Als dromen werkelijkheid worden... Ronse Swimming Club

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Als dromen werkelijkheid worden... Ronse Swimming Club"

Transcriptie

1 Als dromen werkelijkheid worden... p a r t n e r s h ip s

2 Voorwoord Voor u ligt de brochure voor partnerships van (RSC). Graag tonen wij u in deze brochure hoe wij voor uw bedrijf belangrijk kunnen zijn om op een goede en effectieve manier uw bedrijf bekendheid te laten verwerven in de zwemwereld én daarbuiten. Terugkijkend op voorbije seizoenen heeft de club op sportief vlak reeds heel wat mooie prestaties mogen optekenen. Het absolute hoogtepunt daarvan waren de Vlaamse kampioenschappen in februari 2017, waarbij Pauline Vandepoorte het brons behaalde op de 200m vrije slag en Julien Terryn het brons behaald op zowel de 50m als 100m vlinderslag. Op zakelijk gebied blijft het voor RSC als zwemclub zijnde zoeken naar commerciële partners. Nochtans telt onze club een kleine 200 leden, met zowel recreatieve als competitieve zwemmers. Daarnaast is RSC op zowel regionaal, nationaal als internationaal niveau actief. Wilt u na het lezen van deze sponsorbrochure persoonlijk kennis maken met onze club? Ik nodig u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. U kunt contact met ons opnemen door een te sturen naar rsc@mail.zwemfed.be of telefonisch via het nummer +32 (0) Met sportieve groeten Christophe De Paepe Voorzitter RSC

3 Een kijk op ons zwemteam RSC biedt alles wat u van een club mag verwachten. Een team dat op sportief vlak op het hoogste podium presteert en sterke prestaties ambieert, een grote schare supporters en een organisatie met groeiambities. RSC wil binnen enkele jaren een toonaangevende club zijn in België zijn met zwemmers met internationale aspiraties. Missie en Visie RSC zorgt de opleiding van meer dan 180 leden. Dit gaat van watergewenning, over leren zwemmen en vervolmaking, tot jeugdzwemmen op recreatief maar vooral competitief niveau. Eén van de voornaamste doelstellingen RSC is dan ook om aan onze (jonge) topzwemmers de mogelijkheid te geven de beste opleiding te genieten in België en op deze wijze te kunnen doorgroeien tot internationale toppers. Dit alles gebeurt onder (bege)leiding van competente trainers. De algemene werking van de wedstrijdgroep wordt aangevuld met de tips, de kennis en de ervaring Carine Verbauwen, die gekend is tot ver buiten de landsgrenzen voor haar prestaties en haar kennis. Topsport RSC wil alle zwemmers een hoogstaande opleiding aanbieden door middel van een uitstekend begeleid trainerskorps en een prima infrastructuur. RSC wil een maximaal aantal zwemmers opleiden en laten doorstromen naar de VZF, om zo een waardig ambassadeur te zijn voor de stad binnen de zwemsport op het hoogste niveau. Breedtesport RSC wil bijdragen tot de verhoging van sportparticipatie binnen en omstreken. Het is onze bedoeling zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen aan het sporten te krijgen. RSC wil de knowhow en het advies van hoger opgeleide personen gebruiken om het zwemmen in naar een hoger niveau te tillen. Dit zonder zijn eigenheid te verliezen. Maatschappelijk RSC wil aan alle leden de kans bieden zich maatschappelijk te ontplooien, binnen een sportief hoogstaand en zeer aangenaam kader.

4 Ontstaan van RSC In juli 2005 kwamen verschillende (ex-) zwemmers uit en omstreken samen met de bedoeling een nieuwe zwemclub op te starten in. Na contact met de FTFN (de amateursportfederatie van Wallonië) werd alles in het werk gesteld om op 1 november 2005 officieel van start te kunnen gaan. Bij de start telde de club 10 leden, wat snel gegroeid is naar 50, 100, 150 tot zelfs 250. Gezien de beperkte infrastructuur die wij ter beschikking hebben zijn wij genoodzaakt geweest een ledenstop in te voeren. In september 2011, na 6 jaar aangesloten te zijn geweest bij FTFN (later CTFN), beslist het bestuur om zich aan te sluiten bij de Vlaamse amateursportfederatie FROS. 1 jaar later, in september 2012 en onder invloed van Julien Terryn die vanaf dat moment traint in Gent onder leiding van Carine Verbauwen, wordt er van de club uit contact opgenomen met de Vlaamse Zwemfederatie (VZF) en wordt alles in het werk gesteld om op 1 januari 2013 officieel aangesloten te zijn bij de VZF. Dit eerste jaar wordt er meteen één om niet te vergeten, met deelname aan het Belgisch kampioenschap in klein én in groot bad. Sindsdien is de naam RSC niet meer weg te denken op al deze kampioenschappen en weten vele clubs wie RSC is. Het verleden, het heden en de toekomst Niettegenstaande RSC vrij recent werd opgericht heeft de club reeds enkele zwemmers mogen leveren aan de provinciale en nationale selecties van de VZF. Zowel Nathan Van der Bruggen, Pauline Vandepoorte als Gwennaëlle Giot werden reeds geselecteerd om deel te nemen aan de jaarlijkse internationale driekamp. Daarenboven zwom Pauline vorig jaar de opgelegde limiettijden voor de nationale selectie van het Future Team van de VZF. Op internationaal niveau scoort RSC ook... Zo werden er reeds vele medailles gewonnen in Genève en Morges (Zwitserland); Lumbres, Leforest, Arras en Strasbourg (Frankrijk); Almere en Den Haag (Nederland); Werdohl en Hamm (Duitsland), Talinn (Estland); Riccione en Rimini (Italië). Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat een professionele aanpak onze talentvolle jongeren zal stimuleren om de nodige inspanningen te leveren om, net zoals hun voorgangers, een (inter)nationale carrière uit te bouwen.

5 Sportieve doelstellingen De meest begaafde zwemmers worden in de mogelijkheid gesteld hun talenten te ontwikkelen met als doel de club een vooraanstaande rol op nationaal vlak te laten spelen. De topzwemmers zullen voorbereid worden op internationaal niveau teneinde deel te nemen aan de Europese- en Wereldkampioenschappen en, het summum, de Olympische Spelen. Om deze doelstellingen te bereiken werd er een professionele structuur opgezet, genaamd het GOLD team. Deze structuur houdt in dat de begeleiding van de toptalenten op hoog niveau georganiseerd wordt. De middelen die worden opgezet zijn niet min: De aanstelling van een jeugdsportverantwoordleijke in de persoon van Julien Terryn, wiens taak er in bestaat de coördinatie tussen de diverse groepen zowel op zwem technisch, als op bestuurlijk vlak. De nodige trainingsuren en de aanwezigheid van de trainer in elke afdeling. Om een topzwemmer op te leiden is min. 20 uur per week intensieve training noodzakelijk. Niet alleen zwemtraining maar ook opwarming, droog- en krachtraining komen hierbij aan bod. Naast de dagelijkse trainingsuren worden er regelmatig samenkomsten georganiseerd met de kerngroep. De bedoeling is dat de trainers in overleg met de technische commissie een jaarplanning en/of actieplan opstellen, teneinde hun zwemmers op een nog meer adequate wijze te begeleiden. Teneinde internationale voeling te krijgen neemt RSC elk jaar aan diverse internationale wedstrijden deel. Hierbij zullen we vooral oog hebben voor de kwaliteit van de wedstrijd en de verplaatsing. In de ons omringende landen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om deel te nemen aan degelijke internationale competities. Om internationale competities en de Belgische jeugd- en seniorkampioenschappen voor te bereiden wordt er een zomerstage gepland in juli. Bij de BK-stage gaat er ook een kinesist mee. De fysiologische begeleiding neemt Jan Olbrecht, doctor in de fysiologie, op zich. Hij heeft internationale vermaardheid gekregen wat betreft het aanwenden van lactaat-testen als conditieopvolging en begeleiding van topsporters over heel de wereld. De club organiseert op regelmatige basis lezingen i.v.m. voeding, de rol van de ouders tijdens de sportcarrière van hun kind, enz. Ten slotte organiseert de club ook regelmatig bijscholingen voor de lesgevers van de diverse afdelingen.

6 Exposure RSC biedt alles wat U van een club mag verwachten. Een team dat op sportief vlak nationaal op het hoogste podium presteert, een grote schare enthousiaste supporters en een organisatie met groeiambities. RSC wil binnen enkele jaren een toonaangevende club zijn in België zijn met zwemmers met internationale aspiraties. RSC is meer dan zwemmen alleen. Met meer dan 50 competitiezwemmers en meer dan 120 leden heeft de club een groot netwerken in wijde omgeving van. Aangezien op de taalgrens ligt telt onze club ook heel veel Franstalige leden. Onze club vormt dus het ideale podium om uw bedrijf te laten zien: Uiteraard aan de zwemmers, hun familie, vrienden en sympathisanten. Aan de andere sponsoren van de club om samen een netwerk te vormen. Aan toeschouwers bij trainingen en wedstrijden. Aan televisiekijkers van regionale zender AVS en van Sporza bij bijvoorbeeld live uitzendingen van de Flanders Speedo Cup. Aan lezers van de regionale- en landelijke dagbladen. Uw bedrijf wordt in de spotlight geplaatst op verschillende manieren: Op de uitrusting van onze zwemmers, trainers en afgevaardigden. Via de schriftelijke communicatie die vanuit onze club vertrekt. Via onze Facebookpagina. Via boarding (vlaggen, banners, beachflags, enz.) op wedstrijden of andere evenementen die door onze club georganiseerd worden; Op de volgende pagina s vindt u terug welke samenwerkingen er tot stand kunnen komen.

7 Hoofdsponsor van RSC Uw bedrijf kan (een van) de belangrijkste partner(s) van RSC worden. De bijdrage van uw bedrijf bespreken wij graag met u. Wij bieden u in ruil een pak voordelen. Uw logo wordt op de uitrusting gedrukt die de zwemmers, trainers, afgevaardigden,... dragen op wedstrijden en dergelijke. Uw logo wordt vermeld op alle officiële, schriftelijke communicatie vanuit de club naar de zwemmers, hun ouders, andere sponsors en partners toe. Uw logo wordt vermeld op alle affiches, brochures, wedstrijdprogramma s, enz. van de door de club georganiseerde evenementen. U krijgt de mogelijkheid tot adverteren op en linken van uw bedrijfswebsite met de website van de club. Ook via de Facebookpagina van de club kan uw bedrijf in de picture geplaatst worden. Beide pagina s worden wekelijks meerdere keren geüpdatet en dagelijks bekeken. Reclame op boarding, banners, beachflags, enz. bij wedstrijden en evenementen. Deze worden in onderling overleg gebruikt/geproduceerd. U krijgt de kans tot het verspreiden van promotiefolders op wedstrijden. Sponsorpartner van RSC Uw bedrijf en RSC hand in hand. Dat is wat de formule Sponsorpartner inhoudt. De bijdrage van uw bedrijf bespreken wij graag met u. In ruil bieden wij u een pak voordelen. Uw logo wordt vermeld op alle affiches, brochures, wedstrijdprogramma s, enz. van de door de club georganiseerde evenementen. U krijgt de mogelijkheid tot adverteren op en linken van uw bedrijfswebsite met de website van de club. Ook via de Facebookpagina van de club kan uw bedrijf in de picture geplaatst worden. Reclame op boarding, banners, beachflags, enz. bij wedstrijden en evenementen. Deze worden in onderling overleg gebruikt/geproduceerd.

8 WE-sponsor van RSC WE staat niet enkel voor wij als in jij en ik maar we staat ook voor WEbsite en WEdstrijd. Deze formule werd in het leven geroepen kleine(re) zelfstandigen en/of bedrijven die kiezen voor de ondersteuning van meerdere clubs/verenigingen. De bijdrage van uw bedrijf bespreken wij graag met u. In ruil bieden wij u een pak voordelen. U krijgt de mogelijkheid tot adverteren op en linken van uw bedrijfswebsite met de website van de. Ook via de Facebookpagina van de club kan uw bedrijf in de picture geplaatst worden. Reclame op boarding, banners, beachflags, enz. bij wedstrijden en evenementen. Deze worden in onderling overleg gebruikt/geproduceerd. Eventpartner bij de Internationale Meeting van de stad Wenst u zich voornamelijk op events te focussen? Dan hebben wij voor u met de jaarlijkse Internationale Meeting van de stad het perfecte aanbod. De Meeting is uitgegroeid tot een Internationale wedstrijd waar elk jaar honderden binnen- en buitenlandse (o.a. uit Nederland, Duitsland, Engeland en Frankrijk) zwemmers aan deelnemen. De wedstrijd vindt plaats in de maand oktober in het stedelijke zwembad van. Door zijn atypische indeling bereikt deze wedstrijd zowel qua deelnemers als qua publiek een zeer breed en divers publiek. De bijdrage van uw bedrijf aan dit event bespreken wij graag met u. Wij bieden u in ruil een pak voordelen: Uw logo wordt vermeld op alle affiches, brochures, wedstrijdprogramma s, enz. van de wedstrijd. U krijgt de mogelijkheid tot adverteren op en linken van uw bedrijfswebsite met de website van de club. Ook via de Facebookpagina van de club wordt uw bedrijf in de picture geplaatst. Reclame op boarding, banners, beachflags, enz. Deze worden in onderling overleg gebruikt/geproduceerd. U krijgt de kans tot het verspreiden van promotiefolders tijdens de wedstrijd of u kan zelfs een promotiestand in de hall installeren.

9 Overzicht van onze sponsorformules Brons: - logo op alle schriftelijke communicatie - logo op affiches, brochures, wedstrijdprogramma s van de door de club georganiseerde evenementen - reclame door middel van spandoek of beachvlag (door de sponsor in bruikleen aan te leveren) op wedstrijden en evenementen Brons pakket: alle bedragen tot en met 50,00 euro Zilver: - alle punten uit het brons-pakket, alsook: - 2 sets van de jaarlijkse uitgave postkaartjes RSC (1 set bevat 5 unieke collectors-item kaartjes op limited edition, speciaal uitgevenen voor de club) - uw reclame op de jaarlijkse internationale Meeting van de stad - uw logo op de sponsorwall die op tal van foto s zal verschijnen, zowel in druk als digitaal - uitnodigingen voor speciale evenementen Zilver pakket: alle bedragen of sponsorwaarde vanaf 51,00 euro tot en met 150,00 euro Goud: - alle punten uit zowel het brons als zilver pakket, en: - per schijf van 50 euro 2 extra sets collectors kaartjes - mogelijkheid tot adverteren op de website, en linken naar uw website - uw promotieflyers op onze wedstrijden - mogelijkheid om speciale acties aan te bieden aan de leden en sympathisanten van de club via web I mail I facebook Goud pakket: jaarlijkse sponsoring of sponsorwaarde hoger dan 151,00 euro en een vast contract voor 5 jaar. Of contacteer ons voor een Platinum, Tailor made sponsorcontract. Ziet u zichzelf als RSC- partner? Meer informatie over onze club vindt u op en op Indien u interesse heeft in het sponsoren van onze club, kunt u de sponsorverantwoordelijke van contacteren via onderstaande gegevens. Valérie De Ravet +32 (0) valerie@drmedia.be

10 Sponsorcontract - te bezorgen aan Swimming club Wij,, bevestigen hierbij dat contactpersoon... adres... telefoonnummer... adres... website... onze zwemclub heeft gesponsord, met een bedrag van... en neemt hiermee een (omcirkel of doorstreep) brons I zilver I goud I platinum sponsorcontract zoals omschreven in deze brochure. Duurtijd contract van tot Of neemt een individueel Platinum sponsorcontract, zoals overeengekomen met... en opgesteld op... Storting met duidelijke vermelding op rekeningnummer club, BE of cash meegegeven aan clublid en zal het logo en weblink digitaal bezorgen aan valerie@drmedia.be naam en handtekening sponsor naam en handtekening clublid

11 Sponsorcontract - exemplaar sponsor Wij,, bevestigen hierbij dat contactpersoon... onze zwemclub heeft gesponsord, met een bedrag van... en neemt hiermee een (omcirkel of doorstreep) brons I zilver I goud I platinum sponsorcontract zoals omschreven in deze brochure. Duurtijd contract van tot Of neemt een individueel Platinum sponsorcontract, zoals overeengekomen met... en opgesteld op... Storting met duidelijke vermelding op rekeningnummer club, BE of cash meegegeven aan clublid en zal het logo en weblink digitaal bezorgen aan valerie@drmedia.be naam en handtekening sponsor naam en handtekening clublid

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. www.kzk.be KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. www.kzk.be KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW Sponsordossier 2015 Wie zijn wij? De V.Z.W. Koninklijke Kortrijkse Zwemkring is sinds 1912 dé zwemclub van de Guldensporenstad. In haar rijke geschiedenis kende KZK

Nadere informatie

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier SPONSORDOSSIER

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W.   KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier SPONSORDOSSIER KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW Sponsordossier SPONSORDOSSIER 2018-2019 2017 Wie zijn wij? Wie zijn wij? De V.Z.W. Koninklijke Kortrijkse Zwemkring is sinds 1912 dé zwemclub van de Guldensporenstad.

Nadere informatie

ZPC AMERSFOORT is zwemsport voor iedereen

ZPC AMERSFOORT is zwemsport voor iedereen Sponsorgids Krachten bundelen Sinds het seizoen 2015-2016 vormen de verenigingen AZ&PC en De Amer samen één vereniging onder de naam ZPC AMERSFOORT. Een nieuwe naam bij een vertrouwde vaste waarde van

Nadere informatie

Sponsordossier Sipiro

Sponsordossier Sipiro Sponsordossier Sipiro Wie zijn wij? Sipiro vzw is een rope skippingclub in Gent. Onze club is sinds 1996 actief in zowel recreatieve als competitieve rope-skipping. Sipiro vzw telt meer dan 250 leden van

Nadere informatie

Algemene coördinatie. Contact (na 19u): bestuur@ojedegem.be. Annick Van Garsse 0479/45.15.99. Pablo Muys 0498/54.45.24.

Algemene coördinatie. Contact (na 19u): bestuur@ojedegem.be. Annick Van Garsse 0479/45.15.99. Pablo Muys 0498/54.45.24. Algemene coördinatie bestuur@ojedegem.be Contact (na 19u): Annick Van Garsse 0479/45.15.99. Pablo Muys 0498/54.45.24. P a g i n a 2 Geschiedenis van de club Op 15 oktober 1965 werd onder impuls van enkele

Nadere informatie

Sponsoring 2011. www.ostendswimming.be

Sponsoring 2011. www.ostendswimming.be Sponsoring 2011 www.ostendswimming.be Rosc structuur ROSC zwemmen Kleuter - peuter zwemmen Zeesterren (vervolmaking schoolslag) Pinguïns Zeehondjes Regenboogvisjes Competitiezwemmers Conditiezwemmers Beloften

Nadere informatie

Sponsordossier WIN-WIN

Sponsordossier WIN-WIN Sponsordossier WIN-WIN 2016-2017 fondsenwerving@ogk-duffel.be 0496.62.72.17 Introductie 1600 Missie Turnkring Oefening Geeft Kracht Duffel (OGK) heeft als doel het inrichten van kwaliteitsvolle recreatieve

Nadere informatie

Sponsorbeleid 2012-2013

Sponsorbeleid 2012-2013 Sponsorbeleid 2012-2013 Visie op sponsoring Zowel recreatieve als competitieve sport is tegenwoordig niet meer mogelijk zonder financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. De leefbaarheid en de continuïteit

Nadere informatie

Sponsorplan. Z.C. de Vuursche. Contact:

Sponsorplan. Z.C. de Vuursche. Contact: Sponsorplan Z.C. de Vuursche Contact: Martijn Mostert: 06-10986504 Melvin de Vries: 06-53440102 Peter Frans Heek: 06-49333947 Patrick Terschegget: 06-21982306 sponsoring@zcdevuursche.nl www.zcdevuursche.nl/sponsoring

Nadere informatie

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be The Gullegem Jets Vzw Oscar Seynaevelaan 14 8560 Gullegem www.thejets.be WELKOM ALS

Nadere informatie

Adverteren bij LRV. LRV Magazine. Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine!

Adverteren bij LRV. LRV Magazine. Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine! LRV Magazine Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine! De laatste jaren is het LRV Magazine uitgegroeid tot een volwaardig tijdschrift voor de recreatieve ruiter en menner uit België en Nederland. Het LRV

Nadere informatie

1 400m vrije slag dames m vrije slag heren m wisselslag dames OPEN

1 400m vrije slag dames m vrije slag heren m wisselslag dames OPEN Vrijdag 17 april 2015 INZWEMMEN 17u30/ STARTEN 18u30 Zaterdag 18 april 2015 INZWEMMEN 7u30/ STARTEN 8u30 MIDDAGPAUZE - INZWEMMEN 13:00 / STARTEN: 14u00 FINALES - INZWEMMEN 17:45 / STARTEN: 18:00 finale

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER 2019 BMX WIZARDS

SPONSORDOSSIER 2019 BMX WIZARDS SPONSORDOSSIER 2019 BMX WIZARDS Uw contactpersonen Inhoud Voorwoord De Wizards van Wilrijk Een beetje achtergrond Voorstelling van het project Wizards Sponsoring van de club Sponsormogelijkheden Meer informatie:

Nadere informatie

Als dromen werkelijkheid worden...

Als dromen werkelijkheid worden... Als dromen werkelijkheid worden... infobrochure Voorwoord Beste zwemmers, ouders RSC tracht sinds jaar en dag hoge ogen te gooien op alle niveaus. Tot op heden is dit ons steeds gelukt. Gezien de concurrentie

Nadere informatie

Sponsoring 2012. www.ostendswimming.be

Sponsoring 2012. www.ostendswimming.be Sponsoring 2012 www.ostendswimming.be Rosc structuur ROSC zwemmen Kleuter - peuter zwemmen zwemlessen Zeesterren (vervolmaking schoolslag) Pinguïns Zeehondjes Beloften Competitiezwemmers Piranha s Orka

Nadere informatie

Sponsorbeleid

Sponsorbeleid Sponsorbeleid 2015-2016 Visie op sponsoring Zowel recreatieve als competitieve sport is tegenwoordig niet meer mogelijk zonder financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. De leefbaarheid en de

Nadere informatie

Sponsorboekje 2014-2015

Sponsorboekje 2014-2015 Sponsorboekje 2014-2015 Over Zwemclub Losser opgericht 29 september 1965 circa 200 leden en groeit! zwemafdeling in regionale compe>>es waterpoloafdeling in regionale en landelijke compe>>es eigen clubgebouw

Nadere informatie

Hoogstratens Zwem Team. Sponsorboekje

Hoogstratens Zwem Team. Sponsorboekje Hoogstratens Zwem Team Sponsorboekje 2017 Inhoud : Inhoud 2 Wie zijn wij? 3 Bestuursleden/coaches 4 Onze leden 5 Waarom sponsoren? 6 Wat is sponsoring? 7 Uw voordelen 7 De mogelijkheden 9 Wat kan HoZT

Nadere informatie

Zwemclub Schoten

Zwemclub Schoten Zwemclub Schoten 2013-2014 Info-sessie Limieten V(J)K,B(J)K, ZOLA, Secondenregel + ZS-selectie ZS-secondenregel Omrekenen van 25m-bad-tijden naar 50mbad-tijden Gebaseerd op gemiddelde van grote groep Vlaamse

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Ronse Swimming Club Als dromen werkelijkheid worden...

Ronse Swimming Club Als dromen werkelijkheid worden... Infobrochure Ronse Swimming Club Als dromen werkelijkheid worden... Voorwoord Beste zwemmers, ouders RSC tracht sinds jaar en dag hoge ogen te gooien op alle niveaus. Tot op heden is dit ons steeds gelukt.

Nadere informatie

Sponsor bij KHC Leuven

Sponsor bij KHC Leuven Sponsor bij KHC Leuven Wie zijn wij? Hockey - een sport met waarden en uitstraling Hockey zit duidelijk in de lift in België en Vlaanderen. Het aantal leden is de laatste jaren exponentieel gestegen. Bestaande

Nadere informatie

Alkense Oogstfeesten: voor wie ons nog niet kent

Alkense Oogstfeesten: voor wie ons nog niet kent voor wie ons nog niet kent De Alkense Oogstfeesten is een prachtig plattelandsevenement dat de laatste jaren uit zijn voegen barst. Wat ooit startte als een trekpaardkeuring met één wedstrijdring is nu

Nadere informatie

Infovergadering Sint-Truidense Zwemclub STZC

Infovergadering Sint-Truidense Zwemclub STZC Infovergadering Sint-Truidense Zwemclub STZC Inhoud Missie Algemene informatie Aanspreekpunten Doelstellingen Groepsindeling PACO Wedstrijden Competitie Missie De Sint-Truidense Zwemclub draagt bij aan

Nadere informatie

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen vzw 15/08/09 Betreft: Internationale Driekamp Zeeland - W. Vlaanderen - O-Vlaanderen. Beste bestuursleden, Hierbij bezorgen we u alle nodige gegevens voor de internationale driekamp. We hopen jullie massaal

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER Infrastructuurproject

SPONSORDOSSIER Infrastructuurproject SPONSORDOSSIER 2 Wat doet de Brugsche Rugby Club? De Brugsche Rugby Club (BRC) is een sportvereniging die de rugbysport in Brugge en omstreken wil promoten. De BRC organiseert kwalitatieve rugbytrainingen

Nadere informatie

ü er is geen aquagym op maandag 26, woensdag 28 december en maandag 2 januari ü enkel aquagym op woensdag 4 januari 2017

ü er is geen aquagym op maandag 26, woensdag 28 december en maandag 2 januari ü enkel aquagym op woensdag 4 januari 2017 Digitale jaargang 2 Een schitterend 2017 gewenst Het jaar 2016 is weer bijna gedaan en we bereiden ons allemaal voor op de feesten. We wensen jullie allemaal een fijne Kerst en voor allemaal een gelukkig

Nadere informatie

GUY COOLEN Zondag 2 juni 2019 Uitnodiging

GUY COOLEN Zondag 2 juni 2019 Uitnodiging GUY COOLEN Zondag 2 juni 2019 Uitnodiging Beste sportvrienden, Op zondag 2 juni 2019 organiseert De Meerkoet Bree (DMB) haar 13 de Grote Prijs GUY COOLEN. Dit doen we ter nagedachtenis, van een groot zwemmer

Nadere informatie

Sponsorvoorstel Steenwijk 34 Klaverblad Verzekeringen

Sponsorvoorstel Steenwijk 34 Klaverblad Verzekeringen Sponsorvoorstel Steenwijk 34 Klaverblad Verzekeringen Voorwoord Zwem- en poloclub Steenwijk 34 maakt al decennialang deel uit van het rijke, sociale verenigingsleven dat Steenwijk te bieden heeft. Het

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

De Club "Gantoise" ontstond in 1864 met de geboorte van de gymnastiekafdeling

De Club Gantoise ontstond in 1864 met de geboorte van de gymnastiekafdeling Voorstelling Club De Club "Gantoise" ontstond in 1864 met de geboorte van de gymnastiekafdeling De hockeyafdeling werd precies vijftig jaar later opgericht De club telt 1.200 leden (700 Hockey en 500 Tennis),

Nadere informatie

5 de Internationale Grote Prijs GUY COOLEN

5 de Internationale Grote Prijs GUY COOLEN 5 de Internationale Grote Prijs GUY COOLEN 29 mei 2011 Uitnodiging Beste sportvrienden, Op zondag 29 mei 2011 organiseert De Meerkoet Bree (DMB) haar 5de internationale Grote Prijs GUY COOLEN. Dit doen

Nadere informatie

Op weg naar de Olympische Spelen 2024

Op weg naar de Olympische Spelen 2024 Op weg naar de Olympische Spelen 2024 sponsorbrochure Thomas Sibbald Badminton seizoen 2018-2019 Inhoudsopgave Wie ben ik? pag. 3 Behaalde resultaten pag. 4 Als u mij sponsort levert dat geld op. pag.

Nadere informatie

Competitie Benjamins en ouder

Competitie Benjamins en ouder Competitie Benjamins en ouder Benjamins : 1 ste jaar ( 11 jaar ) Trainingsuren : maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18h00 20h00 ( van 18h00 tot 18h30 lichaamsscholing ) Minimum vereist

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE DE WARRE

SPONSOR BROCHURE DE WARRE 2016-2017 SPONSOR BROCHURE DE WARRE VOORWOORD Na 10 succesvolle jaren is Hippisch Centrum De Warre stilaan aan verandering toe. De Warre zal zich vanaf het komende winterseizoen meer focussen op haar internationale

Nadere informatie

Infobrochure. Zwemmen Gezond en Leuk voor Iedereen. Wat heeft LZV te bieden?

Infobrochure. Zwemmen Gezond en Leuk voor Iedereen. Wat heeft LZV te bieden? Wat heeft LZV te bieden? Infobrochure LZV is een Zwemclub waar je vanaf 5 jaar kan leren zwemmen of de zwemsport recreatief kan beoefenen. We zijn van het principe dat huiswerk en school prioriteit 1 bij

Nadere informatie

adverteren Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010

adverteren Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010 adverteren www.rbihf.be www.kbijf.be www.hockeyref.be Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010 ROYAL BELGIAN ICE-HOCKEY FEDERATION KONINKLIJKE BELGSICHE IJSHOCKEY FEDERATIE FEDERATION

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Clubgegevens. Voorwoord door de voorzitter. Sponsorpakketten. Sponsormogelijkheden. Contactgegevens

Inhoudsopgave. Clubgegevens. Voorwoord door de voorzitter. Sponsorpakketten. Sponsormogelijkheden. Contactgegevens SPONSORDOSSIER Inhoudsopgave Clubgegevens Voorwoord door de voorzitter Sponsorpakketten Sponsormogelijkheden Contactgegevens Clubgegevens Benaming Ursus ZwemClub Zwevegem vzw (UZKZ) Oprichting 1964 Aangesloten

Nadere informatie

Onderzoek naar het topsportklimaat in Vlaanderen

Onderzoek naar het topsportklimaat in Vlaanderen Onderzoek naar het topsportklimaat in Vlaanderen Is in Vlaanderen een klimaat aanwezig voor topsporters om goed te presteren? Met welke omgevingsfactoren hebben topsporters te maken en in hoeverre kunnen

Nadere informatie

6 de Internationale Grote Prijs GUY COOLEN 27 mei 2012 Uitnodiging

6 de Internationale Grote Prijs GUY COOLEN 27 mei 2012 Uitnodiging 6 de Internationale Grote Prijs GUY COOLEN 27 mei 2012 Uitnodiging Beste sportvrienden, Op zondag 27 mei 2012 organiseert De Meerkoet Bree (DMB) haar 6de internationale Grote Prijs GUY COOLEN. Dit doen

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

INTERNATIONALE CYCLOCROSS VIP & SPONSORDOSSIER

INTERNATIONALE CYCLOCROSS VIP & SPONSORDOSSIER VESTINGCROSS Zondag 12 februari 2017 INTERNATIONALE CYCLOCROSS VIP & SPONSORDOSSIER 1 www.vestingcrosshulst.nl 1 VIP & Sponsordossier Voorwoord - Burgemeester Jan-Frans Mulder p. 3 VIP formules Vestingcross

Nadere informatie

TEAM TEMPTATION SPONSORMAP. Nationale synchro teams SEIZOEN 2012-2013 MEI 2012 MEI 2013. www.teamtemptation.be

TEAM TEMPTATION SPONSORMAP. Nationale synchro teams SEIZOEN 2012-2013 MEI 2012 MEI 2013. www.teamtemptation.be TEAM TEMPTATION SPONSORMAP SEIZOEN 2012-2013 Nationale synchro teams MEI 2012 MEI 2013 www.teamtemptation.be SEIZOEN 2012-2013 TEAM TEMPTATION is ons nationaal paradepaardje in de synchro sport!!! Ondertussen

Nadere informatie

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken Aanleiding UZSC heeft heel wat bereikt: stevig aanwezig in de top van het Nederlandse waterpolo bij de mannen en de vrouwen, een bloeiende jeugdopleiding

Nadere informatie

@LA-TURBO-BONUS (SPREEK UIT ATLA-TURBO-BONUS)OMDAT DE ATLETEN HUN TURBO ZULLEN MOETEN GAAN OPZETTEN, BONUS OMDAT WE DIT BOVENOP IETS BESTAAND GEVEN.

@LA-TURBO-BONUS (SPREEK UIT ATLA-TURBO-BONUS)OMDAT DE ATLETEN HUN TURBO ZULLEN MOETEN GAAN OPZETTEN, BONUS OMDAT WE DIT BOVENOP IETS BESTAAND GEVEN. REGLEMENT IVM HET BELONINGSSYSTEEM NAAR DE TOPATLETEN VAN ATLA TOE, GENAAMD @LA-TURBO-BONUS 2018 @LA-TURBO-BONUS (SPREEK UIT ATLA-TURBO-BONUS)OMDAT DE ATLETEN HUN TURBO ZULLEN MOETEN GAAN OPZETTEN, BONUS

Nadere informatie

SPONSORmagazine 1

SPONSORmagazine 1 sponsorplan VZC waterpolo 2018-2019 SPONSORmagazine 1 INTRODUCTIE vzc waterpolo VZC is al meer dan 80 jaar de zwemsportvereniging van Veenendaal en omgeving. Ooit startte de vereniging in het Bergbad in

Nadere informatie

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties.

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties. Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols Samen werken aan sportieve prestaties. Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Een initiatief van het bestuur

Nadere informatie

Partnerdossier. Badmintonclub Drive BC. Seizoen 2015-2016. Veldschansstraat 3, 9200 Dendermonde Copyright Drive BC vzw Info@drivebc.

Partnerdossier. Badmintonclub Drive BC. Seizoen 2015-2016. Veldschansstraat 3, 9200 Dendermonde Copyright Drive BC vzw Info@drivebc. Partnerdossier Badmintonclub Drive BC Seizoen 2015-2016 Veldschansstraat 3, 9200 Dendermonde Copyright Drive BC vzw Info@drivebc.be Wie we zijn In 2010 bestond badmintonclub Drive BC 30 jaar. Naast de

Nadere informatie

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neemt u dan contact op met één van de leden van de Commerciële Commissie of via

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neemt u dan contact op met één van de leden van de Commerciële Commissie of via Sponsoring bij TOP/SolarCompleet Sport is niet alleen een populaire manier van vrijetijdsbesteding, maar levert ook een wezenlijke bijdrage aan de samenleving. Topsport is ook een bron van nationale trots

Nadere informatie

LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER

LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER Wat is écouter? écouter is een buurtfestival met live muziek en originele animatie voor jong en oud in de buurt van de Pieter Coutereelstraat in Leuven.

Nadere informatie

Koninklijke Leuvense Zwemclub v.z.w. Secretariaat KLZC Jan Van Gorp Janseniusstraat 63 3000 Leuven secretaris@klzc.be

Koninklijke Leuvense Zwemclub v.z.w. Secretariaat KLZC Jan Van Gorp Janseniusstraat 63 3000 Leuven secretaris@klzc.be Koninklijke Leuvense Zwemclub v.z.w. 1 Secretariaat KLZC Jan Van Gorp Janseniusstraat 63 3000 Leuven secretaris@klzc.be Welkom bij de Koninklijke Leuvense Zwemclub KLZC! Als club stellen we ons tot doel

Nadere informatie

Wat na de zwemschool?

Wat na de zwemschool? Wat na de zwemschool? Mei 2015 Swimming Club Zaventem Agenda De zwemschool Sportief zwemmen Competitie zwemmen Een competitiezwemmer Een ouder 16 Mei 2015 2 De zwemschool Einde van de zwemschool: Degelijke

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

Sponsormap 15-16. Turnkring Geluwe

Sponsormap 15-16. Turnkring Geluwe Sponsormap 15-16 1.Historiek : Hoe het ooit begon... In het jaar 84 kwam er een dame op het idee gekomen om onze jeugd wat disciplines van de turnsport aan te leren. De pionier van de turnkring was zeer

Nadere informatie

Brass Band Heist heeft uw steun nodig!

Brass Band Heist heeft uw steun nodig! Sponsor Brochure Brass Band Heist heeft uw steun nodig! Om financieel en organisatorisch als vzw goed te kunnen functioneren en wij ook een hoge muzikaliteit en kwaliteit willen blijven garanderen, is

Nadere informatie

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt.

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt. Sponsordossier 6hM³ in het kort Op 2 mei 2015 organiseert een groep vrienden, ondersteund door de sportraad, een nieuw event in Merksplas. Die eersteling gaat door op de Kolonie aan de vernieuwde grote

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE DE WARRE

SPONSOR BROCHURE DE WARRE 2017-2018 SPONSOR BROCHURE DE WARRE VOORWOORD Na 11 succesvolle jaren is Hippisch Centrum De Warre stilaan aan verandering toe. Met de vele nieuwe concurrentie in de buurt hebben we besloten om ons vanaf

Nadere informatie

AZ&PC AMERSFOORT WWW.AZPC.NL

AZ&PC AMERSFOORT WWW.AZPC.NL AZ&PC AMERSFOORT WWW.AZPC.NL AZ&PC AMERSFOORT ~ Opgericht op 29 mei 1910 ~ Eén van de oudste zwemsportclubs van Nederland ~ Richt zich op alle sporttakken: synchroonzwemmen, waterpolo schoonspringen en

Nadere informatie

ESKABEE 1935 SPONSORMAP. Seizoen 2011-2012 ESKABEE.BE

ESKABEE 1935 SPONSORMAP. Seizoen 2011-2012 ESKABEE.BE ESKABEE 1935 SPONSORMAP Seizoen 2011-2012 ESKABEE.BE 2 U kan deze sponsormap downloaden op /downloads/sponsormap.pdf 3 WAT IS ESKABEE? Eskabee 1935 is een vereniging die als doel heeft om KSK Beveren als

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE COMPETITIE

ONTHAALBROCHURE COMPETITIE Zwemclub sinds 1935 ONTHAALBROCHURE COMPETITIE 2016-2017 Inhoud ZOLA Algemeen 2 De Competitie groepen 3 Stages 4 Lidgelden 5 Aankoop Zwemmateriaal 6 contactpersonen 6 "Een plaats voor iedere zwemmer Een

Nadere informatie

LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER

LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER Wat is écouter? buurtfestival Pieter Coutereelstraat Leuven live muziek van Leuvense topartiesten originele animatie voor jong en oud lekker en betaalbaar

Nadere informatie

Swimming Club Zaventem vzw!

Swimming Club Zaventem vzw! Welkom in de zwemschool van Swimming Club Zaventem vzw! INFORMATIEBROCHURE 03/12/2015 www.scz.be 0 Inhoud 1. Welkom! 2 2. Hoe inschrijven? 2 3. De zwemuren 3 4. Hoe verloopt de eerste les? 3 5. Het zwemseizoen

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie is voor hen de enige kans. Een transplantatie

Nadere informatie

Na 1 jaar 150 zwemmers Na 2 jaar 250 zwemmers VISIE: groeien naar de Belgische zwemtop Hiervoor is een herstructurering nodig Zwemmers Opgeleide trainers - lesgevers Water (trainingswater) Structuur

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE 2019

SPONSOR BROCHURE 2019 SPONSOR BROCHURE 2019 Historische achtergrond In 2013 werd de 10 van Noordwijk geïntroduceerd als opvolger van de populaire LiptonIce Run die Noordwijk ooit rijk was. Dat het hardloopevenement in een behoefte

Nadere informatie

SWOT-analyse o.b.v. vorige bevragingen en beleidsplannen + enquête 2011

SWOT-analyse o.b.v. vorige bevragingen en beleidsplannen + enquête 2011 SWOT-analyse o.b.v. vorige bevragingen en beleidsplannen + enquête 2011 COMPETITIETRAININGEN Trainingsuren vallen meestal op gunstige momenten - Clubs krijgen te weinig zwemwater ter beschikking Clubs

Nadere informatie

Sponsorboekje Seizoen

Sponsorboekje Seizoen Sponsorboekje Seizoen 2017-2018 Sponsorboekje HT Zwijnaarde 2017-2018 1 Inhoudstafel Voorwoord 3 Wedstrijdkledij 5 Andere kledij 8 Zichtbaarheid rond het terrein 9 Wedstrijdballen en -tickets 10 Meter/Peterschap

Nadere informatie

Werkingsverslag. 31 december. Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost- Vlaanderen

Werkingsverslag. 31 december. Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost- Vlaanderen Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost- Vlaanderen 31 december Werkingsverslag 2014 Verslag over de werking van de Oost- Vlaamse zwemfederatie en haar zwemclubs in het werkjaar 2014. Ria

Nadere informatie

Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht.

Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht. Algemeen Reglement Vlaams-Brabant Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht. Inhoudstafel 1. ALGEMEEN... 2

Nadere informatie

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden! Sponsorplan Noord Nederland heeft turnsters om trots op te zijn!!!! TurnGroep Noord is een vereniging in de gemeente Tynaarlo. De vereniging is opgericht op 1 juli 2011 en heeft ten doel het verzorgen

Nadere informatie

Almelose Atletiek vereniging Sisu

Almelose Atletiek vereniging Sisu AAV SISU een korte introductie: Graag stellen we u voor aan A.A.V. SISU. Maar waarschijnlijk is dit niet eens nodig want SISU is één van de bekendste atletiek verenigingen van Almelo en omstreken. A.A.V.

Nadere informatie

p Sponsor. Uwbelang. Groei.

p Sponsor. Uwbelang. Groei. SPONSORBROCHURE 2016-2017 Inhoud@vvBavel Mogelijk @vvbavel p10-14 Sponsor @vvbavel p4 Uwbelang @vvbavel p9 Groei @vvbavel p5 Resultaat @vvbavel p8 Maatschappij @vvbavel p6-7 Sponsor@vvBavel Waarom sponsoring?

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 27 mei 2018 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE volwassenen (vanaf 18j tot..) "Een plaats voor iedere zwemmer. Een thuis voor recreatieve & sportieve prestaties"

ONTHAALBROCHURE volwassenen (vanaf 18j tot..) Een plaats voor iedere zwemmer. Een thuis voor recreatieve & sportieve prestaties Zwemclub sinds 1935 ONTHAALBROCHURE volwassenen (vanaf 18j tot..) 2016-2017 Inhoud Algemeen 2 Lidgeld 3 Aankoop Zwemmateriaal 4 Contactpersonen 5 "Een plaats voor iedere zwemmer Een thuis voor recreatieve

Nadere informatie

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene.

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Reeds voor de achttiende maal staan het bestuur en de leden van KLJ- Stekene in voor de organisatie van

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

Wedstrijdprogramma. PAUZE (5 min.) 19 4 X 50 M WISSELSLAG DAMES Open categorie X 50 M WISSELSLAG HEREN Open categorie.

Wedstrijdprogramma. PAUZE (5 min.) 19 4 X 50 M WISSELSLAG DAMES Open categorie X 50 M WISSELSLAG HEREN Open categorie. Wedstrijddeel 1 (Voormiddag) Inzwemmen: Eerste start: 08.00 uur 09.00 uur Wedstrijdprogramma 01 100 M VLINDERSLAG HEREN Geboren in 2004 en ouder. 02 100 M RUGSLAG DAMES Geboren in 2004 en ouder. 03 50

Nadere informatie

TECHNISCHE CEL ZWEMMEN FROS

TECHNISCHE CEL ZWEMMEN FROS TECHNISCHE CEL ZWEMMEN FROS WWW.FROS.BE ALGEMEEN TECHNISCH REGLEMENT 1/1 Versie 13/12/2008 Inhoud : INHOUD :...2 Algemeen...2 Art 1:...2 HOOFDSTUK 1: AANSLUITINGSBEWIJZEN COMPETITIETOELATINGEN....2 Art

Nadere informatie

Seizoen 2018/2019. Il Primo Sponsor informatie

Seizoen 2018/2019. Il Primo Sponsor informatie Seizoen 2018/2019 Il Primo Sponsor informatie Sponsoring: Een mooie kans voor u en Il Primo Voor u ligt de Sponsorbrochure die inzicht geeft in de mogelijkheden die Skiclub Il Primo u als sponsor te bieden

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Sponsorplan TurnGroep Noord

Sponsorplan TurnGroep Noord Sponsorplan Sponsorplan TurnGroep Noord Noord-Nederland heeft topturnsters op trots op te zijn! TurnGroep Noord is een nieuwe vereniging die zich ten doel heeft gesteld om kwalitatief hoogstaand turnen

Nadere informatie

Sponsorplan 2010-2011

Sponsorplan 2010-2011 Sponsorplan 2010-2011 De vereniging en haar activiteiten De Haagse Zwemvereniging ZDHC is op 1 januari 1980 ontstaan door een fusie van twee Haagse zwemverenigingen, Die Haghe en H.C.Z.-ZWIP. ZDHC wil

Nadere informatie

PONSORMAP.

PONSORMAP. PONSORMAP www.bbchamme.be Een kort blik in het verleden: In het pad van de wuiten Ontstaan vanuit de vroegere club Bavo Moerzeke, die onder leiding van Louis Coppens gedurende meer dan 40 jaar basketbal

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2018

SPONSORBROCHURE 2018 SPONSORBROCHURE 2018 Datum: 17 maart 2018 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2018 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014 TOPVOLLEY ANTWERPEN BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014 TOPVOLLEY ANTWERPEN EEN STRATEGISCH PRODUCT Topvolleybalteam met een nationale

Nadere informatie

5OScouts SPONSORDOSSIER. Genk Centrum 1962-2012

5OScouts SPONSORDOSSIER. Genk Centrum 1962-2012 5OScouts Genk Centrum 1962-2012 SPONSORDOSSIER WAT IS SCOUTS GENK CENTRUM? Scouting is een jeugdwerking waar ploegwerk, inspraak, zelfwerkzaamheid, engagement en dienst de vijf basispijlers van onze aanpak

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

Sponsorbeleid ASV Eibergen

Sponsorbeleid ASV Eibergen Sponsorvoorstel Sponsorbeleid ASV Eibergen Missie, Doelstelling en Kernwaarden Het is 2020 en de voorzitter van ASV Eibergen vertelt ten overstaande van vele sportclubs en vrijwilligers uit Berkelland

Nadere informatie

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA TOPVOLLEY ANTWERPEN BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN 2012-2013 TOPVOLLEY ANTWERPEN EEN STRATEGISCH PRODUCT Topvolleybalteam met een nationale uitstraling en

Nadere informatie

UURNE 68e KUURNE - BRUSSEL - K ebruari 2016 Zondag 28 f/partnerships Sponsoring

UURNE 68e KUURNE - BRUSSEL - K ebruari 2016 Zondag 28 f/partnerships Sponsoring R U U K RUSSL - B 16 0 R 2 U i r U a 68 K ndag 28 febrrutnerships e Zo S ng / i r o s n po Pa Beste, Kuurne-Brussel-Kuurne, KBK, is de legendarische wielerklassieker van het openingsweekend. en zondag

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER DIRK VAN TICHELT

SPONSORDOSSIER DIRK VAN TICHELT Contact: m_tack@hotmail.com Gsm: +32(0)486/30.61.59 SPONSORDOSSIER DIRK VAN TICHELT INLEIDING Dit dossier is bedoeld voor het bekomen van sponsoring voor Dirk Van Tichelt. Vandaag de dag is topsport alleen

Nadere informatie

Badmintonclub t PLÊMKE VZW Sponsoring

Badmintonclub t PLÊMKE VZW Sponsoring Beste sympathisant, U maakt via deze aanvraagbrief voor sponsoring voor het eerst kennis met Badmintonclub t Plêmke vzw of toonde in het verleden interesse om onze badmintonvereniging te sponsoren? Dan

Nadere informatie

Kleine stage. 14 augustus 20 augustus 2016 Provinciaal domein De Gavers Geeraardsbergen. Zwemclub sinds Nieuwsbrief mei 2016

Kleine stage. 14 augustus 20 augustus 2016 Provinciaal domein De Gavers Geeraardsbergen. Zwemclub sinds Nieuwsbrief mei 2016 Zwemclub sinds 1935 Nieuwsbrief mei 2016 Kleine stage We gaan elke dag 1,5 uur zwemmen in het nabijgelegen Gaversbad. Daarnaast organiseren we dagelijks tal van verschillende (sport)activiteiten. We zorgen

Nadere informatie

Visie Zwemvereniging ZV-Zaltbommel

Visie Zwemvereniging ZV-Zaltbommel Nieuw Zwembad Zaltbommel Visie Zwemvereniging ZV-Zaltbommel Huidige Situatie Op dit moment traint ZV-Zaltbommel 3x per week 3 uur in zwembad Akwamarijn. De grootte van het zwembad is op dit moment de voornaamste

Nadere informatie

Zwemclub sinds 1935 ONTHAALBROCHURE COMPETITIE

Zwemclub sinds 1935 ONTHAALBROCHURE COMPETITIE Zwemclub sinds 1935 ONTHAALBROCHURE COMPETITIE 2019-2020 Inhoud ZOLA algemeen 2 Zwemgroepen 3 * C7 3 * C6 3 * C5 3 * C4 3 *C3 3 *C2 3 *C1 3 *S3 3 *S2 3 *S1 3 Engagement ouders 4 Vakanties en verlofdagen

Nadere informatie

Mis dit evenement niet!

Mis dit evenement niet! SPONSORBROCHURE 7 OKTOBER 2018 Nationaal Tornooi 2018 7 oktober 2018, Nationaal Tornooi LRV Paarden! Ruiters! Amazones! Menners! LRV betekent vooral paardrijden in verenigingsverband en daar zijn we in

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

16 September. Infoavond

16 September. Infoavond 16 September Infoavond Trainersteam Dirk Stef Isabelle Joren Fien / Jelle / Natacha / Philippe Begeleiding trainingen Groepen Trainer Maandag A - B - C - D - E Dirk, Fien Dinsdag A - B - C - D Dirk, Stef

Nadere informatie