College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 12 februari 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 12 februari 2019"

Transcriptie

1 Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T info@gingelom.be F College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 12 februari 2019 Aanwezig: De heer Patrick Lismont, burgemeester De heer Jan Wicheler, eerste schepen; mevrouw Ingrid Scheepers, tweede schepen; mevrouw Rita Thierie, derde schepen; mevrouw Annick Princen, voorzitter bijzonder comité De heer Marcel Houbey, algemeen directeur Goedkeuring notulen vorige zitting dd. 05/02/2019 Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen van de vergadering van 05/02/2019 goed. Wandeltocht Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis dat de voorjaarswandeltocht ingericht door de Vriendenkring Kortijs op zondag 24 februari 2019 zal doorkomen op het grondgebied van Gingelom. De algemene voorwaarden van het Agenschap Wegen en Verkeer - district Zuid-Limburg moeten door de inrichter nageleefd en in acht genomen worden. De tijdelijke bewegwijzering op gemeentewegen dient 48u na de wandeltocht te worden verwijderd. Doortocht wielertoeristentocht Het college van burgemeester neemt kennis dat de wielertoeristentocht "De Ronde van Zuid-Limburg" op 04/05/2019 zal doorkomen op het grondgebied van Gingelom. Doortocht wielertoeristentocht Het college van burgemeester neemt kennis dat de wielertoeristentocht "Bloesem Classic" 20/04/2019 zal doorkomen op het grondgebied van Gingelom. Uitspraak raad voor vergunningsbetwistingen i.v.m. stedenbouwkundige vergunning voor de aanleg van wegenis en riolering in functie van de realisatie woonwijk gelegen Oude Tramstraat/St-Rumoldusstraat Het schepencollege neemt kennis van de beslissing (vernietiging van de vergunning) genomen door de raad van vergunningsbetwistingen inzake de aanleg van wegenis en riolering in functie van de realisatie van een woonwijk op een perceel gelegen te Gingelom OudeTramstraat/St-Rumoldusstraat.

2 Uitspraak raad voor vergunningsbetwistingen i.v.m. stedenbouwkundige vergunning voor het bouwen van 14 sociale woningen gelegen Oude Tramstraat/St-Rumoldusstraat Het schepencollege neemt kennis van de beslissing (vernietiging van de vergunning) genomen door de raad van vergunningsbetwistingen, inzake het bouwen van 14 sociale woningen gelegen Oude Tramstraat/St-Rumoldusstraat. Toekenning van de omgevingsvergunning - Jadoul bvba - Hoogstraat 34 - plaatsen van een windturbine De aanvraag ingediend door Joannes Van Limbergen namens Jadoul bvba inzake het plaatsen van een windturbine, gelegen Hoogstraat 34 te vergunnen. Voorwaarden - Op de windturbine dient een nachtbebakening te worden aangebracht in overeenkomst met de circulaire GDF-03 (richtlijnen betreffende de bebakening van hindernissen voor de luchtvaart). - Bij buitengebruikstelling van de windturbine dient deze te worden ontmantelt en volledig afgebroken te worden waarbij het terrein terug in zijn oorspronkelijke staat wordt hersteld. Toekenning van de omgevingsvergunning - Steps VOF - Hannuitstraat 21 - plaatsen van een windturbine De aanvraag ingediend door Joannes Van Limbergen namens Steps vof inzake het plaatsen van een windturbine, gelegen Hannuitstraat 21 te vergunnen. Voorwaarden - Op de windturbine dient een nachtbebakening worden aangebracht in overeenkomst met de circulaire GDF-03 (richtlijnen betreffende de bebakening van hindernissen voor de luchtvaart). - Bij buitengebruikstelling van de windturbine dient deze te worden ontmantelt en volledig afgebroken te worden waarbij het terrein terug in zijn oorspronkelijke staat wordt hersteld. Recht van voorkoop Het college van burgemeester en schepenen zal het recht van voorkoop voor de woning gelegen te Montenakenstraat 22, 3890 Gingelom niet uitoefenen Onderhoud gemeentelijke beplantingen via sociale tewerkstelling Goedkeuring starten procedure en lijst uit te nodigen firma's De onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking voor de opdracht Onderhoud gemeentelijke beplantingen via sociale tewerkstelling wordt opgestart. Volgende ondernemers worden uitgenodigd om deel te nemen aan de onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking: - DE WINNING MAATWERK VZW, Sint-Ferdinandstraat 1 te 3560 Lummen; - ARBEIDSCENTRUM DE WROETER vzw, SINT-ROCHUSSTRAAT 8 te 3720 Kortessem; - DE PLOEG VZW, Montenakenweg 53 te 3800 Sint-Truiden. De offertes dienen het bestuur ten laatste te bereiken op 6 maart 2019 om uur. De uitgave voor deze opdracht is voorzien in het exploitatiebudget van 2019, op budgetcode RA en in het budget van de volgende jaren.

3 Maaien van wegbermen met afvoer van het maaisel voor de dienstjaren Goedkeuring starten procedure en lijst uit te nodigen firma's De onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking voor de opdracht Maaien van wegbermen met afvoer van het maaisel voor de dienstjaren wordt opgestart. Volgende ondernemers worden uitgenodigd om deel te nemen aan de onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking: - A.W.B. SCHOTS NV, Liebroekstraat 69 te 3545 Halen; - GROENBEHEER EN LOONWERKEN SANTERMANS BVBA, Mettestraat 4 te 3511 Kuringen; - LOONWERKEN LEONARD BVBA, Rosbergstraat 41 te 3700 Tongeren. De offertes dienen het bestuur ten laatste te bereiken op 8 maart 2019 om uur. De uitgave voor deze opdracht is voorzien in het exploitatiebudget van 2019, op budgetcode RA en in het budget van de volgende jaren. Notulen kerkfabriek Sint Pieter Borlo - 5/2/2019 Het college neemt akte van de notulen van de kerkfabriek Sint Pieter Borlo van 5 februari De jaarrekening 2018 zal apart behandeld worden wanneer deze officieel ingediend wordt door het centraal kerkbestuur. Dit besluit wordt via Religiopoint overgemaakt aan de bevoegde instanties. Bijeenroeping van de gemeenteraad in zitting van 26 februari 2019 Het college neemt kennis van de dagorde voor de gemeenteraadszitting van 26 februari 2019 zoals opgemaakt door de voorzitter van de gemeenteraad. Organisatie verkiezingen 26 mei 2019 De telbureaus worden ingericht in de sporthal De Winning. De kiezers wonende in de Beemdwijk, Rozenstraat en Lindestraat te Mielen worden opgenomen onder het stembureau Boekhout. Er worden geen verhoogde zitpenningen ten laste van de gemeente aan de voorzitters en bijzitters van de stem- en telbureaus uitgekeerd. Openbare verkoop gronden gelegen in projectzone 2 van de verkaveling Dorpskouter te Gingelom: aanstellen instrumenterend notaris De heer DEWILDE Frank, notaris met standplaats te Gingelom wordt aangeduid om de procedure tot openbare verkoop van de gronden gelegen in de projectzone 2 van de verkaveling Dorpskouter te Gingelom, zijnde het lot 14 op het verkavelingsplan, openbaar te verkopen. Afschrift van dit besluit over te maken aan de aangestelde notaris. Regionale samenwerking organisatiebeheersing en -ontwikkeling regio Haspengouw Het college beslist om in te tekenen op fase 1, de 5 inleidende workshops, van het voorstel van de VVSG m.b.t. de regionale samenwerking organisatiebeheersing en -ontwikkeling regio Haspengouw,

4 indien hiervoor tevens interesse is bij de andere gemeenten. Tijdelijke politieverordening Aan vzw Topspeed, Benny Giebens, Steenweg op Sint-Truiden 285 te 3401 Landen wordt toelating verleend voor het inrichten van de 22ste rally van Haspengouw op 22 en 23 februari Op vrijdag 22/02/2019 voorziet de organisator enkel gecontroleerde vrije verkenningen met gewone seriewagens en de administratieve en technische keuringen. Op zaterdag 23/02/2019 tussen 08u00 en 19u15 zal de rally gereden worden waarbij de KP's afgesloten worden. De KP's worden gecontroleerd voor 08u00. Een parkeer- en stilstaan verbod wordt ingesteld op alle wegen die deel uitmaken van de KP Gingelom op zaterdag 23/02/2019, van 04u00 tot en met 22u00. De Tomboschweg, Uilweg, Keibergstraat, Buvingenstraat, Bienendalweg, Carelsbosweg, Keibergstraat, Minguetweg, Driehoekweg, Het Vossenweg, Populierenstraat, Buvingerdalweg, Dorpskouter, Kamerijckstraat, Kapellekes Veldweg, Bremakkerweg, Fruittuinweg (Sint-Truiden), Galgenweg (Sint-Truiden), Kerkom- Gingelomweg, Popelaerweg Galgeweg en de Tekedelweg. Een parkeerverbod wordt tevens ingesteld op de evacuatieweg van de KP Gingelom; dit betreft de Populierenstraat vanaf post 109 (kruispunt met Het Vossenweg) tot aan het kruispunt met de Truilingenstraat. De omleiding (door de organisatie uit te zetten, door de lokale politie te controleren) loopt op de Truilingenstraat vanaf de aansluiting met de Populierenstraat (waar de evacuatieweg is afgesloten) tot op de N80, dan verder in de richting van Gingelom tot aan het kruispunt met de Mgr. Keesenstraat. Verder via de Mgr. Keesenstraat naar de Kriekelstraat tot aan de aansluiting met de Dorpskouter (van waaraf de Kriekelstraat ook is afgesloten). De omleiding dient in beide richtingen aangeduid te worden. Aan het gemeentebestuur zal uit hoofde van onderhavige vergunning geen enkel burgerlijke aansprakelijkheid ten laste kunnen gelegd worden, de inrichter blijft verantwoordelijk voor alle schade veroorzaakt aan personen en goederen tijdens de duur van deze rally. De organisator staat in voor het plaatsen van de nodige signalisatie onder toezicht van de politie en voor het verwijderen ervan op het einde van de rally. De organisator moet de bewoners van de omliggende straten met een brief inlichten over de gewijzigde verkeersregeling met een gedetailleerde beschrijving en een omleidingsplan van de rally inlichten. Zeker de bewoners van de Populierenstraat, Truilingenstraat, Dorpskouter en Kriekelstraat dienen op de hoogte gebracht te worden.dit is een niet-limitatieve lijst. Alle inwoners van de omliggende straten dienen op de hoogte gebracht te worden. Artikel 5 De organisator dient het omleidingsplan met gedetailleerde beschrijving kenbaar te maken op de website van de rally van Haspengouw Artikel 6 Het gebruik van drones, die geen toelating hebben van het DGLV, is wettelijk verboden en deze mogen bijgevolg niet ingezet worden boven de onderdelen van de rally; meer bepaald het commadocentrum, het rallycentrum en de klassementsproeven. Artikel 7 Overtreders van de beschikkingen van onderhavig reglement zullen worden gestraft met de straffen voorzien bij de wet over de politie van het wegverkeer, gecoördineerd door het koninklijk besluit van 16 maart 1968.

5 Artikel 8 Afschrift van onderhavig besluit wordt gezonden naar de Griffie van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Hasselt, de Politierechtbank te Hasselt afdeling Sint-Truiden en aan de Bestendige Deputatie van de Provincie Limburg, de lokale politie, de stad Sint-Truiden en de inrichter. Tijdelijke politieverordening Aan Peter Kaspers, de Clermontstraat 21 te 3401 Landen wordt toelating verleend om op 19 februari 2019 tussen 08u00 en 17u00 een testrit met rallywagen te organiseren op de ruilverkavelingswegen BU20, 54, 55 en GI56 te Buvingen en Gingelom. Volgende verkeersregelingen gelden: - het verkeer op de ruilverkavelingswegen moet steeds kunnen geschieden, zo ook voor fietsers en voetgangers; - alle kruispunten moeten voorzien zijn van stewards; - aankondigingsborden dienen op afstand te worden opgesteld; - de inrichter moet over een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering beschikken; - zich houden aan de uren bepaald door het college van burgemeester en schepenen. Aan het gemeentebestuur zal uit hoofde van onderhavige vergunning geen enkel burgerlijke aansprakelijkheid ten laste kunnen gelegd worden, de inrichter blijft verantwoordelijk voor alle schade veroorzaakt aan personen en goederen tijdens de duur van deze testrit. De organisator staat in voor het plaatsen van de nodige signalisatie onder toezicht van de politie en voor het verwijderen ervan op het einde van de testrit. De organisator moet de bewoners van de omliggende straten met een brief inlichten over de gewijzigde verkeersregeling met een gedetailleerde beschrijving van de testrit. Artikel 5 Overtreders van de beschikkingen van onderhavig reglement zullen worden gestraft met de straffen voorzien bij de wet over de politie van het wegverkeer, gecoördineerd door het koninklijk besluit van 16 maart Artikel 6 Afschrift van onderhavig besluit wordt gezonden naar de Griffie van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Hasselt, de Politierechtbank te Hasselt afdeling Sint-Truiden, aan de Deputatie van de Provincie Limburg, de inrichter en de lokale politie. Goedkeuring technische bepalingen studieopdracht "visie op gemeentelijk patrimonium" De omschrijving van de taken opgenomen in de technische bepalingen van het bestek visie op gemeentelijk patrimonium worden goedgekeurd. Het bestek visie op gemeentelijk patrimonium, de gunningswijze, de lastvoorwaarden en de raming wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de gemeenteraad in zitting van 26 februari Aanpassing straatbreedte Boekhoutstraat ter hoogte van de kerk van Boekhout De ontwerper krijgt de opdracht om het wegontwerp ter hoogte van de kerk aan te passen waarbij er over een lengte van circa 30 meter een wegversmalling van 6 meter naar 4 meter komt, opdat in een latere fase de aanleg van een hellende toegangsconstructie voor minder mobiele burgers kan gebouwd worden. Ter hoogte van het Dennenhof en voorbij de kerk tot aan de aansluiting op de Heilig Hartstraat kunnen parkeerplaatsen gemarkeerd worden. Deze wijzigingen in het ontwerp zullen via het infoblad en de werfcommunicatie aan de inwoners van Boekhout gecommuniceerd worden.

6 Project STEMmig boeren De vorige beslissing om niet in te stappen in het project STEMmig boeren blijft behouden en er dient geen nieuwe consultatie bij de scholen te gebeuren. Samenwerkingsovereenkomst voor de sportregiowerking Haspengouw Het college beslist de samenwerkingsovereenkomst voor de sportregioweking Haspengouw te onderschrijven.

7 Vervolgtraject voormalige stortlocatie van het veegvuil (Snyersbos) Het college van burgemeester en schepenen beslist om in eerste instantie contact op te nemen met OVAM. We vragen bij OVAM na welke verdere stappen de gemeente dient te nemen voor enerzijds de mogelijk nieuwe verontreiniging ontstaan door het veegvuil en anderzijds de mogelijk historische verontreiniging van het historische stort. Tevens wordt gevraagd welke termijnen we in acht dienen te nemen voor het uitvoeren van een eventueel oriënterend bodemonderzoek. Vaststelling tarief grotklimmen voor jongeren Binnen het kader van een intergemeentelijke samenwerking organiseren Sportdienst Heers en Gingelom gezamelijk de jongerenactiviteit grotklimmen te Valkenburg. Het tarief voor deelname aan de jongerenactiviteit grotklimmen bedraagt 10 euro. Onkosten, toelagen en inkomsten worden procentueel verdeeld op basis van het aantal deelnemers. Een afschrift voor uitvoering zal aan de financieel directeur overhandigd worden. Artikel 5 Dit besluit wordt overeenkomstig artikel 286 1, 1 en artikel 287 van het Decreet Lokaal Bestuur bekend gemaakt via de webtoepassing van de gemeente. Tijdelijke politieverordening Aan vzw Topspeed, Benny Giebens, Steenweg op Sint-Truiden 285 te 3401 Landen wordt toelating verleend voor het inrichten van de 22ste rally van Haspengouw op 22 en 23 februari Op vrijdag 22/02/2019 voorziet de organisator enkel gecontroleerde vrije verkenningen met gewone seriewagens en de administratieve en technische keuringen. Op zaterdag 23/02/2019 tussen 08u00 en 19u15 zal de rally gereden worden waarbij de KP's afgesloten worden. De KP's worden gecontroleerd voor 08u00. Een parkeer- en stilstaan verbod wordt ingesteld op alle wegen die deel uitmaken van de KP Gingelom op zaterdag 23/02/2019, van 04u00 tot en met 22u00. De Tomboschweg, Uilweg, Keibergstraat, Buvingenstraat, Bienendalweg, Carelsbosweg, Keibergstraat, Minguetweg, Driehoekweg, Het Vossenweg, Populierenstraat, Buvingerdalweg, Dorpskouter, Kamerijckstraat, Kapellekes Veldweg, Bremakkerweg, Fruittuinweg (Sint-Truiden), Galgenweg (Sint-Truiden), Kerkom- Gingelomweg, Popelaerweg Galgeweg en de Tekedelweg. Een parkeerverbod wordt tevens ingesteld op de evacuatieweg van de KP Gingelom; dit betreft de Populierenstraat vanaf post 109 (kruispunt met Het Vossenweg) tot aan het kruispunt met de Truilingenstraat. De omleiding (door de organisatie uit te zetten, door de lokale politie te controleren) loopt op de Truilingenstraat vanaf de aansluiting met de Populierenstraat (waar de evacuatieweg is afgesloten) tot op de N80, dan verder in de richting van Gingelom tot aan het kruispunt met de Mgr. Keesenstraat. Verder via de Mgr. Keesenstraat naar de Kriekelstraat tot aan de aansluiting met de Dorpskouter (van waaraf de Kriekelstraat ook is afgesloten). De omleiding dient in beide richtingen aangeduid te worden. Aan het gemeentebestuur zal uit hoofde van onderhavige vergunning geen enkel burgerlijke aansprakelijkheid ten laste kunnen gelegd worden, de inrichter blijft verantwoordelijk voor alle schade veroorzaakt aan personen en goederen tijdens de duur van deze rally. De organisator staat in voor het plaatsen van de nodige signalisatie onder toezicht van de politie en voor het verwijderen ervan op het einde van de rally. De organisator moet de bewoners van de omliggende straten met een brief inlichten over de gewijzigde verkeersregeling met een gedetailleerde beschrijving en een omleidingsplan van de rally inlichten. Zeker de bewoners van de Populierenstraat, Truilingenstraat, Dorpskouter en Kriekelstraat dienen op de hoogte gebracht te worden.dit is een niet-limitatieve lijst. Alle inwoners van de

8 omliggende straten dienen op de hoogte gebracht te worden. Artikel 5 De organisator dient het omleidingsplan met gedetailleerde beschrijving kenbaar te maken op de website van de rally van Haspengouw Artikel 6 Het gebruik van drones, die geen toelating hebben van het DGLV, is wettelijk verboden en deze mogen bijgevolg niet ingezet worden boven de onderdelen van de rally; meer bepaald het commadocentrum, het rallycentrum en de klassementsproeven. Artikel 7 Overtreders van de beschikkingen van onderhavig reglement zullen worden gestraft met de straffen voorzien bij de wet over de politie van het wegverkeer, gecoördineerd door het koninklijk besluit van 16 maart Artikel 8 Afschrift van onderhavig besluit wordt gezonden naar de Griffie van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Hasselt, de Politierechtbank te Hasselt afdeling Sint-Truiden en aan de Bestendige Deputatie van de Provincie Limburg, de lokale politie, de stad Sint-Truiden en de inrichter. Openbare verkoop gronden gelegen in projectzone 2 van de verkaveling Dorpskouter te Gingelom: aanstellen instrumenterend notaris De heer DEWILDE Frank, notaris met standplaats te Gingelom wordt aangeduid om de procedure tot openbare verkoop van de gronden gelegen in de projectzone 2 van de verkaveling Dorpskouter te Gingelom, zijnde het lot 14 op het verkavelingsplan, openbaar te verkopen. Afschrift van dit besluit over te maken aan de aangestelde notaris.

Overwegende dat het advies van Agentschap Wegen en Verkeer Limburg afgeleverd op 14 mei 2014 Gunstig is (zie bijlage);

Overwegende dat het advies van Agentschap Wegen en Verkeer Limburg afgeleverd op 14 mei 2014 Gunstig is (zie bijlage); Aanwezig: Afwezig: UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE Zitting van 1 juli 2014 Moyaerts Charly - - voorzitter Lismont Patrick, Wicheler Jan, Princen Annick, Medart Gilbert, Abrahams Gui -

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 05 maart 2019

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 05 maart 2019 Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T 011 88 10 31 info@gingelom.be F 011 83 15 79 www.gingelom.be College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 16 april 2019

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 16 april 2019 Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T 011 88 10 31 info@gingelom.be F 011 83 15 79 www.gingelom.be College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van vrijdag 29 maart _CBS_00728 Sport: Tijdelijke politieverordening op het

College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van vrijdag 29 maart _CBS_00728 Sport: Tijdelijke politieverordening op het College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van Sport: Tijdelijke politieverordening op het wegverkeer tgv wielerwedstrijd in Kerkom op zondag 19 mei 2019 - Goedkeuring SAMENSTELLING

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 12 maart 2019

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 12 maart 2019 Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T 011 88 10 31 info@gingelom.be F 011 83 15 79 www.gingelom.be College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 09 april 2019

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 09 april 2019 Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T 011 88 10 31 info@gingelom.be F 011 83 15 79 www.gingelom.be College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden

Nadere informatie

Gemeente Gingelom. Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T F

Gemeente Gingelom. Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T F Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T 011 88 10 31 info@gingelom.be F 011 83 15 79 www.gingelom.be College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE Provincie Limburg UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE Arrondissement Zitting van : 30 november 2015 Hasselt Aanwezig: Jef Bobbaers - burgemeester-voorzitter Gemeente Zutendaal Raymond Thijs,

Nadere informatie

Gemeente Gingelom. Gemeenteraad 28 mei 2019 Besluitenlijst OPENBARE ZITTING

Gemeente Gingelom. Gemeenteraad 28 mei 2019 Besluitenlijst OPENBARE ZITTING Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T 011 88 10 31 info@gingelom.be F 011 83 15 79 www.gingelom.be Gemeenteraad 28 mei 2019 Besluitenlijst OPENBARE ZITTING 1. Jaarverslag 2018 van de lokale

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 20 juni 2017 Technisch Beleidsdomein - Administratie & Technisch Ondersteunende Diensten

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 20 juni 2017 Technisch Beleidsdomein - Administratie & Technisch Ondersteunende Diensten Stad Borgloon College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 20 juni 2017 Technisch Beleidsdomein - Administratie & Technisch Ondersteunende Diensten 26 2017_CBS_00515 Aanvullend

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 19 maart 2019

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 19 maart 2019 Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T 011 88 10 31 info@gingelom.be F 011 83 15 79 www.gingelom.be College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden

Nadere informatie

Gemeente Gingelom. - in het gedeelte van de Naamsestraat, grenzend aan de Ommegangstraat en het Zoutstraatje, is enkel plaatselijk verkeer toegelaten.

Gemeente Gingelom. - in het gedeelte van de Naamsestraat, grenzend aan de Ommegangstraat en het Zoutstraatje, is enkel plaatselijk verkeer toegelaten. Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T 011 88 10 31 info@gingelom.be F 011 83 15 79 www.gingelom.be College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden

Nadere informatie

Gezien de budgetwijziging geen wijzigingen voor de gemeente inhouden neemt de gemeenteraad akte van de budgetwijziging.

Gezien de budgetwijziging geen wijzigingen voor de gemeente inhouden neemt de gemeenteraad akte van de budgetwijziging. BEKNOPTE TOELICHTING VAN DE GEMEENTERAAD 6.10.2015 DAGORDE I. FINANCIEN. 001 Kerkfabriek Sint Petrus Boekhout: budgetwijziging 2015-1 Volgens de goedgekeurde jaarrekening 2014 bedraagt het investeringsoverschot

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 12 FEBRUARI 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 12 FEBRUARI 2019 Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Gemeente Wortegem-Petegem UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 12 FEBRUARI 2019 Aanwezig: Vander Meeren Luc, Burgemeester-Voorzitter; Nachtegaele

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 26 februari 2019

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 26 februari 2019 Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T 011 88 10 31 info@gingelom.be F 011 83 15 79 www.gingelom.be College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 1 oktober 2018 Ondersteunende diensten - Secretariaat

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 1 oktober 2018 Ondersteunende diensten - Secretariaat zutendad College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 1 oktober 2018 Ondersteunende diensten - Secretariaat 2 2018_CBS_01024 Vaststelling tijdelijk politiereglement op het verkeer

Nadere informatie

1. Ondergeschikte besturen.

1. Ondergeschikte besturen. Beknopte toelichting van de gemeenteraad Zitting van 3 oktober 2017 om 20:00 uur DAGORDE: 1. Ondergeschikte besturen. 01 Kerkfabriek Sint Joris Jeuk: budgetwijziging 2017 In 2017 werd er een budgetwijziging

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 02 april 2019

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 02 april 2019 Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T 011 88 10 31 info@gingelom.be F 011 83 15 79 www.gingelom.be College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 05 februari 2019

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 05 februari 2019 Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T 011 88 10 31 info@gingelom.be F 011 83 15 79 www.gingelom.be College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden

Nadere informatie

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet VERLENEN VAN TOELATING VOOR DE ORGANISATIE VAN DE JAARLIJKSE ROMMELMARKT IN DE VOORSTRAAT OP 14 OKTOBER 2018 EN GOEDKEUREN VAN

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 mei 2019 Ruimte - Omgeving 15 2019_CBS_00544 Organisatie van activiteiten en evenementen - Tijdelijke politieverordening - Heikant

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 6 MAART 2018

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 6 MAART 2018 Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde Gemeente Wortegem-Petegem UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 6 MAART 2018 Aanwezig: Van den Dorpe Isabelle, Schepen-Voorzitter;

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Kennisname van het ontslag als gemeenteraadslid

Nadere informatie

Zitting van maandag 11 maart Aanwezig: de heer Patrick Hoste, burgemeester wnd. de heer Luc Jolie, algemeen directeur - art.

Zitting van maandag 11 maart Aanwezig: de heer Patrick Hoste, burgemeester wnd. de heer Luc Jolie, algemeen directeur - art. Uittreksel uit de notulen van het college van burgemeester en schepenen Zitting van maandag 11 maart 2019 Aanwezig: de heer Patrick Hoste, burgemeester wnd. de heer Dirk De Smul, de heer Mathias Van de

Nadere informatie

Arrondissement Oudenaarde UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 9 AUGUSTUS 2016

Arrondissement Oudenaarde UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 9 AUGUSTUS 2016 -Petegem UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 9 AUGUSTUS 2016 Aanwezig : Vander Meeren Luc, Burgemeester - Voorzitter ; Nachtegaele Veerle, Dhondt Willy en Van Tieghem Maarten,

Nadere informatie

ADVIES LOKALE POLITIE

ADVIES LOKALE POLITIE College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van Sport: Tijdelijke politieverordening op het wegverkeer tgv van Burchtloop op zaterdag 15 juni 2019 in Brustem - Goedkeuring SAMENSTELLING

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015.

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 december 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_14626 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Arrondissement Oudenaarde UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 8 SEPTEMBER 2015

Arrondissement Oudenaarde UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 8 SEPTEMBER 2015 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 8 SEPTEMBER 2015 Aanwezig : Vander Meeren Luc, Burgemeester - Voorzitter ; Nachtegaele Veerle, Van den Dorpe Isabelle,Dhondt Willy en Van Tieghem

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 20 MAART 2018

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 20 MAART 2018 Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde Gemeente Wortegem-Petegem UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 20 MAART 2018 Aanwezig: Vander Meeren Luc, Burgemeester-Voorzitter;

Nadere informatie

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Waasmunster, 14 januari 2014. Aan de Leden van de Gemeenteraad Geacht raadslid, Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal

Nadere informatie

Que Pasa - tijdelijk politiereglement op het verkeer te Middelkerke n.a.v. 'Varken aan 't spit' op 15/03/2014

Que Pasa - tijdelijk politiereglement op het verkeer te Middelkerke n.a.v. 'Varken aan 't spit' op 15/03/2014 Sector secretariaat gemeenteraad uittreksel notulenboek Zitting Gemeenteraad 24/04/2014 Aanwezig: M. Landuyt, voorzitter; J. Rommel-Opstaele, burgemeester; L. Pylyser-Dewulf, J. Devey, B. Vandekerckhove,

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 1 april 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 1 april 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Geheime zitting van 1 april 2019 Aanwezig: Pieter Claeys, burgemeester-voorzitter; Yves De Baets, Hendrik Van de Veere, Frederik

Nadere informatie

Besluiten burgemeester

Besluiten burgemeester Besluiten burgemeester GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 18 maart 2019 Westerlo - Mobiliteit 5 2019_BB_00117 Politiereglementen. Tijdelijk politiereglement bij hoogdringendheid: snelheidsremmende maatregelen

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

1750 Lennik, de voorzitter, Heeft de eer u

1750 Lennik, de voorzitter, Heeft de eer u Provincie Vlaams-Brabant Arrondissement Halle-Vilvoorde Gemeente LENNIK De voorzitter, Heeft de eer u 1750 Lennik, 04-12-2015 uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad op maandag

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 2 februari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_01243 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 11/02/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 6 mei 2019 ONDERSTEUNING 16 2019_CBS_00747 Politieverordening - Regeling van het verkeer in het centrum op vrijdag 7 juni 2019 naar

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 21 september 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_10287 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN PROVINCIE UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VLAAMS-BRABANT ZITTING van 13 MEI 2015 Aanwezig : MM. Albert Beerens, burgemeester-voorzitter; GEMEENTE Jan Couck, Pierre

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_09413 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Notulen Zitting van 26 februari 2019

Notulen Zitting van 26 februari 2019 OCMW Raad Notulen Zitting van 26 februari 2019 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick Lismont; de heer Jan Wicheler; mevrouw Ingrid Scheepers; mevrouw Rita Thierie; mevrouw Annick Princen; de heer Kristof

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 04-02-2019 Tijd 14:00-15:55 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs aanwezig: Lukas Jacobs, Silke Lathouwers, Jef Van den Bergh,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_03858 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen directeur

Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen directeur BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 8 APRIL 2019 Aanwezig: Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 19 februari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_02038 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Verslag gemeenteraad 30 maart 2017

Verslag gemeenteraad 30 maart 2017 Verslag gemeenteraad 30 maart 2017 Volgende agendepunten werden behandeld door de gemeenteraad van 30 maart 2017. 01. Notulen van de vorige vergadering. 02. Renovatie wegenis en riolering Breugelweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 maart 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_04074 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen uittreksel zitting van 3 september 2018 GOEDGEKEURD RUIMTE Leefomgeving 6 2018_CBS_00799 aanvullend reglement politie wegverkeer - omgeving zwembad - goedkeuring Samenstelling

Nadere informatie

gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 4 juni 2019

gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 4 juni 2019 gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 4 juni 2019 OPENBARE ZITTING 1 2019_GR_00186 Notulen gemeenteraad 7 mei 2019: goedkeuring De gemeenteraad keurt de notulen van de gemeenteraadszitting

Nadere informatie

001 Inter-Aqua: buitengewone algemene vergadering van dinsdag 21 november 2006.

001 Inter-Aqua: buitengewone algemene vergadering van dinsdag 21 november 2006. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD U wordt overeenkomstig artikel 87 van de Gemeentewet uitgenodigd tot het bijwonen van de gemeenteraad die zal plaats hebben in de raadzaal van het gemeentehuis te Gingelom,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 november 2016

college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 november 2016 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 november 2016 Besluit B-punt GOEDGEKEURD Stadsontwikkeling Samenstelling de heer Bart De Wever, burgemeester de heer

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 juli 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07674 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 29 januari 2019

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden en vertrouwelijke informatie) 29 januari 2019 Gemeente Gingelom Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom T 011 88 10 31 info@gingelom.be F 011 83 15 79 www.gingelom.be College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst (met uitzondering van de persoonsgebonden

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 27 mei 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 27 mei 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Geheime zitting van 27 mei 2019 Aanwezig: Pieter Claeys, burgemeester-voorzitter; Yves De Baets, Hendrik Van de Veere, Frederik Versluys,

Nadere informatie

Gemeentebestuur De Haan

Gemeentebestuur De Haan Gemeentebestuur De Haan SEC/AD Gemeenteraad dd. 14.11.213 OVERZICHTSLIJST In uitvoering van art. 252 van het gemeentedecreet, houdende o.a. regeling, voor het Vlaamse Gewest, van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 20 december 2018 (decreet van 22 december 2017)

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 20 december 2018 (decreet van 22 december 2017) Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 20 december 2018 (decreet van 22 december 2017) De lijst van de gemeenteraadsbesluiten van de vergadering van de gemeenteraad van

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN DE BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN.

UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN DE BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN DE BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Vergadering van 29 april 2019 Aanwezig: L. Jacobs, burgemeester-voorzitter ; S. Lathouwers, J. Van den

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 27 juni 2017.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 27 juni 2017. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op woensdag 6 september 2017 om 20u00 in de raadzaal

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 19 oktober 2015 MENS EN SAMENLEVING Samenstelling: Aanwezig: de heer Wout Maddens, schepen; mevrouw Catherine Waelkens, schepen; de

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 JULI 2013

ZITTING VAN 22 JULI 2013 ZITTING VAN 22 JULI 2013 AANWEZIG : Jozef Browaeys, burgemeester-voorzitter; Robert De Meuleneire, Janna Bauters en Hendrik Blommaert; schepenen. Guy Glorieux, schepen - voorzitter OCMW. Sabine Roobroeck,

Nadere informatie

DONDERDAG 26 JANUARI 2017 DAGORDE

DONDERDAG 26 JANUARI 2017 DAGORDE TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 26 JANUARI 2017 OPENBARE ZITTING DAGORDE INTERNE ZAKEN EN COMMUNICATIE 1. AKTENAME BEËINDIGING PERIODE VAN VERHINDERING RAADSLID JAQUES JASMIEN

Nadere informatie

Het college van burgemeester en schepenen. Besluit. Vergadering van 18 juli 2019

Het college van burgemeester en schepenen. Besluit. Vergadering van 18 juli 2019 Het college van burgemeester en schepenen Besluit Vergadering van 18 juli 2019 2019_CVB_09270 Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg - Grondwetlaan - nieuwe verkeers-

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de

Nadere informatie

Gemeentebestuur AARTSELAAR

Gemeentebestuur AARTSELAAR Gemeentebestuur AARTSELAAR (Datum afdruk:03/07/2018) UITTREKSEL van de vergadering van het college van burgemeester en schepenen van 2 juli 2018 Aanwezig: Sophie De Wit, burgemeester-voorzitter, Eddy Vermoesen,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07317 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

Zitting van maandag 29 april Aanwezig: de heer Patrick Hoste, burgemeester wnd. de heer Luc Jolie, algemeen directeur

Zitting van maandag 29 april Aanwezig: de heer Patrick Hoste, burgemeester wnd. de heer Luc Jolie, algemeen directeur Uittreksel uit de notulen van het college van burgemeester en schepenen Zitting van maandag 29 april 2019 Aanwezig: de heer Patrick Hoste, burgemeester wnd. de heer Dirk De Smul, de heer Mathias Van de

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_04231 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 23 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 23 JANUARI 2019 ENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 23 JANUARI 2019 AANWEZIG Burgemeester: Claude Croes Schepenen: Bert Schelfhout, Regine Vanwynsberghe-Rooryck, Sandra De Leeuw - Goussey, Matthias Vanneste,

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 24 SEPTEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 24 SEPTEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 24 SEPTEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING Algemeen beleid. 1. Integrale veiligheid algemene machtiging voor het gebruik van zichtbare verplaatsbare

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 mei 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_06437 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gewestweg - Wiedauwkaai

Nadere informatie

VOORSTEL VAN EEN TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT INZAKE HET VERKEER NAAR AANLEIDING VAN HET NATOURCRITERIUM OP DINSDAG 23 JULI 2013

VOORSTEL VAN EEN TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT INZAKE HET VERKEER NAAR AANLEIDING VAN HET NATOURCRITERIUM OP DINSDAG 23 JULI 2013 VOORSTEL VAN EEN TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT INZAKE HET VERKEER NAAR AANLEIDING VAN HET NATOURCRITERIUM OP DINSDAG 23 JULI 2013 HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN : Gelet op de wet betreffende de

Nadere informatie

Reglement speelstraten Gemeente Herne

Reglement speelstraten Gemeente Herne Reglement speelstraten Gemeente Herne 2014 GOEDKEURING Goedgekeurd op de gemeenteraad d.d. 30 april 2014 IN WERKING TREDING Dit reglement wordt van kracht op 1 mei 2014. INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK I: WETTELIJKE

Nadere informatie

VOORSTEL VAN EEN TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT INZAKE HET VERKEER NAAR AANLEIDING VAN HET NATOURCRITERIUM OP DINSDAG 29 JULI 2014

VOORSTEL VAN EEN TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT INZAKE HET VERKEER NAAR AANLEIDING VAN HET NATOURCRITERIUM OP DINSDAG 29 JULI 2014 VOORSTEL VAN EEN TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT INZAKE HET VERKEER NAAR AANLEIDING VAN HET NATOURCRITERIUM OP DINSDAG 29 JULI 2014 HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN : Gelet op de wet betreffende de

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 december 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_14066 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Arrondissement Oudenaarde UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 14 APRIL 2015

Arrondissement Oudenaarde UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 14 APRIL 2015 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 14 APRIL 2015 Aanwezig : Vander Meeren Luc, Burgemeester - Voorzitter ; Nachtegaele Veerle, Van den Dorpe Isabelle, Dhondt Willy en Van Tieghem

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 21 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07827 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN HET SCHEPENCOLLEGE. Zitting van 24 juni 2014 AANWEZIG:

UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN HET SCHEPENCOLLEGE. Zitting van 24 juni 2014 AANWEZIG: UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN HET SCHEPENCOLLEGE Zitting van 24 juni 204 AANWEZIG: Koen LOETE, burgemeester-voorzitter; Freddy DEPUYDT, Christophe DE WAELE, Dirk VAN DE VELDE, Ann VAN DEN DRIESSCHE,

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen

College van burgemeester en schepenen College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 5 juli 2016 Afdeling Vrije tijd - Evenementen 24 2016_CBS_00251 Politieverordeningen - Politieverordening stadsrun Droeshout op 16

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11495 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018 MEDEDELINGEN UITNODIGING (dagorde deel II) De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 april 2018 om 20.00 u in de raadzaal van het gemeentehuis.

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_12489 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - parkeerverboden

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 13 juni 2019 Ruimte - Omgeving 25 2019_CBS_00632 Organisatie van activiteiten en evenementen - Tijdelijke politieverordening - Avondfeest

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 februari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_01733 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11467 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

het schepencollege Vergadering van 3 juli 2019

het schepencollege Vergadering van 3 juli 2019 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Tielt Uittreksel uit de notulen van het schepencollege Vergadering van 3 juli 2019 Aanwezig: Ivan Delaere, Burgemeester-voorzitter Paul Lambrecht, Denis Fraeyman,

Nadere informatie

Beslissing: Goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen in vergadering van 21 februari 2019

Beslissing: Goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen in vergadering van 21 februari 2019 Het college van burgemeester en schepenen Besluit Vergadering van 21 februari 2019 2019_CVB_01979 Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg - Buitensingel - nieuwe fiets-

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_08375 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 januari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_00942 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 augustus 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_09541 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Arrondissement Oudenaarde UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 9 MEI 2017

Arrondissement Oudenaarde UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 9 MEI 2017 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 9 MEI 2017 Aanwezig : Vander Meeren Luc, Burgemeester - Voorzitter ; Nachtegaele Veerle, Van den Dorpe Isabelle, Dhondt Willy en Van Tieghem

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 27 september 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_11531 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 11-02-2019 Tijd 13:00-14:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Jan

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11482 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 21 MEI 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 21 MEI 2019 Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde Gemeente Wortegem-Petegem UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 21 MEI 2019 Aanwezig: Vander Meeren Luc, Burgemeester-Voorzitter;

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juli 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_09306 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Beslissing: Goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen in vergadering van 7 maart 2019

Beslissing: Goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen in vergadering van 7 maart 2019 Het college van burgemeester en schepenen Besluit Vergadering van 7 maart 2019 2019_CVB_02591 Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg - Bernard Spaelaan - nieuwe anti-parkeermaatregelen

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 december 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_15572 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie