Baltische Staten - 8 Daagse rondreis door Estland, Finland en Rusland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Baltische Staten - 8 Daagse rondreis door Estland, Finland en Rusland"

Transcriptie

1 Baltische Staten - 8 Daagse rondreis door Estland, Finland en Rusland Prijs: Bijzonderheden Alle bovengenoemde prijzen zijn per persoon op basis van 2 personen Verlenging mogelijk, vraag onze medewerkers voor meer inlichtingen Gegarandeerd vertrek Inclusief Retourvlucht per lijndienst met vertrekplaats Brusselmet Lufthansa of gelijkwaardige IATA- Luchtvaartmaatschappij. Engels en/of Duitssprekende gidsen (naar uw keuze, op te geven bij uw boeking) Overnachtingen in de vermelde hotels op basis van logies/ontbijt Transfers van de luchthaven naar het hotel en v.v. Alle vervoer ter plaatse met airco Alle excursies zoals omschreven inclusief alle entreegelden Luchthavenbelastingen en toeslagen Exclusief Visumverzorging Rusland 110,- per persoon Dag programma Dag 1 Tallinn In de ochtend vertrekt u vanaf Brussel naar Tallinn waar u in de loop van de middag arriveert. Bij aankomst in Tallinn heeft u een transfer naar uw hotel. In het begin van de avond is er een welkomstbijeenkomst met de reisleiding waarbij u ook de medereizigers ontmoet. Overnachting in Hotel Radisson Blu Olympia**** of gelijkwaardig. Dag 2 Tallinn Tallinn is één van de best behouden middeleeuwse steden van Europa. De stad was eeuwenlang een kruispunt van handelsroutes en heeft een grote rol gespeeld in internationale handelsbetrekkingen.

2 De stadstour door de Oude Stad van Tallinn laat u kennis maken met de gotische architectuur van de Baltische Staten. De middeleeuwse Oude Stad is een drukke plaats in de zomer met de vele winkeltjes, galerieën, souvenirmarkten, cafés en restaurants. Tijdens de wandeling ziet u onder meer het Toompea kasteel, tegenwoordig de zetel van het Estse parlement. Helaas is er weinig over van het oorspronkelijke Deense kasteel uit 1219 daar Katharina de Grote opdracht gaf om het grootste gedeelte van het kasteel te laten verbouwen in barokstijl. De Dom kathedraal, de prachtige Russischorthodoxe Alexander-Nevsky kathedraal gebouwd in de negentiende eeuw in opdracht van tsaar Alexander III en de middeleeuwse Oude Stadshal passeren ook de revue. In de middag bezoeken we optioneel het Kadriorg-park ( 40,-), het meeste notabele kunstwerk van Estland. Het is een populaire plaats bij de lokale bevolking. De prachtige paleistuinen en het zwanenmeer zijn uitnodigend voor een heerlijke wandeling. We bezoeken hier het gelijknamige paleis, gebouwd in opdracht van Peter de Grote voor zijn vrouw Katharina I in het begin van de 18e eeuw. Het paleis bezit een grote collectie kunst uit zowel West-Europa en Rusland uit de 16e 18e eeuw variërend van schilderijen tot sculpturen. Een gedeelte van het paleis doet dienst als residentie van de huidige president. De avond biedt u een optioneel middeleeuws diner in restaurant Peppersack. Dag 3 - Tallinn Helsinki In de ochtend vertrekt u met de draagvleugelboot naar Helsinki, de hoofdstad van Finland. Geniet van de verfrissende tour door de Finse archipel voordat we in Helsinki arriveren. De middag staat vrij om op eigen gelegenheid de bruisende hoofdstad van Finland te bezoeken. Overnachting in Hotel Scandic Simonkentta***** of gelijkwaardig. Dag 4 Helsinki Helsinki heeft net als Tallinn veel te danken aan de Finse Golf en veel nautische elementen komen terug in de stad en het dagelijks leven. Tijdens de stadstour maakt u kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden van Helsinki. Zo ziet u de havens en centraal Mannerheim. Vervolgens komen we aan in het historisch centrum en ziet u het Senaatsplein, het Parlementsgebouw, het Sibelius monument en de Finlandia Hal. Hier bezoeken we de beroemde Kerk in de rots. In de middag wordt er optioneel een excursie aangeboden naar het Seurasaari Openluchtmuseum; een oasis in het midden van de stad met huisjes, boerderijen en landhuizen vanuit heel Finland. Dag 5 Helsinki Sint-Petersburg We zetten de reis oostwaarts voort richting Sint-Petersburg. Net na het passeren van de grens met Rusland komen we aan in Vyborg waar we een korte stadsrondrit maken en een bezoek brengen aan het Vyborg kasteel. Tegen het einde van de middag arriveren we in het Venster op het Westen - Sint-Petersburg. Overnachting in Hotel Sokos Vasilievsky**** of gelijkwaardig.

3 Dag 6 Sint-Petersburg Sint-Petersburg is een indrukwekkende stad. De paleizen en musea die u hier ziet, staan wereldwijd bekend als één van de mooiste, terwijl de Neva en de vele grachten de stad de bijnaam Het Venetië van het Noorden hebben gegeven. Gedurende de stadstour in de ochtend maken we kennis met de mooiste bezienswaardigheden die de vroegere hoofdstad van Rusland bezit. Zo zien we de Petrus en Paulus vesting, dé locatie waar de stad gesticht is. Het Winterpaleis, de imposante Sint-Isaak kathedraal, de Kerk van de Verlosser op het Bloed en het Alexander Nevsky klooster passeren ook de revue. Optioneel kunt u in de middag deelnemen aan een excursie naar het Peterhof, waar u dan het paleis en de paleistuinen, reikend tot aan de Finse Golf, bezoekt. U vindt hier de talloze wereldberoemde fonteinen met de in goud vergulde sculpturen in diverse vormen en stijlen. s Avonds wordt er optioneel een uitstap gemaakt naar het Nikolaev Paleis waar u een typisch Russische folklore voorstelling kunt bijwonen ( 50,- p.p.). Dag 7 Sint-Petersburg Vandaag heeft u ter vrije besteding. Zo kunt u op eigen gelegenheid de stad verder ontdekken. De ochtend is gereserveerd voor een optionele excursie naar Tsarskoye Selo (Pushkin) met het indrukwekkende Katherina Paleis met de barnstenen kamer. In de middag wordt er optioneel een excursie georganiseerd naar het wereldberoemde Hermitage museum ( 45,-). In de avond kunt u dineren in het bekende restaurant Na Zdoroviye. Dag 8 Sint-Petersburg De laatste morgen in deze indrukwekkende stad heeft u ter vrije besteding. In de loop van de dag volgt de transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht. Hotel informatie: Hotel Radisson Blu Olympia**** Gelegen in de zakenwijk van Tallinn op minder dan 1 km van de oude binnenstad. De kamers hebben een klassiek interieur. Op de bovenste verdieping is een binnenzwembad aanwezig met een prachtig uitzicht over de stad. Faciliteiten Het hotel is voorzien receptie met lobby, Restaurant Senseo welke diverse Estse en internationale gerechten aanbiedt, een ontbijtbuffet welke wordt verzorg in Cafe Boulevard. Voor een lekker biertje of een andere versnapering kunt u terecht in Englishman Pub in het hotel. Indien u lekker wilt ontspannen kunt u in het hotel genieten van een sauna of een massage in de massagesalon.

4 Kamers Alle kamers zijn voorzien van een klassiek interieur met houten meubels, een broekpers, een kluisje, een bad, een douche en een haardroger. Tevens biedt het hotel in alle kamers gratis WI-FI en een flatscreen-tv met kabelaansluiting en een waterkoker. Hotel Radisson Blu Plaza**** Hotel Radisson Blu Plaza ligt in het centrum van Oslo. Dit prachtige hotel beschikt over moderne spafaciliteiten en kamers met airconditioning. Faciliteiten: Hotel Radisson Blu Plaza biedt u diverse faciliteiten, zo kunt u heerlijk ontspannen in het wellnesscentrum met sauna en fitnessruimte. Indien u een hapje wilt eten bent u van harte welkom in het restaurant, waar ze internationale berichten aanbieden. Kamers: De comfortabel ingerichte kamers zijn ingericht met airconditioning, kluisjes, minibar, kabel-tv en een haardroger. Ook is het mogelijk om koffie en thee te zetten in uw kamer. Hotel Sokos Vasilievski**** Hotel Sokos Vasilievski is centraal gelegen op loopafstand van de Hermitage en het Russische Museum in Sint-Petersburg en nabij het Metro station. Dit mooie hotel beschikt over een filtnessruimte en sauna, sfeervolle tea room en WIFI. Faciliteiten: In Sokos Vasilievski kunnen gasten zich ontspannen in de fitnessruimte en de sauna. Zodra u een hapje wilt eten bent u van harte welkom in het restaurant, welke Russische en Franse specialiteiten serveert. Indien u alleen maar een drankje of kopje thee/koffie wilt kunt u terecht in de sfeervolle Tea Room.

5 Kamers: De sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van een kluisje, een minibar, satelliet-tv en gratis WIFI. Land informatie: TIPS EN INFORMATIE OVER UW VAKANTIEBESTEMMING: BALTISCHE STATEN ESTLAND, LETLAND & LITOUWEN Drinkwater Het kraanwater in de Baltische Staten is niet overal drinkbaar. In Estland is het veelal wel mogelijk, maar wij raden u aan om dit ter plaatse na te vragen of om mineraalwater te drinken, het is praktisch overal te koop. Fooien De situatie m.b.t. tot het geven van fooien is vergelijkbaar met de situatie in België, hoewel het geven van een fooi van toeristen wel wordt verwacht. De fooi bedraagt ca. 10 % van de rekening. Geldzaken In de Baltische Staten kan (naast de lokale valuta) ook betaald worden met creditcards (Mastercard en Visa, niet American Express worden geaccepteerd). Tegenwoordig kunt u ook gemakkelijk pinnen. Gezondheid Vergeet niet anti-muggenolie of spray mee te nemen, evenals middelen tegen de beet, zoals Prikweg, After-Bite, Azaron. Deze middelen zijn niet overal in de Baltische Staten te koop. Daarnaast adviseren wij u bij het voor het eerst betrekken van uw kamer of appartement elke warmwaterkraan enige minuten zo heet mogelijk te laten lopen. Dit geldt eveneens voor douche en/of bad. Het beste legt u de handdouche op de heetste stand afgesteld enige minuten op de afvoer. In stilstaand water van ca C. kan zich namelijk de legionella bacterie ontwikkelen, die u op deze manier doeltreffend kunt bestrijden. Grensdocumenten Voor een rondreis door de Baltische Staten dient u officieel te beschikken over een geldig paspoort of identiteitskaart, die nog minimaal 3 maanden na terugkomst geldig dienen te zijn.

6 Kledingadvies Wat betreft kleding raden we u aan om praktische kleding mee te nemen die zich makkelijk laat combineren (laag over laag). We vragen u om in uw kledingkeuze respect te tonen voor de lokale cultuur. Het dragen van korte broeken en T-shirts is hier echter geen probleem, behalve bij het bezoeken van sommige kloosters en kerken. Klimaat De kustgebieden aan de Oostzee hebben veel weg van een zeeklimaat, landinwaarts ziet men de kenmerken van een landklimaat: droger, warmer in de zomer en kouder in de winter. De (korte) zomers zijn aangenaam, waarbij de temperaturen kunnen oplopen tot rond de 25 C. 's Winters kan het erg koud zijn met temperaturen ver onder nul, in januari zelfs tot min10 C. Door de noordelijke ligging zijn de dagen in de zomer erg lang. In juni gaat de zon nauwelijks onder en in augustus is het om uur nog licht. De aangenaamste perioden zijn de lente en de vroege herfst. Houd er echter wel rekening mee dat het dan soms flink kan regenen. Openingstijden Banken: maandag t/m vrijdag: 9.00 tot (soms uur) en na een uur middagpauze tot uur. Post Postkantoren in Estland, Letland en Litouwen zijn doorgaans van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 uur of uur, op zaterdag van 8.00 tot uur. Tijdsverschil In de Baltische Staten is het 1 uur later dan in Nederland. Vaccinaties We raden u aan voor de meest recente informatie bijtijds uw huisarts of de GG & GD te raadplegen. Valuta De nationale munteenheid in Estland is de Euro.

7 De nationale munteenheid in Letland is de Euro. De nationale munteenheid in Litouwen is de Euro (vanaf januari 2015). In de steden kunt u bijna overal pinnen. Uiteraard is het altijd handig ook wat contante euro's achter de hand te hebben. Creditcards worden geaccepteerd in hotels, restaurants, winkels en banken. Banken zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot uur geopend. Wisselkantoren van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot uur, op zaterdag van 9.00 tot uur, sommige zijn op zondag open en het komt ook voor dat wisselkantoren 24 uur per dag geopend zijn. Voltage De voltage in de Baltische Staten is 220 Volt. Stopcontacten zijn hetzelfde als in België, hoewel sommige dikke stekers problemen op kunnen leveren. Een verloop- of wereldstekker kan handig zijn, een adapter is niet nodig. Veiligheid De Baltische Staten kennen evenals vele andere landen ter wereld criminaliteit. Met name in de hoofdsteden en op drukke plaatsen (markten, busstations, pleinen e.d.) is het zaak om goed op te letten. Met een paar kleine voorzorgsmaatregelen kunt u een hoop ellende vermijden: draag uw waardepapieren en groot geld altijd verborgen onder uw kleding, draag uw tas of rugzak bij voorkeur op uw buik en draag tassen en fotocamera s kruislings en niet losjes over de schouder. Echter zullen de Baltische Staten zeker geen landen zijn waar u zich onveilig voelt.

Baltische Staten - 8 Daagse rondreis door Estland, Letland en Litouwen

Baltische Staten - 8 Daagse rondreis door Estland, Letland en Litouwen Baltische Staten - 8 Daagse rondreis door Estland, Letland en Litouwen Prijs: 1025.00 Bijzonderheden Verlenging mogelijk, vraag onze medewerkers voor meer inlichtingen Gegarandeerd vertrek Inclusief Retourvlucht

Nadere informatie

Baltische Staten - 8 Daagse Klassieke rondreis door Estland, Letland en Litouwen

Baltische Staten - 8 Daagse Klassieke rondreis door Estland, Letland en Litouwen Baltische Staten - 8 Daagse Klassieke rondreis door Estland, Letland en Litouwen Prijs: 1025.00 Bijzonderheden Verlenging mogelijk, vraag onze medewerkers voor meer inlichtingen Gegarandeerd vertrek Inclusief

Nadere informatie

Baltische Staten - 16 Daagse begeleide rondreis door Estland, Letland en Litouwen

Baltische Staten - 16 Daagse begeleide rondreis door Estland, Letland en Litouwen Baltische Staten - 16 Daagse begeleide rondreis door Estland, Letland en Litouwen Prijs: 1499.00 Bijzonderheden en toeslagen Verlenging mogelijk, vraag onze medewerkers voor meer inlichtingen Gegarandeerd

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 11-14 Juli 2013 Hotel Stadion TAMPERE Praktisch! Paspoort / Identiteitskaart Een geldig paspoort of identiteitskaart. Inwoners van de Europese Unie

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Kennismaking met de Russische cultuur in Sint-Petersburg tijdens de witte nachten 11-17 mei 2015

Kennismaking met de Russische cultuur in Sint-Petersburg tijdens de witte nachten 11-17 mei 2015 Serge Bulatov Jolanda Denekamp Van Wassenaersheuvel 39 Hertespoor 46 6862XT Oosterbeek 3772 SG Barneveld tel.: +31 645677181 tel.: +31 620045274 email: sergereizen@gmail.com email: jolanda@denekamptaalenteken.nl

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

10-daagse reis naar de Baltische Staten

10-daagse reis naar de Baltische Staten 10-daagse reis naar de Baltische Staten Vertrek: 10 juni 2014 PROGRAMMA Dag 1 (10 juni 2014): Amsterdam - Riga Vandaag vertrekt u vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van Lettland: Riga. Vanaf de luchthaven

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV PSV REIZEN Programma Business Club leden St. Petersburg WEDSTRIJD FC ZENIT PSV woensdag 25 februari vrijdag 27 februari 2015 St. Petersburg Sinds de Gouden Eeuw zijn Rusland en Nederland belangrijke handelspartners

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 10-18 Augustus 2013 Hotel Stadion Praktisch! Paspoort Een geldig nationaal paspoort, met minimum twee lege bladzijden voorbehouden voor visa, met

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Offerte Mandy Kolkman / 2 personen Porto Vluchtschema 11/12 Eindhoven-Porto 1405-1545 14/12 Porto-Eindhoven 1005-1340 Alleen handbagage is inbegrepen. Bezoek Ribeira, het oude centrum, en geniet van een

Nadere informatie

Fascinerende 9-daagse stedenrondreis naar. Tallinn, Helsinki en Sint Petersburg

Fascinerende 9-daagse stedenrondreis naar. Tallinn, Helsinki en Sint Petersburg Fascinerende 9-daagse stedenrondreis naar Tallinn, Helsinki en Sint Petersburg georganiseerd en begeleid door geograaf André Nijsen in samenwerking met Personal Touch Travel wo 29 augustus t/m do 6 september

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45 Kuna

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

The Baltic & St. Petersburg. Seabourn Ovation

The Baltic & St. Petersburg. Seabourn Ovation The Baltic & St. Petersburg Seabourn Ovation 10-daagse cruisevakantie Van Kopenhagen naar Stockholm Vertrekdatum 22 juni en 17 augustus 2018 Van Scandinavische koningshuizen naar het machtige tsarenrijk.

Nadere informatie

Reisbeschrijving van de rondreis Baltische Staten van de PVGE Nuenen van 6 t/m 16 juni 2016

Reisbeschrijving van de rondreis Baltische Staten van de PVGE Nuenen van 6 t/m 16 juni 2016 Pagina 1 van 7 De reis van onze PVGE-Nuenen heeft als bestemming de drie Baltische Staten: Estland, Letland en Litouwen, een kennismaking met dit unieke stukje Europa. Er is dit jaar gekozen voor een rondreis

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

BALTISCHE LANDEN. Tallinn-riga-vilnius

BALTISCHE LANDEN. Tallinn-riga-vilnius BALTISCHE LANDEN Estland, Letland en Litouwen waren eeuwenlang speelbal van de geschiedenis. Slechts een korte periode, van 1920 tot 1940, waren ze onafhankelijk. Sinds 1990 zijn ze dat opnieuw. In 2005

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Vlieg-busreis Mooi Madrid VEES31

Vlieg-busreis Mooi Madrid VEES31 Vlieg-busreis Mooi Madrid VEES31 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=419

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik

Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik Algemeen Ben je op zoek naar rust en wil je het echte Zweden ontdekken Dan is dit hotel in Dalarna een geweldige plek! Het Stiftsgården Hotel heeft een prachtige ligging

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019 Reisprogramma Brussel 11-13 oktober 2019 Brussel is de hoofdstad van België en wordt tevens vaak als de hoofdstad van Europa gezien. Deze rol heeft Brussel te danken aan het feit dat het het bestuurlijk

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Thema Sportief Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Boedapest - Kiskunsag Dag 2 Kiskunsag nationaal park Dag 3 Kiskunsag nationaal park Dag 4 Kiskunsag nationaal park Dag 5 Kiskunsag

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI CITY BREAK HELSINKI De Finse hoofdstad is een prachtige parel aan de Oostzee met tientallen eilandjes in het zicht van de haven. Helsinki is ook één van de modernste steden van Europa en in 2012 zelfs

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

26 th WORLD ROAD CONGRESS. Abu Dhabi oktober Art Of Travel 1

26 th WORLD ROAD CONGRESS. Abu Dhabi oktober Art Of Travel 1 26 th WORLD ROAD CONGRESS Abu Dhabi oktober 2019 Art Of Travel 1 Programma Zaterdag 5 oktober 2019 10u55 Vertrek van de Etihad Airways vlucht met bestemming Abu Dhabi. 19u45 Aankomst in Abu Dhabi. Vluchtduur

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

Fan B E S I K T A S V S K R C G E N K o k t o b e r ASL TRAVEL

Fan B E S I K T A S V S K R C G E N K o k t o b e r ASL TRAVEL Fan B E S I K T A S V S K R C G E N K 2 3-2 6 o k t o b e r 2 0 1 8 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Istanbul Info REISDOCUMENTEN TIJDZONE VALUTA KLIMAAT TAAL ASL TRAVEL Internationaal paspoort of Identiteitskaart

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid PSV TRAVEL Programma Business Club Madrid WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november 2016 Madrid Madrid is een gastvrije stad die voor elk wat wils te bieden heeft. Als geen andere

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

KONINKLIJKE METAALUNIEREIS RUSLAND 2017 (3)

KONINKLIJKE METAALUNIEREIS RUSLAND 2017 (3) KONINKLIJKE METAALUNIEREIS RUSLAND 2017 (3) 7 daagse reis met bezoek aan de steden Moskou & Sint Petersburg Zaterdag 9 vrijdag 15 september 2017 Samengesteld door Henk Vellekoop, 9 maart 2017 VLUCHTEN

Nadere informatie

Rotterdam Running Ambassadors 6 dagen Moskou. 11 t/m 16 september 2013. 25 maart 2013 World Port Center Rotterdam H.B. Haverkorn van Rijsewijk

Rotterdam Running Ambassadors 6 dagen Moskou. 11 t/m 16 september 2013. 25 maart 2013 World Port Center Rotterdam H.B. Haverkorn van Rijsewijk Rotterdam Running Ambassadors 6 dagen Moskou 11 t/m 16 september 2013 25 maart 2013 World Port Center Rotterdam H.B. Haverkorn van Rijsewijk 1 Marathon: parcours en start De Marathon startte in 2012 bij

Nadere informatie

PARELS VAN MOSKOU & PALEIZEN VAN SINT- PETERSBURG

PARELS VAN MOSKOU & PALEIZEN VAN SINT- PETERSBURG PARELS VAN MOSKOU & PALEIZEN VAN SINT- PETERSBURG 7-DAAGSE BEGELEIDE CULTUURREIS VOLLEDIG NEDERLANDSTALIGE REIS Van 17 tot 23 september 2016 1 Kathedralen, theaters en musea Het huidige Moskou is bekend

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088 Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Bar/ cafetaria Converters/spanningsomzetters Lounges/bars Rechtstreeks telefoonnummer Restaurant Internettoegang Zomerterras Draadloze

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

Duo Citytrip Helsinki & Tallinn

Duo Citytrip Helsinki & Tallinn Duo Citytrip Helsinki & Tallinn Driedaagse vliegtuigreis Tijdens deze trip maken we kennis met twee Europese hoofdsteden die beide gelegen zijn aan de Finse Golf: Helsinki in Finland en Tallinn in Estland,

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Boomhut-hotel MÃ nchberg

Boomhut-hotel MÃ nchberg Boomhut-hotel MÃ nchberg Algemeen Een droom van ieder kind en stiekem ook van veel volwassenen... slapen in een boomhut! Deze droom kan nu uitkomen, want in Mönchberg in Duitsland staat een geweldige rolstoeltoegankelijke

Nadere informatie

Uniek aan deze reis Naast highlights van Marokko ook onbekende hoogtepunten als de Ourikavallei

Uniek aan deze reis Naast highlights van Marokko ook onbekende hoogtepunten als de Ourikavallei Hoogtepunten Marokko Langs de kleurrijke koningssteden 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 5 hotels Rondreis 1320 km Hoogtepunten van deze reis Marrakech, Fès, Meknès en Rabat Hassan

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D LAPLAND G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D 3 0 J A N U A R I - 2 F E B R U A R I 2 0 2 0 - A R C T I C L I G H T H O T E L ASL TRAVEL bestemming Lapland Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Evenia Olympic Park 2. Hotel Urpi 3. Aqua Hotel Bertran Park 4. Marconfort Beach 5. Gran Hotel Cervantes Evenia Olympic Park Lloret de Mar OPTIE 1 Ligging: Dit hotel ligt in een rustig gedeelte van

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciudad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Uitnodiging ledenreis 26 30 september 2013

Uitnodiging ledenreis 26 30 september 2013 Uitnodiging ledenreis 26 30 september 2013 Waarom Rusland? Rusland is voor Nederland een belangrijk land in economisch, cultureel en politiekmaatschappelijk opzicht. De geschiedenis laat zien dat de intensieve

Nadere informatie

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Estalagem da Ponta do Sol - (Portugal Madeira Ponta do Sol) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE 15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE Dag 1 De Krim Vanaf Amsterdam vliegen we via Kiev naar de hoofdstad van De Krim, Simferopol. In Kiev checkt u eerst uit, neemt uw bagage van de band en gaat door de douane.

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen In 2019 hoopt de Hervormde Gemeente Veen o.l.v. Nico van Vliet opnieuw een bijzondere reis door het Beloofde Land te maken. We beginnen in het noorden

Nadere informatie

Groepsreis UNIGLOBE TT Travel NEDERLANDSTALIGE 11-DAAGSE CRUISE MOSKOU & SINT - PETERBURG 2012

Groepsreis UNIGLOBE TT Travel NEDERLANDSTALIGE 11-DAAGSE CRUISE MOSKOU & SINT - PETERBURG 2012 Groepsreis UNIGLOBE TT Travel NEDERLANDSTALIGE 11-DAAGSE CRUISE MOSKOU & SINT - PETERBURG 2012 Vaarschema Een reis naar Rusland en haar beroemdste steden MOSKOU & SINT PETERSBURG spreekt velen tot de verbeelding.

Nadere informatie