Week oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda. Korte terugblik

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Week oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda. Korte terugblik"

Transcriptie

1 Korte terugblik Inmiddels zijn er 7 weken van het nieuwe schooljaar verstreken. Het was niet het makkelijkste opstartjaar. In de laatste week van de vakantie kregen we te maken met een totale netwerkmigratie. Het fijne was dat alle oude devices vervangen werden voor nieuw. Nieuwe computers voor de leerkrachten, chromebooks en laptops voor de kinderen. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! De schaduwkant was het gebruik. Het heeft lang geduurd voordat alles goed werkte. Dit hield in dat veel leerkrachten niet optimaal de lessen konden aanbieden en vereiste het her en der behoorlijk wat van de flexibiliteit en creativiteit van het team. Digiborden die niet goed waren aangesloten, digipennen die het niet deden, software wat nog niet was geïnstalleerd. Kortom een gedoe. Daarnaast kennismaken met een nieuwe groep. Aandacht geven aan groepsvorming, startgesprekken, schoolreis, kamp, nationale sportweek, kinderboekenweek. Afsluiten van de jaarplannen en weer nieuwe opstellen voor het komende jaar met de speerpunten van onderwijsontwikkeling. Het schooljaar loopt in deze van 1 oktober tot 1 oktober. Maar met name de impact van een nieuw digitaal systeem was erg groot (en er zijn nog een paar open eindjes). Hierdoor liep een aantal zaken wat langs elkaar heen ook in de interne en onderlinge afstemming. Het heeft al met al wat meer tijd nodig gehad om te settelen dan normaal. Dat we er als team intern tegenaan liepen, was al vervelend maar het is helemaal vervelend wanneer u als ouder er last van heeft en dat is zeker het geval geweest. Een aantal data zijn te snel gecommuniceerd. Dat maakt dat er een paar keer aanpassingen zijn gedaan in de kalender en dat is met de huidige drukke agenda s ontzettend vervelend. Het is ook niet zoals we willen werken. Er wordt juist naar gestreefd om alles zo goed mogelijk te communiceren zowel naar de kinderen als naar de ouders. Onze excuses voor dit ongemak. Agenda Afsluiting kinderboekenweek Herfstvakantie: maandag 22 t/m 26 oktober e schoonmaakavond 6-11 Avond voor groepsouders Week van 12 november: open lesweek Week van 19 november: spreekuur 2

2 De open lesweek Dit is een nieuw item binnen het kader van ouderbetrokkenheid. Deze wordt gehouden in de week van 12 november. We zullen u hiervoor na de vakantie officieel uitnodigen. IN de open lesweek ( exacte tijden worden nog doorgegeven) willen u de gelegenheid geven om een kijkje achter de schermen te nemen. De school in bedrijf. Tevens heeft u die week de mogelijkheid om de plannen van de architect te bekijken wat betreft de inrichting van de school. Dit is een echte aanrader want het betreft een complete metamorfose. In diezelfde week zijn er een tweetal momenten, te weten woensdag 14 november en vrijdag 16 november, waarbij het mogelijk is u te helpen met de ouderapp, wanneer deze niet goed werkt of de vragen over het gebruik van de app te stellen. Er staan dan twee ouders ( van de projectgroep website) om u te helpen. Vanuit de projectgroep Maandagavond 15 oktober is de projectgroep website bij elkaar gekomen. De projectgroep heeft deze avond de finale test voor de vernieuwde APP kunnen uitvoeren en akkoord gegeven. Naar verwachting kunt u de update in de herfstvakantie downloaden. In deze nieuwe versie zult u als ouder / verzorger moeten inloggen om de groep van uw kind te kunnen volgen. Hiermee borgt de school ook dat bijvoorbeeld foto s niet benaderbaar zijn voor buitenaf. Vanuit de school zult u worden geholpen om het inloggen zo goed mogelijk te laten verlopen. U ontvangt hierover nog een mail. Na de uitrol van de APP zal de projectgroep zich toeleggen op vernieuwing van de 7klapper. Heeft u tips ter verbetering van de website of de APP? Altijd welkom! U kunt o.a. doorgeven via de button ideeënbusje in de APP.

3 Speerpunten t.a.v. ( onderwijs) ontwikkeling * Invoering nieuw rapport * Daltononderwijs; blijvend ontwikkelen * Communicatieplan en duidelijke communicatielijnen * Inrichting school en aanpassing plein (start in 2019) * Borgen van nieuwe methoden en de daarbij behorende afspraken * Verdere invoering van cito versie 3.0 * Naast geschiedenis (afgelopen jaar), natuur invoeren vanuit 4x wijzer * Opbrengsten; blijven monitoren *Oriëntatie rondom methode, methodiek sociaal emotionele vorming 14 okt okt 14 K T H E T :

4 Voorstelling van de milieuraad met het thema "bomen" De beide groepen 5 zijn de afgelopen weken naar een voorstelling van de milieuraad met het thema "bomen" geweest. Meneer Durk nam ons mee het bos in met ontbijt, liedjes en ochtendgymnastiek. Hij vertelde ons over de dikste boom van Nederland. Weet u hoe dik deze boom is? De groepen 5 konden met hun hele klas en hun juf er gemakkelijk in! Na het zingen en luisteren over al Durk zijn opa s die hem het vak van boomwachter hadden geleerd mochten de kinderen zelf aan de slag. Ze hebben buiten bladeren gezocht en basten van bomen getekend op een heel leuke, makkelijke manier. Vraag maar eens aan uw kind uit groep 5. De bladen die in het bomenboek van de opa van Durk zitten hebben de groepjes aangevuld met nieuwe blaadjes. Het is de bedoeling - de juf heeft het zelfs beloofd :) - dat juf en de kinderen het boek gaan volmaken. De andere twee activiteiten bestonden uit het maken van een groepsstamboom en het zelf maken van een appelflap. Deze konden de kinderen nog heerlijk opeten voordat de terugreis naar school begon. Een leuke, geslaagde natuurochtend!

5 Verbindend groen plein De laatste maanden zijn we bezig, in samenwerking met Arcadis, Gemeente Zwolle en Partou, plannen te realiseren om het schoolplein drastisch op te knappen. Het plein heeft onze eerste prioriteit. Arcadis heeft schetsen gemaakt naar aanleiding van input van de leerlingenraad en studenten van Cibap. Uiteraard is dit plan nog niet definitief. Dit houdt in dat voortschrijdend inzicht maakt dat in de loop der tijd een en ander nog kan worden aangepast. We zijn op dit moment ook in de fase beland om bij diverse instanties en stichtingen subsidies aan te vragen. Er valt meer te zeggen. Na de nodige gesprekken met betrokken partijen werd duidelijk dat er veel behoefte is om een groot deel van de wijk rondom de school erbij te betrekken. Voorbeeld: Als er een moestuin op een plek bij school komt, hoe houden we dat dan goed in stand? We zijn dan afhankelijk van sociale controle. Of wat te denken van het vele verkeer tijdens het halen en brengen van de kinderen. Welke mogelijkheden zijn er voor A walking schoolbus. M.a.w. kunnen we spelelementen in de wijk naar school realiseren zodat we verkeer reduceren. Eenzaamheid bij jeugdigen en ouderen ( Zonnehuis) verplichten ons om verder te denken dan ons schoolplein alleen. Hoe komen we met hen in contact ( een bewegingspark? ), waar zijn win win mogelijkheden te behalen? Kan de Stadshoeve een rol van betekenis zijn? Om meer inzicht van behoeften in de wijk te krijgen zijn studenten van Windesheim afgelopen weekend op missie gegaan. Inventariseer behoefte, waar en hoe kunnen we verbinden. Aan de hand daarvan hebben zij aan het einde van het weekend presentaties gehouden waar zij hun bevindingen, ideeën en of oplossingen hebben gedeeld. Last but not least. Er zijn intern ook de nodige plannen voor een facelift. Hiervoor is groen licht gegeven en is het in een fase terechtgekomen samen met facilitair medewerker van Vivente, architect en directie een plan van aanpak op te stellen. Kijken wat er het eerst moet worden aangepakt. De kosten zijn dusdanig hoog dat we rekening houden met 2 jaar om alles te realiseren. Kortom er is ambitie om de 7 Sprong en haar omgeving op de toekomst voor te bereiden. Hopelijk is deze informatie helder en zullen we jullie waar nodig op de hoogte houden. Clarina en Ruud

6 BHV op de Zevensprong Maandag 1 oktober hebben we onze ontruimingsoefening gedaan. Meester Ruud had de leiding en tussen 9:00 en 9:30 klonk het alarm en iedereen moest meteen het schoolgebouw verlaten via de vluchtroutes die bij de deur hangen. Alle klassen met kinderen waren binnen 8 minuten op de verzamelplek op het veld, prima gedaan! De BHV ers van de Zevensprong zijn: Ruud, Mirjam, Christiena M, Ineke v.d. Dijk, Aline, Alja, Els en Corry. Elk jaar vindt de herhaling plaats voor de onderdelen levensreddend en brand. Vooraf moesten we d.m.v. e-learning onze kennis ophalen en toetsen.

7 AFSLUITING KINDERBOEKENWEEK Op 19 Oktober wordt op de Zevensprong de afsluiting feestelijk gevierd van de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar wordt aan de hand van een boek verbeeld/beleefd. In de kleutergroepen gaan we na het lezen van het boek SNIP, zelf een schimmenspel spelen. In de groepen 3 en 4 wordt er een vriend gemaakt voor BLITZ uit het boek met dezelfde naam, van meegebracht plastic. In de groepen 5 en 6 een workshop cartoon tekenen aan de hand van het boek AMIGOS. En een vlog leren maken in groep 7 en 8 naar aanleiding van het boek : "Ik ben Vincent en ik ben niet bang " Uit Arnhem komt de cultuuraanbieder "Grote broer" die wij gevraagd hebben om de docenten en materialen te leveren om de workshops te geven. We hopen op een creatieve dag voor onze leerlingen. Hulp gevraagd Voor onze schoolbibliotheek hebben we weer een flink aantal prachtige boeken aangeschaft. Voordat deze boeken in de bibliotheek komen, worden ze eerst door de bieb-ouders geëtiketteerd en geplastificeerd. Omdat het er best veel zijn, kunnen we bij het plastificeren wel wat hulp gebruiken. Wie wil een stapeltje boeken plastificeren? Dit kan onder schooltijd in de schoolbibliotheek, maar u mag ook een stapeltje boeken mee naar huis nemen, zodat u het op uw eigen tijd kunt doen. Informatie en opgave bij juf Karin (groep 3A) of juf Aline (groep 8A).

8 Avonden geloofsopvoeding Stinskerk en Open Kring Ben jij op zoek naar tips voor het besteden van aandacht aan geloof en zingeving in de opvoeding? Zit je weleens met de handen in het haar door alle moeilijke vragen die je kinderen stellen over het geloof? Of lijkt het je gezellig om met andere ouders eens te praten over de geloofsopvoeding? Kom dan langs bij één van de avonden over geloofsopvoeding die door de Open Kring en Stinskerk georganiseerd worden. Voor wie Iedereen die geïnteresseerd is in het meegeven van geloof en zingeving in de opvoeding. De avonden zijn gericht op ouders van kinderen en tieners, maar ook opa s en oma s of andere verzorgers zijn van harte welkom. De avonden worden georganiseerd vanuit de Open Kring en Stinskerk, maar je hoeft geen lid van de kerk te zijn om langs te komen. Iedereen is welkom! Per avond is er aandacht voor een specifiek onderdeel van de geloofsopvoeding, maar ook het persoonlijk geloof komt aan bod. Daarnaast is er vooral veel ruimte voor onderling gesprek en het uitwisselen van praktische tips. Wanneer en waar Woensdag 17 oktober 2018, Stinskerk Donderdag 22 november 2018, Open Kring Woensdag 13 februari 2019, Stinskerk Donderdag 21 maart 2019, Open Kring Woensdag 15 mei 2019, Stinskerk Donderdag 27 juni 2019, Open Kring De avonden starten om 20u, en zullen om weer afgelopen zijn. Je kunt zomaar binnen komen lopen, maar voor onze inschatting qua materialen is het handig wanneer je je even opgeeft. Dit kan via jantine.huisman@openkring.nl

9 O W E R K T H E T : 14

10 Schoolfruit Van 13 november tot en met 20 april doet de Zevensprong mee aan het EU-Schoolfruitprogramma. De kern van het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is het gezamenlijk eten van groenten en fruit in de klas. De kinderen krijgen op drie vaste dagen in de week gedurende twintig weken een portie groente of fruit uitgereikt tijdens het 10-uurtje om in de klas op te eten. Met EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten groenten en fruit te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook leuk! EU-Schoolfruit op uw school De drie vaste groente- en fruitdagen op de Zevensprong worden: Maandag, dinsdag en donderdag. Op deze dagen hoeft u dus geen 10-uurtje mee te geven. Het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is een initiatief van de Europese Unie, het Ministerie van Economische Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit. Het programma wordt ondersteund door het Voedingscentrum. De groente- en fruitverstrekkingen worden gefinancierd door de Europese Unie. Er zijn voor de school en de ouder(s)/ verzorger(s) géén kosten verbonden aan het programma. U kunt hierover meer lezen op de website Op naar een lekker en gezond schooljaar!

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda Leerlingenraad Maandag 24 september was het zover, het eerste overleg met de nieuwe leerlingenraad. Uit elke groep 5 t/m 8 is er een kind gekozen die de groep in de leerlingenraad mag vertegenwoordigen.

Nadere informatie

Week 45 8 november. Vooraankondiging : Save the date. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag!

Week 45 8 november. Vooraankondiging : Save the date. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Vooraankondiging : Save the date Het project groen plein begint hoe langer hoe meer vorm te krijgen. Achter de schermen wordt er druk gewerkt met het aanvragen van subsidies en fondsen. De projectgroep

Nadere informatie

belangrijke data... 4 november 2016 nr. 9

belangrijke data... 4 november 2016 nr. 9 belangrijke data..... 4 november 2016 nr. 9 Maa 14 november GGD 10-jaar onderzoek Din 15 november GGD 10-jaar onderzoek Woe 16 november Ko ouderbijeenkomst thema Speel je mee en IPC-thema Winkelen Woe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief - Themaweek Nationaal Veiligheid schoolontbijt - Staking 5 oktober Lopathon - Inloopmiddag Voorleeskampioen - Nieuws Rekentuin/Taalzee vanuit de - GGD Even voorstellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 8 november 19.30 21.00 uur Ouderavond Woensdag 9 november 08.15 09.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag!

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Vanuit de directiekamer Staking 5 oktober Afgelopen donderdag is de school dicht geweest vanwege de staking. Wij willen u hierbij heel hartelijk bedanken voor uw inzet t.a.v. de opvang kinderen en ook

Nadere informatie

Nieuws van Alex november 2018

Nieuws van Alex november 2018 School Alex Prins Willem Alexander Park 600 3905 DR Veenendaal 0318-514015 info@schoolalex.nl www.schoolalex.nl Beste ouders/verzorgers, Hoewel het volop herfst is en de blaadjes vallen, voelt het buiten

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar okt 2018 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 4. Schooljaar okt 2018 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 4 Schooljaar 18-19 GROEPSACTIVITEITEN 4 okt 2018 Groepen 1/2/3 Centrale prentenboek Na de herfstvakantie starten we weer met het Centrale prentenboek. In de klas zijn er die week allerlei activiteiten

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 Oktober 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

De Nieuwssprong. Week 49-6 december. Agenda

De Nieuwssprong. Week 49-6 december. Agenda Sinterklaas komst van de Sint en zijn pieten was echt een succes. In een prachtige oldtimer kwamen zij aangereden en werden verwelkomd door alle enthousiaste kinderen van de Zevensprong. ochtend liep voorspoedig

Nadere informatie

Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij Nr. 5, donderdag 1 november 2018

Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij Nr. 5, donderdag 1 november 2018 Agenda Vrijdag 2 november Luizencontrole Dinsdag 6 november Inloopochtend groepen 3 t/m 8 Donderdag 8 november Inloopochtend groepen 3 t/m 8 NIEUWSBRIEF Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag!

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Vanuit de directiekamer De eerste vier weken zitten er bijna op en nog steeds komen er nog nieuwe dingen op het pad. Afgelopen week een eerste overleg bijgewoond met projectgroep ICT waar erg bevlogen

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Ik speel, ik dans, Ik spreek, ik zwijg, zing af en toe een lied en als ik niets te spelen krijg speel ik een poosje niet. Maar ergens buiten mijn verstand, erboven of eronder, ben ik een kleine

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Inhoudsopgave: Leerplein Kijkochtenden Snappet, veiligheidshesjes Schoolfruit NB Het Nationaal Schoolontbijt,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 5 Datum 2 november 2018 Volgende nieuwsbrief 16 november 2018 Belangrijke dagen 5 t/m 8 november oudergesprekken 6 november nationaal schoolontbijt 12 november

Nadere informatie

VERJAARDAGEN NOVEMBER 14 Levai Schra Donna Borst 6 22 Juf Petra Luuk Bloemert 8 24 Meester Jan 53

VERJAARDAGEN NOVEMBER 14 Levai Schra Donna Borst 6 22 Juf Petra Luuk Bloemert 8 24 Meester Jan 53 AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 3 november 2017 Scholing juf Carien, juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 9 november 2018

Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Agenda 16 november 2018 Versieren Sint Oudercafé 21 november 2018 Schoonmaakavond 23 november 2018 Nieuwsbrief 6 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Jaarvergadering MR en voorlichting over het Portfolio

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Jaarvergadering MR en voorlichting over het Portfolio Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2017-2018 nummer: eind september Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

In het meegestuurde verslag kunt u de uitslagen van het Tevredenheidsonderzoek lezen.

In het meegestuurde verslag kunt u de uitslagen van het Tevredenheidsonderzoek lezen. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 06-09-2013 Nr. 02 Inhoud week 36 1. Buut berichten 2. Schoolfruit 3. Fiets gezocht met kinderzitje

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein.

Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein. Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein. Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze periode over: Verfraaien Week 42, 43, 44, 45 (15 oktober t/m 9 november) Inhoud: Over mooi

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel:

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2018-2019 nummer: oktober Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

7556 WS Hengelo T:

7556 WS Hengelo   T: Nieuwsbrief november 2018 Wilbertschool Ruysdaelstraat 45 7556 WS Hengelo directie.wilbertschool@primatohengelo.nl www.wilbertschool.nl T:074-2914499 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief

Nadere informatie

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november Nieuwsbrief Donderdag 3 november 2016 CBS de Welle Schoolstraat 10 9111 HH Burdaard 0519-332525 www.de-welle.nl welle@pcbo-ferwerderadiel.nl Waarnemend directeur: T.Weijer 31-10 14-11 01-11 15-11 02-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Belangrijke data oktober/november. 30 oktober 31 oktober 02 november 005 november 222 november

Belangrijke data oktober/november. 30 oktober 31 oktober 02 november 005 november 222 november Belangrijke data oktober/november 30 oktober 31 oktober 02 november 005 november 222 november NIO afname (locatie Dennenkamp) Luizencontrole + her controle fiets Afsluiting Kunstweken Start nieuw thema

Nadere informatie

Kalender: Jarigen: Jaargang: 33, schooljaar: , nr.: 5-1 november 2018

Kalender: Jarigen: Jaargang: 33, schooljaar: , nr.: 5-1 november 2018 Jaargang: 33, schooljaar: 2018-2019, nr.: 5-1 november 2018 Kalender: 05-11: Mad Sciense show 06-11: Kinderraad 07-11: info-avond gr 7 en 8 FACULTATIEVE OUDERGESPREKKEN In augustus heeft u als ouder een

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 2... 3... 4... 4... 4... 4... 5... 5... 5... 6 De kinderen van groep 4, 5 en 6 lezen twee keer per week in ons Leesplein. Zij mogen boeken lenen uit de schoolbibliotheek en lekker vrij

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda We kijken terug op een gezellig familiefeest, dit was afgelopen vrijdag en werd binnen gehouden i.v.m. het slechte weer. U vindt nog een stukje van de ouderraad hierover, met de 2 winnaars die er heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

we ook dit jaar weer aandacht aan besteden.

we ook dit jaar weer aandacht aan besteden. woensdag 11 september 2013 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: - Nieuwe schooljaar - Regel van de week - Jarig - Geboren I - Geboren II - Schoolgids - Folder cito - Verschillende papieren - Leerlingenzorg

Nadere informatie

Henriëtte Wentink-Holtmaat

Henriëtte Wentink-Holtmaat Herfst Na een geweldige nazomer is het opeens echt herfst. Zo zie je geel gekleurde bladeren aan de boom, zo liggen ze op het plein. De afgelopen week hebben de leerlingen volop met de bladeren gespeeld.

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 26-10 Ma 30-10 Deze week: oudergesprekken Di 31-10 Wo 1-11 Do 2-11 Vr 3-11 Ma 6-11 Deze week: oudergesprekken Di 7-11 Wo 8-11 Do 9-11 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 4 november 2016

Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Agenda 09 november 11 november 15 november 15 november 18 november 18 november Start schoolfruit-en groenteprogramma OV/ ouders versiering Sint Studiedag, kinderen vrij OV

Nadere informatie

oktober 2018 Nieuwsbrief #27

oktober 2018 Nieuwsbrief #27 oktober 2018 Nieuwsbrief #27 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Zo dat was ons het maandje wel. We kijken terug op een paar bijzondere weken. Nadat we eerst met elkaar de heropening van ons nieuwe

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Informatieavond obs De Zevensprong groep 1/2

Informatieavond obs De Zevensprong groep 1/2 Informatieavond obs De Zevensprong groep 1/2 - Even voorstellen - Nieuw op De Zevensprong - Speerpunten - Afspraken en regels - Inhoudelijk over de groep Wie zijn wij. Van wie bent u de ouder/verzorger

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - Oktober 2017

Nieuwsbrief 3 - Oktober 2017 Algemeen nieuws van de directeur Nieuwsbrief 3 - Oktober 2017 NIEUWSBRIEF Studiedag 6 november Op maandag 6 november staat, zoals afgesproken, een studiedag op het programma. Thema van deze dag is Kindgesprekken.

Nadere informatie

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda:

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 17 Een nieuw jaar, een frisse start! Na de kerstvakantie gaan we gevoelsmatig het tweede half jaar van schooljaar het schooljaar 2010-2011 in. Voor de leerlingen betekent dit dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 11 november Sint Maarten 12 november Beverwedstrijd 13 november Voorstelling groep 1 14 november Start schoolfruit 14 november OR vergadering 15 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2017 Fiduciaschool

Nieuwsbrief November 2017 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda november 2017 Nieuwsbrief November 2017 Fiduciaschool Datum Groep Activiteit Di. 07-11- 2017 OR vergadering Vrij 10-11-2017 Alle Lampion

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Vanuit de directie...

Vanuit de directie... Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal week 27 : vrijdag 28 februari 2014 Vanuit de directie... Weer aan de slag.. Na een weekje vakantie gaan we weer volop aan de slag. De CITO toetsen zijn

Nadere informatie

Jaargang november 2017 nr.10

Jaargang november 2017 nr.10 De verhalen in de komende periode gaan over de zonen van Jakob. Jozef is een meesterdromer, maar wordt door zijn broers in een put gegooid en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar wordt hij onderkoning

Nadere informatie

Informatieavond obs De Zevensprong groep 1/2

Informatieavond obs De Zevensprong groep 1/2 Informatieavond obs De Zevensprong groep 1/2 - Even voorstellen - Nieuw op De Zevensprong - Speerpunten - Afspraken en regels - Inhoudelijk over de groep Wie zijn wij. Van wie bent u de ouder / verzorger

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel Info Nr. 4 Dinsdag 3 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel We hadden u beloofd te laten weten welk project

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen!

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen! Paulus-Weekbrief 5 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 07-10-2016

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Op donderdag 18 oktober zijn juf Hanneke (groep 4b) en haar man Heiko de trotse ouders geworden van een dochtertje: Jetske. Ze maken het alle drie goed! Opbrengst

Nadere informatie

Huiswerk. 26 Oktober 2017

Huiswerk. 26 Oktober 2017 26 Oktober 2017 Huiswerk Veel kinderen krijgen op de basisschool al in meer of mindere mate huiswerk mee. Het idee is dat ze daar slimmer van worden en er dus een goede reden is om hun fijne speeltijd

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie