Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief SO Tyltylafdeling februari 2018 Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling: 1. aankondigingen 2. mededelingen 3. nieuws uit de groepen 1.Aankondigingen: -15 minuten gesprekken: dinsdag (uitnodiging heeft u ontvangen,als u zich heeft opgegeven middels het strookje/per mail ontvangt na de voorjaarvakantie de planning van de tijden waarop u met de door u aangewezen personen kan spreken 2. Mededelingen: -leerkracht Anita Bosman heeft haar lesgevende taken weer volledig hervat in de Tyltyl Onderbouw: Succes en veel werkplezier,anita. Vervangend leerkracht Dundu Yurtmaz vervult nu andere vervangingings taken binnen school, we zijn blij dat we haar als vaste vervanger aan onze school hebben kunnen verbinden:gezien het lerarentekort wel belangrijk!! Dundu: Bedankt voor je inzet en betrokkenheid in de afgelopen periode, succes en werkplezier gewenst in onze school! -klassenassistent Sandra Portier (5Wijzer B groep) gaat samen met enkele VSO leerlingen op dinsdag naar een LOL stage(leren Op Locatie) binnen een Dagbestedingsplek in Zuidwolde van de organisatie s Heerenloo-Opmaat. Veel succes en werkplezier daar Sandra! De vervanger voor Sandra is Alfred Kamps. Alfred is al jaren binnen onze school werkzaam, eerst als stagiaire,daarna als begeleider vanuit Team050 bij meerdere leerlingen betrokken. Dit blijft hij ook doen, maar op de dinsdag nu in dienst bij o2g2.ook veel succes en werkplezier! Nieuws uit de groepen: Tyltyl Onderbouwgroep: Hallo, Na de kerstvakantie startte Ezra in onze groep. We hebben nu 8 leerlingen in de groep. Een gezellig clubje dat heel leuk met elkaar omgaat. We lachen, spelen en werken heel hard met elkaar. Na de vakantie startten we met het thema winter. We hadden een winterhoek, werkten met ijs (is het warm of koud?), maakten sneeuwpoppen en nepsneeuw, zongen winterliedjes en deden luisteroefeningen over de winter. Ook dachten we in de koude weken om de vogels.

2 We vulden een voederbak buiten met vogelvoer en hingen vetbollen op. Al heel snel zagen we de eerste vogels bij het lekkers verschijnen. Regelmatig zegt er iemand kijk een vogel. Ook hadden we een voorleesontbijt in de klas. Iedereen kwam in pyjama op school en had een heerlijk ontbijtje mee. Na het ontbijt ging juf voorlezen. Het Carnaval der Dieren is een muziekvoorstelling van het NNO dat bij ons op school werd opgevoerd. Wij mochten kijken en vooral ook meedoen door als dieren op de muziek te bewegen. Onze klassenpop Flip kwam met het plan om bij iedereen uit de klas te gaan logeren. Het lijkt hem erg leuk om de vaders, moeders, broertjes en zusjes te leren kennen en in het weekend mee te doen met alles wat er gebeurd. We bedachten met z n allen wat Flip nodig heeft om

3 mee te nemen bij het logeren: een rugzak, pyjama, knuffel, logeerboek, tandenborstel en tandpasta. Inmiddels heeft Flip gelogeerd bij juf Anita, Layesala en Marieke. Iedere maandag horen we over de logeeravonturen. Na het thema winter zijn we nu bezig met het thema groente en fruit. We hebben een groentewinkel geopend met een weegschaal en kassa. Er wordt veel gekocht in de winkel. We bespreken de verschillende fruitsoorten, welke kleur en vorm ze hebben, bekijken, ruiken en proeven het. Daarna bij de diverse groentesoorten hetzelfde. We knipten stroken papier in stukken en beplakten hiermee een appel-, peer- of sinaasappelvorm, we scheurden crêpepapier en maakten propjes. Hiermee maakten we een bloemkool. We zongen liedjes over fruit en bedachten woorden die met dezelfde beginletter als groente en fruit beginnen. Fijne vakantie allemaal. Klassenteam TTOB Nieuws uit de Tyltyl-middenbouw Na de kerstvakantie zijn we in de klas begonnen met het thema winter en dan met name winterkleding. Iedereen kent de verschillende kledingstukken goed. We hebben extra aandacht besteed of je ze aan, op of om doet. Op vrijdag 12 januari gingen we met de klas naar Paddepoel om winterkleren te kopen. Iedereen bedacht van te voren wat hij/zij wilde kopen en ging met een juf op pad om het te zoeken en te kopen. Op de foto s is te zien wat iedereen gekocht heeft:

4 Na dit thema gingen we verder met het thema groente en fruit. We leerden wat bij groente hoort en wat bij fruit. Bij de sensoles deden we een proefles waarbij we verschillende dingen gingen proeven. Voor dit thema gingen we zelf ook koken. In de grote keuken van school gingen we van fruit een smoothie maken met daarin banaan, peer, mango en kiwi. Van de groente maakten we groentensoep met daarin prei, wortel en bloemkool. Iedereen kreeg iets te snijden en hielp daarna om het in de blender of de pan te doen. Terwijl de soep kookte, proefden wij ondertussen van de smoothie. Die viel wisselend in de smaak. Daarna was de soep klaar, die hebben we bij het brood eten

5 opgegeten en die smaakte iedereen goed. Het was in ieder geval erg leuk om te doen! Hieronder een aantal foto s van het koken: De laatste dag voor de vakantie vieren we nog onze jaarlijkse juffendag, dus sluiten we deze periode feestelijk af! Na de vakantie gaan we verder met het thema theater en muziek. Fijne voorjaarsvakantie! Groeten, Het klassenteam van Tyltyl-middenbouw

6 Tyltyl Bovenbouw, Na de kerstvakantie zijn we bezig gegaan met het thema: winter. We weten wat voor kleding bij de winter hoort en hebben iets leuks geshopt Mooie mutsen en heerlijk warme handschoenen. Maar ook lekkere dekentjes en winterknuffels!

7 Warme poffertjes past ook precies bij de winter Ook hebben we het gehad over de dieren in de winter, welke dieren houden een winterslaap en we hebben de vogels in de winter geholpen door vetbollen te maken. Al met al een leuk en geslaagd thema. Supermarkt! We zijn nu bezig met het thema supermarkt. De winkel (met dank aan James!) en allerlei producten (bedankt ouders!) staat bij ons in de klas. Hij is van maandag t/m vrijdag geopend. Rekenen met dingen uit de supermarkt o.a. fruit en eieren, natuurlessen over producten zoals zuivel. Een heerlijke groentesoep gemaakt en gegeten met producten uit de supermarkt.

8 Stagiaire Jolien heeft afscheid genomen en we zijn heel blij met onze nieuwe stagiaire Charissa. Ze is nu al een weekje bij ons en blijft tot de zomervakantie. Ook de muzieklessen waren ook erg leuk bijv. die van: opstaan! Ook hebben we een liedje geleerd over een slang SsssSSS SS ss SsSS Vijfwijzergroep A De afgelopen weken hebben we gewerkt rondom het thema Winter. We hebben het over sneeuw en sneeuwpoppen gehad. Jammer genoeg stelde het qua winter niet zoveel voor dit jaar, maar dat mocht de pret niet drukken. We zongen het liedje van Dag meneer de Sneeuwman. De kinderen mochten één voor één de sneeuwman zijn en kregen de bijhorende attributen, zoals de sjaal, de bezem en natuurlijk de hoed. Ze deden het geweldig en waren supertrots als ze aan de beurt waren.

9 Er was dit jaar geen echte sneeuw. Maar dat was geen probleem, we gingen gewoon spelen met nepsneeuw, papiersnippers die we van de kantoorgroep hier op school kregen. Het was een enorme berg en zo n groot succes, dat we er nog een paar keer mee hebben gespeeld. Bij de winter horen warme kleren, daar hebben we het ook uitgebreid over gehad. De vogels kwamen niks tekort. We hebben zaadbollen gemaakt en die buiten opgehangen voor de gevleugelde vriendjes.

10 Het onderwerp Winter is nog steeds niets uitgeput. We hebben het nu over warm en koud. Er zijn bakken met warm en koud water. We voelen in het water met onze handen en vertellen of het warm of koud is. Helemaal leuk is het als er bekertjes met water in het vriesvakje zijn gezet. Het water bevriest en iedereen speelt er eindeloos mee. Na de vakantie mogen we een nieuwe leerling verwelkomen. Giada komt dan bij ons in de klas. Ze is al een paar keer een dagje komen kijken in de Vijfwijzer en dat was erg gezellig. Fijne vakantie! Vijfwijzergroep B Wij zijn bezig met het thema winter! Wij zijn er weer druk mee bezig. Met knutselen hebben wij op een papier watjes geplakt in de vorm van een sneeuwpop en daarna het gezichtje en een hoed met knopen er op geplakt. Met de sensoles zijn wij bezig met ijs. Eerst met blote handen voelen, daarna met handschoenen, torentje maken, scheerschuim op het ijs en met schepjes het ijs in emmertjes scheppen. Dit is voor de jongens wéér een ervaring (ervaar het maar) met ijs.

11 Tijdens de spelles hebben we al veel activiteiten gehad. We hebben met papiersnippers gespeeld (dit was een groot succes), blokken gebouwd, maar wat is nu leuker om de blokken weer om te gooien en nu zijn we bezig met auto s van een helling laten afglijden, dit is leuk om de auto s van boven tot beneden te volgen. Donderdag 15 februari was Yorick jarig. Maar omdat daar een feestje bij hoort, had moeder geregeld dat dinsdag iemand van de Kunstschool uit Stadskanaal bij ons in de klas kwam. De hele klas stond vol met allerlei verschillende muziekinstrumenten en de jongens mochten alles proberen. Echt heel leuk gedaan en de jongens vonden het geweldig. Donderdag was Yorick dan echt jarig. We hebben voor hem gezongen, cadeau s gegeven én yorick had getrakteerd. En voor ons was er taart!!!! Het waren twee geslaagde dagen. Fijne vakantie! Klassenteam 5WB Van de KINDERREVALIDATIE Een tijdje geleden hebben we op op de afdeling kinderrevalidatie een donatie gekregen van een voormalig patient van het Centrum voor Revalidatie. We hebben van dit geld de wachtruimte op de locatie mytylschool kindvriendelijker gemaakt en een aantal speelborden en een lachspiegel aangeschaft. En zoals jullie zien, wordt er al goed gebruik van gemaakt. We zijn er erg blij mee!

12 Van de vakgroep ERGOTHERAPIE Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Karlijn van der Zouwen, 24 jaar en sinds januari ben ik werkzaam als ergotherapeut, op invalbasis, op de locatie van de mytylschool. Op de dinsdag en donderdag ben ik hier werkzaam. Daarnaast werk ik bij Vogellanden op de mytylschool (de Twijn) ook op invalbasis waarbij ik op maandag, woensdag en vrijdag tot en met februari invalwerk doe. Sinds 4 jaar handbal ik, waarbij ik in de weekenden wedstrijden speel. Daarnaast verheug ik mij erg op om deze voorjaarsvakantie weer te gaan skiën. Wanneer ik tijd over heb vind ik leuk creatief bezig te zijn. Mochten jullie meer willen weten of vragen hebben hoor ik het graag. Groetjes Karlijn

13 Vakantierooster en margetijd Mytylschool Prins Johan Friso. Schooljaar Vakantierooster SO/VSO Periode voor leerlingen Voorjaarsvakantie 24 februari t/m 4 maart 2018 Goede Vrijdag 30 maart e Paasdag 2 april 2018 Koningsdag 27 april 2018 Meivakantie 28 april t/m 6 mei 2018 Bevrijdingsdag Valt in meivakantie Hemelvaart en dag na Hemelvaart 10 en 11 mei e Pinksterdag 21 mei 2018 Zomervakantie juli t/m 2 september 2018 Gronings Ontzet Valt in zomervakantie 2018 Wilt u reageren op deze nieuwsbrief: Jenny Martijn (integraal teamleider) j.martijn@o2g2.nl p.s. voor meer schoolnieuws: Bekijk onze schoolwebsite!!

Agenda februari t/m april 2018

Agenda februari t/m april 2018 Agenda februari t/m april 2018 Februari 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 vakantie 27 vakantie 28 vakantie Maart 1 vakantie 2 vakantie 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 10 min.

Nadere informatie

Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep.

Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Nieuwsbrief SO Tyltylafdeling april 2018 Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde

Nadere informatie

Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling:

Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling: Nieuwsbrief afdeling VSO Dagbesteding februari 2018 Groepen: VSO Dagbesteding 1,2 en 3. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over

Nadere informatie

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 12 februari Oudergesprekken 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing.

Nadere informatie

Tyltyl Vijfwijzer-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep.

Tyltyl Vijfwijzer-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Nieuwsbrief SO Tyltylafdeling DECEMBER 2016 Tyltyl Vijfwijzer-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij - Schoolzwemkampioenschappen - Hulp gezocht - Thema Reuzen en Kabouters bij de peuteropvang - Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Tryout cultuur

Nieuwsbrief van: Tryout cultuur Een triest bericht Afgelopen woensdag bereikte ons het trieste nieuws dat de vader van Patrycja uit groep 7/8a is overleden. De vader van Patrycja woonde in Polen en hij is daar bij een ernstig auto ongeluk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie.

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Meneer Johan Juffrouw Anneke Meneer Frank Juffrouw Jet Telefoonnummer : 06-26564117 ~ 1 ~ Eindelijk is het dan bijna zo ver... Nog 17

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 10 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Studiemiddag 17 februari Wellicht hebt u het al genoteerd in uw agenda

Nadere informatie

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool!

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool! Leidsterpraat De vakantie begon zo mooi, helaas was het weer de laatste weken iets minder mooi. Hopelijk heeft iedereen toch genoten van de vakantie, wij in ieder geval wel! We zijn met heel veel zin aan

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Op maandag 12 november 2018 ben ik begonnen aan mijn rondreis langs veel klassen van Algemene School Oost te Bergen op Zoom. Superspannend, want het was de

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF n u m m e r 3

NIEUWSBRIEF n u m m e r 3 NIEUWSBRIEF 2 0 1 6 2 0 1 7 n u m m e r 3 AGENDA 20 t/m 24 feb. : VOORJAARSVAKANTIE wo. 8 mrt. : MEELOOPDAG VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) wo. 22 mrt. : STUDIEDAG voor het team, leerlingen zijn vrij vr. 14

Nadere informatie

De Bijenschans op Facebook De Bijenschans is ook op Facebook te vinden. Klik hier voor onze Facebookpagina. Vakantierooster

De Bijenschans op Facebook De Bijenschans is ook op Facebook te vinden. Klik hier voor onze Facebookpagina. Vakantierooster juli 2017 Belangrijke data Hierbij de allerlaatste Bijgepraat van schooljaar 2016-2017. Bedankt voor alle hulp, inzet en betrokkenheid in het afgelopen schooljaar! We wensen jullie allemaal een fijne vakantie

Nadere informatie

September 2014. week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 1. 2 3 4 5 Start VS, blok 1. Toneelvoorstelling MB, op school

September 2014. week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 1. 2 3 4 5 Start VS, blok 1. Toneelvoorstelling MB, op school September 2014 36 1 2 3 4 5 Start VS, blok 1 37 8 Kennismakingsgesprekken 11 9 10 Kennismakingsgesprekken Kennismakingsgesprekken Kennismakingsgesprekken 12 OR startvergadering 38 15 16 17 18 Bezoek vogelnest

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

In stap fierder mei de Stapstien. januari 2018

In stap fierder mei de Stapstien. januari 2018 januari 2018 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in week 2-3-4 over het thema: Contact Inhoud: Over contact tussen mensen; meer mens worden in de ontmoeting met de ander. Bijbel: De man op het dak; Lucas

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Lesbrief groep 1 en 2 Winter

Lesbrief groep 1 en 2 Winter Lesbrief groep 1 en 2 Winter De vakantie ligt al weer een week achter ons en langzaam beginnen de kleuters alweer te wennen. Vorige week maandag zijn we begonnen in de kring en ze zaten vol verhalen over

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

AGENDA Adviesgesprekken groep 8

AGENDA Adviesgesprekken groep 8 Schooljaar 2014-2015 Datum: 09-01-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 12 januari Woensdag 14 januari Dinsdag 13 januari Dinsdag 20 januari Woensdag 21 januari

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling:

Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling: Nieuwsbrief afdeling VSO Dagbesteding april 2018 Groepen: VSO Dagbesteding 1,2 en 3. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 9 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het jaar 2018 zit er bijna op. We kijken samen terug op een hele sfeervolle kerstviering. Een prachtig versierde aula, waardoor je je elke

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie + inzending Het laatste nieuws Puzzel Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 42. Studiemiddag

WEEKBULLETIN. Week 42. Studiemiddag WEEKBULLETIN Week 42 Belangrijke data in oktober: Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep 1/2B vrij Kinderboekenweek

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2014 2015 Nummer 18 18 juni 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende en laatste HC Actueel van dit schooljaar verschijnt op donderdag 9 juli. De kopij zonder

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar Nieuwsbrief februari 2016 De Witte Flits Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Afscheid Johan Moolenaar Onwerkelijk maar

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016 augustus 2016 31 01 maandag 02 dinsdag 03 woensdag 04 donderdag 05 vrijdag 06 zaterdag 07 zondag 32 08 maandag Juf Jitske jarig 09 dinsdag 10 woensdag 11 donderdag 12 vrijdag 13 zaterdag 14 zondag 33 15

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Jaargang juli 2016

Jaargang juli 2016 Het thema van Kind op maandag is Mooi! De laatste twee weken van het schooljaar vertellen we gelijkenissen van Jezus over het koninkrijk van de hemel. Ik zie meer (Mattheus 3: 31-32, 44,45-46) Jezus vertelt

Nadere informatie

Weeknieuws nr juni 2019

Weeknieuws nr juni 2019 Weeknieuws nr.37 28 juni 2019 AGENDA Datum Activiteit 2 juli Oudergesprekken 5 juli Musical groep 8 11 juli Afscheid juf Lucy 12 juli Laatste schooldag (kinderen om 11:45 uur vrij) Modderdag donderdag

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 4. De Regenboog gaat voor gezond!

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 4. De Regenboog gaat voor gezond! WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 4 Belangrijke data in januari: Di 20/01: 09.00 uur ouderbijeenkomst thema voeding Do 22/01 : studiemiddag groep 1 t/m 8 vrij Vrij 23/01: groep 1/2B vrij

Nadere informatie

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden.

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden. PCBS Willem-Alexander Kapelweidtje 2 1861 JH Bergen www.tabijn-willemalexander.nl 072-5813142 Nr. 10, 15-1-2015 072-5818270 Maandregel van de Willem-Alexanderschool wa-school@tabijn.nl Deze maand staat

Nadere informatie

Het thema Sneeuw en ijs in groep 1B

Het thema Sneeuw en ijs in groep 1B Het thema Sneeuw en ijs in groep 1B Groep 1B is druk bezig met het thema Sneeuw en ijs. Wij hopen dan ook dat het héél snel gaat sneeuwen in Dalfsen! In de kring spelen we spelletjes, zingen we liedjes

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Hij is niet dood, Hij leeft! Dat woord te allen tijde, in vreugde en in lijden. een kind van God omgeeft!

Hij is niet dood, Hij leeft! Dat woord te allen tijde, in vreugde en in lijden. een kind van God omgeeft! NIEUWSBRIEF 6 MAART 2016 PASEN 2016 Hij is niet dood, Hij leeft! Dat woord te allen tijde, in vreugde en in lijden een kind van God omgeeft! Frits Deubel NIEUWS UIT HET TEAM Na de voorjaarsvakantie zijn

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie