Grote finale van het ESC in Düsseldorf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Grote finale van het ESC in Düsseldorf"

Transcriptie

1 Juni 2011 Nr. 6 Pagina 1 Grote finale van het ESC in Düsseldorf Snake - de schitterende lounges Helaas hebben de 3 J s de grote finale van de Eurovision Song Contest in Düsseldorf niet gehaald. Desondanks was het een indrukwekkende show met verrassende winnaars. Op de grote aftershowparty in de Rheinterrassen vierden de prominente gasten van de ESC tot in de kleine uurtjes. Ook het team van Party Rent Düsseldorf/Köln leverde een belangrijke bijdrage aan deze geslaagde show. In samenwerking met Uniplan GmbH & Co. KG zorgde het Party Rent-team voor een sfeervolle ambiance met haar moderne meubilair. De televisie-uitzending van dit Eurovisie Songfestival kende enorm hoge kijkcijfers, de laatste keer dat Duitsland belast was met de totale organisatie was dan ook al weer 30 jaar geleden. Niet alleen de ARD was tevreden, ook Simon Stahl van Uniplan (Director Office Hamburg) was uitermate enthousiast: Wij willen het hele Party Rent-Team nogmaals hartelijk danken voor de zeer goede samenwerking tijdens de voorbereiding en de operatieve ondersteuning in het kader van de ESC-After-Show-Party Wij hebben ronduit positieve feedback gekregen van onze opdrachtgever en we mogen stellen dat we van een volledig geslaagd evenement kunnen spreken. Ook u en uw team hebben een grote bijdrage aan het vlekkeloze verloop geleverd! We verheugen ons nu al op een volgende evenement en een nieuwe samenwerking met Party Rent. Loungekussens van velours-stof Voor het Party Rent lounge-meubilair zijn er per direct bijpassende kussens beschikbaar. Deze hebben een formaat van 45x45cm en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kunnen kleurrijke accenten worden aangebracht en krijgt uw fraai ingerichte lounge nog meer cachet. NIEUW: Vazen met LED-verlichting Deze vazen zijn nu ook met LED-verlichting verkrijgbaar en werken op accu s (en hebben dus geen vast snoer meer!). Net zoals de statafels met LED-verlichting worden de vazen bediend middels een draadloze afstandsbediening. Verschillende kleurcombinaties kunnen worden gemaakt voor uiteenlopende kleurscenario s tijdens events. feestelijke ambiance in de open lucht Koppelstuk voor stoel Nancy Voor de designerstoel Nancy zijn nieuwe koppelstukjes beschikbaar. Zo zijn deze stoelen nu ook geschikt voor bijvoorbeeld een plenaire opstelling.

2 Juni 2011 Nr. 6 Pagina 2 Event in Disneyland Parijs Team Party Rent Scandinavia van boven naar beneden: Anders Osbeck, 42 jaar, directeur Robin Karlsson, 24 jaar, transport Niklas Nordquist, 34 jaar, hoofd logistiek Sabine Laurén, 24 jaar, sales Buffetten met led-verlichting zorgen voor een sprookjesachtige sfeer Wist u eigenlijk al dat de vestiging van Party Rent Parijs slechts 1,5 km van Euro-Disneyland af ligt? Derhalve hadden de drie vrachtwagens, met een laadvolume van in totaal 150 m³, niet veel tijd nodig om het event-equipment, besteld door het beroemde Parijse organisatiebureau Communication Media Partner, bij het in Disneyland liggende Hotel New York af te leveren. De supermarktketen Carrefour vierde in dit meest gerenommeerde hotel van Disneyland met ca. 750 gasten een groots evenement. CMP-projectleider Anouschka Thevenet en haar team waren enthousiast over het door Party Rent ontwikkelde eventconcept en concludeerde: Wij hadden het voorrecht om een evenement te mogen organiseren waarin, voor de Parijse markt, uitzonderlijk meubilair werd ingezet. Dankzij de juiste partnerkeuze was niet alleen ons eigen team tevreden, maar ook de 750 gasten waren onder de indruk en beleefden in een indrukwekkende ambiance een geslaagd evenement. Alle leden van het Parijse Party Rent team bedanken hierbij nogmaals CMP voor het in hen gestelde vertrouwen en de perfecte samenwerking. Chauffeur voor Party Rent Berlin Zoals reeds vermeld heeft Party Rent Berlin haar wagenpark uitgebreid met een Mercedes Benz Actros De hierdoor ontstane vacature werd door Firat Kovan ingevuld, die in het bezit is van alle rijbewijzen. Voor u als klant betekent dit: meer flexibiliteit, ook voor bestellingen die op korte termijn moeten worden uitgeleverd. Interessant samenspel tussen zwart en wit de stoel Berlin Constante kwaliteit De Party Rent-centrale in Bocholt heeft een nieuwe spuitcabine in gebruik genomen. Daarmee kan het gebruikte huurmateriaal sneller en kwalitatief beter worden behandeld, waardoor deze items voor een volgend - reeds gepland - evenement weer kunnen worden ingezet.

3 Juni 2011 Nr. 6 Pagina 3 Onthulling van de nieuwe Mercedes-Benz SLK Großer Preis des Mittelstandes 2011 Exclusieve ambiance voor exclusieve voertuigen Voor een select publiek werd in het Mercedes-Benz-Customer-Center, nog voor de officiële marktintroductie, de nieuwe SLK onthuld. Voor deze unieke gelegenheid was ook Party Rent Bremen uitgenodigd. Dit team leverde allerlei equipment aan Mercedes-Benz. Een lange stijlvolle ingedekte tafel op een betoverend rood tapijt vormden op deze avond de ambiance voor de exclusieve sneak preview. De heerlijke gerechten werden door restaurant Gottlieb bereid. Gottlieb van Sarah Wiener staat bekend om haar seizoensgerechten en de regionale keuken. Ook de chef zelf was aanwezig en zichtbaar onder de indruk van de geslaagde avond. Wij verheugen ons op talrijke nieuwe evenementen op deze exclusieve event-locatie. In heel Duitsland werden ondernemingen voor de große Preis des Mittelstandes 2011 genomineerd. In de regio Schleswig-Holstein/Hamburg haalde Party Rent Hamburg met 18 andere uitstekend presterende bedrijven en -persoonlijkheden de juryronde. De juryleden zullen op 28 juni de vier finalisten en een winnaar uit deze 19 ondernemingen kiezen. Jan-Willem Roes, directeur van Party Rent Hamburg: Wij zijn heel blij dat wij de voorselectie hebben gehaald en zeer benieuwd naar de uitslag in juni. Door deze opstelling zit iedereen aan dezelfde tafel Wagenpark op het hoofdkantoor Het afgelopen voorjaar werd het wagenpark van het Party Rent hoofdkantoor in Bocholt uitgebreid met een Mercedes Benz Actros en twee Atego s. Met de iets kleinere Atego kunnen evenementen in de grote steden vaak efficienter worden beleverd. De Party Rent Group heeft voor elke locatie waar en hoe groot het event ook is - het passende voertuig.

4 Juni 2011 Nr. 6 Pagina 4 Strakt uitgelijnd, bescheiden en mooi Bij de opbouw van een evenement voor een automobiel-concern moest Party Rent Stuttgart even flink gas geven. De opdracht was een enorme uitdaging: Drie uur later De inrichting van dit evenement voor ca. 550 gasten moest binnen drie uur worden gerealiseerd. Witte brugtafels, witte stoelen Nancy, negen bareilanden met led-verlichting, vijf buffetten en een lounge-area moesten razendsnel worden opgebouwd, zonder dat dit ten koste zou gaan van de hoge kwaliteitseisen van de Party Rent Group. Het team van de projectleiders Dina Schmalz en Jonas Maier konden na 2:45 uur het sein meester geven en werd de feestelijk ingerichte ruimte aan de klant en het organisatiebureau overgedragen. U heeft bij ons echt indruk gemaakt. Daarom was er voor ons maar één partner waarmee wij deze uitdaging aan durfden, waren de lovende woorden van de klant voor deze samenwerking. Nieuwe bestekreinigingsmachine Om de klant een constante kwaliteit op het gebied van bestek te kunnen bieden, investeerde Party Rent Hamburg in een nieuwe bestekreinigingsmachine. De installatie van het type BRA van Trowal heeft een reinigings- en droogcapaciteit van bestekdelen per uur. Het eindresultaat wordt bereikt door 3 processen samen te voegen in één ; er wordt zowel gereinigd, gespoeld en gepoleerd en dat in combinatie met de grootst mogelijke besparingen op het gebied van het energie- en reinigingsmiddelenverbruik. Milieubewustzijn bij Party Rent Sinds kort zijn bij Party Rent Berlijn twee nieuwe afvalperzen in gebruik genomen: één voor plastic en één voor papier. Deze materialen zijn uitermate geschikt voor hergebruik en worden derhalve in de pers gecomprimeerd, waardoor per saldo ook minder afvalcontainers hoeven worden gevuld. Strak geplande opbouw binnen 3 uur 29. Mediaconferentie Berlijn Party Rent Berlin kreeg veel lof en dank van media.net berlinbrandenburg voor de ondersteuning tijdens de 29e mediaconferentie. Op het witte loungemeubilair konden circa 400 medewerkers uit de media-wereld deze geslaagde dag afsluiten in het Axica Congrescentrum onder het genot van een hapje en een drankje.

5 Nederland Arnhem Party Rent Bomers B.V. T: E: Luxemburg Luxemburg Party Rent Luxemburg S.à r.l. T: E: Frankrijk Parijs Party Rent Paris S.à r.l. T: E: paris@partyrent.com Denemarken Kopenhagen Party Rent Kopenhagen E: kopenhagen@partyrent.com Noorwegen Oslo Party Rent Oslo E: oslo@partyrent.com Zweden Malmö Party Rent Malmö E: malmo@partyrent.com Stockholm Party Rent Stockholm E: stockholm@partyrent.com Duitsland Berlijn Party Rent Berlin Geitel & Mahnecke GmbH T: E: berlin@partyrent.com Bocholt T: E: bocholt@partyrent.com Bremen Party Rent Bremen JCS GmbH T: E: bremen@partyrent.com Dortmund T: E: dortmund@partyrent.com Düsseldorf / Keulen T: E: duesseldorf@partyrent.com koeln@partyrent.com Frankfurt a. M. Party Rent Frankfurt Eichenberger GmbH T: E: frankfurt@partyrent.com Hamburg Party Rent Hamburg Bernard & Roes GmbH T: E: hamburg@partyrent.com Hannover Party Rent Hannover GmbH T: E: hannover@partyrent.com Kassel Party Rent Kassel Heiser & Röthling GmbH T: E: kassel@partyrent.com Stuttgart Party Rent Stuttgart Schindler GmbH T: E: stuttgart@partyrent.com Juni 2011 Nr. 6 Pagina 5 Impressum Uitgever: Party Rent Franchise GmbH Am Busskolk Bocholt T: F: E: info@partyrent.com I: Hoofdkantoor van de maatschappij: Bocholt Directie: Joris Bomers BTW-id-nr.: DE AG Coesfeld HRB 9028 Verantwoordelijk in de zin van de perswetgeving: Joris Bomers, Party Rent Franchise GmbH Redactie: Regina Severin, Party Rent Bomers GmbH E: marketing@partyrent.com Lay-out: Karin Finke, Party Rent Bomers GmbH Foto s: Olaf Nowodworski Party Rent en anderen Afmelding van de nieuwsbrief: afmelden@partyrent.com

Na een kort gevecht volgde een lange partynacht. te vieren. In het tegenover gelegen Henkelmännchen-Restaurant

Na een kort gevecht volgde een lange partynacht. te vieren. In het tegenover gelegen Henkelmännchen-Restaurant April 2011 Nr. 4 Pagina 1 Na een kort gevecht volgde een lange partynacht Fauteuils en banken Chesterfield Sfeerimpressie in de Keulse Magistrale Per direct kunt u bij ons de opblaasbare Chesterfield-fauteuils

Nadere informatie

100-jarig bedrijfsjubileum als dat geen reden voor een feestje is

100-jarig bedrijfsjubileum als dat geen reden voor een feestje is November 2011 Nr. 11 Pagina 1 100-jarig bedrijfsjubileum als dat geen reden voor een feestje is NIEUW: onze Zinzo-meubellijn De Zinzo-meubellijn bestaande uit de sokkel Pedestal, de loungetafel coffee

Nadere informatie

Grote metamorfose in een handomdraai

Grote metamorfose in een handomdraai Juli 2011 Nr. 7 Pagina 1 Grote metamorfose in een handomdraai fleurige ambiance luidt de zomer in It s Showtime! Eind mei opende de NWD Gruppe haar deuren voor het 2-daagse evenement Summer Sale 2011.

Nadere informatie

Nicolas Sarkozy huldigt Aimé Césaire

Nicolas Sarkozy huldigt Aimé Césaire Mei 2011 Nr. 5 Pagina 1 Nicolas Sarkozy huldigt Aimé Césaire Fauteuils en banken Chesterfield Per direct kunt u bij ons de opblaasbare Chesterfield-fauteuils en -banken huren. Deze meubelen zijn zeer geschikt

Nadere informatie

De Party Rent Trend Guide. Imponerende architectuurbeleving met uniek event equipment. NIEUW: het verkoopplateau Bellytray

De Party Rent Trend Guide. Imponerende architectuurbeleving met uniek event equipment. NIEUW: het verkoopplateau Bellytray Oktober 2011 Nr. 10 Pagina 1 Imponerende architectuurbeleving met uniek event equipment NIEUW: het verkoopplateau Bellytray Eten en drinken presenteren op een aantrekkelijke en eenvoudige manier, de Bellytray

Nadere informatie

Succesvolle presentatie op de Best of Events

Succesvolle presentatie op de Best of Events Februari 2011 Nr. 2 Pagina 1 Succesvolle presentatie op de Best of Events de transparante stoel Nancy Getrouw het motto less is more (Mies van de Rohe, architect) presenteert Party Rent de nieuwe transparante

Nadere informatie

Partyservice, evenementenbureau, aankleding beurzen & congressen. www.sfeerenmeerevents.nl. t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events.

Partyservice, evenementenbureau, aankleding beurzen & congressen. www.sfeerenmeerevents.nl. t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events. Partyservice, evenementenbureau, aankleding beurzen & congressen www.sfeerenmeerevents.nl t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events.nl Wat kunnen wij voor u betekenen? Bij Sfeer & Meer vindt u meubilair

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig be different share Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kiest u niet voor de meest

Nadere informatie

- Onze schepen - De River Queen

- Onze schepen - De River Queen De River Queen Wij zijn trots op onze vloot. Sinds kort is De River Queen bij ons in de vaart terug. Met dit prachtige, luxe schip wordt elke vaartocht een succes. Laat u verrassen door het bijzondere

Nadere informatie

Hoe te beginnen? Vlekkenplan Breken van de ruimte Uitlijnen Logistiek

Hoe te beginnen? Vlekkenplan Breken van de ruimte Uitlijnen Logistiek BloemBloem creëert sfeer. Dit doen wij door middel van meubilair en decoratie. Chique meubilair op de juiste manier opgesteld met indrukwekkende bloemwerken als eye-catchers laten de gasten genieten en

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014 p. 1 / 2 PERS BERICHT November, 2014 STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT Studio Piet Boon opent aanstaande december en januari haar deuren voor een uniek boutiquestijl

Nadere informatie

Panya Putsathit, die MFB MeinFernbus GmbH in 2012 samen met Torben Greve in Berlijn oprichtte, over de start van MeinFernbus in Nederland:

Panya Putsathit, die MFB MeinFernbus GmbH in 2012 samen met Torben Greve in Berlijn oprichtte, over de start van MeinFernbus in Nederland: Oranje en groen: MeinFernbus komt naar Nederland! Op 5 juni 2014 start de eerste lijndienst van MeinFernbus vanuit Nederland - Haltes: Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Oberhausen, Essen, Dortmund en talrijke

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

Persinformatie. Assortiment van Blaupunkt fors uitgebreid. September 2015. Een jaar geleden introduceerde Häcker

Persinformatie. Assortiment van Blaupunkt fors uitgebreid. September 2015. Een jaar geleden introduceerde Häcker 19 tot en met 25 september 2015: Hausmesse tijdens de Küchenmeile A30 Assortiment van Blaupunkt fors uitgebreid September 2015. Een jaar geleden introduceerde Häcker Keukens met groot succes zijn eigen

Nadere informatie

Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen!

Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen! Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen! De 6 de editie Koken in het Groen: een mengelmoes aan nationaliteiten genoot met elkaar van een late zomerdag op een van s stads mooiste tuinen.

Nadere informatie

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur Programma Ondernemen doen we Zo is hét televisieprogramma bij RTL7 voor en door de zakelijke markt. Vanuit onze studio spreekt presentator Jeroen Smits elke week met twee ondernemers. Middels human interest

Nadere informatie

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN 14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT 2 2019 DE VARIABELEN Recycling, kraanverhuur, containers, bouwstoffen Baetsen biedt meer dan alleen (zwaar-)transport. Mercedes-Benz Trucks ondersteunt de multidisciplinaire

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

LED Series. Barren, meubilair en verlichting. Verhuur van horeca & event inrichtingen

LED Series. Barren, meubilair en verlichting. Verhuur van horeca & event inrichtingen LED Series Barren, meubilair en verlichting Verhuur van horeca & event inrichtingen DÈ LED BAR Er ging ruim anderhalf jaar ontwikkeling aan vooraf: De mooiste en meest exclusieve LED bar van Europa. Het

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private, gastronomische restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief

Nadere informatie

CASE STUDY. Voordelige kantoorinrichting door hergebruik van materialen en meubilair. logge.nl

CASE STUDY. Voordelige kantoorinrichting door hergebruik van materialen en meubilair. logge.nl CASE STUDY Voordelige kantoorinrichting door hergebruik van materialen en meubilair INHOUDSOPGAVE Achtergrond 3 Uitdaging 3 Oplossing 4 Resultaat 5 OVER LOGGE Logge maakt meubilair op maat voor bedrijven

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

Wij zien de inschrijving van uw unieke franchise-onderneming graag tegemoet!

Wij zien de inschrijving van uw unieke franchise-onderneming graag tegemoet! BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. Een initiatief van en sinds 2001 georganiseerd door JCI Etten-Leur (voorheen Junior Kamer Etten-Leur). Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer.

Nadere informatie

Partycentrum Hipper & Kolfbaan maakt elk event bijzonder

Partycentrum Hipper & Kolfbaan maakt elk event bijzonder RIJNMOND REGIONAAL ZAKENMAGAZINE JAARGANG 35 NUMMER 3 MEI 2018 Partycentrum Hipper & Kolfbaan maakt elk event bijzonder 14 ATB zet vaste voet aan de grond in Rotterdam 20 Bedrijventerrein Kickersbloem

Nadere informatie

t h e c o l l e c t i o n

t h e c o l l e c t i o n the collection ANNEKE DEKKERS Thuis... Voor velen betekent thuis een sfeer van warmte, harmonie en intimiteit; het zijn begrippen die bij ons centraal staan. Met een ongeëvenaarde collectie schouwen die

Nadere informatie

GROOTS ZIJN IN DE KLEINE DINGEN...

GROOTS ZIJN IN DE KLEINE DINGEN... GROOTS ZIJN IN DE KLEINE DINGEN... WOORD VAN DE DIRECTIE Bij Breewel zetten we ons elke dag in om de sierteelt van onze klanten in topconditie en zo snel mogelijk in Frankrijk af te leveren. We onderscheiden

Nadere informatie

Persinformatie. Enthousiaste dealers na de LivingKitchen. April 2015. De naam Blaupunkt voor keuken inbouwapparatuur

Persinformatie. Enthousiaste dealers na de LivingKitchen. April 2015. De naam Blaupunkt voor keuken inbouwapparatuur Blaupunkt inbouwapparatuur ligt goed in de markt Enthousiaste dealers na de LivingKitchen April 2015. De naam Blaupunkt voor keuken inbouwapparatuur wist sinds de introductie door Häcker Keukens een jaar

Nadere informatie

ERVAREN & VAKBEKWAAM HORECAPERSONEEL

ERVAREN & VAKBEKWAAM HORECAPERSONEEL ERVAREN & VAKBEKWAAM HORECAPERSONEEL WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! Van de Plas Horeca Groep is sinds 2005 uw professionele dienstverlener binnen de horecabranche. Bent u op zoek naar vakbekwaam

Nadere informatie

GOLFCENTER SEVE DE KEUKEN RANGE & OEFENGREENS 9 HOLES PAR 3 BAAN. Verwacht het onverwachte en laat je verrassen

GOLFCENTER SEVE DE KEUKEN RANGE & OEFENGREENS 9 HOLES PAR 3 BAAN. Verwacht het onverwachte en laat je verrassen Met 80 verlichte, verwarmde en overdekte Driving Range afslagplaatsen en een parkachtige 9 holes golfbaan is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland voorzien van de modernste technieken

Nadere informatie

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn.

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Maar liefst vijftig geklimatiseerde wijnkelders waar u uw eigen collectie wijn samenstelt en waar

Nadere informatie

De beste cocktails. Op elke lokatie.

De beste cocktails. Op elke lokatie. Rising Moon COCKTAILS SINCE 2005 De beste cocktails. Op elke lokatie. Beste belangstellende, Hartelijk dank voor uw interesse in Rising Moon. In deze brochure vertellen we u graag iets meer over onszelf,

Nadere informatie

HOSPITALITY FC UTRECHT

HOSPITALITY FC UTRECHT HOSPITALITY FC UTRECHT FC UTRECHT HOSPITALITY GENIET VAN EEN BUITENGEWONE ERVARING De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het leveren

Nadere informatie

Mercedes-Benz Road Efficiency Experience Days 11 & 12 mei 2017 Steengroeve van Quenast

Mercedes-Benz Road Efficiency Experience Days 11 & 12 mei 2017 Steengroeve van Quenast Mercedes-Benz Road Efficiency Experience Days 11 & 12 mei 2017 Steengroeve van Quenast Mercedes-Benz ROAD EFFICIENCY EXPERIENCE DAYS Laat u tijdens onze Road Efficiency Experience Days fascineren en inspireren

Nadere informatie

Industriebouw Elk formaat en gewicht Goede referenties Haitsma Beton - de pionier in prefab

Industriebouw Elk formaat en gewicht Goede referenties Haitsma Beton - de pionier in prefab Industriebouw Industriële bouwprojecten zijn risicovol door de extra hoge tijdsdruk en kwaliteitseisen. Daarom willen aannemers garanties dat de planning en kwaliteit worden behaald. Haitsma Beton voorziet

Nadere informatie

Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Foyer Café Walhalla zijn ook te huur!

Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Foyer Café Walhalla zijn ook te huur! Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Foyer Café Walhalla zijn ook te huur! Huur Theater Walhalla (max. 90 personen) Sumatraweg 9 Dit gezellige theatertje kenmerkt zich door de authentieke uitstraling

Nadere informatie

TWEE GENERATIES FUNDERINGSERVARING

TWEE GENERATIES FUNDERINGSERVARING TWEE GENERATIES FUNDERINGSERVARING De European Foundation Group (EFG) heeft samen met dochterondernemingen BFG Schroefpalen, Jacbo Deutschland en EFG Projects tientallen jaren ervaring in trillingsvrije

Nadere informatie

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn.

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Maar liefst vijftig geklimatiseerde wijnkelders waar u uw eigen collectie wijn samenstelt en waar

Nadere informatie

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten Ontdek de plussen van Congres & evenement creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten 3 theaterzalen 3 foyers 8 break-out zalen ingangen 45 parkeerplaatsen

Nadere informatie

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen.

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen. 02 03 Let s impress! Van Straaten is sinds 1918 hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding. Samen met onze partners brengen we wereldwijd merken tot leven. Innovatie, vakmanschap en

Nadere informatie

Stand Design Event Design Exhibition Management

Stand Design Event Design Exhibition Management Stand Design Event Design Exhibition Management Contemporary. Design van deze tijd. Van corporate events en exhibitions tot trade shows en conferenties, Inspired Live Communications heeft de expertise,

Nadere informatie

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes Historie werd omstreeks 1930 gebouwd en heeft dienst gedaan als sanatorium voor mijnwerkers. Deze zouden door de gezonde lucht weer snel op krachten komen. In de vijftiger jaren kreeg het de functie van

Nadere informatie

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan)

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan) Friese merenland voor familiefeesten, bruiloften, recepties en bedrijfsparty s. De Pollepleats biedt tevens volop ruimte voor ontspanning. Een droom- omgeving voor stijlvolle meerdaagse uitjes met vrienden,

Nadere informatie

Bijzondere dagen, feestdagen & rijverboden Augustus & September 2018

Bijzondere dagen, feestdagen & rijverboden Augustus & September 2018 Bijzondere dagen, feestdagen & rijverboden Augustus & September 2018 Overzicht regelgeving rijverboden Om te voorkomen dat u voor logistieke verrassingen komt te staan op het gebied van rijverboden en

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

RIU Hotels & Resorts Persafdeling

RIU Hotels & Resorts Persafdeling RIU Hotels & Resorts Persafdeling RIU reikt tot de hemel van Madrid Madrid, 12 augustus 2019 De hotelketen opent het Riu Plaza España, het eerste hotel in de Spaanse hoofdstad en het eerste Riu Plaza stadshotel

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over negen vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie.

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie. De Markthal, gevestigd in het hart van Rotterdam, is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Bij Markthal Events kunt u terecht voor de (exclusieve) verhuur van een aantal prachtige evenementruimtes

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Interhal

Welkom in de wereld van Interhal Welkom in de wereld van Interhal INTERHAL GROEP Een kijkje in de professionele keuken. Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele

Nadere informatie

We invested in new services & products because... WE LOVE CHALLENGES NOW YOU CAN RENT YOURS. learn more...

We invested in new services & products because... WE LOVE CHALLENGES NOW YOU CAN RENT YOURS. learn more... 2016 We invested in new services & products because... WE LOVE CHALLENGES NOW YOU CAN RENT YOURS learn more... 1995 20 YEA your event rental p Al 20 jaar, bijna elke dag, zeker elk seizoen een overvloed

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT -

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - 2019 - EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT! - HET EVENTOR TEAM - OLIVIER ORLANS KIM VAN VAERENBERGH Ook in 2019 staat Eventor weer garant voor een indrukwekkend programma met

Nadere informatie

Oosthavendijk p/m. Middelharnis. vanalphenmakelaardij.nl. Contact Bezoekadres Kaai 13 Middelharnis

Oosthavendijk p/m. Middelharnis. vanalphenmakelaardij.nl. Contact Bezoekadres Kaai 13 Middelharnis Bezoekadres Kaai 13 Contact 0187 476 555 info@vanalphenmakelaardij.nl vanalphenmakelaardij.nl Oosthavendijk 46 vanalphenmakelaardij.nl/aanbod/oosthavendijk-46-middelharnis/99 300 p/m Kenmerken Bouwjaar

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

ZAKENDOEN IN DUITSLAND. Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer

ZAKENDOEN IN DUITSLAND. Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer ZAKENDOEN IN DUITSLAND Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer Exportclub Groningen, 22 maart 2016 Duits-Nederlandse Handelskamer (1/3) Ca. 40 medewerkers, allen drietalig (NL/DE/GB) One-stop-shop voor

Nadere informatie

LOCATIES TE HUUR AMSTERDAM

LOCATIES TE HUUR AMSTERDAM Stedelijk Museum LOCATIES TE HUUR Dan Flavin, untitled (to Piet Mondrian through his preferred colors, red, yellow and blue) en untitled (to Piet Mondrian who lacked green) 2, 1986. 2013 Stephen Flavin/Artists

Nadere informatie

Luxe. w w w. d e a m e l a n d. n l

Luxe. w w w. d e a m e l a n d. n l Grand Luxe Evenementen in ongekende stijl w w w. d e a m e l a n d. n l De Ameland, een uniek schip E v e n e m e n t e n i n o n g e k e n d e s t i j l Het unieke aan De Ameland is dat het Grand Café,

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

Bijzondere dagen, feestdagen & rijverboden Juni & Juli 2018

Bijzondere dagen, feestdagen & rijverboden Juni & Juli 2018 Bijzondere dagen, feestdagen & rijverboden Juni & Juli 2018 Overzicht regelgeving rijverboden Om te voorkomen dat u voor logistieke verrassingen komt te staan op het gebied van rijverboden en feestdagen

Nadere informatie

De schakel tussen mens en techniek

De schakel tussen mens en techniek 3, 4 en 5 november 2015 Venray De schakel tussen mens en techniek voor Midden- en Zuidoost-Nederland Schrijf u nu online in! Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde

Nadere informatie

RBM tafelcollectie voor al uw wensen

RBM tafelcollectie voor al uw wensen RBM Tafels RBM tafelcollectie voor al uw wensen Is de ruimte bedoeld om in te werken, iets te creëren, om te loungen of te dineren? In deze brochure leest u alles over onze RBM tafel collectie die voor

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

Persinformatie. Nieuwe wegen bewandelen: De Huisbeurs 2013. Voor de 13de keer heeft de Häcker Keukens Huisbeurs plaats

Persinformatie. Nieuwe wegen bewandelen: De Huisbeurs 2013. Voor de 13de keer heeft de Häcker Keukens Huisbeurs plaats Lancering van nieuwe tentoonstelling, vernieuwing van de catalogi, investeringen Nieuwe wegen bewandelen: De Huisbeurs 2013 Voor de 13de keer heeft de Häcker Keukens Huisbeurs plaats in het in 2001 geopende

Nadere informatie

Over de grens voor de binnenstad

Over de grens voor de binnenstad economische argumentatie Over de grens voor de binnenstad Buitenlandse inspiratie voor de binnenstad van Eindhoven De gemeente Eindhoven werkt aan een nieuwe binnenstadsvisie. Het doel is een ambitieuze

Nadere informatie

NIOF Exportbestemmingen Noordoost-Europa

NIOF Exportbestemmingen Noordoost-Europa NIOF Exportbestemmingen Noordoost-Europa Inhoudsopgave Inleiding... 3 Noordoost-Europa... 4 Sectoren... 5 Investeringssoort... 6 Beursbezoeken... 7 2 Inleiding Onder de vlag van het SNN opereert sinds

Nadere informatie

Persinformatie. Exclusief en integraal vermarkten: Häcker presenteert voor het eerst z n Blaupunkt collectie

Persinformatie. Exclusief en integraal vermarkten: Häcker presenteert voor het eerst z n Blaupunkt collectie 13-19 september 2014: Huisbeurs bij de Küchenmeile A30 Exclusief en integraal vermarkten: Häcker presenteert voor het eerst z n Blaupunkt collectie In het voorjaar van 2014 heeft Häcker voor het eerst

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

HEEL DUITSLAND met de ICE trein vanaf 39 met de IC Bus vanaf 14 KEULEN FRANKFURT BERLIJN MÜNCHEN DÜSSELDORF

HEEL DUITSLAND met de ICE trein vanaf 39 met de IC Bus vanaf 14 KEULEN FRANKFURT BERLIJN MÜNCHEN DÜSSELDORF KEULEN HAMBURG FRANKFURT BREMEN HANNOVER DORTMUND LEIPZIG LUIK AKEN BONN KEULEN DRESDEN FRANKFURT (M) KARLSRUHE NÜRNBERG STUTTGART HEEL DUITSLAND met de ICE trein 39 met de IC Bus 14 Dienstregeling & prijzen

Nadere informatie

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef Welkom in Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid inhoud begane grond restaurant 3 Daily Grill & Bistro Dutch Seafood Corner 184 zitplaatsen, ontbijt, lunch en diner overdekt Terras VAN ZUID 4 250 zit/staplaatsen

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN ALS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS Vanaf nu creëert u in een handomdraai de juiste sfeer voor iedere gelegenheid en ieder feest. Evolin is een revolutionair nieuw materiaal

Nadere informatie

Hoe haal ik het optimale uit onze corporate familiedag? 10 tips voor een onvergetelijk event op eigen bedrijfslocatie

Hoe haal ik het optimale uit onze corporate familiedag? 10 tips voor een onvergetelijk event op eigen bedrijfslocatie Hoe haal ik het optimale uit onze corporate familiedag? 10 tips voor een onvergetelijk event op eigen bedrijfslocatie Een bedrijfsfeest organiseren waarbij de complete familie uitgenodigd is? Yes, we zien

Nadere informatie

Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton

Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton Verner Panton behoort tot de vormgevers die op doorslaggevende wijze hun stempel hebben gedrukt op de ontwikkeling van het design in de jaren zestig en zeventig.

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Inspiratie. Grill nsmoke

Inspiratie. Grill nsmoke Inspiratie Grill nsmoke Concept Landelijk Meubilair geschikt voor binnen & buiten Bar Stoer Steiger met Tapunit Buffet Stoer Steiger met werktafel Statafel Stoer Steiger Statafel Stoer Steiger XL 8640

Nadere informatie

ZAKENDOEN IN DUITSLAND; VOM WUNSCH ZUM ERFOLG. Aldo Lodder Nederlands-Duitse Handelskamer Vianen, 24 juni 2014

ZAKENDOEN IN DUITSLAND; VOM WUNSCH ZUM ERFOLG. Aldo Lodder Nederlands-Duitse Handelskamer Vianen, 24 juni 2014 ZAKENDOEN IN DUITSLAND; VOM WUNSCH ZUM ERFOLG Aldo Lodder Nederlands-Duitse Handelskamer Vianen, 24 juni 2014 Nederlands-Duitse Handelskamer (1/3) 35 Medewerkers, allen drietalig (NL/DE/GB) One-stop-shop

Nadere informatie

Youropi.com Mediakit 2011

Youropi.com Mediakit 2011 Youropi.com Mediakit 2011 Q2-2011 2 Inhoudsopgave Introductie 3 Introductie Youropi.com 3 Youropi.com facts en bezoekers 4 Boekingsboxen 5 P.O.I. Boekingsbox 5 Boekingsbutton 5 Boekingsbox links 5 Boekingsbox

Nadere informatie

Afb.1 De twee verschillende stempels van het Postmuseum. De maandag en dinsdag waren in hun geheel bestemd voor bezoek aan:

Afb.1 De twee verschillende stempels van het Postmuseum. De maandag en dinsdag waren in hun geheel bestemd voor bezoek aan: Het mooie Zweden In het voorjaar werd door vier "NOVIOPOST"-leden te weten: H.A.J.J. Egberts, H.Janssen, J.Rutten en P.G.M. Gerrits besloten om gezamenlijk een bezoek te brengen aan de Internationale Postzegeltentoonstelling

Nadere informatie

R 2017 ental Noviteiten

R 2017 ental Noviteiten Rental 2017 Noviteiten INDEX 3 BARREN & TOEBEHOREN 4 Modulaire LED bar 6 LED bar opstellingen 7 Orion modulair bar systeem 8 Orion bar opstellingen 9 Koelingen & toebehoren RENTAL NOVITEITEN 2017 Deze

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN

PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN SPORTENEVENEMENTEN EEN TOPLOCATIE VOOR TOPEVENEMENTEN VAN START TOT FINISH Papendal, de thuisbasis van NOC*NSF, is al jaren een inspirerende omgeving voor (top)sporters

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

ZAKENDOEN IN DUITSLAND VOM WUNSCH ZUM ERFOLG. Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer

ZAKENDOEN IN DUITSLAND VOM WUNSCH ZUM ERFOLG. Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer ZAKENDOEN IN DUITSLAND VOM WUNSCH ZUM ERFOLG Aldo Lodder Duits-Nederlandse Handelskamer MKB Haarlem & Rabobank, Haarlem, 09-09-2015 Duits-Nederlandse Handelskamer (1/3) Ca. 40 medewerkers, drietalig (NL/DE/GB)

Nadere informatie

Big Thank You blowup media viert 20 jaar impact

Big Thank You blowup media viert 20 jaar impact Big Thank You blowup media viert 20 jaar impact 3 Tijd om dank u te zeggen! Het bedrijf blowup media maakt deel uit van de Ströer Groep en is al meer dan 20 jaar actief op de Europese giant poster-markt.

Nadere informatie

Catering met karakter

Catering met karakter Catering met karakter Plan je een feestelijk event? Een bruisende nieuwjaarsdrink? Met de collega s of bij je thuis? Laat je verbeelding de vrije loop. Een walking of seated dinner met warm en/of koud

Nadere informatie

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 INTERcLASSICS MAASTRICHT 19 Business LOunGes 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 Trakteer uw relaties op een unieke belevenis tijdens InterClassics Maastricht InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé

Nadere informatie

melkhuisje masters 2017 Back in business

melkhuisje masters 2017 Back in business melkhuisje masters 2017 Back in business 20160804_Melkhuisje brochure.indd 1 05/09/2016 8:40 pm 20160804_Melkhuisje brochure.indd 2 toptennis & netwerken op de melkhuisje masters Op t Melkhuisje in Hilversum

Nadere informatie

Funk it Up! vertaalt, versterkt en ondersteunt de boodschap van uw evenement door middel van inrichting en decoratie.

Funk it Up! vertaalt, versterkt en ondersteunt de boodschap van uw evenement door middel van inrichting en decoratie. Funk it Up! vertaalt, versterkt en ondersteunt de boodschap van uw evenement door middel van inrichting en decoratie. Sinds 2002 hebben wij honderden opdrachten met succes afgerond. Funk it Up! staat voor

Nadere informatie

HET DIRECTEUREN DINER. Conservatorium Hotel - AMSTERDAM -

HET DIRECTEUREN DINER. Conservatorium Hotel - AMSTERDAM - HET DIRECTEUREN DINER Conservatorium Hotel - AMSTERDAM - INDEX DINEREN IN GOED GEZELSCHAP EEN GARANTIE VOOR INSPIRERENDE ONTMOETINGEN DE ZEVEN UITGANGSPUNTEN VAN HET DIRECTEUREN DINER LOCATIE CONSERVATORIUM

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus Inspiratie Centraal op Wageningen Campus ligt een bijzonder

Nadere informatie

Soft Pad Group Chairs Eames Collection

Soft Pad Group Chairs Eames Collection Soft Pad Group Chairs Eames Collection Charles & Ray Eames behoren tot de belangrijkste persoonlijkheden van het 20ste-eeuwse design. Hun werk was buitengewoon veelzijdig: ze ontwikkelden meubels, maakten

Nadere informatie

Duitsland 4x per dag aan 300 km/u met ICE

Duitsland 4x per dag aan 300 km/u met ICE Snel en comfortabel met de ICE naar Duitsland Duitsland 4x per dag aan 300 km/u met ICE Nieuw : 4x per dag Begin de dag in alle rust en in alle comfort Nu 4x per met ICE. dag. Vanaf 12 december komt u

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie