Huis verkopen. Voor meer informatie bezoek onze website:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huis verkopen. Voor meer informatie bezoek onze website:"

Transcriptie

1 Huis verkopen. Dokter van Deenweg 162, 8025BM Zwolle Voor meer informatie bezoek onze website:

2 Het gaat om mensen, niet om stenen. Een makelaar is bijna altijd betrokken bij de belangrijkste emotionele gebeurtenissen in jouw leven, wanneer je voor het eerst gaat samenwonen, bij gezinsuitbreiding, een scheiding of bij overlijden. Vaak is zo'n gebeurtenis verbonden met de koop of verkoop van een woning. Zomer Makelaars is een kantoor dat met je meedenkt, altijd bereikbaar is en naar jouw wensen luistert. Ze nemen jou alle zorgen uit handen zodat jij s nachts rustig kunt slapen. Meindert Zomer Meindert Zomer is Register Makelaar / Taxateur, ingeschreven bij SCVM, NRVT en DNV gecertificeerd, taxeert voor validatie instituten NWWI en Taxateursunie. De rode draad door zijn werk is zijn passie voor de makelaardij, het op waarde schatten van een object, en het in alle markten tevreden stellen van zijn klant. Zomer Makelaars is opgericht in januari 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd makelaarskantoor in Zwolle en omgeving. Brancheorganisatie VBO Makelaar Zomer Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO, vereniging voor makelaars en taxateurs. VBO staat voor kwaliteit en integriteit met een hoge servicegraad waarbij de mens centraal staat. Wij staan voor no-nonsense en duidelijke communicatie, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. De (ver)koop van jouw woning kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Niet alleen van 9 tot 5, maar wanneer het jouw het beste uitkomt.

3 Jouw eigen persoonlijke, actieve en betrokken makelaar Telkens een andere medewerker aan de lijn en uitleggen wie je bent, of om welk huis het gaat behoort voorgoed tot het verleden. Jij krijgt je eigen persoonlijke makelaar die direct weet wie je bent en om welk huis het gaat. Een betrokken makelaar die naar je luistert en met je meedenkt tijdens het gehele traject. Korte lijn communicatie en één aanspreekpunt, ook buiten kantoortijden. Bij ons ben je geen nummer maar nog steeds een belangrijke klant. Nieuwe tijden maar dezelfde doelstelling Tijden veranderen maar de doelstelling van verkopers blijven hetzelfde, namelijk verhuizen naar een nieuw droom huis. Het huidige huis verkopen is daar een belangrijk onderdeel van. Je zult als makelaar meer moeten doen dan alleen een huis op Funda plaatsen. Je moet actief aan de slag om de koper te vinden en te verleiden om juist jouw woning te kopen. Meindert Zomer en z'n team halen hiervoor de complete trukendoos open en gebruiken traditionele middelen gecombineerd met moderne mogelijkheden en verkooptechnieken om uiteindelijk jouw wens in vervulling te laten gaan. Razendsnelle communicatie We communiceren via verschillende kanalen waarvan WhatsApp er één is. Speciaal voor jouw woning maken we een eigen groep aan zodat we extreem snel kunnen communiceren. Zo is iedereen per direct op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent jouw huis. Verkopers zijn hier laaiend enthousiast over. Dit is helemaal geweldig en moet je zelf ervaren hoe we jou op de hoogte houden omtrent de ontwikkelingen van je huis. Geen WhatsApp? Geen probleem, dan mailen of bellen we gewoon.

4 Verkoopstyling voor een optimale presentatie Verkoopstyling is het verkoop klaar maken van een woning, zodat deze zo optimaal mogelijk kan worden gepresenteerd. Aan de hand van adviezen met betrekking tot indeling, kleur en organisatie, zal jouw woning zich op een positieve wijze onderscheiden van andere woningen. Wij werken samen met een styliste die voordat de foto's worden gemaakt een bezoek brengt aan jouw woning, hiermee maak je vanaf het eerste begin een goede start met de verkoop. Voor de styliste rekenen we geen extra kosten, dat hoort er gewoon bij vinden wij! Schrijf je alvast in voor de verkooptips via Professionele fotografie en 360 graden Wij werken met verschillende professionele fotografen, zodat jij verzekerd bent van een optimale presentatie, geen groothoek lenzen of onrealistische grote ruimtes waarbij de kijkers bij de eerste bezichtiging hard wegrennen, maar wel een prachtige sfeervolle presentatie. Ook het maken van 360 graden foto's kun je aan ons over laten, we plaatsen deze foto's op onze website en Funda zodat de "kijker" in één oogopslag alle informatie beschikbaar heeft om enthousiast te geraken over jouw woning. 3D Compilaties of inrichten met karton Bij sommige klus of leegstaande woningen is het voor de woningzoeker moeilijk in te schatten wat de mogelijkheden zijn van zo n woning. Met 3D compilatie wordt het visueel gemaakt waardoor er vaak een hogere interesse voor de woning wordt gewekt. 3D is ook toe te passen voor kleine verbouwingen zoals een badkamer, toilet, keuken en zelfs de tuin. Ook het inrichten (met karton) van een leegstaande woning kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

5 Professionele videofilm Een woningfilm geeft een beter beeld van de indeling van jouw woning en versterkt de presentatie. Jij krijgt zelf de gelegenheid om iets over je woning te vertellen. Dat is niet verplicht maar wel een absolute meerwaarde omdat de potentiële koper rechtstreeks van de bewoner de voordelen van het wonen in jouw woning hoort. Deze film wordt naast onze website ook geplaatst op YouTube zodat je samen met jouw familie, kennissen en vrienden deze film kunt delen via Social Media. Plattegronden en een meetrapport Met de juiste plattegronden wordt de indeling van een woning voor de potentiële koper veel duidelijker, door afmetingen en oppervlaktematen toe te voegen geven de plattegronden een volledig inzicht in de ruimtes. Wij meten de woning op en leveren standaard plattegronden aan bij elke presentatie. De plattegronden worden ook verwerkt in de verkoopbrochure van de woning. Daarnaast verwerken we deze gegevens in een meetrapport zodat alle oppervlaktes eerlijk en transparant zijn. Hiermee voorkomen we dat een koper ons later aansprakelijk stelt voor onjuiste gegevens. Social Media, de Facebook BOOSTER en Live Stream Wij gebruiken een op maat gemaakt bericht waarmee je binnen 5 minuten jouw eigen sociale kring hebt geïnformeerd. Jij vraagt tegelijkertijd of ze willen meehelpen door hun sociale kring te informeren. En zo verder. Het werkt snel en simpel. Hiermee bereiken we ook mensen die (nog) niet speciaal op zoek zijn naar een huis maar enthousiast worden wanneer ze jouw huis voorbij zien komen. Daarnaast wordt jouw woning via diverse kanalen gedeeld en verzorgen we regelmatig een online Live Stream bezichtiging zoals Facebook Live.

6 Advertentie mogelijkheden Soms kun je de doelgroep via een ander kanaal bereiken. Hierin denken wij graag met je mee. Gericht adverteren via Google, Facebook of de locale krant behoort eveneens tot de mogelijkheden, hierbij kun je zelf bepalen van wel kanaal je gebruik wilt maken. * Online via Facebook of Google. * Op maat gemaakte flyers speciaal voor jouw huis. * Kranten zoals Peperbus, Stentor of de Swollenaer. Overig drukwerk mogelijkheden * Visitekaartjes van de woning * Flyers voor een speciale doelgroep * Buurtmailing nieuw in verkoop of verkocht * Verhuiskaarten om te versturen * A4 Flyers voor een open huis (gratis) Stijlvolle brochures en een eigen URL Woningzoekers gaan vaak meerdere woningen bekijken voordat ze uiteindelijk een beslissing nemen bij welke woning ze voor de tweede keer willen kijken. Vaak krijgen ze bij elke woning een standaard print of brochure. Een glossy brochure van uw woning valt extra op tussen de stapels brochures. Een eigen URL met uw straat en huisnummer behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dit wordt vaak makkelijker onthouden waardoor er meer traffic naar uw woning komt. Bijvoorbeeld:

7 De beste verkoopstrategie Het verzamelen van de aanvragen voor bezichtiging is in de meeste gevallen de slimste verkoopstrategie die er is. Afhankelijk van het aantal aanvragen gaan we met jou in overleg wat de beste planningsstrategie is. Wil je het persoonlijk houden kunnen we de bezichtigingen achter elkaar plannen waarbij elke kijker de aandacht van de makelaar krijgt. Wil je de maximale opbrengst met de minste inspanning dan kunnen we een open huis plannen. Starten met een succesvol open huis Nadat jouw woning "in the picture" staat kunnen aanvragen voor bezichtiging niet uitblijven. Afhankelijk van hetgeen is afgesproken kunnen we starten met een open huis. Dat kan ook een besloten (open) huis zijn. Zo'n open huis regelen wij, ook de geïnteresseerden ontvangen doen wij. Afhankelijk van het aantal aanvragen overleggen we met hoeveel makelaars we komen. Jij hoeft zo'n open huis dus niet zelf te doen. Voordeel hiervan is dat alle kijkers tegelijk komen en jij maar één keer hoeft op te ruimen. Landelijke NVM open Huizendag(en) Twee keer per jaar vindt op zaterdag de landelijke open huizen dag plaats waarbij geïnteresseerden de mogelijkheid word geboden om zonder afspraak tussen 11:00 en 15:00 vrijblijvend te koop staande woningen die meedoen te bezichtigen. Wil jij meedoen aan een landelijke open huizen dag dan bieden wij die mogelijkheid. Voor onze klanten is deelname gratis.

8 Website zomermakelaars.com Aan onze website hebben wij veel aandacht besteed om de bezoeker zo goed mogelijk over uw woning te informeren met als doelstelling een afspraak voor bezichtiging. Alle gegevens kunnen worden toegevoegd aan uw woning pagina. Ook delen via Social Media, het downloaden van een brochure of het maken van een afspraak voor bezichtiging is makkelijk gemaakt. Jouw woningpagina wordt voorzien van een digitale kluis zodat bijvoorbeeld VvE stukken pas gedownload kunnen worden nadat de digitale sleutel door ons is verstrekt. Daarnaast voegen wij informatie toe over de wijk en buurt waarbij we de CBS statistieken laten zien. Indien jij als verkoper een stukje eigen tekst op onze website wilt schrijven krijgt u hiervoor de gelegenheid onder het kopje verkopers aan het woord Mobiele website zomermakelaars.com Het mobiele website verkeer is enorm toegenomen, er wordt steeds meer via mobiel, de ipad of een andere Tablet naar informatie op internet gezocht. Veel websites zijn nog niet klaar voor deze toenemende ontwikkeling met als gevolg, de zoeker haakt af. Onze website is geschikt voor mobiel verkeer om zo de klant ook via deze apparaten goed van informatie te kunnen voorzien. Beveiligd en privacy Over privacy is veel te doen maar wij vinden dat jouw gegevens bij ons veilig moeten zijn. Daarom is onze website is beveiligd met een https certificaat hetgeen zorgt voor een veilige verbinding waarbij de privacy is gewaarborgd. Jouw gegevens worden nooit zonder toestemming met derden gedeeld. Ook voldoen wij aan de laatste AVG wetgeving en is een certificaat op onze website te downloaden.

9 Via ons kantoor krijg jij toegang tot Funda Funda heeft een enorme aantrekkingskracht op woningzoekers. Dagelijks bekijken ruim mensen deze website en bekijken samen 10 miljoen pagina s per dag. Vrijwel iedereen die een woning zoekt kent de website Funda. Plaatsing op Funda: * Onbeperkt aantal foto s (advies is circa 25-30) * Volledige omschrijving en alle kenmerken * Toevoeging van kaart en buurtinformatie * Toevoegen van digitale brochure * Diverse contactopties met de makelaar * Funda account voor de verkoper(s) * Voortgang van jouw huis volgen * Inzage statistieken) Extra promotie middelen: * Plattegronden toevoegen * 360 graden foto s * Videopresentatie * Promolabel om op te vallen * Toppositie vermelding (hogere ranking) * Woning in beeld Natuurlijk wordt jouw woning ook zichtbaar op andere websites zoals: * zomermakelaars.com * vbo.nl * pararius.n * huislijn * zal.nl * jaap.nl * roxxle.nl

10 Verkopen zonder gedoe, wij regelen alles Van begin tot eind staan we voor je klaar. We nemen je mee aan de hand en begeleiden jouw bij alles wat we tegen komen. We verstrekken jou de juiste informatie, tips en adviezen en houden je volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent jouw woning. Geen vraag is ons teveel! "Zorgeloos verkopen" Slimme marketing en strategische verkoop Marketing en promotie is na de presentatie de belangrijkste factor bij het succesvol en voor een goede prijs verkopen van een huis. In dit geval jouw huis! Wij zetten jouw huis op de juiste manier in de markt en boren de juiste kanalen aan waarmee succes niet uit kan blijven. Wanneer wij jouw huis niet kunnen verkopen lukt het niemand! "Juiste marketing mix" Fantastische presentaties Een huis kopen is gevoel, dat begint al online. Wij zorgen ervoor dat jouw huis op de beste manier wordt gepresenteerd en opvalt tussen het andere aanbod. Jij ontvangt de nodige tips en adviezen om jouw woning zo goed mogelijk presentatie-klaar te maken. Lees ook het e-book "Verkoop je huis beter". "Goed gevoel"

11 Scherpe courtage Onze strategische en effectieve werkwijze zorgen ervoor dat we een scherp verkooptarief (courtage) kunnen hanteren. Geen duur kantoorpand met marmeren vloeren maar een laagdrempelig en gemoedelijk kantoor. De courtage betaal je pas achteraf via de notaris. "Geen onnodige hoge kosten" Geen verborgen kosten Alle tarieven zijn helder, transparant en inclusief btw. Jij weet precies waar je voor betaalt en wat je daarvoor krijgt. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Gewoon een helder en eerlijk tarief. "Helder en transparant" Wist je dat? * Wij een enorm zoekersbestand hebben en de koper van jouw huis waarschijnlijk al bij ons bekend is? * Je voor de styliste niets extra's hoeft te betalen? * De courtage wordt verrekend via de notaris?

12 Jouw voordeel Eigen erkende en gekwalificeerde makelaar Persoonlijk, betrokken, duidelijk en helder Zeer hoge servicegraad en extreem snelle communicatie Transparante en uitstekende klantenbeoordelingen Courtage pas te betalen nadat de woning is verkocht Optimaal bereikbaar van 9 tot 9 Bezichtigingen ook buiten kantoortijden Volledige begeleiding van A tot Z De beste presentatie Uitgebreide plaatsing op Funda Verkoopstylingadvies door styliste Professionele fotoreportage Plattegronden en meetrapport Stijlvolle woningbrochures Diverse advertentie mogelijkheden Landelijke Open huizendagen (of apart) Een tuin of V bord TE KOOP Hoe nu verder 1 Aanmaken WhatsApp-groep en verzenden formulieren 2 Aanleveren personalia en legitimatie, opstellen overeenkomst 3 Opdracht styliste om afspraak te maken voor tips en adviezen 4 Vragen- en roerende zakenlijst invullen en tekeningen woning 5 Nadat woning verkoop klaar is afspraak voor fotografie 6 Plaatsen woning op zomermakelaars.com ter controle 7 Na akkoord verkopers van start met de promotie 8 Zoekersbestand mailen, Social Media en plaatsing Funda 9 Funda account aanmaken en opmaken brochure 10 Laat de kopers nu maar komen

13 Wat zeggen verkopers over Zomer Makelaars? Alle beloftes waargemaakt Veel en prettig contact, te allen tijde bereikbaar. Fantastisch team inclusief een styliste en fotografe, strakke foto's en tekst op Funda waardoor er veel bezichtigingen waren. Na 3.5 jaar in de verkoop via andere makelaars, verkoopt Zomer Makelaars het binnen 1 maand. Alle beloftes hebben ze waar gemaakt. Hermien en Rachelle Fijne communicatie Soms is één woord voldoende, geweldig! Het begint al met een vriendelijke telefoniste dat toch het visitekaartje is wanneer je je huis verkoopt. Mailtjes worden binnen een halve werkdag beantwoord. Abnormale ruime openingstijden. En bovenal een makelaar die de regels kent, de grenzen opzoekt maar er binnen blijft. Op deze manier weet je zeker dat ze er echt alles voor je uithalen op elk vlak. Fijne communicatie met korte lijnen. En kennelijk denken er meer mensen zo over als ik zo bij mij in de straat kijk. Wat ik al zei: GEWELDIG! Renate de Geit Hij nam de tijd voor ons Meindert Zomer heeft ons fantastisch geholpen. ondanks zijn advies heeft hij geluisterd naar onze wensen en heeft hij er alles aan gedaan om het huis te verkopen. Dit is gelukt en daar zijn we enorm dankbaar voor. Ook in zijn vrije uren nam hij tijd voor ons. Zodra er nieuws was of een verandering nam hij contact met je op. Voor iedereen kan ik Meindert Zomer aanraden!!! Echt een topper! Ga zo door Meindert. Wij gaan elkaar zeker weer tegenkomen in de toekomst!! Bedankt! Danny Steffens Meer beoordelingen en videoreviews zijn te vinden op onze website.

14 Presentatie en promotie V Professionele fotografie V Woningvideo V Facebook Live Bezichtiging V Facebook Live video V Facebook Booster V Inmeten van de woning V Meetrapport V Tekenen plattegronden V Kenmerken en omschrijving V Uitnodigende verkooptekst V Tips en adviezen verkoop klaar maken V Verkoopstyling advies van styliste V Prominente vermelding op Funda V Digitale brochure om te downloaden O Gedrukte brochures O Woning URL O Woningvisitekaartjes O 360 graden foto's O Extra ranking pakket Funda O Toppositie vermelding Funda O Promolabel Funda O Virtuele Tour (VR) V = inbegrepen en O is optioneel

15 Contact?

HUIS VERKOPEN. DOE T LEKKER ZELF! De kick van zelf je huis verkopen

HUIS VERKOPEN. DOE T LEKKER ZELF! De kick van zelf je huis verkopen HUIS VERKOPEN. DOE T LEKKER ZELF! De kick van zelf je huis verkopen John en Linda hebben hun huis verkocht met Nieuwetijdsmakelaar. Alles voor één all-in bedrag Je eigen huis verkopen is normaal gesproken

Nadere informatie

VERKOOP TAXATIE AANKOOP

VERKOOP TAXATIE AANKOOP VERKOOP AANKOOP TAXATIE WWW.VILLEXWONEN.NL WWW.VILLEXWONEN.NL DOEN WAT JE VERWACHT, MAAR DAN NOG EEN BEETJE EXTRA. 1 Over Villex Afspraak is afspraak Villex Wonen is aangesloten bij de brancheorganisatie

Nadere informatie

TAXATIE VERKOOP AANKOOP W W W.VI L L EXWONEN.NL

TAXATIE VERKOOP AANKOOP W W W.VI L L EXWONEN.NL VERKOOP AANKOOP TAXATIE W W W.VI L L EXWONEN.NL VILLEX WONEN, NEEMT AL HET WERK UIT HANDEN 2 Over Villex Afspraak is afspraak In 2004 begonnen als leegstandbeheerder en Als het gaat om afspraken en financiële

Nadere informatie

Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat BH Eindhoven

Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat BH Eindhoven UW WONING VERKOPEN Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat 4 5616 BH Eindhoven 040-2931350 info@hendrixhuybregts.nl www.hendrixhuybregts.nl fb.me/hendrixhuybregtsmakelaars Wij zijn er voor

Nadere informatie

Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising

Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising - Jeff I. Richards HouseVertising heeft één ambitie: de beste kwaliteit voor de beste prijs. Dat klinkt nogal algemeen

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

www.hofstadmakelaars.nl

www.hofstadmakelaars.nl De verkoop van uw woning door: Armin Streekstra RE/MAX Hofstad Makelaars www.hofstadmakelaars.nl Geachte heer/mevrouw, Als eerste wil ik u bedanken voor de uitnodiging om een presentatie te geven voor

Nadere informatie

AANVULLENDE PRODUCTEN

AANVULLENDE PRODUCTEN AANVULLENDE PRODUCTEN BEZICHTIGINGEN De verkoop van jouw woning start met het organiseren van twee open huizen. Je kunt zelf kiezen wat het beste bij je past. Zelf doen ( 0,00) Je voert de open huizen

Nadere informatie

JE HUIS VERKOPEN. Wat doe je eerst? Kopen of eerst verkopen?...en andere tips & tricks

JE HUIS VERKOPEN. Wat doe je eerst? Kopen of eerst verkopen?...en andere tips & tricks JE HUIS VERKOPEN Wat doe je eerst? Kopen of eerst verkopen?...en andere tips & tricks EERST EEN HUIS KOPEN? HEB JE EEN MAKKELIJK TE VERKOPEN WONING EN/OF GENOEG FINANCIËLE ARMSLAG? Dan kun je eerst je

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

INFORMATIE BROCHURE VAN LEERDAM MAKELAARDIJ INFORMATIE BROCHURE ALGEMENE INFORMATIE Kantoor aan de Of het nu gaat om het verkopen (of verhuren) van woningen (zowel bestaande bouw als nieuwbouw), bedrijfsobjecten, scholen, kerkgebouwen, agrarische

Nadere informatie

De verkoop van uw woning door: Armin Streekstra RE/MAX Hofstad Makelaars www.hofstadmakelaars.nl Geachte heer/mevrouw, Als eerste wil ik u bedanken voor de uitnodiging om een presentatie te geven voor

Nadere informatie

aankopen & verkopen Het gebeurt op funda

aankopen & verkopen Het gebeurt op funda aankopen & verkopen Het gebeurt op funda Zoek een woning via internet Een zoektocht naar het ideale huis is geen alledaagse bezigheid. Vaak weet u nog niet hoe uw droomhuis er uitziet of aan welke specifieke

Nadere informatie

BEDRIJFSPRESENTATIE. Uw vertrouwen waard.

BEDRIJFSPRESENTATIE. Uw vertrouwen waard. BEDRIJFSPRESENTATIE Inleiding Voor u ligt de bedrijfspresentatie van Tulkens Makelaardij. Middels deze presentatie stellen wij ons graag aan u voor en laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen. Tulkens

Nadere informatie

Extra diensten. raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video

Extra diensten. raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video Extra diensten raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv

Nadere informatie

Zo snel mogelijk, tegen de beste prijs

Zo snel mogelijk, tegen de beste prijs Zo snel mogelijk, tegen de beste prijs Zakelijke dienstverlening www.thomapost.nl Plan van aanpak Bij het verkopen of verhuren van uw bedrijfspand komt veel kijken. Daarom doorlopen we standaard de volgende

Nadere informatie

KANT-EN-KLAAR KOOPKLAARPLAN WONINGMARKT IN BEWEGING KANT-EN-KLAAR KOPEN EN NAAR EIGEN SMAAK AFWERKEN NIEUWE VRAAGPRIJS

KANT-EN-KLAAR KOOPKLAARPLAN WONINGMARKT IN BEWEGING KANT-EN-KLAAR KOPEN EN NAAR EIGEN SMAAK AFWERKEN NIEUWE VRAAGPRIJS KOOPKLAARPLAN WONINGMARKT IN BEWEGING NIEUWE VRAAGPRIJS KOPEN EN NAAR EIGEN SMAAK AFWERKEN Met KoopKlaarPlan biedt HuisMakeOver een praktische oplossing voor hypothecaire beperkingen voor een koper. De

Nadere informatie

UNIEKE WEBSITE PER OBJECT

UNIEKE WEBSITE PER OBJECT online diensten voor makelaars BROCHURES OBJECTWEBSITES MOBIELE APPS UNIEKE WEBSITE PER OBJECT www.straatnaam+huisnummer.nl Bekijk live voorbeelden op homeshow.nl/voorbeelden OVER HOMESHOW Optimaal presenteren

Nadere informatie

Maak kennis met uw persoonlijke makelaar! Abelen maakt het mogelijk!

Maak kennis met uw persoonlijke makelaar! Abelen maakt het mogelijk! Aan- en verkoopbemiddeling Taxaties Adviseren Deeldiensten Maak kennis met uw persoonlijke makelaar! Welkom bij Abelen Abelen Makelaars en Taxateurs, voor verkoop, aankoop, taxaties en advies. Welkom bij

Nadere informatie

Documentatie: Speulderweg achter 21/Kruipad Garderen

Documentatie: Speulderweg achter 21/Kruipad Garderen Documentatie: Speulderweg achter 21/Kruipad Garderen E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575

Nadere informatie

Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning. Wij zien meer dan verkoopkansen

Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning. Wij zien meer dan verkoopkansen Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning Wij zien meer dan verkoopkansen + deskundige makelaars + kennis van de regionale markt + oog voor úw situatie MAKELAARDIJ Verzekerd van het beste.

Nadere informatie

De makelaar van het Intermediair

De makelaar van het Intermediair De makelaar van het Intermediair Woningbemiddeling voor en door de professionele tussenpersoon Doel Het in contact komen met nieuwe en bestaande relaties voor financieel advies Het lokaal opbouwen van

Nadere informatie

Welkom bij funda in business

Welkom bij funda in business Welkom bij funda in business Maandelijks staan 250.000 bezoekers open voor úw aanbod! Presenteer uw commercieel vastgoed op funda in business. Dat geeft u volop voordeel: Uw aanbod staat op de grootste

Nadere informatie

Weerdingerstraat 35 Emmen (7815 SC)

Weerdingerstraat 35 Emmen (7815 SC) Weerdingerstraat 35 Emmen (7815 SC) 0591 650 680 www.frieling.nl 0591 650 681 facebook/frielingmakelaarsemmenbv emmen@frieling.nl twitter.com/frielingemmen Wij ontzorgen u naar een goed resultaat! Pagina

Nadere informatie

UNIEKE WEBSITE PER OBJECT

UNIEKE WEBSITE PER OBJECT online diensten voor makelaars BROCHURES OBJECT WEBSITES MOBIELE APPS UNIEKE WEBSITE PER OBJECT www.straatnaam+huisnummer.nl Bekijk live voorbeelden op homeshow.nl/voorbeelden OVER HOMESHOW Optimaal presenteren

Nadere informatie

Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag

Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag Zelfstandig Makelaar o.z. Hypotheken & Verzekeringen Wijkspecialist RE/MAX Makelaar sinds 2001 Alleenstaand twee kinderen Jelmer & Femke Geboren in

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

De Westereen. De Bjirken 181. De makelaar van vandaag!

De Westereen. De Bjirken 181. De makelaar van vandaag! De Westereen De Bjirken 181 De makelaar van vandaag! Graag stellen wij ons aan je voor... Duinstra Makelaars is een klein familiebedrijfje dat vol passie gerund wordt door Theo en Remco (vader en zoon).

Nadere informatie

ISRAELSLAAN 4 II UTRECHT

ISRAELSLAAN 4 II UTRECHT :> ISRAELSLAAN 4 II UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES ISRAELSLAAN 4 II TE UTRECHT VRAAGPRIJS 172.500 k.k. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 77 M2 INHOUD CIRCA 247 M3 BOUWJAAR 1951

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

Wibrandstraat RC GERKESKLOOSTER. VRAAGPRIJS ,- kosten koper

Wibrandstraat RC GERKESKLOOSTER. VRAAGPRIJS ,- kosten koper Wibrandstraat 5 9873 RC GERKESKLOOSTER VRAAGPRIJS 123.000,- kosten koper WONEN IN ONS HUIS Postbus 121 8440 AC HEERENVEEN Tel: 088-3101010 E-mail: info@woneninonshuis.nl Wibrandstraat 5 9873 RC Gerkesklooster

Nadere informatie

VOORHOUT KAMILLEHOF 11. Vraagprijs 199.000,-- k.k. A Herenstraat 114; 2215KK Voorhout T 0252-216334. E voorhout@zekervia.nl. I www.zekervia.

VOORHOUT KAMILLEHOF 11. Vraagprijs 199.000,-- k.k. A Herenstraat 114; 2215KK Voorhout T 0252-216334. E voorhout@zekervia.nl. I www.zekervia. VOORHOUT KAMILLEHOF 11 Vraagprijs 199.000,-- k.k. A Herenstraat 114; 2215KK Voorhout KENMERKEN: Soort woonhuis Keurig onderhouden HOEK-EENGEZINSWONING gelegen in de kindvriendelijke wijk Oosthout op

Nadere informatie

TE KOOP. Spreeuwenstraat K.K SR Amersfoort

TE KOOP. Spreeuwenstraat K.K SR Amersfoort TE KOOP 129.000 K.K. Spreeuwenstraat 123 3815 SR Amersfoort Spreeuwenstraat 123 3815 SR Amersfoort Inleiding Nieuw! Spreeuwenstraat 123, Amersfoort. Fraai starters-appartement in een perfecte staat waar

Nadere informatie

Het Betere Boerenerf. De betere makelaar voor uw landelijke woning of woonboerderij.

Het Betere Boerenerf. De betere makelaar voor uw landelijke woning of woonboerderij. Het Betere Boerenerf. De betere makelaar voor uw landelijke woning of woonboerderij. ALS HET GAAT OM UW WONING TELT ALLEEN HET RESULTAAT Uw woning verdient een makelaar die het er niet bij laat zitten.

Nadere informatie

TOTAAL MAKELAARS. Uw No Cure No Pay Makelaar Coert Heenes

TOTAAL MAKELAARS. Uw No Cure No Pay Makelaar Coert Heenes R TOTAAL MAKELAARS No Cure No Pay makelaar - Betrokken - Ook s avonds en in het weekend - Kennis van zaken - Proactief Ons complete aanbod in Rotterdam, Schiedam en omgeving vindt u op www.remax-totaal.nl

Nadere informatie

Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl. Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden

Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl. Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden OVER HOMESHOW HomeShow biedt een uitgelezen kans om objecten -online- optimaal te presenteren.

Nadere informatie

Extra promotie mogelijkheden voor uw woning

Extra promotie mogelijkheden voor uw woning Extra promotie mogelijkheden voor uw woning Laat uw woning op funda extra opvallen. Uw woning wordt standaard op funda gepresenteerd met een zogenaamde collectieve plaatsing. Wilt u de verkoop van uw woning

Nadere informatie

BEMIDDELINGSOPDRACHT VERKOOP HUIZONLINE

BEMIDDELINGSOPDRACHT VERKOOP HUIZONLINE BEMIDDELINGSOPDRACHT VERKOOP HUIZONLINE De ondergetekende(n), A. Verkoper Echtgeno(o)t(e) of partner Naam Voornaam + init. Geboorteplaats Geboortedatum Beroep Straat Postcode + Woonplaats E-mailadres Telefoon

Nadere informatie

Rotterdam, Nietzschestraat 1

Rotterdam, Nietzschestraat 1 Rotterdam, Nietzschestraat 1 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande villa op maar liefst 976 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar voorzieningen.

Nadere informatie

De makelaar van vandaag!

De makelaar van vandaag! W Tytsjerk Jachtfjild 10 De makelaar van vandaag! Graag stellen wij ons aan je voor... Duinstra Makelaars is een klein familiebedrijfje en dat willen we ook graag blijven. Alleen op die manier is het mogelijk

Nadere informatie

TE KOOP. Dolderseweg K.K LZ Soest

TE KOOP. Dolderseweg K.K LZ Soest TE KOOP 99.500 K.K. Dolderseweg 11 23 3766 LZ Soest Dolderseweg 11 23 3766 LZ Soest Inleiding Op prachtige, rustige locatie gelegen CHALET (eigen grond) direct aan de bosrand en de Soester Duinen, op een

Nadere informatie

Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij

Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij In een altijd veranderende markt is het moeilijk om goede keuzes te maken. Er zijn teveel huizen in het aanbod, of juist te weinig. Is de vraagprijs

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

Armin Streekstra Zelfstandig Makelaar o.z. Hypotheken & Verzekeringen Wijkspecialist

Armin Streekstra Zelfstandig Makelaar o.z. Hypotheken & Verzekeringen Wijkspecialist Armin Streekstra Zelfstandig Makelaar o.z. Hypotheken & Verzekeringen Wijkspecialist RE/MAX Makelaar sinds 2001 Alleenstaand twee kinderen Jelmer & Femke Geboren in Den Haag Woonachtig in de wijk Leyenburg

Nadere informatie

Uw makelaar met een hart voor Zeeuws-Vlaanderen

Uw makelaar met een hart voor Zeeuws-Vlaanderen Uw makelaar met een hart voor Zeeuws-Vlaanderen loods met twee garageboxen vloeroppervlakte: 182 m² GENTSEBREEDSTRAAT 30 PHILIPPINE Vraagprijs: 69.000,- k.k. Introductie Bent u op zoek naar een loods met

Nadere informatie

Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners)

Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners) Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners) Kennismaken met De Boer, Storimans en partners Wanneer een makelaarskantoor circa dertig jaar met succes

Nadere informatie

Verkoop jouw huis sneller, maar blijf van de verkoopprijs af

Verkoop jouw huis sneller, maar blijf van de verkoopprijs af Verkoop jouw huis sneller, maar blijf van de verkoopprijs af Je wilt gaan verhuizen of je bent al verhuisd; in beide gevallen is het van belang om je huis zo snel mogelijk te verkopen. Maar dat is niet

Nadere informatie

BAKHUIZEN VAN DEN BRINKSTRAAT 20 8 UTRECHT

BAKHUIZEN VAN DEN BRINKSTRAAT 20 8 UTRECHT :> BAKHUIZEN VAN DEN BRINKSTRAAT 20 8 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES BAKHUIZEN VAN DEN BRINKSTRAAT 20 8 TE UTRECHT VRAAGPRIJS 125.000 k.k. WOONOPPERVLAKTE CIRCA

Nadere informatie

PRINSENSTRAAT 20 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01

PRINSENSTRAAT 20 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 :> PRINSENSTRAAT 20 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES PRINSENSTRAAT 20 TE UTRECHT VRAAGPRIJS 199.500 k.k. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 80 M2 INHOUD CIRCA 320 M3 BOUWJAAR 1928

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

De slimste manier om uw huis te verkopen. Al meer dan huizen verkocht!

De slimste manier om uw huis te verkopen. Al meer dan huizen verkocht! De slimste manier om uw huis te verkopen. Al meer dan 28.500 huizen verkocht! 2 De voordelen op een rij Radicaal goedkoper Onze kosten zijn gemiddeld 65% lager dan van traditionele makelaars. Zo bespaart

Nadere informatie

Fotografie 360 foto Fotovideo Miniwebsite StyleSwitcher Inmeten Floorplanner Woningvideo Woningbrochure

Fotografie 360 foto Fotovideo Miniwebsite StyleSwitcher Inmeten Floorplanner Woningvideo Woningbrochure Fotografie 360 foto Fotovideo Miniwebsite StyleSwitcher Inmeten Floorplanner Woningvideo Woningbrochure INHOUDSOPGAVE BOG Fotografie 3 360 graden foto 6 Fotovideo 8 StyleSwitcher 9 StyleSwitcher 360 graden

Nadere informatie

3e Eeldepad 12 2541JJ, 'S-GRAVENHAGE. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

3e Eeldepad 12 2541JJ, 'S-GRAVENHAGE. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl 3e Eeldepad 12 2541JJ, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs 89.500 k.k. Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1959 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 70 m² Inhoud : 200 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

BOSSCHENHOOFD KASTANJELAAN 11

BOSSCHENHOOFD KASTANJELAAN 11 BOSSCHENHOOFD KASTANJELAAN 11 VRAAGPRIJS: 239.000,- EURO K.K. WWW.DEWEKKERMAKELAAR.NL ALGEMEEN Omschrijving In jonge woonwijk gelegen, nette, keurig onderhouden 2/1 kapwoning met garage, berging, voor-

Nadere informatie

ObjectShow handleiding De ideale woningwebsite

ObjectShow handleiding De ideale woningwebsite ObjectShow handleiding De ideale woningwebsite Fotografie 360 graden foto s NEN 2580 meetrapport 2D/3D plattegronden Brochures Drone video s Wat doet Object&co? Object&co is gespecialiseerd in dienstverlening

Nadere informatie

1 Ze hebben als bewoner de meeste kennis van de woning en de directe. 2 Ze zijn het meest flexibel in hun tijd om de woning te verkopen.

1 Ze hebben als bewoner de meeste kennis van de woning en de directe. 2 Ze zijn het meest flexibel in hun tijd om de woning te verkopen. INLEIDING 9 Steeds meer woningeigenaren besluiten om het verkopen van hun huis grotendeels in eigen hand te houden. Voor een belangrijk deel omdat ze daarmee de kosten van een traditionele makelaar willen

Nadere informatie

SCHIJF PAST. VAN LEIJSENSTRAAT 1

SCHIJF PAST. VAN LEIJSENSTRAAT 1 SCHIJF PAST. VAN LEIJSENSTRAAT 1 VRAAGPRIJS: 300.000,- EURO K.K. WWW.DEWEKKERMAKELAAR.NL ALGEMEEN Omschrijving In hartje van Schijf aan rustige straat nabij de bossen gelegen zeer goed onderhouden en gemoderniseerde

Nadere informatie

AZIELAAN 412 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01

AZIELAAN 412 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 :> AZIELAAN 412 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES AZIELAAN 412 TE UTRECHT VRAAGPRIJS 150.000 k.k. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 106 M2 INHOUD CIRCA 335 M3 BOUWJAAR 1967 AANVAARDING

Nadere informatie

Broekakkerseweg 6 - Eindhoven

Broekakkerseweg 6 - Eindhoven Broekakkerseweg 6 - Eindhoven Vraagprijs 235.000,- k.k. Omschrijving Prachtig uitgebouwde tussenwoning op loopafstand van natuurgebied de Urkhovense Zegge. Deze aantrekkelijke woning is gelegen op een

Nadere informatie

Roland Holsthof 17 - Tilburg

Roland Holsthof 17 - Tilburg Roland Holsthof 17 - Tilburg Vraagprijs 187.500,- k.k. Omschrijving Aantrekkelijke tussenwoning, aan een rustig, kindvriendelijk hofje. De woning heeft o.a. kunststof kozijnen, dubbele beglazing, landelijke

Nadere informatie

WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars Symfonie 7 Zaandam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

VAN LIMBURG BROUWERSTRAAT 1 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01

VAN LIMBURG BROUWERSTRAAT 1 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 :> VAN LIMBURG BROUWERSTRAAT 1 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES VAN LIMBURG BROUWERSTRAAT 1 TE UTRECHT VRAAGPRIJS 265.000 k.k. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 80 M2 INHOUD CIRCA

Nadere informatie

Type woning : Bovenwoning Aantal kamers : 3 Woonoppervlak : 109m2 Bouwjaar : Rond 1940 Aanvaarding : in overleg Informatie via : 010 4427562

Type woning : Bovenwoning Aantal kamers : 3 Woonoppervlak : 109m2 Bouwjaar : Rond 1940 Aanvaarding : in overleg Informatie via : 010 4427562 Rotterdam, Boergoensevliet 101b Kent u het gezegde: een huis moet u passen als uw fijnste jas? Met de Boergoensevliet 101B bieden wij u een jas die u nooit meer uit wilt trekken. De geweldige ruime kamers,

Nadere informatie

Rotterdam, Noorderhavenkade 139 A

Rotterdam, Noorderhavenkade 139 A Rotterdam, Noorderhavenkade 139 A In deze jaren 30 benedenwoning voelt u zich direct thuis! De woning is in uitstekende staat van onderhoud en is gelegen in de wijk Blijdorp, vlakbij het bruisende centrum

Nadere informatie

Polderland 13 - Assendelft

Polderland 13 - Assendelft Polderland 13 - Assendelft Vraagprijs 425.000,- k.k. Omschrijving Een prachtige 2-onder-1-kap-woning op een zeer royaal perceel, gelegen aan het water en in de gezellige en kindvriendelijke woonwijk Saendelft.

Nadere informatie

huistekoop.tv en bouwondernemingen

huistekoop.tv en bouwondernemingen huistekoop.tv en bouwondernemingen huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv Cees van Dongen: 06 4623 1706 Jos Jaspers: 06 5277 2442 Kamer

Nadere informatie

Pagina 1 van 6. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M:

Pagina 1 van 6. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M: Pagina 1 van 6 HW Makelaardij KAVELS - BERKENKAMP 53, VIANEN Adres Berkenkamp 53 Postcode 5434 PC Plaats Vianen Perceeloppervlak 4000 m2 Aanvaarding in overleg Omschrijving Deze toekomstige bouwkavel is

Nadere informatie

Harm Kuperstraat 12 Appingedam

Harm Kuperstraat 12 Appingedam Harm Kuperstraat 12 Appingedam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

De ideale woningpresentatie!

De ideale woningpresentatie! SERVICES VOOR MAKELAARS De ideale woningpresentatie! Onderscheiden doet Verleiden! Het zal u bekend voorkomen. Een bekend spreekwoord zegt het ook al: De eerste aanblik is een daalder waard. Foto s van

Nadere informatie

Beukenhout 17 te Julianadorp

Beukenhout 17 te Julianadorp Beukenhout 17 te Julianadorp Ruime nieuwbouwwoning in t Laar! VRAAGPRIJS: 295.000 K.K. Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor de getoonde interesse in één van onze woningen. Deze woning staat te koop bij Laan

Nadere informatie

Uw vertrouwde makelaar in de regio. Maartenshof 32 Sint-Maartensdijk.

Uw vertrouwde makelaar in de regio. Maartenshof 32 Sint-Maartensdijk. Uw vertrouwde makelaar in de regio Maartenshof 32 Sint-Maartensdijk www.leunis.nl Vlakbij het centrum van het dorp, in het woonzorgcentrum Maartenshof, mogen wij u deze fraai gelegen 3 kamer woning aanbieden.

Nadere informatie

TE KOOP. Woestijgerweg 195 B K.K SJ Amersfoort

TE KOOP. Woestijgerweg 195 B K.K SJ Amersfoort TE KOOP 190.000 K.K. Woestijgerweg 195 B 3817 SJ Amersfoort Woestijgerweg 195 B 3817 SJ Amersfoort Inleiding Altijd al willen wonen aan de bosrand? Kom dan gauw kijken bij dit fraaie lichte 3-kamer appartement

Nadere informatie

ZELF JE HUIS VERKOPEN

ZELF JE HUIS VERKOPEN ZELF JE HUIS VERKOPEN DAT DOE JE SAMEN MET JAAP! De eerlijke huizensite. Zelf je huis verkopen met JAAP 1 JE HUIS ZELF VERKOPEN OP JAAP.NL Een spannend moment: vanaf nu ga je beginnen met de verkoop van

Nadere informatie

TE KOOP AMSTELVEENSEWEG 142 0

TE KOOP AMSTELVEENSEWEG 142 0 A M S T E R D A M OBJECTINFORMATIE TE KOOP AMSTELVEENSEWEG 142 0 Boomsma & Bruinsma Makelaars Van Breestraat 107 HS 1071 ZJ AMSTERDAM Tel: 020-6733103 E-mail: info@bbmakelaars.nl Website: www.bbmakelaars.nl

Nadere informatie

VAN ALPHENSTRAAT 54 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01

VAN ALPHENSTRAAT 54 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 :> VAN ALPHENSTRAAT 54 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES VAN ALPHENSTRAAT 54 TE UTRECHT VRAAGPRIJS 219.000 k.k. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 60 M2 INHOUD CIRCA 194 M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

TE KOOP. Van Marnixlaan K.K VD Amersfoort

TE KOOP. Van Marnixlaan K.K VD Amersfoort TE KOOP 495.000 K.K. Van Marnixlaan 48 3818 VD Amersfoort Van Marnixlaan 48 3818 VD Amersfoort Inleiding Nieuw! In de mooiste wijk van Amersfoort, het Bergkwartier, ligt deze sfeervolle goed onderhouden

Nadere informatie

TE KOOP AMERONGENSTRAAT 44 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP AMERONGENSTRAAT 44 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE VLAKBIJ HET PRACHTIGE ZUIDERPARK! VIERKAMER APPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDOOSTEN. Dit appartement

Nadere informatie

ROOSENDAAL ZUNDERTSEWEG 85

ROOSENDAAL ZUNDERTSEWEG 85 ROOSENDAAL ZUNDERTSEWEG 85 VRAAGPRIJS: 450.000,- EURO K.K. WWW.DEWEKKERMAKELAAR.NL ALGEMEEN Omschrijving Aan doorgaande weg nabij natuurgebied Visdonk, op 10 fietsminuten van het centrum en op loop en

Nadere informatie

Uw vertrouwde makelaar in de regio. Markt 19 Poortvliet.

Uw vertrouwde makelaar in de regio. Markt 19 Poortvliet. Uw vertrouwde makelaar in de regio Markt 19 Poortvliet www.leunis.nl Uniek pand met café, cafetaria, bovenwoning en grote schuur, in het centrum van het dorp gelegen. Dit pand leent zich voor diverse doeleinden.

Nadere informatie

ZEGGE ONZE LIEVE VROUWESTR.135

ZEGGE ONZE LIEVE VROUWESTR.135 ZEGGE ONZE LIEVE VROUWESTR.135 VRAAGPRIJS: 275.000,- EURO K.K. WWW.DEWEKKERMAKELAAR.NL ALGEMEEN Omschrijving Aan doorgaande weg gelegen onderhouden vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage en vrijstaand

Nadere informatie

BOSSCHENHOOFD AMALIALAANTJE 7

BOSSCHENHOOFD AMALIALAANTJE 7 BOSSCHENHOOFD AMALIALAANTJE 7 VRAAGPRIJS: 450.000,- EURO K.K. WWW.DEWEKKERMAKELAAR.NL ALGEMEEN Omschrijving Met recht een prachtige, unieke, hoogwaardig afgewerkte vrijstaande woning te noemen. Amalialaantje

Nadere informatie

HET KLAVIER 32, AARLE-RIXTEL

HET KLAVIER 32, AARLE-RIXTEL HET KLAVIER 32, AARLE-RIXTEL HET KLAVIER 32 AARLE-RIXTEL De woning aan Het Klavier 32 Aarle-Rixtel heeft u veel te bieden. We noemen hier alvast vijf belangrijke punten: - Instapklare complete eengezinswoning

Nadere informatie

Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water

Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water Zwolle, Arendshorstlaan 3 Het huis is gebouwd in 2010 en onderdeel van een uniek woonproject, waarbij het accent ligt op wonen aan het

Nadere informatie

KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M:

KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M: KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN Pagina 1 van 9 KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN Adres Berkenkamp Postcode 5434 PC Plaats Vianen Perceeloppervlak 4000 m2 Aanvaarding in overleg Vraagprijs 349.000 Omschrijving Deze

Nadere informatie

BOSSCHENHOOFD WILLEKE JOOSTENSTRAAT 13

BOSSCHENHOOFD WILLEKE JOOSTENSTRAAT 13 BOSSCHENHOOFD WILLEKE JOOSTENSTRAAT 13 VRAAGPRIJS: 300.000,- EURO K.K. WWW.DEWEKKERMAKELAAR.NL ALGEMEEN Omschrijving In het groenrijke en bosrijke dorp Bosschenhoofd gelegen keurige vrijstaande woning

Nadere informatie

Uw woning en Social Media

Uw woning en Social Media Uw woning en Social Media Facebook, Twitter en Google+ huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv Cees van Dongen: +31 (0) 6 4623 1706 Jos

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- V.O.N.

Vraagprijs ,-- V.O.N. BOXTEL Eg 1 Ruime eigentijdse nieuwbouwwoning met onder andere een A-symetrisch ontworpen dak en een aantal details welke de woning tegelijkertijd ook een karakteristieke uitstraling geven. De woning heeft

Nadere informatie

Molenstraat 32 te Farmsum

Molenstraat 32 te Farmsum Molenstraat 32 te Farmsum WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

TE KOOP. Aardmansberg K.K. 3825RJ Amersfoort

TE KOOP. Aardmansberg K.K. 3825RJ Amersfoort TE KOOP 224.500 K.K. Aardmansberg 23 3825RJ Amersfoort Aardmansberg 23 3825RJ Amersfoort Inleiding Fraaie tussenwoning met grote woonkeuken en terras aan het water! Recent geheel opnieuw geverfd, badkamer

Nadere informatie

Zwolle, Frankhuizerallee 20. Strak en toch heel sfeervol afgewerkt woonhuis, met prachtige gietvloeren

Zwolle, Frankhuizerallee 20. Strak en toch heel sfeervol afgewerkt woonhuis, met prachtige gietvloeren Zwolle, Frankhuizerallee 20 Strak en toch heel sfeervol afgewerkt woonhuis, met prachtige gietvloeren Strak en toch heel sfeervol afgewerkt woonhuis, met prachtige gietvloeren, een uitstekende afwerking,

Nadere informatie

TE KOOP. Schiestraat K.K CV Ridderkerk

TE KOOP. Schiestraat K.K CV Ridderkerk Schiestraat 8 2987 CV Ridderkerk TE KOOP 187.500 K.K. Schiestraat 8 2987 CV Ridderkerk Inleiding Op een rustige locatie in de wijk Bolnes ligt deze ruime eengezinswoning. De woning is oa voorzien van een

Nadere informatie

Livy Professional. De internetmakelaar

Livy Professional. De internetmakelaar De internetmakelaar pagina 2 De internetmakelaar pagina 3 werkt met Yes-co Open, een web based CRM systeem, waarvoor u geen installatie nodig heeft en kan werken vanaf iedere plek. Met Livy heeft u: Inzicht

Nadere informatie

Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk

Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 270.000,- k.k. Omschrijving In de wijk Groenestein een goed onderhouden twee onder een kap woning, centraal gelegen ten opzichte van de grote steden.. De

Nadere informatie

TE KOOP - OUDE RIJKSWEG, NEDERASSELT

TE KOOP - OUDE RIJKSWEG, NEDERASSELT TE KOOP - OUDE RIJKSWEG, NEDERASSELT Pagina 1 van 9 TE KOOP - OUDE RIJKSWEG, NEDERASSELT Adres Plaats Perceeloppervlak Aanvaarding Vraagprijs Omschrijving Oude Rijksweg Nederasselt 12490 m2 In overleg

Nadere informatie

TE KOOP ASTERSTRAAT 134 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP ASTERSTRAAT 134 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 0704483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE 4 KAMER APPARTEMENT IN DE BLOEMENBUURT Asterstraat 134 is een vier kamer appartement gelegen op

Nadere informatie

Parallelweg 43a Rheden. Droomhuis Makelaardij, Schoolweg 4a 6991EB Rheden, tel: , fax

Parallelweg 43a Rheden. Droomhuis Makelaardij, Schoolweg 4a 6991EB Rheden, tel: , fax Parallelweg 43a Rheden Algemene object omschrijving: Op loopafstand van de bossen gelegen royale vrijstaande woning met een heerlijke indeling en alle voorzieningen op de begane grond. De tuin op het zuid-westen

Nadere informatie

Brederostraat 222 Hengelo

Brederostraat 222 Hengelo Brederostraat 222 Hengelo WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

TE KOOP. : 2 bouwkavels ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw Perceelsoppervlakte

TE KOOP. : 2 bouwkavels ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw Perceelsoppervlakte TE KOOP Plaats: Reusel Adres: Kattenbos 9 Vraagprijs: 290.000,= v.o.n. Bouw uw droomhuis! Op een landelijke locatie in de gemeente Reusel zijn 2 bouwkavels (reeds één verkocht) gelegen ten behoeve van

Nadere informatie

TE KOOP. Kruisvaardersland K.K TN Houten

TE KOOP. Kruisvaardersland K.K TN Houten TE KOOP 285.000 K.K. Kruisvaardersland 44 3994 TN Houten Kruisvaardersland 44 3994 TN Houten Inleiding Ruime uitgebouwde tussenwoning aan groenvoorziening met nagenoeg vrij uitzicht in de ruim opgezette

Nadere informatie