Programmaboekje OldStars-meeting. S.V. Westfriezen. Vrijdag 25 mei 2018 Sportpark t Krijt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programmaboekje OldStars-meeting. S.V. Westfriezen. Vrijdag 25 mei 2018 Sportpark t Krijt"

Transcriptie

1 Programmaboekje OldStars-meeting S.V. Westfriezen Vrijdag 25 mei 2018 Sportpark t Krijt

2 Inleiding Van harte welkom bij deze S.V. Westfriezen Oldstars-meeting! De regio kent steeds meer OldStars walking football-teams. Oude en nieuwe voetbalvrienden weten elkaar te vinden en spelen hun partijtjes. Om walking football in de regio verder te stimuleren en om zowel huidige als toekomstige teams elkaar te laten ontmoeten, wordt deze middag georganiseerd. De geïnteresseerden die (nog) niet tot een OldStars-team behoren, kunnen genieten van een OldStars walking football-demo en meedoen aan hun eerste walking football training. Hierbij leren zij de spelvorm beter kennen en eventueel kunnen zij ook een oefenpotje spelen. Ontmoeten, meedoen en bewegen ten top dus! Deze dag is het vervolg van de zeer geslaagde Kees Kist-dag. Met dit enthousiasme bewegen we richting een serie OldStars-middagen, waarbij de deelnemende clubs afwisselend als gastheer kunnen optreden. We bedanken S.V. Westfriezen voor de sportieve samenwerking en gastvrijheid! Het concept walking football is ooit gestart in het Verenigd Koninkrijk (Engeland). Het Nationaal Ouderenfonds en de Eredivisie hebben vervolgens de spelvorm geïnitieerd in Nederland. Via een pilot bij drie betaald voetbalorganisaties (BVO s) werd het startschot gegeven voor OldStars walking football. Bij OldStars ligt de focus op het spelplezier en het plezier met elkaar maken. Hierdoor worden, of blijven, deelnemers niet alleen fysiek maar ook mentaal fit. We zijn ervan overtuigd dat OldStars walking football het leven van 60-plussers verbetert. De praktijk wijst het al uit; deelnemers voelen zich fitter en hebben meer sociaal contact. Hoe meer verenigingen OldStars walking football aanbieden, hoe beter dus! In totaal zullen onderstaande acht teams meedoen met deze OldStars-meeting. We zijn blij met uw deelname en hopen op een sportief en sociaal spektakel dat bijdraagt aan een toename in OldStars spelers in Nederland. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met onderstaande personen: Contactpersoon NOF: Johan Annema Tel: Contactpersoon NOF: Koen de Jong Tel: Contactpersoon KNVB: Dick Bennis Tel: Contactpersoon KNVB: Daan van den Eeckhout Tel:

3 Achtergrond Samen voor een sterkere en vitalere samenleving. Onder dat motto trekt in 2018 het Nationaal Ouderenfonds samen met de KNVB de kop van Noord-Holland in om ook daar OldStars walking football te organiseren. Zelfredzaamheid, meedoen, ontmoeten en bewegen vormen de waarden die centraal staan in de Nederlandse walking football-community. Het sluit aan bij de visie op een leven lang voetbal en geeft ouderen de mogelijkheid om ook op latere leeftijd mee te doen en onderdeel van de samenleving te blijven. Kenmerkend voor de spelvorm in Nederland is dat bewegen en sociaal optrekken samenkomen. Op initiatief van het Ouderenfonds en de KNVB is een regioaanpak ontwikkeld. Deze regioaanpak moet de lokale samenleving enthousiasmeren, inspireren en overtuigen van de vele voordelen van de voetbalvorm. Inmiddels hebben meerdere verenigingen in Noord-Holland Noord zich kandidaat gesteld om gastheer te zijn van een OldStars walking football inloopmiddag. De verenigingen worden door het Nationaal Ouderenfonds, in samenwerking met ervaringsdeskundigen van de spelvorm en een OldStars trainer, opgeleid tot een walking football club. Een voorbeeld hiervan zijn de inloopmiddagen, welke als doel hebben om mogelijke initiatiefnemers enthousiast te maken voor OldStars. Een initiatief kan door eenieder worden gestart: denk aan bestuurders van verenigingen, oud-leden, combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches, gemeenten en fysiotherapeuten of potentiële deelnemers. Een cursus van het Ouderenfonds en de KNVB leidt de initiatiefnemers vervolgens op zodat zij zelfstandig OldStars walking football kunnen organiseren en uitvoeren op een verantwoorde wijze. De spelvorm is voornamelijk een samenspel tussen voetbal, senioren, zorg, welzijn en gemeenten. Waar nodig, kan het Ouderenfonds en de KNVB ondersteuning bieden aan deze organisaties in de vorm van het opleiden, de wegwijzen, delen van goede voorbeelden, organiseren van inloopmiddagen en het faciliteren van een eerste training. Alle onderdelen staan ook beschreven in het starterspakket, welke initiatiefnemers vrijblijvend kunnen aanvragen via de website Het doel is om in 2018 meerdere verenigingen in Noord-Holland Noord te laten aansluiten bij OldStars walking football. Het streven hierbij is dat er 8 tot 10 nieuwe OldStars clubs ontstaan. Vandaag doen er van onderstaande clubs afgevaardigde teams mee.

4 Praktische informatie Programma 13:30u Ontvangst met koffie/thee 14:00u Omkleden 14:15u Start Warming-up o.l.v. Sjaak van Baar 14:30u Start Open trainingssessie o.l.v. Sjaak van Baar en Koen de Jong 14:30u Start Ontmoetingen en parallelprogramma 17:00u Start Voetbalquiz 18:00u Start Barbecue Amusement Tijdens deze Old Stars-meeting staat amusement ook hoog in het vaandel. Parallel aan het toernooi is er een behendigheidsparcours. Hierbij komen alle teams een keer aan de beurt. Het schema hiervoor zal op de speeldag gecommuniceerd worden. Daarnaast kun je een potje footpool spelen. Hierbij ruil je de keu in voor je beste been en probeer je daarmee de ballen te potten. Ook kun je tijdens het toernooi voor je eigen aandenken zorgen. Hiervoor is een polaroid camera beschikbaar. Vergeet geen kiekje te maken met je oude en/of nieuwe voetbalmaten. Na het toernooi begint de voetbalquiz. Deze wordt groots aangepakt en wil je niet missen. Na al deze inspanningen staat de barbecue klaar. Van elk team wordt er gerekend op 10 deelnemers. Dit wordt aangeboden door de organiserende partijen, evenals een kopje koffie of thee bij aankomst. Amuseer je! Vrijwilligers De gehele dag worden er vrijwilligers ingezet die de verschillende taken op zich zullen nemen. Bij aankomst zijn vrijwilligers aanwezig bij de kantine, veldopbouw en organisatie. Spelbegeleiders Er zijn een aantal vrijwillige spelbegeleiders aanwezig die toezicht houden. Bij de spelregels staat een toelichting over deze rol vermeld. Regionale ondersteuning van KNVB De KNVB juicht het aanbieden van OldStars walking football van harte toe. Door ouderen de kans te bieden deel te nemen aan de spelvorm kunnen clubs iets betekenen voor ouderen en ouderen iets voor de club. Juist in een periode waarin schaarste bestaat in het aantal vrijwilligers bij amateurverenigingen, kunnen ouderen van grote meerwaarde zijn, vertelt Daan van den Eeckhout. Van den Eeckhout is namens de bond verenigingsadviseur in het KNVB district West 1. Vanuit die rol ondersteunt hij de initiatieven in Noord-Holland. Ik bezoek veel clubs om te praten over de behoeften die daar bestaan. Als KNVB pakken wij de rol om mee te denken en te adviseren, met als doel om de clubs te helpen. OldStars walking football is een geweldige manier om voor verenigingen een nieuwe doelgroep aan te boren. Ouderen kunnen sporten, elkaar ontmoeten en een vrijwillige bijdrage leveren aan het verenigingsleven.

5 EHBO Tijdens het OldStars-meeting is er gecertificeerde EHBO-er aanwezig. Vrijwaringsverklaring Deelname aan het OldStars-meeting is op eigen risico. Kosten Deelname aan de OldStars-meeting is kosteloos. Telefoonnummer thuisblijvers Wij raden alle deelnemers aan de gegevens van een contactpersoon door te geven aan de teamcaptain, zodat er gebeld kan worden naar familie/vrienden in uitzonderlijke situaties. Fotografie Gedurende het evenement lopen er diverse fotografen rond op opnames te maken. Mocht hier iemand bezwaar tegen hebben, dient dit doorgegeven te worden aan de organisatie, anders gaan wij er vanuit dat deze beelden gebruikt mogen worden. Catering Bij binnenkomst krijgen alle deelnemers een welkomstkopje koffie of thee aangeboden van de organisatie. Overige consumpties voor eigen rekening Na de meeting is er een barbecue waarbij op 10 deelnemers per team gerekend wordt. Geef het aan bij de organisatie als er meer mensen mee willen eten. Gedurende de dag fungeert de kantine van S.V. Westfriezen als horecagelegenheid voor deelnemers en supporters. Kleedkamerindeling Voor elk team is een kleedkamer beschikbaar. Welke dat is krijgt u bij aankomst te horen. De sleutel van de kleedkamer kan worden opgehaald, en afgegeven, bij de organisatie. Warming up De warming up is een belangrijk aspect voor OldStars walking football deelnemers De spieren en gewrichten dienen op een verantwoorde wijze opgewarmd te worden. De gezamenlijke warming-up vindt plaats om uur, onder leiding van OldStars trainer Sjaak van Baar. Ontmoetingsprogramma Op de volgende pagina vind u het voorlopige wedstrijdprogramma. In verband met eventuele lastminute af- of aanmeldingen kan dit nog veranderen.

6 Ontmoetingsprogramma Toelichting: - Elk deelnemend team speelt 6 wedstrijden van 10 minuten. Er is 2 minuten wisseltijd. - Tijdens de eerste poulefase komen ook alle teams aan de beurt bij het behendigheidsparcours. Het schema hiervoor wordt vrijdag gecommuniceerd. - De eerstgenoemde partij krijgt de aftrap. Er wordt centraal gefloten voor het start- en eindsignaal. - Bij een gelijke eindstand in de poule wordt de positie bepaald door het onderling resultaat. Vervolgens het doelsaldo en anders 3 strafschoppen vanaf de eigen achterlijn, zonder keeper Poule A SV Westfriezen - Zwaag De Witte Kip - Monnickendam Volendam - Volendam Always Forward - Hoorn Poule B VVS - Spanbroek SRC - Schagen KGB - Bovenkarspel Hollandia - Hoorn Ronde Veld 1 1-Poule A SV Westfriezen - De Witte Kip Volendam - Always Forward 1-Poule B VVS - SRC KGB - Hollandia 2-Poule A De Witte Kip - Volendam Always Forward - SV Westfriezen Veld 2 2-Poule B SRC - KGB Hollandia - VVS 3-Poule A Volendam - SV Westfriezen Always Forward - De Witte Kip 3-Poule B Hollandia - SRC KGB - VVS Voor het vervolg van het toernooi gaan de Nr1 en Nr2 van beide poules door in Poule C. De Nr3 en Nr4 van beide poules gaan door in Poule D. Elk team speelt nog 3 ontmoetingen volgens onderstaand schema, waarbij geen scores worden bijgehouden. Er wordt geen toernooiwinnaar uitgeroepen. 1-Poule C Nr1 poule A - Nr2 poule B Nr1 Poule B - Nr2 Poule A 1-Poule D Nr3 poule A - Nr4 poule B Nr3 Poule B - Nr4 Poule A 2-Poule C Nr2 Poule B - Nr1 Poule B Nr2 Poule A - Nr1 Poule A 2-Poule D Nr4 Poule B - Nr3 Poule B Nr4 Poule A - Nr3 Poule A 3-Poule C Nr1 Poule A - Nr1 Poule B Nr2 poule B - Nr2 Poule A 3-Poule D Nr3 Poule A - Nr3 Poule B Nr4 poule B - Nr4 Poule A

7 OldStars spelregels: voetbalregels met uitzonderingen Deze variant hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal, met een aantal uitzonderingen. Visie spelregels De aangepaste spelregels leveren een bijdrage aan het spelplezier en verantwoord bewegen en zijn belangrijke voorwaarden voor ouderen om mee te doen. De spelvorm is erop gericht om mensen met een verschillende leeftijd, fitheid, geslacht en achtergrond bij elkaar te brengen en te laten sporten.. Veel OldStars walking football-initiatieven hebben een opzet gekozen die goed werkt. Door middel van vaste speelmomenten, goede begeleiding, laagdrempeligheid en medische begeleiding worden successen geboekt. Onderdeel van de juiste begeleiding is duidelijkheid over de spelregels. 1. Rennen Het rennen met en zonder bal is niet toegestaan. Eén voet blijft altijd aan de grond. Rennen wordt bestraft met een indirecte vrije trap op de positie waar de speler is gaan rennen. 2. Slidings Het maken van slidings is niet toegestaan. Een sliding wordt bestraft met een indirecte vrije trap op de positie waar de speler de sliding heeft ingezet. 3. Intrap Indien de bal de zijlijn of achterlijn is gepasseerd, wordt de bal met de voet weer in het spel gebracht. Dit kan door in te trappen of in te dribbelen. De afstand van de tegenstander tot de bal bedraagt dan minimaal drie meter. 4. Aftrap De aftrap wordt genomen in het midden van het speelveld. De tegenpartij moet een afstand van minimaal drie meter in acht nemen. De aftrap wordt genomen bij het begin van een helft of na het maken van een doelpunt. 5. Buitenspel Buitenspel is niet van toepassing. 6. Bal boven heuphoogte De bal mag niet boven heuphoogte worden gespeeld. Een pass of schot boven heuphoogte wordt bestraft met een indirecte vrije trap op de positie waar de speler de bal heeft getrapt. 7. Vrije trap Een vrije trap is te allen tijde indirect. De afstand van de tegenstander tot de bal bedraagt minimaal drie meter. 8. Hoekschoppen Hoekschoppen worden vanaf de hoekpunten genomen. De afstand van de tegenstander tot de bal bedraagt minimaal drie meter. 9. Duwen Het is niet toegestaan om tegenstanders in de rug te duwen, evenmin is een schouderduw toegestaan. Een (schouder)duw wordt bestraft met een indirecte vrije trap op de positie waar de duw is begaan.

8 10. Scoren Scoren vanaf eigen helft is niet toegestaan. Zodra een speler de bal vanaf eigen helft in het doel van de tegenstander trapt, wordt het spel hervat met indribbelen of intrappen vanaf de achterlijn. 11. Afmeting van het veld Walking football wordt gespeeld op een veld van 42 x 21 meter met minigoals en zonder keeper. Spelbegeleiders Bij de walking football vorm waar 6 tegen 6 wordt gespeeld, wordt het spel geleid door een spelbegeleider. De spelbegeleider staat niet in, maar langs het veld en grijpt enkel in wanneer de spelregels door de deelnemers worden overtreden. De spelbegeleider loopt langs het veld, op de lijn, mee het met spel en kan het veld inlopen indien nodig. De spelbegeleider geeft de deelnemers ruimte om zo veel mogelijk te voetballen en te bewegen. Spelbegeleiders zijn deelnemers en/of oud-scheidsrechters van 60 jaar en ouder die er plezier in hebben om het walking football-spel te begeleiden. Spelplezier De spelregels dragen bij aan spelplezier. Het respecteren van de regels door de doelgroep betekent dat het plezier in het spel maximaal wordt ervaren. Vanuit deze gedachte zijn de regels opgezet. Uiteraard zijn deelnemers fanatiek en wil men graag winnen. Maar winnen staat niet voorop. Verantwoord bewegen, gezelligheid en spelplezier wel! De wijkzuster moet bij mij m n sokken aantrekken Klaas Bijl loopt tussen de spelers van de JVC-OldStars op het hoofdveld in Julianadorp. Hij is fit, bijzonder fit. Ondanks zijn 67-jarige leeftijd. Om hem heen verzamelen zich de walking football-spelers voor de rek- en strekoefeningen. Het is een donderdagmorgen, 11 uur. Jongens even lekker rekken, gooi die beentjes maar los. Dat is heerlijk, roept Klaas. Hij brengt hiermee, bewust of onbewust, een koffiekransje op gang. Gewoon even aanhouden met dat rechterbeen, heel goed ja. Oké, en nu dat linkerbeen. Joop je bent te laat voor het rekken, zegt Klaas met een grote glimlach. Ik was het al voor hoor, klinkt het ad rem. Jan bemoeit zich er ook mee: Mag ik het rustiger aandoen? De wijkzuster moet bij mij m n sokken zelfs nog aantrekken. Schatergelach op het sportpark. Heel goed Co nog even doorgaan met dat rechterbeen, vervolgt Klaas. Als ik mijn benen over elkaar doe, kun je direct 112 bellen, grapt Joop. Onder begeleiding van voormalig Telstar-prof Bijl hebben de mannen lol. Heel veel onbekommerde lol. Ja, ze trappen ook tegen de bal, ieder op zijn eigen niveau. Stiekem wil Bijl wel meer. Eén keer raken, snelle combinaties en tikkend over het veld. Maar de lach van zijn leeftijdsgenoten is hem minstens zoveel waard. Het Nationaal Ouderenfonds, Old Stars, de KNVB en SV Westfriezen wensen u een sportieve middag vol ontmoeting en beweging. Meedoen is winnen!

Met OldStars Noord-Holland in

Met OldStars Noord-Holland in Met OldStars Noord-Holland in Nationaal Ouderenfonds en KNVB gaan met OldStars Noord-Holland in Samen voor een sterkere en vitalere samenleving. Onder dat motto trekt het Nationaal Ouderenfonds samen met

Nadere informatie

programma Walking football toernooi Feijenoord Old Stars woensdag 13 juni 2018 terrein s.v. DRL Spinozaweg ET Rotterdam

programma Walking football toernooi Feijenoord Old Stars woensdag 13 juni 2018 terrein s.v. DRL Spinozaweg ET Rotterdam programma Walking football toernooi Feijenoord Old Stars woensdag 13 juni 2018 terrein s.v. DRL Spinozaweg 498 3076 ET Rotterdam Welkom Feijenoord Oldstars heet u vandaag hartelijk welkom op de velden

Nadere informatie

1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019

1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019 Programmaboek 1 e open Achterhoekse Walking Football Toernooi BEWEEGTEAM WOERDEN 1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019 Beweegteam Woerden Rembrandtlaan 2 3443 EG

Nadere informatie

JUMBO OldStars Twenterand VOETBALTOERNOOI

JUMBO OldStars Twenterand VOETBALTOERNOOI PROGRAMMA JUMBO OldStars Twenterand VOETBALTOERNOOI Mogelijk gemaakt door: Den Ham Vroomshoop Westerhaar Vriezenveen 2e Jumbo OLDSTARS TOERNOOI TWENTERAND d.d. 17 november 2017 Geachte deelnemers, Van

Nadere informatie

OldStars in de regio

OldStars in de regio OldStars in de regio Landelijk aanspreekpunt Je leven lang voetballen, dat is wat OldStars walking football mogelijk maakt. Dit initiatief om 60-plussers te activeren en weer mee te laten doen aan de (lokale)

Nadere informatie

OldStars Toernooi SJC 13 september 2017

OldStars Toernooi SJC 13 september 2017 OldStars Toernooi SJC 13 september 2017 Inleiding Wat vorig jaar begonnen is als een experiment, draait nu uit op een groots, kleurrijk wandelvoetbaltoernooi. Ons zeg ik met zekere trots eerste Wandelvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

OldStars walking football NIEUWSFLITS. Noord-Holland Noord

OldStars walking football NIEUWSFLITS. Noord-Holland Noord OldStars walking football NIEUWSFLITS Noord-Holland Noord 1 START REGIO-AANPAK Het Nationaal Ouderenfonds en de KNVB hebben de handen in een geslagen om meer voetbal verenigingen in de provincie Noord-Holland

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE KICK-OFF TOERNOOI OLDSTARS

PROGRAMMABOEKJE KICK-OFF TOERNOOI OLDSTARS PROGRAMMABOEKJE KICK-OFF TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN 1 WOENSDAG 2 SEPTEMBER 2015 SPORTPARK DE KORZE VELDHOVEN Beste voetbalvrienden! Fijn, dat jullie er zijn! Met trots en enthousiasme presenteren

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE TWEEDE TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN OM DE BOSS CUP

PROGRAMMABOEKJE TWEEDE TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN OM DE BOSS CUP PROGRAMMABOEKJE TWEEDE TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN OM DE BOSS CUP 2 MEI 2018 WOENSDAG 2 mei 2017 SPORTPARK DE KORZE VELDHOVEN Beste voetbalvrienden! Fijn, dat jullie meedoen! Met trots en enthousiasme

Nadere informatie

OldStars walking football spelregels

OldStars walking football spelregels OldStars walking football spelregels 1 Introductie OldStars walking football hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal met een aantal uitzonderingen. De spelregels dragen voor een belangrijk deel

Nadere informatie

Mini pupillen toernooi 13 juni 2015 Pagina 1 Hoofdsponsor Jer. De Fonkert

Mini pupillen toernooi 13 juni 2015 Pagina 1 Hoofdsponsor Jer. De Fonkert 13 juni 2015 Pagina 1 Pagina 2 Inhoudsopgave Pagina 5...Voorwoord Pagina 7 Feitjes en Weetjes Pagina 9. Poule 1 teams Pagina 11... Poule 2 teams Pagina 13....Plattegrond Pagina 15....Kleedkamer indeling

Nadere informatie

Programmaboekje. E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Datum: zaterdag 28 december Van tot uur

Programmaboekje. E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Datum: zaterdag 28 december Van tot uur E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: zaterdag 28 december Van 16.00 tot 20.00 uur Programmaboekje Burgemeester Verdegaalhal Pastoor Bloemenstraat 1 7651 CD Tubbergen Beste voetbalvrienden,

Nadere informatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie Voorwoord Namens de organisatie heten wij u van harte welkom op het KGU Horeca Mini Straatvoetbaltoernooi 2015. Het evenement zal dit jaar voor de tweede keer plaatsvinden. De organisatie van het KGU Horeca

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2014 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. KNVB 45+ Toernooi Elinkwijk d.d. 20 mei 2011

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. KNVB 45+ Toernooi Elinkwijk d.d. 20 mei 2011 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal KNVB 45+ Toernooi Elinkwijk d.d. 20 mei 2011 Voorwoord 7 tegen 7 toernooien voor 35+ en 45+ teams De KNVB organiseert in samenwerking met de vereniging

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. 35+ Toernooi ODC te Boxtel 23 september 2011

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. 35+ Toernooi ODC te Boxtel 23 september 2011 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal 35+ Toernooi ODC te Boxtel 23 september 2011 Voorwoord 7 tegen 7 toernooien voor 35+ teams Hierbij het programmaboekje voor het eerste 35+ toernooi bij

Nadere informatie

Jan Kouwenberg Kaboutertoernooi

Jan Kouwenberg Kaboutertoernooi RKSV Mierlo-Hout Sportpark De Beemd Wilgehoutstraat 6 Postbus 338 5700 AH Helmond Jan Kouwenberg Kaboutertoernooi zaterdag 12 mei 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... pag. 3 Reglement... pag. 4 Spelregels...

Nadere informatie

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 28 december 2016 Van 15.00 uur tot 17.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik mei 2013

1 v.v. Bunnik mei 2013 1 v.v. Bunnik 73 18 mei 2013 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op ons v.v. Bunnik

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2015 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

MP Superhelden toernooi. 17 oktober Pagina 1

MP Superhelden toernooi. 17 oktober Pagina 1 17 oktober 2015 Pagina 1 Inhoudsopgave Pagina 3...Voorwoord Pagina 4 Feitjes en Weetjes Pagina 5.Poule 1 indeling en programma Pagina 6.. Poule 2 indeling en programma Pagina 7......Plattegrond Pagina

Nadere informatie

Welkom op het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+

Welkom op het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+ Informatieboekje Welkom op het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+ Vandaag strijden in Zeist de beste teams van Nederland om het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+ voetbal. Natuurlijk waant ieder team

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

ER WAS EENS.. De organisatie wenst iedereen een fijn toernooi.

ER WAS EENS.. De organisatie wenst iedereen een fijn toernooi. ER WAS EENS.. een schilder met de naam Marc Helleggers, die Café de Derde kamer kwam binnenlopen en het idee opperde om de Grote Markt Cup nieuw leven in te blazen. De Grote Markt Cup die zo n kleine 10

Nadere informatie

Schoolzaalvoetbaltoernooi

Schoolzaalvoetbaltoernooi Schoolzaalvoetbaltoernooi Voor wie Groep 7 en 8 Waar Maaspoort Sports & Events Marathonloop 1 5235 AA s-hertogenbosch Tel: (073) 64 94 222 Wanneer Maandag 27 december 2010 Tijden Start toernooi: 09.00

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73 1 v.v. Bunnik 73 4 april 2015 v.v. BUNNIK 73 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15 Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: 17.00 uur Mededelingen: Wij heten u van harte welkom op het gemeentelijk zaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 Datum: Woensdag 10 april 2019 Tijd: Groep 5/6 15.20-17.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie: Dagmar

Nadere informatie

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 Datum: Woensdag 10 april 2019 Tijd: Groep 5/6 15.20-17.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie: Dagmar

Nadere informatie

DE NIEUWE WEDSTRIJDVORM

DE NIEUWE WEDSTRIJDVORM DE NIEUWE WEDSTRIJDVORM 6 TEGEN 6 1 WANNEER KINDEREN PLEZIER IN HET SPEL HEBBEN, VOETBALLEN ZE VAKER EN WORDEN ZE STEEDS BETER. JAN DIRK VAN DER ZEE, DIRECTEUR AMATEURVOETBAL Wanneer je aan kinderen vraagt

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

DE NIEUWE WEDSTRIJDVORMEN 6 TEGEN 6 EN 8 TEGEN 8

DE NIEUWE WEDSTRIJDVORMEN 6 TEGEN 6 EN 8 TEGEN 8 DE NIEUWE WEDSTRIJDVORMEN 6 TEGEN 6 EN 8 TEGEN 8 1 WANNEER KINDEREN PLEZIER IN HET SPEL HEBBEN, VOETBALLEN ZE VAKER EN WORDEN ZE STEEDS BETER. JAN DIRK VAN DER ZEE, DIRECTEUR AMATEURVOETBAL 2 Wanneer je

Nadere informatie

SEIZOEN 2019/ 20 SPELREGELS PUPILLENVOETBAL 6 TEGEN 6 EN 8 TEGEN 8

SEIZOEN 2019/ 20 SPELREGELS PUPILLENVOETBAL 6 TEGEN 6 EN 8 TEGEN 8 SEIZOEN 2019/ 20 SPELREGELS PUPILLENVOETBAL 6 TEGEN 6 EN 8 TEGEN 8 1 WANNEER KINDEREN PLEZIER IN HET SPEL HEBBEN, VOETBALLEN ZE VAKER EN WORDEN ZE STEEDS BETER. JAN DIRK VAN DER ZEE, DIRECTEUR AMATEURVOETBAL

Nadere informatie

KNVB Pilot Datum: Locatie: V.V. De Blokkers Categorie: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12

KNVB Pilot Datum: Locatie: V.V. De Blokkers Categorie: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12 KNVB Pilot Datum: 04-09-2016 Locatie: V.V. De Blokkers Categorie: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12 KNVB Pilot @ V.V. De Blokkers Clubtaken Velden uitzetten (afmetingen, doelgebied); veldindeling Kleedkamer

Nadere informatie

KNVB 35+/45+ Voetbal s.v. Veensche Boys

KNVB 35+/45+ Voetbal s.v. Veensche Boys KNVB 35+/45+ Voetbal s.v. Veensche Boys Deelnemende verenigingen 1. Veensche Boys A 2. Veensche Boys B 3. Sparta Nijkerk A 4. Sparta Nijkerk B 5. SO Soest 6. Terschuurse Boys 7. Elspeet 8. Otterlo Locatie

Nadere informatie

4x4 Toernooi 2019 Groep 3/4

4x4 Toernooi 2019 Groep 3/4 4x4 Toernooi 2019 Groep 3/4 Datum: Woensdag 10 april 2019 Tijd: Groep 3/4 13.20-15.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie: Dagmar

Nadere informatie

4x4 Toernooi 2019 Groep 3/4

4x4 Toernooi 2019 Groep 3/4 4x4 Toernooi 2019 Groep 3/4 Datum: Woensdag 10 april 2019 Tijd: Groep 3/4 13.20-15.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie: Dagmar

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw 35+ toernooi 8 juli 2017 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De Groene

Nadere informatie

We wensen alle deelnemende teams heel veel plezier en succes toe.

We wensen alle deelnemende teams heel veel plezier en succes toe. Openingswoord Het voetbaljaar 2015 2016 zit er weer bijna op. Traditioneel willen we dit seizoen afsluiten met een gezellig en sportief toernooi bij S.V. Audacia in Moergestel. Namens S.V. Audacia heet

Nadere informatie

Voorwoord. Lekker een potje voetballen!

Voorwoord. Lekker een potje voetballen! Voorwoord Lekker een potje voetballen! Op vrijdag 20 mei 2016 bent u te gast op een toernooi dat speciaal bestemd is voor de 35plussers. Lekker een potje voetballen aan het einde van het seizoen met en

Nadere informatie

programma Ome Gerrit Toernooi

programma Ome Gerrit Toernooi programma Ome Gerrit Toernooi zaterdag 2 juni 2018 JO8, JO9, JO10 en JO11 v.v. Albatross - Sportpark Ugchelen - Brouwersmolenweg 440-7339 EE Ugchelen WELKOM BIJ ALBATROSS even paar regeltjes want we zijn

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. KNVB 35+ Toernooi Elinkwijk d.d. 20 mei 2011

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. KNVB 35+ Toernooi Elinkwijk d.d. 20 mei 2011 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal KNVB 35+ Toernooi Elinkwijk d.d. 20 mei 2011 Voorwoord 7 tegen 7 toernooien voor 35+ en 45+ teams De KNVB organiseert in samenwerking met de vereniging

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Voorwoord Fair Play-reglement Toernooi opzet... 5 en 6. Regelement... 5 en 6. Algemeen...

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Voorwoord Fair Play-reglement Toernooi opzet... 5 en 6. Regelement... 5 en 6. Algemeen... Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Fair Play-reglement... 4 Toernooi opzet... 5 en 6 Regelement... 5 en 6 Algemeen... 5 en 6 Spelregels... 5 en 6 Puntentelling... 5 en 6 Kleedkamerindeling...

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. Draaiboek. 7x7 35/45+ toernooi (voorronde)

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. Draaiboek. 7x7 35/45+ toernooi (voorronde) Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal Draaiboek 7x7 35/45+ toernooi (voorronde) Voorwoord 7 tegen 7 toernooien voor 35/45+ teams De KNVB organiseert in samenwerking met uw vereniging op 25

Nadere informatie

Datum: Locatie: RK EDO Categorie: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12

Datum: Locatie: RK EDO Categorie: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12 KNVB Pilot Datum: 23-10-2016 Locatie: RK EDO Categorie: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12 KNVB Pilot @ RK EDO Clubtaken Velden uitzetten (afmetingen, doelgebied); veldindeling Kleedkamer indeling Materiaal

Nadere informatie

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2018

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2018 Programma Schoolvoetbal 2018 Driebergen, april 2018 Beste deelnemers en toeschouwers, Ook dit jaar zijn de leerlingen, leraren en hun ouders of verzorgers van de scholen uit Driebergen van harte welkom

Nadere informatie

27e. Voetbalvereniging v.v. ZOB. Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi. D1, E1 en F1 pupillen. 27 en 28 december 2015

27e. Voetbalvereniging v.v. ZOB. Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi. D1, E1 en F1 pupillen. 27 en 28 december 2015 Voetbalvereniging v.v. ZOB 27e Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi D1, E1 en F1 pupillen 27 en 28 december 2015 in sporthal De Beukenkamp te Purmerend Welkom De jeugdcommissie van v.v.z.o.b. heet alle

Nadere informatie

4x4 Toernooi Schoolsportagenda

4x4 Toernooi Schoolsportagenda 4x4 Toernooi 2018 Schoolsportagenda Datum: Woensdag 18 april 2017 Tijd: Groep 3/4 13.20-15.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie:

Nadere informatie

WALKING FOOTBALL SPELREGELS

WALKING FOOTBALL SPELREGELS ALGEMEEN PRINCIPE Walking Football hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal met een aantal uitzonderingen, namelijk; er mag niet worden gerend, er is geen buitenspel en er zijn geen keepers.

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Programmaboekje. knvb.nl

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Programmaboekje. knvb.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Programmaboekje knvb.nl 1. Voorwoord 7 tegen 7 toernooi voor vrouwenteams uit Alkmaar e.o. De KNVB organiseert in samenwerking met Sportbureau Alkmaar

Nadere informatie

Schoolvoetbaltoernooi

Schoolvoetbaltoernooi Schoolvoetbaltoernooi Roermond - 10 april 2019 Georganiseerd door SVC 2000 in opdracht van Gemeente Roermond Voorwoord In 2019 is SVC2000 voor het eerst gastheer en organisator van het traditionele schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Programmaboekje zaalvoetbaltoernooi 2016

Programmaboekje zaalvoetbaltoernooi 2016 Programmaboekje zaalvoetbaltoernooi 2016 Sporthal Welgelegen, Utrecht 21 februari 2016 Groep A Ik trainee meer LIC 2 FC BT Utrecht Groep B The Champs LIC 1 OLD STARS Douane Schiphol Pax LIC 3 1. Welkomstwoord

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde

Zaterdag 9 juni e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde Voetbalvereniging DVG Liempde Zaterdag 9 juni 2018 5 e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde Aanwezig zijn om: 09.00 uur Prijsuitreiking om: 12.00 uur Voetbalvereniging DVG Liempde Namens

Nadere informatie

Hier bij het zaalvoetbalprogramma seizoen Enkele aanvullende informatie, neem dit ook door met de mensen die ordedienst hebben.

Hier bij het zaalvoetbalprogramma seizoen Enkele aanvullende informatie, neem dit ook door met de mensen die ordedienst hebben. Sportvrienden, Hier bij het zaalvoetbalprogramma seizoen 2016-2017. Enkele aanvullende informatie, neem dit ook door met de mensen die ordedienst hebben. Let op: Helaas is de Gansehof geen sponsor meer.

Nadere informatie

4x4 Toernooi

4x4 Toernooi 4x4 Toernooi 2016-2017 Schoolsportagenda Datum: Woensdag 12 april 2017 Tijd: Groep 3/4 13.30-15.15 uur Locatie: v.v. O.N.B. Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl 0512 58 36 66

Nadere informatie

Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019.

Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019. Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag moeten u de ingevulde deelnemerslijst naar

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. KNVB 35+ Toernooi s Graveland d.d. 20 mei 2011

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. KNVB 35+ Toernooi s Graveland d.d. 20 mei 2011 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal KNVB 35+ Toernooi s Graveland d.d. 20 mei 2011 Voorwoord 7 tegen 7 toernooien voor 35+ en 45+ teams De KNVB organiseert in samenwerking met de vereniging

Nadere informatie

4x4 Toernooi

4x4 Toernooi 4x4 Toernooi 2016-2017 Schoolsportagenda Datum: Woensdag 12 april 2017 Tijd: Groep 5/6 15.30-17.15 uur Locatie: v.v. O.N.B. Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl 0512 58 36 66

Nadere informatie

Zondag 11 JUNI x6 JEUGDTOERNOOI F-League

Zondag 11 JUNI x6 JEUGDTOERNOOI F-League Zondag 11 JUNI 2016 6x6 JEUGDTOERNOOI F-League Sportpark Dorrestein Dorresteinsesteeg, Amersfoort Versie 24052017 Voorwoord Beste spelers, begeleiders, ouders en supporters Op deze zondagmorgen heten we

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen INHOUDSOPGAVE Pagina 2. Pagina 3. Woord van Welkom Algemene informatie Pagina 5. Pagina 6. Routebeschrijving Programma en Plattegrond Pagina 7. Pagina 8. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi groep 7 & 8 22 & 29 maart 2017

Schoolvoetbal Toernooi groep 7 & 8 22 & 29 maart 2017 Schoolvoetbal Toernooi groep 7 & 8 22 & 29 maart 2017 Voetbalvereniging VDL Voorwoord Het is al weer de tijd dat het landelijk schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen van groep 7 en 8 wordt georganiseerd.

Nadere informatie

KNVB.NL/STRAATVOETBAL

KNVB.NL/STRAATVOETBAL HAND BOEK KNVB.NL/STRAATVOETBAL STRAATVOETBAL: WAAROM VINDT DE KNVB DIT ZO BELANGRIJK? Met het KNVB Straatvoetbal willen we kinderen stimuleren meer buiten te voetballen. Met straatvoetbal willen we winnen

Nadere informatie

SV De Lutte Boardingtoernooi 2018

SV De Lutte Boardingtoernooi 2018 SV De Lutte Boardingtoernooi 2018 1 Welkom op het SV De Lutte Boardingtoernooi 2018 SV De Lutte organiseert van donderdag 27 december 2018 t/m donderdag 3 januari 2019 het jaarlijkse boardingtoernooi.

Nadere informatie

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend Voetbalvereniging Z.O.Beemster 22e Z.O.B. RABOBANK Waterland e.o. Jeugdzaalvoetbaltoernooi D, E en F pupillen 27 en 28 december 2010 sporthal De Beukenkamp te Purmerend Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND

Nadere informatie

Schoolkorfbal toernooi

Schoolkorfbal toernooi Schoolkorfbal toernooi Programma boekje 2, 3 & 4 oktober 2018 Beste deelnemers, begeleiders en supporters Hartelijk welkom bij het jaarlijks terugkerend schoolkorfbal toernooi. Korfbal vereniging VIKO

Nadere informatie

Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019.

Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019. Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag moeten u de ingevulde deelnemerslijst

Nadere informatie

Programmaboekje 29e s.v. De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014

Programmaboekje 29e s.v. De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014 Programmaboekje 29 e s.v. De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014 Woord van welkom Namens s.v. De Meer Amsterdam heten wij u van harte welkom op het 29 e De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014. Wederom

Nadere informatie

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K.

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Dos K 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Voorwoord Lekker een potje voetballen! De KNVB organiseerde in voorgaande seizoenen het Nederlands Kampioenschap 7x7 voor verschillende disciplines (35+ en 45+ bij

Nadere informatie

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal Geinburgia F1 FC Weesp F2 TOS-Actief F2 FC Abcoude F3 Zeeburgia F8 toernooi zondag 22 februari 2015 11.30 uur aanvang 15.30 uur FINALE Welkom! Meer dan 10 jaar zijn we

Nadere informatie

10,11 en 12 oktober 2014

10,11 en 12 oktober 2014 10,11 en 12 oktober 2014 Sportpark het Veer Adres het Veer 92 0229-541470 (kantine) Voorwoord SPS toernooi 2014 Namens de toernooicommissie van het SPS jeugdtoernooi heten wij alle deelnemers, begeleiders,

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. Draaiboek. 7x7 35/45+ toernooi (voorronde)

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. Draaiboek. 7x7 35/45+ toernooi (voorronde) Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal Draaiboek 7x7 35/45+ toernooi (voorronde) Voorwoord 7 tegen 7 toernooien voor 35/45+ teams De KNVB organiseert in samenwerking met uw vereniging op 25

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 www.svjuliana32.nl T: @svjuliana32 toernooien@svjuliana32.nl Een woord vooraf Natuurlijk als eerst een woord

Nadere informatie

zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen uur uur

zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen uur uur Gelukkig Nieuwjaar zaalvoetbaltoernooi zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen 10.00 uur - 18.00 uur 1 Beste AFC ers! Allereerst heten wij jullie van harte welkom in de Emergohal bij het traditionele

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het toernooi op 18 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor

Nadere informatie

De Krom KK Katwijk aan Zee (routebeschrijving:

De Krom KK Katwijk aan Zee (routebeschrijving: MET ONDER ANDeRE: Deelnemende teams: VV Katwijk, Quick Boys, GVVV, TOGB, Spijkenisse,, De Meern, PVCV, BFC, De Betrokken Spartaan, Exc. Maasluis, Zeeburgia, Buitenveldert, Elinkwijk Informatie Datum: woensdag

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3 Rabobank Schoolhockey Toernooi 2016 Zaterdag 18 juni PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3 Georganiseerd door: Mede mogelijk gemaakt door: Beste begeleider, Ook dit jaar hebben wij het Rabobank Schoolhockey Toernooi

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie

RKSV NEO F en E TOERNOOI

RKSV NEO F en E TOERNOOI F en E toernooi 2016 21 mei 2016 Inhoudsopgave Bladzijde Voorblad 1 Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Adresgegevens, algemene regels 4 Plattegrond sportpark 5 Spelregels 6 RKSV NEO-gedragscode en fair play-reglement

Nadere informatie

Het nieuwe pupillenvoetbal: Plezier en ontwikkeling voorop

Het nieuwe pupillenvoetbal: Plezier en ontwikkeling voorop Het nieuwe pupillenvoetbal: Plezier en ontwikkeling voorop Wanneer je aan kinderen vraagt wat het leukste aan voetballen is, zeggen zij: scoren, acties maken, veel aan de bal zijn en samen spelen. Wanneer

Nadere informatie

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Excelsior Maassluis Lavendelstraat 2 Maassluis https://www.excelsior-m.nl/groep7/ Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd

Nadere informatie

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 1 DEELNEMERS 2 Inhoudsopgave Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Blz. 9 Blz. 10 Blz. 11 Blz. 12 Deelnemende clubs Inhoudsopgave Welkomstwoord Toernooi

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap Continental 7x7 35/45+ voetbal Zeist - 14 juni 2014

Nederlands Kampioenschap Continental 7x7 35/45+ voetbal Zeist - 14 juni 2014 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal Nederlands Kampioenschap Continental 7x7 35/45+ voetbal Zeist 14 juni 2014 Programmaboekje Voorwoord Vandaag strijden in Zeist de beste teams van Nederland

Nadere informatie

6-5-2013. Inhoudsopgave

6-5-2013. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. 3 Reglement Blz. 4 Veld indeling Blz. 5 Speelschema MB Blz. 6 Penalty bokaal MB Blz. 7 Reglement 4 tegen 4 Blz. 8 Speelschema 4 tegen 4 (4 teams) Blz. 9 Speelschema 4 tegen 4 (5 teams)

Nadere informatie

VV Katwijk Top. KrokustoernooI. woensdag 1 maart :30 uur. O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15

VV Katwijk Top. KrokustoernooI. woensdag 1 maart :30 uur. O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15 VV Katwijk Top KrokustoernooI woensdag 1 maart 2017 13:30 uur O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15 met onder andere: Deelnemende teams: VV Katwijk, Quick Boys, GVVV, TOGB, Excelsior Rotterdam, SC Feyenoord,

Nadere informatie

123inkt.nl toernooi 2018

123inkt.nl toernooi 2018 MEISJES Beste voetbalvrienden en vriendinnen, Het is mij een genoegen jullie, mede namens het jeugdbestuur en de toernooiorganisatie, hartelijk welkom te heten op het 3 e 123inkt.nltoernooi op de velden

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het meisjes toernooi op 11 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken:

Nadere informatie

Wedstrijdvorm 6 tegen 6

Wedstrijdvorm 6 tegen 6 Wedstrijdvorm 6 tegen 6 Onder 8, 9 en 10 Aantal spelers Leeftijd Veldafmeting Doelformaat 6 tegen 6 Onder 8, 9 en 10 42,5m x 30m Pupillendoel (5m x 2m) Balformaat Spelduur O.8 en O.9 Spelduur O.10 Keeper

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. KNVB Districtsfinale 35+ / 45+ toernooi t Fean 58 te Surhuisterveen op 1 juni 2012

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. KNVB Districtsfinale 35+ / 45+ toernooi t Fean 58 te Surhuisterveen op 1 juni 2012 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal KNVB Districtsfinale 35+ / 45+ toernooi t Fean 58 te Surhuisterveen op 1 juni 2012 Voorwoord 7 tegen 7 toernooien voor 35+ en 45+ teams In samenwerking

Nadere informatie

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen.

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen. SV Oosterheem Voetbaltoernooi 20 mei 2017 Inleiding Beste teams, Als organisatie heten wij jullie namens de sponsors van harte welkom op het SV Oosterheem voetbaltoernooi. We gaan er met iedereen een hele

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2018-2019 BIJZONDERHEDEN REGLEMENT KNVB SCHOOLVOETBAL Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de landelijke finales KNVB Schoolvoetbal 2018/ 19. Bij het

Nadere informatie

Pupillentoernooi 2018

Pupillentoernooi 2018 Welkom bij RKSV NEO Pupillentoernooi 2018 2 juni 2018 hoofdsponsor Opgericht 11 mei 1919, koninklijk goedgekeurd 9 februari 1929 Inhoudsopgave Bladzijde Inleiding 2 Adresgegevens, algemene regels 3 RKSV

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 VOORWOORD SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 Beste sportvrienden en -vriendinnen, De voetbalvereniging WZC en de toernooicommissie heet u en

Nadere informatie

KNVB.NL/STRAATVOETBAL

KNVB.NL/STRAATVOETBAL HAND BOEK KNVB.NL/STRAATVOETBAL STRAATVOETBAL: WAAROM VINDT DE KNVB DIT ZO BELANGRIJK? Met het KNVB Straatvoetbal willen we kinderen stimuleren meer buiten te voetballen. Met straatvoetbal willen we winnen

Nadere informatie

Programmaboek. Organisator Alkmaar Zaanstreek Toernooi 1456 NH Wijdewormer

Programmaboek. Organisator Alkmaar Zaanstreek Toernooi 1456 NH Wijdewormer Programmaboek Zondag 28 augustus 2016 Dinsdag 30 augustus 2016 Woensdag 31 augustus 2016 Donderdag 1 september 2016 Vrijdag 2 september 2016 Zondag 4 september 2016 Meiden voetbaltoernooi O15-jun. & O13-pup.

Nadere informatie

Nou mannen en vrouwen, jullie kunnen het zeker nog!

Nou mannen en vrouwen, jullie kunnen het zeker nog! Nou mannen en vrouwen, jullie kunnen het zeker nog! Welkom op de districtsfinale van het 7x7 30+/35+/45+ toernooi in district Noord Lekker een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten waarbij gezelligheid

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019 Programma van het toernooi voor jongens groep 7/8 op Woensdag 3 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag

Nadere informatie

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Concordia Delft DHC DHL Oliveo SEP Vitesse Delft Wippolder Spelvreugde, sportiviteit en leuk voetbal

Nadere informatie

LMO Girls Night meiden toernooi. 20 mei 2016

LMO Girls Night meiden toernooi. 20 mei 2016 LMO Girls Night meiden toernooi 20 mei 2016 L.M.O. Girls Night meiden toernooi Rotterdam, mei 2016 Beste sportvrienden, 2016 Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het jeugdtoernooi meiden

Nadere informatie