OldStars Toernooi SJC 13 september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OldStars Toernooi SJC 13 september 2017"

Transcriptie

1 OldStars Toernooi SJC 13 september 2017

2 Inleiding Wat vorig jaar begonnen is als een experiment, draait nu uit op een groots, kleurrijk wandelvoetbaltoernooi. Ons zeg ik met zekere trots eerste Wandelvoetbaltoernooi. Waarmee ik een tweede editie op voorhand niet uitsluit. Hoe zijn we tot dit toernooi gekomen? Het was September 2016 SJC gaat in overleg met de ouderenbonden in Noordwijk. Met hulp van Jos de Haas, destijds de manager bij die Ouderenbonden, krijgen we 8 mannen bij elkaar om te gaan voetballen. Op een stukje veld van het Gemeentelijk Sportpark aan de Lageweg, waar de leden van de voetbalvereniging SJC doorgaans hun spelletje spelen. Wandelvoetbal, omdat tja we zijn de jongsten niet meer. Rennen, dus liever even niet, vanwege mogelijke knie of heupklachten. Maar dat wandelen kunnen we wel aan! En wat met acht man begint, eindigt aan het eind van het seizoen met 14 man. Ja. we missen inderdaad nog vrouwen, die het spelletje mee willen spelen. En inderdaad de Nederlandse vrouwen, onze Oranjeleeuwinnen, hebben ons wel wat laten zien, dit jaar. Dus mochten er vrouwen zijn in de gemeente Noordwijk (of daarbuiten) die daar ook zo over denken, dan zijn ze van harte welkom. In de gelederen van de Wandelvoetballers. We de mannen hebben er het afgelopen jaar alles aan gedaan om de nieuwe voetbaltak van SJC onder de aandacht van de Noordwijkers te krijgen. Op de website van SJC, in de lokale kranten, op de lokale radio en zelfs een filmpje op de lokale televisie van Bo, omroep van de Bollenstreek. En dan trekken we plotseling de aandacht van de commissie, die in Europa jaarlijks de gemeenten selecteert, die in aanmerking komen voor de felbegeerde titel European Sportcity. Die zijn juist op bezoek in de gemeente Noordwijk om de vele sportfaciliteiten en verenigingen onder de loep te nemen om te meten of de gemeente Noordwijk de titel in 2017 waardig is. En we durven gerust te stellen, dat mede vanwege het Wandelvoetbal bij SJC, de gemeente Noordwijk deze titel in de wacht heeft weten te slepen. We maakten met ons spelletje best indruk op de jury! In dit eerste seizoen zijn we erin geslaagd elke week het spelletje wandelvoetbal te spelen. Onder alle weersomstandigheden stonden ze er allemaal. En na twee keer 25 minuten zochten de mannen dan met een goed gevoel de kantine op voor de 3 de helft. Waarbij naast één of twee sapjes/drankjes de verhalen (over vroeger) vanzelf en tot groot vermaak - ter tafel kwamen. Voetbal is dus niet alleen bewegen nee, voetbal is ook herinneringen ophalen en stevig lol hebben met elkaar. Voetbal is ook een sociale ontmoeting.

3 Dat gaan we ook proberen bij ons eerste Wandelvoetbaltoernooi. Met een kleurrijk en groot deelnemersveld. Op het moment, dat ik dit schrijf, zijn er 17 teams ingeschreven voor deelname aan het toernooi en aan de aansluitende barbecue. Natuurlijk hebben we de organisatie ook een beetje afgekeken bij onze collega s bij SEV in Leidschendam. En met veel hulp van medewerkers van het Nationaal Ouderenfonds en onze eigen centrumverdediger (van het 1 ste ) David Verwey en zijn werkgever Players United staan we vandaag waar we keihard naar toegewerkt hebben. Een toernooi, waarvan we hopen, dat het nog heel lang op jullie netvlies zal blijven staan. En dat jullie als deelnemer en toeschouwer Noordwijk in het algemeen, maar SJC in het bijzonder, lang zullen blijven herinneren. Herman Meijvogel Voorzitter S.J.C. Noordwij

4 Toernooigegevens Het toernooi zal plaatsvinden op woensdag 13 september Adres: Gemeentelijk Sportpark SJC Lageweg 6, 2201 TV Noordwijk Organisatie: De organisatie is in handen van SJC en het wordt ondersteund door Players United en Nationaal Ouderenfonds. Dagprogramma 09:00-17:00 Start trainerscursus(alleen op inschrijving) 12:00-12:30 Gezamenlijke lunch 12:45-13:00 Gezamenlijke warming-up 13:00-17:00 Spelers naar het veld/ start voetbalprogramma 17:00 Einde toernooi 17:30 Start BBQ en feestavond 22:30 Einde Feestavond Algemene omschrijving toernooi Er wordt in toernooivorm gespeeld met 16 deelnemende teams in poulesysteem. Uiteindelijk zal er na de finalepoules een OldStars walking football toernooiwinnaar uitkomen. De Noordwijk wisseltrofee gaat naar het team die de hoogste totaalscore behaalt op de onderdelen WF en randactiviteiten. Vrijwilligers De gehele dag worden er vrijwilligers ingezet die de verschillende taken op zich zullen nemen. Bij aankomst zullen zij ingezet worden bij de parkeerplaatsen, veldopbouw, en organisatie. Zij zullen herkenbare shirts dragen. Scheidrechters De 5 scheidrechters hebben ervaring met het fluiten van wedstrijd binnen het voetbal en het Walking Football. Ze zijn bekend met de OldStars walking football spelregels. EHBO De 2 EHBO ers zijn beschikbaar gedurende het toernooi en zijn herkenbaar aanwezig. Catering Koffie/thee bij ontvangst; Lunch; Overige consumpties voor eigen rekening;

5 Er worden tijdens het toernooi geen alcoholische dranken geschonken; Na afloop is er een BBQ; Kleedkamerindeling Er zijn voldoende kleedkamers beschikbaar. De indeling is bekend bij het wedstrijdsecretariaat bij aanvang Warming up De warming up is een belangrijk aspect voor ouderen. De spieren en gewrichten dienen op een verantwoorde wijze opgewarmd te worden. De gezamenlijke warming-up zal om gedaan worden onder leiding van René Wormhoudt, inspanningsfysioloog bij het Nederlands Elftal. Randactiviteiten Naast de voetbalwedstrijden worden er diverse randactiviteiten georganiseerd tijdens het toernooi. Deze randactiviteiten en spelletjes tellen uiteindelijk mee in het eindresultaat. Deze beweegspellen worden aanstaande woensdag getoond.

6 Deelnemende teams S.J.C.Noordwijk JIBB Helmond Welzijnskwartier SEV Leidschendam ADO Den Haag (2-teams) HZVV Roodenburg Hillegersberg Telstar(2-teams)

7 De Kraaien Ex-internationals FC Twente Rood-Wit Veldhoven Go Ahead Eagles

8 POULEPROGRAMMA Poule A 1 Ex-Internationals KNVB 2 Hillegersberg 3 vv SJC 4 JIBB Helmond Veld 1 Tijd Wedstrijd Uitslag Ex-Internationals KNVB - Hillegersberg vv SJC-JIBB Helmond vv SJC-Ex-Internationals KNVB JIBB Helmond-Hillegersberg Ex-Internationals KNVB-JIBB Helmond Hillegersberg-vv SJC Poule B 1 De Kraaien - Noordwijk 2 ADO Den Haag 1 3 FC Twente 4 Telstar 1 Veld 2 Tijd Wedstrijd Uitslag De Kraaien-ADO Den Haag FC Twente-Telstar FC Twente-De Kraaien Telstar 1-ADO Den Haag De Kraaien-Telstar ADO Den Haag 1-FC Twente

9 Poule C 1 HZVV 2 SEV 3 Welzijnskwartier 4 Rood Wit Veld 3 Tijd Wedstrijd Uitslag HZVV-SEV Welzijnskwartier-Rood Wit Welzijnskwartier-HZVV Rood Wit-SEV HZVV-Rood Wit SEV-Welzijnskwartier Poule D 1 vv SJC / Roodenburg combinatie 2 ADO Den Haag 2 3 Telstar 2 4 Foresters Veld 4 Tijd Wedstrijd Uitslag vv SJC / Roodenburg combinatie-ado Den Haag Telstar 2-Foresters Telstar 2-vv SJC / Roodenburg combinatie Foresters-ADO Den Haag vv SJC / Roodenburg combinatie-foresters ADO Den Haag 2-Telstar 2

10 Finaleprogramma

11 Routebeschrijving Adresgegevens: Gemeentelijk Sportpark SJC Lageweg 6, 2201 TV Noordwijk Route naar v.v. SJC: vanaf A-44 zowel vanaf Amsterdam als Den Haag, neemt u de afslag Voorhout / Noordwijk.(N444) Vanaf de A-44 : rechtdoor (langs Voorhout) naar Noordwijk langs de Leidse Vaart komt u vanzelf op de van Berckelweg. Zodra u Noordwijk binnenkomt onder het viaduct van de N-206 ziet u als u op de rotonde rijdt - aan uw linkerhand het sportcomplex van de voetbalvereniging SJC. Daarvoor ziet u ook een parkeerterrein, waar u kunt parkeren, als u niet helemaal de woonwijk door wilt. Vanaf het parkeerterrein is het 250 meter lopen naar de ingang van het sportpark. U kunt het complex bereiken door richting Noordwijk aan Zee te rijden. Bij de eerstvolgende rotonde moet u de woonwijk in en de gele omleidingsborden volgen. Dit in verband met afsluiting van de Schiestraat.

12 Spelregels Walking Football Onderstaand worden de spelregels weergegeven en toegelicht. 1. Rennen 2. Aantal spelers Het rennen met en zonder bal is niet toegestaan. Rennen wordt bestraft met een indirecte vrije trap op de positie waar de speler is gaan rennen. Alleen snelwandelen is toegestaan. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld. Wisselen mag ten alle tijd ter hoogte van de middenlijn 3. Slidings 4. Buitenspel Het maken van slidings is niet toegestaan 5. Intrap Is niet van toepassing 6. Spelbegin Indien de bal de zijlijn of achterlijn is gepasseerd, de bal met de voet weer het spel inbrengen. Dit kan door intrappen of indribbelen. De afstand van de tegenstander bedraagt minimaal 3 meter. De aftrap begint of wordt na een doelpunt hervat in het midden van het speelveld. De tegenpartij moet een afstand van minimaal 3 meter in acht nemen. 7. Balhoogte De bal mag niet boven heuphoogte worden gespeeld. 8. Vrije trap Een vrije trap is ten alle tijden indirect. Afstand van de tegenstander bedraagt minimaal 3 meter. 9. Hoekschoppen Hoekschoppen worden vanaf de hoekpunten genomen. 10. Fysiek contact Het is niet toegestaan om tegenstanders in de rug te duwen, een schouderduw is ook niet toegestaan. 11. Scoren Er mag niet worden gescoord vanaf eigen helft.

13 12. Afmetingen Walking Football wordt gespeeld op een veld van 42 x 21 meter met minigoals zonder keeper. 13. Toelichting wedstrijdprogramma a. Er wordt centraal gefloten voor het start- en eindsignaal b. De eerstgenoemde partij begint met de aftrap c. Bij een gelijke eindstand in de poule wordt de positie bepaald door: i. Onderling resultaat ii. Doelsaldo iii. 3 strafschoppen vanaf de eigen achterlijn, zonder keeper d. Tijdens de finales zullen er bij een gelijke eindstand strafschoppen worden genomen vanaf de middellijn. SJC, Players United en het Nationaal Ouderenfonds wensen u een sportief, sociaal en met name gezellig toernooi!

1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019

1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019 Programmaboek 1 e open Achterhoekse Walking Football Toernooi BEWEEGTEAM WOERDEN 1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019 Beweegteam Woerden Rembrandtlaan 2 3443 EG

Nadere informatie

JUMBO OldStars Twenterand VOETBALTOERNOOI

JUMBO OldStars Twenterand VOETBALTOERNOOI PROGRAMMA JUMBO OldStars Twenterand VOETBALTOERNOOI Mogelijk gemaakt door: Den Ham Vroomshoop Westerhaar Vriezenveen 2e Jumbo OLDSTARS TOERNOOI TWENTERAND d.d. 17 november 2017 Geachte deelnemers, Van

Nadere informatie

programma Walking football toernooi Feijenoord Old Stars woensdag 13 juni 2018 terrein s.v. DRL Spinozaweg ET Rotterdam

programma Walking football toernooi Feijenoord Old Stars woensdag 13 juni 2018 terrein s.v. DRL Spinozaweg ET Rotterdam programma Walking football toernooi Feijenoord Old Stars woensdag 13 juni 2018 terrein s.v. DRL Spinozaweg 498 3076 ET Rotterdam Welkom Feijenoord Oldstars heet u vandaag hartelijk welkom op de velden

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE KICK-OFF TOERNOOI OLDSTARS

PROGRAMMABOEKJE KICK-OFF TOERNOOI OLDSTARS PROGRAMMABOEKJE KICK-OFF TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN 1 WOENSDAG 2 SEPTEMBER 2015 SPORTPARK DE KORZE VELDHOVEN Beste voetbalvrienden! Fijn, dat jullie er zijn! Met trots en enthousiasme presenteren

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE TWEEDE TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN OM DE BOSS CUP

PROGRAMMABOEKJE TWEEDE TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN OM DE BOSS CUP PROGRAMMABOEKJE TWEEDE TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN OM DE BOSS CUP 2 MEI 2018 WOENSDAG 2 mei 2017 SPORTPARK DE KORZE VELDHOVEN Beste voetbalvrienden! Fijn, dat jullie meedoen! Met trots en enthousiasme

Nadere informatie

Programmaboekje OldStars-meeting. S.V. Westfriezen. Vrijdag 25 mei 2018 Sportpark t Krijt

Programmaboekje OldStars-meeting. S.V. Westfriezen. Vrijdag 25 mei 2018 Sportpark t Krijt Programmaboekje OldStars-meeting S.V. Westfriezen Vrijdag 25 mei 2018 Sportpark t Krijt Inleiding Van harte welkom bij deze S.V. Westfriezen Oldstars-meeting! De regio kent steeds meer OldStars walking

Nadere informatie

Jan Kouwenberg Kaboutertoernooi

Jan Kouwenberg Kaboutertoernooi RKSV Mierlo-Hout Sportpark De Beemd Wilgehoutstraat 6 Postbus 338 5700 AH Helmond Jan Kouwenberg Kaboutertoernooi zaterdag 12 mei 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... pag. 3 Reglement... pag. 4 Spelregels...

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw 35+ toernooi 8 juli 2017 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De Groene

Nadere informatie

WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI

WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI 2017 1 WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI 2017 2 VOORWOORD Hartelijk welkom op het Burg. Bode Sportpark voor de 1 e editie van het Weber Woonwereld JO-13 toernooi. Als organisatie

Nadere informatie

ER WAS EENS.. De organisatie wenst iedereen een fijn toernooi.

ER WAS EENS.. De organisatie wenst iedereen een fijn toernooi. ER WAS EENS.. een schilder met de naam Marc Helleggers, die Café de Derde kamer kwam binnenlopen en het idee opperde om de Grote Markt Cup nieuw leven in te blazen. De Grote Markt Cup die zo n kleine 10

Nadere informatie

27e. Voetbalvereniging v.v. ZOB. Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi. D1, E1 en F1 pupillen. 27 en 28 december 2015

27e. Voetbalvereniging v.v. ZOB. Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi. D1, E1 en F1 pupillen. 27 en 28 december 2015 Voetbalvereniging v.v. ZOB 27e Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi D1, E1 en F1 pupillen 27 en 28 december 2015 in sporthal De Beukenkamp te Purmerend Welkom De jeugdcommissie van v.v.z.o.b. heet alle

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15 Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: 17.00 uur Mededelingen: Wij heten u van harte welkom op het gemeentelijk zaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend Voetbalvereniging Z.O.Beemster 22e Z.O.B. RABOBANK Waterland e.o. Jeugdzaalvoetbaltoernooi D, E en F pupillen 27 en 28 december 2010 sporthal De Beukenkamp te Purmerend Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND

Nadere informatie

6-5-2013. Inhoudsopgave

6-5-2013. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. 3 Reglement Blz. 4 Veld indeling Blz. 5 Speelschema MB Blz. 6 Penalty bokaal MB Blz. 7 Reglement 4 tegen 4 Blz. 8 Speelschema 4 tegen 4 (4 teams) Blz. 9 Speelschema 4 tegen 4 (5 teams)

Nadere informatie

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K.

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Dos K 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Voorwoord Lekker een potje voetballen! De KNVB organiseerde in voorgaande seizoenen het Nederlands Kampioenschap 7x7 voor verschillende disciplines (35+ en 45+ bij

Nadere informatie

Dutch Career Cup 6 juni 2014

Dutch Career Cup 6 juni 2014 Dutch Career Cup 6 juni 2014 Spelregels Dutch Career Cup 1. Spelersaantal Er wordt 7 tegen 7 gespeeld. Een complete ploeg in het veld bestaat uit een doelman en 6 veldspelers. Het minimum aantal spelers

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

Dutch Career Cup Draaiboek

Dutch Career Cup Draaiboek Dutch Career Cup Draaiboek Indoortoernooi Almere 20 februari 2015 Inleiding In dit document treft u informatie voor het aankomende indoor Dutch Career Cup op 20 februari 2015 in Almere. Graag verzoeken

Nadere informatie

MP Superhelden toernooi. 17 oktober Pagina 1

MP Superhelden toernooi. 17 oktober Pagina 1 17 oktober 2015 Pagina 1 Inhoudsopgave Pagina 3...Voorwoord Pagina 4 Feitjes en Weetjes Pagina 5.Poule 1 indeling en programma Pagina 6.. Poule 2 indeling en programma Pagina 7......Plattegrond Pagina

Nadere informatie

Programma Dolman toernooi Bredewold toernooi Zaterdag 25 augustus 2018

Programma Dolman toernooi Bredewold toernooi Zaterdag 25 augustus 2018 Programma Dolman toernooi Bredewold toernooi Zaterdag 25 augustus 2018 Terrein: Veldhof vv Beekbergen tel: 055-5061928 Veldhofweg 31 7361 TA Beekbergen Beste sportvrienden, Namens de jeugdafdeling van

Nadere informatie

Welkom op het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+

Welkom op het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+ Informatieboekje Welkom op het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+ Vandaag strijden in Zeist de beste teams van Nederland om het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+ voetbal. Natuurlijk waant ieder team

Nadere informatie

Toernooi-informatie DHC D-TOPTOERNOOI woensdag 24 februari 2016

Toernooi-informatie DHC D-TOPTOERNOOI woensdag 24 februari 2016 Toernooi-informatie DHC D-TOPTOERNOOI woensdag 24 februari 2016 Woord vooraf van de jeugdvoorzitter Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten U van harte welkom op ons mooie complex aan de

Nadere informatie

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015 Deelnemende teams: - RCL - FC Zoetermeer - Oliveo - RVC 33 - UVS - Alphia - DCV - V.v. Oegstgeest - Hazerswoude Boys - DSO - DWO - DSVP - Wilhelmus - Soccer Boys - Stompwijk - Oosterhout - RKAVV - Voorschoten

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen INHOUDSOPGAVE Pagina 2. Pagina 3. Woord van Welkom Algemene informatie Pagina 5. Pagina 6. Routebeschrijving Programma en Plattegrond Pagina 7. Pagina 8. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag

Nadere informatie

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2018

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2018 Programma Schoolvoetbal 2018 Driebergen, april 2018 Beste deelnemers en toeschouwers, Ook dit jaar zijn de leerlingen, leraren en hun ouders of verzorgers van de scholen uit Driebergen van harte welkom

Nadere informatie

Voorwoord. Lekker een potje voetballen!

Voorwoord. Lekker een potje voetballen! Voorwoord Lekker een potje voetballen! Op vrijdag 20 mei 2016 bent u te gast op een toernooi dat speciaal bestemd is voor de 35plussers. Lekker een potje voetballen aan het einde van het seizoen met en

Nadere informatie

Prins Willem Alexander Sportpark XL Veghel

Prins Willem Alexander Sportpark XL Veghel 28 April 2018 u9/u10 Prins Willem Alexander Sportpark 24 5461 XL Veghel Tel.: 06-24312711 info@melianivoetbalschool.nl U9/U10 TOERNOOI INFORMATIE: Melden: Graag bij aankomst op het complex melden bij het

Nadere informatie

Voorwoord. Met vriendelijke groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND. Simone Toneman

Voorwoord. Met vriendelijke groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND. Simone Toneman Voorwoord Lekker een potje voetballen! De KNVB organiseert ook dit seizoen weer in samenwerking met verschillende voetbalverenigingen de jaarlijks terugkerende 7x7 35/45+ mannen en 20/30+ vrouwen toernooien.

Nadere informatie

Hans Witteveen toernooi 6 juni 2015

Hans Witteveen toernooi 6 juni 2015 Welkom op sportpark Zuiderlaan, Dit jaar wordt het Hans Witteveen toernooi op zaterdag 6 juni gespeeld. Veel verenigingen hebben weer teams afgevaardigd naar ons toernooi. Er worden deze dag ruim 160 wedstrijden

Nadere informatie

Mini pupillen toernooi 13 juni 2015 Pagina 1 Hoofdsponsor Jer. De Fonkert

Mini pupillen toernooi 13 juni 2015 Pagina 1 Hoofdsponsor Jer. De Fonkert 13 juni 2015 Pagina 1 Pagina 2 Inhoudsopgave Pagina 5...Voorwoord Pagina 7 Feitjes en Weetjes Pagina 9. Poule 1 teams Pagina 11... Poule 2 teams Pagina 13....Plattegrond Pagina 15....Kleedkamer indeling

Nadere informatie

Programma F- en E-toernooi 28 mei 2016

Programma F- en E-toernooi 28 mei 2016 Programma F- en E-toernooi 28 mei 2016 DE POORT 8 2631 PR NOOTDORP Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. Reglement... 4 3. Kleedkamerindeling F-pupillen... 6 4. Kleedkamerindeling E-pupillen... 7 5. Deelnemende

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

Programmaboekje. E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Datum: zaterdag 28 december Van tot uur

Programmaboekje. E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Datum: zaterdag 28 december Van tot uur E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: zaterdag 28 december Van 16.00 tot 20.00 uur Programmaboekje Burgemeester Verdegaalhal Pastoor Bloemenstraat 1 7651 CD Tubbergen Beste voetbalvrienden,

Nadere informatie

We wensen alle deelnemende teams heel veel plezier en succes toe.

We wensen alle deelnemende teams heel veel plezier en succes toe. Openingswoord Het voetbaljaar 2015 2016 zit er weer bijna op. Traditioneel willen we dit seizoen afsluiten met een gezellig en sportief toernooi bij S.V. Audacia in Moergestel. Namens S.V. Audacia heet

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2014 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

OldStars walking football spelregels

OldStars walking football spelregels OldStars walking football spelregels 1 Introductie OldStars walking football hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal met een aantal uitzonderingen. De spelregels dragen voor een belangrijk deel

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2015 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 VOORWOORD SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 Beste sportvrienden en -vriendinnen, De voetbalvereniging WZC en de toernooicommissie heet u en

Nadere informatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie Voorwoord Namens de organisatie heten wij u van harte welkom op het KGU Horeca Mini Straatvoetbaltoernooi 2015. Het evenement zal dit jaar voor de tweede keer plaatsvinden. De organisatie van het KGU Horeca

Nadere informatie

FC Lisse Toernooi voor E-teams Hemelvaartsdag, 25 mei 2017 Van uur tot circa 17.00

FC Lisse Toernooi voor E-teams Hemelvaartsdag, 25 mei 2017 Van uur tot circa 17.00 FC Lisse Toernooi voor E-teams Hemelvaartsdag, 25 mei 2017 Van 13.00 uur tot circa 17.00 Deelnemende teams: POULE 1 POULE 2 POULE 3 1. Ter Leede U11/2 1. FC Lisse U11/4 1. SJC U11/3 2. FC Lisse U11/1 2.

Nadere informatie

KNVB 35+/45+ Voetbal s.v. Veensche Boys

KNVB 35+/45+ Voetbal s.v. Veensche Boys KNVB 35+/45+ Voetbal s.v. Veensche Boys Deelnemende verenigingen 1. Veensche Boys A 2. Veensche Boys B 3. Sparta Nijkerk A 4. Sparta Nijkerk B 5. SO Soest 6. Terschuurse Boys 7. Elspeet 8. Otterlo Locatie

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Programmaboekje. knvb.nl

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Programmaboekje. knvb.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Programmaboekje knvb.nl 1. Voorwoord 7 tegen 7 toernooi voor vrouwenteams uit Alkmaar e.o. De KNVB organiseert in samenwerking met Sportbureau Alkmaar

Nadere informatie

Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018

Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018 Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-8 en JO-9 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag

Nadere informatie

WALKING FOOTBALL SPELREGELS

WALKING FOOTBALL SPELREGELS ALGEMEEN PRINCIPE Walking Football hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal met een aantal uitzonderingen, namelijk; er mag niet worden gerend, er is geen buitenspel en er zijn geen keepers.

Nadere informatie

Voorwoord. Met vriendelijke groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND. Aly Postma /

Voorwoord. Met vriendelijke groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND. Aly Postma / Voorwoord Lekker een potje voetballen! De KNVB organiseert ook dit seizoen weer in samenwerking met verschillende voetbalverenigingen de jaarlijks terugkerende 7x7 35/45+ toernooien. Een toernooi waaraan

Nadere informatie

Zaterdag 21 mei 2016

Zaterdag 21 mei 2016 Welkom bij het derde e Mona Burgeringtoernooi! Zaterdag 21 mei 2016 Informatie en contactadressen: v.v. H.S.V. Het Maalwater 4, 1852 HR HEILOO Wedstrijdsecretariaat: 072-5332890 / 06-20012064 DIT TOERNOOI

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

Sportvereniging. v.v.victoria 28 E & F TOERNOOI 2014. Programmaboekje. 7 juni 2014. Sportpark Wesselerbrink Geessinkweg 282 7544RB Enschede

Sportvereniging. v.v.victoria 28 E & F TOERNOOI 2014. Programmaboekje. 7 juni 2014. Sportpark Wesselerbrink Geessinkweg 282 7544RB Enschede Sportvereniging v.v.victoria 28 E & F TOERNOOI 2014 Programmaboekje 7 juni 2014 Sportpark Wesselerbrink Geessinkweg 282 7544RB Enschede Inhoudsopgave Welkomstwoord 03 Toernooigedachte 04 Dagprogramma 04

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO11- en JO9 20 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers is het

Nadere informatie

Programma boekje JO13 Toernooi

Programma boekje JO13 Toernooi Programma boekje JO13 Toernooi VV Spijkenisse 25 maart 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-13 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag beleeft. Voor

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

Hierbij treft je de benodigde informatie aan. Mochten er na het lezen hiervan nog vragen zijn, neem dan contact op met de toernooicommissie.

Hierbij treft je de benodigde informatie aan. Mochten er na het lezen hiervan nog vragen zijn, neem dan contact op met de toernooicommissie. Toernooi informatie FC Lisse Toekomst cup 207 We zijn er trots op dit jaar weer een FC Lisse Toekomst Cup-toernooi te kunnen organiseren op zondag 4 juni 207. Dit toernooi is mede tot stand gekomen in

Nadere informatie

Programma boekje E- D Toernooi VV Spijkenisse 2015

Programma boekje E- D Toernooi VV Spijkenisse 2015 Programma boekje E- D Toernooi VV Spijkenisse 2015 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het Rabobank E- D Toernooi van 6 juni 2015. Een uniek toernooi waarbij kleine spelers

Nadere informatie

Zeelandia Middelburg ING Meiden Toernooi

Zeelandia Middelburg ING Meiden Toernooi ING Meiden Toernooi 21 Mei 2016 TOERNOOI - INFORMATIE Blij dat je erbij bent Traditiegetrouw is het einde van het seizoen in voetballand een maand voor het houden van een toernooi. Zo ook bij onze vereniging.

Nadere informatie

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 28 december 2016 Van 15.00 uur tot 17.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

WELKOM op het jeugdvoetbaltoernooi

WELKOM op het jeugdvoetbaltoernooi WELKOM op het jeugdvoetbaltoernooi 2019 1 Welkom voetbalvrienden, WSV 30 heeft dit jaar weer genoeg inschrijvingen mogen ontvangen om het FEBO-jeugdvoetbaltoernooi te kunnen organiseren. We zijn blij dat

Nadere informatie

De Krom KK Katwijk aan Zee (routebeschrijving:

De Krom KK Katwijk aan Zee (routebeschrijving: MET ONDER ANDeRE: Deelnemende teams: VV Katwijk, Quick Boys, GVVV, TOGB, Spijkenisse,, De Meern, PVCV, BFC, De Betrokken Spartaan, Exc. Maasluis, Zeeburgia, Buitenveldert, Elinkwijk Informatie Datum: woensdag

Nadere informatie

Schoolzaalvoetbaltoernooi

Schoolzaalvoetbaltoernooi Schoolzaalvoetbaltoernooi Voor wie Groep 7 en 8 Waar Maaspoort Sports & Events Marathonloop 1 5235 AA s-hertogenbosch Tel: (073) 64 94 222 Wanneer Maandag 27 december 2010 Tijden Start toernooi: 09.00

Nadere informatie

Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018

Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018 Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op de Nissewaard Cup bij onze vereniging, een JO15 Wintertoernooi.

Nadere informatie

VV Katwijk Top. KrokustoernooI. woensdag 1 maart :30 uur. O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15

VV Katwijk Top. KrokustoernooI. woensdag 1 maart :30 uur. O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15 VV Katwijk Top KrokustoernooI woensdag 1 maart 2017 13:30 uur O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15 met onder andere: Deelnemende teams: VV Katwijk, Quick Boys, GVVV, TOGB, Excelsior Rotterdam, SC Feyenoord,

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO13 Toernooi 27 mei WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige

Nadere informatie

FC Lisse Toernooi voor F-teams Hemelvaartsdag, 25 mei 2017 Van 9.00 uur tot circa 13.00

FC Lisse Toernooi voor F-teams Hemelvaartsdag, 25 mei 2017 Van 9.00 uur tot circa 13.00 FC Lisse Toernooi voor F-teams Hemelvaartsdag, 25 mei 2017 Van 9.00 uur tot circa 13.00 Deelnemende teams: POULE 1 POULE 2 POULE 3 1. FC Lisse U9/1 FC Lisse U9/3 Victoria U9/4 2. FC Lisse U9/2 FC Lisse

Nadere informatie

BFC Talent Cup 2019 Zaterdag 29 juni 2019: JO11 Extra kleurrijk gemaakt door:

BFC Talent Cup 2019 Zaterdag 29 juni 2019: JO11 Extra kleurrijk gemaakt door: BFC Talent Cup 2019 Zaterdag 29 juni 2019: JO11 Extra kleurrijk gemaakt door: Overige edities BFC Talent Cup 2019: Zaterdag 22 juni: JO13 & JO17 Zondag 23 juni: JO14 & JO15 Zondag 30 juni: JO12 Zaterdag

Nadere informatie

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi 44 e fc Harlingen jeugdtoernooi 30 mei 2019 Voorwoord. Beste Sportvrienden, Na een onderbreking van een seizoen is fc Harlingen weer terug met haar jeugdtoernooi. En wij zijn dan ook zeer verheugd dat

Nadere informatie

Toernooiboekje C junioren

Toernooiboekje C junioren Toernooiboekje C junioren 4 juni 2016 27-5-2016 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

42 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 24 december 2018

42 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 24 december 2018 42 e editie van het ASWH O13-1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 24 december 2018 2 WELKOM DEELNEMERS De ASWH wisselbeker staat weer centraal tijdens dit ASWH O13-1 pupillentoernooi dat maar liefst voor

Nadere informatie

vv Foreholte Zondag 7 april e Edwin van der Sar Toernooi

vv Foreholte Zondag 7 april e Edwin van der Sar Toernooi vv Foreholte Zondag 7 april 2019 13 e Edwin van der Sar Toernooi Voorwoord Beste voetballiefhebbers, Het is me een genoegen om jullie welkom te heten bij voetbalvereniging Foreholte voor het 13 e Edwin

Nadere informatie

Lemele, mei Beste sportvrienden,

Lemele, mei Beste sportvrienden, 1 Lemele, mei 2017 Beste sportvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor het Jeugd Lemels Open 2017, Dit jaar wordt het Jeugd Lemels Open voor de 2de e keer georganiseerd en hopen op een even groot

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. Draaiboek. 7x7 35/45+ toernooi (voorronde)

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. Draaiboek. 7x7 35/45+ toernooi (voorronde) Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal Draaiboek 7x7 35/45+ toernooi (voorronde) Voorwoord 7 tegen 7 toernooien voor 35/45+ teams De KNVB organiseert in samenwerking met uw vereniging op 25

Nadere informatie

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Concordia Delft DHC DHL Oliveo SEP Vitesse Delft Wippolder Spelvreugde, sportiviteit en leuk voetbal

Nadere informatie

Voorwoord. Met vriendelijke groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND. Koen Baron

Voorwoord. Met vriendelijke groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND. Koen Baron NK 35+ Mannen Voorwoord Lekker een potje voetballen! De KNVB organiseert ook dit seizoen weer in samenwerking met verschillende voetbalverenigingen de jaarlijks terugkerende 7x7 35/45+ mannen en 20/30+

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. KNVB 45+ Toernooi Elinkwijk d.d. 20 mei 2011

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. KNVB 45+ Toernooi Elinkwijk d.d. 20 mei 2011 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal KNVB 45+ Toernooi Elinkwijk d.d. 20 mei 2011 Voorwoord 7 tegen 7 toernooien voor 35+ en 45+ teams De KNVB organiseert in samenwerking met de vereniging

Nadere informatie

Toernooi-informatie DHC JO11 - categorie Zaterdag 20 mei 2017 AAD KEUKENS - TOERNOOI

Toernooi-informatie DHC JO11 - categorie Zaterdag 20 mei 2017 AAD KEUKENS - TOERNOOI Toernooi-informatie DHC JO11 - categorie Zaterdag 20 mei 2017 AAD KEUKENS - TOERNOOI Woord vooraf van de jeugdvoorzitter Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten U van harte welkom op ons

Nadere informatie

Jeugdtoernooi RKSV Meterik

Jeugdtoernooi RKSV Meterik Jeugdtoernooi RKSV Meterik 8, 9 en 10 Juni 2018 Voorwoord Beste sportvrienden, Wij heten jullie van harte welkom op het jaarlijks jeugdtoernooi van RKSV Meterik. Na vele maanden van voorbereiding, vertrouwen

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi

Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi 000 Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi JO11-1 1 teams Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Zaterdag 30 december 2017 Aanvang: 16.00 uur Toernooireglement De leiding van elk team wordt verzocht zich 15 minuten

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO13- en JO15- jeugd 21 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers

Nadere informatie

40 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 05 januari 2017

40 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 05 januari 2017 40 e editie van het ASWH O13-1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 05 januari 2017 2 WELKOM DEELNEMERS De ASWH wisselbeker staat weer centraal tijdens dit ASWH O13-1pupillentoernooi dat maar liefst voor

Nadere informatie

Kwalificatietoernooi. Internationale BVO toernooien. Zondag 24 maart 2019 FC VVC, Nieuw-Vennep Onder 7, Onder 8, Onder 9 en Onder 10

Kwalificatietoernooi. Internationale BVO toernooien. Zondag 24 maart 2019 FC VVC, Nieuw-Vennep Onder 7, Onder 8, Onder 9 en Onder 10 Kwalificatietoernooi Internationale BVO toernooien Zondag 24 maart 2019 FC VVC, Nieuw-Vennep Onder 7, Onder 8, Onder 9 en Onder 10 Toernooireglementen: 1. De wedstrijdformat is 6 tegen 6 (inclusief keeper).

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik mei 2013

1 v.v. Bunnik mei 2013 1 v.v. Bunnik 73 18 mei 2013 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op ons v.v. Bunnik

Nadere informatie

123inkt.nl toernooi 2018

123inkt.nl toernooi 2018 MEISJES Beste voetbalvrienden en vriendinnen, Het is mij een genoegen jullie, mede namens het jeugdbestuur en de toernooiorganisatie, hartelijk welkom te heten op het 3 e 123inkt.nltoernooi op de velden

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73 1 v.v. Bunnik 73 4 april 2015 v.v. BUNNIK 73 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op

Nadere informatie

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken.

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken. Voorwoord Beste deelnemers, Hartelijk welkom op het Rabobank Jeugdselectie toernooi van de vv S.E.H.! Wij zijn blij om jullie te mogen begroeten voor de 33 e editie van dit toernooi. Ook dit jaar denken

Nadere informatie

Toernooi-informatie DHC JO9 - categorie Zaterdag 13 mei 2017 DOC PIJL TOERNOOI

Toernooi-informatie DHC JO9 - categorie Zaterdag 13 mei 2017 DOC PIJL TOERNOOI Toernooi-informatie DHC JO9 - categorie Zaterdag 13 mei 2017 DOC PIJL TOERNOOI Woord vooraf van de jeugdvoorzitter Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten U van harte welkom op ons mooie

Nadere informatie

Bolk Assurantiën. 4/4 toernooi voor F enejeugd Woensdag 29 mei 2013

Bolk Assurantiën. 4/4 toernooi voor F enejeugd Woensdag 29 mei 2013 Bolk Assurantiën 4/4 toernooi voor F enejeugd Woensdag 29 mei 2013 Voorwoord Namens Bolk Assurantiën heet ik u van harte welkom op het Sportcomplex de Echelpoel van v.v. UD Weerselo bij het Bolk Assurantiën

Nadere informatie

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 Datum: Woensdag 10 april 2019 Tijd: Groep 5/6 15.20-17.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie: Dagmar

Nadere informatie

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6

4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 4x4 Toernooi 2019 Groep 5/6 Datum: Woensdag 10 april 2019 Tijd: Groep 5/6 15.20-17.15 uur Locatie: v.v. Drachten Adres: Sportpark 'De Peppel' Gauke Boelensstraat 101 9203 KR Drachten Informatie: Dagmar

Nadere informatie

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV Toernooiboekje Mede mogelijk gemaakt door Beste deelnemers aan het Plus Post Hemelvaarttoernooi, SEV wil jullie graag van harte welkom heten op het jaarlijks terugkerende

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. Draaiboek. 7x7 35/45+ toernooi (voorronde)

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. Draaiboek. 7x7 35/45+ toernooi (voorronde) Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal Draaiboek 7x7 35/45+ toernooi (voorronde) Voorwoord 7 tegen 7 toernooien voor 35/45+ teams De KNVB organiseert in samenwerking met uw vereniging op 25

Nadere informatie

PEC Zwolle. Champions League voor winterkampioenen. Deelnemende verenigingen: Zaterdag: 10 januari 2015. Hoofdklassen/1e klassen F pupillen

PEC Zwolle. Champions League voor winterkampioenen. Deelnemende verenigingen: Zaterdag: 10 januari 2015. Hoofdklassen/1e klassen F pupillen PEC Zwolle Champions League voor winterkampioenen Zaterdag: 10 januari 2015 Hoofdklassen/1e klassen F pupillen Deelnemende verenigingen: POULE A SV Lelystad 67 (Lelystad VV De Weide (Hoogeveen) FC Meppel

Nadere informatie

PROGRAMMA BOEKJE PANHUISTOERNOOI

PROGRAMMA BOEKJE PANHUISTOERNOOI PROGRAMMA BOEKJE PANHUISTOERNOOI Pagina 1 Inhoud Voorwoord... 3 Melden teams... 4 Toernooiorganisatie... 5 Toernooireglement... 6 Speelschema O15Junioren... 7 Speelschema O17Junioren... 8 Speelschema O19Junioren...

Nadere informatie

Henk Droste JO-9 Toernooi

Henk Droste JO-9 Toernooi Henk Droste JO-9 Toernooi 21 ste Editie Hoofdsponsor Slagerij Hemmer 20 mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Namens het bestuur van V.V. STEVO heten wij jullie van harte welkom op ons sportcomplex 'de

Nadere informatie

Toernooi-informatie DHC JO13 - categorie Zaterdag 27 mei 2017

Toernooi-informatie DHC JO13 - categorie Zaterdag 27 mei 2017 Toernooi-informatie DHC JO13 - categorie Zaterdag 27 mei 2017 Woord vooraf van de jeugdvoorzitter Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten U van harte welkom op ons mooie complex aan de Brasserskade

Nadere informatie

We wensen alle deelnemende teams heel veel plezier en succes toe.

We wensen alle deelnemende teams heel veel plezier en succes toe. Openingswoord Namens S.V. Audacia heten wij jullie van harte welkom op het Aannemersbedrijf Verweij & Van der Sande Toernooi voor JO11-, JO9- pupillen en JO7- mini s. Met dit toernooi op zaterdag 27 mei

Nadere informatie

Coupe De Meern PROGRAMMABOEKJE

Coupe De Meern PROGRAMMABOEKJE 2 0 0 7 Coupe De Meern PROGRAMMABOEKJE PROGRAMMA COUPE DE MEERN 2007 INHOUDSOPGAVE Pagina Titel 2 Programma 3 Voorwoord 4 Algemene voorwaarden 5 Sportpark 6 BBQ en aanmelden op toernooidag 7 Spelregells

Nadere informatie

Zondag 9 april e Edwin van der Sar Toernooi vv Foreholte Voorhout

Zondag 9 april e Edwin van der Sar Toernooi vv Foreholte Voorhout Zondag 9 april 2017 11 e Edwin van der Sar Toernooi vv Foreholte Voorhout Voorwoord Dit is het programmaboekje van het 11e Edwin van der Sar Toernooi. Een toernooi voor de nieuwe JO13-1 voor het seizoen

Nadere informatie

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Excelsior Maassluis Lavendelstraat 2 Maassluis https://www.excelsior-m.nl/groep7/ Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd

Nadere informatie

FC CASTRICUM KERST ZAALVOETBALTOERNOOI , 29 & 30 december 2016

FC CASTRICUM KERST ZAALVOETBALTOERNOOI , 29 & 30 december 2016 28, 29 & 30 december 2016 WELKOM Namens FC Castricum heten wij iedereen van harte welkom in sporthal De Bloemen. Wederom zijn we er in geslaagd om voor de jeugd 3 dagen voetbalplezier te organiseren. Dat

Nadere informatie

BELFELDIA E-TOERNOOI 1 juni 2014

BELFELDIA E-TOERNOOI 1 juni 2014 BELFELDIA E-TOERNOOI 1 juni 2014 Sportvrienden, Vanaf deze plaats heten wij iedereen van harte welkom op ons E- jeugdtoernooi 2014. Er hebben zich dit jaar 30 teams van 13 verschillende voetbalverenigingen

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar weer een aantal jeugd toernooien kunnen organiseren bij FC Zoetermeer.

VOORWOORD. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar weer een aantal jeugd toernooien kunnen organiseren bij FC Zoetermeer. VOORWOORD Namens het bestuur van FC Zoetermeer heten wij alle spelers, speelsters, begeleiders, scheidsrechters en natuurlijk alle vrijwilligers van harte welkom op ons sportcomplex. Wij zijn verheugd

Nadere informatie