Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 februari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 februari 2015"

Transcriptie

1 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 februari 2015 Onderwerp 1. Kunstposter Vasteloavend in Limburg en het Knoevelemint Informatie: P.C.G.M. Schrijen cluster Communicatie en Public Affairs tel. (043) Toepassing afwijkingsmogelijkheid omgevingsverordening voor melkvee-strostal Informatie: G.H. Louwers cluster Natuur tel. (043) Eindrapportage van het Comité van Toezicht ILG en de definitieve vaststelling van de afrondingsovereenkomst ILG Informatie: G.C.M. Geraedts cluster Natuur tel. (043) Besluit Gedeputeerde Staten stemmen in met een toekenning van ,00 ten behoeve van de organisatie van de kunstposter Vasteloavend in Limburg 2015 en het Knoevelemint De kunstposter is gedrukt in een oplage van stuks en verspreidt via de uitgiftekantoren van de Mediagroep Limburg. Het Knoevelemint huldigt de winnaars van de grote Carnavalsevenementen in Limburg. Gedeputeerde Staten geven voor de uitbreiding van een melkveehouderij gelegen aan de Keizersbaan 14c te Kessel toepassing aan de in artikel van de omgevingsverordening opgenomen afwijkingsmogelijkheid. Voor de uitbreiding met een stal, aansluitend aan de huidige bedrijfsvoering die is gericht op de huisvesting van melkvee op stro, worden de eisen aan de maximale ammoniakemissie uit artikel van de omgevingsverordenig buiten toepassing gelaten. Gedeputeerde Staten hebben kennis genomen van het besluit van de staatssecretaris van Economische Zaken de ILG-bijdrage voor Limburg conform de op 23 november 2012 door de Provincie Limburg ondertekende afrondingsovereenkomst definitief vast te stellen op ,00 en Provinciale Staten hiervan in kennis gesteld.

2 4. Vaststellen nieuw mandaaten machtigingenbesluit vanwege de overgang van Dienst Regelingen (DR) naar Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Informatie: E.A.M. Dehing cluster Natuur tel. (043) Vragen ex artikel 38 RvO van mevrouw Van Rijnsbergen en de heer Prevoo (SP) inzake verkeersveiligheid A2/A73 Met ingang van 1 januari 2014 heeft er een fusie plaatsgevonden tussen Dienst Regelingen (DR) met Agentschap.NL tot de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Dit betekent dat het bestaande Mandaat- en machtigingenbesluit Dienst Regelingen dient te worden aangepast. Gedeputeerde Staten hebben de aanpassingen van het Mandaat- en machtigingenbesluit Dienst Regelingen vastgesteld. Het wijzigingsbesluit wordt samen met de integrale tekst van het nieuwe mandaatbesluit Mandaaten machtigingenbesluit Rijksdinest voor Ondernemend Nederland gepubliceerd in het Provinciaal Blad. vragen van mevrouw Van Rijnsbergen en de heer Prevoo (SP) inzake verkeersveiligheid A2/A73 vastgesteld. Informatie: W.J.E. Dirks cluster Mobiliteit tel. (043) wje.dirks@prvlimburg.nl 6. Station Maastricht Noord Informatie: R.M. Fasen cluster Ontwikkeling tel. (043) rmm.fasen@prvlimburg.nl 7. Focusdocument acquisitie Informatie: H. Jong tel. (043) h.de.jong@prvlimburg.nl Gedeputeerde Staten hebben aan ProRail een voorstel gestuurd voor de financiële afwikkeling van de realisatie van station Maastricht Noord en zullen een gewijzigde realisatieovereenkomst aangaan met ProRail en de gemeente Maastricht. Gedeputeerde Staten hebben er mee ingestemd, dat een focusdocument acquisitie als uitgangspunt wordt gehanteerd bij de afstemming van acquisitie-activiteiten van LIOF, de zeven grote Limburgse steden en de Provincie. Op basis van dit document zullen verdere afspraken met de betrokken partijen worden gemaakt.

3 8. Schriftelijke vragen ex artikel 38 RvO van de heer Prevoo (SP) fractie inzake Floriade vragen van de heer Prevoo (SP) inzake Floriade vastgesteld. Informatie: P.G.H.M. Vossen cluster Ontwikkeling tel. (043) Juridische documenten Limburg Business Development Fonds en MKB-Leningenfonds Informatie: M.A.W. Smeets tel. (043) WOB-verzoek van Deternik Advocaten en Notarissen inzake subsidieverlening havenvoorzieningen haven Stein Informatie: C.M.H.J. Engelen- Eijgelshoven cluster Mobiliteit tel. (043) Vragen ex artikel 38 RvO van mevrouw Brugman (Groen-Links) inzake schone Maas Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met de nodige juridische documenten om over te gaan tot operationalisering van het Limburg Business Development Fonds en het MKB-Leningenfonds als uitwerking van intiatiefvoorstel I inzake Financiering (innovatief) Midden- en Kleinbedrijf in Limburg. Gedeputeerde Staten hebben besloten het verzoek van Deternik Advocaten en Notarissen deels toe- en deels gemotiveerd af te wijzen. Het verzoek om informatie volgens de Wet openbaarheid van bestuur betreft de subsidieverlening havenvoorzieningen haven Stein van het bedrijf LOrtye BV. vragen van mevrouw Brugman (Groen-Links) inzake de schone Maas vastgesteld. Informatie: C.M.H.J. Engelen- Eijgelshoven cluster Mobiliteit tel. (043)

4 12. Verzoek om subsidie Universiteit Maastricht Project: Limburg INvesteert in haar Kenniseconomie Informatie: G.Y.M.J. Brouwers cluster Subsidies tel. (043) Vragen ex artikel 38 RvO van de heer Verhoijsen (CDA) inzake hoge werkloosheid onder jongeren in (Zuid-) Limburg Gedeputeerde Staten hebben besloten om aan de Universiteit Maastricht een subsidie te verlenen ad ,00 ten behoeve van de uitvoering van het project: Limburg INvesteert in haar Kenniseconomie (LINK). Kern van dit project is het oprichten van het Instituut M4I ten behoeve van Moleculaire Beeldvorming en het Instituut MERLN ten behoeve van Regeneratieve Geneeskunde. vragen van de heer Verhoijsen (CDA) inzake hoge werkloosheid onder jongeren in (Zuid-) Limburg vastgesteld. Informatie: P.C.M. Wildhagen tel. (043) Aanvragen Centra voor Innovatief Vakmanschap CIVIL, CLV, AGRO en Tech2Create (Maakindustrie) voor RIF MBO Informatie: N.J.C. Schmeits tel. (043) Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met een cofinanciering van ,00 voor in totaal vier projecten: CIVIL (Installatietechniek), CLV (Logistiek), AGRO en Tech2Create (Maakindustrie). Genoemde projecten dragen bij aan een verbetering van de aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven door middel van publiek-private samenwerking.

5 15. Intrekkingsbesluit Nadere Subsidieregels Bibliotheekvernieuwing Gedeputeerde Staten hebben besloten de regeling Nadere Subsidieregels Bibliotheekvernieuwing per 10 februari 2015 in te trekken en dit bekend te maken in het Provinciaal Blad. Informatie: C.S.C.M. Vossen- Lemmens cluster Cultuur tel. (043) Subsidieverlening aan Huis voor de Kunsten Limburg voor de uitvoering van het Werkplan 2015 en de Begroting 2015 Informatie: B.J.M. Meijers cluster Subsidies tel. (043) Gedeputeerde Staten hebben besloten dat vooruitlopend op de Voorjaarsnota 2015 van gemeente Sittard-Geleen, middelen te reserveren voor project Zitterd Revisited Gedeputeerde Staten hebben besloten om aan het Huis voor de Kunsten (HKL) een subsidie te verlenen van maximaal ,00 voor de uitvoering van het Werkplan 2015 en de Begroting Met de uitvoering van haar activiteiten voorziet HKL in een provinciale ondersteuningsstructuur, met name voor de aangesloten organisaties. In samenwerking met de aangesloten organisaties wordt een groot aantal projecten uitgevoerd. Voorts voorziet het HKL in velerlei opleidingen, trainingen en cursussen. Het HKL heeft daarbij met name aandacht voor participatie, talentontwikkeling en (euregionale) samenwerking. Het HKL levert daardoor een belangrijke bijdrage aan het behoud en de versterking van de culturele basisinfrastructuur in Limburg. Gedeputeerde Staten hebben besloten vooruitlopend op de Voorjaarsnota 2015 van gemeente Sittard-Geleen, middelen te reserveren voor project Zitterd Revisited. Informatie: B.P.J.E. Gubbels cluster Wonen en Leefomgeving tel. (043) bpje.

6 18. Brief aan Minister Schippers inzake Regeling Terugggave Energiebelasting Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met het sturen van de brief aan Minister Schippers inzake Regeling Teruggave Energiebelasting. Informatie: P.N.M. Cortenraede cluster Cultuur tel. (043) Digitaal wegkantsysteem N271 Afferden Informatie: J.C.A. Tilburg cluster Wegbeheer tel. (043) Gedeputeerde Staten hebben ingestemd om Provinciale Staten nader te informeren over het digitale wegkantsysteem N271 te Afferden. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend N.B. Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd direct beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook antwoorden op statenvragen, statenvoorstellen en informerende stukken aan de Staten worden pas beschikbaar gesteld als ze aan Provinciale Staten zijn toegestuurd.

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 april 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 april 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 april Onderwerp 1. Aanvullend Wob-verzoek van Deterink Advocaten en Notarissen inzake subsidieverlening havenvoorzieningen haven

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 februari 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 februari 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 februari 2015 Onderwerp 1. Verzoek afwijkingsmogelijkheid Omgevingsverordening Limburg 2014 Kalfshofweg 1 te Klimmen Besluit Gedeputeerde

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 maart 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 maart 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 maart 2016 Onderwerp 1. Mondelinge vragen van de heer Van den Akker van de VVD-fractie aangaande (gewelds)incidenten in asielzoekerscentra

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 maart 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 maart 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 maart 2018 Onderwerp 1. Projectenlijst Grensoverschrijdende samenwerking Provincie Limburg 2018 Besluit Gedeputeerde Staten hebben

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 april 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 april 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 april 2018 Onderwerp 1. Wob-verzoek inzake inhuur Studio Denk bij Gebiedsontwikkeling Ooijen - Wanssum Zaaknummer: 2018/24683 Informatie:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 november 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 november 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 november 2017 Onderwerp 1. Samenwerkingsafspraken 2017 Facilitering Sportzone Limburg, regio Westelijke Mijnstreek Informatie:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 januari 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 januari 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 januari 2017 Onderwerp 1. Wob-verzoek inzake Fooddrome Informatie: E.H.H. Antonides- Spronck cluster Economische Zaken tel. (043)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 september 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 september 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 september 2017 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van mevrouw Claessens (SP) inzake krantenartikel "Project Struikelstenen ter ziele"

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 maart 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 maart 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 maart 2018 Onderwerp 1. Interreg project FOKUS Informatie: J.P.P.M. Maatjens cluster Economische Zaken tel. (043) 389 7268 jppm.maatjens@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 januari 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 januari 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 januari 2015 Onderwerp 1. Strategische relatiebeheer Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire Dienstverlening tel. (043)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 november 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 november 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 november 2017 Onderwerp 1. Financiële eindejaarsbijstelling 2017 Informatie: N.J. Engbersen cluster Financiën tel. 06 11 58 70

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 oktober 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 oktober 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 oktober 2014 Onderwerp Besluit 1. Aanbieden Trendrapport, Limburg Agenda en Leef- en Vestigingsklimaatmonitor Informatie: R.F.J.M.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 juni 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 juni 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 juni 2017 Onderwerp 1. Verzoek Wet openbaarheid van bestuur inzake rapportage financieeleconomische positie Holding Bruekers B.V.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 1 mei 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 1 mei 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 1 mei 2018 Onderwerp 1. Omvorming van de Euregio Maas-Rijn naar een EGTS Informatie: E.W.G. Lemmens tel. (043) 389 74 69 ewg.lemmens@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 augustus 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 augustus 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 28 augustus 2018 Onderwerp 1. Beantwoording van vragen inzake Gebiedsontwikkeling Ooijen - Wanssum Besluit Gedeputeerde Staten hebben

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 februari 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 februari 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 februari 2017 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van mevrouw Werrij-Wetzels (CDA) inzake verhuizing Europese Agentschappen Besluit

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 september 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 september 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 september 2017 Onderwerp 1. Mededeling subsidieregeling lokale en regionale musea (T2293) Besluit mededeling van portefeuillehouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 september 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 september 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 september 2018 Onderwerp 1. Wob-verzoek en aanvullende vragen inzake veiligheidsprestaties Chemelot Besluit Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 juni 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 juni 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 juni 2018 Onderwerp 1. Omvorming van de Euregio Maas-Rijn naar een EGTS Informatie: E.W.G. Lemmens cluster Kabinet tel. (043) 389

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 mei 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 mei 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 mei 2018 Onderwerp 1. INTERREG-project EMR EYES Informatie: G.H.M. Goffin- Vrencken cluster Kabinet tel. (043) 389 70 07 ghm.vrencken@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 februari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 februari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 februari 2019 Onderwerp 1. Subsidievaststelling Connect Limburg 2017 en 2018 Informatie: R.P.W. Dreessen tel. (043) 389 78 47 rpw.dreessen@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 23 oktober 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 23 oktober 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 23 oktober 2018 Onderwerp 1. Verzoek Wet openbaarheid van bestuur inzake het project Het Groene Goud Informatie: I.M.P.P. Brassé cluster

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 juli 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 juli 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 juli 2018 Onderwerp 1. Verzoek aan Attero inzake actueel nazorgplan stortplaats Weert Zaaknummer: 2018/44831 Informatie: C.L.E.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 maart 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 maart 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 maart 2016 Onderwerp 1. Voortgang vluchtelingenproblematiek Informatie: M. Valk cluster Directie tel. (043) 389 72 37 m.valk@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 mei 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 mei 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 10 mei 2016 Onderwerp 1. Vijfde voortgangsrapportage van het project Brains Unlimited Informatie: H.F.M. van Sloun tel. (043) 389

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 november 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 november 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 november 2014 Onderwerp 1. Tweede bijeenkomst van De Limburgse Tafel Informatie: H.J.P.G. van Elmpt tel. (043) 389 99 64 hjpg.van.elmpt@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 april 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 april 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 april 2018 Onderwerp 1. Werving nieuwe leden Adviescommissie bezwaarschriften Provincie Informatie: A.M.M. Hees-Peters cluster Juridische

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 mei 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 mei 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 29 mei 2018 Onderwerp 1. Personele ondersteuning gemeente Heerlen Informatie: M. Valk cluster Ontwikkeling tel. (043) 389 72 37 m.valk@prvlimburg.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 april 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 april 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 april 2015 Onderwerp 1. Strategische netwerkkalender 2015-2016 Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire Dienstverlening

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 januari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 januari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 januari 2018 Onderwerp 1. Plan Public Affairs 2018-2019 (incl. buurlandenagenda) Informatie: S.M. Kupers cluster Strategie tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 april 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 april 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 april 2019 Onderwerp 1. Wob-verzoek De Limburger/NRC inzake benoemingen door Gedeputeerde Staten Informatie: M.S. Dabekausen cluster

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 augustus 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 augustus 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 augustus 2017 Onderwerp 1. Tussentijdse evaluatie 2015-2016 - ITEM Informatie: T.N.M. Martinussen cluster Economische Zaken tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 oktober 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 oktober 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 oktober 2018 Onderwerp 1. Provinciaal deel programma 75 jaar bevrijding Nadere subsidieregels Herdenken en Vieren 75 jaar Bevrijding

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 september 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 september 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 september 2017 Onderwerp 1. Ondersteuning Coöperatie Verbindend Leiden Informatie: B.J.M. Meijers cluster Subsidies tel. (043)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 mei 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 mei 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 mei 2019 Onderwerp 1. Goedkeuring begroting 2019 gemeente Beekdaelen Besluit Gedeputeerde Staten hebben de begroting 2019 van de

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 januari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 januari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 januari 2018 Onderwerp 1. Motie 772 van Provinciale Staten 150 jaar Provincie Limburg Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 februari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 februari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 februari 2018 Onderwerp 1. Mandaatverlening directeur IPO inzake tekenen mantelovereenkomst ANW-verzekering Informatie: F.M.L.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 december 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 december 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 december 2018 Onderwerp 1. Benoeming voorzitter en nieuw lid van de Kamer uit Gedeputeerde Staten voor de behandeling van administratieve

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 mei 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 mei 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 mei 2018 Onderwerp Besluit 1. Wob-verzoek J. Leijten (NRC) inzake integriteitsonderzoeken sinds 28 september 2016 Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 februari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 februari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 12 februari 2019 Onderwerp 1. Zetelverdeling in de Vergadering van de EGTS Euregio Maas-Rijn Informatie: E.W.G. Lemmens cluster Kabinet

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 mei 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 mei 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 mei 2019 Onderwerp 1. Afdoening toezegging aan Provinciale Staten (8384) MBO-stages bij de Provincie Limburg Besluit verzending

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 maart 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 maart 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 maart 2018 Onderwerp 1. Verzoek aan Provinciale Staten wensen en bedenkingen kenbaar te maken met betrekking tot de omvorming van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 januari 2019 Onderwerp 1. Center Court Kerkrade Informatie: M.A. Hendrikx tel. (043) 389 99 34 ma.hendrikx@prvlimburg.nl 2. Indexering

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 februari 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 februari 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 februari 2014 Onderwerp 1. Verzoek om ontheffing ex. art. 15, tweede lid, Gemeentewet door mr. A.L.W.G. Houtakkers, lid gemeenteraad

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 juni 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 juni 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 14 juni 2016 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Titulaer van de (CDA) en mevrouw Brugman (GroenLinks) inzake de kerncentrale

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van Onderwerp 1. Post Düsseldorf Informatie: S.M. Kupers cluster Strategie tel. (043) 389 73 68 sm.kupers@prvlimburg.nl 2. IBA Kader Informatie:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 2 oktober 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 2 oktober 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 2 oktober 2018 Onderwerp 1. Beslissing op bezwaar Wob-verzoek inzake inhuur Studio Denk bij gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum Besluit

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 maart 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 maart 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 maart 2014 Onderwerp 1. Werkplan Public Affairs 2014 Informatie: R. Castermans cluster Communicatie en Public Affairs tel. (043)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 maart 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 maart 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 maart 2018 Onderwerp 1. Voorstel Provinciale Staten Omvorming Euregio Maas Rijn tot EGTS Informatie: E.W.G. Lemmens cluster Organisatie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 februari 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 februari 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 18 februari 2014 Onderwerp 1. Profilering tijdens TEFAF 2014 Informatie: J.G.L.M. Heuschen cluster Facilitaire Dienstverlening tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 september 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 september 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 11 september 2018 Onderwerp 1. Addendum op bestaand contract van APG Service Partners B.V. inzake de uitvoering van de Reparatie 3

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 september 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 september 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 september 2015 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer P. Visser en de heer B. Schaminée (SP) inzake L1 als rampenzender

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 januari 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 januari 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 januari 2016 Onderwerp 1. Stand van zaken EFSI en rol Provincie Informatie: P.C.M.G. Baeten cluster Organisatie en Informatie tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 maart 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 maart 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 maart 2019 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Van Rey (Volkspartij Limburg) en de heer Housmans (PVV) inzake Provinciaal

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 april 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 april 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 april 2019 Onderwerp 1. Besluit Nadere Subsidieregels Interreg V-A programma Euregio Maas- Rijn 2019-2022 Besluit Gedeputeerde

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 april 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 april 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 25 april 2017 Onderwerp 1. Schriftelijke vragen van de heer Franssen (Lokaal- Limburg) inzake crimnele en overlastgevende jeugdbendes

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 januari 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 januari 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 21 januari 2014 Onderwerp 1. Plan van Aanpak: Evaluatietraject Maatschappelijke Organisaties Informatie: J.J. Steen tel. (043) 389

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 oktober 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 oktober 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 oktober 2015 Onderwerp 1. Verlengen termijn uitsluiting elektronisch ingediende Wob-verzoeken Informatie: Brauers cluster Juridische

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 oktober 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 oktober 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 24 oktober 2017 Onderwerp 1. Septembercirculaire 2017 provinciefonds Informatie: V.J.C.M. Kruithof cluster Financiën tel. (043) 389

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 november 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 november 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 6 november 2018 Onderwerp 1. Hoorzitting in het kader van de Belemmeringenwet Privaatrecht Informatie: J. Hermans cluster Juridische

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 juli 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 juli 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 9 juli 2019 Onderwerp 1. Afhandeling Wob-verzoek inzake subsidieaanvraag en subsidiebeschikking Berry Promotions Informatie: E.J.C.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 november 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 november 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 7 november 2017 Onderwerp 1. Statenvoorstel wijzigingsbesluit Financiële verordening 2016 Besluit Gedeputeerde Staten hebben besloten

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 12 FEBRUARI Besluitenlijst van de vergadering 5 februari 2019 vastgesteld.

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 12 FEBRUARI Besluitenlijst van de vergadering 5 februari 2019 vastgesteld. A1 Bom-Lemstra PZH-2019-678171764 Ondertekening Intentieovereenkomst onderzoek integratie dijkversterking met gebiedsontwikkeling Mercon Kloos 1. Aan te gaan de Intentieovereenkomst onderzoek integratie

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland op 26 maart 2019

Openbare Besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland op 26 maart 2019 Openbare enlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland op 26 maart 2019 1 Annotatie bestuursvergadering GNR d.d. 28 maart 2019 Het Goois Natuurreservaat (GNR) is een stichting die

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 oktober 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 oktober 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 4 oktober 2016 Onderwerp 1. Mededeling inzake fraudezaak in relatie tot Jaarrekening 2015 en verder Besluit Gedeputeerde Staten hebben

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 januari 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 januari 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 30 januari 2018 Onderwerp 1. Beslissingen op bezwaar Wob-verzoek concessieovereenkomst MAA Informatie: P.E.H. Sels cluster Ontwikkeling

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 april 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 april 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 8 april 2014 Onderwerp 1. Vragen ex artikel 38 RvO van de heer Bosman (PvLD) inzake negatieve gevolgen als gevolg van accijnsverhogingen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 september 2015

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 september 2015 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 15 september 2015 Onderwerp 1. Financieel verslag 2014 en halfjaarcijfers 2015 Informatie: C.L.E. Janken- Hameleers cluster Financiën

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 juni 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 juni 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 5 juni 2018 Onderwerp 1. Beleidskader ontheffing verboden handelingen provincie Limburg Informatie: H.P.R. Spiertz cluster Kabinet

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 juni 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 juni 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 26 juni 2018 Onderwerp 1. Beantwoording vragen Subsidiedossier: Vader Jacob Vastgoedbeheer B.V. te Venlo Project: reatauratie en herbestemming

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 november 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 november 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 20 november 2018 Onderwerp 1. Wob-verzoek inzake de subsidieaanvraag en het projectplan Basketbal Promotie Limburg 2018 van de Stichting

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 januari 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 januari 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 22 januari 2019 Onderwerp 1. Wob verzoek inzake Remining Lowex en Mijnwater B.V. Informatie: R.H.T. Beusekom tel. 06 31 79 15 03 rht.van.beusekom@prvlimburg.nl

Nadere informatie

RIF. 7 Zuidwest. 2 Noordvleugel. Regionaal investeringsfonds mbo Factsheet toekenningen Heel Nederland. Noord. Oost.

RIF. 7 Zuidwest. 2 Noordvleugel. Regionaal investeringsfonds mbo Factsheet toekenningen Heel Nederland. Noord. Oost. RIF Regionaal investeringsfonds mbo Factsheet toekenningen 2015 Aanvragers hebben aangegeven voor welk landsdeel hun aanvraag geldt. Totaal: 29 Heel Nederland 2 3 Noord 2 Noordvleugel Oost 7 7 Zuidwest

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 januari 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 januari 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 17 januari 2017 Onderwerp 1. Beantwoording toezegging inzake gemiddelde doorlooptijden IND Informatie: M. Valk cluster Directie tel.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 juli 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 juli 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 3 juli 2018 Onderwerp Besluit 1. Waarderingssubsidie Stichting Karlspreis Informatie: M.F. Efferink- Shaboyan tel. (043) 389 79 64

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD. Mandaat-, volmacht- en machtigingenbesluit Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

PROVINCIAAL BLAD. Mandaat-, volmacht- en machtigingenbesluit Rijksdienst voor Ondernemend Nederland PROVINCIAAL BLAD Officiële uitgave van provincie Zeeland. Nr. 6757 19 december 2016 Mandaat-, volmacht- en machtigingenbesluit van gedeputeerde staten van Zeeland aan Algemeen Directeur van de Rijksdienst

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 mei 2014

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 mei 2014 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 27 mei 2014 Onderwerp 1. Beantwoording vragen van de pers inzake fraude binnen de Provincie Limburg Informatie: J.M.M. Rompelberg

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 april 2019

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 april 2019 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 16 april 2019 Onderwerp 1. Wijziging Verordening rechtspositie gedeputeerden, staten- en commissieleden provincie Limburg 2018 Informatie:

Nadere informatie

5 minuten versie voor Provinciale Staten

5 minuten versie voor Provinciale Staten 5 minuten versie voor Provinciale Staten Directie DLB Afdeling Water en Groen Registratienummer PZH-2016-543213868 (DOS-2013-0010135) Datum vergadering Gedeputeerde Staten Verzenddatum Geheim 16 februari

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD VAN LIMBURG 2011/14

PROVINCIAAL BLAD VAN LIMBURG 2011/14 PROVINCIAAL BLAD VAN LIMBURG 2011/14 Officiële naam regeling: Nadere subsidieregels lokale maatregelen luchtkwaliteit Limburg 2006-2012 Citeertitel: zie officiële naam regeling Naam ingetrokken regeling:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 januari 2017

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 januari 2017 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 31 januari 2017 Onderwerp 1. Benoeming voorzitter en lid van de Kamer uit Gedeputeerde Staten voor de behandeling van administratieve

Nadere informatie

Besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 september 2014

Besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 september 2014 20140902 Besluitenlijst Gedeputeerde Staten Besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 september 2014 1 Onderwerp: lening aan OMALA à 200.000 Lodders, J. 1. In te stemmen met een lening van 200.000 met een looptijd

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD VAN LIMBURG 2006/39

PROVINCIAAL BLAD VAN LIMBURG 2006/39 PROVINCIAAL BLAD VAN LIMBURG 2006/39 Gedeputeerde Staten van Limburg maken ter voldoening aan het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht en de Provinciewet bekend dat zij in hun vergadering van 16 mei

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 november 2017

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 november 2017 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 november 2017 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen Partij voor de Dieren illegale jacht op ganzen Meijer, A.M. 1. De antwoorden vast te stellen op de schriftelijke

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 september 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 september 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 september 2016 Onderwerp 1. Interregproject Natuur- en Bosbrandpreventie euregio rijn maas noord Informatie: G.H.M. Goffin- Vrencken

Nadere informatie

: Inzet middelen Stimuleringsfonds t.b.v. Science Park. Inhoudsopgave. Ontwerpbesluit pag. 3. Toelichting pag. 5. Bijlage(n): 2.

: Inzet middelen Stimuleringsfonds t.b.v. Science Park. Inhoudsopgave. Ontwerpbesluit pag. 3. Toelichting pag. 5. Bijlage(n): 2. S T A T E N V O O R S T E L Datum : 31 oktober 2006 Nummer PS : PS2006IME05 Dienst/sector : MEC/ERT Commissie : IME Registratienummer : 2006MEC002172i Portefeuillehouder: Dr. G. Mik Titel : Inzet middelen

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 10 OKTOBER 2017

Pagina 1 van 8 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 10 OKTOBER 2017 Pagina 1 van 8 A1 A2 Janssen/Weber PZH-2017-613294574 Samenwerkingsovereenkomst en incidentele subsidie KWR Water BV voor Transitie WKO naar HTO Energie- en milieubeheerstrategieën Vervallen. 1. Samenwerkingsovereenkomst

Nadere informatie

Gemeente Assen. om namens de gemeente. feitelijke handelingen en rechtshandelingen te verrichten die in het kader van dit project vereist zijn.

Gemeente Assen. om namens de gemeente. feitelijke handelingen en rechtshandelingen te verrichten die in het kader van dit project vereist zijn. BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 Aanwezig: M.L.J. Out - burgemeester A. Smit, M. Hoogeveen, H. Vlieg-Kempe en R. Wiersema - wethouders R.J. Stoffelsma - loco-secretaris

Nadere informatie

Euregio Maas-Rijn. Wijzigginsbesluit Nadere Subsidieregels Interreg V-A programma

Euregio Maas-Rijn. Wijzigginsbesluit Nadere Subsidieregels Interreg V-A programma PROVINCIAAL BLAD Officiële naam regeling: Wijzigingsbesluit Nadere Subsidieregels Interreg V-A programma Euregio Maas-Rijn Citeertitel: Wijzigginsbesluit Nadere Subsidieregels Interreg V-A programma Euregio

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 juli 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 juli 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 19 juli 2016 Onderwerp 1. Verlenen mandaat aan de Managementautoriteit Euregio Maas-Rijn Informatie: M.J.J. Franssen cluster Mobiliteit

Nadere informatie

Hoofdlijnen Coalitieakkoord In Limburg bereiken we meer! Kennismaking College van GS met de Limburgse gemeenten

Hoofdlijnen Coalitieakkoord In Limburg bereiken we meer! Kennismaking College van GS met de Limburgse gemeenten Hoofdlijnen Coalitieakkoord In Limburg bereiken we meer! Kennismaking College van GS met de Limburgse gemeenten ECI Cultuurfabriek, dinsdag 7 juli 2015 Theo Bovens Gouverneur / Commissaris van de Koning

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 18 SEPTEMBER Besluitenlijst van de vergadering 11 september 2018 vastgesteld.

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 18 SEPTEMBER Besluitenlijst van de vergadering 11 september 2018 vastgesteld. A1 Weber PZH-2018-662645692 GS-brief aan Provinciale Staten over het beheer van het regionaal hoofdnet voor warmtetransport 1. Vast te stellen de GS-brief aan Provinciale Staten, waarin zij worden geïnformeerd

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 22 september 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 22 september 2015 2015-09-22Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 22 september 2015 1 Onderwerp: Hoofdstructuur systeemaanpassing mandaat Verbeek, L. 1. Vast te stellen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 25 SEPTEMBER Besluitenlijst van de vergadering 18 september 2018 vastgesteld.

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 25 SEPTEMBER Besluitenlijst van de vergadering 18 september 2018 vastgesteld. A1 Janssen PZH-2018-662490201 Beslissing op bezwaar van Tank Depot Europoort B.V. van 1 februari 2018 tegen aanwijzingsbesluit van 4 januari 2018 1. In afwijking van het advies van de bezwarencommissie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 november 2018

Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 november 2018 Openbare besluitenlijst van de vergadering van Gedeputeerde Staten van 13 november 2018 Onderwerp 1. Samenstelling hoofdstembureaus voor de verkiezing van de leden van Provinciale Staten voor de periode

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING SUBSIDIËRING ADV-LIMBURG

GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING SUBSIDIËRING ADV-LIMBURG GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING SUBSIDIËRING ADV-LIMBURG Projectgroep AntiDiscriminatieVoorziening Limburg (ADV-Limburg) in opdracht van Provincie Limburg en de Gemeenten Heerlen, Maastricht, Roermond, Sittard-Geleen

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN NOORD-HOLLAND OP 9 OKTOBER 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN NOORD-HOLLAND OP 9 OKTOBER 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN NOORD-HOLLAND OP 9 OKTOBER 2018 1. Wijziging Provinciale Milieu Verordening 10A 2. Beantwoording Statenvragen nr. 106 van dhr. D.J.

Nadere informatie

Status Datum vergadering Gedeputeerde Staten Eindtermijn A-Openbaar 28 maart maart 2017

Status Datum vergadering Gedeputeerde Staten Eindtermijn A-Openbaar 28 maart maart 2017 GS-Voorstel Besluitnummer PZH-2017-582295779 (DOS-2016-0010922) Contact Behandeld ambtenaar : R. Bennink E-mailadres: r.bennink@pzh.nl Telefoonnummer: 070-4417047 Behandelend ambtenaar: R. Bennink Akkoord

Nadere informatie

Provinciaal blad van Noord-Brabant

Provinciaal blad van Noord-Brabant Provinciaal blad van Noord-Brabant ISSN: 0920-1408 (Onder)mandaat bevoegdheden ombouw N261 Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Gelet op artikel 5 van het mandaatbesluit Gedeputeerde Staten van Noord-

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds Cultuurconvenant , Ministerie van OCW landsdeel Zuid

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds Cultuurconvenant , Ministerie van OCW landsdeel Zuid STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 33690 4 december 2013 Cultuurconvenant 2013 2016, Ministerie van OCW landsdeel Zuid De minister van Onderwijs, Cultuur

Nadere informatie