Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar"

Transcriptie

1 Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar

2 Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat zijn ook anderen van harte welkom. Koffie en thee is voor interne cliënten en abonnementhouders gratis. De drankjes zijn exclusief. Zintuiglijk Amusement waaronder de zintuiglijke activiteiten vallen zijn voor cliënten in een vergevorderde fase van dementie. Feestelijk Culinair Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: Telefoon (040) welzijn.amusement@rszk.nl

3 Amusement Welzijn Januari Donderdag 2 januari UT REUSELS MUZIEKSKE Donderdag 9 januari Van tot uur Maandag 13 januari RUUD VAN DER HEIJDEN Afdeling De Hoogert Het Reusels muziekske bestaat uit het duo Frans en Riet. Zij maken al jarenlang Nederlandse nummers en spelen deze dan ook graag voor u. Zij hebben een breed repertoire met eigen nummers, maar ook covers. Kom genieten! ontspannen. U bent van harte welkom! Ruud van der Heijden, een echte muzikant die verschillende instrumenten bespeelt en zo zorgt voor een gezellige middag. Zijn meest bespeelde instrument is de diatonische accordeon, een ware uitdaging die Ruud durft aan te gaan. Donderdag 16 januari TRIO JEB RSZK t Laar Donderdag 23 januari GRENSMUZIKANTEN Maandag 27 januari CONTACT CLOWN Van tot uur Orkest van 3 personen, met begeleiding van accordeon en gitaar. Een orkest met de bekende meezingnummers. De uit Reusel afkomstige Grensmuzikanten is een muziekgroep die ontstaan is uit muzikanten die zich in hun jeugdjaren veel met de muziek bezighielden. Ze vormen een bandje met accordeon, zang, gitaar, banjo en drums. Dus goed voor een gezellige moment vol nederlandse muziek. Clown Pirke weet op een vakkundige wijze mensen te ontmoeten en te ontroeren. Onbevangen, van hart tot hart, zonder plannen, oorspronkelijk, los van oordelen, mensgericht en respectvol.

4 Amusement Welzijn Januari Donderdag 30 januari MUSIC LOVERS QUINTET RSZK t Laar 5 senioren dames, 4 zangeressen en een pianiste brengen voor U een mooi repertoire van evergreens in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

5 Amusement Welzijn Februari Donderdag 6 februari ORKEST PEPE Orkest Pepe heeft een uitgebreid en zorgvuldig uitgekiend repertoire, orkest Pepe weet jong en oud te boeien van de eerste tot de laatste minuut. Maandag 10 februari CEES VAN DIJK Kom genieten van de liedjes van Cees van Dijk. Donderdag 13 februari Van tot uur RSZK t Laar ontspannen. U bent van harte welkom! Donderdag 20 februari WIL VAN GENESEN RSZK t Laar Toetsenist, accordeonist, zanger en entertainer. Wil speelt keyboard en/of accordeon o.a. toppers van toen en nu, bekende (Hollandse) meezingers, luisterliedjes, instrumentale klassiekers enz. Met zijn humoristische presentatie, betrekt hij ook regelmatig het publiek bij zijn opgtreden. Maandag 24 februari CONTACT CLOWN Van tot uur Afdeling de Hoogert Clown Pirke weet op een vakkundige wijze mensen te ontmoeten en te ontroeren. Onbevangen, van hart tot hart, zonder plannen, oorspronkelijk, los van oordelen, mensgericht en respectvol. Vrijdag 28 februari CARNAVAL MET DE KEIEN/DJ BART Een ouderwetse gezellige Carnavalsmiddag bij RSZK t Laar. Samen met de Keien, dansmariekes, medewerkers en vrijwilligers. Alaaf!

6 Amusement Welzijn Maart Zondag 2 maart BOERENBRUILOFT RSZK t Laar Een echte boerenbruiloft. Neem u kiel en rode zakdoek mee. Alaaf! Donderdag 6 maart LIEDERENTAFEL NETERKLANKEN RSZK t Laar Kom gezellig samen zingen met de liederentafel uit Netersel. Een moment om alle liedjes weer eens te oefenen en om uw zangkunsten te vertonen. Zorg dat u erbij bent en zing uit volle borst mee! Maandag 10 maart JEANNE VERBEEK Heerlijke muziek van Jeanne Verbeek. Deze zangeres heeft al een groot eigen repertoire aan muzikale hoogstandjes. Kom luisteren en genieten. Donderdag 13 maart KERKHOFSMODE Van tot uur RSZK t Laar Vrijdag 21 maart VOORJAARS BINGO Maandag 24 maart LEO WILLEMEN Kerkhofsmode staat garant voor een geslaagde middag. Zij verkopen dames en herenkleding en hebben voor ieder wat wils. Kom gezellig winkelen bij Kerkhofsmode. Het Oranjefonds organiseert NL Doet. Samen met vele vrijwilligers gaan we er een gezellige middag van maken. Leo Willemen, een man waarbij muziek een deel van zijn leven is. Hij speelt vele nummers op zijn piano waarbij zijn grootste inspiratiebron Toon Hermans was en is. In de loop der jaren heeft hij een aantal piano - improvisaties gecomponeerd.

7 Amusement Welzijn Maart Donderdag 27 maart Van tot uur RSZK t Laar ontspannen. U bent van harte welkom!

8 Amusement Welzijn April Donderdag 3 april HOFHUYSMUZIKANTEN Maandag 7 april LEO WILLEMEN RSZK t Laar Donderdag 10 april Kom gezellig samen zingen met de Hofmuzikanten. Een middag om alle liedjes weer eens te oefenen en om uw zangkunsten te vertonen. Leo Willemen, een man waarbij muziek een deel van zijn leven is. Hij speelt vele nummers op zijn piano waarbij zijn grootste inspiratiebron Toon Hermans was en is. In de loop der jaren heeft hij een aantal piano - improvisaties gecomponeerd. ontspannen. U bent van harte welkom! Donderdag 24 april ORANJE FEEST MET MARIE CHRISTIEN In deze speciale show staat het Koningshuis centraal. Er klinken volop oranjenummers die iedereen massaal mag meezingen. Maximale gezelligheid!

9 Amusement Welzijn Mei Donderdag 1 mei DUO FRITS EN CARLA Donderdag 8 mei Donderdag 15 mei CEES VAN DIJK Kunt u nog zingen, zing dan mee. Zangduo Frits en Carla beschikken over een groot assortiment van bekende nederlandse liedjes van toen en nu. ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Ouw Brabantse liedjes, gitaar en zang, in dialect gezongen, muzikant uit Moergestel. Maandag 19 mei TRIO HOUDOE Donderdag 22 mei VERRASSINGSACTIVITEIT Het Trio Houdoe plus één is een muzikaal gezelschap dat in streektaal muziek maakt. Een echt Brabants gezelschap met een breed eigen repertoire aan muziek. Laat u verrassen.

10 Amusement Welzijn Juni Maandag 2 juni JEANNE VERBEEK Woensdag 4 juni WANDEL 2-DAAGSE Donderdag 5 juni VINCKEN MODE Van tot uur Heerlijke muziek van Jeanne Verbeek. Deze zangeres heeft al een groot eigen repertoire aan muzikale hoogstandjes. Kom luisteren en genieten. Gezellig samen 2 dagen op pad. Een fijne wandeling doet u goed. Tijdens de middag wordt er ook gezorgd voor een stukje amusement. U ontvangt voor deze activiteit een uitnodiging via Welzijn. Vooraf aanmelden. Vincken mode staat garant voor een geslaagde middag. Zij verkopen dames- en herenkleding en hebben voor ieder wat wils. Donderdag 5 juni WANDEL 2-DAAGSE Gezellig samen 2 dagen op pad. Een fijne wandeling doet u goed. Tijdens de middag wordt er ook gezorgd voor een stukje amusement. U ontvangt voor deze activiteit een uitnodiging via Welzijn. Vooraf aanmelden. Donderdag 12 juni ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Maandag 16 juni CEES VAN DIJK De Hoogert Ouw Brabantse liedjes, gitaar en zang, in dialect gezongen, muzikant uit Moergestel.

11 Amusement Welzijn Juli Dinsdag 1 juli HARMONIE DE VOLHARDING Van tot uur Jaarlijks geeft Harmonie de Volharding een buiten concert bij mooi weer. Kom luisteren en geniet van de muziek. Donderdag 3 juli TRIO MOUSSAI Trio Mousai is een instrumentaal trio dat zich toelegt op fijne luistermuziek. De naam is afkomstig uit het Oud-Grieks en is een verzamelnaam voor de kunsten der muzen, waartoe muziek ook zeker behoort. Zij spelen met enthousiasme en gedrevenheid voor u. Donderdag 10 juli RSZK t Laar ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Donderdag 17 juli ANTAL VAN DER HEIJDEN RSZK t Laar Dit belooft een gezellige middag te worden als Antal in huis is. Heeft een breed repertoire en weet het publiek te bespelen. Donderdag 24 juli DE GRENSMUZIKANTEN De uit Reusel afkomstige Grensmuzikanten is een muziekgroep die ontstaan is uit muzikanten die zich in hun jeugdjaren veel met de muziek bezighielden. Ze vormen een bandje met accordeon, zang, gitaar, banjo en drums. Dus goed voor een gezellige moment vol nederlandse muziek. Maandag 28 juli DEUX PIÈCES De Hoogert Deux Pièces is een duo dat voor elk seizoen of feest een gezellig programma maakt met leuke, vaak bekende liedjes, mooie teksten en veel contact met het publiek. Laat u maar verrassen!

12 Amusement Welzijn Juli Donderdag 31 juli DE OLDTIMERS Seniorenorkest. U bent nooit te oud om mee te doen. Samen muziek maken.

13 Amusement Welzijn Augustus Maandag 4 augustus CONTACT CLOWN Van tot uur Donderdag 7 augustus GERRY VAN HOUTERT Maandag 11 augustus ZINTUIGLIJKE ACTIVITEIT Clown Pirke weet op een vakkundige wijze mensen te ontmoeten en te ontroeren. Onbevangen, van hart tot hart, zonder plannen, oorspronkelijk, los van oordelen, mensgericht en respectvol. Na zijn tijd bij de Heikrekels gaat toetsenist, zanger en entertainer Gerry van Houtert verder als eenmansband. Zijn feestelijke, instrumentale repertoire, met ruim 194 zelfgeschreven nummers, is te horen in de Zevenster! Een zintuiglijke prikkeling door het stimuleren van de zintuigen. Aandacht voor de individuele cliënt. Donderdag 14 augustus Donderdag 21 augustus FRANS DE MEIJER Donderdag 28 augustus DUO FRIENDS ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Frans de Meijer verzorgt vrolijke liedjes voor vrolijke uurtjes. Hij speelt zowel bekende liedjes uit alle genres, als liedjes uit zijn eigen repertoire. Kom meezingen met Frans de Meijer. Laat u muzikaal verrassen door dit duo. Kom luisteren en mee zingen in.

14 Amusement Welzijn September Donderdag 4 september DUO PIETER EN RITA Maandag 8 september ZINTUIGLIJK AMUSEMENT Donderdag 11 september Laat u muzikaal verrassen. Een zintuiglijke prikkeling door het stimuleren van de zintuigen. Aandacht voor de individuele cliënt. ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Donderdag 18 september WIL VAN GENESEN Maandag 22 september CONTACT CLOWN Van tot uur Donderdag 25 september KOOR ZANGLUST Rszk 't Laar Toetsenist, accordeonist,zanger en entertainer. Wil speelt keyboard en/of accordeon o.a. toppers van toen en nu, bekende (Hollandse) meezingers, luisterliedjes, instrumentale klassiekers enz. Met zijn humoristische presentatie, betrekt hij ook regelmatig het publiek bij zijn optreden. Clown Pirke weet op een vakkundige wijze mensen te ontmoeten en te ontroeren. Onbevangen, van hart tot hart, zonder plannen, oorspronkelijk, los van oordelen, mensgericht en respectvol. Kom gezellig meezingen met zanglust.

15 Amusement Welzijn Oktober RSZK t Laar Donderdag 2 oktober TRIO HOUDOE Maandag 6 oktober ZINTUIGLIJK AMUSEMENT RSZK Laar Hoogert Donderdag 9 oktober Het Trio Houdoe plus één is een muzikaal gezelschap dat in streektaal muziek maakt. Een echt Brabants gezelschap met een breed eigen repertoire aan muziek. Een zintuiglijke prikkeling. Aandacht voor de individuele cliënt. ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Donderdag 16 oktober DE DOORDRUKKERS RSZK t Laar Een accordeongezelschap dat een breed repertoire aan Nederlandse liederen voor u komt spelen. Kom kijken en luisteren! Maandag 20 oktober SHANTELA SPECIALE ZORG RSZK Laar Hoogert Een zintuiglijke prikkeling door het stimuleren van de huid door middel van aanrakingen, knuffelen, wiegen en masseren. Aandacht voor de individuele cliënt. Woensdag 12 november DE VRIJBUITERS RSZK t Laar Laat u muzikaal verrassen.

16 Amusement Welzijn Oktober RSZK t Laar Donderdag 30 oktober VERRASSING AMUSEMENT Laat u verrassen.

17 Amusement Welzijn November Maandag 3 november ZINTUIGLIJKE ACTIVITEIT Donderdag 6 november KELLY THOMASSEN Donderdag 13 november Een zintuiglijke prikkeling door het stimuleren van de zintuigen. Aandacht voor de individuele cliënt. Kelly studeerde aan de musicalopleiding van de Fontys Academie te Tilburg. Zij zong in verschillende musicals en bands. Vandaag komt zij voor u zingen. ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen! Maandag 17 november HENK EN MARIJ Donderdag 20 november IKKE EN IJ Donderdag 27 november BOEREMOESKE Een gezellige middag met Henk & Marij. Een middag vol met muziek om lekker van te genieten en mee te zingen met de beste Nederlandse hits. Het dou Ikke en IJ bestaat uit twee mannen met een grote passie voor muziek. Zij verzorgen leuke meezing- en luisterliedjes voor jong en oud. Kom meezingen en luisteren naar Dou Ikke en IJ. Boeremoeske is een gezellige zanggroep van 28 personen die met een heel breed repertoire aan muziek de middag tot een feest omtoveren. Met het gebruik van vele verschillende instrumenten is het met de Boeremoeske altijd volop feest en gezelligheid.

18 Amusement Welzijn December Maandag 1 december CONTACT CLOWN Van tot uur Donderdag 4 december SINTACTIVITEIT Donderdag 11 december Van tot uur Clown Pirke weet op een vakkundige wijze mensen te ontmoeten en te ontroeren. Onbevangen, van hart tot hart, zonder plannen, oorspronkelijk, los van oordelen, mensgericht en respectvol. Sinterklaasfeest voor jong en oud. Laat u verrassen. ontspannen. U bent van harte welkom! Woensdag 15 december SHANTELA SPECIALE ZORG Van tot uur Een zintuiglijke prikkeling door het stimuleren van de huid door middel van aanrakingen, knuffelen, wiegen en masseren. Aandacht voor de individuele cliënt. Donderdag 18 december ontspannen. Kom om uur naar de recreatiezaal en wie weet valt u in de prijzen.

19

20

Amusementsprogramma 2014 RSZK Kerkebogten

Amusementsprogramma 2014 RSZK Kerkebogten Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat zijn ook

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK De Hoevenakkers

Amusementsprogramma 2014 RSZK De Hoevenakkers Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat zijn ook

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof

Amusementsprogramma 2014 RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof Amusementsprogramma 2014 en 1 Betekenis pictogrammen Spel Inhoudsopgave Winkel Programma Amusement t/m pagina 15 Programma Amusement vanaf pagina 16 Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Merefelt

Amusementsprogramma 2014 RSZK Merefelt Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK t Laar. 1 Amusement RSZK t Laar

Jaarprogramma Amusement RSZK t Laar. 1 Amusement RSZK t Laar Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Laar 1 Amusement RSZK t Laar Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen

Nadere informatie

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Hofhuys Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Hofhuys

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Hofhuys Amusementsprogramma 2014 RSZK t Hofhuys Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof. 1 Amusement RSZK Mariahof

Jaarprogramma Amusement RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof. 1 Amusement RSZK Mariahof Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement en 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Inhoudsopgave Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Programma Amusement t/m pagina

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Merefelt. 1 Amusement RSZK Merefelt

Jaarprogramma Amusement RSZK Merefelt. 1 Amusement RSZK Merefelt Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Floriaan en RSZK Kempenland. Amusement RSZK Floriaan

Jaarprogramma Amusement RSZK Floriaan en RSZK Kempenland. Amusement RSZK Floriaan Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement en 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Inhoudsopgave Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Betekenis iconen: Winkel Verwen Programma Amusement

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo Muziek op reis 2018 Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in

Nadere informatie

ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM TAXANDRIA

ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM TAXANDRIA ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM TAXANDRIA INHOUD Activiteitenaanbod zorgcentrum Taxandria... 1 Voorwoord... 2 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Taxandria... 2 Samenwerking met andere organisaties... 5 De

Nadere informatie

Daar komt de boegieman!

Daar komt de boegieman! Daar komt de boegieman! Lesbrief bij het theaterconcert Daar komt de boegieman! van Jeroen Schipper en de Boegieman-band voor groep 1 tot en met 4 Inleiding Hallo, Mijn naam is Jeroen Schipper. Ik ben

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Vaste Activiteiten: Dag Activiteit Tijd Maandag Rummicub huiskamer 4, 1e etage 9:30-12:00 uur Maandag Stoelfietsen 10:00-11:00 uur Dinsdag even weken (1,5 en

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER NOVEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER NOVEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Woensdag 3 november 19.30-22.00 uur Herdenkingsbijeenkomst Donderdag 4 november 19.30-21.30 uur Optreden Flash Back Donderdag 11 november 14.00-16.00 uur Scootmobieldemonstratie

Nadere informatie

KBO Activiteitenprogramma

KBO Activiteitenprogramma KBO Activiteitenprogramma voor kalenderjaar 2019 Katholieke Bond voor Ouderen afd. Nieuwegein/Vianen 2 De KBO ontspanningsmiddagen in De Rank KBO activiteitenprogramma voor het gehele kalenderjaar 2019

Nadere informatie

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo 2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo Zondag 03 januari Wat? Waar? Kosten Gehele dag Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers Veensgracht 1 Aanmelden: Niet nodig Maandag 4

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteitenaanbod. Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld

Activiteitenaanbod. Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld Activiteitenaanbod Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld Inleiding Sint Joseph organiseert tal van activiteiten voor haar bewoners. In deze brochure vindt u een handig overzicht van

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

WK Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 5. 3 A 3, - Ouderen Soos. 13:30-16:00 uur. 19:00-21:00uur. 8 9 10 11 12 13 14

WK Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 5. 3 A 3, - Ouderen Soos. 13:30-16:00 uur. 19:00-21:00uur. 8 9 10 11 12 13 14 WK Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 5 6 1 2 A Alzheimer Café + spelotheek 3 A 3, - Ouderen Soos. 13:30-16:00 uur 4 5 6 7 19:00-21:00uur. 8 9 10 11 12 13 14 7 8 9 15 16 17 A 2,50p.m.

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Oktober t/m december 2014 Archipel Passaat het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel programmaboekje eerste kwartaal 2014. Een programmaboekje

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 Week 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 met medewerking van: B3.0 Mariënburg Idea King Arthur Groep KAG Lady s Circle Soest Museum Soest Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. Okt t/m dec 2014. Archipel Ekelhof. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. Okt t/m dec 2014. Archipel Ekelhof. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Okt t/m dec 2014 Archipel Ekelhof het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel Programmaboekje eerste kwartaal 2014. Een programmaboekje

Nadere informatie

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten De Dementie- en Mantelzorgconsulent organiseren en coördineren, in samenwerking met een grote groep vrijwilligers, een aantal activiteiten voor

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Zomerschool 50 + Magdalenahof Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Beheerder : Ludo Verhees Adres : Magdalenahof 20 5667 RZ Geldrop Telefoon : 040 401 26 17 E-mailadres : magdalenahof@wooninc.nl Website :

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. maart 2017

WelzijnsPaletActueel. maart 2017 WelzijnsPaletActueel maart 2017 Voor u! Het programma voor de maand maart, de maand waarin volgens de kalender de lente begint. Langzaam ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Aan het eind van de vorige

Nadere informatie

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het Kapbergen Programma juni 2017 De programma s op de verschillende dagen van het KAPBERGEN Onbeperkt genieten! DE KLUP BLOEMENDAALSEWEG 68 2804 AB GOUDA WWW.DEKLUPGOUDA.NL TEL. 0182 527 566 Kapbergen Na

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015. Agenda: Winterconcert (woensdag 9 dec.)

Nieuwsbrief november 2015. Agenda: Winterconcert (woensdag 9 dec.) Nieuwsbrief november 2015 Na een goede start is het inmiddels bijna december en staan de feestdagen voor de deur. Tijd voor het winterconcert die qua sfeer weer zal aansluiten bij de sfeer van deze periode.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via:

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via: Activiteitenkrant Locatie St. Elisabeth Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof Inhoud Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod Leenderhof 1 en 2... 4 Activiteitenaanbod Leenderhof 1, 2 en

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MAART 2011

ACTIVITEITENKALENDER MAART 2011 ACTIVITEITENKALENDER MAART 2011 Uitgelicht Donderdag 3 maart 15.00-16.00 uur Uitreiking certificaat Roze Loper Donderdag 17 maart 15.00-19.30 uur Indische middag Zaterdag 19 maart 10.00-13.00 uur Landelijke

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 14.00 15.00 Optreden Big Late Tiny Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM DE BOGEN

ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM DE BOGEN ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM DE BOGEN INHOUD Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER AUGUSTUS 2011

ACTIVITEITENKALENDER AUGUSTUS 2011 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Dinsdag 2 augustus 15.00-16.00 Borreluur Donderdag 4 augustus 16.00-19.00 Indisch eetcafé met een optreden van Mark Lavender Zondag 7 augustus 14.30-16.30 Extra service:

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 12.00-16.00 Kerstballen vullen / dankbaarheid / 13.00-15.00 Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 15-12 10.00-15.00 uur Scoutinggroepen Hintham Sint Cristoffel 15.00 uur Stadspijpers De Stadspijpers van

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. april t/m juni 2015. Archipel Fleuriade. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. april t/m juni 2015. Archipel Fleuriade. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding april t/m juni 2015 Archipel Fleuriade het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel Programmaboekje tweede kwartaal 2015. Een programmaboekje

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Activiteitenkrant Locatie St. Elisabeth Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal oktober 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 2 oktober. Bent u graag bezig met wol of andere materialen of vindt u het gewoon gezellig? Komt u gerust langs bij het handwerken. Beestenboel

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Activiteitenkrant November 2015

Activiteitenkrant November 2015 Activiteitenkrant November 2015 Activiteiten november Week 45 Maandag 2 november 10:00 12:00 uur Ochtendactiviteit variabel. Abdul bekijkt met u Dinsdag 3 november 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge.

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

april 2014 Grand Café de Koffiemolen Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda

april 2014 Grand Café de Koffiemolen Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda Molennieuws april 2014 Grand Café de Koffiemolen Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda Maart roert zijn staart! De maand maart is alweer bijna voorbij. Niet alleen de weersomstandigheden waren veranderlijk

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 2 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 7)

Luisteren: muziek (A1 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Activiteiten juni juli 2016

Activiteiten juni juli 2016 Activiteiten juni juli 2016 woensdag donderdag JOURNAAL JUNI WEEK 22 1 juni 09.00 Handwerken in 't Trefpunt. 2 juni 9.15 Meer Bewegen voor Ouderen, Arend Dik zaal. vrijdag 3 juni 14.30 GEEN kruiswoord-

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Alde Steeg - Bongerd - Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: zmw.

Activiteitenkrant. Locatie Alde Steeg - Bongerd - Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: zmw. Activiteitenkrant Locatie Alde Steeg - Bongerd - Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2019 - Krant ook te bekijken via: zmw.nl/nieuws/ Algemene informatie: Activiteitenkrant April 2019 Locatie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Vrijdag 3 december 10.30-11.30 uur Branveiligheid instructie door de Brandweer Dinsdag 7 december 13.00-16.00 uur Uitstapje naar de Kerstmarkt Maandag 13 december 10.00-11.00

Nadere informatie

Zaterdag 15 december uur uur Baan open voor vrij publiek.

Zaterdag 15 december uur uur Baan open voor vrij publiek. Zaterdag 15 december 2012 13.00 uur 14.30 uur Baan gesloten voor vrij publiek. 13.00 uur 13.15 uur Officiële opening Woordje door de Burgermeester 13.15 uur 13.30 uur Opening IJsfeest Son & Breugel Opening

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 2 oktober 2015 Uitnodiging juf Jikke

Nadere informatie

Kom der bi-j! in Winterswijk

Kom der bi-j! in Winterswijk in Winterswijk Kom der bi-j! Handwerkmiddag In alle even weken op de donderdagmiddag samen gezellig handwerken, een gezellig gesprek met een kopje koffie of thee. Meer informatie: 06-12522546 of marcella.jelmer@kpnmail.com

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Op zoek naar een gevarieerd programma boeiende excursies en evenementen?

Op zoek naar een gevarieerd programma boeiende excursies en evenementen? Uitstapjes en optredens Vivium De Zandzee Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 lft 2de he 2018 Op zoek naar een gevarieerd programma boeiende excursies en evenementen? Vivium helpt u verder Programma Tweede

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Augustus 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie