UTAH MAAKT IT LEUK UTAH, IT-DIENSTVERLENER VOOR HET MKB EN DE ACCOUNTANT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UTAH MAAKT IT LEUK UTAH, IT-DIENSTVERLENER VOOR HET MKB EN DE ACCOUNTANT"

Transcriptie

1 UTAH MAAKT IT LEUK UTAH, IT-DIENSTVERLENER VOOR HET MKB EN DE ACCOUNTANT

2 JE ZOEKT CONTACT MET UTAH IT & DATA CONSULTING Als jij als ondernemer gewoon wilt werken en je over IT geen zorgen wilt maken Als jij als accountant zelf geen IT-auditor in dienst hebt, maar wel een IT-audit moet uitvoeren Als jij als ondernemer geholpen wilt worden met keuzes die je over IT moet maken Als jij als accountant advies aan je klanten moet geven over IT Als jij als ondernemer commercieel gebruik wilt maken van alle data die je hebt Als jij als accountant data-analyse wilt laten uitvoeren voor jouw klanten.

3 UTAH, IT-DIENSTVERLENER VOOR HET MKB IT is niet meer weg te denken uit ons leven. Computerstoringen leggen bedrijven plat en ontregelen het dagelijkse leven. Phishing en hacking zijn onderwerpen die bijna dagelijks in de pers te lezen zijn. Het zijn echte bedrijfsrisico s geworden. Wij zoeken echte oplossingen! WIJ ZIJN JOUW SPARRINGPARTNER Jouw bedrijf moet zich kunnen ontwikkelen, gesteund door de mogelijkheden die IT je biedt. Niet over the top maar passend bij de dingen die je nu en in de nabije toekomst wilt bereiken. Resultaatgericht. UTAH IT & Data Consulting is uniek door de combinatie van een in IT geïnteresseerde en geschoolde accountant, een in accountancy geïnteresseerde en getrainde IT-professional en die dan ook nog eens allebei IT-auditor zijn. DIENSTEN DIE WE JOU ALS ONDERNEMER ALS EEN PERFECTE OPLOSSING KUNNEN BIEDEN: IT-audit van jouw systeem IT-advisering in meest brede zin Data security, en niet alleen privacybescherming Data-analyse en dataverrijking Managementinformatie via dashboarding Ondersteuning in noodgevallen. DIENSTEN DIE WE JOU ALS ACCOUNTANT KUNNEN BIEDEN VOOR JOUW KLANTEN: IT-audit voor zowel controleopdrachten als in adviestrajecten IT-advisering in meest brede zin Oplossingen voor data security, en niet alleen privacybescherming Data-analyse en dataverrijking Managementinformatie via dashboarding, zodat jouw administraties uitmonden in overzichtelijke informatie voor jouw klanten. Oplossingen voor hen, die niet zo gemakkelijk cijfertjes lezen maar beter overweg kunnen met visuele informatie Ondersteuning in noodgevallen die zich bij jouw klanten voordoen, zodat jij als accountant hen kunt helpen.

4 WANNEER HEB JE ONS NODIG? UTAH is een nichebedrijf, gespecialiseerd en gefocust op het MKB. Zowel op de MKB-ondernemer als op de MKB-accountant. Wij ondersteunen bedrijven en accountantskantoren op de raakvlakken van IT. Denk hierbij aan: IT-AUDIT Hoe zitten de IT-structuren in elkaar, waar zit het goed, waar zien we risico s, waar kunnen verbeteringen doorgevoerd worden en hoe? IT-audit helpt zowel de MKB-ondernemer bij het grondig beoordelen van zijn IT-opzet, als de MKB-accountant om onderbouwd te voldoen aan de controlestandaarden. IT-ADVIES Je organisatie groeit, je systemen kunnen die groei niet optimaal ondersteunen. Je systemen naderen het einde van hun economische leven. Je moet beslissingen nemen om te veranderen. Maar ja, je bent geen IT-expert. Je krijgt mooie adviezen van leveranciers, maar je krijgt er geen gevoel bij, je overziet het allemaal niet. Geen nood. Wij zijn jouw adviseur. Wij zorgen voor oplossingen en helpen jou om ordening in de adviezen te krijgen. Zie ons als jouw second opinion. We helpen zo direct de MKB-ondernemer, maar werken ook graag als verlengstuk van de accountant. Zo kun jij als accountant een goede ondersteuning aan jouw klant bieden, ook op het gebied van IT, zonder een IT-adviseur in dienst te hebben. DATA SECURITY Information security en privacybeveiliging. Als het aan ons ligt vinden we de oplossing voor jouw bedrijf door dit in één keer te benaderen. Niet eerst de persoonsgebonden data, maar gelijk al je data beveiligen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming vraagt specifieke aandacht voor persoonsgegevens. Maar je andere data zijn net zo belangrijk. Wij hebben onze unieke aanpak ontwikkeld aan de hand van de ISO-standaard Zelfs als je een ISO-certificering wilt kunnen we je daarmee helpen, maar dat hoeft helemaal niet. Alleen de aanpak is wel op deze internationaal geaccepteerde standaard gebaseerd. En door een klein stapje extra, beveilig je niet alleen je persoonsgebonden data (omdat dat moet vanuit de AVG) maar pak je al je data aan: jouw kroonjuwelen. Wat wij doen voor MKB-ondernemers, kunnen wij ook namens jou als accountant doen voor jouw klanten. We helpen je graag. UTAH: WE ZIJN EXPERT IN AUTOMOTIVE We hebben - door persoonlijke ervaring veel kennis van de automotive branche en de daar gebruikte dealer management systemen. Door deze ervaring kunnen we geautomatiseerde managementrapportages creëren, waarbij financiële en niet-financiële data gecombineerd worden, maar kunnen we ook accountants helpen bij controle en data-analyse. Wij kunnen data uit de systemen halen op een manier die de gemiddelde controller meestal niet beheerst. En daarmee hebben we al veel klanten mogen helpen.

5 UTAH: WE HEBBEN EEN VISIE OP MANAGEMENTINFORMATIE Ongeacht de branche zijn vele cloud-pakketten te koppelen. Maar vaak is die koppeling ook mogelijk met niet-cloud-pakketten. We zien een stroom van geautomatiseerde informatie uit administratie, banken, salarisadministratie, voorraadapplicaties etc. Deel met ons wat jij of jouw klant graag zou willen. Dat mag in hoofdlijnen. Vaak zien wij de mogelijkheden om met jou de ECHTE oplossing te zoeken door koppelingen, al dan niet via platforms die wij je kunnen aanbieden. Data-analyse is hot! DATA-ANALYSE IS HOT Data worden gezien als de nieuwe olie en ook wel als het nieuwe goud. Mooie namen, maar ze geven wel aan dat jouw data belangrijk zijn: jouw kroonjuwelen. Door combinatie van databases, zowel die van je bedrijf, maar ook in combinatie met extern beschikbare databases en data, kun je komen tot verrijking van data die je marketingstrategie super kan ondersteunen. Zeg wat je zou willen en wij adviseren je open en eerlijk welke resultaten haalbaar zijn en tegen welke kosten. Maar ook accountants willen graag gebruik maken van data-analyse. Hoe haal je de data bij je klanten? En met welke software kan je bruikbare analyses maken? Wij werken met diverse gerenomeerde applicaties. We zijn Gecertificeerd Professional voor Caseware IDEA, maar kunnen ook andere software gemotiveerd en goed onderbouwd inzetten. We helpen jou als accountant graag bij zowel je controle als je advies aan jouw klanten. MANAGEMENTINFORMATIE WORDT STEEDS BELANGRIJKER Iedereen heeft het over weergave van die managementinformatie in dashboards. En dan vooral ook de combinatie van financiële en niet-financiële data. Maar hoe doe je dat nou? Moet je daar iemand voor in dienst nemen of kan dat ook anders? Ja, dat kan ook anders! Wij geven oplossingen onder andere met Vision Planner en Microsoft Power BI om informatie zo te ontsluiten dat jij er je managementbeslissingen op kunt nemen en dat jij als accountant je klanten real time visueel managementinformatie kunt presenteren. We komen graag vrijblijvend met je in contact om te bespreken welke opties wij zien om aan jouw wensen tegemoet te kunnen komen met onze expertise. En om voor jouw klanten tot de gewenste resultaten te komen. STEL JE EENS VOOR Je systeembeheerder heeft opgezegd en je systeem valt uit. Jij (of jouw klant van het accountantskantoor) hebt direct hulp nodig om de boel vlot te trekken en te zorgen dat er een oplossing voor de korte termijn gaat komen. Nee, wij zijn niet die vervangende systeembeheerder. Dat zou geen goede oplossing zijn voor jou of jouw klant. Wel helpen we direct en zoeken gelijktijdig met je naar een passende oplossing. Maatwerk, daar zijn we goed in.

6 WE STAAN KLAAR VOOR JOU, ONDERNEMER, ACCOUNTANT We hopen dat deze brochure jouw nieuwsgierigheid heeft getriggerd, of je nu ondernemer of accountant bent. Wij hebben de ervaring om jou op IT-gebied te helpen, zodat jij je kunt focussen op je core business. We doen dat tegen marktconforme tarieven en op basis van heldere afspraken, zodat je weet waar je aan toe bent. Geen open eindjes als dat niet nodig is. Gewoon een goed gevoel als je ons inschakelt. En accountant: we werken graag met je samen om jouw klanten optimaal te bedienen als verlengstuk van je eigen organisatie en desgewenst onder jouw label. Als expert namens jouw organisatie. Hoe belangrijk is dat voor jou? Ondernemer, accountant, neem vrijblijvend contact met ons op. De unieke combinatie van IT-specialist/IT-auditor en MKBaccountant/IT-auditor maakt dat we jouw taal spreken en snappen wat jij als ondernemer, als accountant nodig hebt. Nodig ons uit en laat ons jou verrassen. Ing. Robbin Borst CISA Gregor Kruijssen RA CISA Neem contact met ons op! UTAH: DATA-ANALYSE IS LEUK, MAAR HOE KRIJG IK DIE DATA TE PAKKEN? Wat zou er moeten gebeuren om jouw data te verrijken? Het valt of staat met het kunnen verkrijgen van de juiste data tegen acceptabele kosten. Dat blijkt toch echt niet altijd gemakkelijk. Wij hebben ervaring om met jou te onderzoeken wat er kan en wat het verkrijgen van data jou gaat kosten. Want het is echt vaak lastig om te realiseren wat je wilt bereiken, of je nu ondernemer of accountant bent.

7 UTAH: BENADER INFORMATION SECURITY ALS ÉÉN ISSUE! Er is veel aandacht voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wet waait niet over. Samen met Van Gelder Advocaten en New Vision Groep hebben we enkele workshops hierover gegeven en hebben Robbin Borst en Gregor Kruijssen met Marieke van Gelder hierover een handzaam en gemakkelijk leesbaar boek geschreven. We zijn op dit gebied expert en weten waar we het over hebben op organisatorisch, juridisch en IT-vlak. We weten hoe belangrijk het voor ondernemers en hun accountants is om de noodzakelijke aanpassingen door te voeren om compliant met de wet te zijn. Maar waarom dan niet dat kleine stapje extra zetten en alle data meenemen in dit traject? Wij voeren voor jou op het gebied van organisatie en IT een scan uit, die uitmondt in een plan van aanpak. We bespreken die met je, waarna jouw eigen medewerkers daarmee aan de slag kunnen. En we komen dan na bijvoorbeeld een jaar graag terug voor een audit: is behaald wat je voor ogen had? Uiteraard begeleiden we dat traject ook graag, maar dat is geen must. En accountant: we doen dat ook heel graag onder jouw label voor jouw klant! Ook voor de AVG

8 DATA PROTECTION SECURITY IT-AUDIT IT-CONTROLS IT-ADVIES DATAVERRIJKING INFORMATION SECURITY DATA-ANALYSE MANAGEMENTINFORMATIE DASHBOARDING NOODSCENARIO S PRIVACYBESCHERMING UTAH IT & Data Consulting B.V Info@utahconsulting.nl ARNHEM Harlingenpad 16, 6835 KG s-hertogenbosch Maasboulevard 79, 5237 WL

Productomschrijvingen voor ondernemers

Productomschrijvingen voor ondernemers Ondernemers Productomschrijvingen voor ondernemers Als twee enthousiaste ondernemers zijn we in het voorjaar van 2014 gestart met het uitwerken van een business case om gerichte ondersteuning te kunnen

Nadere informatie

Toolselectie checklist

Toolselectie checklist Toolselectie checklist KIES EENVOUDIG HET INCIDENT MANAGEMENT SYSTEEM DAT HET BESTE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST Zo werkt het Vul onderstaand de leveranciers in die je wilt vergelijken. Zet vervolgens in

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Meerjaren projectplan Commissie MKB

Meerjaren projectplan Commissie MKB Meerjaren projectplan Commissie MKB Maart 2017 1 Digitalisering biedt kansen Digitalisering en robotisering zijn niet nieuw, maar de omvang en snelheid nemen in rap tempo toe. ERP-systemen en dashboarding

Nadere informatie

ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk IT is niet langer een staf afdeling RS Finance - Arjan Schipperus

ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk IT is niet langer een staf afdeling RS Finance - Arjan Schipperus ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk IT is niet langer een staf afdeling RS Finance - Arjan Schipperus 088 7734600 www.rs-finance.com 15 mei 2019 info@rs-finance.com Introductie RS Finance De

Nadere informatie

DEMAC DATA REPORTS Uw actuele managementinformatie ALTIJD EN OVERAL BESCHIKBAAR

DEMAC DATA REPORTS Uw actuele managementinformatie ALTIJD EN OVERAL BESCHIKBAAR DEMAC DATA REPORTS Uw actuele managementinformatie ALTIJD EN OVERAL BESCHIKBAAR DEMAC ACCOUNTANTS / CONSULTANTS B.V. Bellweg 2a, 4104 BJ Culemborg - Postbus 486, 4100 AL Culemborg - +31 345 53 20 10 Info@demac.nl

Nadere informatie

Fiscount ICT-Strategie en -Beveiliging

Fiscount ICT-Strategie en -Beveiliging Fiscount ICT-Strategie en -Beveiliging samenwerkende partner Is jouw bedrijf veilig? Wij weten uit ervaring zeker van niet Informatiebeveiliging is belangrijker dan ooit. Helaas behandelen veel ondernemers

Nadere informatie

Bij afname van YunaCare diensten verwerk ik in ieder geval je (bedrijfs)naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en jouw adres.

Bij afname van YunaCare diensten verwerk ik in ieder geval je (bedrijfs)naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en jouw  adres. PRIVACY VERKLARING www.yunacare.nl 2018 conform AVG wetgeving Dit is de privacyverklaring van YunaCare, Sonnedach 1, 6931 JA Westervoort, Nederland, ingeschreven in het KvK Register onder nummer 62389076.

Nadere informatie

Professionals in het hart van uw organisatie

Professionals in het hart van uw organisatie Professionals in het hart van uw organisatie De business professionals van HRT hebben de ambitie om uw bedrijf beter te laten renderen. De kennisgebieden waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn Financieel,

Nadere informatie

Data-analyse voor controllers

Data-analyse voor controllers In deze brochure vind je alles over de cursus Data-analyse voor controllers Beter in control data Cursus Haal meer uit (financiële) data Verwerf nieuwe inzichten door onderzoek van bestaande en nog onbekende

Nadere informatie

Privacyverklaring Technopark

Privacyverklaring Technopark Privacyverklaring Technopark Dit is de privacyverklaring van Technopark. In deze verklaring leggen wij uit wat ons algemene beleid is ten aanzien van het verwerken van persoonsgegevens. Wij hechten veel

Nadere informatie

AVG/GDPR ready programma

AVG/GDPR ready programma AVG/GDPR ready programma Ben jij helemaal AVG/GDPR ready? Of toch nog hulp nodig? AVG, wat houdt het in? AVG, wat houdt het in? Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van

Nadere informatie

AVG-ondersteuning bij uw klant

AVG-ondersteuning bij uw klant AVG-ondersteuning bij uw klant Oktober 2018 2018 Koninklijke NBA Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm of

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN VOLDOEN AAN DE AVG / GDPR WHITEPAPER

IN 5 STAPPEN VOLDOEN AAN DE AVG / GDPR WHITEPAPER IN 5 STAPPEN VOLDOEN AAN DE AVG / GDPR WHITEPAPER WHITEPAPER De wereld van vandaag wordt gekenmerkt door de snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën en disruptieve marktomstandigheden. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

WHITE PAPER Verwerkersovereenkomsten en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

WHITE PAPER Verwerkersovereenkomsten en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) WHITE PAPER Verwerkersovereenkomsten en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) In business for people. Contents 3 Wat is de AVG? 4 Verwerkersovereenkomst 6 Roadmap naar de nieuwe verwerkersovereenkomst

Nadere informatie

Voldoe aan de privacywet vóór de deadline 25 mei 2018

Voldoe aan de privacywet vóór de deadline 25 mei 2018 Voldoe aan de privacywet vóór de deadline 25 mei 2018 Kies voor Deskundig advies en begeleiding van een gecertificeerd specialist U zet eenvoudig en snel de juiste stappen Verantwoord en veilig omgaan

Nadere informatie

CMS Ronde Tafel. Cloud Continuity. Ir. Jurian Hermeler Principal Consultant

CMS Ronde Tafel. Cloud Continuity. Ir. Jurian Hermeler Principal Consultant CMS Ronde Tafel Cloud Continuity Ir. Jurian Hermeler Principal Consultant Introductie Quint Wellington Redwood Onafhankelijk Management Adviesbureau Opgericht in 1992 in Nederland Ruim 20 jaar ervaring

Nadere informatie

de accountant achter ondernemers die willen uitblinken

de accountant achter ondernemers die willen uitblinken de accountant achter ondernemers die willen uitblinken Ondernemer die wil uitblinken, Fonkel is er voor jou Fonkel regelt alles waaraan jij je kostbare tijd liever niet besteedt, alles wat jou afleidt.

Nadere informatie

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Blömer accountants en adviseurs Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Als professional op het gebied van accountancy en fiscale advisering zijn we u graag van dienst. Deskundig en betrokken

Nadere informatie

BUSINESS INTELLIGENCE

BUSINESS INTELLIGENCE BUSINESS INTELLIGENCE IT is peoples business Inhoudsopgave 1 HET TEAM 2 ONZE DIENSTEN 3 BI VOLWASSENHEIDS MODEL 4 DE NIVEAUS Start klein Groei Professionaliseer Wees bepalend Voor meer informatie of een

Nadere informatie

Zekerheid in de Cloud. ICT Accountancy praktijk dag: Cloud computing 27 mei 2014

Zekerheid in de Cloud. ICT Accountancy praktijk dag: Cloud computing 27 mei 2014 Zekerheid in de Cloud ICT Accountancy praktijk dag: Cloud computing 27 mei 2014 Agenda - Wat speelt zich af in de Cloud - Cases - Keurmerk Zeker-OnLine - Wat is het belang van de accountant en het administratiekantoor

Nadere informatie

Toolselectie checklist

Toolselectie checklist Toolselectie checklist KIES EENVOUDIG HET DOCUMENTMANAGEMENTSYSTEEM DAT HET BESTE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST Zo werkt het Vul onderstaand de leveranciers in die je wilt vergelijken. Zet vervolgens in de

Nadere informatie

AVG Verplichting? Of een kans?

AVG Verplichting? Of een kans? AVG Verplichting? Of een kans? 25 mei 2018 Gij zult! 1 Historie Wet Bescherming Persoonsgegevens Meldplicht Datalekken Privacy Shield Wetgever De AVG kent 99 artikelen & 173 verordeningen Het verplicht

Nadere informatie

Samenwerken met je accountant in de cloud. 6 goede redenen

Samenwerken met je accountant in de cloud. 6 goede redenen Samenwerken met je accountant in de cloud 6 goede redenen Inhoudsopgave Samenwerken in de cloud een logische stap 3 1. Je verdeelt de taken zoals jij dat wilt 4 2. Je bent altijd bij 5 3. Je hebt meer

Nadere informatie

HET CENTRALE SECURITY PLATFORM

HET CENTRALE SECURITY PLATFORM HET CENTRALE SECURITY PLATFORM Wat komt er vandaag de dag op bedrijven af? Meldplicht datalekken Malware Spam Ddos-aanvallen Phishing Zwakke wachtwoorden Auditdruk Meldplicht datalekken Ingegaan op 1 januari

Nadere informatie

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Over ons Xentral Station is een onafhankelijk app-store met de beste bedrijfssoftware. Wij normaliseren en verrijken uw stam- en transactiedata. Gebruik

Nadere informatie

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen!

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Als ondernemer doe je natuurlijk het liefst waar je goed in bent: ondernemen! Waarschijnlijk is de administratie die daarbij komt kijken iets dat móet gebeuren. Bij

Nadere informatie

Uw tandartspraktijk. Een goudmijn voor internetcriminelen

Uw tandartspraktijk. Een goudmijn voor internetcriminelen Uw tandartspraktijk Een goudmijn voor internetcriminelen Wat gaan we doen? De digitale data-explosie Nieuwe privacywetgeving (a giant leap for mankind) Wat wilt u onze hacker vragen? Help! Uw praktijk

Nadere informatie

Vesting Finance Servicing Verzekerd van de beste zorg voor uw kredietportefeuille

Vesting Finance Servicing Verzekerd van de beste zorg voor uw kredietportefeuille Vesting Finance Servicing Verzekerd van de beste zorg voor uw kredietportefeuille Verzekerd van de beste zorg voor uw kredietportefeuille Bij servicing van kredietportefeuilles is doortastend optreden

Nadere informatie

We maken inzichtelijk op welke punten u de beveiliging van uw applicaties en infrastructuur kunt verbeteren.

We maken inzichtelijk op welke punten u de beveiliging van uw applicaties en infrastructuur kunt verbeteren. Managed Services Managed Services We maken inzichtelijk op welke punten u de beveiliging van uw applicaties en infrastructuur kunt verbeteren. Met onze Security Management diensten bewaken we de continuïteit

Nadere informatie

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- /

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / communicatie- / salesmedewerkers et cetera Steeds meer taken

Nadere informatie

Databeveiliging en Hosting Asperion

Databeveiliging en Hosting Asperion Databeveiliging en Hosting Asperion www.asperion.nl info@asperion.nl Het Asperion Datacenter Uw gegevens veilig en professioneel bewaard Administraties bevatten vertrouwelijke informatie en daar moet vanzelfsprekend

Nadere informatie

Privacy statement. Wie zijn we? Wat mag je van ons verwachten? Wanneer verwerken we jouw persoonsgegevens? Wat doen we met jouw gegevens?

Privacy statement. Wie zijn we? Wat mag je van ons verwachten? Wanneer verwerken we jouw persoonsgegevens? Wat doen we met jouw gegevens? Privacy statement Wie zijn we? B. Startup School Amsterdam is onderdeel van Project-B Amsterdam B.V., gevestigd in Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A. Wij zijn verantwoordelijk voor het verwerken van jouw

Nadere informatie

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Coachend leidinggeven Coachend leidinggeven, motiveren en inspireren Wil jij het optimale uit jouw medewerkers halen, dan moet je ze motiveren en inspireren. Naast hun leidinggevende ben je ook

Nadere informatie

HOE LAAT U UW ADVIESOMZET EXPONENTIEEL STIJGEN? De Jong Accountants en adviseurs & Exact. Koen de Jong & Michelle Pesch

HOE LAAT U UW ADVIESOMZET EXPONENTIEEL STIJGEN? De Jong Accountants en adviseurs & Exact. Koen de Jong & Michelle Pesch HOE LAAT U UW ADVIESOMZET EXPONENTIEEL STIJGEN? De Jong Accountants en adviseurs & Exact Koen de Jong & Michelle Pesch Adviseren 2018 EXACT 2018 EXACT Accountant/ boekhouder* = Financial/ Business* Controller

Nadere informatie

Factsheet SECURITY DESIGN Managed Services

Factsheet SECURITY DESIGN Managed Services Factsheet SECURITY DESIGN Managed Services SECURITY DESIGN Managed Services We ontwerpen solide security-maatregelen voor de bouw en het gebruik van digitale platformen. Met onze Security Management diensten

Nadere informatie

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT.

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT. MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD Omdat mensen tellen. DE TIJD VOOR VERANDERING IS NU De wereld verandert. Misschien wel sneller dan ooit. Snel schakelen wordt steeds belangrijker

Nadere informatie

Factsheet SECURITY SCANNING Managed Services

Factsheet SECURITY SCANNING Managed Services Factsheet SECURITY SCANNING Managed Services SECURITY SCANNING Managed Services We maken inzichtelijk op welke punten u de beveiliging van uw applicaties en infrastructuur kunt verbeteren. Met onze Security

Nadere informatie

PERSOONLIJKE AANPAK. MKB Accountancy & Advies De Supermarktcoach

PERSOONLIJKE AANPAK. MKB Accountancy & Advies De Supermarktcoach PERSOONLIJKE AANPAK MKB Accountancy & Advies De Supermarktcoach De Supermarktcoach Als supermarktondernemer zit u bovenop de laatste ontwikkelingen, feiten en cijfers. Er ontgaat u niets, en het liefst

Nadere informatie

WEBHOSTING VERGELIJKEN

WEBHOSTING VERGELIJKEN WEBHOSTING VERGELIJKEN VIND DE HOSTINGPROVIDER DIE HET BEST PAST BIJ JOUW BUSINESS CACHOLONG.NL EEN GOEDE HOSTINGPARTIJ VINDEN Het vinden van een nieuwe hostingpartij kan erg frustrerend zijn. Online lees

Nadere informatie

Factsheet SECURITY SCANNING Managed Services

Factsheet SECURITY SCANNING Managed Services Factsheet SECURITY SCANNING Managed Services SECURITY SCANNING Managed Services We maken inzichtelijk op welke punten u de beveiliging van uw applicaties en infrastructuur kunt verbeteren. Met onze Security

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Fémes, praktijk voor Holistische Therapie, Coaching en Reiki conform AVG wetgeving

PRIVACY VERKLARING. Fémes, praktijk voor Holistische Therapie, Coaching en Reiki conform AVG wetgeving PRIVACY VERKLARING Fémes, praktijk voor Holistische Therapie, Coaching en Reiki 2018 conform AVG wetgeving Dit is de privacyverklaring van Fémes, praktijk voor Holistische Therapie, Coaching en Reiki (hierna

Nadere informatie

Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen

Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen Workshop Coachend leidinggeven Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen Als leidinggevende wil je het beste uit je personeel halen. Jij wilt dat ze werken conform de missie en

Nadere informatie

Parallelsessie Cyber Security

Parallelsessie Cyber Security Parallelsessie Cyber Security Agenda Cyber Risicoscan Cyber Verzekering Cyber Hulpdienst Cyber Secure ondernemen Cybercrime in MKB 70% van de MKB-ers maakt zich zorgen over cybercriminaliteit Cybercrime

Nadere informatie

Beveilig klanten, transformeer jezelf

Beveilig klanten, transformeer jezelf Beveilig klanten, transformeer jezelf Managed Services Providers Hacks, ransomware en datalekken zijn dagelijks in het nieuws. Bedrijven moeten in 2018 voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING conform AVG wetgeving

PRIVACY VERKLARING conform AVG wetgeving PRIVACY VERKLARING www.zoma-opleidingen.nl 2018 conform AVG wetgeving Dit is de privacyverklaring van ZoMa Opleidingen BV, Sonnedach 1, 6931 JA Westervoort, Nederland, ingeschreven in het KvK Register

Nadere informatie

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Training Sales Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Verkopen. De één krijgt er een vieze smaak van in zijn mond en de ander staat te trappelen om aan de slag te gaan. Sales is wat jij ervan maakt.

Nadere informatie

Zes KRACHTIGE NEN 7510 handvatten voor de Raad van Bestuur

Zes KRACHTIGE NEN 7510 handvatten voor de Raad van Bestuur Zes KRACHTIGE NEN 7510 handvatten voor de Raad van Bestuur WHITEPAPER Inhoud Bereid je voor op NEN 7510... 3 1. De manier van informatieverwerking verandert; (h)erken dit ook... 4 2. Ga slim om met verandering...

Nadere informatie

Veilig werken in de cloud voor de zorg

Veilig werken in de cloud voor de zorg Veilig werken in de cloud voor Veilig werken in de cloud voor De digitale transformatie in dendert met onverminderde gang voort. Door de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden krijgen zorgprofessionals

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

automatische administraties professional aan je zij 24/7 inzicht vaste maandprijs www.oamkb.nl

automatische administraties professional aan je zij 24/7 inzicht vaste maandprijs www.oamkb.nl automatische administraties professional aan je zij 24/7 inzicht vaste maandprijs www.oamkb.nl OAMKB staat voor Omdenken in Administratie voor het MKB: je administratie wordt vaak gezien als saai, tijdrovend

Nadere informatie

FAMILY OFFICE & ESTATE PLANNING

FAMILY OFFICE & ESTATE PLANNING FAMILY OFFICE & ESTATE PLANNING Een must voor iedereen met vermogen en onroerend goed in Spanje. WAAROM FAMILY OFFICE? Family Office betreft een meer complete dienstverlening dan Estate Planning. Estate

Nadere informatie

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Eenvoudig in gebruik Snelle implementatie Betrouwbaar in de cloud Vast maandbedrag Onbeperkt aantal gebruikers PMO Portfoliomanagement Programma s en

Nadere informatie

ICT en het kleine accountantskantoor

ICT en het kleine accountantskantoor ICT en het kleine accountantskantoor Oktober 2018 2018 Koninklijke NBA Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

SALARISADMINISTRATIE

SALARISADMINISTRATIE SALARISADMINISTRATIE Zelf doen of uitbesteden? Leuk dat je ons partner kennisdocument hebt gedownload. In kennisdocumenten in samenwerking met horecabranche experts brengen wij je op de hoogte van de voor

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT &Van Schagen financiële basisrust

PRIVACY STATEMENT &Van Schagen financiële basisrust PRIVACY STATEMENT &Van Schagen financiële basisrust Wie zijn we? &Van Schagen financiële basisrust heeft als kernactiviteit het adviseren over en het bemiddelen in financiële diensten en producten. Dit

Nadere informatie

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) IN EEN NOTENDOP

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) IN EEN NOTENDOP Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) IN EEN NOTENDOP Wat doet JM Juristen & Adviseurs? Juridisch advies voor ondernemers (MKB/ZZP) Opstellen van diverse overeenkomsten, reglementen en voorwaarden

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

Partnering Trust in online services AVG. Vertrouwen in de keten

Partnering Trust in online services AVG. Vertrouwen in de keten AVG Partnering Trust in online services Vertrouwen in de keten De deadline voor het naleven van de nieuwe privacyregelgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), nadert snel. De AVG maakt

Nadere informatie

IT Galaxy 2018 ON THE RIGHT TRACK ON THE RIGHT TRACK. Secure by design #PQRITG18 #PQRITG18

IT Galaxy 2018 ON THE RIGHT TRACK ON THE RIGHT TRACK. Secure by design #PQRITG18 #PQRITG18 IT Galaxy 2018 ON THE RIGHT TRACK ON THE RIGHT TRACK Secure by design IT Galaxy 2018 ON THE RIGHT TRACK ON THE RIGHT TRACK Secure by design Oplossingen voor betere AVG compliance Herco van Brug, Maart

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met jouw klant? Dat doe je met SnelStart Accountant, het facturatie- en boekhoudpakket voor elk accountants- en administratiekantoor,

Nadere informatie

Toezien op privacy naleving bij (IT) leveranciers; ISO of ISAE 3000?

Toezien op privacy naleving bij (IT) leveranciers; ISO of ISAE 3000? Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de impact bij uitbesteding DATABEVEILIGING Toezien op privacy naleving bij (IT) leveranciers; ISO 27001 of ISAE 3000? Het uitbesteden van bedrijfsprocessen

Nadere informatie

Algemene privacyverklaring Modderkolk... 2 Verantwoordelijke voor deze privacyverklaring... 2 Van wie verzamelen wij persoonsgegevens?...

Algemene privacyverklaring Modderkolk... 2 Verantwoordelijke voor deze privacyverklaring... 2 Van wie verzamelen wij persoonsgegevens?... Inhoudsopgave Algemene privacyverklaring Modderkolk... 2 Verantwoordelijke voor deze privacyverklaring... 2 Van wie verzamelen wij persoonsgegevens?... 2 Persoonsgegevens van bezoekers en gebruikers van

Nadere informatie

Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft.

Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Of het nu gaat om het verzorgen van de salaris- en personeelsadministratie, het

Nadere informatie

Privacyverklaring. Falke & Verbaan

Privacyverklaring. Falke & Verbaan Privacyverklaring Falke & Verbaan 1 1. Algemeen 1. Falke & Verbaan neemt de bescherming van de privacy van haar cliënten erg serieus. De informatie die wij over jou verwerken (hierna: persoonsgegevens

Nadere informatie

met jouw toestemming om de overeenkomst en/of gebruikersvoorwaarden die we met je zijn overeengekomen goed uit te kunnen voeren

met jouw toestemming om de overeenkomst en/of gebruikersvoorwaarden die we met je zijn overeengekomen goed uit te kunnen voeren Privacy statement WegMoo BV Het vertrouwen dat wij zorgvuldig omgaan met jouw persoonsgegevens willen we elke dag weer waarmaken. We werken met goed beveiligde informatiesystemen en heldere privacy statements.

Nadere informatie

De juiste stap naar een bewezen formule

De juiste stap naar een bewezen formule De juiste stap naar een bewezen formule Bij OAMKB onderneem je het ervan 1. Je kantoor toekomstbestendig geautomatiseerd 2. Sterke formule geeft klanttevredenheid 9+ 3. Duidelijk onderscheidend trekt meer

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

Rapporteren in de cloud met Power BI

Rapporteren in de cloud met Power BI In deze brochure vind je alles over de cursus Rapporteren in de cloud met Power BI Het nieuwe rapporteren: efficiënt en betrouwbaar Cursus Verwerf inzicht over rapporteren in de cloud Ervaar de snellere

Nadere informatie

Hoe bewaart u uw klantendata op een veilige manier? Maak kennis met de veilige dataopslag in de Cloud van Azure Stack

Hoe bewaart u uw klantendata op een veilige manier? Maak kennis met de veilige dataopslag in de Cloud van Azure Stack Hoe bewaart u uw klantendata op een veilige manier? Maak kennis met de veilige dataopslag in de Cloud van Azure Stack Maak kennis met de veilige dataopslag in de Cloud van Azure Stack De groei van uw bedrijf

Nadere informatie

ICT Accountancy praktijkdag 15 maart 2017 Eric Gort Linda van Tuijl

ICT Accountancy praktijkdag 15 maart 2017 Eric Gort Linda van Tuijl ICT Accountancy praktijkdag 15 maart 2017 Eric Gort Linda van Tuijl Wij zijn PKF Wallast Accountants, (fiscaal) adviseurs, bedrijfsjuristen, Business Valuators Lokaal, regionaal en landelijk actief Hoofdzakelijk

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen OHSAS 18001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job OHSAS 18001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

Zet de stap naar certificering!

Zet de stap naar certificering! NEN 7510 CERTIFICERING Zet de stap naar certificering! Laat u ondersteunen en vergroot het draagvlak binnen uw organisatie. Draag zorg voor continue verbetering van uw organisatie en zekerheid en vertrouwen

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris.

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PROCESOPTIMALISATIE SPECIALISTEN MET EEN 360º VISIE KENNIS, KUNDE & KWALITEIT over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PHOCUS helpt je, door middel van doordacht opgezette

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Sigma distributiepartner Colours & Coatings wil alle klantgegevens centraal opslaan en op PDA's beschikbaar hebben voor de buitendienstmedewerkers.

Nadere informatie

MKB ICT-onderzoek 2009

MKB ICT-onderzoek 2009 ICT: noodzakelijk kwaad of concurrentievoordeel? Voor 32% van het MKB vormt ICT een bijrol binnen de business, terwijl voor het overig deel ICT een sleutelfunctie heeft binnen de bedrijfsvoering: als de

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor accountants, werkgevers en werknemers Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

Privacy Statement. Zwambag Verkeerstechniek B.V.

Privacy Statement. Zwambag Verkeerstechniek B.V. Privacy Statement 2018 Privacy Statement Zwambag Verkeerstechniek B.V. Wie zijn we? Zwambag Verkeerstechniek B.V. is gevestigd aan de Waalseweg 88, 3999 NV te Tull en t Waal. Wij zijn verantwoordelijk

Nadere informatie

ACCOUNTING CONNECTED

ACCOUNTING CONNECTED ACCOUNTING CONNECTED SINDS 1983 MINOX VERBINDT Minox faciliteert en optimaliseert de samenwerking tussen accountant en ondernemer Met meer dan dertig jaar ervaring kent Minox de branche van accountants

Nadere informatie

Code of Conduct CSR certificering

Code of Conduct CSR certificering Code of Conduct CSR certificering 1 Opzet van de training 1. Introductie 2. Context van het programma 3. 4. Certificatie traject 5. Vragen 2 Introductie Doel van de training Na afloop in staat zijn om:

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Training Passie en missie, maak gebruik van elkaars unieke bijdrage Iedereen heeft een unieke bijdrage, maar niet iedereen weet welke dat is. Weet jij het wel? Wanneer je dit

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN KLAAR VOOR DE CLOUD

IN 5 STAPPEN KLAAR VOOR DE CLOUD IN 5 STAPPEN KLAAR VOOR DE CLOUD IT is peoples business Inhoudsopgave 1 INTRODUCTIE 2 VAN UITDAGING TOT OPLOSSING 3 CONCREET STAPPENPLAN Stap 1 - Introduction & Inspiration Stap 2 - Business Value Stap

Nadere informatie

APICBASE.COM APICBASE.COM. Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure

APICBASE.COM APICBASE.COM. Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure Onze missie Wij helpen food service bedrijven passie en creativiteit om te zetten in perfectie en winstgevendheid. Wij brengen Business Intelligence

Nadere informatie

BLOXS vastgoedsoftware

BLOXS vastgoedsoftware BLOXS vastgoedsoftware BLOXS.nl Een nieuwe standaard in vastgoed beheer software BLOXS vastgoedsoftware vastgoed beheren is nooit eenvoudiger geweest 2 bloxs software - bloxs.nl een nieuwe standaard BLOXS

Nadere informatie

Zet de stap naar certificering!

Zet de stap naar certificering! ISO 27001 CERTIFICERING Zet de stap naar certificering! Laat u ondersteunen en vergroot het draagvlak binnen uw organisatie. Draag zorg voor een continue verbetering van processen, producten en diensten.

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

Meten is weten én verbeteren!

Meten is weten én verbeteren! Meten is weten én verbeteren! Evolvr visualiseert het zorgproces binnen uw organisatie en meet de ervaringen van medewerkers en patiënten/cliënten. lees verder Van een momentopname naar continu meetproces

Nadere informatie

Datascience als Advies drager Crowe Foederer B.V. 1

Datascience als Advies drager Crowe Foederer B.V. 1 Datascience als Advies drager 2018 Crowe Foederer B.V. 1 Agenda Crowe Foederer & Datascience Het FDS Platform; werkwijze en oplossingen Datascience als adviesdrager: twee praktijkvoorbeelden Samenvatting

Nadere informatie

metvisie Zijn het roerige of boeiende tijden? Wat is uw visie?

metvisie Zijn het roerige of boeiende tijden? Wat is uw visie? metvisie EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I FEBRUARI 2012 Wat kunnen wij meer voor u betekenen? Onze taak als accountant is de laatste jaren sterk veranderd. Dat komt omdat ondernemers tegenwoordig

Nadere informatie

Ervaar de voordelen van onze. 75 jaar ervaring!

Ervaar de voordelen van onze. 75 jaar ervaring! Ervaar de voordelen van onze 75 jaar ervaring! Jos Klaasse (1956) Jos is fiscalist en ondernemersadviseur. Hij heeft o.a. maatschappen in de financiële en dienstverlenende sector en MKB-ondernemers als

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

Informatie DIA Financiële Planning. 20 juni 2018

Informatie DIA Financiële Planning. 20 juni 2018 Informatie DIA Financiële Planning 20 juni 2018 Uw strategisch partner bij Financiële & Estate Planning Wft & Pensioen Advisering PensionAuditing & Communicatie Inhoudsopgave Inleiding 3 Abonnement 3 Processen

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

Partneren met een Cloud broker

Partneren met een Cloud broker Partneren met een Cloud broker Vijf redenen om als reseller te partneren met een Cloud broker Introductie Cloud broker, een term die je tegenwoordig vaak voorbij hoort komen. Maar wat is dat nu precies?

Nadere informatie