Nieuwsbrief 4 Locatie Holy 21 februari 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 4 Locatie Holy 21 februari 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 4 Locatie Holy 21 februari 2018 Terugblik Nog twee schooldagen te gaan, en dan mogen we met elkaar genieten van een welverdiende voorjaarsvakantie. De afgelopen periode was weer een leuke, maar ook een periode waarin we met elkaar hard aan het werk zijn geweest. Na Cito 0 en Cito 1 is in klas 2 Cito volgtoets 2 afgenomen om voor de leerlingen het niveau van de basisvaardigheden te bepalen. Dit niveau is samen met hun rapportcijfers en de mening van de docentenvergadering bepalend voor de leerweg die zij zullen gaan volgen in klas 3. Mag ik u eraan herinneren dat zowel het tweede als derde rapport dubbel telt in vergelijking met het eerste rapport? Wij doen dat uiteraard op school maar wilt u ook thuis uw kind blijven motiveren, stimuleren en helpen met het plannen van zijn of haar (huis)werk? Uiteindelijk vindt er in de loop van klas 3 voor iedere leerling nogmaals een niveaubevestiging plaats om vast te stellen op welk niveau de leerling zijn examen kan gaan doen. Voorlichtingsavonden Op 15 januari en op 18 januari hebben we op onze locatie HOLY de ouders en leerlingen van groep 8 ontvangen op de informatieavonden. Wat een gezellige drukte was dat in onze school. Op 7 februari hebben wij onze Open Dag gehouden. Veel ouders en leerlingen van groep 8 hebben de weg naar onze school gevonden! Basisschoolleerlingen die echt twijfelen voor welke school ze willen kiezen, kunnen een dagdeel meedraaien in een brugklas. Even proeven hoe dat nu is op het voortgezet onderwijs. We willen graag de ouders van de ouderraad nog eens hartelijk bedanken voor hun inzet op deze dagen en bij de carrousel van klas 2! Super! Keuze klas 2 Op 1 en 2 februari hebben de tweedeklassers in een gevarieerd en dynamisch programma een goed beeld gekregen van de verschillende opleidingen. De interne excursies in de vorm van een carrousel waren mede dankzij het enthousiasme van onze bovenbouwcollega s een groot succes. Op de open dag van 7 februari was u als tweede klas ouder uitgenodigd voor een bezoek aan het Geuzenplein om samen met uw zoon/dochter een ronde te maken langs alle opleidingen die het Geuzencollege biedt. Van verschillende ouders hebben we hier zeer positieve berichten over gekregen. Erg leuk, dat u uw ervaringen met ons deelt! Samen met de LOOB lessen vanaf de start van dit schooljaar rondom het maken van keuzes zal het de (meeste) leerlingen lukken om een bewuste, goede keuze te maken. De opleidingskeuze, een belangrijke overstap naar de toekomst van de leerlingen. Wat kan ik en wat wil ik? zijn belangrijke vragen. Ondertussen hebben zij hun voorlopige keuze ingeleverd. De leerlingen die kiezen voor Sport&Welzijn moeten een sportfolio maken. Zij zijn daarover ingelicht. Tijdens de rapportvergadering op 19 maart zullen wij met elkaar het niveau voor de leerling aangeven en de opleidingskeuze bespreken.

2 Uiterlijk dinsdag 3 april moet vervolgens de definitieve keuze zijn ingeleverd bij de mentor. Zoals u weet is mw. Krug, onze decaan met zwangerschapsverlof. Met uw vragen kunt u bij de mentor, dhr. van Heiningen of mw. Ritburg terecht. De leerlingen vonden het speeddaten met de derdeklas leerlingen wel weer erg leuk! Alle vijf tweede klassen hebben hele gezellige en informerende gesprekken gevoerd. Grote complimenten voor de leerlingen uit de bovenbouw die de gesprekken goed op gang hielden. Ja, ze vonden het wel wat veel (zo n 30x hetzelfde verhaaltje doen en veel dezelfde vragen beantwoorden) maar ze hebben het goed volgehouden tot aan het einde van de laatste klas. Wat bijzondere lessen In het kader van onze project serie Pesten voorkomen? Dat kun jij wel! hebben de eerste klassen een dansproject gedaan en klas 2 kreeg een interactieve voorstelling over Respect. Je eigen droomschool bouwen was de opdracht voor de lessen N&T. Een bijzonder practicum met biologie: een echt hart (gehaald bij de slager) eens goed van binnen en buiten bekijken. Het schoolfeest: Crazy Valentine. De sportklas en de kunstklas. Gesprek met de buurtbewoners Twee keer per jaar hebben we samen met de st-jozef Mavo een gesprek met een aantal buurtbewoners. We houden hen op de hoogte van onze activiteiten, hebben gesprekken met wederzijdse interesse. Erg leuk en gezellig!

3 Vanuit de ouderraad Bent u die betrokken ouder? Hecht u ook zoveel waarde aan de kernwaarde persoonlijk? De ouderraad organiseert op donderdag 15 maart een gezellige informele ouderavond die veel ouders zal aanspreken. Voor ouders door ouders. U heeft de uitnodiging ondertussen via de mentor op de mail ontvangen. Mocht u zich nog niet opgegeven hebben en wel willen komen, geef dan het strookje zo snel mogelijk aan de mentor door! Of stuur de mentor een dat u erbij bent. Het thema van de avond is Social Media, volgt u het nog? over het opvoeden in dit digitale tijdperk. Van harte welkom! We hopen dat we op u mogen rekenen. De agenda Ma 26 februari-vr 2 maart Ma 5 maart Do 8 maart Ma 12 maart Do 15 maart Vr 16 maart Voorjaarsvakantie Eerste schooldag na de vakantie Start praktijkweek Taal&Burgerschap Ouderraad 19.00u-20.30u Start inschrijfweek Uitreiking Geuzenpenning Thema avond Voor ouders door ouders Leerlingenraad3 Ma 19 maart Rapportvergadering klas 2 Di 20 maart Rapportvergadering klas 1 Ouders klas 2 ontvangen het rapport op school Do 22 maart Donderdagmiddagactiviteit periode 4 Vr 23 maart Rapport 2 klas 1 Di 27 maart Do 29 maart Vr 30 maart Ma 2 april Di 3 april Do 5 april Collegiale consultatie docenten; leerlingen starten 5 e lesuur Paasviering Goede Vrijdag, leerlingen zijn vrij Tweede Paasdag; leerlingen zijn vrij Definitieve keuzekaart uiterlijk ingeleverd Donderdagmiddagactiviteiten periode 5 Oudermiddag/avond rapport 2 Ma 9 april Culture Candy klas 1; vrijhedenwandeling klas 2 Wo 11 april Leerlingbespreking klas 1 Do 12 april Donderdagmiddagactiviteiten periode 5 Wo 25 april Vr 27 april-vr 11 mei Ma 14 mei Nieuwsbrief 5 ouders Meivakantie Eerste schooldag na de vakantie

4 Taal&Burgerschap Met burgerschap op het Geuzencollege leggen we een accent op de persoonsvorming van de leerling. Hiermee beogen we dat een ieder, op een sociaal en betrokken manier, zijn of haar eigen rol in onze samenleving leert kennen en gaat innemen. Burgerschap..want samen leven moet je leren. De tweede praktijkweek van dit schooljaar start op 5 maart en draagt de naam Taal&Burgerschap. Tijdens deze week zullen de reguliere lessen allemaal vervangen worden door lessen, excursies en workshops die te maken hebben met het thema Taal&Burgerschap. Vaardigheden, kennis en plezier worden samengevoegd. Zoals u hopelijk weet, bieden we op het Geuzencollege onderwijs met hoofd, hart en handen. In deze week laten we vooral het hart spreken! Vanuit gesprekken, burgerschapsmetingen, landelijke overleggen hebben we met elkaar 6 thema s bepaald waarop we willen inzetten rondom het thema Burgerschap. Mensenrechten Dialoog, discussie, debat Omgaan met conflicten Normen, waarden, omgangsvormen Identiteitsverkenning van jezelf en de ander Leerling participatie Het programma voor de praktijkweek vindt u donderdag 22 februari op de site bij de roosterwijzigingen! Pesten voorkomen? Dat kun jij wel! Helaas lijkt pesten een actueel onderwerp te blijven, dat geldt voor scholen, het verenigingsleven, op straat. Als school vinden wij het welzijn en de veiligheid van onze leerlingen heel belangrijk. Wij zijn dan ook heel alert en pakken meteen aan wanneer wij weten dat er gepest wordt. Echter, wij zijn niet altijd op de hoogte. Elke keer opnieuw vertellen we onze leerlingen dat het belangrijk is om te zeggen wat er gebeurt, niet alleen bij henzelf maar ook bij een ander. Samen zijn we verantwoordelijk voor die veiligheid. Wij zouden het ook erg op prijs stellen als u ons belt of mailt wanneer u thuis van uw zoon of dochter verhalen hoort, waarvan u vindt dat wij daar iets mee moeten. Ook u kunt uw rol in die veiligheid pakken! Dus bij deze graag! Zo af en toe schrikken we van het grote gemak waarmee sommige leerlingen uitspraken doen en lelijke woorden uit hun mond laten komen. Op school doen we erg ons best om het welzijn en de veiligheid van een ieder te kunnen waarborgen. Met plezier veilig naar school kunnen is waarvoor onze school wil staan, zowel voor de leerlingen als voor de collega s! Wij zullen dan ook te allen tijde reageren op dit soort taalgebruik. De drempel voor dit soort taalgebruik lijkt op Twitter, Facebook, via de app soms nog lager. We doen hierbij een oproep aan u ouders om daar eens op te kijken en om er samen met ons voor te zorgen dat onze jongeren niet over grenzen van fatsoen en respect heen gaan.

5 Vrijhedenwandeling en Culture Candy klas 1 Op maandag 9 april gaan de eersteklassers onder leiding van hun mentor een leuke culturele dag beleven. Alle brugklassen van Vlaardingen krijgen dan de kans om de smaak te pakken te krijgen van het Vlaardingse kunst- en cultuuraanbod tijdens Culture Candy. Bij verschillende instellingen kunnen de leerlingen snoepen van de meest uiteenlopende vormen van kunst en cultuur. Dit jaar zal in het teken staan van Vlaardingen Wij zullen aan deze Vlaardingse geschiedenis ook uitgebreid aandacht besteden. Als u als ouder het leuk vindt om die dag als begeleider mee te gaan, horen we dat graag! De tweedeklassers zullen die dag onze eigen Vrijhedenwandeling door Vlaardingen lopen langs allerlei monumenten die te maken hebben met mensenrechten. Goed om te weten Zie ook De leerlingbegeleider De leerlingbegeleider is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met persoonlijke problemen. Deze kunnen het gedrag en/of het leren van de leerling beïnvloeden. Het doel van de begeleiding is om het welbevinden van de individuele leerling te vergroten. Onze zorgcoördinator kan bij de leerlingbegeleider een verzoek neer leggen om contact te leggen met een leerling maar een leerling mag ook op eigen initiatief de begeleider benaderen. Onze leerlingbegeleiders zijn: Locatie Holy: mw. D. Heinsbroek Locatie West: mw. L. Slagter Locatie GPL: mw. N. Moerland

6 Datum volgende nieuwsbrief Naast deze nieuwsbrief ontvangt u ook met enige regelmaat andere informatie over de gang van zaken op school. Het is dan ook zeker aan te raden om regelmatig uw eigen mailbox en onze website te raadplegen: voor berichten vanuit de locatie of van de mentor. De leerlingen van wie de ouders geen mailadres hebben, geven we de informatie op papier mee naar huis. De volgende nieuwsbrief kunt u van ons verwachten op woensdag 25 april Namens alle collega s in de onderbouw Een fijne voorjaarsvakantie! Met vriendelijke groet, S. van Heiningen, kernteamleider C. Ritburg, teamleider onderbouw Holy

Nieuwsbrief 4 Locatie Holy Februari 2019

Nieuwsbrief 4 Locatie Holy Februari 2019 Nieuwsbrief 4 Locatie Holy Februari 2019 Terugblik Nog twee schooldagen te gaan, en dan mogen we met elkaar genieten van een welverdiende voorjaarsvakantie. De afgelopen periode was weer een leuke, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019

Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019 Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019 Locatie HOLY Vandaag is de laatste schooldag voor de meivakantie! Twee vrije weken voor de leerlingen en voor ons om weer energie op te doen voor de laatste periode van

Nadere informatie

Startvergadering Project Pesten stoppen? Deze week

Startvergadering Project Pesten stoppen? Deze week Concept jaarplanning WZL 2018 2019 10 10 2018 week 35 week 36 week 37 week 38 week 39 week 40 27 t/m 31 aug 3 t/m 7 sept 10 t/m 14 sept 17 t/m 21 sept 24 t/m 28 sept 1 t/m 5 okt 27 Startvergadering GPL

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Datum: 18 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 Datum: 18 oktober 2018 Locatie HOLY Nieuwsbrief 2 Datum: 18 oktober 2018 Met de herfstvakantie in zicht kunnen we na 8 weken tevreden vaststellen dat we een prima start van dit schooljaar hebben gemaakt. De meeste leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Datum: 26 april 2018

Nieuwsbrief 5 Datum: 26 april 2018 Nieuwsbrief 5 Datum: 26 april 2018 Locatie HOLY Vandaag is de laatste schooldag voor de meivakantie! Twee weken voor de leerlingen en voor ons om weer energie op te doen voor de laatste periode van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Datum: 13 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 Datum: 13 oktober 2017 Nieuwsbrief 2 Datum: 13 oktober 2017 Locatie HOLY Met de herfstvakantie in zicht kunnen we na 8 weken tevreden vaststellen dat we een prima start van dit schooljaar hebben gemaakt. De meeste leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Datum: 21 december 2017

Nieuwsbrief 3 Datum: 21 december 2017 Nieuwsbrief 3 Datum: 21 december 2017 Locatie HOLY Om te beginnen willen we graag kort met u terugblikken op de afgelopen 9 weken, de laatste schoolweken in 2017. Wat zijn die snel voorbij gegaan! Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Datum: 20 december 2018

Nieuwsbrief 3 Datum: 20 december 2018 Nieuwsbrief 3 Datum: 20 december 2018 Locatie HOLY Tussen herfst en kerst In deze nieuwsbrief willen we met u terugblikken op de afgelopen acht weken en vooruitkijken tot aan de voorjaarsvakantie. In dit

Nadere informatie

Schoolkrant. We geven les:

Schoolkrant. We geven les: Schoolkrant algemeen christelijke school: dat zie je aan de aandacht die we hebben voor 'het omgaan met elkaar taalgebruik pesten we doen er iets aan we vinden het belangrijk dat leerlingen ouders en personeel

Nadere informatie

Kennismakingsavond Lentiz leeringen festival tour Leerlinge vrij v.a

Kennismakingsavond Lentiz leeringen festival tour Leerlinge vrij v.a Jaarplanning AKL 2017-2018 01-09-17 week 34 week 35 week 36 week 37 week 38 week 39 21 t/m 25 aug 28 t/m 1 sept 4 t/m 8 sept 11 t/m 15 sept 18 t/m 22 sept 25 t/m 29 sept ma ma ma ma ma ma 21 START vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Locatie Holy 22 juni 2018

Nieuwsbrief 6 Locatie Holy 22 juni 2018 Nieuwsbrief 6 Locatie Holy 22 juni 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Deze brief bevat belangrijke informatie over het afronden van het schooljaar, het inleveren van de boeken, het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015, nr.6 januari 2015. Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de eerste Nieuwsbrief van kalenderjaar 2015.

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015, nr.6 januari 2015. Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de eerste Nieuwsbrief van kalenderjaar 2015. Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015, nr.6 januari 2015 Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de eerste Nieuwsbrief van kalenderjaar 2015. SOM Helaas werkt SOM niet altijd even goed. Daarom is het goed om

Nadere informatie

(verkort rooster) wo wo wo wo wo wo 29 INTRODUCTIE WEEK 5 12 MR leerjaar 1 speurtocht leerjaar 2 aangepast rooster

(verkort rooster) wo wo wo wo wo wo 29 INTRODUCTIE WEEK 5 12 MR leerjaar 1 speurtocht leerjaar 2 aangepast rooster Jaarplanning AKL 2018-2019 31-08-18 week 35 week 36 week 37 week 38 week 39 week 40 27 t/m 31 aug 3 t/m 7 sept 10 t/m 14 sept 17 t/m 21 sept 24 t/m 28 sept 1 t/m 5 okt ma ma ma ma ma ma 27 3 10 17 24 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 7 september 2018

Nieuwsbrief 1 Datum: 7 september 2018 Nieuwsbrief 1 Datum: 7 september 2018 Locatie HOLY Hartelijk Welkom op het Geuzencollege! Met deze woorden is het startschot gegeven voor het schooljaar 2018-2019. Het welkom is zeker ook aan u gericht!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 29 augustus 2016

Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 29 augustus 2016 Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 29 augustus 2016 Hartelijk Welkom op het Geuzencollege! Met deze woorden is het startschot gegeven voor het schooljaar 2016 2017. Het welkom is ook aan u gericht! Wij hechten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam februari 2013 jaargang 3, nummer 7 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de digitale Nieuwsbrief van het Comenius College Rotterdam. In deze Nieuwsbrief houden wij u

Nadere informatie

Van de onderbouw naar de bovenbouw

Van de onderbouw naar de bovenbouw Van de onderbouw naar de bovenbouw 2018-2019 Wanneer ga je over in klas 1 en 2? Welke keuzes moet je maken in klas 2? Hoe gaat dat dan allemaal? Scholengemeenschap Panta Rhei Amstelveen, september 2018

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KLAAR VOOR DE START! FEBRUARI 2018 WELKOM! LOCATIE WESTWIJK ONDERBOUW

NIEUWSBRIEF KLAAR VOOR DE START! FEBRUARI 2018 WELKOM! LOCATIE WESTWIJK ONDERBOUW LOCATIE WESTWIJK ONDERBOUW KLAAR VOOR DE START! Het jaar is nog niet van start gegaan, of we richten ons al weer op een volgend schooljaar, waarbij de focus ligt op het keuzetraject voor een goede doorstroom

Nadere informatie

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen.

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen. Inhoud Jouw school!... 2 Voorwoord... 3 Je mentor/mentorlessen... 4 De brugklas... 5 Het rooster... 5 De pauzes... 5 Afwezigheid van een docent... 6 Leerlingen aan het woord... 6 De vakken... 7 Extra begeleiding...

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Den Haag, juli 2016 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ MELANCHTHON KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ Je bent iemand, je kunt iets en je hoort erbij het is hier klein, veilig en gezellig onze mavo/tl-afdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar Nieuwsbrief 7 september 2018 Aflevering 1 schooljaar 2018-2019. Welkom (terug) op Trajectum Namens alle medewerkers van Trajectum College heet ik alle ouders van harte welkom. In het bijzonder de ouders

Nadere informatie

N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017

N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017 N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017 Inhoudsopgave Van de schoolleing Terugblik Open Huis 2 De uithof 3 Valentijnsdag 4 Boeken lenen 4 Van de schoolleing Foto s leerlingportaal 5 GR op Facebook 5 Stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam oktober 2012 Jaargang 3, nummer 2 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de tweede digitale Nieuwsbrief van het schooljaar. In deze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte

Nadere informatie

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo Binnenkort ga je naar de middelbare school. Den Haag heeft veel middelbare scholen. Dat is maar goed ook, want je kunt samen

Nadere informatie

Gegevens mentor: Aanwezig op school: Algemeen nummer: Mail: Tel: Klas: Samen naar de Top

Gegevens mentor: Aanwezig op school: Algemeen nummer: Mail: Tel: Klas: Samen naar de Top Gegevens mentor: Aanwezig op school: Algemeen nummer: 045-5311962 Mail: Tel: Klas: Samen naar de Top Rol van de mentor: Wat kunt u van mij verwachten: Eerste aanspreekpunt van de leerling maar ook van

Nadere informatie

Maandbericht nr. 6 Maart 2017

Maandbericht nr. 6 Maart 2017 Maandbericht nr. 6 Maart 2017 Agenda Ma. 20 mrt toetsweek voor de hele school mondelingen (hele week) Di. 21 mrt MR-vergadering Di. 28 mrt 13.00 uur workshopmiddag pws havo/vwo 4 en 5 Wo. 29 mrt informatieavond

Nadere informatie

Schoolfotograaf 8.30 uur. Do 15 Info-avond leerjaar 2. Kader uur. Mavo en Basis uur Vr 16

Schoolfotograaf 8.30 uur. Do 15 Info-avond leerjaar 2. Kader uur. Mavo en Basis uur Vr 16 Jaarkalender 2016-2017 Herfstvakantie 21 t/m 28 oktober 2016 Kerstvakantie 26 december 2016 t/m 6 januari 2017 Voorjaarsvakantie 27 februari t/m 3 maart 2017 Tweede Paasdag 17 april 2017 Meivakantie 24

Nadere informatie

Nieuw vmbo op. het Haarlem College. op het Haarlem College kan het. Podium & Presentatie Mavo en Mavo + Informatie voor de leerlingen van groep 8

Nieuw vmbo op. het Haarlem College. op het Haarlem College kan het. Podium & Presentatie Mavo en Mavo + Informatie voor de leerlingen van groep 8 Nieuw vmbo op het Haarlem College op het Haarlem College kan het Media & Vormgeving Zorg & Welzijn Techniek & Energie Ondernemen & Commercie Podium & Presentatie Mavo en Mavo + Sport & Veiligheid Gemengde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Sept 2011, jr 3 - no 1

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Sept 2011, jr 3 - no 1 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo Sept 2011, jr 3 - no 1 Eerste nieuwsbrief van dit schooljaar Zo langzamerhand beginnen we gewend te raken aan de nieuwsbrief van onze school. In deze vorm gaat hij alweer

Nadere informatie

43 Herfstvakantie ma. 24 t/m vrijdag 28 oktober Ma e dag herfstvakantie

43 Herfstvakantie ma. 24 t/m vrijdag 28 oktober Ma e dag herfstvakantie Jaarkalender 2016-2017 Herfstvakantie 21 t/m 28 oktober 2016 Kerstvakantie 26 december 2016 t/m 6 januari 2017 Voorjaarsvakantie 27 februari t/m 3 maart 2017 Tweede Paasdag 17 april 2017 Meivakantie 24

Nadere informatie

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge 2015-2016 Augustus ma24 Start periode 1 ma 24 di 25 do 27 vr 28 vr 28 14.00 uur ontvangst 1 e leerjaar, 14.30 uur ontvangst 2 e leerjaar,

Nadere informatie

Van de onderbouw naar de bovenbouw

Van de onderbouw naar de bovenbouw Van de onderbouw naar de bovenbouw 2019-2020 Wanneer ga je over in klas 1 en 2? Welke keuzes moet je maken in klas 2? Hoe gaat dat dan allemaal? Scholengemeenschap Panta Rhei Amstelveen, september 2019

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Tafel Burgerschap Samenwerking Ongeoorloofd verzuim Perspectiefbespreking.

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Tafel Burgerschap Samenwerking Ongeoorloofd verzuim Perspectiefbespreking. NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Tafel Burgerschap Samenwerking Ongeoorloofd verzuim Perspectiefbespreking Jumbo Spaaractie Kalender maart Kalender april SBO De Brug Zwanengat 3 Wist u dat???? Woensdag 22 maart

Nadere informatie

OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 START OLYMPIAKLAS

OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 START OLYMPIAKLAS EDITIE 2 23 DECEMBER 2016 OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 Op donderdag 12 januari 2017 vindt de Open Avond van de Walewyc plaats. Van 18.00 21.00 uur ontvangen wij de leerlingen van groep 7 en 8 en

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

JAAROVERZICHT 2014-2015 RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN

JAAROVERZICHT 2014-2015 RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN JAAROVERZICHT 2014-2015 RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN Tiel, 5 oktober 2014 Betreft: Activiteitenkalender schooljaar 2014-2015 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Het schooljaar is weer

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo 1 Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2019 2020 Versie 23 september 2019 Wijzigingen voorbehouden Week Datum Activiteiten roosterperiode 1 week 1 36 2 sept. Roostervrije

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

VOORLICHTING LEERJAAR 3

VOORLICHTING LEERJAAR 3 VOORLICHTING LEERJAAR 3 Programma: Algemene informatie Kennismaking met de mentor Programma Dhr. Erens: teamleider bovenbouw Welkom Verschillen onderbouw en bovenbouw Examens Mevr. Rompen; decaan Keuzes

Nadere informatie

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school vmbo tl - gl uliana een Calvijn school (t)huiswerkvrij Beste ouder/verzorger, Volgend jaar gaat uw zoon/dochter naar de middelbare school. Een nieuwe school kiezen en afscheid nemen van de basisschool

Nadere informatie

Agenda schooljaar 2016/2017

Agenda schooljaar 2016/2017 Agenda schooljaar 2016/2017 Oktober 2016 Wo. 12 oktober 2016 MR vergadering Doetinchem Do. 13 oktober 2016 Klas 2A, 2B, 2C Excursie Openluchtmuseum Arnhem Sla je slag! Do. 13 oktober 2016 Leerjaar 3 CKV

Nadere informatie

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school vmbo tl - gl uliana een Calvijn school (t)huiswerkvrij Beste ouder/verzorger, Volgend jaar gaat uw zoon/dochter naar een andere school! Afscheid nemen van de basisschool is spannend, zeker voor uw kind

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke VMBO leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke vmbo-leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Als in een sneltreinvaart zijn de afgelopen 8 weken verstreken op onze onderbouwlocatie. Graag wil ik met u hierop even kort terugblikken.

Als in een sneltreinvaart zijn de afgelopen 8 weken verstreken op onze onderbouwlocatie. Graag wil ik met u hierop even kort terugblikken. Nieuwsbrief 3 Locatie Holy Als in een sneltreinvaart zijn de afgelopen 8 weken verstreken op onze onderbouwlocatie. Graag wil ik met u hierop even kort terugblikken. Rapporten Aan de hand van het eerste

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x.

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x. versie 15 03 12 JAARAGENDA cursus 2012-2013 (voorlopig) AUGUSTUS week dag datum locatie 31 32 33 ma 30 di 31 wo 1 do 2 vr 3 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 34 35 ma 20 di 21 wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 27 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 27 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 27 augustus 2015 Augustus 2015 Een nieuw schooljaar is weer van start Een warm welkom aan alle nieuwe leerlingen en ouders! Fijn dat jullie voor onze school gekozen hebben! De

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

De beste basis voor je toekomst

De beste basis voor je toekomst Visser t Hooft Lyceum Leiderdorp KANSRIJK EN UITDAGEND De beste basis voor je toekomst i 11gymnasium 11atheneum 11havo vhl.nl 11mavo (vmbo-t) Muzenlaan 155 q Ik vind het steeds fijner worden. Je krijgt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Een nieuw logo. Met vriendelijke groet, Mw.Gerda Heringa Directeur De Apollo. De waarden van De Apollo:

Een nieuw logo. Met vriendelijke groet, Mw.Gerda Heringa Directeur De Apollo. De waarden van De Apollo: De nieuwsbrief De Ouder-Apollonia 2016-2017 Jaargang 3, nummer 5 Een nieuw logo We hebben een nieuw logo, ons nieuwe logo is ontworpen door Mw. Muriel van Haeften, zij werkt ook op de administratie van

Nadere informatie

Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed

Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed 1-7-2016 Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed Het Vakcollege Maarsbergen (voorheen Scholengemeenschap Maarsbergen) is de afgelopen jaren een aantal keren bezocht door de inspectie

Nadere informatie

Brugklasgids 2016. Een zee aan mogelijkheden!

Brugklasgids 2016. Een zee aan mogelijkheden! Brugklasgids 2016 Een zee aan mogelijkheden! 02 03 Hallo bijna-brugklasser! Nog even en dan ga je naar de brugklas! Spannend, maar vooral ook leuk. Je wilt natuurlijk naar een school waar jij je thuis

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBULLETIN

OUDERINFORMATIEBULLETIN OUDERINFORMATIEBULLETIN Stedelijk Dalton Lyceum Vakcollege juli 2017 Voorwoord Allereerst een hartelijk welkom aan de ouders van de nieuwe leerlingen. Wij hopen dat uw zoon of dochter zich snel thuis zal

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

OPEN AVOND DONDERDAG 7 JANUARI 2016 DE FIETSCONTROLE VOOR VEILIG NAAR SCHOOL THEMADAG GEORGANISEERD DOOR DE OUDERRAAD

OPEN AVOND DONDERDAG 7 JANUARI 2016 DE FIETSCONTROLE VOOR VEILIG NAAR SCHOOL THEMADAG GEORGANISEERD DOOR DE OUDERRAAD EDITIE 2 18 DECEMBER 2015 OPEN AVOND DONDERDAG 7 JANUARI 2016 Op donderdag 7 januari a.s. vindt de Open Avond van de Walewyc plaats. Van 18.00 21.00 uur ontvangen wij de leerlingen van groep 7 en 8 en

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 vr 14-08-15 zomervakantie 34 1 ma 17-08-15 Boeken halen 3de jaars; Info

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

wo 30-sep do 1-okt vr 2-okt za 3-okt zo 4-okt 41 ma 5-okt LOOT golfdag (opbrengst LOOT) di 6-okt sectievergaderingen

wo 30-sep do 1-okt vr 2-okt za 3-okt zo 4-okt 41 ma 5-okt LOOT golfdag (opbrengst LOOT) di 6-okt sectievergaderingen WK Dag Datum Activiteit schooljaar 2015-2016 versie 240815 do 27-aug vr 28-aug za 29-aug zo 30-aug einde zomervakantie 36 ma 31-aug start schooljaar di 1-sep ontvangst leerlingen wo 2-sep start lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. December 2017, Kerstvakantie

Nieuwsbrief 2. December 2017, Kerstvakantie Nieuwsbrief 2 December 2017, Kerstvakantie Locatie Westwijk Onderbouw Arij Koplaan 3C 3132 AA Vlaardingen tel 010 445 31 28 Terugblik In de periode tussen de herfst- en de kerstvakantie brengen het herfstachtige

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 17

Nieuwsbrief okt-nov-dec 17 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 17 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

K.S.E. leerlingen info week 47: 18 november t/m 24 november

K.S.E. leerlingen info week 47: 18 november t/m 24 november K.S.E. leerlingen info week 47: 18 november t/m 24 november Agenda: 18-11 : leerlingbespreking mavo-4 19-+20 november : leerlingbespreking mavo-3. 20-11 : roostervrij vanaf het 4 e uur. 21-11 : herkansingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 4 september 2017

Nieuwsbrief 1 Datum: 4 september 2017 Nieuwsbrief 1 Datum: 4 september 2017 Locatie HOLY Hartelijk Welkom op het Geuzencollege! Met deze woorden is het startschot gegeven voor het schooljaar 2017-2018. Het welkom is ook aan u gericht! Wij

Nadere informatie

VMBO / MAVO in Bergschenhoek/Lansingerland INFORMATIEAVOND. www.wolfert.nl/pro

VMBO / MAVO in Bergschenhoek/Lansingerland INFORMATIEAVOND. www.wolfert.nl/pro INFORMATIEAVOND INFORMATIEAVOND Hartelijk welkom Informatieavond leerjaar 4 Dinsdag 1 september 2015 PROGRAMMA 1. Opening door N. van Bennekom, directeur 2. Thema avond ouders 28 september 3. Inrichting

Nadere informatie

Voortgezet Onderwijs in Veghel. praktijkonderwijs X basisberoeps X kaderberoeps X

Voortgezet Onderwijs in Veghel. praktijkonderwijs X basisberoeps X kaderberoeps X OPEN DAG 4 FEBRUARI Voortgezet Onderwijs in Veghel praktijkonderwijs X basisberoeps X kaderberoeps X mavo X havo vwo X X Wat is vmbo? Voorbereidend Middelbaar Beroeps Onderwijs Kernwaarden Fioretti College

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In het PBS programma hebben we heel veel lessen waarin de leerlingen bijvoorbeeld leren

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Welkom bij het Reeshof College

Welkom bij het Reeshof College Welkom bij het Reeshof College Klas xx Mentor Voor- Achternaam Email: xxxxxx@reeshofcollege.nl Werkdagen: ma-di-wo-do Ouderavond leerjaar 3 KB 15 september 2015 2 Teamleider leerjaar 3&4 Basis- en kaderberoepsgerichte

Nadere informatie

CSG Winsum jaarplanning 2015-2016

CSG Winsum jaarplanning 2015-2016 CSG Winsum jaarplanning 2015-2016 PERIODE 1 ROOSTER 1e HALFJAAR 34 ma 17-08-15 Mentoruur + boeken halen 10.00-13.00 uur start introductie klas 1; klas 2, 3 en 4 les di 18-08-15 introductie brugklas start

Nadere informatie

Maandbericht nr. 9 Juli 2017

Maandbericht nr. 9 Juli 2017 Maandbericht nr. 9 Juli 2017 Vr 30 juni uitslag herexamens Ma 03 juli toetsweek alle klassen Wo 05 juli diploma-uitreiking Havo/Vwo Do 06 juli diploma-uitreiking Vmbo/Mavo Ma 10 juli extra activiteiten

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie. Dyslexie-café Buurtrestaurant. Minirooster

Voorjaarsvakantie. Dyslexie-café Buurtrestaurant. Minirooster 2017 2018 nummer 6 23 februari 2018 Agenda zaterdag 24 februari t/m zondag 4 maart Maandag 12 t/m vrijdag 16 maart Dinsdag 13 maart Dinsdag 20 t/m donderdag 22 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Elde College. Elke dag een uitdaging

Elde College. Elke dag een uitdaging Elde College Elke dag een uitdaging Vmbo/PRO Jeanine Hamers Decaan vmbo Theoretische /Gemengde Leerweg Vmbo KB-TK brugklas Typisch Elde College De leerling is in beeld > we kennen de leerling Goede resultaten

Nadere informatie

Eindelijk voorjaar!? Agenda. Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018

Eindelijk voorjaar!? Agenda. Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018 Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018 Eindelijk voorjaar!? Agenda Na een prachtige februarimaand met een ijskoude afsluiting (en zelfs een beetje Elfstedenkoorts) en een zeer druk bezochte Open Dag op 14 februari

Nadere informatie

nieuwsbrief Datum: 17 december 2015

nieuwsbrief Datum: 17 december 2015 nieuwsbrief Datum: 17 december 2015 Inhoud 1. Inleiding... 1 2. Teamleiders... 1 3. Roosterwijzigingen en nieuwe collega s... 2 4. Ondernemersweek en kerstmarkt... 2 5. Het tweede halfjaar... 4 6. 10-minutenavond...

Nadere informatie

t Ravelijn Jaarkalender 2015-2016

t Ravelijn Jaarkalender 2015-2016 t Ravelijn Jaarkalender 2015-2016 Herfstvakantie 23 t/m 30 oktober 2015 Kerstvakantie 21 december 2015 t/m 01 januari 2016 Voorjaarsvakantie 08 t/m 12 februari 2016 Goede vrijdag 25 maart 2016 Tweede Paasdag

Nadere informatie

Kennismakingsweek, informatieavonden, vrijwilligers, etc. Uiltje Magazine

Kennismakingsweek, informatieavonden, vrijwilligers, etc. Uiltje Magazine Kennismakingsweek, informatieavonden, vrijwilligers, etc. Uiltje Magazine september 2016 Voorwoord Klaar voor de start Schooljaar 2016/2017 is van start gegaan. Tijdens de startweek zijn er allerlei kennismakingsactiviteiten

Nadere informatie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 vr 14-08-15 zomervakantie 34 1 ma 17-08-15 Boeken halen 3de jaars; Info

Nadere informatie

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x.

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x. versie 15 03 12 JAARAGENDA cursus 2012-2013 (voorlopig) AUGUSTUS week dag datum locatie 31 32 33 ma 30 di 31 wo 1 do 2 vr 3 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 34 35 ma 20 di 21 wo

Nadere informatie

Jaaragenda Burggravenlaan

Jaaragenda Burggravenlaan Jaaragenda Burggravenlaan 2019-2020 periode weeknr. kalender weeknr. school dag datum activiteit 0 wo 28-08-2019 0 do 29-08-2019 0 vrij 30-08-2019 1 36 1 ma 02-09-2019 Start schooljaar personeel 9.00 1

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 ma 04 Vakantie ma 11 Vakantie ma 18 Vakantie ma 25 1e schooldag, 08.30-09.00 uur weerzien met koffie en thee voor ouders,

Nadere informatie

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school vmbo tl - gl uliana een Calvijn school (t)huiswerkvrij Beste ouder/verzorger, Volgend jaar gaat uw zoon/dochter naar een andere school! Afscheid nemen van de basisschool is spannend, zeker voor uw kind

Nadere informatie

Eerste echte schooldag Woensdag 31 augustus is je eerste echte schooldag. Vanaf die dag heb je les volgens je lesrooster.

Eerste echte schooldag Woensdag 31 augustus is je eerste echte schooldag. Vanaf die dag heb je les volgens je lesrooster. Aan de leerlingen die in 2016/2017 bij ons in de brugklas komen en ter kennisname aan hun ouder(s)/verzorger(s) kenmerk: B-1617001/rn/jok betreft: begin schooljaar 2016 2017 Amsterdam, 6 juli 2016 Beste

Nadere informatie

Kort nieuws, Domeinweek, agenda

Kort nieuws, Domeinweek, agenda Kort nieuws, Domeinweek, agenda De pechvogel, de roe of de plak Er wordt in onderwijsland wel eens gezegd dat het in de eerste 6 a 8 weken moet gebeuren. Met het bedoel ik dan o.a. het opbouwen van een

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van Het Schoter Datum: 15 juni 2018 Kenmerk: 17311/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

Je voelt je snel thuis op het Sondervick

Je voelt je snel thuis op het Sondervick Je voelt je snel thuis op het Sondervick ik op het Sondervick jij op het Sondervick wij op het Sondervick Voor de toekomstige brugklasser Het Sondervick College Welkom bij het Sondervick College! Misschien

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie