BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM"

Transcriptie

1 BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM

2 WELKOM IN DE GRANDSTAND! Voor u ligt het banquetmanual van de Grandstand. Deze moderne locatie, gelegen aan de rand van het prachtige Kralingse Bos, heeft voor iedere gelegenheid een passende ruimte! Bent u op zoek naar een moderne locatie voor uw evenement? Dan bent u bij de Grandstand aan het juiste adres! De evenementen die hier plaats vinden, lopen uiteen van vergaderingen en bedrijfspresentaties tot recepties, bedrijfsfeesten en mooie diners. De Grandstand beschikt over diverse ruimtes gelegen op de eerste en tweede etage van het gebouw, die voor verschillende gelegenheden van 8 tot 400 personen kunnen worden gebruikt. Ook voor meerdaagse bijeenkomsten kunnen wij u van dienst zijn. Wij hopen u, met behulp van deze manual, te informeren over de vele mogelijkheden die de Grandstand te bieden heeft. De Grandstand is gelegen nabij de A16 en de A20. Er is volop gratis parkeergelegenheid. Graag nodigen wij u uit voor een nadere kennismaking met deze mooie locatie. U kunt ons bereiken op telefoonnummer : of per mail info@ grandstandrotterdam.nl. De Grandstand is onderdeel van de Hippische Alliantie Rotterdam (HAR). De HAR is de overkoepelende organisatie waarin o.a. het CHIO Rotterdam (topsport), de Rotterdamsche Manège (talentontwikkeling en breedtesport) en de Hazelaar (aangepast sporten) samenwerken. Grandstand Rotterdam Kralingseweg CG ROTTERDAM T :

3 GRANDSTAND De Grandstand, gebouwd in 2011, is een multifunctioneel gebouw op het terrein van het CHIO Rotterdam en de Rotterdamsche Manège. Het is een combinatie van hospitality ruimtes, restaurant, tribune, stallen en kantoor. De locatie, naast het drukst bezochte recreatiegebied van Rotterdam (Kralingse Bos), vroeg om een ingetogen vormgeving. Ondanks de grootte van het gebouw heeft het een ondergeschikte rol ten opzichte van de omgeving. Het beeld van het nieuwe gebouw wordt bepaald door het grote, houten, overkragende, fl auw hellende dak boven de tribune. Het gebouw heeft veel glas dat voor licht, ruimte en transparantie zorgt. Om naast de oude bebouwing niet te veel op te vallen, is de schaal beperkt gebleven en blijft de Bosrand domineren. Het materiaal- en kleurgebruik is afgestemd op het naastgelegen complex, een rijksmonument uit 1937 dat is ontworpen door Willem van Tijen.

4 MAISON VAN DEN BOER IN DE GRANDSTAND Maison van den Boer is hoofdcateraar van de Grandstand voor alle ontvangsten. De Grandstand is een uitstekende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Op iedere gewenste dag* verzorgt Maison van den Boer de catering voor diverse ontvangsten van uiteenlopende opdrachtgevers. De cateringmedewerkers geven een culinaire invulling aan uw bedrijfspresentatie, workshop, receptie, vergadering, bedrijfsfeest, rondleiding, diner en nog veel meer. Maison van den Boer is tevens de vaste culinaire partner tijdens het CHIO Rotterdam, wat ieder jaar plaatsvindt op het terrein van de Rotterdamsche Manège. Naast Maison van den Boer kunt u ook gebruikmaken van de diensten van de cateraar van de Rotterdamse Manége: Ron Koebrugge. * tijdens het CHIO Rotterdam gelden er speciale arrangementen, welke specifi ek voor het evenement worden samengesteld.

5 CAPACITEIT VAN DE HOSPITALITY RUIMTES Ruimte Restaurant Schoufour Skybox Skyboxen vleugel 1 Skyboxen vleugel 2 Aantal personen Tot 100 personen Tot 50 personen Tot 150 personen Tot 300 personen

6 RESTAURANT SCHOUFOUR Op de eerste etage van de Grandstand bevindt zich Restaurant Schoufour. Tijdens het CHIO een begrip in Rotterdam. Dit restaurant is vernoemd naar de wijlen erevoorzitter van het CHIO Rotterdam Jacques Schoufour. Gedurende het jaar kan deze ruimte naar wens worden ingericht voor intieme diners, borrels en recepties. Vanuit de open keuken verzorgt Maison van den Boer de culinaire invulling voor uw gasten.

7 SKYBOXEN De tweede etage kent 7 skyboxen en de ruimtes zijn in diverse samenstellingen te gebruiken. Elke skybox is circa 50 m2. Twee, drie of vier geschakelde skyboxen zijn groot genoeg voor een receptie tot 300 personen. De skyboxen ogen ruim, fris en open en aan weerszijden heeft u contact met buiten. Het Kralingse Bos en de paarden geven u een gevoel van midden in de natuur en toch in de stad.

8 INRICHTING HOSPITALITY RUIMTES Restaurant Schoufour is een sfeervol ingerichte ruimte met natuurlijke materialen. In het midden van de ruimte staat een robuuste bar met halfhoge statafels. Daaromheen staat een mooie dineropstelling. De Rotterdam Room kenmerkt zich door de robuuste tafel met comfortabele fauteuils en een prettige lounge. De skyboxen kunnen naar wens worden ingericht. Standaard zijn deze ingericht met een vergaderopstelling van moderne tafels en stoelen. De kleurrijke carpetten stralen een warm gevoel uit. Naar wens zijn de ruimtes verder aan te kleden met groen- en bloemdecoratie. FACILITEITEN De hospitalityverdiepingen van de Grandstand beschikken over WiFi waardoor u draadloos gebruik kunt maken van internet. Audiovisuele middelen De Grandstand is voorzien van AV-apparatuur en alle gewenste technische faciliteiten om u optimaal te ondersteunen. Het volledige scala aan audiovisuele middelen verzorgen wij graag voor u op basis van uw wensen.

9 EERSTE VERDIEPING Trap Keuken Restaurant Schoufour Trap Toiletten Trap Lift Terras Tribune TWEEDE VERDIEPING Vleugel #1 Vleugel #2 Trap Toiletten Restaurant Schoufour Trap Toiletten Trap Lift Skybox #1 Skybox #2 Skybox #3 Skybox #4 Skybox #5 Skybox #6 Skybox #7 Rotterdam Room Terras HUURPRIJZEN LOCATIE- EN BASISKOSTEN, PER DAGDEEL (MAX. 10 UUR) Locatiehuur, volledige locatie 2.950,00 Skyboxen vleugel 2 (box 4, 5, 6 en 7) 1.750,00 Skyboxen vleugel 1 (box 1, 2 en 3) 1.250,00 Skybox, per individuele box 550,00 Restaurant Schoufour 1.000,00 LOCATIE- EN BASISKOSTEN, PER DAGDEEL (MAX. 5 UUR) Locatiehuur, volledige locatie 1.950,00 Skyboxen vleugel 2 (box 4, 5, 6 en 7) 1.200,00 Skyboxen vleugel 1 (box 1, 2 en 3) 850,00 Skybox, per individuele box 400,00 Restaurant Schoufour 750,00 Opbouwdagen, 50% van de daghuur, bedragen incl. eindschoonmaak

10 VERGADERARRANGEMENTEN Bij de Grandstand zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van catering mogelijk. Graag voorziet onze huiscateraar Maison van den Boer u van een prijsindicatie voor de verzorging van uw vergadering, congres, receptie, diner of feest. Voor gezelschappen tot 50 personen kunt u ook gebruik maken van de cateraar van de Rotterdamsche Manège; Ron Koebrugge. Onze accountmanagers geven u graag advies over de mogelijkheden.

11 EVENT OP MAAT Heeft u een congres, bedrijfsfeest, receptie of jubileum? Dankzij de inspirerende omgeving, de vele mogelijkheden van de Grandstand en de service en fl exibiliteit van onze medewerkers weet u één ding zeker: uw gasten zullen zich de bijeenkomst nog lang herinneren. Wij verzorgen maatwerk. U kunt kiezen uit diverse ruimtes in verschillende soorten en maten, voor gezelschappen van 8 tot 400 personen. We gaan in gesprek over het totale pakket: van aankleding tot entertainment en van audiovisuele ondersteuning tot culinaire wensen. Wij denken met u mee, ontzorgen u en staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Samen met u en uw gasten maken we een succes van uw bijeenkomst! Grandstand Rotterdam Kralingseweg CG ROTTERDAM T : info@grandstandrotterdam.nl WILT U MEER DAN EEN STANDAARD BIJEENKOMST? Ook dan denken we graag met u mee! Speciaal voor u, uw gasten en/of collega s kunnen we uiteenlopende en originele activiteiten samenstellen, zoals o.a. een hippische clinic, een themafeest of een inspirerende lezing.

12 PARTNERS Partners in de Grandstand zijn onder andere: Heineken, Moët & Chandon en de Heeren van de Wijn. A16 A20 Boszoom Afrit 26 Kralingen Kralingseweg BEREIKBAARHEID Jacques Dutilhweg Vanaf A20: U houdt afrit Kralingen (nummer 26) aan. Onder aan de afrit gaat u rechtsaf. Bij de volgende stoplichten op de t-splitsing gaat u naar rechts de Kralingse Zoom op. Bij de volgende verkeerslichten naar links de Kralingseweg op. Na 500 meter rechtsaf de Beatrixlaan op. Direct links liggen de Rotterdamsche Manège en de Grandstand. Vanaf A15/A16: U houdt afrit Kralingen (nummer 26) aan. Onder aan de afrit gaat u linksaf. Bij de volgende stoplichten op de t-splitsing gaat u naar rechts de Kralingse Zoom op. Bij de volgende verkeerslichten naar links de Kralingseweg op. Na 500 meter rechtsaf de Beatrixlaan op. Direct links liggen de Rotterdamsche Manège en de Grandstand. Grandstand Rotterdam Kralingseweg CG ROTTERDAM T : Kralingse Zoom M Kralingse Zoom Metrostation A16 Afrit 26 Kralingen A15/A16

Uw evenement in EYE. Brochure 2017

Uw evenement in EYE. Brochure 2017 Uw evenement in EYE Brochure 2017 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE, het

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Conferentiecentrum. Het Aluminium Centrum; een inspiratiebron voor uw bijeenkomst

Conferentiecentrum. Het Aluminium Centrum; een inspiratiebron voor uw bijeenkomst Conferentiecentrum Het Aluminium Centrum; een inspiratiebron voor uw bijeenkomst Aluminium bos De bijzondere architectuur en vernieuwende technologie geven het gebouw een bijzonder karakter. Het pand vervult

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern!

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern! 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Het beste van beide tijden Een mix van modern en authentiek In 1931 opende s-hertogenbosch het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland.

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN

VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN VERGADERRUIMTES TRAININGSZALEN CONGRESZAAL FLEXPLEKKEN CONGRES ORGANISEREN IN MIDDEN NEDERLAND? Wilt u een congres of een evenement voor max 200 personen organiseren om met klanten of zakelijke relaties

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer Zaalverhuur Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer 3 Zaalverhuur PBLQ heeft prachtige zalen te huur voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen en workshops.

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ARNHEM V1.0 PATHÉ ARNHEM Pathé Arnhem is een modern theater in het centrum van Arnhem dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

Ruimte huren in Rozet

Ruimte huren in Rozet Ruimte huren in Rozet Rozet biedt alle mogelijkheden om uw vergadering, congres, lezing, presentatie, receptie of feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. Rozet heeft uitstraling en de ruimtes

Nadere informatie

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF HOSPITALITY 2 www.duurzaamheidsfabriek.nl Hospitality map DZHF 3 Inhoudsopgave WELKOM 3 ZALEN Energia Innovare Creativia Plenair Marritimo & Technica FACILITEITEN Catering PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2015-2016

Uw evenement in EYE. Brochure 2015-2016 Uw evenement in EYE Brochure 2015-2016 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE,

Nadere informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. zakelijk Bij de Agnietenberg kunt u zakelijk goed vertoeven, van een intiem diner tot een effectieve vergadering en van een ontspannen lunch tot een bruisend personeelsfeest. Wij verwelkomen u graag! Gelegen

Nadere informatie

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef Welkom in Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid inhoud begane grond restaurant 3 Daily Grill & Bistro Dutch Seafood Corner 184 zitplaatsen, ontbijt, lunch en diner overdekt Terras VAN ZUID 4 250 zit/staplaatsen

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

PATHÉ GRONINGEN V1.0

PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN Pathé Groningen is een modern theater in het bruisende centrum van Groningen. Het theater heeft 9 zalen verspreid over 4 verdiepingen, met een capaciteit variërend

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY!

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! WELKOM Een modern kantoorcomplex met high-end vergader- & evenementen accommodatie. Op veler verzoek zijn de boardrooms en lounges nu ook voor externe gasten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF HOSPITALITY 2 www.duurzaamheidsfabriek.nl Hospitality map DZHF 3 Inhoudsopgave WELKOM 3 ZALEN Energia Innovare Creativita Plenair Marritimo & Technica FACILITEITEN Catering PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT

Nadere informatie

Uw activiteit bij Het Turfschip. Verrassend veelzijdig

Uw activiteit bij Het Turfschip. Verrassend veelzijdig Uw activiteit bij Het Turfschip Het Turfschip biedt alle ruimte en mogelijkheden voor een activiteit voor uw bedrijf of om in alle rust te vergaderen. Van een professionele bedrijfspresentatie tot een

Nadere informatie

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN DUKDALF Restaurant THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Telefoon: 0418 674195 info@restaurantdukdalf.nl www.restaurantdukdalf.nl

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara. Informatie 2012 Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.nl Zakelijke meetings Beschrijving van de vergaderruimtes:

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm.

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm. VERHUURBROCHURE Theater De Storm www.theaterdestorm.nl WELKOM In het hart van de Achterhoek, bevindt zich ons gastvrije theater. De veelzijdigheid van onze ruimtes, expertise van onze medewerkers, gezellige

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2017

Uw evenement in EYE. Brochure 2017 Uw evenement in EYE Brochure 2017 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE, het

Nadere informatie

LOCATIES TE HUUR AMSTERDAM

LOCATIES TE HUUR AMSTERDAM Stedelijk Museum LOCATIES TE HUUR Dan Flavin, untitled (to Piet Mondrian through his preferred colors, red, yellow and blue) en untitled (to Piet Mondrian who lacked green) 2, 1986. 2013 Stephen Flavin/Artists

Nadere informatie

Landgoed Zonnestraal

Landgoed Zonnestraal Landgoed Zonnestraal Congrescentrum Wij ontvangen u en uw gasten graag op onze unieke locatie in het oude hoofdgebouw van Zonnestraal (architect Duiker) in een omgeving van licht, lucht en transparantie.

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

AMBIANCE AMBIANCE. workshop. evenement. bedrijfsfeest ZAKELIJKE EVENEMENTEN, MAAR DAN ANDERS

AMBIANCE AMBIANCE. workshop. evenement. bedrijfsfeest ZAKELIJKE EVENEMENTEN, MAAR DAN ANDERS business as unusual workshop Een bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement is pas echt geslaagd als alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd en ook de locatie bijdraagt aan het creëren van de juiste

Nadere informatie

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement Banquetingmap WWW.ARTHOTELROTTERDAM.COM Geachte Gast, Graag willen wij het Art/Woonhotel Rotterdam aan u voorstellen. Het hotel is gevestigd in het imposante gebouw Queen of the South naast de Maashaven.

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten bij Kasteel Doenrade

Zakelijke bijeenkomsten bij Kasteel Doenrade Zakelijke bijeenkomsten bij Kasteel Doenrade Verscholen in een groen dal en omgeven door landerijen en bossen ligt het bijzondere Kasteel Doenrade. Dit unieke rijksmonument is gebouwd in de 12 e eeuw en

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten bij Kasteel Doenrade

Zakelijke bijeenkomsten bij Kasteel Doenrade Zakelijke bijeenkomsten bij Kasteel Doenrade Verscholen in een groen dal en omgeven door landerijen en bossen ligt het bijzondere Kasteel Doenrade. Dit unieke rijksmonument is gebouwd in de 12 e eeuw en

Nadere informatie

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin inspiratie brochure Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin fine dining Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde

Nadere informatie

Brochure vergaderen. Unieke vergaderlocatie. Skybox met koeien uitzicht. Boerderij. Multifunctionele zalen. Centraal gelegen

Brochure vergaderen. Unieke vergaderlocatie. Skybox met koeien uitzicht. Boerderij. Multifunctionele zalen. Centraal gelegen Unieke vergaderlocatie Skybox met koeien uitzicht Boerderij Brochure vergaderen In 2018 is een unieke vergaderlocatie in Dorst opgeleverd; vergaderen op een boerderij met skybox uitzicht over de koeien.

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE LOCATIE VIS À VIS

ALGEMENE INFORMATIE LOCATIE VIS À VIS Een inspirerende locatie met eindeloze mogelijkheden vlakbij Amsterdam: dat is het terrein van Theatergezelschap Vis à Vis. Deze bijzondere plek in Almere trekt ieder jaar veel liefhebbers van openlucht

Nadere informatie

KAZERNESTRAAT 3D-CAFÉ KADASTER-ZAAL AUDITORIUM

KAZERNESTRAAT 3D-CAFÉ KADASTER-ZAAL AUDITORIUM GeoZalen Het 3,5 hectare grote forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een groot contrast tussen oude charme en innovatieve geotechnieken. GeoFort biedt u de keuze uit een combinatie van

Nadere informatie

Koffiecorners Health & Wellness - Spa; behandelingen, Hamman & Saun. Gratis parkeergelegenheid LANDGOED DUINLUST INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST.

Koffiecorners Health & Wellness - Spa; behandelingen, Hamman & Saun. Gratis parkeergelegenheid LANDGOED DUINLUST INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST. LANDGOED DUINLUST DUINLUSTWEG 16 2051 AA OVERVEEN T. 023 5100651 F. 023 5100650 INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST.COM LAND NDGO GOED DUI NLUST IN HET KOR T Prachti ge natuur aansluitend op Middenduin Stijlkame

Nadere informatie

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig!

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst is een luxe 4 sterren hotel en beschikt over 78 hotelkamers, waaronder 15 deluxe kamers en suites. Daarnaast heeft Parkhotel de beschikking over 12

Nadere informatie

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS EEN SFEERVOLLE LOCATIE - EEN DYNAMISCH TEAM Het team van Kasteel Tivoli heet u van harte welkom! Een jong en dynamisch team staat te uwer beschikking

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Ammersoyen Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/ammersoyen Ontvang uw gasten eens op deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen

Nadere informatie

INSPIRERENDE OMGEVING OOG VOOR DETAIL

INSPIRERENDE OMGEVING OOG VOOR DETAIL HISTORISCH KADER Een diner in een exclusieve, historische sfeer? Een vergadering in een 16de-eeuws kader mét moderne voorzieningen? Het stadhuis van Antwerpen, dat dit jaar zijn 450e verjaardag viert,

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

Iets te vieren? Ruimtes

Iets te vieren? Ruimtes Iets te vieren? Een jubileum, verjaardag, partij of iets bijzonders te vieren? De Boerderij Huizen biedt een sfeervol decor waarin uw feest een onvergetelijke herinnering zal worden. In het hart van het

Nadere informatie

Uw activiteit bij Het Turfschip. Verrassend veelzijdig

Uw activiteit bij Het Turfschip. Verrassend veelzijdig Uw activiteit bij Het Turfschip Het Turfschip biedt alle ruimte en mogelijkheden voor een activiteit voor uw bedrijf of om in alle rust te vergaderen. Van een professionele bedrijfspresentatie tot een

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl

zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl De startbaan voor uw evenement! Congressen, evenementen, brainstormsessies, workshops, familiefeesten, vergaderingen en bedrijfsuitjes. Allemaal Business

Nadere informatie

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn.

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Maar liefst vijftig geklimatiseerde wijnkelders waar u uw eigen collectie wijn samenstelt en waar

Nadere informatie

Event- en congrescentrum

Event- en congrescentrum Event- en congrescentrum CONGRESSEN VERGADEREN BEDRIJFSFEESTEN EVENTS Overzicht faciliteiten: Van indrukwekkend groots tot kleinschalig intiem! Onderstaande overzicht is een greep uit de diverse locaties

Nadere informatie

VERGADERARRANGEMENT. Kapel aan Zee

VERGADERARRANGEMENT. Kapel aan Zee VERGADERARRANGEMENT Kapel aan Zee Pagina 1 Vergaderen in de Kapel aan Zee Met veel plezier bieden wij hierbij ons vergaderarrangement in Kapel aan Zee aan. Deze bijzondere locatie zal alle deelnemers van

Nadere informatie

KASTEEL TIVOLI by SISERA

KASTEEL TIVOLI by SISERA D e i d e a l e l o c a t i e v o o r u w p r i v é & b u s i n e s s e v e n t s E e n s f e e r v o l l e l o c a t i e - e e n d y n a m i s c h t e a m KASTEEL TIVOLI Het team van Kasteel Tivoli heet

Nadere informatie

LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede Inspirerende congres- & evenementenlocatie WELKOM LOCATIES Welkom in Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een indrukwekkend theater én inspirerende

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam VERGADERRUIMTES De Rozenhof is te huur als sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, trainingssessies of retreats. Met én zonder dagvoorzitter,

Nadere informatie

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor Varende eventlocaties met een steeds veranderend decor Van bruisende feesten... Met de veelzijdige vloot van Spido is er vrijwel voor elk gezelschap een passend schip. De luxe passagiersschepen zijn geschikt

Nadere informatie

Hotel Emmeloord. Informatie Zakelijk

Hotel Emmeloord. Informatie Zakelijk Hotel Emmeloord Informatie Zakelijk Algemene informatie Geachte gast, Deze informatiebrochure geeft u een indruk van de mogelijkheden die Van der Valk Hotel Emmeloord biedt op het gebied van vergaderingen,

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten

Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Soms vindt u het zinvol een zakelijke bijeenkomst in een informele omgeving te organiseren, maar dan wel in een entourage die bij uw onderneming past. Denkt u in zo n geval eens

Nadere informatie

SOCULINAIR SOBUSINESS EVENTS SOZALEN SOVERGA ATERING SOJUBILEA SOBORREL SOPRIVATE DINING SO

SOCULINAIR SOBUSINESS EVENTS SOZALEN SOVERGA ATERING SOJUBILEA SOBORREL SOPRIVATE DINING SO SOCULINAIR SOBUSINESS EVENTS SOZALEN SOVERGA ATERING SOJUBILEA SOBORREL SOPRIVATE DINING SO EN SOFAMILIE SOCIËTEIT VEREENIGING HAARLEM SOVE EPTIES SOLEZINGEN SOPRESENTATIES SOCATERING S OVERGADERLOCATIE

Nadere informatie

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar TELSTAR de witte leeuwen Horeca prospectus concept & vormgeving: colorscan BV, Voorhout - www.colorscan.nl drukwerk: Drukkerij Van Hoesel, Heemskerk foto s: Pieter Hoogeveen w i t t e l e e u w e n k o

Nadere informatie

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals:

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals: WELCOME Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme eventlocatie bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten.

Nadere informatie

Toplocatie met inspirerende theaterambiance

Toplocatie met inspirerende theaterambiance Welkom Toplocatie met inspirerende theaterambiance Centraal gelegen in Nederland Orpheus: hèt podium voor uw evenement! Orpheus is niet zomaar een theater. Orpheus, gelegen in Apeldoorn, is ook de meest

Nadere informatie

Sporten. Evenementen. Vergaderen

Sporten. Evenementen. Vergaderen Sporten Evenementen Vergaderen SPORTEN Welkom Vergaderen op de middenstip van de topsporthal, relatiebeheer in de businesslounge of zaken combineren met ontspanning. Topsportcentrum Almere is het multifunctionele

Nadere informatie

zaalverhuur Prinsenkwartier

zaalverhuur Prinsenkwartier zaalverhuur Prinsenkwartier Het Prinsenkwartier Het Prinsenkwartier is dé natuurlijke plek waar kunst, kennis, design, technologie, innovatie en cultuurgeschiedenis op uiteenlopende en onorthodoxe wijze

Nadere informatie

Pulsar Locatieverhuur

Pulsar Locatieverhuur Pulsar Locatieverhuur Gastvrijheid voor groepen en arrangementen Pulsar Locatieverhuur is hét adres wanneer je als trainer of team natuur, rust en een persoonlijke benadering zoekt. Als opleidingscentrum

Nadere informatie

GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop!

GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop! GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop! Het 3,5 hectare grote forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een groot contrast tussen het oude forteiland

Nadere informatie

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink!

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink! Geachte gast, Graag heten wij u van harte welkom bij en! Zowel als zijn beide gelegen aan de Brink van Dwingeloo, het groenste dorp van Europa, temidden van het Nationale Park van Drenthe en bieden een

Nadere informatie

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE in hartje Brabant ANTON PIECKPLEIN 2-5171 CV KAATSHEUVEL TEL. +31 (0) 416 205000 WELKOM@BIJANTON.NL BIJANTON.NL WELKOM BIJ HET KLAVIER Het Klavier is een uniek

Nadere informatie

FELIX IN DE STEIGERS uw laatste kans bijzondere ambiance magie van Felix SALES & EVENTS

FELIX IN DE STEIGERS uw laatste kans bijzondere ambiance magie van Felix SALES & EVENTS LOCATIEBOEK FELIX IN DE STEIGERS gaat van start! Tot en met eind 2016 is er de unieke mogelijkheid om in het bijzondere oude grachtenpaleis Felix MeriPs uw evenement te organiseren. FELIX IN DE STEIGERS

Nadere informatie