De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr juni 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr juni 2017"

Transcriptie

1 De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr juni 2017 Nieuws van De Beekgraaf Ouderbetrokkenheid Eén van de pijlers van ons jaarplan is, zoals u weet, ouderbetrokkenheid. En als we het dan over deze pijler hebben wat hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen van betrokken ouders op de wijze waarop wij zijn omgegaan met de wateroverlast en het herstel hiervan. Jullie hartverwarmende woorden en mailtjes doen ons goed en voelen als een hart onder de riem. Via deze weg, willen wij ook jullie hartelijk danken voor het begrip en het vertrouwen in onze school! Met af en toe een beetje water, groeit en bloeit er iets moois! Groepsverdeling In het nieuwe schooljaar gaan we werken met de volgende elf groepen: groep 1/2a, groep 1/2b, groep 2/3, groep 3, groep 4a, groep 4b, groep 5, groep 6, groep 7, groep 8a en groep 8b. We starten komend schooljaar dus met een groep 2/3. De groepen 1/2, 2/3 en 3 gaan nauw samenwerken om de overgang van kleuter naar groep 3 voor alle kinderen zo vanzelfsprekend en soepel mogelijk te laten verlopen. Hierbij past een 2/3 combinatie perfect. De leerkrachten stemmen het onderwijsaanbod goed op elkaar af. Wij begrijpen dat deze groepssamenstelling voor u nieuw is en dat u graag meer wilt weten over hoe wij hierbij te werk gaan. In het begin van het schooljaar zullen wij u tijdens de informatieavond van de groepen 1 t/m 3 uitgebreid voorlichten over de werkwijze en invulling van deze doorgaande lijn in de onderbouw. De leerkrachten van groep 1 t/m 3 geven u daarna ook de mogelijkheid om een uurtje in de klas van uw kind te komen kijken om te zien hoe het onderwijs in de praktijk vorm krijgt.

2 Bij deze groepsverdeling gaan we uit van twee groepen 8. Op gezette tijden zullen deze groepen samengevoegd worden voor gemeenschappelijke onderwijsactiviteiten. Wij brengen u zo spoedig mogelijk op de hoogte van de groepssamenstelling en de desbetreffende leerkrachten. Bij de groepsverdeling gaan we uit van een aantal criteria: onderwijsbehoeften in de groep, groepsgrootte, verdeling jongens/meisjes, broertjes/zusjes, vriendjes en vriendinnetjes op basis van observaties van de leerkracht ten aanzien van het samen spelen en samenwerken. PO in Actie Wellicht heeft u er de laatste tijd al het een en ander over gehoord. Leraren van basisscholen maken zich ernstig zorgen over de toekomst van het onderwijs en de toekomst van uw kinderen. De enorme werkdruk en de lage salarissen hebben er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat er veel leraren zijn gestopt en dat er weinig nieuwe leraren zijn bijgekomen. Dit heeft als gevolg dat wij nú al kampen met een lerarentekort dat in de aankomende jaren schrikbarend zal gaan groeien. In de afgelopen maanden hebben leraren van de actiegroep POinActie (PO = primair onderwijs), de vakbonden (AOb, CNV Onderwijs, AVS en FvOv) en de werkgeversorganisatie PO-raad hard gewerkt om deze problematiek aan te kaarten bij de politieke partijen in Den Haag. Helaas heeft dit nog niet geleid tot enige verbetering. Niks doen is echter geen optie. Het is vijf voor twaalf! Wij willen u vragen om uw stem te laten horen voor goed onderwijs. Iedereen gaat de gevolgen van het lerarentekort voelen als wij nu niet als één front laten horen dat wij ons zorgen maken en investeringen opeisen. Zo maken wij het prachtige vak van leraar weer aantrekkelijk voor jonge mensen met onderwijspassie, wenden wij een lerarentekort af en komt de kwaliteit van onderwijs aan de generaties kinderen die gaan komen niet in gevaar. U kunt ons steunen door onze petitie te ondertekenen op Elke stem telt, dus brengt u dit ook gerust onder de aandacht bij vrienden, familie en kennissen. Op 27 juni zullen de meeste scholen in Nederland een uur later opengaan dan normaal. Ook alle personeelsleden van De Beekgraaf ondersteunen deze actie van harte. Echter, vanwege de wateroverlast en de daardoor gemiste onderwijstijd, vinden wij het nu niet verantwoord voor onze leerlingen om een uur onderwijstijd in te leveren. Om toch zichtbaar onze steun te betuigen, gaat er wel een leraar, en hopelijk ook een ouder, naar Den Haag om daar de petitie te overhandigen aan premier Mark Rutte. Voor de toekomst van het mooiste vak van de wereld, de toekomst van het onderwijs in het algemeen, maar vooral voor de toekomst van hele generaties kinderen! Waaronder die van u.

3 Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Op 27 en 29 juni organiseren wij de volgende oudergesprekken. De groepsleerkracht(en) vinden het fijn om de afgelopen schoolperiode van uw kind(eren) te bespreken met de ouders. Bij groep 7 komen de ouders samen met hun kind en zal tijdens dit gesprek ook gesproken worden over het pré-advies en de persoonlijke leerdoelen richting groep 8. In principe is er geen oudergesprek meer voor de ouders van de kinderen uit groep 8. Heeft u als ouder toch behoefte om met de groepsleerkracht van groep 8 te spreken dan kunt u dit zelf bij de groepsleerkracht aangeven. De groepen 1 t/m 8 krijgen hun rapport mee en dat zal centraal staan tijdens deze gesprekken. Voor de groepen 1 en 2 zal het leerlingvolgsysteem Kijk het uitgangspunt zijn om de ontwikkeling van uw kind te bespreken. Zoals u weet zijn de tijden al bekend en zijn het dezelfde tijden als tijdens de eerdere oudergesprekken in november en maart. Ter herinnering zal het juiste tijdstip naar u worden gecommuniceerd door middel van een brief die op maandag 19 juni wordt uitgedeeld. De rapporten gaan echter pas op maandag 26 juni mee naar huis. Lesdag 7 juli Zoals met u is gecommuniceerd is de studiedag van vrijdag 7 juli omgezet in een lesdag. Op die dag is er een continurooster voor alle groepen. Dit betekent dat alle kinderen van groep 1 t/m 8 van 8.30 uur tot uur les hebben. Verkiezingen oudergeleding MR De medezeggenschapsraad van De Beekgraaf bestaat uit 3 ouders en 3 leraren. De zittingstermijn van de ouders en leraren is 3 jaar. Einde van dit schooljaar komt de zetel van Jurgen Theijssen beschikbaar. Dit betekent dat ouders aan kunnen geven dat ze graag zitting willen nemen in de oudergeleding van de MR. Heb jij interesse? Reageer dan voor 26 juni per mail naar oudermr1@beekgraaf.nl Met alle ouders die reageren houdt de oudergeleding een gesprek. We geven meer inzicht in de taken en verplichtingen van de MR. Bij meerdere geïnteresseerden volgt een schriftelijke verkiezing door u als ouder. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij u daarvan op de hoogte stellen. Schoolkorfbaltoernooi Op zaterdag 24 juni vindt alweer het 31e schoolkorfbaltoernooi plaats op de velden van Prinses Irene in Nistelrode. Onze school neemt met 5 teams deel. Daarnaast zijn er nog teams van t Maxend, Op Weg uit Vorstenbosch en van de Schaijkse scholen den Omgang en de Regenboog. De wedstrijden beginnen om uur en de laatste wedstrijd is om uur afgelopen en daarna volgt rond uur de prijsuitreiking. Vorig jaar heeft onze school de wisselbeker gewonnen. Wie weet lukt het ons dit jaar weer. Publiek is natuurlijk welkom om onze meiden aan te komen moedigen.

4 Ouderbedankochtend In de vorige Bink hebt u al de uitnodiging kunnen lezen voor de Ouderbedankochtend. Helaas is het niet mogelijk om dit schooljaar nog gebruik te maken van de speelzaal. Maar bij goed weer is het gelukkig mogelijk dit buiten te laten plaatsvinden bij ons buitenpodium. U wordt dan ook verwacht op de speelplaats van unit blauw rond uur. Mocht het weer niet meewerken dan wijken we uit naar de sporthal. Vanwege de vloer is het dan wel de bedoeling dat iedereen zijn schoenen uit heeft. Deze kunnen worden achtergelaten in de kleedlokalen. Alle actieve ouders die het hele jaar door klaar staan om te helpen, zijn hiervoor uitgenodigd. Kinderen en leerkrachten van De Beekgraaf stellen het zeer op prijs als u als ouder bij deze activiteit aanwezig bent. Bericht van De Benjamin Geen TSO tijdens vrije week vanwege de wateroverlast Vanwege de waterschade op De Kubiek hebben de kinderen die week ook geen gebruik kunnen maken van de tussenschoolse opvang terwijl deze wel door u betaald is. Om deze reden brengen wij de laatste week vóór de zomervakantie niet in rekening ter compensatie. Alle contracten worden door ons automatisch beëindigd op 8 juli Uiteraard is er wel TSO de laatste week. Wij bedanken u voor het in ons gestelde vertrouwen tijdens het overblijven van uw kind(eren). Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Nieuwe schooltijden en BSO Het aankomende schooljaar gaat de BSO (buitenschoolse opvang) op alle dagen opvang aanbieden, dit betekent maandag t/m donderdag van uur tot uur en op vrijdag van uur tot uur. Ook is er op alle dagen VSO (voorschoolse opvang) mogelijk. Neemt u al BSO bij ons af en wilt u graag van dag wisselen dan horen we dat graag vóór de zomervakantie. Mocht u zich aan willen melden voor de BSO dan kunt u dit doen via onze website Wanneer u interesse heeft om eens een kijkje te komen nemen dan bent u hiervoor van harte welkom! Wilt u dan een afspraak maken met Mirjam Verbruggen of Inez van Kessel via telefoonnummer of via info@debenjamin.com Vriendelijke groet, Mirjam Verbruggen en Inez van Kessel Kinderopvang De Benjamin

5 Kom naar de Nesterlé Uitsmijter op (vaderdag) 18 juni Op zoek naar een leuk vaderdagcadeautje? Neem papa mee naar de Nesterlé Uitsmijter. Er is de hele dag van alles te doen: darten; een kijkje in een brandweerauto; bewegen voor kids; leuke muziek; een goochelaar met spannende trucs. Te veel om op te noemen dus! Jullie zijn op 18 juni samen met papa (én mama) van harte welkom tussen en uur. De toegang is gratis (incl. consumptie!) De volgende BINK verschijnt op vrijdag 7 juli 2017 MA 19 DI 20 Kamp groep 8 WO 21 Kamp groep 8 DO 22 Kamp groep 8 VR 23 Kamp groep 8 ZA 24 Schoolkorfbaltoernooi ZO 25 MA 26 Rapport groep 1 t/m 7 Bezoek Maashorst groep 5 DI 27 PO in actie Ouderavond groep1 t/m 7 WO 28 DO 29 Ouderavond groep1 t/m 7 VR uur Ouderbedankochtend

6 ZA 1 ZO 2 MA 3 DI 4 Kennismakingsochtend nieuwe kleuters WO 5 DO 6 Kennismakingsochtend nieuwe kleuters VR 7 Bink 10 Lesdag met continurooster tot uur groep 1 t/m 8 ZA 8 ZO 9 MA 10 DI 11 Afscheidsavond groep 8 WO 12 DO uur Leerlingen groep 8 vrij Kennismaking met nieuwe leerkrachten VR 14 Start zomervakantie;12.00 u. school uit ZA 15 ZO 16 MA 17 Zomervakantie DI 18 Zomervakantie WO 19 Zomervakantie DO 20 Zomervakantie VR 21 Zomervakantie ZA 22 Zomervakantie ZO 23 Zomervakantie MA 24 Zomervakantie DI 25 Zomervakantie WO 26 Zomervakantie DO 27 Zomervakantie VR 28 Zomervakantie ZA 29 Zomervakantie ZO 30 Zomervakantie MA 31 Zomervakantie

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. Concert wijkmuziekschool. 16 juni 2017

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. Concert wijkmuziekschool. 16 juni 2017 16 juni 2017 Nieuwsbrief Nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij zijn dit nieuwe schooljaar volop aan het inrichten en willen daarin elke dag een beetje beter zijn. Na een analyse

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 juni 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 juni 2017 tel Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 16 juni 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 37 Inhoud Kreet van de week Oudergebedsgroep Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Belangrijke data: Personeel. In actie voor beter onderwijs!

Belangrijke data: Personeel. In actie voor beter onderwijs! Belangrijke data: 21 juni 2017 Intentieverklaring tekenen met Kentalis. 23 juni 2017 Juffen-dag 27 juni 2017 Actie voor beter onderwijs! www.profront.nl 30 juni 2017 Rapporten mee Week 27 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017 Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 18 13 juni 2017 ALGEMEEN Agenda 12 juni: start toetsweken gr. 3 t/m 6 13 juni: MJW 18 16 juni: spelletjesmiddag gr. 1-2A 13.30 u 19 juni: toetsweek; bogaviering

Nadere informatie

Ouderinfo juni Voorjaarsevenement. Werken in thema's. Schoolreisjes 1-2, en 7

Ouderinfo juni Voorjaarsevenement. Werken in thema's. Schoolreisjes 1-2, en 7 BS De Krommen Hoek Jaargang 2016-2017 08 juni 2017 Ouderinfo 10 Voorjaarsevenement Vrijdag 19 mei organiseerde de evenementencommissie het voorjaarsevenement. Deze activiteit kent een jaarlijkse herhaling

Nadere informatie

Bovenstaande pictogrammen verraden al iets over de inhoud. NIEUWSBRIEF. OBS "Roxenisse" Julianaweg AN Melissant

Bovenstaande pictogrammen verraden al iets over de inhoud. NIEUWSBRIEF. OBS Roxenisse Julianaweg AN Melissant NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 27 19-06-2017 Schoolnieuws algemeen: Juf Conny Juf Conny gaat een nieuwe uitdaging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 23 juni 2017

Nieuwsbrief Nummer 19, 23 juni 2017 Nieuwsbrief Nummer 19, 23 juni 2017 Belangrijke data Dinsdag 27 juni Piekdag, alle leerlingen zijn vrij Vrijdag 30 juni Rapport 2 Dinsdag 4 juli Rapportgesprekken Donderdag 6 juli Rapportgesprekken Vrijdag

Nadere informatie

WEEK juni 2017 AGENDA Oversteekexamen Veiling- en ouderbedankavond start zomervakantie Feestelijke opening school

WEEK juni 2017 AGENDA Oversteekexamen Veiling- en ouderbedankavond start zomervakantie Feestelijke opening school WEEK 24 15 juni 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem STAKING Wellicht heeft u er de laatste tijd al

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief Juni-juli 2017

Obs t Montferland Nieuwsbrief Juni-juli 2017 Obs t Montferland Nieuwsbrief Juni-juli 2017 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: juni en juli maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 12 13 14 15 Rapport mee 16 17 18 19

Nadere informatie

MONCHY MAGAZINE 13 JULI MONCHY-DE SPIL Lupinestraat GD Arnhem Tel TERUGKIJKEN. Mail

MONCHY MAGAZINE 13 JULI MONCHY-DE SPIL Lupinestraat GD Arnhem Tel TERUGKIJKEN. Mail MONCHY MAGAZINE 13 JULI 2017 TERUGKIJKEN Vlak voor de vakantie kijken we nog een keertje achterom. In de eerste plaats hebben we afscheid moeten nemen van een aantal kinderen, die ons zeer dierbaar waren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juni 2017

Nieuwsbrief 12 juni 2017 Nieuwsbrief 12 juni 2017 Kalender website 14-06: Mediatheek. Tuinonderhoud 18.30-20.30 uur. 15-06: Kinderen tot 12.00 uur naar school! 18-06: Vaderdag. 19-06: Schoolfotograaf. 21-06 t/m 23-06: Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 27 september 18.30 uur MR-vergadering

Nadere informatie

WEEKBERICHT. Agenda DI13 DI20. WO14 Directeur aanwezig WO21 DO15 DO22 VR16 VR23. Algemeen nieuws. Jaargang 25 Nummer

WEEKBERICHT. Agenda DI13 DI20. WO14 Directeur aanwezig WO21 DO15 DO22 VR16 VR23. Algemeen nieuws. Jaargang 25 Nummer WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 38 09-06-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA12 MA19 DI13 DI20 WO14 WO21 DO15

Nadere informatie

27 juni: Prikactie -onze school begint een uur later!

27 juni: Prikactie -onze school begint een uur later! I n l e i d i n g Wellicht heeft u er de laatste tijd al het een en ander over gehoord; leerkrachten van basisscholen maken zich ernstig zorgen over de toekomst van het onderwijs en de toekomst van uw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 22 september 2017 Inhoudsopgave Participatie avond Jaarkalender Staking Dit ben ik Spelletjesmiddag Castricum 1967 Juf Mia Stemmen Fieldtrip Participatie avond Afgelopen maandag stond de eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø

Nieuwsbrief Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø Nieuwsbrief Jaargang 14 nummer 18 16-6-2017 Inhoud Van de directie Actie 27 juni Kangoeroeklas Nieuws uit de onderbouw Nieuws uit de middenbouw Nieuws uit de bovenbouw Zomerfeest Agenda Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 34 14 juni 2017 Agenda Uitgelicht 15 juni Studiemiddag, alle kinderen s middags vrij Landelijke prikactie onderwijs lees verder Musical groep 8 Lees verder 16 juni Studiedag,

Nadere informatie

De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr oktober 2016

De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr oktober 2016 De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr. 2 20 oktober 2016 Nieuws van de directie Beste ouder(s) /verzorger(s), It takes a village to raise a child ; een oud Afrikaans gezegde waarmee bedoeld wordt

Nadere informatie

Landelijke prikactie primair onderwijs, dinsdag 27 juni schooldeur tot 9:30 uur gesloten

Landelijke prikactie primair onderwijs, dinsdag 27 juni schooldeur tot 9:30 uur gesloten NIEUWSBRIEF 19, JAARGANG 13 12 juni 2017 website: www.kindercampusking.nl mail: school@kindercampusking.nl telefoon: 020-6417799, voor ziekmeldingen: 020-7670366 Geachte ouder(s), Deze week gaan we op

Nadere informatie

22 juni

22 juni Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 22 juni 2017 2016-2017 Interessante informatie: 28 juni: Zomerfeest 7 juli: Musical en eindfeest

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 7-06- 16 Jaargang 105,nummer 21 M.R.Tetelepta Passie en talent Nieuws Inhoud Passie en talent 1 Nieuws uit de groep 2 Nieuws

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr november 2016

De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr november 2016 De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr. 3 24 november 2016 Nieuws van de directie Beste ouder(s) /verzorger(s), Het is alweer de novembereditie van De Bink die u hier voor u ziet. Wat gaat de tijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2-21 sept. 2017

Nieuwsbrief 2-21 sept. 2017 Nieuwsbrief 2-21 sept. 2017 Bijlages: - Informatie aan van de Jeugdgezondheidszorg voor het schooljaar 2017-2018 - Enquête ouderhulp 2017-2018 (herhaling) - Voorstellen MR en MR-leden - Persbericht vakantieschool.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 t/m 30 juni 2017

Nieuwsbrief 26 t/m 30 juni 2017 Nieuwsbrief 26 t/m 30 juni 2017 26-06 MR-vergadering 20:00 uur 29-06 D N OVERKANTDAG 30-06 Groep 1 t/m 8 vrij 03-07 2 e Rapport Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 04-07 10-minuten-gesprekken Gr.

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF Nr. 18 d.d. 16 juni Tel: Website:

INFORMATIEBRIEF Nr. 18 d.d. 16 juni Tel: Website: INFORMATIEBRIEF Nr. 18 d.d. 16 juni 2017 Tel: 013-4689466 E-Mail: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Groepen en leerkrachten schooljaar

Nadere informatie

Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8

Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8 Nieuwsbrief 15 september 2017 dinsdag 19 september Infoavond groep 7 en 8 woensdag 20 september Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8 donderdag 21 september Informatieavond groep 3 t/m 5 vrijdag 22

Nadere informatie

t Pakkertje Week 26, juni Nie uw sbrie f van cbs De Akke r Algemeen nieuws

t Pakkertje Week 26, juni Nie uw sbrie f van cbs De Akke r Algemeen nieuws Week 26, 2 6-30 juni 20 17 Jaargang 1, nummer 33 Nie uw sbrie f van cbs De Akke r Goudenregenstraat 75 778 3 AB Gramsbergen Algemeen nieuws Telefoon: 0524 5 613 67 E-mail: deakker@akkergramsbergen.nl Agenda

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

belangrijke data... 9 juni 2017 nr. 34

belangrijke data... 9 juni 2017 nr. 34 belangrijke data..... 9 juni 2017 nr. 34 Vrij 16 juni Project Politie in groep 8 Din 20 juni Olympische Sportdag groep 3 t/m 6 Woe 21 juni Nationaal Ballet op bezoek groep 6 en 8 Don 22 juni Sportdag groep

Nadere informatie

Informatieavond: Andere schooltijden

Informatieavond: Andere schooltijden Informatieavond: Andere schooltijden AGENDA Aanleiding Visie Huidige situatie Vijf gelijke dagen model Overzicht modellen Financiën Tijdspad Werkgroep Afsluiting AANLEIDING - We zien dat er steeds meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 12 september 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 12 september 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 12 september 2017 Nr. 3 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 15 september Groep 1/2 vrij Maandag 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Deze maand gaat de zomer in en de afgelopen weken hebben we hier

Nadere informatie

De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant 13 juli 2017

De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant 13 juli 2017 De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant 13 juli 2017 Vanuit het team Beste ouder(s) / verzorger(s), Het schooljaar 2016/2017 zit er bijna op. Iedereen is druk bezig met afrondende activiteiten en tegelijkertijd

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Basisverwachtingen. - twitter: kompasassen. respect

Basisverwachtingen.   - twitter: kompasassen. respect Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 16 juni 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 12 juni

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Kalender Jarigen Week 37 Week 38 Week 39 Week 40 Ma. 11 september Meester- en juffendag onderbouw (datum is verzet!) Di. 12 september Stamgroepavond middenbouw (19.30u)

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 juni 2017 Jaargang 18 nr. 11

Nieuwsbrief 13 juni 2017 Jaargang 18 nr. 11 Nieuwsbrief 13 juni 2017 Jaargang 18 nr. 11 Agenda 18 juni Vaderdag 2o juni Rapportbesprekingen groepen 1 26 juni Nieuwsbrief nr. 12 27 juni Staking 08.30 09.30 uur 30 juni rapporten mee Het vakantierooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Vreemde dieren/otto Daniëls Uitnodiging Herfst Nieuws van de MR Stakingsnieuws Kalender september Kalender oktober Wist u dat???? Alle kinderen volgende week werken aan het

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Agenda: 19 september Prinsjesdag 26 september Klassenavond groep 3/4 en groep 7/8 (aanvang 3/4: 19.00 uur) (aanvang 7/8: 19.30 uur) 27 september Klassenavond groep 1/2 en groep 5/6 (aanvang 19.30 uur)

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl Nieuwsbrief Staking maart 2019 In dit nummer: Staking 1 Bibliotheek bezoek groep 1

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 27 Datum: 29 maart 2018

Schooljaar: Nummer: 27 Datum: 29 maart 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 27 Datum: 29 maart 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik wil deze nieuwsbrief inleiden met een serieus en officieel bericht. Het college van bestuur van INOS heeft

Nadere informatie

Walfridusberichten Katholieke Daltonschool Sint Walfridus Ter Laan 8, 9781 HN Bedum Tel.: Mail:

Walfridusberichten Katholieke Daltonschool Sint Walfridus Ter Laan 8, 9781 HN Bedum Tel.: Mail: Walfridusberichten Katholieke Daltonschool Sint Walfridus Ter Laan 8, 9781 HN Bedum Tel.:050-3015467 Mail: stwalfridus@primenius.nl Agenda Juni 20: Dikke bandenrace 21-23: Schoolreis 7/8 Grolloo 22: Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 17 november 2017 Driewekelijkse Nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Wat wilde u worden Later als je groot bent? Mooie opkomst informatieve avond

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 17-02-2016 Nummer 11 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr. 7 3 april 2017

De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr. 7 3 april 2017 De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr. 7 3 april 2017 Beste ouder(s), verzorger(s) Nieuws van de directie Heerlijk, aan alle kanten kondigt de lente zich nu echt aan. Het blijft s avonds langer

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Werkdrukakkoord. Schooljaar 2017/2018. Formatie

Immanuël-Nieuws. Werkdrukakkoord. Schooljaar 2017/2018. Formatie Formatie 2018 2019 Inmiddels zijn er verschillende directiebijeenkomsten geweest om de formatie op de verschillende scholen rond te krijgen. Bij ons op school spelen een aantal zaken mee die we ook in

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Sprong - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant 30 juni 2016 SCHOOLJAAR Nr. 11

De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant 30 juni 2016 SCHOOLJAAR Nr. 11 De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant 30 juni 2016 SCHOOLJAAR 2015-2016 Nr. 11 Nieuws van de directie Beste ouders / verzorgers, Dit is de voorlaatste BINK van dit schooljaar. Maar liefst 10 pagina

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 8 september 2017 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Kalender Juni 13: GMR vergadering 14: Schoolreis gr 1/7 (groep 8 gewoon op school). 20: 19:30 uur MR vergadering 23: Wandelmars door Nieuwe- Tonge (geen schoolactiviteit, wel voorverkoop op school, zie

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 10 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 4 t/m 8 Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Tel.nr.: 0341-701110 Di 11 september Di 18

Nadere informatie

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo 12 33 Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 AUGUSTUS Vr 17 Za 18 Zo 19 34 Ma 20 Di 21 Wo 22 Do 23 Vr 24 Za 25 Zo 26 35 Ma 27 Di 28 Wo 29 Do 30 Vr 31

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Dinsdag 5 juni Woensdag 6 juni Vrijdag 8 juni Woensdag 6 juni Schoolfotograaf Van Gaverenlaan Schoolfotograaf broertjes/zusjes 13.00 uur - 15.00 uur Schoolfotograaf Viandenlaan Districts-kampioenschapSchoolvoetbal

Nadere informatie

20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober.

20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober. Nieuwsbrief 20 september startactiviteit kinderpostzegels 5 oktober kinderboekenweek 20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van 2015 is gereed en wordt u hierbij aangeboden. December is een drukke, maar gezellige maand. Een tijd waarin we elkaar op verschillende wijzen ontmoeten. Voel

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

BASISSCHOOL NOORDERLICHT JAARGANG 6 NUMMER 7 22 JUNI 2017 NIEUWSBRIEF

BASISSCHOOL NOORDERLICHT JAARGANG 6 NUMMER 7 22 JUNI 2017 NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL NOORDERLICHT JAARGANG 6 NUMMER 7 22 JUNI 2017 NIEUWSBRIEF School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken Nieuwe groepen, nieuw plein Op de verschillende pleinen (Bos, Oceaan,

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 18 12 juni 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 5. Jarig in juni 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord Beste ouders, Zoals u al

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER maart 2019 Het regent, het zegent

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER maart 2019 Het regent, het zegent JAARGANG 2018-2019 NUMMER 12 14 maart 2019 editie Aziëweg AGENDA Vrijdag 15 maart * Landelijke stakingsdag Woensdag 10 april * Ouderavond Vrijdag 12 april * Palmpasen, 13u vrij Donderdag 18 april * Paasviering,

Nadere informatie

Vraag 1. Van de ouders die de enquête hebben ingevuld heeft 43,9 % 1 kind, 49,7% 2 kinderen, 5,8% 3 kinderen en 0,6% 4 kinderen op Villa Vlinderhof.

Vraag 1. Van de ouders die de enquête hebben ingevuld heeft 43,9 % 1 kind, 49,7% 2 kinderen, 5,8% 3 kinderen en 0,6% 4 kinderen op Villa Vlinderhof. Deel 1 Vraag 1. Van de ouders die de enquête hebben ingevuld heeft 43,9 % 1 kind, 49,7% 2 kinderen, 5,8% 3 kinderen en 0,6% 4 kinderen op Villa Vlinderhof. Vraag 2. De kinderen van de respondenten zitten

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Januari 2019 Namens ons allemaal: Oproep! Om de betrokkenheid van onze kinderen te vergroten bij allerlei verschillende gebieden is onze

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 w In dit blaadje JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 AFSCHEIDSRECEPTIE MENEER LEO 4 STUDIEDAG 14 JUNI 4 WINGERD

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

N U M M E R 3. Staking 5 oktober

N U M M E R 3. Staking 5 oktober Nieuwsbrief N U M M E R 3 2 1 S E P T E M B E R 2 0 1 7 Staking 5 oktober Op donderdag 5 is er een landelijke stakingsdag voor leraren in het basisonderwijs. Ook de Anna van Burenschool doet hieraan mee.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Maandag e jaargang nr. 15. (Pannenkoeken eten op school) Knopengein s Got Talent uur uur

Maandag e jaargang nr. 15. (Pannenkoeken eten op school) Knopengein s Got Talent uur uur Maandag 28-01-2019 20e jaargang nr. 15 Agenda Maandag 28 januari Leerlingenraad 10.00 uur Maandag 4 februari Kennismaking nieuwe bestuurder 8.00 9.30 MR Donderdag 7 februari 1 e Rapport Maandag 11 februari

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 27 september 2017

Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Beste kinderen en ouders, Zoals u heeft kunnen lezen in de jaarkalender zijn alle kinderen a.s. donderdag 28-9-2017 vrij. Wij hebben dan een studiedag. Met het gehele team

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Woensdag 13 maart: openschooldag. Vrijdag 15 maart: onderwijsstaking,

Nadere informatie

Augustus Week MA DI WO DO VR Opmerkingen --/ / / / Alles-in-1: 1/35 27

Augustus Week MA DI WO DO VR Opmerkingen --/ / / / Alles-in-1: 1/35 27 Augustus 2018 --/31 1 2 3 --/32 6 7 8 9 10 --/33 13 14 15 16 17 --/34 20 21 22 23 24 1/35 27 28 29 30 31 Alles-in-1: Start Schooljaar 2018-2019 Opening schooljaar Driehuis kerk om 09.00 uur Maandinfo 1:01-09

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19e nieuwsbrief, vrijdag 13 juli 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Vertrek Esther van den Berg - Vanuit STAIJ:

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 19 mei 2016

CBS Nije-Kroost 19 mei 2016 Nieuwe leerlingen In groep 1/2c: Liselot Welkom op Nije-Kroost! We wensen je een fijne tijd toe op onze school! Dit is de laatste leerling die dit schooljaar instroomt in groep 1/2. CBS Nije-Kroost 19

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Week 35 Juffrouw Liesbeth is deze week afwezig! Ma 27 Di 28 Wo 29 Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

AGENDA DOELSTELLING HUIDIGE SITUATIE OPHELDERING VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN VERVOLGSTAPPEN VRAGEN

AGENDA DOELSTELLING HUIDIGE SITUATIE OPHELDERING VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN VERVOLGSTAPPEN VRAGEN AGENDA DOELSTELLING HUIDIGE SITUATIE OPHELDERING VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN VERVOLGSTAPPEN VRAGEN DOELSTELLING OPHELDEREN VAN VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN BESLUIT TOELICHTEN VOOR UITSTEL BINNEN HET TRAJECT

Nadere informatie

dbos Wel het doel, niet het middel

dbos Wel het doel, niet het middel Info Nr. 8 Beste ouders, bij deze Info 8. Dinsdag 5 december 2017 dbos Het is u vast niet ontgaan, De Vliet heeft er een bibliotheek op school bij! Vanaf september zijn we van start gegaan in een lokaal

Nadere informatie

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER 11 5 maart 2019 Lerarenteam in Carnavalssfeer! 3/5/2019 Pagina 1 AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER 11 5 maart 2019 Lerarenteam in Carnavalssfeer! 3/5/2019 Pagina 1 AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b JAARGANG 2018-2019 NUMMER 11 5 maart 2019 editie Aziëweg AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b Maandag 11 maart Studiedag Ithaka (alle kinderen zijn vrij) Vrijdag 15 maart Landelijke stakingsdag

Nadere informatie

Andere schooltijden Wat is er al geweest?

Andere schooltijden Wat is er al geweest? Andere schooltijden Wat is er al geweest? Proces tot nu toe In januari 2018 heeft de schoolleider aan de MR gevraagd of zij de mogelijkheden voor het aanpassen van de schooltijden in overweging zou willen

Nadere informatie