BMW Motorrad G 450 X. Echt rijplezier

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BMW Motorrad G 450 X. Echt rijplezier"

Transcriptie

1 BMW Motorrad G 450 X Echt rijplezier

2 HET CONCEPT VAN DE BMW G 450 X UNSTOPPABLE DE NIEUWE G 450 X. Een unieke motor ets die de Enduro-sport opnieuw de nieert dat is de nieuwe Sport Enduro BMW G 450 X. Vanuit het niets nieuw ontwikkeld en tot in detail nieuw gebouwd. Van een revolutionair, gepatenteerd swingarmontwerp tot en met een volledig nieuw ontwikkelde, fascinerende eencilindermotor. Tijdens de lange testfase hebben wij de motor op de meest meedogenloze wedstrijden afgestemd, met altijd het hoogste doel voor ogen: maximale tractie. De ontwikkelingsopdracht voor de G 450 X was niet mals: bouw een machine die perfect voldoet aan alle eisen van de offroadsport. Het resultaat is revolutionair: wij hebben een frame ontwikkeld waarin de draaipunten van swingarm en aandrijftandwiel zijn verenigd. Deze unieke, technische oplossing voorkomt dat de kettinglengte verandert tijdens het in- en uitveren. Storende invloeden op de aandrijving worden zo effectief vermeden. Tegelijkertijd leidt dat tot ruimtebesparing: de swingarm kan bij gelijke wielstand langer zijn dan bij vergelijkbare machines. Die biedt zodoende een duidelijk plus aan tractie. Bovendien is het motorblok verder naar achteren geplaatst waardoor de massa zo dicht mogelijk bij het zwaartepunt wordt geconcentreerd. Het blok is verder naar voren gekanteld en creëert hierdoor ruimte voor lange, rechte aanzuigkanalen. Ideale voorwaarden om aan de modernste emissiebepalingen te voldoen, zonder vermogensverlies. De innovatieve, gepatenteerde techniek van de G 450 X werd in veel meedogenloze wedstrijdtoepassingen intensief getest, verder ontwikkeld en afgestemd door ervaren professionals, zoals Jöel Smets, Kari Tiainen, Simo Kirssi en Andreas Lettenbichler. Nu is de motor ets af fabriek gereed voor het hoogste niveau van offroadwedstrijden in elke klasse.

3 FRAME EN GEPATENTEERD SWINGARMLAGER Het frame van de BMW G 450 X is een compleet nieuwe constructie. Het bestaat uit dunwandige precisiebuizen van roestvrij staal, die bijna volledig recht zijn. De onderste framebuis loopt in een rechte lijn rechtstreeks van het swingarmlager naar de stuurkop. De bovenste framebuisboog zorgt daarentegen voor een directe verbinding tussen veerpootopname en stuurkop. Daarmee is een optimale krachtenstroom UNSTOPPABLE TRACTIE. DANKZIJ HET REVOLUTIONAIRE FRAME-SWINGARM-ONTWERP. Unstoppable zijn, betekent dingen beter maken. Een revolutionair idee is de plaatsing van de swingarm: voor het eerst bij een seriemotor ets zijn swingarmlager en aandrijftandwiel op één as geplaatst. Dit neutraliseert de lengteverandering van de aandrijfketting tijdens het uit- en inveren. Voor jou betekent dat: geen storende invloeden op de aandrijving. De swingarm kan bij dezelfde wielafstand bovendien aanzienlijk langer zijn en de motor verschuift hierdoor naar achteren. Resultaat: maximale tractie en maximaal contact met de ondergrond in elke offroadsituatie. Uniek is ook dit detail: bijna volledig rechte framebuizen voor de hoogste stijfheid. Dat zul je allemaal merken. Waarna je nooit meer iets anders wilt. mogelijk, alsmede minimaal gebruik van materiaal en hoogste stabiliteit bij een zeer laag gewicht. Het resultaat: eenvoudige handling, optimale manoeuvreerbaarheid en extreme richtingsstabiliteit. Deze totale con guratie is gunstig voor het koelsysteem. Hierdoor is nu voldoende ruimte om het als eendelig element uit te voeren. Extra slangen zijn hierdoor overbodig, wat gewicht bespaart. De werkelijke bijzonderheid van het chassis zit m echter in de positie van het swingarmlager en het aandrijftandwiel op een gemeenschappelijke as. Het scharnierpunt van de swingarm vormt daarbij een stalen as die door de holle uitgaande aandrijfas wordt gevoerd. Dit resulteert in een ongewijzigde kettinglengte over de gehele veerweg. De kettingspanning blijft altijd constant; aandrijftandwiel, ketting en kettingblad zijn daardoor minder onderhevig aan slijtage dan bij conventionele oplossingen. Ook hebben belastingveranderingen minder invloed op de aandrijfeenheid. Dit coaxiale swingarmlager betekent ook dat de swingarm bij dezelfde wielstand 30 mm langer kan zijn. Het achterwiel houdt in alle situaties langer contact met de ondergrond en kan de aandrijfkracht langer op de ondergrond overbrengen.

4 MOTOR De eencilinder van de BMW G 450 X haalt 41 pk (30 kw) uit een cilinderinhoud van 449 cm 3 bij t/min en een koppel van 43 Nm bij t/min, met een katalysatoruitlaatsysteem dat aan de EU3-norm voldoet: volledig goedgekeurd voor het wegverkeer en sterk genoeg om heel veel plezier mee te beleven! Maar wanneer je nog meer vermogen nodig hebt, bijv. voor een race (simpelweg een codestekker insteken) en de motor levert datgene waarnaar je op zoek bent: 52 pk (38 kw) bij t/min en een koppel van 44 Nm bij t/min (open versie met originele geluidsdemper geen typegoedkeuring voor de openbare weg). UNSTOPPABLE TRACTIE. DANKZIJ PERFECTE MOTORKARAKTERISTIEK. Unstoppable zijn, betekent de betere zijn. Geniet van de nieuw ontwikkelde, zeer moderne DOHC-eencilindermotor van de G 450 X. Door de sterk naar voren gekantelde positie zijn lange, rechte aanzuigwegen mogelijk en daarmee het vrij ademen van de motor een optimale voorwaarde voor nauwkeurig reactievermogen en temperamentvol doortrekken bij elk toerental. Eveneens nieuw: de koppeling is rechtstreeks op de krukas gemonteerd. Zodoende hoeft deze minder koppel over te brengen en is de koppeling bijzonder ruimtebesparend en licht. Vanzelfsprekend voldoet de motor aan de EU3-emissienorm. Want unstoppable zijn, betekent ook het goede voorbeeld geven. De DOHC-viertaktmotor met korte slag is een nieuwe ontwikkeling van BMW: in de compacte vierkleppen-cilinderkop worden de inlaatkleppen via slepers bediend, de uitlaatkleppen via klepschotels. Daarnaast zorgen de digitale motorregeling en twee achter elkaar geschakelde gaskleppen voor de beste vermogenswaarden. Hierdoor reageert de motor bovendien nog gevoeliger op de gashendel. Uitzonderlijk is de positie van de koppeling: die is rechtstreeks op de krukas gemonteerd. In vergelijking met conventionele oplossingen is deze hierdoor compacter en door het hogere toerental wordt het over te brengen koppel verlaagd. De naar voren gekantelde cilinder draagt bij aan de perfecte gewichtsverdeling, alsmede aan een recht inlaattraject zonder hindernissen. Het lucht lter is uitgevoerd als een vlak schuimstofvlies, dat extreem snel en eenvoudig kan worden vervangen. Voor wedstrijdtoepassingen kan de standaardgeluiddemper met katalysator eenvoudig worden vervangen door het Akrapovic Titan slip-onsysteem (optioneel als speciaal toebehoren, de typegoedkeuring voor de openbare weg vervalt dan).

5 ONDERSTEL Het achterwiel van de BMW G 450 X is 18 inch groot en bevindt zich in een robuuste, dubbele swingarm van aluminiumpro elen. De Öhlinsveerpoot wordt via geschroefde aluminiumbevestigingen rechtstreeks aangestuurd. Daarmee is een veerweg van 320 mm mogelijk, zijn in- en uitgaande demping instelbaar en is de veervoorspanning instelbaar UNSTOPPABLE TRACTIE. DOOR HET HOOGWAARDIGE ONDERSTEL. Unstoppable zijn, betekent op elk moment maximale grip hebben. Daarvoor heb jij maximaal contact met de ondergrond nodig, ongeacht bij welke snelheid, ongeacht op welke ondergrond. Bij het voorwiel van de G 450 X vangt daarom een volledig instelbare upside-downvork van Marzocchi, met een veerweg van 300 millimeter, zelfs de grootste oneffenheden met gemak op. Bij het achterwiel wordt deze taak uitgevoerd door een eveneens volledig instelbare, direct gekoppelde, centraal geplaatste Öhlins-veerpoot met een veerweg van 320 millimeter. Uitgebreide details, die slechts één ding tot doel hebben: jou unstoppable maken. via schroefdraadringen. De vering van het 21 inch grote voorwiel wordt uitgevoerd door de upside-down-telescoopvork van Marzocchi met 45 mm dikke vorkbuizen. Daarmee is een veerweg van 300 mm mogelijk en is eveneens de in- en uitgaande demping instelbaar. De vertraging van de G 450 X wordt uitgevoerd door het krachtige Brembo-remsysteem met zwevende remklauw en dubbele zuigers bij het voorwiel en een zwevende remklauw met enkele zuiger bij het achterwiel. De voorste remschijf heeft een diameter van 260 mm, de achterste 220 mm. Als bescherming tegen de hardste offroadomstandigheden bezit de G 450 X een lichte, slagvaste en zeer stabiele carterbescherming van kunststof, die zijn waarde in wedstrijden al bewezen heeft.

6 RIJDERSPOSITIE UNSTOPPABLE TRACTIE. DANKZIJ DE PERFECTE RIJDERSPOSITIE. Unstoppable zijn, betekent controle houden. De nieuwe G 450 X is daarom veel meer dan een ideale combinatie van frame, motor en onderstel. Doorslaggevend is tenslotte ook jouw positie als rijder. Ongeacht of je bergop of bergaf rijdt, zittend of staand je hebt altijd perfecte controle nodig. Daarom is de G 450 X zeer jnzinnig uitgebalanceerd, extreem smal gebouwd en biedt hij een lang, vlak zadel. Ook de positie van de tank zorgt voor optimale bewegingsvrijheid: deze is namelijk onder het zadel geplaatst. Het ontwerp van de BMW G 450 X laat meteen zien dat het hier om een echte BMW gaat. En toch: tijdens de ontwikkeling van de G 450 X hebben we ons vooral geconcentreerd op een perfecte ergonomie. Van de stuurkop tot het achterste uiteinde van het zadel is de machine extreem slank gehouden en biedt de rijder optimale bewegingsvrijheid. Ook al omdat er geen tank in de weg zit juist tijdens het staan pro teert de rijder van deze extra vrije ruimte. De tank is onder het zadel geplaatst, de vulopening loopt daar doorheen. Overige ontwerpvoordelen: de airbox ligt beschermd en hoog onder het voorste deel van het zadel met name een pré bij het rijden door water of bij een sterke stofontwikkeling. Het eendelige zadel van de G 450 X bestaat uit speciaal vormschuim, heeft geen bekleding en is ook niet voorzien van een onderbouw of een bak: ook hierdoor wordt gewicht bespaard. De brede voetsteunen zorgen voor veel steunoppervlak en bieden door hun karteling optimale houvast. Het aluminium Magura-stuur met conische wanddikte kan ca. 20 mm individueel worden versteld en garandeert zodoende optimale controle.

7 G 450 X IN DETAIL SPECIAAL TOEBEHOREN OVERZICHT. RACE POCKET MX-HANDBESCHERMING (TIJDKAARTENETUI), Naar buiten geopende kunststof handbeschermers WATERAFSTOTEND ALUMINIUM CARTERBESCHERMING voor effectieve bescherming van de handen en De ideale opbergplaats voor tijdkaarten tijdens Enduro- Gemaakt van sterk aluminium, biedt extra bescherming tijdens bedieningselementen tijdens offroadgebruik. RACING-GELUIDDEMPER TITAN, wedstrijden of voor kleine voorwerpen, zoals een mobiele extreme toepassingen. Door de smalle constructie blijft de AKRAPOVIC, SLIP-ON (ZONDER ABE) telefoon of contant geld. Dankzij de doorzichtige bovenkant slanke bouw van de G 450 X behouden. RACING-UITLAAT TITAN, AKRAPOVIC is de inhoud altijd zichtbaar. (ZONDER ABE) In samenwerking met de specialisten van de rma Akrapovic ALUMINIUM HANDBESCHERMING ontwikkeld en uit hoogwaardige materialen vervaardigd voor BEVESTIGINGSRAIL VOOR De gesloten handbeschermers bieden niet alleen effectieve gebruik in wedstrijden, waarmee een vermogenstoename ACHTERTAS bescherming voor handen en bedieningselementen in het alsmede een duidelijke gewichtsverlaging wordt gerealiseerd Extra opbergruimte voor kleinere spullen, zoals terrein, maar beschermen de koppelings- en handremhendel (gewichtsbesparing t.o.v. seriemodel: 2 kg). Unstoppable door gereedschap of verbandtrommeltje. Van robuust, ook bij omvallen en lichte valpartijen. De bescherming bestaat uitstekende kwaliteit, sportieve uitstraling en een krachtig geluid. hoogwaardig, waterafstotend materiaal dat ook geschikt uit een stevige aluminium beugel en een vastgeschroefd De racing-geluiddemper is als slip-onsysteem uitgevoerd en kan is voor zwaar offroadgebruik. Bevestiging aan de robuuste aluminium schild. zodoende in een handomdraai zowel aan de racing-uitlaat Titan bevestigingsrail van aluminium. als ook aan de standaarduitlaat worden gemonteerd. (Door het monteren van de racing-geluiddemper Titan en/of racing-uitlaat Titan vervalt de typegoedkeuring voor de openbare weg.) KETTINGSLANG Dit speciale toebehoren verlengt de toch al lange levensduur SPOILER KLEIN VOOR ALUMINIUM van de aandrijfketting nog verder. De bescherming is als HANDBESCHERMING een soort slang uitgevoerd en omsluit de volledige ketting. Deze kunststofschaal zorgt voor nog grotere bescherming Herdoor wordt de ketting op effectieve wijze tegen vuil in het gebied rond de handen. Ze wordt op de aluminium RACING-GELUIDDEMPER, SLIP-ON beschermd, waardoor de slijtage vermindert. handbescherming geschroefd. (ZONDER ABE) In de uitvoering van de standaardeinddemper biedt deze een duidelijk gewichtsvoordeel door het ontbreken van de ZADEL LAAG, ZWART katalysator (gewichtsbesparing t.o.v. seriemodel: 1 kg). Deze VERMOGENSREDUCTIE VOOR De 20 mm lagere zithoogte biedt ook kleinere rijders optimale Racing-geluiddemper kan de standaardeinddemper zonder RIJBEWIJS A-BEPERKT (19 KW) controle over de motor ets tijdens terreinrijden. verdere ombouw vervangen. (Door de montage van de racing- Met dit speciale toebehoren kunnen ook beginners met de geluiddemper vervalt de typegoedkeuring voor de openbare weg). G 450 X aan het wegverkeer deelnemen.

8 : RACING WHITE MOTOR RIJWIELGEDEELTE / REMMEN Type Vloeistofgekoelde 1-cilinder 4-takt motor, met vier kleppen, twee bovenliggende nokkenassen, dry sump-smering Frame Brugframe van nauwkeurig gevormde zeer sterke roestvrijstalen buizen, aluminium achterframe Boring x slag 98 mm x 59,6 mm Stuur Conisch, aluminium Ø 28 / 22 mm Cilinderinhoud 449,5 cm 3 Vermogen (op openbare weg) Vermogen (offroad-gebruik) (standaard uitlaatdemper) 30 kw (41 pk) bij 7.000/min (vermogensreductie: 19 kw (26 pk) bij 6.500/min) 38 kw (52 pk) bij 9.000/min Voorwielgeleiding / -vering Achterwielgeleiding / -vering Veerweg voor / achter Marzocchi upsidedown telescoopvork, in- en uitgaande demping instelbaar Tweezijdige swingarm van gegoten aluminium, Öhlins veerpoot, in- en uitgaande demping en veervoorspanning instelbaar 300 mm / 320 mm Koppel (op openbare weg) 43 Nm bij 6.500/min (vermogensreductie: 30 Nm bij 5.750/min) Wielbasis Naloop mm 118,8 mm Koppel (offroad-gebruik) (standaard uitlaatdemper) 44 Nm bij 7.800/min Balhoofdhoek 61,8 Velgmaat voor 1,60 x 21 Compressieverhouding 12:1 Velgmaat achter 2,15 x 18 Mengselvorming / motormanagement Elektronische inspuiting in inlaattraject / Keihin digitaal motormanagement met roluitschakeling Bandenmaat voor 90/90-21 Bandenmaat achter 140/80-18 Uitlaatgasreiniging Geregelde 2-wegkatalysator Rem voor Enkele schijf, diameter 260 mm, 2-zuiger zwevende remklauw Brandstof Euro 95 Rem achter Enkele schijf, diameter 220 mm, 1-zuiger zwevende remklauw ELEKTRISCHE INSTALLATIE MATEN / GEWICHTEN Dynamo Wisselstroom 280 W Zithoogte 955 mm (dealeraccessoire: verlaagd zadel 935 mm) Accu 12 V / 7 Ah, onderhoudsvrij Drooggewicht kg AANDRIJVING Rijklaargewicht, ECE op openbare weg, met volle tank kg Koppeling Meervoudige natte plaat, mechanisch bediend, rechtstreeks verbonden met de krukas Bruikbare tankinhoud waarvan reserve ca. 8 l 0,75 l Transmissie Klauwengeschakelde 5-versnellingsbak, geïntegreerd in het motorblok Primaire overbrenging 2:62 Secundaire overbrenging 15 : 48 (13 : 48, 14 : 48) Vervangingsset: tandwielen De maten gelden met DIN-rijklaargewicht. 1) Leeggewicht zonder vloeistoffen, smeermiddelen en accu 2) Volgens EU-richtlijn 92/93, d.w.z. met alle vloeistoffen en smeermiddelen en de bruikbare tankinhoud voor minstens 90% gevuld

9 BMW Motorrad G 450 X Echt rijplezier bmw-motorrad.be De afgebeelde modellen tonen de uitrusting voor de Duitse markt en zijn deels uitgerust met opties en accessoires die niet tot de standaarduitrusting behoren. In verschillende landen zijn op grond van wettelijke bepalingen afwijkingen mogelijk van de hier beschreven modelvarianten en uitrustingen. Informeer bij uw BMW Motorrad dealer naar de collectie motorkleding en het accessoireaanbod van BMW Motorrad. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. BMW Motorrad, UX-VM-2, München, Duitsland. Nadruk, geheel of gedeeltelijk, is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van BMW AG, München. Deze brochure is gedrukt op 100% chloorvrij gebleekt papier. Printed in Germany 08/

BMW Motorrad F 650 GS. Echt rijplezier UNSTOPPABLE F 650 GS

BMW Motorrad F 650 GS. Echt rijplezier UNSTOPPABLE F 650 GS BMW Motorrad F 650 GS Echt rijplezier UNSTOPPABLE F 650 GS UNSTOPPABLE DE NIEUWE BMW F 650 GS De nieuwe BMW F 650 GS is UNSTOPPABLE in zijn klasse. Dynamisch dankzij een krachtige tweecilinder paralleltwin

Nadere informatie

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ f gsadventure UNSTOPPABLE F 800 GS ADVENTURE STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN.

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ f gsadventure UNSTOPPABLE F 800 GS ADVENTURE STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad bmw-motorrad.nl/ f gsadventure UNSTOPPABLE F 800 GS ADVENTURE STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW maakt rijden geweldig Zijn rijwielgedeelte maakt van elk terrein een weg. De -cilinder lijnmotor

Nadere informatie

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig F 650 GS UNSTOPPABLE F 650 GS

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig F 650 GS UNSTOPPABLE F 650 GS BMW Motorrad F 650 GS BMW maakt rijden geweldig UNSTOPPABLE F 650 GS UNSTOPPABLE DE NIEUWE BMW F 650 GS De nieuwe BMW F 650 GS is UNSTOPPABLE in zijn klasse. Dynamisch dankzij een krachtige tweecilinder

Nadere informatie

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ f gs UNSTOPPABLE F 700 GS STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN.

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ f gs UNSTOPPABLE F 700 GS STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad bmw-motorrad.nl/ f gs UNSTOPPABLE F 700 GS STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW maakt rijden geweldig GS levensecht altijd en overal. De F GS geeft het onmiskenbare GS gevoel in elke bocht,

Nadere informatie

BMW Motorrad. G 650 Xchallenge G 650 Xcountry G 650 Xmoto. Echt rijplezier. Get Your Kicks.

BMW Motorrad. G 650 Xchallenge G 650 Xcountry G 650 Xmoto. Echt rijplezier. Get Your Kicks. BMW Motorrad G 650 Xchallenge G 650 Xcountry G 650 Xmoto Echt rijplezier Get Your Kicks. Radicaal. Licht. Puristisch. G 650 Xmoto G 650 Xcountry G 650 Xchallenge 02-03 04-05 G 650 Xchallenge Bye bye limits.

Nadere informatie

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine UNSTOPPABLE. R ninet. R ninet STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN.

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine UNSTOPPABLE. R ninet. R ninet STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine UNSTOPPABLE STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. RNT MAS112013S01B1/1 RNT MAS112013S01B1/1 RNT BFL S T / RNT BFL S T / Puristisch rijden, pure innovatie. Deze twee

Nadere informatie

Passion for Performance.

Passion for Performance. BMW Motorrad High Performance HP2 Enduro Echt rijplezier Passion for Performance. HP2 Enduro. Doordachte oplossingen tot in het detail. Zoals deze waterpas als hulpmiddel voor het instellen van de vering.

Nadere informatie

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ r1200rt UNSTOPPABLE R 1200 RT STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN.

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig. bmw-motorrad.nl/ r1200rt UNSTOPPABLE R 1200 RT STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. bmw-motorrad.nl/ r0rt maakt rijden geweldig UNSTOPPABLE R 0 RT STANDAARD. OP ALLE MODELLEN. MEER INDRUKKEN PER KILOMETER. K NLA S T / beleef deze zo intensief mogelijk. Dat is het grote idee reis maken.

Nadere informatie

RC 390 2015: RACE-GENEN

RC 390 2015: RACE-GENEN RC 390 2015: RACE-GENEN Een raszuivere sportmotor. Tot de essentie teruggebracht. Wendbaar, snel, geschikt voor A2- rijbewijs en supersportief. Op landwegen of op het circuit: de Moto3-genen komen in elke

Nadere informatie

Alle motoren Ruud Vos

Alle motoren Ruud Vos Alle motoren 2017 Ruud Vos UITGEVERIJ DE ALK BV Inhoud Inleiding.......................................... 4 Motorrijden over dertig jaar?.......................... 5 Verklaring technische gegevens.......................

Nadere informatie

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL Free to travel into the future De Quadro 3 is een vernieuwende driewiel scooter. Sinds 2013 op de markt met uitgebreide technische en stylistische verbeteringen sinds zijn voorgangers. De Quadro 3 is uitgerust

Nadere informatie

Motorhuis Hasselt. januari / n 1 MOTOZINE HÉT MOTORMAGAZINE MET VAART! officieel BMW Motorrad dealer

Motorhuis Hasselt. januari / n 1 MOTOZINE HÉT MOTORMAGAZINE MET VAART! officieel BMW Motorrad dealer januari - 2008 / n 1 MOTOZINE Motorhuis Hasselt HÉT MOTORMAGAZINE MET VAART! officieel BMW Motorrad dealer SCHWARZWALDTOUR 2008 2008-1460 km rijplezier Een motard zit nooit stil... Het zijn mensen die

Nadere informatie

More Power. More Fun. More winning.

More Power. More Fun. More winning. More Power. More Fun. More winning. Als u eenmaal met de YFM700R hebt gereden, wilt u nooit meer iets anders. Het indrukwekkende vermogen en de nauwkeurige besturing bieden u, zelfs onder de meest extreme

Nadere informatie

De meest spraakmakende Sport ATV

De meest spraakmakende Sport ATV De meest spraakmakende Sport ATV De YFZ450R is de eerste keuze van professionals. En één blik op de specificaties zegt al genoeg. Het totale pakket van strak sturen, sportieve vering en een hightech-motor

Nadere informatie

BMW Motorrad Sport. BMW maakt rijden geweldig R 1200 S R 1200 S. Sport. Sport. Sport.

BMW Motorrad Sport. BMW maakt rijden geweldig R 1200 S R 1200 S. Sport. Sport. Sport. BMW Motorrad Sport R 1200 S BMW maakt rijden geweldig R 1200 S Sport. Sport. Sport. De BMW R 1200 S haalt zijn kracht uit een zeer sportieve tweecilinder van BMW Motorrad. Met een vermogen van 90 kw (122

Nadere informatie

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet.

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet. KYMCO ATV s MXU 500 4x4 / irs MXU 400 irs Onoverwinnelijke hindernissen bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS

Nadere informatie

YZF-R125. Re-De ne Your Reality.

YZF-R125. Re-De ne Your Reality. Re-De ne Your Reality. De YZF-R modellen van Yamaha bepalen al twee decennia de norm. Winnaars op de het circuit en leiders op de weg. De hightech R-serie motoren van Yamaha bieden ongeëvenaarde prestaties,

Nadere informatie

DESIGN PASSION SPORT

DESIGN PASSION SPORT DESIGN PASSION SPORT GP 800 De Gilera GP800 is verbazingwekkend, de meest krachtige scooter van deze tijd. Het is meer dan een scooter, met zijn 89cc motor is er een nieuwe klasse ontstaan van de tweewieler!

Nadere informatie

The kids' ATV that adults love too.

The kids' ATV that adults love too. The kids' ATV that adults love too. De YFM90R is niet alleen compact van formaat, maar is tevens uitgerust met verschillende voorzieningen van de grotere Yamaha ATV-modellen. Zoals onafhankelijke wielophanging

Nadere informatie

De coolste sportscooter ooit!

De coolste sportscooter ooit! De coolste sportscooter ooit! Aerox R is de coolste tweetakt sportscooter die Yamaha ooit heeft gemaakt. Het kuipwerk met R-serie DNA snijdt als een 'mes door de wind'! En dankzij de vloeistofgekoelde

Nadere informatie

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig K 1200 GT K 1200 GT. Excellence in motion.

BMW Motorrad. BMW maakt rijden geweldig K 1200 GT K 1200 GT. Excellence in motion. BMW Motorrad Tour K 1200 GT BMW maakt rijden geweldig K 1200 GT Excellence in motion. Een topklasse motor voor levensgenieters. Wie geniet van de geneugten des levens, houdt waarschijnlijk ook van reizen.

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] scooter

[ Suzuki 2014 ] scooter [ Suzuki 2014 ] scooter w w w. s u z u k i. n l [ scooter ] burgman 650A EXECUTIVE Burgman 650A Executive, ultiem comfort De Suzuki Burgman 650A Executive mag zich met recht de limousine onder de motorscooters

Nadere informatie

Suzuki atv www.suzuki.nl

Suzuki atv www.suzuki.nl Suzuki ATV www.suzuki.nl UTILITY ATV KingQuad 750AXi/V Power Steering KingQuad 750AXi KingQuad 500AXi Power Steering Elektronische stuurbekrachtiging voor optimale controle Leverbaar met kenteken voor

Nadere informatie

Suzuki ATV

Suzuki ATV Suzuki ATV 2010 www.suzuki.nl voorwoord Voor u ligt de 2010 Suzuki ATV brochure, met een ongekend breed programma aan ATV s. De Sport ATV serie bestaat uit de QuadSport Z400, Z250 en de QuadRacer R450.

Nadere informatie

More Power. More Fun.

More Power. More Fun. More Power. More Fun. Als u eenmaal met de YFM700R hebt gereden, wilt u niets anders meer. Het opwindende vermogen en het fantastische rijgedrag bieden u ongekend rijplezier op allerlei soorten terrein.

Nadere informatie

BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig K1200 GT. Excellence in motion.

BMW Motorrad Tour. BMW maakt rijden geweldig K1200 GT. Excellence in motion. BMW Motorrad Tour K 1200 GT BMW maakt rijden geweldig K1200 GT Excellence in motion. Een topklasse motor voor levensgenieters. Wie geniet van de geneugten des levens, houdt waarschijnlijk ook van reizen.

Nadere informatie

Puur en simpel. Grizzly 350 2WD

Puur en simpel. Grizzly 350 2WD Puur en simpel Neem een lichtgewicht chassis, imposante rijkwaliteiten en de kracht van de 348cc-luchtgekoelde ééncilinder, viertaktmotor en de keuze is simpel. De Grizzly 350 2WD, een ATV die u simpelweg

Nadere informatie

De koning zonder grenzen

De koning zonder grenzen De koning zonder grenzen Land- en tuinbouwers zijn dol op deze ATV. Met de Grizzly 350 4WD kunt u alle kanten op. De robuuste motor met Ultramatic transmissie is gemaakt voor steile hellingen en beklimmingen.

Nadere informatie

De hartslag van je ziel

De hartslag van je ziel 2007 MT-03 De hartslag van je ziel De radicale MT-03 staat voor alles wat Kodo inhoudt. Kodo is het Japanse woord voor hartslag maar ook de omschrijving van het legendarische drumritme dat je diep van

Nadere informatie

MT-09 ABS.

MT-09 ABS. MT-09 ABS www.yamaha-motor.nl MT-09 ABS The Dark Side of Japan Bij de ontwikkeling van de MT-09 hadden wij als doelstelling een nieuw type sportmotor te ontwikkelen die met drie hoofdkenmerken de motor

Nadere informatie

De ultieme middenklasse allrounder

De ultieme middenklasse allrounder De ultieme middenklasse allrounder Comfortabel blijven onder alle moeilijke omstandigheden is van essentieel belang. Dat is precies waarvoor de Grizzly 450 EPS is ontworpen. De machine is uitgerust met

Nadere informatie

BMW Motorrad Urban. BMW maakt rijden geweldig R 1200 R. De nieuwe R 1200 R. Anytime. Anywhere.

BMW Motorrad Urban. BMW maakt rijden geweldig R 1200 R. De nieuwe R 1200 R. Anytime. Anywhere. BMW Motorrad Urban R 1200 R BMW maakt rijden geweldig De nieuwe R 1200 R Anytime. Anywhere. Nieuw is De nieuwe BMW R 1200 R. Een eigentijdse Roadster. En door de meest moderne techniek zijn tijd ver vooruit.

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 : PROSTOCKS

HOOFDSTUK 5 : PROSTOCKS HOOFDSTUK 5 : PROSTOCKS A. Chassis Het chassis bestaat uit de volgende delen c.q. moet aan de volgende regels voldoen: 1. Een standaard motorblok of origineel vervangingsonderdeel waarin een standaard

Nadere informatie

BMW Motorrad Urban. BMW maakt rijden geweldig R 1200 R R 1200 R. Anytime. Anywhere.

BMW Motorrad Urban. BMW maakt rijden geweldig R 1200 R R 1200 R. Anytime. Anywhere. BMW Motorrad Urban R 1200 R BMW maakt rijden geweldig R 1200 R Anytime. Anywhere. Nieuw is De BMW R 1200 R. Een eigentijdse Roadster. En door de meest moderne techniek zijn tijd ver vooruit. tijdloos.

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

Taking ATV racing to the next level

Taking ATV racing to the next level Taking ATV racing to the next level Professionals zullen het beamen, de Yamaha YFZ450R is de allerbeste keuze! Zijn scherpsturende chassis en ultraresponsieve 450cc motor maakten hem tot de meest succesvolste

Nadere informatie

G 650 GS SERTÃO PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING FEBRUARI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig

G 650 GS SERTÃO PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING FEBRUARI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig BMW Motorrad Enduro bmw-motorrad.nl/ g650gssertao BMW maakt rijden geweldig G 650 GS SERTÃO PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING FEBRUARI 2013 STANDAARD ABS. OP ALLE MODELLEN. STANDAARDUITRUSTING FABRIEKSOPTIES

Nadere informatie

Design in zijn puurste vorm

Design in zijn puurste vorm Design in zijn puurste vorm Met zijn minimalistische supersport-kuipwerk en vrijliggende stuur en instrumenten is de Aerox R Naked gebouwd voor puur plezier en totale vrijheid. De Aerox R Naked is met

Nadere informatie

BMW Motorrad Sport Sporttour. BMW maakt rijden geweldig F 800 ST F 800 S/F 800 ST

BMW Motorrad Sport Sporttour. BMW maakt rijden geweldig F 800 ST F 800 S/F 800 ST BMW Motorrad Sport Sporttour F 800 S F 800 ST BMW maakt rijden geweldig F 800 S/F 800 ST Prijzen, kleuren en uitrusting januari 2009 Standaarduitrusting Fabrieksopties F 800 S Bestelnummer 0216 Motor/aandrijving

Nadere informatie

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be CRUISER Speedmaster triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor Het hart van de Speedmaster is de befaamde, parallelle tweecilinder van 865 cc van Triumph, een klassieke configuratie

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

BMW Motorrad Sport. BMW maakt rijden geweldig S 1000 RR S 1000 RR

BMW Motorrad Sport. BMW maakt rijden geweldig S 1000 RR S 1000 RR BMW Motorrad Sport S 1000 RR BMW maakt rijden geweldig S 1000 RR PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2010 STANDAARDUITRUSTING S 1000 RR Bestelnummer 0507 Motor/Aandrijving Vloeistof-/oliegekoelde, dwarsliggende

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

Een praktische, maar vooral leuke manier van rijden! Scooter

Een praktische, maar vooral leuke manier van rijden! Scooter Een praktische, maar vooral leuke manier van rijden! Scooter Motorscooters: praktisch, slim én leuk! Files? Daar heb ik met mijn Suzuki motorscooter nauwelijks last van! Of je nu in Parijs, Rome of Londen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. MXU50 50cc ATV

Inhoudsopgave. MXU50 50cc ATV /// ATV Catalogus 2 /// Inhoudsopgave Inhoudsopgave ATV /// 3 MXU50 50cc ATV 3...MXU 50 4... Maer 90 5...MXU 150 6...MXU 300 R Off Road 7... MXU 300 Greenline 8...MXU 400 44 IRS 9...MXU 500i DX 10... MXU

Nadere informatie

Dé meest competitieve Sport ATV!

Dé meest competitieve Sport ATV! Dé meest competitieve Sport ATV! Professionals zullen het beamen, de Yamaha YFZ450R is de allerbeste keuze! Zijn scherpsturende chassis en ultra-responsieve 450cc motor maakten hem tot de succesvolste

Nadere informatie

BMW Motorrad Sport Sporttour. BMW maakt rijden geweldig F 800 S F 800 ST F 800 S/F 800 ST

BMW Motorrad Sport Sporttour. BMW maakt rijden geweldig F 800 S F 800 ST F 800 S/F 800 ST BMW Motorrad Sport Sporttour F 800 S F 800 ST BMW maakt rijden geweldig F 800 S/F 800 ST Prijzen, kleuren en uitrusting februari 2008 Standaarduitrusting Fabrieksopties F 800 S Bestelnummer 0216 Motor/aandrijving

Nadere informatie

Tien jaar ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de naam Scomadi staat waar hij nu staat. De Turismo Leggera is ontwikkeld in Engeland en ontstaan uit

Tien jaar ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de naam Scomadi staat waar hij nu staat. De Turismo Leggera is ontwikkeld in Engeland en ontstaan uit Tien jaar ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de naam Scomadi staat waar hij nu staat. De Turismo Leggera is ontwikkeld in Engeland en ontstaan uit liefde voor het vak. De handgemaakte carbon Limited

Nadere informatie

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be CRUISER America triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE 865CC-MOTOR De luchtgekoelde, parallelle DOHC-tweecilinder met een ontstekingsinterval van 270 graden van de America levert

Nadere informatie

King of the grasslands

King of the grasslands King of the grasslands Land- en tuinbouwers zijn dol op deze ATV. Met de Grizzly 350 4WD kunt u alle kanten op. De robuuste motor met Ultramatic transmissie is gemaakt voor steile hellingen en beklimmingen.

Nadere informatie

Producent van de gemaksfiets

Producent van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech Inhoudsopgave Fietsen met lage instap 04 Classic 04 Suelo 04 Elektrische fietsen 05 Classic E Drive 05 Suelo E Drive 05 LINbike driewielers 06 De speciale fietsen van Lintech

Nadere informatie

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig F 800 GS F 800 GS

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig F 800 GS F 800 GS BMW Motorrad Enduro BMW maakt rijden geweldig PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2011 STANDAARDUITRUSTING FABRIEKSOPTIES Bestelnummer 0219 Motor/aandrijving Vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt motor,

Nadere informatie

Cool, cooler, coolst!

Cool, cooler, coolst! Cool, cooler, coolst! Je bent jong en je weet wat je wilt. Je vindt iets leuk of je vindt het niks. En je neemt alleen maar genoegen met het allerbeste. De Aerox zal je eerste scooter zijn. En niets anders

Nadere informatie

Functionality, durability and all-terrain ability

Functionality, durability and all-terrain ability Functionality, durability and all-terrain ability Het hele jaar door buiten werken kan zwaar zijn. Alleen met de beste uitrusting en de juiste machines krijgt u het werk gedaan. Ontdek nu hoe de uw leven

Nadere informatie

Big-R Racing team. Gaat vol gas in 2017!

Big-R Racing team. Gaat vol gas in 2017! Big-R Racing team Gaat vol gas in 2017! Inleiding Motorsport is een tak van sport met zeer veel variatie. Zowel mens als machine zijn bepalend voor het winnen of verliezen. Daarbij zijn de weersomstandigheden

Nadere informatie

Een fenomeen in zijn klasse. Cruiser

Een fenomeen in zijn klasse. Cruiser Een fenomeen in zijn klasse. Cruiser Wat maakt de Suzuki Intruder zo populair? Indrukwekkende modellen Ook in 2016 bestaat het Suzuki Cruiser segment weer uit een aantal indrukwekkende modellen, zoals

Nadere informatie

CLASSIC THRUXTON. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CLASSIC THRUXTON. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be CLASSIC THRUXTON triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor De uit de Bonneville afkomstige achtkleps parallelle DOHC-tweecilinder van 865 cc is afgesteld voor prestaties in de

Nadere informatie

OTOCROSS 201

OTOCROSS 201 www.suzuki.nl OTOCROSS 201 Enduro Voor de Offroad liefhebbers heeft Suzuki schitterend nieuws in petto in de vorm van de RMX450Z. Deze nieuwe toevoeging aan de RM-Z modellenlijn is gebaseerd op de succesvolle

Nadere informatie

The world's toughest ATV

The world's toughest ATV The world's toughest ATV Yamaha's robuuste ATV, de Grizzly 700, heeft een stevige reputatie verworven als 's werelds duurzaamste ATV. De Grizzly 700 is het ideale stuk gereedschap om zware werkzaamheden

Nadere informatie

4061/A 4061/TA. Technische gegevens. Sterk Betrouwbaar Uitstekend

4061/A 4061/TA. Technische gegevens. Sterk Betrouwbaar Uitstekend Technische gegevens 4061/A Motor: Rijaandrijving: Banden: Perkins 4 cilinder dieselmotor, cilinderinhoud 2216 ccm, 45kW/61 pk bij 2800 omw/min Automotive hydrostatische aandrijving met INCH-pedaal. Systeemdruk

Nadere informatie

F 650 GS F 650 GS Dakar

F 650 GS F 650 GS Dakar BMW Motorrad Enduro F 650 GS F 650 GS Dakar BMW maakt rijden geweldig F 650 GS F 650 GS Dakar Voor alledag en avontuur Voor stad en land. En alles daartussen Beton? Asfalt? Kinderkopjes? Zand? De BMW F

Nadere informatie

BMW Motorrad Sport. BMW maakt rijden geweldig S 1000 RR S 1000 RR

BMW Motorrad Sport. BMW maakt rijden geweldig S 1000 RR S 1000 RR BMW Motorrad Sport S 1000 RR BMW maakt rijden geweldig S 1000 RR PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2011 STANDAARDUITRUSTING S 1000 RR Bestelnummer 0507 Motor/aandrijving Vloeistof-/oliegekoelde, dwarsliggende

Nadere informatie

Op elk terrein een waardevolle investering

Op elk terrein een waardevolle investering Op elk terrein een waardevolle investering De Grizzly 450 IRS is een niet te stuiten en oerbetrouwbare partner die opgewassen is tegen de zwaartse werkomstandigheden. De Grizzly 450 IRS is uiterst efficiënt

Nadere informatie

More power, more winning, more glory!

More power, more winning, more glory! More power, more winning, more glory! De Yamaha YFM700R SE, een ATV met puur Race DNA! Elk afzonderlijk onderdeel in het hightech motorblok en van het innovatieve hybride chassis is ontworpen om het uiterste

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

Ga op ontdekking. Wolverine-R

Ga op ontdekking. Wolverine-R Ga op ontdekking. De Yamaha is een unieke 2-persoons ROV (Recreational Off-road Vehicle) die klaar is om recreatief terreinrijden toegankelijker te maken voor een groot publiek. Deze stijlvolle en veelzijdige

Nadere informatie

Grondig reinigen. Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan

Grondig reinigen. Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers Grondig reinigen Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan grote en kleine projecten in de infra en civiel. Deze ervaring hebben wij gebruikt om een optimaal

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:30 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007

Nadere informatie

Functionaliteit, duurzaamheid en uiterst geschikt voor elk terrein

Functionaliteit, duurzaamheid en uiterst geschikt voor elk terrein Functionaliteit, duurzaamheid en uiterst geschikt voor elk terrein Gemaakt voor het allerzwaarste werk, het hele jaar door. Werken met de allerbeste uitrusting en de juiste machines. De Viking, het ideale

Nadere informatie

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22 INDEX 1 TRILNAALDEN HANDSTOKTRILNAALD P14........... 2 LHF HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 HS HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 OMVORMERS HFO OMVORMER.................. 4 PLEISTERMACHINES PLEISTERMACHINE

Nadere informatie

de trouwe werkkracht

de trouwe werkkracht de trouwe werkkracht highland x EEN STOERE UITVOERING De stalen bull-bars vooraan markeren het SUV-ontwerp en weerspiegelen zijn avontuurlijk karakter. De Pioneer autoradio met multimedia, Bluetooth, groot

Nadere informatie

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig. R 1200 GS Adventure. R 1200 GS Adventure. Explore your horizon.

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig. R 1200 GS Adventure. R 1200 GS Adventure. Explore your horizon. BMW Motorrad Enduro R 1200 GS Adventure BMW maakt rijden geweldig R 1200 GS Adventure Explore your horizon. 3 Een reis van duizend mijl begint met een enkele stap (Confucius 551 v. Chr. 479 v. Chr.). Wij

Nadere informatie

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig F 800 GS F 800 GS

BMW Motorrad Enduro. BMW maakt rijden geweldig F 800 GS F 800 GS BMW Motorrad Enduro F 800 GS BMW maakt rijden geweldig F 800 GS PRIJZEN, KLEUREN EN UITRUSTING JANUARI 2012 STANDAARDUITRUSTING F 800 GS TROPHY F 800 GS Bestelnummer 0219 Motor/aandrijving Vloeistofgekoelde

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

De krachtige universele machine

De krachtige universele machine De krachtige universele machine Krachtig Gemak Veiligheid op hellingen en taluds Wiel- en maaibalkaandrijving volledig hydraulisch Geen koppelingen die aan slijtage onderhevig zijn Maaibalken van 1,25

Nadere informatie

VEILIGHEID VANUIT EEN NIEUW PERSPECTIEF: HET BOSCH ebike ABS

VEILIGHEID VANUIT EEN NIEUW PERSPECTIEF: HET BOSCH ebike ABS ebike ABS 2020 VEILIGHEID VANUIT EEN NIEUW PERSPECTIEF: HET BOSCH ebike ABS FEEL THE FLOW Bosch ebike Systems NL bosch-ebike.nl/abs Het eerste Bosch ebike ABS Het Bosch ebike ABS in de praktijk 2 4 Het

Nadere informatie

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR SPECIFICATIES MOTOR Merk...ISEKI Diesel...E3CD-WTB11 Motortype...4 cycli, watergekoeld, in-line met bovenliggende kleppen Aanzuiging...Normaal aangezogen Compressieverhouding... 22,7 Cilinderinhoud...1,498

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

Compact tractor ST318

Compact tractor ST318 Compact tractor ST318 ST321 ST324 ST329 ST333 Shibaura Dieselmotoren - waarop u kunt vertrouwen - Milieuvriendelijk De Shibaura dieselmotoren gemonteerd in de ST-serie trekkers zijn uitermate milieuvriendelijk.

Nadere informatie

Professionele grasmaaiers overtuigen door hun lange gebruiksduur en goede ergonomie

Professionele grasmaaiers overtuigen door hun lange gebruiksduur en goede ergonomie VIKING stelt de nieuwe 7-serie voor Professionele grasmaaiers overtuigen door hun lange gebruiksduur en goede ergonomie februari 2015 Met hun doordachte en stevige constructie, lage gewicht en lage trillingswaarden

Nadere informatie

ADVENTURE & TOURING SPRINT GT. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

ADVENTURE & TOURING SPRINT GT. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be ADVENTURE & TOURING SPRINT GT triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor De Sprint GT wordt aangedreven door een 130pk-versie van de befaamde 1.055 cc-driecilinder van Triumph

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

De krachtige en comfortabele all-rounder!

De krachtige en comfortabele all-rounder! B.V. NIMAG Postbus 77, 4130 EB Vianen Marketing Motorcycle Arno Jansen Tel: 0347-349794 a.jansen@nimag.nl Suzuki introduceert 2010 modellen: De nieuwe Suzuki GSX1250FA & Bandit 1250A Na de introductie

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Go explore! Wolverine-R

Go explore! Wolverine-R Go explore! De Yamaha is een opwindende tweezitter die klaar is om recreatief terreinrijden toegankelijk te maken voor een groter publiek. Deze stijlvolle en veelzijdige 4x4 biedt u een hoog comfort- en

Nadere informatie

Small in size, big in fun!

Small in size, big in fun! Small in size, big in fun! Met zijn compacte body, eenvoudige bediening en automatische 49cc-motorblok is de YFZ50 perfect om mee te beginnen. Deze mini-atv is ontworpen voor kinderen van 6 tot 9 jaar

Nadere informatie

Doorslijpmachine TS 410

Doorslijpmachine TS 410 TS 410 Compacte en robuuste doorslijpmachine met zeer innovatief longlife-luchtfiltersysteem met cycloonvoorafscheiding. Compacte constructie met optimale balans en constructievorm voor 300mm-doorslijpschijf.

Nadere informatie

VRIJHEID ZONDER GRENZEN!

VRIJHEID ZONDER GRENZEN! 3 2 KYMCO MOTORSCOOTERS VRIJHEID ZONDER GRENZEN! Kymco levert in bijna elke categorie een motorscooter; van retro tot grand turismo en van een compacte 125cc stadsscooter tot een supersportieve 500cc eencilinder.

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen. Puurs, 2 april 2019

PERSINFORMATIE STIHL. Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen. Puurs, 2 april 2019 Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen Deze krachtige tuinfrezen maken het jou gemakkelijk Puurs, 2 april 2019 Als je je eigen groenten kweekt, is een beetje hulp altijd welkom, bijvoorbeeld

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

Sponsor plan RAP- Racing 2014

Sponsor plan RAP- Racing 2014 Sponsor plan RAP- Racing 2014 Februari 2014 Voorwoord Motorsport is een veelbekeken sport en al jaren is de TT van Assen het grootste meer daagse sport evenement van Nederland. Uit liefde voor de motorsport

Nadere informatie

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen Mobiele Ventilatie Unit M V U op aanhangwagen Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD op aanhangwagen B.S. Belüftungs-GmbH Etn. P. Vanassche & Cie N.V. Am Hungerwiesgraben 10 Brugsesteenweg 2 D-89429

Nadere informatie

De nieuwe BMW HP2. Bert Duursma Motoren bv

De nieuwe BMW HP2. Bert Duursma Motoren bv De nieuwe BMW HP2 München/Rijswijk. Een droom van veel BMW boxer fans komt uit. Komend najaar introduceert BMW Motorrad een pure, sportieve en extreem lichte enduro: de nieuwe BMW HP2. Deze machine werd

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Switch! Change is good.

Switch! Change is good. Switch! Change is good. Praktisch en emissievrij, de geheel elektrische EC-03 25km versie is een uitermate doordacht mobiliteitsproduct. Met de comfortabele zitpositie, het gebruiksvriendelijke ontwerp

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 familie LICHTGEWICHT INSTELBAAR VEELZIJDIG TE CONFIGUREREN Past perfect bij jouw lifestyle! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op

Nadere informatie