Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief afdeling VSO Dagbesteding april 2018 Groepen: VSO Dagbesteding 1,2 en 3. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling: 1. aankondigingen 2. mededelingen 3. nieuws uit de groepen 1.Aankondigingen: -besprekingen van het Ontwikkelings Perspectief Plan van uw zoon/dochter: Vanaf 14 mei startten de 1 e besprekingen, de uitnodiging is inmiddels in uw bezit. Tijdens deze bespreking worden de doelen van het afgelopen jaar geëvalueerd en de nieuwe opgesteld voor het komende schooljaar. We hopen op uw komst! Samen met u als ouders kunnen we de ontwikkeling van uw kind stimuleren! -Prokkelen: vrijdag 8 juni is dit landelijk festijn (zie: en de filmpjes van vorig jaar en eerdere jaren op onze schoolwebsite: Prokkelen is een Prikkelende Ontmoeting tussen mensen met en zonder beperking dat in week 22 op veel plaatsen in Nederland wordt gehouden. Op dinsdag 5 juni gaan de VSO Arbeid 1 leerlingen op Prokkelstage: veel bedrijven ontvangen onze leerlingen om hun een dagje mee te laten werken in hun bedrijf,altijd een inspirerende dag voor onze leerlingen en voor de mensen in de bedrijven! Ook deze dag kan een positieve bijdrage leveren in het zoeken en vinden van een goede en fijne stage- en/of werkplek!

2 Op vrijdag 8 juni komen de leerlingen van groep 7/8 van basisschool de Linde in Haren ons bezoeken: Op deze dag doen we allerlei kennismaking- en samenwerkingsactiviteiten in en rondom onze school. De Prokkelweek is inspirerend

3 Prokkelweek t: In de Prokkelweek vinden prikkelende ontmoetingen plaats tussen mensen met én zonder verstandelijke beperking. In het bedrijfsleven, met de buurt, op school overal! Eén week als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar. Deze soms kleine gebeurtenissen hebben vaak een groot effect. Ze zorgen voor nieuwe contacten en andere inzichten. Het laat op een laagdrempelige manier zien dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Niet door te vertellen, maar door te doen! Waardoor werkt de Prokkelweek? pent deuren: bedrijven, organisaties en buren zijn eerder geneigd om mee te doen aan een landelijke week maar ook daarna mensen met een verstandelijke beperking zelf beperking De Prokkelweek werkt! Het leidt regelmatig tot blijvende verbindingen: nieuwe werkplekken, vrijwilligers of activiteiten! Wat kun je doen tijdens de Prokkelweek? met een barbecue. Of speel samen het Doe je mee? spel een bedrijf of organisatie medezeggenschap t je Prokkel aansluiten bij je eigen interesses. Is dat sporten? Organiseer een Prokkel rondom bewegen. Of misschien hou je van verven? waaraan zo n mensen meedoen. Elk team bestaat uit vijf mensen wmet én vijf mensen zonder beperking Hoe organiseer je een Prokkel? slag! de Prokkel iseren van activiteit of stel je wactiviteit open voor anderen vooral een eerste keer wklein en simpel. De ontmoeting telt! wmeld op je activiteit waan en laat zo ook aan anderen wzien wat jullie doen. Waarom een Prokkelstage? Het is een laagdrempelige manier voor bedrijven en mensen met een beperking om kennis met elkaar te maken. Samen werken en zo elkaars mogelijkheden ontdekken. Dat is waar Prokkelen om draait!

4 Stagiairs: Veel mensen met een beperking, willen graag werken in een regulier bedrijf. De Prokkelstage geeft hen die kans. Het kan worden ingezet als arbeidsmarkt oriëntatie of voorbereiding van stage en/of werk, maar ook om iemands wens te vervullen. Bedrijven: Bedrijven weten niet altijd wat mensen met een beperking zouden kunnen doen binnen hun bedrijf. In bijna elke organisatie zijn geschikte werkzaamheden voor mensen met een beperking. De Prokkelstage kan worden ingezet om deze mogelijkheden te verkennen. Prokkelen sluit aan op het MVO beleid. 2. Mededelingen **nieuw jaar>nieuwe stage!** -in de vorige nieuwsbrief schreef ik al over deze LOL stage: vanaf januari gaan we als VSO Dagbesteding een samenwerking aan met s Heerenloo Bedum mbt het opstarten van onderwijs-zorgarrangementen voor (Ernstig) Meervoudig Beperkte leerlingen (EMB) van onze school en cliënten van `s Heerenloo in de leeftijd van 16 t/m 45 jaar. Vanaf dinsdag 6 maart gaan Marlies Schunselaar en Dylan Ausema hier Leren Op Locatie, als begeleider gaat Sandra Portier met hen mee. Om e.e.a. goed voor te bereiden gingen de groepen van Marlies en Dylan er op dinsdag 20 en op donderdag 22 febr eerst nog een branchegerichte excursie naar toe doen!

5 En toen ging het van start: Werken bij t Palet in Zuidwolde Marlies en Dylan zijn 6 maart begonnen met hun LOL (leren op locatie) stage bij t Palet in Zuidwolde. Het was toch een beetje spannend voor beide, een andere locatie, werken met mensen die je niet kent. Eerst met de taxi naar school en dan met een andere taxi naar je LOL stage. Maar wat een mooie mogelijkheid om kennis te maken met een dagbestedingsplek. Om nieuwe mensen te leren kennen, en alle vaardigheden die we hebben geleerd tijdens de praktijklessen op school ook hier in praktijk te brengen. taart, en elke dinsdagmiddag soep! En wat een warm welkom was het! Tijdens de koffie vaak een stukje cake of Op zijn Gronings t kon slechter Marlies en Dylan zijn begonnen in de kantine, de werkzaamheden bestaan uit: Koffie en thee klaarmaken voor alle groepen, de was doen, bestek op de tafels leggen, voor de lunch soep maken en voor alle groepen en uitserveren. Tussen de bedrijven door de afwas, heeeel veel afwas, s middags weer koffie en thee maken voor alle groepen. Genoeg te doen dus.

6 Na een aantal weken in de kantine wilde Dylan wel verder kijken en is begonnen in de kwekerij. Ze maken daar o.a. plantenstokjes met kaartjes eraan met informatie waarop je kunt zien wat voor soort plantje je koopt en hoe je ze moet verzorgen. Wat een harde werker is Dylan! Dozen vol met stokjes (en kaartjes) prikt Dylan op een dag weg! Het is ook heel gezellig bij de kwekerij, lekker de radio aan en maar grappen en grollen met z n collega s. (wel typische mannenpraat maar dit terzijde haha!) Na de vakantie gaat Dylan bij de kaarsenmakerij beginnen, we zijn benieuwd of hij dat ook zo leuk vind! Marlies blijft nog even gezellig helpen in de kantine. Op mijn vraag of ze het naar hun zin hebben: Echt wel! De dag gaat supersnel voorbij, ik wil hier nog wel een dag werken! Mooi toch? Groeten, Marlies, Dylan en Sandra Twee cliënten van s Heerenloo Bedum komen op de dinsdagen bij ons op school mee doen in de VSO DB3 groep,samen met hun begeleider Marieke Bosker. Zoals de vader van Johan zo mooi zei: Wij vinden het heel mooi dat Johan gaat studeren in Haren.

7 Deze 2 mannen komen op de dinsdagen bij ons op school mee doen in de VSO DB3 groep,samen met hun begeleider Marieke Bosker. In de volgende nieuwsbrief meer over deze nieuwe samenwerking. Het is vast een WIN- WIN situatie! Net als op de Mikkelhorst LOL stage op de woensdagen sinds jaren: Onze leerlingen leren dingen buiten de schoolmuren,wat hun horizon verbreedt op

8 alle ontwikkelingsgebieden, het zelfde geldt voor de cliënten van s Heerenloo: Zij doen weer nieuwe ervaringen op buiten hun woon-en dagbestedingsplek. Ook voor de collega s van beide organisaties een werkdag met nieuwe mogelijkheden en ervaringen. Altijd goed een keer in de keuken mee te kijken en te doen van een andere organisatie. Het verruimt je blik! Het is fijn dat er vaste begeleiders meegaan naar deze stages: Vanuit de vertrouwde veiligheid gaat het wennen aan nieuwe dingen gemakkelijker en geleidelijker! Succes en veel plezier allemaal! Als een en ander goed verloopt dan gaan we uitbreiden met nog meer leerlingen en cliënten t.z.t.! Hallo Allemaal, In onderstaand stukje zal ik me even kort voorstellen; Mijn naam is Marieke werkzaam als activiteitenbegeleidster bij S Heerenloo Opmaat te Bedum Ik woon in Groningen en ben 30 jaar oud. Sinds 2009 ben ik met heel veel plezier werkzaam in de zorg voor mensen met een beperking. Ik zal met twee cliënten van Opmaat aansluiten bij de groep VSO DB3. En heb veel zin om mijn talenten en kwaliteiten te gebruiken in de samenwerking met de mytylschool. In mijn vrije tijd sport ik graag of maak een wandeling in de natuur. 3. Nieuws uit de groepen: Van DB1 Hier kunnen jullie weer lezen hoe het met ons in DB1 gaat en wat we allemaal hebben gedaan. Na de voorjaarsvakantie zijn we met praktijk begonnen met Beeldende Vorming. Er is begonnen met het maken van je eigen portfolio. Hoe je het best kleuren kan mengen, en er zijn al mooie kunstwerken gemaakt. Ondertussen is de winter overgegaan in de lente. Waardoor we al wel een wandeling buiten hebben gemaakt zonder jas, en hebben we kastanje takken gesnoeid en in een vaas in de klas gezet. Zo halen we de lente een beetje in de klas. Sophie Bruggink is onze stagiaire, zij werkt woensdag, donderdag en vrijdag bij ons in de klas. Zij zal tot de zomervakantie bij ons in DB1 blijven.

9 Op de dinsdagen komt Jorn van Tyltyl bovenbouw bij ons in de ochtend meedoen met praktijk. Na het brood eten gaat hij weer terug naar zijn eigen klas. Er zijn een paar leerlingen die stage lopen: Dylan op dinsdag bij Het Palet in Zuidwolde, Jill op woensdag bij de Mikkelhorst, Femke op donderdag en vrijdag bij De Brink in Vries, Peter op vrijdag bij Wijk en zorgcentrum D Olle Witte Schoule. Eind maart is Ingrid tijdelijk niet meer in de klas. Zij is individueel een leerling aan het begeleiden. Op maandag vervangt Karin haar en op dinsdag doet Arjen dat. Ook is juf José weer beter en is op de vrijdag weer begonnen. In mei gaan we weer op excursie naar een dagbesteding. Zodra alles rond is informeren we jullie daarover. Na de meivakantie gaan we met praktijk werken en leren bij het vak: Kantoor. De uitnodigingen voor de OPP besprekingen zijn de deur uit. Vul de strookjes in, dan spreken we elkaar graag over de vorderingen van jullie kinderen. Hieronder zien jullie wat we onder andere allemaal hebben gedaan. Hier zien jullie dat we genieten van de paaslunch. Iedereen had allerlei lekkers mee. Samen tafel dekken, en in de keuken het lekkers opwarmen. En dan gezamenlijk smikkelen en smullen.

10 Het was een gezellige lunch! En dan wordt het toch eindelijk mooi weer!! We hebben er lang op moeten wachten. Hier rijden en lopen we heerlijk buiten in het voorjaars zonnetje. Peter probeert z n rolstoen uit, die kan nu lekker hard. Jill rijdt lekker zelf. En Koen duwt Laura. De anderen zijn op dat moment aan het chillen op het waterbed. Ook niet verkeerd.

11

12 En hier zie je Femke heel geconcentreerd bezig met het maken en creëren van haar kunstwerk. En Tilles en Laura doen met onze snuffelstagiaire Wouter Squla doen op het digibord Zet de plaatjes in de juiste volgorde Laura: Tilles, doe ik het wel goed?

13 En hier zie je dat er met veel plezier mooie kunstwerken worden gemaakt bij Beeldende Vorming. Er word heel geconcentreerd gewerkt. Het onderwerp is Lente Met en zonder hulp En de resultaten zijn prachtig! Veel leesplezier en een fijne meivakantie. Groetjes van het Tyltyl DB1 Team: Beniet, Vivian, Tanja, Ingrid, Sopie, Karin, Arjen, Rita en Jacqueline

14

15 Nieuws vanuit DB3 We hebben de praktijklessen afgesloten en zijn allemaal weer cum laude GESLAAGD! We hebben veel geleerd deze periode in de keuken. We begonnen altijd met onze handen wassen, daarna deden we een keukenschort voor en nog een haarnetje op ons hoofd. Dit was wel even wennen in het begin. We hebben van alles gemaakt, verschillende soepen: groentesoep, tomatensoep en champignonsoep. Ook broodjes hamburger en pizza broodjes konden we met elkaar maken. Er moesten groentes gewassen, gesneden, gehakt. Gelukkig hadden we daar een heel mooi apparaat voor. Een nicer dicer. De ui en de prei kun je hier heel mooi fijn in snijden. De champignons deden we in de eiersnijder. Dit konden Sven, Christiaan en Marcel al heel goed! Je had hier wel spierballen voor nodig. Thuis hebben jullie vast gemerkt dat deze de afgelopen weken zijn gegroeid! Ook werden de gemaakte producten verkocht. Alle keren zijn we uitverkocht geweest, TOP jongens! Christiaan zorgde ervoor dat we nooit vergaten om iemand te kiezen om bij de verkoop te helpen. Elke maandag of dinsdag vroeg hij: wie gaat er verkopen? Ik wil wel helpen hoor! Dat heeft hij dan ook vaak gedaan, Christiaan bedankt! Ook Sven, Marcel en Johan hebben goed verkocht! Zelf mochten we natuurlijk ook proeven van wat we hadden gemaakt. Heerlijk hoor. Johan heeft de laatste les geproefd van de vla, TOPPER! Omdat het de laatste les was, hebben we een lekker toetje gemaakt. Saroma chocolade en vanille vla met slagroom. Dit is onze nieuwe stagair, Rudolf. Hij is er elke dinsdag.

16 Wist u dat: - We op maandag de boodschappen halen bij de JUMBO met de schoolbus? - Marlies elke dinsdag stage loopt in Zuidwolde op het Palet? - Onze Sandra elke dinsdag mee gaat om haar te begeleiden? - Er elke dinsdag 2 jongens (mannen) van s Heeren Loo bij ons stage lopen? - Ze Marcel en Johan heten? - Marieke (ook van s Heeren Loo) hun helpt bij alles? - Marcel altijd koffie haalt voor de juffen en zichzelf? - We na de mei vakantie praktijklessen techniek krijgen? - We op schoolreis gaan op donderdag 14 juni? - Waarheen, hoe en wat, nog even geheim blijft? - Dat extra spannend maakt? - Wij zelf tuintjes hebben gemaakt met tuinkers en daar lekkere toastjes mee hebben belegd? Iedereen een hele fijne MEI vakantie! Namens heel DB3 Van de KINDERREVALIDATIE MijnUMCG Op 8 maart is het patiëntenportaal : mijnumcg live gegaan. Patiënten van het UMCG hebben hiermee de mogelijkheid om delen van hun dossier in te zien. Mogelijk heeft u hier al over gehoord. Helaas werkt mijnumcg momenteel nog niet voldoende m.b.t. de revalidatiebehandelingen. Hiervoor kunt u mijnumcg dan ook nog niet raadplegen.

17 In de loop van 2018 is het de bedoeling dat dit wel het geval wordt. U krijgt hier tegen die tijd meer informatie over, ook over hoe u zich dan kunt aanmelden. U kunt ook alvast even kijken op de website: mijnumcg.nl. Mededelingen personeel kinderrevalidatie Karlijn van der Zouwen, ergotherapeut is vanaf januari bij ons in dienst. Zij werkt met name op de VMBO-HAVO klassen. Karlijn gaat ons helaas alweer verlaten. Zij heeft meer uren kunnen krijgen bij haar andere werkgever in Zwolle. Momenteel vinden er sollicitaties plaats voor de vacature ergotherapie die is ontstaan. Van de vakgroep LOGOPEDIE Hieronder een leuke App tips vanuit de vakgroep logopedie My PlayHome Platform: ipad en iphone Doelgroep: 4 jaar en ouder Vakgebied: taal Prijs: afhankelijk van welke versie je wilt hebben. Er zijn verschillende versies van My PlayHome: My PlayHome Stores (dit zijn verschillende winkels, deze kost 4,49 euro) My PlayHome Lite (dit is een gratis versie) My PlayHome Hospital (dit is een ziekenhuis, deze kost 3,49 euro) Omschrijving: Met My PlayHome Lite kun je spelen in een keuken en een woonkamer. Het is interactief, je kind kan alles in huis ontdekken en gebruiken. Er komen verschillende thema s aan bod, zoals eten, slapen, douchen, tandenpoetsen en nog veel meer. Wil je dat de ruimte donkerder is? Sluit de gordijnen! Zin in een verandering in muziek? Doe een andere CD in de stereo!

18 Vakantierooster en margetijd Mytylschool Prins Johan Friso. Schooljaar Vakantierooster SO/VSO Periode voor leerlingen Koningsdag 27 april 2018 Meivakantie 28 april t/m 6 mei 2018 Bevrijdingsdag Valt in meivakantie Hemelvaart en dag na Hemelvaart 10 en 11 mei e Pinksterdag 21 mei 2018 Zomervakantie juli t/m 2 september 2018 Gronings Ontzet Valt in zomervakantie 2018 Margedagen VSO Haren/Emmen: Donderdag 21 juni 2018 Vrijdag 22 juni 2018 Fijne meivakantie! Tot maandag 7 mei Wilt u reageen op deze nieuwsbrief? j.martijn@o2g2.nl (teamleider)

Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep.

Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Nieuwsbrief SO Tyltylafdeling april 2018 Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde

Nadere informatie

Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling:

Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling: Nieuwsbrief afdeling VSO Dagbesteding februari 2018 Groepen: VSO Dagbesteding 1,2 en 3. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier.

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 5 Inhoud: Dagelijkse activiteiten Column Afscheid van onze stagiaire Jaqueline Pensioen Marij Afscheid Elly De winkel Zomeractiviteiten Wist je dat? Jaarmarkt Mijnzetellaan 6 6412

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Prokkelweek maandag 4 t/m zaterdag 9 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar

Prokkelweek maandag 4 t/m zaterdag 9 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkelweek maandag 4 t/m zaterdag 9 juni 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Netwerkbijeenkomst Marian Geling Prokkelweek Inspirerend, laagdrempelig Eén week als voorbeeld én om aandacht te

Nadere informatie

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkelweek maandag 3 t/m zaterdag 8 juni 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkel Prokkel: een prikkelende ontmoeting tussen iemand met en zonder beperking Prokkelen kan op alle levensdomeinen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar thrimwalda@opo-furore.nl www.thrimwalda.nl Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar 2017-2018 Schoolfotograaf 6 juni 2018 Woensdag 6 juni komt de schoolfotograaf. 's Ochtends om 8.30 uur is er

Nadere informatie

Agenda februari t/m april 2018

Agenda februari t/m april 2018 Agenda februari t/m april 2018 Februari 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 vakantie 27 vakantie 28 vakantie Maart 1 vakantie 2 vakantie 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 10 min.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Algemeen Bas Dijksma begint maandag 2 juli op de Jansenius de Vries als schoolleider.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen Contact Een uitgave van Careander - 1 2019 Kort & Krachtig Talent ontwikkelen VAN DE BESTUURDER: Ontdek je talent Talent. Dat betekent dat je iets goed kunt. Zoals eten koken. Of genieten van muziek. Je

Nadere informatie

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen Nieuwsbrief nummer 15 17 Mei 2016 Pagina 1 van 2 Inhoudsopgave: Algemeen: Oproep! Algemeen: Oproep! Algemeen: Gezocht Ouderraad leden. SO: Nogmaals aankondiging wisseling data handelingsplan bespreking

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 11 januari 2018

Nieuwsbrief 8 11 januari 2018 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 8 11 januari 2018 22 januari MR vergadering op school: 19.30 uur 27

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015

Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015 Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015 Belangrijke Data Voorjaarsvakantie Start school na voorjaarsvakantie Open Dag op De Regenboog Schoolfotograaf Paasviering op school paasweekend Schooldisco Koningsspelen

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Weeknieuws nr juni 2019

Weeknieuws nr juni 2019 Weeknieuws nr.37 28 juni 2019 AGENDA Datum Activiteit 2 juli Oudergesprekken 5 juli Musical groep 8 11 juli Afscheid juf Lucy 12 juli Laatste schooldag (kinderen om 11:45 uur vrij) Modderdag donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 Regio Waardenlanden April 2018 Van de redactie Hallo allemaal. Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Deze nieuwsbrief gaat over de Prokkelweek in juni. Over Internet, Televisie en Telefoon

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief 10 19 juni 2019 Beste jongens en meisjes, ouders en leerkrachten, Dit is al weer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Nog iets meer dan twee weken en dan zit schooljaar 2018-2019 er op. Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 8 14 januari 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer 8 14 januari 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Gym Koffieochtend OR Nieuwe leerlingen! Afwezige en zieke collega s Hoofdluis SO: Thema: "Winter" SO: Even voorstellen VSO: Logopedie in het VSO VSO: Klaas Gubbels

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

Directie. Savionieuws. Beste ouders/verzorgers,

Directie. Savionieuws. Beste ouders/verzorgers, Directie Beste ouders/verzorgers, Na de meivakantie hebben we nog maar een aantal weken en dan is het alweer zomer. We zijn dan ook weer druk met het toetsen van de leerlingen, groepsindelingen maken en

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan.

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan. NIEUWSBRIEF 5 2018-2019 Vooraf Voor het nieuwe jaar wensen we u van harte Gods zegen toe. Mag het gebed van de psalmdichter van Psalm 4 ook ons gebed zijn: Verhef Gij over ons het licht Uws aanschijns,

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. Donderdag 5 juli Beste ouders/verzorgers, hierbij willen wij u informeren over:

NIEUWSBRIEF 2. Donderdag 5 juli Beste ouders/verzorgers, hierbij willen wij u informeren over: NIEUWSBRIEF 2 Donderdag 5 juli 2018 hierbij willen wij u informeren over: Personele wijzigingen Leerkrachten stellen zich aan u voor Doorschuifmoment Verjaardagendag Afscheid groep 8 Luizenzakken mee Eindtijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Achtbaanflits juni 2016

Achtbaanflits juni 2016 AGENDA Elke woensdag en vrijdag is het fruitdag! woensdag 22 juni studiedag alle kinderen zijn vrij maandag 27 juni rapport groep 1-8 dinsdag 28 juni rapportgesprekken groep 1-6 en voorlopig adviesgesprekken

Nadere informatie

HuifkarInformatieKrant

HuifkarInformatieKrant Beste ouders, HuifkarInformatieKrant Het nieuwe schooljaar is alweer zeven weken onderweg, de tijd vliegt. De herfstvakantie staat alweer voor de deur. Zoals gebruikelijk brengen wij voor elke vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

De 5e editie van de nieuwsbrief schooljaar

De 5e editie van de nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief 5 Jaargang 7 27-01-2017 www.aventurijn.almere-speciaal.nl De 5e editie van de nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 BELANGRIJKE DATA: 6 t/m 10 februari Themaweek Burgerschap 20 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Z O M E R N I E U W S B R I E F J U L I

Z O M E R N I E U W S B R I E F J U L I Z O M E R N I E U W S B R I E F J U L I 2 0 1 6 Inhoud: Voorwoord 1 Personele zaken 1 Welkom op school en afscheid 2 Juf Marieke 2 We zwaaien uit 2 Nieuws uit groep 123 2 Nieuws uit groep 45 3 Nieuws uit

Nadere informatie

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen..

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen.. In de Kijker April 2018 Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Vanmorgen zijn de kinderen van groep 1 en 2 op schoolreis gegaan. Een spannende gebeurtenis! Alle kinderen konden een plekje

Nadere informatie

Veldweg 1A 7973KH Darp

Veldweg 1A 7973KH Darp Juni 2017 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 5 juni Tweede Pinksterdag. Leerlingen vrij. 6 juni Leerlingen vrij ivm Talentdag. 9 juni Feest op school. Meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie