Tekstbron 7.1 Werken in de Uiterlijke Verzorging

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tekstbron 7.1 Werken in de Uiterlijke Verzorging"

Transcriptie

1 Tekstbron 7.1 Werken in de Uiterlijke Verzorging Werken in de Uiterlijke Verzorging betekent dat je veel bezig bent met huid- en haarverzorging bij klanten. Je geeft ook massages en je verzorgt de nagels van handen en voeten. Je kunt werken in een schoonheidssalon, beautysalon, kapsalon of beautyfarm. De doelgroep waar je mee werkt, is heel gevarieerd. Je komt vrouwen en mannen tegen uit alle lagen van de bevolking en ook uit verschillende culturen. Je klanten kunnen jong zijn, maar ook al op leeftijd. Als je in een beautysalon werkt, dan help je mensen bij hun persoonlijke verzorging. Je geeft advies over het verzorgen van het uiterlijk en je geeft behandelingen. Zo kun je ervoor zorgen dat klanten zich zeker voelen over hun uiterlijk. OPLEIDINGEN Met een mbo-opleiding kun je in de uiterlijke verzorging in verschillende beroepen werken. En bij elk beroep op verschillende mbo-niveaus. Niveau 2: Kapper Niveau 3: Pedicure Allround kapper Niveau 4: Allround schoonheidsspecialist Salonmanager Medisch pedicure Beroep in een beautysalon Kapper Pedicure Allround kapper Allround schoonheidsspecialist Salonmanager Medisch pedicure Bij elk beroep horen bepaalde werkzaamheden. Die werkzaamheden leer je tijdens je mbo-opleiding. Op het vmbo maak je er al kennis mee. Je oriënteert je op het werk voor alle mbo-niveaus. Maar als je gaat werken, mag je alleen die werkzaamheden uitvoeren waarvoor je je diploma hebt behaald. Zo mag je als allround schoonheidsspecialist meer specialistische behandelingen uitvoeren, zoals een acnehuid behandelen of een bindweefselmassage uitvoeren. Een medisch pedicure mag ook de voeten van een suikerpatiënt behandelen, maar een gewone pedicure mag dat niet. Hoe hoger het niveau van je opleiding hoe meer specifieke kennis en verantwoordelijkheden je hebt. Je kunt ook aanvullende opleidingen volgen, bijvoorbeeld visagie. Of een cursus tot grimeur.

2 Hierna zie je een voorbeeld van werkzaamheden die bij de verschillende beroepen horen. Kapper Pedicure Haren wassen Haren knippen of snijden Haren kleuren, watergolven of permanenten Klanten adviseren en haarverzorgingsproducten verkopen Gelaatsbehandelingen Huiddiagnose Manicuren en nagelverzorging Massage Behandeling van voeten Advies geven Schoenkennis BEROEPEN BINNEN DE UITERLIJKE VERZORGING Werken in een kapsalon Klanten komen bij jou in de kapsalon voor verschillende haarbehandelingen. Denk aan wassen en föhnen, kleuren en verven, model knippen, permanenten en watergolven van het haar. Bijkomende werkzaamheden zijn schoonmaak en onderhoud van de kapsalon en materialen, de was verzorgen, kassawerkzaamheden en boekhouden, het maken van afspraken en het geven van advies. Als kapper kun je een eigen salon beginnen; dit kan in huis maar ook in een aparte gehuurde ruimte. Je kunt bij klanten thuis het haar verzorgen of in dienst gaan bij een bestaande kapsalon. Ook is het mogelijk om in een ziekenhuis of verpleegtehuis als kapper aan het werk te gaan. Advies geven over haarkleuringen.

3 De opleidingen tot kapper worden op drie verschillende mbo-niveaus gegeven. Niveau 2: Junior kapper Niveau 3: Kapper Niveau 4: Salonmanager Beroep Junior kapper Kapper Salonmanager Als junior kapper mag je eenvoudige behandelingen uitvoeren zoals föhnen, een kleur in zetten, watergolven, model knippen of permanenten. Als kapper op mbo-3 niveau heb je als extra taken de in- en verkoop van producten, hygiëne, arbo en milieu (HAM). Ook heb je een adviserende rol bij de behandeling en de keuze van het model. Als salonmanager kun je je eigen salon beginnen. Je kunt een of meerdere salons hebben of je kunt je specialiseren, bijvoorbeeld in een herensalon. HELPENDE Werken in een schoonheidssalon Klanten komen bij jou in de schoonheidssalon voor verzorgende, ontspannende en cosmetische behandelingen op lichaam, handen en gezicht. Als schoonheidsspecialist reinig en verzorg je de huid van de klant. Je voert verschillende soorten massages uit en brengt make-up aan. Daarnaast verzorg je ook de handen en de nagels van de klant. Natuurlijk geef je ook advies over de behandeling van huidproblemen en je verkoopt (cosmetische) producten. Je krijgt te maken met alle huidtypen, de getinte en de oudere huid. Ook mannen bezoeken de schoonheidssalon. Met een mbo-opleiding kun je in je eigen schoonheidssalon als schoonheidsspecialist werken. Je kunt ook in een beautysalon of drogisterij gaan werken. De opleidingen tot schoonheidsspecialist worden op twee verschillende mbo-niveaus gegeven. Een gezichtsbehandeling geven.

4 Niveau 3: schoonheidsspecialist Niveau 4: allround schoonheidsspecialist Beroep Allround schoonheidsspecialist Voorbeeld van werkzaamheden Klanten ontvangen Het geven van lichaams- en gelaatsbehandelingen Het geven van een cosmetische hand-, nagel- en voetbehandeling Ondernemerschap Klanten ontvangen Specialistische behandelingen uitvoeren zoals acne en bindweefselmassage, afslankmethoden, hoofdhuidmassage en hotstone-massage Ondernemerschap Werken in een nagelstudio In de opleiding tot schoonheidsspecialist zit het onderdeel handverzorging en nagels lakken opgenomen. Wil je je specialiseren als nagelstyliste dan kun je aanvullende opleidingen doen. Ook is het mogelijk om je alleen te richten op de handverzorging. Het beroep van nagelstyliste is een vrij beroep. Dat betekent dat er vanuit de overheid geen erkende diploma s zijn. Je kunt het best een opleiding kiezen waarvan het opleidingsinstituut is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Een nagelbehandeling geven.

5 Werken in een pedicuresalon Een belangrijke taak van de pedicure is het wegnemen van kleine klachten aan voeten en het voorkomen van grotere klachten. Je behandelt (aandoeningen van) de huid en de nagels van de voeten en verkoopt voetverzorgende producten. Klanten komen bij jou in de pedicuresalon voor verzorgende en ontspannende behandelingen. Het beroep van pedicure kun je op veel verschillende manieren uitoefenen. Je kunt een eigen praktijk aan huis beginnen, maar je kunt ook klanten thuis bezoeken. Een andere mogelijkheid is de combinatie met een schoonheidssalon of een schoenenwinkel. Ook werken veel pedicures in ziekenhuizen of verpleeghuizen. Wanneer je de opleiding tot medisch pedicure hebt gevolgd, mag je risicovoeten behandelen. Een reumavoet of een diabetesvoet is een risicovoet. Ook leer je als medisch pedicure aanvullende technieken zoals het behandelen van nagelproblemen. Een ingegroeide teennagel is hier een voorbeeld van. Tijdens de opleiding leer je veel over de bouw van het menselijk lichaam en specifieke voetproblemen. Hygiëne, arbo en milieu zijn een onderdeel van de opleiding en ook hoe je als zelfstandig ondernemer aan de slag kunt. Een pedicurebehandeling geven. Niveau 3: Pedicure Niveau 4: Medisch pedicure Beroep Pedicure Medisch pedicure

6 DE EERSTE INDRUK Bijna iedereen wil er verzorgd uitzien. Het uiterlijk is het eerste wat je ziet als je iemand voor de eerste keer ontmoet. Jij beoordeelt mensen op hun uiterlijk maar zelf word je ook beoordeeld op je uiterlijk. Wanneer je een goede eerste indruk wilt maken dan zorg je ervoor dat je: kleding netjes is De kleding is schoon en er zitten geen gaten in, je kleding past bij elkaar. er lichamelijk verzorgd uitziet Je haren zijn netjes, je gebit is verzorgd en je handen en nagels zijn schoon. een prettige uitstraling hebt Je kijkt vriendelijk, staat rechtop en komt zelfverzekerd over. Een verzorgd uiterlijk zorgt voor een goede eerste indruk. WERKEN IN DE UITERLIJKE VERZORGING Als je in een beautysalon, schoonheidssalon, beautyfarm of kapsalon wilt werken, moet je van alles leren over uiterlijke verzorging. Je hebt kennis nodig over het menselijk lichaam. Om een huid- of haardiagnose te kunnen uitvoeren heb je kennis nodig van de verschillende huid- en haartypen. Ook moet je kennis hebben van hygiëne, zodat je klanten geen infecties krijgen. Naast kennis heb je ook vaardigheden nodig om in de uiterlijke verzorging te kunnen werken. Bij vaardigheden gaat het om alles waar jij goed in bent of dat wat jij goed kunt. Belangrijke vaardigheden als je met klanten werkt, zijn bijvoorbeeld inlevingsvermogen hebben en flexibel zijn. Ook moet je goede communicatieve en sociale vaardigheden hebben. Naast kennis en vaardigheden moet je ook een goede beroepshouding hebben. Bij een goede beroepshouding horen punten zoals klantvriendelijkheid en respect tonen.

WERKEN ALS_KAPPER. Creativiteit is heel belangrijk in dit vak. Je moet kunnen zien en aanvoelen wat bij een klant past. Iets voor jou?

WERKEN ALS_KAPPER. Creativiteit is heel belangrijk in dit vak. Je moet kunnen zien en aanvoelen wat bij een klant past. Iets voor jou? WERKEN ALS_KAPPER Creativiteit is heel belangrijk in dit vak. Je moet kunnen zien en aanvoelen wat bij een klant past. Iets voor jou? Ben jij: - communicatief vaardig? Je bent sociaal en hebt een vlotte

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Overal. Kiezen. Uiterlijke verzorging. Afwisselend. Voor iedereen. Toekomst

Waarom dit boekje? Overal. Kiezen. Uiterlijke verzorging. Afwisselend. Voor iedereen. Toekomst Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een magazijn. Of in de uiterlijke verzorging.

Nadere informatie

UITERLIJKE VERZORGING 2017/2018

UITERLIJKE VERZORGING 2017/2018 novacollege.nl/uiterlijkeverzorging Haarverzorging Schoonheidsverzorging UITERLIJKE VERZORGING 2017/2018 Op mijn derde wist ik al dat ik kapper wilde worden. Dat vak past bij mij. Maar ik heb nog veel

Nadere informatie

Werken in een beautysalon

Werken in een beautysalon Keuzevak Schoonheidsbehandeling hand, haar en gezicht Serienummer: Licentie: Voor het activeren van de licentie kijk op pagina 5 van dit werkboek. Te activeren tot: COLOFON Uitgeverij: Auteur(s): Ontwikkelgroep:

Nadere informatie

Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Schoonheidsspecialist Studierichting Wellness en beauty Locatie Venlo - Groenveldsingel Niveau 3 Leerweg bol Sector Hospitality

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN MBOAMERSFOORT.NL JIJ HELPT MENSEN ER GOED UIT TE ZIEN Natuurlijk besteed jij zelf veel aandacht aan je uiterlijk. Mensen kijken toch of hun schoonheidsspecialist

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN MBOAMERSFOORT.NL JIJ HELPT MENSEN ER GOED UIT TE ZIEN Natuurlijk besteed jij zelf veel aandacht aan je uiterlijk. Mensen kijken toch of hun schoonheidsspecialist

Nadere informatie

Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Schoonheidsspecialist Studierichting Wellness en beauty Locatie Venlo - Groenveldsingel Niveau 3 Leerweg bol Sector Hospitality

Nadere informatie

Uiterlijke Verzorging 2016/2017

Uiterlijke Verzorging 2016/2017 novacollege.nl/uiterlijkeverzorging Haarverzorging Schoonheidsverzorging Uiterlijke Verzorging 2016/2017 Ik wil echt verder in de visagie. Mijn eigen stijl ontwikkelen en neerzetten als een soort handelsmerk.

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN MBOAMERSFOORT.NL JE HELPT MENSEN ER GOED UITZIEN Natuurlijk besteed jij zelf veel aandacht aan je uiterlijk. Mensen kijken toch of hun schoonheidsspecialist

Nadere informatie

Informatie en Prijzen. Schoonheidsspecialiste. Opleidingen

Informatie en Prijzen. Schoonheidsspecialiste. Opleidingen Informatie en Prijzen Schoonheidsspecialiste Opleidingen Basisopleiding Schoonheidsspecialiste of een Vakopleiding Erkend Schoonheidsspecialiste? Ben jij op zoek naar een carrière verandering? Wij geven

Nadere informatie

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. op behoeften van klant richten

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. op behoeften van klant richten Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Kapper Studierichting Wellness en beauty Locatie Venlo - Groenveldsingel Niveau 2 Leerweg bol Sector Hospitality & Wellness Duur

Nadere informatie

Allround schoonheidsspecialist (Wellness)

Allround schoonheidsspecialist (Wellness) Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Allround schoonheidsspecialist (Wellness) Studierichting Wellness en beauty Locatie Venlo - Groenveldsingel Niveau 4 Leerweg

Nadere informatie

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. samenwerken en overleggen

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. samenwerken en overleggen Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Allround Kapper Studierichting Wellness en beauty Locatie Venlo - Groenveldsingel Niveau 3 Leerweg bol Sector Hospitality & Wellness

Nadere informatie

UITERLIJKE VERZORGING 2020/2021

UITERLIJKE VERZORGING 2020/2021 novacollege.nl/uiterlijkeverzorging Haarverzorging Schoonheidsverzorging UITERLIJKE VERZORGING 2020/2021 Veel kappers doen één ding: knippen. Maar ik wil uitbreiden. Meer service bieden, dus ook nagels

Nadere informatie

MAXIME KIEST UITErlIjKE verzorging

MAXIME KIEST UITErlIjKE verzorging MAXIME KIEST Uiterlijke verzorging Ben je geïnteresseerd in haarverzorging, schoonheidsverzorging en pedicure? Stel je de wensen van een klant centraal en ga je graag met mensen om? Ben je praktisch en

Nadere informatie

Kapsalons. Goed gekapt en er verzorgd uitzien

Kapsalons. Goed gekapt en er verzorgd uitzien Kapsalons Goed gekapt en er verzorgd uitzien Dames en heren zijn van harte welkom in de binnendoor bereikbare senioren kapsalons van Gerard Wanrooy in de woonzorgcentra Crabbehoff en Dubbelmonde. Beide

Nadere informatie

Prijslijst. De Sprankeling. Linda van den Reek Griftstraat 89 5704 GR Helmond 06-50895891

Prijslijst. De Sprankeling. Linda van den Reek Griftstraat 89 5704 GR Helmond 06-50895891 Prijslijst De Sprankeling Linda van den Reek Griftstraat 89 5704 GR Helmond 06-50895891 ACNE BEHANDELINGEN DOOR DE OFFICIËLE SPECIALISATIE IS VERGOEDING DOOR UW ZORGVERZEKERING MOGELIJK, UITERAARD AFHANKELIJK

Nadere informatie

Junior kapper, niv. 2/3 bol/bbl

Junior kapper, niv. 2/3 bol/bbl Junior kapper, niv. 2/3 bol/bbl Het beroep Nadat je de opleiding Junior kapper hebt afgerond, werk je in een kapsalon of bij een bedrijf dat zich bezighoudt met haarverzorging. Wanneer je flink wat ervaring

Nadere informatie

Allround schoonheidsspecialist (Wellness)

Allround schoonheidsspecialist (Wellness) Gilde Opleidingen Telefoon: (088) 468 2000 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Allround schoonheidsspecialist (Wellness) Studierichting Wellness en beauty Locatie Venlo - Groenveldsingel Niveau 4 Leerweg

Nadere informatie

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. samenwerken en overleggen

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. samenwerken en overleggen Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Allround Kapper Studierichting Wellness en beauty Locatie Venlo - Groenveldsingel Niveau 3 Leerweg bbl Sector Hospitality & Wellness

Nadere informatie

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL WERKEN ALS KAPPER OF EEN EIGEN SALON STARTEN Uiterlijk is belangrijk voor jou. Je ziet er graag mooi en verzorgd uit. Dat geldt ook voor de klanten

Nadere informatie

Kapsalons. Goed gekapt en er verzorgd uitzien

Kapsalons. Goed gekapt en er verzorgd uitzien Kapsalons Goed gekapt en er verzorgd uitzien Dames en heren zijn van harte welkom in de binnendoor bereikbare senioren kapsalons van Gerard Wanrooy in de woonzorgcentra Crabbehoff en Dubbelmonde. Beide

Nadere informatie

SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE

SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE PRIJSLIJST 2010 NAGELSTYLING 1000 Aanbrengen gehele set met French manicure......................................... E 87,50 1001 Aanbrengen

Nadere informatie

Nancy SCHOONHEIDSSALON

Nancy SCHOONHEIDSSALON Nancy SCHOONHEIDSSALON ONTDEK ONTSPAN GENIET Gellakken van de nagels Ben jij de vrouw die er altijd perfect wil uit zien zonder uren met je nagels bezig te zijn? Dan is Gelcolor by OPI de oplossing voor

Nadere informatie

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. samenwerken en overleggen

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. samenwerken en overleggen Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Allround Kapper Studierichting Wellness en beauty Locatie Venlo - Groenveldsingel Niveau 3 Leerweg bbl Sector Hospitality & Wellness

Nadere informatie

UITERLIJKE VERZORGING MODE

UITERLIJKE VERZORGING MODE UITERLIJKE VERZORGING MODE INHOUD Uiterlijke verzorging bij Zadkine 3 Onderwijs bij Zadkine 4 Opleidingenoverzicht 7 Junior kapper 8 Kapper 9 Schoonheidsspecialist 10 Allround Schoonheidsspecialist 11

Nadere informatie

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL WERKEN ALS KAPPER OF EEN EIGEN SALON STARTEN Jij besteedt zelf veel aandacht aan je uiterlijk. En dat is goed. Want mensen kijken toch of hun kapper

Nadere informatie

Deluxe gezichtsbehandeling 59,50. Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging

Deluxe gezichtsbehandeling 59,50. Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging Klassieke gezichtsbehandelingen Deluxe gezichtsbehandeling 59,50 Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging Basis gezichtsbehandeling 49,50 Oppervlaktereiniging,

Nadere informatie

Werken in een beautyfarm

Werken in een beautyfarm Keuzevak Huidverzorging Keuzevak Hand- en voetverzorging Serienummer: Licentie: Voor het activeren van de licentie kijk op pagina 5 van dit werkboek. Te activeren tot: COLOFON Uitgeverij: Auteur(s): Ontwikkelgroep:

Nadere informatie

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL WERKEN ALS KAPPER OF EEN EIGEN SALON STARTEN Uiterlijk is belangrijk voor jou. Je ziet er graag mooi en verzorgd uit. Dat geldt ook voor de klanten

Nadere informatie

uiterlijke verzorging CSPE BB

uiterlijke verzorging CSPE BB Examen VMBO-BB 2012 gedurende 295 minuten uiterlijke verzorging CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 18 opdrachten Voor dit examen zijn maximaal

Nadere informatie

UITERLIJKE VERZORGING 2019/2020

UITERLIJKE VERZORGING 2019/2020 novacollege.nl/uiterlijkeverzorging Haarverzorging Schoonheidsverzorging UITERLIJKE VERZORGING 2019/2020 Op het Nova College krijgen we praktijkles, maar leren ook veel theorie over huidverzorging. De

Nadere informatie

PROFIELMODULES BIJ HET PROFIEL ZORG & WELZIJN

PROFIELMODULES BIJ HET PROFIEL ZORG & WELZIJN PROFIELMODULES BIJ HET PROFIEL ZORG & WELZIJN MENS EN GEZONDHEID Werken in een zorghotel 978 90 3722 367 5 (Papier) 978 90 3722 380 4 (Edu Bieb) Dit werkboek laat zien welke werkzaamheden de keuken en

Nadere informatie

uiterlijke verzorging CSPE KB

uiterlijke verzorging CSPE KB Examen VMBO-KB 2012 gedurende 320 minuten uiterlijke verzorging CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 18 opdrachten Voor dit examen zijn maximaal

Nadere informatie

UITERLIJKE VERZORGING 2018/2019

UITERLIJKE VERZORGING 2018/2019 novacollege.nl/uiterlijkeverzorging Haarverzorging Schoonheidsverzorging UITERLIJKE VERZORGING 2018/2019 De kappersopleiding is best pittig. Je bent veel op school en loopt ook stage. De opleiding is heel

Nadere informatie

Inhoudsopgaves keuzevakken Zorg & welzijn

Inhoudsopgaves keuzevakken Zorg & welzijn Inhoudsopgaves keuzevakken Zorg & welzijn Haarverzorging Werken in een kapsalon 39683 Deel A Kapsalon Taak 1 Kennismaken met een kapsalon Taak 4 Persoonlijke verzorging Taak 5 HAM code Taak 6 Klanten ontvangen

Nadere informatie

_uiterlijke verzorging egiocollegeopleidingen

_uiterlijke verzorging egiocollegeopleidingen _uiterlijke verzorging egiocollegeopleidingen Leer alle kneepjes van het kappersvak Even heerlijk ontspannen bij de schoonheidsspecialist Ben jij je eigen visitekaartje? Open huis 20 januari, 16 maart

Nadere informatie

FOLDER 2016. Rowita Suzette Bennemeer

FOLDER 2016. Rowita Suzette Bennemeer FOLDER 2016 Graag ontvang ik u ook in 2016 weer in mijn salon. Persoonlijke aandacht, een ontspannen sfeer en goede kwaliteit, zoals u dat gewend bent. Rowita Suzette Bennemeer Willem Schippersweg 10 3334GP

Nadere informatie

Aandacht voor de oncologische patiënt

Aandacht voor de oncologische patiënt Aandacht voor de oncologische patiënt Naast de lichamelijke en emotionele problemen die kanker met zich mee kan brengen, kan ook uw uiterlijk behoorlijk veranderen. Soms door de ziekte zelf, soms door

Nadere informatie

_uiterlijke verzorging egiocollegeopleidingen

_uiterlijke verzorging egiocollegeopleidingen _uiterlijke verzorging egiocollegeopleidingen Leer alle kneepjes van het kappersvak Even heerlijk ontspannen bij de schoonheidsspecialist Ben jij je eigen visitekaartje? Open DAG 21 november 2018, 30 januari

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop:

Prijslijst.   diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze website en webshop: www.fossabellezza.nl diverse behandelingen NOUVITAL Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop:

Prijslijst.   diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze website en webshop: www.fossabellezza.nl diverse behandelingen NOUVITAL Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld

Nadere informatie

Hair. Scissor treatment. Basic lady cut 28,50. Luxury lady cut 37,50. Exclusive lady cut 47,50. Basic men cut 24,50. Luxury men cut 33,00

Hair. Scissor treatment. Basic lady cut 28,50. Luxury lady cut 37,50. Exclusive lady cut 47,50. Basic men cut 24,50. Luxury men cut 33,00 Hair Scissor treatment Basic lady cut 28,50 wassen- knippen- drogen Luxury lady cut 37,50 wassen- knippen- föhnen Exclusive lady cut 47,50 wassen- knippen- stylen Basic men cut 24,50 wassen- knippen- drogen

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze vernieuwde website en webshop:

Prijslijst.  diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze vernieuwde website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze vernieuwde website en webshop: diverse behandelingen NOUVITAL Gezichtsbehandelingen met Nouvital WELEDA Diverse behandelingen met Weleda Nouvital Cosmetics is een innoverend

Nadere informatie

Visagie/ Make-upartist

Visagie/ Make-upartist Visagie/ Make-upartist www.alie-wendy.nl Introductie Na jarenlange ervaring als docent zijn wij onze eigen Beauty School begonnen in Almere. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist.

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2019 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Visagie/ Make-upartist

Visagie/ Make-upartist Visagie/ Make-upartist www.alie-wendy.nl Introductie Na jarenlange ervaring als docent zijn wij onze eigen Beauty School begonnen in Almere. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist.

Nadere informatie

TARIEVEN. Schoonheidsspecialist

TARIEVEN. Schoonheidsspecialist TARIEVEN Kwartaal 2-2015 Schoonheidsspecialist Harsen Specialist: Svetlana, Evelyn, Juna Harsen bovenlip 15 min 12,00 Harsen kin 15 min 14,00 Harsen bovenlip en kin 20 min 20,00 Harsen wenkbrauwen 15 min

Nadere informatie

HOEVEEL KOST DAT? (deel 1)

HOEVEEL KOST DAT? (deel 1) HOEVEEL KOST DAT? (deel 1) Je hebt een eigen schoonheidssalon. Je biedt je klanten heel veel mogelijkheden van een manicure tot permanente make-up. Elke behandeling heeft een eigen prijs. Kan jij de klant

Nadere informatie

_uiterlijke verzorging egiocollegeopleidingen

_uiterlijke verzorging egiocollegeopleidingen _uiterlijke verzorging egiocollegeopleidingen Leer alle kneepjes van het kappersvak Even heerlijk ontspannen bij de schoonheidsspecialist Open DAG 22 november 2017, 24 januari en 21 maart 2018 vanaf 18.00

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

La Lique Opleidingen kalender 2016-2017

La Lique Opleidingen kalender 2016-2017 La Lique Opleidingen kalender 2016-2017 Informatie Voor informatie over opleidingen kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken! Kortingsavond Woensdag 20-apr 19:00-21:00 Demo Shellac (demo) Op afspraak

Nadere informatie

_uiterlijke verzorging egiocollegeopleidingen

_uiterlijke verzorging egiocollegeopleidingen _uiterlijke verzorging egiocollegeopleidingen Leer alle kneepjes van het kappersvak Even heerlijk ontspannen bij de schoonheidsspecialist Ben jij je eigen visitekaartje? Open huis 16 november 2016, 18

Nadere informatie

Uiterlijke verzorging. Informatie keuzedelen opleidinge Schoonheidsspecialist Allround schoonheidsspecialist. Niveau 3-4

Uiterlijke verzorging. Informatie keuzedelen opleidinge Schoonheidsspecialist Allround schoonheidsspecialist. Niveau 3-4 Uiterlijke verzorging n Informatie keuzedelen opleidinge Schoonheidsspecialist Allround schoonheidsspecialist Niveau 3-4 Keuzedelen In het tweede en derde jaar kies jij bij zowel niveau 3 als 4 een keuzedeel.

Nadere informatie

Prijslijst. Beauty by Bianca Schoonheid en (medisch) pedicure. Bianca Heuvelmans

Prijslijst. Beauty by Bianca Schoonheid en (medisch) pedicure. Bianca Heuvelmans Beauty by Bianca Schoonheid en (medisch) pedicure Prijslijst Bianca Heuvelmans Oostelbeers 0616998856 info@beauty-by-bianca.nl www.beauty-by-bianca.nl Pedicurebehandelingen Gehele behandeling (±30 minuten)

Nadere informatie

Uiterlijke verzorging

Uiterlijke verzorging 2015-2016 de verschillende huidtypen, maar ook over alle spieren in het gezicht en in het lichaam Uiterlijke verzorging Kappen Schoonheidsverzorging en wellness Welzijn Open huis 2015* Zaandam & Purmerend

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop:

Prijslijst.   diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze website en webshop: www.fossabellezza.nl diverse behandelingen NOUVITAL Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier.

Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier. Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier. Wij geloven dat er bij elk huidprobleem, of het nu gaat om huidveroudering, huidverslapping, acne, pigmentatie, littekens,...

Nadere informatie

TARIEVEN. Schoonheidsspecialist

TARIEVEN. Schoonheidsspecialist TARIEVEN Kwartaal 2-2015 Schoonheidsspecialist Harsen Specialist: Svetlana, Evelyn, Juna Brazilian 45 min 35,00 Harsen bovenlip 15 min 12,00 Harsen kin 15 min 14,00 Harsen bovenlip en kin 20 min 22,00

Nadere informatie

FOLDER Rowita Suzette Bennemeer

FOLDER Rowita Suzette Bennemeer FOLDER 2015 Graag ontvang ik u ook in 2015 weer in mijn salon. Persoonlijke aandacht, een ontspannen sfeer en goede kwaliteit, zoals u dat gewend bent. Rowita Suzette Bennemeer Willem Schippersweg 10 3334GP

Nadere informatie

DiMi Intersun Beauty & Wellness

DiMi Intersun Beauty & Wellness Geldig t/m 31 okt 2015 Luxe uitgebreide gezichtsbehandeling Extra hydraterend celvernieuwende werking, met masker afgestemd op uw huid in de behandeling. Met hoogwaardige producten. *diverse concentraten

Nadere informatie

HAAR- EN SCHOONHEIDSVERZORGING ECONOMIE & DIENSTVERLENING

HAAR- EN SCHOONHEIDSVERZORGING ECONOMIE & DIENSTVERLENING HAAR- EN SCHOONHEIDSVERZORGING ECONOMIE & DIENSTVERLENING Haarverzorging Schoonheidsverzorging 1 De weg naar su VAN EN VOOR HEEL DRENTHE Drenthe College is een regionaal opleidingen centrum, een school

Nadere informatie

PRIJSLIJST CE 2012-2013. Prijslijst examenproducten en diensten 2012 2013 PRSLST XMNPRDCTN CPBL XMNS. Twee DUIZEND. twaalf.

PRIJSLIJST CE 2012-2013. Prijslijst examenproducten en diensten 2012 2013 PRSLST XMNPRDCTN CPBL XMNS. Twee DUIZEND. twaalf. PRIJSLIJST CE 2012-2013 Prijslijst examenproducten en diensten 2012 2013 PRSLST XMNPRDCTN CPBL XMNS Twee DUIZEND twaalf dertien Onderdeel van het Aanbod producten en diensten Capabel Examens Versie 1.3

Nadere informatie

Hair. Scissor treatment. Basic lady cut 28,00. Luxury lady cut 37,00. Exclusive lady cut 47,50. Basic men cut 24,00. Luxury men cut 33,00

Hair. Scissor treatment. Basic lady cut 28,00. Luxury lady cut 37,00. Exclusive lady cut 47,50. Basic men cut 24,00. Luxury men cut 33,00 Hair Scissor treatment Basic lady cut 28,00 wassen- knippen- drogen Luxury lady cut 37,00 wassen- knippen- föhnen Exclusive lady cut 47,50 wassen- knippen- stylen Basic men cut 24,00 wassen- knippen- drogen

Nadere informatie

Nagelstyling. www.alie-wendy.nl

Nagelstyling. www.alie-wendy.nl Nagelstyling www.alie-wendy.nl Introductie Na jarenlange ervaring als docent zijn wij onze eigen Beauty School begonnen in Almere. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist. Op deze

Nadere informatie

Schoonheidsssalon Voor een doelgerichte schoonheidsbehandeling, speciaal voor U op maat. Raadpleeg uw schoonheidsspecialist.

Schoonheidsssalon Voor een doelgerichte schoonheidsbehandeling, speciaal voor U op maat. Raadpleeg uw schoonheidsspecialist. Schoonheidsssalon Voor een doelgerichte schoonheidsbehandeling, speciaal voor U op maat. Raadpleeg uw schoonheidsspecialist. Basis (40 minuten)... E 38,50 Huidanalyse, reinigen, vochtbehandeling, verwijderen

Nadere informatie

Informatiegids voor de deeltijdopleidingen: Hairstylist. Hairstylist gevorderden

Informatiegids voor de deeltijdopleidingen: Hairstylist. Hairstylist gevorderden Informatiegids voor de deeltijdopleidingen: Hairstylist & Hairstylist gevorderden Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand,

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

uiterlijke verzorging CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

uiterlijke verzorging CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-KB 2017 gedurende 375 minuten uiterlijke verzorging CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 17 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

Korte flash behandeling 28,95 Incl. reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème. Korte flash behandeling met pedicure 45,95

Korte flash behandeling 28,95 Incl. reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème. Korte flash behandeling met pedicure 45,95 Webecos Gezichtsbehandeling, afgestemd op uw huid 49,95 60 min. Incl. reiniging, huid analyse, peeling, vapozone, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen stylen, massage, masker, tijdens masker extra massage,

Nadere informatie

Werken in een schoonheidssalon

Werken in een schoonheidssalon Werken in een schoonheidssalon Naam:... Klas:... Colofon Uitgeverij: Uitgeverij Edu Actief b.v. Meppel Auteurs: Niesje van Berkum en Manja van der Veen Redactie: Uitgeverij Edu Actief b.v. Meppel Inhoudelijke

Nadere informatie

Zorg, Welzijn & Uiterlijk

Zorg, Welzijn & Uiterlijk Zorg, Welzijn & Uiterlijk Waar gaan we het over hebben? Hoe zit het mbo in elkaar? Waar kan je gaan werken? Hoe kom je meer te weten? Op het mbo kun je kiezen uit BOL of BBL: BOL: je bent meestal op school,

Nadere informatie

Prijslijst. Beauty by Bianca Schoonheid en (medisch) pedicure. Bianca Heuvelmans

Prijslijst. Beauty by Bianca Schoonheid en (medisch) pedicure. Bianca Heuvelmans Beauty by Bianca Schoonheid en (medisch) pedicure Prijslijst Bianca Heuvelmans Oostelbeers 0616998856 info@beauty-by-bianca.nl www.beauty-by-bianca.nl Pedicurebehandelingen Gehele behandeling (±30 minuten)

Nadere informatie

Rapportage Klanttevredenheidsonderzoek

Rapportage Klanttevredenheidsonderzoek Rapportage Klanttevredenheidsonderzoek Pedicure Pedicure Salon Lammie Type pedicure: Medisch Datum: 19-05-2016 Pagina 1 van 24 Inhoud 1. Inleiding...3 2. Resultaten klanttevredenheidsonderzoek... 4 2.1.

Nadere informatie

Markanti Hair 0318-511380. Markanti Beauty 0318-610007. Markanti Pedicure 0318-502250. Markanti Nails 0318-610037. Markanti Health 0318-511380

Markanti Hair 0318-511380. Markanti Beauty 0318-610007. Markanti Pedicure 0318-502250. Markanti Nails 0318-610037. Markanti Health 0318-511380 Markanti Hair 0318-511380 Markanti Beauty 0318-610007 Markanti Pedicure 0318-502250 Markanti Nails 0318-610037 Markanti Health 0318-511380 Markanti Hair & Beauty Kerkewijk 27 b 3901 EB Veenendaal info@markanti-hair.nl

Nadere informatie

KUNSTNAGELS KUNSTNAGELS. Acrylverlening op natuurlijke nagel. Verven wimpers 15. Gellish (semi-permanente nagellak) 30. Verven wenkbrauwen 15

KUNSTNAGELS KUNSTNAGELS. Acrylverlening op natuurlijke nagel. Verven wimpers 15. Gellish (semi-permanente nagellak) 30. Verven wenkbrauwen 15 BEAUTY Verven Verven wimpers 15 Verven wenkbrauwen 15 Acrylverlening op natuurlijke nagel 1/nagel Gellish (semi-permanente nagellak) 30 Herstellen kunstnagel na 1 week 5 Epilatie Gelaat Modelleren wenkbrauwen

Nadere informatie

uiterlijke verzorging CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 A B X C D huidanalyseformulier

uiterlijke verzorging CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 A B X C D huidanalyseformulier uiterlijke verzorging SPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 variant b Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). - Geef verbeteringen aan volgens voorbeeld

Nadere informatie

TARIEVEN ABC. Body sugaring Tijd Prijs

TARIEVEN ABC. Body sugaring Tijd Prijs TARIEVEN ABC Schoonheidsspecialist Ontharen Harsen Specialist: Svetlana, Evelyn Harsen armen 35 min 28,00 Harsen benen volledig 45 min 40,00 Harsen bikinilijn 20 min 18,00 Harsen borst 20 min 20,00 Harsen

Nadere informatie

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2014 Salon Belleza Hoofdstraat 26 2351 AK Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

kom in de watten leggen

kom in de watten leggen kom in de watten leggen 1 Ben jij benieuwd naar onze opleidingen en de mogelijkheden voor jouw toekomst? Neem dan snel een kijkje in deze vakschoolbrochure. #hetechtewerk 4 Kapper 6 Kapper 8 Allround Kapper

Nadere informatie

TARIEVEN. Schoonheidsspecialist

TARIEVEN. Schoonheidsspecialist TARIEVEN Kwartaal 4-2015 Schoonheidsspecialist Harsen Specialist: Svetlana, Evelyn, Juna Brazilian 45 min 35,00 Harsen bovenlip 15 min 12,00 Harsen kin 15 min 14,00 Harsen bovenlip en kin 20 min 22,00

Nadere informatie

HET KL S BOEK. van hark naar voet

HET KL S BOEK. van hark naar voet HET U KL S BOEK van hark naar voet De pedicure, DIE LAKT TOCH NAGELS ENZO? NEE, pedicures lakken niet alleen nagels. De pedicure hoort net als de tandarts en kapper bij een goede verzorging van je lijf.

Nadere informatie

29,50 Nagelreparatie (Grote teen) 26,- ( 2 kleinere tenen) 26,- Nagelbeugel plaatsen 18,- Orthese maken vanaf 26,-

29,50 Nagelreparatie (Grote teen) 26,- ( 2 kleinere tenen) 26,- Nagelbeugel plaatsen 18,- Orthese maken vanaf 26,- lijst per 1 januari 2014 Prijzen zijn incl.21% BTW Als uw voeten, lichaam en gezicht u lief zijn. Pedicure-behandeling, bestaande uit: Nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns behandelen, schimmelnagels

Nadere informatie

Allround Schoonheidsspecialist

Allround Schoonheidsspecialist Schoonheidsverzorging niveau 4 Allround Schoonheidsspecialist LEERWEG DUUR PLAATS BOL 3 jaar Zwolle* * Rechterland 1 Schoonheidsverzorging heeft voor jou geen geheimen meer nadat je deze opleiding hebt

Nadere informatie

OPLEIDINGEN BRANCHE ERKENDE ALLROUND NAGELSTYLING. 1 Allround Nagelstyling Upskills: Manicure, Gel, Acryl, Nailart, Naildesign

OPLEIDINGEN BRANCHE ERKENDE ALLROUND NAGELSTYLING. 1 Allround Nagelstyling Upskills: Manicure, Gel, Acryl, Nailart, Naildesign BRANCHE ERKENDE ALLROUND NAGELSTYLING 1 Allround Nagelstyling Upskills: Manicure, Gel, Acryl, Nailart, Naildesign 2 Nagelstyling Acryl Lead up: Acryl inclusief Manicure 3 Nagelstyling Gel Lead up: Gel

Nadere informatie

hair, beauty and sun roermond Salon ROMAN - 1

hair, beauty and sun roermond   Salon ROMAN - 1 hair, beauty and sun roermond www.romankapsalon.nl Salon ROMAN - 1 Salon ROMAN Roermond ROMAN hair, beau Salon ROMAN is in slechts enkele Onze salon kent een zeer brede en jaren tijd uitgegroeid tot een

Nadere informatie

OPLEIDINGEN UITERLIJKE VERZORGING. 1 Huidverzorgings Consulent donkere/getinte huid. 2 Huidverzorgings Consulent voor alle huidtypes

OPLEIDINGEN UITERLIJKE VERZORGING. 1 Huidverzorgings Consulent donkere/getinte huid. 2 Huidverzorgings Consulent voor alle huidtypes UITERLIJKE VERZORGING 1 Huidverzorgings Consulent donkere/getinte huid 2 Huidverzorgings Consulent voor alle huidtypes 1 Huidverzorgings Consulent Gespecialiseerd in de donkere/getinte huid De veeleisendheid

Nadere informatie

Schrijf achter elk meetpunt per kandidaat O of V als uitkomst van alle genoemde criteria.

Schrijf achter elk meetpunt per kandidaat O of V als uitkomst van alle genoemde criteria. Beoordelingsformulier Proeve van bekwaamheid schoonheidsspecialist Lichaamsbehandeling of Gezichtsbehandeling + Cosmetische voetverzorging of Cosmetische handverzorging Schrijf achter elk meetpunt per

Nadere informatie

Academie. Expert behandelingen voor het gelaat. Voor mannen. Voor tieners. Losse modules. academie perfect skin 42,50

Academie. Expert behandelingen voor het gelaat. Voor mannen. Voor tieners. Losse modules. academie perfect skin 42,50 Academie academie perfect skin 42,50 reinigen, peeling, epileren, enkele onzuiverheden verwijderen, masker academie perfect skin relax 49,50 als academie, inclusief massage academie dieptereiniging of

Nadere informatie

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 MOOI DELUXE 60 MINUTEN 49,50 MOOI VIP 90 MINUTEN 79,50 Kijk op de website of vraagt u in de winkel naar de inhoud van de behandeling HUIDVERBETERENDE BIO PEELING (BOOSTER,

Nadere informatie

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 MOOI DELUXE 60 MINUTEN 49,50 MOOI VIP 90 MINUTEN 79,50 Kijk op de website of vraagt u in de winkel naar de inhoud van de behandeling HUIDVERBETERENDE BIO PEELING (BOOSTER,

Nadere informatie

uiterlijke verzorging CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

uiterlijke verzorging CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2017 gedurende 355 minuten uiterlijke verzorging CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 16 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief rugmassage

Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief rugmassage Hydradermie: (90 minuten) lntensieve gelaat- en halsbehandeling 86,50 Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief

Nadere informatie

Waarom kiest u voor een cursus nagelstyling bij Diamond Nails & Beauty? Verstevigen, onzichtbaar verlengen of repareren van natuurlijke nagels

Waarom kiest u voor een cursus nagelstyling bij Diamond Nails & Beauty? Verstevigen, onzichtbaar verlengen of repareren van natuurlijke nagels Waarom kiest u voor een cursus nagelstyling bij Diamond Nails & Beauty? Verstevigen, onzichtbaar verlengen of repareren van natuurlijke nagels neemt steeds meer toe in populariteit. Hierdoor is er een

Nadere informatie

Over ons. Intake Wil je graag advies over je opleidingskeuze? Dan kan je een intakegesprek aanvragen met één van onze docenten Zorg & Welzijn.

Over ons. Intake Wil je graag advies over je opleidingskeuze? Dan kan je een intakegesprek aanvragen met één van onze docenten Zorg & Welzijn. Opleidingsoverzicht Over ons Welkom bij Beauty Academy Eye For You! Wat leuk dat je in ons geïnteresseerd bent! Tijdens de lessen staan jouw ontwikkeling, jouw droom en toekomst bovenaan. Veel kandidaten

Nadere informatie

uiterlijke verzorging CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 A B X C D huidanalyseformulier

uiterlijke verzorging CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 A B X C D huidanalyseformulier uiterlijke verzorging SPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 variant d Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). - Geef verbeteringen aan volgens voorbeeld

Nadere informatie

Allround Schoonheidsspecialist

Allround Schoonheidsspecialist Schoonheidsverzorging Allround Schoonheidsspecialist LEERWEG: BOL NIVEAU: 4 DUUR: 3 jaar LESLOCATIE(S): Zwolle: Rechterland 1 Schoonheidsverzorging heeft voor jou geen geheimen. Jij hebt de kennis in huis

Nadere informatie

Prijslijst 2016. schoonheidssalon. Al onze producten zijn op natuurlijke basis

Prijslijst 2016. schoonheidssalon. Al onze producten zijn op natuurlijke basis Uw Prijslijst 2016 schoonheidssalon Al onze producten zijn op natuurlijke basis Bij B-Beautiful bent u van harte welkom voor professionele schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam. Wij streven

Nadere informatie