29 maart rapporten mee groepen 1 en 3. 1 t/m 5 april rapportgesprekken groep 1 en driehoeksgesprekken groep 3. 7 april lentekriebels

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "29 maart rapporten mee groepen 1 en 3. 1 t/m 5 april rapportgesprekken groep 1 en driehoeksgesprekken groep 3. 7 april lentekriebels"

Transcriptie

1 Kalender 29 maart rapporten mee groepen 1 en 3. 1 t/m 5 april rapportgesprekken groep 1 en driehoeksgesprekken groep 3. 7 april lentekriebels Even bijpraten Wilhelminastraat BA Angeren E: marang@delinge.nl W: Basisschool Marang MARANGFLITS maart 2019 Redactie: Sylvia Stevens: administratiemarang@delinge.nl Marjonel de Wit: marang@delinge.nl Vervanging van leerkrachten Zoals u wellicht al gehoord of zelf gemerkt heeft heb ik vorige week een groep vrij moeten geven. Helaas was dit nodig. Er zijn, zoals u waarschijnlijk al gehoord heeft, bijna geen invallers beschikbaar. Gelukkig hebben wij een heel flexibel team die veelal voor elkaar invallen, echter is dit niet altijd mogelijk. Toch wil ik mijn waardering uitspreken naar het team die voortdurend met elkaar zoekt naar mogelijkheden. Ik hoop dan ook dat deze maatregel niet meer nodig is, mocht dit wel nodig zijn dan informeer ik u tijdig. Fietsenstalling Zoals u allemaal al gemerkt heeft is de fietsenstalling weg. Dit was echt nodig in verband met de veiligheid. Inmiddels hebben de fietsenrekken weer een vaste plaats gekregen en is er een bredere doorloop tussen beide kanten van het schoolplein. Lentekriebels Zoals al eerder vermeld in de Marangflits, wordt op zondag 7 april Lentekriebels georganiseerd. Rob Roelofs heeft vanuit zijn bedrijf werkkans een mooi initiatief opgezet waarbij de opbrengst wordt gebruikt voor onze speelplaats! U komt toch ook? Hartelijke groet, Marjonel de Wit. Nieuws uit de groepen Nieuws uit de groepen 1/2 Afgelopen maandag zijn we weer gestart met een nieuw thema 'Lente'. We hebben een lentewandeling gemaakt, daarbij hebben we al veel bloemen, knoppen, takken etc kunnen bekijken. Tijdens het thema lente, werken we over groeien, bloeien en jonge dieren en de laatste week staat Pasen centraal.

2 N.a.v. van het ankerverhaal van onze methode schatkist; waarin het nog winter is en eekhoorn maar één wens heeft, dat het heel snel lente wordt hebben we het thema geopend. In de klas groeit de thematafel al uit tot een lentetafel, waar takken, bollen en tulpen tot bloei kunnen komen. Hier kunnen we met eigen ogen zien hoe planten groeien. Samen, gaan we weer veel leren en ontdekken. We leren de letters l (lente) en j (jong). En we tellen en rekenen met eieren. Verder maken we kennis met lentebloemen, hebben we het over het weer in de lente en leren we lenteliedjes/versjes. Heeft u thuis iets voor op de lentetafel? Geef het mee aan uw kind. Kom na schooltijd gerust eens een kijkje nemen op de wand of naar het werk in de klas. Groeten, Juffen groep 1/2. Nieuws uit groep 4. Nog even een kort berichtje over het carnaval, geschreven door Jelle Smits en Wouter Horzelenberg. Tom, Jelle en Wouter gingen een tank bouwen 3 weken lang we vonden het heel erg leuk en we zijn twee keer eerste geworden. Groetjes van Wouter en Jelle. Inderdaad jongens het was een prachtig gebouwde tank vooral wanneer je nagaat dat hij door leerlingen van een onderbouw groep gemaakt is. Nieuws uit groep 6 Vorige week hebben voor taal thema 6 afgerond. Het nieuwe thema gaat over boeken. De doelen voor dit thema zijn: Ik weet hoe je persoonsvorm in de verleden tijd zet. Ik kan van een werkwoord een zelfstandig naamwoord maken. Ik weet wat een persoonlijk voornaamwoord is. Ik weet hoe ik woorden af moet breken. Ik weet hoe ik spreekwoorden op kan zoeken. Wat spelling betreft zijn dat: Ik weet hoe ik woorden met een lange klank aan het eind van een klankgroep schrijf. Ik weet hoe ik woorden met een korte klank aan het eind van een klankgroep schrijf. Ik weet hoe ik werkwoorden in de t.t. schrijf. Ik weet hoe je woorden schrijft waarvan de eerste klank niet duidelijk kort of lang is. Voor rekenen starten we in blok 10 met de doelen: Ik kan onder elkaar vermenigvuldigen. Ik kan handig vermenigvuldigen. Ik kan rekenen met breuken. Ik kan een deel van het geheel bepalen en schrijven. 5 april hebben de kinderen de toets van Topo van Noord Holland. Zij krijgen vrijdag 29 maart de toets mee naar huis.

3 Peutergroep en kinderopvang Pinkeltje Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Stichting Kinderopvang De Linge Polseweg 13 Postbus AA HUISSEN Tel ma t/m vr uur kinderopvang@delinge.nl Nieuwsbrief Maart 2019 Pinkeltje groeit uit zijn jasje. Daarom is Pinkeltje zoals jullie het kennen, gesplitst in 2 groepen. Zo kunnen beide groepen weer groeien en dat is fijn. Het kinderdagverbijf wordt een groep en de peutergroep zit samen met de bso in één ruimte. Hier zijn we na de kerstvakantie al mee gestart. Maar nu is het dan echt officieel. Ouders met kinderen van de peutergroep mogen dan ook naar binnen lopen bij de peutergroep ruimte vanaf 8.15 uur. Dit is de rechterdeur. We hebben een actieplan opgesteld om te kijken wat er nog veranderd kan worden op de groep om het zo plezierig mogelijk te maken voor onze kinderen. Ook is onze buitenspeelruimte in wording. Inmiddels hebben wij al lekker gespeeld met wat er al staat zoals de glijbaan en de zandbak. We konden niet wachten om weer lekker veel naar buiten te kunnen. Het ziet er, in iedergeval veel belovend uit. Thema kleding /aankleden Na de feestelijke en vrolijke carnavalskleding zijn we verder gegaan met het thema. Wat heb jij aan en wat heb ik aan? We vertellen, spelen en leren over hoe we onszelf aan kunnen kleden, net zoals Bas in het voorleesboek! Wat is de volgorde? We kunnen sorteren welke kleding hoort bij koud weer of bij warm weer. Om de zelfstandigheid van onze peuters te stimuleren hebben wij een leuk rijmpje om de jas zelf aan te leren trekken: Hoppie hoppie hoppie over je koppie! Oefend u dit thuis ook met uw peuter! Openingstijden peutergroep: Van 8.30 uur tot uur. Vanaf 15 minuten voor aanvang kunt met uw peuter naar binnen in het peuterlokaal! Ziekmelding Ziekmelding peuters vanaf een kwartier voor aanvang! Telefoonnummer: Telefoonnummer servicebureau Het servicebureau van Kinderopvang de Linge is telefonisch rechtstreeks bereikbaar op telefoonnummer Voor ouders zijn wij bereikbaar elke werkdag van 8.30 tot uur. Per mail zijn wij bereikbaar op kinderopvang@delinge.nl LEIDSTERS PEUTERGROEP/ KDV: Ans, Marieta en Mariët Op maandag Marchella.

4 GROEPSHULPEN: maandag-mieke, dinsdag-antoinette, donderdag-jannie, vrijdag-ria. LEIDSTER BSO: Jantiena. OUDERCOMMISSIE: Louise Oosterink Iris Giesen Leonie Janssen Joan Roelofs. Vakantierooster e paasdag: 22 april 2019 Koningsdag: 27 april 2019 Meivakantie: 22 april t/m 3 mei 2019 Bevrijdingsdag: 5 mei (zondag) 2019 Hemelvaart: 30 en 31 mei e pinksterdag: 10 juni 2019 Zomervakantie 2019: 8 juli t/m 16 augustus 2019 Welkom bij IKC Marang Er zijn weer nieuwe kinderen bij gekomen op de groep en/of dagopvang namelijk: Maarten Kloppenburg. Hiep, Hiep Hoera De feestmuts mag weer op en we zingen weer uit volle borst alle feestliedjes die we maar kennen, want er zijn weer jarigen (geweest). Van harte gefeliciteerd allemaal. Team Marang. 30 maart Jilles Gerritsen (9 jaar) 7 april Julie Schuiling (9 jaar) 8 april Lynn Broers (8 jaar) Overige berichten Koningsspelen vrijdag 12 april De kinderen komen op de gebruikelijke tijd naar school en gaan naar het klaslokaal. Daar houden we een eenvoudig Koningsontbijt. Niets extra s meenemen voor het ontbijt. De school zorgt voor alles. Wij dragen sportkleding. De kinderen nemen zoals gebruikelijk een fruithap en lunch mee. De groepen 1/2 van juf Laurie en juf Rianne worden om 8.50 uur door de hulpouders bij het lokaal opgehaald. De groepen worden om 8.50 uur door de hulpouders bij desbetreffende groepen opgehaald. De groepen komen zelfstandig naar buiten en zoeken hun begeleiders buiten op. Om 9.00 uur komen alle kinderen naar buiten voor een gezamenlijke warming-up op het schoolplein. Om 9.20 uur begeven we ons naar de locatie van de spellen. Om 9.30 starten we officieel met de spellen. De slagbal wedstrijden voor de groepen 5-6 en 7-8 starten om uur op het voetbalveld. De groep hebben s middags, samen met hun juf, een eigen programma in de klas. De school eindigt om uur voor alle groepen.

5 Hulpouders die zich hebben opgeven ontvangen in week 14, via mail, een bevestiging van inschrijving en verdere informatie. Heeft u vragen neem dan contact op met: Henny v/d Mond, Greet Evers of Hennie Nooordman. Oproep feedback Sjors Sportief en Creatief Wij, drie derdejaarsstudenten van de opleiding Sport, Gezondheid & Management en stagiaires bij Transferpunt Sport, doen in opdracht van Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) onderzoek naar de effectiviteit van het Sjors Sportief project in de omgeving Lingewaard. Hiervoor hebben wij een kleine enquête voor ouders van basisschoolkinderen opgesteld. Het zou ons erg helpen als u deze voor ons in zou willen vullen, het kost maximaal twee minuten van uw tijd en het is ook nog volledig anoniem. Hieronder vindt u de link naar de enquête, bij voorbaat dank voor het invullen! Link: Het kan ook via een QR-code: Rayen, Stijn en Joost

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Datum: 21 februari Nieuwsbrief:

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Datum: 21 februari Nieuwsbrief: Wilhelminastraat 4 6687 BA Angeren Telefoon: 06-81860001 Datum: 21 februari 2017 Peuterspeelzaalwerk Polseweg 13 Postbus 42 6852 AA HUISSEN Tel. 026-3179933 peuterspeelzaalwerk@delinge.nl Nieuwsbrief:

Nadere informatie

Kalender. Even bijpraten

Kalender. Even bijpraten Kalender 23 november rapporten mee groepen 2 en 3 26 november scholenmarkt groep 8, vindt plaats op De Vonkenmorgen in Gendt 26 t/m 30 november rapportgesprekken groep 2 en driehoeksgesprekken groep 3

Nadere informatie

Kalender. Nieuws uit de groepen. 21 mei 2 de pinksterdag, kinderen vrij 25 mei Linge sponsorfietstocht groepen 6-8

Kalender. Nieuws uit de groepen. 21 mei 2 de pinksterdag, kinderen vrij 25 mei Linge sponsorfietstocht groepen 6-8 Kalender 21 mei 2 de pinksterdag, kinderen vrij 25 mei Linge sponsorfietstocht groepen 6-8 Nieuws uit de groepen Wilhelminastraat 2 6687BA Angeren 026-3252725 E: marang@delinge.nl W: www.marang.nl Basisschool

Nadere informatie

Vanuit ons IKC wens ik iedereen sfeervolle kerstdagen, een fijne vakantie en alle goeds voor 2019!

Vanuit ons IKC wens ik iedereen sfeervolle kerstdagen, een fijne vakantie en alle goeds voor 2019! Dag allemaal Op de dag van de Marangflits vieren wij kerst met elkaar op ons IKC! Een mooie dag waar het kerstverhaal, samen eten en mooie optredens centraal staan. Een kleine sfeerimpressie volgt later.

Nadere informatie

Hierbij de laatste gewone Marangflits van dit schooljaar. Wat is het schooljaar toch snel gegaan!

Hierbij de laatste gewone Marangflits van dit schooljaar. Wat is het schooljaar toch snel gegaan! Kalender 21 juni Rapporten mee 24 juni Afsluiting schooljaar voor ouders 27 juni Rapport/driehoeksgesprekken, facultatief 2 juli musical groep 8 4 juli Eindejaarsviering voor kinderen 5 juli Laatste schooldag

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Datum: 14 november Nieuwsbrief:

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Datum: 14 november Nieuwsbrief: Wilhelminastraat 4 6687 BA Angeren Telefoon: 06-81860001 Datum: 14 november 2016 Peuterspeelzaalwerk Polseweg 13 Postbus 42 6852 AA HUISSEN Tel. 026-3179930 peuterspeelzaalwerk@delinge.nl Nieuwsbrief:

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat 4 6687 BA Angeren Telefoon: 06-81860001. Nieuwsbrief:

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat 4 6687 BA Angeren Telefoon: 06-81860001. Nieuwsbrief: Wilhelminastraat 4 6687 BA Angeren Telefoon: 06-81860001 Datum:17 februari 2014 Peuterspeelzaalwerk Polseweg 13 Postbus 42 6852 AA HUISSEN Tel. 026-3179930 peuterspeelzaalwerk@delinge.nl Nieuwsbrief: Adresgegevens

Nadere informatie

Kalender. Even bijpraten

Kalender. Even bijpraten Kalender 3 juli afscheidsmusical groep 8 5 juli eindejaarsviering kinderen 6 juli kinderen om 12.00 uur vrij 8 juli t/m 17 augustus zomervakantie 20 augustus officiële opening IKC Marang Even bijpraten

Nadere informatie

augustus 2016 ma di wo do vr za zo 29 Eerste schooldag Buiten spelen

augustus 2016 ma di wo do vr za zo 29 Eerste schooldag Buiten spelen augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Buiten spelen 29 Eerste schooldag 30 31 september 2016 1 Deze maand kennismakingsgesprekken 5 6 7 8 2 3 4 9 10 11

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Kalender. 3 september start kennismakingsgesprekken. Even bijpraten

Kalender. 3 september start kennismakingsgesprekken. Even bijpraten Kalender 3 september start kennismakingsgesprekken Even bijpraten Wilhelminastraat 2 6687BA Angeren 026-3252725 E: marang@delinge.nl W: www.marang.nl Basisschool Marang MARANGFLITS 1 29 augustus 2018 Redactie:

Nadere informatie

MARANGFLITS 8 11 januari 2017 Redactie: Harrie Erkens: Sylvia Stevens:

MARANGFLITS 8 11 januari 2017 Redactie: Harrie Erkens: Sylvia Stevens: Even bijpraten Wilhelminastraat 2 6687BA Angeren 026-3252725 marang@delinge.nl MARANGFLITS 8 11 januari 2017 Redactie: Harrie Erkens: marang@delinge.nl Sylvia Stevens: administratiemarang@delinge.nl De

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

14,16 november pré adviesgesprekken voortgezet onderwijs, groep 8 22 november volgende Marangflits

14,16 november pré adviesgesprekken voortgezet onderwijs, groep 8 22 november volgende Marangflits Kalender 14,16 november pré adviesgesprekken voortgezet onderwijs, groep 8 22 november volgende Marangflits Nieuws uit de groepen Wilhelminastraat 2 6687BA Angeren 026-3252725 E: marang@delinge.nl W: www.marang.nl

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Kalender. Even bijpraten

Kalender. Even bijpraten Kalender 21 december kerstviering om 17.00 uur 22 december kinderen om 12.00 uur vrij 25 dec. t/m 5 januari kerstvakantie 10 januari koffieochtend voor ouders 17 januari volgende Marangflits Even bijpraten

Nadere informatie

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders NIEUWSBRIEF 15, JAARGANG 13 10 april 2017 website: www.kindercampusking.nl mail: school@kindercampusking.nl telefoon: 020-6417799, voor ziekmeldingen: 020-7670366 Geachte ouder(s), Heerlijk, het wordt

Nadere informatie

Kalender. Even bijpraten. 12 april Koningsspelen 19 april Paasviering

Kalender. Even bijpraten. 12 april Koningsspelen 19 april Paasviering Kalender 12 april Koningsspelen 19 april Paasviering Even bijpraten Lentekriebels Zoals al eerder aangegeven is er tijdens de lentekriebels een actie geweest voor ons schoolplein! De familie Roelofs kwam

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 08 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 4 december

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF START IN FO

NIEUWSBRIEF START IN FO NIEUWSBRIEF START IN FO Jaargang 12, nieuwsbrief 1 Vrijdag 25 augustus 2017 Inhoudsopgave ONTVANGST ONDERBOUW 1 ONTVANGST BOVENBOUW 1 IKC TIJDEN 2 VAKANTIEROOSTER 2017-2018 2 STUDIEDAG 2 BRENGEN EN HALEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PIUS X. Ouders bedankt. Studiedag. Leerlingenraad. Onderbouwgroepen komend schooljaar. Kalender:

NIEUWSBRIEF PIUS X. Ouders bedankt. Studiedag. Leerlingenraad. Onderbouwgroepen komend schooljaar. Kalender: E-mail: piusx@delinge.nl Website: www.piusx-bemmel.nl NIEUWSBRIEF PIUS X Maart 2014 Kalender: Maandag 10 Studiedag, alle kinderen zijn vrij Dinsdag 11 Vergadering OR Woensdag 12 Boomplantdag groep 8 Woensdag

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019 Schooljaar 18-19

Nieuwsbrief april 2019 Schooljaar 18-19 1 Nieuwsbrief april 2019 Schooljaar 18-19 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 april 2 3 4 5 KRANTEN ACTIE 6 7 8 9 10 11 12 Koningsspelen. 15 16 17 18 19 Paasviering groep 1 t/m

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07-04-2015

Nieuwsbrief 07-04-2015 Nieuwsbrief 07-04-2015 AGENDA APRIL / MEI 7 t/m 10 april: - Groep 8 op kamp naar Giethoorn. 13 april t/m 2 juni: - Alle groepen 6-7-8 zijn in deze periode een aantal dagen bezig met het filmproject: Onderweg.

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van SKH Ceder. Verhuizing Ceder: Ja u leest het goed. De BSO gaat verhuizen. Volgend schooljaar

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 39 e jaargang nr. 23 Staking 15 maart Vrijdag 15 maart is uitgeroepen tot landelijke stakingsdag door de Algemene Onderwijs Bond (AOB). Het betreft

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7 23 maart 2018 Beste ouders, Zoals het bestuur u onlangs heeft laten weten zal ik per 1 april 2018 worden benoemd als directeur van De kleine Nicolaas. Via deze weg

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

Buitenspelen goed voor ogen, maakt je rustiger. vergadering oudercommisie start Nationale Voorleesdagen donderdag 24 voorleesontbijt donderdag 3

Buitenspelen goed voor ogen, maakt je rustiger. vergadering oudercommisie start Nationale Voorleesdagen donderdag 24 voorleesontbijt donderdag 3 kalender 2019 2019 is begonnen vol met nieuwe kansen. Word je 1 jaar?. dan mag je een van deze feestmutsen op! dinsdag 1 nieuwjaarsdag Torteltuin dicht woensdag 2 Buitenspelen goed voor ogen, maakt je

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9, 21-04-2017 Werkmiddag op De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Werkmiddag op De Hunenborg Martijn Makkinga - Napoleon Even voorstellen Opbrengst eieractie Nieuws uit

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 20-03-2019 nummer 18

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Belangrijke data: 6 mei start nieuwe denkgewoonten 14 mei koffieuurtje voor ouders 17 mei groep 1-2D bezoekt kinderboerderij 17 mei groep 8 bezoekt Verzetsmuseum 20 mei groep 1-2B

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 28] ::: 4 april 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

INLEIDING. 2 april nummer 15. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 2 april nummer 15. Geachte ouder(s), 2 april 2019 - nummer 15 INLEIDING Geachte ouder(s), Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat afgelopen donderdag Koningin Màxima op bezoek was in Lieshout bij de Bavaria Brouwerij ter ere van hun 300

Nadere informatie

Op de foto! Vrijdag 15 februari, maandag 18 februari en dinsdag 19 februari worden alle kinderen en klassen op de foto gezet.

Op de foto! Vrijdag 15 februari, maandag 18 februari en dinsdag 19 februari worden alle kinderen en klassen op de foto gezet. Kalender 15 februari schoolfotograaf 18 februari schoolfotograaf 19 februari schoolfotograaf 22 februari rapporten mee groep 4 t/m 8 25 februari t/m 1 maart driehoeksgesprekken groep 4 t/m 7 Even bijpraten

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders,

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 nummer 13, maart 2017 Beste ouders, Maandag, op onze studiedag in de Rode School in Haarlem-Zuid hebben wij, geoefend in het levendig voeren van een gesprek over ons dagelijks werk.

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 23 juni 2017 - nummer 18 Belangrijke data Dinsdag 27 juni Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 Maandag 3 juli Doorschuif 12.45-14.45 uur Dinsdag

Nadere informatie

MARANGFLITS 14 31 maart 2016 Redactie: Harrie Erkens: marang@delinge.nl Sylvia Stevens: administratiemarang@delinge.nl

MARANGFLITS 14 31 maart 2016 Redactie: Harrie Erkens: marang@delinge.nl Sylvia Stevens: administratiemarang@delinge.nl Kalender 04 april rapporten groep 1 en 3 mee 12 april studiedag team, kinderen vrij 14 april rapportgesprekken groepen 1,3 19 april rapportgesprekken groepen 1,3 14 april volgende Marangflits Even bijpraten

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA 18 maart 2016 Nummer 13 A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA Zondag houden we een open dag in het hele kindcentrum. Ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken bij kinderopvang,

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

Boogletter. Jaargang 31, nr april 19

Boogletter. Jaargang 31, nr april 19 Boogletter Jaargang 31, nr. 12 11 april 19 Belangrijke data: 12 april : Koningsspelen 17+18 april: : Eindtoets groep 8 19 april : Paasactiviteit 22 april t/m 3 mei : Meivakantie Week van 6 mei Week van

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017 AGENDA 14 april Goede Vrijdag Continurooster tot 12.30 uur ( kinderen hoeven geen lunch mee te brengen ) 16 en 17 april Pasen Op maandag 2 e Paasdag zijn alle kinderen vrij 21 april Koningsspelen ( zie

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Samen spelen Samen leren Samen leven

Samen spelen Samen leren Samen leven Belangrijke data 29 maart Grote rekendag groep 1 t/m 8 30 maart Kijkles zwemmen groep 3 en 4 1 april Start stemmen project Rabobank een aandeel in de Betuwe 3 april Lessen van Adri Vroon voor groep 2/3,

Nadere informatie