weekinfo Datum: vrijdag 28 september 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekinfo Datum: vrijdag 28 september 2018"

Transcriptie

1 weekinfo Datum: vrijdag 28 september 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Brood uit de hemel, Exodus 16:11-24 Water uit de rots, Exodus 17:1-7 Het bezoek van Jetro, Exodus 18 Agenda: 2 oktober informatieavond voor ouders groep 1 tot en met 7. 3 oktober opening kinderboekenweek Jarig: Micha Snippe uit groep 7 is op 30 september jarig en wordt 10 jaar. Tygo Doldersum uit groep 4 is op 1 oktober jarig en wordt 7 jaar. Collin Dekker uit groep 8 is op 2 oktober jarig en wordt 12 jaar. Isabella Mager uit groep 6 is op 2 oktober jarig en wordt 9 jaar. Allemaal een fijne verjaardag gewenst! Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, Rectificatie oud papier data In de jaarplanner is een hinderlijke fout geslopen. Zoals velen weten is de derde zaterdag van de maand, de zaterdag van oud papier inzamelen van De Hoeksteen. Dat betekent dat 22 december 15 december moet zijn,26 januari moet 19 januari zijn en 22 juni moet 15 juni zijn. Wilt u dit aanpassen? Oud papierlijst 2018/2019 Datum Ouders van Lotte Schonewille Niels Blokzijl Julian de Vries Fabian Strijker Sem Kats Myron Woltinge Bram van Ballegooijen Sophie de Groot Ashley Kikkert Milan Metselaar Marin Timmer Danielle Prijs Jesper Veuger Ilse IJmker Charella van den Nagel

2 Myron Dekker Collin Dekker Roy Morsink Senna Verweij Tess Heijnen (week eerder ivm vakantie) Willemijn Mol Nienke Roffel Lotte Schonewille Julian Sanders Het oud papier wordt op bovenstaande data verzameld. Het is de bedoeling dat u aanwezig bent van uur tot uur aan de Wilhelmalaan te Nieuwlande (locatie oude school). Houdt u er rekening mee dat er geen faciliteiten zijn om koffie en thee te zetten en er is geen toilet aanwezig. Mocht u op de datum dat u ingepland bent niet kunnen, probeert u dan te ruilen met iemand van een andere datum. Bij voorbaat dank voor uw inzet!! De oudercommissie Voldoende eierdozen! Wel nog opzoek naar één hulpouder voor de bibliotheek op school Wij danken alle ouders/verzorgers/opa s, oma s voor het sparen en het inleveren van de eierdozen. Binnen no-time hadden wij weer een enorme voorraad: geweldig!! We zijn nog wel steeds opzoek naar één hulpouder voor de bibliotheek op school. (1 keer in de maand op dinsdagmiddag van ) Wie o wie helpt ons uit de brand? Kinderboekenweek Volgende week barst het feest weer los en is het alweer de tijd van de Kinderboekenweek! Dit jaar is het thema vriendschap. Een mooi thema waar we in alle groepen de komende periode aan zullen gaan werken. De aftrap van de Kinderboekenweek wordt op onze school ook wel heel bijzonder. Wat de aftrap precies gaat worden, dat houden we nog even geheim. De kinderen gaan het ervaren op 3 oktober en u zult het gaan lezen in de volgende weekinfo!

3 Wist u al dat. De bibliotheek in Hoogeveen talloze leuke en kosteloze activiteiten organiseert rondom de Kinderboekenweek. Benieuwd naar de activiteiten? Bekijk hiervoor de flyer in de bijlage! De bibliotheek op school ook helemaal ingericht is op dit thema? U gratis op dinsdag vanaf uur, of op woensdag vanaf uur, boeken kunt lenen voor thuis? Kom dus ook kijken in de bibliotheek op school en laat u verbazen door het ruime aanbod en de leuke collecties! Wist u dat ieder kind door 15 min. te lezen wel 1000 woorden per jaar leert? En dat bij kinderen, die regelmatig voorgelezen worden, de woordenschat een keer zo groot is dan bij kinderen die niet worden voorgelezen? Daarom zeggen wij: VEEL LEESPLEZER! Informatieavond In de schoolgids en op de jaarplanner staat veel informatie over de school. Op dinsdag 2 oktober worden alle ouders van groep 1 tot en met 7 uitgenodigd voor een informatieavond over de groep. Wat kunt u dit jaar verwachten in de groep van uw kind(eren). De leerkrachten proberen er een leuke presentatie van te maken, ieder op eigen manier. Bovendien is het een mooi moment om de andere ouders te ontmoeten. In onderstaan schema ziet u wanneer we u verwachten! Schema informatieavond 2 oktober 2018: groep 1/2, 3 en koffie/thee groep 4 en 5/6 De schoonmaak Week 42, oktober is onze schoonmaakweek. We willen dan alles binnen onze school een beurt geven. 1 keer per jaar is dat geen overbodige luxe! Natuurlijk wordt onze school dagelijks schoon gemaakt door Jannie, de schoolschoonmaakster van Asito. Maar onze leermiddelen zijn nu aan de beurt en dat is een enorme klus waarbij wij de hulp van ouders niet kunnen missen! Op donderdagavond 18 oktober vanaf uur roepen wij alle ouders op om te komen met een emmer en een doek om kasten ed. aan de binnenkant uit te soppen. Meestal lukt het ons om uur af te sluiten met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij! (kunt u een half uurtje, daar zijn we ook al blij mee!) Het liefst hebben we alle ouders tegelijk op donderdagavond, lukt dat niet dan kunt u ook helpen op woensdagmorgen onder schooltijd! De kinderen van groep 1 tot en met 4 vragen wij maandagmorgen 15 oktober2018, 2 boodschappentassen in te leveren voorzien van naam, die vullen wij met materialen die thuis schoon gemaakt worden. Haalt u om uur of uur uw kind even uit de klas i.v.m. de zware tas(sen)? We gaan er van uit dat iedereen mee helpt want u wilt toch ook dat uw kind met schoon materiaal kan spelen? Uiterlijk vrijdag willen we graag alles weer op de plek hebben! Donderdagavond kunnen ook al de hal en het wissellokaal leeggeruimd worden. In de herfstvakantie worden de vloeren in de was gezet. Vrijdagmorgen om uur vragen we een groep ouders te helpen met het leegruimen van het kleuterlokaal.

4 Nieuws uit groep 1 en 2 Daar zijn ze weer! De Teltijger voor groep 1 en Sjoerd de rekenwoerd, voor groep 2, kwamen weer eens even op bezoek. En deze week leerden zij ons weer iets nieuws op wel een heel speciale manier! Zo heeft groep 1 nieuwe telrijmpjes geleerd, waarop ze konden dansen, maar ook vooruit- en terug leerden tellen tot 7! Samen met de Teltijger hebben ze genoten van de spellen buiten. Groep 2 heeft binnen met behulp van muziek leren tellen tot en met tenminste 20! Zowel vooruit als achteruit, maar ook soms door een getal over te slaan. Steeds als Sjoerd de rekenwoerd namelijk de muziek eventjes uit had gedaan, moesten de kinderen in hun hoofd verder tellen. Wanneer de muziek weer aan stond mochten ze zeggen op welk cijfer ze waren terecht gekomen. Dat was een leuk spel! Gezichtsuitdrukkingen! Wist u wel dat gevoelens soms ook te herkennen zijn door enkel alleen de gezichtsuitdrukking van iemand? Nou de kinderen van groep 1/2 weten dit nu niet alleen. Ze kunnen het zelfs ook nog laten zien met behulp van hun eigen gezicht! Van sip, verdrietig tot blij en enthousiast en van boos tot geschrokken, bang of verbaasd. Iedereen heeft het even geprobeerd. Benieuwd of u onderstaande gezichtsuitdrukkingen kunt raden! En neem gerust eens een kijkje in de gang, daar hangen nog veel meer mooie gezichten!

5 Mijn Rijmmachine! Mijn rijmmasjien, mijn rijmmasjien kan dichten en kan rijmen. Mijn rijmmasjien, mijn rijmmasjien ik heb hem altijd bij me. Je hebt nog nooit zoiets gehoord! mijn rijmmasjien kent ieder woord! Mijn rijmmasjien, mijn rijmmasjien ik heb hem altijd bij me! Ja, groep 2 is de afgelopen periode erg druk geweest met de rijmmasjien. Steeds stopten we een woord in de rijmmasjien, dan drukten we op de knop en bedachten we een rijmwoord dat er bij paste! Dat ging super goed, totdat de rijmmasjien ineens stuk ging! Gelukkig hadden de kinderen een goed idee en konden we de rijmmasjien weer maken door de juiste plaatjes weer bij elkaar te zoeken. Dat vonden we met elkaar wel echt fijn. Sommige kinderen vonden het zelfs zo leuk, dat ze elke dag wel een rijmmasjien zouden willen zijn! Nieuws uit groep 3 en 4 Tante Do! Sinds kort komt er bij ons in de groep een heel speciale mevrouw langs! Het is namelijk: Tante Do! En tante Do brengt iedere keer de allerleukste liedjes voor ons mee! Zo hebben we deze week een liedje geleerd over een zeppelin. We kennen niet alleen het liedje, maar ook het spelletje dat erbij hoort! Benieuwd naar het spelletje? Uw zoon of dochter kan dit vast heel goed thuis voordoen/vertellen. Veel speel- en luisterplezier! Zeppelin! Wij voeren met een zucht, daar boven in de lucht. We zaten zo gezellig in een schui-hui-tje. En niemand kon ons zien, we hadden pret voor tien, lang leve de zeppelin!

6 Alweer een tafel gespot! Een tafel gespot? De kinderen uit groep 4 kunnen dit als de beste! En nee, het is geen gewone tafel met vier poten en een tafelblad. Het is een echte vermenigvuldigsom! De kinderen zijn afgelopen week op pad gegaan met het fototoestel om zo verschillende keersommen in school en in de omgeving op te speuren en dat ging al heel goed. Op deze leuke manier heeft iedereen geleerd dat een tafel eigenlijk hetzelfde is als een herhaald optelsom en laten we die nou al heel goed kunnen uitrekenen: handig! Cijfers schrijven bij groep 3. Deze week hebben we het cijfer 9 leren schrijven. Het schrijven van de cijfers is soms best nog wel een heel grote opgave. Gelukkig gaat het steeds beter! Ook genieten we met elkaar van de verschillende rekenspelletjes die we doen bij juf Lidewij. Nog maar eventjes en dan?... gaat groep 3 ook beginnen met het werken in een werkboek! Veel kinderen hebben daar ook al heel veel zin in! Nieuws uit groep 5 en 6. De dans van SCALA vordert al goed!

7 Pauzehap Deze week hebben wij het in groep 5 en 6 gehad over de pauzehap. Welke gezonde pauzehappen bestaan er allemaal? De kinderen weten nu dat de schijf van vijf laat zien wat we kunnen eten om gezond te blijven. Dinsdag hebben we gesmuld van een cracker met aardbeien, een echt vitamine bommetje. Woensdag stond er een banaan met toef kwark om het menu. Het fruit en de zuivel is een lekkere combinatie van zoet en zuur. Als laatste hebben we stukjes bleekselderij met partjes mandarijn, de bleekselderij heeft een beetje een gekke smaak, maar was erg lekker samen met de mandarijn. Om deze gezonde week compleet te maken, gebruiken we onze heppie-de-peppie om een bewegingsopdracht te doen. Niet iedereen vond de pauze hap even lekker maar toch geproefd! Stoer hoor! Rustmomentje. De kinderen werken héél hard En daarom is het zo af en toe tijd voor een rustmomentje in de klas. Deze week hebben we dat gedaan aan de hand van een filmpje dat juf had gespot op de studie dag vorige week woensdag. Een beetje gek maar toch gaven best veel kinderen aan het wel fijn te vinden! Voor herhaling vatbaar dus. Wat we hebben gedaan? We hebben de buikademhaling geoefend en net gedaan of er een ballon in onze buik zat. Door de goede ademhaling werden we lekker relaxed en konden we goed door naar de volgende les! Onze klas was niet de hele week compleet. Een aantal kinderen hebben we moeten missen omdat ze ziek waren. Van Harte Beterschap! We hopen dat jullie volgende week weer beter zijn!

8 Nieuws uit groep 7 en 8 Repetitie topografie Op donderdag 4 oktober hebben de kinderen van groep 7 en 8 een repetitie over de landen van Europa en de hoofdsteden. Ze hebben 3 werkbladen mee: 1. De te leren landen en hoofdsteden 2. Een antwoordblad 3. Een leeg oefenblad. U mag uiteraard helpen met het overhoren om te kijken of alles gekend wordt. De kinderen nemen alles in hun repetitiehoes op donderdagmorgen mee naar school. We bewaren de bladen in hun werkmap. Kinderpostzegelactie 2018 Alle kinderen zijn weer op pad gegaan om mee te doen. Elk jaar weer is het mooi om te zien dat de kinderen zich willen inzetten voor anderen. Er is een zeer gevarieerd aanbod en u doet toch ook mee? De kinderen leveren uiterlijk woensdag 3 oktober alles weer op school in. Veel succes!!! Informatieavond groep 7 en 8 Op dinsdag 2 oktober hebben de ouders/verzorgers van groep 7 een informatieavond van uur in het wissellokaal. U bent van harte welkom en meester Arjan gaat de presentatie verzorgen. Groep 8 heeft een persoonlijke uitnodiging ontvangen om samen met uw zoon/dochter de entreetoets te bespreken. Dit is in het lokaal van groep 7/8. EHBO groep 8 Dit schooljaar is er een nieuw EHBO boek voor de jeugd. De lessen zijn op de maandagmiddag van uur in een zaal in het MFC. De kinderen krijgen les van juf Henriëtte over de theorie en de praktijk. Na elke les krijgen ze enkele opdrachten om thuis te doen/maken. Elke maandag nemen de kinderen hun spullen weer mee naar school.

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 13 oktober 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Bij de Jabbok, Genesis 32:23-33 Verzoening met Esau, Genesis 33:1-11 Rachel sterft en Benjamin wordt geboren, Genesis 35:16-29

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes 9:24-41 Agenda: 16

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier weekinfo Datum: vrijdag 21 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-18 Naar Galilea, Matteüs 2:19-23 Agenda: 7 januari weer

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 Bijbelverhalen voor de komende week De zaaier, Matteüs 13:1-9 Graan en onkruid, Matteüs 13:24-30 Wat betekent het?, Matteüs 13:36-43 Agenda: om alvast te noteren! 8

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De boze man, Lucas 4:31-37 De schoonmoeder van Simon, Lucas 4:38-39 Zieke mensen, Lucas 4:40-44 Agenda: 23 januari oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 september 2016

weekinfo Datum: vrijdag 9 september 2016 weekinfo Datum: vrijdag 9 september 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Mozes naar Midjan, Exodus 2:11-25 Mozes geroepen, Exodus 3:1-12 Naar de farao, Exodus 5:1-9 Agenda: 13 september schoolreis

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Noömi gaat terug, Ruth 1:1-6 Ruth gaat mee, Ruth 1:7-22 Bethlehem, Ruth 2:1-17 Agenda: Deze hele week zijn er kijklessen. 12 april

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016

weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016 weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: David wordt gezalfd, 1 Samuël 16:1-13 De sombere koning, 1 Samuël 16:14-23 Een lied van David, Psalm 23 Agenda: 15 oktober oud

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Wees barmhartig, Lucas 6:26-38 Boom en vrucht, Lucas 6:43-45 Genezing van de knecht van de centurio, Lucas 7:1-10 Agenda: 13

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 18 april 2019

weekinfo Datum: donderdag 18 april 2019 weekinfo Datum: donderdag 18 april 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Tomas ontmoet Jezus, Johannes 20:24-29 Jezus verschijnt voor de derde keer, Johannes 21:1-14 Petrus mag opnieuw beginnen, Johannes

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 22 september 2017

weekinfo Datum: vrijdag 22 september 2017 weekinfo Datum: vrijdag 22 september 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Jakob trouwt met Lea, Genesis 29:21-30 De zonen van Lea, Genesis 29:31-35 Rachel wordt moeder, Genesis 30:1-24 Agenda: 26

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 oktober 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De dromen van Jozef, Genesis 37:1-11 Jozef in de put en als slaaf verkocht, Genesis 37:12-36 Jozef komt bij Potifar, Genesis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: De goede herder, Johannes 10:1-15 De ware wijnstok, Johannes 15:1-8 Heb elkaar lief!, Johannes 15:9-17 Agenda: 4 maart leerlingenraad

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden.

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden. weekinfo Datum: vrijdag 6 maart 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs 16:13-28 Ik laat je niet in de steek, Matteüs 26:30-35 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 7 september 2018

weekinfo Datum: vrijdag 7 september 2018 weekinfo Datum: vrijdag 7 september 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Mozes wordt geroepen, Exodus 3:1-14 Mozes wil niet, Exodus 3:15-4:17 Mozes gaat terug naar Egypte, Exodus 4:18-31 Agenda: 11

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een nieuwe discipel, Handelingen 1:15-26 Pinksteren, Handelingen 2:1-13 Agenda: 4 mei dodenherdenking 19.45 uur. 14 mei de meivakantie

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Alle kinderen gaan in de kring zitten. Mocht het afscheid nemen problemen opleveren neem dan even contact op met de groepsleerkracht.

Alle kinderen gaan in de kring zitten. Mocht het afscheid nemen problemen opleveren neem dan even contact op met de groepsleerkracht. Een dag bij de kleuters op De Bangert (bijlage bij de schoolgids) De schooltijden voor de kleutergroepen zijn als volgt: s morgens 8.30 uur 11.45 uur s middags 13.00 uur 15.15 uur Woensdag 8.30 uur 12.00

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht.

Thema Gezondheid. Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht. http://www.edusom.nl Thema Gezondheid Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht. Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren met de leerkracht. Zinnen maken met omdat. Hulp vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 oktober 2017 Za 14/10 Ma 16/10 Di 17/10 Oud Papier AGENDA Woe 18/10 Herfstactiviteit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De storm op het meer, Marcus 4:35-41 De man die niet fris was, Marcus 5:1-20 Het dochtertje van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Agenda:

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2015-2016 // 16 e jaargang // nummer 4 // 10 september 2015 Website www.delangenoord.nl De Langenoord ALGEMENE INFORMATIE-AVOND Dinsdag

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer:

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer: De Bron Oktober 2014 Bijna jarig! Jonathan, 15 oktober Sem, 27 oktober Allebei een hele fijne dag! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12 In dit nummer:

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 4 mei 2017 Ma 8 Di 9 Woe 10 Do 11 Vrij 12 Za 13 AGENDA Groep 6 t/m 8 Actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25-09-2015

Nieuwsbrief 1 25-09-2015 Schoolgids De Wissel De schoolgids kunt u vinden op de website van de school: www.sbo-dewissel.nl Sponsorloop Komende vrijdag is het zover!! Onze sponsorloop voor het nieuwe schoolplein! Na een gezamenlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 september 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 september 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 september 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Door de zee, Exodus 14 Brood uit de hemel, Exodus 16 Water uit de rots, Exodus 17:1-7 Agenda: 28 september start verkoop kinderpostzegels

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De jongen uit Naïn, Lucas 7:11-17 De vrouw die Jezus zalfde, Lucas 7:36-50 De zaaier, Lucas 8:4-15 Agenda: 17 februari oud

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 2 Schooljaar september 2016 *Volgende nieuwsbrief 22 september 2016

KJS- nieuwsbrief 2 Schooljaar september 2016 *Volgende nieuwsbrief 22 september 2016 KJS- nieuwsbrief 2 Schooljaar 2016-2017 8 september 2016 *Volgende nieuwsbrief 22 september 2016 Positieve informatieavond, eerste ouder-vertelgesprekken gevoerd Gisteren waren veel ouders positief over

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Datum: 28 september 18 Jaargang 13 Nummer 05 Agenda Woensdag 3 oktober Ouders Leerlingen vrij i.v.m. studiedag Chrono Donderdag 4 oktober Leerlingen Dierendag op school Maandag

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 april 2018 Zouden alle kinderen van groep 1,2,3 en 4 voor a.s. dinsdag (17april) een wit passend T-shirt mee willen nemen.

weekinfo Datum: vrijdag 13 april 2018 Zouden alle kinderen van groep 1,2,3 en 4 voor a.s. dinsdag (17april) een wit passend T-shirt mee willen nemen. weekinfo Datum: vrijdag 13 april 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Week 16: 16 t/m 20 april 2018 De ark bij de Filistijnen, 1 Samuël 5 De ark gaat terug, 1 Samuël 6:1-7:1 Israël wil een koning,

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van groep 4 de combinatiegroep 4/5.

De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van groep 4 de combinatiegroep 4/5. Informatie groep 5 Algemeen: Leerkrachten: Ellen Moerman maandag, dinsdag en woensdag. Iris Stuur donderdag en vrijdag. Groep 5 De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 Belangrijke data in maart 1 maart Koffie uurtje op KAN 14.00 uur 14 maart Koffie uurtje op KRO 11.30 uur 16 maart Rapport mee naar huis 19 maart Rapport gesprekken Beste ouders en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie