Heeft u onze nieuwe website al bezocht?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Heeft u onze nieuwe website al bezocht? www.vanhasseltschool.org"

Transcriptie

1 Heeft u onze nieuwe website al bezocht? INFORMATIE MAART 2013 NUMMER 6 schooljaar Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief van de maand maart. Een kleurig palet met onderwerpen laat u de schoolse actualiteiten zien: de uitslag van de Eindtoets, een aanvulling op het beleid van de Vreedzame School en vele andere onderwerpen. Dit jaar doen 7 teams mee aan het schoolvoetbaltoernooi. Fantastisch zoveel enthousiasme! Alle voetballers dragen een nieuw schoolshirt met het nieuwe logo. Alle deelnemers: veel speelplezier op het voetbalveld. Alle coaches: veel tact, geduld en inspiratie gewenst om het toernooi tot een succes te maken. Vandaag krijgen alle oudste leerlingen van een gezin een kleurige flyer mee met de datums van de kennismakingsmorgens. Helpt u mee om ouders van jonge kinderen attent te maken op onze school? Geef de flyer door en help mensen de weg te wijzen naar onze brede school. De kennismakingsmorgens zijn op de woensdagen 27 maart, 17 april, 15 mei en 12 juni. Steeds van 9:00-10:00 uur. In samenspraak met alle partijen in de school is vorige week besloten dat de Van Hasseltschool ook meedoet aan de KONINGSSPELEN op vrijdag 26 april. Deze week gaat de sportcommissie aan het werk om van 26 april een onvergetelijke dag te maken. In de nieuwsbrief van april informeer ik u over deze dag die de sportdag van juni vervangt. Ik wens u veel plezier bij het lezen van deze brief. Met hartelijke groet namens het team, Harm Schoneveld

2 UITSLAG EINDTOETS BASISONDERWIJS Groep 8 heeft in februari de Eindtoets Basisonderwijs (Cito-toets) gemaakt en de uitslag is inmiddels binnen. Het is veel in het nieuws geweest of de scores openbaar gemaakt moeten worden. De toets score is van belang voor het vervolgonderwijs en voor sommigen ook voor de kwaliteit van het onderwijs binnen een school. Wij zijn van mening dat de Eindtoets één van de vele toetsmomenten is die een kind in 8 jaar basisschool maakt. Het advies voor het vervolgonderwijs is dus niet gebaseerd op één toets maar op een totaal overzicht van alle toetsen die in de groepen 1 t/m 8 gemaakt worden. Daarbij wordt er ook gekeken naar kindeigenschappen: heeft een kind een zelfstandige werkhouding, is een kind huiswerkgericht, heeft een kind een grote algemene kennis etc. U begrijpt dat wij de individuele scores niet openbaar maken. Toch mogen we met trots zeggen dat de leerlingen dit jaar boven het landelijk gemiddelde gescoord hebben en dat Jochem Zijdel één van de twee kinderen in heel Nederland is, met maar één fout. Jochem, van harte gefeliciteerd! (trotse) juf Else PAASVIERING Donderdag 28 maart vieren we het paasfeest met de kinderen. We beginnen de ochtend met een gezellig paasontbijt in elke groep. Uw kind hoeft dus niet thuis te ontbijten! Bij elke klas hangt een lijst waarop u kunt invullen welk eten u meeneemt. Kunt u uiterlijk woensdag 27 maart een tas met bord en bestek (met naam!) meegeven aan uw kind? Dan zorgen wij ervoor dat de tafel feestelijk gedekt is. Later in de ochtend hebben de kinderen met elkaar een paasviering in de aula. Dit jaar staat de viering stil bij het onderwerp 'bewaren'. Elke groep gaat hier de aankomende week aandacht aan besteden, vraag uw kind er gerust naar. Ter afsluiting hebben de groepen 1 t/m 5 een creatieve paasmiddag waarbij er geknutseld gaat worden. Alle groepen worden gemengd zodat oudere en jongere kinderen samen aan de slag gaan. De groepen 6 t/m 8 gaan die middag aan de slag met 4play. Met hartelijke groet namens de paascommissie, Jansje Branderhorst. SCHOOLVOETBALTOERNOOI Op zaterdag 30 maart a.s. zal de Van Hasseltschool met 7 teams deelnemen aan het schoolvoetbal. Verspreid over Hilversum zullen onze teams, letterlijk en figuurlijk, hun beste beentje gaan voorzetten. Ik ben heel erg blij dat er dit jaar genoeg enthousiaste vaders en moeders zijn, die zich hebben opgegeven om de teams te coachen en begeleiden. Ik heb vernomen dat er al teams hebben getraind, echt fantastisch! Ook de dames van de AC wil ik vast bedanken voor de belangrijke activiteiten achter de schermen, zoals het versturen van mail en het vullen van de teamtassen. Hieronder een overzicht van de spelende teams met hun coach(es), locatie en het dagdeel waarop er gepeeld wordt.

3 Wie Coach Wanneer en waar groep 3/4 jongens : Rob Weimer ; s middags h.v.v. de Zebra s groep 3/4 gemengd : Arjan Petiet ; s morgens s.v. Olympia groep 4/5 gemengd : Rob en Manouk Huisman ; s morgens Victoria groep 5 jongens : Chiel Stam ; s morgens bij f.c. Hilversum groep 6 jongens : Paul Claessens ; s middags bij f.c. Hilversum groep 6/7/8 meisjes : Erik Scholten ; s middags bij Victoria groep 7/8 jongens : Peter van Doorn en ; s middags bij Victoria Arjen Senn van Basel Dus mocht je je niet hebben opgeven om te voetballen, we kunnen altijd enthousiaste support en aanmoediging gebruiken! Ik ga ook mijn best doen om bij zo veel mogelijk teams langs te komen, maar dat zal niet bij iedereen lukken, omdat ik van mijn andere school ook 9 teams heb rondlopen. Hierbij wil ik iedereen, ook namens de AC dames, een hele sportieve en gezellige dag toewensen. Groet, juf Linda PS Houd de weersberichten voor die zaterdag goed in de gaten en zorg voor gepaste kleding: regenjack en lange broek bij natte/ koude voorspelling en zonnebrand en pet bij warm weer DE SCHOOLFOTOGRAAF Op dinsdag 26 maart komt de fotograaf op school om uw kinderen te portretteren. We werken met het zelfde bedrijf als vorig jaar. Er worden portretfoto s per kind gemaakt, een broertjes en zusjes foto en een groepsfoto. U krijgt allen een inlogcode, zodat u zelf op een handige manier kunt bepalen welke afdruk(ken) u wenst. De fotograaf schat in dat de familiefoto s gemaakt kunnen worden vanaf 11:00 uur. UW KIND OP DE FOTO Deze week maken wij foto s die gebruikt worden voor de schoolgids Regelmatig komt het voor dat er gefotografeerd wordt tijdens een excursie, een spelmorgen enz. De foto s die wij maken zijn altijd bedoeld voor schoolgebruik: nieuwsbrief, website, flyer en schoolgids. Als u niet wilt dat uw kind op foto s komt voor bovenstaande doeleinden, dan kunt u dat kenbaar maken bij de leerkracht van uw kind. Wij houden daar dat uiteraard rekening mee.

4 MET GROEP 8 NAAR HET MCO Groep 8 gaat donderdag 21 maart naar het Muziekcentrum van de Omroep. We gaan daar kijken naar een aantal repetities van het omroep orkest en we gaan zelf muziek componeren. In de klas zijn we al aan het oefenen met componeren. In kleine groepjes zitten we achter de computer met een programma Componeertool.nl om kleine stukjes muziek samen te voegen, instrumenten te ordenen en steeds opnieuw te luisteren of het goed klinkt. De kinderen vinden het prachtig. Er zullen geluidopnames van onze componeerkunsten op YouTube komen. KUNST OP HET PLEIN Donderdag 28 maart gaan we met groep 6, 7 en 8 samen met twee leerjaren van de Savornin Lohman een kunststuk maken op het schoolplein. Dit werk is een onderdeel van het project 4pl@y, dat we al enkele jaren samen met het SAV doen. De leerlingen van het SAV hebben het project afgelopen donderdag in de groepen gepresenteerd. Het wordt een groot kunstwerk, gemaakt met zelfgemaakt stoepkrijt en uitgewerkt in pixels. Elke stoeptegel is een pixel. Alle pixels bij elkaar vormen een prachtig kunstwerk. Onze leerlingen gaan helpen om in twee uur tijd alle pixels/tegels in te kleuren. Bent u nieuwsgierig naar het resultaat? Kom kijken! Om moet het af zijn! De kunst en cultuur commissie van de Brede School Zuid. AANVULLING AANPAK PEDAGOGISCH BELEID Sinds enkele jaren zijn wij een Vreedzame School. Dit houdt in dat wij ter stimulatie van de sociaal emotionele ontwikkeling gebruik maken van de bijbehorende methode. Onlangs hebben we een ouderavond georganiseerd waar we ons pedagogisch beleid toegelicht hebben. Op staat verder beschreven wat de Vreedzame School precies is. Vast onderdeel van de Vreedzame School is dat wij 2x per jaar in alle groepen een veiligheidsthermometer afnemen. Dit houdt in dat alle kinderen vragen beantwoorden met betrekking tot hun veiligheidsgevoel. Er wordt onder andere gevraagd naar hun gevoel in de klas, in de school en buiten de school en naar pesten, plagen en schoppen/slaan. De uitkomst van de veiligheidsthermometer sluit aan bij het gevoel wat wij al hadden: er is de afgelopen jaren flinke vooruitgang geboekt maar nog steeds is er winst te halen.

5 Daarom heeft het team in de afgelopen periode onze schoolregels/visie weer eens onder de loep genomen. Wat is gedrag wat wel bij een Vreedzame School hoort en wat is gedrag wat daar niet bij hoort? Vervolgens kwam de vraag: Wat doen we bij ongewenst gedrag? Dit alles heeft geresulteerd in een poster die in groep 3 t/m 8 en in de ontvangsthal hangt. De poster is een vertaling van het beleid, zoals beschreven in de schoolgids. Maar dan begrijpelijk voor kinderen. De kinderen kunnen op de poster precies zien wat onze aanpak is en wat ongewenst gedrag voor consequenties heeft. In de groepen hangt onder de poster ook een namenlijst met bij elke naam een punaise bij een groen (vreedzaam) poppetje. Bij ongewenst gedrag wordt de punaise onder een geel of rood poppetje geplaatst. De vervolgstappen staan op de poster vermeld. De poster is nu zo n 2 weken in gebruik en we merken dat deze visualisatie zijn vruchten afwerpt. De kinderen doen erg hun best om hun punaise onder het groene poppetje te houden. Mochten ze toch een keer een vergissing maken en bij geel of rood terecht komen dan doen ze vervolgens erg hun best om gewenst gedrag te laten zien om zodoende weer op groen terug te komen. We nodigen u allemaal uit de poster eens in de groep te komen bekijken en vragen u om er met uw kind regelmatig over te praten. Mocht u toelichting wensen op de poster dan willen we die graag geven. Maak dan even een afspraak met één van de leerkrachten. Met vriendelijke groet namens het team en de werkgroep pedagogisch klimaat, Jannemiek Hanszens-Sprong BERICHT UIT DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD De MR heeft een nieuw ouderlid: Richard Marshall. Hij is per direct gestart en heeft er veel zin in. Welkom Richard! De andere kandidaat, Denise Vink, heeft een plaats gevonden in de activiteitencommissie. Dank aan alle ouders die het stembiljet ingevuld en ingeleverd hebben! Op woensdag 17 april organiseert de MR weer een koffie inloopochtend. Tussen half 9 en 9 uur staat de koffie klaar en praten we graag bij met u over allerhande schoolse zaken. in samenwerking met de activiteitencommissie Nu wij als school een prachtig nieuw logo hebben, en wij ons een brede school mogen noemen, vonden wij het de hoogste tijd voor nieuwe school T-shirts. Met trots presenteren wij u alvast de nieuwe T-shirts die op dit moment gemaakt worden voor onze school. Wij zullen de T-shirts gebruiken bij diverse evenementen onder andere het schoolvoetbal toernooi, de avondvierdaagse en de jaarlijkse schoolreisjes.

6 Hartelijke groet, namens de Activiteiten Commissie en de Medezeggenschapsraad, Marjet Krol, Martine Bakker en Daniëlle Niesing. NIEUWS VAN DE COMMISSIE SCHOOL EN KERK Op donderdag 4 april starten wij met het school en kerk project. De afsluiting is dit keer in de Bethlehemkerk op zondag 14 april. Wij sluiten aan bij de verhalen van het Bijbelboek Esther, dat in die periode ook centraal staat in Trefwoord, onze methode voor levensbeschouwelijke vorming. Het thema van de projectweek is VRIJHEID. Naast het beluisteren van de verhalen over Esther maken de leerlingen collages en gedichten. Aan het einde van de kerkdienst die om 10:00 uur begint, houden we een collecte voor Villa Pardoes. Schrijft u zondag 14 april alvast in uw agenda? We rekenen op uw komst. Met vriendelijke groet, de leden van de commissie. Namens Stichting Proceon: Coby Wouda, medewerkster identiteit. Namens de activiteitencommissie van de Van Hasseltschool : Bianca van der Horst en Annemarie van Spellen. Namens de Bethlehemkerk: Dominee Erik van Halsema. Namens het team van de Van Hasseltschool: José Braham. KALENDER maart 20 1 e rapport groep 1 en 2; 2 e rapport groep 3 t/m 8 22 vrije dag groep 1 t/m 4 27 KENNISMAKING NIEUWE LEERLINGEN 9:00-10:00 UUR 28 Kunst op het plein 28 paasviering 29 t/m 01/04 paasvakantie (de kinderen zijn ook op april vrij) 30 schoolvoetbaltoernooi april studie tweedaagse schoolteam: alle leerlingen zijn vrij 09 vergadering van de medezeggenschapsraad 14 afsluiting van het school kerkproject in de Bethlehemkerk 10:00 uur 17 koffie ochtend voor ouders in aula van 8:30-9:00 uur 17 KENNISMAKING NIEUWE LEERLINGEN 9:00-10:00 UUR 26 dag van de KONINGSSPELEN 29 t/m 10/05 meivakantie mei 13 preventieve controle hoofdluis

7 15 KENNISMAKING NIEUWE LEERLINGEN 9:00-10:00 UUR 20 t/m 21 pinkstervakantie 27 t/m 30 avondvierdaagse in Loosdrecht 31 studiedag personeel: alle leerlingen zijn vrij juni 10 wen- en doorschuifmiddag 12 KENNISMAKING NIEUWE LEERLINGEN 9:00-10:00 UUR 17 betaaldag schoolreisjes 21 2 e rapport groep 1 + 2; 3 e rapport groep 3 t/m minuten gesprek groep 1 t/m 7 28 vrije dag groep 1 t/m 4 Juli 03 afscheidsavond + 3 e rapport groep 8 05 de zomervakantie begint om 12:00 uur t/m 16 augustus

Onze nieuwe WEBSITE is ONLINE: www.vanhasseltschool.org

Onze nieuwe WEBSITE is ONLINE: www.vanhasseltschool.org Onze nieuwe WEBSITE is ONLINE: www.vanhasseltschool.org INFORMATIE FEBRUARI 2013 NUMMER 5 schooljaar 2012-2013 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Het is zover: de nieuwe website van de Van Hasseltschool

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Hierbij stuur ik u onze maandelijkse nieuwsbrief vol wetenswaardigheden over onze school. Volgens mij is het de

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2014 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2014 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2014 NUMMER 11 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, De coatings van Schoolplein 14 zijn inmiddels aangebracht. Vanaf 18 augustus gaan we alle materialen in

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2014 NUMMER 6

INFORMATIE FEBRUARI 2014 NUMMER 6 INFORMATIE FEBRUARI 2014 NUMMER 6 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, In deze eerste nieuwsbrief van 2014 leest u over reeds bekende zaken, maar ik vraag ook uw aandacht voor

Nadere informatie

INFORMATIE APRIL 2016 NUMMER 8

INFORMATIE APRIL 2016 NUMMER 8 INFORMATIE APRIL 2016 NUMMER 8 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders / verzorgers, beste leerlingen, Zoals in mijn mail van donderdag 14 april gemeld, heeft de inspectie onze school bezocht. De kwaliteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

INFORMATIE APRIL 2014 NUMMER 8

INFORMATIE APRIL 2014 NUMMER 8 INFORMATIE APRIL 2014 NUMMER 8 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Over enkele weken wordt ons schoolplein een Schoolplein 14. Het benodigde geld is er nog niet. We zijn wel

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Komt u ook kijken naar de KONINGSSPELEN op vrijdag 26 april?

Komt u ook kijken naar de KONINGSSPELEN op vrijdag 26 april? Komt u ook kijken naar de KONINGSSPELEN op vrijdag 26 april? INFORMATIE APRIL 2013 NUMMER 7 schooljaar 2012-2013 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, U heeft de laatste tijd veel schoolpost per

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, Het wordt 's avonds al weer iets later donker, tijdens het buitenspelen in de zon worden er soms al

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2015 NUMMER 3

INFORMATIE OKTOBER 2015 NUMMER 3 INFORMATIE OKTOBER 2015 NUMMER 3 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Een nieuwsbrief vol informatie ligt voor u. Neem de tijd om de inhoud te lezen en stel gerust uw vragen als iets

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart.

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart. 18 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen Website Pagina 2 Nieuwe groepsverdeling Wel en wee Vanuit VVT Pagina 3 Open ochtend Avondvierdaagse Pagina 4 Laatste schooldag Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2015 NUMMER 5

INFORMATIE FEBRUARI 2015 NUMMER 5 INFORMATIE FEBRUARI 2015 NUMMER 5 schooljaar 2014 2015 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Een volle nieuwsbrief deze maand, met informatie over het inspectiebezoek, een belangrijke wijziging

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Tijdelijke ingang Vanwege de bouwwerkzaamheden kunnen de ingangen aan het Frankenspad de komende tijd niet gebruikt worden. Iedereen zal de ingang moeten gebruiken

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

INFORMATIE MAART 2015 NUMMER 6

INFORMATIE MAART 2015 NUMMER 6 INFORMATIE MAART 2015 NUMMER 6 schooljaar 2014 2015 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Na een week vakantie is het heerlijk om maandagmorgen bij de deur van de school te staan. De kinderen komen

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 23 maart 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 25 Inhoud Kreet van de week Sport Paasviering Avondvierdaagse

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Levert u het ingevulde formulier hulpouders vandaag weer in?

Levert u het ingevulde formulier hulpouders vandaag weer in? INFORMATIE SEPTEMBER 2013 NUMMER 2 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Graag bied ik u deze nieuwsbrief aan. Het is een van de informatiebronnen naast schoolgids en website.

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2014 NUMMER 1

INFORMATIE OKTOBER 2014 NUMMER 1 INFORMATIE OKTOBER 2014 NUMMER 1 schooljaar 2014-2015 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, In de eerste weken van dit schooljaar zijn wij vaak met u in gesprek geweest. De informatieavond in de

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 28 mei 2015 Nieuwsbrief: 12 Belangrijke data 29-05 Verkeersdag 05-06 Groep 1/2 vrij 05-06 Kunst Centraal, gr. 5 12-06 Verkeersdag 19-06 Verkeersdag De volgende Agnes Actueel verschijnt op 18 juni 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

29 augustus 2014. TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 WAKKER WORDEN

29 augustus 2014. TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 WAKKER WORDEN Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.binnenplein.nl 29 augustus 2014 AGENDA Ma 1 Di 2 Woe 3 Informatieavond groep 1 t/m 8 Do 4 Vrij 5 Za 6 Oud

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

Bijlagen: Een overzicht i.v.m. het schoolvoetbal en het huiswerkbeleid op onze school.

Bijlagen: Een overzicht i.v.m. het schoolvoetbal en het huiswerkbeleid op onze school. Wekelijkse Vinkenbaan editie jaargang 19 Nieuwsbrief digitaal? www.vinkenbaan.nl/nieuwsbrief 03-02- 2012 Bijlagen: Een overzicht i.v.m. het schoolvoetbal en het huiswerkbeleid op onze school. 12 Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

de Nieuwsroos Verkeerssituatie Rozenstraat Olav Ouder enquête

de Nieuwsroos Verkeerssituatie Rozenstraat Olav Ouder enquête de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 18 april 2016 Verkeerssituatie Rozenstraat Aan de kant van de Rozenstraat staan gele

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar Thema Lente De leerlingen van groep 1 en 2 zijn deze week gestart met het thema Lente. De leerlingen werken over 4 kleine kaboutertjes in de lente. Voor dit thema zijn we op zoek naar lege schoenendozen

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

24 augustus 2018 Nummer 1

24 augustus 2018 Nummer 1 24 augustus 2018 Nummer 1 Inhoud: Opening schooljaar 2018-2019 Voorstellen Typetuin Studiedag Informatieavond 3 september Vetrouwenspersonen Gym Timmertafel Schoolfoto s Workshop groepen 4-5 De Raauw Ossekar

Nadere informatie

weeknieuws 24 cursus 2014 2015 6 maart 2015

weeknieuws 24 cursus 2014 2015 6 maart 2015 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Terugblik School-Kerk 2019: Heb je lef?

Terugblik School-Kerk 2019: Heb je lef? De Bijbelverhalen De weken voor Pasen noemen we de lijdenstijd. In deze weken leven we toe naar het Paasfeest. In de hele school worden in deze tijd Bijbelverhalen verteld die toeleven naar het Paasfeest.

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Donderdag 14 maart 2013 week 11

Donderdag 14 maart 2013 week 11 Donderdag 14 maart 2013 week 11 AGENDA - Vrijdag 15 maart: 2 e rapport mee - Maandag 18 maart: vaccinatie 9-jarigen - Maandag 18 maart: ALV - Dinsdag 19 maart: 10-minutengesprekken - Donderdag 21 maart:

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 999 Datum: 05-09-2014 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Email: Comeniusschool vestigingsadres: administratie@comeniusschool.info

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie