Reisbeschrijving van de rondreis Baltische Staten van de PVGE Nuenen van 6 t/m 16 juni 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reisbeschrijving van de rondreis Baltische Staten van de PVGE Nuenen van 6 t/m 16 juni 2016"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 7 De reis van onze PVGE-Nuenen heeft als bestemming de drie Baltische Staten: Estland, Letland en Litouwen, een kennismaking met dit unieke stukje Europa. Er is dit jaar gekozen voor een rondreis per comfortabele touringcar, uitgevoerd door reisorganisatie Kras. Op deze reis zijn de ANVR-reisvoorwaarden, de overige bij de reisorganisatie geldende voorwaarden voor groepsreizen, alsmede de reisvoorwaarden van de PVGE-Nuenen van toepassing. De reis zal worden uitgevoerd door een zeer ervaren chauffeur/reisleider. Uiteraard gaat er ook ervaren PVGE-reisbegeleiding mee. Accommodaties Tijdens de reis zal er worden verbleven in onderstaande hotels: 6 juni 2016 Hotel Abacus Tierpark**** Berlijn 7 juni 2016 Hotel De Silva*** Piaseczno / Warschau 8 en 9 juni 2016 Hotel Europa City*** Vilnius 10 en 11 juni 2016 Days Riga VEF*** Riga 12 en 13 juni 2016 Hotel Tallink Express*** Tallinn 14 juni 2016 Stena Line overtocht Turku Stockholm 15 juni 2016 Stena Line overtocht Gotebörg - Kiel Reissom Aantal personen personen 1.099, personen 1.039,00 Optionele toeslagen - 1-persoonskamer en binnenhut: 270,00 p.p. - 2-persoons buitenhut: 50,00 p.p. - 1-persoons buitenhut: 90,00 (bovenop de normale 1pk toeslag) De reissom zal rechtstreeks aan de reisorganisatie worden betaald.

2 Pagina 2 van 7 Inclusief: Reis per Comfort Class touringcar; Ervaren chauffeur (naar verwachting Hans Martens); 2 keer tussenovernachting in Berlijn en Warschau op de heenreis; 6 nachten verblijf in de Baltische Staten in middenklasse hotels in een kamer zoals beschreven; ferryovertocht Turku-Stockholm met verblijf in een binnenhut met benedenbed; ferryovertocht Göteborg-Kiel met verblijf in een binnenhut met bedden naast elkaar; hotelverzorging op basis van 10 x ontbijtbuffet en 3-gangen diner (aan boord van de ferry's ontbijt- én dinerbuffet); Nederlandssprekende gids in Warschau; Engelssprekende lokale gids tijdens de citytour door Vilnius en Riga (indien beschikbaar maken we ook in Riga gebruik van een Nederlandssprekende gids); Nederlandssprekende lokale gids in Tallinn; het beschreven excursieprogramma; entree Gedimas Tower in Vilnius, Dome kathedraal in Riga en Art Nouveau Museum in Riga; excursie naar Lahemaa Nationaal Park; afscheidsdiner bij het Witte Huis in Zeeland Exclusief: niet genoemde maaltijden optionele excursies persoonlijke fooien reis- en annuleringsverzekering Noot: Er zal seperaat een PVGE-opslag geïnd worden van 20 p.p. voor betaling van gezamenlijke fooien, administratiekosen e.d. Uw bus De Comfort Class touringcar biedt plaats aan maximaal 42 personen. Al de touringcars zijn voorzien van verwarming, dubbele beglazing, airconditioning, toilet, koffie-, soep- en chocolade-apparaat en een minibar met frisdranken en licht alcoholische drankjes. Verzekeringen Via Kras kunt u eenvoudig een annulerings- en/of reisverzekering afsluiten bij de Europeesche. Van de Europeesche mag u een uitstekende service verwachten, waar u ook bent. Niet voor niets is de Europeesche in 2015 door de Nederlandse reisbranche uitgeroepen tot Beste Reisverzekeraar van Nederland. Het afsluitenvan een annuleringsverzekering wordt nadrukkelijk aanbevolen. Bij onverhoopte annulering gelden de algemene voorwaarden van de reisorganisatie. De PVGE kan nooit terugbetalingen doen! De informatie over de verzekeringen vindt u op het aanmeldingsformulier. Noot: PVGE-voorwaarde is dat een reisverzekering verplicht is!

3 Pagina 3 van 7 Reisprogramma De reis gaat via Duitsland (Berlijn) naar het Poolse Warschau en vervolgens naar Litouwen en Letland. Daarna is Estland aan de beurt. Via het Finse Helsinki het Zweedse Stockholm keren we weer huiswaarts. Uiteraard zorgen we ervoor dat in de diverse steden deskundige lokale Nederlands- of Engelssprekende gidsen voor u klaar staan, zodat u deze ontdekkingstocht volop beleeft! en Maandag - naar Duitsland (dag 1) Vanuit Nuenen reizen we naar Berlijn voor diner en overnachting in hotel Abacus Tierpark. Indien de tijd het toelaat, zullen we nog een korte rondrit door Berlijn maken. Reisafstand ca. 670 km. Dinsdag Warschau (dag 2) Vandaag zetten we de reis voort naar Warschau, de Poolse hoofdstad met het historische centrum. De bekende 4 km lange Koninklijke Route, voert van het Koninklijk Slot naar het Koninklijk Zomerpaleis in het Lazienkipark. Interessante bezienswaardigheden zijn onder meer het plein voor het Koninklijk Paleis, het grote witte Krasiñskipaleis, het graf van de Onbekende Soldaat en het Monument voor de Gettohelden. Tijdens de stadswandeling/-tour zien we een aantal van deze bijzondere locaties. We overnachten in hotel De Silva in Piaseczno. Reisafstand ca. 575 km. Woensdag - Warschau Vilnius (dag 3) We bereiken de Baltische Staten. Het eerste land dat we bereiken is Litouwen met het groene Vilnius. Vilnius is de hoofdstad van Litouwen waar het sfeervolle hart van de stad wordt gevormd door talloze gotische en barokke gebouwen, die wonderwel de oorlog en het communistische tijdperk hebben weten te doorstaan. Smalle straatjes leiden langs de oude universiteit en het hart van de stad, waar tot aan de Tweede Wereldoorlog de 3e belangrijkste joodse gemeenschap ter wereld woonde. We verblijven 2 nachten in hotel Europa City in Vilnius. Reisafstand ca. 480 km.

4 Pagina 4 van 7 Donderdag - Vilnius (dag 4) Vandaag staat de gehele dag in het teken van de kosmopolitische Litouwse hoofdstad Vilnius. Het sfeervolle hart wordt gevormd door talloze gotische en barokke gebouwen, die wonderlijk de oorlog en het communistische tijdperk hebben weten te doorstaan. Op het gezellige en drukke plein voor de kathedraal bewonderen we natuurlijk de van een imponerende façade voorziene kathedraal, met de mooie kapel gewijd aan de Litouwse beschermheilige St. Casimir. We zien de St. Anna Kerk, de kerk die Napoleon zo mooi vond dat hij wenste dat hij hem in de palm van zijn hand mee terug kon nemen naar Parijs. In het hart van de stad woonde tot aan de Tweede Wereldoorlog de 3e belangrijkste joodse gemeenschap ter wereld. Bij de oude stadspoort van het Ochtendgloren komen talloze pegrims het icoon van Maria aanbidden. In de middag heeft u een paar uur ter vrije besteding. Vrijdag Vilnius Kaunas Riga (dag 5) Vandaag verlaten we Vilnius voor onze reis naar Letland. We brengen een bezoek aan de middeleeuwse vestingstad Kaunas, de tweede stad van Litouwen die strategisch tussen twee rivieren ligt. Kaunas heeft een mooi historisch centrum met naar Duits voorbeeld gebouwde vakwerkhuizen en een prachtig wit barok voormalig stadhuis. We kunnen tijdens de stadstour genieten van de vele oude vestingswerken die de stad in de loop der eeuwen moesten beschermen tegen opdringerige legers uit het zuiden en westen van Europa. In de loop van de middag passeren we de grens met Letland en rijden we naar de hoofdstad Riga. De komende 2 nachten verblijven we in Riga in hotel Days Riga VEF. Reisafstand ca. 370 km. Zaterdag Riga (dag 6) Een hele dag in prachtig Riga! Naast de oude binnenstad maken we tijdens een wandeling o.a. kennis met de Art Nouveau wijk waar de sierlijke bouwstijl overal terug te vinden is. Entree Art Nouveau Museum inbegrepen. In de oude binnenstad zien we talloze kerken, mooie handelshuizen, het stoere Riga Kasteel, dat nu dienst doet als Presidentieel Paleis en natuurlijk ook de 13e-eeuwse Dom, de grootste kerk van de Baltische Staten. In de middag heeft u een paar uur vrije tijd of kan er eventueel optioneel nog een boottocht door de chauffeur worden georganiseerd (optioneel te boeken).

5 Pagina 5 van 7 Zondag - Pärnu Tallinn (dag 7) Met een korte stop in Pärnu rijden we naar het mooi aan het water gelegen Tallinn. Tallinn blijkt één van de best bewaarde middeleeuwse steden van Noord- Europa. De stad werd gesticht door de legendarische Vikingen, waarna het uitgroeide tot een rijke en levendige havenstad. We arriveren hier in de middag en bezichtigen aansluitend de stad. In de oude binnenstad zien we o.a. de middeleeuwse stadsmuren, de imposante Alexander Nevski Kathedraal, de st. Nicolaas kerk en het kasteel Toompea, dat boven de stad uittorent. De komende 2 nachten zullen we hier verblijven in hotel Tallink Express. Reisafstand ca. 310 km. Maandag Lahemaa Nationaal Park (dag 8) Na de indrukwekkende plaatsen die we al bezocht hebben, gaan we vandaag een mooie natuurexcursie maken naar Lahemaa Nationaal Park. Het Lahemaa National Park is het oudste park van Estland. Het is gesticht in de tijd dat het tot de Sovjet-Unie behoorde, namelijk in We bezoeken de vissersdorpjes Kasmu, Voru en Altja. In het park zijn vier oude landhuizen. Deze werden vroeger gebouwd door de zogenaamde Baltendeutscher (Baltische Duitsers) die grote landerijen bezatten. Drie van deze landhuizen (in Palmse, Sagadi and Vihula) zijn gerestaureerd. We bekijken deze landhuizen en gaan bij Palmse ook naar binnen (entree inbegrepen). We zijn op tijd terug in Tallinn, zodat u nog even vrije tijd heeft in Tallinn. s Avonds dineren we in één van de authentiekste restaurants van Tallinn. Dinsdag - Talinn Helsinki Turku (dag 9) Na het ontbijt rijden we naar de haven van Tallinn voor de overtocht naar Helsinki (2 uur varen). Na aankomst in de haven van deze Finse hoofdstad, ook wel de dochter van de Oostzee genoemd, maken we er een mooie stadstour en zien we o.a. het marktplein en de Russisch-Orthodoxe Uspenski Kathedraal op het schiereiland Katajanokka. Na verschillende stops rijden we naar het Finse Turku, waar we inschepen voor de nachtelijke overtocht over de Baltische Zee naar Zweden.U overnacht in een binnenhut met benedenbedden, voorzien van douche en toilet. Tegen een toeslag kunt u een buitenhut bijboeken. Reisafstand per bus ca. 190 km.

6 Pagina 6 van 7 Woensdag - Stockholm Göteborg (dag 10) In de ochtend aankomst in Stockholm. De stad ligt behalve op het vasteland ook op 14 eilanden. Stockholm heeft een zekere grandeur dankzij het vele water, de parken, brede avenues, paleizen en andere monumentale gebouwen. Na een kort bezoek rijden we naar Göteborg voor de ferryovertocht naar Kiel. Overnachting aan boord in een binnenhut met benedenbedden. Tegen een toeslag kunt u een buitenhut boeken. Reisafstand ca. 470 km. Donderdag - via Kiel naar Nederland (dag 11) Na het ontbijt ontschepen we in de Duitse stad Kiel, vanwaar de bus ons terug naar huis brengt. Einde van een bijzondere reis! We genieten nog gezamenlijk van een heerlijk afscheidsdiner onderweg. Reisafstand ca. 570 km. Belangrijke informatie Baltische Staten Grensdocumenten/visum Voor een rondreis door de Baltische Staten dient u officieel te beschikken over een geldig Nederlands paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart. De praktijk wijst echter uit dat u beter met een paspoort naar deze landen kunt reizen. Bezit u niet de Nederlandse nationaliteit, dan dient u zélf te controleren welk(e) grensdocument(en) er voor uw reis naar de Baltische Staten noodzakelijk is/zijn! U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Rondreizen Voor deze rondreis geldt dat een goede mobiliteit en basisconditie noodzaak is. U ziet en onderneemt veel en verblijft in meerdere accommodaties in een relatief korte periode. Houdt u er rekening mee dat er in de steden die we bezoeken gelopen dient te worden en dat het niet altijd mogelijk is dat de touringcar u in het centrum van de stad afzet/ophaalt. Uiteraard moet u er wel tegen kunnen om tijdens deze rondreis geregeld langer in de touringcar te zitten. Het meenemen van een rolstoel of rollator is niet mogelijk op deze reis.

7 Pagina 7 van 7 Landeninformatie Estland Officiële naam: Oppervlakte: Ligging: Hoofdstad: Inwoners: Taal: Staatsvorm: Valuta: Tijdverschil: Voltage: Officiële naam: Oppervlakte: Ligging: Hoofdstad: Inwoners: Taal: Staatsvorm: Valuta: Tijdverschil: Voltage: Officiële naam: Oppervlakte: Ligging: Hoofdstad: Inwoners: Taal: Staatsvorm: Valuta: Tijdverschil: Voltage: Republiek Estland km² Estland ligt in Noordoost-Europa en grenst aan de Oostzee, de Finse Golf, Rusland en Letland Tallinn ca. 1,3 miljoen Ests Republiek Euro + 1 uur 230 Volt zelfde stekers als in Nederland Landeninformatie Litouwen Republiek Litouwen km² Litouwen ligt in Noord-Europa en grenst aan Letland, Wit- Rusland, Polen, Rusland en de Oostzee Vilnius ca. 3,5 miljoen Litouws parlementair stelsel Euro + 1 uur 230 Volt zelfde stekers als in Nederland Landeninformatie Letland Republiek Letland km² Letland ligt in Noord-Europa en grenst aan Estland, Litouwen, Wit-Rusland, Rusland en Zweden (zeegrens) Riga ca. 2,2 miljoen Lets Republiek Euro + 1 uur 230 Volt zelfde stekers als in Nederland

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

BALTISCHE LANDEN. 19-daagse rondreis per boot en bus

BALTISCHE LANDEN. 19-daagse rondreis per boot en bus BALTISCHE LANDEN 19-daagse rondreis per boot en bus VOORLOPIG REISSCHEMA + PROGRAMMA zie voor details www.goudenengel.nl Baltische Landen rondreis Uitgebreide kennismaking met Estland, Letland en Litouwen,

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

10-daagse reis naar de Baltische Staten

10-daagse reis naar de Baltische Staten 10-daagse reis naar de Baltische Staten Vertrek: 10 juni 2014 PROGRAMMA Dag 1 (10 juni 2014): Amsterdam - Riga Vandaag vertrekt u vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van Lettland: Riga. Vanaf de luchthaven

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Ierland Compleet 16d

Ierland Compleet 16d Ierland Compleet 16d 05 aug 2015 Reisprogramma Dag 1 Vertrek vanuit Antwerpen naar Hoek van Holland voor de dagovertocht naar Harwich ( 14u30-20u00). Wij dineren op het schip rond 17u15 ( inbegrepen),

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Fascinerende 9-daagse stedenrondreis naar. Tallinn, Helsinki en Sint Petersburg

Fascinerende 9-daagse stedenrondreis naar. Tallinn, Helsinki en Sint Petersburg Fascinerende 9-daagse stedenrondreis naar Tallinn, Helsinki en Sint Petersburg georganiseerd en begeleid door geograaf André Nijsen in samenwerking met Personal Touch Travel wo 29 augustus t/m do 6 september

Nadere informatie

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN 2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN Zomer 2016 Dinsdag 16 en woensdag 17 augustus: 2-daags stedenbezoek aan Leuven - Ieper - Mechelen. Het stadhuis van Leuven nabij de Oude Markt Vervoer per

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen In 2019 hoopt de Hervormde Gemeente Veen o.l.v. Nico van Vliet opnieuw een bijzondere reis door het Beloofde Land te maken. We beginnen in het noorden

Nadere informatie

Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016. Martens Bridge Reizen. Excursiereis. Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016. Martens Bridge Reizen. Excursiereis. Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016 Martens Bridge Reizen Excursiereis Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Toscane, beroemd om zijn kunst, geschiedenis en aansprekende groene

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019 KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: 02-07 juni 2019 Highlights van deze reis Op de volgende pagina s hebben wij een uitgebreid reisschema voor u uitgewerkt. Hieronder vindt

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Beste Leden, KBO SAMBEEK Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Maandag 22 september t/m woensdag 24 september 2014 De KBO heeft in 2013 een enquête gehouden onder haar leden. 42% Van de leden die

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen TOSCANE & VENETIE Italië is geliefd bij vele cultuurliefhebbers. En dat is ook niet vreemd: dit prachtige land wordt gekenmerkt door een overvloed aan kunst en cultuur! U ziet er bijna letterlijk de kunst

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Dresden en de Elbe 7 dagen

Dresden en de Elbe 7 dagen Dresden en de Elbe 7 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 549 Fietsvakantie Dresden & de Elbe Beleef een van de mooiste fietsroutes van Duitsland, namelijk de Elbe Radweg. Deze beschutte fietsroute volgt

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND 4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND VAN 27 T/M 30 NOVEMBER 2013 Programma: Van 27 november t/m 30 november wordt er een Kerstreis georganiseerd naar Engeland voor koorleden en partners van de

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Oostzeekust 8 dagen individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Fietsend aan de Oostzee, een heel ander' stukje Duitsland! Vlak landschap, honderden meren van groot tot klein

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

-1- De Reisgroep PVGE-Veldhoven organiseert: Een 8 daagse busreis naar Trier (D) en omgeving. Van zondag 23 t/m zondag 30 augustus 2015.

-1- De Reisgroep PVGE-Veldhoven organiseert: Een 8 daagse busreis naar Trier (D) en omgeving. Van zondag 23 t/m zondag 30 augustus 2015. De Reisgroep PVGE-Veldhoven organiseert: Een 8 daagse busreis naar Trier (D) en omgeving. Van zondag 23 t/m zondag 30 augustus 2015. Reisbeschrijving: Algemeen. Reis mee naar de prachtige natuurgebieden

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

Donau & Altmühltal 7 dagen

Donau & Altmühltal 7 dagen Donau & Altmühltal 7 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Fietsrondreis langs de Donau en de Altmühl Deze rondreis is een combinatie van de mooiste trajecten van de Donau Radweg en de Altmühltal Radweg.

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel)

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Wijn en Kirschtorte Kehl is een voorstadje van Strasbourg gelegen in het dal van de rivier de Rijn. Het ligt bijna

Nadere informatie

Met Deo Juvante naar BERLIJN. vrijdag 30 september t/m maandag 3 oktober 2016

Met Deo Juvante naar BERLIJN. vrijdag 30 september t/m maandag 3 oktober 2016 Met Deo Juvante naar BERLIJN vrijdag 30 september t/m maandag 3 oktober 2016 Huizen, september 2015 Beste koorleden, medereizigers en belangstellenden Hierbij treffen jullie de eerste informatie aan over

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 11-14 Juli 2013 Hotel Stadion TAMPERE Praktisch! Paspoort / Identiteitskaart Een geldig paspoort of identiteitskaart. Inwoners van de Europese Unie

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare.

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. 25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. Bezoek Filpisu-Mare en 4 daagse Rondreis Roemenië Van Donderag 21 Juni 2018 tot Zaterdag 30 juni Dag1 : donderdag 21 juni Deze dag vertrekken per vliegtuig vanaf

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september KRAKAU, de Poolse parel der steden 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september De collectie Vlaamse wandtapijten in de Wavel-burcht is alom bekend. Maar de stad herbergt ook de meeste kerken

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Studiereis Finland: Helsinki, Rovaniemi en Turku TOTSTANDKOMING EN BORGING VAN EXCELLENT ONDERWIJS IN GROTE EN KLEINE FINSE BASISSCHOLEN

Studiereis Finland: Helsinki, Rovaniemi en Turku TOTSTANDKOMING EN BORGING VAN EXCELLENT ONDERWIJS IN GROTE EN KLEINE FINSE BASISSCHOLEN Studiereis Finland: Helsinki, Rovaniemi en Turku TOTSTANDKOMING EN BORGING VAN EXCELLENT ONDERWIJS IN GROTE EN KLEINE FINSE BASISSCHOLEN 26 mei tot en met 31 mei 2013 Organisatie: Global Experiences Education

Nadere informatie

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019 Reisprogramma Brussel 11-13 oktober 2019 Brussel is de hoofdstad van België en wordt tevens vaak als de hoofdstad van Europa gezien. Deze rol heeft Brussel te danken aan het feit dat het het bestuurlijk

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Ontdek deze winter een van de meest prachtige en uitgestrekte natuurgebieden van Europa: Lapland! Laat u meeslepen door de stilte, schoonheid,

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht 9-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Hoogtepunten van deze reis Dhowcruise langs de kust Muscat en Nizwa Spectaculaire

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Reisprogramma Mannenkoor Elim Heidelberg 17 19 oktober 2013

Reisprogramma Mannenkoor Elim Heidelberg 17 19 oktober 2013 Reisprogramma Mannenkoor Elim Heidelberg 17 19 oktober 2013 Reisprogramma Dag 1: donderdag 17 oktober 2013 06.45 uur De comfortabele Van der Valk touringcar staat voor u gereed bij het Van der Valk Hotel

Nadere informatie

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Hoogtepunten van deze reis Lissabon en de Gouden Driehoek UNESCO-steden

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen

Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen individuele fietsreis vanaf 356 Cultuur- & fietsreis langs de Elbe vanuit Hotel Maritim in Dresden Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe

Nadere informatie

POLEN. Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017

POLEN. Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017 POLEN Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017 De reis 9-daagse bedevaart naar Polen Zaterdag 17 t/m zondag 25 juni 2017 Per luxe touringcar Bezoek aan o.a. Fulda, Krakau, Wadowice, Auschwitz,

Nadere informatie

The Baltic & St. Petersburg. Seabourn Ovation

The Baltic & St. Petersburg. Seabourn Ovation The Baltic & St. Petersburg Seabourn Ovation 10-daagse cruisevakantie Van Kopenhagen naar Stockholm Vertrekdatum 22 juni en 17 augustus 2018 Van Scandinavische koningshuizen naar het machtige tsarenrijk.

Nadere informatie

Altmühltal & Donau standplaats 8 dagen

Altmühltal & Donau standplaats 8 dagen Altmühltal & Donau standplaats 8 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 455 Fietsreis langs de Altmühl en de Duitse Donau vanuit Bad Gögging Deze standplaatsfietsreis gaat door het dal van de rivier de

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=524

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Donau Wenen Boedapest 8 dagen per trein

Donau Wenen Boedapest 8 dagen per trein Donau Wenen Boedapest 8 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 769 Langs de oevers van de Hongaarse Donau Een prima fietsreis met een uitstekende combinatie van de natuur langs de Donau en de cultuur

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

POLEN. Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016

POLEN. Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016 POLEN Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016 bedevaartreizen inspiratiereizen belevingsreizen De reis 9-daagse bedevaart naar Polen Zaterdag 10 t/m zondag 18 september 2016 Per touringcar

Nadere informatie

Baltische Staten - 8 Daagse rondreis door Estland, Finland en Rusland

Baltische Staten - 8 Daagse rondreis door Estland, Finland en Rusland Baltische Staten - 8 Daagse rondreis door Estland, Finland en Rusland Prijs: 1330.00 Bijzonderheden Alle bovengenoemde prijzen zijn per persoon op basis van 2 personen Verlenging mogelijk, vraag onze medewerkers

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek.

6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek. 6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek. Geachte reiziger, - zaterdag 5 t/m donderdag 10 oktober 2019 - We hebben weer een najaarsreis op het programma staan voor

Nadere informatie

Reisbeschrijving van de rondreis Sardinië/Corsica van de PVGE Nuenen van 1 t/m 11 mei 2017

Reisbeschrijving van de rondreis Sardinië/Corsica van de PVGE Nuenen van 1 t/m 11 mei 2017 Pagina 1 van 5 De reis zal worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van reisorganisatie KRAS. De leiding berust bij ervaren reisleiding van deze reisorganisatie; ook gaat er ervaren PVGE-reisbegeleiding

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016 Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus 11 daagse rondreis CGMV 26 september 6 oktober 2016 11-daagse rondreis Malta en Sicilië Vertrek op D.V. 26 september PRIJZEN Reissom per persoon: 1275,- Bij

Nadere informatie

Duo Citytrip Helsinki & Tallinn

Duo Citytrip Helsinki & Tallinn Duo Citytrip Helsinki & Tallinn Driedaagse vliegtuigreis Tijdens deze trip maken we kennis met twee Europese hoofdsteden die beide gelegen zijn aan de Finse Golf: Helsinki in Finland en Tallinn in Estland,

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

Vlieg-busreis Mooi Madrid VEES31

Vlieg-busreis Mooi Madrid VEES31 Vlieg-busreis Mooi Madrid VEES31 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=419

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Mecklenburger Radweg standplaats 8 dagen

Mecklenburger Radweg standplaats 8 dagen Mecklenburger Radweg standplaats 8 dagen individuele standplaats hotelfietsreis vanaf 458 De Mecklenburger Radweg & Müritz Water waarheen je ook kijkt, meer dan duizend meren vormen het Mecklenburgs Merenplateau

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas

Nadere informatie

Techniek in Bremen! 8 t/m 9 april ATC Deventer - Zutphen. Offertenummer Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Techniek in Bremen! 8 t/m 9 april ATC Deventer - Zutphen. Offertenummer Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Techniek in Bremen! 8 t/m 9 april 2016 ATC Deventer - Zutphen Offertenummer 151020-3 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! PROGRAMMA Wij stellen voor deze reis als volgt voor u te verzorgen: Dag 1, vrijdag

Nadere informatie

Uniek aan deze reis Naast highlights van Marokko ook onbekende hoogtepunten als de Ourikavallei

Uniek aan deze reis Naast highlights van Marokko ook onbekende hoogtepunten als de Ourikavallei Hoogtepunten Marokko Langs de kleurrijke koningssteden 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 5 hotels Rondreis 1320 km Hoogtepunten van deze reis Marrakech, Fès, Meknès en Rabat Hassan

Nadere informatie

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main-Radweg Actief genieten op de fietsroute langs de Main Algemeen: 7 dagen waarvan ook 7 dagen fietsen. Lengte volledige fietstocht: ongeveer 340km Overnachtingen:

Nadere informatie

Exclusive Group Special 3-daagse reis Warschau 5 maart t/m 7 maart 2018

Exclusive Group Special 3-daagse reis Warschau 5 maart t/m 7 maart 2018 Exclusive Group Special 3-daagse reis Warschau 5 maart t/m 7 maart 2018 Bestemmingsinformatie Warschau ligt in het midden van Polen in het landsdeel Mazovië. Polen bestaat in totaal uit zestien bestuurlijke

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden Organisatie Voor het grootste voetbaltoernooi van Engeland, kunt u het beste naar Keele gaan. Jaarlijks komen er ongeveer 250 teams uit 20 verschillende landen naar Keele. Attracties en excursies Gedurende

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Berlijn. 5-daagse reis. Rinteln, Lübbenau, Berlijn, Dresden Potsdam. De tijd van uw leven

Berlijn. 5-daagse reis. Rinteln, Lübbenau, Berlijn, Dresden Potsdam. De tijd van uw leven r e i z e n De tijd van uw leven Berlijn 5-daagse reis Rinteln, Lübbenau, Berlijn, Dresden Potsdam GRATIS exclusieve haal- en brengservice Comfortabel reizen naar de mooiste bestemmingen Dit arrangement

Nadere informatie