Reisprogramma Mannenkoor Elim Heidelberg oktober 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reisprogramma Mannenkoor Elim Heidelberg 17 19 oktober 2013"

Transcriptie

1 Reisprogramma Mannenkoor Elim Heidelberg oktober 2013

2 Reisprogramma Dag 1: donderdag 17 oktober uur De comfortabele Van der Valk touringcar staat voor u gereed bij het Van der Valk Hotel in Goes, Anthony Fokkerstraat 100, 4462 ET Goes uur We vertrekken per bus richting Duitsland uur Onderweg maken we een koffiestop in het Van der Valk Hotel Stein- Urmond. Na de koffie rijden we door richting het lunchadres bij de Moezel, waar het aan te raden is om naar het mooie uitzichtpunt te lopen. Ca uur Op weg naar uw hotel in de omgeving van Heidelberg brengen we bij mooi weer deze middag een bezoek aan Rüdesheim. Rüdesheim am Rhein is een romantisch wijnstadje aan het gedeelte van de Rijn dat ook wel de Romantische Rijn genoemd wordt. Deze Rijnvallei wordt gekenmerkt door laaggebergte rond een kronkelende smalle Rijn met ruïnes, fruitbomen en wijngaarden. Rüdesheim heeft een mooi middeleeuws centrum en het staat bekend om haar vele wijnlokalen, in historische vakwerkhuizen. We zullen dan met een kabelbaan over de wijngaarden gaan zweven en aansluitend een rondwandeling door het stadje maken. Liefhebbers kunnen eventueel genieten van een wijntje bij een van de wijnlokalen aan de Drosselgasse in het centrum van Rüdesheim. Indien het weer regenachtig of slecht is maken we een middagexcursie naar Mainz en hebben we een alternatieve excursie aldaar uur Vertrek vanaf parkeerplaats P4, Bleichstrasse, naar het hotel in Viernheim. Ca uur Einde van de middag is de aankomst in uw hotel, waar u gelijk incheckt.

3 NH Hotel Viernheim**** Het hotel is gelegen in Viernheim, ca. 25 km van Heidelberg gelegen. Het hotel beschikt over diverse bars, lounge, restaurant, diverse vergaderfaciliteiten en sauna/massage. De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een badkamer met ba/do/wc, föhn, een sat tv en minibar en wifi uur Diner in het restaurant van het hotel. Tijdens het diner zijn 2 drankjes inclusief en een kopje koffie ter afsluiting uur Diapresentatie en avondsluiting in het restaurant. Overnachting in het hotel. Dag 2: vrijdag 18 oktober Ontbijtbuffet in het hotel uur Verzamelen in de lounge van het hotel uur Vertrek richting Heidelberg. Na aankomst bezoeken we gezamenlijk onder leiding van een gids het beroemde Slot van Heidelberg. Het Slot is per bergbaan te bereiken. De imposante kasteelruïne Heidelberg kijkt majestueus uit over de binnenstad van Heidelberg. De met klimop begroeide vestingsmuren vormen al jaren een bron van inspiratie voor kunstenaars. Tevens vindt u hier het grootste wijnvat ter wereld met een inhoud van liter. De renaissancetuinen zijn prachtig geometrisch aangelegd en vanuit de tuinen heeft u een adembenemend uitzicht over de Altstadt.

4 Vervolgens hebben we de keuze om een mooie stadswandeling te maken of om verder te gaan met de bergbaan voor een natuurwandeling. De stadswandeling gaat verder onder leiding van de gids. De romantische stad Heidelberg is prachtig gelegen stad aan de schilderachtige Neckar. De historische Altstadt is gebouwd in barokstijl en kent vele bezienswaardigheden zoals de oudste universiteit van Duitsland, de Neptunusfontein en de elegante Alte Brücke met haar twee spitse torens. De talrijke steegjes stralen een romantische sfeer uit. Voor de echte natuur- en wandelliefhebbers is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid verder te gaan met de bergbaan tot aan Königsstuhl. Hiervoor dient u vooraf beneden zelf kaartjes te kopen uur De stadstour eindigt bij de Heiliggeistkirche in Heidelberg. U heeft dan de gelegenheid om deze kerk te bezichtigen waar u vanavond een concert geeft uur In de middag kunt u op eigen gelegenheid lunchen en de stad Heidelberg verkennen uur De bus staat gereed bij de Neckarmünzgasse uur Vertrek richting Viernheim, naar het hotel uur Gereed maken voor diner en concert uur Vroeg diner. Tijdens het diner is 1 drankje inclusief uur Verzamelen in de lounge uur Vertrek per bus naar Heidelberg uur Uw koor geeft een prachtig concert in de Heiliggeistkirche van Heidelberg.

5 Verzamelen voor vertrek per bus aan de Neckarmünzgasse uur Vertrek per bus vanaf de Neckarmünzgasse naar het hotel uur Bij terugkomst een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje (inclusief). Overnachting Ontbijtbuffet Dag 3: Zaterdag 19 oktober Na het ontbijt maakt u zich gereed voor het afscheid en checken we uit uur We nemen afscheid van Viernheim en vertrekken richting Nederland. Onderweg maken we een stop in de oude historische stad Koblenz gelegen op de plaats waar de Rijn en de Moezel samenkomen, het wereldberoemde Deutsches Eck. Vier middelgebergtes, wijnbergen en bossen vormen het unieke decor van deze stad en schitterende kerken en kastelen, voormalige adellijke landgoederen en voorname burgerhuizen getuigen van de tweeduizendjarige geschiedenis waarop Koblenz kan terugkijken uur We maken een mooie rondrit door het centrum van de stad met de Altstadt express, een originele boemeltrein. Aansluitend heeft u tijd om op eigen gelegenheid de lunch te gebruiken uur De bus staat voor u klaar op de busparkeerplaats Peter Altmayerufer ca meter van de Deutche Eck uur We rijden door richting Nederland. Onderweg maken we nog een koffiestop in Stein- Urmond uur Verwachte aankomst in het Van der Valk Hotel in Goes, waar we deze reis afsluiten met een heerlijk afscheidsdiner. Ca uur Einde van een mooie muzikale reis!

6 Praktische informatie Koorreis Mannenkoor Elim 2013 Busreis Wij verzoeken u vriendelijk 15 minuten vóór vertrek aanwezig te zijn bij uw opstapplaats. Alle bussen zijn voorzien van airconditioning, toilet, dvd, radio/cd en een koelkast. In de bus is roken niet toegestaan. Er worden voldoende stops gemaakt zodat er gelegenheid is om een sigaret te roken. Uw gewaardeerde medewerking zal zeer op prijs gesteld worden. Voor water en frisdrank wordt gezorgd tijdens de busreis en tegen betaling is koffie en thee te verkrijgen. Parkeren Parkeren bij Van der Valk Hotel Goes is mogelijk. Bagagelabels Het is verplicht om uw bagage te voorzien van duidelijk ingevulde labels. Grensdocumenten Voor deze reis naar Duitsland dient u, tijdens de gehele reis, in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldig Europees identiteitsbewijs. Indien u niet over de Nederlandse nationaliteit beschikt, dient u zelf navraag te doen bij het consulaat van uw land van herkomst over de benodigde documenten. Wij verzoeken u vriendelijk een kopie van uw paspoort of identiteitsbewijs mee te nemen tijdens deze reis. Dieet/Speciale maatlijden Bijzonderheden met betrekking tot diëten vernemen wij graag voorafgaand aan de reis, zodat wij dit kenbaar kunnen maken bij het hotel. Excursies Tijdens de reis maakt u diverse excursies. Indien u besluit niet mee te gaan met één van de excursies, verzoeken wij u vriendelijk dit door te geven aan uw reisleider/chauffeur. Dit om onnodig wachten te voorkomen. Geld In Duitsland betaalt u net als in Nederland met de Euro. U hoeft geen geld om te wisselen. Overal zijn pinautomaten in Duitsland. U kunt ook geld opnemen bij de banken. De openingstijden van de banken zijn verschillend. De meeste banken zijn op werkdagen geopend van uur en van uur. Postkantoor De meeste postkantoren zijn van maandag t/m vrijdag geopend van uur.

7 Kledingadvies Tijdens deze reis is het kledingadvies: vrijetijdskleding en concertkleding tijdens de uitvoering. Verzekeringen Er is voor het gehele gezelschap een reisverzekering inclusief bagage en reisongevallen afgesloten. In geval van schade neemt u contact op met de chauffeur of reisleiding. Uw polisnummer is: Het alarmnummer is: 0031 (20) Medicijnen Indien u medicijnen gebruikt, die koel bewaard moeten blijven, geeft u dit dan even door aan uw reisleiding. Houdt u er rekening mee dat er in de bus niet voldoende koelmogelijkheden aanwezig zijn. Gezondheidszorg In Heidelberg zijn voldoende medische voorzieningen als artsen, ziekenhuizen en apotheken die met medische hulp voor u klaar staan. Alle rekeningen voor medische zorg dienen contant betaald te worden. Bij ziekenhuisopname dient u direct uw verzekeringsmaatschappij te bellen zodat zij rechtsreeks in contact kunnen treden met de medische instantie en de betaling kunnen regelen. Houd altijd uw verzekeringsgegevens bij de hand! Een medisch paspoort is aan te raden en kunt u verkrijgen bij uw apotheek. Drinkwater Het water in Duitsland is drinkbaar. Telefoneren Het landennummer van Duitsland is Als u van Duitsland naar Nederland belt, toetst u eerst 0031 en daarna het telefoonnummer. De eerste nul laat u dan weg. Mobiel telefoneren Wij raden u aan om hierover uw eigen provider te raadplegen. Internet In het hotel is in de openbare ruimtes beschikking tot internet. Betalingen Het is mogelijk in het hotel om gebruikte consumpties op uw kamernummer te laten zetten. U kunt deze bij het uitchecken in één keer voldoen. Openingstijden winkels De winkels zijn in principe van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 uur tot uur. Fooien Het is het gebruikelijk uw blijk van waardering bij restaurants, hotels, taxichauffeurs, gidsen etc. kenbaar te maken door het geven van een fooi. De richtlijn hiervoor is 5-10%.

8 Tijdverschil met Nederland Er is geen tijdverschil. Taal In Duitsland wordt Duits gesproken maar u komt met Engels ook een heel eind. Pogingen om u in het Duits verstaanbaar te maken worden zeer op prijs gesteld. Voltage De netspanning in Duitsland is gelijk aan die van Nederland, dus 220 volt. Preferenties Wij doen onze uiterste best uw preferenties te bewerkstelligen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat deze altijd gehonoreerd worden. Belangrijke telefoonnummers: Alarmnummer ambulance/brandweer 112 Politie 110 Dokter/tandarts/ziekenhuis Het hotel informeert u omtrent de dienstdoende arts/tandarts/apotheek. Indien u een ziekenhuis wilt bezoeken verzoeken wij u zich te melden bij de reisleiding of de receptie van het hotel. Adres Hotel: NH Hotel Bürgermeister Neff Str. 12 D Viernheim Tel Nederlandse Ambassade in Duitsland Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden Klosterstr. 50,10179 Berlijn Tel.: Noodnummer Valk Vakanties Tijdens kantooruren kunt u altijd contact opnemen met het kantoor van Valk Vakanties in Nederland, te bereiken op telefoonnummer: 0031 (0) Buiten kantoortijden wordt u via dit nummer doorgeschakeld naar het noodnummer. Van der Valk Vakanties Hoorn Postbus AH Alphen a/d Rijn Tel :

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 Cuypersgenootschap Vereniging tot behoud van negentiende- en Twintigste-eeuws cultuurgoed in Nederland Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 De heerlijke vader Rijn stuwt met zijn brede stromen

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

HARTEBRUGKOOR Leiden DEUTSCHES ECK. - Wo sich RHEIN und MOSEL treffen! -

HARTEBRUGKOOR Leiden DEUTSCHES ECK. - Wo sich RHEIN und MOSEL treffen! - HARTEBRUGKOOR Leiden DEUTSCHES ECK - Wo sich RHEIN und MOSEL treffen! - Koorreis Deutschland 24 t/m 28 mei 2017 Contactgegevens Reiscommissie Connie Bottaro +31622472228 Theo Goedhart +31644758605 Joop

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

QualityTime. ontdekken ontmoeten beleven. Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer

QualityTime. ontdekken ontmoeten beleven. Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer QualityTime ontdekken ontmoeten beleven Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer 1 t/m 4 februari 2017 Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met VvAA QualityTime: Hetty Potters (hetty.potters@vvaa.nl)

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

Midweek Eifel & Arhdal- Duitsland.

Midweek Eifel & Arhdal- Duitsland. Westvoorne - Midweek Eifel & Arhdal- Duitsland. Eifel-Altenahr 13-17 Juli 2015 Vanuit Nederland is de Eifel het dichtstbijzijnde gebied met echte bergen. Een prachtige vakantieregio, die net over de grens

Nadere informatie

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015 Koblenz 12 tot en met 19 Juni 2015 Vakantiegangers: Hannie, Jules, Sibolt, Christ en Lyanne Begeleiders: Harmke, Wilma en Thomas Vrijdag 12 Juni Om 11 uur in de ochtend vertrekken we vanuit Arnhem met

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

Wolfert fährt nach Berlin

Wolfert fährt nach Berlin Wolfert fährt nach Berlin Van maandag 29 februari Tot vrijdag 4 maart Wat kunt u lezen in deze presentatie? Reisleiding Noodnummers Bagage Geldzaken Programma Onderkomen Lunch en diner Regels Verzekering

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

Wolfert fährt nach Berlin

Wolfert fährt nach Berlin Wolfert fährt nach Berlin Van maandag 4 september Tot vrijdag 8 september Wat kunt u lezen in deze presentatie? Reisleiding Noodnummers Bagage Geldzaken Programma Onderkomen Lunch en diner Regels Verzekering

Nadere informatie

Moezel Weinbergen 6 dagen

Moezel Weinbergen 6 dagen Moezel Weinbergen 6 dagen individuele fietsreis vanaf 410 De Mosel-Radweg vanuit Gästehaus "Unter den Weinbergen" Het vlakke tot heuvelachtige landschap aan weerszijden van de rivier de Moezel nodigt uit

Nadere informatie

Canterbury Holliday Express

Canterbury Holliday Express PROGRAMMA & INFO KOORREIS DUMA koor Canterbury Holliday Express 2-5 juni 2011 62 personen + 2 met auto = 64 Geachte dames, heren, Bijgaand ontvangt u het programma voor de koorreis. Wij verzoeken u vriendelijk

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Ontdek België, Nederland & Duitsland. Aan boord van Rembrandt van Rijn. Vertrek Mei, Juni, Juli, Augustus & September 2015

Ontdek België, Nederland & Duitsland. Aan boord van Rembrandt van Rijn. Vertrek Mei, Juni, Juli, Augustus & September 2015 Ontdek België, Nederland & Duitsland Aan boord van Rembrandt van Rijn Vertrek Mei, Juni, Juli, Augustus & September 2015 Welkom aan boord Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

6-daagse touringcarreis naar Lutherland (aanpassingen mogelijk in overleg) i.s.m. VakantieXperts en Goed Idee Reizen.

6-daagse touringcarreis naar Lutherland (aanpassingen mogelijk in overleg) i.s.m. VakantieXperts en Goed Idee Reizen. AMUSE LUTHERREIS 6-daagse touringcarreis naar Lutherland (aanpassingen mogelijk in overleg) i.s.m. VakantieXperts en Goed Idee Reizen. Reisomschrijving: In de voetsporen van kerkhervormer Maarten Luther.

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Schwabische Alb en Romantische Strasse 7 dagen

Schwabische Alb en Romantische Strasse 7 dagen Schwabische Alb en Romantische Strasse 7 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 579 Fietsen langs de Romantische Strasse In het zuiden van Duitsland vinden we twee verrassende fietsgebieden; de Schwäbische

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019 Reisprogramma Brussel 11-13 oktober 2019 Brussel is de hoofdstad van België en wordt tevens vaak als de hoofdstad van Europa gezien. Deze rol heeft Brussel te danken aan het feit dat het het bestuurlijk

Nadere informatie

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019 KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: 02-07 juni 2019 Highlights van deze reis Op de volgende pagina s hebben wij een uitgebreid reisschema voor u uitgewerkt. Hieronder vindt

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

EUROPA DE ROMANTISCHE RIJN. Cruise. De Romantische Rijn. Vertrek: mei dagen / 4 nachten. Vanaf. 850 / persoon

EUROPA DE ROMANTISCHE RIJN. Cruise. De Romantische Rijn. Vertrek: mei dagen / 4 nachten. Vanaf. 850 / persoon EUROPA DE ROMANTISCHE RIJN Cruise De Romantische Rijn Vertrek: mei 2019 5 dagen / 4 nachten Vanaf 850 / persoon 40 EUROPA DE ROMANTISCHE RIJN tuk voor stuk architecturale meesterwerken langs de oevers

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231 Niet te Missen Nicole & Hugo Cruise RHEIN PRINZESSIN 3-daagse muziek cruise langs de Rijn Ontdekt Keulen, Bonn, Dusseldorf Vertrek 07, 09 & 11 Oktober 2010 Prijs vanaf 299 Euro P/P Romantische Rijncruise

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

Optie: t/m 31 januari 2015. KBO Cuijk T.a.v. Mevrouw M. Willems

Optie: t/m 31 januari 2015. KBO Cuijk T.a.v. Mevrouw M. Willems Optie: t/m 31 januari 2015 KBO Cuijk T.a.v. Mevrouw M. Willems 5-daagse reis privé-busreis Hotel de Brabander Winterberg 18-22 mei 2015 Welkom bij Brabant Expres Offertenummer: KBOCUIJK52015 Betreft: 5-daagse

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam U I T N O D I G I N G Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam Woensdagmiddag 20 vrijdag 22 juni 2018 Uden Veghel - Oss Beste collega, Wij kijken met plezier terug op een geslaagde en zonnige editie van de Bernhoven

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

Normandië 7 tot en met 11 april 2015

Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Programma voor vanavond 1) Informatie over de excursie De begeleiders Vertrek- en aankomsttijden De dagprogramma s Programma voor vanavond 2) De relatie tot de schoolvakken

Nadere informatie

Met Fotografie naar Bretagne - Normandië

Met Fotografie naar Bretagne - Normandië Met Fotografie naar Bretagne - Normandië PROGRAMMA BRETAGNE - NORMANDIË De magistrale, gekartelde kustrand van Noordwest Frankrijk vormde het decor voor binnenvallende Vikingen en, tijdens WOII, voor

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel)

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Wijn en Kirschtorte Kehl is een voorstadje van Strasbourg gelegen in het dal van de rivier de Rijn. Het ligt bijna

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Parijs.

Met de Fotografie op reis naar Parijs. Met de Fotografie op reis naar Parijs. PROGRAMMA PARIJS 06:00 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 10:00 uur #

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

Lutherstad Worms. Samen zingen en luisteren. en langs de Rijn in Duitsland. Reformatie. Tijdens de 6-daagse verzorgde reis naar de

Lutherstad Worms. Samen zingen en luisteren. en langs de Rijn in Duitsland. Reformatie. Tijdens de 6-daagse verzorgde reis naar de Herdenking 500 jaar Luther Reformatie Als concertreis en als excursiereis te boeken Samen zingen en luisteren Tijdens de 6-daagse verzorgde reis naar de Lutherstad Worms en langs de Rijn in Duitsland van

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

Zaterdag 1 april 2017

Zaterdag 1 april 2017 Zaterdag 1 april 2017 Mogelijke wedstrijden: marathon, halve marathon en 10 km Na de Médoc, verkennen we nu al lopend de Bourgogne streek. Beperkt aantal plaatsen. Uiterste inschrijvingsdatum: 13 januari

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar met Martin Mans

Gelukkig Nieuwjaar met Martin Mans 3-daagse Concertreis 8-10 januari 2015 Gelukkig Nieuwjaar met Martin Mans Schitterende concerten in Düsseldorf, Keulen en Rees am Rhein BOEK NU TOT 50,- VOORDELIGER Indien u boekt vóór 31 oktober. Boekt

Nadere informatie

-1- De Reisgroep PVGE-Veldhoven organiseert: Een 8 daagse busreis naar Trier (D) en omgeving. Van zondag 23 t/m zondag 30 augustus 2015.

-1- De Reisgroep PVGE-Veldhoven organiseert: Een 8 daagse busreis naar Trier (D) en omgeving. Van zondag 23 t/m zondag 30 augustus 2015. De Reisgroep PVGE-Veldhoven organiseert: Een 8 daagse busreis naar Trier (D) en omgeving. Van zondag 23 t/m zondag 30 augustus 2015. Reisbeschrijving: Algemeen. Reis mee naar de prachtige natuurgebieden

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

5 daagse Bus- relaxreis De Oranjeroute 1 juni t/m 5 juni 2015

5 daagse Bus- relaxreis De Oranjeroute 1 juni t/m 5 juni 2015 5 daagse Bus- relaxreis De Oranjeroute 1 juni t/m 5 juni 2015 Een reis met een koninklijk tintje. De Oranjeroute verbindt 34 plaatsen in Nederland en Duitsland, die historische banden hebben met het Huis

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 Programma - Inleiding - Programma in Parijs - Praktische zaken in Parijs - Gedragsprotocol - Gegevensformulier - Inleveren gedragsprotocol - Eventuele vragen

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Moezel Trier Koblenz 7 dagen per trein

Moezel Trier Koblenz 7 dagen per trein Moezel Trier Koblenz 7 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 593 Proeven van de Moezel Snel en comfortabel per ICE trein van elk Nederlands of Belgisch station naar Trier, fietsen langs de Moezel

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Nederlandse Christelijke Bond van Doven

Nederlandse Christelijke Bond van Doven Nederlandse Christelijke Bond van Doven 8-daagse busreis Lieflijk Kirchberg / Oostenrijk Zaterdag 19 augustus t/m zaterdag 26 augustus 2017 Dag 1 zaterdag 19 augustus 2017; heenreis Vanaf Ede vertrekt

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

!"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,

!#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;, !"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,, ((24(5,-?,(@#19,, A:#B#:C,2((#,3:#91D2,:2,((2C$E6B,D:"54*:#F:#5,!, "#!$%%&'%(!)*!%#+,-!)./0!12%$! '3!(+43#!567%13+5!3&!78&! 93(3-3,'3+5!+4&'!.:;..!88+!9,

Nadere informatie

Moezel Trier Cochem Koblenz 6 dagen

Moezel Trier Cochem Koblenz 6 dagen Moezel Trier Cochem Koblenz 6 dagen individuele fietsreis vanaf 370 De Moezel van Trier, via Cochem naar Koblenz Het kost slechts minder dan vier uur om naar het bekendste wijngebied van Duitsland te reizen.

Nadere informatie

Moezel Metz Koblenz 8 dagen

Moezel Metz Koblenz 8 dagen Moezel Metz Koblenz 8 dagen individuele fietsreis vanaf 651 De mooiste plaatsen tussen Metz en Koblenz Het kost slechts minder dan vier uur om naar de Franse plaats Metz te reizen voor een tocht door het

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Werkweek juni t/m 20 juni Berlijn

Werkweek juni t/m 20 juni Berlijn Werkweek 2019 17 juni t/m 20 juni Berlijn Programma 1. Reiskundig 2. Generator Hostel Prenzlauer Berg 3. Het programma 4. Beheersen van risico s 5. Belangrijke informatie voor ouders en leerlingen. Reiskundig

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Rheinsteig 7 dagen per trein

Rheinsteig 7 dagen per trein Rheinsteig 7 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 559 Tussen Lorely en Koblenz Per ICE trein reist u snel en comfortabel naar Lorch. Op slechts korte afstand van de Nederlandse grens, door

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Bodensee single reis - start Bregenz

Bodensee single reis - start Bregenz Bodensee single reis - start Bregenz singlereis hotelfietsreis vanaf 1.185 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Aktiva-extra's: * Bodensee-cheques ter waarde van meer dan 90,- * hybridefiets

Nadere informatie

Het hotel en de ligging

Het hotel en de ligging 27, 28 en 29 april 2018 Ook dit jaar blijven we onze gewoontes getrouw. Opnieuw leggen we weer enkele dagen vast die we in onze drukke agenda omcirkeld hebben met de melding kringweekend!!! Het hotel en

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Algemene informatie Best Western Hotel Baars beschikt over diverse zalen voor bijeenkomsten tot 200 personen. Persoonlijke aandacht en service hebben bij ons

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ 7-DAAGSE REIS 22.08 28.08.2018 HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ REISPROGRAMMA: Dag 1 Woensdag 22.08.2018: Via Eindhoven rijden we naar Sevenum waar ons een lekker ontbijtbuffet wacht. Daarna rijden we verder

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND 4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND VAN 27 T/M 30 NOVEMBER 2013 Programma: Van 27 november t/m 30 november wordt er een Kerstreis georganiseerd naar Engeland voor koorleden en partners van de

Nadere informatie

5-daagse Theaterreis BARCELONA

5-daagse Theaterreis BARCELONA 5-daagse Theaterreis BARCELONA 11 t/m 15 oktober 2017 Deze reis gaat definitief door! Nog enkele plekken beschikbaar, dus reserveer snel! MET O.A. BEZOEK AAN GRAN TEATRE DEL LICEU Opera - UN BALLO IN MASCHERA

Nadere informatie

Londen 8 t/m 11 oktober 2018

Londen 8 t/m 11 oktober 2018 Londen 8 t/m 11 oktober 2018 HOSTEL Safestay London Elephant & Castle John Smith House, Walworth Rd, London SE17 1JL, Verenigd Koninkrijk - - TRAIN STATION: 6 MINUTES AWAY - LONDON BRIDGE: 10 MINUTES AWAY

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

EXCLUSIEVE LEDENAANBIEDING KNBLO-NL 5- DAAGSE BUSREIS FLACHAU / SALZBURGER SPORTWELT AMADE / OOSTENRIJK PER LUXE OAD TOURINGCAR

EXCLUSIEVE LEDENAANBIEDING KNBLO-NL 5- DAAGSE BUSREIS FLACHAU / SALZBURGER SPORTWELT AMADE / OOSTENRIJK PER LUXE OAD TOURINGCAR OAD REIZEN B.V. BURG. V.D. BORCHSTRAAT 2, POSTBUS 20, 7450 AA HOLTEN, NEDERLAND GROEPSREIZEN: TEL.: 0548-377770 FAX: 0548-377966 E-MAIL: GROEPSREIZEN@OAD.NL EXCLUSIEVE LEDENAANBIEDING KNBLO-NL 5- DAAGSE

Nadere informatie

Talenreis Berlijn 2018

Talenreis Berlijn 2018 Programmaboekje Talenreis Berlijn 2018 15 t/m 19 oktober Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Berlijn 2018 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie