Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015"

Transcriptie

1 Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015

2 VOORWOORD SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 Beste sportvrienden en -vriendinnen, De voetbalvereniging WZC en de toernooicommissie heet u en jullie van harte welkom op het schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Heerde op sportpark Monnikenbos te Wapenveld. Twaalf scholen uit de gemeente Heerde zijn deze middag actief om met een prachtige beker naar huis te gaan. Maar sportief zijn is heel belangrijk! Sportiviteit draagt bij aan leuk, plezierig en veilig sporten. Laat dus ook tijdens dit schoolvoetbaltoernooi zien hoe sportief jij bent! Bijna iedereen die aan sport doet kent wel de term Fair Play. Fair Play gaat over sportiviteit en respect in de sport. Fair Play is een gedragscode voor de manier waarop we samen aan sport willen doen. Deze Fair Play afspraken gelden niet alleen voor sporters, maar ook voor supporters, trainers en coaches. - We hebben RESPECT voor elkaar, de materialen en de omgeving; - We spelen EERLIJK volgens de regels; - We spelen altijd SPORTIEF ook als het even niet zo goed gaat; - Kortom, vind FAIR PLAY belangrijk en speel mee! Tijdens de wedstrijden gaat de scheidsrechter het team en de daarbij behorende coaches, ouders, fans etc. beoordelen op bovenstaande punten. Aan de hand daarvan wordt bepaald wie aan het eind van het toernooi de Fair Play Prijs in ontvangst mag nemen. Door de gemeente Heerde is er een uitgebreid prijzenpakket beschikbaar gesteld, zodat de nrs. 1 t/m 3 van de poules na afloop van het schoolvoetbaltoernooi een prijs zullen ontvangen uit handen van mevrouw Pierik, wethouder sportzaken van de gemeente Heerde. Voor de algeheel winnaar per categorie is er een prachtige extra beker! Mensen van de E.H.B.O. zullen tijdens het toernooi op de velden aanwezig zijn om hulp te bieden waar dit noodzakelijk is. Bij voorbaat wil de toernooicomissie iedereen hartelijk dank zeggen die meewerken aan het welslagen van dit schoolvoetbaltoernooi, te weten: de toernooicommissie, de teambegeleiders, de E.H.B.O., de scheidsrechters, de kantinemedewerkers en alle overige vrijwilligers. Tot slot wenst de toernooicommissie iedereen een gezellig, succesvol maar vooral sportief toernooi toe. Toernooicommissie schoolvoetbal 2015

3 VOORWAARDEN EN BEPALINGEN VOOR DEELNAME AAN HET SCHOOLVOETBALTOERNOOI Leiders Ieder elftal of zevental moet vergezeld zijn van een leider. Deze leider neemt bij aankomst direct contact op met de toernooicommissie. De leider dient er zorg voor te dragen dat het elftal of zevental op tijd op het juiste veld aanwezig is. Hij of zij dient er tevens op toe te zien dat de kleedkamers netjes blijven. Voor eventuele klachten en/of onduidelijkheden kan de leider terecht bij de toernooicommissie in de bestuurskamer. Spelers De spelers dienen gebruik te maken van de kleedkamer die aan hen is toegewezen. Overbodig te melden dat de kleedkamers naar behoren moeten worden gebruikt en netjes worden achtergelaten. Aansprakelijkheid Noch de toernooicommissie, noch de sportparkbeheerder, op wiens terrein wordt gespeeld, aanvaardt enige aansprakelijkheid voor vermissing en/of beschadiging van voorwerpen en kleding. WEDSTRIJDREGLEMENT Voor dit toernooi gelden de spelregels en bepalingen welke in het reglement van de K.N.V.B. zijn vastgelegd. De meisjeswedstrijden vinden plaats op een half veld, zij spelen met 7-tallen zonder buitenspel. De wedstrijden van de gemengde teams vinden plaats op een heel veld, zijn spelen met 11-tallen met buitenspel. De wedstrijden duren bij de gemengde teams (poule A en B) en de meisjesteams 1x13 minuten, in poule C van de gemengde team 1x20 minuten zonder wisselen van speelveld. Vijf minuten voor aanvang van de wedstrijd dienen de teams zich bij het speelveld te bevinden. Elk team zorgt zelf voor een leider, die minimaal 18 jaar is. Bij de gemengde teams moet ieder elftal zelf te zorgen voor een grensrechter. De scheidsrechters geven na afloop van de wedstrijden de uitslagen door aan het wedstrijdsecretariaat. Als een team niet opkomt dagen of met ongerechtigde spelers speelt verliest het met 2-0. De aanvang en het einde van elke wedstrijd zal via de geluidsinstallatie worden bekend gemaakt, zodat op alle velden de wedstrijden gelijktijdig kunnen aanvangen c.q. eindigen. Indien er wedstrijden zijn waarbij twee ploegen nagenoeg dezelfde shirts dragen, dient er in reserveshirts gespeeld te worden. De in het programma eerstgenoemde ploeg moet dan zorgen voor reserveshirts/hesjes. De in het programma eerstgenoemde vereniging verdedigt het doel aan de kant van de kantine of het Kloosterbos en heeft de aftrap.

4 VERVOLG WEDSTRIJDREGLEMENT Terugspelen op de eigen keepster. De keepster bij het meisjesvoetbal mag de bal in de handen vastpakken na een terugspeelbal door een speelster van het eigen team. Bij de gemengde teams mag een speler met de voet terugspelen op de eigen keeper zolang de laatste de bal maar niet vastpakt. De keeper mag de bal wel vastpakken wanneer de bal is teruggespeeld met hoofd of borst. Als een speler de bal via een ingooi terugspeelt naar de eigen keeper, mag de eigen keeper de bal niet vastpakken. Wanneer een school zich heeft ingeschreven met meer dan één team, mogen spelers niet worden overgeheveld van de ene naar de andere ploeg. Dat is evenmin toegestaan wanneer de andere teams van de school zijn uitgeschakeld. Bij gelijk eindigen in de poule beslist het doelsaldo. Mocht dit ook gelijk zijn, dan beslist eerst het onderling resultaat. Mocht dit nog gelijk zijn dan is het aantal voor gescoorde doelpunten beslissend (6-2 is beter dan 5-1 als doelsaldo). Leveren deze criteria nog geen winnaar op, dan volgt de beslissing tijdens een strafschoppenserie waarin beide teams vijf strafschoppen nemen. Is een halvefinale of finalewedstrijd na normale speeltijd niet beslist dan worden er strafschoppen genomen, steeds om en om, eerst 5. Is er dan nog geen beslissing gaat men door tot er een beslissing is gevallen. De strafschoppen moeten door verschillende spelers worden genomen tot iedere speler is geweest. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooileiding.

5 POULE-INDELING Poule 1 Gemengd Het Talent 8A Willem Alexanderschool Parkschool Jan Ligthartschool Emmaschool 8 Jenaplanschool Poule 2 Gemengd Ds. Van Maasschool Het Talent 8B Horsthoek De Spreng Goede Herderschool GBS Kristal Poule 3 Gemengd Het Talent 7 De Heemde De Parel Emmaschool 7 De Zaaier Poule 1 Meisjes Het Talent 8A Het Talent 7A De Spreng De Parel Emmaschool 8 Horsthoek Goede Herderschool Poule 2 Meisjes Emmaschool 7 Jenaplanschool Het Talent 8B Het Talent 7B Willem Alexanderschool Parkschool

6 KLEEDKAMERINDELING Kleedkamers WZC WAPENVELD 1 Jongens Het Talent 7, 8A en 8B 2 Jongens Willem Alexanderschool, Goede Herderschool, GBS Kristal 3 Jongens Parkschool, De Horsthoekschool, De Heemde 4 Jongens Jan Ligthartschool, De Spreng, De Zaaier 5 Jongens Emmaschool 7, 8 6 Jongens Jenaplanschool, De Parel, Ds. van Maasschool 7 Scheidsrechters 8 Meisjes spelend in gemengde teams 9 Meisjes spelend in gemengde teams, Parkschool meisjes Kleedkamer vv WAPENVELD 1 Meisjes Willem Alexanderschool, De Spreng, Goede Herderschool 2 Meisjes Emmaschool 7 en 8, De Parel, 3 Meisjes Het Talent 7A, 7B, Horsthoekschool 4 Meisjes Het Talent 8A, 8B, Jenaplanschool Door de omvang van het toernooi ontkomen wij er niet aan dat er meerdere scholen bij elkaar in de kleedkamer zitten. Wij hopen op uw begrip hiervoor en vragen u om de kleedkamer netjes achter te laten.

7 Poule 1 (Gemengd) speeltijd 1 x 13 minuten, alle wedstrijden op veld 1 of 2 Tijd Wedstrijd Uitslag Vanaf 13:00 uur alle wedstrijden in de poule op veld Het Talent 8A - Emmaschool Parkschool - Willem Alexanderschool Jenaplanschool - Jan Ligthartschool Emmaschool 8 - Willem Alexanderschool Het Talent 8A - Jan Ligthartschool Parkschool - Jenaplanschool Jan Ligthartschool - Emmaschool Willem Alexandersch. - Jenaplanschool Vanaf 15:00 uur alle wedstrijden in de poule op veld Het Talent 8A - Parkschool Emmaschool 8 - Jenaplanschool Jan Ligthartschool - Parkschool Willem Alexandersch. - Het Talent 8A :13 Emmaschool 8 - Parkschool Jenaplanschool - Het Talent 8A Willem Alexandersch. - Jan Ligthartschool De nr. 1 en de beste nr.2 van alle poules plaatsen zich voor de halve finales. Om ongeveer uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Poule 2 (Gemengd) speeltijd 1 x 13 minuten, alle wedstrijden op veld 1 of 2 Tijd Wedstrijd Uitslag Vanaf 13:00 uur alle wedstrijden in de poule op veld Goede Herderschool - Horsthoekschool Het Talent 8B - Ds. van Maasschool De Spreng - GBS Kristal Horsthoekschool - Ds. van Maasschool Goede Herderschool - GBS Kristal Het Talent 8B - De Spreng GBS Kristal - Horsthoekschool Ds. van Maasschool - De Spreng Vanaf 15:00 uur alle wedstrijden in de poule op veld Goede Herderschool - Het Talent 8B Horsthoekschool - De Spreng GBS Kristal - Het Talent 8B Ds. van Maasschool - Goede Herderschool :13 Horsthoekschool - Het Talent 8B De Spreng - Goede Herderschool Ds. van Maasschool - GBS Kristal De nr. 1 en de beste nr.2 van alle poules plaatsen zich voor de halve finales. Om ongeveer uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

8 Poule 3 (Gemengd) speeltijd 1 x 20 minuten, alle wedstrijden op veld 5 Tijd Wedstrijd Uitslag De Parel - De Heemde Het Talent 7 - De Zaaier Emmaschool 7 - De Parel De Heemde - Het Talent De Zaaier - Emmaschool Het Talent 7 - De Parel De Zaaier - De Heemde Emmaschool 7 - Het Talent De Parel - De Zaaier De Heemde - Emmaschool 7 De nr. 1 en de beste nr.2 van alle poules plaatsen zich voor de halve finales. Om ongeveer uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

9 Poule 1 (Meisjes) speeltijd 1 x 13 minuten, alle wedstrijden op veld 3 en 6 Tijd Wedstrijd Uitslag Goede Herderschool - Horsthoekschool 3 13:00 13:13 De Parel - De Spreng Emmaschool 8 - Het Talent 7A De Spreng - Het Talent 8A Horsthoekschool - Het Talent 7A 6 13:45 13:58 Emmaschool 8 - De Parel Goede Herderschool - Het Talent 8A Emmaschool 8 - De Spreng Het Talent 8A - Horsthoekschool 6 14: De Parel - Goede Herderschool Het Talent 7A - De Spreng Goede Herderschool - Emmaschool Horsthoekschool - De Spreng Het Talent 7A - De Parel Het Talent 8A - Emmaschool Het Talent 7A - Goede Herderschool :13 Horsthoekschool - Emmaschool De Parel - Het Talent 8A De Spreng - Goede Herderschool Het Talent 7A - Het Talent 8A 6 16:30 16:43 De Parel - Horsthoekschool 3 De nr. 1 en nr.2 plaatsen zich voor de halve finales. Om ongeveer uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

10 Poule 2 (Meisjes) speeltijd 1 x 13 minuten, alle wedstrijden op veld 4 Tijd Wedstrijd Uitslag Het Talent 8B - Parkschool Jenaplanschool - Het Talent 7B Willem Alexanderschool- Emmaschool Parkschool - Het Talent 7B Het Talent 8B - Emmaschool Jenaplanschool - Willem Alexanderschool Emmaschool 7 - Parkschool Het Talent 7B - Willem Alexanderschool Het Talent 8B - Jenaplanschool Parkschool - Willem Alexanderschool Emmaschool 7 - Jenaplanschool Het Talent 7B - Het Talent 8B :13 Parkschool - Jenaplanschool Willem Alexanderschool- Het Talent 8B Het Talent 7B - Emmaschool 7 De nr. 1 en nr.2 plaatsen zich voor de halve finales. Om ongeveer uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

11 FINALERONDES, SPEELTIJD 1x 15 MINUTEN GEMENGDE TEAMS Kruisfinales 16:50 17:05 (A) Nr. 1 poule A - Nr. 1 Poule B Veld 1 16:50 17:05 (B) Nr. 1 poule C - Beste nr. 2 Veld 2 Finale 17:10 17:25 Winnaar A - Winnaar B Veld 1 MEISJESTEAMS Kruisfinales 16:50 17:05 (A) Nr. 1 poule A - Nr. 2 Poule B Veld 3 16:50 17:05 (B) Nr. 1 poule B - Nr. 2 Poule A Veld 4 Finale 17:10 17:25 Winnaar A - Winnaar B Veld 3 Bij gelijke stand na deze wedstrijden gelijk overgaan tot het nemen van strafschoppen.

12 OVERZICHT SPORTPARK Veld 6 Veld 5 Veld 1 (kunstgras) Veld 3 Veld 4 Ingang sportpark Kantine en kleedkamer WZC Veld 2 Hoofdveld vv Wapenveld svp niet betreden! Kleedkamers vv Wapenveld

Meisjes toernooi. organisatie v.v. Heerde. Heerde. ZATERDAG 3 Juni. Sportpark Molenbeek

Meisjes toernooi. organisatie v.v. Heerde. Heerde. ZATERDAG 3 Juni. Sportpark Molenbeek Meisjes toernooi ZATERDAG 3 Juni organisatie v.v. Heerde Sportpark Molenbeek Heerde Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het sportpark Molenbeek te Heerde. Op zaterdag 3 juni zal het meisjes toernooi

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

jaargang 56

jaargang 56 D pupillen toernooi 1960 2016 jaargang 56 ZATERDAG 28 MEI organisatie v.v. Heerde Sportpark Molenbeek Heerde Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het sportpark Molenbeek te Heerde. Vanaf 1960 zijn

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

jaargang 57

jaargang 57 D-pupillen toernooi 1960 2017 jaargang 57 ZATERDAG 27 MEI organisatie v.v. Heerde Sportpark Molenbeek Heerde Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het sportpark Molenbeek te Heerde. Vanaf 1960 zijn

Nadere informatie

AMSTERDAMSCHE FOOTBALL CLUB. Opgericht 18 januari e AFC- Meidentoernooi

AMSTERDAMSCHE FOOTBALL CLUB. Opgericht 18 januari e AFC- Meidentoernooi AMSTERDAMSCHE FOOTBALL CLUB Opgericht 18 januari 1895 1 e AFC- Meidentoernooi 30 mei 2019 AFC-Meidentoernooi Powered by HET 1 e AFC-MEIDENTOERNOOI Beste voetbalvriendinnen, trainers, begeleiders, ouders

Nadere informatie

Albert Heijn Schoolvoetbal

Albert Heijn Schoolvoetbal Albert Heijn Schoolvoetbal Toernooi 2018 De Toernooicommissie van s.c. Hoevelaken heet jullie van harte welkom bij dit 44 e Albert Heijn schoolvoetbal toernooi Dit schoolvoetbal toernooi wordt gespeeld

Nadere informatie

Voetbaltoernooi Finales

Voetbaltoernooi Finales Voetbaltoernooi Finales 20162017 Schoolsportagenda Woensdag 22 maart 2017 Van 13.30 18:00 uur Locatie: v.v. Drachten Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijfdrachten.nl 06 83 164 340 www.sportbedrijfdrachten.nl

Nadere informatie

Voorwoord schoolvoetbaltoernooi 2013 van v.v. Brederodes en Sportservice Vianen

Voorwoord schoolvoetbaltoernooi 2013 van v.v. Brederodes en Sportservice Vianen Schoolvoetbal Vianen 2013 Inhoudsopgave 2. Voorwoord Burgemeester 3. Wedstrijdreglement 8. Plattegrond 9. Schema Categorie A Jongens 10. Schema Categorie B Meisjes 11. Schema Categorie C gemengd 12. Schema

Nadere informatie

Voetbaltoernooi

Voetbaltoernooi Voetbaltoernooi 2017-2018 Schoolsportagenda Datum: Woensdag 4 april 2018 Tijd: 13.30-18.00 uur Locatie: v.v. Drachtster Boys Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl 06 83 16 43 40

Nadere informatie

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2014

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2014 Programma Schoolvoetbal 2014 Voorwoord Driebergen, maart 2014 Beste deelnemers en toeschouwers, Ook dit jaar organiseert de FC DRIEBERGEN het enige echte Driebergse schoolvoetbaltoernooi. Een feestelijk

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2016. Programma Jongens groep 7/8 30 maart 2016

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2016. Programma Jongens groep 7/8 30 maart 2016 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2016 Programma Jongens groep 7/8 30 maart 2016 Voorwoord: Dit is het programmaboekje van het schoolvoetbaltoernooi 2016 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda.

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015 Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Voorwoord: Hartelijk welkom bij het Schoolvoetbaltoernooi 2015 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda. SPORT.GOUDA

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2016

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2016 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2016 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 30 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Johnnie Kroeze F - E-pupillen toernooi

Johnnie Kroeze F - E-pupillen toernooi Johnnie Kroeze F - E-pupillen toernooi 1960 2017 jaargang 57 ZATERDAG 20 MEI organisatie v.v. Heerde Sportpark Molenbeek Heerde Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het sportpark Molenbeek te Heerde.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2015

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2015 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2015 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 29 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw 35+ toernooi 8 juli 2017 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De Groene

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019 Programma van het toernooi voor jongens groep 7/8 op Woensdag 3 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 33 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van v.v. Bargeres. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de

Nadere informatie

Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019.

Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019. Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag moeten u de ingevulde deelnemerslijst naar

Nadere informatie

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2016

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2016 Programma Schoolvoetbal 2016 Driebergen, april 2016 Beste deelnemers en toeschouwers, Na jaren voorbereiding staat de nieuwe multifunctionele accommodatie op Sportpark De Woerd Een gebouw dat na jaren

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het meisjes toernooi op 11 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken:

Nadere informatie

Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019.

Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019. Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag moeten u de ingevulde deelnemerslijst

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen INHOUDSOPGAVE Pagina 2. Pagina 3. Woord van Welkom Algemene informatie Pagina 5. Pagina 6. Routebeschrijving Programma en Plattegrond Pagina 7. Pagina 8. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2017-2018 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 SCHOOLTEAMS: GROEP 7/8 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de nationale finales KNVB Schoolvoetbal

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2016 2017 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 SCHOOLTEAMS: GROEP 7/8 De KNVB Schoolvoetbalreglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de nationale finales

Nadere informatie

Voorwoord. Beste jongens en meisjes, Het schoolvoetbal gaat weer van start!

Voorwoord. Beste jongens en meisjes, Het schoolvoetbal gaat weer van start! Voorwoord Beste jongens en meisjes, Het schoolvoetbal gaat weer van start! De inschrijfdatum is achter de rug en wederom doen weer 10 scholen mee! Er zijn 20 teams ingeschreven, 6 meisjesteams en 14 jongensteams.

Nadere informatie

Johnnie Kroeze F - E pupillen toernooi

Johnnie Kroeze F - E pupillen toernooi Johnnie Kroeze F - E pupillen toernooi 1960 2016 jaargang 56 ZATERDAG 21 MEI organisatie v.v. Heerde Sportpark Molenbeek Heerde Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het sportpark Molenbeek te Heerde.

Nadere informatie

Voetbaltoernooi Voorrondes

Voetbaltoernooi Voorrondes Voetbaltoernooi Voorrondes 2016-2017 Schoolsportagenda Woensdag 8 maart 2017 Van 13.30-17.30 uur Locatie: v.v. Drachtster Boys of v.v. O.N.B. Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2013

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2013 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2013 Beste sportvrienden, Voor de 27e keer in haar bestaan organiseert de H.V.C. (Hellendoornse Voetbal Clubs) weer het schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2016

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2016 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2016 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi 2016 voor alle toernooimiddagen in april 2016. U treft aan Programma jongens elftallen woensdag

Nadere informatie

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Spelregels KNVB Schoolvoetbal 11 TEGEN 11 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

AVK junioren JO

AVK junioren JO AVK junioren JO17 2017 Sportpark Emiclear Hoolesteeg 6 Amersfoort Voorwoord Beste voetballiefhebber, Voor u ligt het programmaboekje van het Amersfoortse 2017 voor JO17 junioren, dat gehouden wordt op

Nadere informatie

WAGENINGEN. Voor de 46e keer georganiseerd door WVV Wageningen. VOORRONDES: dinsdag 26 maart - 2 en 9 april 2019 FINALE: dinsdag 16 april 2019

WAGENINGEN. Voor de 46e keer georganiseerd door WVV Wageningen. VOORRONDES: dinsdag 26 maart - 2 en 9 april 2019 FINALE: dinsdag 16 april 2019 WAGENINGEN Voor de 46e keer georganiseerd door WVV Wageningen VOORRONDES: dinsdag 26 maart - 2 en 9 april 2019 FINALE: dinsdag 16 april 2019 Aanvang 16.30 uur Zoomweg sportvelden Spelregels 1. Speeltijd:

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Meisjes groep 5/6 9 april 2014

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Meisjes groep 5/6 9 april 2014 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2014 Programma Meisjes groep 5/6 9 april 2014 Voorwoord: Hartelijk welkom bij de Goudse Schoolvoetbal Kampioenschapen 2014 voor het basisonderwijs SPORT.GOUDA organiseert

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2014

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2014 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2014 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 28 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Jeugdtoernooi BAS Voetbal

Jeugdtoernooi BAS Voetbal Jeugdtoernooi BAS Voetbal 21 mei 2016 Voorwoord Allereerst heten wij u van harte welkom op Sportpark De Schelp in Biddinghuizen. In de tweede plaats wensen wij jullie veel sportief plezier toe op ons complex.

Nadere informatie

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K.

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Dos K 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Voorwoord Lekker een potje voetballen! De KNVB organiseerde in voorgaande seizoenen het Nederlands Kampioenschap 7x7 voor verschillende disciplines (35+ en 45+ bij

Nadere informatie

15 april 2016 VANAF UUR. Op het terrein van VV Zeevogels in Egmond aan den Hoef

15 april 2016 VANAF UUR. Op het terrein van VV Zeevogels in Egmond aan den Hoef Het 38 e schoolvoetbaltoernooi van de Egmonden VANAF 12.45 UUR Op het terrein van in Egmond aan den Hoef 38 e editie Schoolvoetbaltoernooi de Egmonden Het staat weer voor de deur!! Diverse teams zijn al

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi groep 7 & 8 22 & 29 maart 2017

Schoolvoetbal Toernooi groep 7 & 8 22 & 29 maart 2017 Schoolvoetbal Toernooi groep 7 & 8 22 & 29 maart 2017 Voetbalvereniging VDL Voorwoord Het is al weer de tijd dat het landelijk schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen van groep 7 en 8 wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het toernooi op 18 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom op ons sportpark aan de Parkstraat

Nadere informatie

Toernooiboekje C junioren

Toernooiboekje C junioren Toernooiboekje C junioren 4 juni 2016 27-5-2016 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

F TOP-TOERNOOI 25 oktober 2014

F TOP-TOERNOOI 25 oktober 2014 F TOP-TOERNOOI 25 oktober 2014 Sportpark: De Bloemerd Bloemerd 2 2353 BZ Leiderdorp Telefoon: 071-5893450 Organisatie: 06-48033309 Voorwoord, Hartelijk welkom bij voetbalvereniging RCL. Dit jaar zijn we

Nadere informatie

SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2017

SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2017 SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2017 DE RONDE VENEN Programma schoolvoetbal 2017 Het schoolvoetbalcomité De Ronde Venen nodigt u - mede namens de voetbalverenigingen Argon, C.S.W en Hertha - uit om ook dit jaar

Nadere informatie

42 e Landelijke Veteranentoernooi

42 e Landelijke Veteranentoernooi 42 e Landelijke Veteranentoernooi Zaterdag 3 juni 2017 www.owios.nl 42 e VETERANEN TOERNOOI OWIOS De toernooicommissie van voetbalvereniging OWIOS heet u allen (alvast) van harte welkom op sportpark Bovenmolen

Nadere informatie

DCV voetbaltoernooi voor C- en D-teams

DCV voetbaltoernooi voor C- en D-teams Toernooireglement xxx Dit programmaboekje is een uitgave van de toernooicommissie De verenigingen die aan de toernooien van DCV deelnemen verklaren zich door deelname aan het toernooi akkoord met het onderstaande

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2017

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2017 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2017 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi 2017 voor alle toernooimiddagen in april 2017. U treft aan Programma jongens elftallen groep

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik mei 2013

1 v.v. Bunnik mei 2013 1 v.v. Bunnik 73 18 mei 2013 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op ons v.v. Bunnik

Nadere informatie

vv VAKO, sportpark Vries Sportlaan 2a, 9481 JA VRIES, tel: Toernooileider: J. Hof, tel:

vv VAKO, sportpark Vries Sportlaan 2a, 9481 JA VRIES, tel: Toernooileider: J. Hof, tel: vv VAKO, sportpark Vries Sportlaan 2a, 9481 JA VRIES, tel: 0592-542050 Toernooileider: J. Hof, tel: 0592-54221 Pouleindeling Jongens 11 tallen: Poule A: De Borg, Assen De Wegwijzer, Westerbork De Hekakker,

Nadere informatie

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2018

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2018 Programma Schoolvoetbal 2018 Driebergen, april 2018 Beste deelnemers en toeschouwers, Ook dit jaar zijn de leerlingen, leraren en hun ouders of verzorgers van de scholen uit Driebergen van harte welkom

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 2 april 2014

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 2 april 2014 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2014 Programma Jongens groep 7/8 2 april 2014 Voorwoord: Hartelijk welkom bij de Goudse Schoolvoetbal Kampioenschapen 2014 voor het basisonderwijs SPORT.GOUDA organiseert

Nadere informatie

vv Harkstede, sportpark Harkstede-Scharmer, Hamweg 49B, 9617 AR Harkstede, tel: Toernooileider: A.H. Evenhuis, tel:

vv Harkstede, sportpark Harkstede-Scharmer, Hamweg 49B, 9617 AR Harkstede, tel: Toernooileider: A.H. Evenhuis, tel: vv Harkstede, sportpark Harkstede-Scharmer, Hamweg 49B, 9617 AR Harkstede, tel: 050-4041540 Toernooileider: A.H. Evenhuis, tel: 0598-41667 Pouleindeling Jongens 11- tallen: Poule A: De Beyumkorf, Groningen

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 4 juni 2016 C en D junioren 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom

Nadere informatie

Schoolvoetbaltoernooi

Schoolvoetbaltoernooi Schoolvoetbaltoernooi 2012 (Dedemsvaart Balkbrug)) Woensdag 11 april 2012 Sportpark De Boekweit Dedemsvaart Schoolvoetbal 2012 1 Schoolvoetbal 2012 2 Toernooi-reglement De wedstrijden worden gespeeld volgens

Nadere informatie

4 april 2014 VANAF 12.45 UUR. Op het terrein van VV St. Adelbert in Egmond Binnen

4 april 2014 VANAF 12.45 UUR. Op het terrein van VV St. Adelbert in Egmond Binnen Het 36 e schoolvoetbaltoernooi van de Egmonden VANAF 12.45 UUR Op het terrein van VV St. Adelbert in Egmond Binnen 35 e editie Schoolvoetbaltoernooi de Egmonden Nog een paar nachtjes slapen en dan is het

Nadere informatie

SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2014

SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2014 SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2014 DE RONDE VENEN Programma schoolvoetbal 2014 Het schoolvoetbalcomité De Ronde Venen nodigt u - mede namens de voetbalverenigingen Argon, C.S.W en Hertha - uit om ook dit jaar

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Finale Programma Jongens 7/8 Meisjes 7/8 Jongens 5/6 Meisjes 5/6. 22 april 2015

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Finale Programma Jongens 7/8 Meisjes 7/8 Jongens 5/6 Meisjes 5/6. 22 april 2015 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015 Finale Programma Jongens 7/8 Meisjes 7/8 Jongens 5/6 Meisjes 5/6 22 april 2015 Voorwoord: Hartelijk welkom bij de finalemiddag van de Goudse Schoolvoetbal Kampioenschapen

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

Toernooiboekje JO13 Junioren

Toernooiboekje JO13 Junioren Toernooiboekje JO13 Junioren 10 juni 2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

Programmaboekje. John van Capel toernooi 2016

Programmaboekje. John van Capel toernooi 2016 Programmaboekje John van Capel toernooi 2016 Zaterdag 26 maart NSV 46 Sportpark de Koet Gerberastraat 46 2431 XN Noorden Dit toernooi wordt gesponsord door; Superstore Alphen a/d Rijn Woerden Voorwoord

Nadere informatie

Programma Dolman toernooi Bredewold toernooi Zaterdag 25 augustus 2018

Programma Dolman toernooi Bredewold toernooi Zaterdag 25 augustus 2018 Programma Dolman toernooi Bredewold toernooi Zaterdag 25 augustus 2018 Terrein: Veldhof vv Beekbergen tel: 055-5061928 Veldhofweg 31 7361 TA Beekbergen Beste sportvrienden, Namens de jeugdafdeling van

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi groep 5

Schoolvoetbal Toernooi groep 5 aassluis Schoolvoetbal Toernooi groep 5 Woensdag 8 maart 2017 Excelsior Maassluis (Sportpark Dijkpolder) Lavendelstraat 2, 3142 NC Maassluis www.excelsior-m.nl Schoolvoetbaltoernooi groep 5 pagina 1 Voorwoord

Nadere informatie

DE KOFFIE STAAT KLAAR

DE KOFFIE STAAT KLAAR Route Sportpark De weg volgen tot aan bocht naar links Hier rechtdoor de verkeersdrempel over (water rechts volgen) Rij nu langs de sportvelden Na 3 verkeersdrempels linksaf Zet de auto netjes in de parkeervakken

Nadere informatie

33 e Schoolhandbal Toernooi

33 e Schoolhandbal Toernooi 33 e Schoolhandbal Toernooi NAJADEN 23 mei 2018 Sportpark De Wierden - Meerveldstraat 54 1359 HZ Almere-Haven - tel. 036-5316454 Routebeschrijving en laatste nieuws op www.najaden.nl Volg ons ook op Facebook

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Programmaboekje. knvb.nl

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Programmaboekje. knvb.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Programmaboekje knvb.nl 1. Voorwoord 7 tegen 7 toernooi voor vrouwenteams uit Alkmaar e.o. De KNVB organiseert in samenwerking met Sportbureau Alkmaar

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73 1 v.v. Bunnik 73 4 april 2015 v.v. BUNNIK 73 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op

Nadere informatie

KNVB REGIOFINALE 2017

KNVB REGIOFINALE 2017 KNVB REGIOFINALE 2017 Datum: woensdag 17 mei 2017 Categorie(ën): Jongens groep 7/8 & Meisjes groep 7/8 Locatie: Industrieweg 3, 3351 LB Papendrecht Beste begeleid(st)er en spe(e)l(st)ers, Namens de KNVB,

Nadere informatie

Jeugdtoernooi. 90-jarig bestaan. RKSV De Weebosch

Jeugdtoernooi. 90-jarig bestaan. RKSV De Weebosch Jeugdtoernooi ter ere van 90-jarig bestaan RKSV De Weebosch zaterdag 24 mei 2014 VOORWOORD Beste sportvrienden, Ter ere van het 90-jarig bestaan van RKSV De Weebosch organiseren wij een jeugdtoernooi voor

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 2 Welkomstwoord We lopen weer tegen het einde van het jaar en dus is het weer tijd voor het traditionele schoolzaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

WEDSTRIJDSCHEMA POULE. Uitslag

WEDSTRIJDSCHEMA POULE. Uitslag Almere Schoolvoetbaltoernooi 2016 FC Almere Categorie: Jongens 7/8 woensdag 9 maart 16 Nr 1 van elke poule gaat door naar "Finale vereniging" op 20 apr IJDSCHEMA POULE FCA J78 1 Uitslag 1 14:00 IKC de

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2014 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

Henk Droste JO-9 Toernooi

Henk Droste JO-9 Toernooi Henk Droste JO-9 Toernooi 21 ste Editie Hoofdsponsor Slagerij Hemmer 20 mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Namens het bestuur van V.V. STEVO heten wij jullie van harte welkom op ons sportcomplex 'de

Nadere informatie

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken.

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken. Voorwoord Beste deelnemers, Hartelijk welkom op het Rabobank Jeugdselectie toernooi van de vv S.E.H.! Wij zijn blij om jullie te mogen begroeten voor de 33 e editie van dit toernooi. Ook dit jaar denken

Nadere informatie

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Excelsior Maassluis Lavendelstraat 2 Maassluis https://www.excelsior-m.nl/groep7/ Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd

Nadere informatie

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 1 Voorwoord Dit is het tweede jaar dat wij als KCVO het KCVO talenten toernooi organiseren en de opkomst is nog groter dan vorig jaar. We hebben helaas veel teams op

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei WSC Meerkamp Seizoen 2016/2017 Programma boekje Zaterdag 27 mei Beste voetballers, begeleiders en supporters. Hierbij vinden jullie het programmaboekje voor de WSC Meerkamp 2016/207. Dit toernooi worden

Nadere informatie

123inkt.nl toernooi 2018

123inkt.nl toernooi 2018 MEISJES Beste voetbalvrienden en vriendinnen, Het is mij een genoegen jullie, mede namens het jeugdbestuur en de toernooiorganisatie, hartelijk welkom te heten op het 3 e 123inkt.nltoernooi op de velden

Nadere informatie

Programma V.V. de Meeuwen Jeugdtoernooi 2018

Programma V.V. de Meeuwen Jeugdtoernooi 2018 Programma V.V. de Meeuwen Jeugdtoernooi 2018 Versie 07-06-2018 Voorwoord Toernooicommissie V.V. de Meeuwen Voor jullie ligt het programmaboekje van het jeugdtoernooi op 15 juni 2018 bij V.V. de Meeuwen.

Nadere informatie

Toernooiboekje B junioren

Toernooiboekje B junioren Toernooiboekje B junioren 11 juni 2016 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 15 april 2015

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 15 april 2015 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015 Programma Jongens groep 7/8 15 april 2015 Voorwoord: Hartelijk welkom bij het Schoolvoetbaltoernooi 2015 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda. SPORT.GOUDA

Nadere informatie

Veendam 1894, sportpark de Langeleegte, Langeleegte 16, 9641 GN Veendam, tel: Toernooileider: Danielle Feiken, tel:

Veendam 1894, sportpark de Langeleegte, Langeleegte 16, 9641 GN Veendam, tel: Toernooileider: Danielle Feiken, tel: Veendam 894, sportpark de Langeleegte, Langeleegte 6, 964 GN Veendam, tel: 0598-6450 Toernooileider: Danielle Feiken, tel: 06-485849 Pouleindeling Jongens - tallen: Poule A: De Borg, Assen De Beyumkorf,

Nadere informatie

Toernooiboekje JO15 Junioren

Toernooiboekje JO15 Junioren Toernooiboekje JO15 Junioren 10 juni 2017 2-6-2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 28 december 2016 Van 15.00 uur tot 17.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

Groep 6 Woensdag 20 maart 2019

Groep 6 Woensdag 20 maart 2019 Groep 6 Woensdag 20 maart 2019 M.S.V. 71 Albert Schweitzerdreef 501 Maassluis www.msv71.nl Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi weer gezamenlijk georganiseerd door alle Maassluisse

Nadere informatie

v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster

v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2017 Voorafgaand aan de afsluiting van

Nadere informatie

Routebeschrijving Cobu Boys Amersfoort

Routebeschrijving Cobu Boys Amersfoort Hartelijk welkom op het Cobu Boys Jeugdtoernooi. Hierbij het programmaboekje Cobu Boys Jeugdtoernooi 2018 We hopen dat al onze bezoekers en natuurlijk ook onze eigen teams veel plezier zullen beleven aan

Nadere informatie

Meidoornplein in Wezep /

Meidoornplein in Wezep / Meidoornplein 13-15 in Wezep / 038 375 91 11 2 Voorwoord Gemeente Oldebroek schoolvoetbaltoernooi Woensdagmiddag 10 april vindt alweer voor de dertigste keer het gemeentelijke schoolvoetbaltoernooi plaats

Nadere informatie

Ontvangst: 09:00 09:30 uur Opening: uur Aanvang wedstrijden: uur

Ontvangst: 09:00 09:30 uur Opening: uur Aanvang wedstrijden: uur Ontvangst: 09:00 09:30 uur Opening: 09.30 uur Aanvang wedstrijden: 10.00 uur Beste voetbalvrienden, Het is eindelijk zover, de eerste editie van de Girlscup gaat 28 mei van start. Namens de organisatie

Nadere informatie

Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Meisjes F

Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Meisjes F Programma 06-03-2019 Sportpark SDO Programma 06-03-2019 Sportpark SDO Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Meisjes F Programma 12-06-2019 Sportpark BFC www.gooisemerenbeweegt.nl 1 Colofon Contactgegevens

Nadere informatie

TOERNOOI PROGRAMMA 28 MEI 2016

TOERNOOI PROGRAMMA 28 MEI 2016 TOERNOOI PROGRAMMA 28 MEI 2016 Thijs Brink dames- en meisjestoernooi De toernooicommissie van voetbalvereniging OWIOS heet u allen (alvast) van harte welkom op sportpark Bovenmolen voor de 8 e editie van

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 5 april 2017

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 5 april 2017 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2017 Programma Jongens groep 7/8 5 april 2017 Voorwoord: Dit is het programmaboekje van het schoolvoetbaltoernooi 2017 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda.

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2016

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2016 Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2016 2 Welkomstwoord Het jaar is bijna ten einde en dan wordt, zoals al jaren het geval is, weer het schoolzaalvoetbal voor de basisscholen

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolvoetbaltoernooi Vianen 1-4 april 2019

Programmaboekje Schoolvoetbaltoernooi Vianen 1-4 april 2019 Programmaboekje Schoolvoetbaltoernooi Vianen 1-4 april 2019 Contactgegevens Het schoolvoetbaltoernooi wordt georganiseerd door V.V. Brederodes met ondersteuning van Team Sportservice Vianen en de Gemeente

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de

Nadere informatie

Programmaboekje 43 e Landelijke Veteranentoernooi

Programmaboekje 43 e Landelijke Veteranentoernooi Programmaboekje 43 e Landelijke Veteranentoernooi Zaterdag 2 juni 2018 www.owios.nl 43 e VETERANEN TOERNOOI OWIOS De toernooicommissie van voetbalvereniging OWIOS heet u allen (alvast) van harte welkom

Nadere informatie

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi 44 e fc Harlingen jeugdtoernooi 30 mei 2019 Voorwoord. Beste Sportvrienden, Na een onderbreking van een seizoen is fc Harlingen weer terug met haar jeugdtoernooi. En wij zijn dan ook zeer verheugd dat

Nadere informatie