CAROLUS-PRIMA TOURS BEGELEIDE RONDREIS per luxe-autocar Noorwegen Noordkaap, Lofoten & de 4 Scandinavische hoofdsteden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CAROLUS-PRIMA TOURS BEGELEIDE RONDREIS per luxe-autocar Noorwegen Noordkaap, Lofoten & de 4 Scandinavische hoofdsteden"

Transcriptie

1 Versie 1/ CAROLUS-PRIMA TOURS BEGELEIDE RONDREIS per luxe-autocar Noorwegen Noordkaap, Lofoten & de 4 Scandinavische hoofdsteden In de ban der middernachtzon/lofoten & 4 Scandinavische hoofdsteden. Tijdens deze exclusieve 17-daagse ontdekkingsreis maakt u kennis met Denemarken, het groene Zweden, het onvergetelijke licht van de middernachtzon in het Hoge Noorden, de Poolcirkel en het meest noordelijke punt van het Europese vasteland: de Noordkaap. Tevens is deze reis een ontdekking van de ongerepte natuur in Lapland, het binnenland van Finland met honderden diepblauwe meren en verblijft u op de onwaarschijnlijk mooie Lofoten eilanden. Bovendien worden de 4 Scandinavische hoofdsteden; Kopenhagen, Stockholm, Helsinki en Oslo bezocht. Deze reis is in één woord subliem Noordkaap & Lofoten & 4 Scandinavische hoofdsteden 17 dagen Autocar/boot-reis Programma : 1 e dag Hasselt-Mol-Kopenhagen Vertrek s morgens via Venlo, Essen, Osnabrück, Bremen en Hamburg naar Puttgarden. Facultatief middagmaal onderweg. Overzet Puttgarden-Rødbyhavn (in Denemarken). Vervolgens naar Kopenhagen, hoofdstad van Denemarken. Aankomst in Comfort Hotel Vesterbro in Kopenhagen. Avondmaal en overnachting. 2 e dag Kopenhagen-Jönköping In de voormiddag een stadsbezoek aan Kopenhagen met plaatselijke gids langs het stadhuis, Christiania, het Zeemeerminnetje, Nyhavn, Amaliënborg, Slot Christiansborg. Na het middagmaal rijden we verder naar Helsingør voor een korte overtocht naar Helsingborg in Zweden. Rit tot Jönköping, mooi gelegen aan de zuidelijke oever van het Vätternmeer. Avondmaal en overnachting in Elite Stora Hotellet Jönköping. 3 e dag Jönköping-Stockholm-Turku Na het ontbijt rijden we richting Norrköping en verder naar Stockholm voor een 3 uur durende stadsrondrit met plaatselijke gids: het koninklijk slot, het stadhuis met de gouden zaal, de oude stad We genieten aansluitend van wat vrije tijd in deze prachtige stad, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd... Omstreeks uur schepen we in op de boot van Tallink Silja Line naar Turku. Tijdens de overtocht is er tevens een groot Scandinavisch buffet voorzien, echt wel een heerlijke ervaring Overnachting aan boord. 4 e dag Turku-Helsinki-Jyväskylä Ontbijt aan boord. Om uur aankomst en ontscheping in Turku. Verder via Salo en Espoo naar Helsinki, de Finse hoofdstad, de Witte Stad van het Noorden, de Dochter van

2 de Oostzee. Een 2 uur durend stadsbezoek onder leiding van een plaatselijke gids. Bezienswaardigheden zijn: de Senaatsplaats met de kathedraal, de Russisch-Orthodoxe kerk, de IJsbrekers, het Sibeliusmonument en de prachtige Rotskerk... Daarna noordwaarts door het land van de duizend meren over Lahti naar Jyväskylä voor avondmaal en overnachting in Original Sokos Hotel Alexandra. 5 e dag Jyväskylä-Rovaniemi We zetten onze tocht verder en rijden richting Oulu, gelegen aan de monding van de rivier Oulujoki aan de Botnische Golf. Verder langs Kemi en de Kemijoki rivier naar Rovaniemi, de hoofdstad van Fins-Lapland en de thuishaven van de Kerstman. Avondmaal en overnachting in Hotel Santa Claus. 6 e dag Rovaniemi-Saariselkä We beginnen onze dag met een bezoek aan het Dorp van de Kerstman. Hij woont hier en ontvangt er post uit de hele wereld. Mogelijkheid om souvenirs te kopen en/of om foto s te maken. We steken de poolcirkel over en rijden verder noordwaarts door de toendra s van Lapland, bewoond door de Samen of Sami, die hier ontelbare rendieren hoeden, naar Saariselkä. Avondmaal en overnachting in Lapland Hotel Riekonlinna. 7 e dag Saariselkä-Honningsvåg Vandaag begint de laatste etappe naar het meest noordelijke punt van Europa: de Noordkaap. Vanuit Saariselkä rijden we noordwaarts en bereiken het Inarimeer. Dit heilige meer der Lappen telt meer dan eilandjes. Korte rit naar Karigasniemi, aan de Noorse grens, naar Karasjok, een soort cultureel centrum van Noors-Lapland en verblijfplaats van de Sami-bevolking. We vervolgen onze tocht langs de bekende Rendierroute naar Lakselv en zo verder langs de romantische Porsangerfjord naar Kåfjord. Langs indrukwekkende tunnels en een brug naar het kleine stadje Honningsvåg. Avondmaal in ons hotel. Deze avond maken we een uitstap naar het Noordkaap-plateau, vanwaar we een onvergetelijk zicht hebben op de Arctische IJszee. Overnachting in Scandic Nordkapp of Scandic Honningsvåg. Wat een interessante dag! 8 e dag Honningsvåg-Alta Vandaag een vrije voormiddag op het Noordkaapeiland Magerøya. Het gebied is zo schitterend dat we er alleen maar stil van kunnen worden. Onze reisleider heeft zowel bij goed als bij slecht weer een tof programma in petto. Na het middagmaal keren we terug naar het vasteland, naar Kåfjord en rijden verder door het Senneland met zijn bergtoppen en ravijnen naar Alta voor avondmaal en overnachting Scandic Hotel Alta. 9 e dag Alta-Tromsø Nadat we ons voorzien hebben van een lunchpakket van het hotel (omwille van de verschillende bootoverzetten), vertrekken we richting Tromsø. We volgen de kustlijn en genieten van indrukwekkende uitzichten op de fjorden en bergen en bereiken Olderdalen.

3 Een korte overzet van Olderdalen naar Lyngseidet, met aansluitend een korte rit naar Svensby. Een ½ uur durende boottocht brengt ons van Svensby naar Breivikeidet. Tijdens de boottocht genieten we van een prachtig uitzicht over de Lyngen Alpen. Vervolgens naar Tromsø, ook wel Het Parijs van het Noorden genoemd. Avondmaal en overnachting in Radisson Blu Hotel Tromsø. 10 e dag Tromsø-Svolvær (Lofoten) In Tromsø brengen we een facultatief bezoek aan de IJszeekathedraal. Andere interessante facultatieve bezienswaardigheden zijn het Poolmuseum en het Planetarium. Na het middagmaal, rit vanuit Tromsø langs Balsfjord naar Nordkjosbotn. Vervolgens in zuidwestelijke richting naar Bardufoss. Via Bjerkvik in westelijke richting naar Lilleng. We nemen de nieuwe Lofast-route naar Fiskebøl, gesitueerd op de magnifieke Lofoten-eilanden. De Lofoten bieden de meest spectaculaire landschappen van Europa. Rit van Fiskebøl naar Svolvær, de hoofdstad en belangrijkste vissershaven van de Lofoten. Avondmaal en overnachting in Scandic Vestfjord of Scandic Hotel Svolvær. 11 e dag Svolvær (Lofoten)-Bodø In de voormiddag maken we een rit over de prachtige Lofoten-eilanden. We rijden langs kleine vissersdorpjes... Hier op de Lofoten betreden we een andere wereld, een wereld van verbeelding. Na het middagmaal rijden we naar Moskenes voor een ca. 3 uur durende bootoverzet naar Bodø. Avondmaal en overnachting in Scandic Hotel Havet Bodø. 12 e dag Bodø-Mo i Rana Na het ontbijt, rit doorheen een prachtig landschap met diepe fjorden en hoge bergen naar Fauske. We doorkruisen het bekende Saltgebergte, waar we de Noordpoolcirkel oversteken (halte). Verder naar de grote industriestad Mo i Rana voor avondmaal en overnachting in Scandic Meyergården Hotel. 13 e dag Mo i Rana-Trondheim We rijden in zuidelijke richting door de bergachtige streek van Helgoland en de landbouwers-provincie van Noord-Trøndølag naar Grong. Langs de Trondheimsfjord naar Trondheim. Indien de beruchte Nidaros-Dom is geopend: mogelijkheid tot bezichtiging van het meest waardevolle middeleeuwse gebouw van heel Noorwegen. Echt wel de moeite! Avondmaal en overnachting in Clarion Hotel & Congress Trondheim. 14 e dag Trondheim-Dombås-Lillehammer Rit over de besneeuwde pieken van het Dovregebergte naar Dombås. Verder door de mooie natuur van het Gudbrandsdal om zo in de Olympische stad Lillehammer aan te komen. Avondmaal en overnachting in Scandic Lillehammer Hotel.

4 15 e dag Lillehammer-Oslo Langs het mooie Mjøsa-meer (het grootste van Noorwegen) naar Hamar. Rit naar Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. Een 3 uur durend stadsbezoek aan Oslo begeleid door een plaatselijke gids. Bezienswaardigheden zijn: Vikingschip- en Frammuseum, Vigelandpark met zijn 150 sculpturen uit ijzer, steen en brons... Nog andere bezienswaardigheden zijn het Koninklijk Paleis, Town Hall en de parlementsgebouwen. Avondmaal en overnachting in Scandic St. Olavs Plass of Scandic Victoria Oslo. 16 e dag Oslo-Kiel (ferry) Na een rustig ontbijt genieten we nog van wat vrije tijd in de Noorse hoofdstad. Om uur schepen we in op de boot Color Fantasy of Color Magic van Color Line. Toewijzing van de kajuiten. Om uur afvaart naar Kiel. Middagmaal, avondmaal en overnachting aan boord. 17 e dag Kiel-Mol-Hasselt Ontbijtbuffet aan boord. Deze rondreis naar het uiterste noorden van Europa, met bezoeken aan de 4 Scandinavische hoofdsteden, zal ongetwijfeld op menigeen een magische aantrekkingskracht hebben. De Noordkaap, de cultuur van de Lappen, de woeste natuur en de rust van de Lofoten zullen ons lang bijblijven Hotel-info Hoe noordelijker, hoe kleiner en hoe eenvoudiger het hotelaanbod. We kozen onze verblijfshotels tijdens deze avontuurlijke rondreis in functie van de reisroute of de specifieke locatie. Het comfort op de kamer varieert van een nette standaardkamer (steeds aparte badkamer) tot goede kwaliteitshotels. Dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet en de avondmalen worden geserveerd als 3-gangenmenu met koffie bediend aan tafel of in buffetvorm. Logies : 1A: standaard éénpersoonskamer en éénpersoons buitenhut; 2A: standaard tweepersoonskamer en tweepersoons buitenhut (max. 2 volw.); 2B (op aanvraag): standaard tweepersoonskamer met bijzetbed voor kind t/m 12 jaar en tweepersoons buitenhut met bijzetbed. 17-DAAGSE BEGELEIDE RONDREIS PER LUXE-AUTOCAR AFREISDATUM PRIJS PER PERSOON IN TYPE 2A EN 2-PERSOONS BUITENHUT VOL PENSION 08/07/ TOESLAG : 1A/1-persoons buitenhut (op aanvraag): KORTING : 3 e volw. in 2B niet mogelijk.

5 INBEGREPEN : vervoer met luxe autocar; bootoverzetten (2 nachten): Stockholm-Turku met Tallink Silja Line en Oslo-Kiel met de Color Fantasy of Color Magic van Color Line op basis van tweepersoons buitenhut met douche/toilet en hoteldiensten (14 nachten) basis vol-pension vanaf avondmaal 1 e dag t/m ontbijt 17 e dag; bootoverzetten: Puttgarden-Rødby en Helsingør-Helsingborg; alle binnenlandse overzetten in Noorwegen per boot en tunnels tijdens de reis; deskundige begeleiding vanaf vertrek; rondleiding in Kopenhagen, Stockholm, Helsinki en Oslo met plaatselijke gidsen; inkomgelden voor de musea in Oslo, het stadhuis in Stockholm, de Noordkaaphal; Noordkaap-taks; audioguide systeem. NIET INBEGREPEN : tafeldrank (meestal ijswater voorzien); middagmaal 1 e en 17 e dag; persoonlijke uitgaven; reisverzekering. VREEMDE MUNTEN : Euro, Deense, Zweedse en Noorse kroon en visa card. REISFORMALITEITEN : geldige identiteitskaart volstaat. Kinderen Kids-ID. OPMERKING : autocar/boot-reis. 17 dagen = 2 overnachtingen aan boord en 14 overnachtingen in hotels. Bij reservatie identiteitsgegevens doorgeven voor de ferries. Opgelet! Een kleine aparte bagage voor de bootovertochten is noodzakelijk! Verzekeringstarief : globale reisverzekering : 4,80/dag/persoon enkel annuleringsverzekering : 4,20/dag/persoon Programma onder voorbehoud van wijziging Plannetje van deze rondreis : idem 2017.

Finland 23-Daagse hotelrondreis Roald Amundsen incl. overtocht en Hurtigruten traject

Finland 23-Daagse hotelrondreis Roald Amundsen incl. overtocht en Hurtigruten traject Finland 23-Daagse hotelrondreis Roald Amundsen incl. overtocht en Hurtigruten traject Wellicht de meest complete Noordkaapreis aangeboden in Nederland REISOMSCHRIJVING Deze reis is wellicht de meest complete

Nadere informatie

15 dagen rondreis-lapland - Finland - Zweden - Lofoten. Programma- en hotelwijzigingen mogelijk De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

15 dagen rondreis-lapland - Finland - Zweden - Lofoten. Programma- en hotelwijzigingen mogelijk De aangegeven tarieven zijn richtprijzen. NOORDKAAP 15 dagen rondreis-lapland - Finland - Zweden - Lofoten Programma- en hotelwijzigingen mogelijk De aangegeven tarieven zijn richtprijzen. DOWNLOAD ONZE APP DAG 1 Rondreis via de Lofoten. Deze

Nadere informatie

VAN LAPLAND TOT LOFOTEN IN HET LAND VAN DE SAMI

VAN LAPLAND TOT LOFOTEN IN HET LAND VAN DE SAMI VAN LAPLAND TOT LOFOTEN IN HET LAND VAN DE SAMI HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS Sami-bevolking in Fins Lapland Vissersdorpjes op Lofoten, de mooiste archipel van Noorwegen Bezoek aan de Sami en hun rendieren

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

Noorwegen 'Leif Eriksson' 25-Daagse Noordkaapreis incl. overtocht & Hurtigruten

Noorwegen 'Leif Eriksson' 25-Daagse Noordkaapreis incl. overtocht & Hurtigruten Noorwegen 'Leif Eriksson' 25-Daagse Noordkaapreis incl. overtocht & Hurtigruten De spectaculairste Noordkaapreis: via de Rijksweg 17 langs de Noorse kust naar het noorden en terug met Hurtigruten. REISOMSCHRIJVING

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS Sami-bevolking in Fins Lapland Vissersdorpjes op Lofoten, de mooiste archipel van Noorwegen Bezoek aan de Sami en hun rendieren Gammelstad in Luleå Natuur- en zeearendsafari

Nadere informatie

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwsafari door Lapland! NORTH

Nadere informatie

van Lapland tot Lofoten

van Lapland tot Lofoten van Lapland tot Lofoten in het land van de Sami deblauwevogel.be SCANDINAVIË Nederlandstalig begeleide groepsreis 1 2 van Lapland tot Lofoten in het land van de Sami Een reis door Finland, Zweden en Noorwegen.

Nadere informatie

FLY & DRIVE NAAR HET DAK VAN EUROPA

FLY & DRIVE NAAR HET DAK VAN EUROPA FLY & DRIVE NAAR HET DAK VAN EUROPA 15-daagse rondreis met huurwagen in het uiterste noorden van Zweden, Finland en Noorwegen. Uiteraard staat een uitgebreide verkenning van Lapland op het programma maar

Nadere informatie

Noorwegen Leif Eriksson 25-Daagse hotelrondreis incl. overtocht en Hurtigruten

Noorwegen Leif Eriksson 25-Daagse hotelrondreis incl. overtocht en Hurtigruten Noorwegen Leif Eriksson 25-Daagse hotelrondreis incl. overtocht en Hurtigruten De spectaculairste Noordkaapreis: via de Rijksweg 17 langs de Noorse kust naar het noorden en terug met Hurtigruten. REISOMSCHRIJVING

Nadere informatie

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Ontdek deze winter een van de meest prachtige en uitgestrekte natuurgebieden van Europa: Lapland! Laat u meeslepen door de stilte, schoonheid,

Nadere informatie

van Lapland tot Lofoten

van Lapland tot Lofoten van Lapland tot Lofoten in het land van de Sami deblauwevogel.be SCANDINAVIË Nederlandstalig begeleide groepsreis 1 2 van Lapland tot Lofoten in het land van de Sami Een reis door Finland, Zweden en Noorwegen.

Nadere informatie

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl Dagprogramma Het beste van Noord-Noorwegen Ontdek het mooie Noorwegen boven de poolcirkel. Van begin juni tot midden juli gaat de zon hier niet onder en is het tijdens je reis dus altijd licht. Je rijdt

Nadere informatie

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes, huurauto ophalen (ca. 75 km) askja.nl

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes, huurauto ophalen (ca. 75 km) askja.nl Dagprogramma Veelzijdig Noorwegen Wat deze reis bijzonder maakt is het contrast in landschap dat u gedurende de reis ervaart. Bovendien rijdt u door Zweden, een klein stukje Finland en leert u de cultuur

Nadere informatie

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ 7-DAAGSE REIS 22.08 28.08.2018 HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ REISPROGRAMMA: Dag 1 Woensdag 22.08.2018: Via Eindhoven rijden we naar Sevenum waar ons een lekker ontbijtbuffet wacht. Daarna rijden we verder

Nadere informatie

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl Dagprogramma Het beste van Noord-Noorwegen Ontdek zelf het mooie Noorwegen boven de poolcirkel. Van begin juni tot midden juli gaat de zon hier niet onder en is het tijdens uw reis dus altijd licht. U

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

HET BESTE VAN NOORS LAPLAND!

HET BESTE VAN NOORS LAPLAND! HET BESTE VAN NOORS LAPLAND! HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS Groot aantal winterse excursies inclusief! Grote kans op noorderlicht! Lofoten in de winter, mooiste archipel van Noorwegen! Tromsø, Parijs van het

Nadere informatie

HET BESTE VAN NOORS LAPLAND. deblauwevogel.be NOORS LAPLAND. Nederlandstalig begeleide groepsreis

HET BESTE VAN NOORS LAPLAND. deblauwevogel.be NOORS LAPLAND. Nederlandstalig begeleide groepsreis HET BESTE VAN NOORS LAPLAND deblauwevogel.be NOORS LAPLAND Nederlandstalig begeleide groepsreis 1 2 HET BESTE VAN NOORS LAPLAND Met De Blauwe Vogel ontdekt u inderdaad het beste van Noors Lapland! Na een

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging

In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging In de winter naar de Noordkaap, best een uitdaging In één van Europa's laatste wildernissen, het noorden van Scandinavië, ontdekken we de echte kou maar ontdekken we ook het echte autorijden. Juist hier

Nadere informatie

Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari

Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Beleef een avontuur in het uiterste noorden van Europa; u vaart een mooie route met Hurtigruten om de Noordkaap tot aan Kirkenes. Hier gaat u van boord

Nadere informatie

RONDREIS DOOR FINLAND MET EIGEN WAGEN

RONDREIS DOOR FINLAND MET EIGEN WAGEN dd. 0 Apr 015 RONDREIS DOOR FINLAND MET EIGEN WAGEN Verken het land van de duizend meren in al zijn facetten tijdens deze 17-daagse rondreis met eigen wagen. Onder andere een verkenning van de zuidkust,

Nadere informatie

Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis

Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis Al het natuurschoon dat Zuid-Noorwegen te bieden heeft ziet u tijdens deze reis: vele bergen, hoogvlaktes, diepe dalen en prachtige fjorden. Peer Gynt

Nadere informatie

Noorwegen 14-Daagse comforthutten tour Njord met deeltraject Hurtigruten

Noorwegen 14-Daagse comforthutten tour Njord met deeltraject Hurtigruten Noorwegen 14-Daagse comforthutten tour Njord met deeltraject Hurtigruten Ontdek het beste dat zuidelijk Noorwegen te bieden heeft! U reist langs prachtige gebieden en maakt ook een deeltraject van Hurtigruten

Nadere informatie

Scandinavië Leif Eriksson 23-Daagse Noordkaapreis inclusief Hurtigruten

Scandinavië Leif Eriksson 23-Daagse Noordkaapreis inclusief Hurtigruten Scandinavië Leif Eriksson 23-Daagse Noordkaapreis inclusief Hurtigruten Beleef onze meest spectaculaire Noordkaapreis! Via de Rijksweg 17 rijdt u langs de Noorse kust naar het noorden en vaart u ontspannend

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog!

Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog! Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog! Wilt u dat wonder - het wonder van het Noorderlicht - zelf zien? Ga in de winter naar Noord-Noorwegen. Volop kans om van half november tot begin april de magie

Nadere informatie

Noordkaapreizen. Autorondreizen

Noordkaapreizen. Autorondreizen Noordkaapreizen Saariselkä Jukkasjärvi Fauske Kemi Mo i Rana Mosjøen Kuopio Joensuu Loen Gålå Hanko Ulvik Rauland Stockholm Larvik Stavanger Kristiansand Autorondreizen Roald Amundsen 23/28-Daagse hotelrondreis

Nadere informatie

Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019. Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be.

Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019. Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be. Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019 Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be. Met Starcom naar Noorwegen, het land van ongerepte natuur

Nadere informatie

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS 12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis doorheen de Noorse fjorden met aansluitend een 5-daagse zeereis met Hurtigruten van noord naar zuid.

Nadere informatie

Noorse Fjorden 8D/7N

Noorse Fjorden 8D/7N VERTREK OP : 10 MEI 2014 10/05 Zat Inscheping en vertrek van de cruise vanuit Rotterdam, Nederland 11/05 Zon Op zee 12/05 Maa Eidfjord, Noorwegen 13/05 Din Alesund, Noorwegen 14/05 Woe Geiranger, Noorwegen

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

NorCape Challenge 2014

NorCape Challenge 2014 NorCape Challenge 2014 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach Okra Bekkevoort op reis naar het Zwarte Woud: zondag 21 augustus 2016 tot donderdag 25 augustus 2016!!!!! Het Zwarte Woud is het land van de natuur, vakwerkhuizen, klederdracht en de Schwarzwalder Kirschtorte.

Nadere informatie

VERSLAG VAN RONDREIS SCANDINAVIE MET JAAP,RIA,LENY EN PIET VAN 20 JUNI T/M 4 JULI 2014

VERSLAG VAN RONDREIS SCANDINAVIE MET JAAP,RIA,LENY EN PIET VAN 20 JUNI T/M 4 JULI 2014 VERSLAG VAN RONDREIS SCANDINAVIE MET JAAP,RIA,LENY EN PIET VAN 20 JUNI T/M 4 JULI 2014 vrijdag 20 juni Wij vertrekken om 7 uur met de bus van opstapplaats Rotterdam Capelse Brug. Via de overige opstapplaatsen

Nadere informatie

ARCTISCHE EILANDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS

ARCTISCHE EILANDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS ARCTISCHE EILANDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS Deze 7-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis neemt je mee langs de Noorse fjordenkust en haar mooiste eilanden: Lofoten en Vesterålen. Een bezoek aan Tromsø,

Nadere informatie

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS 12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis doorheen de Noorse fjorden met aansluitend een 6-daagse zeereis met Hurtigruten van noord naar zuid.

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

NorCape Challenge 2013

NorCape Challenge 2013 NorCape Challenge 2013 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Maar wel

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Duo Citytrip Helsinki & Tallinn

Duo Citytrip Helsinki & Tallinn Duo Citytrip Helsinki & Tallinn Driedaagse vliegtuigreis Tijdens deze trip maken we kennis met twee Europese hoofdsteden die beide gelegen zijn aan de Finse Golf: Helsinki in Finland en Tallinn in Estland,

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Fascinerende 9-daagse stedenrondreis naar. Tallinn, Helsinki en Sint Petersburg

Fascinerende 9-daagse stedenrondreis naar. Tallinn, Helsinki en Sint Petersburg Fascinerende 9-daagse stedenrondreis naar Tallinn, Helsinki en Sint Petersburg georganiseerd en begeleid door geograaf André Nijsen in samenwerking met Personal Touch Travel wo 29 augustus t/m do 6 september

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS - BEGELEIDE GROEPSREIS

FOTOGRAFIEREIS - BEGELEIDE GROEPSREIS FOTOGRAFIEREIS - BEGELEIDE GROEPSREIS Je scheept in aan boord van de MS Richard With die je tot ver boven de poolcirkel brengt. Ontdek de unieke natuur langs de Noorse kust, bezoek de charmante vissersdorpjes,

Nadere informatie

FLY & DRIVE LOFOTEN & VESTERALEN

FLY & DRIVE LOFOTEN & VESTERALEN FLY & DRIVE LOFOTEN & VESTERALEN De dramatische bergpieken van de Lofoten en Vester?len behoren ongetwijfeld tot de meest imposante landschappen van Noorwegen. Tijdens deze 8-daagse fly & drive verblijf

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Classic Car Travel Europe Juni Ierland 19 juni t/m 2 juli 2020 In Hoek van Holland begint deze wondermooie reis door Engeland en Ierland. Met de Ferry varen

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

NOORWEGEN ONGEZIEN GEVARIEERD - BEGELEIDE GROEPSREIS

NOORWEGEN ONGEZIEN GEVARIEERD - BEGELEIDE GROEPSREIS NOORWEGEN ONGEZIEN GEVARIEERD - BEGELEIDE GROEPSREIS 13-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis doorheen de Noorse fjorden met aansluitend een 6-daagse zeereis met Hurtigruten van noord naar zuid.

Nadere informatie

Ierland Compleet 16d

Ierland Compleet 16d Ierland Compleet 16d 05 aug 2015 Reisprogramma Dag 1 Vertrek vanuit Antwerpen naar Hoek van Holland voor de dagovertocht naar Harwich ( 14u30-20u00). Wij dineren op het schip rond 17u15 ( inbegrepen),

Nadere informatie

LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND - BEGELEIDE GROEPSREIS

LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND - BEGELEIDE GROEPSREIS LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND - BEGELEIDE GROEPSREIS Tijdens deze 9-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis ontdek je de natuurpracht van Noors Lapland. Ga aan boord van de MS Nordlys en vaar

Nadere informatie

LAPLAND & HURTIGRUTEN ZUIDWAARTS - BEGELEIDE GROEPSREIS

LAPLAND & HURTIGRUTEN ZUIDWAARTS - BEGELEIDE GROEPSREIS LAPLAND & HURTIGRUTEN ZUIDWAARTS - BEGELEIDE GROEPSREIS 11-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis van Lapland tot in de westelijke fjorden van Noorwegen. Je vliegt eerst naar Rovaniemi in Fins Lapland

Nadere informatie

LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND COMPLEET - BEGELEIDE GROEPSREIS

LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND COMPLEET - BEGELEIDE GROEPSREIS LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND COMPLEET - BEGELEIDE GROEPSREIS Tijdens deze 9-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis ontdek je de natuurpracht van Noors Lapland. Ga aan boord van de Hurtigruten

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

1.769,- p.p. Inclusief. 10 dagen vanaf. Highlights van West-Noorwegen. Atlantische Kust, Bergen, Fjorden, een

1.769,- p.p. Inclusief. 10 dagen vanaf. Highlights van West-Noorwegen. Atlantische Kust, Bergen, Fjorden, een De betere hotels Reisbegeleiding bij alle vliegreizen Eigen luxe touringcars Highlights van West- Atlantische Kust, Bergen, Fjorden, een Opstappen in Limburg Veel inclusief 10 dagen vanaf 1.769,- p.p.

Nadere informatie

3-DAAGSE AUTOCARREIS

3-DAAGSE AUTOCARREIS Bruisend bezoek aan de Champagnestreek met Reims, Epernay en Troyes Frankrijk Une visite pétillante 3-DAAGSE AUTOCARREIS 1 Programma De Champagne is een van de meest geliefde streken voor een sprankelende

Nadere informatie

CHARMERONDREIS MET EIGEN WAGEN NAAR DE FJORDEN

CHARMERONDREIS MET EIGEN WAGEN NAAR DE FJORDEN CHARMERONDREIS MET EIGEN WAGEN NAAR DE FJORDEN 11-daagse rondreis met eigen wagen en comfortabele ferry naar de Noorse fjorden met verblijf in luxueuze charmehotels. Doordat je meestal 2 dagen op dezelfde

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Harriniva: Extreme Adventure Week

Harriniva: Extreme Adventure Week FINS LAPLAND: Harriniva: Extreme Adventure Week Individuele afreis (7 dagen/6 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter en per huskyslede. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur

Nadere informatie

Reisbeschrijving van de rondreis Baltische Staten van de PVGE Nuenen van 6 t/m 16 juni 2016

Reisbeschrijving van de rondreis Baltische Staten van de PVGE Nuenen van 6 t/m 16 juni 2016 Pagina 1 van 7 De reis van onze PVGE-Nuenen heeft als bestemming de drie Baltische Staten: Estland, Letland en Litouwen, een kennismaking met dit unieke stukje Europa. Er is dit jaar gekozen voor een rondreis

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Noorwegen 16-Daagse Trein&Hurtigruten reis incl. verblijf in Bergen en Oslo, vertrek 01 feb. 2015

Noorwegen 16-Daagse Trein&Hurtigruten reis incl. verblijf in Bergen en Oslo, vertrek 01 feb. 2015 Noorwegen 16-Daagse Trein&Hurtigruten reis incl. verblijf in Bergen en Oslo, vertrek 01 feb. 2015 Geniet extra voordelig van deze combinatie reis. Boekt u deze reis voor 30 september 2014, dan ontvangt

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Noorwegen Daagse Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari

Noorwegen Daagse Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Noorwegen 2017 8-Daagse Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Vertrek elke zaterdag vanaf 04 februari t/m 04 maart Beleef een avontuur in het uiterste noorden van Europa; u vaart een mooie route met

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 14-18 februari 2018 Niet ver van Ivalo, de noordelijkste luchthaven van Fins Lapland, ligt de oudste wintersportplaats van Finland: Saariselkä. De sneeuwkwaliteit is hier uitzonderlijk

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D LAPLAND G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D 3 0 J A N U A R I - 2 F E B R U A R I 2 0 2 0 - A R C T I C L I G H T H O T E L ASL TRAVEL bestemming Lapland Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Het beste van "Loire a vélo" in 4 dagen (kano+fiets) Bestemming Frankrijk Plaats Loire-v allei Duur 4 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van April tot Nov ember M inimale Leef tijd 1

Nadere informatie

Bodensee single reis - start Bregenz

Bodensee single reis - start Bregenz Bodensee single reis - start Bregenz singlereis hotelfietsreis vanaf 1.185 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Aktiva-extra's: * Bodensee-cheques ter waarde van meer dan 90,- * hybridefiets

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Korte fietstocht in Bourgognestreek in 4 dagen Individuele fietstocht in Zuid-Bourgogne langs de wijnroute. U ontdekt Chalon, Cluny, Taize, de oevers van de Saône, Mâcon en Tournus. Bestemming

Nadere informatie

OVER GLETSJERS EN IJSBERGEN - ZUID-GROENLAND & DISKOBAAI

OVER GLETSJERS EN IJSBERGEN - ZUID-GROENLAND & DISKOBAAI OVER GLETSJERS EN IJSBERGEN - ZUID-GROENLAND & DISKOBAAI Vertrek vanuit IJsland richting Groenland. Ontdek het zelden bezochte zuidelijke deel van Groenland en beleef de hoogtepunten van de Diskobaai met

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Het beste van "Loire a vélo" in 4 dagen (kano+fiets) Bestemming Frankrijk Plaats Loirev allei Duur 4 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van April tot Nov ember M inimale Leef tijd 1

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

WOENSDAG 13 JUNI 2012 T/M ZATERDAG 30 JUNI 2012 NOORDKAAP-LOFOTEN-VESTERÅLEN-TROLLSTIGEN- GEIRANGERFJORD-MIDZOMERNACHT

WOENSDAG 13 JUNI 2012 T/M ZATERDAG 30 JUNI 2012 NOORDKAAP-LOFOTEN-VESTERÅLEN-TROLLSTIGEN- GEIRANGERFJORD-MIDZOMERNACHT WOENSDAG 13 JUNI 2012 T/M ZATERDAG 30 JUNI 2012 NOORDKAAP-LOFOTEN-VESTERÅLEN-TROLLSTIGEN- GEIRANGERFJORD-MIDZOMERNACHT Een prachtige toerrit naar het Hoge Noorden, waarbij u een groot gedeelte van het

Nadere informatie

ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL

ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL Na een kort verblijf in de Engholm Husky Lodge, vertrek je voor een vierdaagse hondensledetocht over de Finnmarksvidda met als eindbestemming de fjorden en

Nadere informatie

Backpacktour Noord - Ethiopie

Backpacktour Noord - Ethiopie Backpacktour Noord - Ethiopie Vertrek: Eind mei 2016 Aantal dagen: Minimaal 8 dagen Accommodaties: Budget Soort Reis: Groepsreis Reisbegeleiding: Nederlands sprekende reisleider / Engels sprekende lokale

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek CONGO (DRC), RWANDA Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek 9 dagen en 7 nachten REF: 196 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - Brussel - Aankomst op de luchthaven

Nadere informatie

ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER!

ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER! ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER! Tijdens deze avonturenweek geniet je van de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland tijdens een sneeuwschoenwandeling, een 2-daagse hondensledetocht met overnachting

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N zeilen boven de poolcirkel midzomernachtzon wandelen op de lofoten noorderlicht walvisreizen Reisprogramma 2016 NOORS AVONTUUR Een actieve vakantie

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 12 tot 15 februari 2015 Na vijf poollichtreizen naar IJsland zoeken we het in 2015 nog hogerop, naar het noorden van Finland. Een streek die we kennen onder de naam Lapland.

Nadere informatie

ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND

ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke

Nadere informatie

NorCape Challenge 2016

NorCape Challenge 2016 NorCape Challenge 2016 Wie durft het aan? Wie durft zichzelf uit te dagen? Midden in de winter, op gespijkerde banden over sneeuw en ijs naar het noordelijkste puntje van Europa, de noordkaap! Een Challenge

Nadere informatie

NELLIM ADVENTURE WEEK

NELLIM ADVENTURE WEEK NELLIM ADVENTURE WEEK Het kleinschalige en uiterst gezellige Nellim Wilderness Hotel is ideaal gelegen om het noorderlicht te observeren. Tijdens deze adventure week staan verder alle highlights van Lapland

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

Studiereis Finland: Helsinki, Rovaniemi en Turku TOTSTANDKOMING EN BORGING VAN EXCELLENT ONDERWIJS IN GROTE EN KLEINE FINSE BASISSCHOLEN

Studiereis Finland: Helsinki, Rovaniemi en Turku TOTSTANDKOMING EN BORGING VAN EXCELLENT ONDERWIJS IN GROTE EN KLEINE FINSE BASISSCHOLEN Studiereis Finland: Helsinki, Rovaniemi en Turku TOTSTANDKOMING EN BORGING VAN EXCELLENT ONDERWIJS IN GROTE EN KLEINE FINSE BASISSCHOLEN 26 mei tot en met 31 mei 2013 Organisatie: Global Experiences Education

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie