Nieuwsbrief 3 Datum: 21 december 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 3 Datum: 21 december 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 3 Datum: 21 december 2017 Locatie HOLY Om te beginnen willen we graag kort met u terugblikken op de afgelopen 9 weken, de laatste schoolweken in Wat zijn die snel voorbij gegaan! Een tweede periode in dit schooljaar waarin naast alle gewone lessen ook de eerste praktijkweek, meerdere ontmoetingen met groep 8 leerlingen en hun ouders, de goede doelen actie zijn geweest. Als afsluiting komt de kerstviering eraan. We kunnen met elkaar stellen dat de leerlingen het goed doen, al hebben we er wel eens dagen tussen zitten dat ze met elkaar behoorlijk druk zijn. Goed dat er nu een periode van rust aankomt; twee weken waarin een ieder andere activiteiten kan doen dan de dagelijkse (werk)beslommeringen. Rapporten Aan de hand van het eerste rapport zijn besprekingen gevoerd waarbij de mentor, alle vakdocenten, de zorgcoördinator, de decaan, de kernteamleider en de locatieleider aanwezig waren. Met grote zorgvuldigheid wordt elke leerling besproken op onderwijskundige resultaten als ook op de sociaal emotionele ontwikkeling. Tijdens de oudermiddag/avond is de mentor met u hierover in gesprek gegaan. Rekenen en taal Voor de vakken rekenen en taal vindt u geen cijfer terug op het rapport, terwijl de leerlingen tijdens de lessen wel toetsen krijgen. Maar dat wil niet zeggen dat die cijfers niet belangrijk zijn! De cijfers voor woordenschat vanuit taal, het niveau van begrijpend lezend en het referentieniveau waarop uw kind rekent worden bij gehouden in het zgn. Taal&Rekendossier. Ook vanuit de Cito volgtoetsen worden de diverse niveaus hierin bijgehouden. Met dit dossier houden we de voortgang van de basisvaardigheden van de leerling in de gaten, vaardigheden die dienen ter ondersteuning van de andere vakken en belangrijk zijn bij de niveaubepaling bij de overgang. Met elkaar kunnen we de leerplannen van de leerlingen hierop afstemmen: onderhouden wat je al kan en werken aan wat je nog moet leren. Personeel Per 1 november hebben we afscheid genomen van twee collega s, mw. Eerhart en dhr. van Buuren. Met elkaar hebben we hen een mooi feestje ter afscheid bezorgd. Twee middagen, veel mooie woorden, emotioneel en overweldigend. Twee verschillende feestjes passend bij hun persoonlijkheden; zoals zij dat graag wilden. Wij wensen hen alle goeds! Mw. Sayma is 21 oktober bevallen van een prachtzoon, Yakup. Tot aan de kerstvakantie is zij vervangen door mw. Akar. Als jonge economie docente was zij snel thuis op onze locatie. Net als zij vinden we het jammer dat ze ons weer gaat verlaten. We danken haar voor haar inzet en wensen haar veel geluk in haar verdere loopbaan als docente. Na de kerstvakantie zal mw. Sayma haar economielessen weer oppakken. Welkom terug in het team! Mw. Krug is in blijde verwachting en zal per 1 februari met zwangerschapsverlof gaan. Over de vervanging van haar mentoraat zijn we nog in gesprek; voor de lessen beeldende vorming hebben we een vacature uitgezet.

2 Praktijkweek Gezond & Veilig De praktijkweek was weer geslaagd! De leerlingen hebben op een praktische manier heel veel info gekregen en zijn voornamelijk zelf daarmee aan de slag gegaan. Een week waarin veiligheid in het verkeer, veilig met elkaar omgaan, gezonde voeding en gezond bewegen aan de orde kwamen. Hopelijk nemen ze veel daarvan mee in hun verdere leventje. Dank aan de collega s voor hun inzet om te zorgen dat deze week goed en gezellig verliep. Op dinsdag 31 oktober hebben we met alle leerlingen van de locatie Holy een gezamenlijk ontbijt gehouden. Wat een geweldige happening was dat! Gezellig aan tafel met uw kind met verse broodjes gezond, Fair Trade sappen en nog veel meer! We hebben de week afgesloten met een uitstapje naar de Uithof om te skiën, te snowboarden of te schaatsen. Graag willen we de gezonde leefstijl bij onze leerlingen verder stimuleren en hopen dat deze praktijkweek daar een aanjager voor is geweest. Zoals u weet delen wij op woensdag partjes appel uit aan de leerlingen. Het zou fijn zijn als u met regelmaat fruit of groente als aanvulling op de lunch mee geeft. Zelf hebben we subsidie aangevraagd om de leerlingen net als afgelopen jaar een aantal dagen in de week fruit aan te kunnen bieden. Gezonde school We mogen ons weer 3 jaar lang officieel Gezonde School noemen; om te beginnen het certificaat voor Bewegen en Sport. Uiteraard willen we opnieuw Gezonde school voor meerdere thema`s zijn. We gaan ook daarvoor laten zien dat we aan de eisen voldoen. Leerlingenraad Wat een goede constructieve bijeenkomsten heeft onze leerlingenraad! Samen met dhr. Van Heiningen zijn ze in het leerlingenstatuut gedoken waar veel te moeilijk taalgebruik in staat. Daarvoor komt een andere versie. Onze eigen veiligheidsthermometer die afgenomen was binnen het project Pesten stoppen? Dat kun jij wel! is met hen besproken. Wat opviel was dat bijna alle leerlingen zich veilig voelen bij ons op school, maar er zijn wél wat verbeterpunten. Veel leerlingen vinden het vervelend dat hun spullen door anderen gepakt worden zonder dat ze het goed vinden. Als je stop zegt of houd er mee op dan gaan sommigen toch gewoon door en dat vinden veel leerlingen vervelend. De leerlingenraad wil snel nog een keer extra bijeenkomen om oplossingen te bedenken voor deze twee zaken die ook volgens hen veel beter kunnen en moeten. De mentoren hebben de resultaten van deze veiligheidsthermometer voor hun klas al een tijdje terug ontvangen en zijn met hun leerlingen met de verbeterpunten aan de slag. Vanuit de actie Schoon Loont hebben we als locatie een 3 e prijs van 500 gewonnen. De leerlingenraad gaat binnen de klassen overleggen wat we hiermee gaan doen.

3 Ouderraad Op 30 oktober jl. heeft het eerste overleg van de ouderraad plaats gevonden. Het is fijn om te merken dat ouders met verschillende redenen deelnemen, maar dat vooral de betrokkenheid bij hun kind voorop staat. Welkom aan de nieuwe ouders! Binnen de Lentiz onderwijsgroep en ook binnen de scholen zijn wij op weg naar een nieuw MeerjarenPlan. Op 7 november hebben de ouderraden van onze drie locaties onder het genot van een hapje en een drankje in ons restaurant Lef meegedacht in de evaluatie van onze kernwaarden en in de doelen van het nieuwe zgn. Schoolmeerjaren Plan. Een mooie bijeenkomst! De huidige ouderraad van locatie Holy bestaat uit de volgende ouders: Mw. de Groot, moeder van Tom 2E Mw. Steenbergen, moeder van Mila 2C Mw. Burggraaf, moeder van Sepke 2E Mw. Bisschop, moeder van Jamison 2E Mw. Borgman, moeder van Gerano 2B Mw. Romijn, moeder van Samantha 1D Mw. t Hart, moeder van Niek 1E Mw. Hillenius, moeder van Danielle 1E Heeft u vragen of wilt u iets besproken hebben door de ouderraad dan kunt u hen benaderen. De adressen zullen spoedig op onze site verschijnen. Basismiddagen Basismiddagen, scholenmarkten we zijn al weer volop in de weer om iedereen bekend te maken met het Geuzencollege. Dank aan alle collega s, maar zeker ook aan onze lentoren. De positieve vrolijke uitstraling die deze foto laat zien, heeft die drie basismiddagen een extra tintje gegeven. Deze kanjers (ze staan helaas niet allemaal op de foto) verdienen een extra compliment! Goede doelen dag en actie Zoals we al jaren gewend zijn, zetten de leerlingen zich tussen Sint en Kerst in voor een goed doel. Leerlingen en ouders hebben gestemd: het opgehaalde en verdiende geld gaat naar twee doelen.

4 Onze leerlingen hebben kunnen kiezen uit twee manier om geld te maken : 1. Je krijgt van school 2,50 en daar moet je méér van maken. Ideeën hiervoor zijn gegeven, maar veel leerlingen zijn aan de slag gegaan met hele leuke zelfbedachte acties. 2. Je gaat op school een tekening maken en deze kan worden afgedrukt op kaarten (leuk voor kerst!), bekers, schrijfblokken, puzzels, magneten, broodtrommels, noem maar op! Je krijgt een eigen webwinkel bij Tekenfund waar je je spullen kan verkopen. Daarnaast hebben alle eersteklassers bij het vak techniek een Lichthuisje gemaakt, dat ze binnen hun familie kunnen verkopen voor het goede doel. Op de Goede Doelen Dag op 5 december hadden we weer een heel spelcircuit in de school, waaraan leerlingen konden deelnemen als zij daarvoor een strippenkaart kochten. Met de strippenkaart konden ze ook iets lekkers kopen in de Heel Holy Bakt -winkel. Ongelofelijk wat een mooie taarten, koek, cake er mee gebracht waren. En ook zo veel! De Heel Holy Bakt-Trofee ging naar Isa uit klas 1A. Nogmaals van harte gefeliciteerd! De actie met de tekeningen loopt nog door tot na de kerstvakantie. We kunnen dus nog niet zeggen hoeveel geld we met elkaar hebben opgehaald voor de goede doelen, maar we hopen met elkaar weer op een mooi bedrag! U hoort daar nog van. Kerstviering De laatste vrijdag voor de kerstvakantie zullen we voor al onze klassen een kerstviering organiseren, een gezamenlijk stilstaan bij het kerstfeest gevolgd door een activiteit in de klas. Laten we een kaars aansteken: lichtpuntje in een wereld waar mensen soms niet meer in het licht durven geloven. Laten we in het licht van kerst uitkijken naar een wereld waar het anders wordt: waar mensen elkaar het licht in de ogen gunnen en een licht voor anderen zijn.

5 In deze derde nieuwsbrief van dit schooljaar kijken we uiteraard ook alvast vooruit richting de voorjaarsvakantie en informeren wij u over de activiteiten in de komende periode. De complete jaaragenda kunt u vinden op de site Vrijdag 22 december Kerstviering klas 1 en 2 van 8.30u 11.00u Maandag 8 januari Donderdag 11 januari Maandag 15 januari Kerstvakantie Start van de lessen om 10.50u (4 e lesuur) Donderdagmiddagactiviteit periode 3 Informatie avond voor groep 8 Geuzencollege West Informatie avond LWO voor groep 8 Geuzencollege Holy Dinsdag 16 januari Ouderraad 19.30u 21.00u Donderdagmiddagactiviteit periode 3 Donderdag 18 januari Informatie avond VMBO voor groep 8 Geuzencollege Holy Vervolg project Pesten stoppen? Dat kun jij wel! Maandag 22 januari Start Cito 2 klas 2 Vervolg project Pesten stoppen? Dat kun jij wel! Voorstelling klas 2 Respect Dinsdag 23 januari Voortgangsbespreking studiekaart 3 Woensdag 24 januari Voortgangsbespreking studiekaart 3 Donderdag 25 januari Donderdagmiddagactiviteit periode 3 Maandag 29 januari Uitdelen studiekaart 3 Woensdag 31 januari Donderdag 1 februari Vrijdag 2 februari Woensdag 7 februari Vrijdag 9 februari Locatievergadering LOOB carrousel klas 2 (bovenbouw GPL) Donderdagmiddagactiviteit periode 3 LOOB carrousel klas 2 (bovenbouw GPL) Open dag alle locaties Klas 2 bezoekt opleidingen GPL Speeddate klas 2 en 3 Warme truiendag Maandag 12 februari Leerlingbespreking klas 2 Donderdagmiddagactiviteit periode 4 Donderdag 15 februari Schoolfeest Maandag 19 februari Voorlopige keuzekaart inleveren klas 2 Dinsdag 20 februari Woensdag 21 februari Organisatiedag personeel; leerlingen vrij Nieuwsbrief 4 ouders Donderdag 22 februari Donderdagmiddagactiviteit periode 4 Maandag 5 maart Voorjaarsvakantie Start van de lessen Praktijkweek Taal&Burgerschap Vertrouwenspersoon Soms merken we dat er verwarring bestaat over de rol van de vertrouwenspersoon binnen school. De vertrouwenspersoon is er voor leerlingen én ouders, hierna deelnemers genoemd. Deelnemers kunnen naar de vertrouwenspersoon om ongewenst gedrag (binnen school) te melden op het gebied van agressie/geweld, intimidatie (ook seksuele intimidatie), discriminatie en pesten. De vertrouwenspersoon gaat met de deelnemer in gesprek m.b.t de klacht/onvrede. Vervolgens kan er: -een volgend gesprek gewenst zijn -in samenspraak een route worden samengesteld om de onvrede weg te kunnen nemen -een officiële klacht worden ingediend

6 De vertrouwenspersoon lost de zaken niet zelf op. De deelnemer wordt bijgestaan om na te gaan of de hulp is geboden en/of de klacht is weggenomen. De vertrouwenspersoon heeft meldplicht in geval van een zedenmisdrijf. Op elke locatie is een vertrouwenspersoon werkzaam: Holy: mw. Lie en dhr. van Duin West: mw. Slagter Geuzenplein: mw. Moerland Huiswerkklas Na de herfstvakantie zijn we gestart met de huiswerkklas. Daarin geven we de mogelijkheid om op school huiswerk te maken. Zowel ouders als leerlingen als docenten kunnen het belang hiervan aangeven en aanvragen. Uiteraard maken we hierover met elkaar (thuis, school en leerling) goede afspraken. Momenteel draait de huiswerkklas op donderdagmiddag en binnenkort kunnen leerlingen ook op maandagmiddag werken. Flexuur Naar aanleiding van de resultaten op het rapport hebben we de tweedeklassers tijdens de flexuren ingedeeld voor bijles voor het vak waarin ze minder goed scoren. Zij krijgen dan extra uitleg in wat zij moeilijk vinden. Na de kerstvakantie zullen we ook voor klas 1 een indeling maken. Decanaat Op donderdag 1 februari start in klas 2 Op naar de toekomst, een programma dat volledig in handen is van onze decanen en in het teken staat van de toekomst van uw kind. Zoals u weet is mw. Krug onze decaan. Een eerste echte kennismaking met alle mogelijke leertrajecten die in onze bovenbouw worden aangeboden, heeft al plaatsgevonden. Ook wordt spelenderwijs informatie gegeven over allerlei beroepen en beroepsrichtingen die voor onze leerlingen bereikbaar zijn en zullen ze speed-daten met derde klassers om van kenners te kunnen horen hoe het er in de praktijk op de bovenbouw aan toe gaat. Van al onze opleidingen wordt op donderdag 1 februari en vrijdag 2 februari aan uw kind in een carrouselvoorlichting duidelijk gemaakt wat de inhoud en de manier van werken is in de verschillende trajecten. Op onze school is er voor het derde leerjaar voor ieder wat wils! Lifestyle & Multimedia, Horeca & Commercie, Sport & Welzijn, Marketing & Ondernemen, Zorg & Welzijn en Techniek & Onderhoud zijn de vervolgmogelijkheden die wij op deze dag met uw kind zullen bespreken. Zes opleidingen die op elk niveau gevolgd kunnen worden! Voor de open dag van woensdag 7 februari krijgt u nog een persoonlijke uitnodiging om samen met uw tweedeklasser een kijkje te nemen op onze bovenbouw en u te laten voorlichten voor alle opleidingen. Datum volgende nieuwsbrief De volgende Nieuwsbrief kunt u van ons verwachten op woensdag 21 februari Tot slot Op de website van de locaties Geuzencollege kunt u nog veel meer actuele informatie vinden. Heeft u nog vragen U kunt ons bereiken op school: tel Namens het hele team wensen we u mooie kerstdagen en een fantastisch 2018! Met vriendelijke groet, S. van Heiningen, kernteamleider C. Ritburg, teamleider

Nieuwsbrief 3 Datum: 20 december 2018

Nieuwsbrief 3 Datum: 20 december 2018 Nieuwsbrief 3 Datum: 20 december 2018 Locatie HOLY Tussen herfst en kerst In deze nieuwsbrief willen we met u terugblikken op de afgelopen acht weken en vooruitkijken tot aan de voorjaarsvakantie. In dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Locatie Holy Februari 2019

Nieuwsbrief 4 Locatie Holy Februari 2019 Nieuwsbrief 4 Locatie Holy Februari 2019 Terugblik Nog twee schooldagen te gaan, en dan mogen we met elkaar genieten van een welverdiende voorjaarsvakantie. De afgelopen periode was weer een leuke, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019

Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019 Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019 Locatie HOLY Vandaag is de laatste schooldag voor de meivakantie! Twee vrije weken voor de leerlingen en voor ons om weer energie op te doen voor de laatste periode van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Locatie Holy 21 februari 2018

Nieuwsbrief 4 Locatie Holy 21 februari 2018 Nieuwsbrief 4 Locatie Holy 21 februari 2018 Terugblik Nog twee schooldagen te gaan, en dan mogen we met elkaar genieten van een welverdiende voorjaarsvakantie. De afgelopen periode was weer een leuke,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Datum: 18 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 Datum: 18 oktober 2018 Locatie HOLY Nieuwsbrief 2 Datum: 18 oktober 2018 Met de herfstvakantie in zicht kunnen we na 8 weken tevreden vaststellen dat we een prima start van dit schooljaar hebben gemaakt. De meeste leerlingen

Nadere informatie

Als in een sneltreinvaart zijn de afgelopen 8 weken verstreken op onze onderbouwlocatie. Graag wil ik met u hierop even kort terugblikken.

Als in een sneltreinvaart zijn de afgelopen 8 weken verstreken op onze onderbouwlocatie. Graag wil ik met u hierop even kort terugblikken. Nieuwsbrief 3 Locatie Holy Als in een sneltreinvaart zijn de afgelopen 8 weken verstreken op onze onderbouwlocatie. Graag wil ik met u hierop even kort terugblikken. Rapporten Aan de hand van het eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Datum: 13 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 Datum: 13 oktober 2017 Nieuwsbrief 2 Datum: 13 oktober 2017 Locatie HOLY Met de herfstvakantie in zicht kunnen we na 8 weken tevreden vaststellen dat we een prima start van dit schooljaar hebben gemaakt. De meeste leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. December 2017, Kerstvakantie

Nieuwsbrief 2. December 2017, Kerstvakantie Nieuwsbrief 2 December 2017, Kerstvakantie Locatie Westwijk Onderbouw Arij Koplaan 3C 3132 AA Vlaardingen tel 010 445 31 28 Terugblik In de periode tussen de herfst- en de kerstvakantie brengen het herfstachtige

Nadere informatie

Startvergadering Project Pesten stoppen? Deze week

Startvergadering Project Pesten stoppen? Deze week Concept jaarplanning WZL 2018 2019 10 10 2018 week 35 week 36 week 37 week 38 week 39 week 40 27 t/m 31 aug 3 t/m 7 sept 10 t/m 14 sept 17 t/m 21 sept 24 t/m 28 sept 1 t/m 5 okt 27 Startvergadering GPL

Nadere informatie

Schoolkrant. We geven les:

Schoolkrant. We geven les: Schoolkrant algemeen christelijke school: dat zie je aan de aandacht die we hebben voor 'het omgaan met elkaar taalgebruik pesten we doen er iets aan we vinden het belangrijk dat leerlingen ouders en personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 7 september 2018

Nieuwsbrief 1 Datum: 7 september 2018 Nieuwsbrief 1 Datum: 7 september 2018 Locatie HOLY Hartelijk Welkom op het Geuzencollege! Met deze woorden is het startschot gegeven voor het schooljaar 2018-2019. Het welkom is zeker ook aan u gericht!

Nadere informatie

Kennismakingsavond Lentiz leeringen festival tour Leerlinge vrij v.a

Kennismakingsavond Lentiz leeringen festival tour Leerlinge vrij v.a Jaarplanning AKL 2017-2018 01-09-17 week 34 week 35 week 36 week 37 week 38 week 39 21 t/m 25 aug 28 t/m 1 sept 4 t/m 8 sept 11 t/m 15 sept 18 t/m 22 sept 25 t/m 29 sept ma ma ma ma ma ma 21 START vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KLAAR VOOR DE START! FEBRUARI 2018 WELKOM! LOCATIE WESTWIJK ONDERBOUW

NIEUWSBRIEF KLAAR VOOR DE START! FEBRUARI 2018 WELKOM! LOCATIE WESTWIJK ONDERBOUW LOCATIE WESTWIJK ONDERBOUW KLAAR VOOR DE START! Het jaar is nog niet van start gegaan, of we richten ons al weer op een volgend schooljaar, waarbij de focus ligt op het keuzetraject voor een goede doorstroom

Nadere informatie

(verkort rooster) wo wo wo wo wo wo 29 INTRODUCTIE WEEK 5 12 MR leerjaar 1 speurtocht leerjaar 2 aangepast rooster

(verkort rooster) wo wo wo wo wo wo 29 INTRODUCTIE WEEK 5 12 MR leerjaar 1 speurtocht leerjaar 2 aangepast rooster Jaarplanning AKL 2018-2019 31-08-18 week 35 week 36 week 37 week 38 week 39 week 40 27 t/m 31 aug 3 t/m 7 sept 10 t/m 14 sept 17 t/m 21 sept 24 t/m 28 sept 1 t/m 5 okt ma ma ma ma ma ma 27 3 10 17 24 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G5

Nieuwsbrief voor ouders G5 Nieuws voor leerjaar 5 1. Verbreden zonder grenzen Op 27 september hebben we tijdens de informatieavond voor de Gymnasium-5 leerlingen en hun ouders de aftrap gegeven aan Verbreden zonder grenzen. Zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Datum: 26 april 2018

Nieuwsbrief 5 Datum: 26 april 2018 Nieuwsbrief 5 Datum: 26 april 2018 Locatie HOLY Vandaag is de laatste schooldag voor de meivakantie! Twee weken voor de leerlingen en voor ons om weer energie op te doen voor de laatste periode van het

Nadere informatie

Gegevens mentor: Aanwezig op school: Algemeen nummer: Mail: Tel: Klas: Samen naar de Top

Gegevens mentor: Aanwezig op school: Algemeen nummer: Mail: Tel: Klas: Samen naar de Top Gegevens mentor: Aanwezig op school: Algemeen nummer: 045-5311962 Mail: Tel: Klas: Samen naar de Top Rol van de mentor: Wat kunt u van mij verwachten: Eerste aanspreekpunt van de leerling maar ook van

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

Loopbaan oriëntatie en begeleiding kalender 2015/2016

Loopbaan oriëntatie en begeleiding kalender 2015/2016 Nieuwsbrief 2 Locatie Holy Datum: 15 oktober 2015. Met de herfstvakantie in zicht kunnen we na 8 weken vaststellen dat we een prima start van dit schooljaar hebben gemaakt. De leerlingen lijken hun draai

Nadere informatie

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen.

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen. Inhoud Jouw school!... 2 Voorwoord... 3 Je mentor/mentorlessen... 4 De brugklas... 5 Het rooster... 5 De pauzes... 5 Afwezigheid van een docent... 6 Leerlingen aan het woord... 6 De vakken... 7 Extra begeleiding...

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam oktober 2012 Jaargang 3, nummer 2 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de tweede digitale Nieuwsbrief van het schooljaar. In deze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 4 september 2017

Nieuwsbrief 1 Datum: 4 september 2017 Nieuwsbrief 1 Datum: 4 september 2017 Locatie HOLY Hartelijk Welkom op het Geuzencollege! Met deze woorden is het startschot gegeven voor het schooljaar 2017-2018. Het welkom is ook aan u gericht! Wij

Nadere informatie

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes.

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Schooljaar 2017-2018 24-11-2017 nr. 7 S t a a l e n D a v i n c i We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Iedereen begint eraan te wennen en ze bevallen heel erg goed. De leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G1

Nieuwsbrief voor ouders G1 Nieuws voor leerjaar 1 1. 1-Blik agenda Inhoud nieuwsbrief oktober 2017: 1. 1-blik agenda 2. Cito toetsen G1 3. Geslaagd kamp 4. Brugklasfeest 5. Constante evaluatie leerlingen 6. Periode 1 en 2 geen papieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 51 82 22 60 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO IN NOVEMBER EN DECEMBER. Datum

Nadere informatie

4 september Nummer 1 -

4 september Nummer 1 - 4 september 2018 - Nummer 1 - Even bijpraten Na een lange, warme en hopelijk voor iedereen een ontspannen zomervakantie, is op 3 september het schooljaar 2018-2019 gestart. We gaan er met ons allen een

Nadere informatie

Nieuw vmbo op. het Haarlem College. op het Haarlem College kan het. Podium & Presentatie Mavo en Mavo + Informatie voor de leerlingen van groep 8

Nieuw vmbo op. het Haarlem College. op het Haarlem College kan het. Podium & Presentatie Mavo en Mavo + Informatie voor de leerlingen van groep 8 Nieuw vmbo op het Haarlem College op het Haarlem College kan het Media & Vormgeving Zorg & Welzijn Techniek & Energie Ondernemen & Commercie Podium & Presentatie Mavo en Mavo + Sport & Veiligheid Gemengde

Nadere informatie

Informatieavond havo-3 Welkom

Informatieavond havo-3 Welkom Informatieavond havo-3 Welkom Programma Even voorstellen Klas Algemene informatie havo-3 Afsluiting met vragenronde Onderzoek motivatie mw. Benneker Even voorstellen Klas havo-3, eerste indruk Overgang

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G2

Nieuwsbrief voor ouders G2 1. Constante evaluatie van de leerlingen Gedurende het schooljaar vindt een constante evaluatie van de leerlingen plaats. We monitoren door middel van (formatieve) toetsen, praktische opdrachten en presentaties.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Locatie Holy 22 juni 2018

Nieuwsbrief 6 Locatie Holy 22 juni 2018 Nieuwsbrief 6 Locatie Holy 22 juni 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Deze brief bevat belangrijke informatie over het afronden van het schooljaar, het inleveren van de boeken, het

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Informatie avond klas 2 Kader / Mavo WELKOM

Informatie avond klas 2 Kader / Mavo WELKOM Informatie avond klas 2 Kader / Mavo WELKOM Programma Decanaat (theater) Mentoraat (instructielokaal) Decanaat klas 2 K/M Decaan: Marbella Uhlenbeck m.uhlenbeck@montaignelyceum.nl Decaan voor Kader en

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Start huisbezoeken ASZ LOB bijeenkomst 16:00 uur. ASZ Zorgoverleg 9:00u, GB 14:45u. ASZ Zorgoverleg 9:00u, GB 14:45u

Start huisbezoeken ASZ LOB bijeenkomst 16:00 uur. ASZ Zorgoverleg 9:00u, GB 14:45u. ASZ Zorgoverleg 9:00u, GB 14:45u JAARPLANNING AKL 2015-2016 Versie september 2015 week 35 week 36 week 37 week 38 week 39 week 40 24 t/m 28 aug 31 aug t/m 4 sept 7 t/m 11 sept t/m 18 sept 21 t/m 25 sept 28 sept t/m 2 okt startvergaderingen

Nadere informatie

juni 2014 Communicatieprotocol

juni 2014 Communicatieprotocol juni 2014 Communicatieprotocol Voorwoord Het Geuzencollege vindt goede communicatie belangrijk! Niet voor niets hebben wij gekozen voor de vier woorden Persoonlijk, Betrokken, Ambitieus en Ondernemend.

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Interne klachtenafhandeling de Tinne

Interne klachtenafhandeling de Tinne Interne klachtenafhandeling de Tinne Inleiding Op de Tinne streven we naar een goede samenwerking met ouders en het realiseren van een optimaal leerklimaat. Soms gaat er wel eens wat mis. Ouders kunnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

week t/m 24 aug Info-avond klas 3, aanvang ma Uitnodigingen ouderavond uur. di di di di do do do do do do Schoolfeest klas 3/4

week t/m 24 aug Info-avond klas 3, aanvang ma Uitnodigingen ouderavond uur. di di di di do do do do do do Schoolfeest klas 3/4 CONCEPT JAARPLANNING 2012-2013 BOVENBOUW GPL week 34 week 35 week 36 week 37 week 38 week 39 20 t/m 24 aug 27 aug t/m 31 aug 3 t/m 7 sept 10 t/m 14 sept 17 t/m 21 sept 24 t/m 28 sept Uitdelen PTA's in

Nadere informatie

Locatie Geuzenplein Nieuwsbrief 2

Locatie Geuzenplein Nieuwsbrief 2 Locatie Geuzenplein 20.12.2017 Nieuwsbrief 2 Van de schoolleiding In deze tweede nieuwsbrief vindt u weer informatie over de afgelopen maanden en de komende periode. Uiteraard maken wij, namens het team,

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 6, 15 februari 2019 Kalender: 18 feb Voorleeswedstrijd voor Gemeente Moerdijk 18-28 feb In deze weken zijn de ambitiegesprekken. U ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro

Nadere informatie

OPEN AVOND DONDERDAG 7 JANUARI 2016 DE FIETSCONTROLE VOOR VEILIG NAAR SCHOOL THEMADAG GEORGANISEERD DOOR DE OUDERRAAD

OPEN AVOND DONDERDAG 7 JANUARI 2016 DE FIETSCONTROLE VOOR VEILIG NAAR SCHOOL THEMADAG GEORGANISEERD DOOR DE OUDERRAAD EDITIE 2 18 DECEMBER 2015 OPEN AVOND DONDERDAG 7 JANUARI 2016 Op donderdag 7 januari a.s. vindt de Open Avond van de Walewyc plaats. Van 18.00 21.00 uur ontvangen wij de leerlingen van groep 7 en 8 en

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 START OLYMPIAKLAS

OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 START OLYMPIAKLAS EDITIE 2 23 DECEMBER 2016 OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 Op donderdag 12 januari 2017 vindt de Open Avond van de Walewyc plaats. Van 18.00 21.00 uur ontvangen wij de leerlingen van groep 7 en 8 en

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief 18 07 juni 2018 GROEPSACTIVITEITEN Ondertekenen convenant meer muziek in de klas Koningin Máxima komt op woensdag 27 juni naar het Musiater in Zevenaar. Op woensdag 27 juni wordt er in Zevenaar

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 November 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

informatieavond leerjaar

informatieavond leerjaar Gegevens mentor: Aanwezig op school: Algemeen nummer: 045-5311962 Mail: Tel: Klas: Samen naar de Top COMMUNICATIE Hoe doen we dat! Rol van de mentor: Wat kunt u van mij verwachten: Eerste aanspreekpunt

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 Beste ouder, Namens alle collega s wens ik u een gelukkig 2019. Dat het in alle opzichten voor u en uw gezin een goed jaar mag zijn!

Nadere informatie

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar Nieuwsbrief 7 september 2018 Aflevering 1 schooljaar 2018-2019. Welkom (terug) op Trajectum Namens alle medewerkers van Trajectum College heet ik alle ouders van harte welkom. In het bijzonder de ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Tessenderlandt. Puberbrein als innovatiekans. Project puberbrein Kompas

Tessenderlandt. Puberbrein als innovatiekans. Project puberbrein Kompas Tessenderlandt Puberbrein als innovatiekans Project puberbrein Kompas Product presentatie Kompas Van PSL naar activerend onderwijs. Kompas heeft in de loop der jaren het bestaande stage programma omgebouwd

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Lachen is fijn, uitlachen doet pijn.

Lachen is fijn, uitlachen doet pijn. Info 17 15 april 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: Lachen is fijn, uitlachen doet pijn. Team nieuws Juf Mariët Juf Mariët

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 29 augustus 2016

Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 29 augustus 2016 Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 29 augustus 2016 Hartelijk Welkom op het Geuzencollege! Met deze woorden is het startschot gegeven voor het schooljaar 2016 2017. Het welkom is ook aan u gericht! Wij hechten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019 Aflevering 4 30 november 2018 Algemeen Maandrooster december 13-dec Start J-uur periode 2 20-dec KL 3-4 20:00-00:00 Kerstgala 21-dec KL 1-2 9:30-11:30 Kerstviering Nieuwsbrief

Nadere informatie

KWALITEITSHANDVEST EDUCATIE 2009-1010

KWALITEITSHANDVEST EDUCATIE 2009-1010 KWALITEITSHANDVEST EDUCATIE 2009-1010 Het Albeda College wil goed onderwijs geven. Om dit te kunnen doen hebben we regels. In dit kwaliteitshandvest lees je wat die regels zijn. Je leest wat de school

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 27 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 27 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Locatie Holy 27 augustus 2015 Augustus 2015 Een nieuw schooljaar is weer van start Een warm welkom aan alle nieuwe leerlingen en ouders! Fijn dat jullie voor onze school gekozen hebben! De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave NIEUWSBRIEF juli 2013 Nieuwsbrief voor ouders en verzorgers Geachte ouders, verzorgers In de laatste periode van het schooljaar vinden altijd veel activiteiten plaats: de start van de centrale examens,

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers, Nieuwsbrief November 2015 Aan de ouders/verzorgers, Nadat na de herfstvakantie de lokalen van de groepen 1-2a, 3 en 6-7 in gebruik zijn genomen zijn vrijdagmiddag de groepen 4-5 en 7-8 overgegaan naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo December 2010, jr 2 - no 3. Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar en alweer de laatste van 2010.

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo December 2010, jr 2 - no 3. Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar en alweer de laatste van 2010. Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo December 2010, jr 2 - no 3 Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar en alweer de laatste van 2010. SLB Inmiddels is de groep van de Schoolloopbaanbegeleiding van

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afscheid van directeur Kees Jan Vreeker. Welkom en afscheid. Met vriendelijke groet, Leon de Wit Voorzitter College van Bestuur

Nieuwsbrief. Afscheid van directeur Kees Jan Vreeker. Welkom en afscheid. Met vriendelijke groet, Leon de Wit Voorzitter College van Bestuur Nieuwsbrief 21 september 2017 Aflevering 1 deel 1 - schooljaar 2017-2018. Afscheid van directeur Kees Jan Vreeker Sinds 1 maart 2013 is Kees Jan Vreeker directeur van het Trajectum College. De afgelopen

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017

N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017 N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017 Inhoudsopgave Van de schoolleing Terugblik Open Huis 2 De uithof 3 Valentijnsdag 4 Boeken lenen 4 Van de schoolleing Foto s leerlingportaal 5 GR op Facebook 5 Stichting

Nadere informatie

Kiezen, ontdekken & doen!

Kiezen, ontdekken & doen! BUSINESS SCHOOL BUSINESS SCHOOL christelijke school voor vmbo-mbo-hgl Kiezen, ontdekken Kiezen, ontdekken & doen! Veel praktijk en (digitale) vaardigheden Onderbouw op MBS & doen MBS in het kort Je werkt

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Mhemouders, 5 juli 2016

Mhemouders, 5 juli 2016 Mhemouders, 5 juli 2016 AGENDA DATUM 5 t/m 7 juli 5 juli 5 juli 6 juli 8 juli 8 juli 11 juli 18 augustus 19 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus 24 augustus Week van 29 augustus 29 augustus 30

Nadere informatie

WE ZIJN WEER GESTART!

WE ZIJN WEER GESTART! BASISSCHOOL DE TWIJN AUGUSTUS 2018 Professor Zeemanstraat 216 4532 JM Terneuzen 0115-613041 www.de-twijn.nl twijn@ogperspecto.nl Dinsdag en donderdag zijn onze fruitdagen. Wilt u uw zoon of dochter op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 AFDELING VMBO GT Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 Inleiding De kop van het nieuwe schooljaar is er alweer vanaf. Gelukkig is iedereen weer gezond en wel terug gekomen van de vakantie. Alle 2e klassers

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Kalender oktober en november

Kalender oktober en november obs De Phoenix Week 40-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken zijn er verschillende activiteiten geweest waarvan u in deze nieuwsbrief een verslag kunt lezen. Volgende week woensdag begint

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie