M+R: WAAROM DEELNEMEN?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "M+R: WAAROM DEELNEMEN?"

Transcriptie

1 M+R: WAAROM DEELNEMEN? Zes A-spelers geven het antwoord! Antwerpen, 10 november M+R belooft ook in 2017 zijn reputatie waar te maken als hét event in België voor meet- en regeltechniek. Vijf maanden voor aanvang is immers al meer dan de helft van de expositieruimte geboekt. Bezoekers kunnen zich dus opnieuw aan een allesomvattende presentatie van oplossingen en nieuwigheden verwachten. De vraag is uiteraard waarom zoveel exposanten in M+R een uitgelezen kans zien om hun gamma voor te stellen. Om dit te achterhalen, brachten we zes spelers samen die al jaar en dag vaste waardes zijn op M+R. Easyfairs brengt met M+R een erg doelgerichte beurs voor wie met meet- en regeltechniek bezig is. Het concept wordt zowel door bezoekers als exposanten gesmaakt. Dat blijkt bij elke editie uit het toenemende aantal participanten. Voor de aanbieders van dit soort oplossingen is deze beurs dus een klein godsgeschenk. Als producent en leverancier van meetapparatuur is het niet altijd eenvoudig om je producten aan een ruim publiek voor te stellen. M+R is een van de weinige vakbeurzen in Europa die werkelijk op onze doelgroep focust, vertelt Stefaan Van Durme, Sales Manager Krohne Belux. Vandaar dat we sinds editie 1 op de afspraak zijn. Telkens was onze deelname een groot succes. Verwonderlijk is dat niet aangezien M+R een perfecte mogelijkheid biedt om bestaande klanten te ontmoeten, nieuwe contacten te leggen, nieuwigheden te demonstreren en natuurlijk ook te kijken hoe de concurrentie het aanpakt. Marcom Manager Herwin Standaert van Emerson sluit zich hier volledig bij aan: Alle andere vakbeurzen spelen slechts in op een deel van ons portfolio, terwijl M+R volledig en uitsluitend op onze activiteit focust. Hierdoor is participatie aan dit event voor ons altijd rendabel. Natuurlijk moet iedereen zijn eigen kosten-batenanalyse maken. Dat doen ook wij, maar tot nu toe is de balans altijd erg positief geweest. Voor ons is M+R echt de place to be om de relaties met onze klanten in stand te houden.

2 Ook Magnetrol neemt al sinds 2001 deel. Voor ons is M+R de ideale ontmoetingsplaats met de proces-, project- en veldingenieurs die met onze toestellen werken. Het relationele aspect van de beurs is erg belangrijk: het is de perfecte gelegenheid om onze klanten en nieuwe contacten op de stand te verwelkomen, aldus Sales Engineer België, Staf Schelkens. Dicht bij belangrijke doelgroepen Niet alleen de focus van de beurs blijkt voor de exposanten een belangrijk gegeven te zijn. Ook de locatie draagt bij tot het succes van M+R. Ludo Van Eeckhoudt, Sales Manager van Siemens vat dit mooi samen: M+R is hét event bij uitstek als het over procesinstrumentatie gaat. Dat de vakbeurs ook nog eens in Antwerpen wordt georganiseerd, is een extra troef. Want vlak bij de haven, een van de grootste chemieclusters ter wereld, bereik je natuurlijk een ongelooflijk grote groep gebruikers. Met andere woorden: je kunt erop rekenen dat het publiek quasi 100% aan het beoogde profiel voldoet. Endress+Hauser gaat hier helemaal mee akkoord: Antwerpen is de perfecte locatie om een belangrijk segment van onze markt te bereiken: de chemie, petrochemie en de logistieke sector, zowel voor bulkopslag als overslag. In 2017 zal onze stand dan ook specifiek op dat publiek zijn afgestemd, legt Marketing Manager Chris Durie uit. Voor ons is het trouwens een no brainer om aan M+R deel te nemen. Het thema van de beurs ligt volledig in lijn van ons bedrijf. Endress+Hauser krijgt zo een platform om de laatste ontwikkelingen in proces- en meetapparatuur aan het publiek te laten zien. En dat zijn er wel wat. Want in tegenstelling tot wat velen denken, is procesinstrumentatie geen stagnerende technologie. M+R is dus altijd een inspiratiebron, zowel voor de exposant als de bezoekers. Ook Retec kan zich geen tijd zonder M+R herinneren. Managing Director David Vervaele: Onderhoudstechniekers en -managers kunnen er op één dag alle nieuwigheden ontdekken en hun vaste partners ontmoeten. Easyfairs brengt met de Masterclasses tevens een mooi aanbod aan interessante topics, zodat je altijd wel iets kunt opsteken van de specialisten. Bovendien is zo n event de uitgesproken kans om te netwerken.

3 Voor iedereen die met meet- en regeltechniek bezig is Welk profiel de exposanten op M+R verwachten? Het antwoord is unaniem: de beurs trekt de juiste bezoekers aan. Stefaan Van Durme: Je mag je altijd aan een brede waaier van profielen verwachten: E&I- en technische managers, projectleiders, aankopers. Die mensen zijn vaak met projecten bezig. En op M+R wordt daarover samen met leveranciers gebrainstormd. Ook hebben we doorheen de jaren gemerkt dat de bezoekers het uitermate interessant vinden om ons brede assortiment eens gedemonstreerd te zien. Herwin Standaert: Alle geledingen van een bedrijf vinden hun gading op M+R: operatoren, E&Iingenieurs, veiligheids- en energieverantwoordelijken, onderhouds- en betrouwbaarheidsafdelingen, tot en met de bedrijfsleiders. Ludo Van Eeckhoudt pikt hierop in: Aangezien het grootste aanbod aan procesinstrumentatie onder één dak wordt verzameld, zou eigenlijk iedereen die nood heeft aan meetinstrumentatie, een bezoek aan M+R moeten brengen. Ook voor de echte gebruikers Toch vinden de exposanten dat nog te veel betrokkenen de kans laten liggen om op één dag een volledig overzicht te krijgen van wat er zich in de sector afspeelt. Chris Durie legt uit: Op M+R ontmoeten we typisch de meer technische profielen: onderhoudstechnici, ingenieurs en hun directe leidinggevenden. Gezien de recente technologische ontwikkelingen zouden we echter ook de technische en (bulk)logistieke managers, alsook de engineeringverantwoordelijken aanraden om een kijkje te komen nemen. Intelligente instrumentatie met digitale communicatietechnologie levert immers belangrijke data aan. Niet alleen voor procescontrole, maar eveneens voor veiligheid, energiebeheer, condition monitoring, diagnostiek,... De beslissing om dit soort middelen in te zetten om te besparen, gebeurt dikwijls op het niveau van deze mensen. Ook voor Managing Director Katrien Miechielssens van Retec is duidelijk dat iedereen die een productie draaiende moet houden, naar M+R zou moeten komen. Zelfs de kleinere installateurs die kmo s als vaste klant voor kleine en grote installaties hebben, kunnen op dit event veel bijleren. Maar natuurlijk kunnen ook projectingenieurs die voor het ontwerp en de uitvoering van nieuwe productieomgevingen verantwoordelijk zijn, er met hun vragen terecht. Wijzelf kijken er altijd naar uit om veel van onze trouwe klanten terug te zien. Zij komen tijdens M+R eens bij ons op bezoek, in plaats van omgekeerd. Dan is het altijd gezellig bijpraten. Op deze vakbeurs telt immers niet alleen de business, maar ook het persoonlijke contact.

4 De deelnemers aan deze rondetafel Krohne Belgium is al meer dan dertig jaar een dochter van de Duitse Krohne Groep. De onderneming focust op de verkoop en service van instrumentatieoplossingen (voornamelijk voor debiet- en niveaumeting) in de Belgische en Luxemburgse markt. Vanuit de eigen productievestigingen in Nederland, UK, Frankrijk en Duitsland levert de onderneming rechtstreeks aan de eindklant. Retec is al 25 jaar specialist in het meten van niveau, druk, debiet en temperatuur in industriële toepassingen. Ze is een onafhankelijke verdeler van een aantal Europese topmerken, zoals UWT, Kubler, STS, Lay, Katronic,... Op basis van een grondige analyse van de klantenbehoefte zorgt Retec voor de juiste meetoplossing en instrumentatie. Voor deze firma is een samenwerking pas geslaagd wanneer ze weet dat haar meetinstrumenten de sterke schakels in de toepassing zijn. Emerson Automation Solutions is een vooraanstaande leverancier van apparatuur, diensten en oplossingen die bedrijven helpen bij het automatiseren van hun productie, verwerking en distributie. De onderneming koppelt hoogwaardige producten aan branchespecifieke diensten op het vlak van engineering, adviesverlening, projectmanagement en onderhoud. Het resultaat is een uniek concept waarin ook de laatste technologiestap (draadloze veld- en fabrieksnetwerken) vervat zit. Magnetrol International was in 1932 een pionier op het vlak van vloeistofniveau-instrumentatie voor industriële toepassingen. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste producenten van innovatieve niveau- en debietmeetinstrumentatie voor een brede waaier aan procestoepassingen.

5 Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende aanbieder van meetinstrumentatie, service en oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Dankzij de systemen van dit bedrijf kunnen gebruikers hun processen optimaliseren met aandacht voor efficiëntie, veiligheid en milieu. Siemens is een wereldspeler op het vlak van techniek en engineering, en staat al meer dan 165 jaar garant voor technische uitmuntendheid, innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf is in meer dan 200 landen actief, met een focus op domeinen zoals elektrificatie, automatisering en digitalisering. Als een van 's werelds grootste producenten van energie-efficiënte en ecologische technologieën, is Siemens de nummer 1 voor de bouw van offshore windturbines, een toonaangevende leverancier van gas- en stoomturbines voor stroomopwekking, evenals van oplossingen voor elektriciteitstransmissie, en een pionier inzake infrastructuuroplossingen en automatisering-, aandrijf- en softwareoplossingen voor de industrie.

BELGISCHE INDUSTRIE STAAT VOOR UITDAGINGEN

BELGISCHE INDUSTRIE STAAT VOOR UITDAGINGEN BELGISCHE INDUSTRIE STAAT VOOR UITDAGINGEN Hoe spelen de exposanten van M+R hierop in? Industrie 4.0 is dé term die overal valt als het over nieuwe tendensen gaat. Dat meet- en regeltechniek een cruciale

Nadere informatie

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Welkom bij Voltec Kabels, componenten en complete systemen: Klanten van Voltec profiteren al jaren van innovatieve, betrouwbare

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

SUCCESFORMULE VAN MAINTENANCE 2017 BEVESTIGD TIJDENS RONDETAFEL

SUCCESFORMULE VAN MAINTENANCE 2017 BEVESTIGD TIJDENS RONDETAFEL SUCCESFORMULE VAN MAINTENANCE 2017 BEVESTIGD TIJDENS RONDETAFEL Ideaal platform om te zaaien en nadien business te oogsten Antwerpen, 9 januari 2017 Doorheen de jaren is Maintenance uitgegroeid tot hét

Nadere informatie

De schakel tussen mens en techniek

De schakel tussen mens en techniek 3, 4 en 5 november 2015 Venray De schakel tussen mens en techniek voor Midden- en Zuidoost-Nederland Schrijf u nu online in! Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde

Nadere informatie

Valve World Expo 2014: Goede conjunctuur en tevreden exposanten na de derde editie van Valve World Expo in Düsseldorf

Valve World Expo 2014: Goede conjunctuur en tevreden exposanten na de derde editie van Valve World Expo in Düsseldorf Valve World Expo 2014: Goede conjunctuur en tevreden exposanten na de derde editie van Valve World Expo in Düsseldorf Echt uitgelaten was de sfeer onder de 665 exposanten uit 40 Landen, die elkaar ontmoetten

Nadere informatie

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014 LDA Belgium Bedrijfsprofiel Versie 2014 LDA Uw partner met visie en ervaring LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek

Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek Presentatie door Maria Hasselman Director Brand Management Brussel, 12 November 2013 De economische en technologische

Nadere informatie

Persbericht Dornbirn, maart Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building

Persbericht Dornbirn, maart Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building Persbericht Dornbirn, maart 2012 Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building Zumtobel presenteert dit jaar tijdens Light+Building van 15 tot 20 april in Frankfurt

Nadere informatie

Een nieuw event! Best of Wallonia is de nieuwe hotspot voor Transport & Logistics in Europa. Mis de boot niet!

Een nieuw event! Best of Wallonia is de nieuwe hotspot voor Transport & Logistics in Europa. Mis de boot niet! 1 Een nieuw event! Transport, Logistiek en Wallonië, dat is een match made in heaven. Want de cijfers liegen er niet om: de sector groeit en bloeit. En dat heeft zo z n redenen. Hoog tijd om de community

Nadere informatie

Vakbeurs van de fijne en verse voeding maart 2018 Kortrijk Xpo (België)

Vakbeurs van de fijne en verse voeding maart 2018 Kortrijk Xpo (België) Vakbeurs van de fijne en verse voeding 11-12-13 maart 2018 Kortrijk Xpo (België) www.tavola-xpo.be Tavola 2018 Tavola is een vakbeurs als geen andere. Sinds 1982 onderscheidt Tavola zich door haar specialisatie

Nadere informatie

Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016

Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016 6 Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016 CUE2016 - HÉT STARTSEIN VOOR ELK PODIUMEVENT Van 18 t/m 20 januari 2016 vond in Rotterdam Ahoy de 15 e editie plaats van CUE, de tweejaarlijkse

Nadere informatie

Grootschalige enquête over meet- en regeltechniek

Grootschalige enquête over meet- en regeltechniek Grootschalige enquête over meet- en regeltechniek Mix van interesse in klassieke toepassingen en Industrie 4.0 Antwerpen, 6 december 2016 In de aanloop naar M+R voerde beursorganisator Easyfairs een grootschalige

Nadere informatie

Water Treatment. Gateway to Altijd solutions. een oplossing verder

Water Treatment. Gateway to Altijd solutions. een oplossing verder Water Treatment Gateway to Altijd solutions een oplossing verder Afvalwater DHV heeft sinds jaar en dag een leidende positie op het gebied van afvalwaterzuivering en afvalwatertransport. Of het nu gaat

Nadere informatie

West-Vlaanderen. De toekomst is virtueel

West-Vlaanderen. De toekomst is virtueel West-Vlaanderen INHOUD 02 : FOCUS OP WEST-VLAANDEREN / 05 : OPGEMERKT / 06 : ONDERNEMER IN DE KIJKER / 10 : HET VERHAAL VAN / 12 : BESTUUR IN DE KIJKER / 14 : GOED GEHOLPEN / 15 : COLUMN / 15 : AGENDA

Nadere informatie

Marktrijpe innovaties. Huis van Morgen (HvM) Visie Missie. Toepassingsgericht. Innovaties. Energiebesparing. Participanten.

Marktrijpe innovaties. Huis van Morgen (HvM) Visie Missie. Toepassingsgericht. Innovaties. Energiebesparing. Participanten. Huis van Morgen (HvM) Visie Missie Innovaties Participanten Initiatiefnemers Participeren in innovatie Word participant Voordelen participatie Marktrijpe innovaties Toepassingsgericht Energiebesparing

Nadere informatie

Intermezzo Logistiek is topsport

Intermezzo Logistiek is topsport Logistiek is topsport Maurits Kreijveld Hoe bouw je op een grasveld in drie weken tijd een stad voor ruim 50.000 inwoners? Dat is de uitdaging voor de organisatie van het muziekfestival Lowlands, dat jaarlijks

Nadere informatie

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart.

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart. nschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be Op deze website kunt u ook terecht voor alle verdere praktische informatie. Expo Lux 2015 19 en 20 maart LABORAMA

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING Kies voor ons als leverancier van accu s en profiteer van de kracht van samenwerking. Maak gebruik van het grootste gespecialiseerde

Nadere informatie

Maintenance & Antwerp Expo

Maintenance & Antwerp Expo Maintenance 2017 29 & 30 03 2017 Antwerp Expo Maintenance 2017 29 & 30 maart 2017 Antwerp Expo (hal 1 & 4) Vakbeurs Maintenance is een interactief forum voor alle professionals uit de onderhoudssector.

Nadere informatie

BRUSSELS KART EXPO. CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY. more info on

BRUSSELS KART EXPO.   CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY. more info on BRUSSELS KART EXPO 2 0 1 9 27 01 28 01 CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY more info on www.thehairgames.be THE HAIR GAMES, THE SEQUEL Wie aanwezig was op de eerste editie van The Hair The

Nadere informatie

Smart Industry 4.0. Edwin van Rensch/Eric Megens

Smart Industry 4.0. Edwin van Rensch/Eric Megens Smart Industry 4.0 Edwin van Rensch/Eric Megens Agenda o Introductie Hotraco Group o Introductie Smart Industry 4.0 o Data model Hotraco Product improvement Remote service Benchmark Additional service

Nadere informatie

Profiel opdrachtgever

Profiel opdrachtgever Onderneming is op zoek naar uitbreiding en versterking van haar pakket door overname van een industrieel elektrotechnisch bedrijf. Gezocht wordt een gezonde onderneming ter grootte van circa 10-15 medewerkers

Nadere informatie

SOLIDS EUROPEAN SERIES AHOY ROTTERDAM - 4 & ANTWERP EXPO - 19 & /17.

SOLIDS EUROPEAN SERIES AHOY ROTTERDAM - 4 & ANTWERP EXPO - 19 & /17. SOLIDS EUROPEAN SERIES A N T W E R P E N ANTWERP EXPO - 19 & 20 10 2016 R O T T E R D A M AHOY ROTTERDAM - 4 & 5 10 2017 16/17 Trade show for granules, powder & bulk solids technologies www.empack.nl www.label-print.nl

Nadere informatie

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence technology / industry / logistics 2 1 Management search Executive search International management search Interim management Missie Van de Groep & Olsthoorn staat

Nadere informatie

Van Beek. Grip op energie

Van Beek. Grip op energie Van Beek Grip op energie Van Beek: grip op energie Van Beek is specialist in het vertalen van meetgegevens naar concrete managementinformatie en adviezen. Wij doen dit bij uiteenlopende bedrijfsprocessen,

Nadere informatie

De SD WORX - enquête. 1. De best betaalde functies

De SD WORX - enquête. 1. De best betaalde functies De SD WORX - enquête Jaarlijks voert SD WORX een onderzoek naar de beloning van arbeiders, bedienden, kader- en directieleden in België. Daarbij staat kwaliteit van de gegevens centraal. De data worden

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

Haerst is een jong innovatief bedrijf dat opereert op de grens van videotechnologie en diagnostiek.

Haerst is een jong innovatief bedrijf dat opereert op de grens van videotechnologie en diagnostiek. Haerst is een jong innovatief bedrijf dat opereert op de grens van videotechnologie en diagnostiek. 60-90% van commucatie is nonverbaal Diagnostiek is de kunst, techniek of handeling om een oorzaak te

Nadere informatie

Billiet schakelt sneller met APEX

Billiet schakelt sneller met APEX Billiet schakelt sneller met APEX In een sterk concurrentiële en snel veranderende markt maakt wendbaarheid het verschil. Daarom stuurt Billiet zijn processen bewust met maatwerkoplossingen aan, ontwikkeld

Nadere informatie

CONCEPT Beurs met 5 productzones Het event voor digitaal ondernemen

CONCEPT Beurs met 5 productzones Het event voor digitaal ondernemen CONCEPT Beurs met 5 productzones Het event voor digitaal ondernemen Sterke focus op het product & op contacten, dankzij het uniforme, all-in standconcept ONTMOET IN 2 DAGEN JE KLANTEN VAN MORGEN Een aangename

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND VLOER- / PLAFOND UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

POST SHOW REPORT /03/2018 Antwerp Expo

POST SHOW REPORT /03/2018 Antwerp Expo POST SHOW REPORT 21-22/03/2018 Antwerp Expo OVERZICHT Op 21 & 22 maart 2018 bezochten 5135 professionals deze tweedaagse duobeurs in Antwerp Expo. Meer dan de helft van de bezoekers kwam zowel voor Maintenance

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

ZET UW TALENT IN BEWEGING

ZET UW TALENT IN BEWEGING LEREN & WERKEN BIJ VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN ZET UW TALENT IN BEWEGING Bent u op zoek naar een uitdagende internationale leeromgeving waarin theorie en praktijk samenkomen? Wilt u uw studenten praktijkervaring

Nadere informatie

Press. IFFA Internationale toonaangevende beurs voor de vleesindustrie: verwerken, verpakken, verkopen Frankfurt am Main, 8 tot 13 mei 2010

Press. IFFA Internationale toonaangevende beurs voor de vleesindustrie: verwerken, verpakken, verkopen Frankfurt am Main, 8 tot 13 mei 2010 Press Internationale toonaangevende beurs voor de vleesindustrie: verwerken, verpakken, verkopen Antje Schwickart Tel.: +49 69 75 75 6474 Fax: +49 69 75 75 6758 E-mail: antje.schwickart@messefrankfurt.com

Nadere informatie

Move, Store, Pick, Deliver.

Move, Store, Pick, Deliver. Move, Store, Pick, Deliver. Intralogistieke technologie, material handling oplossingen, logistieke dienstverlening en distributie Creëer een unieke beleving met innovaties en live demo s. logistica-online.nl

Nadere informatie

Review World of Technology & Science en Industrial Processing 2018

Review World of Technology & Science en Industrial Processing 2018 Review World of Technology & Science en Industrial Processing 2018 Feiten & cijfers 2018 2016 2014 Aantal m2 19.086 m2 16.150 m2 17.176 m2 Aantal exposanten 560 428 458 Aantal bezoekers 22.147 21.414 21.634

Nadere informatie

Fair Tourism BELEIDSNOTA. Grant Agreement No.: UK01-KA

Fair Tourism BELEIDSNOTA. Grant Agreement No.: UK01-KA Fair Tourism BELEIDSNOTA Grant Agreement No.: 2014-1-UK01-KA200-000057 Inleiding Toerisme is de derde belangrijkste economische sector in de EU. Hoewel toerisme een positieve impact heeft op economische

Nadere informatie

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA INDUSTRIE & INFRA Eekels is stevig geworteld in de regio. Dat is goed te zien aan onze opdrachtgevers en referentieprojecten. Veel traditioneel noordelijke industrieën hebben in de afgelopen decennia een

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

E-BOOK: Product Lifecycle Management als bedrijfsbrede oplossing

E-BOOK: Product Lifecycle Management als bedrijfsbrede oplossing Het zijn drukke tijden voor productiebedrijven. De concurrentie komt niet enkel van buurlanden, maar is wereldwijd aanwezig. Marges staan onder druk en gekwalificeerd personeel is moeilijk te vinden. Ook

Nadere informatie

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control.

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control. VASP Geavanceerde management- en controlesoftware World leaders in process control. Integrale beheersing van uw gehele proces Binnen veel industriële en commerciële processen zijn de juiste omgevingscondities

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

de beste producten mede mogelijk gemaakt door agrifirm

de beste producten mede mogelijk gemaakt door agrifirm de beste producten mede mogelijk gemaakt door agrifirm Onze veehouders zorgen voor prachtige en heerlijke producten. Van melk en kipfilet tot eieren en subliem varkensvlees van eigen bodem. Vele mensen

Nadere informatie

IMAGEBROCHURE BE PERFORMANCE FOR SIMPLICITY

IMAGEBROCHURE BE PERFORMANCE FOR SIMPLICITY IMAGEBROCHURE BE PERFORMANCE FOR SIMPLICITY 2 BEDRIJFSVOERING PERFORMANCE FOR SIMPLICITY Dr. Sven Bär Managing Director ESYLUX GmbH Peter Kremser Managing Director ESYLUX GmbH Mareks Peters Managing Director

Nadere informatie

Case Atos. Atos imponeert met wepresent

Case Atos. Atos imponeert met wepresent Case Atos imponeert met wepresent wepresent Atos is een wereldwijd toonaangevende leverancier van digitale diensten met 100.000 werknemers in 72 landen. Met een diepgaande technologische expertise en kennis

Nadere informatie

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Corporate brochure Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Uw partner Missie is leverancier van gerenommeerde merken op MRO gebied. Wij leggen onze focus op

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Prologistics Editie 2014

Prologistics Editie 2014 Prologistics Editie 2014 AHOY ROTTERDAM 11-13 / 11 / 2014 ANTWERP EXPO 22-24 / 09 / 2015 BRUSSELS EXPO 24-25 / 09 / 2014 HALLES DES FOIRES DE LIÈGE 29-30 / 04 / 2015 exposanten 1.000.000 professionele

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

POM Schijndel, 30 mei 2018

POM Schijndel, 30 mei 2018 Flowfirm b.v. POM Schijndel, 30 mei 2018 Find your optimum 1 Introductie Flowfirm is sinds 1 januari 2015 zelfstandig na een MBO uit het Vinci s Energie netwerk, opererend onder de merknaam Actemium 2

Nadere informatie

A TOUCH OF NEW YORK 04.05-09.05.2016

A TOUCH OF NEW YORK 04.05-09.05.2016 A TOUCH OF NEW YORK 04.05-09.05.2016 WAT? WAAR? ECCENTRIC is niet alleen het meest stijlvolle evenement van het jaar, u maakt er ook kennis met de kwaliteit van het leven. Creaties die de bezoekers laten

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie!

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie KBA-Metronic Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie THERMISCHE INK JET betajet HOTFOIL CODEERSYSTEMEN Made in Germany Inkjet systemen alphajet DESKUNDIG udaformaxx

Nadere informatie

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER 2017 10:00-18:00 Brochure www.erfgoedexpo.be ERFGOED EXPO DÉ VAKBEURS OP HET GEBIED VAN MUSEA, ERFGOED EN RESTAURATIE ERFGOED EXPO wordt hét ontmoetingspunt voor professionals

Nadere informatie

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Wereldwijde veranderingen vereisen nieuwe manieren van denken en doen op het gebied van wereldwijde megatrends Demografische veranderingen Globale

Nadere informatie

DAN. Duurzaam denken en doen

DAN. Duurzaam denken en doen DAN. Duurzaam denken en doen Een warm onthaal begint bij Albrand duurzame energiesystemen Duurzame energiesystemen van ALBRAND. Anders DAN anders! Energie is er altijd en overal. Maar energie is niet vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

case study: colt international 2011

case study: colt international 2011 case study: colt international 2011 colt international inbound marketing & hubspot Colt International is in 1931 opgericht door Jack O'Hea en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd opererende onderneming,

Nadere informatie

Eén zee aan inspiratie

Eén zee aan inspiratie 19 & 20 september 2016 Facts & Figures Eén zee aan inspiratie Op 19 en 20 september vindt de derde editie van Vis Compleet plaats in Evenementenhal Gorinchem. Een gevarieerd aanbod aan exposanten maakt

Nadere informatie

Elke twee jaar is de Security Essen het middelpunt. Een vooruitblik. Security Essen 2014: BEURS

Elke twee jaar is de Security Essen het middelpunt. Een vooruitblik. Security Essen 2014: BEURS Security Essen 2014: Een vooruitblik Van 23-26 september vindt de 21e editie plaats van Security Essen. De beurs viert zijn 40e verjaardag met ruim 1000 exposanten uit 40 landen, die meer dan 40 marktsegmenten

Nadere informatie

Oiltanking leidt rekruteringsproces in goede banen met Microsoft SharePoint

Oiltanking leidt rekruteringsproces in goede banen met Microsoft SharePoint Oiltanking leidt rekruteringsproces in goede banen met Microsoft SharePoint Voor een bedrijf in volle expansie als Oiltanking zijn aanwervingen dagelijkse kost. De drie Belgische vestigingen van deze wereldspeler

Nadere informatie

AHOY ROTTERDAM 29, &

AHOY ROTTERDAM 29, & AHOY ROTTERDAM 29,30 11 2016 & 1 12 2016 www.easyfairs.com/transport-nl DE BEURZEN TRANSPORT, LOGISTIEK & DISTRIBUTIE Netwerken op Europees niveau Onze beurzen staan bekend als de meest effectieve manier

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

Heeft u volledige controle over uw koudeketen?

Heeft u volledige controle over uw koudeketen? Heeft u volledige controle over uw koudeketen? testo Saveris Retail Chain: de digitale oplossing voor volledige temperatuuropvolging en maximale efficiëntie in uw kwaliteitsmanagement. Hoe werkt uw kwaliteitsmanagement

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 FIRMA SOLIDUS RAMEN & DEUREN Reynaers Installer in Lint Ludwig Huysmans, gedelegeerd bestuurder: Niet toevallig kiezen wij bewust voor Reynaers Aluminium Creatief verbouwen Van

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

WORLDWIDE MONITORING & CONTROL

WORLDWIDE MONITORING & CONTROL WORLDWIDE MONITORING & CONTROL HOE ZORGT U VOOR PROACTIEVE ONDERHOUD EN SERVICE? 2 KANSEN EN BEDREIGINGEN VAN DEZE TIJD Globalisering: Digitalisering: Customization: Automatisering: Technologieën: Internationaal

Nadere informatie

Heeft u volledige controle over uw koelketen?

Heeft u volledige controle over uw koelketen? Heeft u volledige controle over uw koelketen? testo Saveris Retail Chain: de digitale oplossing voor veilige traceerbaarheid en maximale efficiëntie in uw kwaliteitsmanagement. Wat presteert uw kwaliteitsmanagement

Nadere informatie

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR.

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. WWW.AVLPRO.NL EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. AUDIO, VIDEO EN LICHT DIVISIE: AVL-PRO

Nadere informatie

Presentatie Climalife Groep Dehon

Presentatie Climalife Groep Dehon Presentatie Climalife Groep Dehon Samenvatting 1. Groep Dehon De kracht van de groep in dienst van het merk Climalife 2. Climalife Samensteller van duurzame en vernieuwende oplossingen voor thermische

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

PR april 2013 Economie Pagina 1 van 5. Consequente nationale en internationale expansie

PR april 2013 Economie Pagina 1 van 5. Consequente nationale en internationale expansie Economie Pagina 1 van 5 Consequente nationale en internationale expansie Beckhoff Automation behaalt in 2012 een wereldwijde omzet van 408 miljoen euro In het jaar 2012 heeft Beckhoff Automation een wereldomzet

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Vakbeurs voor Credit Management Sponsor & Expositiemogelijkheden Woensdag 14 november 2012 Nieuwegein Business Center www.creditexpo.nl WAT IS CREDITEXPO? Credit Expo is een landelijk evenement op het

Nadere informatie

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer 2 & 3 december 2011 AmsterdAm rai HÉt JAArLIJKse VAKeVeNemeNt VOOr KLeINscHALIG PersONeNVerVOer taxi expo 2011 is dé vakbeurs voor alle nationale

Nadere informatie

PUMPS & VALVES. Rotterdam. Nabeschouwing. Dé Nederlandse vakbeurs voor technologie en innovatie in pompinstallaties en industriële componenten

PUMPS & VALVES. Rotterdam. Nabeschouwing. Dé Nederlandse vakbeurs voor technologie en innovatie in pompinstallaties en industriële componenten Nabeschouwing Rotterdam Dé Nederlandse vakbeurs voor technologie en innovatie in pompinstallaties en industriële componenten 2015 Vakbeurs @PumpsValvesRdam / #pumpsvalves www.easyfairs.com/pumps-nl Pumps

Nadere informatie

UIEN VOOR INDUSTRIËLE MARKT. Jan Hanssens Ardo

UIEN VOOR INDUSTRIËLE MARKT. Jan Hanssens Ardo UIEN VOOR INDUSTRIËLE MARKT Jan Hanssens Ardo ARDO CORPORATE Wij bewaren wat de natuur ons geeft is al meer dan 40 jaar het motto van Ardo. Jaar na jaar, oogst na oogst belevert Ardo zijn wereldwijd verspreide

Nadere informatie

Uw bedrijfsevent bij bematrix WALK OF FRAME

Uw bedrijfsevent bij bematrix WALK OF FRAME Uw bedrijfsevent bij bematrix WALK OF FRAME WALK OF FRAME Een unieke futuristische locatie voor uw bedrijfsevent, waar dynamiek en beleving centraal staan bematrix investeerde recent in een gloednieuwe

Nadere informatie

Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business

Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business Promotie I Motivatie I Klantenbinding I Relatiegeschenken UGC Business-to-Business De UGC groep UGC is één van de belangrijkste cinemauitbaters van Europa. De

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

...daar zijn we trots op!

...daar zijn we trots op! ...daar zijn we trots op! U zoekt een betrouwbare partner. En een betrouwbaar product. U kiest voor innovatie, maar ook voor passie. En u wilt helderheid. Een duidelijk beeld. olson Europe B.V. behoort

Nadere informatie

LEAN FACILITATOR #VACATURE

LEAN FACILITATOR #VACATURE #VACATURE LEAN FACILITATOR Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

DE CIO VAN DE TOEKOMST

DE CIO VAN DE TOEKOMST MIC 2015 DE CIO VAN DE TOEKOMST 30 oktober 2015 Mark van der Velden principal adviseur, interim manager EVEN VOORSTELLEN ONDERWERPEN De complexiteit van ICT in de zorg ICT ontwikkeling in drie stappen

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Facebook Campaigns Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Wist je dat 5,5 20 % miljoen Belgen gebruiken Facebook van al onze tijd online wordt op Facebook gespendeerd 78 % 75 % van de Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Innovation & Service in Belting

Innovation & Service in Belting NL Innovation & Service in Belting 1 Welkom bij Ammeraal Beltech Feiten en getallen Ammeraal Beltech is een toonaangevende producent van proces- en transportbanden die worden toegepast in vele applicaties

Nadere informatie

VINçOTTE ALS BEDRIJF. YOuR REpuTATION IS mine.

VINçOTTE ALS BEDRIJF. YOuR REpuTATION IS mine. VINçOTTE ALS BEDRIJF YOuR REpuTATION IS mine. Een sterke reputatie krijg je pas na vele goede daden. Ze verliezen kan je met één enkele slechte. - Benjamin Franklin Vinçotte in een notendop Actief in 3

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider Roofing Met de zekerheid van de Marktleider Betrouwb Meerwaarde op het dak Innovatie Eigenaars van gebouwen, architecten, ingenieurs en aannemers profiteren van tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling

Nadere informatie

intelligent software for monitoring centres

intelligent software for monitoring centres intelligent software for monitoring centres Waarom UMO? Binnen Europa en daarbuiten hebben landen te maken met de vergrijzing. Daardoor stijgt de zorgvraag in het komende decennium sterk. Hoe wordt die

Nadere informatie

RECREAVAK + NIEUWE FORMULE VAKBEURS VOOR DE TOTALE RECREATIEBRANCHE

RECREAVAK + NIEUWE FORMULE VAKBEURS VOOR DE TOTALE RECREATIEBRANCHE RECREAVAK VAKBEURS VOOR DE TOTALE RECREATIEBRANCHE 3 e editie + NIEUWE FORMULE 18 + 19 NOVEMBER 2015 ZEELANDHALLEN GOES NIEUW: BEURS Class SERVICE CONCEPT NIEUWE CATERING GRATIS PARKEREN VOORDELIGE TARIEVEN

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden

Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden IP-VPN van Telenet Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden De veelzijdigste VPN-oplossing om uw vestigingen te verbinden U wilt dat de verschillende vestigingen

Nadere informatie

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS AL MEER DAN 20 JAAR DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS IN RETAIL, LOGISTIEK EN INDUSTRIE TOTAALOPLOSSING VOOR WFM VRAAGSTUKKEN Softbrick Workforce

Nadere informatie