Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 december 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 december 2018"

Transcriptie

1 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 december 2018 Onderwerp 1. Wob-verzoek inzake de Maastricht University Campus Venlo, University College Venlo en de studentenhuisvesting in Venlo Besluit gedeeltelijk verstrekken van de via een Wob-verzoek gevraagde informatie met betrekking tot Maastricht University Campus Venlo, University College Venlo en de studentenhuisvesting in Venlo. Informatie: K.I.L. Demeester-Folie cluster Ontwikkeling tel. (043) Klacht van de heer Janssen inzake aanbesteding Studio Denk via Projectbureau Ooijen - Wanssum Informatie: H.J.H. Schmitz cluster Ontwikkeling tel. (043) hjh.schmitz@prvlimburg.nl 3. Schriftelijke vragen van de heer Nijskens (VVD) inzake de AVG en burgerinitiatieven Gedeputeerde Staten hebben kennisgenomen van het advies van de Klachtenfunctionaris d.d. 7 november De onderhavige klacht geeft voor het college van Gedeputeerde Staten geen aanleiding om een procedure c.q. protocol vast te stellen op basis waarvan een burger melding kan maken van (mogelijke) integriteitsschendingen door provinciale ambtenaren. De indiener van de klacht krijgt antwoord per brief. Gedeputeerde Staten hebben de antwoorden op de vragen van de heer Nijskens (VVD) inzake de AVG en burgerinitiatieven vastgesteld. Informatie: E.A. Weusten cluster Juridische Zaken en Inkoop tel ea.weusten@prvlimburg.nl

2 4. Hoger beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State tegen de uitspraak WET SE Gedeputeerde Staten hebben besloten om hoger beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State tegen de uitspraak 18/179 WET SE. Informatie: K. Kloth cluster Wegaanleg tel. (043) Levensfaseregeling Provincie Limburg Informatie: B.J.H. Lemmens cluster Personeel en Organisatie tel. (043) Visitatierapporten betreffende Bonnefantenmuseum Limburgs Museum en Museumplein Limburg Gedeputeerde Staten hebben besloten de Levensfaseregeling Provincie Limburg vast te stellen. Deze regeling bestaat uit drie deelregelingen, een 60plus-regeling, een regeling betaald ouderschapverlof en een regeling betaald mantelzorgverlof. Gedeputeerde Staten hebben besloten de Statencommissie voor Cultuur en Samenleving met een mededeling van portefeuillehouder Koopmans te informeren over de Visitatierapporten van de drie provinciale musea en maken deze rapporten openbaar. Informatie: M.J.H.W. Curfs cluster Cultuur tel. (043) Mededeling portefeuillehouder inzake bewustwordingscampagne Veilig Zwemmen Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met een mededeling van portefeuillehouder Koopmans inzake bewustwordingscampagne Veilig Zwemmen. Informatie: R.M.C. Luyten cluster Secretariële en Administratieve Ondersteuning tel. (043)

3 8. Verlening subsidie Maatschappelijke Organisaties 2019 toekennen van de subsidie maatschappelijke organisaties Informatie: E. Camp cluster Subsidies tel. (043) Reactie op de aanbevelingen van de Onderzoeksraad voor Veiligheid in het rapport Chemie in Samenwerking, veiligheid op het industriecomplex Chemelot Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met de reactie aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat op de aanbevelingen van de Onderzoeksraad voor Veiligheid in haar rapport Chemie in Samenwerking, veiligheid op het industriecomplex Chemelot. Informatie: M.A.R.G. Knubben- Merkies cluster Wonen en Leefomgeving tel. (043) Financiering programma LimburgMakers 2019 Informatie: J.P.P.M. Maatjens cluster Economische Zaken tel. (043) Financiering Kennis-As project BRightlands e-infrastructure for Neurohealth (BReIN) Informatie: M.J.L.M. Poulssen- Bessems cluster Economische Zaken tel. (043) Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met een bijdrage van ,00 aan LIOF voor de uitvoering van het programma LimburgMakers in Het programma LimburgMakers is een integraal, ondernemersgedreven stimulerings- en ondersteuningsprogramma om de concurrentiekracht van de Limburgse maakindustrie te versterken. Gedeputeerde Staten hebben kennisgenomen van de business case van het project BReIN. Gedeputeerde Staten stemmen daarbij in met het voorstel aan Provinciale Staten om hiervoor een eerste tranche van ,00 beschikbaar te stellen voor de periode 1 januari 2019 tot 1 januari 2020.

4 12. Verzoek om subsidie Campus Management & Development B.V. Programma: Brightlands Techruption Informatie: G.Y.M.J. Brouwers Cluster Subsidies tel. (043) Aanvraag van Sibelco Benelux BV om een ontgrondingsvergunning voor terreinen in Heerlen en Landgraaf Informatie: R.W.P. Tol cluster Vergunningen tel. (043) Gedeputeerde Staten hebben besloten om aan Campus Management & Development B.V. een subsidie te verlenen ten behoeve van het programma Brightlands Techruption op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. De hoogte van deze projectsubsidie bedraagt maximaal ,00. Het programma stelt bedrijven en kennisinstellingen in staat om nieuwe smart services te ontwikkelen. verlenen van een ontgrondingsvergunning aan Sibelco voor het ontgronden van terreinen in de gemeenten Heerlen en Landgraaf. Gedeputeerde Staten stemmen in met de afspraken zoals vastgelegd in de samenwerkingsovereenkomst inzake de transformatie van het Sibelcogebied tussen Sibelco Benelux BV, Provincie Limburg en de Vereniging Natuurmonumenten. Gedeputeerde Teunissen is gemachtigd om de voornoemde samenwerkingsovereenkomst namens de provincie Limburg te ondertekenen. 14. Aanvraag van Sibelco Benelux B.V. om een vergunning en ontheffing Wet natuurbescherming ten behoeve van de zilverzandwinning en gebiedsontwikkeling Sibelcogroeve te Heerlen en Landgraaf verlenen van een vergunning en ontheffing Wet natuurbescherming ten behoeve van de zilverzandwinning en gebiedsontwikkeling Sibelcogroeve te Heerlen en Landgraaf. Informatie: G.P.T. Lucas cluster Vergunningen tel. (043)

5 15. Voortgang Omgevingsvisie Limburg en Omgevingsverordening Limburg Gedeputeerde Staten hebben besloten om het informerend stuk "Voortgang Omgevingsvisie Limburg en Omgevingsverordening Limburg" aan Provinciale Staten aan te bieden. Informatie: H.F. Groen cluster Ruimte tel. (043) Antwoord op brief gemeente Sittard-Geleen inzake arbeidsmigranten Informatie: R.A. Adriaanse-Kraaij cluster Wonen en Leefomgeving tel. (043) Actieplan snel internet Limburg 2022 Informatie: P.M.F. Geelen cluster Strategie tel. (043) Vaststelling provinciale exploitatiesubsidie 2017 van Museumplein te Kerkrade versturen van een brief aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Sittard- Geleen in antwoord op een vraag om (financiële) ondersteuning van een onderzoeksopdracht voor een cijfermatige onderbouwing van het belang van de arbeidsmigrant op de schaal van Zuid-Limburg. In deze brief onderschrijft Gedeputeerde Staten nut en noodzaak van een goede gezamenlijke aanpak inzake arbeidsmigranten. actieplan snel internet 2022 en sturen dit als infomerend stuk toe aan Provinciale Staten toe. Gedeputeerde Staten hebben besloten om de provinciale exploitatiesubsidie Museumplein Kerkrade over het jaar 2017 vast te stellen op ,00. Informatie: M.E.H. Niëns cluster Subsidies tel. (043)

6 19. Ondertekening ontwikkelovereenkomst Slim Energienet Roermond Gedeputeerde Staten hebben besloten om de ontwikkelovereenkomst voor een Slim Energienet Roermond te ondertekenen. Informatie: E.P.M. Zijlstra cluster Wonen en Leefomgeving tel. (043) Verlening subsidie Stadsregio Parkstad Limburg voor een wind- en warmtecoördinator voor de uitvoering van het Uitvoeringsprogramma PALET 3.0 Gedeputeerde Staten hebben besloten aan de Stadsregio Parkstad Limburg een subsidie van maximaal ,00 te verlenen voor een wind- en warmtecoördinator voor de uitvoering van het Uitvoeringsprogramma PALET 3.0. Informatie: E. Camp cluster Subsidies tel. (043) Derde voortgangsrapportage N280 West wegvak Roermond Informatie: S. Hagen cluster Wegaanleg tel Schriftelijke vragen van de heer Van Wageningen (D66) inzake bewegwijzering Provinciale wegen aanbieden van de derde halfjaarlijkse Voortgangsrapportage N280 West, wegvlak Roermond aan Provinciale Staten. Gedeputeerde Staten hebben de antwoorden op de vragen van de heer Van Wageningen (D66) inzake 'bewegwijzering op Provinciale wegen' vastgesteld. Informatie: J.P.B. Brune cluster Wegbeheer tel. (043)

7 23. Sonderende LEKTA nota Informatie: P.F. Senster cluster Wonen en Leefomgeving tel. (043) Subsidie aan OLS Federatie Informatie: M. J. H. P. Schols cluster Cultuur tel Verlenen projectsubsidie aan Zorghuis Onze Lieve Vrouw B.V. te Klimmen voor de herbestemming van de R.K. Kerk Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand Gedeputeerde Staten hebben de sonderende LEKTAnota vastgesteld en bieden deze aan Provinciale Staten aan. In de sonderende notitie is aandacht voor de ontwikkeling van toekomstige kaders betreffende: diverse energietechnieken, het traject van de Regionale Energie Strategieën, draagvlak en profijtbeginsel. Gedeputeerde Staten hebben besloten een subsidie van ,00 te verlenen aan de OLS Federatie voor de uitvoering van het werkplan Gedeputeerde Staten hebben besloten in te stemmen met de verlening van een projectsubsidie van maximaal ,00 voor de herbestemming van het kerkgebouw van de R.K. kerk Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand te Voerendaal aan Zorghuis Onze Lieve Vrouw B.V. Informatie: A.M.P. Schrijen cluster Subsidies tel. (043) Standpuntbepaling inzake het project ecoduct (Grünbrücke) over de Autobahn A40/A67 Informatie: R.A.M. Tilmans cluster Natuur en Water tel. (043) Gedeputeerde Staten hebben besloten een brief te sturen aan de Stadt Straelen, het Ministerium für Verkehr en het Ministerium für Umwelt, Landwirtschaft, Naturund Verbraucherschutz van Noordrijn-Westfalen waarin zij aangeven dat zij besloten hebben om zich terug te trekken uit het project ecoduct (Grünbrücke) over de A40/A67 (Herongen).

8 27. Samenwerkingsovereenkom st exploitatie Maaslijn Concessie OV Limburg Informatie: O.H. Braken cluster Mobiliteit tel. (043) Aanbieding rapport Stand van zaken actieve soortenbescherming 2018 aan Provinciale Staten Gedeputeerde Staten hebben besloten een Samenwerkingsovereenkomst exploitatie Maaslijn Concessie OV Limburg te sluiten met Gedeputeerde Staten van Gelderland. Daarin wordt vastgelegd hoe beide provincies samenwerken in de uitvoering van de Concessie Openbaar Vervoer Limburg. Gedeputeerde Staten hebben besloten om de rapportage "stand van zaken actieve soortenbescherming 2018" in de vorm van een informerend stuk toe te sturen aan Provinciale staten. Informatie: A.A.H. Bakker cluster Natuur en Water tel. (043) Subsidieverlening exploitatiebijdrage Arriva 2019 Informatie: O.H. Braken cluster Mobiliteit tel. (043) Mededeling portefeuillehouder inzake motie 2104 inzake uitbreiding vrachtautoparkeerplaatsen aan de grens van Limburg Gedeputeerde Staten hebben besloten tot het verlenen van de exploitatiebijdrage aan Arriva voor het dienstregelingjaar 2019 van 56,8 miljoen. Dit bedrag wordt bevoorschot in 13 termijnen. Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met een mededeling van portefeuillehouder Mackus inzake motie 2104 over uitbreiding vrachtautoparkeerplaatsen aan de grens van Limburg en de verzending hiervan aan Provinciale Staten. Informatie: R.G.C. van Enckevort cluster Ontwikkeling tel. (043)

9 Van onderstaande besluiten is de vertrouwelijkheid opgeheven Overzicht van nota s die in de afgelopen periode openbaar zijn geworden Gemeentelijke Ontwikkeling gemeenten Horst aan de Maas, Roermond, Gulpen- Wittem, Valkenburg aan de Geul, Venray en Peel en Maas Agenda en stukken voor het bestuurlijk overleg tussen provincie en waterschap van 22 november 2018 inzake de voortgang van het partnercontract en de wateragenda. Gedeputeerde Staten hebben besloten in het kader van de Stedelijke Ontwikkeling een totale provinciale bijdrage van 15,92 miljoen te verlenen aan de ontwikkeling van de centra van de gemeenten Horst aan de Maas, Roermond, Gulpen-Wittem, Valkenburg aan de Geul, Venray en Peel en Maas. Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met de agenda en stukken behorende bij het overleg tussen de Provincie Limburg en het Waterschap Limburg op 22 november Dit overleg vindt drie maal per jaar plaats Bestuurlijke reactie op conceptaanbiedingsbrief behorende bij het gezamenlijke onderzoek van de provinciale rekenkamers naar Energietransitie. Gedeputeerde Staten hebben besloten de bestuurlijke reactie op de conceptaanbiedingsbrief behorende bij het gezamenlijk onderzoek van de provinciale rekenkamers naar Energietransitie vast te stellen en toe te sturen aan de Zuidelijke Rekenkamer Gemeentelijke Ontwikkeling gemeente Simpelveld. Gedeputeerde Staten hebben besloten in het kader van de Stedelijke Ontwikkeling een provinciale bijdrage van ,00 te verlenen aan de gemeente Simpelveld voor de gemeentelijke ontwikkeling in deze gemeente. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. N.B. Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd direct beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook antwoorden op statenvragen, statenvoorstellen en informerende stukken aan de Staten worden pas beschikbaar gesteld als ze aan Provinciale Staten zijn toegestuurd.

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 oktober 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 oktober 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 oktober 2018 Onderwerp 1. Provinciaal deel programma 75 jaar bevrijding Nadere subsidieregels Herdenken en Vieren 75 jaar Bevrijding

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 januari 2019 Onderwerp 1. Center Court Kerkrade Informatie: M.A. Hendrikx tel. (043) 389 99 34 ma.hendrikx@prvlimburg.nl 2. Indexering

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 april 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 april 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 april 2018 Onderwerp 1. Wob-verzoek inzake inhuur Studio Denk bij Gebiedsontwikkeling Ooijen - Wanssum Zaaknummer: 2018/24683 Informatie:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 september 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 september 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 september 2017 Onderwerp 1. Ondersteuning Coöperatie Verbindend Leiden Informatie: B.J.M. Meijers cluster Subsidies tel. (043)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 augustus 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 augustus 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 augustus 2017 Onderwerp 1. Tussentijdse evaluatie 2015-2016 - ITEM Informatie: T.N.M. Martinussen cluster Economische Zaken tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 2 oktober 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 2 oktober 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 2 oktober 2018 Onderwerp 1. Beslissing op bezwaar Wob-verzoek inzake inhuur Studio Denk bij gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum Besluit

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 april 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 april 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 april Onderwerp 1. Aanvullend Wob-verzoek van Deterink Advocaten en Notarissen inzake subsidieverlening havenvoorzieningen haven

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 september 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 september 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 september 2018 Onderwerp 1. Wob-verzoek en aanvullende vragen inzake veiligheidsprestaties Chemelot Besluit Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 juli 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 juli 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 juli 2018 Onderwerp 1. Verzoek aan Attero inzake actueel nazorgplan stortplaats Weert Zaaknummer: 2018/44831 Informatie: C.L.E.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 juni 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 juni 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 juni 2018 Onderwerp 1. Beantwoording vragen Subsidiedossier: Vader Jacob Vastgoedbeheer B.V. te Venlo Project: reatauratie en herbestemming

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 mei 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 mei 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 mei 2019 Onderwerp 1. Afdoening toezegging aan Provinciale Staten (8384) MBO-stages bij de Provincie Limburg Besluit verzending

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 januari 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 januari 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 januari 2017 Onderwerp 1. Wob-verzoek inzake Fooddrome Informatie: E.H.H. Antonides- Spronck cluster Economische Zaken tel. (043)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 september 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 september 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 september 2017 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van mevrouw Claessens (SP) inzake krantenartikel "Project Struikelstenen ter ziele"

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 maart 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 maart 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 maart 2018 Onderwerp 1. Voorstel Provinciale Staten Omvorming Euregio Maas Rijn tot EGTS Informatie: E.W.G. Lemmens cluster Organisatie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 mei 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 mei 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 mei 2018 Onderwerp Besluit 1. Wob-verzoek J. Leijten (NRC) inzake integriteitsonderzoeken sinds 28 september 2016 Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 mei 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 mei 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 mei 2018 Onderwerp 1. Personele ondersteuning gemeente Heerlen Informatie: M. Valk cluster Ontwikkeling tel. (043) 389 72 37 m.valk@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 november 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 november 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 november 2018 Onderwerp 1. Hoorzitting in het kader van de Belemmeringenwet Privaatrecht Informatie: J. Hermans cluster Juridische

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 augustus 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 augustus 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 augustus 2018 Onderwerp 1. Beantwoording van vragen inzake Gebiedsontwikkeling Ooijen - Wanssum Besluit Gedeputeerde Staten hebben

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 april 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 april 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 april 2019 Onderwerp 1. Wob-verzoek De Limburger/NRC inzake benoemingen door Gedeputeerde Staten Informatie: M.S. Dabekausen cluster

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 november 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 november 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 november 2017 Onderwerp 1. Statenvoorstel wijzigingsbesluit Financiële verordening 2016 Besluit Gedeputeerde Staten hebben besloten

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 januari 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 januari 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 januari 2017 Onderwerp 1. Beantwoording toezegging inzake gemiddelde doorlooptijden IND Informatie: M. Valk cluster Directie tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 november 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 november 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 november 2018 Onderwerp 1. Samenstelling hoofdstembureaus voor de verkiezing van de leden van Provinciale Staten voor de periode

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 mei 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 mei 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 mei 2016 Onderwerp 1. Vijfde voortgangsrapportage van het project Brains Unlimited Informatie: H.F.M. van Sloun tel. (043) 389

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 juli 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 juli 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 juli 2019 Onderwerp 1. Afhandeling Wob-verzoek inzake subsidieaanvraag en subsidiebeschikking Berry Promotions Informatie: E.J.C.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 maart 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 maart 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 maart 2018 Onderwerp 1. Interreg project FOKUS Informatie: J.P.P.M. Maatjens cluster Economische Zaken tel. (043) 389 7268 jppm.maatjens@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 23 oktober 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 23 oktober 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 23 oktober 2018 Onderwerp 1. Verzoek Wet openbaarheid van bestuur inzake het project Het Groene Goud Informatie: I.M.P.P. Brassé cluster

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 maart 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 maart 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 maart 2018 Onderwerp 1. Projectenlijst Grensoverschrijdende samenwerking Provincie Limburg 2018 Besluit Gedeputeerde Staten hebben

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 januari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 januari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 januari 2018 Onderwerp 1. Beslissingen op bezwaar Wob-verzoek concessieovereenkomst MAA Informatie: P.E.H. Sels cluster Ontwikkeling

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 maart 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 maart 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 maart 2019 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Van Rey (Volkspartij Limburg) inzake het Wob-verzoek van dagblad De Limburger

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 juli 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 juli 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 juli 2018 Onderwerp 1. Uitbreiding toepassingsbereik Wet Bibob Informatie: H.D. Duiveman cluster Kabinet tel. (043) 389 75 68 hd.duiveman@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 september 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 september 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 september 2017 Onderwerp 1. Mededeling subsidieregeling lokale en regionale musea (T2293) Besluit mededeling van portefeuillehouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 december 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 december 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 december 2018 Onderwerp 1. Benoeming voorzitter en nieuw lid van de Kamer uit Gedeputeerde Staten voor de behandeling van administratieve

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 november 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 november 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 november 2017 Onderwerp 1. Financiële eindejaarsbijstelling 2017 Informatie: N.J. Engbersen cluster Financiën tel. 06 11 58 70

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 januari 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 januari 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 januari 2015 Onderwerp 1. Strategische relatiebeheer Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire Dienstverlening tel. (043)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 mei 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 mei 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 mei 2016 Onderwerp 1. Terugblik TEFAF 2016 Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire Dienstverlening tel. (043) 389 77

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van Onderwerp 1. Post Düsseldorf Informatie: S.M. Kupers cluster Strategie tel. (043) 389 73 68 sm.kupers@prvlimburg.nl 2. IBA Kader Informatie:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 februari 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 februari 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 februari 2015 Onderwerp 1. Verzoek afwijkingsmogelijkheid Omgevingsverordening Limburg 2014 Kalfshofweg 1 te Klimmen Besluit Gedeputeerde

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 januari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 januari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 januari 2018 Onderwerp 1. Motie 772 van Provinciale Staten 150 jaar Provincie Limburg Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 april 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 april 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 april 2019 Onderwerp 1. Wijziging Verordening rechtspositie gedeputeerden, staten- en commissieleden provincie Limburg 2018 Informatie:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 juli 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 juli 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 juli 2018 Onderwerp Besluit 1. Waarderingssubsidie Stichting Karlspreis Informatie: M.F. Efferink- Shaboyan tel. (043) 389 79 64

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 juni 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 juni 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 juni 2018 Onderwerp 1. Omvorming van de Euregio Maas-Rijn naar een EGTS Informatie: E.W.G. Lemmens cluster Kabinet tel. (043) 389

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 november 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 november 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 november 2018 Onderwerp 1. Wob-verzoek inzake de subsidieaanvraag en het projectplan Basketbal Promotie Limburg 2018 van de Stichting

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 februari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 februari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 februari 2018 Onderwerp 1. Mandaatverlening directeur IPO inzake tekenen mantelovereenkomst ANW-verzekering Informatie: F.M.L.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 februari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 februari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 februari 2019 Onderwerp 1. Zetelverdeling in de Vergadering van de EGTS Euregio Maas-Rijn Informatie: E.W.G. Lemmens cluster Kabinet

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 februari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 februari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 februari 2019 Onderwerp 1. Subsidievaststelling Connect Limburg 2017 en 2018 Informatie: R.P.W. Dreessen tel. (043) 389 78 47 rpw.dreessen@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 maart 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 maart 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 maart 2019 Onderwerp 1. Adviesrapport Vermindering regeldruk bij evenementen in Limburg Informatie: M.G.I.P. Arts cluster Vergunningen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 juni 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 juni 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 juni 2017 Onderwerp 1. Verzoek Wet openbaarheid van bestuur inzake rapportage financieeleconomische positie Holding Bruekers B.V.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 februari 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 februari 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 februari 2017 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van mevrouw Werrij-Wetzels (CDA) inzake verhuizing Europese Agentschappen Besluit

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 september 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 september 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 september 2018 Onderwerp 1. Addendum op bestaand contract van APG Service Partners B.V. inzake de uitvoering van de Reparatie 3

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 mei 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 mei 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 mei 2019 Onderwerp 1. Goedkeuring begroting 2019 gemeente Beekdaelen Besluit Gedeputeerde Staten hebben de begroting 2019 van de

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 januari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 januari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 januari 2019 Onderwerp 1. Wob verzoek inzake Remining Lowex en Mijnwater B.V. Informatie: R.H.T. Beusekom tel. 06 31 79 15 03 rht.van.beusekom@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 1 mei 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 1 mei 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 1 mei 2018 Onderwerp 1. Omvorming van de Euregio Maas-Rijn naar een EGTS Informatie: E.W.G. Lemmens tel. (043) 389 74 69 ewg.lemmens@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 januari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 januari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 januari 2019 Onderwerp 1. Advies in kader van Belemmeringenwet Privaatrecht Informatie: J. Hermans cluster Juridische Zaken en

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 maart 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 maart 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 maart 2016 Onderwerp 1. Voortgang vluchtelingenproblematiek Informatie: M. Valk cluster Directie tel. (043) 389 72 37 m.valk@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 mei 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 mei 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 mei 2018 Onderwerp 1. INTERREG-project EMR EYES Informatie: G.H.M. Goffin- Vrencken cluster Kabinet tel. (043) 389 70 07 ghm.vrencken@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 april 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 april 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 april 2017 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Franssen (Lokaal- Limburg) inzake crimnele en overlastgevende jeugdbendes

Nadere informatie

Eenheid Limburg. Reactietijden politie spoedmeldingen

Eenheid Limburg. Reactietijden politie spoedmeldingen Eenheid Limburg Reactietijden politie Eenheid Limburg Beek Beesel Bergen (L) Brunssum Echt-Susteren Eijsden-Margraten Gennep Gulpen-Wittem Heerlen Horst aan de Maas Kerkrade Landgraaf Leudal Maasgouw Maastricht

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 oktober 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 oktober 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 oktober 2015 Onderwerp 1. Verlengen termijn uitsluiting elektronisch ingediende Wob-verzoeken Informatie: Brauers cluster Juridische

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 juni 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 juni 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 juni 2016 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Titulaer van de (CDA) en mevrouw Brugman (GroenLinks) inzake de kerncentrale

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 februari 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 februari 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 februari 2014 Onderwerp 1. Verzoek om ontheffing ex. art. 15, tweede lid, Gemeentewet door mr. A.L.W.G. Houtakkers, lid gemeenteraad

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 oktober 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 oktober 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 oktober 2016 Onderwerp 1. Mededeling inzake fraudezaak in relatie tot Jaarrekening 2015 en verder Besluit Gedeputeerde Staten hebben

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 december 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 december 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 december 2017 Onderwerp 1. Uitbetaling eenmalige uitkering uit CAO 2017-2018 aan uitzendkrachten Informatie: B.J.H. Lemmens cluster

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 januari 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 januari 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 januari 2014 Onderwerp 1. Plan van Aanpak: Evaluatietraject Maatschappelijke Organisaties Informatie: J.J. Steen tel. (043) 389

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 maart 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 maart 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 maart 2016 Onderwerp 1. Mondelinge vragen van de heer Van den Akker van de VVD-fractie aangaande (gewelds)incidenten in asielzoekerscentra

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 januari 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 januari 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 januari 2017 Onderwerp 1. Benoeming voorzitter en lid van de Kamer uit Gedeputeerde Staten voor de behandeling van administratieve

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 april 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 april 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 april 2014 Onderwerp 1. Vragen ex artikel 38 RvO van de heer Bosman (PvLD) inzake negatieve gevolgen als gevolg van accijnsverhogingen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 januari 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 januari 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 januari 2016 Onderwerp 1. Stand van zaken EFSI en rol Provincie Informatie: P.C.M.G. Baeten cluster Organisatie en Informatie tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 maart 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 maart 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 maart 2019 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Van Rey (Volkspartij Limburg) en de heer Housmans (PVV) inzake Provinciaal

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 juni 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 juni 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 juni 2018 Onderwerp 1. Beleidskader ontheffing verboden handelingen provincie Limburg Informatie: H.P.R. Spiertz cluster Kabinet

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 februari 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 februari 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 februari 2015 Onderwerp 1. Kunstposter Vasteloavend in Limburg en het Knoevelemint Informatie: P.C.G.M. Schrijen cluster Communicatie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 februari 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 februari 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 februari 2014 Onderwerp 1. Profilering tijdens TEFAF 2014 Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire Dienstverlening tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 januari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 januari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 januari 2018 Onderwerp 1. Plan Public Affairs 2018-2019 (incl. buurlandenagenda) Informatie: S.M. Kupers cluster Strategie tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 november 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 november 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 november 2017 Onderwerp 1. Samenwerkingsafspraken 2017 Facilitering Sportzone Limburg, regio Westelijke Mijnstreek Informatie:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 oktober 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 oktober 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 oktober 2014 Onderwerp Besluit 1. Aanbieden Trendrapport, Limburg Agenda en Leef- en Vestigingsklimaatmonitor Informatie: R.F.J.M.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 september 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 september 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 september 2015 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer P. Visser en de heer B. Schaminée (SP) inzake L1 als rampenzender

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 mei 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 mei 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 mei 2014 Onderwerp 1. Beantwoording vragen van de pers inzake fraude binnen de Provincie Limburg Informatie: J.M.M. Rompelberg

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 oktober 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 oktober 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 oktober 2017 Onderwerp 1. Septembercirculaire 2017 provinciefonds Informatie: V.J.C.M. Kruithof cluster Financiën tel. (043) 389

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 juni 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 juni 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 juni 2019 Onderwerp 1. Afhandeling Wob-verzoek mbt de subsidieverlening aan Holmel B.V. inzake stikstofterugwinning in het kader

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 maart 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 maart 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 maart 2018 Onderwerp 1. Verzoek aan Provinciale Staten wensen en bedenkingen kenbaar te maken met betrekking tot de omvorming van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 12 FEBRUARI Besluitenlijst van de vergadering 5 februari 2019 vastgesteld.

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 12 FEBRUARI Besluitenlijst van de vergadering 5 februari 2019 vastgesteld. A1 Bom-Lemstra PZH-2019-678171764 Ondertekening Intentieovereenkomst onderzoek integratie dijkversterking met gebiedsontwikkeling Mercon Kloos 1. Aan te gaan de Intentieovereenkomst onderzoek integratie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 augustus 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 augustus 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 augustus 2014 Onderwerp 1. Informatie over de Europese stresstesten bij kerncentrales (T1706) Informatie: M.C. Spijker cluster

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 juni 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 juni 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 juni 2015 Onderwerp 1. Vaststelling subsidie Connect Limburg en communicatiezuil Informatie: G.L.T.G. Vonken cluster Financiën

Nadere informatie

Het deelnemen door een gemeenschappelijke regeling (Veiligheidsregio) aan een gemeenschappelijke regeling (ICT).

Het deelnemen door een gemeenschappelijke regeling (Veiligheidsregio) aan een gemeenschappelijke regeling (ICT). Raadsnota Raadsvergadering d.d.: 29 september 2014 Agenda nr: Onderwerp: zienswijze deelname Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Zuid-Limburg aan Gemeenschappelijke Regeling inzake ICT ondersteuning

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 februari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 februari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 februari 2019 Onderwerp 1. Voortgang grensoverschrijdende samenwerking Besluit Gedeputeerde Staten hebben besloten Provinciale

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 september 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 september 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 september 2016 Onderwerp 1. Wob-verzoek van de heer A. Brantsma ten aanzien van twee subsidieaanvragen en tussenrapportages van

Nadere informatie

Onderwerp Mededeling portefeuillehouder inzake bestuurlijke organisatie Zuid-Limburg (T8113)

Onderwerp Mededeling portefeuillehouder inzake bestuurlijke organisatie Zuid-Limburg (T8113) Statencommissie voor Financiën, Economische Zaken en Bestuur Cluster SA Behandeld Ons kenmerk 2017/6959 Telefoon Uw kenmerk - Maastricht Bijlage(n) 2 Verzonden R.M.C. Luyten +31 43 389 71 93 10 oktober

Nadere informatie

Neimed Krimpbericht. Ontgroening in Limburg. Maart 2014

Neimed Krimpbericht. Ontgroening in Limburg. Maart 2014 Maart 2014 Neimed Krimpbericht Ontgroening in Limburg Het aantal kinderen dat geboren wordt, is de afgelopen 50 jaar aanzienlijk gedaald, in Limburg in veel sterkere mate dan landelijk. Dat komt omdat

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 november 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 november 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 november 2014 Onderwerp 1. Tweede bijeenkomst van De Limburgse Tafel Informatie: H.J.P.G. van Elmpt tel. (043) 389 99 64 hjpg.van.elmpt@prvlimburg.nl

Nadere informatie

BEHOREND BIJ COLLEGENOTA VAN DATUM CORRESPONDENTIENUMMER Sociaal

BEHOREND BIJ COLLEGENOTA VAN DATUM CORRESPONDENTIENUMMER Sociaal BEHOREND BIJ COLLEGENOTA VAN DATUM CORRESPONDENTIENUMMER Sociaal 25-2-15 A. Deze nota is in overleg met de volgende disciplines geconcipieerd: B. Er is wel overeenstemming C. Er heeft overleg plaatsgevonden

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 september 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 september 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 september 2015 Onderwerp 1. Financieel verslag 2014 en halfjaarcijfers 2015 Informatie: C.L.E. Janken- Hameleers cluster Financiën

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 juni 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 juni 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 juni 2018 Onderwerp 1. ERAC rapportage per 1 april 2018 Informatie: P.M.F. Geelen cluster Strategie tel. (043) 389 75 19 pmf.geelen@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 februari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 februari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 februari 2018 Onderwerp 1. Herziening besluit Wobverzoek van Dagblad de Limburger inzake paardensport Besluit Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Bijlage 6. Kaart met ligging TOP- en Natura 2000-gebieden

Bijlage 6. Kaart met ligging TOP- en Natura 2000-gebieden Bijlage 6 Kaart met ligging TOP- en Natura 2000-gebieden Rapport bij de Verdrogingsgevoelige Vegetatiekaart Limburg 2013 127 Bijlage 7 de VVL limburg in zes kaarten 128 VVL-Kaart 1 Noord-Limburg Bergen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 april 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 april 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 april 2019 Onderwerp 1. Besluit Nadere Subsidieregels Interreg V-A programma Euregio Maas- Rijn 2019-2022 Besluit Gedeputeerde

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 april 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 april 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 april 2018 Onderwerp 1. Werving nieuwe leden Adviescommissie bezwaarschriften Provincie Informatie: A.M.M. Hees-Peters cluster Juridische

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 april 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 april 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 april 2015 Onderwerp 1. Strategische netwerkkalender 2015-2016 Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire Dienstverlening

Nadere informatie

GEMEENTE ONDERBANKEN

GEMEENTE ONDERBANKEN RAADSVOORSTEL GEMEENTE ONDERBANKEN Onderwerp: Deelname Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Zuid-Limburg aan Gemeenschappelijke Regeling ICT ondersteuning van de bedrijfsvoering (Parkstad IT).

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 september 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 september 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 september 2016 Onderwerp 1. Interregproject Natuur- en Bosbrandpreventie euregio rijn maas noord Informatie: G.H.M. Goffin- Vrencken

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 september 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 september 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 september 2016 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Franssen (Lokaal- Limburg) inzake inzet instrumentarium integriteitsbeleid

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 april 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 april 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 april 2018 Onderwerp 1. Subinfrastructuur 2019-2020 Informatie: J.M. Zaat cluster Cultuur tel. (043) 389 76 07 jm.zaat@prvlimburg.nl

Nadere informatie