Om teleurstelling en onduidelijkheid te voorkomen adviseren wij u eerst door te lezen in welke gevallen wij wel en géén verlof kunnen toekennen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Om teleurstelling en onduidelijkheid te voorkomen adviseren wij u eerst door te lezen in welke gevallen wij wel en géén verlof kunnen toekennen."

Transcriptie

1 NUMMER 3 JAARGANG 30 3 maart 2017 Belangrijke data 3 t/m 8 maart Inschrijven 10 minutengesprekken Woensdag 8 maart Koffie-uurtje Vrijdag 10 maart Tweede rapport mee 13 tm 17 maart Deze week 10 minutengesprekken Woensdag 15 maart Tweede kamerverkiezingen Maandag 20 maart Kleutervoorstelling kabouter Thijm Maandag 20 maart Groepen 7 en 8 naar de stadsschouwburg revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl mr@sintbavoschool.nl gmr@haarlemschoten.nl reviuspunter@sintbavoschool.nl contactpersoon@sintbavoschool.nl Koffie-uurtje woensdag 8 maart Dit koffie uurtje staat in het thema van communicatie. Hoe bereiken jullie als ouders de school? Wat werkt goed? Wat zou je graag nog willen? Ik ben benieuwd naar de ervaringen en hoor, naast wat er goed gaat, ook graag jullie ideeën en tips over de communicatie op onze school. Graag tot woensdag! Brigitte Wisker. Plein en zandbakken Vanaf de vernieling in de kerstvakantie zijn we druk bezig zijn om de zandbakken weer te laten herstellen zodat het plein weer een speelplek is. Het bedrijf dat voor ons de vernieuwing uitvoert heeft al een aantal keer de werkzaamheden uitgesteld, onder andere vanwege niet geleverde materialen of weersomstandigheden. Elke veegactie heeft dan ook zeer weinig nut op dit moment. Pas als de zandbakken er zijn, het zand is opgeruimd kunnen we actie ondernemen om de putten leeg te scheppen en zodat de enorme plassen die nu ontstaan tijdens een regenbui hopelijk tot het verleden behoren. Nieuwe formulieren verlofaanvraag In overleg met de leerplichtambtenaar hanteren wij vanaf heden nieuwe verlofaanvragen. Er zijn twee verschillende aanvragen. -Verlof voor extra vakantie en gewichtige omstandigheden -Verlof voor religieuze feestdagen Om teleurstelling en onduidelijkheid te voorkomen adviseren wij u eerst door te lezen in welke gevallen wij wel en géén verlof kunnen toekennen. De informatie hierover vindt u op het nieuwe formulier. U ontvangt bericht via de leerkracht of uw aanvraag is goedgekeurd of niet. Mocht u het niet eens zijn met een eventuele afwijzing, dan kunt u een formulier om bezwaar te maken downloaden van onze site. Alle formulieren staan op onze site en kunnen bij directie of via de leerkracht worden opgehaald.

2 Update jaardoelen Aan het begin van het schooljaar, tijdens de informatieavond is er een presentatie geven over de jaardoelen van onze school. Inmiddels is het schooljaar op de helft (zelfs iets over de helft) en kijken we in het team samen terug naar de opgestelde doelen. Welke zijn behaald? Liggen we op schema? Moeten er zaken worden aangepast? We kunnen ons voorstellen dat jullie als ouders hier ook benieuwd naar zijn. Vandaar dat we vanaf deze week regelmatig een update uit de jaardoelen zullen presenteren in de Bavopunter. Deze keer hebben we er twee doelen uitgelicht. De borging van de leerlijn muziek ligt goed op schema. Vanuit het cluster Cultuur (met daarin onder andere de leerkrachten Stephan Kreijkamp en Marieke Kleinlein) wordt samengewerkt met Hart. Vorig schooljaar heeft een docent vanuit Hart de scholing van de leerkrachten op het gebied van muziek begeleid. Vanaf augustus 2016 wordt er gewerkt aan de borging van hetgeen we vorig schooljaar hebben geleerd. In juni komt deze docent een ronde klassenbezoeken doen, waarbij hij kijkt hoe het met de muzikale vaardigheden van de leerlingen is. Ook wordt er door het team een zgn. borgingsdocument opgesteld. In dit document staan de afspraken die we op school hebben gemaakt over het geven van muziek. Elk jaar wordt dit document geëvalueerd. Zo weten we als team wat we doen aan muziek, hoe we het doen en welke groep wat doet. We werken op school volgens het GIP model. GIP staat voor Groepsgericht Individueel gericht Pedagogisch en didactisch handelen. Bij onze leerlingen beter bekend als zelfstandig werken. In de groepen 1 t/m 8 wordt gewerkt met dit model om de zelfstandigheid van leerlingen te bevorderen en ze om te leren gaan met uitgestelde aandacht. Als kinderen zelfstandig aan hun eigen taak kunnen werken, heeft de leerkracht tijd om met groepjes kinderen aan de instructietafel te werken en bijvoorbeeld het lezen nog eens te oefenen, of die moeilijke breuksommen nog eens uit te leggen. De borging van deze manier van werken is ook geregeld in een borgingsdocument. Hierin staat precies beschreven wat we in welke groep doen aan zelfstandig werken. Hoe lang, met welke hulpmiddelen enz. Dit schooljaar zijn er klassenbezoeken gedaan door het cluster didactiek (met daarin onder andere de leerkrachten Inge Nijboer, Joyce van de Bos en Wieteke van Tellingen). Na elk klassenbezoek is er een reflectief gesprek gevoerd. Uit de evaluatie en de kijkwijzer, die tijdens de klassenbezoeken is ingevuld, is gebleken dat het doel is gehaald en er eenheid bestaat in de klassenorganisatie. In de volgende Bavopunter zullen we weer een aantal doelen kort presenteren. Namens het team: Brigitte Wisker.

3 Badmintontoernooi 15 februari Groep 7 en 8 deden mee met het badminton toernooi 15 februari. Ze deden met 2 teams mee. Helaas door een blessure en een miscommunicatie hadden we in beide teams een speler te kort. Dus speelde sommige leerlingen een wedstrijd extra. Het was een spannend toernooi en ze deden het heel erg goed. Helaas moesten ze in de halve finale tegen elkaar en toen was team Bavo 2 net even wat sterker. Bavo 1 moest daarna spelen voor de 3e of 4e plaats en wisten de beker in de wacht te slaan. Team Bavo 1 ging voor de eerste plaats maar helaas redde dat helaas net niet en werden welverdiend 2e. Het was een hele gezellige sportieve middag. Groetjes Mirella Heitink (moeder van Joy) Aankondiging reünie peuterspeelzaal DikkieDik Peuterspeelzaal Dikkie Dik bestaat dit jaar 30 jaar, en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Op donderdag 9 maart vieren wij het 30-jarig jubileum van Peuterspeelzaal DikkieDik met een reünie. Ben jij degene die in de afgelopen 30 jaar ook bij peuterspeelzaal DikkieDik heeft gespeeld, en vind je het leuk om je oude vriendjes en vriendinnetjes nog een keer te ontmoeten? Meld je dan aan voor de reünie via dikkiedik@skos.nl. Je bent van harte welkom van uur tot uur! Adres: Generaal Spoorlaan 42, 2025 MD HAARLEM Tip Theatergroep Unieke zaken Theatergroep Unieke Zaken, makers van De Man Die Op Reis Ging dat onlangs door de middenbouw werd bezocht, staat binnenkort met haar nieuwe voorstelling Odysseus in de theaters in Noord-Holland. Odysseus is een heerlijk ruikend, humoristisch en muzikaal theateravontuur voor iedereen vanaf zes jaar, gebaseerd op het wereldberoemde boek van Homerus. Het publiek is te gast in Taverna Ithaka, het Griekse restaurant van echtpaar Boltakis. Maar er is iets mis gegaan met de reservering: het eten is nog niet gaar en de tafels staan nog niet klaar. Om de tijd te doden trakteren Petros en Maria alvast op een heerlijke amuse: het grote avontuur van de Griekse oerheld Odysseus en zijn tienjarige zwerftocht over zee naar huis. Om dit verhaal tot leven te brengen gebruiken Petros en Maria alles wat er in de keuken voorhanden is: het vergiet is een helm, deegrollers worden zwaarden en de ovenwanten veranderen in zeemonsters... Odysseus is binnenkort te zien in de volgende theaters in Noord-Holland: 5 maart Zaantheater Zaandam 12 maart Poppentheater Amstelveen 2 april Toneelschuur Haarlem ( nog enkele kaarten beschikbaar) 30 april De Meervaart Amsterdam 7 mei De Meerse Hoofddorp

4 Kids2Ellens berichten Kids2Ellens is op zoek, voor de locatie Revius, naar een overblijfkracht voor de vrijdagen en als oproepkracht. De werktijden zijn, voor dit schooljaar, van uur. * Vind je het leuk om met kinderen te werken van 4 t/m 11 jaar? * Vind je het leuk om in team verband te werken? * Ben je flexibel? Kom dan solliciteren bij Kids2Ellens. Je kunt een mail sturen naar kids2ellens@gmail.com VSO en TSO bij Kids2Ellens Hieronder geven wij u de uitleg hoe het reilt en zeilt bij Kids2Ellens. VSO (voorschoolse opvang). U kunt uw kind bij ons brengen vanaf Bij ons kan uw kind, als het thuis geen tijd ervoor heeft gehad, zijn/haar ontbijt opeten. Wij proberen het op de vroege morgen zo rustig mogelijk te laten verlopen. We kletsen wat met elkaar, er kan getekend/gekleurd worden. Rustig spelen is zeker ook goed. Om uur brengen wij de kleuters naar hun klassen en wachten totdat de kleuterjuffen er zijn. De bovenbouw kinderen mogen naar het speelplein. TSO (tussenschoolse opvang). Om begint de pauze voor alle kinderen. De groep kinderen die overblijven verdelen wij in onderbouw en bovenbouw kinderen. De onderbouw: Kleuters, eten in een kleuter klaslokaal, per week hebben wij 2 klassen tot onze beschikking. Dit is per week verschillend zodat de leerkrachten ook wel eens een week geen tso kinderen in hun klas krijgen tijdens hun pauze/voorbereiding. Tso medewerkers gaan naar de kleuters toe en maken de verdeling per lokaal waar te gaan eten. De kinderen wassen voor het eten hun handen. Als iedereen hiermee klaar is beginnen we met eten. Na het eten gaan de kinderen naar het toilet. Tso medewerkers letten erop dat er goed gegeten & gedronken wordt, in ieder geval de helft van het meegegeven eten. Eten wat overblijft gaat mee terug naar huis. We zitten ongeveer 30 minuten aan tafel. Dit betekent dat we rond uur klaar zijn met eten en daarna gaan we jassen aan doen en lekker buiten spelen. Zandbak, fietsen, ballen enz. er mag overal mee gespeeld worden. Bij slecht of koud weer blijven wij binnen en kunnen de kleuters gaan kleuren en spelen. De bovenbouw groep 3 t/m 8 kinderen: Groep 3 gaat apart in een lokaal eten. Om uur worden zij uit de klas opgehaald door een tso medewerker. Samen gaan zij naar boven om ongeveer een half uurtje te gaan eten. Om uur komen groep 4 t/m 8 kinderen naar buiten en melden zich bij de tso medewerker (hoeft uw kind, incidenteel, niet naar de tso wilt u dan afmelden aub. Wij gaan bij geen afmelding op zoek naar uw kind. ). De bovenbouw kinderen gaan eerst een 20 minuten buiten spelen. Even uitrazen van een ochtendje school. Rond gaan we met z n allen naar boven en gaan we eten in 1, 2 of 3 klaslokalen. De bovenbouw kinderen eten over het algemeen wel door en kunnen wij rond 12.45/12.50 weer even naar buiten. Hier wachten wij totdat de leerkrachten er zijn om weer de klas in te gaan om Bij slecht weer blijven wij binnen, mogen wij gebruik maken van de digiborden of gaan we spelletjes doen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons mailen via Kids2Ellens@gmail.com Ellen Spanjaart & Ellen Jansen.

5 Bavo in beeld Bonte Bavofestival thema Carnaval

6 Houd je mond gezond lessen kleuters

We zijn daarom op zoek naar gezinnen waarvan ouders 1,5 jaar of korter geleden uit elkaar zijn gaan wonen of binnenkort uit elkaar gaan.

We zijn daarom op zoek naar gezinnen waarvan ouders 1,5 jaar of korter geleden uit elkaar zijn gaan wonen of binnenkort uit elkaar gaan. NUMMER 12 JAARGANG 30 03-03-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 3 maart inschrijven Digiduif 10 min. gesprekken groep 1 t/m 7 10 maart 2 e rapport mee groep 3 t/m 8 13-17 maart 10 min. gesprekken groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel.

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel. NUMMER 13 JAARGANG 33 14 maart 2019 Belangrijke data 15 maart Studiedag stakingsdag leerkrachten 20 maart Provinciale Statenverkiezingen 25 maart Groep 6 Thijssenshof 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en betrokkenen,

Belangrijke data. Beste ouders en betrokkenen, NUMMER 10 JAARGANG 30 27 januari 2017 Belangrijke data 2 februari Derde cultuurdag 6 tm 9 februari Adviesgesprekken groep 8 7 februari Rondleiding nieuwe ouders 7 februari Adviesgesprekken avond groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel NUMMER 4 JAARGANG 33 19 oktober 2018 Belangrijke data Week van 20 november Tienminuten gesprekken 26 november Schoen zetten 27 november Avond tienminuten gesprekken 28 november Pietenochtend groep 3,4

Nadere informatie

Overblijf De Kyckert. In samenwerking met O.B.S. De Kyckert

Overblijf De Kyckert. In samenwerking met O.B.S. De Kyckert Overblijf De Kyckert In samenwerking met O.B.S. De Kyckert 1 Inhoudsopgave 1. De overblijf pag. 3 2. Lunchpakket pag. 3 3. Pedagogische uitgangspunten pag. 4 4. Regels pag. 4 5. Kosten pag. 5 6. Contracten

Nadere informatie

Belangrijke data. Gelukwens. Uitnodiging koffie-uurtje 23 januari

Belangrijke data. Gelukwens. Uitnodiging koffie-uurtje 23 januari NUMMER 9 JAARGANG 30 13-1-2017 Belangrijke data 19 januari Cultuurdag alle groepen 20 januari Rondleiding nieuwe ouders 23 januari Koffieuurtje 26 januari Cultuurdag alle groepen revius@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Informatieboekje Overblijf

Informatieboekje Overblijf Informatieboekje Overblijf 0 Inhoudsopgave Introductie 2 Algemene informatie voor de overblijfkracht 2 Algemene informatie 3 De overblijfkracht 3 Regels voor de Onder- en Middenbouwleerlingen 4 Belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

BoniNieuws nr. Samen leren maakt sterk. A g e n d a. B e s t e o u d e r s. 13, 2 maart 2017

BoniNieuws nr. Samen leren maakt sterk. A g e n d a. B e s t e o u d e r s. 13, 2 maart 2017 Samen leren maakt sterk BoniNieuws nr. 13, 2 maart 2017 A g e n d a Ma. 27-2 Di. 28-2 Kriebelcontrole, rapport mee Wo. 1-3 Gespreksweek Do. 2-3 Gespreksavond, Nieuwsbrief 13 Vr. 3-3 Verkoop TSO-bonnen,

Nadere informatie

OVERBLIJVEN. Regels en afspraken. Tussen schoolse opvang (TSO)

OVERBLIJVEN. Regels en afspraken. Tussen schoolse opvang (TSO) OVERBLIJVEN Regels en afspraken Tussen schoolse opvang (TSO) 1 Inhoud 1. Inleiding...3 2. Wat gebeurt er tijdens het overblijven?...3 3. Afspraken en regels voor ouders en hun kinderen...3 4. Afspraken

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang. De Klim

INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang. De Klim INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang De Klim juli 2018 Inhoud Voorwoord... 3 Contactgegevens... 4 Over Ludens... 5 Tussenschoolse opvang door Ludens... 5 Team TSO De Klim... 5 Tussenschoolse opvang op

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

OVERBLIJFGIDS ouders

OVERBLIJFGIDS ouders OVERBLIJFGIDS ouders Deze gids bevat alle informatie die noodzakelijk is om uw kind te laten deelnemen aan de tussenschoolse opvang van PCBS De Wegwijzer. Inleiding Uw kind blijft tussen de middag bij

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Inhoudsopgave 1. De tussenschoolse opvang 2 1.1. Groepen 1 en 2 2 1.2. Groepen 3 t/m 8 3 2. Lunchpakket 3 3. Pedagogische uitgangspunten 4 4. Regels tijdens de

Nadere informatie

Via de nieuwsbrief, die elke maand door de school per mail aan u verzonden word, wordt u op de hoogte gebracht van de eventuele veranderingen.

Via de nieuwsbrief, die elke maand door de school per mail aan u verzonden word, wordt u op de hoogte gebracht van de eventuele veranderingen. TSO INFORMATIEBOEKJE Beste ouder(s) en verzorger(s), Dit informatiebulletin is bedoeld om u te informeren over het wel en wee van de tussenschoolse opvang (de TSO of het overblijven) op de Koningin Wilhelmina

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang op de Kardinaal Alfrinkschool TSO-Informatieboekje

Tussen Schoolse Opvang op de Kardinaal Alfrinkschool TSO-Informatieboekje Tussen Schoolse Opvang op de Kardinaal Alfrinkschool 2016-2017 TSO-Informatieboekje Inleiding Iedere schooldag, behalve op woensdag, kunnen de leerlingen van de Kardinaal Alfrinkschool gebruik maken van

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Even voorstellen. Bavo 111 jaar! Muren kleuterplein verder opfrissen NUMMER 14 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Even voorstellen. Bavo 111 jaar! Muren kleuterplein verder opfrissen NUMMER 14 JAARGANG NUMMER 14 JAARGANG 30 31-03-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 3 april begin themaweek 3 april laatste dag inleveren tevredenheidspeiling 13 april Paasontbijt 14 april Goede vrijdag, leerlingen vrij

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom. Nieuws van de ouderraad. Studiedag

Belangrijke data. Welkom. Nieuws van de ouderraad. Studiedag NUMMER 3 JAARGANG 33 5 oktober 2018 Belangrijke data 10 oktober Koffie-uurtje 08.30-9.30 uur 10 tm 12 oktober Kamp groepen 8 12 oktober Groep 7 Cruquiusmuseum 17 oktober Bonte Bavofestival 22 tm 27 oktober

Nadere informatie

Informatie Tussenschoolse Opvang pcb De Stromen

Informatie Tussenschoolse Opvang pcb De Stromen Informatie Tussenschoolse Opvang pcb De Stromen 1 Tussenschoolse Opvang Hier vindt u allerlei informatie over de gang van zaken bij de tussenschoolse opvang (TSO). Heeft u na het lezen van deze informatie

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. GGD Flits. Schoolsporttoernooien hulpouders nodig! NUMMER 10 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. GGD Flits. Schoolsporttoernooien hulpouders nodig! NUMMER 10 JAARGANG NUMMER 10 JAARGANG 30 27-01-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 27 jan cultuurdag 3 feb cultuurdag en expositiemiddag 9 feb sportmiddag groepen 5 en 6 16 feb sportmiddag groepen 7 en 8 15-17 febr Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef (BSO) Naar de buitenschoolse opvang Het team van Kindercentra De Roef doet enorm zijn best om het uw kind naar de zin te maken. Waar niets hoeft en bijna alles mag. Uw kind kan knutselen, vrij spelen,

Nadere informatie

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND Protocol Continurooster OBS t MONTFERLAND Inleiding t Montferland heeft vanaf 24 augustus 2015 een continurooster. Dit wil zeggen dat alle kinderen op school eten en pauzeren. Het eten gebeurt in de klas

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer)

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer) NUMMER 14 JAARGANG 33 00 maart 2019 Belangrijke data 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) (8.30-10.00 koffiekamer) 3 april Koffie uurtje (8.30-9.30) thema Missie van de school. 4 april Fietscontrole

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 10 *

Jaargang 29, nummer 10 * Jaargang 29, nummer 10 * Inhoud Boogletter: * Belangrijke data * Mededelingen directie * Naschoolse workshops * Evaluatie inloop * Voorleeswedstrijd * Peuterwerk * Nieuws BSO de Frodo s Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

TussenSchoolse Opvang. Praktische Invulling. Mei 2014. laatste update 1.3 14-10-2014

TussenSchoolse Opvang. Praktische Invulling. Mei 2014. laatste update 1.3 14-10-2014 TussenSchoolse Opvang Praktische Invulling Mei 2014 laatste update 1.3 14-10-2014 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Rolverdeling 3 Spelen en toezicht 4 Locaties 5 Lunch 6 Hygiëne 7 Pedagogisch protocol 8 Medische

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Protocol Continurooster

Protocol Continurooster Protocol Continurooster Woolderschool Voorwoord De Woolderschool hanteert vanaf het schooljaar 2018 2019 een continurooster. Een continurooster wil zeggen dat alle kinderen tussen de middag op school blijven

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner NUMMER 8 JAARGANG 33 14 december 2018 Belangrijke data 17 december 8.30 Inloopspreekuur Suat Kiliç CJG coach Haarlem-Noord 19 december Miniconcertje kerst kleuters 11.50-12.00 uur 20 december Continurooster

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Informatieboekje TussenSchoolse Opvang

Informatieboekje TussenSchoolse Opvang Informatieboekje TussenSchoolse Opvang Basisschool t Palet Schooljaar 2015-2016 INHOUDSOPGAVE Pagina Woord vooraf 3 Overblijfkrachten en TSO werkgroep 4 Kindercentrum Kindertuin 4 Afspraken en regels 5

Nadere informatie

Protocol continurooster. KBS Franciscus

Protocol continurooster. KBS Franciscus Protocol continurooster KBS Franciscus Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 70 2. Uitwerking continurooster 70 2.1 Tussen Schoolse Opvang (TSO) 70 2.2 Regels en afspraken voor het eten en drinken 71 2.3 De lunch

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal Nieuwsbrief april/mei 2019 SBO Petraschool Beste allemaal De meivakantie staat voor de deur. Tot 6 mei mogen we lekker genieten van een, zoals de voorspellingen aangeven, van een zonnige twee weken. Het

Nadere informatie

Continurooster Jozefschool

Continurooster Jozefschool Continurooster Jozefschool beleid continurooster 1 / 11 Inhoud 1. Inleiding... 4 2. Totstandkoming... 5 3. Schooltijden... 6 3.1 Overgangsregeling.... 6 4. Voor- en nadelen continurooster... 7 5. De praktijk...

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Overblijven op OBS Molenakker... 4. De school... 4. De overblijfkrachten... 4. De gang van zaken rond het overblijven...

Inhoudsopgave. Overblijven op OBS Molenakker... 4. De school... 4. De overblijfkrachten... 4. De gang van zaken rond het overblijven... Inhoudsopgave Overblijven op OBS Molenakker... 4 De school.... 4 De overblijfkrachten.... 4 De gang van zaken rond het overblijven.... 5 Het aanmelden.... 5 Wijziging gegevens.... 5 Het afmelden.... 5

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai Informatie Brochure Tussen Schoolse Opvang De Kromme Draai Doelgroep Tussen schoolse opvang is voor kinderen van groep 1 tot en met 8 die op OBS De Kromme Draai onderwijs volgen. De tussen schoolse opvang

Nadere informatie

Overblijfgids 2010-2011

Overblijfgids 2010-2011 Overblijfgids 2010-2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Bereikbaarheid overblijfcoördinator... 3 Overblijfdagen en tijden... 3 Overblijfruimtes... 3 Spelmaterialen... 3 Kosten en mogelijkheden...

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Goed nieuws! Staking woensdag 14 maart NUMMER 10 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Goed nieuws! Staking woensdag 14 maart NUMMER 10 JAARGANG NUMMER 10 JAARGANG 31 09-02-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 12 februari Binnensportdag groep 5 en 6 in de OG-hal 19 februari Koffie-uurtje 22 februari (G/D) Medezeggenschap (MR) vergadering, locatie

Nadere informatie

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom op Het Krijt Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom bij ons op Het Krijt In dit boekje hebben we de belangrijkste informatie voor de groepen 1 en 2 voor u op een rijtje

Nadere informatie

Taken/ verantwoordelijkheden overblijfkracht Huisregels tijdens het eten.

Taken/ verantwoordelijkheden overblijfkracht Huisregels tijdens het eten. Basisschool St. Jozef School maken we samen Reglement tussenschoolse opvang 1. Algemeen 1.1. Dit reglement bepaalt hoe de tussenschoolse opvang van de kinderen in de middagpauze georganiseerd is. De functie

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

Nieuws van Tinteltuin

Nieuws van Tinteltuin obs De Spiegel Brikstraat 6 1503 BK Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org Belangrijke data: schooljaar 2014 2015 27 maart 2015 Grote rekenspellendag De Grote Rekenspellendag is

Nadere informatie

Protocol continurooster CBS de Regenboog

Protocol continurooster CBS de Regenboog Protocol continurooster CBS de Regenboog Waarom een continurooster? 1.1 Inleiding Voor de Regenboog heeft het invoeren van een continurooster een aantal redenen. Deze voordelen zijn zowel pedagogisch als

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Openbare basisschool "Koningin Beatrix" Graafschapsstraat 2 4116 GE Buren Tel.: 0344 571263 schoolleider: Jacqueline de Fouw Email: info@beatrixschool-buren.nl Website: www.beatrixschool-buren.nl Geachte

Nadere informatie

Belangrijke data. Ziekenboeg. Staking op woensdag 14 maart. Telefonische bereikbaarheid. 23 februari Studiedag

Belangrijke data. Ziekenboeg. Staking op woensdag 14 maart. Telefonische bereikbaarheid. 23 februari Studiedag NUMMER 11 JAARGANG 32 21 februari 2018 Belangrijke data 23 februari Studiedag 24 februari tm 4 maart Voorjaarvakantie 5 maart Weer naar school 8 maart Sportmiddag groepen 7 en 8 in de OG Hal 13 maart Koffie-uurtje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013 Welkom Wij zijn blij iedereen weer terug op school te zien na een warme zomervakantie. Maandagochtend hebben wij de kinderen opgewacht op het schoolplein. Daar kregen zij van de leerkracht een lang buigzaam

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 6 september 2018

Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Agenda Dinsdag 11 september : Meester Jan jarig 13.00 Eerste leerlingenraad 15.15 juf Yvonne vergadering op collega school 19.45 OV vergadering Woensdag 12 september:

Nadere informatie

Nr 5, 7 december Beste ouders/verzorgers,

Nr 5, 7 december Beste ouders/verzorgers, Nr 5, 7 december 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 4 e Boemerang van dit schooljaar. We naderen al weer het eind van 2017. De donkere dagen voor kerst en nieuwjaar zijn aangebroken. Als we s

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school. De eerste schooldag is niet alleen erg spannend voor uw kind, ook bij ouders kan het leiden tot vragen. Met dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Overblijfkrant. IKC Prins Claus

Overblijfkrant. IKC Prins Claus Overblijfkrant IKC Prins Claus Straspad 1 2719 VG Zoetermeer Telefoon: 079-3616009 juli 2018 TSO raad Basisscholen zijn sinds januari 2006 formeel verantwoordelijk de totale overblijfvoorziening voor hun

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster 28 juni 2018 Vakantierooster 2018-2019 Vakanties/vrije dagen van t/m Herfstvakantie 15-10-2018 19-10-2018 Studiemiddag BS De Violier 06 november (vanaf 12.00 uur geen school) Studiedag (Wijzers in Onderwijs)

Nadere informatie

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Data. 22 juli: Roostervrije middag. Groep 1 t/m 8 in de middag vrij. 5 september: Eerste schooldag. 7 september: Kick-off water. Facebook. Mis niets

Nadere informatie

Week 22. Muzikale groeten, Jos, Henk, Bas en Onno Bestuur van de Muziekmolen (daar zit Muziek in)

Week 22. Muzikale groeten, Jos, Henk, Bas en Onno Bestuur van de Muziekmolen (daar zit Muziek in) Week 22 Muzikale feestavond!! Afgelopen maandag organiseerde de Muziekmolen, samen met de Wereldmuziekschool en de Molenwiek, een feestelijke avond voor de ouders en kinderen van de Middenbouw en Bovenbouw.

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Rondleiding door school met tekst en foto s

Rondleiding door school met tekst en foto s Welkom, je bent net de drempel overgestapt van basisschool de Uitkijck. Ik ben Maila, je gids, kom maar mee. Zojuist heeft Linda je bij de deur ontvangen. Linda is de directeur. Bijna iedere ochtend staat

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie