Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief SO Tyltylafdeling april 2018 Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling: 1. aankondigingen 2. mededelingen 3. nieuws uit de groepen 1.Aankondigingen: -besprekingen van het Ontwikkelings Perspectief Plan van uw zoon/dochter: Vanaf 14 mei startten de 1 e besprekingen, de uitnodiging is inmiddels in uw bezit. Tijdens deze bespreking worden de doelen van het afgelopen jaar geëvalueerd en de nieuwe opgesteld voor het komende schooljaar. We hopen op uw komst! Samen met u als ouders kunnen we de ontwikkeling van uw kind stimuleren! -Prokkelen: vrijdag 8 juni is dit landelijk festijn (zie: en de filmpjes van vorig jaar en eerdere jaren op onze schoolwebsite: Prokkelen is een Prikkelende Ontmoeting tussen mensen met en zonder beperking dat in week 22 op veel plaatsen in Nederland wordt gehouden. Op dinsdag 5 juni gaan de VSO Arbeid 1 leerlingen op Prokkelstage: veel bedrijven ontvangen onze leerlingen om hun een dagje mee te laten werken in hun bedrijf,altijd een inspirerende dag voor onze leerlingen en voor de mensen in de bedrijven! Ook deze dag kan een positieve bijdrage leveren in het zoeken en vinden van een goede en fijne stage- en/of werkplek!

2 Op vrijdag 8 juni komen de leerlingen van groep 7/8 van basisschool de Linde in Haren ons bezoeken: Op deze dag doen we allerlei kennismaking- en samenwerkingsactiviteiten in en rondom onze school. U ontvangt nog een informatiebrief met het programma!

3 Prokkelweek t: In de Prokkelweek vinden prikkelende ontmoetingen plaats tussen mensen met én zonder verstandelijke beperking. In het bedrijfsleven, met de buurt, op school overal! Eén week als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar. Deze soms kleine gebeurtenissen hebben vaak een groot effect. Ze zorgen voor nieuwe contacten en andere inzichten. Het laat op een laagdrempelige manier zien dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Niet door te vertellen, maar door te doen! Waardoor werkt de Prokkelweek? mee te doen aan een landelijke week Prokkelweek, maar ook daarna mensen met een verstandelijke beperking zelf met een beperking De Prokkelweek werkt! Het leidt regelmatig tot blijvende verbindingen: nieuwe werkplekken, vrijwilligers of activiteiten! Wat kun je doen tijdens de Prokkelweek? afsluiten met een barbecue. Of speel samen het Doe je mee? spel stage bij een bedrijf of organisatie WMO of medezeggenschap an! Laat je Prokkel aansluiten bij je eigen interesses. Is dat sporten? Organiseer een Prokkel rondom bewegen. Of misschien hou je van verven? Prokkelweek waaraan zo n mensen meedoen. Elk team bestaat uit vijf mensen wmet én vijf mensen zonder beperking Hoe organiseer je een Prokkel? aan de slag! worganiseren van de Prokkel activiteit of stel je wactiviteit open voor anderen vooral een eerste keer wklein en simpel. De ontmoeting telt! wmeld op je activiteit waan en laat zo ook aan anderen wzien wat jullie doen. Waarom een Prokkelstage?Het is een laagdrempelige manier voor bedrijven en mensen met een beperking om kennis met elkaar te maken. Samen werken en zo elkaars mogelijkheden ontdekken. Dat is waar Prokkelen om

4 draait!stagiairs: Veel mensen met een beperking, willen graag werken in een regulier bedrijf. De Prokkelstage geeft hen die kans. Het kan worden ingezet als arbeidsmarkt oriëntatie of voorbereiding van stage en/of werk, maar ook om iemands wens te vervullen.bedrijven: Bedrijven weten niet altijd wat mensen met een beperking zouden kunnen doen binnen hun bedrijf. In bijna elke organisatie zijn geschikte werkzaamheden voor mensen met een beperking. De Prokkelstage kan worden ingezet om deze mogelijkheden te verkennen. Prokkelen sluit aan op het MVO beleid. -Op de margedag (alle leerlingen vrij)van donderdag 21 juni kunnen de leerlingen op uitnodiging van de Ouderraad van onze school komen spelen in de 't Speulparadies Speeltuin en kinderboerderij Bovenlandenstraat PP Beerta Hierover heeft u al via de mail een uitnodiging ontvangen. Na de meivakantie krijgen de leerlingen een papieren versie mee!noteert u alvast deze leuke activiteit in uw agenda! -margedagen: donderdag 21 en vrijdag 22 juni (alle leerlingen vrij) 2. Mededelingen: - dit is de laatste nieuwsbrief via de mail: De volgende nabij de zomervakantie zal u bereiken via de nieuwe schoolapp,waarvoor u zich kunt aanmelden. Een aanal groepen werkte al via de app Klasbord, nu komt er een vergelijkbare app met nog meer nieuws vanuit de Mytylschool en waarmee u ook berichten kunt verzenden naar de administratie m.b.t. ziekmeldingen. U ontvang hiervoor een uitnodiging via de mail! Ons vernieuwde schoolplein is bijna klaar!! U ontvangt een uitnodiging voor de officiële opening! Op de toestellen die klaar zijn wordt al heel veel genoten!alles is bijna klaar en het mooie weer is er inmiddels gelukkig ook!!

5 -Koningsspelen vrijdag 20-4 was een groot succes! Dankzij de organiserende werkgroep was er een mooie vossenjachtroute uitgezet: Langs de mooie paden op Beatrixoord en in de buurt van onze school stonden er onverwacht Vossen die we vaag wel herkenden!!! Dikke pret!! Van de vaag bekende vossen ontvingen we opdrachten als: wat is er weg ; pittenzak gooien; hoelahoepen; liedjes zingen enz.,waarmee we schatkistjes per onderdeel konden verdienen!! Mede dankzij het heerlijke weer een dag met een Gouden Rand!!

6 3.Nieuws uit de groepen: Vijfwijzer-a Sinds de voorjaarsvakantie hebben we een nieuwe leerling in de klas: Giada. Het is heel gezellig met Giada in de klas en ze hoort er al helemaal bij. Alweer bijna vier weken geleden hebben we samen Pasen gevierd. We hebben verstopte eieren gezocht rondom de grote berg buiten, naast het schoolplein. De eieren lagen op de gekste plekken verstopt: in een boom, in een buis of zomaar in het gras. We hebben ons ook verkleed als paashaas. De donderdag voor het paasweekend hebben we Pasen gevierd met het hele cluster. Iedereen had een gerechtje mee genomen en dat gingen we samen opeten. Het was heel lekker en ontzettend gezellig. Op zoek naar eieren Ook de paashaas was van de partij! Verder werken we al een paar weken rondom het thema Vervoer. Dat onderwerp leeft enorm bij de kinderen. We hebben het gehad over de verschillende vervoermiddelen die er bestaan. En dat zijn er heel veel! De kinderen herkennen met gemak ook de geluiden van de verschillende vervoermiddelen. Meerdere keren hebben de kinderen gespeeld dat ze een treintje waren. Eén leerling stond voorop en was de machinist. Langzamerhand werd het treintje steeds langer, naarmate er meer kinderen in stapten. Ondertussen zongen we liedjes over de trein.

7 Maar het hoogtepunt tot nu toe was toch wel het wassen van de auto van Helga. Het geweldige weer werkte enorm mee, het was helemaal niet erg om nat te worden. Dat was juist wel fijn in de warmte. En, niet te vergeten, de auto was uiteindelijk blinkend schoon en Helga blij! Groetjes van de Vijfwijzergroep.

8 Hallo, We hebben de afgelopen weken weer veel geleerd: Muziek maken Na de voorjaarsvakantie zijn we gestart met het thema muziek maken. We hebben er 4 weken aan gewerkt. Wat kennen we al veel instrumenten! We hebben gepraat over instrumenten, een woordweb gemaakt, instrumenten bekeken, gevoeld, bespeeld. Erg leuk om te doen. Ook hebben we zelf instrumenten gemaakt: ieder een trommel en een schudflesje. Jarigen Op 18 maart waren Layesala en Milan beide jarig. Layesala werd 9 jaar en Milan werd 5 jaar; dubbel feest! Ze zijn beide erg verwend met mooie cadeaus. Pasen In de week voor Pasen stond alles in het teken hiervan. We maakten een woordweb over eieren, knutselden een kuiken die uit het ei kwam, we gingen een paar keer eieren zoeken (best wel moeilijk) en op de donderdag voor Pasen hadden we een paasbrunch met een heuse Paashaas die op bezoek kwam en gingen we s middags chocolade eitjes zoeken op het plein.

9 Lente Nu werken we aan het thema lente. We hebben het over alles wat er bij de lente hoort, bijvoorbeeld groei en bloei van planten en dieren. De kinderen weten al heel goed hoe de jonge dieren heten, welk gebaar erbij hoort en welke geluiden ze maken. We hebben tuinkers gezaaid, water gegeven en gezien hoe snel het groeit. We spelen weer lekker veel buiten. We klimmen, glijden, rijden met veel plezier op het nieuwe speeltoestel. Ook kunnen we al heel goed stappen op de stapstenen en maken we mooie tekeningen met stoepkrijt. Fijne vakantie allemaal! TTOB Nieuws uit de Tyltyl-middenbouw Na de voorjaarsvakantie zijn we begonnen met het thema theater en muziek. We hebben het gehad over verschillende muziekinstrumenten. Op het digibord zochten we op hoe de muziekinstrumenten eruit zagen en klonken. Ook ging het over verschillende muziekstijlen. Bij de leefstijlles hebben we veel aandacht besteed aan welke muziek je wel en niet leuk vindt. Zo kwamen we erachter dat niet iedereen hetzelfde leuk vindt. Na het thema theater en muziek werkten een week over Pasen. Op donderdag voor Pasen hadden we een gezellige paaslunch. Iedereen had iets lekkers meegenomen en dat werd met smaak opgegeten. Tijdens de lunch kwam de Paashaas nog even langs en had

10 voor iedereen een paaseitje. s Middags gingen we ook nog zelf buiten op zoek naar paaseieren. Dat was leuk! Na Pasen gingen we verder met het thema lente. We hebben het gehad over de boerderij en welke dieren er op de boerderij leven. Ook ging het over jonge dieren, die waren bij iedereen goed bekend. We benoemden ook steeds de geluiden die de dieren maken, zoals knorren, loeien, blaten en hinniken. Op dinsdag 24 april hebben we een bezoek gebracht aan de kinderboerderij in Lewenborg. We zagen daar verschillende dieren als geiten, paarden, varkens, koeien, kalfjes, konijnen, kippen en vogels. Sommige dieren konden we aaien, bij andere moesten we uit de buurt blijven, zoals het grote varken Eva. Ook was er een leuke speeltuin waar we nog even in gespeeld hebben nadat we de dieren gezien hadden. Hieronder een paar foto s van ons bezoek aan de kinderboerderij:

11 Na de vakantie gaan we verder met het thema verkeer en vervoer. Fijne meivakantie! Groeten, Het klassenteam van de Tyltyl-middenbouw Van de KINDERREVALIDATIE MijnUMCG Op 8 maart is het patiëntenportaal : mijnumcg live gegaan. Patiënten van het UMCG hebben hiermee de mogelijkheid om delen van hun dossier in te zien. Mogelijk heeft u hier al over gehoord. Helaas werkt mijnumcg momenteel nog niet voldoende m.b.t. de revalidatiebehandelingen. Hiervoor kunt u mijnumcg dan ook nog niet raadplegen. In de loop van 2018 is het de bedoeling dat dit wel het geval wordt. U krijgt hier tegen die tijd meer informatie over, ook over hoe u zich dan kunt aanmelden. U kunt ook alvast even kijken op de website: mijnumcg.nl. Mededelingen personeel kinderrevalidatie Karlijn van der Zouwen, ergotherapeut is vanaf januari bij ons in dienst. Zij werkt met name op de VMBO-HAVO klassen. Karlijn gaat ons helaas alweer verlaten. Zij heeft meer uren kunnen krijgen bij haar andere werkgever in Zwolle. Momenteel vinden er sollicitaties plaats voor de vacature ergotherapie die is ontstaan. Van de vakgroep LOGOPEDIE Hieronder een leuke App tips vanuit de vakgroep logopedie

12 My PlayHome Platform: ipad en iphone Doelgroep: 4 jaar en ouder Vakgebied: taal Prijs: afhankelijk van welke versie je wilt hebben. Er zijn verschillende versies van My PlayHome: My PlayHome Stores (dit zijn verschillende winkels, deze kost 4,49 euro) My PlayHome Lite (dit is een gratis versie) My PlayHome Hospital (dit is een ziekenhuis, deze kost 3,49 euro) Omschrijving: Met My PlayHome Lite kun je spelen in een keuken en een woonkamer. Het is interactief, je kind kan alles in huis ontdekken en gebruiken. Er komen verschillende thema s aan bod, zoals eten, slapen, douchen, tandenpoetsen en nog veel meer. Wil je dat de ruimte donkerder is? Sluit de gordijnen! Zin in een verandering in muziek? Doe een andere CD in de stereo! Vakantierooster en margetijd Mytylschool Prins Johan Friso. Schooljaar Vakantierooster SO/VSO Periode vrij voor leerlingen Koningsdag 27 april 2018 Meivakantie 28 april t/m 6 mei 2018 Bevrijdingsdag Valt in meivakantie Hemelvaart en dag na Hemelvaart 10 en 11 mei e Pinksterdag 21 mei 2018 Margedagen 21 en 22 juni 2018 Zomervakantie juli t/m 2 september 2018 Gronings Ontzet Valt in zomervakantie 2018 Wilt u reageren op deze nieuwsbrief: Jenny Martijn (integraal teamleider) j.martijn@o2g2.nl p.s. voor meer schoolnieuws: Bekijk onze schoolwebsite!!

13

Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling:

Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling: Nieuwsbrief afdeling VSO Dagbesteding april 2018 Groepen: VSO Dagbesteding 1,2 en 3. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over

Nadere informatie

Agenda februari t/m april 2018

Agenda februari t/m april 2018 Agenda februari t/m april 2018 Februari 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 vakantie 27 vakantie 28 vakantie Maart 1 vakantie 2 vakantie 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 10 min.

Nadere informatie

Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep.

Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Nieuwsbrief SO Tyltylafdeling februari 2018 Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

Tyltyl Vijfwijzer-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep.

Tyltyl Vijfwijzer-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Nieuwsbrief SO Tyltylafdeling DECEMBER 2016 Tyltyl Vijfwijzer-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u

Nadere informatie

Prokkelweek maandag 4 t/m zaterdag 9 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar

Prokkelweek maandag 4 t/m zaterdag 9 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkelweek maandag 4 t/m zaterdag 9 juni 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Netwerkbijeenkomst Marian Geling Prokkelweek Inspirerend, laagdrempelig Eén week als voorbeeld én om aandacht te

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: zomervakantie herfstvakantie 14 oktober 2016 Inhoud Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Personele situatie Belangrijke data Groenlijn vmbo

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Allemaal een fij n Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Inhoud nieuwsbrief Parro agenda Kwink sociaal emotioneel leren Gym en vakantie rooster Stichting leergeld activiteiten commissie Kinderboekenfestival

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 22 OBS De Vuurvl Juni 2017 In de bijlage informatie over de Tijdelijke logeerwoningen In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - GMR leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool.

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 1 maart 2018 Nieuwe leerlingen Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. Thema kleuters De

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Collega s Algemeen: G-voetbal Algemeen: extra kalenderbladen Algemeen: Voorstellen - Marianne Stoeten SO: Koningsspelen VSO: Afscheid Wilma Liefers VSO: Avondschool

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015

Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015 Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015 Belangrijke Data Voorjaarsvakantie Start school na voorjaarsvakantie Open Dag op De Regenboog Schoolfotograaf Paasviering op school paasweekend Schooldisco Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkelweek maandag 3 t/m zaterdag 8 juni 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkel Prokkel: een prikkelende ontmoeting tussen iemand met en zonder beperking Prokkelen kan op alle levensdomeinen:

Nadere informatie

Het Bazzeroet journaal

Het Bazzeroet journaal Het Bazzeroet journaal juli 2015 Het is alweer zomervakantie en dus is het tijd om ons huidige thema af te gaan sluiten. Wij werken op de boerderij was voor de kinderen weer een leuke manier om de wereld

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

23 februari Meesters- en Juffendag. 24 februari 4 maart Voorjaarsvakantie. 5 maart Eerste schooldag na de vakantie.

23 februari Meesters- en Juffendag. 24 februari 4 maart Voorjaarsvakantie. 5 maart Eerste schooldag na de vakantie. 23 februari Meesters- en Juffendag 24 februari 4 maart Voorjaarsvakantie 5 maart Eerste schooldag na de vakantie 29 maart Lentedag 30 maart Goede vrijdag (leerlingen vrij) 2 april Tweede Paasdag (leerlingen

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Zelfs als je geen bijbel had vertelden de bomen jou wel dat er een God in de hemel leeft die veel om je geeft

Zelfs als je geen bijbel had vertelden de bomen jou wel dat er een God in de hemel leeft die veel om je geeft Datum: 21 mei 2019 Jaargang: 29 Nummer: 10 @pcbdebranding www.facebook.com/debrandingswifterbant Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 24 maart 2016 Belangrijke data: Paasvakantie Theoretisch verkeersexamen gr. L + M CITO eindtoets schoolverlaters gr. L + M Koningsspelen Meivakantie Pinksteren Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Studiemiddag Aanstaande maandagmiddag 5 maart hebben we op Meander een studiemiddag en zijn alle kinderen dus vrij.

Nieuwsbrief van: Studiemiddag Aanstaande maandagmiddag 5 maart hebben we op Meander een studiemiddag en zijn alle kinderen dus vrij. Studiemiddag Aanstaande maandagmiddag 5 maart hebben we op Meander een studiemiddag en zijn alle kinderen dus vrij. Project Bouwen aan Meander Maandag start het leerarrangement Bouwen aan Meander. Samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017 Nieuwsbrief nr. 7 Mei/ juni 2017 KALENDER Voorwoord 1 22 tot en met 24 mei Schoolkamp groepen 8 24 mei Kleding inzameling 25 en 26 mei Vrij in verband met hemelvaart 1 juni Schoolreisje groepen 3 t/m 7

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief vrijdag 20 oktober 2017 Beste ouders, Voor de meesten van u is de herfstvakantie begonnen. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 In deze nieuwsbrief nemen we afscheid van de groep 8 leerlingen: Rebecca van Loenhout, Rachel van Wyk, Sarah van Wyk, Rachel van Vossen, Julia Blom en Jasmyn Baselier.

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 5 april 2016 nummer 14 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen & Bijblijven Uitnodiging sociale media en kinderen

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Tine Marcusschool. Vanuit het team

Tine Marcusschool. Vanuit het team Pagina 1 van 7 Tine Marcusschool Donderdag 31 maart 2016 Agenda 7 april Oudergespreksochtend 8 en 19 april Schoolfotograaf 22 april Koningsspelen op school 27 april Koningsdag leerlingen zijn vrij 2 t/m

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 april 2015

Nieuwsbrief 30 april 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 30 april 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

BERICHTEN februari 2018

BERICHTEN februari 2018 1/6 BERICHTEN 11 23 februari 2018 Kalender: Maandag 5 Dinsdag 6 Woensdag 7 Donderdag 8 Vrijdag 9 Margedag Kinderen vrij Studiedag 3 Kinderen vrij Luizencontrole Start Thema Thema Thema Inloopspreekuur

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Nieuws uit de onderbouw

Nieuws uit de onderbouw Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 422330 email:obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuws uit de onderbouw Groep 1&2 is op bezoek geweest in Usquert bij de lammetjes.

Nadere informatie