Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1 1 Zotte-dozen-sportkamp (spel, sport en expressie) Megadozen, minidozen, stapeldozen, dansdozen, schuifdozen, springdozen, verkleeddozen Je kan het zo gek niet bedenken of het kan! Tijdens dit kamp worden de bewegingsactiviteiten gecombineerd met extra creativiteit. In, op, boven of naast een doos: een week vol zotte-dozen-plezier! 2 Wat als sporten TOP was Wat als niet alle ballen rond zijn, de wereld een springbal was, slaan niet verboden is,? Met de vraag wat als? zullen de kinderen allerlei gekke sporten leren kennen en ervaren. Iedere dag komt er een nieuwe wat als aan bod. Op het einde van de week tonen de kinderen wat ze geleerd hebben. 3 Levende gezelschapsspelen /omnisport Tijdens deze week komen de gezelschapsspelen van thuis helemaal tot leven in de sportzaal. Cluedo, stratego, zeeslag, Master mind Ze zijn onweerstaanbaar! Dit alles in combinatie met omnisport zorgt voor een week vol sport/spel plezier. 4 Turnhelden (spel, sport en expressie) Lopen over banken, rollen op matten, klim- en klauterspelletjes een echte turnkampioen kan het allemaal! Turnen is deze week het thema voor gevarieerde knutselateliers en sport- en spelactiviteiten.

2 5 Turnen, gevechtssport/omnisport Koprollen, handenstand, verschillende sprongen en nog andere turnvormen komen tijdens deze week aan bod. Dit allemaal afgewisseld met sessies omnisport. We trekken je een keikogi aan en je bent klaar voor de initiatie gevechtssporten; word jij tegen het einde van de week zelfverdedigingsspecialist? 6 Trampoline, gevechtssport/omnisport Al ooit eens een schitterende karatetrap kunnen geven terwijl je in de lucht zweeft nadat je jezelf gelanceerd hebt vanop een trampoline? Probeer het deze week zeker eens en leer verschillende sprongen op zowel springplanken, minitrampoline als reuze trampoline. Dit afgewisseld met gevechtssport en omnisportsessies. 7 Superfun 1 Na de Ultimate sports en de X Y Z sportkampen, is het nu tijd voor onze superfun. Onze bus staat een ganse week klaar om ons naar uitdagende oorden te vervoeren. Een mix van fun, spanning en sport! 8 Sportieve dierenmanieren (spel, sport en expressie) Dansende beren en springgrage kangoeroes, huppelende konijntjes en rennende luipaarden. Deze week sporten we samen met de dieren en beleven we de leukste avonturen. Tijdens dit kamp wordt bewegen gestimuleerd door gebruik van fantasie en verhalen. 9 Sportopolykamp Een mega sportkamp, vermomd als reuze gezelschapsspel waarbij de deelnemers zelf de pionnen zijn! Tijdens dit kamp worden individuele sporten afgewisseld met groepssporten en zijn zowel de competitie als de teamgeest van belang. Klaar voor een partijtje sportieve monopoly? 10 Wisselen van wielen Een hele week draaien we door op wieltjes. Grote, kleine, 2 wielers, 4 wielers, ze komen allemaal aan bod. Dit alles in combinatie met omnisport op wielen zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

3 11 Bouwkampioenen (spel, sport en expressie) Aalst heeft echte bouwvakkers nodig! Kampen bouwen, torens bouwen, blokkenestafette Ze komen allemaal aanbod. Bouwen is deze week het thema voor gevarieerde knutselateliers en sport- en spelactiviteiten 12 Bouwen/omnisport Bouw je graag kampen? Of speel je graag met blokken? Of misschien ben je wel heel sterk? Dan is dit kamp absoluut iets voor jou! Ook spel, sport en krachtoefeningen zullen deze week niet ontbreken. 13 Buitensporten met atelier natuur Tijdens deze week krijgen de kinderen een brede waaier aan buitensporten voorgeschoteld. Estafettespelen, bamboebouwen, Zweedse loop, bosspelen zijn nog maar enkele van de geplande activiteiten. Dit alles in combinatie met een workshop natuur. 14 Survival met workshop natuur Hou je van spanning? Ben je een doorzetter? Dan is het uitdagende survivalkamp absoluut iets voor jou! Je gaat o.a. de klimmuur bedwingen, met je eigen vlot de Dender afvaren, mountainbiken,. Er is een workshop natuur voorzien. 15 Dam doe die dans (spel, sport en expressie) Al dansend leren de kleuters de lichaamsgrenzen en verhoudingen kennen. Ook expressiemogelijkheden worden ontdekt. We maken zelf muziekinstrumenten, worden artiest en geven op het einde van de week een spetterende show! 16 Dans/omnisport Al dansend leren de kleuters de lichaamsgrenzen en verhoudingen kennen. Ook expressiemogelijkheden worden ontdekt. De sessies dans worden afgewisseld met omnisport.

4 17 Op de dansvloer Een danskamp onder begeleiding van een professionele danslesgever uit de dansacademie. De deelnemers maken kennis met verschillende soorten hippe dansen: zumba, streetdance, funk, hiphop, R&B en nog veel meer komen er aan bod. Op het einde van de week zorgen de deelnemers voor een heuse dansvoorstelling. 18 Omni-foot richting Brazilië Tijdens deze week zullen we als echte rode duivels onze voetbalkunsten bijschaven op de tonen van de Braziliaanse samba. Voetbal en omnisport zorgen voor de ideale mix! 19 Schatjes en datjes (spel, sport en expressie) Alles draait hier rond de SCHATKIST! Elke dag komen uit de schatkist de proeven, activiteiten en onderdelen van het kleuterkamp. Daarnaast doen we ook leuke kampspelletjes, gaan we op schattenjacht, spelen we het schattenkistspel en nemen we op het einde van de week onze minischatkist mee met onze eigen leukste zelfgemaakte werkjes. 20 Samen sterk De kleuters maken kennis met verschillende ploegsporten. De kleuters leren samenwerken in verschillende uitdagingsproeven. In steeds wisselende groepjes proberen we samen hoog te scoren op de avontuurlijke attractie. 21 Samen sterk Een week vol ploegsporten, groepsuitdagingen en teamspirit. We dagen de groep uit in een één tegen allen spel en leren als ploeg samen te werken en elkaar te helpen. Als dat nog niet genoeg is, spelen we een 3tal uitdagende kampspelen en zullen we op een leuke attractie (de Hulk) echt leren wat het is om samen te werken. 22 Ardennen adventure Ardennen adventure, dat is elke dag spannende activiteiten beleven in de Belgische Ardennen : rotsklimmen, via ferrata, deathride, rappel, vlottenbouw, speleologie, pamperpaal Kortom, een echt BUITEN sport kamp vol spannende, gedurfde activiteiten met overnachting.

5 23 Alles beweegt (spel, sport en expressie) Een superleuke beweegweek op maat van de kleuters. We ontdekken allerlei bewegende dieren, dingen & voertuigen en vliegen, rennen, springen er op los. Draaien aan het wieltje en weg zijn wij! 24 Alles beweegt (spel, sport en expressie) We ontdekken allerlei bewegingen en ervaren onze eigen beweegmogelijkheden in de ruimte. Omnisport en samen beweegopdrachten uitvoeren maken van deze week een superleuke doe week!! 25 Go4 team Dit is een sportkamp voor de echte teamspeler. Je vertrouwt blindelings op je medespelers. Kortom, een kamp vol samenspel en echt teamwork! 26 Sport in beeld We beoefenen verschillende sporten die worden vastgelegd op foto en beeld. Games en workshops wisselen af in het programma. Tegen het einde van de week staat onze persoonlijke USB stick vol. 27 De daverende Dino s (spel, sport en expressie) We gaan terug in de tijd van de grotbewoners. We leren lopen alsof we morgen een mammoet moeten vangen en knutselen onze eigen knots. We spelen op ons Jurassic park springkasteel en spelen het Daverende Dinospel. 28 Attractieweek/omnisport Elke dag een nieuwe super activiteit op een andere attractie, DOLLE PRET!!! De kleuters maken kennis met verschillende balsporten en grote pleinspelen.

6 29 Attractieweek/omnisport Elke dag een nieuwe super activiteit op een andere attractie, DOLLE PRET!!! Dit alles in combinatie met tal van nieuwe en reeds gekende sporten. Een absolute topper in ons aanbod! 30 Superfun 2 Na de Ultimate sports en de X Y Z sportkampen, is het nu tijd voor onze superfun. Onze bus staat een ganse week klaar om ons naar uitdagendere oorden te vervoeren. Een mix van fun, spanning en sport! 31 Rollen en bollen De sporthal wordt een speelparadijs voor onze kleuters. Tijdens deze week zullen de kleuters hun motorische vaardigheden verder ontwikkelen. Experimenteren met spelmateriaal en grondbewegingen staan centraal tijdens deze week. 32 Acrobaten Een sprongetje hier, een rolletje daar en we zijn klaar. Op het acrobaten kamp worden er verschillende bewegingsactiviteiten ingeoefend waar onze motorische vaardigheden gestimuleerd worden. Uiteraard kan een stevige portie sport niet ontbreken in ons acrobatenkamp. 33 Acrobaten Met doekjes en ballen leren we jongleren. Ons evenwicht testen we op de rolla bolla en de kleine fietsjes. Groepjes kinderen maken tegen het einde van de week levende pyramides. 34 All-in 1 week Kan je niet kiezen? Wil je een beetje proeven van alles? Dan is dit kamp op je lijf geschreven! Individuele sporten, ploegsporten, slagsporten, spelen,. Voor elk wat wils!

7 35 De Vriezeman Wie is de Vriezeman? Elke dag vertellen we een leuk verhaal over de winter. Wat kunnen we doen als de vriezeman op bezoek is en we willen buiten spelen? Tijdens de crea activiteiten maken we van water ijs. De Vriezeman speelt met ons spelletjes om ons op te warmen en soms laat hij ons ook zelf bevriezen! 36 Wintersporten/omnisport Omnisport worden afgewisseld met typische wintersporten zoals curling en ijsschaatsen. We verduisteren de sporthal en halen de ballen en zaklampen boven om in het donker de tegenstanders te elimineren. 37 Wintersporten Een combinatie van onderstaande sportdagen(38, 39, 40 en 41) zorgen voor het ideale wintersportkamp. 38 MTB/klimmen Tijdens deze dag zullen we in de voormiddag de Aalsterse mountainbikeroute verkennen. Na de lunch fietsen we richting Tragel om ons via verschillende routes naar de top van de klimzaal te begeven. 39 Snowboard Sneeuw en snowboardpret staan centraal tijdens deze dag. We krijgen de eerste technieken van het snowboarden aangeleerd en trachten ook onze eerste bocht al te maken. Gevorderden kunnen zich uitleven in het snowboardpark. Dit alles gecombineerd met glij en sneeuwplezier. 40 Ijsavontuur Samen naar de ijspiste om in de voormiddag initiatie te volgen op verschillende niveaus en in de namiddag lekker rondjes te schaatsen of ijshockey te spelen. Onze rondetijd even vergelijken met Bart Swings zijn recordtijd!

8 41 Wintercircuit Een dag vol bekende en minder bekende wintersportactiviteiten (estafetteloop met skilatten, karabijnschieten, biatlon,.)

6,7 Turnen/Trampoline/gevechtssport/o. Trampoline/gevechtssport/omnisport

6,7 Turnen/Trampoline/gevechtssport/o. Trampoline/gevechtssport/omnisport 1 Kleuterdans Al dansend leren de kleuters de lichaamsgrenzen en verhoudingen kennen. Ook expressiemogelijkheden worden ontdekt. We maken zelf muziekinstrumenten, worden artiest en geven op het einde van

Nadere informatie

13 Van kop tot teen. 14 Van kop tot teen/omnisport

13 Van kop tot teen. 14 Van kop tot teen/omnisport 1 Kriebeltenen (spel, sport en expressie) Een kamp vol bewegingsspelletjes, met behulp van materiaal dat de bewegingscreativiteit stimuleert. We wisselen speelse activiteiten ter bevordering van de coördinatie,

Nadere informatie

Aanbod sportkampen Zomer 2010

Aanbod sportkampen Zomer 2010 Aanbod sportkampen Zomer 2010 Voor wie? Voor kinderen vanaf het 1 ste kleuter t.e.m. 2 e middelbaar. Waar? Prijs? Alle sportkampen gaan door in de sporthal van Anzegem. Er is busvervoer voorzien vanuit

Nadere informatie

Algemene informatie:

Algemene informatie: Algemene informatie: Voor wie? Voor kinderen vanaf het 1 ste kleuter t.e.m. 6 e leerjaar. Wat? Sport en spel voor groot en klein! Waar? Alle sportkampen gaan door in de sporthal van Anzegem. Er is busvervoer

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg

Zomervakantie 2013. DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg Zomervakantie 2013 DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg De katholieke basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent

Nadere informatie

FLASH. Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens:

FLASH. Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens: Teng 38 Sportdienst 2011 1/ Kleuterweek De sportdienst van Diepenbeek organiseert elk jaar een kleuterweek voor alle kleuters van Diepenbeek van 2,5 tot en met 5 jaar. Ongeveer 800 kleuters genieten deze

Nadere informatie

Sportkampen I.s.m. Ideekids en ISBvzw

Sportkampen I.s.m. Ideekids en ISBvzw I.s.m. Ideekids en ISBvzw Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomer 1 4 Zomer 2 5 Praktische informatie 6 Inschrijvingen 6 Prijzen 6 Uren 6 Locatie 7 Wat breng je mee 7 Inbegrepen

Nadere informatie

Sportkampen pasen 2015

Sportkampen pasen 2015 Sportkampen pasen 2015 SportDienSt Sportkampen 1 e KleUTer: huppelplezier 1 7-10 april 2015 9u-12u Kom huppelen tussen alle sportspelletjes! alle sportspelen zijn gebaseerd op de basisvaardigheden die

Nadere informatie

Sportkampen 2015. I.s.m. Ideekids en ISBvzw

Sportkampen 2015. I.s.m. Ideekids en ISBvzw I.s.m. Ideekids en ISBvzw Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomer 1 4 Zomer 2 5 Praktische informatie 6 Inschrijvingen 6 Prijzen 6 Uren 6 Locatie 7 Wat breng je mee 7 Inbegrepen

Nadere informatie

Algemene informatie: Wat? Sport en spel voor groot en klein! Het volledige aanbod vind je vanaf nu ook op

Algemene informatie: Wat? Sport en spel voor groot en klein! Het volledige aanbod vind je vanaf nu ook op Algemene informatie: Voor wie? Voor kinderen vanaf het 1 ste kleuter t.e.m. 2 e secundair. Wat? Sport en spel voor groot en klein! Het volledige aanbod vind je vanaf nu ook op www.anzegem.be/vrije-tijd/sport/sportkamp

Nadere informatie

Sportaanbod zomervakantie 2011

Sportaanbod zomervakantie 2011 Sportaanbod zomervakantie 2011 Voor wie? Voor kinderen vanaf het 1 ste kleuter t.e.m. 2 e middelbaar. Wat? Sport en spel voor groot en klein! Waar? Alle sportkampen gaan door in de sporthal van Anzegem.

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

DE VAKANTIE KOMT ERAAN!

DE VAKANTIE KOMT ERAAN! 2014 DE VAKANTIE KOMT ERAAN! Academie Beeldende Kunsten Anderlecht Atheneum Brussel Basisschool De Kleurdoos Brussels Boxing Academy Buurtsport Brussel Chicago Circus Zonder Handen CVO Brussel De Markten

Nadere informatie

Workshop: CircusKermisland

Workshop: CircusKermisland Workshop: CircusKermisland Er is een circuswereld bij ons in het dorp opgeslagen. Je kan er leuke shows gaan bekijken. Maar je kan er ook gaan rondlopen in circuskermisland. Een paradijs van spelletjes

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens:

Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens: Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens: Week 1: van maandag 5 tot en met vrijdag 9 juli 2010 KLEUTERKAMP Natuurkamp voor 3- en 4-jarige

Nadere informatie

Beste leerlingen, De sportdag is onder schooltijd en uiteraard gratis.

Beste leerlingen, De sportdag is onder schooltijd en uiteraard gratis. 2 Beste leerlingen, Op dinsdag 24 april vindt de Dag van de Sport plaats voor alle leerlingen uit de eerste en tweede klas van het Cals College Nieuwegein, Anna van Rijn College, locatie Albatros en de

Nadere informatie

Sporty Herent. organiseert SPORT-, THEMA- & PONYKAMPEN. Inschrijven? herent@sportyvzw.be www.sportyherent.be

Sporty Herent. organiseert SPORT-, THEMA- & PONYKAMPEN. Inschrijven? herent@sportyvzw.be www.sportyherent.be Sporty Herent organiseert SPORT-, THEMA- & PONYKAMPEN Inschrijven? herent@sportyvzw.be www.sportyherent.be Algemene info: Uurregeling Kleuterkampen: 9u tot 12u Andere kampen: 9u tot 16u Opvang Kleuterkampen:

Nadere informatie

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro Heuvelland Grabbelpas - de Kersteditie Maandag 21/12. Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur knutselactiviteit Sneeuwballengevecht - 6-12 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur We gaan

Nadere informatie

ZET DE ZOMER OP DE KOP

ZET DE ZOMER OP DE KOP SPORT EXPERIENCE SUMMER ZET DE ZOMER OP DE KOP Geniet van een sportieve zomer met Maastricht Sport DANSKAMP MULTISPORTKAMP KIDSACTIVITEIT RIDDERRONDE KIDS ZWEMBADACTIVITEITEN SPORTDAGEN www.maastrichtsport.nl

Nadere informatie

Uitneembare katern. Sportaanbod 2017

Uitneembare katern. Sportaanbod 2017 Uitneembare katern Sportaanbod 2017 15 Krokusakantie Prinsessen en ridders Datum an 1 tot en met 3 maart 2017 + Reis jij mee naar ons kasteel? Word je een dappere ridder of ben je lieer een elegante prinses?

Nadere informatie

Sport kampen. & Kinderopvang

Sport kampen. & Kinderopvang Sport kampen & Kinderopvang Stedelijke sportdienst Landen 2013 sportkampen Hoe inschrijven? Inschrijven voor de sportkampen kan enkel via de vakantiewebsite van Sporta www.springeruit.be. De inschrijvingen

Nadere informatie

Sport- en themasportdagen. schooljaar 2014-2015. www.sportyvzw.be

Sport- en themasportdagen. schooljaar 2014-2015. www.sportyvzw.be Sport- en themasportdagen schooljaar 2014-2015 www.sportyvzw.be Wie zijn wij? Sporty Sportief is erkend als sportvereniging door stad Leuven. Tijdens het schooljaar organiseren wij naast heel wat sportdagen

Nadere informatie

Vakantiefolder Zomervakantie 2016

Vakantiefolder Zomervakantie 2016 Vakantiefolder Zomervakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker is er voor kinderen, maar ook voor hun ouders! We bieden een oplossing voor verschillende opvangnoden.

Nadere informatie

Kijk eens wat ik al kan!

Kijk eens wat ik al kan! Kijk eens wat ik al kan! De talenten van in beeld De juf kleurt de eilanden waar je graag op vertoeft. De dingen die je daar allemaal doet kunnen je mama en papa hieronder lezen en bekijken. Dit doe jij

Nadere informatie

Rangers programma Zomervakantie

Rangers programma Zomervakantie programma Zomervakantie Vrijdag 11 augustus 2017 09.30 uur Express 10.00 uur KnutSilClub 18.30 uur Express je naar de mini disco. Ga je mee? 19.00 uur mini disco Swing je vanavond lekker mee? Mini 15:00

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Het is vakantie! Voor je ligt het animatieprogramma van vrijdag 30 oktober tot donderdag 5 november klaar. Wij hebben ervoor gezorgd dat ons sport -

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret Hallo allemaal! Van harte welkom om Allurepark Laag Kanje. Ook dit seizoen hebben wij weer een enthousiast animatieteam die spectaculaire activiteiten gaat organiseren voor jong en oud! Wij hebben er zin

Nadere informatie

Sport in het park. Steinerplein - Zomer 2016. BEAT IT! Maak je eigen digitale muziek. Banksy achterna. Gratis

Sport in het park. Steinerplein - Zomer 2016. BEAT IT! Maak je eigen digitale muziek. Banksy achterna. Gratis http://www.brusselbazaar.be/ Je zocht op: Gemeente: Anderlecht, Brussel Sport in het park Iedereen kan deelnemen. Open activiteit waar de kinderen iedere dag kunnen proeven van initiatie Engels boksen

Nadere informatie

SPORTKAMPEN. in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos. Aanbod voor kinderen van 3 tot 17 jaar. Ook toegankelijk voor kinderen met een handicap

SPORTKAMPEN. in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos. Aanbod voor kinderen van 3 tot 17 jaar. Ook toegankelijk voor kinderen met een handicap SPORTKAMPEN in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos 2016 Aanbod voor kinderen van 3 tot 17 jaar Ook toegankelijk voor kinderen met een handicap Géén enkele reden om je te vervelen tijdens de vakantie!

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie

Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie 2 0 1 2 Narrenparade op het ijs Doe eens zot! Het Middeleeuwse avontuur Kleutercarnaval Vliegen en duikelen Allemaal beestjes Run & fun Circuskunsten Waag je

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Sport- & jeugddienst Wingene KROKUSVAKANTIE

Sport- & jeugddienst Wingene KROKUSVAKANTIE Sport- & jeugddienst Wingene KROKUSVAKANTIE 2019 KLEUTERSPORTKAMP Een niet te missen carnavalsportkamp met springkasteel voor de kleinsten. Bumba de clown en zijn vriendjes beleven sportieve avonturen

Nadere informatie

Bijzondere activiteiten

Bijzondere activiteiten Bijzondere activiteiten ZATERDAG 31 oktober 19.00 uur - 21.00 uur Halloween avond Een spannende discoavond, voor kinderen vanaf 8 jaar, vol met griezelige activiteiten! Durf jij het aan? 7,50 p.p. inclusief

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

SPORTCENTRUM SPORT VLAANDEREN BRASSCHAAT Bredabaan 31, 2930 Brasschaat, T , F

SPORTCENTRUM SPORT VLAANDEREN BRASSCHAAT Bredabaan 31, 2930 Brasschaat, T , F SPORTCENTRUM SPORT VLAANDEREN BRASSCHAAT Bredabaan 31, 2930 Brasschaat, T 03 640 35 70, F 03 640 35 80 Deze kampen zijn toegankelijk voor kinderen met een handicap PAASVAKANTIE 2018 wanneer wie inhoud

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Sportkampen en Kinderopvang 2012

Sportkampen en Kinderopvang 2012 SPORT Sportkampen en Kinderopvang 2012 Stedelijke Sportdienst Sportlaan 1-3400 Landen Tel. 011 83 20 18 E-mail sportdienst@landen.be Hoe inschrijven? Inschrijven voor de sportkampen kan vanaf 1 maart 2012,

Nadere informatie

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli.

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli. Zaterdag 12 juli 14.00 uur Bosspel We gaan de bossen in voor een super leuk spel! Doe jij ook mee? 19.30 uur Bingo De ballen rollen en de prijzen staan alweer klaar, Deelname en toegang vanaf 12 jaar.

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 25 t/m 31 juli Zaterdag 25 juli

Animatieprogramma Zomer 25 t/m 31 juli Zaterdag 25 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-20.30 Handboog schieten Zaterdag 25 juli 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Kerst 2015 Welkom! Wat leuk dat jullie deze bij ons op Vakantiepark De Kuilart zijn! Hebben jullie een goede

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Sportreeksen in het najaar 2018

Sportreeksen in het najaar 2018 Heuvelland 2018 Sportreeksen in het najaar 2018 Zumba voor Dames D Voor +15-jarigen D Iedere dinsdag van 20u 21u in het OC de Galoye in Loker 25/30 (12 lessen) D De eerste les start op 25 september Omnisport

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Riederhof

Talent in Bloei bij Riederhof Talent in Bloei bij Riederhof Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De workshops

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteiten

Zomervakantie Activiteiten Bootcamp Sport & fun Kledderen met klei Drummen! Kleuterdans Kleuterkliederen Zomervakantie Activiteiten Assendelft Noord- & West 6 juli tot en met 14 augustus 2015 4 t/m 12 jaar Voor alle kinderen in

Nadere informatie

Meivakantie 2014. Niets te doen? Kom meespelen tijdens de diverse vakantiespelen!

Meivakantie 2014. Niets te doen? Kom meespelen tijdens de diverse vakantiespelen! Meivakantie 2014 Niets te doen? Kom meespelen tijdens de diverse vakantiespelen! In de meivakantie organiseert Do-It Oirschot enkele activiteiten voor de thuisblijvers. In deze nieuwsbrief staat het overzicht

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Herentalse Zwemclub. Familiedag PROGRAMMA. Zondag 14 september 2014

Herentalse Zwemclub. Familiedag PROGRAMMA. Zondag 14 september 2014 Familiedag Zondag 14 september 2014 Herentalse Zwemclub PROGRAMMA 12.30 uur : Ontvangst 13.00 uur : Sport & Recreatie 18.00 uur : Einde Na een welverdiende vakantie heeft HZC voor jullie een leuke familiedag

Nadere informatie

Animatieprogramma Koningsweek 24 t/m 30 april 2015 Vrijdag 24 april

Animatieprogramma Koningsweek 24 t/m 30 april 2015 Vrijdag 24 april Vrijdag 24 april 20:00-23:00 The BOX Wil jij nog even lekker chillen in 16:00-17:00 Klimboom Koop bij de bar een strippenkaart plaats van bij de caravan zitten? 19:00-20:30 Family time Welkomsavond! Kom

Nadere informatie

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag Zaterdag 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 10.30-12.00 Blind Beach Volleybal Zie jij hem aankomen? Het is lastiger dan je denkt!

Nadere informatie

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes Animatie programma 14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes De sprookjes bieden een heleboel verschillende verhalen waar wij super leuke spellen van hebben gemaakt. Ben jij benieuwd? Kom dan snel meedoen. Verzamelen:

Nadere informatie

Circus Tico. Brochure 2010

Circus Tico. Brochure 2010 Circus Tico Brochure 2010 Overzicht Aanbod Vormingen Jeugdwerk en werkveld Kampen Initiaties Circusstage Combi Kampen Straattheater Initiatie Technieken Circus Overal Circusspel Specifieke Initiaties Kleuterinitiatie

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Zomer 4 t/m 11 juli 2015 Zaterdag 4 juli

Concept Animatieprogramma Zomer 4 t/m 11 juli 2015 Zaterdag 4 juli 14.00-17.00 Welkom middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.45 Kringspelen Doe gezellig met ons mee aan deze leuke spelletjes en maak vrienden!

Nadere informatie

kinderateliers 17 september 2014

kinderateliers 17 september 2014 kinderateliers De ateliers bestaan uit een serie lessen (minimaal 5 maximaal 10) van een uur met uitzondering van ateliers beeldend 1,5 uur Kosten zijn 3,- per les Tijdstip: direct na schooltijd Locatie:

Nadere informatie

VGC-sportkamp Krokusvakantie (Schaarbeek) Giant games en omnisport. Dans en omnisport. Clinic: Sport, spel en autisme

VGC-sportkamp Krokusvakantie (Schaarbeek) Giant games en omnisport. Dans en omnisport. Clinic: Sport, spel en autisme http://www.brusselbazaar.be/ Je zocht op: Thema: Sport Leeftijd: 7 17 Gemeente: Jette, Schaarbeek, Brussel, Ganshoren, Neder-Over-Heembeek VGC-sportkamp Krokusvakantie (Schaarbeek) Omnisportkamp waarbij

Nadere informatie

DE TALENTENARCHIPEL. Basisschool Pastoor Dergent /NIX ism CEGO

DE TALENTENARCHIPEL. Basisschool Pastoor Dergent /NIX ism CEGO DE TALENTENARCHIPEL Basisschool Pastoor Dergent /NIX ism CEGO Toelichting voor de ouders bij de verschillende eilanden. Muziekeiland Genieten van muziek en manieren zoeken om zelf muziek te maken, om te

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

pottendraaien januari - maart grabbelpas krokus sportkampen krokus

pottendraaien januari - maart grabbelpas krokus sportkampen krokus pottendraaien januari - maart grabbelpas krokus sportkampen krokus INITIATIELESSEN POTTENDRAAIEN Wil je leren pottendraaien met klei op een echte draaischijf? In 5 lessen maken we tasjes, schaaltjes of

Nadere informatie

Departement Vrije Tijd-Sport Stasegemsesteenweg Harelbeke Tel. 056/ Aanbod Sportkampen zomervakantie

Departement Vrije Tijd-Sport Stasegemsesteenweg Harelbeke Tel. 056/ Aanbod Sportkampen zomervakantie Departement Vrije Tijd-Sport Stasegemsesteenweg 21 8530 Harelbeke Tel. 056/73.34.60 www.harelbeke.be/sport Aanbod Sportkampen zomervakantie Van 6 juli t.e.m. 10 juli 2015 Kleutersportkampen 9 tot 12 u

Nadere informatie

Frisbee Golf is gewoon golf gespeeld met een frisbee. We maken allen samen een doel en we gaan spelen!

Frisbee Golf is gewoon golf gespeeld met een frisbee. We maken allen samen een doel en we gaan spelen! Frisbee Golf Frisbee Golf is gewoon golf gespeeld met een frisbee. We maken allen samen een doel en we gaan spelen! Gratis 9/4/2019-11/4/2019 op 9/04/2019 van 14:00 tot 17:00 op 10/04/2019 van 14:00 tot

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015 Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren!

Nadere informatie

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken Workshops De kinderen van groep 1 en 2 kunnen op zaterdag 17 mei één workshop doen. Binnenkort vragen wij de kinderen om een top 3 te maken. Zij kunnen kiezen uit: - Bamboestieken - Cupcakes maken - 3D

Nadere informatie

Vzw Homerun Stukkenstraat 7 3550 Heusden-Zolder Coördinator Johnny Clerckx www.vzwhomerun.be

Vzw Homerun Stukkenstraat 7 3550 Heusden-Zolder Coördinator Johnny Clerckx www.vzwhomerun.be Vzw Homerun Stukkenstraat 7 3550 Heusden-Zolder Coördinator Johnny Clerckx www.vzwhomerun.be INLEIDING Met het kleutersportproject 'Doe maar mee' biedt vzw Homerun gevarieerde speelleersituaties aan die

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Aanbod stages Verantwoordelijke uitgever: Sport & Opleiding vzw

Aanbod stages Verantwoordelijke uitgever: Sport & Opleiding vzw Aanbod stages 2019 Verantwoordelijke uitgever: Sport & Opleiding vzw Onze stages Sport en Opleiding vzw organiseert verschillende sportieve, creatieve en leerrijke stages tijdens de schoolvakanties. Onze

Nadere informatie

SPORTKAMPEN. in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos. Aanbod voor kinderen van 3 tot 16 jaar. Ook toegankelijk voor kinderen met een handicap

SPORTKAMPEN. in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos. Aanbod voor kinderen van 3 tot 16 jaar. Ook toegankelijk voor kinderen met een handicap SPORTKAMPEN in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos 2015 Aanbod voor kinderen van 3 tot 16 jaar Ook toegankelijk voor kinderen met een handicap Géén enkele reden dus om je te vervelen tijdens de vakantie!

Nadere informatie

De knapzak voor de kleuterschool/1 ste graad

De knapzak voor de kleuterschool/1 ste graad Beste ouders, De knapzak voor de kleuterschool/1 ste graad Dit is het knapzakje van de tweede kleuterklas. Waar is uw kleuter knap in? Wat zijn zijn/haar talenten? Uw kind is volop bezig die te ontdekken,

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Clinic: Sport, spel en autisme

Clinic: Sport, spel en autisme Je zocht op: Zoekterm: vgc-sportdienst Datum: Tussen 31-08-2016 en 01-08-2016 Clinic: Sport, spel en autisme Deze clinic is opgebouwd uit een theoretisch kader, aangevuld met praktijkgerichte en interactieve

Nadere informatie

30 april. Zwemfeest!!

30 april. Zwemfeest!! 25 april Disco zwemmen We gaan weer lachen, gieren en spetteren in Simon s Zwem Arena. Kinderen zonder zwemdiploma mogen ook komen disco zwemmen maar dienen wel in het kinderbad te blijven, hun vleugels

Nadere informatie

40 Voor wie: 2 jaar - 2 jaar Wanneer: 7/7/2016-8/7/2016 op 7/07/2016 van 10:00 tot 16:00 op 8/07/2016 van 10:00 tot 16:00

40 Voor wie: 2 jaar - 2 jaar Wanneer: 7/7/2016-8/7/2016 op 7/07/2016 van 10:00 tot 16:00 op 8/07/2016 van 10:00 tot 16:00 http://www.brusselbazaar.be/ Je zocht op: Leeftijd: 0 5 Voorlezen Tweetalig voorlezen (NL en FR) Gratis Voor wie: 3 jaar - 9 jaar 5/7/2016 van 15:00 tot 17:00 Bibliotheek Anderlecht Astridpark (vlakbij

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

AANBOD 2016-2017 NATUURLIJK ONDERWIJS

AANBOD 2016-2017 NATUURLIJK ONDERWIJS AANBOD 2016-2017 NATUURLIJK ONDERWIJS KANT & KLAAR MAATWERK MOGELIJK 21ST CENTURY SKILLS Kinderen die spelen, beleven en ontdekken in de natuur worden creatiever en gezonder. Liesbeth Bronkhorst, directeur

Nadere informatie

7-11 juli. 14-18 juli

7-11 juli. 14-18 juli Tijdens onze sportstages laten we de kinderen tussen 4 en 14 jaar proeven van verschillende sportdisciplines. Dit gebeurt onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde sportmonitoren die worden bijgestaan

Nadere informatie

Sportdagen Ploegstages Teambuilding Evenementen

Sportdagen Ploegstages Teambuilding Evenementen organiseert : Sportdagen Ploegstages Teambuilding Evenementen Gimisports Belgium bvba Wallebeekstraat 3C, 9800 Astene 0476 337362 / 0478/870845 gino@gimisports.be michael@gimisports.be www.gimisports.be

Nadere informatie

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info:

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info: Cursusaanbod na schooltijd voor de groepen 1 t/m 8 van de scholen OBS Vleuterweide, PC Jenaplan Zonnewereld en RKBS de Twaalfruiter Periode 3 : 06-05-2019 / 12-07-2019 Beste leerling, Ontdek je talenten!

Nadere informatie

Ik ben een heel klein muisje

Ik ben een heel klein muisje Ik ben een heel klein muisje Muzido ANNIE LANGELAAR FONDS Ik ben een heel klein muisje: het lied... 3 De muziekopname... 3 Activiteiten per leeftijd: Baby s... 4 Massagespel... 4 Speelgoed... 4 Muisje

Nadere informatie

7&8. Lesbrief groep 7 & 8 Sport is fun! Jouw veiligheidsplan. Over deze les. Wat heeft u nodig? Leerdoelen

7&8. Lesbrief groep 7 & 8 Sport is fun! Jouw veiligheidsplan. Over deze les. Wat heeft u nodig? Leerdoelen Lesbrief groep 7 & 8 Sport is fun! Over deze les Wat heeft u nodig? Digitaal schoolbord Digitale video Fun met sport Per leerling een werkblad Fun met sport groep 7-8 Een voorwerp van uw favoriete sport

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Vakantie! Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen.

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen. Dit programma

Nadere informatie

Animatieprogramma Pasen 3 t/m 6 april 2015 Vrijdag 3 april

Animatieprogramma Pasen 3 t/m 6 april 2015 Vrijdag 3 april Vrijdag 3 april 20:00-23:00 The BOX Wil jij nog even lekker chillen in 16:00-17:00 Klimboom Kom klimmen met de Fun Brigade! plaats van bij de caravan zitten? 19:00-20:30 Family time Welkomsavond! Kom de

Nadere informatie

Judo. Zumba. Bootcamp

Judo. Zumba. Bootcamp Judo Jullie zijn op een speelse manier actief bezig met judo en werken samen met jonge leeftijdsgenootjes die al een tijdje bezig zijn met judo. Daarbij leren jullie actief de fijne kneepjes van een sport

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

Fladderkrant MEI 2016

Fladderkrant MEI 2016 Fladderkrant MEI 2016 Kom met de fiets of te voet naar school, net als Sam! Onze school neemt deel aan de campagne Sam de Verkeersslang. Met die campagne stimuleert Mobiel 21 vzw ouders en kinderen om

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Thema: Er op uit Klauterwoud Klimmen, klauteren, verstoppen, varen met op een vlot of je eigen hut bouwen? Alles kan in het klauterwoud! We gaan verschillende spellen spelen

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang De Sprong Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang De Sprong Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang De Sprong 8-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie c 06 51 45 38 03 8 juli t/m 16 augustus Graag via Ouderportaal afmelden Altijd opvang.

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

HET BEWEGENDE KIND Ervaringsgerichte workshops peuterschrijfdans en bewegingsexpressie

HET BEWEGENDE KIND Ervaringsgerichte workshops peuterschrijfdans en bewegingsexpressie HET BEWEGENDE KIND Ervaringsgerichte workshops peuterschrijfdans en bewegingsexpressie De speelgoedtrein rijdt door het hele land. Soms snel, soms traag. Plots stopt de trein. Door het venster zien de

Nadere informatie