De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag."

Transcriptie

1 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 juni 2015 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator R-C Activiteiten onderneming Personeel gemiddeld aantal Saldo einde verslagperiode Verslagperiode Bestede uren in verslagperiode Bestede uren Totaal Pro-per a.v. Docter Huub van Doorneweg 40A, 5753 PM Deurne Roy Wilton Jansen C/01/13/1223 F 24 december 2013 mr. drs. F.P.G. Dix mr. P.J. Neijt is opgevolgd door mr. L.G.J.M. van Ekert SBI-code: schilderen en glaszetten SBI-code: afwerking van vloeren en wanden, montage van dakcoating, gevelimpregnering en leggen van vloeren ,15 15 december 2014 tim 11 juni ,4 uur 84,0 uur Disclaimer Het openbaar verslag en het bijbehorende financieel verslag zijn geen prospectus of jaarrekening. Informatie die in dit openbaar verslag staat vermeld heeft uitsluitend ten doel schuldeisers conform art. 73a Fw. slechts een globaal en voorlopig inzicht te geven over de stand van zaken en de boedel in dit faillissement op het moment van deze verslaglegging en kan derhalve niet worden beschouwd als een rekening en verantwoording van de afwikkeling van de boedel. Op de inhoud van dit verslag kan derhalve noch in noch buiten rechte een beroep worden gedaan. Wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn dik gedrukt. 1. Inventarisatie 1. 1 Directie en organisatie Pro-per B.V. is in 2009 opgericht en houdt zich bezig met het leggen van kunststofvloeren en voorheen ook met montage van dak coating. De vennootschap wordt bestuurd door de heer Roy Wilton Jansen, die tevens 50% van de aandelen houdt. De overige 50% van de aandelen worden gehouden door de zwager van de heer Jansen.

2 1.2 Winst en verlies 2012: -/ , : , : 4.796, Balanstotaal 2012: , : , : , Lopende procedures De curator is niet bekend met lopende procedures. 1.5 Verzekeringen De lopende verzekeringen (voor zover bekend) worden door de curator opgezegd. 1.6 Huur Pro-per huurt haar bedrijfspand aan de Docter Huub van Doorneweg 40A in Deurne van M.A.M. Scheffers Onroerend Goed. De huurovereenkomst is inmiddels, met toestemming van de rechter-commissaris, opgezegd ex art. 39 Fw Oorzaak faillissement De bestuurder de heer Roy Jansen heeft over de oorzaken van het faillissement het volgende verklaard: Roy Jansen is in 2008 samen met zijn zwager Pro-per B.v. gestart. De onderneming hield zich bezig met het leggen van kunststofvloeren en montage van dak coating. De onderneming liep in eerste instantie redelijk goed. In 2011 is de keuze gemaakt om volledig te focussen op kunststofvloeren, omdat montage van dak coating voor veel problemen zorgden. In 2011 liep de onderneming goed. Men wist een aantal grote projecten binnen te halen ter waarde van ,- tot ,-. Echter, grote projecten brachten ook grote problemen met zich mee. Daarom is er vervolgens voor gekozen om juist kleinere opdrachten aan te nemen. Het lastige daarvan is, dat er dan veelopdrachten nodig zijn om winstgevend te kunnen zijn. Begin 2013 werden opnieuw twee grote projecten aangenomen, waarvan één project in België. Een grote vordering op deze klant in België is open blijven staan vanwege financiële problemen van de klant. Hierdoor leed Pro-per een groot verlies. Daarnaast ging in die tijd een andere grote klant failliet en ontving de onderneming steeds meer klachten van klanten. Hierdoor stapelden de problemen zich op. Vanaf de zomer heeft Pro-per geen nieuwe klanten meer gehad. Eind oktober 2013 heeft de heer Jansen besloten het faillissement aan te vragen. Men heeft vervolgens nog een aantal projecten afgerond, waarvan de opbrengst onder meer werd gebruikt om ZZP'ers en handelscrediteuren te betalen en de bankschuld terug te brengen. Uiteindelijk is eind december het faillissement aangevraagd.

3 2. Personeel 2. 1 Aanta/ ten tijde van faill. : Aanta/ in jaar voor faill. : Datum onts/agaanzegging : 31 december Activa Onroerende zaken 3. 1 Beschrijving : niet van toepassing 3.2 Verkoopopbrengst 3.3 Hoogte hypotheek 3.4 Boede/bijdrage Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving Pro-per is eigenaar van machines en gereedschappen ten behoeve van de productie van kunststofvloeren. Daarnaast beschikt de onderneming over diverse (kantoor)inventaris. Op verzoek van de curator en met toestemming van de rechter-commissaris heeft Het Nederlands Veilinginstituut ('HNVI') de activa getaxeerd en wordt het verkocht middels een internetveiling. 3.6 Verkoopopbrengst : Nog niet bekend , Boede/bijdrage : Niet van toepassing 3.8 Bodemvoorrecht fiscus De fiscus heeft een voorrecht op de opbrengst van de bodemzaken. bodembeslag gelegd. Er is geen Verkoop van de bedrijfsmiddelen door middel van een internetveiling. Voorraden/ onderhanden werk 3.9 Beschrijving

4 Er is geen sprake van onderhanden werk. Er is een beperkte voorraad chemicaliën aanwezig. Deze voorraad is door HNVI getaxeerd. Diverse leveranciers claimen een eigendomsvoorbehoud op de geleverde voorraad. Thans is de curator doende samen met HNVI de eigendomsvoorbehouden in kaart te brengen en af te wikkelen. Na afwikkeling van het eigendomsvoorbehoud wordt het restant - indien daarvan sprake is - verkocht middels een internetveiling Verkoopopbrengst : Nog niet bekend. Zie onder Boedelbijdrage : Niet van toepassing Inventarisatie van eigendomsvoorbehoud en indien sprake is van een restant, van deze voorraad middels een internetveiling. verkoop Overige activa 3. 1 Beschrijving : Saldo bankrekeningen 3.2 Opbrengst : ,23 4. Debiteuren 4. 1 Omvang debiteuren De debiteurenportefeuille beloopt een totaalbedrag van ,18, verdeeld over acht debiteuren. De debiteur met de grootste debiteurenvordering, 8.800,00, is failliet. Daarnaast bestond met diverse debiteuren reeds voor faillissement discussie over de nog openstaande vorderingen. De curator heeft de debiteurenincasso ter hand genomen. Momenteel wordt nog met een drietal debiteuren onderhandeld over de openstaande vorderingen. Voorts is een bedrag van ,11 afgeschreven, vanwege het feit dat deze vorderingen oninbaar blijken te zijn. Momenteel wordt enkel nog één debiteur tot betaling aangesproken. Debiteur is op basis van een vonnis gehouden een bedrag van 2.876,15 aan failliet te voldoen. Debiteur reageert niet op aanmaningen van de curator en beslag op de bankrekening van de debiteur heeft geen doel getroffen. De curator zal na verloop van tijd opnieuw pogen deze vordering te incasseren. De overige vorderingen zijn oninbaar vanwege de reeds voor faillissement lopende discussies alsmede de opgevoerde tegenvorderingen. De debiteurenvordering van 2.876,15 staat - ondanks diverse aanmaningen - nog altijd open. De curator beraad zich op het al dan niet nemen van nadere incassomaatregelen. 4.2 Opbrengst Tot dusver zijn er nog geen debiteurenvorderingen geïncasseerd. Tot op heden is een opbrengst van 4.292,37 gerealiseerd.

5 4.3 Boedelbijdrage : Niet van toepassing : Incassowerkzaamheden. 5. Bank I Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) Niet van toepassing. De bankschuld is voor faillissement geheel teruggebracht, waardoor er een positief saldo op de bankrekening is ontstaan. De bank heeft het saldo overgemaakt naar de boedelrekening. 5.2 Leasecontracten Voor zover thans bekend, zijn er geen leasecontracten. 5.3 Beschrijving zekerheden : Niet van toepassing 5.4 Separatistenpositie : Niet van toepassing 5.5 Boedelbijdragen : Niet van toepassing 5.6 Eigendomsvoorbehoud Tot dusver hebben de volgende crediteuren een beroep gedaan op eigendomsvoorbehoud: Groveko B.v., HIM Chemie B.V., Remmers Bouwchemie, Romar-Voss B.V., Strizo Synthetics B.V, Van der Ven Vloertechniek, Ruys Handelsvereniging B.V. (zie ook onder 3.9) Het eigendomsvoorbehoud is met betreffende crediteuren afgewikkeld 5.7 Reclamerechten De curator is vooralsnog niet bekend met enig reclamerecht. 5.8 Retentierechten De curator is vooralsnog niet bekend met enig retentierecht. Inventarisatie eigendomscrediteuren 6. Doorstart I voortzetten De activiteiten van failliet waren reeds voor faillissement gestaakt. Een doorstart was niet mogelijk, gezien het feit dat de onderneming niet (of nauwelijks) beschikt over onderhanden werk en er ook geen orderportefeuille aanwezig is die kon worden overgedragen.

6 7. Rechtmatigheid 7. 1 Boekhoudplicht : In onderzoek, zie hierna onderdeel Depot jaarrekeningen 2011: 12 april Goedk. Verkl. Accountant : niet van toepassing 7.4 Stortingsverpl. aandelen Gelet op het feit dat de Hoge Raad in haar arrest van 17 oktober 2003, NJ 2004/282 (De Rijk q.q./de Roy) bepaalde dat op de verplichting tot volstorting van de aandelen de verjaringstermijn van vijf jaar van art. 3:307 lid 1 BW van toepassing is, zou een dergelijke verplichting zijn verjaard, zodat aan de vraag of de aandelen zijn volgestort geen praktisch belang (meer) toekomt. 7.5 Onbehoorlijk bestuur : In onderzoek 7.6 Paulianeus handelen : In onderzoek : Rechtmatighedenonderzoek. De curator heeft met toestemming van de rechter-commissaris een deskundige opdracht gegeven om een (beperkte) administratieonderzoek uit te voeren. Betreffende deskundige is thans met het onderzoek doende. De curator heeft de voorlopige conclusie getrokken dat gelet op het onderzoek en de bevindingen er sprake zou kunnen zijn van een onrechtmatige daad (namelijk selectieve betaling). In het kader van hoor- en wederhoor heeft de curator de bestuurder uitgenodigd om hierop te reageren. De advocaat van de bestuurder heeft inhoudelijk verweer gevoerd. De curator moet zich nog beraden of hij zalovergaan, ondanks het verweer, tot vervolgstappen. Door de curator is een rechtmatigheidsonderzoek uitgevoerd, waarbij onder meer de vraag is gesteld of er geen sprake is geweest van selectieve betalingen door de bestuurder van failliet. Dit vanwege het feit dat vlak voor faillissement de bankstand volledig is ingelopen, waardoor de bestuurder in privé is gevrijwaard van eventuele aanspraken uit hoofde van de borgstelling jegens de bank. In het kader van dit onderzoek is een kasstroomoverzicht opgesteld met de ontwikkeling van de stand van debiteuren, crediteuren, liquide middelen en langlopende schulden. Hieruit blijkt dat eind 2012 sprake is van een aanzienlijke hogere stand aan openstaande crediteuren dan debiteuren. Dit leidt in de jaarrekening 2012 tot een melding inzake mogelijke discontinuïteit van de onderneming en de waardering tegen liquidatiewaarde. In januari 2013 slaat de verhouding tussen debiteuren en crediteuren om, wat leidt tot een hogere debiteurenstand dan crediteurenstand.

7 Deze positieve ontwikkeling blijkt tijdelijk van aard te zijn. Vanaf februari 2013 is de crediteurenstand structureel hoger dan de stand debiteuren. Dit is een sterke indicatie dat de onderneming op korte termijn niet kan voldoen aan haar betalingsverplichtingen. De datum waarop je zou kunnen stellen dat de vennootschap feitelijk failliet was (en derhalve het faillissement aangevraagd zou moeten worden) is begin april 2013, althans volgens de curator. De uiterste peildatum, volgens de curator, is de maand oktober 2013, zijnde de maand waarin het besluit is genomen om het faillissement aan te vragen. Het faillissement is uiteindelijk daadwerkelijk eind december aangevraagd en op 24 december 2013 uitgesproken. Het valt op dat de langlopende schulden van de onderneming in december in een keer zijn afgelost, terwijl in de voorliggende maanden steeds de reguliere aflossing aan de bank heeft plaatsgevonden. Deze aflossing kon plaatsvinden doordat vanaf oktober de betalingen aan crediteuren aanzienlijk zijn gedaald ten opzichte van de voorgaande maanden, terwijl de debiteurenontvangsten in diezelfde periode minder sterk daalden. Dit heeft ertoe geleid dat de bankstand in oktober weer omslaat naar positief. Door de beperkte betaling van crediteuren is liquiditeitsruimte ontstaan om aflossing van de langlopende schulden te laten plaatsvinden. Op grond van de aan de curator verstrekte documentatie zijn er geen argumenten die aanleiding zouden kunnen geven tot vervroegde aflossing. Zodoende zou er gesteld kunnen worden dat de bestuurder bewust gekozen heeft om de beschikbare liquiditeitsruimte te benutten voor vervroegde aflossing en niet voor betaling aan reguliere crediteuren. Deze conclusie is voorgelegd aan de bestuurder en de advocaat van de bestuurder heeft daarop gereageerd. De advocaat stelt dat er geen sprake is van selectieve betaling omdat de bestuurder niet actief een betaling aan de bank heeft verricht, maar de bank zelf is overgegaan tot vermindering van het positieve saldo ter voldoening van haar vordering. Mocht er al sprake zijn van selectieve betaling, dan is deze volgens de (advocaat van de) bestuurder niet onrechtmatig, omdat de bank zich na faillietverklaring op het positieve banksaldo had kunnen verhalen alsmede omdat de bank een pandrecht had gevestigd op de vorderingen, voorraden en bedrijfsinventaris, waardoor de bank een hogere rang toekwam. De schuldeisers verkeren als gevolg van de aflossing van de langlopende schuld niet in een slechtere positie, aldus de (advocaat van de) bestuurder. Het is correct dat de bank een pandrecht had op de vorderingen, voorraden en bedrijfsinventaris. Wanneer ten tijde van de (mogelijk) selectieve betalingen de voor de schuldeisers beschikbare middelen naar evenredigheid over hen waren verdeeld, derhalve als de paritas creditorum in acht was genomen, dan was het bedrag alsnog naar de bank gegaan, omdat zij zich als eerst kon verhalen op het positieve banksaldo en de debiteurenvorderingen. Pro-per is volgens de curator vanaf oktober een andere manier van betalen gaan hanteren. Vanaf dat moment worden beduidend minder crediteurenvorderingen voldaan. De liquide middelen die hierdoor vrij komen, worden gebruikt voor de aflossing. Wanneer Pro-per dit niet zou hebben gedaan, zouden diverse crediteuren wel zijn voldaan, althans zou hiertoe de mogelijkheid zijn. Dit betreffen echter niet

8 de gezamenlijke schuldeisers, waardoor de curator geen Peeters-Gatzen-vordering kan instellen (De BontiBannenberg q.q.). De peildatum is door de curator bepaald op uiterlijk oktober Hoewel daar niet specifiek onderzoek naar is verricht, is het mogelijk dat de bestuurder onrechtmatig heeft gehandeld, door schending van de 8eklamelnorm (of Ontvanger/Roelofsen). Ook in dat geval geldt echter dat de onrechtmatige daad niet jegens de gezamenlijke schuldeisers is gepleegd, maar slecht t.a.v. de crediteuren die na de peildatum zijn ontstaan (oktober 2013), waardoor ook in dat geval de curator geen vordering kan instellen. 8. Crediteuren 8. 1 Boedelvorderingen : Salaris curator, UWVen huur 8.2 Pref. vord. van de fiscus : 5.335, , , Pref. vord. van het UWV : Nog niet bekend. 8.4 Andere pref. crediteuren : Nog niet bekend. 8.5 Aantal concurrente crediteuren : Bedrag concurrente crediteuren: , , Verwachte wijze van afwikkeling: Nog niet bekend. : Inventarisatie crediteuren. 9. Procedures 9.1 Naam wederpartij(en) : Niet van toepassing. 9.2 Aard procedure 9.3 Stand procedure 10. Overig 10.1 Termijn afwikkeling faill. : Nog niet bekend. Deze verslagperiode 10.2 Plan van aanpak Het verrichten van reguliere faillissementswerkzaamheden, waaronder inventarisatie van crediteuren, uitwinnen van actief, debiteurenincasso en rechtmatighedenonderzoek.

9 Hé! wapen tegen schijnzekerheid Inventarisatie crediteuren. Daarnaast wordt deze periode de debiteurenincasso afgerond en wordt het rechtmatighedenonderzoek uitgevoerd. Standpunt bepalen ten aanzien van de vordering uit hoofde van onrechtmatige daad jegens de bestuurder. Afwikkeling van het faillissement (inclusief afwikkeling openstaande vordering). 10.3lndiening volgend verslag : december 2015 Best, 25 juni 2015 Mr drs. F.P.G. Dix, Curator

10 TIJDREGISTRATIE PER TIJDSCHRIJFGROEP Verslag nummer Verslag periode Curator Nummer faillissement Naam faillissement Rechter -com missaris Rechtbank tim mr. drs. F.P.G. Dix F.01/13/1223 Faillissement Pro-Per B.V. mr. L.G.J.M. van Ekert Oost-Brabant Tijdschrijfgroep subtotaal tijd in verslagperiode nieuw totaal 1. Inventarisatie 9:54 0:12 10:06 2. Personeel 0:06 0:00 0:06 3. Activa 9:00 0:00 9:00 4. Debiteuren 16:24 0:00 16:24 5. Bank/zekerheden 2:48 0:18 3:06 6. DoorstartlVrtz. 0:00 0:00 0:00 7. Rechtmatigheden 14:30 3:42 18:12 8. Crediteuren 15:18 1:06 16:24 9. Procedures 0:00 0:00 0: Overige 9:36 1:06 10: P.M. 0:00 0:00 0:00 TOTAAL 77:36 6:24 84:00 Pagina 1 van 3

11 Pagina 1/1 Tussentijds financieel verslag per INaam [Curator rrechtèr,.eommissarfs IPs~/~entie'!!1mme" Pro-Per B. V. mf. drs, F.JP.G. Dix mr, ll..g.j.m. van Eken F-!O_1/W-!223 I!'.1. Aangetroffen middelen: - kas - bank 9.959,13 - postbank Incl. B.T.W ,13 B.T.W. a, Opbrengst verkoop activa: , ,62 ~ Debiteuren: 1.680,10 Boedeldebiteuren Pré-faillissement 1.680,10!, Overige baten: - bankrente en -kosten 138,37 - Afdrachten van inkomen aan boedel - Ingevolge Aerts/ABN opgevorderd van pandhouder - diversen , ,62 IB. 1. Salaris en verschotten mr. drs. F.P.G. Dix 8.463, ,79-2. Kosten vieling 2.295,56-150,03-3. SCAB onderzoek 3.327,50-577, , ,32- Ic. Th;ros nog beschikbaar (b~ge 1.) Totaal A (incl. BTW) ,22 Totaal B (incl. BTW) ,07- Saldo boedelrekening (afschriftnr.., d.d )! NL48 RABO Financieel,

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Hét wapen legen schijnzekerheid De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 juni 2014 Gegevens onderneming Naam Adres

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 oktober 2012 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Fokuswonen B.V. Adres Revital B.V.

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 november 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 november 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 november 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 januari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2013 Gegevens onderneming Naam : Gebr. Spierings stucadoors -en afwerkingsbedrijf

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 oktober 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de di.gitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de di.gitale versie van het verslag. in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de di.gitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer

Nadere informatie

Dekker Beheer B.V. Kastelenplein 168A 5653LX EINDHOVEN

Dekker Beheer B.V. Kastelenplein 168A 5653LX EINDHOVEN FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer 1 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden digitale versie van het verslag. papieren versie van dit verslag is identiek aan de Indien dit verslag een

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 april 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer2 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 januari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 3 juni 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 juli 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.:

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013 Gegevens onderneming : BKV Beheer B.V. BKV Vastgoedonderhoud B.V. Faillissementsnummer : 13/253F 13/257F Datum uitspraak : 12 maart 2013 Curator : mr

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 augustus 2011 Gegevens onderneming Naam: De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 14 Datum: 29 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 14 Datum: 29 mei 2015 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 14 Datum: 29 mei 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 26 november 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. Activiteiten onderneming

Turnaround Advocaten. Activiteiten onderneming De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 september 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 juni 2015 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.16/15/805 NL:TZ:0000001258:F001 10112015 mr. M. Waijers mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De Gagel Groep B.V. Activiteiten onderneming

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 24 februari 2015 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer Turnaround Advocaten Specialisten in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 januari 2012 Gegevens

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 februari 2014

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 februari 2014 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 februari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011 Gegevens onderneming : Gemovers B.V. te Nieuwkoop (Kvk nr. 28061469) Faillissementsnummer : 11/483 F Datum uitspraak : 5 juli 2011 Curator : mr. J.C.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens

Nadere informatie

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven.

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2010 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 (EINDVERSLAG) Datum: 15 augustus 2013 Gegevens onderneming: Hako Onderhoud B.V., gevestigd aan de Transportweg 32, Datum uitspraak:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 september 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 Datum: 12 augustus 2015 Gegevens onderneming: G.P.S. B.V. KvK: 57166501 Floresstraat 3, 5013 BZ te Tilburg Faillissementsnummer:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 1:1 Turnaround De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 september 2013 Gegevens onderneming Naam Verkeersschool Dekker

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 16 januari 2014

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 16 januari 2014 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 16 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 Gegevens onderneming : Kr. van Lienden Transport en Expeditie BV, statutair gevestigd te Rhenen en voorheen feitelijk gevestigd te (3921 AC) Elst (Utr)

Nadere informatie

Saldo boedelrekening 17.646,86

Saldo boedelrekening 17.646,86 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum:18 juli 2011 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

KEI. Nummer: 11 Datum: 8 november Verslagperiode: 22 april 2017 t/m 07 november 2017

KEI. Nummer: 11 Datum: 8 november Verslagperiode: 22 april 2017 t/m 07 november 2017 KEI (KEI) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 11 Datum: 8 november 2017 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap ELNO LIJMWERKEN B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Nummer: 6 Datum: 14 mei 2012

Nummer: 6 Datum: 14 mei 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 14 mei 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Keukenzaak Kuipers BV. Faillissementsnummer : F 09/802 Datum uitspraak : 3 november 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 5 maart 2014 Gegevens onderneming: HSI Trading B.V. Faillissementsnummer: F 02/13/934 Datum uitspraak: 5 november 2013 Curator:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 december 2010 Gegevens onderneming: Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 9 november 2016 Gegevens onderneming : UR Wokkie

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Hét wapen tegen schijnzekerheid De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 juni 2014 Gegevens onderneming Naam Adres

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer3 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/17/242 NL:TZ:0000016952:F001 14-11-2017 mr. R Klarus mr. A.L. Goederee Algemeen Gegevens onderneming Run2Day Veldkamp VOF Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/15/346 NL:TZ:0000001325:F001 19-10-2015 mr. R Klarus mr. F. Brekelmans Algemeen Gegevens onderneming Handelsonderneming S. van

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer 1 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Datum 30 september 2014

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 16 januari 2015 Gegevens onderneming : Haweka

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/435 NL:TZ:0000017512:F002 21-11-2017 mr. C.G.H. Hofland mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Vermunt Holding BV Activiteiten

Nadere informatie

Bijlage 1 EINDVERSLAG Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 EINDVERSLAG Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 EINDVERSLAG Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Inzake het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schilder- en afwerkingsbedrijf

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 februari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Bogaerts & Groenen advocaten

Bogaerts & Groenen advocaten Bogaerts & Groenen advocaten Nummer Datum 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG ex art. 73a Fw 1 Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag. 3 29 September 2015 Gegevens onderneming KUROPLANT B.V. Statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

: Bouwkundig Bureau Caltek B.V. 28048854 Faillissementsnummer : F12/879 Datum uitspraak : 4 december 2012

: Bouwkundig Bureau Caltek B.V. 28048854 Faillissementsnummer : F12/879 Datum uitspraak : 4 december 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 januari 2013 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Bouwkundig Bureau Caltek B.V. 28048854 Faillissementsnummer : F12/879 Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/194 NL:TZ:0000012832:F001 25-04-2017 Mr. M.H. de Vries mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Catering Gift B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/14/18 NL:TZ:0000002172:F001 07-01-2014 Mr. H.J. Alberts mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming Vorselaars Hout B.V., gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 augustus 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 augustus 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 augustus 2010 Gegevens onderneming : Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

Nummer: 4 Datum: 19 juni 2015. Datum uitspraak: 10 juni 2014 mr. H.L.J.M. van Grinsven mw. mr. M.L. Trippenzee-Braaksma. zwembaden

Nummer: 4 Datum: 19 juni 2015. Datum uitspraak: 10 juni 2014 mr. H.L.J.M. van Grinsven mw. mr. M.L. Trippenzee-Braaksma. zwembaden Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 Datum: 19 juni 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap POOLTECHNICS B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te (5145

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : Haweka Datacom

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 Gegevens onderneming : Gordijnenatelier R. Ruiter BV, statutair gevestigd te Ede, feitelijk gevestigd te (3903 AP) Veenendaal aan de Nijverheidslaan 22,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013)

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 4 de verslag Datum 1 februari 2013 Gegevens onderneming Rob van Beek Beheer BV (kvk 20118207) Faillissementsnummer 11 / 632 F Datum uitspraak 1 november 2011

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 (eindverslag). Datum: 20 januari 2015. Gegevens onderneming: Putters Nest Beheer B.V. Faillissementsnummer: C/01/13/736 F Datum

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 10 december 2015

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 10 december 2015 Faillissementsverslag nummer 3 datum: 10 december 2015 Gegevens onderneming : Jos van der Lubbe Kabel- en Leidingwerken B.V. Faillissementsnummer : C/09/15/152F Datum uitspraak : 10 maart 2015 Curator

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 december 2009 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/161 NL:TZ:0000012652:F001 18-04-2017 mr. E. Kolk mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Brabant Lijm en Metsel B.V.

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 25 maart 2015 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 22 september 2015 Gegevens onderneming : Diliana

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 februari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Verslagnummer : 2 Datum: : 4 februari 2013 Gefailleerde : Van der Weerd Verlichting B.V. Faillissementsnummer : F 12/536 Datum uitspraak : 25 september 2012 Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/18/27 NL:TZ:0000023759:F001 23-01-2018 mr. S.G.A. van der Horst mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Dutch Quality Yachts

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015 Gegevens onderneming : Dim Sum Food B.V. Faillissementsnummer : F.02/13/981 Datum uitspraak : 19 november 2013 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel Rechter-Commissaris

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 6 Datum: 07-04-2016 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 23-09-2014 Curator: MR C.G.H. Hofland R-C: MR H.W.P.J. Hopmans

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/14/718 NL:TZ:0000010598:F001 07-10-2014 mr. L. Bijlsma mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming KEUKENFABRIEK

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar EINDVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar EINDVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar EINDVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Inzake de faillissementen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Arjan Boot Beheer, statutair gevestigd te Amsterdam,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/14/18 NL:TZ:0000002172:F001 07-01-2014 Mr. H.J. Alberts mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming Vorselaars Hout B.V., gevestigd

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 26 juli 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Inzake de faillissementen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Arjan Boot Beheer, statutair gevestigd te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Longhouse B.V. Faillissementsnummer : F 09/ 523 Datum uitspraak : 21 juli 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/236 NL:TZ:0000005572:F001 19-04-2016 mr. F.A.M Nowee mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming All Culture Flexwork B.V. Bij

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 september 2014 Gegevens onderneming : R.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/15/346 NL:TZ:0000001325:F001 19-10-2015 mr. R Klarus mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Handelsonderneming S. van

Nadere informatie

Bogaerts & Groenen advocaten

Bogaerts & Groenen advocaten Bogaerts & Groenen advocaten Nummer Datum 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG ex art. 73a Fw Mk verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag] I EINDVERSLAG 23 juni 2015 -- Gegevens onderneming Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) 14092017 Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.02/15/324 NL:TZ:0000006938:F001 23062015 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. MDE van der BorstLeppens Algemeen Gegevens onderneming

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 september 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

Omzetgegevens : 331.516 (volgens voorlopige jaarrekening 2011)

Omzetgegevens : 331.516 (volgens voorlopige jaarrekening 2011) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73a FW nummer: 1 Gegevens onderneming : Naam: P.J. van der Voort Almere B.V. Faillissementsnummer : 12/282F Datum uitspraak : 29-5-2012 Curator : mr.drs. G. Kuijper Rechter-commissaris

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 augustus 2014 Gegevens onderneming : Vreeswijk

Nadere informatie

statutair gevestigd te Amsterdam, zaakdoende te Abcoude Faillissementsnummer: 11/84 F (11.4 S) Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110)

statutair gevestigd te Amsterdam, zaakdoende te Abcoude Faillissementsnummer: 11/84 F (11.4 S) Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 4-3-2011 Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110) Curator: Mr S.K.Li R-C: Mevrouw Mr C.M. Degenaar Activiteiten

Nadere informatie