UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD"

Transcriptie

1 D [i l E: X K A R M< T K n WX"j) UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van: donderdag 3 mei 2018 Aanwezig: Antoon Calus: voorzitter; Kar) Bonny: burgemeester; Jan Bekaert, Koen Pattyn, Celesta Muylle, Dirk Laleman, Rik Dewanckele: schepenen; Wjlly Hosten: OCMW-voorzitter; Oscar Deprez, Gilbert Bolle, Carlos Vierstraete, RafVlamynck, Erna Crombez, Lieven Cobbaert, Tina Ledaine, Robin Vandervennet, Koen Denduyver, Luc Provoost, Patrick Raecke: raadsleden; Dimitri Decock: algemeen directeur wnd. Verontschuldigd: David Van Moerkercke, Fran9oise Mattheus, Ann Deseintebein, IVlieke Decuypere, Hendrik D'Hulster raadsleden dienst veiligheid en mobiliteit: Goedkeuring aanvullend reglement cameratoezicht op het openbaar domein juridisch kader De nieuwe gemeentewet, inzonderheid op artikel 135 2, ingevoegd bij de wet van 27 mei 1989, op artikel 119, vernummerd bij de wet van 27 mei 1989 en gewijzigd bij het koninklijk besluit van 30 mei en bij de wet van 13 mei 1999, en op artikel 130 bis, ingevoegd bij de wet van 12 december 2006 Het gemeentedecreet van 1 5 juli 2005 De wet betreffende de politie over het wegverkeer, gecoördineerd bi] het koninklijk besluit van 16 maart 1968 Het decreet van 16 mei 2008 betreffende de aanvullende reglementen op het wegverkeer en de plaatsing en bekostiging van de verkeerstekens Het koninklijk besluit van 1 december 1975 houdende algemeen reglement op de politie van het wegverkeer en van het gebruik van de openbare weg Het ministerieel besluit van 11 oktober 1976 waarbij de minimum afmetingen en de bijzondere plaatsingsvoorwaarden van de verkeerstekens worden bepaald Het besluit van de Vlaamse Regering van 23 januari 2009 betreffende de aanvullende reglementen op het wegverkeer en de plaatsing en bekostiging van de verkeerstekens De omzendbrief MOB/2009/01 van 3 april 2009 De wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzicht van de verwerking van persoonsgegevens Wet van 21 maart 2017 tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera's betreft het grondgebied - straten en pleinen van de verschillende deelgemeentes van de gemeente lchtegem-waar de camera zal worden gebruikt een niet-besloten plaats

2 ,^,)^ DiiH'. ;i Kl\',tl\K l'l-'l; i '' ' '.' '.'' verwijzingsdocumenten Collegebeslissing dd. 6 februari 2018 Collegebeslissing dd. 24 april 2018 Brief van 18 april 2018 van w.g. Depovere Kristiaan, Hoofdcommissaris-gunstig advies feiten, context en argumentatie Er werd door het college beslist tot aankoop van een verplaatsbare camera. Verplaatsbare camera's zijn de perfecte oplossing voor veel problemen waar steden en gemeenten mee geconfronteerd worden. Ze worden ingezet tegen fietsdiefstallen, sluikstorten, zwerfvuil en / of bij belangrijke grote evenementen. De camera zal afhankelijk van zijn doel geplaatst worden in de drie deelgemeenten. Voor cameratoezicht op het openbaar domein dient er een aanvullend reglement opgemaakt te worden. GEWONE STEMMING Met algemeenheid van stemmen beslissinq: artikel 1: Beflripsbepalinflen In dit reglement wordt verstaan onder: 1. " wet van 8 december 1992 ", de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzicht van de verwerking van persoonsgegevens. 2. " camerawet", de wet van 21 maart 2007 tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera's. 3. " verantwoordelijke voor de verwerking ", degene, die de beslissing neemt tot de plaatsen van het camerasysteem en dit systeem beheert. De gemeente lchtegem is er verantwoordelijk voor de verwerking van de opname en de gemaakte beelden. 4. " verwerker", degene, die de zorg heeft over de technische verwerking van de gegevens of daarin een aandeel heeft. De gemeente en de korpschef duiden de personen aan die toegang hebben tot het bekijken en mededelen alsook tot de verwerking van de beelden en aan wie de gegevens kunnen worden meegedeeld, binnen het kader van de gestelde doelstellingen. De politie zal enkel de beelden bekijken en mogelijks in beslag nemen vooronderzoeken die bij hen gemeld worden. De politie zal niet instaan voor het beheer noch van de hardware noch van de software of de bewaring van de beelden. 5. " commissie", de commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

3 RRIE X KARAitT R ^\ C. 1; ',\ ^ylj)^j 6. " cameratoezicht", toezicht met behulp van camera- en videotechnieken voor veiligheidsdoeleinden. 7. " verwerking van beelden ", elk opnamesysteem, analoog of numeriek, al dan niet onderbroken, met afzonder bewaring van deze opnames, op welke drager dan ook. artikel 2: Doel van de verwerking van beelden De verwerking van beelden omvat volgende doelstellingen: - voorkomen, vaststellen en bewijzen verzamelen van misdrijven tegen de veiligheid van personen of goederen; ( o.a. fietsdiefstallen,... ) -voorkomen, vaststellen en bewijzen verzamelen van overlast; (o.a, zwerfvuil,... ) - verschaffen van informatie die de politie in staat stelt bedoelde overlast en misdrijven op te sporen en te vervolgen - verhogen van de pakkans van de daders van die misdrijven bij de bestrijding van de criminaliteit - daders, verstoorders van de openbare orde, getuigen of slachtoffers opsporen en identificeren - optimaliseren van de ingezette gemeentelijke preventieve maatregelen in combinatie met politietoezicht - het optreden van politie adequaat en goed voorbereid uit te voeren bij interventie n.a.v. ordeverstoringen en in het bijzonder bij' geweldsdelicten artikel 3: Categorieën van personen opgenomen in de verwerking van beelden De verwerking van beelden bevat uitsluitend gegevens over bezoekers van de onmiddellijke omgeving van de camera. De verplaatsbare camera kan worden geplaatst op volgende locaties: - straten en pleinen van deelgemeente lchtegem - straten en pleinen van deelgemeente Eernegem - straten en pleinen van deelgemeente Bekegem. Bij toevoeging van nieuwe locaties zal de gemeenteraad hiervan in kennis worden gesteld. Er wordt op toegezien dat de bewakingscamera niet specifiek gericht wordt op een plaats waarvoor de verantwoordelijke voor de verwerking niet zelf de gegevens verwerkt, tenzij hij daarvoor expliciete toestemming heeft van de verantwoordelijke voor de verwerking van de betrokken plaats. artikel 4: Soorten van gegevens. wijze van verkriiaina De verwerking van. beelden bestaat uit beelden van zodanige kwaliteit dat personen te identificeren zijn.

4 l,\')^ ;-/' f)i;l l': X!tAI'A!('l i':h De in het eerste lid bedoelde gegevens worden verkregen: - met behulp van een verplaatsbare camera in de openbare ruimte die niet in real time opgevolgd worden ( opnames) - door een permanente registratie gecombineerd met het in real time opvolgen tijdens evenementen en de uitgaansperiode De bewakingscamera mag in geen geval beelden opleveren die de intimiteit van een persoon schenden of gericht zijn op het inwinnen van informatie over de filosofische, religieuze, politieke, syndicale gezindheid, etnische of sociale origine, het seksuele leven of de gezondheidstoestand Elk heimelijk gebruik van camera's is verboden. artikel 5: Het beheer, de bewerking en de verwerking van beelden De verantwoordelijke voor de ven/verking van de beelden is de gemeente lchtegem. De beelden moeten een watermerk bevatten om de echtheid te garanderen. De gegevens mogen op geen enkele wijze bewerkt worden. artikel 6: Toecjanc) tot de beelden De apparatuur voor het systeem van de camerabewaking staat opgesteld in het Administratief Centrum, Stationsstraat ichtegem, teneinde de toegankelijkheid van het systeem te kunnen bewaken. Rechtstreekse toegang tot de beelden hebben uitsluitend en slechts binnen het kader van de hun opgedragen werkzaamheden; - de korpschef van de lokale politie Kouter - de door de korpschef of gemeente aangewezen ( politie ) functionarissen - de verwerker / de stafmedewerker veiligheid Deze personen hebben een discretieplicht omtrent de persoonsgegevens die de beelden opleveren. De korpschef en de gemeente waken erover dat onbevoegde personen geen toegang hebben tot het systeem. Bij langdurige afwezigheid van de verwerker of bij hoogdringendheicf of noodzaak kan het college van burgemeester en schepenen een vervanger aanduiden voor de verwerker. In het geval van een onderzoek naar overlast, kan de verwerker de verkregen gegevens doorgeven aan de gemeentelijke ambtenaren / omgevingsambtenaren voor het opmaken van een proces - verbaal voor een gemeentelijke administratieve sanctie / milieu-inbreuk of milieumisdrijf.

5 D f; l E X KARAKTER W) ("'i) w artikel 7; Verbanden met andere persoonsregistraties Deze verwerking van beelden heeft in principe geen verbanden met andere persoonsregistraties. De politie kan de gegevens uit de registratie gebruiken als bewijsmateriaal bij een incident vallende onder de cameradoeistelling vermeld in artikel 2. artikel 8: Verstrekking aan gemeentelijke en niet-aemeentelijke organisaties Er worden enkel gegevens verstrekt aan de politie en de gerechtelijke overheden. In het kader van de opmaak van een proces-verbaal voor een gemeentelijke administratieve sanctie / mjlieu-inbreuk of milieumisdrijf kunnen ook gegevens worden verstrekt aan de betreffende politiefunctionarissen of de gemeentelijke ambtenaren / omgevingsambtenaren. artikel 9: Cateaorieën van personen opoenomen in de vena/erkina van beelden De beelden worden niet langer bijgehouden dan strikt noodzakelijk met een maximum van 1 maand. Alleen in het geval gegevens noodzakelijk zijn voor opsporingsonderzoek van de politie en moeten dienen als bewijsmateriaal tijdens een rechtszitting, indien beelden een bijdrage kunnen leveren tot het bewijzen van een misdrijf, van schade of van overlast of het identificeren van een dader, een verstoorder van de openbare orde, een getuige of een slachtoffer, kunnen gegevens langer bewaard worden. De gegevens worden in dat geval bewaard tot het opsporingsonderzoek en de gerechtelijke procedure zijn afgerond. Na de gestelde bewaarduur worden de beelden vernietigd. artikel 10: CateQorieën van personen QDaenomen in de verwerking van beelden De zone onder cameratoezicht wordt gesignaleerd met aangepaste signalisatie ( pictogrammen ) ter hoogte van de invalswegen. De pictogrammen bevatten alle wettelijke verplichte vermeldingen. artikel 11: Inzagerecht leder gefilmde persoon heeft een recht van toegang tot de beelden. Hij richt daartoe een gemotiveerd verzoek aan de verantwoordelijke voor de verwerking conform de artikelen 10 en volgende van de wet van 8 december artikel 12: Inwerkincitredina - overgancisbepalingen Dit reglement treedt in werking de dag van goedkeuring door de gemeenteraad. De beslissing tot het plaatsen van de bewakingscamera wordt meegedeeld aan de Commissie, uiterlijk de dag vóór die waarop de camera in gebruik wordt genomen, Namens de gemeenteraad, algemeen directeur wnd. voorzitter Dlmitri

Gelet op de bepalingen van de wet op het politieambt van 5 augustus 1992;

Gelet op de bepalingen van de wet op het politieambt van 5 augustus 1992; Cameratoezicht op het openbaar domein: gebruik van vaste, verplaatsbare en mobiele camera s door de Politiezone Pajottenland DE GEMEENTERAAD, Gelet op het Europees verdrag tot bescherming van de rechten

Nadere informatie

REGLEMENT EN ADVIES VAN DE GEMEENTERAAD (dossierbeheerder: Peter Verlinden)

REGLEMENT EN ADVIES VAN DE GEMEENTERAAD (dossierbeheerder: Peter Verlinden) UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD PROVINCIE VLAAMS-BRABANT VERGADERING VAN 02 OKTOBER 2014 ARRONDISSEMENT LEUVEN GEMEENTE BIERBEEK AANWEZIG: J. VANHULST...VOORZITTER; C. CUYPERS, J. VAN DER

Nadere informatie

Gecoördineerde versie van de wet tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera s

Gecoördineerde versie van de wet tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera s Gecoördineerde versie van de wet tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera s Versie januari 2013 Wet van 21 maart 2007, B.S., 31 mei 2007. Gewijzigd door de Wet van 12 november 2009,

Nadere informatie

Besluit 12 2016_GR_00041 GOEDKEURING - MILIEUDIENST - VERPLAATSBAAR CAMERATOEZICHT OP HET OPENBAAR DOMEIN

Besluit 12 2016_GR_00041 GOEDKEURING - MILIEUDIENST - VERPLAATSBAAR CAMERATOEZICHT OP HET OPENBAAR DOMEIN gemeenteraad Zitting van 25 april 2016 Besluit Samenstelling De heer Hugo Biets, Voorzitter De heer Patrick Dewael, Burgemeester; de heer Gerard Stassen, Schepen; mevrouw An Christiaens, Schepen; de heer

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van: Aanwezig: Verontschuldigd: donderdag 7 juni 2018 Antoon Calus: voorzitter; Karl Bonny: burgemeester; Jan Bekaert, Koen Pattyn, Celesta Muylle,

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD DRtË X H ARA K TER ^ ^ UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van: donderdag 21 december 2017 Aanwezig: Antoon Calus: voorzitter; Karl Bonny: burgemeester; Jan Bekaert, Koen Pattyn,

Nadere informatie

Gemeenteraad van 26 oktober 2016

Gemeenteraad van 26 oktober 2016 PROVINCIE VLAAMS-BRABANT GEMEENTE 1540 HERNE Vergadering van 26 oktober 2016 Aanwezig: Kris Degroote, voorzitter van de gemeenteraad Kris Poelaert, burgemeester, Lieven Vandenneucker, Carina Ricour, Marie-Louise

Nadere informatie

Wordt er een onderscheid gemaakt naargelang de plaats waar ik een bewakingscamera wil hangen?

Wordt er een onderscheid gemaakt naargelang de plaats waar ik een bewakingscamera wil hangen? WAT MOET IK WETEN OVER HET PLAATSEN VAN CAMERA S? Bewakingscamera s zijn nu al een vertrouwd fenomeen. We voelen er ons aan de ene kant veiliger door maar aan de andere kant wordt ons dagelijks doen en

Nadere informatie

Directie operaties operationeel team. De camerawetgeving. Hoofdinspecteur Peter Rogiest Politiezone Deinze-Zulte

Directie operaties operationeel team. De camerawetgeving. Hoofdinspecteur Peter Rogiest Politiezone Deinze-Zulte Directie operaties operationeel team De camerawetgeving Hoofdinspecteur Peter Rogiest Politiezone Deinze-Zulte Wettelijk kader Wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van 8 december 1992

Nadere informatie

BETREFT: PLAATSING EN GEBRUIK VAN VASTE BEWAKINGSCAMERA S TEN AANZIEN VAN DERDEN ( 1 )

BETREFT: PLAATSING EN GEBRUIK VAN VASTE BEWAKINGSCAMERA S TEN AANZIEN VAN DERDEN ( 1 ) Nr. 923 Brussel, 23 maart 2010 BETREFT: PLAATSING EN GEBRUIK VAN VASTE BEWAKINGSCAMERA S TEN AANZIEN VAN DERDEN ( 1 ) 1. Waarom deze nieuwe nota? 1. Wijziging van de camerawet van 21 maart 2007 door de

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van: Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: donderdag 18 december 2014 Antoon Calus: voorzitter; Karl Bonny: burgemeester; Jan Bekaert, Koen Pattyn,

Nadere informatie

De Camerawet (volgens het staatsblad)

De Camerawet (volgens het staatsblad) De Camerawet (volgens het staatsblad) De camerawet moet de bestaande rechtsonzekerheid over bewakingscamera's wegwerken. De wet voorziet enkele eenvoudige regels voor wie bewakingscamera's wil gebruiken.

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van: Aanwezig: Verontschuldigd: donderdag 4 april 2019 Dieter Debacker: voorzitter; Jan Bekaert: burgemeester; Tina Ledaine, Celesta Muylle: schepenen;

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD. ZITTING van 20 mei 2019

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD. ZITTING van 20 mei 2019 UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING van 20 mei 2019 Aanwezig: Jan Stoens, Voorzitter gemeenteraad wn. Karolien Damman, Burgemeester Stefaan Vercooren, Rik Waeyaert, Toon Vancoillie,

Nadere informatie

De FOD Binnenlandse Zaken en Camerabewaking

De FOD Binnenlandse Zaken en Camerabewaking De FOD Binnenlandse Zaken en Camerabewaking Caroline Atas, Sylvie Murengerantwari, Sofie Van Waes De FOD Binnenlandse Zaken en camerabewaking I. Juridisch kader II. Ondersteuningsaanbod van de FOD Binnenlandse

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD. ZITTING van 28 januari 2019

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD. ZITTING van 28 januari 2019 UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING van 28 januari 2019 Aanwezig:Ronny Vierstraete, Voorzitter Gemeenteraad Karolien Damman, Burgemeester Stefaan Vercooren, Rik Waeyaert, Toon Vancoillie,

Nadere informatie

Que Pasa - tijdelijk politiereglement op het verkeer te Middelkerke n.a.v. 'Varken aan 't spit' op 15/03/2014

Que Pasa - tijdelijk politiereglement op het verkeer te Middelkerke n.a.v. 'Varken aan 't spit' op 15/03/2014 Sector secretariaat gemeenteraad uittreksel notulenboek Zitting Gemeenteraad 24/04/2014 Aanwezig: M. Landuyt, voorzitter; J. Rommel-Opstaele, burgemeester; L. Pylyser-Dewulf, J. Devey, B. Vandekerckhove,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 18 augustus 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_10025 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 18 januari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_00577 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Burgemeester S. Vandenberghe

Burgemeester S. Vandenberghe DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college Burgemeester S. Vandenberghe Dienst verkeer Volgnummer dossier 11 Onderwerp Verkeer en mobiliteit. Opheffen en opnieuw vaststellen

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 juli 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07679 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 1 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_10759 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Startersgids. Home View

Startersgids. Home View Startersgids Home View Stk. 18070001 - ref. Bombyx - 06/2015 Welkom! Met Home View uit het gamma Home & Care weet u nu altijd wat er thuis gebeurt, waar u ook bent. Deze gids leidt u stap voor stap doorheen

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 september 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_10932 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Cameratoezicht Leuven Case Study. HCP Jean-Paul Mouchaers Korpschef PZ Leuven. Leuven 20 maart

Cameratoezicht Leuven Case Study. HCP Jean-Paul Mouchaers Korpschef PZ Leuven. Leuven 20 maart Case Study HCP Jean-Paul Mouchaers Korpschef PZ Leuven Leuven 20 maart 2008 5388-2008 o Leidraad toelichting o Context o Doelstelling o Technische ontwikkeling o Implementatie o Evaluatie o De nieuwe camerawet

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 mei 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_05975 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

De Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer;

De Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer; 1/5 Advies nr 17/2012 van 10 mei 2012 Betreft: Adviesaanvraag inzake het voorontwerp van wet tot wijziging van de wet van 21 maart 2007 tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 juli 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_08181 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_07867 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 13 juni 2019 Ruimte - Omgeving 25 2019_CBS_00632 Organisatie van activiteiten en evenementen - Tijdelijke politieverordening - Avondfeest

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 1 maart 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_02598 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 september 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_10946 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen uittreksel zitting van 3 september 2018 GOEDGEKEURD RUIMTE Leefomgeving 6 2018_CBS_00799 aanvullend reglement politie wegverkeer - omgeving zwembad - goedkeuring Samenstelling

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 februari 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_02418 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_06816 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - parkeerverboden

Nadere informatie

Burgemeester W. Vanhooren

Burgemeester W. Vanhooren DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college Dienst Burgemeester W. Vanhooren secretariaat Volgnummer dossier Onderwerp Verkeer en mobiliteit. Aanvullend reglement op de politie

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 mei 2019 Ruimte - Omgeving 15 2019_CBS_00544 Organisatie van activiteiten en evenementen - Tijdelijke politieverordening - Heikant

Nadere informatie

Burgemeester S. Vandenberghe

Burgemeester S. Vandenberghe DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college Dienst Burgemeester S. Vandenberghe verkeer Volgnummer dossier Onderwerp Verkeer en mobiliteit. Aanvullend reglement op de politie

Nadere informatie

De Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer;

De Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer; 1/8 Advies nr. 08/2008 van 27 februari 2008 Betreft: Advies betreffende het wetsontwerp houdende diverse bepalingen wijzigingen aan de wet op het politieambt en aan de wet tot regeling van de plaatsing

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_08813 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - parkeerverboden

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 21 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07827 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Camerabewaking en aanpak sluikstorten Na 25 mei 2018

Camerabewaking en aanpak sluikstorten Na 25 mei 2018 Camerabewaking en aanpak sluikstorten Na 25 mei 2018 MooiMakers 15/05/2018 Tom De Schepper VVSG Wat verandert op 25 mei Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679 (Pub. EU 04.05.2016) toepassing

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 5 juli 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_08640 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

https://www.privacycommission.be/elg/cameramain.htm

https://www.privacycommission.be/elg/cameramain.htm 1. EEN NIEUWE THEMATISCHE AANGIFTE INDIENEN VOOR a) CAMERABEWAKING IN EEN NIET BESLOTEN GEBOUW OF PLAATS b) CAMERABEWAKING IN EEN BESLOTEN GEBOUW OF PLAATS (al dan niet publiek toegankelijk) Aangezien

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 20 juni 2017 Technisch Beleidsdomein - Administratie & Technisch Ondersteunende Diensten

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 20 juni 2017 Technisch Beleidsdomein - Administratie & Technisch Ondersteunende Diensten Stad Borgloon College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 20 juni 2017 Technisch Beleidsdomein - Administratie & Technisch Ondersteunende Diensten 26 2017_CBS_00515 Aanvullend

Nadere informatie

1. Daar kiest u voor Nieuwe thematische aangifte aanmaken (dus NIET Nieuwe aangifte maken )

1. Daar kiest u voor Nieuwe thematische aangifte aanmaken (dus NIET Nieuwe aangifte maken ) 1. EEN NIEUWE THEMATISCHE AANGIFTE INDIENEN VOOR a) CAMERABEWAKING IN EEN NIET BESLOTEN GEBOUW OF PLAATS b) CAMERABEWAKING IN EEN BESLOTEN GEBOUW OF PLAATS (al dan niet publiek toegankelijk) Aangezien

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_07491 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 2 februari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_01263 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13892 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07414 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 maart 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_02749 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 2 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_07117 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 maart 2018 Afdeling Technische diensten - Dienst patrimonium en infrastructuur

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 maart 2018 Afdeling Technische diensten - Dienst patrimonium en infrastructuur 97) zutendaal Gemeenteraad GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 maart 2018 Afdeling Technische diensten - Dienst patrimonium en infrastructuur 17 2018_GR_00027 Mobiliteit: aanvullend politiereglement op

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_07849 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen

College van burgemeester en schepenen College van burgemeester en schepenen zitting van 2 december 2016 PZ LEUVEN Verkeer Besluit Goedgekeurd 2016_CBS_07542 - Aanvullend reglement houdende verkeersmaatregelen - Justus Lipisusstraat - Goedkeuring

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN DE STAD IEPER. Zitting van 5 maart 2018

UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN DE STAD IEPER. Zitting van 5 maart 2018 UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN DE STAD IEPER Zitting van 5 maart 2018 Aanwezig:Jan Durnez, Burgemeester-Voorzitter Joseph Verschoore,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11484 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11526 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 1 april 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 1 april 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Geheime zitting van 1 april 2019 Aanwezig: Pieter Claeys, burgemeester-voorzitter; Yves De Baets, Hendrik Van de Veere, Frederik

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_12489 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - parkeerverboden

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 20 december 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_15257 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Juridische aspecten en aanbevelingen bij cameragebruik

Juridische aspecten en aanbevelingen bij cameragebruik Juridische aspecten en aanbevelingen bij cameragebruik De in het staatsblad op 31.05.2007 gepubliceerde camerawet en haar uitvoeringsbesluiten zijn van toepassing op de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 3 mei 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_05675 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11485 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 1 oktober 2018 Ondersteunende diensten - Secretariaat

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 1 oktober 2018 Ondersteunende diensten - Secretariaat zutendad College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 1 oktober 2018 Ondersteunende diensten - Secretariaat 2 2018_CBS_01024 Vaststelling tijdelijk politiereglement op het verkeer

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 18 mei 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_05791 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 19 februari 2016

college van burgemeester en schepenen Zitting van 19 februari 2016 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 19 februari 2016 Besluit B-punt GOEDGEKEURD stadsontwikkeling Samenstelling de heer Bart De Wever, burgemeester de heer

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_08824 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07413 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13539 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Uittreksel uit het register van de beslissingen van de gemeenteraad. Zitting van 25 januari Verontschuldigd: Nico Soetaert raadslid

Uittreksel uit het register van de beslissingen van de gemeenteraad. Zitting van 25 januari Verontschuldigd: Nico Soetaert raadslid PROVINCIE OOST-VLAANDEREN GEMEENTEBESTUUR WETTEREN Uittreksel uit het register van de beslissingen van de gemeenteraad Zitting van 25 januari 2018 Aanwezig: Alain Pardaen burgemeester Albert De Geyter

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_14175 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 maart 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_03094 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07128 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van: Aanwezig: Verntschuldigd: dnderdag 27 april 2017 Antn Calus: vrzitter; Karl Bnny: burgemeester; Jan Bekaert, Ken Pattyn, Celesta Muylle,

Nadere informatie

districtscollege Antwerpen Ontwerpbesluit Zitting van 11 februari 2019 District Antwerpen

districtscollege Antwerpen Ontwerpbesluit Zitting van 11 februari 2019 District Antwerpen districtscollege Antwerpen Ontwerpbesluit Zitting van 11 februari 2019 B-punt District Antwerpen 6 2019_DCAN_00076 District Antwerpen. Isabellalei - Aanpassing aanvullend verkeersreglement. Advies - Goedkeuring

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11842 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07408 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Gemeentebestuur AARTSELAAR

Gemeentebestuur AARTSELAAR Gemeentebestuur AARTSELAAR (Datum afdruk:03/07/2018) UITTREKSEL van de vergadering van het college van burgemeester en schepenen van 2 juli 2018 Aanwezig: Sophie De Wit, burgemeester-voorzitter, Eddy Vermoesen,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 mei 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07021 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 mei 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_06108 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 19 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_11578 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET SCHEPENCOLLEGE. ZITTING van 05 april 2019

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET SCHEPENCOLLEGE. ZITTING van 05 april 2019 UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING van 05 april 2019 Aanwezig: Karolien Damman, Burgemeester Stefaan Vercooren, Rik Waeyaert, Toon Vancoillie, Lynn Vermote, Christine Logghe,

Nadere informatie

districtscollege Antwerpen Zitting van 14 januari 2019

districtscollege Antwerpen Zitting van 14 januari 2019 beraadslaging/proces verbaal Kopie districtscollege Antwerpen Zitting van 14 januari 2019 Besluit B-punt GOEDGEKEURD District Antwerpen Samenstelling de heer Paul Cordy, voorzitter districtscollege; de

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 2 februari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_01246 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_08369 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 november 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_13291 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_03858 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 11 mei 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_05344 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 8 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11085 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_08829 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 december 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_14627 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Reglement cameratoezicht. CKC Drenthe

Reglement cameratoezicht. CKC Drenthe Reglement cameratoezicht CKC Drenthe Bron Dit document is gebaseerd op Cameratoezicht in het MBO versie 2.0 van de MBO Raad Bewerkt door: CKC Drenthe, Otto Dijkstra Versie 1, maart 2018 Vastgesteld door

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 8 december 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_14975 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 12 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00308 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

IV. Voor u, juridisch deskundige

IV. Voor u, juridisch deskundige www.besafe.be IV. Voor u, juridisch deskundige Het wettelijke kader De verwijzingen naar de regelgevingen zijn up to date op 31 december 2010. INHOUD I. Voor u, burgemeester: Vragen over camerabewaking

Nadere informatie

Wat is nu eigenlijk precies een bewakingscamera?

Wat is nu eigenlijk precies een bewakingscamera? Bewakingscamera's De wet van 21 maart 2007 tot regeling van de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera's (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2007), gekend als "de camerawet" is van

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_06810 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen

College van burgemeester en schepenen College van burgemeester en schepenen zitting van 4 augustus 2017 PZ LEUVEN Verkeer Besluit Goedgekeurd Aanvullend reglement houdende verkeersmaatregelen - Mechelsestraat - Goedkeuring (2017_CBS_04860)

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 december 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_14059 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie