Quicke Q5M-voorlader heft veel en kipt ver

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Quicke Q5M-voorlader heft veel en kipt ver"

Transcriptie

1 Boerderij.nl/Mechanisatie 5 maart 2018 Quicke Q5M-voorlader heft veel en kipt ver Eind 2016 presenteerde Ålö de nieuwe Quicke Q-voorladerserie. Intussen is deze ook op de markt als opvolger van de QD-serie. Om te ervaren wat de nieuwe serie in zijn mars heeft, onderwierpen we de Q5M aan een uitgebreide werktuigentest. De stabiliteit dankt de voorlader aan speciaal gebogen platen van hoogwaardig fijnkorrelig staal en giet- en smeedstalen draaipunten en kniestukken. Dat alles komt tot zijn recht in de praktijktest, waar de 660 kilo wegende Q5M een stabiele indruk achterlaat. Het gebogen frame met parallelgeleiding valt direct op. Hiermee zakken de kniestukken 10 tot 15 cm verder dan voorheen; vooral handig bij een neergelaten voorlader. Al met al biedt de nieuwe Q-serie dankzij het slankere frame en de ver naar voren geplaatste dwarsbalk goed zicht bij het laden. De Q5M doorstond de werktuigentest goed, vooral wat betreft hefvermogens en kiphoeken. - Foto: Peter Roek Het aankoppelen met de semiautomatische vergrendeling is onveranderd. Weet je eenmaal hoe dat gaat, dan bouw je deze probleemloos aan en af. Daarbij moet je wel twee keer afstappen. Bovendien ontbreken stickers met aanwijzingen.

2 De meervoudige koppeling voor hydrauliek en elektro en de ophangmogelijkheden voor slangen en kabels zijn in orde. Wel jammer dat de extra stekker van de Q- Companion-terminal ondanks beschermingsgraad IP65 (stof- en sproeidicht) in de praktijk te fragiel is. Ålö geeft aan dit nog te verbeteren. Erg nauwkeurige lastweging De kleine Q-Companion-terminal heeft een 3,5 inch display en vier knoppen. Het systeem bevat goed beschermde hoek- en oliedruksensoren, en daarmee is de stand van het werktuig en het gewicht van de lading bepalen. Dat werkt echt nauwkeurig. Bij 1,1 ton grond in de bak meten we stilstaand maximaal 5% afwijking. Al rijdend, bij een passend toerental, meten we zelfs slechts 0 tot 2% afwijking. Dat passend omdat het systeem een zorgvuldige kalibratie vereist. Als de olietemperatuur, het motortoerental en de hoek van het werktuig tijdens het werken overeenkomen met de kalibratiewaarden, is alles in orde. Die kalibratie neemt wat tijd in beslag en is nodig voor elk werktuig, maar de procedure wordt overzichtelijk, stapsgewijs en begrijpelijk op het display aangegeven. Je kunt de kalibratiewaarden van maximaal tien werktuigen opslaan. Zodra je eenmaal door hebt hoe aanen afkoppelen werkt, is dat snel gepiept. De multikoppeling werkt praktisch. - Foto's: Stefan Tovornik De hoeksensoren geven de hoek en de vlakstelling van het werktuig nauwkeurig door. Het aankoppelen van werktuigen laat niets te wensen over. De gele kleur helpt daarbij. We misten nog automatische uitlijning. Daarover zegt de fabrikant dat deze en andere automatiseringsmogelijkheden in de toekomst beschikbaar komen. Tot die tijd heeft het systeem vooral een weergavefunctie. Als je onderhoudsvoorschriften invoert in de Q-Companion-terminal, dan herinnert het systeem je daaraan. Zonder automatisch smeersysteem moet je dan wel 28 vetnippels langs. Gewicht: 660 kilo Hoogte draaipunt: 1,93 m Hefvermogen*: maximaal dan op 0,90 meter, doorgaand dan op 3,70 meter Opbreekkracht: dan Hef- en overlaadhoogte: 4,03 m (scharnierpen), 3,80 m (vlakke bak)

3 Uitstorthoogte: 3,19 m (40 kiphoek), 3,06 m (max. kiphoek) Afstand gestorte lading: tot fronthef 0,56 m, tot voorwiel 0,75 m Hef/daalsnelheid: 0,73 m/s (bij tpm) / 0,96 m/s Kiphoek: algeheel 171 graden, vulhoek (bodemhoogte) 45 graden, extra hoek op 1 m 10 graden Max. kiphoek op max. hoogte: 56 graden Prijs (excl. btw): vanaf 8.730, getest Info: * hefvermogen op 60 cm, opbreekkracht op 80 cm voor achterzijde palletvork. Alle waarden omgerekend naar 200 bar oliedruk. Wegen gebeurt tijdens het heffen van de voorlader. Op een vlakke ondergrond hoef je daarbij niet stil te staan. Is de ondergrond te hobbelig, dan wordt de weging onderbroken en krijg je een foutmelding. Handigheidje: het systeem telt en slaat de verschillende gewichten op zodat je die later via een USB-stick op de pc kunt overdragen. Hefvermogen laat niets te wensen over Wat presteert de Quicke Q5M precies in combinatie met de door ons gebruikte New Holland T6.145 (85 kw (116 pk) nominaal, loadsensing hydrauliekopbrengst 113 l/min, 540/65 R28 voor- en 650/65 R38 achterbanden? Bij de aansluiting voor aan de lader, bedoeld door de derde hydrauliekfunctie, meten we nog 79 l/min bij een restdruk van 79 bar. Dat levert een opbreekkracht op van maximaal dan, doorgaand bijna dan; en maximaal dan hefvermogen. Dat laat weinig te wensen over. Ter hoogte van de scharnierpen van de laadschop bedraagt de hefhoogte maximaal 4,06 meter, waarvan krap 3,20 meter uitstorthoogte resteert bij een kiphoek van 40 graden.

4 De Q-Companion geeft het gewicht en de hoek van het werktuig aan. Dat is écht toegevoegde waarde. Kip je de lading in de hoogste stand uit de bak, dan belandt die op 56 cm voor de fronthef en 75 cm voor de voorwielen van de T Wil je hoger en verder kippen? Kies dan voor de Q5L met 15 cm extra hefhoogte (en 15% minder hefvermogen). Voor sommige trekkers is een verlengde aankoppeling met een 17 cm grotere reikwijdte leverbaar. De neusbescherming (met geboute dwarsbalk) die tevens als (aanrijd)beveiliging dient, beviel ons goed. Je kunt deze in zijn geheel naar voren kantelen: twee veerbelaste vergrendelpennen verdraaien en de motorkap kan gewoon open. Niettemin biedt de ranke dwarsbalk bij bijvoorbeeld ronde balen laden geen volledige bescherming. Kiphoeken prima Met de kiphoeken van de Q5M kun je voor de dag komen: een vulhoek van 45 graden op bodemhoogte is goed. Dankzij de Q-level geometrie komt daar op 1 m hoogte nog een 10 graden extra bij, en dat is erg goed. En de kiphoek van 56 graden op maximale hefhoogte voldoet ook prima in vrijwel alle situaties. De parallelgeleiding kan wat ons betreft nog ietsjes beter. Plus 5 graden over de gehele slag bij de laadschop gaat nog, maar plus 8 graden bij de palletvork geeft nog wat ruimte voor verbetering. Volgens Ålö compenseert de positieve hoek voor het inveren van voorbanden en -as.

5 De neusbescherming kantelt in zijn geheel naar voren, zodat de motorkap gewoon open kan. De ergonomie van de bediening via de kruishendel en de aansturing van de trekker kan beter, maar met de mengfuncties en de werksnelheden kunnen we goed leven. De hydrauliekopbrengst van 113 l/min van de trekker past goed bij de voorlader. Wel is het bij maximale olieopbrengst lastig om de functies van de voorlader nauwkeurig aan te sturen. Dat is mede te wijten aan de kruishendel van de New Holland, maar anderzijds vraag je vaak toch veel olie om vlot te kunnen laden. Het kastje waarmee je het werktuig hydraulisch borgt, de SoftDrive-vering/demping van de voorlader inschakelt en de vierde functie (optie) in/-uitschakelt, zat op een ietwat onhandige plek. Het SoftDrive-systeem doet zijn werk overigens zeer goed. Met het meest rechter knopje kun je, afhankelijk van de trekker, de oliestroom naar de voorlader inen uitschakelen. Q-Companion geeft écht meerwaarde Het snelwisselframe voor de werktuigen ontbeert nu een bovenste dwarsbalk prettig voor het zicht. De dwarsbalk aan de voorzijde van de voorlader neemt iets zicht weg en herbergt de diverse beschermde hydraulische componenten. Aankoppelen van werktuigen gaat het eenvoudigst als het snelwisselframe voorover gekipt staat. Dan herken je de rood gemarkeerde vanghaken het best. De geelgekleurde borging van de hydrauliekleidingen voor de werktuigen is goed zichtbaar aan de linkerzijde. Ook prima in orde zijn de aansluitingen voor de derde functie. De niet erg voor vervuiling gevoelige mannetjesstekker zit op het snelwisselframe.

6 Afhankelijk van de trekkerjoystick en -hydrauliek is dit kastje van Ålö nodig voor de voorladeraansturing. Kies voor de beste ergonomie een Quicke-joystick in plaats van de joystick van de tractor. De Ålö Quicke Q5M is te koop vanaf met derde functie, meervoudige koppeling en SoftDrive vering. Voor de vrij complete testuitvoering, inclusief Prestige Q-Plus-Pakket, betaal je bijna De Q5M doorstond de werktuigtest goed, vooral wat betreft hefvermogens en kiphoeken. Het (over)zicht en de afwerking zijn prima en het Q-Companion-systeem bevalt bijzonder goed vanwege de hoekmeting van werktuigen en de geïntegreerde weegfunctie. René Koerhuis Freelance redacteur M.m.v. Gottfried Eikel

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND VOORLADERS VOOR NEW HOLLAND TRACTOREN SPECIAAL ONTWORPEN OM PERFECT BIJ ELKAAR TE PASSEN De voorladers van de 700TL-reeks zijn, op basis

Nadere informatie

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Vooruitgang in techniek! Het hydraulisch systeem MCV wordt gekenmerkt door centrale olieverdeling via een compact, modulair gebouwd ventielenblok. Extra functies kunnen worden

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

Perfect passend voor uw John Deere trekker.

Perfect passend voor uw John Deere trekker. 3-Serie voorladers 2 3-Serie voorladers Introductie 3-Serie voorladers 3 Perfect passend voor uw John Deere trekker. U zult nergens een beter passende trekker/voorlader combinatie kunnen vinden. Wij zijn

Nadere informatie

Q-SERIE Q-SERIE DIGITAAL GEÏNTEGREERDE FRONTLADERS VOOR DE PROFESSIONAL Q-COMPANION NU BESCHIKBAAR

Q-SERIE Q-SERIE DIGITAAL GEÏNTEGREERDE FRONTLADERS VOOR DE PROFESSIONAL Q-COMPANION NU BESCHIKBAAR DIGITAAL GEÏNTEGREERDE FRONTLADERS VOOR DE PROFESSIONAL Q-COMPANION NU BESCHIKBAAR Q SERIE HOOGWAARDIGE DUURZAAMHEID - giet en smeedstalen onderdelen UITSTEKEND ZICHT - ontwerp met veel vrijzicht DIRECTE

Nadere informatie

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER De Grenadier van Herder, veelzijdig en krachtig De Grenadier is de meest veelzijdige en krachtige toolcarrier van Herder die ingezet kan

Nadere informatie

200P 220P 240P 260P 280P 200N 220N 240N 260N

200P 220P 240P 260P 280P 200N 220N 240N 260N P P 4P 6P 8P N N 4N 6N Klaar voor gebruik Het nieuwste op het gebied van Copact-serie frontladers. NL Quicke: geen coproissen. Ontworpen voor uw specifieke wensen. Belangrijk voor Quicke is de coproisloze

Nadere informatie

X-SERIE X-SERIE EEN VEELZIJDIG ASSORTIMENT FRONTLADERS VOOR TRACTOREN TOT 120 PK

X-SERIE X-SERIE EEN VEELZIJDIG ASSORTIMENT FRONTLADERS VOOR TRACTOREN TOT 120 PK X-SERIE X-SERIE EEN VEELZIJDIG ASSORTIMENT FRONTLADERS VOOR TRACTOREN TOT 120 PK 2 X-SERIE WERK SLIMMER NIET HARDER. DE FRONTLADER DIE HET VEEL EENVOUDIGER MAAKT OM UW WINSTGEVENDHEID TE VERHOGEN Quicke

Nadere informatie

X-SERIE X-SERIE EEN VEELZIJDIG ASSORTIMENT FRONTLADERS VOOR TRACTOREN TOT 120 PK

X-SERIE X-SERIE EEN VEELZIJDIG ASSORTIMENT FRONTLADERS VOOR TRACTOREN TOT 120 PK EEN VEELZIJDIG ASSORTIMENT FRONTLADERS VOOR TRACTOREN TOT 120 PK 2 WORK SMARTE NOT HARDER. DE FRONTLADER DIE HET VEEL MAKKELIJKER MAAKT OM UW WINSTGEVENDHEID TE VERHOGEN Quicke produceert al zeven decennia

Nadere informatie

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar.

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar. New Holland TD3.50 2 3 BEWAARD wat u goed VOND. TOEGEVOEGD wat u VROEG. De New Holland TD3.50 4WD-tractoren met ROPS-platform bouwden een uitstekende reputatie op dankzij hun betrouwbare en veelzijdige

Nadere informatie

B1220/B1620/B1820. Nieuwe instaptrekkers KUBOTA DIESEL TREKKER

B1220/B1620/B1820. Nieuwe instaptrekkers KUBOTA DIESEL TREKKER R KUBOTA DIESEL TREKKER B B1220/B1620/B1820 Nieuwe instaptrekkers Met een nieuw, slank ontwerp en meer vermogen zijn de nieuwe Kubota B-serie trekkers perfect voor een grote variëteit aan tuin- en landbouwwerkzaamheden.

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

Betere prestaties met een grotere nauwkeurigheid!

Betere prestaties met een grotere nauwkeurigheid! MX 20 C+ MX 25 C+ MX 30 C+ FRONTLADERS COMPACT+ GROENVOORZIENINGEN Betere prestaties met een grotere nauwkeurigheid! G R O E N V O O R Z I E N I N G E N FRONTLADERS COMPACT+ BETROUWBAARHEID EN DEGELIJKE

Nadere informatie

FRONTLADERS Q-SERIE & X-SERIE

FRONTLADERS Q-SERIE & X-SERIE 1 FRONTLADERS Q-SERIE & X-SERIE Q-SERIE X-SERIE 2 WORK SMARTER. NOT HARDER. De wereld verandert en het boerenbedrijf verandert mee. Wij zien die verandering als een uitdaging. Alles wat Quicke doet, tot

Nadere informatie

mobiel mobiel mobiel mobiel fax mobiel mobiel telefoon mobiel mobiel mobiel mobiel

mobiel  mobiel  mobiel  mobiel fax  mobiel  mobiel  telefoon mobiel  mobiel  mobiel  mobiel Melkweg 2 2971 VK Bleskensgraaf Tel. (+31) 0184 69 27 32 Fax (+31) 0184 69 34 42 Internet E-mail Bestellen van onderdelen www.farmstore.nl info@farmstore.nl onderdelen@farmstore.nl Noord Nederland Pieter

Nadere informatie

CASE. Fronthef Front aftakas

CASE. Fronthef Front aftakas Fronthef Front aftakas Pefecte techniek voor werkzaamheden in het veld Top kwaliteit modernste techniek compacte bouwwijze overal inzetbaar Het SAUTER-concept Ontwikkeling, productie, verkoop en service

Nadere informatie

PK Performance ZWARE KRAAN VOOR INTENSIEF GEBRUIK *) *) *)

PK Performance ZWARE KRAAN VOOR INTENSIEF GEBRUIK *) *) *) PK 60002 Performance ZWARE KRAAN VOOR INTENSIEF GEBRUIK *) *) *) ENORME HEFCAPACITEITEN De PK 60002 Performance biedt een breed spectrum van inzetmogelijkheden voor de gebruiker: hiervoor zorgt een hydraulische

Nadere informatie

PRIJZENBOEKJE

PRIJZENBOEKJE PRIJZENBOEKJE 2018 www.farmstore.nl Melkweg 2 Internet 2971 VK Bleskensgraaf Email Tel. (+31) 0184 69 27 32 Bestellen van onderdelen onderdelen@farmstore.nl www.farmstore.nl info@farmstore.nl Noord Nederland

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf VERREIKERS MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 01 www.masseyferguson.com 01 02 Kenmerken die in elke behoefte voorzien 01 Compleet assortiment aanbouwdelen

Nadere informatie

THE NEW DIGITAL LOADER

THE NEW DIGITAL LOADER 8 NIEUWE Q-SERIE THE NEW DIGITAL LOADER Waarvan het belangrijkste is dat de Q-serie nu een digitaal platform introduceert voor uw frontlader: Q-Companion. Een alles-in-één digitale oplossing voor een veilige

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

AUTOMATISCHE SNELWISSELSYSTEEM VOOR GRAAFMACHINES AUTOMATISCHE SNELWISSELS WORDEN DE NIEUWE STANDAARD BIJ ENGCON

AUTOMATISCHE SNELWISSELSYSTEEM VOOR GRAAFMACHINES AUTOMATISCHE SNELWISSELS WORDEN DE NIEUWE STANDAARD BIJ ENGCON AUTOMATISCHE SNELWISSELSYSTEEM VOOR GRAAFMACHINES AUTOMATISCHE SNELWISSELS WORDEN DE NIEUWE STANDAARD BIJ ENGCON AUTOMATISCHE SNELWISSELS WORDEN DE NIEUWE STANDAARD BIJ ENGCON We nemen nu de stap om ons

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

Laders. COMPACT MX C1 MX C2 MX C3u MX C3 MX C3+

Laders. COMPACT MX C1 MX C2 MX C3u MX C3 MX C3+ Laders COMPACT MX C1 MX C2 MX C3u MX C3 MX C3+ Wij durven te innoveren: dit geldt voor onze relaties, onze methodes, onze werktuigen, onze diensten en onze producten. Samen met onze dealers willen wij

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

FRONTLADER MAAKT KLEIN BIJZONDER GROOT

FRONTLADER MAAKT KLEIN BIJZONDER GROOT FRONTLADER MAAKT KLEIN BIJZONDER GROOT MEERWAARDE VOOR KLEINE TRACTOREN Kleine ruimtes, kleine oppervlaktes en smalle steegjes. Hier voelen compact-tractoren zich op hun best. Wendbaarheid, vermogen en

Nadere informatie

PK Performance ZWARE AUTOLAADKRAAN VOOR PROFS *) *) *)

PK Performance ZWARE AUTOLAADKRAAN VOOR PROFS *) *) *) PK 74002 Performance ZWARE AUTOLAADKRAAN VOOR PROFS *) *) *) HIGH-TECH VAN EXTRA KLASSE De PK 74002 Performance beschikt over alle voordelen die een grote PALFINGER kraan te bieden heeft: hoogvast fijnkorrelig

Nadere informatie

Twee reeksen rupstrekkers, de 900 VarioMT en de 1100 MT, vullen het uitgebreide gamma van standaard chassistrekkers verder aan.

Twee reeksen rupstrekkers, de 900 VarioMT en de 1100 MT, vullen het uitgebreide gamma van standaard chassistrekkers verder aan. blz. : 1 / 1 Tijdens de persvoorstelling vorige week in Marktoberdorf onthulde Fendt de rupstrekkers die hun gamma verder uitbreiden. Hiermee werd het gerucht dat al langer de ronde deed dus bevestigd.

Nadere informatie

LADERS. COMPACT MX C1 MX C2 MX C3u MX C3 MX C3+ MX C4 MX C4+

LADERS. COMPACT MX C1 MX C2 MX C3u MX C3 MX C3+ MX C4 MX C4+ LADERS COMPACT MX C1 MX C2 MX C3u MX C3 MX C3+ MX C4 MX C4+ Connexion électro-hydraulique tracteur/chargeur à coupleurs étanches avec le MACH System. Wij durven te innoveren: dit geldt voor onze relaties,

Nadere informatie

CLAAS. Fronthef Front aftakas

CLAAS. Fronthef Front aftakas CLAAS Fronthef Front aftakas Pefecte techniek voor werkzaamheden in het veld Top kwaliteit modernste techniek compacte bouwwijze overal inzetbaar Het SAUTER-concept Ontwikkeling, productie, verkoop en

Nadere informatie

TESTRESULTATEN. MaxHolland FB425 Ac. Kosten per draaiuur in ct 469 Kosten pallethandeling in ct 6,19 Aantal pallethandelingen per uur 75,79

TESTRESULTATEN. MaxHolland FB425 Ac. Kosten per draaiuur in ct 469 Kosten pallethandeling in ct 6,19 Aantal pallethandelingen per uur 75,79 TESTRESULTATEN MaxHolland FB425 Ac Kosten per draaiuur in ct 469 Kosten pallethandeling in ct 6,19 Aantal pallethandelingen per uur 75,79 Nominaal hefvermogen Q 2500 Wielbasis Y 1500 Lastafstand X 460

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

DEUTZ-FAHR. Fronthef Front aftakas

DEUTZ-FAHR. Fronthef Front aftakas DEUTZ-FAHR Fronthef Front aftakas Pefecte techniek voor werkzaamheden in het veld Top kwaliteit modernste techniek compacte bouwwijze overal inzetbaar Het SAUTER-concept Ontwikkeling, productie, verkoop

Nadere informatie

Het gemak van kwaliteit

Het gemak van kwaliteit Het gemak van kwaliteit Een robuuste, compacte bouw, de indrukwekkende wendbaarheid en stabiliteit... kenmerkend voor Quappen loaders. Quappen loaders zijn mini-laadschop/ knikladers met een bijzonder

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Manip MPower Voorladers

Manip MPower Voorladers Manip MPower Voorladers De MPower serie Voorladers De ontwikkeling van de nieuwe MPower serie voorladers is het resultaat van doorlopend contact met de gebruikers en openstaan voor hun feedback. Manip

Nadere informatie

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien.

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. M DIESEL TREKKER KUBOTA MK5000 De nieuwe trekker Kubota MK5000 is sterk, robuust en veelzijdig. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. De trekker Kubota MK5000

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders. Q18 Q27 Q35 Q42

Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders.  Q18 Q27 Q35 Q42 Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders www.quappen.nl Q18 Q27 Q35 Q42 Het gemak van kwaliteit Een robuuste, compacte bouw, de indrukwekkende wendbaarheid en stabiliteit... kenmerkend voor Quappen

Nadere informatie

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem Algemeen Algemeen De volgende componenten voor het bedienen van hydraulische uitrusting kunnen af fabriek worden besteld: De volgende componenten zijn beschikbaar: Bedieningshendel Hydraulische olietank

Nadere informatie

DEUTZ-FAHR. Fronthef Frontaftakas

DEUTZ-FAHR. Fronthef Frontaftakas DEUTZFAHR Fronthef Frontaftakas Pefecte techniek voor werkzaamheden in het veld Top kwaliteit modernste techniek compacte bouwwijze overal inzetbaar Het SAUTERconcept De SAUTERfronthef Ontwikkeling, productie,

Nadere informatie

NIEUWE Q-SERIE MET INTELLIGENTE TOEPASSINGEN

NIEUWE Q-SERIE MET INTELLIGENTE TOEPASSINGEN NIEUWE Q-SERIE NIEUWE Q-SERIE MET INTELLIGENTE TOEPASSINGEN NIEUWE Q-SERIE VERLENGDE LEVENSDUUR - giet- en smeedstalen onderdelen UITSTEKEND ZICHT - Ontwerp met veel vrijzicht EFFICIËNTE RESPONS verbeterde

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

Groot in de kleinste ruimtes... Schäffer, een klasse apart!

Groot in de kleinste ruimtes... Schäffer, een klasse apart! De compacte klasse 2020]2024]2028 2030]2030 S]2034 2336]2345 SLT-Klasse: extreem lage bouw reeks 2024 SLT 2028 SLT 2030 SLT 2336 SLT 2345 SLT Groot in de kleinste ruimtes... Schäffer, een klasse apart!

Nadere informatie

E14 - E16. Compacte graafmachines

E14 - E16. Compacte graafmachines E14 - E16 Compacte graafmachines Duurzaamheid en betrouwbaarheid tot in de kern n Sterke materialen, getest ontwerp Dankzij hun opbouw uit zeer duurzame materialen zijn de Bobcat E14 en E16 supersterk

Nadere informatie

PK Performance DE PERFECTIONIST ONDER DE KRANEN VOOR ZWARE LASTEN

PK Performance DE PERFECTIONIST ONDER DE KRANEN VOOR ZWARE LASTEN PK 85002 Performance DE PERFECTIONIST ONDER DE KRANEN VOOR ZWARE LASTEN SUPERIEURE TECHNOLOGIE De PK 85002 Performance is PALFINGER s sterke teamplayer in het segment kranen voor zware lasten. Hij onderscheidt

Nadere informatie

4700, MF 5700 & MF 6700

4700, MF 5700 & MF 6700 4700, MF 5700 & MF 6700 75-130 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 4700, MF 5700 & MF 6700 Nieuwe normen. Hoge verwachtingen. HET WERELD- EN MERKSYMBOOL - Als de meest prestigieuze naam

Nadere informatie

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT.

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. steyr-traktoren.com DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. EEN EXPERT OP ELK GRONDGEBIED. Op weideland, het veld, de straat of op de boerderij: de nieuwe STEYR Expert

Nadere informatie

JOHN DEERE. Fronthef Front aftakas

JOHN DEERE. Fronthef Front aftakas Fronthef Front aftakas Pefecte techniek voor werkzaamheden in het veld Top kwaliteit modernste techniek compacte bouwwijze overal inzetbaar Het SAUTER-concept Ontwikkeling, productie, verkoop en service

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Frontale onkruidborstels

Onkruidbestrijding Frontale onkruidborstels Onkruidbestrijding Frontale onkruidborstels Hydraulisch - Industrieel gebruik XMI KM-25-MB XMI KM-25-MB Prijs incl. BTW 5.899 Prijs excl. BTW 4.875,21 Hydraulisch Tractor Min. 30 Liter/min - 180 bar Staal

Nadere informatie

PK Performance DE PERFECTIONIST ONDER DE KRANEN VOOR ZWARE LASTEN *) *) *)

PK Performance DE PERFECTIONIST ONDER DE KRANEN VOOR ZWARE LASTEN *) *) *) PK 85002 Performance DE PERFECTIONIST ONDER DE KRANEN VOOR ZWARE LASTEN *) *) *) SUPERIEURE TECHNOLOGIE De PK 85002 Performance is PALFINGER s sterke teamplayer in het segment kranen voor zware lasten.

Nadere informatie

1. Het verrijden van de trek geschiedt met een standaard tractor of jeep op eigen risico.

1. Het verrijden van de trek geschiedt met een standaard tractor of jeep op eigen risico. A: Algemeen 1. Het verrijden van de trek geschiedt met een standaard tractor of jeep op eigen risico. 2. De start volgorde wordt vooraf door het bestuur van de STTE vastgesteld. 3. Met onmiddellijke uitsluiting

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

DEUTZ-FAHR. Fronthef Frontaftakas

DEUTZ-FAHR. Fronthef Frontaftakas DEUTZ-FAHR Fronthef Frontaftakas Pefecte techniek voor werkzaamheden in het veld Top kwaliteit modernste techniek compacte bouwwijze overal inzetbaar Het SAUTER-concept De SAUTER-fronthef Ontwikkeling,

Nadere informatie

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. Boomer 20-50 Serie 02 Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen

Nadere informatie

p_bts 9C0005 BR NLO 08_09 pb dv.qxd :55 Pagina 1 LRZ-SERIE

p_bts 9C0005 BR NLO 08_09 pb dv.qxd :55 Pagina 1 LRZ-SERIE LRZ-SERIE Het beste zicht. Nieuwe, nivellerende Z - Optimale ergonomie, groot comfort. Standaard Multi Quick-koppeling. Fast Attach-systeem. Snel aan- en kinematica in voorladerarm, afgedekte Bediening

Nadere informatie

Voorlader Fendt Cargo

Voorlader Fendt Cargo Voorlader Fendt Cargo 2 Cargo, de voorlader van Fendt 3 Een onverslaanbare combinatie De Cargo, de voorlader van Fendt, biedt uitgekiende techniek, waarmee de hoogste productiviteit bereikt wordt. Als

Nadere informatie

B1830/B2230/B2530/B3030

B1830/B2230/B2530/B3030 KUBOTA DIESELTREKKER B B1830/B2230/B2530/B3030 De premium Super B-serie dieseltrekkers van Kubota bieden hoogstaande kwaliteit en prestaties voor een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

1880 Hoftrac. Technische gegevens. Motorgegevens. Elektromotor Accu standaard Accu optioneel FSD 1880 cabine

1880 Hoftrac. Technische gegevens. Motorgegevens. Elektromotor Accu standaard Accu optioneel FSD 1880 cabine Technische gegevens FSD cabine Motorgegevens Fabrikant Perkins Perkins Motortype 404D-22 404D-22 Cilinder 4 4 Vermogen (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) bij (max.) tpm 2.800 2.800 Cilinderinhoud cm³

Nadere informatie

LADERS. A100 series MX A104 MX A106 MX A110

LADERS. A100 series MX A104 MX A106 MX A110 LADERS A100 series MX A104 MX A106 MX A110 Wij durven te innoveren: dit geldt voor onze relaties, onze methodes, onze werktuigen, onze diensten en onze producten. Samen met onze distributeurs willen wij

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

KNIKLADERS 106 206 306 406 506

KNIKLADERS 106 206 306 406 506 KNIKLADERS 106 206 306 406 506 HOE HET BEGON... Mustang ging in de 19de eeuw van start als producent van toebehoren voor de landbouw om uit te groeien tot Mustang Compact Equipment, dé fabrikant van compacte

Nadere informatie

1. Het verrijden van de slèp geschiedt met een standaard tractor op eigen risico.

1. Het verrijden van de slèp geschiedt met een standaard tractor op eigen risico. Duitse klasse A: ALGEMEEN: 1. Het verrijden van de slèp geschiedt met een standaard tractor op eigen risico. 2. De startvolgorde wordt door loting vastgesteld. 3. Met onmiddellijke uitsluiting wordt gestraft:

Nadere informatie

MACKS Knikladers Beschermdak Comfortabele werkplek Beveiliging van het boordcircuit Naar voren kantelbare bestuurdersplaats Eenvoudig en handig

MACKS Knikladers Beschermdak Comfortabele werkplek Beveiliging van het boordcircuit Naar voren kantelbare bestuurdersplaats Eenvoudig en handig MACKS Knikladers MACKS Knikladers Beschermdak Het beschermdak is bij Macks standaard. Het is ROPS/FOPSgetest en voldoet aan de laatste eisen van internationale veiligheidsnormen. Comfortabele werkplek

Nadere informatie

ENGCON STELT EEN NIEUWE BRANCHENORM VOOR AUTOMATISCHE SNELWISSEL VOOR GRAAFMACHINES

ENGCON STELT EEN NIEUWE BRANCHENORM VOOR AUTOMATISCHE SNELWISSEL VOOR GRAAFMACHINES ENGCON STELT EEN NIEUWE BRANCHENORM VOOR AUTOMATISCHE SNELWISSEL VOOR GRAAFMACHINES AUTOMATISCH SNELWISSELSYSTEEM MET EC-OIL WORDT DE NIEUWE NORM OP DE MARKT * AANBIEDING! Nu krijgt u standaard een unieke

Nadere informatie

Eenvoudig draadloos weegsysteem, inclusief kosteloze SILOKING Feeding Management software

Eenvoudig draadloos weegsysteem, inclusief kosteloze SILOKING Feeding Management software Eenvoudig draadloos weegsysteem, inclusief kosteloze SILOKING software Kosteloos gebruik van SILOKING voor documentatie en rapportage SelfLine TrailedLine TruckLine StaticLine De standaard van de toekomst,

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com D332T Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed

Nadere informatie

Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN

Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN NL Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN DE NIEUWE VERSU- MODELLEN ZIJN UITGERUST MET EEN SPLINTERNIEUWE INTELLIGENTE TRANSMISSIE DIE ONGELOOFLIJK EENVOUDIG IS IN HET GEBRUIK

Nadere informatie

Groot in de kleinste ruimtes... Schäffer, een klasse apart!

Groot in de kleinste ruimtes... Schäffer, een klasse apart! De compacte klasse 2020]2024]2028 2032]2034 2336]2345 SLT-Klasse: extreem lage bouw reeks 2024 SLT 2028 SLT 2030 SLT 2336 SLT 2345 SLT Groot in de kleinste ruimtes... Schäffer, een klasse apart! Van wiellader

Nadere informatie

MICRO GRAAFMACHINE SV05-B. 690 kg

MICRO GRAAFMACHINE SV05-B. 690 kg MICRO GRAAFMACHINE 690 kg COMPACTE AFMETINGEN Yanmar is de enige fabrikant van een micrograafmachine in deze gewichtsklasse. Zeer compacte afmetingen > Breedte: slechts 690 mm. > Draaicirkel achter beperkt

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

Laders. U300 Series MX U303 / U304 MX U305 / U306 MX U307 / U308 MX U309 / U310 MX U312. Voldoet aan al uw wensen

Laders. U300 Series MX U303 / U304 MX U305 / U306 MX U307 / U308 MX U309 / U310 MX U312. Voldoet aan al uw wensen Laders U300 Series MX U303 / U304 MX U305 / U306 MX U307 / U308 MX U309 / U310 MX U312 Voldoet aan al uw wensen Voldoet aan al uw wensen Wij durven te innoveren: dit geldt voor onze relaties, onze methodes,

Nadere informatie

Producent van de gemaksfiets

Producent van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech Inhoudsopgave Fietsen met lage instap 04 Classic 04 Suelo 04 Elektrische fietsen 05 Classic E Drive 05 Suelo E Drive 05 LINbike driewielers 06 De speciale fietsen van Lintech

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:17 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007

Nadere informatie

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com D204SW D254SW D204SW TELE D254SW TELE KNIKLADERS Grote

Nadere informatie

L4240/L5040/L5240/L5740

L4240/L5040/L5240/L5740 R KUBOTA DIESEL TREKKER L L4240/L5040/L5240/L5740 Kubota s veelzijdige, goed presterende Grand L40 serie is ideaal voor het uitvoeren van een groot scala aan werkzaamheden. De nieuwe HST PLUS G Ongeacht

Nadere informatie

Compact tractor ST318

Compact tractor ST318 Compact tractor ST318 ST321 ST324 ST329 ST333 Shibaura Dieselmotoren - waarop u kunt vertrouwen - Milieuvriendelijk De Shibaura dieselmotoren gemonteerd in de ST-serie trekkers zijn uitermate milieuvriendelijk.

Nadere informatie

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.nl TELE TELE KNIKLADERS Grote prestaties in een klein

Nadere informatie

Categorie A B C Cat.0 440 mm 500 mm 380 mm Cat. 1 718 mm 850 mm 650 mm Aankruisen wat van toepassing is: Cat. 0

Categorie A B C Cat.0 440 mm 500 mm 380 mm Cat. 1 718 mm 850 mm 650 mm Aankruisen wat van toepassing is: Cat. 0 D-124 Bestelformulier veegmachine aanvraag formulier veegmachine A-Bok Categorie A B C Cat.0 440 mm 500 mm 380 mm Cat. 1 718 mm 850 mm 650 mm Aankruisen wat van toepassing is: Cat. 0 Cat. 1 Frontaftakas

Nadere informatie

FRONTLADER DE STERKE ALLROUNDER!

FRONTLADER DE STERKE ALLROUNDER! FRONTLADER DE STERKE ALLROUNDER! EEN STOLL MET VELE MOGELIJKHEDEN De 8 modellen ClassicLine bieden u vele mogelij kheden: Passend op uw tractor van 5 tot 0 pk zij n de laders eenvoudig te bedienen en zeer

Nadere informatie

COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10

COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10 COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10 E08 MICRO-GRAAFMACHINE Intrekbaar onderstel en blad Inklapbare TOPS-constructie Ingebouwde veiligheid voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-over-giek ontwerp Optionele

Nadere informatie

KNIKLADERS

KNIKLADERS KNIKLADERS 106 206 306 406 506 HOE HET BEGON... Mustang ging in de 19de eeuw van start als producent van toebehoren voor de landbouw om uit te groeien tot Mustang Compact Equipment, dé fabrikant van compacte

Nadere informatie

ECO-LINE-S Aanbouwwerktuigen met EURO AANKOPPELING

ECO-LINE-S Aanbouwwerktuigen met EURO AANKOPPELING ECO-LINE-S Aanbouwwerktuigen met EURO AANKOPPELING VTM SGB Universele bakken Diepte totaal 750 mm - hoogte 650 mm plaatdikte 4 mm en zijplaat 6 mm Stootmes hardstaal 120 x 12 mm SGB 1200 384 128 400,--

Nadere informatie

INNOVATIE MET TRADITIE VOOR HET LEVEN.

INNOVATIE MET TRADITIE VOOR HET LEVEN. INNOVATIE MET TRADITIE VOOR HET LEVEN. MET ZEKERHEID DE MEEST EFFICIËNTE OPLOSSING VOOR UW WERKZAAMHEDEN. ONZE KNOWHOW BRENGT UW TRACTOR NAAR TOPPRESTATIES. Sinds meer dan 50 jaar worden voorladers en

Nadere informatie

FRONTLADER VOOR PROFESSIONALS!

FRONTLADER VOOR PROFESSIONALS! FRONTLADER VOOR PROFESSIONALS! TOPKLASSE Aankoppelen, en volle kracht vooruit. Of het nu gaat om hefkracht, stabiliteit of laadcapaciteit. De STOLL Profi Line laat u verstelt staan op alle fronten.» De

Nadere informatie

Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1100 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1100 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1100 KUBOTA WIELLADER Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen voor allerlei inzet zoals bouw,

Nadere informatie

LADERS. A100 series MX A104 MX A106 MX A110

LADERS. A100 series MX A104 MX A106 MX A110 LADERS A100 series MX A104 MX A106 MX A110 Wij durven te innoveren: dit geldt voor onze relaties, onze methodes, onze werktuigen, onze diensten en onze producten. Samen met onze distributeurs willen wij

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

Specificaties. FC 4000 Serie. Vierwiel Vorkheftruck FC 4000. Serie

Specificaties. FC 4000 Serie. Vierwiel Vorkheftruck FC 4000. Serie C FC 4000 Serie FC 4000 Serie Vierwiel Vorkheftruck C FC 4000 Serie Vierwiel Vorkheftruck 4.21 3.7 3.6 4.22 4.24 4.21 4.35 100 mm 4.33-4.34 100 mm 1220 500 Q 4.22 4.5 4.7 4.4 4.2 4.18 462 mm 14.6" 503

Nadere informatie

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! DE ISEKI SFH 200 SERIE: EFFICIËNT EN BETROUWBAAR Met de nieuwe modellen van de SFH 200 serie is Iseki

Nadere informatie

MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M

MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M SPECIFICATIES MECHANISCHE TRANSMISSIE MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M MOTOR: Merk ISEKI-TRACTOR Model E3112-B36 E3112-B34 E3CD-B71 indirecte brandstofinspuiting,

Nadere informatie

HIAB 200 C Vermogen 20 tm

HIAB 200 C Vermogen 20 tm HIAB 200 C Vermogen 20 tm Productbrochure www.hiab.com 2 Voor maximale allround prestatie De HIAB 200 C voor allerlei taken Hier ziet u een kraan met kracht én groot vermogen, een echte alleskunner. De

Nadere informatie