Sponsornaam Wandel4Daagse Zuid-Limburg. 4 jours joie de vivre start vanaf woensdag 6 mei 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsornaam Wandel4Daagse Zuid-Limburg. 4 jours joie de vivre start vanaf woensdag 6 mei 2015"

Transcriptie

1 Sponsornaam Wandel4Daagse Zuid-Limburg 4 jours joie de vivre start vanaf woensdag 6 mei 2015

2 Welkom Wie op zoek is naar 4 mooie wandeltochten in het voorjaar van 2015 in Zuid-Limburg, het land zonder grenzen, is bij de Sponsornaam Wandel4daagse Zuid-Limburg aan het juiste adres! In Zuid-Limburg vindt u een indrukwekkende natuur en inwoners die vaak iets meer tijd en aandacht hebben voor anderen, over een rijk cultureel erfgoed beschikken en niet te vergeten de tijd nemen om te genieten van een hapje en drankje (Bourgondisch leven).

3 Kortom: Loop mee vanaf woensdag 6 mei 2015! Het zal u veel joie de vivre opleveren. Na afloop kunt u het leven van alledag weer geïnspireerd oppakken!

4 De Sponsornaam Wandel4daagse Zuid-Limburg is een onuitputtelijke bron voor het tanken van joie de vivre energie! De Sponsornaam Wandel4daagse Zuid-Limburg streeft ernaar onderscheidend te zijn. Dit jaar kiezen wij voor de fantastische omgeving rondom Maastricht in Zuid-Limburg. In 2015 zal deze stad garant staan voor 4 unieke dagen. Er is heel bewust gekozen voor 4 afstanden. Op deze manier wordt een grote groep wandelaars en jeugd, voor wie 30 km vaak te lang is, in staat gesteld om deel te nemen aan een prestatieve 4daagse wandelhappening.

5 Bij de Sponsornaam Wandel4daagse Zuid-Limburg is er ook aandacht voor het voortraject. Zo worden er diverse trainings- en voorbereidingsprogramma s aangeboden zoals Fit op weg naar de Sponsornaam Wandel4Daagse Zuid- Limburg. Hierdoor wordt een optimale voorbereiding voor iedereen mogelijk. Bovendien staat de Sponsornaam Wandel4daagse Zuid-Limburg open voor mensen met een fysieke beperking. Zij kunnen meedoen aan een 4Daagse, 2Daagse of zelfs 1Daagse wandeling waarbij de organisatie actief bemiddelt in het vinden van een buddy ( rolstoel duwer ) indien nodig of gewenst. Verder biedt de Sponsornaam Wandel4daagse Zuid-Limburg speciaal voor groepen een Groep Wandel Arrangement aan. Zij kunnen kiezen voor een 4-daags of 2-daags arrangement, waarbij een aantal extra s geboden wordt.

6 Waarom een Sponsornaam Wandel4Daagse Zuid-Limburg? Met een omzet van 1 miljard euro in Limburg, werkgelegenheid voor fte s en 10% van het Limburgse Bruto Binnenlands Product (BBP) is leisure een sector van groot economisch belang en dus ook voor Zuid-Limburg. Door meer samenwerking -meer synergie en minder versnippering- ontstaat er meer samenhang. Hierdoor steekt de regio boven het maaiveld uit, als een gebied met een hoge leefkwaliteit in een internationale setting. Randvoorwaarden voor een succesvolle leisure-sector zijn dan ook: meer (buitenlandse) bezoekers, langer verblijf en hoge kwaliteit.

7 Zuid-Limburg heeft een mooi heuvellandschap, dichtbij bijzondere natuurgebieden met heuvels, bos en overal cultuurhistorische monumenten. De erfenis van een rijk en roemrucht verleden is nog altijd volop aanwezig, met alleen al in Maastricht 1500 rijksmonumenten. Daarnaast ademt Zuid-Limburg die bijzondere Bourgondische sfeer uit en biedt het die heerlijke gastvrijheid. Zuid-Limburg en Maastricht bevinden zich verder in het centrum van de driehoek Brainport. Het is daarom van belang om een bovenlokaal evenement te starten, dat tevens meerdaagse verblijfstoerisme bevordert. Bovendien is Zuid-Limburg goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de rand van de start- en finishplaatsen.

8 Het concept De gedachte achter de Sponsornaam Wandel4daagse Zuid-Limburg is om aan een bovenlokaal en regionaal prestatief wandelevenement te gaan bouwen. Wij denken Zuid-Limburg nog meer te kunnen promoten, door jaarlijks wisselende start locaties en thema s te bepalen. Door de combinatie van zeer fraaie wandelroutes met wisselende thema s en de bezienswaardigheden langs de routes, denken wij de cultuurhistorische geschiedenis en diversiteit van Zuid-Limburg optimaal te laten zien. De (sfeervolle) rustlocaties en het comfort voor de deelnemers krijgen ook alle aandacht; zij vormen een wezenlijk onderdeel van de beleving van de tocht.

9 CoMotion Events streeft er naar om in de toekomst een onderscheidende en karakteristieke 4daagse aan (zowel nationale als internationale) wandelaars aan te bieden, en stelt bij elk evenement de deelnemer centraal. Een nieuwe service voor de deelnemers moet intuïtief te gebruiken en te begrijpen zijn. Er is dus alle reden om vanuit het perspectief van de deelnemer te organiseren.

10 Afstanden De Sponsornaam Wandel4daagse Zuid-Limburg is bijzonder omdat men kan kiezen uit verschillende afstanden: 15 km, 30 km en 45 km en een kids programma. Het kidsthema voor 2015 is Op Lange Reis (max. 6 km). Als echte Rangers gaan de kinderen dit jaar op ontdekkingstocht en op onderzoek uit. Niet met een jeep, maar als ontdekkingsreizigers te voet. In samenwerking met Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Gaia Zoo en Continium Discovery Experience Maastricht bieden wij een verleidelijk programma aan. Doe vooral mee!

11 Programma: 1 e dag woensdag 6 mei 2015 Route: Cadier en Keer, Savelsbos, Gronsveld, Mesch, Noorbeek, Bruisterbosch, Margraten en Cadier en Keer. Start: Beeldentuin in Cadier en Keer. Pater Kustersweg 22, 6267 NL Afhalen startbewijs, registratiechip, stempelkaart en routebeschrijving Thema: Streekprodukten in een fraai landschap Achtergrond: Vaak worden streekproducten volgens oude traditie of oud recept geproduceerd, zo verantwoord en duurzaam mogelijk. De meerderheid van de bewoners uit deze streek erkennen producten als streekeigen, meestal omdat het langdurige of historische bekendheid heeft. Zuid-Limburgse streekproducten zijn kortom Zuid-Limburgs, omdat ze hier zijn geproduceerd en geconsumeerd worden. Bij de start- en finishlocatie is een lokale streekmarkt en tijdens de wandelroutes zullen zoveel mogelijk de deelnemers in aanraking komen met de produkten en de producenten hiervan. Bezienswaardigheden: Vuursteengrot, 1e bevrijde Nederlandse dorp, grenspalen, veldkruizen, hoogstamfruitbomen, Amerikaans kerkhof etc. Feestelijke stempelpost: Bruisterbosch

12 2 e dag donderdag 7 mei 2015 Route: Meerssen, Geulhem, Houthem, Valkenburg, Walem, Klimmen, Hulsberg, Schimmert, Ulestraten, Waterval, Meerssen Start: Op het plein in Meerssen of bij Uitspanning de Nachtegaal Afhalen startbewijs, registratiechip, stempelkaart en routebeschrijving Thema: De Romeinen en de Via Belgica Achtergrond: Welkom in het zonnige zuiden! Zuid-Limburg is letterlijk het hoogste punt van Nederland. Dit is de regio van de heuvels en dalen, waar het goed leven is met zoveel wellness. Dat wisten de Romeinen al en die hebben grote invloed gehad in Zuid-Limburg. Zij zijn o.m. verantwoordelijk voor de grondvesting van huidige dorpen en steden. Dit alles dankzij de oude Romeinse route de Via Belgica. De Via Belgica liep van oost naar west, dwars door Zuid-Limburg. Overal langs de weg hebben archeologen vondsten gedaan. Deze vondsten vertellen het verhaal van Limburg in de Romeinse tijd uitzag. Ontdek zelf het verhaal van de Via Belgica via de website Ook in ondergronds Valkenburg kunt u de Romeinse tijd bewonderen in de Romeinse Katakomben. De bakermat van de Nederlandse beschaving ligt in Zuid-Limburg. Lees alles over de oerboeren van Zuid-Limburg, de bandkeramiekers. Bezienswaardigheden: Romeinse geschiedenis, grotten, holle wegen, wellness, mergel, etc. Feestelijke stempelpost: Chalet Tivoli

13 3 e dag vrijdag 8 mei 2015 Route: Luik, Kanne, Eben Emael, Nivelle, Visé, Salve, Wandre, Bruveres, Liège. Start: AINSI of vanuit Chalet d n Observant in de ENCI groeve. Afhalen startbewijs, registratiechip, stempelkaart en routebeschrijving Thema: Hart van Europa ; de internationale ligging. Achtergrond: Vanuit Zuid-Limburg bereikt men binnen 500 km maar liefst 60% van Europa s koopkracht. Vanuit Maastricht kun je in een aantal uren naar Luik lopen. Luik is niet meer grijs en grauw. Nadat de stad decennia lang overschaduwd werd door een negatief imago, breekt de zon weer door aan de oevers van de Maas. In Luik vindt de hergeboorte plaats van een groots cultuurcentrum, met in de zijlijnen ruime aandacht voor al die fraaie historische, culinaire en folkloristische troeven die Luik eeuwenlang rijk was, maar die wat onder het stof zaten. Karel de Grote en de schrijver Georges Simenon zijn er geboren. Wie van cultuur en geschiedenis houdt, kan in de stad zijn hart ophalen. De stad telt niet minder dan twintig musea. Bekend is het Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst met een prachtige verzameling werken van Picasso, Gaugin, Monet en Chagall. Het is gevestigd in het vroegere paleis van de Wereldtentoonstelling van Wie een fraai uitzicht wil hebben, moet moeite doen om de ontelbare treden van de zeventig meter hoge trap naar de Citadel te beklimmen. En dan zijn er de beroemde Luikse markten. Op vrijdagmorgen is er de Brocantemarkt van Saint-Pholien. In de zestiger jaren van de vorige eeuw kwamen veel Italianen in de mijnen en de staalindustrie werken, daarom noemen wij Luik ook vaak Palermo aan de Maas. Bezienswaardigheden: Pietermonument, Enci groeve, Duivelsgrot, Chateau Neercanne, sluizen van Visé, Place de la Saint Lambert. Feestelijke stempelpost: Fort Sint-Pieter

14 4 e dag zaterdag 9 mei 2015 Route: Maastricht, Tongeren, Zichem-Zussen Bolder, Millen, Mal, Tongeren, Berg, Riemst, Vroenhoven. Start: Centre Céramique Maastricht. Afhalen startbewijs, registratiechip, stempelkaart en routebeschrijving. Thema: Maastricht en het Bourgondische karakter Achtergrond: in Zuid-Limburg is veel te beleven! En is een waar mekka voor de wandelliefhebber. De routes leiden u langs bossen, water, beekdalen, holle wegen, pleinen, parken, laten u genieten van prachtige vergezichten. Niet voor niets staat Zuid-Limburg bekend als een regio die naast gastvrijheid en culinaire kwaliteiten ook een rijke traditie in streekprodukten kent. Denk aan het topkwaliteit Livar-vlees, speltgraanbroden en de kwaliteitswijnen van bijvoorbeeld de Apostelhoeve en Wijngoed Fromberg. Beleef wat Zuid-Limburg en Maastricht zo bourgondisch, inspirerend en natuurlijk maakt! Bezienswaardigheden: Vrijthof, Sint-Pietersberg, Apostelhoeve, fort Eben Emael, Spaanse hoeve en 1500 monumenten in Maastricht. Feestelijke stempelpost: Watermolen Beau Caillou

15 Bijlage: Gestreefd wordt naar een sfeervol, prestatief wandelevenement met veel infotainment. Afwisselende routes moeten het evenement aantrekkelijk maken voor deelnemers uit het hele land. Op de laatste dag vindt de wandeltocht deels in en buiten Maastricht plaats. Sponsornaam Wandel4Daagse Zuid-Limburg is een Wandelevenement in het bijzonder mooie landschap van Zuid-Limburg, gecombineerd met diverse thema s, die de lokale culturele diversiteit en historie accentueren. Deze aspecten geven toegevoegde waarde aan de 4 wandeltochten. Het doel van deze 4 tochten is om onvergetelijke belevenissen te creëen en de zintuigen van de wandelaars zó prettig te prikkelen waardoor er een positieve emotie als blijvende herinnering achterblijft.

16 Wat vragen wij van u? Heeft u interesse om de komende jaren dit avontuur als Sponsorpartner te willen ondersteunen? Laten we eens praten.

17 Gaan we er samen iets moois van maken? CoMotion Events Desiree Leesensstraat 62, 6227 TZ Maastricht +31 (0) , +31 (0) KvK Auteursrechtelijk eigendom vastgelegd bij: Grant Thornton, De Passage 150, 1101 AX Amsterdam, Postbus 71003, 1008 BA Amsterdam

Epen in de Geulvallei

Epen in de Geulvallei Epen in de Geulvallei Welkom in de Geulvallei In de Geulvallei, net buiten het schilderachtige dorp Epen, ligt een opmerkelijk stiltegebied. Dit zachtglooiende landschap is een lust voor het oog: hellingbossen,

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land!

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 5 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de

Nadere informatie

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp!

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Euverem Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Een ruim opgezet bungalowpark in een prachtige omgeving Net even buiten Gulpen in het Zuid-Limburgse

Nadere informatie

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes Historie werd omstreeks 1930 gebouwd en heeft dienst gedaan als sanatorium voor mijnwerkers. Deze zouden door de gezonde lucht weer snel op krachten komen. In de vijftiger jaren kreeg het de functie van

Nadere informatie

Proefverzending 1Kerkradepanel.nl 19 mei 2016

Proefverzending 1Kerkradepanel.nl 19 mei 2016 Proefverzending 1Kerkradepanel.nl 19 mei 2016 Bezienswaardigheden... 1 Bezienswaardigheden U raakt in gesprek met een toerist, die op zoek is naar een bezienswaardigheid binnen de gemeente Kerkrade. Met

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

Lijnen & boeiend landschap

Lijnen & boeiend landschap Lijnen & boeiend landschap Hoe beleef je je wandeling? Sylvia Tuinder 20 juni 2013 Samenwerken aan het landschap. Doel wandelnetwerk is: breed netwerk van wandelpaden landschap toegankelijk en aantrekkelijk

Nadere informatie

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars PERSBERICHT 16 januari 2013 WANDELING LANGS DE BRONNEN VAN DE VOERSTREEK IS DE MOOISTE WANDELROUTE VAN VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars De wandeling Ontdek de bronnen van de

Nadere informatie

Vraag 1a. Wat is de hoofdstad van Gelderland? ... Vraag 1b. Wat is de grootste stad in Gelderland? Vraag 1c. Wat is de Veluwe?

Vraag 1a. Wat is de hoofdstad van Gelderland? ... Vraag 1b. Wat is de grootste stad in Gelderland? Vraag 1c. Wat is de Veluwe? Naam: _ GELDERLAND BOS EN WATER Gelderland is een provincie in Midden-Nederland en is de grootste provincie van Nederland. Arnhem is de hoofdstad van de provincie. Nijmegen is de grootste stad. Gelderland

Nadere informatie

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9 Programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend programma 2016 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. GT Weekend, april 4-5 CC&C klassieker beurs, april 6-7

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Appartementen Studio-appartementen

Appartementen Studio-appartementen Welkom... even weg. Een paar dagen, een paar weken. Naar de glooiende heuvels, naar het Bourgondische leven, naar een vleugje buitenland in eigen land, naar echte ontspanning. Op een plaats waar mensen

Nadere informatie

Het huis van je leven. Het Bosje. in het hart van Elst

Het huis van je leven. Het Bosje. in het hart van Elst Het huis van je leven Het Bosje Nieuwe levensloopbestendige woningen in het hart van Elst Een leven lang lekker wonen Een levensloopbestendig huis ziet er op het oog niet zo heel anders uit als een traditionele

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Story-concept. Via Belgica. Een beknopte weergave van de plannen voor 2017 en 2018.

Story-concept. Via Belgica. Een beknopte weergave van de plannen voor 2017 en 2018. Story-concept Via Belgica Een beknopte weergave van de plannen voor 2017 en 2018. Toos Hofstede toos@viastory.com Versie 2.0, 1 augustus 2017 Over het project Via Belgica Een naam die tot de verbeelding

Nadere informatie

Toeristische visie Regio Alkmaar

Toeristische visie Regio Alkmaar Toeristische visie Regio Alkmaar Conceptvisie en uitvoeringsagenda Proces Toeristische visie Wat Wanneer 1. Start met de Regio Alkmaar Februari 2. Eerste Regioavond 5 maart 3. Stakeholderbijeenkomst 1

Nadere informatie

Urban Experience Groningen

Urban Experience Groningen persreizen 2019 De combinatie van enerzijds een bruisende, historische stad en anderzijds een serene provincie, maakt Groningen bijzonder mediageniek. Wij heten journalisten, bloggers, vloggers en influencers

Nadere informatie

Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart. Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015!

Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart. Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015! Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015! 1 Laat je rondleiden in Dongen en s Gravenmoer! In de gemeente Dongen kun je heerlijk wandelen. Zelf of onder

Nadere informatie

Toespraak Gastvrij! (Gastvrij Gelderland) 12 oktober 2017

Toespraak Gastvrij! (Gastvrij Gelderland) 12 oktober 2017 1 Toespraak Gastvrij! (Gastvrij Gelderland) 12 oktober 2017 Geachte heer Van Wijk, geachte heer Droogh, beste aanwezigen uit alle windstreken van Nederland, over het antwoord op het verzoek van de heer

Nadere informatie

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf...

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... IN DE NATUUR Kamperen in de Dordogne: dat staat garant voor vakanties in de natuur met het gezin. Hier kunt u genieten van de kleine maar charmante

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

Almijara Andalusië 8 dagen hotel

Almijara Andalusië 8 dagen hotel Almijara Andalusië 8 dagen hotel singlereis wandelreis vanaf 889 De achtertuin van de Costa del Sol Het typisch Spaanse bergplaatsje Cómpeta (hoogte ca. 50 m.) ligt in de streek Axarquia in de zuidelijke

Nadere informatie

Tuinstraat 13 te Wijlre

Tuinstraat 13 te Wijlre Tuinstraat 13 te Wijlre Tuinstraat 13, 6321 EJ te Wijlre Rijksweg 4 6271 AE Gulpen T 043 323 35 11 info@klemen t2.com www.klement2.com IBAN NL62 ABNA 0537 2583 88 KVK 61719765 BTW NL 854460500B01 Samenvatting

Nadere informatie

Fantasie en verbeelding komen terug in de gerechten

Fantasie en verbeelding komen terug in de gerechten Fantasie en verbeelding komen terug in de gerechten Van harte welkom in restaurant Miró! De Spaanse schilder Joan Miró werd geboren op 20 april 1893 in Barcelona. Hij studeerde aan de School voor Schone

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

WAT IS DE LIBERATION ROUTE EUROPA

WAT IS DE LIBERATION ROUTE EUROPA EUROPA INHOUDSOPGAVE Inhoud Liberation Route Europa 3 Stichting 4 Route 4 Arrangementen 5 Evenementen 5 Luisterplekken 6 App 7 Financiele ondersteuning 7 Pagina 2. Liberation Route Europa Liberation Route

Nadere informatie

Gymnasium. Op het Hondsrug College. Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst!

Gymnasium. Op het Hondsrug College. Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Gymnasium Op het Hondsrug College Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Gymnasium Hondsrug Het Gymnasium Hondsrug is een afdeling van het Hondsrug College. Het is onderdeel van het vwo,

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad!

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! e r u h c o r b e i t n a k a V duinlust brochure camping.indd 1 19-4-2010 14:03:32 Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! Parkinformatie Welkom op Vakantiepark Duinlust,

Nadere informatie

Lekker biken vanaf. 2 x HTH HTH x 3

Lekker biken vanaf. 2 x HTH HTH x 3 Lekker biken vanaf Château le Verdoyer Tijdelijk wonen in je tweede huis kan al langer op het park Château le Verdoyer in de buurt van de Franse Dordogne. Een chalet voor een paar weken welverdiende vakantie

Nadere informatie

Samen naar een toekomstbestendige vrijetijdseconomie

Samen naar een toekomstbestendige vrijetijdseconomie Samen naar een toekomstbestendige vrijetijdseconomie Zuid-Limburg Position Paper van de 16 Zuid-Limburgse gemeenten, aangeboden door de voorzitters van het Bestuurlijk Overleg Ruimtelijke Economie en Nationaal

Nadere informatie

la Caverne de Geulhem

la Caverne de Geulhem la Caverne de Geulhem Mergel: streeknaam voor kalksteen; ontstaan uit ondiepe krijtzeeën, ruim 120 miljoen jaar geleden. een Rijk en Boeiend verleden... De winning van mergel in Limburg is minstens 2000

Nadere informatie

Werkconferentie woensdagmiddag 24 april Erfgoednota Leiden Startdocument voor hoofdthema Stad als beleving

Werkconferentie woensdagmiddag 24 april Erfgoednota Leiden Startdocument voor hoofdthema Stad als beleving Werkconferentie woensdagmiddag 24 april Erfgoednota Leiden Startdocument voor hoofdthema Stad als beleving Erfgoed is in de nieuwe erfgoednota een breed begrip; de cultuurhistorie van Leiden uit zich op

Nadere informatie

Welkom in Clarissenhof

Welkom in Clarissenhof 2 Welkom in Clarissenhof Hier komt alles samen. Rust en leven, de stad en groen, jong en oud, historie en moderne 03 architectuur. Gelegen op een minuut lopen van het station en vlak bij het centrum is

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-221 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING ULTIEM RELAXEN IN HET BOS Na een boswandeling is het heerlijk genieten in deze sfeervolle woning: Hoewel cv-verwarmd, zorgt de gaskachel

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Betreft: Alternatief Heerbaanfietsroute voor Trambaanfietsroute Maastricht - Aachen.

Betreft: Alternatief Heerbaanfietsroute voor Trambaanfietsroute Maastricht - Aachen. NatuurlijkGeuldal Stichting Natuurlijk Geuldal, voor behoud en verbetering van natuur, landschap en leefomgeving in het Nationaal Landschap Zuid-Limburg Keutenberg 5, 6305 PP Schin op Geul, tel: 0434592007,

Nadere informatie

DE MILJOENENLIJN. uw partner in business

DE MILJOENENLIJN. uw partner in business Langste museum De Miljoenenlijn is het langste museum van Limburg. Onlosmakelijk verbonden met de steenkoolwinning. De schakel tussen het sprankelende culturele, historische en culturele aanbod van Zuid-Limburg.

Nadere informatie

PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR 2015. sponsorbrochure

PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR 2015. sponsorbrochure PLUS WANDEL4DAAGSE ALKMAAR 2015 sponsorbrochure 1 De Plus Wandel4Daagse Alkmaar biedt een unieke combinatie van inspanning en ontspanning. In de fantastische omgeving rondom Alkmaar worden de deelnemers

Nadere informatie

Pronkjewailpad Stempelposten

Pronkjewailpad Stempelposten Korte handleiding Pronkjewailpad Stempelposten Zuidroute 2019 I. Wat is het Pronkjewailpad? Het Pronkjewailpad is een langeafstandswandelpad dwars door Groningen, opgedeeld in een Noordroute en een Zuidroute.

Nadere informatie

Perfecte uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten

Perfecte uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten Gemeente Utrechtse Heuvelrug Perfecte uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten Jaarlijks vinden in de provincie Utrecht meer vergaderingen plaats dan in heel Noord- Holland, Zuid-Holland en Gelderland

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar Reisaanbot Authentiek fietsweekend in de omgeving van Amboise Een bewerkte versie van het beste wat de Loiretal rond het charmante middeleeuwse stad Amboise te bieden heeft. Bestemming Frankrijk Plaats

Nadere informatie

PROMOTIEPAKKET DE BETUWE DIT IS EEN UITGAVE VAN REGIO ARNHEM NIJMEGEN

PROMOTIEPAKKET DE BETUWE DIT IS EEN UITGAVE VAN REGIO ARNHEM NIJMEGEN PROMOTIEPAKKET SAMEN AAN DE SLAG! SAMEN STAAN WE STERK! 2 3 4 5 6 7 8 9 > Logo downloaden > Inspirerende beelden > Inspirerende tekst > Logo toepassingen > (Uw) foto in beeldmerk > Kleurgebruik De Betuwe

Nadere informatie

Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig

Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig individuele wandelvakantie vanaf 999 Eire, the Wicklow Way De Wicklow Mountains liggen in het oosten van Ierland, of "Eire", zoals de Ieren hun land zelf

Nadere informatie

Resultaten workshop Gebiedsmarketing

Resultaten workshop Gebiedsmarketing Resultaten workshop Gebiedsmarketing De meeste bezoekers die het Hondsruggebied bezoeken behoren tot de leefstijl groepen groen en geel. De paarse groep zoekt meer kwaliteit en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Alles draait om beleving

Alles draait om beleving Samen ondernemen Alles draait om beleving Samen beleven Samenvatting Strategisch Businessplan Ondernemersfonds Tilburg Het is 2020 experience marketing horeca dienstensector beleving detailhandel events

Nadere informatie

KERST & NIEUWJAAR 2015 ~ ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT

KERST & NIEUWJAAR 2015 ~ ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT 2015 ~ 2016 KERST & NIEUWJAAR ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT RUITERIJ 1 6221 EW MAASTRICHT 043-350 9191 WWW.CROWNEPLAZAMAASTRICHT.NL INFO@CPMAASTRICHT.NL Kerst Breng tijdens de feestdagen een bezoek

Nadere informatie

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste bedrijfsuitjes in de mergelgrotten! Spannende activiteiten in de indrukwekkende mergelgangen. Actief, avontuurlijk,

Nadere informatie

Het Heuvelland. Natuur & Cultuur. van wandelmogelijkheden tot moderne. elegante winkelcentra tot bruisende

Het Heuvelland. Natuur & Cultuur. van wandelmogelijkheden tot moderne. elegante winkelcentra tot bruisende Het Heuvelland Natuur & Cultuur Door de centrale ligging tussen Aken, Maastricht Hotel Gerardushoeve onderscheidt zich door zijn en Luik kunt u uw verblijf naar eigen wens invullen. unieke ligging midden

Nadere informatie

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 TWEE DAGEN RIJDEN DOOR HET LIMBURGS HEUVELLAND, DE ARDENNEN EN DE EIFFEL. GT Weekend Twee dagen rijden door het Limburgs Heuvelland, de Ardennen en de

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Wandelingen in en rond Bemelen

Wandelingen in en rond Bemelen Wandelingen in en rond Bemelen wandeling naar de Amerikaanse begraafplaats (openingstijden kerkhof 09.00 uur 17.00 uur) duur; ± 3 uur (excl. bezoektijd kerkhof) ± 12 km Café de Baskuul Oude Akerstraat

Nadere informatie

Quick-scan verbindingen Wandel- en fietsverbindingen ENCI Maastricht

Quick-scan verbindingen Wandel- en fietsverbindingen ENCI Maastricht Quick-scan verbindingen Wandel- en fietsverbindingen ENCI Maastricht September 2009 Projectnummer TOURPL.9.054 Postbus 4833 4803 EV Breda 076-5658877 076-5656489 e-mail: info@zka.nl www.zka.nl 1. INLEIDING

Nadere informatie

De Kleitrappers Wandeltochten 2014

De Kleitrappers Wandeltochten 2014 De Kleitrappers Wandeltochten 2014 Zondag 19/01/2014 Winterheidetocht Kessel - Basisschool Bisterveld, Nieuwstraat 26, 2560 Kessel. Zaterdag 29/03/2014 Klinkaerttocht "Memorial André Vanheuckelom & François

Nadere informatie

SOOS Planning & Events

SOOS Planning & Events Planning & Events Graag willen wij u laten kennis maken met SOOS Planning & Events, een evenementenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in amusement. Wanneer het gaat om een bedrijfsevenement, personeelsactiviteiten

Nadere informatie

Raadpleging onder inwoners van Eijsden-Margraten over ontdek Eijsden-Margraten

Raadpleging onder inwoners van Eijsden-Margraten over ontdek Eijsden-Margraten Raadpleging onder inwoners van Eijsden-Margraten over ontdek Eijsden-Margraten 22 mei 2019 1 Inhoudsopgave Samenvatting 3 1. Resultaten 4 Ontdek Eijsden-Margraten 4 2. Onderzoeksverantwoording 8 2.1 Methodiek

Nadere informatie

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg 0 Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg Aangesloten bij de Limburgse Wandelsport Bond (lid NWB) Ingeschreven bij de K.v.K. Zuid-Limburg onder nr 140068348 Administratie- en inschrijfadres: J.A.R. Ampts,

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km)

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Omschrijving Langs de kust van Hoorn staan zo n dertig beelden van verschillende Nederlandse kunstenaars/beeldhouwers. De wandeling langs de beelden start bij schouwburg Het Park en eindigt bij de oostelijke

Nadere informatie

Coevorden, vólop in beweging!

Coevorden, vólop in beweging! Coevorden, vólop in beweging! Tekst: Stiana Sibon - Foto s: Jan Sibon, Dianne Dijenborgh, Anneke Bloema Een unieke combinatie van een historische stad met een prachtig plattelandsgebied, dat is de gemeente

Nadere informatie

Zakelijk. personeelsfeesten. cursussen. lezingen. workshops. beurzen. forums. vergaderingen conferenties congressen tentoonstellingen presentaties

Zakelijk. personeelsfeesten. cursussen. lezingen. workshops. beurzen. forums. vergaderingen conferenties congressen tentoonstellingen presentaties Zakelijk RESERVERINGEN EN INFORMATIE Cultureel Centrum CONCORDIA Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht M 06 53 87 35 51 of T 0182 50 22 02 grandcafe@cultureelcentrumconcordia.nl www.cultureelcentrumconcordia.nl

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Bericht voor de pers

Bericht voor de pers Bericht voor de pers Bureau Communicatie, Nieuwe Steen 1, 1625 HV Hoorn, tel. (0229) 252200/ 06 51339361 B en W willen 400 jaar Kaap Hoorn heel jaar lang vieren Met een nieuw, landelijk evenement rond

Nadere informatie

Utrechtse Heuvelrug in top 3 bekendste Nationale Parken

Utrechtse Heuvelrug in top 3 bekendste Nationale Parken Utrechtse Heuvelrug in top 3 bekendste Nationale Parken Onderzoek naar de bekendheid en het imago van Nationaal Park (Utrechtse) Heuvelrug - oktober 2017 De hele Heuvelrug, van Gooimeer tot Grebbeberg,

Nadere informatie

Romantiek. in een sprookjeslandschap. Op een boogscheut van het. drukke Gent treffen we het. Park van Beervelde aan. Wanneer we het domein

Romantiek. in een sprookjeslandschap. Op een boogscheut van het. drukke Gent treffen we het. Park van Beervelde aan. Wanneer we het domein Romantiek in een sprookjeslandschap Tekst: Fanny Storms Fotografie: Park van Beervelde Op een boogscheut van het drukke Gent treffen we het Park van Beervelde aan. Wanneer we het domein betreden worden

Nadere informatie

Het WelzijnsPalet Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen.

Het WelzijnsPalet Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen. Vakantie in eigen huis! Het Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen. Veel Nederlanders kennen Italië als vakantieland. Italië staat vooral bekend om de rijke cultuur en geschiedenis,

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Swaenehof te Wijlre. Brouwerijstraat 3, 6321 AG te Wijlre. Samenvatting

Swaenehof te Wijlre. Brouwerijstraat 3, 6321 AG te Wijlre. Samenvatting Swaenehof te Wijlre Brouwerijstraat 3, 6321 AG te Wijlre Rijksweg 4 6271 AE Gulpen T 043 323 35 11 info@klemen t2.com www.klement2.com IBAN NL62 ABNA 0537 2583 88 KVK 61719765 BTW NL 854460500B01 Samenvatting

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Beierse Woud wandelen 7 dagen

Beierse Woud wandelen 7 dagen Beierse Woud wandelen 7 dagen groepsreis wandelvakantie vanaf 439 Wandelen door het Beierse Woud Het Beierse Woud is een waar wandelparadijs, waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. In de eeuwenoude

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

SCOOTMOBIELROUTES OMGEVING MAASTRICHT onbeperkt recreëren

SCOOTMOBIELROUTES OMGEVING MAASTRICHT onbeperkt recreëren SCOOTMOBIELROUTES OMGEVING MAASTRICHT onbeperkt recreëren Zuid Westelijk Heuvelland naar Dagboek van een Herdershond ONBEPERKT RECREËREN IN MAASTRICHT INLEIDING Voor u ligt de Brochure Scootmobielroute

Nadere informatie

Mergelweg 07.00-09.00 ri HSG

Mergelweg 07.00-09.00 ri HSG Mergelweg 07.00-09.00 ri HSG herkomst bestemming waarom Relatie 1 Banholt Meerssen kortste route Berg 2 Berg + T A2 kortste route Vilt 3 Berg + T A2 snelste route Sibbe 4 Berg + T A2 vermijden files Maastricht

Nadere informatie

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg - 0 - Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg Aangesloten bij de Koninklijke Wandelsport Bond Nederland (KWBN) Ingeschreven bij de K.v.K. onder nr 140068348 Administratie- en inschrijfadres: J.A.R. Ampts,

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK Landal Sandybrook Buxton Road DE6 2AQ Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel. +44 1335 300000 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u als gast van Landal Sandybrook te mogen ontvangen.

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

Stationskwartier Zwijndrecht. Wonen in het nieuwe stadshart van Zwijndrecht

Stationskwartier Zwijndrecht. Wonen in het nieuwe stadshart van Zwijndrecht Stationskwartier Zwijndrecht Wonen in het nieuwe stadshart van Zwijndrecht Betaalbaar wonen in tuinstad met metropool nabij Zwijndrecht is een groene gemeente met veel potentieel, op een steenworp afstand

Nadere informatie

Stijlvol wonen te Brasschaat Augustijnslei 14

Stijlvol wonen te Brasschaat Augustijnslei 14 Stijlvol wonen te Brasschaat Augustijnslei 14 Nieuw appartement met 3 slaapkamers GELIJKVLOERS LINKS A.0.L Ligging: Augustijnslei 14 Omschrijving: Woonkamer met open keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers

Nadere informatie

Steun Het Drentse Landschap

Steun Het Drentse Landschap Steun Het Drentse Landschap In Drenthe vind je nog échte stilte en kostbare natuur. Je vindt er plekjes om even weg te dromen, uitzichten om nooit te vergeten en alle ruimte voor stevige wandelingen met

Nadere informatie

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Locatie Tijdstip Zaterdag 10 september Zondag 11 september Maastricht Kasteel Hartelstein Van 10.00 tot 17.00u Boekenmarkt en Brocantemarkt Boekenmarkt en

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Waarom ging de WTTC Destination Award naar Parkstad?

Waarom ging de WTTC Destination Award naar Parkstad? Parkstad Limburg Wie is de WTTC? Waarom ging de WTTC Destination Award naar Parkstad? Al vóór de prijs had Parkstad wapenfeiten: Grootste indoor skihal ter wereld Grootste outdoor klimpark van Europa

Nadere informatie

De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl

De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl Een fijne woning in een vertrouwde en veilige omgeving Inhoudsopgave Welkom in De Gaarden Een buurt met

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

Wandelroute op de Sint-Pietersberg bij Maastricht

Wandelroute op de Sint-Pietersberg bij Maastricht Wandelroute op de Sint-Pietersberg bij Maastricht 5.2 km wandelen Wandel over de 'groene' route langs de rijke historie en natuur van de Sint-Pietersberg. Van Fort Sint-Pieter tot het leefgebied van de

Nadere informatie