stand van zaken / datum van afdoening 250 Motie Zicht op accommodatiebeleid uitvoeren (inclusief de nota huurprijzenbeleid, actiepunt 189)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "stand van zaken / datum van afdoening 250 Motie Zicht op accommodatiebeleid uitvoeren (inclusief de nota huurprijzenbeleid, actiepunt 189)"

Transcriptie

1 GEMEENTE GOEREE-OVERFLAKKEE Actielijst gemeenteraad (tevens overzicht van moties, amendementen, schriftelijke etc.) nr. omschrijving actie datum type collegelid termijn afdoening stand van zaken / datum van afdoening 250 Motie Zicht op accommodatiebeleid uitvoeren (inclusief de nota huurprijzenbeleid, actiepunt 189) motie Bruggeman Actiepunten 189 en 250 zijn samengevoegd. 352 Tijdens een presentatieavond de raad nader informeren over de toekomst van dorpshuizen 372 Beleidsplan Erfgoed en Cultuur tussentijds evalueren. 491 Raad na de zomer informeren over het uitwerkingsplan Smart Water, inclusief financiële verantwoording. 506 Raad maandelijks schriftelijk rapporteren omtrent verbeteringen JOT en Gezinsregisseurs. Presidium 3jul18: bespreken in klankbordgroep en raad hierover schriftelijk informeren (gemiddeld eens per kwartaal). 510 Het rapport van het ecologisch onderzoek op bij het waterschap en toesturen aan de raad (historische bomenrij buitendijk Zuid-Oostflakkee). 520 In college bespreken of nog een schriftelijke reactie moet worden gegeven op de van raadslid Van Alphen over de gespreksverslagen inzake Fort Prins Frederik toezegging Bruggeman Er komt een toelichtende raadsbrief aan toezegging Bruggeman Zie raadsvoorstel Ontwikkeling Erfgoedbeleid (10687) toezegging Van der Vlugt In de stuurgroep is e.e.a. aan de orde geweest. De resultaten daarvan komen in december naar de raad. Wacht op stuurgroep Smart Water toezegging Bruggeman driemaandelijks Zie brief college b&w d.d. 6 september 2017 (9944). Zie brief college b&w d.d. 15 november 2017 (10293) toezegging Van der Vlugt Er is onlangs contact met de directie van het waterschap geweest. Er wordt daar gewerkt aan een nieuw ecologisch rapport. Dat wordt voor de zomer nog verwacht toezegging burgemeester Aan het einde van het traject zal bezien worden of er behoefte aan is om alle gespreksverslagen beschikbaar te stellen.

2 525 De raad bij elk van de drie fasen informeren (Village Deal). 534 Bij een herschikking van de windmolens bij park Nieuw-Zeeland de afstand van 900 meter aanhouden. 538 Voor elke volgende strategische stap in het kader van het projectplan Voor een vitale voetbalsport op Goeree-Overflakkee 2030 terugkomen bij de raad. (inclusief budgetvoorstel, toezegging 404) 557 Bij de afsluiting van het jaar wat SRGO betreft komen met een financieel totaaloverzicht, de prestatieafspraken en een vooruitzicht voor Gebiedsontwikkeling Den Bommel. Nadere financiële uitwerking aan de raad beschikbaar stellen, zodra deze bekend is. 567 Raad schriftelijk een overzicht geven van welke kernen de nadelen gaan ondervinden van het opschuiven van de grens van de kernen die in aanmerking komen voor compensatie van 5 naar 3,5 km. 574 Raad een actueel overzicht verstrekken van het aantal Megawatt per windlocatie. 578 Raad onverwijld informeren over de stand van zaken van een plaatsingsgebied als er een aanbesteding heeft plaatsgevonden toezegging Bruggeman periodiek toezegging Van der Vlugt toezegging Bruggeman Zie informerende brief d.d. 21feb17 'Projectplan voor een vitale voetbalsport op G-O 2030' (10983). Zie informerende brief d.d. 21feb2018. (10983). In oktober 2018 wordt een eerste raadsvoorstel verwacht toezegging Bruggeman toezegging Markwat toezegging Van der Vlugt toezegging Van der Vlugt toezegging Van der Vlugt

3 586 Kadernota Revitalisering van recreatieparken met onrechtmatige bewoning. Voor het einde van 2018 bij fase 2 aankomen waarbij de uitwerking per locatie bekend zal zijn, het advies en het gesprek ten aanzien van de transformatie hebben plaatsgevonden en het gesprek met de provincie is gevoerd toezegging Markwat De harmonisatie van accommodaties van de voetbalverenigingen gebruiken als blauwdruk voor de harmonisatie van de overige accommodaties toezegging Feller Met een advies (notitie/reactie) richting de raad komen m.b.t. de brief van de Maag Lever Darm Stichting d.d. 4 mei 2018, inzake meer openbare/opengestelde toiletten. 593 Beantwoorden schriftelijke vraag PvdA inzake dierenwelzijn. 594 Bij de Kabbelaarsbank en Herkingen is een bijdrage uit het Grevelingenfonds gekomen. Hoe zit dat bij Twins. Vraag schriftelijk beantwoorden toezegging Burgemeester schr. Bruggeman Afgedaan. Zie brief college van b&w van 29 augustus (12047) toezegging Feller Afgedaan. Zie brief college van b&w van 25 juli (11719) 597 Gemeenteraad laten weten of de van Ouddorp Kust Ruimte Rust van 16 mei 2018 al beantwoord zijn (154830) en of de raad een afschrift van de beantwoording kan ontvangen. 599 Vragen van de heer P.C. Grinwis over de 1e begrotingswijziging 2018 VRR en de begroting 2019 van de VRR beantwoorden (zie besluitenlijst raad) toezegging Markwat Afgedaan. Is meegenomen bij behandeling raadsvoorstel bestemmingsplan Magneet in de raad van 12 juli toezegging burgemeester Afgedaan. Zie brief b&w d.d. 1 augustus (11896) 600 Beantwoorden schriftelijke van de SGP inzake de aanpak van de N schr. Feller Afgedaan. Zie brief b&w d.d. 29 augustus (11764)

4 601 Beantwoorden schriftelijke van de SGP inzake het parkeren langs de Vrijheidsweg te Ouddorp. 603 De gemeenteraad informeren over de mogelijkheden om kennis te nemen van de locatie van de publiektoegankelijke AED's. 605 Uitvoering geven aan de unaniem aangenomen motie inzake meldpunt personen met verward gedrag. Hier in brede zin naar kijken en hierop in de gemeenteraad terugkomen. Raad tevens informeren over het aantal gevallen van mensen met verward gedrag in de gemeente (actiepunt 587) schr. Feller toezegging burgemeester toezegging/ motie Bruggeman Na overleg met de wethouder wordt deze motie beantwoord (laatste week september) in een wat bredere context. Binnenkort is het regionaal beleid klaar en ontvangt de raad hiervan de stukken. Het nu beantwoorden van de vraag levert te weinig informatie. 606 Schriftelijke van VKGO inzake voormalige boerderij Koornlust beantwoorden. 607 Beantwoorden schriftelijke VKGO over bloembollenteelt op ons eiland. 608 In het Beleidsplan verslavingspreventie ook de lokale cijfers verstrekken. Zo mogelijk ook de cijfers voor de volwassenen hierin meenemen. 609 Na zomerreces presentatie laten verzorgen over de nieuwbouw van de beroepscampus en de onderwijsvisie hierachter, welke perspectieven dat richting de toekomst kan geven, ook in relatie tot de bestaande campus. 610 BP Hazersweg 25 te Ouddorp. Klopt het dat omwonenden geen reactie op hun zienswijze hebben gehad. Klopt dit procedureel en wordt hierin door de gemeente consequent gehandeld? schr. Markwat Afgedaan. Zie brief b&w d.d. 17 juli (11819) schr. Van der Vlugt Afgedaan. Zie brief b&w d.d. 29 augustus (12035) toezegging burgemeester toezegging Feller bouwplan: presentatieavond visie: presentatieavond toezegging Markwat Afgedaan. Zie brief b&w d.d. 29 augustus (12073)

5 611 Uitvoering geven aan de motie van CDA, SGP en ChristenUnie inzake onderzoek mogelijkheid respijthuis. 612 Uitvoering geven aan de motie van de PvdA inzake kinderen in armoede. 613 Uitvoering geven aan de motie van de PvdA inzake huisvesting arbeidsmigranten. 614 Uitvoering geven aan de motie van PvdA en ChristenUnie inzake bijverdienen in de bijstand. 615 Uitvoering geven aan de motie van de PvdA inzake laaggeletterdheid. 616 Beantwoorden schriftelijke PvdA inzake vergunningverlening circus Middelharnis motie Bruggeman datum motie Bruggeman Afgedaan. Zie brief b&w d.d. 29 augustus (11984) motie Markwat motie Bruggeman motie Bruggeman schr. burgemeester De blauwe tekst geeft aan dat het betreffende actiepunt is uitgevoerd. In de laatste kolom staat op welke wijze dat is gebeurd. Het actiepunt zal de volgende keer van de actielijst worden afgevoerd. De rode kleur geeft aan dat de termijn van afdoening is overschreden. Bijgewerkt op 30 augustus 2018 om uur.

stand van zaken / datum van afdoening 250 Motie Zicht op accommodatiebeleid uitvoeren (inclusief de nota huurprijzenbeleid, actiepunt 189)

stand van zaken / datum van afdoening 250 Motie Zicht op accommodatiebeleid uitvoeren (inclusief de nota huurprijzenbeleid, actiepunt 189) GEMEENTE GOEREE-OVERFLAKKEE Actielijst gemeenteraad (tevens overzicht van moties, amendementen, schriftelijke etc.) nr. omschrijving actie datum type collegelid termijn afdoening stand van zaken / datum

Nadere informatie

stand van zaken / datum van afdoening 55 Rekening te houden met de busverbinding over de Vrijheidsweg bij het creëren van een 60 km-zone.

stand van zaken / datum van afdoening 55 Rekening te houden met de busverbinding over de Vrijheidsweg bij het creëren van een 60 km-zone. GEMEENTE GOEREE-OVERFLAKKEE Actielijst gemeenteraad (tevens overzicht van moties, amendementen, schriftelijke vragen etc.) nr. omschrijving actie datum type collegelid termijn afdoening stand van zaken

Nadere informatie

stand van zaken / datum van afdoening 55 Rekening te houden met de busverbinding over de Vrijheidsweg bij het creëren van een 60 km-zone.

stand van zaken / datum van afdoening 55 Rekening te houden met de busverbinding over de Vrijheidsweg bij het creëren van een 60 km-zone. GEMEENTE GOEREE-OVERFLAKKEE Actielijst gemeenteraad (tevens overzicht van moties, amendementen, schriftelijke etc.) nr. omschrijving actie datum type collegelid termijn afdoening stand van zaken / datum

Nadere informatie

stand van zaken / datum van afdoening 55 Rekening te houden met de busverbinding over de Vrijheidsweg bij het creëren van een 60 km-zone.

stand van zaken / datum van afdoening 55 Rekening te houden met de busverbinding over de Vrijheidsweg bij het creëren van een 60 km-zone. GEMEENTE GOEREE-OVERFLAKKEE Actielijst gemeenteraad (tevens overzicht van moties, amendementen, schriftelijke etc.) nr. omschrijving actie datum type collegelid termijn afdoening stand van zaken / datum

Nadere informatie

stand van zaken / datum van afdoening 55 Rekening te houden met de busverbinding over de Vrijheidsweg bij het creëren van een 60 km-zone.

stand van zaken / datum van afdoening 55 Rekening te houden met de busverbinding over de Vrijheidsweg bij het creëren van een 60 km-zone. GEMEENTE GOEREE-OVERFLAKKEE Actielijst gemeenteraad (tevens overzicht van moties, amendementen, schriftelijke etc.) nr. omschrijving actie datum type collegelid termijn afdoening stand van zaken / datum

Nadere informatie

2.2 Z -17- Subsidieverlening maatschappelijk 1. Subsidieverlening aan Kwadraad voor het jaar Conform advies besloten.

2.2 Z -17- Subsidieverlening maatschappelijk 1. Subsidieverlening aan Kwadraad voor het jaar Conform advies besloten. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 augustus 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mw A. Grootenboer-Dubbelman De heer D.A.

Nadere informatie

*Z09DA89CA34* Besluitenlijst gemeenteraadsvergadering Goeree-Overflakkee

*Z09DA89CA34* Besluitenlijst gemeenteraadsvergadering Goeree-Overflakkee *Z09DA89CA34* Besluitenlijst gemeenteraadsvergadering Goeree-Overflakkee Datum: 24 mei 2018 Tijd: 19.30-23.11 uur Locatie: Raadzaal, Bestuurscentrum Het Rondeel, Dwarsweg 40, Middelharnis Voorzitter: mw.

Nadere informatie

*Z03122E3FC4* Lijst van ingekomen stukken. Registratienummer: Gemeenteraad / 25283

*Z03122E3FC4* Lijst van ingekomen stukken. Registratienummer: Gemeenteraad / 25283 *Z03122E3FC4* Registratienummer: Gemeenteraad 10-07-2014 / 25283 Lijst van ingekomen stukken Raadsvergadering : 10 juli 2014 Registratienummer : 25283 Agendanummer : 03 Sluitingsdatum : 26 juni 2014 Onderwerp

Nadere informatie

Aanwezig: Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig: Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 22 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig: Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De

Nadere informatie

*Z08CA135159* Lijst van ingekomen stukken. Registratienummer: Z / 80897

*Z08CA135159* Lijst van ingekomen stukken. Registratienummer: Z / 80897 *Z08CA135159* Registratienummer: Z -17-76371 / 80897 Lijst van ingekomen stukken Raadsvergadering : 12 oktober 2017 Registratienummer : 80897 Agendanummer : 04 Sluitingsdatum : 3 oktober 2017 Onderwerp

Nadere informatie

1. Bezwaarde ontvankelijk te verklaren in zijn bezwaar. 2. Het ingediende bezwaar ongegrond te verklaren.

1. Bezwaarde ontvankelijk te verklaren in zijn bezwaar. 2. Het ingediende bezwaar ongegrond te verklaren. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 27 februari 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer W.M. van Esch De heer F.J. Tollenaar

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraadsvergadering Goeree-Overflakkee

Besluitenlijst gemeenteraadsvergadering Goeree-Overflakkee 1111111111111111111111111111111111111 [111111111111111111111111111 gemeente Goeree-Overflakkee Registratienummer: Z -16-75841 /78426 Besluitenlijst gemeenteraadsvergadering Goeree-Overflakkee Datum: 6

Nadere informatie

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 oktober 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Publicatie notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 15 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

In te stemmen met het starten van mediation tussen zwemclub de Schotejil en SRGO.

In te stemmen met het starten van mediation tussen zwemclub de Schotejil en SRGO. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 12 december 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 31 januari 2017 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 31 januari 2017 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 31 januari 2017 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J.

Nadere informatie

Lijst van toezeggingen (inclusief moties)

Lijst van toezeggingen (inclusief moties) Toezeggingen 29 apr 2008 MEAS een half jaar na gereedkomen en bewoning regelt het college i.o.m. bewoners een verkeerstelling en verslag aan raad P.M. 31 jan 2010 BSOD verkeerssituatie komt terug in csie

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 26 februari 2019 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 26 februari 2019 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 26 februari 2019 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer

Nadere informatie

Lijst van toezeggingen (inclusief moties)

Lijst van toezeggingen (inclusief moties) Toezeggingen 29 apr 2008 Raad MEAS een half jaar na gereedkomen en bewoning regelt het college i.o.m. bewoners een verkeerstelling en doet daarvan verslag aan raad P.M. 31 jan 2010 BSOD verkeerssituatie

Nadere informatie

Scan nummer 1 van 1 - Scanpagina 1 van 5

Scan nummer 1 van 1 - Scanpagina 1 van 5 Scan nummer 1 van 1 - Scanpagina 1 van 5 Scan nummer 1 van 1 - Scanpagina 2 van 5 In het presidium zal worden gesproken over het vaststellen van het verslag van het besloten gedeelte van de raadsvergadering

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 23 mei 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 23 mei 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 23 mei 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer W.M.

Nadere informatie

Presentatie City Tec Jos Nugteren en Edwin van Balen Presentatie gehouden. te Middelharnis intrekken.

Presentatie City Tec Jos Nugteren en Edwin van Balen Presentatie gehouden. te Middelharnis intrekken. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 september 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 februari 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Presentatie Energiek Erfgoed Erwin Guijt Presentatie gehouden. Presentatie scenario s Diekhuus Paul van Oort Presentatie gehouden.

Presentatie Energiek Erfgoed Erwin Guijt Presentatie gehouden. Presentatie scenario s Diekhuus Paul van Oort Presentatie gehouden. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 30 oktober 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 18 februari 2014, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur tot 23:30 uur

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 18 februari 2014, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur tot 23:30 uur A gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Commissiesecretariaat Besluitenlijst Gemeenteraad Betreft openbare vergadering van 18 februari 2014, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur tot 23:30 uur Definitieve

Nadere informatie

Besluitenlijst raad 6 juli 2017.

Besluitenlijst raad 6 juli 2017. Besluitenlijst raad 6 juli 2017. Omschrijving van het Besluit voorstel 1 Opening en mededelingen. Mevrouw Fernhout (VVD)heeft zich afgemeld voor deze vergadering. Dhr. Waaijenberg heeft aangegeven verlaat

Nadere informatie

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht.

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee dd 16 april 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A De heer WM van Esch De heer DA De

Nadere informatie

De Gemeenteraad van Wijchen

De Gemeenteraad van Wijchen De Gemeenteraad van Wijchen Besluitenlijst van de openbare raadsvergadering van de gemeenteraad van Wijchen gehouden op 29 november 2018 1. Vaststellen notulen van de vergadering van 25 oktober en 8 november

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 08:30

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 08:30 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 02-02-2016 aanvangstijd: 08:30 Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer B. Marinussen

Nadere informatie

Scan nummer 1 van 1 - Scanpagina 1 van 5

Scan nummer 1 van 1 - Scanpagina 1 van 5 Scan nummer 1 van 1 - Scanpagina 1 van 5. 1. tç': te.'. -u ry s e 3 ee nte Goeree-overflakke Besluitenlij'st raadsvergadering gemeente Goeree-ovedlakkee Datum! 7 maart 2013 Tijd! 1 9.30-21.40 uttr Locatie;

Nadere informatie

2*Z086EF0DED8* Lijst van ingekomen stukken. Registratienummer: Z / 77764

2*Z086EF0DED8* Lijst van ingekomen stukken. Registratienummer: Z / 77764 2*Z086EF0DED8* Registratienummer: Z -17-76371 / 77764 Lijst van ingekomen stukken Raadsvergadering : 31 augustus 2017 Registratienummer : 77764 Agendanummer : 04 Sluitingsdatum : 17 augustus 2017 Onderwerp

Nadere informatie

Besluiten om vast te stellen dat de brief van 7 augustus 2017 voldoende is, zodat verder antwoord achterwege kan blijven.

Besluiten om vast te stellen dat de brief van 7 augustus 2017 voldoende is, zodat verder antwoord achterwege kan blijven. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 7 november 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 7 april 2015 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 7 april 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 7 april 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

Raad Raad Raad

Raad Raad Raad Regnr. Motie Aangenomen Stand van zaken Wethouder Streefdatum Mot.201703 Bezuinigingen voetbalaccommodaties: - Met de voetbalverenigingen de volgens hen gerealiseerde bezuinigingen van 75.000,- af te stemmen.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Agenda Commissie Economie

Agenda Commissie Economie Datum 18-05-2018 Tijd 13:30-17:00 Agenda Commissie Economie Locatie Voorzitter Louise de Colignyzaal Dhr. Peter van Dijk Omschrijving Agenda commissie Economie 18 mei 2018 (18011805) 1 Opening en mededelingen

Nadere informatie

BESTUURLIJKE TERMIJN AGENDA (INCL TOEZEGGINGEN EN MOTIES) Wijze van informatie van college. Weth. Teeuwsen

BESTUURLIJKE TERMIJN AGENDA (INCL TOEZEGGINGEN EN MOTIES) Wijze van informatie van college. Weth. Teeuwsen Nr 1 2 Programma begroting 3e kwartaal 2011 Onderwerp Banenplan Aalten en motie CDA, PP en PvdA Voorbereidingsbesluit AZC Datum Toezegging /Motie RTG fin d.d. 31 mei 2011; Motie raad 14-6- 2011 Wie Teeuwsen

Nadere informatie

Besluitenlijst begrotingsraad 10 november 2016.

Besluitenlijst begrotingsraad 10 november 2016. Besluitenlijst begrotingsraad 10 november 2016. 1 2 3 a Omschrijving van het voorstel Opening en mededelingen. Vaststelling van de agenda Programmabegroting 2017 Algemene beschouwingen Besluit Mevr. Rachak,

Nadere informatie

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. Het opleggen van een drietal lasten onder dwangsom Conform advies besloten.

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. Het opleggen van een drietal lasten onder dwangsom Conform advies besloten. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 31 maart 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

onderwerp actie door voortgang afgehandeld PoHo E&D E&D E&D E&D onderwerp actie door voortgang afgehandeld PoHo Pagina 1 van 5

onderwerp actie door voortgang afgehandeld PoHo E&D E&D E&D E&D onderwerp actie door voortgang afgehandeld PoHo Pagina 1 van 5 Commissie E&M nr COM Bestuurder datum onderwerp actie door voortgang afgehandeld PoHo 50 E&M Schönknecht 3-12-2012 N.a.v. Begroting Zeeland Seaports 2013: Ik zal ZSP vragen om jaarlijks te rapporteren

Nadere informatie

uur Presentatie Snippergroen Arie de Jong en Petra Campfens Presentatie gehouden.

uur Presentatie Snippergroen Arie de Jong en Petra Campfens Presentatie gehouden. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 april 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer P.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 april 2016 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 april 2016 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 april 2016 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Nr. 7. Vergadering: 9 juli 2019 Onderwerp: Besluitenlijst raadsvergadering 24 september 2019

Nr. 7. Vergadering: 9 juli 2019 Onderwerp: Besluitenlijst raadsvergadering 24 september 2019 1 Nr. 7. Vergadering: 9 juli 2019 Onderwerp: Aanwezig: De heer J.B. Wassink, voorzitter raad Mevrouw N.E. de Vries, loco-griffier Mevrouw C. Oosterbaan, PvdA Mevrouw M. Spanjer-Ramaker, PvdA De heer J.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 29 mei 2018 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 29 mei 2018 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 29 mei 2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer B.J.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer D.A.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 29 januari 2019 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 29 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 29 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer W.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018 Aanwezig: Burgemeester: M. Pijl; wethouders: D. te, G. Besseling en J. ; secretaris:

Nadere informatie

Op 31 januari 2017 heeft uw raad een aantal moties aangenomen. Met deze brief berichten wij u over de wijze waarop de afhandeling plaats zal vinden.

Op 31 januari 2017 heeft uw raad een aantal moties aangenomen. Met deze brief berichten wij u over de wijze waarop de afhandeling plaats zal vinden. De gemeenteraad van 's-hertogenbosch Uw brief van : Ref. : J. Pawiroredjo Uw kenmerk : - Tel. : (073) 615 5675 Ons kenmerk : BAZ/BO Fax : Datum : 22 februari 2017 E-mail : j.pawiroredjo@s-hertogenbosch.nl

Nadere informatie

Raadsvergadering gemeente Lingewaal dd. 9 oktober 2012.

Raadsvergadering gemeente Lingewaal dd. 9 oktober 2012. Raadsvergadering gemeente Lingewaal dd. 9 oktober 2012. Besluitenlijst van de openbare raadsvergadering van de gemeenteraad van Lingewaal Aanwezigen: mevrouw L.H.M. van Ruijven-van Leeuwen, voorzitter

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24-04-2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J. Tollenaar

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 23 juli 2019, aanvangstijd 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 23 juli 2019, aanvangstijd 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 23 juli 2019, aanvangstijd 09:00 uur Aanwezig De heer W.M. van Esch De heer D.A. De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst raad 1 juni 2017.

Besluitenlijst raad 1 juni 2017. Besluitenlijst raad 1 juni 2017. Omschrijving van het Besluit voorstel 1 Opening en mededelingen. Er zijn geen afmeldingen voor deze vergadering (21) 2 Vaststelling van de agenda De heer Kesting (CU) verzoekt

Nadere informatie

Aan de leden van de gemeenteraad Sliedrecht. Hierbij bieden wij u bijgevoegde stukken aan voor: besluitvorming zienswijze kennisname

Aan de leden van de gemeenteraad Sliedrecht. Hierbij bieden wij u bijgevoegde stukken aan voor: besluitvorming zienswijze kennisname Aan de leden van de gemeenteraad Sliedrecht Datum 31 mei 2012 Hierbij bieden wij u bijgevoegde stukken aan voor: besluitvorming zienswijze kennisname Geheimhouding op grond van de Wet openbaarheid van

Nadere informatie

In te stemmen met het vervreemden van de woning te Ouddorp en verzoeker hiervan in kennis te stellen.

In te stemmen met het vervreemden van de woning te Ouddorp en verzoeker hiervan in kennis te stellen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 27 januari 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

Dhr. S. Nieuwkoop (gemeentesecretaris) wethouders drs. P.W.J. Hoek, F.J.A. Hommel, mr. G.J. Harmsen, Wethouder C.L. van Dis MBA

Dhr. S. Nieuwkoop (gemeentesecretaris) wethouders drs. P.W.J. Hoek, F.J.A. Hommel, mr. G.J. Harmsen, Wethouder C.L. van Dis MBA BESLUITEN- EN ACTIELIJST GEMEENTERAADSVERGADERING Datum vergadering Aanwezig: Voorzitter: Griffier: College: Afwezig: 2 november 2017 Mw. G. Boelhouwers-Stigter, Ing R.M.M.J. Duijm, A.C. Fase, H. Geluk,

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft vergadering van dinsdag 8 mei 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur 2 Vaststellen van de volgorde van de agenda

gemeente Eindhoven Betreft vergadering van dinsdag 8 mei 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur 2 Vaststellen van de volgorde van de agenda A gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Secretariaat Agenda Gemeenteraad Betreft vergadering van dinsdag 8 mei 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur 1 Opening en mededelingen 2 Vaststellen van de

Nadere informatie

Besluitenlijst Gemeenteraad

Besluitenlijst Gemeenteraad Griffie gemeenteraad Commissiesecretariaat Besluitenlijst Gemeenteraad Betreft openbare vergadering van 21 juni 2016, locatie Raadszaal, aanvang 19:00 uur tot 21:45 uur Definitieve agenda 1 Opening en

Nadere informatie

Raadscommissie KDK/4675 i.1574 Agendapunt 4

Raadscommissie KDK/4675 i.1574 Agendapunt 4 Raadscommissie KDK/4675 i.1574 Agendapunt 4 Van 3 februari 2015 Besluiten c.q. afsprakenlijst Voorzitter: Griffier: Leden: College van B & W: dhr. R. Zwijgers (CDA) mevr. A. Goslings de heren A. de Bruin

Nadere informatie

De raadsvragen van de PvdA beantwoorden middels bijgaande raadsbrief.

De raadsvragen van de PvdA beantwoorden middels bijgaande raadsbrief. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 oktober 2014 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer F.J. Tollenaar De heer B. Marinussen

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 21 juli 2015 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 21 juli 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 21 juli 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. De heer B. Marinussen De heer

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 mei 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 mei 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen v de vergadering v het college v burgeme en wethouders v de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 mei 2017 avgstijd: 09:00 uur Awezig Mevrouw A. De heer W.M. v Esch De heer F.J. Tollenaar De heer

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

*Z012CF7DC2D* Lijst van ingekomen stukken. Registratienummer: Z -13-02050 / 3071

*Z012CF7DC2D* Lijst van ingekomen stukken. Registratienummer: Z -13-02050 / 3071 *Z012CF7DC2D* Registratienummer: Z -13-02050 / 3071 Lijst van ingekomen stukken Raadsvergadering : 25 april 2013 Registratienummer : 3071 Agendanummer : 3 Datum : 11 april 2013 Onderwerp : Ingekomen stukken

Nadere informatie

De Raad Aanvang: 19:00

De Raad Aanvang: 19:00 De Raad 06-12-2016 Aanvang: 19:00 Tijd Collegekamer 1.25 17:30 Presidium 18:30 Tijd Raadzaal 1.02 Molendijkzaal 0.01 Vermeerzaal 1.03 19:00 Parkeerverordening 2017 en Verordening Parkeerbelastingen 2017:

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 juli 2015 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 juli 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 juli 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24 november 2015 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24 november 2015 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24 november 2015 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer B. Marinussen De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraadsvergadering Goeree-Overflakkee

Besluitenlijst gemeenteraadsvergadering Goeree-Overflakkee Scan nummer 1 van 1 - Scanpagina 1 van 9 11111111111111111111111111I1111111111111111111111111111I111111111 gemeente Goeree-Overflakkee Registratienummer: Z -13-19458/25376 Besluitenlijst gemeenteraadsvergadering

Nadere informatie

*Z0A9E5F2975* Lijst van ingekomen stukken. Registratienummer: Z /101285

*Z0A9E5F2975* Lijst van ingekomen stukken. Registratienummer: Z /101285 *Z0A9E5F2975* Lijst van ingekomen stukken Raadsvergadering : 14 maart 2019 Registratienummer : 101285 Agendanummer : 04 Sluitingsdatum : 27 februari 2019 Onderwerp : Overzicht van ingekomen stukken In

Nadere informatie

Toezeggingen Totaal Raad, plus voortgang afhandeling moties stand van zaken per september 2012

Toezeggingen Totaal Raad, plus voortgang afhandeling moties stand van zaken per september 2012 Griffie Postbus 20 7920 AA Zuidwolde tel. 0528-378376 Toezeggingen Totaal Raad, plus voortgang afhandeling moties stand van zaken per september Data Onderwerp Afspraak/toezegging Actie door 2011 9 juni

Nadere informatie

U kunt de volledige raadsvergaderingen bekijken via

U kunt de volledige raadsvergaderingen bekijken via Gemeenteraadsvergadering datum 27 maart 2014 U kunt de volledige raadsvergaderingen bekijken via www.harderwijk.nl/vergaderingen Presentielijst De heer J.D. Aikema, de heer B.J. van Bijsteren, de heer

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 07-02-2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer W.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Z/19/222563 Bedrijfsvoering/HJIB/ Bestuurssecretariaat Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 8 januari 2019. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

De Gemeenteraad van Wijchen

De Gemeenteraad van Wijchen De Gemeenteraad van Wijchen Besluitenlijst van de openbare raadsvergadering van de gemeenteraad van Wijchen gehouden op 31 maart 2016, voortgezet op 7 april 2016 1. Vaststellen notulen van de vergadering

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 21 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 21 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 21 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

De licht gearceerde onderwerpen worden als afgedaan beschouwd en zullen uit het overzicht verwijderd worden. deel) Eerste kwartaal 2018 (2 e

De licht gearceerde onderwerpen worden als afgedaan beschouwd en zullen uit het overzicht verwijderd worden. deel) Eerste kwartaal 2018 (2 e Planning a) aangekondigde stukken b) toezeggingen c) geplande commissieactiviteiten d) aanbevelingen Rekenkamer e) openstaande moties Statencommissie Ruimte en Leefomgeving vergadering 25 oktober 2017

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 7 juli 2015, locatie Raadszaal, aanvang 19:00 uur tot 21:45 uur

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 7 juli 2015, locatie Raadszaal, aanvang 19:00 uur tot 21:45 uur gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Commissiesecretariaat Besluitenlijst Gemeenteraad Betreft openbare vergadering van 7 juli 2015, locatie Raadszaal, aanvang 19:00 uur tot 21:45 uur Definitieve agenda

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 14 JANUARI 2014

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 14 JANUARI 2014 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 14 JANUARI 2014 : 140101 Staf Corsanummer : 2013.00047 : Besluitenlijst met notulen van de collegevergadering van 6 januari 2014. Samenvatting : : De besluitenlijst met

Nadere informatie

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. De beleidsregels gebruik knalapparatuur voor het verjagen van vogels of wild Goeree-Overflakkee vast te stellen.

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. De beleidsregels gebruik knalapparatuur voor het verjagen van vogels of wild Goeree-Overflakkee vast te stellen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 12 april 2016 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Geen onderwerpen aangemeld. Schriftelijke vragen: Dhr. Ottens: Gebouwen voor etnische groepen

Geen onderwerpen aangemeld. Schriftelijke vragen: Dhr. Ottens: Gebouwen voor etnische groepen Presidium Besluiten-/afsprakenlijst van de vergadering van het Presidium d.d. 11 januari 2018 Aanwezig: dhr. G. Beukema (voorzitter), dhr. O. Rijkens (griffier) en de leden dhr. H. Lameijer (Fractie 2014),

Nadere informatie

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24 februari 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 oktober 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 oktober 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 oktober 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J.

Nadere informatie

Besluiten om de lopende huurovereenkomsten op het Fort niet te verlengen na afloop van de looptijden.

Besluiten om de lopende huurovereenkomsten op het Fort niet te verlengen na afloop van de looptijden. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 06 maart 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer F.J. Tollenaar De heer D.A. De heer

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft vergadering van dinsdag 10 april 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur

gemeente Eindhoven Betreft vergadering van dinsdag 10 april 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur A gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Secretariaat Agenda Gemeenteraad Betreft vergadering van dinsdag 10 april 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur 1 Opening en mededelingen 2 Vaststellen van

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Raad Raad Raad

Raad Raad Raad Regnr. Motie Aangenomen Stand van zaken Wethouder Streefdatum Mot.201703 Mot.2017 Mot.201717 Bezuinigingen voetbalaccommodaties: - Met de voetbalverenigingen de volgens hen gerealiseerde bezuinigingen

Nadere informatie

Lijst bestuurlijke toezeggingen

Lijst bestuurlijke toezeggingen Lijst bestuurlijke toezeggingen Commissie : Algemene zaken, Financiën en Economische zaken (AFE) Datum : 14-05-2019 Nr. 1 Vergadering Onderwerp Toezegging Portefeuille - houder Planning / afhandeling /

Nadere informatie

Besluitenlijst Provinciale Staten

Besluitenlijst Provinciale Staten Besluitenlijst Provinciale Staten Middelburg 26 mei 2015 Nummer: 15007743 Besluitenlijst van de openbare vergadering van de provinciale staten van Zeeland, gehouden op 26 mei 2015 van 09.40 tot 18.43 uur,

Nadere informatie

Raadsvergadering gemeente Lingewaal dd. 7 maart 2013.

Raadsvergadering gemeente Lingewaal dd. 7 maart 2013. Raadsvergadering gemeente Lingewaal dd. 7 maart 2013. Besluitenlijst van de openbare raadsvergadering van de gemeenteraad van Lingewaal Aanwezigen: mevrouw L.H.M. van Ruijven-van Leeuwen, voorzitter de

Nadere informatie

Aanwezige leden college: dhr. Rood (VVD), dhr. Swart (CDA), dhr. Steeman (D66), dhr. Schijf (GDB)

Aanwezige leden college: dhr. Rood (VVD), dhr. Swart (CDA), dhr. Steeman (D66), dhr. Schijf (GDB) BESLUITENLIJST GEMEENTERAAD D.D. 14 JULI 2016 De Gemeentewet stelt dat de besluiten, die in een openbare vergadering worden genomen, openbaar gemaakt moeten worden. Hieronder treft u daarom een kort overzicht

Nadere informatie

Onderwerp Vraag / toezegging Stand van zaken per 1 september 2015 Deadline. Besluitvorming en stand van zaken financiën inzichtelijk maken

Onderwerp Vraag / toezegging Stand van zaken per 1 september 2015 Deadline. Besluitvorming en stand van zaken financiën inzichtelijk maken Actielijst raadscommissie Fysiek en Economie t/m raadsvergadering 14 juli 2015 Onderwerp Vraag / toezegging Stand van zaken per 1 september 2015 Deadline 18.12 23-10-2012 raad Project Trambaan Maastricht

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/11/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van de raad van de gemeente Eemsmond gehouden op donderdag 4 december 2014 in het gemeentehuis te Uithuizen.

Besluitenlijst van de vergadering van de raad van de gemeente Eemsmond gehouden op donderdag 4 december 2014 in het gemeentehuis te Uithuizen. Besluitenlijst van de vergadering van de raad van de gemeente Eemsmond gehouden op donderdag 4 december 2014 in het gemeentehuis te Uithuizen. Aanwezig: Voorzitter Griffier mevrouw M. van Beek mevrouw

Nadere informatie

De Gemeenteraad van Wijchen

De Gemeenteraad van Wijchen De Gemeenteraad van Wijchen Besluitenlijst van de openbare raadsvergadering van de gemeenteraad van Wijchen gehouden op 8 juni 2017 1. Vaststellen notulen van de vergadering van 18 mei 2017 De notulen

Nadere informatie

Planning en openstaande moties Statencommissie Groen en Water, versie 2 februari Geplande datum commissie. aanlevering door GS

Planning en openstaande moties Statencommissie Groen en Water, versie 2 februari Geplande datum commissie. aanlevering door GS Eerste kwartaal 2015 Door GS aan te bieden onderwerpen aan de commissie Uiterlijke aanlevering door GS Geplande datum commissie Doel van de bespreking in de commissie Portefeuillehouder Opmerkingen/adviezen

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 9 juli 2013 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 9 juli 2013 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 9 juli 2013 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig De heer B. Marinussen De heer F.J. Tollenaar De

Nadere informatie

Wethouder Som zegt toe verbeterslagen in de presentatie van de begroting op te pakken in de auditcommissie

Wethouder Som zegt toe verbeterslagen in de presentatie van de begroting op te pakken in de auditcommissie 5-3-2019 Toezeggingen raad 9:53 5-3-2019 Toezegging Moment van Toezeggen Stand van zaken Wethouder Streefdatum Wethouder Som zegt toe verbeterslagen in de presentatie van de begroting op te pakken in de

Nadere informatie

Lijst met moties commissie Sociaal Domein en Wonen.xls (agendapunt 5 procedurevergadering)

Lijst met moties commissie Sociaal Domein en Wonen.xls (agendapunt 5 procedurevergadering) 2014-12 Raad 18 dec. 2014 M3A Programmabegroting 2015- Het college wordt verzocht om: - samen met ziektekostenverzekeraars te onderzoeken welke oplossing geboden kan worden voor de betalingsachterstanden

Nadere informatie