen, van hart tot hart, zonder plannen, oorspronkelijk, los van oordelen, mensgericht en respectvol. Woensdag 12 maart KOOR VRIJ EN BLIJ Donderdag 20 maart LUSTIGE KLANKEN Van tot uur Vrijdag 21 maart MET DE MUZIEK MEE! Van tot uur Kom lekker genieten van een fantastisch koor uit Eersel. Zij brengen via muzikale wegen sfeer en gezelligheid. Al jaren een traditie in 't Hofhuys. Een optreden verzorgt door de Lustige Klanken. Kom luisteren en genieten! Het oranjefonds organiseert NL Doet. Samen met vele vrijwilligers gaan we er een gezellige avond van maken.

6 Amusement Welzijn Maart Woensdag 26 maart EUROMODE Van tot uur Kom gezellig winkelen bij Euro mode. Ze openen met een modeshow waarbij de nieuwe voorjaars- en zomermode wordt gepresenteerd.

7 Amusement Welzijn April Woensdag 2 april Maandag 7 april SHANTELA SPECIALE ZORG Woensdag 9 april NETERKLANKEN ontspannen. U bent van harte welkom! Een zintuiglijke prikkeling door het stimuleren van de huid door middel van aanrakingen, knuffelen, wiegen en masseren. Aandacht voor de individuele cliënt. Kom gezellig samen zingen met de liederentafel uit Netersel. Een moment om alle liedjes weer eens te oefenen en om uw zangkunsten te vertonen. Zorg dat u erbij bent en zing uit volle borst mee! Woensdag 23 april DE GRENSMUZIKANTEN De uit Reusel afkomstige Grensmuzikanten is een muziekgroep die ontstaan is uit muzikanten die zich in hun jeugdjaren veel met de muziek bezighielden. Ze vormen een bandje met accordeon, zang, gitaar, banjo en drums. Dus voor een gezellige moment vol nederlandstallige meezingers komt u naar de zaal!

8 Amusement Welzijn Mei Woensdag 7 mei Maandag 12 mei ZINTUIGLIJKAMUSEMENT Woensdag 14 mei WANDEL 2 DAAGSE Van tot uur ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Een zintuiglijke prikkeling door het stimuleren van de zintuigen. Aandacht voor de individuele cliënt. Gezellig samen 2 dagen op pad. Een fijne wandeling doet u goed. Tijdens de middag wordt er ook gezorgd voor een stukje amusement. U ontvangt voor deze activiteit een uitnodiging via Welzijn. Vooraf aanmelden. Donderdag 15 mei WANDEL 2 DAAGSE Van tot uur Gezellig samen 2 dagen op pad. Een fijne wandeling doet u goed. Tijdens de middag wordt er ook gezorgd voor een stukje amusement. U ontvangt voor deze activiteit een uitnodiging via Welzijn. Vooraf aanmelden. Woensdag 21 mei JEANNE VERBEEK Heerlijke muziek van Jeanne Verbeek. Deze zangeres heeft al een groot eigen repertoire aan muzikale hoogstandjes. Kom luisteren en genieten van deze zangeres met haar prachtige marialiedjes. Woensdag 28 mei LIEDERENTAFEL HAPERT 3 X 3 Een grote gezellige club muzikale mensen komt u vermaken. Plezier en gezelligheid staan voorop! Kom mee zingen en luisteren.

9 Amusement Welzijn Juni Maandag 2 juni MIMAKKER mimakker Zoe weet op een vakkundige wijze mensen te ontmoeten en te ontroeren. Onbevangen, van hart tot hart, zonder plannen, oorspronkelijk, los van oordelen, mensgericht en respectvol. Woensdag 4 juni ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Woensdag 11 juni REUSELS MUZIEKSKE Het Reusels muziekske bestaat uit het duo Frans en Riet. Zij maken al jarenlang Nederlandse nummers en spelen deze dan ook graag voor u. Zij hebben een breed repertoire met eigen nummers, maar ook covers. Kom genieten! Woensdag 18 juni JOLANDA LEIJTEN Woensdag 25 juni HENK VAN SAMBEECK Jolanda Leijten verzorgt optredens met veel interactie en gezelligheid. Door haar jarenlange ervaring speelt Jolanda altijd het juiste repertoire op het juiste moment. Bent u ook benieuwd hoe zij de gelegenheid muzikaal in gaat vullen? Kom dan kijken. Henk van Sambeeck, een man waarbij muziek een deel van zijn leven is. Hij heeft een breed repertoire. Dit belooft een mooie muzikale middag te worden. Tot ziens!

10 Amusement Welzijn Juli Woensdag 2 juli ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Maandag 7 juli SHANTELA SPECIALE ZORG Een zintuiglijke prikkeling door het stimuleren van de huid door middel van aanrakingen, knuffelen, wiegen en masseren. Aandacht voor de individuele cliënt. Woensdag 9 juli VERRASSINGS AMUSEMENT Laat u verrassen, kom kijken en geniet. Dinsdag 15 juli FRIETWAGEN Van tot uur Woensdag 23 juli VERWEN AMUSEMENT Woensdag 30 juli LEZING OVER KAPELLEN Kermis in Bergeijk! Kom smullen van een frietje met snacks. U ontvangt vooraf een uitnodiging via team Welzijn. Vooraf aanmelden. Kom en laat u verwennen met een lekker ijsje. Peter Vermeulen komt vertellen over alle prachtige Kapellen hier uit de omgeving. Via een diavoorstelling laat hij al deze Kapelletjes zien.

11 Amusement Welzijn Augustus Maandag 4 augustus ZINTUIGLIJKE ACTIVITEIT Woensdag 6 augustus Woensdag 13 augustus FILM MIDDAG Een zintuiglijke prikkeling door het stimuleren van de zintuigen. Aandacht voor de individuele cliënt. ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Vanmiddag wordt er een film voor u gedraaid in de recreatiezaal van 't Hofhuys. U bent van harte welkom! Woensdag 20 augustus FRANS DE MEIJER Woensdag 27 augustus EDOUARD RSZK t Hofhuys Frans de Meijer verzorgt vrolijke liedjes voor vrolijke uurtjes. Hij speelt zowel bekende liedjes uit alle genres, als liedjes uit zijn eigen repertoire. Kom meezingen met Frans de Meijer. Edouard is een Franse chansonnier. In zijn repertoire zitten o.a. liedjes van Jacques Brel, Edith Piaf, Julien Clerc etc. Dit wordt een intieme en sfeervolle show!

12 Amusement Welzijn September Maandag 1 september MIMAKKER mimakker Zoe weet op een vakkundige wijze mensen te ontmoeten en te ontroeren. Onbevangen, van hart tot hart, zonder plannen, oorspronkelijk, los van oordelen, mensgericht en respectvol. Woensdag 3 september ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Woensdag 10 september JOY Dit muziekgezelschap bestaat uit 6 enthousiaste muzikanten. Zij spelen muziek uit de jaren Woensdag 17 september VERRASSING AMUSEMENT Woensdag 24 september EUROMODE Van tot uur Bij het drukken van deze gids was het programma van deze middag nog niet bekend. Kom naar de recreatiezaal en laat u verrassen! Kom gezellig winkelen bij Euro mode. Ze openen met een modeshow waarbij de nieuwe najaars- en wintermode wordt gepresenteerd.

13 Amusement Welzijn Oktober Woensdag 22 oktober KELLY THOMASSEN Kelly studeerde aan de musicalopleiding van de Fontys Academie te Tilburg. Zij zong in verschillende musicals en bands. Vandaag komt zij voor u zingen. Woensdag 15 oktober TRIO HOUDOE Het Trio Houdoe plus één is een muzikaal gezelschap dat in streektaal muziek maakt. Een echt Brabants gezelschap met een breed eigen repertoire aan muziek. Woensdag 8 oktober MARIE CHRISTIEN "Die bijzondere vrouw". Alleen in mei en oktober trekt Marie Christien met dit programma door het land. Kom luisteren en genieten van deze zangeres met haar prachtige marieliedjes. Maandag 6 oktober SHANTELA SPECIALE ZORG Woensdag 1 oktober Maandag 27 oktober ECHO DER KEMPEN Van tot uur Een zintuiglijke prikkeling door het stimuleren van de huid door middel van aanrakingen, knuffelen, wiegen en masseren. Aandacht voor de individuele cliënt. ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Echo der kempen geeft regelmatig optredens en doet mee aan concoursen en festivals.

14 Amusement Welzijn November Maandag 3 november MIMAKKER mimakker Zoe weet op een vakkundige wijze mensen te ontmoeten en te ontroeren. Onbevangen, van hart tot hart, zonder plannen, oorspronkelijk, los van oordelen, mensgericht en respectvol. Woensdag 5 november ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen. Woensdag 19 november VERWEN AMUSEMENT Kom en laat u verwennen met een lekkere Koffie. Woensdag 26 november VERRASSINGS - AMUSEMENT Kom en laat u muzikaal verrassen!

15 Amusement Welzijn December Maandag 1 december MIMAKKER mimakker Zoe weet op een vakkundige wijze mensen te ontmoeten en te ontroeren. Onbevangen, van hart tot hart, zonder plannen, oorspronkelijk, los van oordelen, mensgericht en respectvol. Woensdag 3 december SINTACTIVITEIT Sinterklaasfeest voor jong en oud. Laat u verrassen. Woensdag 10 december KERSTMARKT Van tot uur Een gezellige kerstmarkt staat voor u klaar. Verschillende kraampjes met leuke spellen en hebbedingen. Kom helemaal in de kerstsfeer op de kerstmarkt. Woensdag 17 december KERSTAMUSEMENT Woensdag 31 december OUDJAARSAMUSEMENT Een gezellige kerstactiviteit. Laat u verrassen. U komt helemaal in de kerstsfeer. Een muzikaal optreden om het oude jaar uit te luiden en het nieuwe te verwelkomen. U bent van harte welkom.

16

Amusementsprogramma 2014 RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof

Amusementsprogramma 2014 RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof Amusementsprogramma 2014 en 1 Betekenis pictogrammen Spel Inhoudsopgave Winkel Programma Amusement t/m pagina 15 Programma Amusement vanaf pagina 16 Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Kerkebogten

Amusementsprogramma 2014 RSZK Kerkebogten Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat zijn ook

Nadere informatie

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Hofhuys Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK De Hoevenakkers

Amusementsprogramma 2014 RSZK De Hoevenakkers Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat zijn ook

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Merefelt

Amusementsprogramma 2014 RSZK Merefelt Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof. 1 Amusement RSZK Mariahof

Jaarprogramma Amusement RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof. 1 Amusement RSZK Mariahof Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement en 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Inhoudsopgave Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Programma Amusement t/m pagina

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Floriaan en RSZK Kempenland. Amusement RSZK Floriaan

Jaarprogramma Amusement RSZK Floriaan en RSZK Kempenland. Amusement RSZK Floriaan Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement en 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Inhoudsopgave Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Betekenis iconen: Winkel Verwen Programma Amusement

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK t Laar. 1 Amusement RSZK t Laar

Jaarprogramma Amusement RSZK t Laar. 1 Amusement RSZK t Laar Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Laar 1 Amusement RSZK t Laar Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Merefelt. 1 Amusement RSZK Merefelt

Jaarprogramma Amusement RSZK Merefelt. 1 Amusement RSZK Merefelt Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

KBO Activiteitenprogramma

KBO Activiteitenprogramma KBO Activiteitenprogramma voor kalenderjaar 2019 Katholieke Bond voor Ouderen afd. Nieuwegein/Vianen 2 De KBO ontspanningsmiddagen in De Rank KBO activiteitenprogramma voor het gehele kalenderjaar 2019

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via:

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via: Activiteitenkrant Locatie St. Elisabeth Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het Kapbergen Programma juni 2017 De programma s op de verschillende dagen van het KAPBERGEN Onbeperkt genieten! DE KLUP BLOEMENDAALSEWEG 68 2804 AB GOUDA WWW.DEKLUPGOUDA.NL TEL. 0182 527 566 Kapbergen Na

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Oktober t/m december 2014 Archipel Passaat het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel programmaboekje eerste kwartaal 2014. Een programmaboekje

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Zomerschool 50 + Magdalenahof Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Beheerder : Ludo Verhees Adres : Magdalenahof 20 5667 RZ Geldrop Telefoon : 040 401 26 17 E-mailadres : magdalenahof@wooninc.nl Website :

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER NOVEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER NOVEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Woensdag 3 november 19.30-22.00 uur Herdenkingsbijeenkomst Donderdag 4 november 19.30-21.30 uur Optreden Flash Back Donderdag 11 november 14.00-16.00 uur Scootmobieldemonstratie

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

Activiteiten juni juli 2016

Activiteiten juni juli 2016 Activiteiten juni juli 2016 woensdag donderdag JOURNAAL JUNI WEEK 22 1 juni 09.00 Handwerken in 't Trefpunt. 2 juni 9.15 Meer Bewegen voor Ouderen, Arend Dik zaal. vrijdag 3 juni 14.30 GEEN kruiswoord-

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal oktober 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 2 oktober. Bent u graag bezig met wol of andere materialen of vindt u het gewoon gezellig? Komt u gerust langs bij het handwerken. Beestenboel

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MAART 2012

ACTIVITEITENKALENDER MAART 2012 ACTIVITEITENKALENDER MAART 2012 Uitgelicht Zaterdag 3 maart 10.30-11.30 Film: 'Snip en Snap uit het plakboek van de revue, deel 3' Woensdag 7 maart 14.30-16.00 Optreden 'Vliet Grieten' Zaterdag 17 maart

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Vrijdag 3 december 10.30-11.30 uur Branveiligheid instructie door de Brandweer Dinsdag 7 december 13.00-16.00 uur Uitstapje naar de Kerstmarkt Maandag 13 december 10.00-11.00

Nadere informatie

Zomer festival. by SOVAK

Zomer festival. by SOVAK Zomer festival by SOVAK Programmaboekje 2018 Openingsfeest met zanger Bas en een springkussen! Het zomerprogramma staat in het teken van de muziek en we gaan gezellig van start met..muziek en zang van

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof Inhoud Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod Leenderhof 1 en 2... 4 Activiteitenaanbod Leenderhof 1, 2 en

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Zaterdag 24 december 2016 Wij ontvangen u, samen met de kerstman, vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte

Nadere informatie

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten De Dementie- en Mantelzorgconsulent organiseren en coördineren, in samenwerking met een grote groep vrijwilligers, een aantal activiteiten voor

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 2 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. maart 2017

WelzijnsPaletActueel. maart 2017 WelzijnsPaletActueel maart 2017 Voor u! Het programma voor de maand maart, de maand waarin volgens de kalender de lente begint. Langzaam ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Aan het eind van de vorige

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel

WelzijnsPaletActueel WelzijnsPaletActueel juli 2016 Teamleider Welzijn Auke Schievink WelzijnsPalet Coördinator Lia Koole Team Alice Bos Ulrike v.d. Bosch Erika van Dam Gretha Kemp Dorinda Ruska Renate Ruijsch Diny Vos T 030

Nadere informatie

11:00 Meer Bewegen voor Ouderen Groep 2 Ontmoeting 1 en 2 14:30 Natuur Ontmoeting 2 13 Zaterdag 10:30 H. Mis Ontmoeting

11:00 Meer Bewegen voor Ouderen Groep 2 Ontmoeting 1 en 2 14:30 Natuur Ontmoeting 2 13 Zaterdag 10:30 H. Mis Ontmoeting Juli 1 Maandag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 2 Dinsdag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 3 Woensdag 10:30 H. Mis Ontmoeting 2 4 Donderdag 5 Vrijdag 10:00 Bibliotheek huiskamer BG 14:00 Uitbus

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. Okt t/m dec 2014. Archipel Ekelhof. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. Okt t/m dec 2014. Archipel Ekelhof. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Okt t/m dec 2014 Archipel Ekelhof het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel Programmaboekje eerste kwartaal 2014. Een programmaboekje

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Activiteitenkrant Locatie St. Elisabeth Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Daar komt de boegieman!

Daar komt de boegieman! Daar komt de boegieman! Lesbrief bij het theaterconcert Daar komt de boegieman! van Jeroen Schipper en de Boegieman-band voor groep 1 tot en met 4 Inleiding Hallo, Mijn naam is Jeroen Schipper. Ik ben

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 2 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM TAXANDRIA

ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM TAXANDRIA ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM TAXANDRIA INHOUD Activiteitenaanbod zorgcentrum Taxandria... 1 Voorwoord... 2 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Taxandria... 2 Samenwerking met andere organisaties... 5 De

Nadere informatie

Nieuwsbrief + Activiteitenprogramma

Nieuwsbrief + Activiteitenprogramma Nieuwsbrief + Activiteitenprogramma Huis van de Buurt Het Schouw juli/augustus 2019 Voor u ligt het dubbeldikke zomerprogramma van Het Schouw Let op! Dit activiteitenprogramma is geldig in juli én augustus

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 5 - september/oktober 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 5 Inhoud: 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Activiteitenboekje Mei/Juni 2014

Activiteitenboekje Mei/Juni 2014 Sponsoring Somatiek Sponsoring: De afdelingen Somatiek staan altijd open voor sponsoring betreft de activiteiten. Kent u een bedrijf of particulier die de afdelingen Somatiek zou kunnen/willen sponsoren?

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Vaste Activiteiten: Dag Activiteit Tijd Maandag Rummicub huiskamer 4, 1e etage 9:30-12:00 uur Maandag Stoelfietsen 10:00-11:00 uur Dinsdag even weken (1,5 en

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. april t/m juni 2015. Archipel Fleuriade. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. april t/m juni 2015. Archipel Fleuriade. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding april t/m juni 2015 Archipel Fleuriade het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel Programmaboekje tweede kwartaal 2015. Een programmaboekje

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2 e kwartaal 2014 De Bogen

INHOUD. Activiteiten 2 e kwartaal 2014 De Bogen INHOUD Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar... 3 Activiteitenaanbod op locatie de bogen... 4 De agenda voor de komende periode... 15 1 Voorwoord Dit informatieboekje beschrijft

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Op zoek naar een gevarieerd programma boeiende excursies en evenementen?

Op zoek naar een gevarieerd programma boeiende excursies en evenementen? Uitstapjes en optredens Vivium De Zandzee Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 lft 2de he 2018 Op zoek naar een gevarieerd programma boeiende excursies en evenementen? Vivium helpt u verder Programma Tweede

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans Mescher Mail Januari en februari 2015 Beste ouders/verzorgers Het nieuwe jaar startte met het welkom heten van onze nieuwe directeur, Peter Otermans. Hij zal zich in deze Mescher Mail nog eens persoonlijk

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Oktober 2017

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Oktober 2017 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen Oktober 2017 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets

Nadere informatie

Woensdag 15 februari. MeSted

Woensdag 15 februari. MeSted Activiteitenkrant februari 2017 Woensdag 15 februari MeSted Het gezelligheidskoor uit Leerdam Entree: 3,50 inclusief kopje koffie of thee en een drankje met een hapje. Meer informatie vindt u in deze krant.

Nadere informatie

Woensdag 2 december 10:30 12:00 uur Mandala s tekenen in de lounge. Houdt u van tekenen? Kom dan mandala s tekenen! 14:30 15:30 uur Quiz

Woensdag 2 december 10:30 12:00 uur Mandala s tekenen in de lounge. Houdt u van tekenen? Kom dan mandala s tekenen! 14:30 15:30 uur Quiz G Maandag 30 november 10:30 12:00 uur Ochtendactiviteit variabel. Abdul bekijkt met u wat u op dat moment een leuke activiteit vindt om de week mee te starten Een gezellige middag met spelletjes als de

Nadere informatie

De gezellige Zomer- maanden

De gezellige Zomer- maanden Programmaboekje Zomer 2013 De gezellige Zomer- maanden Dit Boekje is van:.. Afdeling: Beste bewoners, familieleden, collega s, vrijwilligers en andere belangstellenden Zomer 2013 staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2019 - Krant ook te bekijken via: zmw.nl/nieuws/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Speciaal voor mensen woonachtig in een van de woongroepen.

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Speciaal voor mensen woonachtig in een van de woongroepen. Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Speciaal voor mensen woonachtig in een van de woongroepen. Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod Leenderhof 1 en 2... 4 Activiteitenaanbod Leenderhof

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo Muziek op reis 2018 Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Tijd voor vrije tijd!

Tijd voor vrije tijd! Tijd voor vrije tijd! Activiteiten 2015. Vrije tijd Eindhoven Welkom bij Vrije tijd Eindhoven De afdeling Vrije tijd organiseert allerlei activiteiten voor mensen met een beperking. Activiteiten om je

Nadere informatie