Grote metamorfose in een handomdraai

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Grote metamorfose in een handomdraai"

Transcriptie

1 Juli 2011 Nr. 7 Pagina 1 Grote metamorfose in een handomdraai fleurige ambiance luidt de zomer in It s Showtime! Eind mei opende de NWD Gruppe haar deuren voor het 2-daagse evenement Summer Sale De eerste dag bestond uit een industrie- en huisbeurs met een aansluitende after-work-party. De tweede dag werd de beurs tot aan de middag voortgezet en direct aansluitend begon de demontage van de individuele stands. Dit betekende echter niet het einde van dit evenement. Integendeel! Nadat de medewerkers van Party Rent reeds de complete inrichting van de m² grote hoofdtent, het 100 m² grote ontvangst- en kindergedeelte bestaande uit vier pagodetenten en de installatie van de mobiele verwarming en het sanitair voor haar rekening had genomen, was hierna hernieuwd de logistieke ondersteuning van het Party Rent team nodig. In zeer korte tijd moest de ruimte, waarin de beurs werd gehouden, worden omgetoverd in een sfeervolle feestzaal voor het aansluitende bedrijfsfeest. Michael Karrasch, projectleider van de NWD Gruppe bedankt het hele Party Rent team: Ik ben enthousiast over de gestructureerde manier van werken tijdens de periode van opbouw, ombouw en de finale demontage. Ik ben bijzonder onder de indruk van de snelle metamorfose van de beurslocatie in een feestelijke ambiance voor ons bedrijfsfeest en dat in zo n korte tijd. Het was een geslaagd evenement, mede dankzij de logistieke ondersteuning van Party Rent. Jamaica - feeling in black & white Voor aangenaam zitcomfort zorgen de nieuwe zitkussens Solid voor de loungebanken en -fauteuils uit de serie Jamaica. Deze kussens zijn beschikbaar in de kleuren wit en zwart. Natuurlijk kunnen de beproefde crèmekleurige en grijze kussens ook nog worden gehuurd. Nieuw is ook dat het kussen Solid voor de zitbank niet meer uit twee delen bestaat maar slechts uit één deel. Koppelstukjes voor Köln en Düsseldorf Voor onze stoelen Köln (wit) en Düsseldorf (blauw) zijn er nieuwe koppelstukjes in ons verhuurassortiment. Zo kunnen deze stoelen per direct worden opgezet in de zgn. theater-opstelling. feestelijke sfeer in de meer dan m² grote tent Loungekussens van velours-stof Voor het Party Rent lounge-meubilair zijn er per direct bijpassende kussens beschikbaar. Deze hebben een formaat van 45x45cm en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kunnen kleurrijke accenten worden aangebracht en krijgt uw fraai ingerichte lounge nog meer cachet.

2 Juli 2011 Nr. 7 Pagina 2 Never say never Marketingduo van de Party Rent Group Begin juni heeft Regina Severin (foto rechts) ondersteuning gekregen van haar nieuwe collega Kerstin Weidemann (foto links). Samen zijn ze verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van de Party Rent Group. de stoel Torino in gala-opstelling Het gerenomeerde eventbureau Van Wyck uit New York, behorend tot de top 3 event-bureau s in de USA, werd door een amerikaanse klant uitverkoren een meerdaags evenement met ca. 700 gasten organiseren. Party Rent Stuttgart werd al zeer vroeg in het planningsproces en in het projectmanagement betrokken en adviseerde Kari Bien, projectleider van Van Wyck, inzake dit veelomvattende evenement.het event werd afgesloten in het kasteel ludwigsburg. Het Party Rent team transformeerde de transparante tent in een unieke witte sprookjesachtige omgeving. Kari Bien, verantwoordelijke bij Van Wyck, omschreef de samenwerking na de onvermoeibare inzet van het Party Rent team met de volgende lovende woorden: Wij zijn dankbaar dat wij met dit team hebben gewerkt! Ze hebben alle opdrachten perfect omgezet en hebben de meest extreme wensen in de praktijk vervuld. Wij willen iedereen bedanken voor deze inzet en zouden het Party Rent team graag met ons mee terug nemen naar New York. Mochten wij opnieuw events in Europa mogen organiseren, dan ligt de keuze voor Party Rent als toeleverancier voor het totale eventequipment nu al vast. Meer informatie verkrijgt u via: user/partyrentgroup?feature=mhee#p/ c/0/nrdmrfdq6ps. een transparante tent van Losberger te midden van een indrukwekkend decor Nieuwe account-manager voor Stuttgart Boris Baumann is op als account-manager bij Party Rent Stuttgart in dienst getreden. Wij verheugen ons op zijn daadkracht bij de ontwikkeling van maatgesneden event-concepten, die hij tevens als projectleider zal begeleiden. Dubbele ondersteuning in Stuttgart Party Rent Stuttgart heeft maar liefst twee nieuwe magazijnmedewerkers in dienst genomen: Senta Schöwe (foto rechts) krijgt de totale verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden in de spoelkeuken en zal zorg dragen voor een gecontroleerd arbeidsproces met betrekking tot de verwerking van de retourgoederen. Uschi Laiss (foto links) zal Senta hierbij ondersteunen en kan tevens helpen bij de kommissionering van de uit te leveren opdrachten.

3 Juli 2011 Nr. 7 Pagina 3 Niet eten wat de pot schaft! Bepaal het zelf. Bijscholing tot stagebegeleider Charlotte Storck (Party Rent Frankfurt) heeft haar toelatingsexamen tot stagebegeleider gehaald en zal per direct zorgen voor de verdere (bij-)scholing van de Party Rent medewerkers. VAN HARTE GEFELICITEERD! Oosterse sfeer in het loungegedeelte Onder dit motto genoten 220 leden van de Einrichtungspartnerring VME in het gebouw Oberpostdirektion in Hamburg, van een gala-avond. Het meubilair voor dit dit evenement werd door Party Rent verzorgd. Gezellige loungegroepen onder een witte binnenhemel en roodgekleurde kubusvormige lampen droegen, net als de designtafels Provence resp. Toscane met de stoelen Berlin, bij aan de feestelijke sfeer. Brunckhorst Catering zorgde voor de verdere smaakvolle details, zoals carpaccio van basilicum-zalm met limoen-wasabi-vinaigrette. Naast Ole von Beust, Hamburgs voormalige burgemeester, waren op deze avond vele andere vertegenwoordigers uit bedrijfsleven en showbusiness te gast. Jeugd in beweging Met het initiatief Jeugd in Beweging willen de DEUTSCHE BANK SKYLINERS de jeugd uit het Rijn-Main-gebied in beweging brengen. De scholen moeten de motorische ontwikkeling van de kinderen stimuleren en hen plezier in beweging en gezonde voeding overbrengen. Voor het benefietgala met veel glamour dat ten behoeve van Jeugd in Beweging werd georganiseerd, werd een beroep gedaan op het team Party Rent Frankfurt en deze zorgde voor de bijpassende inrichting. Wagenpark Party Rent Frankfurt Het wagenpark van Party Rent Frankfurt is uitgebreid met twee nieuwe voertuigen. Het eerste is een trekker-oplegger-combinatie voor met name grote laadvolumes. Tevens werd er een vrachtwagen met een wissel-laadbak-systeem aangeschaft. Voor u betekent dit : Meer flexibiliteit - ook in de logistiek.

4 Juli 2011 Nr. 7 Pagina 4 Aloude vertrouwde samenwerking gecombineerd met nieuw en modern equipment Social Media Volg ons op Twitter, bezoek ons op Facebook en bekijk ons op youtube Strak uitgelijnd, bescheiden en mooi Opnieuw had de DZ Bank Luxemburg alle reden om een evenement in haar eigen hoofdkantoor te organiseren. Net als in het eerste kwartaal van dit jaar gaf de cateraar Gourmet Wagner het team van Party Rent Luxemburg de opdracht om deze locatie ten behoeve van de jaarlijkse algemene vergadering aan te kleden. De nieuwe designproducten o.a. de tafels Eleganz en de stoelen Cuba zorgden voor een passende ambiance voor dit event. Clemens Brühl van Gourmet Wagner toonde zich uiterst tevreden: Wij werken nu al sinds 2004 met Party Rent Luxemburg als partner. Of het nu gaat om grote of (zoals in dit geval) kleinere events; telkens opnieuw heeft het Party Rent team ons overtuigd van de juiste keuze. Hoewel vele evenementen in dezelfde ruimte plaatsvonden, was Party Rent met haar innovatieve meubilair altijd weer in staat om de locatie een bijzonder cachet te geven. Wij werken niet voor niets al meer dan acht jaar samen met Party Rent. Wij verheugen ons nu al op volgende gezamenlijke projecten....binnenkort is het weer zover... Party Rent Hamburg verheugt zich nu al om voor het 3e jaar op rij de German Open 2011 feestelijk aan te kleden. Het tennistoernooi vindt dat jaar voor het eerst plaats onder de naam bet-at-home-open. Van 16 tot en met 24 juli kunnen de tennisfans op de Hamburger Rothenbaum genieten van zeven spelers uit de top-20 op de ATP-ranglijst. ook met wit meubilair een lust voor het oog Constante kwaliteit De Party Rent-centrale in Bocholt heeft een nieuwe spuitcabine in gebruik genomen. Daarmee kan het gebruikte huurmateriaal sneller en kwalitatief beter worden behandeld, waardoor deze items voor een volgend - reeds gepland - evenement weer kunnen worden ingezet.

5 Juli 2011 Nr. 7 Pagina 5 Impressum Nederland Arnhem Party Rent Bomers B.V. T: E: arnheim@partyrent.com Luxemburg Luxemburg Party Rent Luxemburg S.à r.l. T: E: luxemburg@partyrent.com Frankrijk Parijs Party Rent Paris S.à r.l. T: E: paris@partyrent.com Denemarken Kopenhagen Party Rent Kopenhagen E: kopenhagen@partyrent.com Noorwegen Oslo Party Rent Oslo E: oslo@partyrent.com Zweden Malmö Party Rent Malmö E: malmo@partyrent.com Stockholm Party Rent Stockholm E: stockholm@partyrent.com Duitsland Berlijn Party Rent Berlin Geitel & Mahnecke GmbH T: E: berlin@partyrent.com Bocholt T: E: bocholt@partyrent.com Bremen Party Rent Bremen JCS GmbH T: E: bremen@partyrent.com Dortmund T: E: dortmund@partyrent.com Düsseldorf / Keulen T: E: duesseldorf@partyrent.com koeln@partyrent.com Frankfurt a. M. Party Rent Frankfurt Eichenberger GmbH T: E: frankfurt@partyrent.com Hamburg Party Rent Hamburg Bernard & Roes GmbH T: E: hamburg@partyrent.com Hannover Party Rent Hannover GmbH T: E: hannover@partyrent.com Kassel Party Rent Kassel Heiser & Röthling GmbH T: E: kassel@partyrent.com Stuttgart Party Rent Stuttgart Schindler GmbH T: E: stuttgart@partyrent.com Uitgever: Party Rent Franchise GmbH Am Busskolk Bocholt T: F: E: info@partyrent.com I: Hoofdkantoor van de maatschappij: Bocholt Directie: Joris Bomers BTW-id-nr.: DE AG Coesfeld HRB 9028 Verantwoordelijk in de zin van de perswetgeving: Joris Bomers, Party Rent Franchise GmbH Redactie: Regina Severin, Party Rent Bomers GmbH E: marketing@partyrent.com Lay-out: Karin Finke, Party Rent Bomers GmbH Foto s: Olaf Nowodworski Party Rent en anderen Afmelding van de nieuwsbrief: afmelden@partyrent.com

De Party Rent Trend Guide. Imponerende architectuurbeleving met uniek event equipment. NIEUW: het verkoopplateau Bellytray

De Party Rent Trend Guide. Imponerende architectuurbeleving met uniek event equipment. NIEUW: het verkoopplateau Bellytray Oktober 2011 Nr. 10 Pagina 1 Imponerende architectuurbeleving met uniek event equipment NIEUW: het verkoopplateau Bellytray Eten en drinken presenteren op een aantrekkelijke en eenvoudige manier, de Bellytray

Nadere informatie

Succesvolle presentatie op de Best of Events

Succesvolle presentatie op de Best of Events Februari 2011 Nr. 2 Pagina 1 Succesvolle presentatie op de Best of Events de transparante stoel Nancy Getrouw het motto less is more (Mies van de Rohe, architect) presenteert Party Rent de nieuwe transparante

Nadere informatie

Grote finale van het ESC in Düsseldorf

Grote finale van het ESC in Düsseldorf Juni 2011 Nr. 6 Pagina 1 Grote finale van het ESC in Düsseldorf Snake - de schitterende lounges Helaas hebben de 3 J s de grote finale van de Eurovision Song Contest in Düsseldorf niet gehaald. Desondanks

Nadere informatie

Nicolas Sarkozy huldigt Aimé Césaire

Nicolas Sarkozy huldigt Aimé Césaire Mei 2011 Nr. 5 Pagina 1 Nicolas Sarkozy huldigt Aimé Césaire Fauteuils en banken Chesterfield Per direct kunt u bij ons de opblaasbare Chesterfield-fauteuils en -banken huren. Deze meubelen zijn zeer geschikt

Nadere informatie

Na een kort gevecht volgde een lange partynacht. te vieren. In het tegenover gelegen Henkelmännchen-Restaurant

Na een kort gevecht volgde een lange partynacht. te vieren. In het tegenover gelegen Henkelmännchen-Restaurant April 2011 Nr. 4 Pagina 1 Na een kort gevecht volgde een lange partynacht Fauteuils en banken Chesterfield Sfeerimpressie in de Keulse Magistrale Per direct kunt u bij ons de opblaasbare Chesterfield-fauteuils

Nadere informatie

100-jarig bedrijfsjubileum als dat geen reden voor een feestje is

100-jarig bedrijfsjubileum als dat geen reden voor een feestje is November 2011 Nr. 11 Pagina 1 100-jarig bedrijfsjubileum als dat geen reden voor een feestje is NIEUW: onze Zinzo-meubellijn De Zinzo-meubellijn bestaande uit de sokkel Pedestal, de loungetafel coffee

Nadere informatie

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn.

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Maar liefst vijftig geklimatiseerde wijnkelders waar u uw eigen collectie wijn samenstelt en waar

Nadere informatie

Hoe te beginnen? Vlekkenplan Breken van de ruimte Uitlijnen Logistiek

Hoe te beginnen? Vlekkenplan Breken van de ruimte Uitlijnen Logistiek BloemBloem creëert sfeer. Dit doen wij door middel van meubilair en decoratie. Chique meubilair op de juiste manier opgesteld met indrukwekkende bloemwerken als eye-catchers laten de gasten genieten en

Nadere informatie

NIOF Exportbestemmingen Noordoost-Europa

NIOF Exportbestemmingen Noordoost-Europa NIOF Exportbestemmingen Noordoost-Europa Inhoudsopgave Inleiding... 3 Noordoost-Europa... 4 Sectoren... 5 Investeringssoort... 6 Beursbezoeken... 7 2 Inleiding Onder de vlag van het SNN opereert sinds

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn.

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Maar liefst vijftig geklimatiseerde wijnkelders waar u uw eigen collectie wijn samenstelt en waar

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

PERFECT MATCH BETWEEN SHOPPING AND BOATING

PERFECT MATCH BETWEEN SHOPPING AND BOATING PERFECT MATCH BETWEEN SHOPPING AND BOATING UITSTEKEND ADVIES HARTELIJK WELKOM OP BOULEVARD NAUTIQUE ROERMOND Boulevard Nautique Roermond is een drijvende showroom met 30 verkoopplaatsen in de stijl van

Nadere informatie

ZAKENDOEN IN DUITSLAND; VOM WUNSCH ZUM ERFOLG. Aldo Lodder Nederlands-Duitse Handelskamer Vianen, 24 juni 2014

ZAKENDOEN IN DUITSLAND; VOM WUNSCH ZUM ERFOLG. Aldo Lodder Nederlands-Duitse Handelskamer Vianen, 24 juni 2014 ZAKENDOEN IN DUITSLAND; VOM WUNSCH ZUM ERFOLG Aldo Lodder Nederlands-Duitse Handelskamer Vianen, 24 juni 2014 Nederlands-Duitse Handelskamer (1/3) 35 Medewerkers, allen drietalig (NL/DE/GB) One-stop-shop

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Catering met karakter

Catering met karakter Catering met karakter Plan je een feestelijk event? Een bruisende nieuwjaarsdrink? Met de collega s of bij je thuis? Laat je verbeelding de vrije loop. Een walking of seated dinner met warm en/of koud

Nadere informatie

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig be different share Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kiest u niet voor de meest

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

ZAKENDOEN IN DUITSLAND. Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer

ZAKENDOEN IN DUITSLAND. Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer ZAKENDOEN IN DUITSLAND Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer Exportclub Groningen, 22 maart 2016 Duits-Nederlandse Handelskamer (1/3) Ca. 40 medewerkers, allen drietalig (NL/DE/GB) One-stop-shop voor

Nadere informatie

Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek!

Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek! Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek! De Caballero Fabriek Binckhorst is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar

Nadere informatie

De kracht zit in onze mensen

De kracht zit in onze mensen De kracht zit in onze mensen BliXem Eetcafé In BliXem Eetcafé geniet u van een bijzonder ontbijt, lunch of diner, of van een heerlijk kopje koffie met de krant. Bij BliXem draait het om de gasten. De medewerkers

Nadere informatie

ZAKENDOEN IN DUITSLAND VOM WUNSCH ZUM ERFOLG. Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer

ZAKENDOEN IN DUITSLAND VOM WUNSCH ZUM ERFOLG. Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer ZAKENDOEN IN DUITSLAND VOM WUNSCH ZUM ERFOLG Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer MKB Haarlem & Rabobank, Haarlem, 09-09-2015 Duits-Nederlandse Handelskamer (1/3) Ca. 40 medewerkers, drietalig (NL/DE/GB)

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS!

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! krant 07 Eettafel Emporio In diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel Lela 80 x 95 cm In stof, zonder wielen vanaf 9,- 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN Eetkamerstoel Asti Leverbaar

Nadere informatie

astvrij onthaal Styling

astvrij onthaal Styling 116 Styling astvrij onthaal Hoe maakt u van uw woning een gezellige, uitnodigende thuis? We vroegen het aan Roxanne Stevens (26), uitbaatster van B&B Rosier 10 in Antwerpen én interieurarchitecte. Zeven

Nadere informatie

Troonswisseling in Stijl

Troonswisseling in Stijl Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Troonswisseling Agenda Social Media Troonswisseling in Stijl Zorg voor een extra stijlvolle inrichting op deze feestelijke dag van de Troonswisseling,

Nadere informatie

HEEL DUITSLAND met de ICE trein vanaf 39 met de IC Bus vanaf 14 KEULEN FRANKFURT BERLIJN MÜNCHEN DÜSSELDORF

HEEL DUITSLAND met de ICE trein vanaf 39 met de IC Bus vanaf 14 KEULEN FRANKFURT BERLIJN MÜNCHEN DÜSSELDORF KEULEN HAMBURG FRANKFURT BREMEN HANNOVER DORTMUND LEIPZIG LUIK AKEN BONN KEULEN DRESDEN FRANKFURT (M) KARLSRUHE NÜRNBERG STUTTGART HEEL DUITSLAND met de ICE trein 39 met de IC Bus 14 Dienstregeling & prijzen

Nadere informatie

DE CASALA FAMILIE IS GEGROEID MET MAAR LIEFST 12 NIEUWE PRODUCTEN!

DE CASALA FAMILIE IS GEGROEID MET MAAR LIEFST 12 NIEUWE PRODUCTEN! NIEUWE PRODUCTEN 2018 DE CASALA FAMILIE IS GEGROEID MET MAAR LIEFST 12 NIEUWE PRODUCTEN! BOXTER ZETA SIËSTA LOUNGE TWIN EMO/COOPER SIËSTA IRIS NOA III LABDA FLIPTOP NOA I POLO BASSO STOELEN NOA I NOA III

Nadere informatie

Afb.1 De twee verschillende stempels van het Postmuseum. De maandag en dinsdag waren in hun geheel bestemd voor bezoek aan:

Afb.1 De twee verschillende stempels van het Postmuseum. De maandag en dinsdag waren in hun geheel bestemd voor bezoek aan: Het mooie Zweden In het voorjaar werd door vier "NOVIOPOST"-leden te weten: H.A.J.J. Egberts, H.Janssen, J.Rutten en P.G.M. Gerrits besloten om gezamenlijk een bezoek te brengen aan de Internationale Postzegeltentoonstelling

Nadere informatie

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Installatie360 is de digitale bestemming voor bouwprofessionals in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten van de installatie-industrie. De redactie besteedt

Nadere informatie

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten ter info buro70 De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE OVER ONS At Your Event is een energiek, creatief, jong en dynamisch bedrijf. En dat merkt u al tijdens het eerste gesprek. Wij denken graag met u mee en verplaatsen ons in u als opdrachtgever. Inventariseren

Nadere informatie

Partyservice, evenementenbureau, aankleding beurzen & congressen. www.sfeerenmeerevents.nl. t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events.

Partyservice, evenementenbureau, aankleding beurzen & congressen. www.sfeerenmeerevents.nl. t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events. Partyservice, evenementenbureau, aankleding beurzen & congressen www.sfeerenmeerevents.nl t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events.nl Wat kunnen wij voor u betekenen? Bij Sfeer & Meer vindt u meubilair

Nadere informatie

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event?

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Beantw oord: 53 Ov ergeslagen: 1 Duidelijk en v olledig Duidelijk maar onv olledig Onduidelijk en onv olledig Duidelijk en volledig

Nadere informatie

Interieur UMI Sushi & Asian Cuisine

Interieur UMI Sushi & Asian Cuisine 1 Interieur UMI Sushi & Asian Cuisine moodboard 13 juni 2012 2 Inhoudsopgave Inleidng 3 Warm Red 4 Fresh Red 6 White texture 8 Soft Nature 10 Fresh Nature 12 Fresh Blue 14 Bright Yellow 16 Calming Blue

Nadere informatie

In 2012 wereldwijd de nummer 1 voor gebruikte techniek

In 2012 wereldwijd de nummer 1 voor gebruikte techniek In 2012 wereldwijd de nummer 1 voor gebruikte techniek Wereldbeurs voor gebruikte techniek 5 tot 7 maart 2012 Keulen, Duitsland Nieuwe datum! Tegelijkertijd met de EISENWARENMESSE internationale ijzerwarenbeurs

Nadere informatie

Welkom in Zaal AthenA, de multifunctionele zaal van het Koninklijk Atheneum Antwerpen & De Pijl.

Welkom in Zaal AthenA, de multifunctionele zaal van het Koninklijk Atheneum Antwerpen & De Pijl. Welkom in Zaal, de multifunctionele zaal van het Koninklijk Atheneum Antwerpen & De Pijl. Iets meer dan 11 jaar geleden, in de nacht van 14 op 15 januari brak er brand uit in het Koninklijk Atheneum. De

Nadere informatie

Oosthavendijk p/m. Middelharnis. vanalphenmakelaardij.nl. Contact Bezoekadres Kaai 13 Middelharnis

Oosthavendijk p/m. Middelharnis. vanalphenmakelaardij.nl. Contact Bezoekadres Kaai 13 Middelharnis Bezoekadres Kaai 13 Contact 0187 476 555 info@vanalphenmakelaardij.nl vanalphenmakelaardij.nl Oosthavendijk 46 vanalphenmakelaardij.nl/aanbod/oosthavendijk-46-middelharnis/99 300 p/m Kenmerken Bouwjaar

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Welkom in Zaal Athena, de multifunctionele zaal van het Koninklijk Atheneum Antwerpen & De Pijl.

Welkom in Zaal Athena, de multifunctionele zaal van het Koninklijk Atheneum Antwerpen & De Pijl. Welkom in Zaal Athena, de multifunctionele zaal van het Koninklijk Atheneum Antwerpen & De Pijl. Iets meer dan 11 jaar geleden, in de nacht van 14 op 15 januari brak er brand uit in het Koninklijk Atheneum.

Nadere informatie

Magische visuele communicatie brengt evenementen tot leven

Magische visuele communicatie brengt evenementen tot leven Magische visuele communicatie brengt evenementen tot leven 02 Breng uw evenement tot leven met visual branding. 03 Van Straaten is sinds 1918 is hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding.

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Facade360 is de digitale bestemming voor de gevelbouw, architectuur en design in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten op het gebied van gevelbouw. De redactie

Nadere informatie

Slachtoffers maken van hun leed geen show.

Slachtoffers maken van hun leed geen show. Slachtoffers maken van hun leed geen show. UITNODIGING UNIEKE DINNERSHOW TEN BATE VAN FONDS SLACHTOFFERHULP Het Twentse bedrijfsleven beleeft de Top in culinair en muzikaal genieten! Maar de opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Beste leden, ereleden, leden van verdienste en vrijwilligers, Black Light toernooi groot succes! Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019

Nadere informatie

Sale. Sale 879,- VAN DEN OEVER WONEN & SLAPEN BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS!

Sale. Sale 879,- VAN DEN OEVER WONEN & SLAPEN BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! krant 07 Van den Oever wonen en slapen VAN DEN OEVER WONEN & SLAPEN Eettafel Emporio In diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel Lela 80 x 95 cm In stof, zonder wielen vanaf 9,- 879,- Eetkamerstoel

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen.

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen. 02 03 Let s impress! Van Straaten is sinds 1918 hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding. Samen met onze partners brengen we wereldwijd merken tot leven. Innovatie, vakmanschap en

Nadere informatie

Alsjeopzoekbentnaareeneigenzinnige stoeldanhebjedienugevonden

Alsjeopzoekbentnaareeneigenzinnige stoeldanhebjedienugevonden Alsjeopzoekbentnaareeneigenzinnige stoeldanhebjedienugevonden Fauteuil Solano. Leuk, opvallend zitmeubel. Doet t prima single of met meerdere in de woonkamer. Bedekte of spannende kleuren in stof en leder.

Nadere informatie

full service - ontzorgen - verrassen - beleven

full service - ontzorgen - verrassen - beleven full service - ontzorgen - verrassen - beleven Verrassen Daar is het ons altijd om te doen. Bij zowel de organisatie of catering van een zakelijk of particulier evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE Dag bruidspaar, Hartelijk dank voor uw interesse in buitengewoon trouwen bij Feel Good TentEvent,

Nadere informatie

Passie voor Gastvrijheid. Gooische Catering Kobaltstraat 11c 1411 AM Naarden

Passie voor Gastvrijheid. Gooische Catering Kobaltstraat 11c 1411 AM Naarden Passie voor Gastvrijheid Gooische Catering Kobaltstraat 11c 1411 AM Naarden 035-678 27 91 Over Gooische Catering Gooische Catering is dé cateraar in het Gooi voor de organisatie van uw (bedrijfs-)feest,

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur Programma Ondernemen doen we Zo is hét televisieprogramma bij RTL7 voor en door de zakelijke markt. Vanuit onze studio spreekt presentator Jeroen Smits elke week met twee ondernemers. Middels human interest

Nadere informatie

De eerste gasten van deze middag: o.a. Tante-Hettie de Vries. En ja hoor..

De eerste gasten van deze middag: o.a. Tante-Hettie de Vries. En ja hoor.. Wanneer: Zondag 10 maart 2013 Lokatie: De Schakel, Groningen Band: Hot News De dag begon eigenlijk niet zo hoopvol. Sneeuw, glad, grillig en koud, koud, koud!! Niet echt uitnodigend om er uit te gaan.

Nadere informatie

Zalando case study e-commerce

Zalando case study e-commerce Zalando case study e-commerce Van fashion start-up tot e-tailer die de fashion e-commerce herdefinieert Zalando is het meest toonaangevende online modeplatform van Europa. Het bedrijf werd in 2008 opgericht

Nadere informatie

RBM tafelcollectie voor al uw wensen

RBM tafelcollectie voor al uw wensen RBM Tafels RBM tafelcollectie voor al uw wensen Is de ruimte bedoeld om in te werken, iets te creëren, om te loungen of te dineren? In deze brochure leest u alles over onze RBM tafel collectie die voor

Nadere informatie

Panya Putsathit, die MFB MeinFernbus GmbH in 2012 samen met Torben Greve in Berlijn oprichtte, over de start van MeinFernbus in Nederland:

Panya Putsathit, die MFB MeinFernbus GmbH in 2012 samen met Torben Greve in Berlijn oprichtte, over de start van MeinFernbus in Nederland: Oranje en groen: MeinFernbus komt naar Nederland! Op 5 juni 2014 start de eerste lijndienst van MeinFernbus vanuit Nederland - Haltes: Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Oberhausen, Essen, Dortmund en talrijke

Nadere informatie

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT -

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - 2019 - EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT! - HET EVENTOR TEAM - OLIVIER ORLANS KIM VAN VAERENBERGH Ook in 2019 staat Eventor weer garant voor een indrukwekkend programma met

Nadere informatie

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- Bad. Keuken parade. kamers BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- Bad. Keuken parade. kamers BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE krant 07 Carré Wonen en Slapen Eettafel Emporio In diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel Lela 80 x 95 cm In stof, zonder wielen vanaf 9,- 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN

Nadere informatie

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS!

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! krant 07 Schippers Meubelen Eettafel Emporio In diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel Lela 80 x 95 cm In stof, zonder wielen vanaf 9,- 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN Eetkamerstoel

Nadere informatie

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals!

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! Inhoud my-self 4-11 Zitoplossingen van professionals voor professionals. @Just 12-13 TakeOver 14-15 Al meer dan 40 jaar staat de mens, de zittende

Nadere informatie

Het idee: wipe out experience. klein oisterwijk outdoor. Outdoor terrein:

Het idee: wipe out experience. klein oisterwijk outdoor. Outdoor terrein: klein oisterwijk outdoor wipe out experience Een spectaculair wipe out programma voor 400 eerstejaars studenten met kleurrijke opblaasbare attracties en een waanzinnige pool party. Outdoor terrein: Horecagelegenheid:

Nadere informatie

WOONWENSEN STIJL! STOER MET. bij VARWIJK. Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart VANAF 529,- ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN. Bank Terence.

WOONWENSEN STIJL! STOER MET. bij VARWIJK. Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart VANAF 529,- ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN. Bank Terence. WOONWENSEN VOORJAAR 2017 bij VARWIJK Bank Terence VANAF 529,- Fauteuil Evans ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN GRATIS! STOER MET STIJL! Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart STOER DRESSOIR EEN BANK OM VERLIEFD OP

Nadere informatie

t h e c o l l e c t i o n

t h e c o l l e c t i o n the collection ANNEKE DEKKERS Thuis... Voor velen betekent thuis een sfeer van warmte, harmonie en intimiteit; het zijn begrippen die bij ons centraal staan. Met een ongeëvenaarde collectie schouwen die

Nadere informatie

Stralend middelpunt. Geberit Monolith

Stralend middelpunt. Geberit Monolith Stralend middelpunt. Voor mensen met oog voor detail. En iedereen die van mooi design houdt. Dus u wilt uw badkamer sprekender en frisser maken? Met de Geberit Monolith sanitair elementen hoeft u geen

Nadere informatie

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR TOT DE HELFT VAN DE PRIJS!

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR TOT DE HELFT VAN DE PRIJS! krant 07 Visser Meubelen Wonen en Slapen Eettafel Emporio In diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel Lela 80 x 95 cm In stof, zonder wielen vanaf 9,- 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT

Nadere informatie

afdruk a vrij. Datum: : oktober 2016 wedii praktische

afdruk a vrij. Datum: : oktober 2016 wedii praktische Thema: Nieuw product voorr inloopdouches Aanvullende informatie: Bewijsexemplaar gewenst oktober 2016 afdruk a vrij. Datum: : Fundo Integro: nieuw normconform compleetsysteem voor inloopdouches van wedii

Nadere informatie

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten Ontdek de plussen van Congres & evenement creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten 3 theaterzalen 3 foyers 8 break-out zalen ingangen 45 parkeerplaatsen

Nadere informatie

3. Hoeveel elftallen zitten er in 1 groep (poule)? 6. Als er in 1 groep (poel) 4 elftallen zitten? Hoeveel elftallen doen er dan in totaal mee?

3. Hoeveel elftallen zitten er in 1 groep (poule)? 6. Als er in 1 groep (poel) 4 elftallen zitten? Hoeveel elftallen doen er dan in totaal mee? REKENEN 1. Hoeveel spelers zitten er in 1 elftal? 2. Hoeveel spelers zitten er in 2 elftallen? 3. Hoeveel elftallen zitten er in 1 groep (poule)? 4. Hoeveel spelers zijn dit bij elkaar? 5. Hoeveel groepen

Nadere informatie

Stars for Europe Once Upon a Star

Stars for Europe Once Upon a Star Stars for Europe Once Upon a Star 2014 The Netherlands Once Upon a Star in Nederland Het thema is gefocust op drie sprookjes: Sneeuwwitje Roodkapje Doornroosje Persactiviteiten 2014 Onderzoek naar najaar-

Nadere informatie

WELKOM BIJ PURE-LINER!

WELKOM BIJ PURE-LINER! WELKOM BIJ PURE-LINER! Pure-liner biedt twee uniek varende evenementenlocaties voor (product)presentaties, bedrijfsfeesten, congressen & meetings, beurzen en publieksfeesten. De bijzondere architectuur

Nadere informatie

Sale. zomer 879,- OPRUIMING. 28, 29 en 30 juni tot 22:00 uur! Thuis in je huis bij. tmcwoonwinkels.nl. de mooiste woonwinkel.

Sale. zomer 879,- OPRUIMING. 28, 29 en 30 juni tot 22:00 uur! Thuis in je huis bij. tmcwoonwinkels.nl. de mooiste woonwinkel. krant 07 TMC Woonwinkels Eettafel Emporio In diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel Lela 80 x 95 cm In stof, zonder wielen vanaf 9,- 879,- zomer Onze jaarlijkse OPRUIMING Op alle uitlopende modellen

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Gastronomie-oplossingen

Gastronomie-oplossingen Gastronomie-oplossingen www.leiner.de SUNRAIN De regenbescherming voor uw omzet Deskundigen verwachten dat met professioneel georganiseerde buitenactiviteiten tot 30 % meer omzet kan worden behaald. En

Nadere informatie

Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt

Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt Lusht. Heeft u een buurtfeest, een barbecue of een familiebrunch? Of organiseert u een bedrijfsevenement, personeelsfeest of een bruiloft? Lusht heeft

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

Zakendoen in Duitsland. Informatie over de voedingsmiddelensector

Zakendoen in Duitsland. Informatie over de voedingsmiddelensector Zakendoen in Duitsland Informatie over de voedingsmiddelensector Waarom zakendoen in Duitsland? Op agrogebied is en blijft Duitsland de belangrijkste handelspartner van Nederland: meer dan een kwart (ruim

Nadere informatie

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN ALS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS Vanaf nu creëert u in een handomdraai de juiste sfeer voor iedere gelegenheid en ieder feest. Evolin is een revolutionair nieuw materiaal

Nadere informatie

Met enthousiasme op weg naar succes! Uw eerste stappen bij JAFRA

Met enthousiasme op weg naar succes! Uw eerste stappen bij JAFRA Met enthousiasme op weg naar succes! Uw eerste stappen bij JAFRA JAFRA STARTPROGRAMMA voor nieuwe Consulenten JAFRA STARTPROGRAMM 1 JAFRA wij maken u graag enthousiast! Het kopen van cosmetica is een zaak

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Chemische industrie in Duitsland

Chemische industrie in Duitsland Chemische industrie in Duitsland 1. Actuele situatie van de chemische industrie in Duitsland In vergelijking met het vorige kwartaal steeg de productie in het derde kwartaal van 2012 met 1,5 procent, terwijl

Nadere informatie

ATLAS Wholesale Europe. Infomeeting voor Belux dealers. Bornem, donderdag 24 februari 2011

ATLAS Wholesale Europe. Infomeeting voor Belux dealers. Bornem, donderdag 24 februari 2011 . Infomeeting voor Belux dealers Bornem, donderdag 24 februari 2011 Pagina 2 ATLAS. Agenda 08:30 Ontvangst/Ontbijt 09:00 Inleiding en agenda 09:30 Wat is ATLAS/ ADF? 12:00-11:15 Pauze 11:15 Wat is ATLAS/

Nadere informatie

HOSPITALITY & SPONSORING

HOSPITALITY & SPONSORING HOSPITALITY & SPONSORING >5 T/M 8 MEI 26 girogelderland.nl 1 WELKOM BIJ DE GIRO GELDERLAND PROGRAMMA 26 GIRO GELDERLAND In mei 26 kleurt Gelderland een week lang roze. Met de start van de Giro d Italia

Nadere informatie

Haar Advies Centrum INHOUDSOPGAVE PAG. 1: INHOUDSOPGAVE PAG. 2: HOME, OVER ONS PAG. 3: WERKWIJZE PAG. 4: PRODUCTEN PAG. 5: KOSTEN, CONTACT

Haar Advies Centrum INHOUDSOPGAVE PAG. 1: INHOUDSOPGAVE PAG. 2: HOME, OVER ONS PAG. 3: WERKWIJZE PAG. 4: PRODUCTEN PAG. 5: KOSTEN, CONTACT INHOUDSOPGAVE PAG. 1: INHOUDSOPGAVE PAG. 2: HOME, OVER ONS PAG. 3: WERKWIJZE PAG. 4: PRODUCTEN PAG. 5: KOSTEN, CONTACT 1 HOME U bent uniek, net als uw haar. U laat aan uw omgeving zien wie u bent en hoe

Nadere informatie

gasterie Lieve Hemel dichtbij

gasterie Lieve Hemel dichtbij gasterie Lieve Hemel dichtbij LIEVE HEMEL DICHTBIJ Wandelen in deze prachtige omgeving doet goed. Ik rust even uit op een bankje in het groen en mijmer hoe mooi het leven hier is. Niet meer denken aan

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton

Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton Verner Panton behoort tot de vormgevers die op doorslaggevende wijze hun stempel hebben gedrukt op de ontwikkeling van het design in de jaren zestig en zeventig.

Nadere informatie

betaalbaar DESIGN Designstoel JAX in 4 kleuren GRATIS NEW Tafel GARDA 190 x 100 cm zie pag. 6-7 NEW design DEALS collection

betaalbaar DESIGN Designstoel JAX in 4 kleuren GRATIS NEW Tafel GARDA 190 x 100 cm zie pag. 6-7 NEW design DEALS collection betaalbaar DESIGN Designstoel JAX in 4 kleuren 5 + 1 GRATIS 149 Tafel GARDA 190 x 100 cm 1.099 zie pag. 6-7 collection & design DEALS 01 TV-dressoir 180 cm 699 629 150 cm 599 539 Kussens al vanaf 14, 99

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

ZAKENDOEN IN (ZUID-)DUITSLAND. Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer

ZAKENDOEN IN (ZUID-)DUITSLAND. Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer ZAKENDOEN IN (ZUID-)DUITSLAND Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer Zaanstad, 28 oktober 2016 Duits-Nederlandse Handelskamer (1/3) Ca. 40 medewerkers, allen drietalig (NL/DE/GB) One-stop-shop voor

Nadere informatie

VERGADERARRANGEMENT. Kapel aan Zee

VERGADERARRANGEMENT. Kapel aan Zee VERGADERARRANGEMENT Kapel aan Zee Pagina 1 Vergaderen in de Kapel aan Zee Met veel plezier bieden wij hierbij ons vergaderarrangement in Kapel aan Zee aan. Deze bijzondere locatie zal alle deelnemers van

Nadere informatie

Sponsorbrochure. T:

Sponsorbrochure.  T: Sponsorbrochure info@curacaoculinair.com www.curacaoculinair.com T: +599 9521 8956 GEACHTE FIJNPROEVER, Anouk de Raaf Het eerste weekend van april in 2018 vindt Curaçao Culinair voor de derde keer plaats.

Nadere informatie

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM WELKOM IN DE GRANDSTAND! Voor u ligt het banquetmanual van de Grandstand. Deze moderne locatie, gelegen aan de rand van het prachtige Kralingse Bos, heeft

Nadere informatie

2

2 BARNUM EVENT Barnum Event bestaat reeds meer dan 10 jaar. De ervaring en de uitzonderlijke producten van deze onderneming zorgen ervoor dat uw recepties een unieke gebeurtenis worden. Barnum Event heeft

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private, gastronomische restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief

Nadere informatie

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven work%space%for%professionals% werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven Igluu Eindhoven work%space%for%professionals% een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie! professionele

Nadere informatie