Bijbelverhalen Week 42: 12/10/2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijbelverhalen Week 42: 12/10/2015"

Transcriptie

1 08 oktober 2015 jaargang 18 nr. 08 AGENDA Vrijdag 9 oktober weeksluiting op de Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Vrijdag 16 oktober Maandag 12 oktober Inloopuur ( uur) Dinsdag Ma t/m vrij 13 oktober 19 t/m 23 oktober weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (9.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) afscheid juf Jannie (van tot uur kunt u als ouders/verzorgers afscheid nemen van juf Jannie in haar eigen lokaal) Herfstvakantie Woensdag 4 november dankdag Woensdag 18 november Oud papier actie Di en do 17 en 19 november 15 minutengesprekken (vragenlijst en uitnodiging krijgt u na de herfstvakantie) Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 42: 12/10/2015 Thema: Ga maar Genesis 11:27-32; 12:1-9; 12:10-20 Terach, de vader van Abram, vertrekt met zijn gezin uit Ur. Ze blijven wonen in Charan. Jaren later, als Terach niet meer leeft, hoort Abram de stem van God. Hij gaat op reis naar een land dat God hem wijzen zal. Inloopuur Maandag 12 oktober is er weer het eerste inloopuur van dit schooljaar. We nodigen u van harte uit om samen met uw kind op school te komen kijken waar we de eerste periode van het schooljaar aan hebben gewerkt. Uw kind gaat u het allemaal vertellen en uitleggen. Heeft u iets te vragen? Dat kan natuurlijk altijd, de juf of meester van uw kind is aanwezig. We hopen u allen te mogen ontmoeten.

2 Korte terugblik op het 25 jarig jubileum feestje van juf M. Afgelopen vrijdag was het dan zover, het jubileum feestje van juf M. De dag stond in het teken van het circus en de kinderen waren mooi verkleed op school gekomen. In een lawaai optocht zijn we juf gaan ophalen. Ze hoorde ons al van verre aankomen en ze kwam al naar buiten om te kijken wat er aan de hand was. We hebben voor haar gezongen en een mooie gouden jas en rode hoed gegeven om aan te trekken en op te zetten. Hierna zijn we weer met veel lawaai terug gegaan naar school. Daar stond een erehaag juf op te wachten en ondertussen werd ze toegezongen. Eenmaal in de klas hebben de kinderen juf een mooie bloem aangeboden, het is een mooi kleurig boeket geworden. Vervolgens gingen de kinderen een spel spelen. Na de pauze was er een interactieve voorstelling met 2 clowns. Al met al een gezellige dag voor de kinderen en de juf. Spaart u ook mee? Koop een kinderboek bij Bruna en lever de bon in op school! Bij Bruna zijn we vóór meer leeskracht. Daarom kun je nu bij Bruna sparen voor je schoolbieb. Hoe werkt het? Koop een kinderboek bij Bruna tijdens de Kinderboekenweek van 7 t/m 18 oktober, en lever de bon in op school bij je juf of meester. De school verzamelt alle kassabonnen en komt aan het einde van de actie naar een van onze Bruna winkels om de kassabonnen in te leveren. De school mag bij Bruna voor 20% van het totale bonbedrag leesboeken uitzoeken. Voor niets! Nou ja, voor de bonnen. Hoe meer kinderboeken jullie bij Bruna kopen, hoe meer boeken er dus naar de schoolbieb gaan! Dus zorg ervoor dat de rest van de klas ook meedoet!

3 Oktobermaand Kindermaand In oktober vindt de manifestatie Oktobermaand Kindermaand plaats. Dit jaar zijn er weer tal van leuke gratis toegankelijke activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In Drenthe kunnen kinderen een eigen mini-robot maken, asieldieren schilderen en meespelen in een voorstelling. Hoe leuk is dat? 101 kunstinstellingen, musea, molens, theaters, archieven en ateliers zijn in de weekenden speciaal geopend voor de kinderen en hun (groot)ouders en organiseren theatervoorstellingen, speurtochten, workshops en dans-, muziek- en circuslessen. Benieuwd naar de andere activiteiten? Kijk op Nieuws uit de groepen Ook de leerlingenraad is weer gestart! Vorige week woensdag was er de eerste leerlingenraad van het jaar. In de bijeenkomst hebben we elkaar leren kennen en besproken wat we dit jaar allemaal gaan doen. We hebben besproken wat er van ons verwacht wordt tijdens de klassenvergaderingen met onze eigen groep. We hebben verder de opdracht gekregen om na te denken over de nieuwe taak en we moeten ideeën verzamelen voor de zending. Na elke leerlingenraad zullen we de ouders laten weten wat we besproken hebben. Dit kunt u steeds lezen in de nieuwsbrief. Groeten van de leerlingenraad Plusgroep 4/5 Nog een weekje en dan ronden we het eerste blok van de plusgroep af. Groep 4 begint al aardig te wennen aan elkaar en aan de structuur. Samen hebben ze al verschillende rekenproblemen opgelost. Leuk om te zien hoe daarbij mooie rekengesprekken en discussies ontstaan om vervolgens samen tot een oplossing te komen. Daarnaast hebben ze ook al diverse taalopdrachtjes gemaakt. Er wordt super hard gewerkt. Groep 4 hoeft nog geen Levelwerk te maken in hun eigen groep. Toch gaan ze soms al verder met het werk in hun eigen groep. Genieten is het dan wanneer ze met trotse koppies hun eigen gemaakte werk laten zien. Vanaf het volgende blok (na de vakantie) krijgen de kinderen van groep 4 ook huiswerk voor in de groep mee. Groep 5 heeft er twee nieuwe plusgroepers bij. Ze hebben al helemaal hun plekje gevonden binnen de groep. Naast rekentijgers, Superdenkwerk en Leeskrakers maakt groep 5 dit jaar ook nog een reis om de wereld! Met behulp van het werkboek Reis om de wereld gaan ze ieder werelddeel bij langs, leren ze weetjes over dat werelddeel en maken er opdrachtjes over. Nadat ze een tijdje met een werelddeel aan de slag geweest zijn maken ze zelf een a4 blad met informatie over een gebied of een land naar keuze in dat werelddeel. Als we alle werelddelen gehad hebben vormen deze a4 bladen samen een werkstuk. Voor informatie, plaatjes en kaarten gebruiken ze zowel informatieboeken en atlassen als de computer. We zijn nu bezig met het afronden van hoofdstuk 1 Europa. Iedereen is super enthousiast aan het werk gegaan en ik ben dan ook erg benieuwd naar de eerst a4 bladen van het werkstuk! Met vriendelijke groet, de plusgroepers en juf.

4 Groep 5A De Kinderboekenweek is begonnen. Dit jaar gaat het over wetenschap. Ook in de klas leren we veel door te lezen. Bijvoorbeeld bij Leeslink. Dat is een methode waarbij de les "kakelvers" is en het onderwerp gaat over iets wat net in het nieuws is geweest. Deze week ging het natuurlijk over boeken. Vorige week ging het over de maansverduistering en sterren kijken. We hebben ook geleerd over de verschillende planeten. Sterren en planeten hebben niet zoveel te maken met de boerderij, het thema van Topondernemers. Maandag tijdens het inloopuur kunt u ook veel leren over de boerderij, ons miniwerkstuk en andere opdrachten die bij het thema hoorde kunt u dan bewonderen. Tot maandag! Meester. Groep 5/6B Hallo allemaal. Op de boerderij was het heel leuk en leerzaam. We mochten de kalfjes voeren, de machines bekijken en er werd van alles verteld. Klokkijken vinden veel kinderen nog lastig, we zijn hier druk mee aan het oefenen. Groep 6 moet al kunnen vertellen hoeveel tijd er tussen. De trein gaat om uur, het is nu uur, hoe lang duurt het nog voordat de trein gaat? 9 oktober is er boekenmarkt op school. Maandag 12 oktober is er een voorleeswedstrijd in onze klas. De kinderen mogen zelf kiezen of ze willen deelnemen aan de wedstrijd. Met elkaar gaan we dan de voorleeskampioen van groep 5/6 kiezen. Vrijdag 16 oktober is juf jarig en dan maken we er gelijk een feestje van. Deze dag vieren we dus haar verjaardag. Tot maandag 12 oktober half 7 op het inloop-uur. Groetjes, groep 5/6 b. Groep 5C Nog ruim een week en dan mogen we genieten van de herfstvakantie. In deze week staat de Kinderboekenweek centraal, ronden we onze eerste thema van topondernemers af en zijn we met rekenen in blok 3 gestart. Eén van onze leerdoelen is digitaal klokkijken, dit kunt u ook thuis met uw kind oefenen. We raden u ook aan om in de herfstvakantie samen met uw kind de tafels te oefenen. Tijdens het lezen oefenen we woordrijtjes van een bepaalde categorie. Deze week zijn het de cola-woorden en de taxi-woorden. De kinderen hebben zelf aangegeven deze rijtjes ook thuis te willen lezen, daarom krijgen ze regelmatig een leesblad mee naar huis. De leesbladen kunnen in een mapje bewaard worden. We zullen de leerstof op school regelmatig herhalen. Volgende week vrijdag is er weer een weeksluiting, komt u ook kijken? Vriendelijke groeten van de juffen.

5 Groep 6A Daar zijn we weer! Er zijn weer twee weken voorbij gevlogen. In die twee weken hebben we naast het vele harde werken ook tijd gehad om de boerderij te bezoeken. Deze excursie hoort bij Topondernemers, waar het thema boerderij op dit moment centraal staat. In een heerlijk nazomerzonnetje hebben we na een korte fietstocht rond mogen kijken op de boerderij, waardoor de lessen van Topondernemers nog meer betekenis kregen. We hebben koeien mogen voeren, in de melkstal gekeken, met kalfjes mogen spelen en we hebben de boerin piepende oren bezorgd met al onze vragen. Erg leuk dus! Komende week zullen we ons richten op de Kinderboekenweek, waarbij we aanstaande vrijdag op onze eigen boekenmarkt weer boeken gaan verhandelen. Groeten, groep 6a. Groep 6C Wat zijn we hard aan het werk in groep 6c. Met rekenen zijn we bezig met verhoudingstabellen, daarbij is het erg belangrijk om de tafelsommen goed te beheersen. Deze oefenen we geregeld in de klas. Ook zou het fijn zijn om deze thuis met uw kind te oefenen. Klokkijken oefenen we ook veel. Vooral de digitale tijden blijven lastig. Tijdens de taallessen werken we over samenstellingen en met spelling leren we wat zelfstandige naamwoorden en bijvoeglijke naamwoorden zijn. Vraag uw kind maar eens om een voorbeeldje te geven. Naast hard werken, kunnen de kinderen ook netjes werken. Afgelopen woensdag zijn we naar de boerderij geweest. Alle kinderen hebben een verhaal hierover geschreven. De boerderij, Wij waren naar de boerderij de Prins gegaan. Er waren veel koeien daar en ze hadden 10 katten. We konden de kalfjes voeren en aaien. Het was heel erg leuk. Er was ook een stier, hij had een grote kop en grote hoorns. Er waren veel koeien die kalfjes kregen. En op dat moment kwam er een kalf uit. Jammer genoeg moesten we eerder weg dus we konden het kalfje niet zien. We waren met de fiets gegaan. En toen gingen we weer naar school. De Kinderboekenweek is inmiddels gestart na een leuke opening afgelopen woensdag en maandag 12 oktober dinsdag 13 oktober hebben we de voorleeswedstrijd in de klas. Er zijn heel wat kinderen die hieraan mee gaan doen. Leuk hoor! Na de herfstvakantie gaan we starten met het maken van een werkstuk in de klas. Het onderwerp moet over een dier gaan. Graag zouden wij voor de herfstvakantie het onderwerp van de werkstukken willen weten, zodat de kinderen na de herfstvakantie de informatie mee naar school kunnen nemen. Het is de bedoeling dat dan alle kinderen de informatie bij zich hebben, zodat iedereen aan de slag kan. Vrijdag 16 oktober is de topotoets van Friesland. Groetjes van de kinderen van groep 6c en de juffen.

6 Groep 7A Hallo allemaal, Afgelopen woensdag hebben we een leuke opening van de kinderboeken week gehad en hebben heerlijk meegedanst op het lied: Raar maar waar. Morgen houden we weer een boekenmarkt van 8.30u.-9.15u. Iedereen mag boeken meenemen om te verkopen of te ruilen, alles kost 0,50. Het belooft weer gezellig te worden! De voorrondes in de klas voor de voorleeswedstrijd zijn in volle gang. Op vrijdagmiddag gaat de beste voorlezer van de klas strijden tegen de andere beste voorlezers van de groepen 7 en 8. We hebben er zin in! Rekenen: Met rekenen zijn we begonnen aan blok 3. In dit blok leren we op schaal tekenen en de werkelijke maten uit te rekenen. Ook oefenen we keer en deel sommen door tien, honderd en duizend. Spelling: We hebben maandag het controledictee gemaakt van blok 2. Iedereen moest de persoonsvorm en onderwerp kunnen opzoeken in een zin en in de juiste vorm op kunnen schrijven. Topo: Iedereen heeft de Topo van Oostenrijk mee naar huis gekregen, 15 oktober hebben we hier de toets van. Weeksluiting: Morgen zijn wij weer aan de beurt voor de weeksluiting. Het begint om u. op de Erflandenlocatie. Hartelijke groetjes, Groep 7a en de juffen. Groep 7C Rekenen: Bij rekenen werken we verder over vermenigvuldigen en delen met 10, 100 en 1000 met hele getallen èn kommagetallen en werken we over schaal. Cruyf Court: Alle kinderen die meedoen hebben het programmaboekje meegekregen; we wensen jullie heel veel plezier en succes!! Topo: We hebben vorige week de nieuwe topo van Oostenrijk meegekregen en hier hebben we donderdag 15 oktober een toets over. Topondernemers: We ronden de kaart klederdracht af en we presenteren de laatste kaarten van dit thema. Na de vakantie starten we met het thema: van A-Z. Kinderboekenweek: Gisteren hebben we de opening van de Kinderboekenweek gehad waarbij we allemaal een superleuk lied zongen: raar maar waar, we hebben de dans die erbij hoort ook geleerd en het zag er dan ook hartstikke leuk uit! Schoolkerkdienst: Zondag 1 november is er de schoolkerkdienst voor alle kinderen van onze school; ook wij mogen hier een deel van voorbereiden en we zijn ook al begonnen met het aanleren van nieuwe liedjes. Groep 8A/8B/8C Herhaling informatieavond: Fijn dat de informatieavond zo goed bezocht is. Mochten er zaken nog niet duidelijk zijn dan kunt u ons aanschieten op school, na schooltijd, via de mail of een telefoontje.

7 Kinderboekenweek met als thema Raar maar waar Gisteren heeft groep 8c de opening verzorgd met een dans rondom het thema en daarmee de aftrap gegeven voor de Kinderboekenweek. Ook in de klas gaan we aan de gang met het thema. We gaan werken met een werkboekje met als thema de Kinderboekenweek. U weet dat als u in deze week een boek aanschaft u gratis het kinderboekenweekgeschenk krijgt? Nationale Voorleeswedstrijd Afgelopen week waren de voorrondes in eigen groep voor de voorleeswedstrijd. De winnaars mogen hun klas a.s. vrijdag gaan vertegenwoordigen in het speellokaal. De winnaar/ winnares hiervan mag naar de voorleeswedstrijd van heel Hoogeveen in de bibliotheek. Rots en water: Vanaf vrijdag 30 oktober a.s. volgen de groepen 8 het programma Rots & Water van 10 lessen. Wat is Rots & Water? Rots & Water is een psychofysieke training voor jongens en meisjes in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs, jeugdhulpverlening, jeugddetentie en GGZ. Het Rots & Water programma kan worden beschouwd als een weerbaarheids -programma, maar dan één dat zich onderscheidt van andere programma s door zijn meervoudige doelstelling en het bredere pedagogische perspectief. Hierbinnen gaat de training van weerbaarheid samen met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden. Weerbaarheid en solidariteit, rots en water, worden in balans gepresenteerd en getraind. Zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen zijn de kernwoorden bij weerbaarheid. Rots staat voor het leren zich onafhankelijk op te stellen en eigen beslissingen te nemen. Water verwijst naar het leren samenwerken en leven met anderen. Data Rots en Water: 30 oktober, 6 november, 13 november, 20 november, 27 november, 8 januari, 15 januari, 22 januari, 29 januari en 5 februari Groeten uit groep 8

De tevrevedenheidspeiling nog niet ingevuld? Het kan nog tot volgende week vrijdag! We vinden het belangrijk om ook uw stem te horen!

De tevrevedenheidspeiling nog niet ingevuld? Het kan nog tot volgende week vrijdag! We vinden het belangrijk om ook uw stem te horen! Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken 24 september 2015 jaargang 18 nr. 06 Vrijdag 25 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 2 oktober weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders.

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders. Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 5 12 oktober 2015 Kinderboekenweek Kind op maandag Week 42 12/10-16/10 Thema: Ga maar We lezen: Genesis 11:27-32; 12:1-9; 12:10-20 Terach, de vader van Abram, vertrekt

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Peutergym 9.00 uur 11.00 uur. Open avond 18.00-20.00 uur. De Vissersingel 1, 7942EA Meppel. Nieuwsbrief 3 2-10-2015.

Peutergym 9.00 uur 11.00 uur. Open avond 18.00-20.00 uur. De Vissersingel 1, 7942EA Meppel. Nieuwsbrief 3 2-10-2015. Nieuwsbrief 3 2-10-2015 De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.kctalent.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Oktobermaand Kindermaand! Ik hoor verschillende reacties dat het eigenlijk iedere maand

Nadere informatie

INFOS. Juf Wendy s ochtends aanwezig. s Middags directieberaad

INFOS. Juf Wendy s ochtends aanwezig. s Middags directieberaad INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 4 week 40 2015 De volgende Infos verschijnt 15 oktober Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Maandag 28

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA Donderdag 13 oktober Boekenmarkt: groepen 3 t/m 8 (8.30 9.00 uur) Donderdag 13 oktober Inloop uur: 18.30 19.30 uur Vrijdag 14 oktober Weeksluiting op locatie Erflanden: 09.00 groep 1/2F 4C 6C 10.45

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 29 september 2016 jaargang 19 nr. 05 Vrijdag 30 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: 09.00 uur groep 1/2E 3C 5C 10.45 uur groep 1/2B 4B 6/7B Dinsdag 04 oktober Info avond (19.30 20.30):

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Na de vakantie komen er drie nieuwe kinderen op school.

Nieuwsbrief. Na de vakantie komen er drie nieuwe kinderen op school. Jaargang 19 nummer 09 Vrijdag 16oktober 2015 Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Agenda oktober / november Oktobermaand kindermaand Gymnastiek Indeling van de bouwen Het is raar maar waar Kinderboekenweek

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 7 2-10-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Oktobermaand Kindermaand! Ik hoor verschillende reacties

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) 15 minutengesprekken 29 oktober 2015 jaargang 18 nr. 10 AGENDA Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) Vrijdag 13 november Woensdag 4 november dankdag Woensdag 18 november Oud papier actie

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken 10 september 2015 jaargang 18 nr. 04 Vrijdag 11 september AGENDA Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 18 september Weeksluiting op locatie Erflanden:

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Belangrijke data: - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Jarigen deze week: Deze week zijn er geen jarigen Wieltjesdag: De eerst volgende datum is: - donderdag 19 oktober Kanjerregel volgende

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015 12 november 2015 jaargang 18 nr. 12 Vrijdag 13 november AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 20 november weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Kinderboekenweek 2012

Kinderboekenweek 2012 www.dekloostertuin.nl De Kloostertuinier Informatiebulletin van: CBS De Kloostertuin te Assen 8 e Jrg. nr. 2 27 september 2012 Kinderboekenweek 2012 Hallo wereld in tachtig dagen Mooi project, mooi project

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 43/44: 19/10/2015. 15 oktober 2015 jaargang 18 nr. 09.

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 43/44: 19/10/2015. 15 oktober 2015 jaargang 18 nr. 09. 15 oktober 2015 jaargang 18 nr. 09 Vrijdag 16 oktober AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (9.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 6 november weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven DE BASISKRANT 9 oktober 2015 Jaargang 18 Nummer 4 Agenda. 16-10-2015 Speurtocht (groep 1-2) & Vossenjacht (groep3-8) 19/23-10-2015 Herfstvakantie 27-10-2015 LOT van 14.00 t/m 15.00 uur 29-10-2015 Gastlessen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 oktober

Nieuwsbrief 1 oktober Nieuwsbrief 1 oktober Oktobermaand - Kindermaand In oktober vindt de manifestatie Oktobermaand Kindermaand plaats. Dit jaar zijn er weer tal van leuke gratis toegankelijke activiteiten voor kinderen van

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen?

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen? Riemslootnieuws 755 29-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Panelouders ( laatste oproep) Evenals voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 04 oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 AGENDA Vrijdag 05 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 10:45 uur Vrijdag 12 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 2015 12 oktober 15

NIEUWSBRIEF 4 2015 12 oktober 15 NIEUWSBRIEF 4 2015 12 oktober 15 Belangrijke data: Maandag 12 oktober Inloopavond voor alle groepen van 18.30-19.30 uur Dinsdag 13 oktober Gastles Brandweer groep 4/5 en 5/6 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21. 17 februari 2014

Nieuwsbrief 21. 17 februari 2014 Nieuwsbrief 21 17 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De Cito-week is voorbij, voor de leerlingen een spannende week en het blijft nog even

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

Bijbelverhalen Schoolfotograaf Luizencontrole Ontruimingsoefening

Bijbelverhalen Schoolfotograaf Luizencontrole Ontruimingsoefening Bijbelverhalen Week 40; maandag 3 oktober vrijdag 7 oktober Weekthema: Familie Verhalen: Ruth Lied: Ruth die eens uit Moab kwam - AWN Week 41; maandag 10 oktober vrijdag 14 oktober Weekthema: de tien regels

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Woensdag 7 oktober 2015

Woensdag 7 oktober 2015 04 Woensdag 7 oktober 2015 Agenda: Donderdag 8 oktober: Studiedag: kinderen vrij Maandag 12 oktober: Intekenen voor de oudergesprekken na de herfstvakantie Donderdag 15 oktober: Kinderboekenmarkt op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

maandag 7 december 2015 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij:

maandag 7 december 2015 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: SINTERKLAAS 2015 Riley is 10 jaar!! Van harte man!! Deze week zal de voorleeswedstrijd van de Bundertjes plaatsvinden en wij hebben in de klas natuurlijk al een verkiezing

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Ouders: informatieavond en vrijwilligersavond, luistergesprekken De eerste officiële oudercontacten zijn geweest in alle groepen door middel van een informatieavond. Voor de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 Week 36: ma 31 aug., di 1 sept.1 e oudergesprekken Week 37: vrij 11 sept. gr 1 t/m 3 vrij Week 38: geen bijzonderheden Week 39: geen bijzonderheden

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2018/2019 18-09-2018 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Kinderboekenweek Agenda 2017-2018 24 en 26 september 2018 Omgekeerde oudergesprekken

Nadere informatie

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Agenda: Wo 07-10 Herfstwandeling groep 1/2 van 10.00-12.00 uur Do 09-10 Excursie groep 7 8 naar Boerderij Ma t/m vr 13-10 t/m 17-10 Herfstvakantie Ma 20-10 Ouderraad

Nadere informatie

Klimoppertje Datum: 9-10-2015

Klimoppertje Datum: 9-10-2015 Klimoppertje Datum: 9-10-2015 Activiteiten komende weken 14 oktober groep 6 uitstapje naar Weerterbos 18 oktober kledingbeurs 26 t/m 30 oktober herfstvakantie Nieuwe leerlingenraad Hallo allemaal Wij zijn

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 10-10-2014

Venmail. Algemeen 10-10-2014 10-10-2014 Algemeen Oproep: versieren Sint Wie wil op vrijdagochtend 14 november komen helpen om de school te versieren in Sinterklaassfeer? Alle hulp is welkom! Graag opgeven via de mail bij Joyce: j.brink@rkbsvenne.nl

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016

AGENDA. voorjaarsvakantie. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 04: 25/01/2016 21 januari 2016 jaargang 18 nr. 20 AGENDA Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken Donderdag 4 februari 10-minutengesprekken Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

10 oktober 2014. Gerrit Bussink

10 oktober 2014. Gerrit Bussink 10 oktober 2014 VAN DE DIRECTEUR De komende week ben ik dinsdag, donderdag en vrijdag op De Branding en Hans Boelen maandag en woensdag. Donderdag hebben wij een studiedag waarin we onze ambities gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

kikkernieuws kikkernieuws Hoe meer boeken.hoe meer leesplezier!!! Basisschool Remigius Duiven

kikkernieuws kikkernieuws Hoe meer boeken.hoe meer leesplezier!!! Basisschool Remigius Duiven Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 25 [nummer 06] ::: 08 oktober 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Nieuwsbrief 28 februari Schooljaar 2013-2014 Nummer 14 Datum: Activiteit: Tijd: Zaterdag 01-03 Vakantie t/m zondag 9 maart Dinsdag 12-03 Luizenkammen LET OP GEEN GEL EN/ OF VLECHTEN!!!!! Woensdag 19-03

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 nr. 3 / 2 oktober 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Over twee weken is het Herfstvakantie,

Nadere informatie

Weekbrief 9 oktober 2015 Week 42

Weekbrief 9 oktober 2015 Week 42 Weekbrief 9 oktober 2015 Week 42 Van de directie: Het inspectiebezoek! Er is al veel aandacht aanbesteed, en uiteindelijk is er een prachtig resultaat behaald. Op de 10 zogenaamde standaarden hebben we

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 756 04-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Bedankt! De Deco commissie heeft er afgelopen week weer voor gezorgd dat de school

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 9 oktober 2015 Ma 12 AGENDA Di 13 Herfstwandeling groep 1 en 2 Woe 14 Herfstactiviteit

Nadere informatie

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Wennen We zijn inmiddels alweer 2 weken aan de slag en iedereen heeft zijn draai wel zo n beetje gevonden. Natuurlijk is

Nadere informatie