Scholieren Theaterabonnement 14-15

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Scholieren Theaterabonnement 14-15"

Transcriptie

1 Scholieren Theaterabonnement Wij laten jou als scholier graag zien dat theater humoristisch, ontroerend, spannend en spetterend kan zijn. We hebben een speciale selectie voor je gemaakt met toffe voorstellingen. Laat je verrassen door dit aanbod. We verwelkomen je dit nieuwe theaterseizoen graag in Agora. POPULAIRE MUZIEK BIG, BLACK & BEAUTIFUL Live Concert VR 5 DEC 20.15u Big, Black & Beautiful is een trendsettende girlpowergroep in Nederland. In dit nieuwe theaterconcert geniet u van een overdaad aan populaire, soulvolle en opzwepende muziek. De zangeressen Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucretia van der Vloot pakken groots uit met een daverende show, waarin tal van muzikale genres voorbij komen. Van blues tot gospel, van soul tot pop. Krachtige uptempo-nummers, afgewisseld met ingetogen ballads leveren een dijk van een concert op. Een mooi cadeau op Sinterklaasavond. TONEEL JAKOP AHLBOM - Horror ZA 13 DEC 20.15u De niet- alledaagse theatermaker Jakop Ahlbom heeft de afgelopen tien jaar een heel eigen stijl ontwikkeld, waarin hij theater, mime, dans en illusionisme vermengt tot een unieke theatertaal. Ahlbom creëert met deze voorstelling een duistere en visuele wereld, waarin virtuele krachten mensen manipuleren en veranderen. Horror past in de serie beeldende voorstellingen zonder tekst die hij de afgelopen jaren heeft gemaakt zoals bijvoorbeeld Lebensraum, dat onderscheiden werd met de VSCD mimeprijs 2012 en waarvoor actrice Silke Hundertmark werd genomineerd voor de Colombina. HERMAN IN EEN BAKJE GEITENKWARK ZA 13 DEC 20.30u Het kan zomaar uw theatrale ontdekking van dit seizoen zijn: de hilarische voorstelling Herman in een bakje geitenkwark. Vier fluwelen stemmen, drie goddelijke lichamen en twee lagen, die in elke grap verstopt zijn. Ze werden volop vertrouwen gelanceerd bij het hooggeëerd publiek. In 2012 waren ze de grote hit op de Parade. In 2013 speelden ze de sterren van de hemel in het voorprogramma van Doe maar. Ze waren een succes op LelySTART Nu gaan ze de rest van Nederland veroveren met Vocaal cabaret met ballen en gevoel zoals ze zelf hun show het liefst omschrijven.

2 POPULAIRE MUZIEK BEAT THE KITCHEN- Sticks & Chicks WO 17 DEC 20.30u DIAMANT Gianna Tam (Zuid Amerika), Femke Krone (Europa), Ryoko Imai (Azië) en Ndye Seck (Afrika) vormen tezamen een spectaculair nieuwe slagwerkgroep, die elk theater op de kop zet in een daverende show. Met knallend en soms fluisterend slagwerk, maar ook met samples, loops, dans en niet te vergeten de zang van Gianna Tam maken de vier dames het programma tot een energieke, wervelende gebeurtenis, waarbij de kans groot is dat het dak er af gaat. Gelukkig is Agora daar op berekend... RHYTHM OF THE DANCE- 15 Year Jubilee Tour MA 22 DEC 20.15u In 2014 viert The National Dance Company Of Ireland het vijftienjarige bestaan van de spectaculaire dansshow Rhythm of the Dance, één van de grootste reizende Ierse shows ter wereld. In de afgelopen 14 jaar trok de voorstelling meer dan 10 miljoen toeschouwers, afkomstig uit 51 verschillende landen, verdeeld over 4 continenten. Deze jubileumproductie onderscheidt zich nadrukkelijk van alle andere Ierse groepen. Met meer dan 25 kostuumwisselingen en het gebruik van de laatste podiumtechnologie maken deze show in één woord: buitengewoon. POPULAIRE MUZIEK 3J'S- Bronnen Unplugged DO 8 JAN 20.15u 3JS is inmiddels een vaste en graag geziene groep geworden in het theater. Na succesvolle producties als 'Pluche, Zweet & Tranen', 'Akoesteren', '4 Elementen', 'Bronnen' en 'Dichter Bij De Horizon' keren de mannen voor alweer de zesde keer terug in pluche sferen waar hun liedjes het best tot hun recht komen. In de nieuwe formatie, met zanger Jan Dulles en gitaristen Jaap Kwakman en Jan de Witte hoort u naast bestaande nummers ook veel nieuwe meeslepende liedjes, die altijd een feest van herkenning zijn. De meeste fans maken elk concert mee. DE ONTDEKKING VAN DE HEMEL DO 5 FEB 20.15u Het beste Nederlandstalige boek aller tijden is de mooie bekroning die dit meesterwerk van Harry Mulisch ontving. Het 900 pagina s tellende boek vol symboliek, humor en liefde werd verfilmd en is nu voor het eerst bewerkt voor toneel. In deze bewerking neemt het personage Mulisch, meester van de dwarsverbanden, de rol van verteller en commentator op zich. Hij stuurt het verhaal en geeft relativerend, komisch en actueel commentaar op de gebeurtenissen over liefde, vriend- en zwangerschap. In de hoofdrollen ziet u o.a. Waldemar Torenstra en Genio de Groot. Regie Ignace Cornelissen.

3 DANS JUNIOR COMPANY VAN HET NATIONALE BALLET De Junior Company van de Nationale Ballet is dé springplank voor jonge dansers! Geniet van de sterren van morgen in een uitdagend programma dat de geschiedenis van de dans laat zien. Van spitz tot sprong. Voor de pauze ziet u fragmenten uit klassieke balletten als Het Zwanenmeer en Coppelia. Vervolgens maakt u kennis met een werk van vaste choreograaf Hans van Manen, één van de beroemdste Nederlandse choreografen. Afgesloten wordt met nieuw werk dat gemaakt wordt door Juanjo Arqués, voormalig tweede solist bij Het Nationale Ballet, en door de jonge, talentvolle Canadese choreograaf Robert Binet. VAN DER LAAN EN WOE- Alles eromheen WO 25 FEB 20.15u Ze kwamen om te blijven. Dat is gebeurd. De laatste show van Van der Laan & Woe werd massaal en in no-time ingekocht door de theaters. Geen datum meer te krijgen. Elke schouwburg wil ze hebben. Waarom? Het duo is én muzikaal én slim én geëngageerd én ongelooflijk grappig. Bovendien spelen ze perfect op elkaar in. Hun vorige programma kreeg 4 sterren in de Volkskrant en 4 sterren het NRC. De Telegraaf deed er nog een extra ster bij. Vijf in totaal, het maximum dus. Dat wordt genieten bij de jongens van De Kwis. DANS SCAPINO BALLET ROTTERDAM- Songs for Drella DO 26 FEB 20.15u Voor het eerst werken de huischoreografen Ed Wubbe en Marco Goecke samen aan één dansproductie, ge?nspireerd op het album Songs for Drella van Lou Reed en John Cale, waarmee ze in 1989 een eerbetoon brachten aan hun overleden vriend Andy Warhol, bijgenaamd Drella. Een samenvoeging van Cinderella en Dracula, verwijzend naar de extremen in het karakter van deze befaamde, wereldberoemde kunstenaar. Het roerige leven van Warhol, de geweldige muziek van Reed en Cale en de unieke samenwerking tussen Wubbe en Goecke leveren een surplus aan ingrediënten op voor een dynamisch dansspektakel. TONEEL DE ARTIESTENFABRIEK - Voor Aap DO 5 MRT 20.30u DIAMANT Dit toneelstuk wordt gespeeld door Karim El Guennouni (voorheen De Varkensfabriek), die bekend staat om zijn snelle, vlijmscherpe en grappige speelstijl. Het gaat over een Nederlands-Marokkaanse acteur, Adil, die blank is. Te blank eigenlijk om als Marokkaan door te gaan bij audities. Maar als hij auditeert voor een blanke wordt hij net zo snel afgewezen. Dan is hij weer teveel Marokkaan. Staat hij weer voor aap. Hij begint zich af te vragen waar hij vandaan komt met zijn blauwe ogen en blond haar. Een DNA-test moet uitkomst bieden. Dan ineens wordt hij gevraagd een blanke Christus te spelen...

4 PERCOSSA The real deal ZA 21 MRT 20.15u Percossa verovert de theaters in Nederland maar ook in omringende landen. De vier mannen hebben zojuist een succesvolle reeks voorstellingen in Parijs achter de rug. Dat Percossa veel meer is dan rebels of rhythm wisten we al. Dat ze zaal na zaal voor zich innemen met hun theatrale vondsten weten we ook al langer. Maar wie gaan er eigenlijk schuil achter die energieke bonken met die gespierde armen? Het zijn in ieder geval echte mannen. Met regiegrootheid Jos Thie gaan ze deze keer de diepte in. Rauw, eerlijk en lekker. Een ding is zeker: het wordt een knettergekke show vol bizarre acts en steengoede muziek. Woordloos, fysiek Theater: Percossa! Een wereldmerk! RAYEN PANDAY Vrijspraak DO 26 MRT 20.30u GROEIDIAMANT Vanavond wil Rayen vrij zijn en zich vooral vrij voelen. Want wat doe je als je eindelijk vrijgesproken bent van al je verplichtingen? Alles wat je leuk vindt natuurlijk! Althans dat zou je denken. Vrijspraak gaat over je niet meer schuldig voelen en stoppen de schuld bij de ander neer te leggen. Er is niks aan de hand totdat het tegendeel bewezen is. Waar rook is, is rook. Waar vuur is, is vuur. Als je een goed pleidooi houdt, kom je overal mee weg. Wordt Rayen vrijgesproken door de jury? In Agora krijgt u antwoord op deze vraag. SOUTH AFRICAN ROAD TRIP A Tribute to Madiba WO 8 APR 20.15u Geniet in anderhalf uur van een schitterende reis door Zuid-Afrika. Zonder een vliegreis van 12 uur, maar gewoon comfortabel vanuit het pluche van uw eigen Agora. Onderweg geniet u van prachtige Afrikaanse zang, dans en muziek, gebracht door swingend gezelschap met zangeressen, een live band en het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, uit de townships van Kaapstad. Tijdens de voorstelling ziet u prachtige filmbeelden die door de avond heen meanderen. Deze beelden werden opgenomen tijdens een reis van de oost- naar de westkust. Nog nooit kreeg u zo n fraai en compleet beeld van het land van Madiba dan vanavond in Lelystad. ERIC KOLLER - Koller blijft thuis! VR 10 APR 20.15u Hoewel Koller het eens een jaar rustig aan wilde doen, zich had willen beramen op andere plannen, zijn koffers had willen pakken, de noorderzon had willen omhelzen, gaat hij toch de theaters langs, omdat zijn impresario zijn hele tournee al had volgeboekt. Hij zal dus wel moeten. Of hij er zin in heeft? Nee, totaal niet! Maar afzeggen is niet Kollers stijl. Dus hup gaat zijn huiskamer in de bus en verwelkomt hij u graag, bij hem thuis, in uw theater. U gaat een hilarische avond vol absurde momenten tegemoet. Koller: de cabaretier met het meest elastische lijf. Mis m niet!

5 MUSICAL THE SOUND OF MUSIC WO 29 APR of DO 30 APR 19.30u Het is 50 jaar geleden dat de wereldberoemde film uitkwam met Julie Andrews in de hoofdrol. Om dat te vieren wordt er een splinternieuwe versie van deze musicalklassieker gebracht. Verheug u in een cast om van te dromen. Anouk Maas speelt de innemende Maria, die gouvernante wordt bij de Familie von Trapp. Maaike Widdershoven vertolkt de rol van Moeder Overste. Ad Knippels is de kapitein. Het hartverwarmende verhaal en liedjes als Do Re Mi, My Favorite Things en natuurlijk Edelweiss maken deze musical tot een belevenis van de allereerste orde. Regie: John Yost. DANS INTRODANS- MODERNlive VR 8 MEI 20.15u Vijfentwintig jaar na de premi?re komt Introdans terug met het schitterende De dood en het meisje van Ed Wubbe. Een topper uit het Introdans-repertoire dat tot de grootste klassiekers van de Nederlandse danskunst wordt gerekend. Daarnaast staat het bejubelde Corpus Bach van de Vlaams-Marokkaanse choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui op het programma, waarin twee dansers een verbluffende dialoog aangaan met een cellist. Verder laat de bekende choreograaf Lucinda Childs een nieuwe wereldpremi?re zien en toont één van de Introdans-talenten een nieuwe creatie. Live begeleiding door Het Gelders Orkest.

Scholieren Theaterabonnement 15-16. Opera Trionfo Antigona DO 12 NOV - 20.15u

Scholieren Theaterabonnement 15-16. Opera Trionfo Antigona DO 12 NOV - 20.15u Scholieren Theaterabonnement 15-16 Wij laten jou als scholier graag zien dat theater humoristisch, ontroerend, spannend en spetterend kan zijn. We hebben een speciale selectie voor je gemaakt met toffe

Nadere informatie

Scholieren Theaterabonnement 15-16

Scholieren Theaterabonnement 15-16 Scholieren Theaterabonnement 15-16 Wij laten jou als scholier graag zien dat theater humoristisch, ontroerend, spannend en spetterend kan zijn. We hebben een speciale selectie voor je gemaakt met toffe

Nadere informatie

PROGRAMMA 2014-2015. De voorstellingen worden via posters in school, de mail en op de website aangekondigd.

PROGRAMMA 2014-2015. De voorstellingen worden via posters in school, de mail en op de website aangekondigd. PROGRAMMA 2014-2015 8 Theatervoorstellingen 3 x cabaret 1 x toneel 1 x percussieshow 2 x musical 1 x dans 2 Dance-Events 2 LAN-party s CLV-musical (4 voorstellingen) Het CBBA heeft voor het nieuw schooljaar

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Programmering... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse...

Nadere informatie

XXXX KM IN DE BUS 2 NOMINATIES 14 NATIONALITEITEN in cijfers. dansers. choreografen. 47 theaters. 14x buitenland.

XXXX KM IN DE BUS 2 NOMINATIES 14 NATIONALITEITEN in cijfers. dansers. choreografen. 47 theaters. 14x buitenland. 2015 in cijfers 2 NOMINATIES Mara Hulspas genomineerd voor Danspublieksprijs Henry genomineerd voor Danspublieksprijs 48.572 Nederland 11.494 buitenland 4.210 bijzondere optredens 14 NATIONALITEITEN MEEST

Nadere informatie

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl Foto: Jostijn Ligtvoet business groepsarrangementen Ontvang uw gasten in stijl Geniet samen met uw gasten van een mooie voorstelling en laat het werk en alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel 1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel Speciaal voor het afscheid van de oud president-directeur van Philips organiseren de naaste medewerkers een groots feest. Echter, achter de

Nadere informatie

De uitreiking Zondag 13 september 2015 tijdens het Gala van het Nederlands Theater in de Stadsschouwburg Amsterdam

De uitreiking Zondag 13 september 2015 tijdens het Gala van het Nederlands Theater in de Stadsschouwburg Amsterdam JURYRAPPORT De jury Cees Debets (voorzitter), directeur Theater aan het Spui Ine te Rietstap, mimemaker en lid artistiek team Tweetaktfestival Paul van der Laan, mimemaker Erica Smits, journalist De uitreiking

Nadere informatie

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet 1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet Het Zwanenmeer is één van de hoogtepunten van het klassiekromantische balletgenre. Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan

Nadere informatie

Zaterdag 13 januari uur Theater Speelhuis - Helmond. 2. Mooi weer vandaag - Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a.

Zaterdag 13 januari uur Theater Speelhuis - Helmond. 2. Mooi weer vandaag - Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a. 1. Uit bewondering - Dana Winner - Muziek Al ruim 25 jaar draait Dana Winner mee aan de top. Een kwart eeuw van succesvolle singles, albums en optredens. En ze is nog lang niet uitgezongen. Vaak krijgt

Nadere informatie

7,1. 1. Aanvullende gegevens. 2. Het toneelbeeld: Vertaling door een scholier 1818 woorden 18 april keer beoordeeld

7,1. 1. Aanvullende gegevens. 2. Het toneelbeeld: Vertaling door een scholier 1818 woorden 18 april keer beoordeeld Vertaling door een scholier 1818 woorden 18 april 2004 7,1 19 keer beoordeeld Vak CKV Naam gezelschap/artiest: Joop van de Ende theaterproducties, auteur: Howard Lindsay & Russel Crouse. Naam voorstelling:

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar...

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar... FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Droomjurken... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse... pagina 5 6. Bencha

Nadere informatie

BENCHA THEATER. Marc van Laere Producties

BENCHA THEATER. Marc van Laere Producties BENCHA THEATER Bencha Theater maakt theatrale, kleurrijke en originele acts en voorstellingen in de stijl van het nieuwe circus. Spectaculaire balans- en luchtacrobatiek versmelten met dans en muziek.

Nadere informatie

BUSINESS SEATS 2015-2016

BUSINESS SEATS 2015-2016 BUSINESS SEATS 2015-2016 EEN HEERLIJKE AVOND MET UW GENODIGDEN Ook in het seizoen 2015-2016 biedt het Concertgebouw formules op maat om uw genodigden een onvergetelijke avond te bezorgen. Geniet van een

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken Workshops De kinderen van groep 1 en 2 kunnen op zaterdag 17 mei één workshop doen. Binnenkort vragen wij de kinderen om een top 3 te maken. Zij kunnen kiezen uit: - Bamboestieken - Cupcakes maken - 3D

Nadere informatie

spreekbeurtpakket introdans

spreekbeurtpakket introdans spreekbeurtpakket introdans inleiding Heb je binnenkort een spreekbeurt? Moet je een werkstuk maken? Of ben je gewoon benieuwd naar de wereld van Introdans? Gebruik dan dit pakket met informatie en ontdek

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

JUBILEUMFEESTKRANT 12 t/m 20 OKTOBER 2013

JUBILEUMFEESTKRANT 12 t/m 20 OKTOBER 2013 JUBILEUMFEESTKRANT 12 t/m 20 OKTOBER 2013 STICHTING BALLETSCHOOL SCHAGEN BESTAAT 40 JAAR Op 10 december 2012 bestond onze Stichting Balletschool Schagen 40 jaar. De jubileumactiviteiten vinden zoals aangekondigd

Nadere informatie

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2014 Ds. W.E. den Hertogschool Kling klokjes klingelingeling, kling klokjes kling. Laat de boodschap horen: Jezus is geboren, Voor die blijde klanken, willen wij God danken. Kling klokjes klingelingeling,

Nadere informatie

Mediaoverzicht persdag 12-11-2014. The Sound of Music

Mediaoverzicht persdag 12-11-2014. The Sound of Music Mediaoverzicht persdag 12-11-2014 The Sound of Music Inhoud Internet..Blz. 3 Televisie.Blz. 22 Internet RTL BOULEVARD WEBSITE Backstage bij The Sound of Music Over krap twee weken gaat de nieuwe musical

Nadere informatie

Een baas voor Mallekat

Een baas voor Mallekat Een baas voor Mallekat Voor kinderen van 3 tot 8 jaar Geschreven door Elisabeth Roodenburg Er zijn nog veel meer verhalen van Elisabeth Roodenburg Copyright: Elisabeth Roodenburg Vermaat 2011 en digiboeken.org/paraplu

Nadere informatie

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2015 Ds. W.E. den Hertogschool Lichtjes, lichtjes overal Kerstfeest is het nu Jezus is geboren Zeggen zij aan U Groep 1/2 Welkom Kim & Jake Openingsgebed Gebed door groep 6 (1) Lieve Here God,

Nadere informatie

Productievormen 1. Jan Hoekstra

Productievormen 1. Jan Hoekstra Productievormen 1 Jan Hoekstra Onderwerpen: Drama/toneel (blijspel, treurspel). Dans (modern, ballet, hiphop). Muziek (klassiek, pop, underground). Cabaret (geënsceneerd). Opera, Operette en Musical. Drama

Nadere informatie

Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com. Korte zinnen. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard www.veelzijdig.

Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com. Korte zinnen. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard www.veelzijdig. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com Korte zinnen 046-451 23 86 Want je kunt niets zeker weten en alles gaat voorbij Maar ik geloof, ik geloof in jou en mij 046-451 23 86 Het

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN BORRELARRANGEMENT ONTVANGST- EN PAUZE-ARRANGEMENT DINERARRANGEMENT

ARRANGEMENTEN BORRELARRANGEMENT ONTVANGST- EN PAUZE-ARRANGEMENT DINERARRANGEMENT ARRANGEMENTEN ARRANGEMENTEN Een ontspannen avond uit met uw relaties? We hebben geweldige voorstellingen geselecteerd waarbij het mogelijk is uw avond compleet te maken met een arrangement. Ontvang uw

Nadere informatie

Maatwerkentertainment

Maatwerkentertainment Maatwerkentertainment Tijdens seminars en congressen is het belangrijk uw gasten op een originele manier uw boodschap te communiceren. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste entertainment-acts

Nadere informatie

Belafonte WILLEM MIDDELKOOP ERIK DE VLIEGER VS.

Belafonte WILLEM MIDDELKOOP ERIK DE VLIEGER VS. NR.1 NAJAAR 2014 E7,95 WWW.BELAFONTEMAGAZINE.COM Belafonte WILLEM MIDDELKOOP VS. ERIK DE VLIEGER WIJNBAR & WIJNWINKEL PIERRE RUIG & PARTNERS ADVOCATEN VAN LANSCHOT BANKIERS NURLAILA KARIM WTC THE HAGUE

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G Verslaghulpen Culturele Activiteiten

H A N D L E I D I N G Verslaghulpen Culturele Activiteiten H A N D L E I D I N G Verslaghulpen Culturele Activiteiten Deze verslaghulpen kunnen je een aanknopingspunt geven bij het maken van je verslag, recensie of presentatie. Er vallen enkele termen die bij

Nadere informatie

Dit najaar en in het voorjaar van 2016 kunt u opnieuw genieten van verschillende evenementen in het Plopsa Theater.

Dit najaar en in het voorjaar van 2016 kunt u opnieuw genieten van verschillende evenementen in het Plopsa Theater. Dit najaar en in het voorjaar van 2016 kunt u opnieuw genieten van verschillende evenementen in het Plopsa Theater. Hierin vindt u een overzicht van alle komende shows, evenementen en concerten. Voor meer

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Vandaag is rood. Pinksteren 2014. Rood is al lang het rood niet meer Het rood van rode rozen De kleur van liefde van weleer Lijkt door de haat gekozen

Vandaag is rood. Pinksteren 2014. Rood is al lang het rood niet meer Het rood van rode rozen De kleur van liefde van weleer Lijkt door de haat gekozen Vandaag is rood. Pinksteren 2014 Rood is al lang het rood niet meer Het rood van rode rozen De kleur van liefde van weleer Lijkt door de haat gekozen Dat mooie rood was ooit voor mij Een kleur van passie

Nadere informatie

Samenvatting Kunst ABC

Samenvatting Kunst ABC Samenvatting Kunst ABC Week 1: Kunst algemeen + film, beeldhouwen en fotografie Info: Wat is kunst? Kunst kan verschillende soorten dans, muziek, schilderijen, toneel en beelden zijn. Beeldhouwkunst of

Nadere informatie

SPEL en WERKELIJKHEID

SPEL en WERKELIJKHEID SPEL en WERKELIJKHEID Lesbrief bij de voorstelling Boring van theatergroep koeterwaals. We hopen dat jullie Boring een leuke voorstelling vonden. Wij hebben bij de voorstelling nog een lesbrief gemaakt

Nadere informatie

Geboortegedichtjes. Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren. En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien. Die moet beslist met eigen ogen

Geboortegedichtjes. Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren. En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien. Die moet beslist met eigen ogen Geboortegedichtjes Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien Die moet beslist met eigen ogen Dit schitterende wonder komen zien We hebben ze geteld Je armpjes en je

Nadere informatie

Cultuurbus Theater Culturele avonden Cultuuruitstapjes Programma 2010-2011

Cultuurbus Theater Culturele avonden Cultuuruitstapjes Programma 2010-2011 Cultuurbus Theater Culturele avonden Cultuuruitstapjes Programma 2010-2011 2 Samen cultuur beleven? Tijd voor nieuwe ontmoetingen? Stap in de Cultuurbus De Cultuurbus is bedoeld voor senioren, valide en

Nadere informatie

Pasen met peuters en kleuters. Jojo is weg

Pasen met peuters en kleuters. Jojo is weg Pasen met peuters en kleuters Beertje Jojo is weg Thema Maria is verdrietig, haar beste Vriend is er niet meer. Wat is Maria blij als ze Jezus weer ziet. Hij is opgestaan uit de dood! Wat heb je nodig?

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief febr. 2013

Nieuwsbrief febr. 2013 Nieuwsbrief febr. 2013 Vertrokken! Op zondag 10 februari stroomt het plein in het centrum van Bakel vol met volgepakte barrels. Het is koud maar de zon schijnt! De bestuurders staan te trappelen om te

Nadere informatie

V O O R J A A R 2 0 1 6

V O O R J A A R 2 0 1 6 WWW.CCSINT-NIKLAAS.BE FAMILIE V O O R J A A R 2 0 1 6 We Document Art Metro Boulot Dodo NEVSKI PROSPEKT 5-8 zondag 15 januari 2016-15u - Een onopmerkelijke en ietwat wereldvreemde man, Herman, komt thuis

Nadere informatie

Liederen solozang Prijs: 7,= euro per stuk

Liederen solozang Prijs: 7,= euro per stuk Liederen solozang Prijs: 7,= euro per stuk GEWASSEN IN WATER Inhoud: Vanuit de dopeling gezien een statement dat hij in het watergraf alles wat oud is achter zich laat. Hij weet niet alles, kent nog niet

Nadere informatie

Een nieuwe oer-hollandse musical vol liefde, veren en een groot hart

Een nieuwe oer-hollandse musical vol liefde, veren en een groot hart JOOP VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES presenteert Een nieuwe oer-hollandse musical vol liefde, veren en een groot hart Vanaf september exclusief in het Beatrix Theater Utrecht MIWBDR_DM_8april_def.indd 1

Nadere informatie

Luisteren: muziek (B1 nr. 2)

Luisteren: muziek (B1 nr. 2) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Presentatie Tranzo Zorgsalon 29 november 2012 Christine Kliphuis

Presentatie Tranzo Zorgsalon 29 november 2012 Christine Kliphuis Presentatie Tranzo Zorgsalon 29 november 2012 Christine Kliphuis Geachte dames en heren, Zelfredzaamheid is een mooi en positief begrip. Immers, elk kind wil dingen zelf leren doen, jezelf kunnen redden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER

NIEUWSBRIEF NOVEMBER pagina 1 van 5 bekijk de web versie afmelden NIEUWSBRIEF NOVEMBER Beste meneer Otten, November is een bijzondere maand: zes dagen lang staat het theater geheel in het teken van de musical 'Wieërt zéshoongerd-en-ein'

Nadere informatie

Teambuilding workshops

Teambuilding workshops Teambuilding workshops Speciaal voor het bedrijfsleven heeft Quality Bookings een aantal educatieve en interactieve workshops ontwikkeld. Teambuilding en plezier staan voorop bij onze workshops. Graffiti

Nadere informatie

De musical The Bodyguard

De musical The Bodyguard De musical The Bodyguard, gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner, brengt het romantische en spannende verhaal van popster Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer. Met

Nadere informatie

Omdat het kan, 10. grootste toekomstwensen. Inspiratie bronnen/persoonlijke. over de redacteur:

Omdat het kan, 10. grootste toekomstwensen. Inspiratie bronnen/persoonlijke. over de redacteur: Jfor one time only Jelle Burger is geen man die graag met zichzelf te kooop loopt. Hij laat liever zelf zien wat hij in huis heeft. Geboren in Woerden, maar getogen in Helmond; hij heeft van beide kanten

Nadere informatie

De olifant die woord hield

De olifant die woord hield De olifant die woord hield Een voorstelling van verhalenverteller Peter Faber www.peterfaber.eu Inleiding Aan het eind van haar leven las Annie MG Schmidt al haar sprookjes nog eens door. Genadeloos streepte

Nadere informatie

Toneel! voor kinderen

Toneel! voor kinderen kom op Toneel! voor kinderen Is hofplein iets voor jou? Schrijf je in voor 1 mei www.jeugdtheaterschoolhofplein.nl DE JeugdTHEATERSCHOOL Thuis spelen zingen en dansen is natuurlijk leuk maar nog leuker

Nadere informatie

2. Zegengroet Genade voor u en vrede van God onze Vader in de Heer Jezus Christus. Amen

2. Zegengroet Genade voor u en vrede van God onze Vader in de Heer Jezus Christus. Amen Liturgie Emmen, 13 september 2015 (buitendienst) Thema: samen onderweg (startzondag) 1. Votum 2. Zegengroet Genade voor u en vrede van God onze Vader in de Heer Jezus Christus. Amen 3. Zingen: Sela: breng

Nadere informatie

Messiah. Opera in de Kerk

Messiah. Opera in de Kerk Messiah Opera in de Kerk Heiligdomsvaart Maastricht 24 mei t/m 3 juni 2018 Messiah Opera in de Kerk Toptalent in uitvoering Sybrand van der Werf regisseur Manon Meijs dirigent Patrick Vaessens koordirigent

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

zondagmorgen 14 november 2010 Welkomkerk ds. W.H. Hendriks-Vogelaar

zondagmorgen 14 november 2010 Welkomkerk ds. W.H. Hendriks-Vogelaar Gemeente van de Heer Jezus Christus, Jongeren, ouderen, kinderen van God, Zoals ik voor de lezing al gezegd heb; het gaat vanmorgen niet over trouwen of getrouwd zijn, dat is alleen een voorbeeld verhaal.

Nadere informatie

Theatergroep Locals. www.tgthelocals.com. Lesbrief

Theatergroep Locals. www.tgthelocals.com. Lesbrief Theatergroep Locals www.tgthelocals.com Lesbrief 1. Over de voorstelling De vader van Polle is ooit met de noorderzon vertrokken. Daarom denkt ze dat haar vader ontdekkingsreiziger is en dat zijn schip

Nadere informatie

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12 01 Goedemorgen Sinterklaas 2 02 De vriend van ieder kind 3 03 Taai taai 4 04 Zwarte Piet, kijk goed uit! 5 05 Vergeten 6 06 Lieve Sinterklaas 7 07 Go Go Amerigo 8 08 Kijk, Sinterklaas is aangekomen 9 09

Nadere informatie

jij ontdekt... jouw passie voor Luistercursussen Klassiek cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl muziek Centrum voor de Kunsten

jij ontdekt... jouw passie voor Luistercursussen Klassiek cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl muziek Centrum voor de Kunsten jij ontdekt... muziek jouw passie voor Luistercursussen Klassiek cursusaanbod 2015-2016 Centrum voor de Kunsten www.ontdekscala.nl Luistercursussen Klassieke Muziek Al sinds vele jaren geven een tweetal

Nadere informatie

Publiek NL 29 mei 2017

Publiek NL 29 mei 2017 Publiek NL 29 mei 2017 contact@publieknl.info www.publieknl.info Presentatie door Nynke Stellingsma en Jan Jaap van Weringh Doelstelling Publiek NL Kennis over publiek delen tussen theaters én bespelers

Nadere informatie

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Het succesvolle optreden van Cuccurullo Brillo Brullo met Ike Willis op de Zappanale 16 in Duitsland heeft geleid tot een muzikaal vervolg. Ike

Nadere informatie

Reisbureau Samen uit!

Reisbureau Samen uit! Reisbureau Samen uit! Theatervoorstellingen oktober - november - december 2016 Carintreggeland Het reisbureau Samen uit verzorgt niet alleen uitstapjes voor leden en klanten van Carintreggeland, maar maakt

Nadere informatie

Een prikkelend pleidooi voor radicale verandering

Een prikkelend pleidooi voor radicale verandering 15 maart 2019, 11:55 (CET) Een prikkelend pleidooi voor radicale verandering In Botanical Wasteland verkennen Touki Delphine & Boogaerdt/VanderSchoot de grenzen tussen natuur, technologie, lichaam en identiteit

Nadere informatie

Dit is mijn lijf. Dit is mijn lijf Ik zou niet om een ander willen vragen ik heb er al die jaren mee gedaan 'k Zie me staan, 'k zie me staan

Dit is mijn lijf. Dit is mijn lijf Ik zou niet om een ander willen vragen ik heb er al die jaren mee gedaan 'k Zie me staan, 'k zie me staan Wanneer ik voor de spiegel zit Dan denk ik: wat is dit? Is dit nou mijn lijf? Wie is die vrouw in 't spiegelglas? Dit is niet wat het was Is dit nou mijn lijf? De jaren zijn voorbij gegaan Ik zie mezelf

Nadere informatie

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 LESBRIEF BIJ SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam Een samenwerking van Concertgebouw de Doelen, de Marinierskapel

Nadere informatie

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga Hieronder staan de teksten van nieuwe liedjes, zodat jullie ze thuis ook kunnen oefenen: 'k Heb Jezus nodig heel mijn leven 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n

Nadere informatie

Wat was voor jou de belangrijkste reden om aan dit project mee te werken?

Wat was voor jou de belangrijkste reden om aan dit project mee te werken? Carpe Diem! Afgelopen december vertrokken vijf Nederlandse dames naar het prachtige Zuid-Afrika om hier mee te werken aan een summerschool in een township in Hermanus. Dit is een project van People4Change,

Nadere informatie

Eerste hulp bij. dating. Dit boekje is van:

Eerste hulp bij. dating. Dit boekje is van: Eerste hulp bij dating Dit boekje is van: Colofon Dit boekje is gemaakt voor Healthy Athletes. Voor meer informatie over Healthy Athletes, ga naar www.specialolympics.nl. Het boekje is ontwikkeld door

Nadere informatie

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 0-3 maanden zwanger Veel te vroeg kocht

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

Leren vliegen. Graag zou ik een vogel zijn OVERDENKING. viering van 28 maart 2010

Leren vliegen. Graag zou ik een vogel zijn OVERDENKING. viering van 28 maart 2010 Leren vliegen Graag zou ik een vogel zijn Uit aarde ben ik gemaakt uit slijk en drek uit bloed en water graag zou ik een vogel zijn uit veren papier en dunne beenderen niet nat en bloederig Uit aarde zijn

Nadere informatie

Theaterverslag door een scholier 1966 woorden 13 januari keer beoordeeld. Mama Mia de musical.

Theaterverslag door een scholier 1966 woorden 13 januari keer beoordeeld. Mama Mia de musical. Theaterverslag door een scholier 1966 woorden 13 januari 2006 6 24 keer beoordeeld Vak CKV Mama Mia de musical. Wat: Een musical. Titel: Mama Mia. Makers: Catherine Johnson (Engels) schreef het verhaal,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

INFORMATIE BOEKJE 2013-2014

INFORMATIE BOEKJE 2013-2014 INFORMATIE BOEKJE 2013-2014 WELKOM Droom jij er van om in de spotlights te staan, te acteren, te zingen of misschien wel te dansen? Dan ben je bij Theaterschool Westelijke Mijnstreek aan het juiste adres!

Nadere informatie

BEZOEK Toneel/ cabaret/ musical

BEZOEK Toneel/ cabaret/ musical BEZOEK Toneel/ cabaret/ musical kijkwijzer BIJLAGE: CHECKLIST Naam : Klas Let op de extra informatie ; Artikelen / flyers / foto s / recensie / informatie over de voorstelling / theater Bewaar het kaartje

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

BODY PRESS KIT HOMEBODY.NL HOE VER DURF JE TE GAAN OM GELUK TE VINDEN? PHOTO CREDIT SEBASTIEN GALTIER

BODY PRESS KIT HOMEBODY.NL HOE VER DURF JE TE GAAN OM GELUK TE VINDEN? PHOTO CREDIT SEBASTIEN GALTIER BODY PHOTO CREDIT SEBASTIEN GALTIER HOE VER DURF JE TE GAAN OM GELUK TE VINDEN? PRESS KIT HOMEBODY.NL PERSBERICHT AMSTERDAM, 6 MEI 2014 ODD CONTINENT NIEUWE SPELER IN DE NEDERLANDSE PODIUMKUNSTEN Debuutproductie

Nadere informatie

Je hoeft natuurlijk niet voor niets op ons te stemmen, je krijgt er ook wat voor terug.. Bijvoorbeeld een huiskamerconcert,

Je hoeft natuurlijk niet voor niets op ons te stemmen, je krijgt er ook wat voor terug.. Bijvoorbeeld een huiskamerconcert, DCMA VIP CONCERT RAMBLIN BOOTS DCMA Nieuwkomer van Het Jaar en Akoestische Band "Little Ramblin`Boots van Het Jaar 2018. Omdat er massaal gestemd is op deze band en in maar liefst vijf categorieën genomineerd

Nadere informatie

PERSquotes THE FAREWELL PARTY Kranten Algemeen Dagblad Origineel drama Ondanks het zware thema valt er volop te lachen De combi [een traan met volop l

PERSquotes THE FAREWELL PARTY Kranten Algemeen Dagblad Origineel drama Ondanks het zware thema valt er volop te lachen De combi [een traan met volop l PERSquotes THE FAREWELL PARTY Kranten Algemeen Dagblad Origineel drama Ondanks het zware thema valt er volop te lachen De combi [een traan met volop lachen] leverde The Farewell Party terecht al diverse

Nadere informatie

Blazers in de balzaal

Blazers in de balzaal Maandagenda december 2015 Kijk voor actuele informatie op www.hetgeldersorkest.nl Blazers in de balzaal Het Gelders Blaaskwintet Gudrun Bourel fluit Bram Kreeftmeijer hobo Irene Teepe klarinet Mette Laugs

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag.

Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag. Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag. Onze vragen: 1. Wanneer bent u met uw schrijfcarrière begonnen? 8 jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Concertverslag CKV Within Temptation

Concertverslag CKV Within Temptation Concertverslag CKV Within Temptation Concertverslag door een scholier 2159 woorden 5 november 2008 4,7 3 keer beoordeeld Vak CKV 1. Voorbereiding Naam/namen van de uitvoerenden: Within Temptation Titels

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

Eerwraak. Naam: Paul Rustenhoven Klas: 4GTL1 Inlever datum : Titel: Eerwraak Schrijver: Karin Hitlerman. Blz 1.

Eerwraak. Naam: Paul Rustenhoven Klas: 4GTL1 Inlever datum : Titel: Eerwraak Schrijver: Karin Hitlerman. Blz 1. Eerwraak Naam: Paul Rustenhoven Klas: 4GTL1 Inlever datum : Titel: Eerwraak Schrijver: Karin Hitlerman Blz 1. Vra!n. 1) Wat voor soort verhaal is je boek? Mijn boek is een eigentijdsverhaal/roman 2) Waar

Nadere informatie

Nadieh Jolyn Siekmans

Nadieh Jolyn Siekmans Vlinder, fladderend in de lucht doe je hen de groeten in jouw vlucht als je ze boven de hoogste bomen wellicht zult tegenkomen Samenkomst voor het afscheid van Nadieh Jolyn Siekmans * 9 mei 1994 17 januari

Nadere informatie

DE CASEMBROOTKOORKRANT

DE CASEMBROOTKOORKRANT DE CASEMBROOTKOORKRANT Toen Nu 2002 2012 JUBILEUMJAAR!!! Ja Ja, het Casembrootkoor bestaat al weer 10 Jaar!!! Hoe het begon? Ik zal het je vertellen! De moeder van Quincy uit het koor nu, vroeg aan juf

Nadere informatie

Ivar Key Oosterloo. Over muziek, The Voice of Holland en Deventer

Ivar Key Oosterloo. Over muziek, The Voice of Holland en Deventer Ivar Key Oosterloo Over muziek, The Voice of Holland en Deventer Hij is dit najaar een van de favorieten voor de titel Voice of Holland 2012. Hij schrijft zijn eigen muziek en treedt al jaren op met zijn

Nadere informatie

Misschien zit u hier wel met de grote vraag: wat is Kerst eigenlijk?

Misschien zit u hier wel met de grote vraag: wat is Kerst eigenlijk? 25 december 2015 1 e Kerstdag Sixtuskerk te Sexbierum Ds. A.J. (Anneke) Wouda Teksten: Hebr. 1:1-6 en Lucas 2: 15-21 Geliefden van God, gemeente van Christus, Kerstochtend 2015 U zit midden in een kerstviering,

Nadere informatie

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue Nieuwsbrief 01-10-2015 Jaargang 2, nummer 16 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 4 Oktober 2015. Little Steve & the Big

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten

Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten Anderen over het werk van David en Arjan: Met hun boek en hun seminars maken De Kock en Vergeer heel Nederland gelukkig.

Nadere informatie

De algemene ticketverkoop start op 6 februari. Tickets zijn te bestellen via de website

De algemene ticketverkoop start op 6 februari. Tickets zijn te bestellen via de website AMALUNA komt naar België! Brussel is derde halte op de Europese première tour 05 FEBRUARI 2015, BRUSSEL, BELGIË SAMENVATTING Na het enorme succes van Kooza in Knokke-Heist in 2013, komt Cirque du Soleil

Nadere informatie

Voorwoord. Veel leesplezier! Liefs, Rhijja

Voorwoord. Veel leesplezier! Liefs, Rhijja Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng. Want het kan je heel onzeker maken. En als het uiteindelijk uitgaat, voel je je intens verdrietig. In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie,

Nadere informatie

verwoording inhoud + vorm + functie 3 CA: verwoording eigen mening 3 Datum: verwerking recensie 1 Paraaf docent Titel voorstelling:

verwoording inhoud + vorm + functie 3 CA: verwoording eigen mening 3 Datum: verwerking recensie 1 Paraaf docent Titel voorstelling: CKV THEATER CKV Verslag Culturele Activiteit Theater / Cabaret Naam:. Klas:. Toegangsbewijs: geldig / ongeldig (ln te vullen door je CKV-docent) verwoording inhoud + vorm + functie 3 CA: verwoording eigen

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 7)

Luisteren: muziek (A1 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie