Nieuwsbrief 6 Locatie Holy 22 juni 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 6 Locatie Holy 22 juni 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 6 Locatie Holy 22 juni 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Deze brief bevat belangrijke informatie over het afronden van het schooljaar, het inleveren van de boeken, het rapport, het bestellen van de boeken. Het eerste examen tijdvak voor onze vierdejaars is geweest. We zijn weer trots op de eerste uitslag! Een aantal leerlingen heeft een herexamen, maar dat gaat vast goed komen. Wij wensen hen nog heel veel succes. Alle geslaagden uiteraard VAN HARTE GEFELICITEERD! De agenda voor de leerlingen voor de laatste weken Woensdag 20 juni Een aantal leerlingen gaat met Yets naar Oostenrijk Donderdag 21 juni Ouderraad Holy Klas 1 Globaland Klas 2 Lesdag Donderdag 28 juni Schoolfeest van 20.00u-23.00u Klas 1 Globaland Vrijdag 29 juni Klas 2 Futureland (excursie 2 e maasvlakte) Start toetsvierdaagse Klas 1 toets NE, AK Maandag 2 juli Klas 2 toets WI, GS Klas 1 toets WI, BI Dinsdag 3 juli Klas 2 toets NE, EC Klas 1 toets EN, GS Woensdag 4 juli Klas 2 toets EN, BI Klas 1 toets BV Donderdag 5 juli Klas 2 toets BV, AK Vrijdag 6 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli Woensdag 11 juli Donderdag 12 juli Vrijdag 13 juli Schoolreis Bobbejaanland Boeken inleveren, u krijgt hiervan bericht van Iddink MaS afmaken klas 2 indien nodig MaS afmaken klas 2 indien nodig 9.00u Rapport uitreiking VAKANTIE Dinsdag 28 augustus 1 e lesdag schooljaar

2 De laatste weken De allerlaatste lesweek van dit schooljaar is een week van toetsen voor klas 1 en 2. Vrijdag sluiten we af in een pretpark. Dit jaar zal dat Bobbejaanland zijn. In de week van 9 juli hoeven de leerlingen alleen op maandag hun boeken in te leveren (ze kunnen dan ook hun toetsen inzien) en op donderdag 12 juli om 9.00u hun rapport op te halen. LET OP: Voor tweedeklas leerlingen die hun maatschappelijke stage nog niet op orde hebben zijn de dinsdag en de woensdag in die week beschikbaar. Zonder een voldoende beoordeling van de maatschappelijke stage (30 klokuren en een juist verslag!) kunnen de leerlingen niet in klas 3 starten. Leerlingen die hieraan niet voldoen ontvangen een brief van de teamleider. Globaland klas 1 Op donderdag 28 juni en vrijdag 29 juni zullen onze eerste klas leerlingen deelnemen aan het project Globaland, een onderwijsproject over de maatschappij en de wereld. Het project heeft de vorm van een spannend spel, waarin leerlingen in groepjes twee dagen lang een land besturen. In dat land is van alles mis. Er is bijvoorbeeld slecht onderwijs, er zijn geen goede wegen en het milieu is vervuild. De groepjes voeren allerlei actieve opdrachten uit, waarmee ze geld verdienen om hun land te verbeteren. Er wordt een ranglijst bijgehouden van welke groepen hun land het beste besturen. Het groepje met het beste land, ontvangt een leuke prijs tijdens de feestelijke afsluiting van het project. De begeleiding tijdens het project wordt verzorgd door een groep enthousiaste jongeren, in samenwerking met docenten van school. Futureland klas 2 De tweedeklassers gaan op vrijdag 29 juni ontdekken wat er gebeurt in de gloednieuwe haven op de Maasvlakte 2. Erg interessant om alles te weten te komen over het opspuiten van zand, de verwerking van containers, kranen en schepen in een van de grootste havens ter wereld. Een zeer leerzaam en leuk uitstapje dat o.a. heel goed aansluit bij economie, aardrijkskunde, duurzaamheid. De leerlingen krijgen informatie in de vorm van een les en film; daarna zullen ze met de ferry een rondvaart maken en de Maasvlakte gaan ontdekken. 8.45u 9.00u 10.00u 12.30u 13.30u verzamelen op school vertrek naar de Maasvlakte voorlichting, opdracht en boottocht vertrek naar school terug bij school Toetsen Van maandag 2 juli t/m donderdag 5 juli is er een toetsvierdaagse voor onze leerlingen. Verschillende vakken geven dan hun laatste repetitie, die uiteraard meetelt voor het overgangsrapport. Goed leren dus! Daar krijgen ze dan ook de tijd voor. Wilt u uw zoon/dochter bij ondersteunen? Voor hen is dit een spannende week.

3 Wilt u er ook op toezien dat de leerlingen de juiste materialen bij zich hebben, elke dag de boeken en schriften van hun tweede toets van die dag bij zich hebben om nog even te kunnen leren én een eigen leesboek voor als ze iets eerder klaar zijn met een toets! Na de laatste toets zijn de leerlingen vrij om te leren voor de volgende dag. Er is dan ook nog gelegenheid om vragen te stellen aan docenten. Wát de leerlingen precies voor elke toets moeten leren kunnen zij vinden op Somtoday. U heeft de leerstof voor de klas van uw kind ook ontvangen per mail. Toetsrooster 2 juli t/m 5 juli Neem voor de toets na de pauze je boeken en schriften mee om nog te kunnen leren! Iedereen heeft deze week een leesboek bij zich! Zorg bij elke toets voor een etui met complete inhoud! Je mag niets van een ander lenen. Zorg voor een goede nachtrust en een stevig ontbijt! Let goed op de begintijden! Klas 1 Ma 2 juli Di 3 juli Wo 4 juli Do 5 juli NE WI EN BV pauze AK BI GS Klas 2 Ma 2 juli Di 3 juli Wo 4 juli Do 5 juli WI NE EN BV pauze GS EC BI AK Personeel Einde dit schooljaar nemen we afscheid van Marleen Hogeweg, mentor van klas 1A, muziek en rekendocent. Marleen gaat de overstap maken naar het basisonderwijs om daar leerlingen in meerdere vakken te kunnen begeleiden. Ze heeft dan bijna 10 jaar op het Geuzencollege gewerkt. Dank voor al die jaren lesgeven en collegialiteit! We wensen haar heel veel succes met haar nieuwe baan. Na de zomervakantie komt Sarah Krug weer op school na een periode van heerlijk thuis genieten van haar dochter. Dat betekent dat we binnenkort ook afscheid gaan nemen van haar vervanger Namir Phelipa. We bedanken hem voor een gezellige, creatieve periode en wensen hem succes met afstuderen en het zoeken van een nieuwe betrekking.

4 Schoolreis Vrijdag 6 juli vertrekken we met nagenoeg alle leerlingen richting Bobbejaanland voor een gezellig dagje uit. Meer informatie hierover krijgen de leerlingen komende week per brief mee. Als uw kind een eigen identiteitsbewijs heeft, wilt u dit dan meegeven? In België moet in ieder geval iedereen boven 15 jaar zich kunnen identificeren. 8.15u 8.30u 17.00u 18.30u verzamelen op school in een lokaal vertrek naar Bobbejaanland verzamelen vóór de uitgang maar nog in het park; vertrek naar school terugkomst in Vlaardingen De leerlingen die niet meegaan op schoolreis worden op die dag om 9.00u op school verwacht. Omdat het hier om een officiële schooldag gaat wordt de absentie deze dag gewoon geregistreerd en is ongeoorloofd verzuim dus niet toegestaan. Herinnering: Mocht u de kosten van de schoolreis nog niet hebben betaald, wilt u dit dan alsnog vóór donderdag 5 juli doen? Dat kan door betaling via idealnet of contant bij de administratie van onze locatie. Als de kosten niet zijn voldaan, kan uw kind helaas niet mee naar Bobbejaanland en zal hem/haar op school een alternatief lesprogramma aangeboden worden. Boeken inleveren Op maandag 9 juli a.s. zullen de schoolboeken worden ingenomen door Iddink vanaf 8.30 uur tot uur. Iddink krijgt weer een plekje in de aula. Iddink heeft een formulier verzonden naar de ouders met daarop het tijdstip waarop de boeken moeten worden afgegeven en om welke boeken het gaat. Het is de bedoeling dat alle leerboeken worden ingeleverd, ontdaan van kaften en zonder papieren erin. De leerling moet het inleverformulier wat door Iddink is verzonden bijvoegen. LET OP: De leerlingen van klas 1 moeten hun boek van Levensbeschouwing inleveren bij mw. Noordzij. De leerlingen van klas 1 leveren het boek van verzorging in bij mw. Termote. (en dus niet bij IDDINK!) Boeken bestellen Het bestellen van de nieuwe boeken voor volgend schooljaar: Leerlingen die van klas 1 naar klas 2 gaan. o Pas als de leerlingen weten of ze over zijn en in welke klas ze komen kunnen ze de nieuwe boeken bestellen. o Wacht dus met bestellen tot ná de uitreiking van het rapport. Leerlingen die van klas 2 naar klas 3 gaan. o Pas als de leerlingen weten of ze over zijn en in welke klas ze komen kunnen ze de nieuwe boeken bestellen. o Wacht dus met bestellen tot ná de uitreiking van het rapport Leerlingen die zijn blijven zitten. o Wacht met bestellen tot ná de uitreiking van het rapport, dan is het pas zeker in welke klas ze komen. o Bij doubleren in klas 1: dhr. van Heiningen heeft een boekje met uitleg over de juiste manier van bestellen. De code voor het bestellen van de nieuwe boeken ontvangt u via de mail van de mentor.

5 Kluissleutel inleveren Tevens zullen ALLE leerlingen hun kluissleutels in moeten leveren. Dat kan vanaf maandag 2 juli uur. Wanneer een leerling zijn/haar sleutel niet inlevert zal volgend jaar een nieuwe sleutel moeten worden aangeschaft; de kosten van 10,-- komen dan voor uw rekening. De tweedejaars leerlingen krijgen bij het inleveren van de sleutel hun borg terug ( 5,-) op voorwaarde dat er geen openstaande betalingen zijn. Rapportvergaderingen Op maandag 9 juli vanaf uur zijn de rapportvergaderingen voor klas 1 en voor klas 2. In alle gevallen waarin een leerling niet gewoon bevorderd wordt naar de volgende klas op hetzelfde niveau, wordt er naar huis gebeld. Wij bellen op de dag van de rapportvergadering diegenen vóór zes uur! De overgangsnormering kunt u op onze site vinden. SOMTODAY U heeft via het online programma SOMtoday inzicht in de schoolgegevens van uw kind. Om het voor u mogelijk te maken voortaan zelf uw adres te wijzigen, passen wij in de eerste week van het nieuwe schooljaar uw gebruikersnaam aan. U krijgt uw nieuwe gebruikersnaam direct na de zomervakantie per brief toegestuurd. Heeft u hierover nog vragen? Neem dan gerust even contact op met school. Aankondiging niveau vaststellingsvergadering De eerste rapportvergadering in leerjaar 3 vindt plaats in november. Deze vergadering is tevens een niveau vaststellingsvergadering. Op grond van prestaties tot dat moment wordt voor alle derdejaars leerlingen bekeken of de overgangsnormering van klas 3 naar 4 haalbaar is. Daarmee wordt bepaald of er voldoende perspectief is voor een succesvolle voortzetting in de geadviseerde leerweg of dat wellicht de keuze voor een andere leerweg gewenst is. Contact Mocht u vragen hebben aangaande uw zoon/dochter, informatie of andere zaken die u ter ore komen, schroomt u niet om even contact op te nemen met de mentor of de teamleider! U kunt ons bereiken op school: Uiteraard kunt u ook mailen. Op dinsdag 28 augustus starten wij het nieuwe schooljaar: Namens alle collega s in de onderbouw Een fijne zomervakantie! Met vriendelijke groet, S. van Heiningen, kernteamleider C. Ritburg, teamleider onderbouw Holy

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de klassen 1d, 1e, 2d en 2e Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548 Onderwerp laatste lesweken en start nieuw schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019

Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019 Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019 Locatie HOLY Vandaag is de laatste schooldag voor de meivakantie! Twee vrije weken voor de leerlingen en voor ons om weer energie op te doen voor de laatste periode van

Nadere informatie

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling,

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4 Purmerend, 23 maart 2018 Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Binnenkort gaan de leerlingen beginnen aan het Centraal Examen.

Nadere informatie

Heel veel succes met voorbereiden en sterkte tijdens het maken van de toetsen. Het team van Houtens.

Heel veel succes met voorbereiden en sterkte tijdens het maken van de toetsen. Het team van Houtens. Houtens, 6 juni 2017 Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3, Tijdens de toetsweek zijn er afwijkende tijden. De klassen uit leerjaar 1 en 2 hebben 50 minuten per toets, en in leerjaar 3 is dat

Nadere informatie

Tweede leerjaar Regeling einde schooljaar en start schooljaar

Tweede leerjaar Regeling einde schooljaar en start schooljaar Tweede leerjaar Regeling einde schooljaar 2012-2013 en start schooljaar 2013 2014 Inhoud versie tweede leerjaar 1 Toetsweek 17 juni t/m 21 juni tweede leerjaar... 2 Inhalen van toetsen uit de toetsweek

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 20 juni 2018 S. van Stipdonk STIS/frep/18-B552

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 20 juni 2018 S. van Stipdonk STIS/frep/18-B552 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de klassen 1c en 2c Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 20 juni 2018 S. van Stipdonk STIS/frep/18-B552 Onderwerp laatste lesweken en start nieuw schooljaar Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van Het Schoter Datum: 15 juni 2018 Kenmerk: 17311/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Datum: 26 april 2018

Nieuwsbrief 5 Datum: 26 april 2018 Nieuwsbrief 5 Datum: 26 april 2018 Locatie HOLY Vandaag is de laatste schooldag voor de meivakantie! Twee weken voor de leerlingen en voor ons om weer energie op te doen voor de laatste periode van het

Nadere informatie

Eerste leerjaar Regeling einde schooljaar en start schooljaar

Eerste leerjaar Regeling einde schooljaar en start schooljaar Eerste leerjaar Regeling einde schooljaar 2012-2013 en start schooljaar 2013 2014 Inhoud versie eerste leerjaar 1 Toetsweek 17 juni t/m 21 juni eerste leerjaar... 2 Inhalen van toetsen uit de toetsweek

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Locatie Holy Februari 2019

Nieuwsbrief 4 Locatie Holy Februari 2019 Nieuwsbrief 4 Locatie Holy Februari 2019 Terugblik Nog twee schooldagen te gaan, en dan mogen we met elkaar genieten van een welverdiende voorjaarsvakantie. De afgelopen periode was weer een leuke, maar

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 1C en 2C Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523 Onderwerp Laatste lesweken en start nieuw schooljaar Geachte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Locatie Holy 21 februari 2018

Nieuwsbrief 4 Locatie Holy 21 februari 2018 Nieuwsbrief 4 Locatie Holy 21 februari 2018 Terugblik Nog twee schooldagen te gaan, en dan mogen we met elkaar genieten van een welverdiende voorjaarsvakantie. De afgelopen periode was weer een leuke,

Nadere informatie

EDITIE 5 14 JUNI 2019

EDITIE 5 14 JUNI 2019 EDITIE 5 14 JUNI 2019 S C H O O L J A A R 2018-2019 Menu ------------- ------- Rondom de examens: herexamen/ herprofilering, uitslag CE2 en diploma uitreiking In het onderstaande rooster staat een overzicht

Nadere informatie

LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR

LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR Juli 2015 SCHOOLEXAMENWEEK Leerjaar 3 HEESCH Aan: Leerlingen leerjaar 3 en hun ouder(s) / verzorger(s). Betreft: Schoolexamenweek

Nadere informatie

Houtens, 18 juni Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3,

Houtens, 18 juni Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3, Houtens, 18 juni 2019 Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3, Het schooljaar wordt afgesloten met een toetsweek. Dit jaar is dat van maandag t/m vrijdag 5. Alle leerlingen hebben de mogelijkheid

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE!

BELANGRIJKE INFORMATIE! Aan ouders en leerlingen van klas 4M/4MH BELANGRIJKE INFORMATIE! Rotterdam, 13 mei 2018 Betreft: Informatie einde schooljaar Geachte ouders/beste leerlingen, Maandag 14 mei start het Centraal Schriftelijk

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Beste leerlingen, Dit is de regeling met betrekking tot het einde van het huidige schooljaar en het begin van volgend schooljaar. In deze regeling kunnen jullie lezen wanneer je wel of niet naar school

Nadere informatie

Schoolkrant. We geven les:

Schoolkrant. We geven les: Schoolkrant algemeen christelijke school: dat zie je aan de aandacht die we hebben voor 'het omgaan met elkaar taalgebruik pesten we doen er iets aan we vinden het belangrijk dat leerlingen ouders en personeel

Nadere informatie

Info-avond zomerschool 7 t/m 21 juli Welkom

Info-avond zomerschool 7 t/m 21 juli Welkom Info-avond zomerschool 7 t/m 21 juli 2017 Welkom Info-avond zomerschool 7 t/m 21 juli 2017 mevr. Willemsen (1-, 2- en 3-vwo) dhr. Geluk (2-vmbo-t) dhr. de Bie (2- en 3- havo) dhr. de Jong (4-, 5- en 6-vwo)

Nadere informatie

Organisatie centraal eindexamen 2017

Organisatie centraal eindexamen 2017 Organisatie centraal eindexamen 2017 vmbo Reuver ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2017 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van de centrale examens beschreven. Ook zijn er belangrijke

Nadere informatie

Proefwerkweek klas 2 Walewyc-mavo. Proefwerkweek

Proefwerkweek klas 2 Walewyc-mavo. Proefwerkweek Proefwerkweek klas Walewyc-mavo Proefwerkweek Inhoud Rooster proefwerkweek Lokalen proefwerkweek Overzicht per vak wat moet ik leren Studeerschema/planning voor thuis Tips Rooster inleveren boeken maandag

Nadere informatie

Einde schooljaar

Einde schooljaar 29 juni 2018 Einde schooljaar 2017-2018 Het einde van het schooljaar is altijd een moment om de balans op te maken. Waar kunnen we als school trots op zijn en waar moeten we nog stappen zetten om te verbeteren?

Nadere informatie

Raayland Bulletin juni 2019

Raayland Bulletin juni 2019 Raayland Bulletin juni 2019 DE LAATSTE LOODJES Onze eindexamenkandidaten die gebruik hebben gemaakt van de herkansingen wachten in spanning op de resultaten! We duimen voor hen dat het resultaat er mag

Nadere informatie

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU -------------------- ---------- HEREXAMEN/HERPROFILEREN In het onderstaande rooster staat het overzicht wanneer, waar en welke vakken voor het 2e tijdvak worden afgenomen. We

Nadere informatie

Esdal College Boermarkeweg. woordzoeker.

Esdal College Boermarkeweg. woordzoeker. woordzoeker Www.esdalcollege.nl 1 Beste jongens en meisjes, Welkom! Het schooljaar in groep 8 is bijna voorbij en de zomervakantie komt eraan. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar. De

Nadere informatie

Info-avond zomerschool 16 t/m 27 juli Welkom

Info-avond zomerschool 16 t/m 27 juli Welkom Info-avond zomerschool 16 t/m 27 juli 2018 Welkom Info-avond zomerschool 16 t/m 27 juli 2018 mevr. De Bruin (1-hv) mevr. Willemsen (1-, 2- en 3-vwo) dhr. Geluk (1-th & 2-vmbo-t) dhr. De Bie (2- en 3- havo)

Nadere informatie

Proefwerkweek klas 1 Walewyc-mavo. Proefwerkweek

Proefwerkweek klas 1 Walewyc-mavo. Proefwerkweek Proefwerkweek klas Walewyc-mavo Proefwerkweek Inhoud Rooster proefwerkweek Lokalen proefwerkweek Overzicht per vak wat moet ik leren Studeerschema/planning voor thuis Tips Rooster inleveren boeken op maandag

Nadere informatie

Organisatie centraal eindexamen 2016

Organisatie centraal eindexamen 2016 Organisatie centraal eindexamen 2016 vmbo Reuver ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2016 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van de centrale examens beschreven. Ook zijn er belangrijke

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3-vwo-Xtra 1314.5

Nieuwsbrief 3-vwo-Xtra 1314.5 Nieuwsbrief 3-vwo-Xtra 1314.5 Beste ouders, Nog even en het schooljaar is ten einde. Over de afsluiting van het schooljaar en het begin van volgend jaar zult u in deze Nieuwsbrief een aantal huishoudelijke

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van Het Schoter Datum: 21 juni 2019 Kenmerk: 18190368/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

Let op: Lesvrije dag. Toneelvoorstellingen. Assembly B1/IG1. Laatste lesdag. pagina 1 van 5. de leerlingen van leerjaar 1 en mavo-2

Let op: Lesvrije dag. Toneelvoorstellingen. Assembly B1/IG1. Laatste lesdag. pagina 1 van 5. de leerlingen van leerjaar 1 en mavo-2 Aan: Ter kennis aan: Betreft: de leerlingen van leerjaar 1 en mavo-2 de ouders / verzorgers einde schooljaar Rotterdam, 12 juni 2018 Beste leerling, Geachte ouders / verzorgers, Het einde van dit schooljaar

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave NIEUWSBRIEF juli 2013 Nieuwsbrief voor ouders en verzorgers Geachte ouders, verzorgers In de laatste periode van het schooljaar vinden altijd veel activiteiten plaats: de start van de centrale examens,

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar Rood = nieuw toegevoegd of gewijzigd Geel = toetsweek. Weeknr.

Jaarkalender schooljaar Rood = nieuw toegevoegd of gewijzigd Geel = toetsweek. Weeknr. Jaarkalender schooljaar 2018 2019 Rood = nieuw toegevoegd of gewijzigd Geel = toetsweek Weeknr. Kwintaal Dag Datum Onderbouw 1 + 2 Middenbouw 3 + 4 Bovenbouw 5 + 6 Algemeen 14 4 ma 1 apr Projectdag klas

Nadere informatie

Proefwerkweek Olympiaklas 1 Walewyc-mavo. Proefwerkweek

Proefwerkweek Olympiaklas 1 Walewyc-mavo. Proefwerkweek Proefwerkweek Olympiaklas Walewyc-mavo Proefwerkweek Inhoud Rooster proefwerkweek Lokalen proefwerkweek Overzicht per vak wat moet ik leren Studeerschema/planning voor thuis Tips Rooster inzage proefwerken

Nadere informatie

LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3

LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR Juli 2017 1/6 Locatie Heesch Programma Einde Schooljaar 2016-2017 Uiterlijk dinsdag 27 juni Zorg dat je de Rapportmap

Nadere informatie

Dag Datum Onderbouw Middenbouw Bovenbouw Algemeen. Klas 3: LA + GS U-talent campus klas 5. Klas 3: FA + NA U-talent campus klas 5

Dag Datum Onderbouw Middenbouw Bovenbouw Algemeen. Klas 3: LA + GS U-talent campus klas 5. Klas 3: FA + NA U-talent campus klas 5 Jaarkalender schooljaar 2018 2019 Rood = nieuw toegevoegd of gewijzigd Geel = toetsweek Weeknr. Kwintaal Dag Datum Onderbouw 1 + 2 Middenbouw 3 + 4 Bovenbouw 5 + 6 Algemeen 11 3 ma 11 mrt Klas 1: FA +

Nadere informatie

Dag Datum Onderbouw Middenbouw Bovenbouw Algemeen. di 26 mrt Klassieke reizen leerjaar 5 Rome, Griekenland t/m 1 april

Dag Datum Onderbouw Middenbouw Bovenbouw Algemeen. di 26 mrt Klassieke reizen leerjaar 5 Rome, Griekenland t/m 1 april Jaarkalender schooljaar 2018 2019 Rood = nieuw toegevoegd of gewijzigd Geel = toetsweek Weeknr. Kwintaal Dag Datum Onderbouw 1 + 2 Middenbouw 3 + 4 Bovenbouw 5 + 6 Algemeen 13 4 ma 25 mrt Deadline aanvraag

Nadere informatie

Hierbij ontvang je de laatste informatie over het Centraal Examen, de uitslag en de herkansingen.

Hierbij ontvang je de laatste informatie over het Centraal Examen, de uitslag en de herkansingen. Eindhoven, 22 april 2014 Aan «Roepnaam» «Tussenv» «Achternaam» en ouder(s)/verzorger(s) ***** Belangrijke informatie over het examen****** Beste «Roepnaam», Klas: «Klas» Hierbij ontvang je de laatste informatie

Nadere informatie

Proefwerkweek klas 1 Walewyc-mavo. Proefwerkweek

Proefwerkweek klas 1 Walewyc-mavo. Proefwerkweek Proefwerkweek klas Walewyc-mavo Proefwerkweek Inhoud Rooster proefwerkweek Lokalen proefwerkweek Overzicht per vak wat moet ik leren Studeerschema/planning voor thuis Tips Rooster inzage proefwerken woensdag

Nadere informatie

5 HAVO. Voorlichtingsavond over het examenjaar

5 HAVO. Voorlichtingsavond over het examenjaar 5 HAVO Voorlichtingsavond over het examenjaar Opbouw van deze avond 19.30 uur: welkom en opening 19.35 uur: opbouw van het examenjaar 20.15 uur: uiteen in mentorgroepen 20.45 uur: einde Agenda Jaarplanning

Nadere informatie

Teamleider leerjaar 3&4 Theoretische leerweg

Teamleider leerjaar 3&4 Theoretische leerweg Welkom bij het Reeshof College Teamleider leerjaar 3&4 Theoretische leerweg Daan Hamann E-mail: dhamann@reeshofcollege.nl Heeft u vragen, neem dan gerust contact op. Klas xx Mentor Voor- Achternaam E-mail:

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie september 0 versie 0 In rood activteiten in het Michaël college-markenhage examentraject die op Markenhage plaatsvinden (leerlingen klas en ). AUGUSTUS 0 7 8 0 7 8 0.00 uur-. uur SLV.. uur Ontvangst nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam oktober 2012 Jaargang 3, nummer 2 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de tweede digitale Nieuwsbrief van het schooljaar. In deze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte

Nadere informatie

Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed

Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed 1-7-2016 Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed Het Vakcollege Maarsbergen (voorheen Scholengemeenschap Maarsbergen) is de afgelopen jaren een aantal keren bezocht door de inspectie

Nadere informatie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 vr 14-08-15 zomervakantie 34 1 ma 17-08-15 Boeken halen 3de jaars; Info

Nadere informatie

Hierbij deel ik u mee dat uw zoon/dochter geplaatst is in klas: Namens het team van het Bredero Beroepscollege wensen wij u een fijne vakantie,

Hierbij deel ik u mee dat uw zoon/dochter geplaatst is in klas: Namens het team van het Bredero Beroepscollege wensen wij u een fijne vakantie, Retouradres: Meeuwenlaan 132, 1022 AM Amsterdam Aan de ouders/verzorgers van Onderwerp: informatie betreffende het nieuwe schooljaar 2017-2018 Vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg Geachte ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Agenda schooljaar 2016/2017

Agenda schooljaar 2016/2017 Agenda schooljaar 2016/2017 Oktober 2016 Wo. 12 oktober 2016 MR vergadering Doetinchem Do. 13 oktober 2016 Klas 2A, 2B, 2C Excursie Openluchtmuseum Arnhem Sla je slag! Do. 13 oktober 2016 Leerjaar 3 CKV

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G5

Nieuwsbrief voor ouders G5 Nieuws voor leerjaar 5 1. Verbreden zonder grenzen Op 27 september hebben we tijdens de informatieavond voor de Gymnasium-5 leerlingen en hun ouders de aftrap gegeven aan Verbreden zonder grenzen. Zoals

Nadere informatie

Organisatie centraal eindexamen 2017

Organisatie centraal eindexamen 2017 Organisatie centraal eindexamen 2017 vmbo BBL, KBL & GT Swalmen ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2017 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van de centrale examens beschreven. Ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo juni 2016, jr 7 - no 8

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo juni 2016, jr 7 - no 8 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo juni 2016, jr 7 - no 8 Nieuwsbrief Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin onder andere de activiteiten, die plaatsvinden in de laatste weken voor

Nadere informatie

Personeelsinfo Weeknummer: 29

Personeelsinfo Weeknummer: 29 Weeknummer: 29 Publicatiedatum: 14 juli 2017 Personeel Persoonlijke boodschap van Paul de Vrijer. Klik hier voor het bericht. Leerlingen Er zijn deze week geen bijzonderheden! Jarigen 20 juli: René Remie

Nadere informatie

augustus september september JAARAGENDA schooljaar Tijd Plaats Voor wie Activiteit startweek Datum 35/01 36/02 ma 2

augustus september september JAARAGENDA schooljaar Tijd Plaats Voor wie Activiteit startweek Datum 35/01 36/02 ma 2 augustus september september Datum 35/01 di 27 wo 28 do 29 vr 30 36/02 ma 2 JAARAGENDA schooljaar 2019-2020 Tijd Plaats Voor wie Activiteit startweek in deze week 08.30 lokaal 17 zij-instroom klas 2 kennismaking

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit 3, 4 h en 3, 4 en 5 v Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Onderwerp Einde schooljaar 2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

LAATSTE WEKEN EERSTE WEKEN LEERLINGEN

LAATSTE WEKEN EERSTE WEKEN LEERLINGEN 29 juni 2018 Normering TV2 (uitslag 2e tijdvak van het centraal schriftelijk examen) Toetsweek mavo 3, havo 3 en vwo 3 Toetsweek bovenbouw havo/vwo (aantal dagen havo 4/vwo 4 kan afwijken) Diploma-uitreiking

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste examenkandidaat,

Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste examenkandidaat, Aan alle examenkandidaten en hun ouder(s)/verzorger(s) KENMERK : examen\265-xm.ni19 GELDROP, 10 april 2019 ONDERWERP : mededelingen CE en regelingen eindexamen VWO, HAVO en VMBO-t Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Veelgestelde vragen eindexamenleerlingen over toetsen VMBO Maastricht FAQ s versie 25 juli 2018

Veelgestelde vragen eindexamenleerlingen over toetsen VMBO Maastricht FAQ s versie 25 juli 2018 Veelgestelde vragen eindexamenleerlingen over toetsen VMBO Maastricht FAQ s versie 25 juli 2018 Algemeen De leerlingen krijgen informatie over de Zomerschool via Magistermail, kijk regelmatig! Deze lijst

Nadere informatie

1. Inleiding. Hallo allemaal,

1. Inleiding. Hallo allemaal, 1. Inleiding Hallo allemaal, Voor jullie ligt het carrouselboekje voor 2 VMBO-t. Met dit boekje willen wij jullie en je ouders zo vroeg mogelijk inlichten over het verloop van dit schooljaar, 2010 2011,

Nadere informatie

Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018

Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018 Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018 vmbo theoretische leerweg Reuver ORGANISATIE CENTRAAL SCHRIFTELIJK EINDEXAMEN 2018 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van het

Nadere informatie

Let op: De informatie in deze brief is alleen voor leerlingen van B1, M2 en de ISK (niet voor IG3) en voor hun ouders/verzorgers.

Let op: De informatie in deze brief is alleen voor leerlingen van B1, M2 en de ISK (niet voor IG3) en voor hun ouders/verzorgers. Aan: Ter kennis aan: Betreft: de leerlingen van leerjaar 1, mavo-2 en de (niet voor IG3) de ouders / verzorgers einde schooljaar Rotterdam, 22 mei 2017 Beste leerling, Geachte ouders / verzorgers, Het

Nadere informatie

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Einde schooljaar 2013-2014 Week 28 maandag 7 juli, leerling-/oudergesprekken, leerling-/oudergesprekken uitstapje Efteling dinsdag 8 juli

Nadere informatie

Het Centraal Examen 2018

Het Centraal Examen 2018 Het Centraal Examen 2018 Voor de leerlingen VMBO-BB/LWT Inhoud Voorwoord... 3 Examenperiode... 4 Plaats van het examen... 4 Verzuim bij het examen... 4 Uitgesteld examen i.v.m. wettelijk geoorloofde afwezigheid...

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Den Haag, juli 2016 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Welkom bij het Reeshof College

Welkom bij het Reeshof College Welkom bij het Reeshof College Klas xx Mentor Voor- Achternaam E-mail: xxxxxx@reeshofcollege.nl Werkdagen: ma-di-wo-do-vrij Teamleider leerjaar 3&4 Basis- en Kaderberoepsgerichte leerweg Patrick Tonnaer

Nadere informatie

Wij verzoeken u het keuzeformulier uiterlijk vrijdag 15 maart, door uw zoon/dochter te laten inleveren bij de mentor.

Wij verzoeken u het keuzeformulier uiterlijk vrijdag 15 maart, door uw zoon/dochter te laten inleveren bij de mentor. Aan de ouders/verzorgers van leerlingen uit het derde leerjaar GL UCN 18/19 170 Zaandam, januari 2019 Geachte ouders/verzorgers, Wij nodigen u uit op dinsdag 5 februari voor een informatieavond over de

Nadere informatie

keuzeformulier uiterlijk vrijdag 15 maart

keuzeformulier uiterlijk vrijdag 15 maart Aan de ouders/verzorgers van leerlingen uit het derde leerjaar TL. UCN 18/19 170 Zaandam, januari 2019 Geachte ouders/verzorgers, Wij nodigen u uit op dinsdag 5 februari voor een informatieavond over de

Nadere informatie

AGENDA OKTOBER 2015. Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015. Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2)

AGENDA OKTOBER 2015. Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015. Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2) Nummer 4 16 oktober 2015 AGENDA OKTOBER 2015 Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015 Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2) Woensdag 28 oktober Schoolexamen (SE) week 1 (klas

Nadere informatie

Dag Datum Onderbouw Middenbouw Bovenbouw Algemeen

Dag Datum Onderbouw Middenbouw Bovenbouw Algemeen Jaarkalender schooljaar 2018 2019 Rood = nieuw toegevoegd of gewijzigd Weeknr. Kwintaal Dag Datum Onderbouw 1 + 2 Middenbouw 3 + 4 Bovenbouw 5 + 6 Algemeen 6 3 ma 4 feb 10 min gesprekken docenten middag

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Raayland Bulletin juni 2018

Raayland Bulletin juni 2018 Raayland Bulletin juni 2018 DE LAATSTE LOODJES Onze eindexamenkandidaten die gebruik hebben gemaakt van de herkansingen wachten in spanning op de resultaten! We duimen voor hen dat het resultaat er mag

Nadere informatie

BEVORDERINGSNORMEN 2 havo en 2 vwo

BEVORDERINGSNORMEN 2 havo en 2 vwo 2017-2018 BEVORDERINGSNORMEN 2 havo en 2 vwo De volgende vakken worden in 2 havo en 2 vwo aangeboden: NE FA DU EN GS AK WI NA BI MU LO BVOO = Nederlands = Frans = Duits = Engels = Geschiedenis = Aardrijkskunde

Nadere informatie

Van de schoolleiding Inspectiebezoek

Van de schoolleiding Inspectiebezoek Van de schoolleiding Het schooljaar 2017 2018 zit er weer op en we kunnen terugkijken op een succesvol jaar mèt de bijbehorende spanning in de slotfase van de wedstrijd. Een aantal leerlingen moest de

Nadere informatie

Organisatie Centraal Eindexamen 2018

Organisatie Centraal Eindexamen 2018 Organisatie Centraal Eindexamen 2018 vmbo basisberoepsgerichte leerweg kaderberoepsgerichte leerweg gemengde/theoretische leerweg Swalmen ORGANISATIE CENTRAAL EINDEXAMEN 2018 VMBO Beste examenkandidaat,

Nadere informatie

HLZ Toetsweek Klas V3A, V3B & V3C

HLZ Toetsweek Klas V3A, V3B & V3C HLZ Toetsweek Klas V3A, V3B & V3C Donderdag 27 juni 2019 t/m Woensdag 3 juli 2019 Beste leerlingen (en meelezende ouders) van leerjaar 3, Van donderdag 27 juni t/m woensdag 3 juli is de toetsweek. Na deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Juni nr. 6. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Juni nr. 6. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief Voorwoord We zitten alweer in de laatste fase van het schooljaar 2015-2016. Morgen horen de examenleerlingen of zij geslaagd zijn. Dat is een zeer spannende dag voor zowel de leerlingen, ouders/verzorgers

Nadere informatie

afgenomen. Data, tijden en lokalen, alsmede de regels m.b.t. de examens kunt u / kunnen

afgenomen. Data, tijden en lokalen, alsmede de regels m.b.t. de examens kunt u / kunnen Bergschenhoek, april 2018 Betreft: afronding examenjaar Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste leerling, De afrondende fase voor onze vierdejaars leerlingen BBL, KBL en GL/TL in de vorm van het CSPE, het

Nadere informatie

Graag willen wij u / jullie over een aantal belangrijke zaken informeren:

Graag willen wij u / jullie over een aantal belangrijke zaken informeren: Bergschenhoek, 20 april 2017 Betreft: afronding examenjaar Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste leerling, De afrondende fase voor onze vierdejaars leerlingen BBL, KBL en GL/TL in de vorm van het CSPE,

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G2

Nieuwsbrief voor ouders G2 1. Constante evaluatie van de leerlingen Gedurende het schooljaar vindt een constante evaluatie van de leerlingen plaats. We monitoren door middel van (formatieve) toetsen, praktische opdrachten en presentaties.

Nadere informatie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 vr 14-08-15 zomervakantie 34 1 ma 17-08-15 Boeken halen 3de jaars; Info

Nadere informatie

BEVORDERINGSNORMEN 3 HAVO en 3 (T)VWO

BEVORDERINGSNORMEN 3 HAVO en 3 (T)VWO 2016-2017 BEVORDERINGSNORMEN 3 HAVO en 3 (T)VWO De volgende vakken worden in 3 HAVO en 3 (T)VWO aangeboden: NE = Nederlands FA = Frans DU = Duits EN = Engels GS = Geschiedenis AK = Aardrijkskunde WI =

Nadere informatie

Nummer 2 12 september 2013

Nummer 2 12 september 2013 Nummer 2 12 september 2013 16/9 Ma 20.00-21.30 uur Voorlichtingsavond klas 1A t/m 1E 17/9 Di 20.00-21.30 uur Voorlichtingsavond klas 1F t/m 1J 18/9 Wo 20.00-21.30 uur Voorlichtingsavond klas 3 19/9 Do

Nadere informatie

EDITIE 3 9 FEBRUARI 2018 MENU

EDITIE 3 9 FEBRUARI 2018 MENU EDITIE 3 9 FEBRUARI 2018 MENU -------------------- ---------- PROJECT GRIP OP GELD Van 5 t/m 16 maart doen alle leerlingen uit klas 3 met het vak economie mee met het project Grip op Geld. Dit project

Nadere informatie

Dag Datum Onderbouw Middenbouw Bovenbouw Algemeen. vr 18 jan Excursie klas 5 (kunst algemeen) Rijksmuseum

Dag Datum Onderbouw Middenbouw Bovenbouw Algemeen. vr 18 jan Excursie klas 5 (kunst algemeen) Rijksmuseum Jaarkalender schooljaar 2018 2019 Rood = nieuw toegevoegd of gewijzigd Weeknr. Kwintaal Dag Datum Onderbouw 1 + 2 Middenbouw 3 + 4 Bovenbouw 5 + 6 Algemeen vr 18 jan Excursie klas 5 (kunst algemeen) Rijksmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 29 augustus 2016

Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 29 augustus 2016 Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 29 augustus 2016 Hartelijk Welkom op het Geuzencollege! Met deze woorden is het startschot gegeven voor het schooljaar 2016 2017. Het welkom is ook aan u gericht! Wij hechten

Nadere informatie

Dag Datum Onderbouw Middenbouw Bovenbouw Algemeen. vrij 24 aug. Ontvangst nieuwe collega s;

Dag Datum Onderbouw Middenbouw Bovenbouw Algemeen. vrij 24 aug. Ontvangst nieuwe collega s; Jaarkalender schooljaar 2018 2019 Rood = nieuw toegevoegd of gewijzigd Weeknr. Kwintaal Dag Datum Onderbouw 1 + 2 Middenbouw 3 + 4 Bovenbouw 5 + 6 Algemeen vrij 24 aug. Ontvangst nieuwe collega s; 35 1

Nadere informatie

Toetsing en examinering in de bovenbouw. Praktische handleiding bij de toetsweken en het centraal examen

Toetsing en examinering in de bovenbouw. Praktische handleiding bij de toetsweken en het centraal examen Toetsing en examinering in de bovenbouw Praktische handleiding bij de toetsweken en het centraal examen Gerrit van der Veen College 2018-2019 1 Inhoud Inleiding... 3 Overzicht toetsen 2018-2019... 4 Toetsroosters

Nadere informatie

BEVORDERINGSNORMEN 3 havo en 3 vwo

BEVORDERINGSNORMEN 3 havo en 3 vwo 2018-2019 BEVORDERINGSNORMEN 3 havo en 3 vwo De volgende vakken worden in 3 havo en 3 vwo aangeboden: NE FA DU EN GS AK WI NA SK BI EC LO BV 1) O&O 1) = Nederlands = Frans = Duits = Engels = Geschiedenis

Nadere informatie

Welkom bij het Reeshof College

Welkom bij het Reeshof College Welkom bij het Reeshof College Klas xx Mentor Voor- Achternaam Email: xxxxxx@reeshofcollege.nl Werkdagen: ma-di-wo-do Ouderavond leerjaar 3 KB 15 september 2015 2 Teamleider leerjaar 3&4 Basis- en kaderberoepsgerichte

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Mededelingen over het einde van schooljaar 2014-2015

Mededelingen over het einde van schooljaar 2014-2015 Mededelingen over het einde van schooljaar 2014-2015 Gang van zaken rond de eindexamens Dinsdag 16 juni 2015 tot en met donderdag 18 juni 2015 Zittingen van het tweede tijdvak, voor inhalen, herkansen

Nadere informatie

Proefwerkweek klas 2 Walewyc-mavo. Proefwerkweek

Proefwerkweek klas 2 Walewyc-mavo. Proefwerkweek Proefwerkweek klas Walewyc-mavo Proefwerkweek Inhoud Rooster proefwerkweek Lokalen proefwerkweek Overzicht per vak wat moet ik leren Studeerschema/planning voor thuis Tips Rooster inleveren boeken maandag

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2018-2019 Den Haag, juli 2018 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Proefwerkweek klas 3 Walewyc-mavo. Proefwerkweek

Proefwerkweek klas 3 Walewyc-mavo. Proefwerkweek Proefwerkweek klas 3 Walewyc-mavo Proefwerkweek Inhoud Rooster proefwerkweek Lokalen proefwerkweek Belangrijke weetjes Overzicht per vak wat moet ik leren Tips Studeerschema/planning voor thuis Rooster

Nadere informatie

Examenboekje Hofstraat 2018 Inhoudsopgave:

Examenboekje Hofstraat 2018 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave: 1. Belangrijke data op een rij 2. Het CSPE - praktijkexamen 3. Het centraal examen (CE) 4. Rooster centraal examen 5. Wanneer ben je geslaagd? 6. Rooster herexamens 7. Diploma uitreiking

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 2 juli 2018 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2018-2019 leerjaar 1 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie