Voorwoord. Agenda. Door: René Krechting (adjunct-directeur)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord. Agenda. Door: René Krechting (adjunct-directeur)"

Transcriptie

1

2 Voorwoord Door: René Krechting (adjunct-directeur) Het schooljaar zit erop. De lessen zijn afgelopen, de laatste toetsen zijn gemaakt en de rapporten worden binnenkort uitgereikt. Bijna 60 leerlingen verlaten onze school met een diploma. Voor hen is de vakantie al begonnen. En dat hebben ze verdiend ook! Voor alle andere leerlingen begint de vakantie vrijdag 28 juni. Heerlijk even een paar weken niets aan school doen. Geen huiswerk, toetsen, presentaties etc. Lekker 7 weken uitrusten. In de week van 19 augustus beginnen we weer met frisse moed. Er gaan dan ook weer 65 nieuwe brugklassers starten bij ons op school. Alle klassen gaan de eerste week op introductiekamp. Over de start van het nieuwe schooljaar wordt u door ons nog per brief geïnformeerd. In dit Kandinsky Nieuws kijken we nog even terug op het afgelopen schooljaar. Het was een enerverend jaar met veel jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals de introductiekampen, de verschillende sportdagen, de wintersport, het schoolfeest, de Roparun, de open dag, de examenstunt en de avondvierdaagse. Ook volgend jaar beloofd weer een leuk, gezellig en leerzaam jaar te worden. Wij kijken er al weer naar uit. Maar zoals gezegd: nu eerst vakantie. Namens het team van de school wens ik jullie een fijne vakantie toe. Geniet er van en rust lekker uit. Nog even dit: De laatste jaren merken we dat er in de zomervakantie veel fietsen blijven staan in de fietsenstalling. Er zijn zelfs fietsen die er al meer dan een jaar staan. Het lijkt er op dat deze fietsen niet meer gebruikt worden, zo zien ze er ook uit. Ik wil alle ouders en leerlingen vragen er op toe te zien dat alle fietsen voor de vakantie mee naar huis worden genomen. Fietsen die toch op school blijven staan en waarvan wij het idee hebben dat ze lang niet meer gebruikt zijn zullen we afvoeren. Agenda 1 juli t/m 16 augustus Zomervakantie 20 augustus Ophalen rooster 21 t/m 23 augustus Introductiekamp 26 augustus Eerste lesdag Kijk voor meer data en nieuws op onze website:

3 Oudergeleding MR Met ingang van het nieuwe schooljaar is er een vacature in de medezeggenschapsraad (MR) ter vertegenwoordiging van de ouders van het Kandinsky College Molenhoek. Wanneer u geïnteresseerd bent om mee te denken, te praten én te beslissen over het beleid van de school, nodigen wij u van harte uit om u kandidaat te stellen voor de vacature. Wanneer er meer dan één kandidaat voor de vacature is, volgen er verkiezingen. De medezeggenschapsraad heeft advies- of instemmingsrecht over verschillende onderdelen van het beleid van de school, zoals financiën, leerlingenzorg, veiligheid en het schoolreglement. De MR bestaat uit twee personeelsleden van het Kandinsky College locatie Molenhoek, twee personeelsleden van het Kandinsky College locatie Hatertseweg en van beide genoemde locaties een ouder. Als oudergeleding neemt u ongeveer vijf maal per schooljaar deel aan een vergadering met de MR en de directie. U wordt een onkostenvergoeding (waaronder reiskosten) en een vacatievergoeding (vergoeding voor tijd) ter beschikking gesteld. Wanneer u zich kandidaat wilt stellen of als u vragen heeft kunt u contact opnemen met: Rob van Rooijen Docent lichamelijke opvoeding en informatiekunde r.vrooijen@kandinsky.nl Richard Hulsing Applicatiebeheer en docent informatiekunde r.hulsing@kandinsky.nl

4 Vakantie De welverdiende vakantie is begonnen. Wat zijn de plannen? Jojanneke Janssen (klas 3C) 1. Wat ga je deze vakantie doen? Ik ga kamperen in Frankrijk. 2. Wat is je favoriete vakantiebestemming? Ik ben ooit in Portugal geweest en op Kreta. Dat zijn tot nu toe mijn favoriete vakantiebestemmingen. 3. Wat is het eerste dat je inpakt als je op vakantie gaat? Een fotolijstje met een foto van mijn moeder. 4. Als geen geld rol speelt, wat zou je dan willen doen deze zomer? Ik zou gewoon doen wat ik al van plan was: kamperen in Frankrijk. Misschien zou ik wat meer uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar zwembaden. Jonice Buteijn (klas 3B) 1. Wat ga je deze vakantie doen? Ik ga naar Spanje, 5 weken rondreizen in een camper. 2. Wat is je favoriete vakantiebestemming? Marokko. 3. Wat is het eerste dat je inpakt als je op vakantie gaat? Mijn mobiele telefoon 4. Als geen geld rol speelt, wat zou je dan willen doen deze zomer? Ik zou met Dirkje naar Ibiza gaan en daar kameel rijden.

5 Vakantie (2) Dirkje Vervoort (klas 3B) 1. Wat ga je deze vakantie doen? In de zon liggen en zwemmen. 2. Wat is je favoriete vakantiebestemming? Corsica. 3. Wat is het eerste dat je inpakt als je op vakantie gaat? Mijn kleren. 4. Als geen geld rol speelt, wat zou je dan willen doen deze zomer? Ik zou met Jonice in een zeilboot de wereld over varen. De kameel mag dan ook mee.

6 Practicum In het programma van biologie voor de derdejaars leerlingen is het practicum een vast onderdeel. Onder leiding van Jana van Voorden en Annerieke Hofdijk leerden de leerlingen afgelopen periode een varkenshart ontleden. Kijk voor meer foto s van dit practicum op onze website Daniël en Déwin Demi en Sophie Klas 3C

7 Ondernemen Door: Maartje Driessen (docent economie) De lessen economie en maatschappijleer van klas 3 stonden de laatste periode in het teken van ondernemen. De leerlingen hebben in de laatste weken voor de vakantie gewerkt aan het opzetten van hun eigen onderneming. Ze hebben zo kennis gemaakt met ondernemen in de praktijk. Er zijn verschillende initiatieven ontstaan: een kinderfeestjesservice, een sushi fabriek, de productie en verkoop van armbandjes en ga zo maar door. Het project is gekoppeld aan een goed doel. Jarno (uit klas 3A) loopt dit jaar voor de vijfde keer de Nijmeegse vierdaagse. Dit jaar hoopt hij met zijn deelname veel geld op te halen voor het UMC ST Radboud. Met de winst van de ondernemingen hebben we Jarno gesponsord. Niet alleen op onze school is ondernemen belangrijk. Ook bij de sportopleidingen van het ROC Nijmegen en de Hogeschool Arnhem Nijmegen zijn studenten druk in de weer met ondernemen. Op woensdag 5 juni hebben de leerlingen van klas 3 een themamiddag gehad op de HAN. Samen met studenten van de HAN en het ROC is er gewerkt aan het beste innovatieve idee op het gebied van sport dat aan het eind van de middag gepresenteerd werd. De ideeën Bos de lucht in, Challenge 4 kids en Sponsorloop Lindenholt scoorden hoog en werden enthousiast gepresenteerd!

8 Studiepunten Door: Ton Broekmans (decaan en studiepuntencoördinator) Ook in de afgelopen periode zijn weer veel derde klas leerlingen actief geweest voor studiepunten. Veel trainingen bij de eigen sportclub werden gegeven of er werd meegeholpen op de sportdag van de oude basisschool. Op vrijdag 26 april waren zelfs alle leerlingen uit de derde klas actief bij de Koningsspelen op diverse basisscholen in de regio van Nijmegen t/m Gennep. Het weer was helaas zeer slecht. De dag begon nog met een waterig zonnetje, maar om half tien begon het te regenen en dat hield helaas niet meer op. Klas 3A was actief op de Adalbert Basisschool in Mook en die school won de eerste prijs met de Koningsspelen in de provincie Limburg op 26 april. Het filmpje dat van die dag werd gemaakt van de Koningsspelen werd als beste gekozen. Ook 3A heeft daar aan bijgedragen. Het filmpje is te zien op de website van de Adalbertschool in Mook: Het is mogelijk om aan studiepuntenactiviteiten in de vakantieperiode mee te doen. Veel leerlingen helpen namelijk mee met de kindervakantieweek of het bouwdorp in hun eigen dorp of wijk. Prima! Als je na de vakantie een evaluatieformulier bij me inlevert krijg je er natuurlijk studiepunten voor. Met de huidige tweedejaars maken we na de vakantie de start met de studiepuntenactiviteiten. Geniet allemaal van je vakantie!

9 Jos Derksen Trophy Door: Rob van Rooijen (docent LO) Nieuwe rondes, nieuwe kansen. Nadat Flynn en Moos vorig jaar de Trophy hadden gewonnen, hebben we een jaar lang de tijd gehad om te trainen, nieuwe teams te vormen en de jongens tijdens de trainingen te analyseren. Docenten Bart en Roel zijn Moos en Flynn gaan bekijken tijdens de laatste tennislessen om de zwakke plekken te ontdekken. Geroutineerde docent Babbet vormde een team met tennistalent Famke om op die manier tegenstand te kunnen bieden tegen de titelverdedigers. Veel duo s gingen de uitdaging aan en dat leverde mooie wedstrijden op. De Jos Derksen Trophy werd uiteraard bijgewoond door de gepensioneerde Jos Derksen zelf. Hij mocht dan ook de prijzen uitreiken. Zoals Jos in zijn speech al zei, het was weer een prachtige dag met een mooie variatie aan teams. Sommige teams waren wat beter voorbereid dan andere, maar ondanks dat Thomas en Lars (klas 3) op de dag zelf besloten om mee te doen, hebben zij toch nog een gedeelde 8e plaats behaald. De verrassing van dit jaar was het jonge damesteam Nubia en Olga (klas 1). Zij zijn dan ook naar huis gegaan met de Fair-play prijs. In de halve finales kwamen Flynn en Moos de derdejaars Panya en Tijn tegen. Door deze jongens met 5-1 (games) van de baan te vegen kwamen zij in de finale tegen Famke en Babbet. Zij moesten het in hun halve finale opnemen tegen Janco en Karien waarin zij overtuigend wonnen met 4-0. Daar was dan de gedroomde finale. Voor de organisatie zou dit de mooiste finale zijn. En dat bleek ook zo te zijn. Er werden mooie rally s gespeeld met mooi spel van beide partijen. Toch leek al snel de winst weer richting de heren te gaan. Zij waren het meest constant en wisten de ballen iedere keer weer terug te brengen. Uiteindelijk ging de winst naar Flynn en Moos die de Trophy hiermee voor de tweede maal op hun naam schrijven. Heren: Gefeliciteerd. Aan ons allemaal nu dus de taak om alvast te gaan trainen, partners te selecteren en te gaan analyseren en volgend jaar massaal inschrijven om de jongens volgend jaar weer net wat meer tegenstand te bieden. We hebben een schitterende dag gehad met mooie wedstrijden en we hopen daar volgend jaar weer van te kunnen genieten. Tot volgend jaar. Flynn en Moos prolongeerden hun titel

10 Jos Derksen Trophy (2) Olga en Nubia met de Fair-play prijs Rob Flynn Babbet en Famke: finalisten Janco Moos

11 Projectweek Het schooljaar werd afgesloten met een projectweek. Drie dagen vol met workshops, excursies, een sportdag en een echte Ik hou van Holland quiz. Artikel uit Regiodiek

12 Projectweek (2) Kijk voor meer foto s op onze website: Flynn achter de drums Stan bij het schminken Yoga Dansen Airmoves Gamemania

13 Juffrouwproef Klas 4 heeft al jaren de Meesterproef. Klas 2 heeft sinds dit jaar een tegenhanger: de Juffrouwproef. De leerlingen sluiten hun jaren in de onderbouw af met het organiseren en uitvoeren van activiteiten voor hun medeleerlingen en mentoren. DJ Jelle en Esther Op naar de bovenbouw!

14 Stage Door: Kitty Meijer (stagecoördinator) Het schooljaar nadert zijn einde en ook de stages van de 3e klas zijn afgerond. Voor de gediplomeerden komt er een heel nieuw pad en als we terugkijken hebben deze leerlingen veel praktijkervaring opgedaan en zijn ze stuk voor stuk competenter en vooral volwassener geworden! Robin Bosman bij Sportspalace Nijmegen Talip Ercan bij zorgcentrum de Doekenborg Nijmegen Leren in de Praktijk is voor veel leerlingen een waardevolle ervaring, stimuleert het zelfvertrouwen en geeft een kijk op zichzelf en de toekomst. De basishouding en sociale vaardigheden worden ervaren en gestuurd tijdens de stage in ontmoetingsruimte de Kanunnik. De aangeleerde normen, waarden en praktische vaardigheden neemt de leerling mee tijdens de individuele stagetijd. Een Kandinsky stagiair(e) staat dan ook bekend als een gemotiveerde leerling die wil aanpakken en zich nuttig wil maken. Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat veel bedrijven en instellingen tijd, aandacht en energie vrijmaken om de Kandinsky stagiair(e), de medewerker van de toekomst, te begeleiden. Shayne bij sportcentrum de Veldschuur onderhoud

15 Stage (2) De 3e klassers hebben een vernieuwd programma gedraaid tijdens hun stagetijd, waarbij het een en ander voor de leerling en onze school in beweging is gekomen. Het Kandinsky College wil een brug zijn in de behoefte van de arbeidsmarkt en de leerling van de toekomst. Het vormgeven van de derde klas oriëntatieperiode behoeft volgend schooljaar zeker nog verdere uitwerking. Dit jaar is het oriënterend karakter vormgegeven door meeloopdagen bij familie, organisatie en uitvoering sportdagen, bezoekjes aan fitnesscentra, kinderdagverblijf, zorgcentra, politie, oriëntatie winkelbranches, assistentie Roparun, Quick games, Koningsspelen, gymlessen op basisscholen, naschoolse activiteiten en natuurlijk de vertrouwde basisstageplaats bij de Kanunnik in Nijmegen. Julian, Dirkje en Michael Bram Er werd veelal in een groep samengewerkt met de klas of derden. Vaak werd er een beroep gedaan op een flexibele beroepshouding, rekening houden met elkaar en elkaar helpen, omgaan met tegenslagen, geen negen-tot-vijf-mentaliteit, passende beroepshouding, inleven in de klant, servicegericht werken. Een beeld vormen over zichzelf en welke stageplaats in klas 4 en welke vervolgopleiding voor de individuele leerling zou kunnen aansluiten of welke richting nu nog niet. Teun

16 Stage (3) Voor alle leerzame praktijkmomenten willen wij onderstaande, voor Kandinsky College onmisbare bedrijven/ instelling, hartelijk danken en hopen ook in de komende jaren op hun betrokken en welwillende samenwerking met de medewerkers van de toekomst onze Kandinsky kanjers! Ilona, Wesley, Shayne en Bart Basisscholen de Sieppe, t Vossenhol Groesbeek, Boxmeer Noord, de Ratel & Maria Goretti Gennep, de Lindenhoeve, de Dukendonck Nijmegen, het Talent Lent, de Regenboog, de Nienekes Cuijk, Adalbertbasisschool Mook, de Grote Liere Molenhoek, Adelbrecht Windekind Groesbeek, Timmerbedrijf Eeren Groesbeek, SportsPalace Nijmegen, manege de Horst Groesbeek, Golfbaan Rijk van Nijmegen Groesbeek, Stil Genoegen woonwinkel Boxmeer, NEC Nijmegen, Laco Sportcentrum de Kwel Cuijk, de Veldschuur Malden, Pluryn Groesbeek, Theater Maldensteijn Malden, Sportgezondheidscentrum Nijmegen 82, Active Sportsworld Druten, OBGZ Nijmegen, Hara fit & fun Nijmegen, 1.2be Fitt Cuijk, GTV Hazenkamp Nijmegen, Dekkerswald Groesbeek, Shoeby fashion Cuijk/Gennep, Kees Arts mode Boxmeer, Men at Work Nijmegen, het Hof Gennep, Hotel de Kroon Gennep, Speijers- Sports Beuningen, Old Inn & Stadsherberg Gennep, Gemeente Gennep-Stadswachten, Triavium Nijmegen, Fashionaility Nijmegen, Fitland Boxmeer, Zorgcentrum Norbertushof Gennep, Griffioen Nijmegen, de Doekenborg Nijmegen, Malderburch Malden, Kalorama veste Brakkenstein Nijmegen, ZZG zorggroep, Brandweer MUG gemeenten Groesbeek, Stichting DoeJeMee, Sportpark de Maasvallei-sv Eendracht 30 Mook. Denise en Marlieke Ricardo en Jorn

100% geslaagd! Door: René Krechting (adjunct-directeur)

100% geslaagd! Door: René Krechting (adjunct-directeur) 100% geslaagd! Door: René Krechting (adjunct-directeur) Het schooljaar zit erop. De lessen zijn afgelopen, het examen voor de 4e jaars is achter de rug en de laatste toetsen voor de andere leerlingen zijn

Nadere informatie

Vakantie! Agenda. Hopen op lekker weer!

Vakantie! Agenda. Hopen op lekker weer! Vakantie! Voordat we echt de vakantie in gaan, blikken we in dit Kandinsky Nieuws terug op de laatste maanden van dit schooljaar. Het waren enerverende maanden. Voor ongeveer 60 leerlingen waren het de

Nadere informatie

Een overzicht van alle vakanties en vrije dagen staat ook op onze website: www.kandinskymolenhoek.nl, onder het menu Leerlingen -> Roosterzaken.

Een overzicht van alle vakanties en vrije dagen staat ook op onze website: www.kandinskymolenhoek.nl, onder het menu Leerlingen -> Roosterzaken. 2013 zit er bijna op. In dit Kandinsky Nieuws blikken we terug op de laatste maanden van het jaar. In deze maanden zijn de leerlingen van klas 4 erg actief geweest. Naast de reguliere lessen zijn zij druk

Nadere informatie

Door: René Krechting (adjunct-directeur)

Door: René Krechting (adjunct-directeur) 2012 Door: René Krechting (adjunct-directeur) 2012 zit er al weer bijna op. De eerste helft van dit schooljaar ook. Wat lijkt het al weer lang geleden dat we op introductiekamp waren. En wat is er al weer

Nadere informatie

Terugblik. Door: René Krechting (adjunct-directeur)

Terugblik. Door: René Krechting (adjunct-directeur) Terugblik Door: René Krechting (adjunct-directeur) Het schooljaar zit erop. De lessen zijn afgelopen, de laatste toetsen zijn gemaakt en de rapporten worden binnenkort uitgereikt. Dit jaar hebben 57 leerlingen

Nadere informatie

PBS. Door: René Krechting (adjunct-directeur)

PBS. Door: René Krechting (adjunct-directeur) PBS Door: René Krechting (adjunct-directeur) Het schooljaar 2012-2013 is begonnen en de eerste periode zit er inmiddels alweer bijna op. Elke klas is direct in het begin van het schooljaar op introductiekamp

Nadere informatie

PBS Agenda Kandinsky Nieuws Mei 2015

PBS Agenda Kandinsky Nieuws Mei 2015 PBS In periode 5 zijn we gestart met een beloningssysteem vanuit PBS. Het uitgangspunt daarbij is de waarde respect, waarbij de volgende gedragsverwachtingen horen: Wij luisteren en overleggen met elkaar

Nadere informatie

Hardenberg Tel 0524 593800. Coevorden. Your next step! Tel 0523 262170. www.denieuweveste.nl

Hardenberg Tel 0524 593800. Coevorden. Your next step! Tel 0523 262170. www.denieuweveste.nl Van Heeckerenlaan 2 Piet Heinstraat 1 Coevorden Hardenberg Tel 0524 593800 Your next step! Tel 0523 262170 www.denieuweveste.nl Your next step! informatie 2014/2015 ontwikkel(t) je talent De Nieuwe Veste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

MELANCHTHON MATHENESSE

MELANCHTHON MATHENESSE MELANCHTHON MATHENESSE christelijke school voor vmbo hristelijke school voor MATHENESSE, DAT BEN JIJ! Op Melanchthon Mathenesse: Vind je alle leerwegen en alle sectoren. Werk je op je eigen manier. Ga

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later

christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later Onderwijs met aandacht voor iedereen! Op mavo, havo of drie jaar vwo onderbouw: Engels PLUS Sport PLUS Science PLUS Business

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Tip voor in de vakantie: ga eens spontaan bij iemand op bezoek

Tip voor in de vakantie: ga eens spontaan bij iemand op bezoek 2015.. is bijna ten einde. In dit Kandinsky Nieuws blikken we terug op de laatste maanden van het jaar. In deze maanden zijn de leerlingen van alle klassen erg actief geweest naast de reguliere lessen.

Nadere informatie

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school Beste ouder/verzorger, Uw kind gaat binnenkort naar de middelbare school. Een spannende tijd. Samen met uw kind bezoekt

Nadere informatie

Weekbericht 1 juni 2016

Weekbericht 1 juni 2016 Weekbericht 1 juni 2016 Ook te lezen op www.deploeg.o2g2.nl Aan alle ouders/ verzorgers, INFORMATIEBIJEENKOMSTEN LEZEN IN GROEP 3,4 EN 5 Binnenkort is er voor de ouders van leerlingen die het volgend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor:

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor: Maandinfo Maand: september 2015 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Teamstudiedag Stagiaires Nieuwe leerlingen Doe Mee boekje Gymlessen Jeugd en Techniek (JET) Groep

Nadere informatie

Nieuw. Agenda. Fijne vakantie gehad?

Nieuw. Agenda. Fijne vakantie gehad? Nieuw Na de zomervakantie is er vaak veel nieuw. Nieuw schooljaar, nieuwe klassen, nieuwe leerlingen en nieuwe docenten. Wie zijn deze nieuwe leerlingen en docenten en hoe hebben zij de eerste maanden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Juli 2018 Vakantietijd Beste ouders/verzorgers en kinderen, Het schooljaar 2017-2018 zit er dan nu toch echt bijna op! De kinderen hebben

Nadere informatie

Datum: donderdag 12 april 2018

Datum: donderdag 12 april 2018 Datum: donderdag 12 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Staking: Morgen zijn alle kinderen vrij. De school is dan dicht. Toelichting vanuit het team: Beste Ouders, Zoals u weet gaan wij op 13 april

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school Beste ouder/verzorger, Uw kind gaat binnenkort naar de middelbare school. Een spannende tijd. Samen met uw kind bezoekt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Van de directie Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang en de nieuwe brugklassers beginnen hun draai op SG De Dijk al aardig te vinden. Hierbij wensen we alle

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren Jaargang 26 Nr. 11 Vrije dagen 16 mei Pinksteren Bijzondere activiteiten 17 mei Sport4Kids 19 mei Slotfeest Schoolschrijver 23 tot 27 mei Verkeersweek 27 mei Landelijk verkeersexamen 27 mei Reünie 27 mei

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel Oud papier De gemeente heeft al een aantal papierbakken in de wijk weggehaald. Wij maken u erop attent dat voor de mensen die thuis geen papierbak hebben besteld, de mogelijkheid bestaat het oud papier

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht Belangrijke data in juni 3 juni schoolreis voor groep 1 tot en met 6 7 juni ouder/kind activiteit voor Nino Coloso en groep 1/2 thema Verkeer Praktisch verkeersexamen groep 8 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

Groepsnieuws deel 3 klas H van juf Els en juf Mirjam. Mei 2015.

Groepsnieuws deel 3 klas H van juf Els en juf Mirjam. Mei 2015. Groepsnieuws deel 3 klas H van juf Els en juf Mirjam. Mei 2015. Beste ouders, lieve kinderen, Dit is al weer het derde en laatste groepsnieuws van dit schooljaar. Natuurlijk begin ik het groepsnieuws met

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

Nummer 7 24 juni 2015

Nummer 7 24 juni 2015 Nummer 7 24 juni 2015 Inhoud van dit ouderbulletin Voorwoord Taartenbakactie GESLAAGD! Excursie Archeon leerjaar 1 Afsluitend kamp R3H1 Praktische zaken Belangrijke data Voorwoord Voor u ligt alweer het

Nadere informatie

Juridische medewerker

Juridische medewerker 28-11-2013 Sectorwerkstuk Juridische medewerker Temel, Elif HET ASSINK LYCEUM Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Hoeveel procent van de opleiding bestaat uit stage?... 6 o Begeleiding...

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2 Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden Telefoon: 058-8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2017-2018 Nummer 39 13 juli 2018 INHOUD Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2 Laatste

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Carnavalsviering Sport BSO T2 Schoolfotograaf Luizencontrole Nieuwe Stagiaire Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 25 februari 2016

Ouderinfo donderdag 25 februari 2016 Ouderinfo donderdag 25 februari 2016 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Pagina 1 t/m 5 Geplande evenementen [Datum] 29-02-2016 Start muziekweek 11-11-2015 11-03-2016 Boeken- en spelletjesmarkt 18-03-2016

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

vmbo tl en gl een Calvijn school

vmbo tl en gl een Calvijn school vmbo tl en gl Zuidermavo mavo e v e i t r o p s e d et m d i u Z p o o ute r o v a H een Calvijn school Beste ouder/verzorger, Uw kind stapt binnenkort over naar het voortgezet onderwijs. Een mooi, maar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave NIEUWSBRIEF juli 2013 Nieuwsbrief voor ouders en verzorgers Geachte ouders, verzorgers In de laatste periode van het schooljaar vinden altijd veel activiteiten plaats: de start van de centrale examens,

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29.

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29. Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2014-2015, week 29 Wervelwindt Vanuit het managementteam De laatste schoolweken zijn heel snel voorbij

Nadere informatie

ONTDEK ONTDEK BORNEGO BORNEGO

ONTDEK ONTDEK BORNEGO BORNEGO ONTDEK ONTDEK BORNEGO BORNEGO Eerlijk gezegd vond ik het eerst doodeng en spannend om naar een andere school te gaan. Ik wou mijn oude klas van de Ekke de Haan gewoon niet kwijt. We hadden het daar zo

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Schoolkamp: De

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee.

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Belangrijke data! 12 juni Schoolreis Groepen 5, 6 en 7 13 juni Zeester vrij 14 juni Schoolreis Kleuters, Groepen

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

WINGERDINGEN maart 2016

WINGERDINGEN maart 2016 WINGERDINGEN maart 2016 Inhoud Voorwoord Agenda Schoonmaakavond Bericht van de Medezeggenschapsraad Van de Schoolraad Damkampioenschappen Even voorstellen: Desley van Schijndel Oud papier Bijlagen: - Flyer

Nadere informatie

19 juni 2015. gezondheid (welzijn)

19 juni 2015. gezondheid (welzijn) 19 juni 2015 gezondheid (welzijn) Medezeggenschapsraad Flevoparkschool zoekt nieuwe leden De medezeggenschapsraad, afgekort MR, is een wettelijk voorgeschreven inspraakorgaan. De MR bestaat uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe personeelsleden stellen zich aan u voor: Karen de Heer. Beste ouder, verzorger, Karen de Heer: Met vriendelijke groet,

NIEUWSBRIEF. Nieuwe personeelsleden stellen zich aan u voor: Karen de Heer. Beste ouder, verzorger, Karen de Heer: Met vriendelijke groet, Oktober 201 5 nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Beste ouder, verzorger, Welkom en/of goed u weer te zien! Het eerste geldt vooral de nieuwe ouders van onze school. U heeft via uw zoon of dochter de afgelopen weken

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

17 Belangrijke data school

17 Belangrijke data school 12 mei 2014 nr. 17 Belangrijke data school Mei juni 2014 Ma. 12 mei Memo mee Wo. 14 mei Sportdag Prins Mauritsschool Do. 15 mei MR vergadering 20.00 uur Di. 20 mei Viering groep 1-2 Woe. 21 mei Studiedag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015 Nieuwsbrief 9 Voorwoord Wanneer u deze nieuwsbrief onder ogen krijgt, ligt het schooljaar 2014-2015 al weer achter ons. Alle voorbereidingen voor

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015 Afscheid meneer Ruud Beste ouders / verzorgers, Zoals u al heeft kunnen opmerken, is juffrouw Petra Berentsen al weer geruime tijd op school bezig met haar werkzaamheden als directeur. Heel fijn dat het

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 16 29 maart 2018 Schoolvoetbaltoernooi 2019 Zegetocht voor alle drie de voetbalteams van de Maria Reginaschool. Woensdagmiddag 27 maart werd op een met

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

3 september 2014 PRIKBORD december 2017

3 september 2014 PRIKBORD december 2017 Schooljaar 2017-2018 3 september 2014 PRIKBORD 6 21 december 2017 Agenda Vr 22 december Kinderen 12.00 uur kerstvakantie Ma 25 december Kinderen kerstvakantie t/m vrijdag 5 januari 2018 Wo 10 januari Hoofdluiscontrole:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media.

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media. Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014 Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: Ouderavond Media In de maanden mei en juni krijgen de kinderen van groep 7/8 een aantal medialessen.

Nadere informatie

Naar de brugklas van het Greijdanus?!

Naar de brugklas van het Greijdanus?! Hardenberg Schitteren in Zijn licht Naar de brugklas van het Greijdanus?! www.greijdanus.nl/hardenberg Groep 8 en dan? Dan ga je naar een andere school. Naar het voortgezet onderwijs. Maar naar welke school

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Maak van je talent je toekomst!

Maak van je talent je toekomst! Maak van je talent je toekomst! Waarom kiezen voor Sportspecialisatie? Het Montessori College biedt de mogelijkheid om de opleidingen Economie en Zorg & Welzijn te combineren met Sportspecialisatie. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sportklas Boermarkeweg

Nieuwsbrief Sportklas Boermarkeweg Nieuwsbrief Sportklas Boermarkeweg Schooljaar 2015-2016 nummer 4, april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Hierbij de laatste editie van de nieuwsbrief die ik zal maken, want mijn vervanging zit er

Nadere informatie

GSR voor en door christenen. Naar de brugklas. VMBO HAVO Atheneum Gymnasium 2017/2018

GSR voor en door christenen. Naar de brugklas. VMBO HAVO Atheneum Gymnasium 2017/2018 GSR voor en door christenen Naar de brugklas 2017/2018 VMBO HAVO Atheneum Gymnasium Naar de brugklas Nog een paar maanden basisschool, en dan... naar de middelbare school! Heb je er al zin in? Op de middelbare

Nadere informatie

April In deze nieuwbrief: Reggio, groep 1-2B. Rots & water, groep 5. Lijn- en voetbaltoernooien. Paasviering in Ontmoetingskerk

April In deze nieuwbrief: Reggio, groep 1-2B. Rots & water, groep 5. Lijn- en voetbaltoernooien. Paasviering in Ontmoetingskerk In deze nieuwbrief: Reggio, groep 1-2B Rots & water, groep 5 Lijn- en voetbaltoernooien Paasviering in Ontmoetingskerk maar het was wel grappig om te zien. Met de Virtual Reality bril kwamen de kinderen

Nadere informatie

belangrijke data juni 2017 nr. 35

belangrijke data juni 2017 nr. 35 belangrijke data..... 16 juni 2017 nr. 35 Din 20 juni Olympische Sportdag groep 3 t/m 6 GEEN gym Groep 3 t/m 6 geen NSA Woe 21 juni Nationaal Ballet op bezoek groep 6 en 8 Don 22 juni Sportdag groep 7

Nadere informatie

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo Binnenkort ga je naar de middelbare school. Den Haag heeft veel middelbare scholen. Dat is maar goed ook, want je kunt samen

Nadere informatie

doen! Alles wat jij wilt weten over Helicon VMBO Eindhoven

doen! Alles wat jij wilt weten over Helicon VMBO Eindhoven Leerlingfolder Groen moet je doen! Alles wat jij wilt weten over Helicon VMBO Eindhoven Eindhoven 10x vraag en antwoord: dat is makkelijk kiezen! 1 2 Een dag op school Hoe ziet mijn schooldag eruit? De

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Schoolgids Carré College (samenvatting)

Schoolgids Carré College (samenvatting) Schoolgids Carré College (samenvatting) 2016-2017 1 Over het Carré College Praktijkgericht Nu naar het Carré College, straks een baan Op het Carré College bieden we de best denkbare voorbereiding op MBO

Nadere informatie

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen maandag 7 december 2015 Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen Planning spreekbeurt Planning nieuwskring

Nadere informatie

Data Klas Omschrijving Welkom! Volleybalsportdagen en Topscore Ouder info 2 maart 2019

Data Klas Omschrijving Welkom! Volleybalsportdagen en Topscore Ouder info 2 maart 2019 Data Klas Omschrijving 25 2 t/m 8 3 3 Leefwereld Bindelmeer Revue 3 Volleybalsportdag 7 3 3 Scholenmarkt 3 t/m 5 3 t/m 3 Toetsweek 3 t/m 5 3 3 SE 2 Maatschappijleer 3 t/m 5 3 4 Rekentoets 2 3 4 Ouderen

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo Het begint bij jou! mavo havo #ReinierdeGraafpad volg ons op social media Stanislascollege 2 dagen. Delft Allemaal een #Chromebook. In de les en thuis wordt ermee gewerkt. StanislasReinierdeGraafpad...

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank.

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank. Nieuwsbrief 15 7 april 2017 2016-2017 Inhoud Mobiele nummers... 1 Informatieboekje Duinsprong ( vanuit Ouderbetrokkenheid 3.0)... 1 Bloemetjesactie Spannend Speelplein... 1 Speeltoestellen... 2 Koningspelen

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 14 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie