AGENDA. Bijbelverhalen 02/07/2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Bijbelverhalen 02/07/2018"

Transcriptie

1 28 juni 2018 jaargang 20 nr. 37 AGENDA Donderdag 28 juni GMR vergadering Maandag 02 juli Schoolreisje groep 5 en 6 Woensdag 04 juli Laatste Oud papier actie van dit schooljaar Vrijdag 06 juli Eindrapport Maandag 09 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 10 juli OR/MR vergadering Woensdag 11 juli Kennismaking nieuwe kleuters Donderdag 12 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 17 juli Vergadermiddag: alle kinderen s middags vrij Donderdag 19 juli Werkmiddag: alle kinderen s middags vrij Vrijdag 20 juli Laatste schooldag: alle kinderen om uur vrij Maandag 23 juli Start zomervakantie t/m 31 augustus 2018 Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 02/07/2018 Thema: Zing het maar Psalm 84, 121, 148 Wat je niet kunt zeggen, kun je wel zingen. Net als vorige week maken de kinderen deze week kennis met enkele psalmen. Over hoe je je thuis kunt voelen bij God, en hoe hij met je meegaat onderweg. We eindigen met een loflied: Iedereen mag meezingen! Nieuws vanuit het team Met de aanvulling van de 3 nieuwe collega s hebben we de formatie weer rond en kunnen we de groepen gaan verdelen. We hopen de groepsverdeling volgende week bekend te kunnen maken. Document andere schooltijden Zoals u weet gaan we met ingang van het schooljaar 2018/2019 over op het vijf-gelijke-dagen model. In de bijlage staat een brief met praktische informatie voor de start van het nieuwe schooljaar.

2 Opbrengst unicefloop Hoogeveen, juni 18 Aan de kinderen en het team van t Kofschip, De Unicefloop van 2018 is weer een groot succes geweest in Hoogeveen. Daar hebben jullie aan bijgedragen. Heel hartelijk bedankt daarvoor. Het bedrag wat de leerlingen van t Kofschip bij elkaar hebben gelopen is 4575,- Het totale bedrag is Fantastisch. We hopen dat jullie volgend jaar weer meedoen. Hartelijke groet, Namens het RCU Hoogeveen. Gezonde traktatie/gezonde pauzehap In schooljaar ontvangt u maandelijks een gezonde traktatie/gezonde pauzehap idee. In de bijlage zit het idee voor de maand juli. Dit is het laatste idee voor schooljaar In september ontvangt u het eerste ontbijt/lunch idee. Met vriendelijke groet, Sportfunctionaris Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen m.jonkers@dewoldenhoogeveen.nl Nieuws uit de groepen Groep 1/2A Dit is het lied van Woeste Willem, Dit is het lied van Woeste Willem, Dit is het lied van Woeste Willem, Wat doet hij het liefste? Hee, hoo, een zeelied zingen, samen met de zeemeerminnen Hee, hoo, een zeelied zingen, dat doe ik het liefste! Arrr! Woeste Willem en zijn piratenverhalen staan de komende weken centraal. Deze week maken we een eigen schatkaart door met wasco een route te tekenen, met een theezakje het papier oud te verven en vervolgens samen met meester brandranden te maken. Spannend hoor! Daarnaast maken we ook een vlot van ijsstokjes. Leuk, want het vlot kan ook écht drijven! Wellicht heeft u de hoek in de gang ook al gezien. Hier kunnen de kinderen de spannende zeeverhalen naspelen. Een beweegbaar vlot waar de kinderen, door aan een touw te trekken, op kunnen varen, een piratenhut waar in geklommen kan worden en nog meer mogelijkheden om in en bij te spelen. Iedereen wil graag in de hoek, dus samen zorgen we ervoor dat iedereen sowieso één keertje kan spelen. Verder hebben we vorige week een keer een gesprekje gevoerd met meester. Iedereen heeft verteld waar hij/zij graag mee speelt en welke werkje in het portfolio zo mooi is. Binnenkort krijgen we eindelijk weer ons portfolio mee naar huis! Wist u dat: - groep 2 maandagmiddag een flink aantal muntstukken heeft gemaakt voor de piratenhoek. Het was een kliederactiviteit waarbij de kinderen vierkantjes in het goudverf gingen dippen; - Een aantal kinderen een grote piratenboot heeft gemaakt. De kinderen kozen allemaal een eigen piratenkamer, tekenen deze kamer en plakten het in een groot schip: t Kofschip! - We een spannend piraten-vertelpantomime hebben uitgevoerd dinsdagmiddag. We leken net echte piraten! Vriendelijke piratengroeten, Alle kinderen van groep 1/2 en meester.

3 Groep 1/2C Aan de rand van het meer woont Woeste Willem. Willem is zeerover. We hebben het thema 'Boerderij' vorige week leuk afgesloten met een bezoekje aan een echte boerderij. We hebben de koeien, varkens, kippen, konijnen van dichtbij kunnen bekijken. Er was zelfs een kalfje van een dag oud. Verder hebben we daar heerlijk gespeeld in de hooischuur en tussen de buien door konden we nog even naar buiten. We willen alle vaders, moeders, opa's en oma's heel hartelijk danken voor hun hulp! Fijn dat we op u konden rekenen. Deze week starten we met een nieuw thema: 'Woeste Willem'. Dit n.a.v. het prentenboek. We maken een schatkaart en een vlot van ijslollystokjes. Nog niet iedereen heeft geld voor de groepsfoto ingeleverd. Doet u dit nog even? Donderdag 5 juli hebben we weer een schoonmaakavond. U heeft hier in november een brief over meegekregen. We verwachten deze keer de ouders van groep 1. We starten om u. Morgen (29 juni) is de nationale modderdag. Hier doen wij ook aan mee. Uw kind kan morgen dus heerlijk vies worden, denkt u even aan passende kleding! Met vriendelijke groet, juffen van groep 1/2c Groep 1D Vorige week hadden we een gekke, maar ook leuke en gezellige week. Op dinsdag waren we vrij, op woensdag gingen we naar de boerderij en op vrijdag was het feestje van juf. We hebben woensdag een erg leuke ochtend op de boerderij gehad. Wat hadden we een geluk met het weer! We hebben bij de dieren gekeken, er waren net nieuwe kalfjes geboren! We hebben ook lekker gespeeld in de hooischuur en na het fruiteten in de speeltuin. Vlak voor we naar huis gingen kregen we nog een lekker ijsje. Heeft u de foto's op het ouderportaal al gezien? Het feestje van juf op vrijdag was ook zo gezellig. We hebben een modeshow gedaan, gespeeld in de speeltuin, cake versierd en nog even een filmpje gekeken. Wat ben ik verwend zeg! Iedereen hartelijk bedankt voor de mooie tekeningen, kaartjes en cadeautjes. Nog niet iedereen heeft het geld voor de groepsfoto ingeleverd. Wilt u dit nog even doen? Donderdag 5 juli hebben we een schoonmaakavond. Vorige week heb ik hierover een bericht op de ouderportal geplaatst. Helaas hebben nog niet zo veel ouders aangegeven te kunnen komen helpen. Ik hoor graag wie er nog kan komen helpen, want zoals gezegd maken vele handen licht werk. We beginnen om uur. Morgen (29 juni) is de nationale modderdag. Wij doen hier ook aan mee. Uw kind kan morgen dus heerlijk vies worden, denkt u even aan passende kleding! Met vriendelijke groet van juf.

4 Groep 1/2E Er wordt flink getrouwd in onze groep! De kinderen spelen in de huishoek met o.a. een sluier en een hoed bruiloftje. Erg leuk!! Vorige week hebben wij een mooi hart van klei gemaakt. Deze week maken wij een mooie tekening van Muis en Egel, zij zijn ook verliefd! Vanaf volgende week werken wij over Woeste Willem. Een woeste piraat die helemaal niet zo stoer blijkt te zijn. Gelukkig wordt hij geholpen. Met groep 2 gaan we nu vaak op maandagmiddag naar het speellokaal om daar samen reken- of taalspelletjes te doen. Zo leren wij elkaar ook alvast wat beter kennen. Maandag hebben we de sorteermachine gedaan. Vier kinderen gaan met een willekeurig gekozen cijfer tot 20 in de machine en door elke keer het cijfer met elkaar te vergelijken en dan de goede pijl te volgen, komen de cijfers en van klein naar groot uit. Een hele goede oefening om nog meer inzicht te krijgen in de getallenrij. Denkt u aan de schoonmaakavond volgende week donderdag? Groep 1/2F Deze week werken wij over het thema: zand/modder. De kinderen maken allemaal een zandtekening, nieuwsgierig hoe wij dat doen? Vraag uw zoon/dochter gerust, zij kunnen het u vast uitleggen. Vrijdag is het modderdag, deze dag gaan wij buiten met modder spelen, trek uw zoon/dochter daarom kleding aan wat vies mag worden! Dinsdagmiddag zijn wij gestart met tutorspelen met groep 5c, wat was dit leuk! Donderdag hebben wij onze 2e muziekles van Scala, op ouderportal is een mapje toegevoegd met foto s, deze zal ik de komende weken aanvullen! Vanaf volgende week werken wij over het thema: Woeste Willem! Woensdag 4 juli vier ik mijn verjaardag met de kinderen in de klas, de kinderen mogen deze dag verkleed op school komen, fruittassen mogen thuis blijven, ik zorg voor iets lekkers! Donderdag 5 juli is er weer schoonmaakavond, bij de deur hangt de lijst wie er deze keer aan de beurt is. De schoonmaakavond begint om uur. Het is handig om schoonmaakdoekjes, theedoeken en een vergiet mee te nemen! Vriendelijke groet van juf. Groep 3A Afgelopen dinsdag zijn we op schoolreisje naar Drouwenerzand geweest. Wat hebben we genoten met z'n allen! We zijn deze week gestart met het laatste blok van rekenen en de laatste kern van lezen. Er zullen zo langzamerhand steeds meer schriften en werkboeken mee naar huis gaan. Volgende week krijgen de kinderen hun rapport mee naar huis. We hebben deze week 7,60 voor de zending gespaard. Hartelijke groeten van de juffen.

5 Groep 2/3B Vorige week donderdag is groep 2 naar de boerderij Sonneclear geweest. Wat was het daar leuk, bij de dieren kijken, lekker spelen. Ouders die deze ochtend mee zijn geweest, hartelijk bedankt. Foto's van deze ochtend staan op de ouderportal, misschien heeft u deze al gezien. Het thema van de komende week is Woeste Willem, we hebben samen met de kinderen een prachtige hoek in de gang gemaakt. We maken deze week als taak een schatkaart en een vlot van ijslollystokjes. Groep 3 is dinsdag op schoolreisje geweest, ook dat was een superleuke dag. We moesten er lang op wachten, maar het was het wachten wel waard!! Deze week zijn we ook gestart met de laatste kern van lezen, kern 12. Met rekenen zijn we gestart met blok 12, ook het laatste blok. Zo langzamerhand merken we aan alles dat het bijna vakantie is... Maar voordat het echt zover is hebben we nog de tien minuten gesprekken waarvoor u zich kunt intekenen, en niet te vergeten de eind schoonmaak! Deze schoonmaakavond is op donderdag 5 juli, zet u de datum alvast in uw agenda...? Groetjes van de juffen. Groep 3C We tellen de dagen af. Na twee leuke workshops en schoolreisje hoeven we nog maar 3 weken en 1 dag naar school. Het is leuk om te praten over het aantal maanden, weken en dagen van een jaar. Dat een (kalender) jaar iets anders is dan een schooljaar. Dat de seizoenen niet in januari beginnen. Heel logisch voor ons maar wat kan dit verwarrend zijn. We zijn in de laatste kern van Veilig Leren Lezen begonnen. We lezen klankgroep woorden van drie stukken (appelmoes). We oefenen met begrijpend lezen. Met rekenen zijn we druk bezig met bewerkingen tot 20. Ook hier moeten we wat sneller gaan werken want soms moeten we wel 6 rijtjes maken bij 1 onderdeel in ons werkboekje. Met klok kijken zijn we bezig om uit te rekenen hoeveel uur het later is. U merkt het al, aan het eind van het schooljaar zijn we nog druk aan het werk. Op de foto ziet u de kinderen om de tijdlijn heen staan om een globale indruk te krijgen hoe oud iets is. Dit hebben we gedaan tijdens de workshop De potscherf. Groep 4A De afgelopen weken zijn we weer druk bezig geweest. We hebben een workshop ABCposter gedaan. Deze poster is te bestellen, meer informatie hierover staat op het ouderportaal. Ook hebben we het tutorlezen met groep 8 afgerond door samen spelletjes te doen. Wat leuk om te doen en groep 8 bedankt dat jullie onze tutors waren! Afgelopen dinsdag zijn we met alle groepen 3 en 4 op schoolreisje geweest naar Drouwenerzand. Super leuk. De foto s komen op het ouderportaal te staan. Met rekenen zijn we druk bezig met de tafels van 1, 2, 3, 4, 5 en 10. Zou u deze thuis ook willen oefenen? Met Staal leren we woorden met eren, -enen en elen en gaan we verder met het klankgroepenwoord. Wilt u ook denken aan het zendingsgeld? Dit mag de hele week meegegeven worden. Groeten van de kinderen en de juffen.

6 Groep 4B Zo meteen vertrekken we naar het Drouwenerzand. Daarom maar een kort stukje voor de nieuwsbrief. We hebben er vandaag mooi weer bij en hebben er zin in. De foto's volgen zo spoedig mogelijk! Volgende week gaan de rapporten mee naar huis en dan spreken we elkaar tijdens de 10 minutengesprekken op maandag 9 en donderdag 12 juli. De planning is al goed gevuld, dank daarvoor. De laatste weken zijn aangebroken dus nog een boel leuke afsluitactiviteiten. De musical van groep 8 (11 juli) en feestje van meester (18 juli). Ook juf E. gaat het jaar gezellig afsluiten op 16 juli (ook de spelletjesmiddag op deze datum). Groep 4C Hallo ouders/verzorgers, Omdat wij op schoolreis gaan zal de nieuwsbrief wat korter zijn dan normaal. Vorige week hebben wij twee workshops gehad, namelijk ABC poster en potscherf. Bij ABC poster zijn de kinderen bezig geweest met het maken van 3d letter, daarna gingen ze met deze 3d letter op de foto. Binnenkort krijgen wij te zien hoe de poster geworden is. De ouders kunnen deze poster bestellen voor 5 euro per stuk. De dag erna gingen de kinderen bij de workshop potscherf een potje kleien, ook mochten de kinderen er iets bij verzinnen.

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39 12 juli 2018 jaargang 20 nr. 39 AGENDA Donderdag 12 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 17 juli Vergadermiddag: alle kinderen s middags vrij Donderdag 19 juli Werkmiddag: alle kinderen s middags vrij Vrijdag

Nadere informatie

Bijbelverhalen 25/06/2018

Bijbelverhalen 25/06/2018 21 juni 2018 jaargang 20 nr. 36 Dinsdag 26 juni AGENDA Schoolreisje groep 3 en 4 Leerlingenraad Donderdag 28 juni GMR vergadering Maandag 02 juli Schoolreisje groep 5 en 6 Woensdag 04 juli Laatste Oud

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 18/06/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 18/06/2018 Vrijdag 15 juni AGENDA 14 juni 2018 jaargang 20 nr. 35 Laatste weeksluiting van dit schooljaar op de Erflandenlocatie van groep: 1D 4A - 6A 8C om 10.45 uur Dinsdag 19 juni Studie/vergaderdag team: alle

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/07/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/07/2018 05 juli 2018 jaargang 20 nr. 38 Vrijdag 06 juli Eindrapport AGENDA Maandag 09 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 10 juli OR/MR vergadering Woensdag 11 juli Kennismaking nieuwe kleuters Donderdag 12 juli

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 22/05/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 22/05/2018 Vrijdag 18 mei AGENDA Maandag 21 mei Pinksteren + dinsdag 22 mei vrij Woensdag 23 mei 17 mei 2018 jaargang 20 nr. 31 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van: groep: 1/2E 3C 5C om 09.00 uur; groep: 1/2C

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 07-07-2017 Algemeen Laatste nieuws vanuit de Oudervereniging van t Venne De laatste paar weken, voordat de zomervakantie begint, zijn aangebroken. We kunnen met zijn allen weer terugkijken op een jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

AGENDA. Maandag 08 juli Groepen 8: s middags vrij en s avond groep 8a afscheidsdiner en avond. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Maandag 08 juli Groepen 8: s middags vrij en s avond groep 8a afscheidsdiner en avond. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Donderdag Vrijdag 04 juli 05 juli AGENDA 04 juli 2019 jaargang 21 nr. 37 10-minutengesprekken Musical: s middags groep 8b opa s en oma s en oudere broers en zussen Musical: s morgens groep 8b opa s en

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

AGENDA. Donderdag 23 juni middagvergadering (alle kinderen s middags vrij) Woensdag 6 juli Kennismaking nieuwe kleuters met meester/ juf

AGENDA. Donderdag 23 juni middagvergadering (alle kinderen s middags vrij) Woensdag 6 juli Kennismaking nieuwe kleuters met meester/ juf 23 juni 2016 jaargang 18 nr. 39 AGENDA Donderdag 23 juni middagvergadering (alle kinderen s middags vrij) Maandag 27 juni schoolreisje groep 5 + 6 Woensdag 29 juni Kennismaking leerlingen groepen 8 met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Juf Shelley heeft een zoon ***Inhoud:*** ** Nieuwe gymleerkracht

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

AGENDA. Maandag 11 juli Voorstelling musical groep 8A: uur (voor ouders) Dinsdag 12 juli Voorstelling musical groep 8B: uur( voor ouders)

AGENDA. Maandag 11 juli Voorstelling musical groep 8A: uur (voor ouders) Dinsdag 12 juli Voorstelling musical groep 8B: uur( voor ouders) 07 juli 2016 jaargang 18 nr. 41 AGENDA Donderdag 7 juli 10-min. gesprekken: eindgesprek Maandag 11 juli Voorstelling musical groep 8A: 19.30 uur (voor ouders) Dinsdag 12 juli Voorstelling musical groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - We zijn bezig met de laatste periode van het schooljaar tot de zomervakantie. Nog een serie toetsen,

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 13 mei 2016 Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data Na twee weken meivakantie zijn we

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 11/06/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 11/06/2018 Vrijdag 08 juni AGENDA 07 juni 2018 jaargang 20 nr. 34 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur; groep: 3A 6B 8A om 10.45 uur Dinsdag 12 juni Start van de Avondvierdaagse

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 mei 2017 Ma 8 Di 9 Woe 10 Do 11 Vrij 12 Za 13 AGENDA Groep 6 t/m 8 Actie

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar thrimwalda@opo-furore.nl www.thrimwalda.nl Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar 2017-2018 Schoolfotograaf 6 juni 2018 Woensdag 6 juni komt de schoolfotograaf. 's Ochtends om 8.30 uur is er

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes.

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes. In deze nieuwsbrief: Agenda: -17 mei verkeersexamen groep 7-25 en 26 mei vrij ( hemelvaart) -31 mei volgende nieuwsbrief -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f

AGENDA Info avond ( ): groep 1/2 e en f 08 september 2016 jaargang 19 nr. 02 Donderdag 8 september AGENDA Info avond (19.30 20.30): groep 1/2 e en f groep 1/2 a, b, c locatie Erflanden locatie Schutlanden Maandag 12 september Info avond (19.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe directeur Zoals jullie weten vertrekt de huidige directeur Chris Vegter. Per 1 september zal ik het stokje van hem overnemen.

Nieuwsbrief. Nieuwe directeur Zoals jullie weten vertrekt de huidige directeur Chris Vegter. Per 1 september zal ik het stokje van hem overnemen. Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 22 15 juli 2016 Laatste nieuwsbrief 2015-2016 Beste ouders, Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar en tevens de laatste nieuwsbrief die ik als directeur van De Veldkei

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie