Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 februari 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 februari 2019"

Transcriptie

1 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 februari 2019 Onderwerp 1. Voortgang grensoverschrijdende samenwerking Besluit Gedeputeerde Staten hebben besloten Provinciale Staten te informeren over de voortgang in de grensoverschrijdende samenwerking. Informatie:S.M. Kupers cluster Strategie tel. (043) Subsidieverzoek de Stichting Bevrijdingsfestival Limburg ten behoeve van het project Bevrijdingsfestival Limburg 2019 Gedeputeerde Staten hebben besloten om de Stichting Bevrijdingsfestival Limburg een exploitatiesubsidie te verlenen van ,00 en een incidentele waarderingssubsidie van ,00 ten behoeve van het project 'Bevrijdingsfestival Limburg 2019'. Informatie: N. Mourabit cluster Subsidies tel. (043) Mededeling portefeuillehouder inzake voortgang Regiodeal Transformatie Parkstad Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met het verzenden van een mededeling van portefeuillehouder Koopmans inzake de voortgang van de Regiodeal Transformatie Parkstad aan Provinciale Staten. Informatie: H.J.P.G. Elmpt cluster Strategie tel. (043)

2 4. Jaarplan en begroting 2019 Stichting Museumplein Limburg Informatie: C.A.A. Paas cluster Subsidies tel. (043) Techniekcoalitie , regionaal Limburgs Arrangement Informatie: K.M.H. Collombon- Smeets cluster Economische Zaken tel. (043) Gedeputeerde Staten hebben besloten een exploitatiesubsidie van maximaal ,00 te verlenen aan Stichting Museumplein Limburg en, onder voorbehoud van goedkeuring van de daartoe op te stellen begrotingswijziging door Provinciale Staten, stichting Museumplein Limburg een voorschot te verlenen op de afschrijvingscomponent van de exploitatiesubsidie van ,00. Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met een provinciale subsidie van maximaal ,00 voor het project Techniekcoalitie, Regionaal Limburgs arrangement De Koninkinklijke Metaalunie, FME en Uneto-VNI en de bijbehorende O&O fondsen gaan samen met de Limburgse onderwijsinstellingen, arbeidsmarktregio's en vakvereningingen MKB-bedrijven in de technieksectoren ondersteunen bij Leven Lang Ontwikkelen. 6. Mededeling portefeuillehouder inzake vervolg onderzoek dakpannenschade Maastricht Aachen Airport Informatie: M.P.E. Linssen cluster Ontwikkeling tel. (043) Vaststelling van de subsidie voor het project Limburg Investeert in haar Kenniseconomie (LINK), eerste fase ( ) van Maastricht University Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met een mededeling van portefeuillehouder Van den Akker inzake vervolg onderzoek dakpannenschade Maastricht Aachen Airport en sturen deze ter kennisname aan de Commissie Regionaal Overleg luchthaven Maastricht alsmede (op verzoek) aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Meerssen. Gedeputeerde Staten hebben besloten de subsidie voor het project Limburg Investeert in haar Kenniseconomie (LINK), eerste fase lager vast te stellen op een bedrag van ,00. Informatie: H.B.F. Couamns- Heckman cluster Subsidies tel. (043)

3 8. Onderzoek naar de landschappelijke inpassingsmogelijkheden van een landbouwbedrijf te Trintelen Informatie: P.M.T.M. Geelen cluster Ruimte tel. (043) Schriftelijke vragen van mevrouw Plusquin (PvdD) inzake verdrinkingen Zuid- Willemsvaart en uitvoering motie 2358 Gedeputeerde Staten hebben besloten om ,00 te reserveren voor een pilot in gemeente Gulpen-Wittem. Daarin wordt nagegaan of het mogelijk is om via hoogwaardige architectuur, op een landschappelijk zeer kwetsbare plek, een betaalbare bedrijfsontwikkeling te realiseren, die voldoet aan de eisen van de ondernemer en die recht doet aan de kwaliteit van het landschap. Gemeente Gulpen-Wittem wordt hiervan per brief op de hoogte gesteld. Gedeputeerde Staten hebben de antwoorden op de schriftelijke vragen van mevrouw Plusquin (PvdD) inzake verdrinkingen Zuid-Willemsvaart en uitvoering motie 2358 vastgesteld. Informatie: W.M.G.M. Rongen cluster Ruimte tel. (043) Subsidie gemeente Maastricht ten behoeve van het Centrum Seksueel Geweld Limburg Gedeputeerde Staten hebben besloten eenmalig een subsidie toe te kennen aan de gemeente Maastricht voor het Centrum Seksueel Geweld Limburg. Informatie: E. Camp cluster Subsidies tel. (043) H Voortgangsrapportage Buitenring Parkstad Limburg volgens de Regeling Grote Projecten Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met de tweede halfjaarrapportage over de periode van 1 juli 2018 tot en met 31 december 2018 inzake de Buitenring Parkstad Limburg. De voortgangsrapportage H wordt ter kennisname aan Provinciale Staten gezonden. Informatie: M.A. Luijten cluster Wegaanleg tel. (043)

4 12. Vaststelling en publicatie subsidieplafond Duurzaam Thuis Informatie: L. Sousa Lopes cluster Wonen en Leefomgeving tel. (043) Uitstel eindtermijn businesscase Vrieheide Informatie: J.P.C. Ruitenberg cluster Wonen en Leefomgeving tel. (043) Beslissing op het bezwaarschrift van de Stichting Argus, namens de heer R. van Amersfoort Informatie: I.M.P.P. Brassé cluster Vergunningen, Toezicht en Handhaving tel Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met ophoging van het subsidieplafond met 75 miljoen ten behoeve van de verordening Stimuleringslening Duurzaam Thuis. Het nieuwe subsidieplafond is daarmee vastgesteld op 234,1 miljoen en wordt gepubliceerd in het Provinciaal Blad. Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met het verzoek van Parkstad Limburg om uitstel te verlenen tot 31 december 2019 voor het afronden van de Businesscase Vrieheide. Gedeputeerde Staten hebben besloten het bezwaarschrift van de Stichting Argus, namens de heer R. van Amersfoort, deels gegrond en deels ongegrond te verklaren. Voor zover de bezwaren gegrond worden verklaard wordt het primaire besluit d.d. 23 oktober 2018 in die zin herroepen dat de betreffende documenten alsnog integraal openbaar worden gemaakt. De stichting wil meer informatie over het project Het Groene Goud ter bestrijding van illegale hennepteelt.

5 15. Besluit op handhavingsverzoek inzake gestelde overtreding van de Wet natuurbescherming op de voormalige bedrijfslocatie van Straalbedrijf Cuijpers in Weert Gedeputeerde Staten hebben besloten tot afwijzing van het handhavingsverzoek van Stichting Groen Weert inzake een gestelde overtreding van de Wet natuurbescherming op de voormalige bedrijfslocatie van Straalbedrijf Cuijpers in Weert. Informatie: N.C.M. van Bijnen cluster Vergunningen, Toezicht en Handhaving tel Actualisatie en verbetering ondergrondmodellen Zuid- Limburg Informatie: E.F.J.C. Castenmiller cluster Natuur en Water tel. (043) Normbedrag financiële natuurcompensatie 2019 Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met het actualiseren en verbeteren van de ondergrondmodellen van Zuid-Limburg. Dat gebeurt door de Geologische Dienst Nederland van TNO. Gedeputeerde Staten hebben het normbedrag voor financiële natuurcompensatie 2019 vastgesteld. Informatie: W. Hazenberg cluster Natuur en Water tel. (043) Pilot meten op bedrijfsniveau Informatie: T.M.C. Gijselaers cluster Plattelandsontwikkeling tel. (043) Gedeputeerde Staten hebben besloten de Subsidieverordening inrichting landelijk gebied 2015 e.v., paragraaf 1.4C te wijzigen met het doel om de tweejarige pilot meten op bedrijfsniveau te laten plaatsvinden. Hiermee worden Limburgse veehouders gestimuleerd om de uitstoot van ammoniak, fijnstof en geur op hun bedrijven te gaan meten.

6 19. Verweerschrift inpassingsplan Pluisbergweg 5 Meerlo Informatie: H.P.D. Lahaije cluster Ruimte tel. (043) hpd.lahaye@prvlimburg.nl 20. Mededeling portefeuillehouder inzake de boodschappenplus bussen (toezegging 8394) Gedeputeerde Staten hebben kennisgenomen van het verweerschrift en beroepsschrift naar aanleiding van het ingediende beroep tegen het vaststellingsbesluit Inpassingsplan Pluisbergweg 5 Meerlo. Het verweerschrift en beroepsschrift worden ter informatie aangeboden aan Provinciale Staten. Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met een mededeling van portefeuillehouder Mackus inzake boodschappenplus bussen (toezegging 8394). Informatie: L.F.A. de Vries cluster Mobiliteit tel lfa.de.vries@prvlimburg.nl 21. Schriftelijke vragen van mevrouw Berghorst (PvdA) inzake het CROW-onderzoek De Staat van het OV Gedeputeerde Staten hebben de antwoorden op de schriftelijke vragen van mevrouw Berghorst (PvdA) inzake het CROW-onderzoek de staat van het OV vastgesteld. Informatie: E.J.P. Banach cluster Mobiliteit tel. (043) ejp.banach@prvlimburg.nl 22. Schriftelijke vragen van mevrouw Lauvenberg-Evers (SP) inzake score Limburgs Openbaar Vervoer op duurzaamheid en afname busreizigers Gedeputeerde Staten hebben de antwoorden op de schriftelijke vragen van mevrouw Lauvenberg-Evers (SP) inzake de score van het Limburgs openbaar vervoer op duurzaamheid en afname busreizigers vastgesteld. Informatie: E.J.P. Banach cluster Mobiliteit tel. (043) ejp.banach@prvlimburg.nl

7 23. Voortgangsrapportage Natuur, Deltaplan biodiversiteitsherstel en Monitoringssystematiek van de biodiversiteit Informatie: W.M.T. Huet cluster Natuur en Water tel Gedeputeerde Staten hebben besloten de vierde Voortgangtsrapportage Natuur aan te bieden aan Provinciale Staten en Provinciale Staten te informeren over het Deltaplan Biodiversiteitsherstel en de monitoringssystematiek van de biodiversiteit. Gedeputeerde Staten hebben besloten om de portefeuillehouder natuur te machtigen om de motie de bijen moeten zoemen verder vorm te geven. Van onderstaande besluiten is de vertrouwelijkheid opgeheven Overzicht van nota s die in de afgelopen periode openbaar zijn geworden ARK Natuurontwikkeling: verlening Uitvoeringsprogramma Wijzigingsverordening Omgevingsverordening Limburg 2014 Paragraaf 2.4 Bestuursafspraken regionale uitwerkingen POL Intentieverklaring arbeidsmigranten Verkenning digitale samenleving Annotatie Stuurgroep Lob van Gennep op 14 februari Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met een verlenging tot 1 november 2018 van de uitvoeringstermijn van het Uitvoeringsprogramma van ARK Natuurontwikkeling. Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met de ontwerp Wijzigingsverordening Omgevingsverordening Limburg 2014 Paragraaf 2.4 Bestuursafspraken regionale uitwerking POL2014 en de verwerking van ingekomen reacties daarop in de Nota van zienswijzen. De stukken worden via een statenvoorstel ter vaststelling aangeboden aan Provinciale Staten. Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met de ondertekening van de intentieverklaring om te komen tot een gezamenlijke aanpak arbeidsmigranten, samen met gemeenten en Ondernemend Limburg. Gedeputeerde Staten hebben kennis genomen van de verkenning digitale samenleving en bieden deze aan Provinciale Staten aan. Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met de annotatie voor de Stuurgroep Lob van Gennep op 14 februari Het project 'Lob van Gennep' onderzoekt of de waterberging tussen Gennep en Mook te verbeteren is.

8 Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. N.B. Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd direct beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook antwoorden op statenvragen, statenvoorstellen en informerende stukken aan de Staten worden pas beschikbaar gesteld als ze aan Provinciale Staten zijn toegestuurd.

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 augustus 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 augustus 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 augustus 2018 Onderwerp 1. Beantwoording van vragen inzake Gebiedsontwikkeling Ooijen - Wanssum Besluit Gedeputeerde Staten hebben

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 23 oktober 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 23 oktober 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 23 oktober 2018 Onderwerp 1. Verzoek Wet openbaarheid van bestuur inzake het project Het Groene Goud Informatie: I.M.P.P. Brassé cluster

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 mei 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 mei 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 mei 2019 Onderwerp 1. Afdoening toezegging aan Provinciale Staten (8384) MBO-stages bij de Provincie Limburg Besluit verzending

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 oktober 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 oktober 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 oktober 2018 Onderwerp 1. Provinciaal deel programma 75 jaar bevrijding Nadere subsidieregels Herdenken en Vieren 75 jaar Bevrijding

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 januari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 januari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 januari 2018 Onderwerp 1. Plan Public Affairs 2018-2019 (incl. buurlandenagenda) Informatie: S.M. Kupers cluster Strategie tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 juni 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 juni 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 juni 2017 Onderwerp 1. Verzoek Wet openbaarheid van bestuur inzake rapportage financieeleconomische positie Holding Bruekers B.V.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 november 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 november 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 november 2017 Onderwerp 1. Financiële eindejaarsbijstelling 2017 Informatie: N.J. Engbersen cluster Financiën tel. 06 11 58 70

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 november 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 november 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 november 2017 Onderwerp 1. Statenvoorstel wijzigingsbesluit Financiële verordening 2016 Besluit Gedeputeerde Staten hebben besloten

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 maart 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 maart 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 maart 2018 Onderwerp 1. Projectenlijst Grensoverschrijdende samenwerking Provincie Limburg 2018 Besluit Gedeputeerde Staten hebben

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 september 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 september 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 september 2018 Onderwerp 1. Addendum op bestaand contract van APG Service Partners B.V. inzake de uitvoering van de Reparatie 3

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 april 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 april 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 april 2019 Onderwerp 1. Wob-verzoek De Limburger/NRC inzake benoemingen door Gedeputeerde Staten Informatie: M.S. Dabekausen cluster

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 augustus 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 augustus 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 augustus 2017 Onderwerp 1. Tussentijdse evaluatie 2015-2016 - ITEM Informatie: T.N.M. Martinussen cluster Economische Zaken tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 oktober 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 oktober 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 oktober 2016 Onderwerp 1. Mededeling inzake fraudezaak in relatie tot Jaarrekening 2015 en verder Besluit Gedeputeerde Staten hebben

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 maart 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 maart 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 maart 2019 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Van Rey (Volkspartij Limburg) en de heer Housmans (PVV) inzake Provinciaal

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 maart 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 maart 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 maart 2018 Onderwerp 1. Voorstel Provinciale Staten Omvorming Euregio Maas Rijn tot EGTS Informatie: E.W.G. Lemmens cluster Organisatie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 mei 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 mei 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 mei 2018 Onderwerp 1. Personele ondersteuning gemeente Heerlen Informatie: M. Valk cluster Ontwikkeling tel. (043) 389 72 37 m.valk@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 maart 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 maart 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 maart 2018 Onderwerp 1. Interreg project FOKUS Informatie: J.P.P.M. Maatjens cluster Economische Zaken tel. (043) 389 7268 jppm.maatjens@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 januari 2019 Onderwerp 1. Center Court Kerkrade Informatie: M.A. Hendrikx tel. (043) 389 99 34 ma.hendrikx@prvlimburg.nl 2. Indexering

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 november 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 november 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 november 2018 Onderwerp 1. Hoorzitting in het kader van de Belemmeringenwet Privaatrecht Informatie: J. Hermans cluster Juridische

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 december 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 december 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 december 2018 Onderwerp 1. Benoeming voorzitter en nieuw lid van de Kamer uit Gedeputeerde Staten voor de behandeling van administratieve

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 juli 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 juli 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 juli 2018 Onderwerp 1. Verzoek aan Attero inzake actueel nazorgplan stortplaats Weert Zaaknummer: 2018/44831 Informatie: C.L.E.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 september 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 september 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 september 2018 Onderwerp 1. Wob-verzoek en aanvullende vragen inzake veiligheidsprestaties Chemelot Besluit Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van Onderwerp 1. Post Düsseldorf Informatie: S.M. Kupers cluster Strategie tel. (043) 389 73 68 sm.kupers@prvlimburg.nl 2. IBA Kader Informatie:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 september 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 september 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 september 2017 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van mevrouw Claessens (SP) inzake krantenartikel "Project Struikelstenen ter ziele"

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 januari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 januari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 januari 2018 Onderwerp 1. Beslissingen op bezwaar Wob-verzoek concessieovereenkomst MAA Informatie: P.E.H. Sels cluster Ontwikkeling

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 januari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 januari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 januari 2019 Onderwerp 1. Wob verzoek inzake Remining Lowex en Mijnwater B.V. Informatie: R.H.T. Beusekom tel. 06 31 79 15 03 rht.van.beusekom@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 april 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 april 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 april 2018 Onderwerp 1. Werving nieuwe leden Adviescommissie bezwaarschriften Provincie Informatie: A.M.M. Hees-Peters cluster Juridische

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 mei 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 mei 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 mei 2016 Onderwerp 1. Vijfde voortgangsrapportage van het project Brains Unlimited Informatie: H.F.M. van Sloun tel. (043) 389

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 maart 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 maart 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 maart 2018 Onderwerp 1. Verzoek aan Provinciale Staten wensen en bedenkingen kenbaar te maken met betrekking tot de omvorming van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 januari 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 januari 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 januari 2017 Onderwerp 1. Wob-verzoek inzake Fooddrome Informatie: E.H.H. Antonides- Spronck cluster Economische Zaken tel. (043)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 juli 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 juli 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 juli 2019 Onderwerp 1. Afhandeling Wob-verzoek inzake subsidieaanvraag en subsidiebeschikking Berry Promotions Informatie: E.J.C.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 september 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 september 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 september 2015 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer P. Visser en de heer B. Schaminée (SP) inzake L1 als rampenzender

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 september 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 september 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 september 2017 Onderwerp 1. Mededeling subsidieregeling lokale en regionale musea (T2293) Besluit mededeling van portefeuillehouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 mei 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 mei 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 mei 2019 Onderwerp 1. Goedkeuring begroting 2019 gemeente Beekdaelen Besluit Gedeputeerde Staten hebben de begroting 2019 van de

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 juli 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 juli 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 juli 2017 Onderwerp 1. Afhandeling Wob-verzoeken concessieafspraken MAA Informatie: P.E.H. Sels cluster Juridische Zaken en Inkoop

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 januari 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 januari 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 januari 2016 Onderwerp 1. Stand van zaken EFSI en rol Provincie Informatie: P.C.M.G. Baeten cluster Organisatie en Informatie tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 februari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 februari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 februari 2019 Onderwerp 1. Zetelverdeling in de Vergadering van de EGTS Euregio Maas-Rijn Informatie: E.W.G. Lemmens cluster Kabinet

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 maart 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 maart 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 maart 2016 Onderwerp 1. Voortgang vluchtelingenproblematiek Informatie: M. Valk cluster Directie tel. (043) 389 72 37 m.valk@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 januari 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 januari 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 januari 2017 Onderwerp 1. Beantwoording toezegging inzake gemiddelde doorlooptijden IND Informatie: M. Valk cluster Directie tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 februari 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 februari 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 februari 2015 Onderwerp 1. Verzoek afwijkingsmogelijkheid Omgevingsverordening Limburg 2014 Kalfshofweg 1 te Klimmen Besluit Gedeputeerde

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 februari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 februari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 februari 2019 Onderwerp 1. Subsidievaststelling Connect Limburg 2017 en 2018 Informatie: R.P.W. Dreessen tel. (043) 389 78 47 rpw.dreessen@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 april 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 april 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 april 2015 Onderwerp 1. Strategische netwerkkalender 2015-2016 Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire Dienstverlening

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 oktober 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 oktober 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 oktober 2017 Onderwerp 1. Septembercirculaire 2017 provinciefonds Informatie: V.J.C.M. Kruithof cluster Financiën tel. (043) 389

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 mei 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 mei 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 mei 2018 Onderwerp 1. INTERREG-project EMR EYES Informatie: G.H.M. Goffin- Vrencken cluster Kabinet tel. (043) 389 70 07 ghm.vrencken@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 2 oktober 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 2 oktober 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 2 oktober 2018 Onderwerp 1. Beslissing op bezwaar Wob-verzoek inzake inhuur Studio Denk bij gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum Besluit

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 mei 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 mei 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 mei 2016 Onderwerp 1. Terugblik TEFAF 2016 Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire Dienstverlening tel. (043) 389 77

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 november 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 november 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 november 2018 Onderwerp 1. Samenstelling hoofdstembureaus voor de verkiezing van de leden van Provinciale Staten voor de periode

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 oktober 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 oktober 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 oktober 2015 Onderwerp 1. Verlengen termijn uitsluiting elektronisch ingediende Wob-verzoeken Informatie: Brauers cluster Juridische

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 februari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 februari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 februari 2018 Onderwerp 1. Mandaatverlening directeur IPO inzake tekenen mantelovereenkomst ANW-verzekering Informatie: F.M.L.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 mei 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 mei 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 mei 2018 Onderwerp Besluit 1. Wob-verzoek J. Leijten (NRC) inzake integriteitsonderzoeken sinds 28 september 2016 Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 1 mei 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 1 mei 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 1 mei 2018 Onderwerp 1. Omvorming van de Euregio Maas-Rijn naar een EGTS Informatie: E.W.G. Lemmens tel. (043) 389 74 69 ewg.lemmens@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 februari 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 februari 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 februari 2014 Onderwerp 1. Profilering tijdens TEFAF 2014 Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire Dienstverlening tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 januari 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 januari 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 januari 2015 Onderwerp 1. Strategische relatiebeheer Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire Dienstverlening tel. (043)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 april 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 april 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 april 2017 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Franssen (Lokaal- Limburg) inzake crimnele en overlastgevende jeugdbendes

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 maart 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 maart 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 maart 2016 Onderwerp 1. Mondelinge vragen van de heer Van den Akker van de VVD-fractie aangaande (gewelds)incidenten in asielzoekerscentra

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 november 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 november 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 november 2018 Onderwerp 1. Wob-verzoek inzake de subsidieaanvraag en het projectplan Basketbal Promotie Limburg 2018 van de Stichting

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 maart 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 maart 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 maart 2019 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Van Rey (Volkspartij Limburg) inzake het Wob-verzoek van dagblad De Limburger

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 februari 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 februari 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 februari 2014 Onderwerp 1. Verzoek om ontheffing ex. art. 15, tweede lid, Gemeentewet door mr. A.L.W.G. Houtakkers, lid gemeenteraad

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 juni 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 juni 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 juni 2018 Onderwerp 1. Omvorming van de Euregio Maas-Rijn naar een EGTS Informatie: E.W.G. Lemmens cluster Kabinet tel. (043) 389

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 januari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 januari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 januari 2018 Onderwerp 1. Motie 772 van Provinciale Staten 150 jaar Provincie Limburg Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 november 2017

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 november 2017 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 november 2017 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen Partij voor de Dieren illegale jacht op ganzen Meijer, A.M. 1. De antwoorden vast te stellen op de schriftelijke

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 april 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 april 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 april 2019 Onderwerp 1. Besluit Nadere Subsidieregels Interreg V-A programma Euregio Maas- Rijn 2019-2022 Besluit Gedeputeerde

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 september 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 september 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 september 2017 Onderwerp 1. Ondersteuning Coöperatie Verbindend Leiden Informatie: B.J.M. Meijers cluster Subsidies tel. (043)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 november 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 november 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 november 2017 Onderwerp 1. Samenwerkingsafspraken 2017 Facilitering Sportzone Limburg, regio Westelijke Mijnstreek Informatie:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 juli 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 juli 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 juli 2018 Onderwerp 1. Uitbreiding toepassingsbereik Wet Bibob Informatie: H.D. Duiveman cluster Kabinet tel. (043) 389 75 68 hd.duiveman@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Provinciale Staten Griffie. Aan Provinciale Staten. Behandeladviezen Procedurevergadering Provinciale Staten 20 november 2017

Provinciale Staten Griffie. Aan Provinciale Staten. Behandeladviezen Procedurevergadering Provinciale Staten 20 november 2017 20 november Provinciale Staten Griffie Aan Provinciale Staten Behandeladviezen Procedurevergadering Provinciale Staten + = Fractie is voor behandeladvies = Fractie is tegen behandeladvies x = Fractie is

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 september 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 september 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 september 2015 Onderwerp 1. Financieel verslag 2014 en halfjaarcijfers 2015 Informatie: C.L.E. Janken- Hameleers cluster Financiën

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 april 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 april 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 april 2014 Onderwerp 1. Vragen ex artikel 38 RvO van de heer Bosman (PvLD) inzake negatieve gevolgen als gevolg van accijnsverhogingen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 november 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 november 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 november 2014 Onderwerp 1. Tweede bijeenkomst van De Limburgse Tafel Informatie: H.J.P.G. van Elmpt tel. (043) 389 99 64 hjpg.van.elmpt@prvlimburg.nl

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 8 JANUARI Besluitenlijst van de vergadering 18 december 2018 vastgesteld.

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 8 JANUARI Besluitenlijst van de vergadering 18 december 2018 vastgesteld. A1 Weber PZH-2018-672289471 Vaststelling Visie Rijke Groenblauwe Leefomgeving en Nota van Beantwoording 1. Vast te stellen de Visie Rijke Groenblauwe Leefomgeving welke in samenwerking met de maatschappelijke

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 juli 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 juli 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 juli 2016 Onderwerp 1. Verlenen mandaat aan de Managementautoriteit Euregio Maas-Rijn Informatie: M.J.J. Franssen cluster Mobiliteit

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 september 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 september 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 september 2016 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Franssen (Lokaal- Limburg) inzake inzet instrumentarium integriteitsbeleid

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 juni 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 juni 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 juni 2015 Onderwerp 1. Vaststelling subsidie Connect Limburg en communicatiezuil Informatie: G.L.T.G. Vonken cluster Financiën

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 juli 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 juli 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 juli 2018 Onderwerp Besluit 1. Waarderingssubsidie Stichting Karlspreis Informatie: M.F. Efferink- Shaboyan tel. (043) 389 79 64

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 juni 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 juni 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 juni 2018 Onderwerp 1. Beleidskader ontheffing verboden handelingen provincie Limburg Informatie: H.P.R. Spiertz cluster Kabinet

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 februari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 februari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 februari 2018 Onderwerp 1. Herziening besluit Wobverzoek van Dagblad de Limburger inzake paardensport Besluit Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 mei 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 mei 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 mei 2014 Onderwerp 1. Beantwoording vragen van de pers inzake fraude binnen de Provincie Limburg Informatie: J.M.M. Rompelberg

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 april 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 april 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 april 2019 Onderwerp 1. Wijziging Verordening rechtspositie gedeputeerden, staten- en commissieleden provincie Limburg 2018 Informatie:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 april 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 april 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 april Onderwerp 1. Aanvullend Wob-verzoek van Deterink Advocaten en Notarissen inzake subsidieverlening havenvoorzieningen haven

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 juni 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 juni 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 juni 2016 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Titulaer van de (CDA) en mevrouw Brugman (GroenLinks) inzake de kerncentrale

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 10 OKTOBER 2017

Pagina 1 van 8 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 10 OKTOBER 2017 Pagina 1 van 8 A1 A2 Janssen/Weber PZH-2017-613294574 Samenwerkingsovereenkomst en incidentele subsidie KWR Water BV voor Transitie WKO naar HTO Energie- en milieubeheerstrategieën Vervallen. 1. Samenwerkingsovereenkomst

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN NOORD-HOLLAND OP 1 NOVEMBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN NOORD-HOLLAND OP 1 NOVEMBER 2016 1. Advies Initiatiefvoorstel SP Op weg naar een duurzaam evenementen en festivalbeleid 2. Voortgangsnotitie modernisering recreatieschappen 3. Stand van zaken actualisatie Noord-Hollands kustbeleid 4.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 19 DECEMBER Besluitenlijst van de vergadering 12 december 2017 vastgesteld.

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 19 DECEMBER Besluitenlijst van de vergadering 12 december 2017 vastgesteld. A1 Baljeu PZH-2017-632132018 Zienswijze wetsvoorstel interprovinciale herindeling Vijfheerenlanden 1. Vast te stellen de brief aan de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken van de Tweede Kamer der Staten-

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 april 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 april 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 april 2018 Onderwerp 1. Wob-verzoek inzake inhuur Studio Denk bij Gebiedsontwikkeling Ooijen - Wanssum Zaaknummer: 2018/24683 Informatie:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 december 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 december 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 december 2015 Onderwerp 1. Jaarplan en begroting 2016 Connect Limburg Informatie: E.H.M.T. Rassin- Vijgen cluster Subsidies tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 juni 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 juni 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 juni 2018 Onderwerp 1. Beantwoording vragen Subsidiedossier: Vader Jacob Vastgoedbeheer B.V. te Venlo Project: reatauratie en herbestemming

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012 No Onderwerp Besluit 1. Overzicht van de uitvoeringsstatus wijzigingsbesluiten moties en amendementen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 maart 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 maart 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 maart 2015 Onderwerp 1. Betaling inzet extra treinen Maaslijn Informatie: E.J.P. Banach tel. (043) 389 79 60 ejp.banach@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 september 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 september 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 september 2016 Onderwerp 1. Wob-verzoek van de heer A. Brantsma ten aanzien van twee subsidieaanvragen en tussenrapportages van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 9 OKTOBER Besluitenlijst van de vergadering 2 oktober 2018 vastgesteld.

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 9 OKTOBER Besluitenlijst van de vergadering 2 oktober 2018 vastgesteld. A1 Vermeulen PZH-2018-661124781 Behandelvoorstel motie 813, Versterking uitvoering Vergunningverlening 1. Vast te stellen het Statenvoorstel behandelvoorstel motie 813, Versterking uitvoering Vergunningverlening.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 januari 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 januari 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 januari 2018 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen CU aanpak mensenhandel Verbeek, L. 1. De antwoorden vast te stellen op de schriftelijke statenvragen van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 31 januari 2017

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 31 januari 2017 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 31 januari 2017 1 Onderwerp: Vertegenwoordiging en standpuntbepaling aandeelhoudersvergadering NV Afvalzorg op 21 december 2016 Stuivenberg, A. (tijdelijke portefeuille

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 januari 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 januari 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 januari 2017 Onderwerp 1. Benoeming voorzitter en lid van de Kamer uit Gedeputeerde Staten voor de behandeling van administratieve

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 april 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 april 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 april 2018 Onderwerp 1. Subinfrastructuur 2019-2020 Informatie: J.M. Zaat cluster Cultuur tel. (043) 389 76 07 jm.zaat@prvlimburg.nl

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 19 december 2017 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 5 FEBRUARI Besluitenlijst van de vergadering 29 januari 2019 vastgesteld.

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 5 FEBRUARI Besluitenlijst van de vergadering 29 januari 2019 vastgesteld. A1 Weber PZH-2019-678075132 POP-3 subsidieverlening Graanwaard 1. Met gebruikmaking van de hardheidsclausule van de Algemene subsidieverordening Zuid-Holland 2013 af te wijken van de artikelen 2, tweede

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland op 14 mei 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland op 14 mei 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland op 14 mei 2019 1 Verzoek tot uitbreiding van het fondsvermogen van het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 september 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 september 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 september 2018 1 Onderwerp: Addendum Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur & Transport (PMIRT) 2019-2023 Reus, J. de 1. In het PMIRT 2019 2023 de

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN NOORD-HOLLAND OP 25 SEPTEMBER 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN NOORD-HOLLAND OP 25 SEPTEMBER 2018 1. Algemene inkoopvoorwaarden 2018 2. Consultatie PS tussenstand Klimaatakkoord 3. Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur (PMI) 2019-2025 4. Laatste begrotingswijziging 2018 5. Nota Reserves 1.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN NOORD-HOLLAND OP 10 JULI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN NOORD-HOLLAND OP 10 JULI 2018 1. Wijziging Mandaatbesluit Compensatieregeling ganzenrustgebieden en ganzenfoerageergebieden Noord-Holland 2015 2. Verzoek tot uitbreiding van het fondsvermogen van het Participatiefonds Duurzame Economie

Nadere informatie