Fazantstraat 138 A - Rotterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fazantstraat 138 A - Rotterdam"

Transcriptie

1 Fazantstraat 138 A - Rotterdam Vraagprijs ,-- k.k.

2 Omschrijving Fazantstraat 138 A - Rotterdam In een rustige straat nabij het Zuidplein gelegen modern 3 kamerbenedenwoning met ruime zonnige achtertuin. Het appartement is recentelijk gemoderniseerd en heeft een grote slaapkamer in de kelderberging en cv-installatie. Bouwjaar 1947 Woonoppervlakte ca. 80 m 2 Inhoud ca. 225 m 3 Begane grond: Afgesloten portiek met brievenbussen en bellentableau. Hal/entree (ca x 1.50m) met houten grenen vloer, stucplafond en ruime bergkast. Toegang tot de lichte woonkamer (ca x 3.40m) met houten grenen vloer, nette wanden, marmeren schouw en half open keuken. Moderne keuken voorzien van gascomfort, RVS afzuigkap, spoelbak en huurgeiser. Vanuit de woonkamer toegang tot de zonnige betegelde achtertuin (ca. 60 m 2 ) met houten schuur. Slaapkamer (ca x 2.10m) met grenen delen op de vloer en bergkast. Nette badkamer met witte betegeling, douche en wastafel. Apart vernieuwd toilet. Souterrain: Bereikbaar middels trap vanuit de woonkamer (ca x 3.35m) met daglichttoetreding, inbouwspots, systeemplafond en inbouwkast. Bijzonderheden: Verwarming middels cv-moederhaard (huur) en warm water middels geiser (huur). De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De Vereniging van Eigenaren is actief en bedraagt 25,- per maand. Oplevering: in overleg. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Vraagprijs ,-- k.k.

3 Kenmerken Vraagprijs Soort Type Aantal kamers ,-- k.k. Appartement Inhoud 225 m 3 Woonoppervlakte 80 m 2 Soort bouw Bouwjaar 1947 Ligging Tuin Garage Isolatie Verwarming Benedenwoning 3 (waarvan 2 slaapkamers) Bestaande bouw Aan rustige weg, in woonwijk Achtertuin Geen garage Gedeeltelijk dubbel glas Moederhaard Locatie Fazantstraat 138 A 3083 ZP Rotterdam

4 Foto s

5 Foto s

6 Foto s Kadaster Kadastrale gegevens Adres Fazantstraat 138 A Postcode / plaats 3083 ZP Rotterdam Gemeente Charlois Sectie / Perceel I 696 Index 6 Soort Volle eigendom

7

8

9

10

11

12 Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en Vastgoeddeskundigen NVM Lijst van zaken Betreffende het perceel: Fazantstraat 138A 3083 ZP ROTTERDAM Voor de onderstaande zaken - ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn - geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Beschrijving zaken blijft achter gaat mee overnam e (mogelijk ) Tuinaanleg o o o Buitenverlichting o o o Tuinhuisje o o o Broeikas o o o Vlaggenmast o o o Voet droogmolen o o o Antenne o o o Brievenbus o o o Deurbel o o o Veiligheidssloten o o o Alarminstallatie o o o Rolluiken o o o Zonwering o o o Gordijnrails o o o Gordijnen o o o Vitrages o o o Horren o o o Rolgordijnen o o o Vloerbedekking o o o Parketvloer o o o Warmwatervoorziening: geizer o o o Centrale Verwarming (CV) o o o Kachel o o o Keukenblok o o o Keuken apparatuur: n.v.t.

13 Beschrijving zaken blijft achter gaat mee overnam e (mogelijk ) gasfornuis o o o afzuigkap o o o koelkast o o o Kasten o o o Spiegelwanden o o o Losse kasten o o o Wastafels o o o Toilet accessoires o o o Badkamer accessoires o o o Veiligheidsschakelaar wasautomaat o o o Telefoon o o o Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.-ketels, boilers, geisers): huurcontract overnemen van geiser en moederhaard o o o de vloer betreft een houten vloer o o o Bijzondere opmerkingen: n.v.t. Voor akkoord, De verkoper(s), De koper(s), Plaats en datum: Plaats en datum:

14 Een huis kopen Op zoek naar een huis? Dat kan op verschillende manieren. Zelf zoeken, of met de hulp van een vakbekwaam, erkend NVM makelaar. Wellicht denkt u allereerst de makelaarskosten te besparen en zo meer te kunnen besteden, maar in de praktijk blijkt, dat u met de makelaar aan uw zijde juist kostenbesparend een huis aankoopt. De oriëntatieopdracht heeft een gratis inschrijfsysteem. Indien u bij ons uw voorkeuren aangeeft, zoals bijvoorbeeld woningtype, vraagprijs en locatie, dan ontvangt u per 3 maanden vrijblijvend het totale aanbod van alle NVM makelaars. U hoeft zich dus niet bij alle makelaarskantoren te laten inschrijven en kunt zich tot één makelaar wenden! Afhankelijk van het aanbod en uw wensen ontvangt u regelmatig het nieuwste aanbod van de makelaars. Alleen de zoekers, ingeschreven bij een NVM makelaar, ontvangen direct de informatie omtrent de nieuw in verkoop gekomen woningen. Een dag later mag de NVM makelaar namelijk pas adverteren, een bord plaatsen, etc. U bent er dus vroeg bij, krijgt al het passende aanbod op de en kunt thuis beoordelen of u wel of niet een kijkje bij deze woning wilt gaan nemen. Is de belangstelling gewekt, belt u ons dan voor een afspraak om het pand te bezichtigen. heeft met haar vijf vestigingen in Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Nootdorp, Delft en Rotterdam een groot marktaandeel in de woningmarkt. Dankzij het gratis inschrijfsysteem van kunt u zich goed oriënteren en misschien vindt u op deze manier uw droomhuis! De aankoopopdracht Als u na het ontvangen van het voor u geselecteerde woningaanbod verdere begeleiding in het aankoopproces wenst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een woning bezichtigen en kritisch en objectief beoordelen is een hele opgave. Neemt u daarvoor uw eigen makelaar mee. Die is op de hoogte van de prijzen op de woningmarkt en houdt het hoofd koel, omdat hij niet emotioneel bij de koop betrokken is. Hij zorgt er zodoende voor, dat u niet teveel voor de woning betaalt. Bovendien beoordeelt hij vakkundig de onderhoudstoestand van de woning en neemt hij voor u het onderhandelen op zich. De makelaar let voor u op overheidsregels en zal zorgvuldig ontbindende voorwaarden in de onderhanddeling meenemen. Als de koop rond is, zal de makelaar de koopakte controleren en met u doornemen en indien u dit wenst een hypotheekofferte voor u aanvragen. Kortom: de makelaar begeleidt u met kennis en ervaring totdat u bij de notaris de sleutel heeft ontvangen. De makelaar brengt u voor al deze werkzaamheden courtage in rekening. De hoogte van de koopsom is bepalend voor de hoogte van de courtage. Vooraf zal de makelaar u uiteraard voorrekenen hoeveel courtage in rekening zal worden gebracht. Deze kosten betaalt u pas bij de notaris als de overdracht van de woning plaatsvindt. Openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en iedere zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

15 Voorberg NVM makelaars is lid van de NVM. De erecode van deze beroepsorganisatie van makelaars omschrijft een handelingswijze die de consument van een NVM-makelaar mag verwachten. Bij consumenten bestaan vaak onduidelijkheden omtrent het proces van aan- of verkopen van een woning. Daarom volgen hieronder de 10 meest gestelde vragen. 1. Hoe komt de koop tot stand? Als de verkoper en koper het eens worden over de voor hen belangrijkste zaken bij de koop (dat zijn meestal de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), dan legt de verkopende makelaar de afspraken schriftelijk vast in de koopakte. Ontbindende voorwaarden zijn dan een belangrijk onderwerp. U krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde. Wilt u bijvoorbeeld een ontbindende voorwaarde voor de financiering, dan moet u dit melden bij het uitbrengen van uw bod. Het is belangrijk dat de partijen het ook eens zijn over de aanvullende afspraken en ontbindende voorwaarden voordat de koopakte wordt opgemaakt. Naast de eerder genoemde punten worden meestal nog enkele aanvullende afspraken in de koopakte opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan de boeteclausule indien één van beide partijen zijn verplichtingen niet nakomt. Wanneer er door een consument een woning wordt gekocht bepaalt de Wet Koop Onroerende Zaken dat een koop pas is gesloten als deze schriftelijk is vastgelegd. Zolang geen koopakte is opgemaakt en deze door beide partijen is ondertekend, is er geen rechtsgeldige koop. Zodra de verkoper en de koper de koopakte hebben ondertekend en de koper (en eventueel de notaris) een afschrift van de akte heeft ontvangen, treedt voor de particuliere koper de wettelijke bedenktijd in werking. Binnen deze bedenktijd kan de koper alsnog afzien van de aankoop van een woning. Ziet de koper tijdens de bedenktijd niet af van de koop, zijn de financiën rond en vormen ook eventuele andere ontbindende voorwaarden geen obstakel meer, dan zal op de afgesproken opleveringsdatum de overdracht plaatsvinden bij de notaris. 2. Wat houdt de wet Koop onroerende zaken in? De Wet Koop Onroerende Zaken is per 1 september 2003 in werking getreden. De wet regelt onder andere de bedenktijd en het schriftelijkheidsvereiste. 3. Wat is de bedenktijd? Gedurende de bedenktijd kan de koper de overeenkomst alsnog ongedaan maken. Zo wordt de gelegenheid geboden om bijvoorbeeld deskundigen te raadplegen. De bedenktijd duurt (minimaal) drie dagen en begint op de dag die volgt op de dag dat de koper de (door beide partijen) ondertekende akte of een kopie daarvan krijgt overhandigd. De bedenktijd eindigt tegen middernacht van de laatste dag van de bedenktijd. Het is dus niet van belang hoe laat de koper het afschrift van de akte heeft ontvangen. Vraag bij uw NVM-makelaar naar de begin- en einddatum van de bedenktijd. 4. Wat is het schriftelijkheidsvereiste? Het schriftelijkheidsvereiste houdt voor consumenten in dat een koop pas gesloten is als de koopakte door beide partijen getekend is.

16 5. De makelaar vraagt een extreem hoge prijs voor een woning. Mag dat? De verkoper bepaalt waarvoor hij zijn woning verkoopt in overleg met zijn makelaar. De koper kan onderhandelen over de prijs, maar de verkoper beslist. Dat geldt voor alle zaken die de verkoper belangrijk vindt om over te beslissen of hij zijn woning aan deze koper wil verkopen. Als verkoper en koper het over deze zaken eens zijn, is er een koop. Soms besluiten verkoper en koper over een aantal minder belangrijke zaken, 'roerende zaken bijvoorbeeld, pas te onderhandelen als ze het over de hoofdzaken eens zijn. In een dergelijk geval kan een rechter wel bepalen dat indien partijen er over de bijzaken niet eens kunnen worden, nu ze het over de door hen zelf aangegeven hoofdzaken wel eens zijn, moeten doorgaan met onderhandelen tot er een redelijk resultaat is bereikt over de bijzaken. 6. Wat houdt 'kosten koper' in? Kosten koper (k.k.) betekent dat de koper de kosten voor de overdracht van de woning voor zijn rekening neemt. De kosten koper is ongeveer 10 % van de koopprijs. Onder de kosten koper vallen de volgende kosten: - overdrachtsbelasting - notariskosten voor de opmaak van de akte van levering - kadasterkosten voor inschrijving akte van levering Naast deze kosten dient de koper ook rekening te houden met: - notariskosten voor de opmaak van de hypotheekakte - kadasterkosten voor inschrijving hypotheekakte Onder de kosten koper vallen nooit de makelaarskosten. Als een verkoper een makelaar inschakelt voor de verkoop van zijn/haar woning dan zal de verkoper de kosten van deze makelaar moeten betalen. Als de koper een makelaar inschakelt voor de aankoop van een woning zal de koper de kosten van deze makelaar moeten betalen. 7. Zit de makelaarscourtage in de 'kosten koper'? Neen. Onder de kosten koper vallen nooit de makelaarskosten. Als een verkoper een makelaar inschakelt voor de verkoop van zijn/haar woning dan zal de verkoper de kosten van deze makelaar moeten betalen. Als de koper een makelaar inschakelt voor de aankoop van een woning zal de koper de kosten van deze makelaar moeten betalen. 8. Wat betekent vrij op naam? Soms neemt de verkoper de kosten voor de overdracht van de woning op zich. De woning wordt dan 'vrij op naam' (v.o.n.) aangeboden. Onder vrij op naam vallen de volgende kosten: - overdrachtsbelasting - kadasterkosten voor inschrijving akte van levering - notariskosten voor de opmaak van de akte van levering De koper betaalt bij vrij op naam zelf de kadasterkosten voor het inschrijven van de hypotheekakte en de notariskosten voor het opmaken van de hypotheekakte. Onder vrij op naam vallen nooit de makelaarskosten. Als een verkoper een makelaar inschakelt voor de verkoop van zijn/haar woning dan zal de verkoper de kosten van deze makelaar moeten betalen. Als de koper een makelaar inschakelt voor de aankoop van een woning zal de koper de kosten van deze makelaar moeten betalen.

17 9. Welke gevolgen heeft de nieuwe wet voor de aankoop van een nieuwbouwwoning? Als u een nieuwbouwwoning koopt, moeten er twee overeenkomsten gesloten worden: een koopovereenkomst voor de grond en een koop/aannemingsovereenkomst voor de bouw van de woning. Een koper die beide overeenkomsten sluit, mag zonder meer een beroep doen op de wettelijke bedenktijd van drie dagen als gebruik is gemaakt van het standaard GIW-contract (de stichting Garantie-Instituut-Woningbouw is opgericht om kopers van nieuwbouwwoningen meer zekerheid te geven). In andere gevallen heeft de koper voor wat betreft de aannemingsovereenkomst drie dagen bedenktijd, wanneer de koop van de grond verband houdt met de aannemingsovereenkomst. Of de bedenktijd dan ook geldt voor de koop van de grond ligt aanzienlijk genuanceerder. 10. Wat houdt een taxatieopdracht in? Een opdracht tot taxatie is een opdracht tot het geven van een waardeoordeel van een pand en het uitbrengen van een eenvoudig rapport daaromtrent. Een opdracht tot taxatie houdt geen opdracht tot het verrichten van een bouwtechnische keuring in.

Joost van Geelstraat 40 b - Rotterdam

Joost van Geelstraat 40 b - Rotterdam Joost van Geelstraat 40 b - Rotterdam Koopsom 105.000,-- k.k. Omschrijving Joost van Geelstraat 40 b - Rotterdam Een ruim dubbel bovenhuis met drie slaapkamers! Dit goed onderhouden appartement is in een

Nadere informatie

Hendrick Sorchstraat 92 - Rotterdam

Hendrick Sorchstraat 92 - Rotterdam Hendrick Sorchstraat 92 - Rotterdam Koopsom 82.500,-- k.k. Omschrijving Hendrick Sorchstraat 92 - Rotterdam TE KOOP MET TERUGKOOPGARANTIE! Starters opgelet! Deze aantrekkelijk geprijsde 3 kamerwoning is

Nadere informatie

Singelstraat 18 - Rotterdam

Singelstraat 18 - Rotterdam Singelstraat 18 - Rotterdam Koopsom 115.000,-- k.k. Omschrijving Singelstraat 18 - Rotterdam Nabij het Centrum in het Oude Westen van Rotterdam gelegen 3-kamer hoekappartement op de tweede verdieping.

Nadere informatie

Kemperweg Rotterdam

Kemperweg Rotterdam Kemperweg 178 - Rotterdam Koopsom 90.900,-- k.k. Omschrijving Kemperweg 178 - Rotterdam In Schiebroek nabij de Meidoornsingel gelegen leuk 3 kamer appartement op de vierde (TOP) verdieping met balkon.

Nadere informatie

Statenweg 12 C - Rotterdam

Statenweg 12 C - Rotterdam Statenweg 12 C - Rotterdam Vraagprijs 155.000,-- k.k. Omschrijving Statenweg 12 C - Rotterdam In Blijdorp gelegen licht en sfeervol 4 kamer appartement op de derde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex.

Nadere informatie

Zenostraat Rotterdam

Zenostraat Rotterdam Zenostraat 126 - Rotterdam Huurprijs 650,-- p.m. Omschrijving Zenostraat 126 - Rotterdam Leuk 3/4 kamerappartement gelegen op de 2e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex op een mooie

Nadere informatie

Lieve Verschuierstraat 18 - Rotterdam

Lieve Verschuierstraat 18 - Rotterdam Lieve Verschuierstraat 18 - Rotterdam Koopsom 103.000,-- k.k. Omschrijving Lieve Verschuierstraat 18 - Rotterdam TE KOOP MET TERUGKOOPGARANTIE! Gelegen in een rustige straat tussen de Claes de Vrieselaan

Nadere informatie

Bergselaan 52 B I - Rotterdam

Bergselaan 52 B I - Rotterdam Bergselaan 52 B I - Rotterdam Vraagprijs 159.500,-- k.k. Omschrijving Bergselaan 52 B I - Rotterdam In prima staat van onderhoud verkerende, verzorgde en sfeervolle ruime 4-kamer jaren 30 bovenwoning op

Nadere informatie

Stadhoudersplein 48 - Rotterdam

Stadhoudersplein 48 - Rotterdam Stadhoudersplein 48 - Rotterdam Vraagprijs 150.000,-- k.k. Omschrijving Stadhoudersplein 48 - Rotterdam In hartje Blijdorp gelegen 2- (voorheen 4-) kamer appartement gesitueerd op de eerste verdieping.

Nadere informatie

Wijnkade 66 - Rotterdam

Wijnkade 66 - Rotterdam Wijnkade 66 - Rotterdam Vraagprijs 239.500,-- k.k. Omschrijving Wijnkade 66 - Rotterdam Op de kop van de haven gelegen netjes onderhouden ruim 4-kamerappartement met een riante keuken en een heerlijk balkon.

Nadere informatie

TE_KOOP HEIJERMANSHOVE 12 / BUYTENWEGH-DE LEYENS / WIJK 26 ZOETERMEER. Vraagprijs: ,= k.k.

TE_KOOP HEIJERMANSHOVE 12 / BUYTENWEGH-DE LEYENS / WIJK 26 ZOETERMEER.  Vraagprijs: ,= k.k. TE_KOOP ZOETERMEER Vraagprijs: 165.000,= k.k. Bouwjaar 1978 Woonoppervlakte 75 m² Inhoud 190 m³ Servicekosten 106,= per maand Aanvaarding In overleg In de groene wijk Buytenwegh-De Leyens ligt op de derde

Nadere informatie

Van Haeringenstraat 70 - Dedemsvaart

Van Haeringenstraat 70 - Dedemsvaart Van Haeringenstraat 70 - Dedemsvaart Sfeervol en karakteristiek en luxe, deze mooie vrijstaande woning heeft het allemaal. Deze instapklare jaren 30 woning staat op een ruim hoekperceel van 430 m² en is

Nadere informatie

Dr. Albert Schweitzerlaan 17 - Hardenberg

Dr. Albert Schweitzerlaan 17 - Hardenberg Dr. Albert Schweitzerlaan 17 - Hardenberg Aan de rand van Hardenberg, met vrij uitzicht over de landerijen, staat deze prachtige en ruime vrijstaande woning. De woning is gebouwd in 1980 en verkeert in

Nadere informatie

Kievitmeen 132 - Harderwijk

Kievitmeen 132 - Harderwijk Vraagprijs 187.500,-- kosten koper Omschrijving In de kindvriendelijke woonwijk Stadsweiden gelegen EINDWONING met aangebouwde stenen berging, voor- en achtertuin. De ligging op korte afstand van het Wolderwijd,

Nadere informatie

Sterrenkroos 19 - Zwolle

Sterrenkroos 19 - Zwolle Sterrenkroos 19 - Zwolle Deze schitterende woning in de Zwolse wijk Stadshagen beschikt over maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers, 2 tuinen en een heerlijk dakterras. Dit alles op een perceel van 266

Nadere informatie

H.A. LORENTZSTRAAT 60 - DEN HELDER

H.A. LORENTZSTRAAT 60 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE H.A. LORENTZSTRAAT 60 - DEN HELDER vraagprijs 117.000,= kosten koper Omschrijving H.A. Lorentzstraat 60 - Den Helder Op de tweede en derde verdieping gelegen appartement met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

TE KOOP: Suiestraat 6 a - Rotterdam

TE KOOP: Suiestraat 6 a - Rotterdam TE KOOP: Suiestraat 6 a - Rotterdam Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving Op de eerste verdieping gelegen, net 4-kamer STARTERSappartement

Nadere informatie

Molstraat 54 - Dedemsvaart

Molstraat 54 - Dedemsvaart Molstraat 54 - Dedemsvaart Deze sfeervolle en karakteristieke vrijstaande woning is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De onderhoudsstaat van deze instapklare woning is dan ook

Nadere informatie

Valckeslotlaan 103 - Goes

Valckeslotlaan 103 - Goes q Valckeslotlaan 103 Goes Vraagprijs 139.000, v.o.n. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Valckeslotlaan 103 Goes 0 % ACTIE. DEZE WONING WORDT VRIJ OP NAAM VERKOCHT. Wat wil dit zeggen..vrij op naam wil

Nadere informatie

Bolnesserkade 864 - Rotterdam

Bolnesserkade 864 - Rotterdam Vraagprijs 159.500,-- k.k. Wisse Makelaardij B.V. De Schoof 82 3341 EB HENDRIK IDO AMBACHT Tel: 078-6840292 Fax: 078-6840177 E-mail: info@wisse.nl Omschrijving In het buitengebied van Rotterdam gelegen

Nadere informatie

Bonte Weverstraat 1 - Slagharen

Bonte Weverstraat 1 - Slagharen Bonte Weverstraat 1 - Slagharen Prachtige vrijstaande woning in Slagharen. Deze schitterende woning in de nieuwe woonwijk Moeshoek is gebouwd in 2009 en beschikt over veel ruimte (625 m³). De totale perceelgrootte

Nadere informatie

Robijnstraat 31 a - Rotterdam

Robijnstraat 31 a - Rotterdam Robijnstraat 31 a - Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Robijnstraat 31 a - Rotterdam In deze rustige straat in het gewilde Kleiwegkwartier bieden wij u een goed onderhouden dubbele bovenwoning

Nadere informatie

Lingestraat 21 - Groningen

Lingestraat 21 - Groningen - Vraagprijs 159.000,= k.k. Vraagprijs 159.000,= k.k. Omschrijving -, 9725 GM. Goed onderhouden gelijkvloerse benedenwoning uit de jaren 30 met royale, zonnige tuin met achterom en een vrijstaande stenen

Nadere informatie

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Vraagprijs 192.500,= k.k. Omschrijving Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u deze royale eengezinswoning

Nadere informatie

Schippersmeen 101 - Harderwijk

Schippersmeen 101 - Harderwijk Vraagprijs 199.500,-- kosten koper Omschrijving WAT EEN FANTASTISCH UITZICHT!! Deze ruime TUSSENWONING is zeer fraai gelegen en heeft direct vanuit de woonkamer een schitterend uitzicht over het Wolderwijd!

Nadere informatie

Zilverschoon 7 Boskoop Vraagprijs 199.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Zilverschoon 7 Boskoop Vraagprijs 199.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Zilverschoon 7 Boskoop Vraagprijs 199.500,-- k.k. Ruime eengezinswoning met garage en achtertuin gesitueerd op het zuiden. De woning is voorzien van 2 kunststof dakkapellen en alle kozijnen zijn vernieuwd

Nadere informatie

Bokkekamp 22 - Harderwijk

Bokkekamp 22 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving Royale TERRASWONING met fantastische buitenruimte (zuiden) op de 1e verdieping en met berging op de begane grond. Dit 3-kamerappartement is fraai gelegen

Nadere informatie

Keizerstraat 34 - Harderwijk

Keizerstraat 34 - Harderwijk Vraagprijs 179.500,-- kosten koper Omschrijving Leuke BINNENSTADSWONING gelegen op een goede locatie in het centrum, nabij de vissershaven en de Vischmarkt. De woning is in 1998 vernieuwd en gemoderniseerd

Nadere informatie

Grote Appelstraat 1 - Groningen

Grote Appelstraat 1 - Groningen - Vraagprijs 149.500,= k.k. Vraagprijs 149.500,= k.k. Omschrijving - /Nieuwe Kijk in t Jatstraat 94 te Markant op hoek van de Grote Appelstraat en de Nieuwe Kijk in t Jatstraat gelegen woonhuis uit het

Nadere informatie

Rooseveltlaan 25 - Harderwijk

Rooseveltlaan 25 - Harderwijk Vraagprijs 498.000,-- kosten koper Omschrijving Download direct de brochure met daarin toegevoegd een New Design met artist impressions van de woning. SPECTACULAIRE PRIJSVERLAGING! Vrijstaand WOONHUIS

Nadere informatie

Rozenlaan Rotterdam

Rozenlaan Rotterdam Rozenlaan 143 - Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Omschrijving Rozenlaan 143 Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Zeer royale en nette jaren '30-bovenwoning gelegen aan een leuke straat in het gezellige

Nadere informatie

Bakenessergracht 96 - Haarlem

Bakenessergracht 96 - Haarlem Bakenessergracht 96 - Haarlem Vraagprijs 399.000,-- k.k. Omschrijving Bakenessergracht 96 - Haarlem EEN ZEER BIJZONDER GRACHTENPAND MET EEN ZELDZAAM KARAKTER..: " De Groene Besem " De naam van deze woning

Nadere informatie

Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Indien u een goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning met serre, diepe zonnige achtertuin, grote schuur en 3 slaapkamers zoekt op een aantrekkelijk prijsniveau,

Nadere informatie

Lovinkstraat 3 - Harderwijk

Lovinkstraat 3 - Harderwijk Vraagprijs 157.500,-- kosten koper Omschrijving STARTERSLENING GEMEENTE HARDERWIJK MOGELIJK* Uitgebouwde TUSSENWONING met BALKON, CARPORT en TUIN, gelegen in de woonwijk Zeebuurt, nabij een basisschool,

Nadere informatie

Tollensstraat 3 - Harderwijk

Tollensstraat 3 - Harderwijk Vraagprijs 169.500,-- kosten koper Omschrijving Ideale MIDDENWONING voor de starter die het geheel naar eigen smaak wil afwerken! Dit betreft namelijk een eenvoudig, maar degelijk woonhuis met vrijstaande

Nadere informatie

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050 - Vraagprijs 110.000,= k.k. Vraagprijs 110.000,= k.k. Omschrijving - Fraai appartement gelegen op de derde verdieping in de wijk Corpus den Hoorn, nabij de winkels van het Overwinningsplein. Indeling:

Nadere informatie

Trumanlaan 2 - Harderwijk

Trumanlaan 2 - Harderwijk Koopsom 127.000,-- kosten koper Omschrijving Deze woning wordt nu tevens aangeboden met de mogelijkheid tot kopen met het EEUWIGDUREND RECHT VAN ERFPACHT voor een vaste niet onderhandelbare koopsom van

Nadere informatie

JAVASTRAAT 74 HENGELO

JAVASTRAAT 74 HENGELO JAVASTRAAT 74 HENGELO JAVASTRAAT 74 HENGELO Vraagprijs 159.500,-- k.k. Te koop: In 2010 verder gemoderniseerde en nabij het centrum gelegen zeer goed onderhouden en royale tussenwoning met uitgebouwde

Nadere informatie

H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER

H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER vraagprijs 100.000,= kosten koper Omschrijving H.A. Lorentzstraat 8 - Den Helder Gewoon een heel leuk hoekappartement waar u zo in kunt! Het appartement

Nadere informatie

Hoogstraat 39 - Enschede

Hoogstraat 39 - Enschede Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Nabij het centrum van Enschede ligt deze goed onderhouden en karakteristieke helft van dubbel woonhuis met een

Nadere informatie

Alberdingk Thijmlaan 56 - Harderwijk

Alberdingk Thijmlaan 56 - Harderwijk Vraagprijs 187.000,-- kosten koper Omschrijving STARTERSLENING GEMEENTE HARDERWIJK MOGELIJK* Heerlijk ruime en goed onderhouden TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en achtertuin op de middag- en

Nadere informatie

Bachdreef 15 - Harderwijk

Bachdreef 15 - Harderwijk Vraagprijs 297.500,-- kosten koper Omschrijving Eigentijds HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met garage en fraai aangelegde tuin met privacy. Op goede locatie gelegen in een ruim opgezet deel van de jonge woonwijk

Nadere informatie

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Ruime eengezinswoning met garage aan de voorzijde, 2 dakkapellen en kunststof kozijnen met dubbel glas. Deze leuke woning is mooi gesitueerd aan een sloot

Nadere informatie

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer nette en geheel vernieuwde TUSSENWONING met 5 slaapkamers, vrijstaande berging en fraai aangelegde tuin op de zonzijde. Gelegen in een rustige woonomgeving,

Nadere informatie

Van Maerlantlaan 38 - Harderwijk

Van Maerlantlaan 38 - Harderwijk Vraagprijs 149.500,-- kosten koper Omschrijving In de plezierige woonwijk Stadsdennen gelegen EINDWONING met vrijstaande stenen berging en besloten tuin met achterom. De ligging aan een woonstraat en in

Nadere informatie

Wethouder Jansenlaan 102 - Harderwijk

Wethouder Jansenlaan 102 - Harderwijk Vraagprijs 144.950,-- kosten koper Omschrijving STARTERSLENING GEMEENTE HARDERWIJK MOGELIJK* De eigenaren van dit APPARTEMENT willen heel graag VERKOPEN (om een unieke kans te kunnen benutten) en hebben

Nadere informatie

Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Deze fraai aan een singel gelegen eengezinswoning met royale uitbouw, grotendeels nieuwe kunststof kozijnen, biedt 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

Schimmelstraat 10 - Harderwijk

Schimmelstraat 10 - Harderwijk Vraagprijs 219.500,-- kosten koper Omschrijving Royale en zeer degelijke HOEKWONING met vrijstaande garage en verzorgde achtertuin met veel privacy en achterom. De ligging is prima op een ruim perceel

Nadere informatie

Julianalaan 50 - Harderwijk

Julianalaan 50 - Harderwijk Vraagprijs 199.000,-- kosten koper Omschrijving Op een geweldig perceel eigen grond ligt deze eenvoudige TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met aangebouwde stenen garage/berging, separate berging en een diepe achtertuin

Nadere informatie

Wieb Zandberg Makelaardij, Taxaties en Advies. Veel gestelde vragen

Wieb Zandberg Makelaardij, Taxaties en Advies. Veel gestelde vragen Wieb Zandberg Makelaardij, Taxaties en Advies Veel gestelde vragen www.wiebzandberg.nl info@wiebzandberg.nl 0566 65 0070 2 wiebzandberg.nl INLEIDING Aan elke aankoop kleven risico's. Bij de aankoop of

Nadere informatie

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving In fraaie en rustige woonwijk op korte afstand van het centrum gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging, strak aangelegde voortuin en diepe achtertuin

Nadere informatie

Fagotdreef 33 - Harderwijk

Fagotdreef 33 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Heerlijk ruim APPARTEMENT met royale en lichte woonkamer en een schitterend vrij uitzicht! Dit 3-kamerappartement is voorzien van een fraai balkon op de

Nadere informatie

Nieuwstraat 1 - Enschede

Nieuwstraat 1 - Enschede Vraagprijs 239.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op loopafstand van het centrum gelegen fraai karakteristiek, in 2004 geheel nieuw gebouwd, halfvrijstaand woonhuis

Nadere informatie

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k.

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k. Meije 19 Bodegraven Vraagprijs 350.000,-- k.k. Vrijstaand woonhuis met aangebouwde berging en vrijstaande houten garage. De woning is zeer fraai en landelijk gelegen. Vrij uitzicht aan zij- en voorzijde.

Nadere informatie

Rotterdam. Snoekstraat 39b. Vraagprijs 69.000,- K.K.

Rotterdam. Snoekstraat 39b. Vraagprijs 69.000,- K.K. Rotterdam Snoekstraat 39b Vraagprijs 69.000,- K.K. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Unieke en betaalbare kans op een

Nadere informatie

BROUWERSTRAAT 39 - DEN HELDER

BROUWERSTRAAT 39 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE BROUWERSTRAAT 39 - DEN HELDER vraagprijs 99.999,= kosten koper Omschrijving Brouwerstraat 39 - Den Helder Kom snel eens kijken in deze woning. Het huis is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd.

Nadere informatie

Groensvoorde 134 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Groensvoorde 134 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Groensvoorde 134 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Ruime, goed verzorgde eengezinswoning op uitstekende woonlokatie met een voortuin en een zonnige op het westen gelegen achtertuin met stenen berging

Nadere informatie

Couperuslaan Harderwijk

Couperuslaan Harderwijk Vraagprijs 217.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer fraai gelegen en prima afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en nette achtertuin met achterom. De ligging is werkelijk uitstekend met

Nadere informatie

H.A. LORENTZSTRAAT 4 - DEN HELDER

H.A. LORENTZSTRAAT 4 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE H.A. LORENTZSTRAAT 4 - DEN HELDER vraagprijs 109.000,= kosten koper huurprijs 650,-- per maand Omschrijving H.A. Lorentzstraat 4 - Den Helder Op de eerste woonlaag, met een vrij uitzicht

Nadere informatie

Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Deze complete woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, buiten zonweringen, een complete keuken en een luxe badkamer, bovendien

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Luxe gerenoveerde en fraai afgewerkte royale eengezinswoning waar u zo in kunt!! Deze zeer mooie woning is o.a. voorzien van kunststof

Nadere informatie

Abel Tasmanstraat 21 - Zwolle

Abel Tasmanstraat 21 - Zwolle Abel Tasmanstraat 21 - Zwolle Vraagprijs 179.000,= k.k. Omschrijving Abel Tasmanstraat 21 - Zwolle Zeer charmante woning met vrijstaande stenen berging en achterom. Het geheel is gelegen in een rustige

Nadere informatie

Rottumeroog ZR Hoofddorp

Rottumeroog ZR Hoofddorp Rottumeroog 276 2134 ZR Hoofddorp Rottumeroog 276 2134 ZR Hoofddorp Inleiding Goed onderhouden 2-kamerappartement uit 2006 met 1 ruime slaapkamer gelegen op de 4e etage met prachtig vrij uitzicht een woonoppervlakte

Nadere informatie

Maltezerlaan 12 - Harderwijk

Maltezerlaan 12 - Harderwijk Vraagprijs 287.500,-- kosten koper Omschrijving Geheel nieuw gebouwd en gesitueerd op de mooiste zijde van het complex "De Commandeur". Dit 3-KAMERAPPARTEMENT met royaal balkon/terras (ca. 11,5 m²) is

Nadere informatie

Deventerweg 17 - Harderwijk

Deventerweg 17 - Harderwijk Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Omschrijving Lekker royaal 4-KAMERAPPARTEMENT gelegen op de 1e en 2e verdieping van een klein complex met balkon en vrijstaande stenen fietsenberging. Ideale ligging

Nadere informatie

Fagotdreef 14 - Harderwijk

Fagotdreef 14 - Harderwijk Vraagprijs 207.500,-- kosten koper Omschrijving Verrassend ingedeelde en keurig afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande berging, voortuin en besloten achtertuin met achterom. De woning is heerlijk centraal

Nadere informatie

Burgemeester Smitweg 23 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 525.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Burgemeester Smitweg 23 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 525.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Burgemeester Smitweg 23 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 525.000,-- k.k. Goed onderhouden en volledig gemoderniseerd vrijstaand woonhuis (burgerbestemming), gesitueerd in het buitengebied van de gemeente Hazerswoude,

Nadere informatie

Rotterdam - Stadscentrum

Rotterdam - Stadscentrum Lauwaars NVM Makelaars Rochussenstraat 61 A Rotterdam - Stadscentrum Vraagprijs 500.000,= k.k. Lauwaars NVM Makelaars Op markante en levendige locatie in het culturele centrum van de stad, aan de rand

Nadere informatie

Prins Frederik Hendriklaan 1 A - Harderwijk

Prins Frederik Hendriklaan 1 A - Harderwijk Vraagprijs 319.000,-- kosten koper Omschrijving Uniek en vrijstaand dertiger jaren WOONHUIS met vrijstaande stenen berging, parkeerplaats en tuin. De woning beschikt nog over diverse kenmerkende details

Nadere informatie

Prins Bernhardlaan 67 Waddinxveen Vraagprijs 215.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Prins Bernhardlaan 67 Waddinxveen Vraagprijs 215.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Prins Bernhardlaan 67 Waddinxveen Vraagprijs 215.000,-- k.k. Multifunctioneel woon-/werkpand. Dit pand is recentelijk losgekoppeld van Prins Bernhardlaan 65. Scheidingswanden zijn dicht gemetseld en waar

Nadere informatie

Potgieterstraat 9 - Harderwijk

Potgieterstraat 9 - Harderwijk Vraagprijs 169.500,-- kosten koper Omschrijving Met zo'n vraagprijs is deze TUSSENWONING ideaal voor de starter die het geheel naar eigen smaak wil afwerken! Dit betreft namelijk een eenvoudig, maar degelijk

Nadere informatie

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Deze vrijstaande woning met garage is gelegen aan een rustige en kindvriendelijke woonstraat met in de nabijheid het gezellige centrum met diverse voorzieningen,

Nadere informatie

Trombonedreef 8 - Harderwijk

Trombonedreef 8 - Harderwijk Vraagprijs 324.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer fraai gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met berging, nette voortuin en eigentijds aangelegde achtertuin grenzend aan een waterpartij. Beschikt over

Nadere informatie

Zandheuvel 11 - Kortenhoef. Vraagprijs ,= k.k.

Zandheuvel 11 - Kortenhoef. Vraagprijs ,= k.k. Zandheuvel 11 - Kortenhoef Vraagprijs 647.500,= k.k. Omschrijving Zandheuvel 11 - Kortenhoef Deze uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis uit 2006 met een zeer exclusieve eigentijdse uitstraling is de

Nadere informatie

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER vraagprijs 125.000,= kosten koper Omschrijving Van Hogendorpstraat 35 A - Den Helder Heerlijk wonen in een ruime hoekwoning met prettig dakterras (aangelegd

Nadere informatie

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Ruime, goed verzorgde eengezinswoning op een zeer fraaie locatie. De woning is vrij gelegen aan de voorzijde en heeft een zonnige op het zuiden gelegen

Nadere informatie

Doggerstraat 14 c - Rotterdam

Doggerstraat 14 c - Rotterdam Doggerstraat 14 c - Rotterdam Vraagprijs 109.500,- k.k. Omschrijving Doggerstraat 14 c - Rotterdam Zeer centraal gelegen ruim 3-kamerappartement (ca. 60m2) met kunststof kozijnen met dubbele beglazing,

Nadere informatie

Smeepoortstraat 2 a - Harderwijk

Smeepoortstraat 2 a - Harderwijk Vraagprijs 424.500,-- kosten koper Omschrijving Comfortabel en royaal APPARTEMENT met fraai terras (zuid) gelegen op de begane grond en met berging en parkeerplaats in het souterrain. Perfect gelegen aan

Nadere informatie

De Valk 69 - Almelo. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo.

De Valk 69 - Almelo. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. Vraagprijs 165.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Aan rustige straat gelegen, in de kindvriendelijke woonwijk Windmolenbroek RUIME 2- ONDER-1-KAP WONING MET GARAGE.

Nadere informatie

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

Wieringenmeen 8 - Harderwijk Vraagprijs 319.000,-- kosten koper Omschrijving LET OP TIJDELIJK: 30.000,-- IN PRIJS VERLAAGD & WONINGRUIL MET VRIJSTAANDE WONING BESPREEKBAAR! Royaal en eigentijds afgewerkt HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS

Nadere informatie

Zuideinde 69 Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zuideinde 69 Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zuideinde 69 Roelofarendsveen Vraagprijs 149.000,-- k.k. Wij bieden u in een kleinschalig appartementencomplex midden in De Veen een keurig 2-kamerappartement op de begane grond. Genieten van de avondzon

Nadere informatie

Van Schendelstraat 20 - Harderwijk

Van Schendelstraat 20 - Harderwijk Vraagprijs 219.500,-- kosten koper Omschrijving In een gezellige woonstraat gelegen, goed onderhouden en uitgebouwde TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en achtertuin op het zuiden met achterom.

Nadere informatie

Molenweg 6 - Hierden

Molenweg 6 - Hierden Vraagprijs 365.000,-- kosten koper Omschrijving Vrijstaand WOONHUIS met OVERKAPPING, GARAGE en BERGING gelegen op een royaal perceel eigen grond van circa 900 m² met voortuin en diepe achtertuin. Het geheel

Nadere informatie

P.C. Hooftplein 35 - Harderwijk

P.C. Hooftplein 35 - Harderwijk Vraagprijs 150.000,-- kosten koper Omschrijving Wat heerlijk veel leefruimte in deze royale 4-KAMERMAISONNETTE met maar liefst 3 balkons gelegen op de 1e en 2e verdieping en een (fietsen)berging in het

Nadere informatie

Stationsplein Harderwijk

Stationsplein Harderwijk Vraagprijs 189.000,-- kosten koper Omschrijving Wilt u rustig, ruim en betaalbaar wonen op een levendige locatie nabij NS-/busstation en op een klein kwartiertje lopen van de oude binnenstad? Dan is dit

Nadere informatie

Leidsevaartlaan BD Rijnsaterwoude

Leidsevaartlaan BD Rijnsaterwoude Leidsevaartlaan 9 2465 BD Rijnsaterwoude Leidsevaartlaan 9 2465 BD Rijnsaterwoude Inleiding Ruime 5-kamer eengezinswoning met zonnige tuin met daarin een ruime tuinberging! Deze nette woning is rustig

Nadere informatie

Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam

Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Vraagprijs 134.500,- k.k. Omschrijving Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Op een rustige locatie in Schiedam-Oost bieden wij u deze royale drie kamer bovenwoning

Nadere informatie

Prinses Marijkestraat 33 Waddinxveen Vraagprijs 150.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Prinses Marijkestraat 33 Waddinxveen Vraagprijs 150.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Prinses Marijkestraat 33 Waddinxveen Vraagprijs 150.000,-- k.k. Aan een mooie straat gesitueerde eengezinswoning met stenen berging in een zonnige achtertuin. Deze leuke centraal nabij het centrum gesitueerde

Nadere informatie

Potgieterstraat 7 - Harderwijk

Potgieterstraat 7 - Harderwijk Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Omschrijving Met zo'n vraagprijs is deze TUSSENWONING ideaal voor de starter die het geheel naar eigen smaak wil afwerken! Informeer naar de STARTERSLENING van de GEMEENTE

Nadere informatie

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO Vraagprijs 169.000, k.k. Te koop: In de wijk Hasseler Es gelegen hoekwoning met berging aan de voorzijde en fraaie, privacy biedende tuin aan de achterzijde. Deze keurig onderhouden eengezinswoning kent

Nadere informatie

van Limburg Stirumstraat 25 - Coevorden

van Limburg Stirumstraat 25 - Coevorden van Limburg Stirumstraat 25 - Coevorden Vraagprijs 109.000,-- k.k. Omschrijving van Limburg Stirumstraat 25 - Coevorden Van Limburg Stirumstraat 25, 7742 AE COEVORDEN In een nette, kindvriendelijke woonstraat,

Nadere informatie

Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Keurige eengezinswoning gesitueerd aan rustige doodlopende straat in Waddinxveen Noord. De woning staat op 143 m² eigen grond en heeft een inhoud

Nadere informatie

Goudsesingel 43 C - Rotterdam

Goudsesingel 43 C - Rotterdam Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Gelegen in een levendig, maar toch ook rustig gedeelte van Rotterdam- Centrum,

Nadere informatie

Jan van Nassaupark 51 - Harderwijk

Jan van Nassaupark 51 - Harderwijk Vraagprijs 269.000,-- kosten koper Omschrijving Zeer fraai en royaal 4-KAMERAPPARTEMENT op de begane grond met berging en parkeerplaats in het souterrain. Dit appartement is gelegen op het uitstekend gesitueerde

Nadere informatie

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op www.hengelo.nl.

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op www.hengelo.nl. Vraagprijs 159.500,-- k.k. Houdt u niet van verbouwen? Of heeft u er geen tijd voor? U wilt gewoon snel in een van binnen en van buiten volledig gerenoveerd huis wonen wat ook nog eens op loopafstand van

Nadere informatie

Sniepweg 52 Waddinxveen Vraagprijs 192.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Sniepweg 52 Waddinxveen Vraagprijs 192.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Sniepweg 52 Waddinxveen Vraagprijs 192.000,-- k.k. Riante uitgebouwde eengezinswoning met een diepe zonnige achtertuin en een schitterend vrij uitzicht over een groenstrook aan de voorzijde. Deze rustig

Nadere informatie

Grote Oosterwijck 21 - Harderwijk

Grote Oosterwijck 21 - Harderwijk Vraagprijs 149.500,-- kosten koper Omschrijving Wil je graag in de binnenstad wonen, maar is je budget beperkt? Dan is dit BINNENSTADSWONINKJE misschien wel wat voor jou!! Het is gelegen op een goede locatie

Nadere informatie

Vondelpark 46 - Harderwijk

Vondelpark 46 - Harderwijk Vraagprijs 187.500,-- kosten koper Omschrijving 7 redenen om nu dit appartement te kopen! 1 Vraagprijs nu met maar liefst 12.000,-- verlaagd 2 Tot 01 juli 2012 maar 2% overdrachtsbelasting 3 Ruim balkon

Nadere informatie

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs 275.000,-- k.k. Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer en parkeerplek op eigen terrein. De woning heeft 4 ruime slaapkamers en een gunstig op de zon gesitueerde

Nadere informatie