Algemene Voorwaarden van Donkey-it

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden van Donkey-it"

Transcriptie

1 1. Definities De volgende begrippen hebben in deze Algemene Voorwaarden de volgende betekenis: Overeenkomst: de overeenkomst tussen Donkey-it en de Klant, op grond waarvan Donkey-it de Klant de Diensten levert; Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de Overeenkomst; Donkey-it Website: de website Diensten: de door Donkey-it uit hoofde van de Overeenkomst geleverde diensten, zoals internet toegangsdiensten, diensten, hosting diensten, co-locatie diensten, internet transit diensten, systeembeheer, domeinregistratie, vaste lijn verbindingen en Informatiediensten; Informatiediensten: de door Donkey-it beheerde web sites, aangeboden internet nieuwsgroepen en helpdesk ondersteuning; Klant: de natuurlijke of rechtspersoon die met Donkey-it de Overeenkomst aangaat of daartoe in onderhandeling treedt; Software: de door Donkey-it aan de Klant ter beschikking gestelde software, die gebruikt wordt om toegang tot de Diensten te krijgen; 2. Algemeen 2.1. Dit zijn de Algemene Voorwaarden waaronder Donkey-it de Diensten levert aan de Klant. Voor bepaalde Diensten kunnen bijzondere en/of aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Informatie daarover is te verkrijgen via Donkey-it Website of bij Donkey-it zelf Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Donkey-it en op de rechtsverhouding tussen Donkey-it en de Klant, die voortvloeit uit of verband houdt met de Overeenkomst Aanbiedingen, offertes en/of prijsindicaties van Donkey-it zijn vrijblijvend De Klant kan slechts een beroep doen op een afwijking en/of aanvulling van één of meerdere bepalingen uit de Algemene Voorwaarden, voor zover die afwijking of aanvulling schriftelijk door Donkey-it is aanvaard. 3. De totstandkoming en de looptijd van de Overeenkomst 3.1. Een Overeenkomst kan op verschillende manieren worden aangevraagd: telefonisch, schriftelijk, per , online of op een andere door Donkey-it bekend gemaakte wijze De Klant is steeds verplicht de door Donkey-it voor de uitvoering van de Overeenkomst gevraagde (persoons)gegevens volledig en naar waarheid op te geven.

2 3.3. De Overeenkomst komt tot stand zodra Donkey-it de aanvraag accepteert en deze acceptatie aan de Klant bevestigt Donkey-it kan een aanvraag weigeren tot een maand na de datum van de aanvraag, onder meer indien de Klant de toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden niet accepteert of indien Donkey-it het redelijke vermoeden heeft dat de Klant zijn verplichtingen uit hoofde van de Overeenkomst niet zal nakomen De Overeenkomst heeft, tenzij anders bepaald, een minimum duur van 24 maanden, welke termijn begint te lopen op de dag dat de Klant in staat gesteld wordt toegang tot de Diensten te krijgen De Overeenkomst wordt, tenzij anders bepaald, steeds verlengd met een periode die gelijk is aan de minimum duur, tenzij de Overeenkomst is beëindigd met inachtneming van artikel van deze Algemene Voorwaarden Voor particuliere klanten geldt dat de overeenkomst na de initiële contractperiode (bijvoorbeeld 1 of 2 jaar) stilzwijgend wordt verlengd voor de periode van één maand. Na afloop van de initiële contractperiode zal de overeenkomst opzegbaar zijn met inachtname van een opzegtermijn van één maand. De opzegtermijn gaat in vanaf het moment dat Donkey-it de opzegging heeft ontvangen. 4. De Diensten 4.1. De omschrijving en specificaties van de Diensten en de bijbehorende (bijzondere of aanvullende) voorwaarden van de Overeenkomst zijn te verkrijgen via de Donkey-it Website of bij Donkey-it zelf Donkey-it levert de Diensten met de zorg die van een professionele dienstenprovider verwacht mag worden Donkey-it streeft ernaar de Diensten gedurende 24 uur per dag beschikbaar te houden. Om uiteenlopende (technische) redenen kan Donkey-it echter niet garanderen dat Diensten ononderbroken geleverd kunnen worden. De openingstijden van de helpdesk zijn te vinden op de Donkey-it Website De Informatiediensten worden met de nodige zorg samengesteld en geleverd. Donkey-it kan echter niet garanderen dat de informatie die in deze Informatiediensten is opgenomen juist, actueel of volledig is. Het handelen van de Klant op basis van dergelijke informatie is voor zijn risico De Klant kan gebruik maken van de door Donkey-it onderhouden helpdesk. Voor het gebruik van de helpdesk kunnen gesprekskosten aan de Klant in rekening worden gebracht Als derden via de Website van Donkey-it diensten aanbieden en de Klant deze diensten van die derden afneemt, kunnen overeenkomsten tussen deze derde en de Klant ontstaan. Donkey-it is geen partij bij dergelijke overeenkomsten De Klant is verantwoordelijk voor de werking van alle voor de toegang tot de Diensten noodzakelijke apparatuur en aansluitingen (PC, modem, telefoonaansluiting, etc.) en dient zelf alle handelingen te verrichten die nodig zijn om toegang tot de Diensten te verkrijgen. Via de Donkey-it Website of bij Donkey-it zelf kan de Klant daarover nadere instructies of informatie verkrijgen.

3 5. Verplichtingen van de Klant 5.1. De Klant is verantwoordelijk voor al het gebruik van de Diensten, ook indien dat gebruik zonder toestemming van de Klant heeft plaatsgevonden. De Klant dient (mede) daarom zijn toegangscodes geheim te houden De Klant zal de Diensten gebruiken in overeenstemming met de wet, deze Algemene Voorwaarden, de zorgvuldigheid die van een internet gebruiker verwacht mag worden en met inachtneming van de op het internet gangbare gedragsregels. Daarnaast zal de Klant zich onthouden van activiteiten en gedragingen in strijd met: - (inter)nationale wettelijke (strafrechtelijke) bepalingen; - rechten van derden (waaronder rechten van intellectuele eigendom zoals auteursrechten en merken); en/of redelijke gebruiksinstructies van Donkey-it (waaronder aan de Overeenkomst verbonden of door Donkey-it noodzakelijk geoordeelde datalimieten); het onbevoegd toegang zoeken tot Diensten, netwerken en/of systemen van Donkey-it en/of derden; het veroorzaken van hinder of overlast aan andere internet gebruikers (bijvoorbeeld door het wijzigen of beschadigen van bestanden van derden, het verspreiden van virussen, worms, het meewerken aan DOS aanvallen, het ongevraagd toezenden van (reclame)boodschappen per , etc.); elk gebruik van de Diensten zodanig dat het redelijkerwijze te verwachte gevolg daarvan is dat excessieve (data) verkeersstromen ontstaan De Klant zal de op het aan hem toegewezen deel van de servers van Donkey-it opgeslagen informatie (waaronder ) van tijd tot tijd dan wel op verzoek van Donkey-it verwijderen. In verband met het beheer van de systemen en het functioneren van de Diensten heeft Donkey-it het recht informatie of bestanden, die gedurende een periode van zes maanden niet zijn opgevraagd of bewerkt, te verwijderen De Klant is verantwoordelijk voor de gevolgen van het niet-naleven van dit artikel 5 en vrijwaart Donkey-it voor aanspraken van derden die daarmee verband houden. De Klant is aansprakelijk voor alle schade die Donkey-it lijdt in verband met deze aanspraken. 6. Vergoedingen 6.1. Afhankelijk van de inhoud van de Overeenkomst kan Donkey-it vergoedingen bij de Klant in rekening brengen, waaronder: eenmalige vergoedingen (zoals aansluitkosten of kosten voor technische voorzieningen en door de Klant verzochte installatiewerkzaamheden); per periode vooruit te betalen vergoedingen; en/of andere vergoedingen (bijvoorbeeld per dienst of gerelateerd aan hoeveelheden dataverkeer) Actuele informatie over de bij verschillende Diensten behorende tarieven is te verkrijgen via de Donkey-it Website of bij Donkey-it zelf Tenzij anders vermeld zijn de door Donkey-it genoemde prijzen steeds exclusief BTW.

4 7. Betaling 7.1. De betaling geschiedt op de wijze zoals door Donkey-it voor de verschillende soorten Diensten bepaald Tenzij anders overeengekomen worden periodieke vergoedingen door de Klant bij vooruitbetaling verricht door middel van automatische incasso. De Klant zorgt er voor dat de door hem voor betaling opgegeven rekening steeds een daarvoor toereikend saldo heeft Indien de Klant een factuur ontvangt, dient hij deze in ieder geval binnen 14 dagen na de factuurdatum te betalen Indien de Klant zijn betalingsverplichtingen niet (tijdig) nakomt, is de Klant de wettelijke rente, vermeerderd met 2%, over het te betalen bedrag verschuldigd. De Klant is tevens alle redelijke, door Donkey-it gemaakte incassokosten verschuldigd, die worden vastgesteld op 15% van het openstaande bedrag met een minimum van 75 EURO. Indien de wettelijk gemaakte incassokosten hoger zijn, heeft Donkey-it het recht dit meerdere eveneens bij de Klant in rekening te brengen. 8. Gebruik software 8.1. De Klant heeft gedurende de looptijd van de Overeenkomst een niet-exclusief en niet- overdraagbaar gebruiksrecht op de Software en de daarbij behorende documentatie De Klant dient zich op de hoogte te stellen van de voor de Software geldende licentievoorwaarden. Indien de Klant de Software gebruikt, wordt hij geacht te hebben ingestemd met deze licentievoorwaarden Het is de Klant niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Donkey-it de Software en de daarbij behorende documentatie te vermenigvuldigen, openbaar te maken, te wijzigen en/of te gebruiken anders dan binnen het kader van de Overeenkomst. 9. Opschorting en overmacht 9.1. Het niet correct of niet tijdig naleven van de voorwaarden van de Overeenkomst, waaronder deze Algemene Voorwaarden, kan tot gevolg hebben dat de Diensten door Donkey-it tijdelijk, gedeeltelijk of permanent wordt stopgezet, zonder dat de Klant recht heeft op vergoeding van de daardoor ontstane schade of op restitutie van vergoedingen voor de Diensten Indien de Diensten niet geleverd worden als gevolg van omstandigheden die niet toe te rekenen zijn aan Donkey-it, worden de verplichtingen van Donkey-it tijdelijk opgeschort. Tot dergelijke omstandigheden worden in ieder geval gerekend storingen in (verbindingen met) andere (telecommunicatie)netwerken, uitval van elektriciteit en storingen die buiten de macht van Donkey-it liggen. Indien de opschorting als bedoeld in dit artikel 9.2. langer dan dertig dagen duurt, heeft de Klant het recht de Overeenkomst per aangetekende brief te beëindigen Donkey-it kan haar verplichtingen tijdelijk opschorten indien dat noodzakelijk is voor het onderhoud of de aanpassing van de door Donkey-it beheerde systemen Gedurende de termijn van opschorting lopen de verplichtingen van de Klant door en is de Klant niet bevoegd zijn (betalings)verplichtingen op te schorten.

5 10. Aansprakelijkheid Donkey-it Donkey-it is niet aansprakelijk voor door de Klant geleden schade, behoudens voor zover het gaat om aan Donkey-it toerekenbare schade: a) aan zaken van de Klant: tot een maximum van EURO; b) ter zake van overlijden of persoonlijk letsel: tot een maximum van EURO Schade is niet aan Donkey-it toe te rekenen, indien deze het gevolg is van onder meer de in artikel 9.2. van deze Algemene Voorwaarden genoemde omstandigheden Donkey-it is slechts voor andere vormen van schade of boven de in dit artikel opgenomen maxima aansprakelijk, indien de schade het directe gevolg is van opzet en/of grove nalatigheid van leidinggevend personeel van Donkey-it. 11. Wijzigingen De Klant is verplicht Donkey-it direct te informeren betreffende wijzigingen in de door hem aan Donkey-it opgegeven (persoons)gegevens, of andere (gewijzigde) omstandigheden die van belang zijn voor de uitvoering van de Overeenkomst Donkey-it heeft het recht de Overeenkomst, deze Algemene Voorwaarden, de Diensten en de prijzen van tijd tot tijd aan te passen, daarbij rekening houdend met de belangen van de Klant. De Klant is gehouden de Donkey-it Website regelmatig te bezoeken om zich te vergewissen van aangekondigde wijzigingen, die in beginsel eerst 30 dagen na de aankondiging daarvan in werking zullen treden Indien de in het vorige lid bedoelde wijzigingen leiden tot een aanmerkelijke verzwaring van de verplichtingen van de Klant (waartoe een tariefstijging van 10% of meer wordt gerekend) of tot een blijvend en aanmerkelijk verminderde dienstverlening, dan heeft de Klant het recht om de Overeenkomst op te zeggen met inachtneming van een termijn van 30 dagen. Indien de opzegging niet door Donkey-it is ontvangen binnen 30 dagen na de bekendmaking van de wijziging, wordt de wijziging geacht te zijn aanvaard door de Klant Donkey-it heeft het recht aan de klant ter beschikking gestelde adressen, IPnummers, toegangscodes en de toegangsprocedures te wijzigen, daarbij rekening houdend met de redelijke belangen van de Klant. Eventuele kosten voor de Klant, voortvloeiend uit dergelijke wijzigingen blijven voor diens rekening. 12. Het einde van de Overeenkomst Zowel de Klant als Donkey-it kan de Overeenkomst opzeggen tegen het einde van de geldende minimum duur, waarbij een opzegtermijn van één maand voor particuliere klanten geldt. De opzegging is geldig indien deze Donkey-it bereikt per aangetekende brief Indien de Overeenkomst (mede) betrekking heeft op gratis Diensten, kan Donkey-it ICT de Overeenkomst en/of het gebruik van die Diensten beëindigen, indien de Klant daarvan gedurende drie maanden geen gebruik maakt Donkey-it kan de Overeenkomst beëindigen indien: de Klant zijn verplichtingen uit de Overeenkomst niet nakomt en, voor zover dat nog mogelijk is, zijn verplichtingen niet alsnog nakomt binnen twee weken na daartoe door Donkey-it te zijn aangemaand; en/of de Klant failliet verklaard wordt of in surseance van betaling verkeert Indien de Overeenkomst om de in artikel genoemde reden(en) beëindigd wordt, is de Klant gehouden het gebruik van de Software en bijbehorende documentatie te staken; de tot op dat moment openstaande bedragen direct aan Donkey-it te betalen; de resterende vergoedingen voor de termijnen die verschuldigd zouden zijn bij een reguliere opzegging van de Overeenkomst, direct aan Donkey-it te betalen; de eventueel daardoor door Donkey-it geleden schade te vergoeden.

6 13. Geschillencommissie Telecommunicatie Geschillen tussen consument en Donkey-it over de totstandkoming of de uitvoering van de overeenkomst met betrekking tot door Donkey-it te leveren of geleverde telefoniediensten, kunnen zowel door de consument als door Donkey-it worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Telecommunicatie, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag. 13.2a. Een dergelijk geschil wordt door de Geschillencommissie slechts in behandeling genomen, indien de consument zijn klacht eerst schriftelijk aan Donkey-it heeft voorgelegd. 13.2b. Donkey-it zal hierop binnen 30 dagen na ontvangst van de klacht schriftelijk inhoudelijk reageren, tenzij dat redelijkerwijs niet mogelijk is. In dat geval zal aan de consument binnen die termijn schriftelijk kenbaar worden gemaakt wanneer de inhoudelijke reactie uiterlijk aan hem wordt meegedeeld Binnen 30 dagen na ontvangst van de inhoudelijke reactie van Donkey-it, dan wel binnen 30 dagen na het verstrijken van de datum waarop volgens het bepaalde in het tweede lid onder b had moeten worden gereageerd, kan de consument het geschil aanhangig maken bij de Geschillencommissie Telecommunicatie Wanneer de consument een geschil voorlegt aan de Geschillencommissie, is Donkey-it aan deze keuze gebonden. Indien Donkey-it dit wil doen, moet hij de consument schriftelijk vragen zich binnen vijf weken uit te spreken of hij daarmee akkoord gaat, of dat hij voor beslechting van het geschil door de volgens de wet bevoegde rechter (waaronder de rechter van zijn woonplaats) kiest. Donkey-it zal daarbij aankondigen dat zij zich na het ongebruikt verstrijken van voornoemde termijn vrij zal achten het geschil aan de gewone rechter voor te leggen Alle geschillen tussen een (natuurlijk) persoon die handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf (i.e niet-consument) en Donkey-it over de totstandkoming of de uitvoering van de overeenkomst worden te allen tijde aan de gewone rechter voorgelegd De Geschillencommissie doet uitspraak met inachtneming van de bepalingen van het voor haar geldende reglement. Het reglement van de Geschillencommissie wordt desgevraagd toegezonden. De beslissingen van de Geschillencommissie geschieden bij wege van bindend advies. Voor de behandeling van een geschil is een vergoeding verschuldigd. 14. Slotbepalingen De Klant kan de rechten en verplichtingen uit de Overeenkomst niet aan derden overdragen Donkey-it is gerechtigd bij de uitvoering van haar verplichtingen onder haar verantwoordelijkheid derden in te schakelen Rechtsvorderingen van de Klant op Donkey-it die verband houden met de Overeenkomst verjaren na verloop van één jaar, tenzij dwingende wetsbepalingen zich daartegen verzetten. Deze termijn begint op de dag waarop de verplichting die aan de rechtsvordering ten grondslag ligt opeisbaar wordt Op alle rechtsbetrekking voortvloeiend uit of verband houdend met de Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze algemene voorwaarden. Bemiddelingsdiensten : De door OMNITAILERS via de

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a) BENVH: onderneming met vestigingen in Reuver (offenbekermarkt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel:

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: 06-48189511 Email: info@mypcutrecht.nl KvK : 64864138 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SAURUS Internet

Algemene voorwaarden SAURUS Internet Algemene voorwaarden SAURUS Internet Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst tussen SAURUS en een klant, voor zover door partijen niet uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Avango

Algemene voorwaarden Avango Algemene voorwaarden Avango Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, producten, handelingen en diensten van Avango. 1.2 De onderhavige voorwaarden zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES Artikel 2 ALGEMEEN

Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES Artikel 2 ALGEMEEN Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES 1.1 Account: de klantennaam waarmee de klant toegang krijgt tot het mediascherm-systeem van promotv.nl. 1.2 E-mailadres: een op naam van de klant gestelde adrescode,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KABELTEX TELEFONIE

ALGEMENE VOORWAARDEN KABELTEX TELEFONIE ALGEMENE VOORWAARDEN KABELTEX TELEFONIE Artikel 1 - Definities De in de Algemene Voorwaarden Kabeltelevisie en de in de Algemene Voorwaarden Internet gebruikte en gedefinieerde begrippen behouden hun betekenis

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

1. Defini)es. 2. Algemeen. 3. Aanbieding en accepta)e

1. Defini)es. 2. Algemeen. 3. Aanbieding en accepta)e 1. Defini)es 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of non-profi

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN JOUWPLANNER Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door 21Company V.O.F. handelend onder de naam JouwPlanner, gevestigd te Utrecht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NorthNets.com B.V. ( NorthNets.com )

Algemene Voorwaarden NorthNets.com B.V. ( NorthNets.com ) Algemene Voorwaarden NorthNets.com B.V. ( NorthNets.com ) Oprichting 2004 NorthNets.com B.V. gevestigd te Siegerswoude Bijgewerkt 1 okt 2013 Artikel 1: Begripsomschrijvingen In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching

Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching Definities KIKI TRAINING & COACHING-s KIKI TRAINING & COACHING Training & Coaching is de werknaam van MILIKIVI BV. Educatieve diensten

Nadere informatie

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee DevInet een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft.

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee DevInet een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. Algemene Voorwaarden 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee DevInet een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1.2 Onder 'Algemene Voorwaarden' wordt

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden Out of Bounds Webdesign Algemene Voorwaarden blad 2 van 8 1 Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LAM BEVEILIGINGSTECHNIEK / MELDKAMER SIACOM GEVESTIGD

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LAM BEVEILIGINGSTECHNIEK / MELDKAMER SIACOM GEVESTIGD algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LAM BEVEILIGINGSTECHNIEK / MELDKAMER SIACOM GEVESTIGD TE NIJKERKERVEEN ARTIKEL 1 DEFINITIES Onder opdrachtgever wordt in deze algemene voorwaarden verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKAMOBIEL (ALGEMEEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKAMOBIEL (ALGEMEEN) ALGEMENE VOORWAARDEN DEKAMOBIEL (ALGEMEEN) Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op DekaMobiel. DekaMobiel is een merk van DekaMarkt. Alle informatie die op www.dekamobiel.nl, over de

Nadere informatie

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een onverbrekelijk geheel met alle offertes als door MKB Flex Personeel B.V. ( MKB Flex Personeel ) uitgebracht,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep.

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep. Algemene Voorwaarden Definities Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden als hierna vermeld. Energiek Advies: Energiek Advies, ingeschreven bij de KvK onder nummer 66406412. Bedrijf: De Opdrachtgever

Nadere informatie

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor 142Design.nl niet bindend en niet van toepassing.

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor 142Design.nl niet bindend en niet van toepassing. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten die 142Design.nl levert. Voor de hostingdiensten die 142Design.nl levert zijn aanvullende bepalingen van

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Arnold s Gym Sport &

Algemene voorwaarden Arnold s Gym Sport & Algemene voorwaarden Arnold s Gym Sport & Voeding Artikel 1. Definities De ondernemer: De ondernemer A.M. van Elst, Nedereindsestraat 25, 4041 XE Kesteren hierna te noemen de Ondernemer. De Consument:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster

Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster November 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 - Algemeen... 3 Artikel 2 - Offertes en aanbiedingen... 3 Artikel 3 Licenties en modules... 3 Artikel 4 - Prijs... 4 Artikel

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING van Management Partners Int., Gildenveld 16, 3892 DG Zeewolde

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING van Management Partners Int., Gildenveld 16, 3892 DG Zeewolde ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING van Management Partners Int., Gildenveld 16, 3892 DG Zeewolde Definities Management Partners International: de (geassocieerde) partners van de maatschap Management

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor levering van betaalde informatiediensten opgesteld door nvi branchevereniging betaalde content. AV CZ/84 juni 2009

Algemene Voorwaarden voor levering van betaalde informatiediensten opgesteld door nvi branchevereniging betaalde content. AV CZ/84 juni 2009 Algemene Voorwaarden voor levering van betaalde informatiediensten opgesteld door nvi branchevereniging betaalde content AV CZ/84 juni 2009 Deze Algemene Voorwaarden van de NVI-Branchevereniging Betaalde

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW Dit zijn de algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van de vennootschap onder firma Code Blauw, kantoorhoudende te (3772 MP) Barneveld, aan Anthonie Fokkerstraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1/5

ALGEMENE VOORWAARDEN 1/5 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de volgende betekenis gebruikt, tenzij anders is aangegeven. Gebruiker: de gebruiker van de

Nadere informatie

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s Artikel 1 Begrippenlijst Dienst Klant Leverancier Overeenkomst Product Rechten van Intellectuele vorm Een door de Leverancier te leveren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V.

Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V. Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V. 1. Definities 1.1. Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Getaway Travel B.V. een Overeenkomst aangaat. 1.2. Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering van betaalde Informatiediensten opgesteld door NVI Branchevereniging Betaalde Content

Algemene voorwaarden voor levering van betaalde Informatiediensten opgesteld door NVI Branchevereniging Betaalde Content BID/31 Algemene voorwaarden voor levering van betaalde Informatiediensten opgesteld door NVI Branchevereniging Betaalde Content juni 2009 Concept V2.1 Deze Algemene Voorwaarden van de NVI-Branchevereniging

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Versie September 2014 IMEZO. Huizermaatweg 19A 1273 NA Huizen Tel.: 06-57 77 87 70 Web: imezo.nl Mail: info@imezo.

Algemene voorwaarden. Versie September 2014 IMEZO. Huizermaatweg 19A 1273 NA Huizen Tel.: 06-57 77 87 70 Web: imezo.nl Mail: info@imezo. Algemene voorwaarden Versie September 2014 IMEZO 1 Definities 1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: iedere (rechts-)persoon die met IMEZO een overeenkomst is aangegaan

Nadere informatie

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden van Het Fries Vergaderhuis 1.0. Definities 1.1. Opdrachtgever: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Het Fries Vergaderhuis een overeenkomst aangaat.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden en definities. Artikel 2. Offertes. Artikel 3. Uitvoering van de overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden en definities. Artikel 2. Offertes. Artikel 3. Uitvoering van de overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden en definities 1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TU Delft

Algemene voorwaarden TU Delft Algemene voorwaarden TU Delft ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET UITVOEREN VAN OPDRACHTEN DOOR DE TECHNISCHE UNIVERSITEIT DELFT Artikel 1: Begripsomschrijving In deze algemene voorwaarden voor opdrachten, verstrekt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie Newtonbaan 6-8, 3439 NK NIEUWEGEIN

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie Newtonbaan 6-8, 3439 NK NIEUWEGEIN THIM Hogeschool voor Fysiotherapie Newtonbaan 6-8, 3439 NK NIEUWEGEIN Artikel 1 Begrippen... 3 Artikel 2 Toepasselijkheid... 3 Artikel 3 Reglementen... 3 Artikel 4 Aanmelding en inschrijving... 3 Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: FiTKOP LCVE gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam aan de Akkerdistel 23. hierna te noemen: FiTKOP Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN

OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN De ondergetekenden gevestigd te postcode en straat te dezen vertegenwoordigd door de heer/mevrouw in zijn/haar functie van hierna te noemen de Contractant en Ceifer Belastingadviseurs

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

De hiernavolgende termen worden in deze algemene voorwaarden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

De hiernavolgende termen worden in deze algemene voorwaarden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN WeetWatjemoetdoen Voltastraat 29-2 6902 PT Zevenaar KvK 60986913 www.weetwatjemoetdoen.nl Artikel 1. Definities De hiernavolgende termen worden in deze algemene voorwaarden in de navolgende

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Visser & Verweij communicatie s Gravenhof 12 7201 DN Zutphen Bezoekadres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

CARRIER PRESELECT Algemene Voorwaarden

CARRIER PRESELECT Algemene Voorwaarden CARRIER PRESELECT Algemene Voorwaarden Kruisweg 659 2132 NC Hoofddorp T: 020 655 3000 F: 020 653 1534 KvK Amsterdam 34090783 E: info@intercityzakelijk.nl W: www.intercityzakelijk.nl ALGEMENE VOORWAARDEN

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door GEVEN Assurantiën & Hypotheken B.V. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Tussenpersoon: GEVEN

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL 1.1. Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 1.2. Ad Rem Legal: een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak, gevestigd te

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PSA-professional

Algemene voorwaarden PSA-professional Algemene voorwaarden PSA-professional Artikel 1 Definities 1. PSA-professional: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Coltbaan 4E, 3439NG te Nieuwegein, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Ferraree Webhosting een overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft.

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Ferraree Webhosting een overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. Algemene Voorwaarden 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Ferraree Webhosting een overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1.2 Onder 'Algemene Voorwaarden'

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CREATIEF BUREAU NEDERLAND 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN CREATIEF BUREAU NEDERLAND 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN CREATIEF BUREAU NEDERLAND 2014 LAATSTE WIJZIGING 01 FEBRUARI 2013 TYPE- EN/OF DRUKFOUTEN VOORBEHOUDEN Artikel 1 Definities! Creatief Bureau: Opdrachtnemer. Leverancier van diverse

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V.

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november 2015 Artikel 1: Definities 1.1 fotoxperience: Opdrachtnemer, handelend onder de naam fotoxperience b.v. hierna genoemd

Nadere informatie

1. Sportunie is gevestigd te Utrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60254688

1. Sportunie is gevestigd te Utrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60254688 Algemene Voorwaarden Opdrachtgever SportUnie 1-3-2014 Artikel 1 Algemeen 1. Sportunie is gevestigd te Utrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60254688 2. Deze voorwaarden maken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN INTRAMED B.V. ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1. REIKWIJDTE EN TOEPASSING ALGEMENE VOORWAARDEN lid 1.1 De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing op de dienstverlening van ADVIOM (Adviesbureau Omgevingsrecht). A. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de KvK. Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Opdrachtnemer: (HTP) Offerte: het (vrijblijvend)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden sinds 02-04-2007. Bij uw bestelling gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden sinds 02-04-2007. Bij uw bestelling gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden sinds 02-04-2007. Bij uw bestelling gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Bepalingen: 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee WebhostNu

Nadere informatie

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC).

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). De opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE: 1 JUNI 2018 1. Toepasselijkheid. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de ADRES De Zaayer 26 9723 ZB Groningen TELEFOON 06 3034 2518 EMAIL info@m3dstudio.nl KVK 50316249

Nadere informatie

Versie 1.06. Algemene voorwaarden Gastouderland

Versie 1.06. Algemene voorwaarden Gastouderland Algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities - Gastouderland een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de W et Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen

Nadere informatie

1 Definities. 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van. Algemene Voorwaarden le Mair ICT Advies 1

1 Definities. 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van. Algemene Voorwaarden le Mair ICT Advies 1 Algemene Voorwaarden Le Mair ICT Advies, gevestigd te Vijfhuizen, kantoorhoudend aan het adres Fortwachter 6, 2141 EE Vijfhuizen, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer:

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Definities De Ondernemer Natuurlijke of rechtspersoon die een Overeenkomst sluit betreffende fitnessactiviteiten. De Consument Natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven.

I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven. Algemene Voorwaarden van DijkmansBergJeths Advocaten I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven. 2. Deze Algemene

Nadere informatie

2.2 Klant verklaart dat de inhoud die hij/zij aan de website geeft voldoet aan geldende normen en waarden.

2.2 Klant verklaart dat de inhoud die hij/zij aan de website geeft voldoet aan geldende normen en waarden. Algemene Voorwaarden De Bokx ICT Kamer van Koophandel te Delft: 27335356 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen het bedrijf De Bokx ICT en de koper

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld.

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld. Algemene voorwaarden Multimediastation ptera, Hoofdweg 30, 9905 PD Holwierde 1. Definities 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud.

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. Algemene voorwaarden Bosma Direct Marketing Consultancy B.V. KvKnr. 60588659. Gedeponeerd dd. 5 mei 2011. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden WwappZ

Algemene voorwaarden WwappZ Algemene voorwaarden WwappZ Laatste wijziging: 02-07-2014 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee WwappZ een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft.

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ELEPHANT ROAD

ALGEMENE VOORWAARDEN ELEPHANT ROAD ALGEMENE VOORWAARDEN ELEPHANT ROAD ARTIKEL 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden van Elephant Road (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: AANVERWANTE

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing. Artikel 1. Definities

Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing. Artikel 1. Definities Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing Artikel 1. Definities 1. Onder Maat Webdesign & Editing wordt in deze Algemene voorwaarden verstaan: Maat Webdesign & Editing gevestigd te Leiden, KvK 63324393

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Afwijkingen van de Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Afwijkingen van de Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Sterq, gevestigd te Amsterdam, rechtsgeldig vertegenwoordigd door drs. R.P. van Straaten, arts. 1.2 De werkgever: de natuurlijke persoon, dan wel rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mei 2018

Algemene Voorwaarden Mei 2018 Algemene Voorwaarden Mei 2018 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk A: Algemene bepalingen...2 Artikel 1 Reikwijdte en definities...2 Artikel 2 Totstandkoming van een overeenkomst...2 Artikel 3 Aansprakelijkheid...3

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bell-Box voor Prepaid telefoniediensten onder de naam Bell-Box (hierna: Algemene Voorwaarden )

Algemene Voorwaarden Bell-Box voor Prepaid telefoniediensten onder de naam Bell-Box (hierna: Algemene Voorwaarden ) Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Bell-Box voor Prepaid telefoniediensten onder de naam Bell-Box (hierna: Algemene Voorwaarden ) ingangsdatum: juli 2014. 1. DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten)

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie