Kalender. Even bijpraten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kalender. Even bijpraten"

Transcriptie

1 Kalender 21 december kerstviering om uur 22 december kinderen om uur vrij 25 dec. t/m 5 januari kerstvakantie 10 januari koffieochtend voor ouders 17 januari volgende Marangflits Even bijpraten Wilhelminastraat BA Angeren E: marang@delinge.nl W: Basisschool Marang MARANGFLITS 8 20 december 2017 Redactie: Harrie Erkens: marang@delinge.nl Sylvia Stevens: administratiemarang@delinge.nl Einde van 2017 Dat een kalenderjaar niet gelijkloopt met een schooljaar heeft alles te maken met het verre verleden. Toen was de zomervakantie van zes weken een belangrijke vakantie voor gezinnen, omdat de kinderen mee moesten helpen op het land. Ondanks dat dit nu niet meer speelt is de duur en de verdeling van vakanties en een schooljaar toch zo gebleven. Gewoontes zijn blijkbaar niet zo makkelijk te veranderen. Een goede gewoonte is om in december gezellige feesten te hebben. Sinterklaas hebben we achter de rug. Kerst en oud en nieuw staan voor de deur. Voor kinderen is het speciaal om s avonds voor kerst op school te komen. Samen hebben ze dan in een sfeervol versierde klas met lekker eten een gezellige tijd. Oud en nieuw vieren ze op een andere plek. Wij luiden het oude jaar uit en kunnen terugkijken op een goed jaar. Een jaar waarin kinderen zich ontwikkeld hebben in taal en rekenen. En ook binnen IPC, waar ze op een andere manier vaardigheden leren die van belang zijn in de 21 ste eeuw. Wij spreken dan ook de wens voor 2018 uit om door te mogen gaan in de huidige ontwikkeling. Zwangerschapsverlof Jeanique is vanaf vandaag met zwangerschapsverlof gegaan. Evie zal op 15 januari gaan genieten van haar verlof. Voor beide collega s breekt er een mooie tijd aan met het vooruitzicht van de geboorte van hun nieuwe kindje. Anouk van de Brink zal beiden gaan vervangen. Anouk heeft ervaringen zowel in groep 5 als groep 3. Koffieochtend ouders 10 januari Voor deze koffieochtend, die plaatsvindt in de personeelskamer, zal Maaike Hendriks van Praatjuf ons informatie geven over logopedie. De bijeenkomst is van uur.

2 Maaike Hendriks is de praktijkhouder van Praatjuf, Praktijken voor logopedie. Samen met een team van logopedisten werkt ze met kinderen en volwassenen die logopedie nodig hebben. Logopedie heeft alles te maken met communicatie; een basisvoorwaarde voor een gelukkig leven. Een logopedist behandelt en adviseert kinderen met problemen op het gebied van: taal, spraak, eten en drinken, stem, adem en gehoor. Praatjuf hanteert korte lijnen met alle betrokkenen rondom een kind. Om de taal- en spraakontwikkeling van een kind zo goed mogelijk te stimuleren is het belangrijk om met school samen te werken. Woensdag 10 januari zijn wij aanwezig bij de koffieochtend van in de personeelskamer van Marang om u meer informatie te geven over logopedie en uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over logopedie, loop dan gerust binnen. W: E: info@praatjuf.nl F: App: Praatjuf Logopedie-Check Nieuws uit de groepen Nieuws uit groep 3 We hebben de afgelopen 2 weken weer veel nieuws geleerd. Bij Veilig Leren Lezen leerden we de woorden bos (o), tak (a), hut (u), reus (eu), jas (j) en riem (ie). Met rekenen zijn we vooral gericht op de vijfstuctuur, het maken van groepjes van 5, om zo snel hoeveelheden te tellen. En het maken van huppen van 5 (5, 10, 15,...). Ook zijn we begonnen met klokkijken. De verliefde getallen kennen wij ook al goed (samen 10 b.v. 1 en 9 of 6 en 4). Na de vakantie ligt de focus bij IPC op afval scheiden. We kijken goed terug op de driehoeksgesprekken, nogmaals willen we benadrukken dat het maken van veel 'leesmeters' goed is voor de leesontwikkeling. Wij vinden het dus fijn te horen dat een aantal ouders al samen met hun kinderen boekjes leest en andere ouders zullen starten met lezen thuis, super! Om in de vakantie gemotiveerd te blijven lezen, krijgen de leerlingen in de kerstvakantie een lees-motivatie kaart mee. Als deze vol is, mogen de kinderen deze kaart bij de leerkracht inleveren en krijgen ze een kaartje met een persoonlijke boodschap. Hoe leuk is dat?! Wij wensen iedereen hele gezellige feestdagen en een gezond en gelukkig 2018!!! Juf Shireen en juf Evie. Nieuws uit groep 5 Deze week hebben we met het Rekenen de toets van Blok 5 gemaakt. Na de vakantie starten we met een nieuw blok. Met Taal en Spelling werken we nu in thema 4: Herinneringen, verleden, heden en toekomst. Bij de kinderen komen hierbij allerlei verhalen over vroeger naar boven. Leuk om te horen. Deze week is ook juf Jeanique voor het laatst op school. Dinsdagmiddag was er een afsluiting waarbij de kinderen met hulp van de klassenouders zorgden voor een mooi afscheid. Donderdag tijdens de kerstviering komt juf Jeanique nog even kijken en daarna gaat zij genieten van haar zwangerschapsverlof. Na de kerstvakantie begint juf Anouk, zij werkt op maandag en dinsdag in onze groep. Vrijdag om uur begint dan echt de kerstvakantie. Hierbij willen wij jullie een heel fijn kerstfeest wensen en een heel gelukkig Groetjes, Juf Jeanique en juf Elly.

3 Nieuws uit groep 6 De vakantie komt eraan en we werken langzaam naar de afronding van de kerst. Na de kerstvakantie starten we in week met de eerste CITO toetsen m.n. begrijpend lezen en spelling, de week daarna volgt de rekentoets, AVI en DMT. Met rekenen en taal starten we in het nieuwe thema c.q. blok. De doelen die daarbij aan de orde komen zijn: Taal: Ik kan zelfstandige naamwoorden in het meervoud zetten Ik weet het verschil tussen een regelmatig en een onregelmatig werkwoord Ik weet dat een zin bestaat uit zinsdelen Ik weet dat er verschillende leestekens zijn Ik weet hoe je een woordenboek gebruikt Rekenen: Ik kan werken met een rekenmachine Ik kan getallen afronden op tien- en honderdtallen Ik kan met afgeronde getallen optellen en aftrekken Ik kan bij een rekenverhaal een vermenigvuldiging of deelsom maken Bram Eerden heeft afscheid genomen van de groep. We wensen hem veel succes bij het vervolg van zijn studie. Fijne feestdagen allemaal en een goed Nieuwjaar! Henny en Monica Nieuws uit groep 8 Allereerst wil ik alle fietsouders bedanken voor de rit naar OBC Bemmel. Via minilesjes hebben de kinderen kennis kunnen maken met het voortgezet onderwijs. Ik vond het een leerzame en geslaagde middag. Verder wil ik alle kinderen en ouders fijne Kerstdagen wensen en een goed, gezond 2018!! Meester Patrick en Juf Marlies. Hiep, Hiep Hoera De feestmuts mag weer op en we zingen weer uit volle borst alle feestliedjes die we maar kennen, want er zijn weer jarigen (geweest). Van harte gefeliciteerd allemaal. Team Marang. 21 december Fleur Heurkens (7 jaar) 22 december Kelsey de Vreden (11 jaar) 24 december Tristan Hagen (11 jaar) 29 december Remy Barbara (5 jaar) 30 december Rens Hermsen (10 jaar) De kinderen die in januari jarig zijn komen in januari in de Marangflits te staan. Overige berichten BSO de Linge Pinkeltje is na de herfstvakantie gestart in de verbouwde lokalen van Marang. M.i.v. 8 januari start de BSO, voor- en naschoolse opvang ook in deze ruimte(s). Na een schooldag is het belangrijk dat uw kind even tot rust kan komen, net als thuis. Op onze BSO kan het kind zelf kiezen wat het wil doen. Wordt het knutselen, buiten spelen, lezen, spelletjes doen, lekker kletsen of doet het kind mee met een van de naschoolse activiteiten? Zoals kunst en cultuur; workshops; struinen in de natuur; koken.

4 Flexibel en op maat De BSO op Marang is geopend in de uren voor en na school, in vakanties en op studiedagen. Bij onze BSO bent u flexibel in het afnemen van uren. De opvang sluit aan bij uw wensen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Opvang van 7.00 tot uur Het hele jaar geopend Opvang al vanaf 1,5 uur Wisselend rooster per maand mogelijk Vakantieopvang op maat Het uurtarief van de BSO is 7,46 (vast rooster) en 7,67 (flex-bso). Als beide ouders werken is er mogelijk recht op een tegemoetkoming in de kosten van deze opvang (Toeslagregeling Kinderopvang). Informatie en inschrijven op Carnaval 2018 bij de apestaartjes! Wij van de apestaartjes, jeugdcarnaval in Angeren willen ook graag via deze weg van ons laten horen! Wij willen het jeugdcarnaval weer nieuw leven in blazen maar natuurlijk hebben we daarbij ook jullie hulp nodig! We hebben nieuwe leden aangetrokken en de opzet van de activiteiten worden verfrissend. We verklappen niet alles maar ben je nieuwsgierig kom naar onze activiteiten! Marangdweilers De marangdweilers hebben afgelopen jaar voor het eerst opgetreden en dat was super leuk! Dit willen we graag dit jaar weer doen en dan natuurlijk optreden met de carnavalsochtend op de marang en op de kindermiddag van de narrenpoel. (dinsdag 13 februari 2018) Kun jij muziek maken? Papa, Mama, Opa, Oma, leraren en natuurlijk de kinderen geef je op via dianne@smitsfamily.nl We zullen twee keer repeteren voorafgaand aan deze optredens! Deze zullen plaats vinden op: 1 en 8 februari van uur in het dorpshuis. Jeugdpronkzitting De jeugdpronkzitting gaat dit jaar plaats vinden op zondag 21 januari van uur. Kom allen! We hebben een nieuw programma dit jaar! Ook een nieuwe prins! Dus wees op tijd! We gaan dit jaar een talentjacht organiseren! Dus vind jij het leuk om op te treden/ of heb je een leuk bijzonder talent?! Geef je snel op via apestaartjes@narrenpoel.nl Dan zien we jullie graag op zondag 21 januari. Jeugdraad Er zijn ook nog plekken vrij in de jeugdraad van de carnaval! Dus ben jij gek op carnaval? Zit je nog op de lagere school? Wacht niet langer, jongens en meisjes meldt je aan! Ook dit kan via ons adres: apestaartjes@narrenpoel.nl Juf Jeanique met zwangerschapsverlof Na een gezellig afscheid in groep 5 ga ik met zwangerschapsverlof. Mijn kindje wordt eind januari verwacht. Mijn man, mijn dochter en ik zien er erg naar uit. In het nieuwe schooljaar ga ik weer aan het werk. Ik wens de kinderen veel leerplezier met juf Anouk. Bedankt allemaal voor het fijne schooljaar tot nu toe. Fijne vakantie en feestdagen en tot schooljaar Groeten, Juf Jeanique. Sinterklaas op Marang Wat een feest was het maandag 4 december op school! Sint en zijn Pieten hebben de hele dag iedereen vermaakt. Het programma zag er dit jaar iets anders uit, onder andere de gezamenlijke vieringen. Dit jaar vonden deze plaats in de Boerenhoek. Dat was een enorm succes! Mede dankzij de geluidman Robbin Ceelen, die de Pieten van voortreffelijk geluid voorzag. Er werd gehost, gezongen en van links naar rechts gesprongen. Ook de senioren, de kleintjes van Pinkeltje en het

5 Kinderdagverblijf sloten aan bij de viering. Zichtbaar werd er genoten van jong tot oud! Precies zoals het hoort op zo n mooi kinderfeest. De surprises in de bovenbouw waren met veel zorg gemaakt. Het uitpakken gaf veel plezier en de ene creatie was nog mooier dan de andere. De werkgroep Sinterklaas van de OR kijkt met een tevreden gevoel terug. Wij willen graag iedereen bedanken die meegeholpen heeft er een mooi feestje van te maken. Werkgroep Sinterklaas OR.

Kalender. Nieuws uit de groepen. 21 mei 2 de pinksterdag, kinderen vrij 25 mei Linge sponsorfietstocht groepen 6-8

Kalender. Nieuws uit de groepen. 21 mei 2 de pinksterdag, kinderen vrij 25 mei Linge sponsorfietstocht groepen 6-8 Kalender 21 mei 2 de pinksterdag, kinderen vrij 25 mei Linge sponsorfietstocht groepen 6-8 Nieuws uit de groepen Wilhelminastraat 2 6687BA Angeren 026-3252725 E: marang@delinge.nl W: www.marang.nl Basisschool

Nadere informatie

Chromebooks Inmiddels hebben we op school een tweede kar met chromebooks, een echte aanwinst!

Chromebooks Inmiddels hebben we op school een tweede kar met chromebooks, een echte aanwinst! Kalender 4 t/m 8 februari adviesgesprekken groep 8 Even bijpraten Wilhelminastraat 2 6687BA Angeren 026-3252725 E: marang@delinge.nl W: www.marang.nl Basisschool Marang MARANGFLITS 10 30 januari 2019 Redactie:

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Kalender. Even bijpraten. 31 januari volgende Marangflits

Kalender. Even bijpraten. 31 januari volgende Marangflits Kalender 31 januari volgende Marangflits Even bijpraten Wilhelminastraat 2 6687BA Angeren 026-3252725 E: marang@delinge.nl W: www.marang.nl Basisschool Marang MARANGFLITS 9 17 januari 2018 Redactie: Harrie

Nadere informatie

MARANGFLITS 8 11 januari 2017 Redactie: Harrie Erkens: Sylvia Stevens:

MARANGFLITS 8 11 januari 2017 Redactie: Harrie Erkens: Sylvia Stevens: Even bijpraten Wilhelminastraat 2 6687BA Angeren 026-3252725 marang@delinge.nl MARANGFLITS 8 11 januari 2017 Redactie: Harrie Erkens: marang@delinge.nl Sylvia Stevens: administratiemarang@delinge.nl De

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Januari 2016: Maandag 4 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal Nieuwe juf groep 3 Via deze weg wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Mandy Kauling en ik woon in Haarlem. Sinds vorige week ben ik werkzaam op de Avonturijn in groep drie. De afgelopen

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

augustus 2016 ma di wo do vr za zo 29 Eerste schooldag Buiten spelen

augustus 2016 ma di wo do vr za zo 29 Eerste schooldag Buiten spelen augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Buiten spelen 29 Eerste schooldag 30 31 september 2016 1 Deze maand kennismakingsgesprekken 5 6 7 8 2 3 4 9 10 11

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

MARIMBAZUIN November 2017

MARIMBAZUIN November 2017 MARIMBAZUIN November 2017 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel, al weer volop bezig met de Sint en Kerst voorbereidingen. De groepsbesprekingen zijn achter de rug. Samen met Patty hebben de

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015 Agenda 10 dec. MR-vergadering 10 dec. Kerstviering ouderen door gr 1-8 11 dec. Kerstknutselen gr 5 t/m 8 15 dec. Kerstmusical gr. 4 voor hele school 15 dec. 18.30 uur Kerstmusical gr. 4 ouders 16 dec.

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 15 29-11-2017 In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi Advent Kertfeest Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Groep 7/8 op Nickelodeon In oktober

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd!

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd! 12-10-2018 Verjaardagen: 16 december: 20 december: 24 december: Davey Giovanni Maya 27 december: 6 januari: 10 januari: juf Noortje Nick Ruben Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Afgelopen weekend is Sinterklaas met zijn Pieten weer aangekomen in het land. De kinderen, vooral de kleintjes, zijn al erg met het komende feest bezig. In de hogere groepen zijn

Nadere informatie

Kalender. Even bijpraten

Kalender. Even bijpraten Kalender 23 november rapporten mee groepen 2 en 3 26 november scholenmarkt groep 8, vindt plaats op De Vonkenmorgen in Gendt 26 t/m 30 november rapportgesprekken groep 2 en driehoeksgesprekken groep 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Data. 22 juli: Roostervrije middag. Groep 1 t/m 8 in de middag vrij. 5 september: Eerste schooldag. 7 september: Kick-off water. Facebook. Mis niets

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-12-2018 Van de directie Van de MR Sintviering Kerstviering Kerstvakantie Agenda CJG - Grenzen stellen CJG - Voldoende slapen Van de directie De kerstvakantie 2018 en het nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier Info januari 2016 jaargang 14 nr. 01 Goudkruid 105 107 3068 SV Rotterdam Tel.: 010 421 28 86 Peuterspeelzaal Tel.: 010 220 73 49 E-mail: horizon.dir@rvko.nl Website: www.de-horizon.net maandag dinsdag

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

OBS de Hasselbraam. Augustus 2013

OBS de Hasselbraam. Augustus 2013 Puk van de Petteflet Augustus 2013 1 Vakantie 2 Vakantie 3 4 5 Vakantie 6 Vakantie 7 Vakantie 8 Vakantie 9 Vakantie 10 11 12 Vakantie 13 Vakantie 14 Vakantie 15 Vakantie 16 Vakantie 17 18 19 Begin eerste

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 12 december 2013

Het Berichtje Donderdag 12 december 2013 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl EVEN BIJPRATEN Het Berichtje Donderdag 12 december

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-12-2015

Het Berichtje Donderdag 17-12-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-12-2015 Kalender: 17-12

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Twa yn Ien

Nieuwsbrief van Twa yn Ien vrijdag 12 december 2014 Uit de jaarkalender: Donderdag 18 december Kerstviering Vrijdag 19 december Alle kinderen s middags vrij. 22 december t/m 2 januari 2015 Kerstvakantie 5 januari 2015 Hoofdluis

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Notulen vergadering Ouderraad

Notulen vergadering Ouderraad Notulen vergadering Ouderraad Datum: Maandag 11 december 2017 Tijd: 20:15 uur -------------- Locatie: Bij Simone thuis Voorzitter: Simone Roording Notulist: Linda Beck -------------- Aanwezig: Simone,

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 4, december 2018 AGENDA JANUARI 7 Start thema Beroepen/wat wil je later worden 23 Nationale Voorleesdagen 24 Voorleesontbijt groep 1/2 21 t/m 01-02 Toets weken CITO 30 Groepspresentatie groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD Weekbericht van 23 november 2015 Verjaardagen: Maandag is meester Johan jarig en dinsdag is meneer Fred jarig. We hebben al voor ze gezongen. Beiden van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! FINALE

Nadere informatie