1 STE RUWBOUWWONINGEN IN WOONGEBIED GITSESTRAAT INGEHULDIGD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 STE RUWBOUWWONINGEN IN WOONGEBIED GITSESTRAAT INGEHULDIGD"

Transcriptie

1 1 STE RUWBOUWWONINGEN IN WOONGEBIED GITSESTRAAT INGEHULDIGD TOELICHTING 29 januari 2019 De eerste ruwbouwwoningen in het nieuwe woongebied Gitsestraat (fase 1 van het Roobaertpark) werden gisterenavond ingehuldigd. Na jarenlange voorbereiding is daarmee de kwalitatieve aansnijding van het woongebied eindelijk gestart. Op dit gebied - zo n 40 hectare - worden op termijn ruim woningen gebouwd. Een verkaveling waar reeds van bij de opzet specifieke aandacht ging naar de kwalitatieve en duurzame inrichting van de publieke ruimte. Het volledige woongebied ligt op het grensgebied Roeselare Hooglede en zal in totaal in zo n 1013 woongelegenheden voorzien (780 op grondgebied Roeselare, 233 op grondgebied Hooglede). Het vormt bijgevolg een aanzienlijke uitbreiding van de woonruimte op ons grondgebied en sluit aan op de bestaande structuren van de stad. Na de inkleuring van dit gebied als woonzone door de Vlaamse Regering waren de stad Roeselare en de gemeente Hooglede bijzonder ambitieus om deze verkaveling te realiseren. Onder leiding van de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) werd daarom eerst de ambitienota Duurzaam Woongebied opgesteld. Na het vastleggen van de visie in de ambitienota werden met de verkavelaars Lapeirre, Durabrik en Matexi samenwerkingsovereenkomsten afgesloten. In deze overeenkomsten, die in 2016 werden ondertekend, werden een aantal lasten opgenomen die in hoofde van de verkavelaar gerealiseerd moesten worden. Nooit eerder werd zo n focus gelegd op de kwalitatieve inrichting van de publieke ruimte. De lasten die de verkavelaars dragen zijn dan ook van een ongeziene omvang in Roeselare en Hooglede. We sommen er enkele op: In het gebied komen er grote en diverse kwalitatieve groenzones. Concreet moet 14% van het ganse woongebied groen worden wat overeenkomt met 4 ha op grondgebied Roeselare. Alle woningen moeten op termijn aangesloten zijn op het warmtenet. De verkavelaars dragen bij in de heraanleg van de bestaande wegen zoals de Gitsestraat en de Robaardstraat,. Ze dragen eveneens bij in de kost voor verwerving van de gemeenschapsvoorziening (1 ha). Het huishoudelijk afval wordt ondergronds opgeslagen en opgehaald door MIROM. De waterbuffering moet voldoen aan de strengste normen die ooit werden opgelegd binnen de stad Roeselare. Meer dan vroeger werd ook in collectieve termen gedacht voor dit woongebied. Denk aan deeltuinen, parkeervoorzieningen, cambio, afvalbeleid, groen, trage verbindingen,. De afwikkeling van de mobiliteit die cruciaal is, werd opgebouwd vanuit het STOP-principe.

2 Andere cruciale uitgangspunten bij het afleveren van verkavelingsvergunningen, waren beeldkwaliteit en een harmonische overgang van de ene verkaveling naar de andere. Voor het eerst in Roeselare werd dankzij het beeldkwaliteitsplan de samenhang tussen stad, wijk, buurt en woning zorgvuldig bestudeerd en op die manier mogelijk gemaakt. Uiteraard zijn verschillende vormtypologieën, woontypologieën, woonclusters en architectuur toegelaten, maar allen kaderen ze binnen een totaalbeleving waarin architectuur en omgeving elkaar versterken. Hiermee samenhangend moeten ook het materiaal- en kleurgebruik, ondanks de diversiteit, rust uitstralen in het geheel. Voor het grondgebied Roeselare werden op vandaag reeds drie verkavelingsaanvragen goedgekeurd aan projectontwikkelaars Lapeirre Woningbouw, Durabrik en Matexi. Voor fase 1 werd aan Durabrik en Lapeirre Woningbouw een verkavelingsvergunning afgeleverd voor het bouwen van 95 eengezinswoningen, drie parkeerpockets en een deeltuin. Lapeirre Woningbouw startte de werkzaamheden eind Aan Matexi werd een verkavelingsvergunning afgeleverd voor in totaal 195 loten, waarvan 22 voor stapelwoningen. De bouw van deze loten zijn gepland voor volgende fases. Matexi en Durabrik zullen starten in de loop van Meer info: Delphine Willaert, Deskundige Verkavelingen, Politiek verantwoordelijken Nathalie Muylle, schepen Omgevingsvergunningen & stadsontwikkeling,

3 Toelichting pers 28/01/2019

4 Het Roobaertpark Roobaertpark is een groen woonerf van een 1000-tal woningen in Roeselare en Hooglede dat naadloos overvloeit in het grootste park van Roeselare, goed voor ruim 4 hectaren groen en natuur. Een landschapspark verbonden met fiets- en voetgangerspaadjes, ruimte om te spelen en groen, véél groen. Van pluk-akkers tot een heuse avonturenweide. Een duurzame buurt ook, aangesloten op het warmtenet van de verbrandingsoven. Lapeirre Woningbouw uit Roeselare bijt de spits af met de bouw van 29 huizen, waarvan de eerste in het najaar van 2019 worden opgeleverd.

5 De buurt Geografisch Het woonproject is gelegen langs de Honzebroekstraat en de Gitsestraat in de noordelijke rand van de kern van Roeselare op de grens met Gits (Hooglede). Fase 1 situeert zich ter hoogte van de Jacobus Vermanderstraat tussen de Honzebroekstraat en de Lijnwaadstraat. Duurzaam Alle woningen binnen het park zijn aangesloten op een warmtenet. De restwarmte van de nabije verbrandingsoven garandeert zowel centrale verwarming als sanitair warm water, een veilig systeem dat bovendien minder onderhoud vergt en minder verbruikt dan de traditionele verwarmingsystemen. De restwarmte creëert geen extra uitstoot en is dus goed voor het klimaat! Centrale ligging Uitgelezen ligging in de stad, dicht bij het centrum, snel op uitvalswegen en nabij winkels en scholen. Heb je slechts af en toe een auto nodig, dan kan je beroep doen op een deelwagen in de wijk. Ieder gezin krijgt één jaar gratis abonnement. Daarenboven is de Godelieveparochie, waar Isabel Lapeirre is opgegroeid en Patrick Lapeirre nog steeds woont, een parochie met een bruisend verenigingsleven waar altijd iets te beleven valt.

6 Bewoners centraal Roobaertpark wordt een rustige en veilige omgeving. Zo worden de parkeerplaatsen in het Roobaertpark gecentraliseerd in parkeerhavens. Op die manier komt er meer ruimte voor wandelaars en fietsers. Het park is omgeven door fietssnelwegen en ruime wandelzones. Groen, groen en meer groen Het Roobaertpark krijgt het grootste park van de stad Roeselare. Er komen 5 parken met onder andere een avonturenweide, een plukakker, een ligweide, een amfitheater, een plaats om wijkfeesten te organiseren en zoveel meer!

7 De wijk in beeld Stad Roeselare en de verschillende ontwikkelaars hebben een beeldkwaliteitsplan opgemaakt voor het Roobaertpark. Dat plan bepaalt de look & feel van de verkaveling. Alle wijken binnen de verkaveling vormen zo één mooi geheel, en hiermee wordt een trend gezet die in de grootsteden reeds wordt toegepast. Aanvullend op de bouwvoorschriften omvat het plan de vormtypes van de huizen, de kleuren en materialen voor gevel, buitenschrijnwerk, dakbekleding en carports.

8 Woningen fase 1 Lapeirre Woningbouw bouwt 29 duurzame nieuwbouwwoningen in de eerste fase van het Roobaertpark waarbij flexibiliteit hun grootste troef is. Aan de rand van de verkaveling worden woningen op maat voorzien, alleenstaande en halfopen, die volledig volgens de wensen van de klant worden ontworpen. Natuurlijk rekening houdend met het beeldkwaliteitsplan van de buurt. Voor de projectwoningen dieper in de verkaveling ligt het buitenaanzicht wel vast. Maar ook hier kan je het interieur volledig naar eigen smaak afwerken.

9 Op maat (de gele woningen ) Wie kiest voor een woning van Lapeirre in deze nieuwe verkaveling, kan kiezen voor een huis op maat. Wij starten hierbij van een blanco blad en ontwerpen volgens jouw smaak en budget een nieuwe thuis. De 6 halfopen woningen langs de Honzebroekstraat (lot 5 tem lot 10) en de alleenstaande woningen op lot 89 en 90 hebben de meeste keuzevrijheid qua dakvorm en stijl. De alleenstaande woningen aan de ingang van de wijk hebben een plat dak (lot 11 en 95), en deze van lot 30, bestaat uit 2 verdiepingen met een hellend dak. Projectwoning (de oranje woningen) Naast totaalaannemer is Lapeirre Woningbouw ook de ideale partner als sleutel-opde-deur bouwfirma. Deze koopwoningen zijn praktisch ingedeeld, energiezuinig en worden gebouwd met duurzame materialen. In het Roobaertpark liggen de projectwoningen dieper in de verkaveling en is de dakvorm ook op voorhand bepaald. Hoe dieper in de verkaveling, hoe groter de uniformiteit van de huizen. Bij Lapeirre is het wel mogelijk de afwerking te personaliseren. Bij ons geen standaardkeuze in materialen, maar volledige vrijheid te kiezen in de toonzalen van onze leveranciers. Wil je een gietvloer in plaats van tegels? Wil je de zithoek meer afzonderen van de keuken? Jij als koper beslist mee en deelt je ruimtes zelf op! Zo is ook jouw projectwoning een beetje op maat. We hebben reeds 3 verschillende types woningen ontworpen. 2 types zijn inmiddels vergund en de derde aanvraag omgevingsvergunning is ingediend. Bedoeling is de eerste woningen op te leveren in het najaar We zullen bouwen volgens de vooruitgang van de verkoop en plannen ook een kijkwoning in te richten tegen eind dit jaar.

10

11 Wie is Lapeirre Woningbouw? Reeds 30 jaar is Lapeirre Woningbouw bvba een dynamisch bouwbedrijf en aannemer in landelijke, tijdloze en moderne bouwprojecten. Als Roeselaars familiebedrijf werken we klantgericht, met een breed pallet van keuzemogelijkheden, waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke aanpak centraal staan. Ook in woonprojecten als het Roobaertpark koop je geen 'standaard'woning, maar is er ruimte voor een 'personal touch' of zelfs een woning op maat. We geloven sterk in de bouwteam-aanpak. Tijdens het bouwtraject kan u terecht met al uw vragen bij één aanspreekpunt die de volledige coördinatie op zich neemt. Het bouwteam zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. Naast de realisatie van uw totaalproject, kunt u er ook voor kiezen om bepaalde werken zelf uit te voeren, nadat we de woning wind- en waterdicht hebben afgewerkt. Isabel Lapeirre is bijzonder fier om met Lapeirre Woningbouw een deel van de woningen van het Roobaertpark te kunnen realiseren: Ik ben opgegroeid in de parochie waar de nieuwe wijk komt, mijn vader woont er nog steeds. En ook onze kantoren liggen heel dicht in de buurt. Wij kunnen dus gemakkelijk een extra oogje in het zeil houden en spelen een echte thuis match om uw thuis te creëren.

12 Toekomstige events Zondag 10 februari - 15u00: bouwsafari Roobaertpark Ontdek samen met Bouwbedrijf Lapeirre de opbouw in de nieuwe verkaveling Roobaertpark, gelegen bij de Honzebroekstraat te Roeselare. Roobaertpark is een groene verkaveling in al zijn facetten: duurzame woningen aangesloten op het warmtenet en rond het grootste park van Roeselare! We bezoeken een woning in opbouw, en krijgen uitleg over de 29 woningen waarvan 11 woningen op maat en diverse types projectwoningen. Voor elk wat wils. Verzamelen geblazen stipt om 15 uur in de inkom van de Hallen van Roeselare, terug om 16 uur. Bezoek beperkt tot 35 personen. Inschrijven vooraf via Zondag 28 april 11u00-17u00: Open werf Op zondag 28 april is het nieuwbouwzondag, de ideale gelegenheid om kennis te maken met onze woningen in opbouw. Iedereen is van harte welkom. Info Voor meer info bel Isabel Lapeirre 051/26360 of 0476/373484

Welkom. Wie is Lapeirre? Familiebedrijf = waarden. Wonen tussen stad en natuur. Wonen tussen stad en natuur 27/03/2018. Lancering 22 maart 2018

Welkom. Wie is Lapeirre? Familiebedrijf = waarden. Wonen tussen stad en natuur. Wonen tussen stad en natuur 27/03/2018. Lancering 22 maart 2018 Welkom Lancering 22 maart 2018 Wie is Lapeirre? Ligging Groen/beleving/duurzaam wonen Beeldkwaliteitsplan De woningen Op maat Projectwoningen Timing Toewijzing Wie is Lapeirre? Familiebedrijf = waarden

Nadere informatie

Mallants BALEN, HOEFERF 7 NIEUWBOUWWONINGEN ONTDEK NU HET WONEN VAN MORGEN B O U W B E D R I J F

Mallants BALEN, HOEFERF 7 NIEUWBOUWWONINGEN ONTDEK NU HET WONEN VAN MORGEN B O U W B E D R I J F BALEN, HOEFERF 7 NIEUWBOUWWONINGEN ONTDEK NU HET WONEN VAN MORGEN Mallants B O U W B E D R I J F LIGGING Project Hoevenweg is gelegen tussen Wezel, Gompel en Balen centrum. Niet alleen ben je zo in het

Nadere informatie

We zijn een familiebedrijf met een rijk verleden en een ruime blik op de toekomst. Elke dag opnieuw scheppen wij een stukje van die toekomst.

We zijn een familiebedrijf met een rijk verleden en een ruime blik op de toekomst. Elke dag opnieuw scheppen wij een stukje van die toekomst. Een woning koop je voor het leven. Vandaar dat de Marchetta bouwgroep al dertig jaar lang met veel vakmanschap en oog voor detail elk type woning realiseert. We zijn een familiebedrijf met een rijk verleden

Nadere informatie

STENE (OOSTENDE) T BAANHOF

STENE (OOSTENDE) T BAANHOF STENE (OOSTENDE) T BAANHOF koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in

Nadere informatie

Nieuwe verkaveling met 10 sociale koopwoningen, 10 sociale huurwoningen en 20 sociale kavels langs de Woestenstraat te Oostvleteren

Nieuwe verkaveling met 10 sociale koopwoningen, 10 sociale huurwoningen en 20 sociale kavels langs de Woestenstraat te Oostvleteren Persbericht Nieuwe verkaveling met 10 sociale koopwoningen, 10 sociale huurwoningen en 20 sociale kavels langs de Woestenstraat te Oostvleteren Nu de 8 sociale huurwoningen in de Edmond Devloostraat en

Nadere informatie

NAZARETH. Project KAPEL

NAZARETH. Project KAPEL 3-D beeld ter illustratie en onder alle voorbehoud van stedenbouwkundige voorschriften v v ZEKER WONEN Als algemeen aannemer heeft Zeker Wonen sinds 1979 reeds heel wat ervaring en know-how opgebouwd.

Nadere informatie

WEVELGEM HOGE POSTHOORNSTRAAT

WEVELGEM HOGE POSTHOORNSTRAAT WEVELGEM HOGE POSTHOORNSTRAAT koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 1 T.E.M. 6 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek

Nadere informatie

BEVEREN-LEIE ELFDE JULILAAN

BEVEREN-LEIE ELFDE JULILAAN BEVEREN-LEIE ELFDE JULILAAN koopwoning Beveren-Leie - Elfde Julilaan GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in detail hoe aangenaam wonen kan zijn. Hoe het hoort

Nadere informatie

het goede leven! in Lanaken

het goede leven! in Lanaken het goede leven! in Lanaken Dolce Vita het goede leven! Die naam hebben we niet zomaar gegeven aan onze nieuwe residentie in Lanaken. Want wat Ivo Vercammen Woonprojecten en Architectenbureau Drieskens

Nadere informatie

3-D beeld ter illustratie en onder alle voorbehoud van stedenbouwkundige voorschriften. v v

3-D beeld ter illustratie en onder alle voorbehoud van stedenbouwkundige voorschriften. v v 3-D beeld ter illustratie en onder alle voorbehoud van stedenbouwkundige voorschriften v v " & ' Samen met u en de architect streven wij ernaar esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand te laten

Nadere informatie

WAASMUNSTER POTAARDESTRAAT

WAASMUNSTER POTAARDESTRAAT WAASMUNSTER POTAARDESTRAAT 3-D beeld ter illustratie en onder alle voorbehoud van stedenbouwkundige voorschriften PROJECTFICHE POTAARDESTRAAT WAASMUNSTER AFWERKING Samen met u en de architect streven wij

Nadere informatie

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie Info & Verkoop URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 info@urbis.be www.urbis.be www.peutiebos.be Voorwoord Geachte

Nadere informatie

BERCHEM HELIOS II. koopwoning

BERCHEM HELIOS II. koopwoning BERCHEM HELIOS II koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in detail hoe

Nadere informatie

ROESELARE (BEVEREN) ONLEDEMEERSSTRAAT

ROESELARE (BEVEREN) ONLEDEMEERSSTRAAT ROESELARE (BEVEREN) ONLEDEMEERSSTRAAT koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 1 T.E.M. 6 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit

Nadere informatie

nieuwbouwproject 12 woningen

nieuwbouwproject 12 woningen Nieuwbouwproject 12 woningen - streetview Geraardsbergen nieuwbouwproject 12 woningen 12 woningen nieuwbouwproject tuinen zuidgericht 2 12 woningen - Inplantingsplan Blok 1 Blok 2 Blok 3 3 12 woningen

Nadere informatie

Gemeentelijke stedenbouwkundige verordening ter bevordering van het kwaliteitsvol wonen

Gemeentelijke stedenbouwkundige verordening ter bevordering van het kwaliteitsvol wonen Gemeente Moorslede Dienst ruimtelijke ordening Marktplaats 1 8890 Moorslede Tel.: 051/788 914 Gemeentelijke stedenbouwkundige verordening ter bevordering van het kwaliteitsvol wonen Principiële goedkeuring

Nadere informatie

MELLE GONTRODE HEIRWEG

MELLE GONTRODE HEIRWEG MELLE GONTRODE HEIRWEG koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 43 EN 44 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt

Nadere informatie

Mallants MOL, TENNISLAAN HEDENDAAGS WONEN IN EEN OUDE TUINWIJK 2 BOUWGRONDEN 2 INSTAPKLARE WONINGEN B O U W B E D R I J F

Mallants MOL, TENNISLAAN HEDENDAAGS WONEN IN EEN OUDE TUINWIJK 2 BOUWGRONDEN 2 INSTAPKLARE WONINGEN B O U W B E D R I J F MOL, TENNISLAAN HEDENDAAGS WONEN IN EEN OUDE TUINWIJK 2 BOUWGRONDEN 2 INSTAPKLARE WONINGEN Mallants B O U W B E D R I J F HEDENDAAGS WONEN IN EEN OUDE TUINWIJK Exclusief wonen in het groen, op wandelafstand

Nadere informatie

Dreef. Zwevegem. Plannenboek: 28 nieuwbouwwoningen. Moduswoningen Projectwoningen Bouwgronden 01-2015

Dreef. Zwevegem. Plannenboek: 28 nieuwbouwwoningen. Moduswoningen Projectwoningen Bouwgronden 01-2015 Dreef Zwevegem 16 12 11 Moduswoningen Projectwoningen Bouwgronden 01-2015 Plannenboek: 28 nieuwbouwwoningen Verkavelingsplan Zwevegem - Avelgemstraat +/- 204 m² +/- 284 m² +/- 223 m² +/- 230 m² +/- 236

Nadere informatie

ZWEVEGEM DREEF. Woningen

ZWEVEGEM DREEF. Woningen ZWEVEGEM DREEF Woningen GROEP HUYZENTRUYT BOUWT MET MENSEN De bouwsector heeft lang stilgestaan. Het ging te vaak over bakstenen, te weinig over wonen. Een gemiste kans, want de samenleving verandert

Nadere informatie

NIELSESTRAAT _ 285O BOOM

NIELSESTRAAT _ 285O BOOM NIELSESTRAAT _ 285O BOOM 2 POORT VAN NOEVEREN HET PROJECT Het nieuwbouwproject Poort van Noeveren in Boom, centraal gelegen in het midden van de Vlaamse ruit, tussen Antwerpen in het noorden, Brussel in

Nadere informatie

MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I. (lot 3-4 - 5-6)

MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I. (lot 3-4 - 5-6) MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I (lot 3-4 - 5-6) AFWERKING Samen met u en de architect streven wij ernaar esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand te laten gaan. ZEKER WONEN Als algemeen aannemer

Nadere informatie

ROLLEGEM MOLENKOUTER

ROLLEGEM MOLENKOUTER ROLLEGEM MOLENKOUTER koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 11 T.E.M. 14 Rollegem - Molenkouter GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid.

Nadere informatie

site PAUWELS mechelen

site PAUWELS mechelen 1 kantoorruimte 12 lofts 1 6 woningen 3 appartementen 27 staanplaatsen Residentie site PAUWELS Residentie Site Pauwels is gelegen aan de Kleine Nieuwendijkstraat 40-42 te Mechelen Het gaat in totaal om

Nadere informatie

DIKKEBUS VIJVERSTRAAT

DIKKEBUS VIJVERSTRAAT DIKKEBUS VIJVERSTRAAT koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. Dikkebus - Vijverstraat GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek

Nadere informatie

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van:

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van: T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN Een samenwerking van: Hengelo (Gld) De Omgeving Op de grens van Salland en Twente vindt u de gemeente Rijssen-Holten. Het hoogtepunt

Nadere informatie

Comfortabel wonen in het centrum

Comfortabel wonen in het centrum Comfortabel wonen in het centrum Urban link bouwt uw dromen uit! Door onze jarenlange ervaring in projectontwikkeling weten wij wat u als koper wil. Als het nu om een investering gaat of een eigen woning

Nadere informatie

Verkaveling Haaksstraat MOL. Infovergadering oktober 2014

Verkaveling Haaksstraat MOL. Infovergadering oktober 2014 Verkaveling Haaksstraat MOL Infovergadering oktober 2014 Toelichting verkavelingsontwerp Haaksstraat o N.a.v. indienen verkavelingsaanvraag en start openbaar onderzoek o Buurtbewoners informeren o Geïnteresseerden

Nadere informatie

SINT-AMANDSBERG PROJECT STAF

SINT-AMANDSBERG PROJECT STAF SINT-AMANDSBERG PROJECT STAF AFWERKING Samen met u en de architect streven wij ernaar esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand te laten gaan. In de afwerking van deze woningen streven wij steevast

Nadere informatie

RESIDENTIE INGELGOED

RESIDENTIE INGELGOED RESIDENTIE INGELGOED PROJECTVOORSTELLING RESIDENTIE INGELGOED Dit project onderscheidt zich dankzij het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen, zowel in het interieur als exterieur. Het project

Nadere informatie

AVELGEM NEERSTRAAT. koopwoning

AVELGEM NEERSTRAAT. koopwoning AVELGEM NEERSTRAAT koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in detail hoe

Nadere informatie

Wonen. in de rand rond Gent. Troeven: + + + + + Woonprojecten en bouwgronden. Bekijk 8 concrete. Betaalbare prijs: meer woning voor minder geld

Wonen. in de rand rond Gent. Troeven: + + + + + Woonprojecten en bouwgronden. Bekijk 8 concrete. Betaalbare prijs: meer woning voor minder geld Woonprojecten en bouwgronden Wonen in de rand rond Gent Projecten BIK woningen Projecten Belim Bouwteam Projecten Woningbouw Huyzentruyt N9 N9 OOSTAKKER Bekijk 8 concrete aanbiedingen binnenin! E17 E40

Nadere informatie

KEIEM HOF TER VAETE. koopwoning

KEIEM HOF TER VAETE. koopwoning KEIEM HOF TER VAETE koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in detail

Nadere informatie

Warmtenetten. Agenda. Wat is een warmtenet. Technologie. Projecten. Regulering. Rol Eandis. Visie van een netbeheerder Energik - 28/5/2015

Warmtenetten. Agenda. Wat is een warmtenet. Technologie. Projecten. Regulering. Rol Eandis. Visie van een netbeheerder Energik - 28/5/2015 Warmtenetten Visie van een netbeheerder Energik - 28/5/2015 Agenda Wat is een warmtenet Technologie Projecten Regulering Rol Eandis 2 2015 Studiedag Energik - Warmtenetten 1 Wat zijn warmtenetten? Ondergronds

Nadere informatie

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren Achttien Augustuslaan 28, 9230 Wetteren Strak, hedendaags woonproject in Wetteren INFO & VERKOOP Keizer Karelstraat 103, 9000 Gent Tel 09 233 15 30 Url www.urbis.be voorwoord voorwoord Geachte heer, mevrouw,

Nadere informatie

de WISPELTUIN BRUGGE

de WISPELTUIN BRUGGE de WISPELTUIN BRUGGE C C C DE NIEUWE STADSWONING In de binnentuin van het vroegere klooster creëerden de architecten een verkeersvrij woonerf. De rustige site wordt zo een levendige, aangename woonbuurt.

Nadere informatie

Woonproject Heeldstraat

Woonproject Heeldstraat Woonproject Heeldstraat Welkom bij woonproject Heeldstraat Op een boogscheut van het centrum van Genk, op een nieuwe verkaveling gelegen op de kruising van de Heeldstraat en de Weg naar As, realiseert

Nadere informatie

Nieuwbouwproject. Wijgmaalsesteenweg 153 3150 Wakkerzeel

Nieuwbouwproject. Wijgmaalsesteenweg 153 3150 Wakkerzeel Nieuwbouwproject Wijgmaalsesteenweg 153 3150 Wakkerzeel Voorstelling Dit project omvat de bouw van 4 eigentijdse, halfopen gezinswoningen gelegen in een rustige deelgemeente van Haacht. De woningen werden

Nadere informatie

Hedendaags wonen en moderne architectuur aan de rand van Brugge

Hedendaags wonen en moderne architectuur aan de rand van Brugge A S S E B R O E K Hedendaags wonen en moderne architectuur aan de rand van Brugge Assebroek, centrale en veelzijde deelgemeente R30 BRUGGE MARKT Steenstraat Langestraat Hooistraat N9 Assebroek is een centraal

Nadere informatie

IN DE BRES. betaalbaar wonen in groen Genk! woonproject.

IN DE BRES. betaalbaar wonen in groen Genk! woonproject. betaalbaar wonen in groen Genk! www.in-de-bres.be Betaalbaar wonen via erfpacht In de Bres is een ecologisch van Machiels Building Solutions (MBS) en stad Genk. In 2019 geeft de stad 13 bouwgronden in

Nadere informatie

KORTEMARK ZUIDERPARK

KORTEMARK ZUIDERPARK KORTEMARK ZUIDERPARK koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 41 T.E.M. 44 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt

Nadere informatie

Fase 2. 6 vrije kavels

Fase 2. 6 vrije kavels Fase 2 6 vrije kavels Zes vrije kavels te koop in Vinkeveld Grote ramen tot aan de grond met vrij uitzicht op de tuin? Een ruime hal met een open trap naar een vide op de eerste verdieping? Een bijkeuken

Nadere informatie

WOONPROJECT DOK NOORD - SEINPOST

WOONPROJECT DOK NOORD - SEINPOST WOONPROJECT DOK NOORD - SEINPOST Outstanding Development Development Coordination Belgium, kortweg DCB, is al jarenlang actief op de Belgische markt in residentiële projectontwikkeling. Vanuit ons hoofdkantoor

Nadere informatie

GELUWE T STROOMKE. koopwoning

GELUWE T STROOMKE. koopwoning GELUWE T STROOMKE koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 1 T.E.M. 7 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt

Nadere informatie

VLIJTSEKADE HET STOERE STADSE WONEN

VLIJTSEKADE HET STOERE STADSE WONEN VLIJTSEKADE HET STOERE STADSE WONEN De Vlijtsekade Apeldoorn www.vlijtsekade.nl 2 De Vlijtsekade Apeldoorn 3 Locatie en omgeving De woning De Vlijtsekade Het stoere stadse wonen. Aan de rand van het centrum

Nadere informatie

Tien jaar gratis energie-advies in Gent: meer dan adviezen, begeleidingen en energiepremies

Tien jaar gratis energie-advies in Gent: meer dan adviezen, begeleidingen en energiepremies Tien jaar gratis energie-advies in Gent: meer dan 16.000 adviezen, 2.000 begeleidingen en 8.300 energiepremies REGent vzw, vandaag beter bekend als de Energiecentrale, viert zijn tiende verjaardag. In

Nadere informatie

inhoud De ligging Stadsvernieuwing langs het water Het project Kijkappartement Plannen gelijkvloers Plannen eerste verdieping

inhoud De ligging Stadsvernieuwing langs het water Het project Kijkappartement Plannen gelijkvloers Plannen eerste verdieping HARELBEKE inhoud De ligging Stadsvernieuwing langs het water Het project Kijkappartement Plannen gelijkvloers Plannen eerste verdieping Plannen tweede verdieping Plan penthouse contact 3 4 6 8 10 15 19

Nadere informatie

Samen Bouwen in Meppel de Botter

Samen Bouwen in Meppel de Botter Samen Bouwen in Meppel de Botter Welkom in Meppel Meppel is een fraaie stad op de grens van Drenthe en Overijssel. De oude binnenstad heeft vele karakteristieke straten, grachten en pleinen en biedt volop

Nadere informatie

Infovergadering woongebied Gitsestraat. 6 maart 2017

Infovergadering woongebied Gitsestraat. 6 maart 2017 Infovergadering woongebied Gitsestraat 6 maart 2017 Agenda 1. Welkom en inleiding 2. Algemene situering 3. Thema Mobiliteit 4. Thema Waterhuishouding/-beheersing 2 2. Algemene situering Afbakening regionaalstedelijkgebied

Nadere informatie

HET EILAND Een bruisende stadswijk!

HET EILAND Een bruisende stadswijk! HET EILAND Een bruisende stadswijk! Schelde-Eiland wordt een bruisende stadswijk op een unieke locatie. De ligging op een schiereiland, omringd door de Schelde en op wandelafstand van Oudenaarde centrum

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf 235.645 euro. Op de Steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen bebouwing. De Steenweg

Nadere informatie

T REGGEGILDE LOUISE 4 ÉÉNGEZINSWONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van:

T REGGEGILDE LOUISE 4 ÉÉNGEZINSWONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van: T REGGEGILDE LOUISE 4 ÉÉNGEZINSWONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN Een samenwerking van: Hengelo (Gld) De Omgeving Op de grens van Salland en Twente vindt u de gemeente Rijssen-Holten. Het hoogtepunt

Nadere informatie

Afbakening grootstedelijk gebied Antwerpen

Afbakening grootstedelijk gebied Antwerpen gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan Afbakening grootstedelijk gebied Antwerpen Bijlage II stedenbouwkundige voorschriften gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan Afbakening grootstedelijk gebied Antwerpen

Nadere informatie

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Welkom in Nieuwendijk De gemeente Werkendam ligt in de regio Land van Heusden en Altena en omvat de kernen Dussen, Hank, Sleeuwijk, Nieuwendijk en Werkendam. Een plattelandsgemeente

Nadere informatie

WONINGBOUW. Houtmassief & Skeletbouw

WONINGBOUW. Houtmassief & Skeletbouw WONINGBOUW Houtmassief & Skeletbouw Als u houdt van hout,... ... én kiest voor kwaliteit U staat voor één van de belangrijkste beslissingen van uw leven: aan wie vertrouw ik mijn zuurverdiende centen toe

Nadere informatie

LEDE VIJVERBROEKSTRAAT

LEDE VIJVERBROEKSTRAAT LEDE VIJVERBROEKSTRAAT koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 22 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je

Nadere informatie

MERELBEKE HEIRHOF. koopwoning

MERELBEKE HEIRHOF. koopwoning MERELBEKE HEIRHOF koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. HEIRHOF Merelbeke - Heirhof GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek

Nadere informatie

Danilith, traditioneel huisgemaakte kwaliteitswoningen.

Danilith, traditioneel huisgemaakte kwaliteitswoningen. Danilith, traditioneel huisgemaakte kwaliteitswoningen. Home is where our story begins Modern 146 2 Uw Danilith Home made Home volgens een uniek Bouwsysteem Het Danilith bouwproces is gebaseerd op meer

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 14 seniorenwoningen Bouwnummers 17 t/m 23 en 34 t/m 40 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Meerheim. NIEUWBOUWWONINGEN in BILZEN. Great places to live!

Meerheim. NIEUWBOUWWONINGEN in BILZEN. Great places to live! Meerheim NIEUWBOUWWONINGEN in BILZEN Great places to live! Meerheim BILZEN 5 Voorwoord 6 Matexi nv 7 Voorstelling project 9 De stad Bilzen 11 De ligging 15 De architectuur 17 Energiezuinig & comfortabel

Nadere informatie

MERELBEKE HEIRHOF. koopwoning

MERELBEKE HEIRHOF. koopwoning MERELBEKE HEIRHOF koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. HEIRHOF GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in detail

Nadere informatie

Aanstiplijst sociale last en last bescheiden woonaanbod

Aanstiplijst sociale last en last bescheiden woonaanbod Aanstiplijst sociale last en last bescheiden woonaanbod RWO-20110530 In te vullen door de behandelende gemeente ontvangstdatum Wie vult dit formulier in? De aanvrager van een stedenbouwkundige vergunning

Nadere informatie

Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf euro.

Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf euro. Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf 257.245 euro. TER HEIVELD Stijlvol wonen in Opwijk Het nieuwe residentiële

Nadere informatie

PROCEDURE KEUZEMOGELIJKHEDEN EN WIJZIGINGEN Project TER HEIDE. versie: 18-9-2008. procedure keuzes en wijzigingen Pagina 1/7

PROCEDURE KEUZEMOGELIJKHEDEN EN WIJZIGINGEN Project TER HEIDE. versie: 18-9-2008. procedure keuzes en wijzigingen Pagina 1/7 PROCEDURE KEUZEMOGELIJKHEDEN EN WIJZIGINGEN Project TER HEIDE versie: 18-9-2008 procedure keuzes en wijzigingen Pagina 1/7 Beste klant, De basisuitrusting van de woning dat U hebt aangekocht, kunt U terugvinden

Nadere informatie

PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK!

PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK! WOONPROJECT PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK! FLASHOMSCHRIJVING Rustig gelegen en kindvriendelijk woonproject met betaalbare halfopen en gesloten woningen. De woningen zijn praktisch ingedeeld met een hoog

Nadere informatie

WETTEREN HEKKERSTRAAT

WETTEREN HEKKERSTRAAT WETTEREN HEKKERSTRAAT koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 1 T.E.M. 8 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt

Nadere informatie

ASSEBROEK NIJVERHEIDSSTRAAT

ASSEBROEK NIJVERHEIDSSTRAAT ASSEBROEK NIJVERHEIDSSTRAAT koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in

Nadere informatie

gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan afbakening regionaalstedelijk gebied Brugge

gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan afbakening regionaalstedelijk gebied Brugge gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan afbakening regionaalstedelijk gebied Brugge Bijlage II: stedenbouwkundige voorschriften Definitief Definitief gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan afbakening regionaalstedelijk

Nadere informatie

poort 58 hasselt luxeappartementen

poort 58 hasselt luxeappartementen poort 58 hasselt luxeappartementen een solide bouwpartner Met Kolmont Woonprojecten kiest u voor een sterke partner waarmee u in alle vertrouwen kunt werken. Dit familiebedrijf ontwikkelt al tientallen

Nadere informatie

Park Van Damme Residentie Sargas

Park Van Damme Residentie Sargas Sargas: gevel met privé terassen Park Van Damme Residentie Sargas Leven in een park bij het centrum een unieke opportuniteit EEKLO Een unieke locatie Park Van Damme is een privatief woondomein met vier

Nadere informatie

Woonbeleving De Keur. Persbericht project mei 2017

Woonbeleving De Keur. Persbericht project mei 2017 Woonbeleving De Keur Persbericht project mei 2017 Woonbeleving De Keur Woonbeleving De Keur 1. 2. 3. 4. 5. 6. Korte beschrijving Key data Korte historiek Samenwerking Gemeente Sint Amands Verkoop Over

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

KORTEMARK ZUIDERPARK

KORTEMARK ZUIDERPARK KORTEMARK ZUIDERPARK koopwoning GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in detail hoe aangenaam wonen kan zijn. Hoe het hoort te zijn. Comfortabel en betaalbaar.

Nadere informatie

Park Van Damme. Leven in een park bij het centrum. een unieke opportuniteit. Residenties Sargas EEKLO

Park Van Damme. Leven in een park bij het centrum. een unieke opportuniteit. Residenties Sargas EEKLO Park Van Damme Residenties Sargas Leven in een park bij het centrum een unieke opportuniteit EEKLO Een unieke locatie Park Van Damme is een privatief woondomein. Residentie Sargas is de tweede fase gelegen

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 12 twee-onder-één-kapwoningen Bouwnummers 11 t/m 16 en 52 t/m 57 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

8 zonnige appartementen

8 zonnige appartementen stijlvol wonen in een groene omgeving 8 zonnige appartementen +32 (0) 11 22 19 17 WWW.LIMBURGSVASTGOED.BE WWW.BK-BOUW.BE WWW.BK-BOUW.BE is een jong en dynamisch bedrijf, ontstaan uit een grote aannemersfamilie.

Nadere informatie

GREMBERGEN VALEER ONSELAERESTRAAT

GREMBERGEN VALEER ONSELAERESTRAAT GREMBERGEN VALEER ONSELAERESTRAAT koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 1 T.E.M. 4 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek

Nadere informatie

VERKAVELINGEN en NIEUWBOUW

VERKAVELINGEN en NIEUWBOUW VERKAVELINGEN en NIEUWBOUW DE KLIJTE Nog 2 loten te koop In de rust en stilte van het gehucht De Klijte, verborgen in de glooiende hellingen van Heuvelland, bieden wij 3 loten bouwgrond aan voor alleenbouw.

Nadere informatie

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING CASCO OF VOLLEDIG AFGEWERKT? AAN U DE KEUZE! DAKKAPEL & DAKOPBOUW Topkwaliteit dakkapellen op traditionele wijze ter plaatse

Nadere informatie

Inhoud. 4 Ervaring. 6 Gronden - projecten. 8 Variëteit. 20 Afwerking. 28 Interieurs. 32 Unieke bouwmethode. 34 Werf. 36 Knowhow.

Inhoud. 4 Ervaring. 6 Gronden - projecten. 8 Variëteit. 20 Afwerking. 28 Interieurs. 32 Unieke bouwmethode. 34 Werf. 36 Knowhow. Woningbouw Inhoud 3 4 Ervaring 6 Gronden - projecten 8 Variëteit 20 Afwerking 28 Interieurs 32 Unieke bouwmethode 34 Werf 36 Knowhow 38 Kom kijken 4 Ervaring Bouwen kan een mooie ervaring zijn. Zeker

Nadere informatie

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT?

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT? EEN NIEUWE WERELD We leven in een dynamische wereld. Een wereld waarin we anders leven, anders wonen. Waarin we op zoek gaan naar persoonlijk geluk en ruimte willen creëren om ons als mens te ontplooien.

Nadere informatie

2 luxe villa s aan de Loosdrechtse Plassen

2 luxe villa s aan de Loosdrechtse Plassen 2 luxe villa s aan de Loosdrechtse Plassen Wonen aan de Horndijk Voorwoord Op een unieke locatie aan de Horndijk 34 in Loosdrecht worden twee prachtige, luxe afgewerkte villa s met rieten kap ontwikkeld.

Nadere informatie

Nieuws uit Sint-Bernadette

Nieuws uit Sint-Bernadette Nieuws uit Sint-Bernadette De komende jaren staat heel wat te gebeuren in uw wijk. Lees in deze brochure alles over de belangrijkste projecten. november 2014 Renovatie school Gustaaf Callier Na enkele

Nadere informatie

WETTEREN HEKKERSTRAAT

WETTEREN HEKKERSTRAAT WETTEREN HEKKERSTRAAT koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 1 T.E.M. 8 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt

Nadere informatie

SOCIALE KOOPWONINGEN DE MANDEL BINNENKORT VERWACHT

SOCIALE KOOPWONINGEN DE MANDEL BINNENKORT VERWACHT SOCIALE KOOPWONINGEN DE MANDEL BINNENKORT VERWACHT Project: Bruanestraat, Jutestraat te Roeselare IN UITVOERING! Project: Gentsestraat te Moorslede Op wandelafstand van het centrum van Roeselare bouwt

Nadere informatie

ASSE STEENAKKER. koopwoning

ASSE STEENAKKER. koopwoning ASSE STEENAKKER koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 13 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in detail

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Samen bouwen in Odijk. 6 semi-bungalows

Samen bouwen in Odijk. 6 semi-bungalows Samen bouwen in Odijk 6 semi-bungalows Welkom in Odijk Aan de rand van Odijk ligt Villapark Violanthus, met een uniek karakter van weidse uitzichten langs de Kromme Rijn. De wijk grenst aan de andere kant

Nadere informatie

Residentie Kiezelhof. Immafra NV ontwikkelt en bouwt vastgoedprojecten in eigen beheer.

Residentie Kiezelhof. Immafra NV ontwikkelt en bouwt vastgoedprojecten in eigen beheer. Heusden Zolder Groen Heusden Zolder is zeker bekend voor zijn goed uitgebouwd fietsroutenetwerk en is hierdoor ook een echt fietsparadijs. Aan het circuit van zolder vind je zelfs De Vlaamse Wielerschool

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

AG VESPA VERKOOPT. Driekoningenstraat 39/0101 en Driekoningenstraat 39/ Berchem

AG VESPA VERKOOPT. Driekoningenstraat 39/0101 en Driekoningenstraat 39/ Berchem AG VESPA VERKOOPT Driekoningenstraat 39/0101 en Driekoningenstraat 39/0102 2600 Berchem AG VESPA bouwde in de Driekoningenstraat een nieuwbouwproject met 2 eengezinswoningen en een woonwinkel van de stad

Nadere informatie

Samen Bouwen in. Naaldwijk Hoogeland. Acht ruime eengezinswoningen - type Patalena - fase 2

Samen Bouwen in. Naaldwijk Hoogeland. Acht ruime eengezinswoningen - type Patalena - fase 2 Samen Bouwen in Naaldwijk Hoogeland Acht ruime eengezinswoningen - type Patalena - fase 2 Welkom in Naaldwijk - Hoogeland Het Westland, een gebied dat vooral bekend staat om haar kassen, tuinbouw en stranden.

Nadere informatie

Huizen. Basisschool in de buurt. Ruime woonkamer. Nabij park gelegen. Op loopafstand van winkelcentrum. Geheel voorzien van kunststof kozijnen

Huizen. Basisschool in de buurt. Ruime woonkamer. Nabij park gelegen. Op loopafstand van winkelcentrum. Geheel voorzien van kunststof kozijnen Huizen vanhendriks Angoulemehof 8, 5627 LH Eindhoven Ruime woonkamer Nabij park gelegen Op loopafstand van winkelcentrum Basisschool in de buurt Geheel voorzien van kunststof kozijnen H51 H51 Kenmerken

Nadere informatie

ASSE STEENAKKER. koopwoning

ASSE STEENAKKER. koopwoning ASSE STEENAKKER koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt je in detail hoe

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

WONINGENT BOUWT VOLOP AAN KWALITEITSVOL SOCIAAL WONEN IN GENT

WONINGENT BOUWT VOLOP AAN KWALITEITSVOL SOCIAAL WONEN IN GENT Persinformatie Zomerse projecten WoninGent goed voor 161 nieuwe sociale woningen Deze zomer gaan vijf projecten van start, samen goed voor 94 sociale huurwoningen en 39 sociale koopwoningen. Daarnaast

Nadere informatie

Thuiskomen in Oostende. residenties. Windroos Zandroos

Thuiskomen in Oostende. residenties. Windroos Zandroos Thuiskomen in Oostende residenties Windroos Zandroos 6 8 4 14 Al meer dan 40 jaar vormen passie, wendbaar en waardengedreven ondernemen de hoekstenen van ons familiebedrijf. Respect voor onze medewerkers,

Nadere informatie