Beste ouders en verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders en verzorgers,"

Transcriptie

1 Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de herfstnieuwsbrief van de Trime, met daarin weer veel verslagen van allerlei activiteiten. Het team van de Trime wenst iedereen veel leesplezier. Wilt u van dag tot dag zien wat ons op school allemaal bezighoudt dan kunt u ons volgen via: Voor op de kalender November: 30 okt. t/m 2 nov. Inschrijven via Parro 13 Inloop in de klas 19 t/m. Contactgesprekken 26 Zakelijke Ouderavond December: 5 Sinterklaas 10 Ouderraad 20 Kerstviering 22 t/m 7 jan. Kerstvakantie Start schooljaar Het schooljaar is al weer een tijdje onderweg en iedereen heeft ondertussen zijn/haar plekje gevonden in de klas. Deze eerste periode is in alle groepen intensief gewerkt aan de groepsvorming. De klasse-afspraken zijn gezamenlijk opgesteld en er zijn veel samenwerkingsspelletjes gedaan om elkaar nog beter te leren kennen. De leerkrachten en kinderen van groep 5 hebben een heel mooi lokaal ingericht voor dit schooljaar in ons speellokaal. Bij mooi weer wordt er ook dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om op het veld achter het lokaal te werken. Groep 1 en 2 heeft voor de gymlessen een uitstekend plekje gevonden in de gymzaal van Talant. Wij zijn blij dat we bij hun terecht kunnen voor de komende periode. Ondertussen is de agenda in het ouderportaal weer gevuld met alle (al bekende) data voor het komende schooljaar. Het is dus goed om zo nu en dan even in het ouderportaal te checken of er nieuwe activiteiten in staan. Van veel activiteiten ontvangt iedereen nog wel een herinnering of de vraag om hulp of vervoer, want die hulp blijven we vragen om de activiteit ook goed te kunnen uitvoeren. Ook Parro is opgestart, via dat kanaal ontvangt u voornamelijk korte info van de groepsleerkracht. Binnenkort (na de herfstvakantie) gaat de inschrijving voor de eerste contactgesprekken via Parro weer open. Ouders die geen Parro hebben verzoeken we om zelf die week even contact met de groepsleerkracht op te nemen voor het plannen van een gesprek.

2 Schoolontwikkeling De schoolontwikkeling van de Trime is dit jaar volledig gekoppeld aan het fusietraject. Zo wordt er op beide scholen momenteel verder gebouwd aan groepsdoorbrekend lesgeven. Op de Trime zie je dat onder andere terug door de inzet van het lesplein, wat voornamelijk door juf Lies georganiseerd wordt in overleg met Intern Begeleider Esther. Op dit lesplein wordt een deel van de extra ondersteuning gegeven. Maar daarnaast geven juf Lies en juf Jannie ook les aan een aantal groepen voor technisch lezen en begrijpend lezen. Hierdoor kunnen we alle kinderen nog beter op hun eigen werk en instructieniveau benaderen en de instructiegroepen klein houden. Niet de stof maar het niveau is de leidraad. Ook in de groepen 4 t/m 8 worden de leerlingen bij verschillende onderdelen dus anders ingedeeld, waarbij leerkrachten ook aan andere niveaus/kinderen lesgeven dan de eigen groep. Digikeuzebord Een tweede onderdeel waar op beide scholen momenteel mee gewerkt en wat onderzocht wordt is het digikeuzebord. De kinderen van groep 1 en 2 kiezen hun activiteiten sinds kort via het digibord, waar ze hun digitale naamkaartje naar de juiste activiteit schuiven. Achter deze activiteit zitten diverse leerdoelen op het niveau van ieder kind, zodat het kind gericht aan de eigen doelen werkt. De groepsleerkracht kan via observatie digitaal registreren welke doelen behaald zijn, waar extra oefening of ondersteuning nodig is en welke extra doelen een kind aankan. Op beide scholen wordt momenteel onderzocht wat de mogelijkheden van het digikeuzebord zijn, of het past bij de visie voor de nieuwe school en hoe we het kunnen inzetten.

3 Inloopmoment ouders In september was het eerste inloopmoment voor ouders. Even een half uurtje meekijken tijdens de lessen in de klas. Even ervaren hoe de sfeer is, hoe de instructie wordt gegeven en het zelfstandig werken met de taakbrief in zijn werk gaat. Ook in november is er weer een inloopmoment voor ouders, maar deze keer op een dinsdag, zodat u deels andere activiteiten kunt zien. We willen nog wel een keer benadrukken dat het alleen kijken in stilte is. (klinkt wel erg streng) Alleen op die manier krijgen de leerkrachten en kinderen namelijk de gelegenheid om echt te laten zien hoe hun dag eruit ziet. Zodra ouders gaan rondlopen, praten of dingen uit de kast pakken geeft dit namelijk onrust, zodat kinderen/leerkrachten afgeleid worden en ze geen reëel beeld kunnen laten zien. Wilt u met uw kind bijvoorbeeld de taakbrief, portfolio en/of gemaakt werk bekijken dan kunt u gerust na schooltijd een keer een kwartiertje blijven om dit te doen, terwijl de leerkrachten koffie/thee drinken. Rondleiding groep 5 lokaal Even een rondje door het klaslokaal van groep 5, aangezien deze groep sinds de zomer een mooi ruim lokaal tot hun beschikking hebben en dat geheel naar eigen wens ingericht.

4 Schooljudo en weerbaarheid Vanaf 12 november doen alle kinderen van de Trime vier weken schooljudo. Dit zal plaatsvinden in onze centrale hal, die dus vier maandagen lang omgebouwd wordt tot echte judovloer. Alle kinderen krijgen een judopak aan en gaan met hun eigen groep judoën/stoeien. In 1882 bedacht de Japanse pedagoog Jigoro Kano judo: als onderwijsmethodiek en weerbaarheidstraining voor lichaam en geest. Deze methodiek komt in een modern jasje de basisschool in. Dit gebeurt met verschillende elementen die bijdragen aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen, aansluitend op de kerndoelen van het primair onderwijs. Het accent ligt op waarden zoals weerbaarheid en vertrouwen. Uniek aan het programma is dat dit thema bestaat uit gedifferentieerde stof voor de verschillende groepen, zodat er school breed aan gewerkt kan worden. Leraren hebben toegang tot een digitale leeromgeving. Hierin vinden zij stof om interactief en laagdrempelig met de verschillende waarden aan de slag te gaan. Daarnaast stappen leerlingen met een grote glimlach in de bijgeleverde judopakken de mat op, zodat zij tijdens een fysieke weerbaarheidstraining de waarden letterlijk in handen hebben. Mediawijsheid Wat is mediawijsheid en hoe gaan we er mee om? Op school begeleiden we de kinderen hier al jaren in, maar in de bovenbouw wordt hier de komende periode nog eens extra aandacht aan besteed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe om te gaan met en de invloed van social media, de betrouwbaarheid van informatie en veilig internet. Of bijvoorbeeld aan thema's als pesten via whatsapp en het delen van foto's. Middels digibordlessen, gesprekken en digitale verwerkingsopdrachten leren kinderen de regels en vaardigheden om op de juiste manier met (nieuwe) media om te gaan. Dit is een onderwerp wat ook thuis goed besproken kan worden en waarover samen goede afspraken dienen te worden gemaakt.

5 Leren presenteren/ 21 Century Skills Tegenwoordig hoor je regelmatig over het aanleren van 21 Century Skills (21e eeuwse vaardigheden) in het onderwijs. Dit houdt in dat we momenteel in het onderwijs kijken naar de vaardigheden die onze kinderen in de komende jaren nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen. Het internationale onderwijs gaat steeds meer vorm krijgen vanuit deze aspecten, waardoor het aanbod en de werkwijzen binnen scholen zullen veranderen. In onze fusie teamdagen worden de aspecten hiervan meegenomen bij alle keuzes die gemaakt worden ten aanzien van bijvoorbeeld aanschaf nieuwe methodes, invulling tussenlocatie, vormgeving nieuwbouw en werkwijze in de groep en school. Eén van de onderdelen van 21 Century Skills is het leren presenteren. Op de Trime doen we dat op verschillende manieren. Hoofddoel van dit presenteren is het oefenen van spreken voor een groep(je), zodat dit minder spannend wordt. Kinderen presenteren bijvoorbeeld al vanaf de onderbouw regelmatig hun keuzewerk aan de eigen of meerdere groepen. Daarnaast wordt er in groep 5 t/m 8 van kinderen verwacht dat zij een boekbespreking en spreekbeurt houden voor de eigen groep. Dit wordt thuis (eventueel met begeleiding ouders) voorbereid. De leerkrachten van de betreffende groepen hebben de doorgaande lijn voor beide presentaties op elkaar afgestemd. De kinderen krijgen van de eigen leerkracht een lijstje met steunpunten voor de presentatie. Dit lijstje is beslist geen afvinklijst, maar voornamelijk bedoeld als tiplijst. Heeft het kind andere leuke ideeën voor de presentatie dan is dat van harte welkom, want daardoor wordt het kind nog meer eigenaar van de eigen presentatie. Ook zorgt het voor afwisseling in de presentaties en komen andere kinderen misschien weer tot leuke nieuwe ideeën. Het is handig wanneer het kind zelf van tevoren even overlegt met de eigen leerkracht wat zijn/haar opzet is. Kinderboekenweek 2018 Dit jaar het thema Vriendschap, kom erbij! Een prachtig thema om aan te werken in de periode van en na de gouden weken. In alle groepen, maar ook groepsdoorbrekend en school overstijgend zijn we hier mee bezig geweest. De Kinderboekenweek ging van start met een optreden van de vrienden op de foto hiernaast, gevolgd door een speurtocht door de school. Verder zijn er brieven geschreven naar andere schoolklassen, portretten gemaakt bij Ikehiem, spelletjes gedaan bij Ikehiem, de bieb is bezocht door een groep en gezamenlijk met de Paedwizer is er gespeeld in de speeltuin, waarbij de meiden elkaar hebben geleerd hoe je vriendschapsarmbandjes kunt maken. Leuk onderdeel van het thema was de verrassing van de ouderraad voor de dag van de leerkracht, waarbij het team een lunch werd aangeboden en de leerkrachten ook nog een mooie Trimepen cadeau kregen.

6 Juf Gemma Afgelopen zomer is juf Gemma overgestapt naar een andere school buiten Comprix. Aangezien deze keuze achteraf tegenviel komt Gemma vanaf december terug. Zij zal tot de zomer vaste invaller voor Comprix zijn met als stamschool de Trime. In de praktijk betekent dit dat Gemma op woensdag, donderdag en vrijdag bij ons is wanneer ze niet invalt. Haar uren komen bovenop de basisformatie, dus zijn bonus voor de Trime. Wanneer er op andere scholen iemand nodig is werkt ze daar. Het is op dit moment dus niet in te schatten hoeveel ze werkelijk op de Trime aanwezig is, maar wij (team) zijn erg blij dat ze weer bij ons komt. Afhankelijk van de fusie wordt bekeken of Gemma na de zomer weer voor haar volledige aanstelling in kan stromen in Beetsterzwaag. Nieuwe leerlingen Net voor en na de zomer zijn er verscheidene nieuwe leerlingen ingestroomd. Hier hun namen en de groep waar ze in zitten. Groep 1: Jostan, Simme, Nynke, Sverre, Arjen, Chanoa, Jesse. Groep 2: Jacob. Groep 5: Nagham. Groep 6: Nazir, Karim, Hidde. Groep 8: Mirthe. Anjuli in groep 5 en Roshan in groep 7 verwelkomen we na de herfstvakantie. Siem Jorryt Brouwer Hoera, Siem is geboren. Zoon van meester Freerk en Anna en broertje van Mare.

We mogen juf Aafje Hijlkema welkom heten als nieuwe collega op de woensdag in groep 7 en 8 in verband met ouderschapsverlof van Freerk.

We mogen juf Aafje Hijlkema welkom heten als nieuwe collega op de woensdag in groep 7 en 8 in verband met ouderschapsverlof van Freerk. Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Daarom dus een nieuwsbrief met veel zakelijke informatie voor komend schooljaar. Een overzicht van de

Nadere informatie

Op deze manier kunnen we de basisvakken (rekenen, taal, lezen et cetera) volledig bij de vaste groepsleerkracht houden.

Op deze manier kunnen we de basisvakken (rekenen, taal, lezen et cetera) volledig bij de vaste groepsleerkracht houden. Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Daarom dus een nieuwsbrief met veel zakelijke informatie voor komend schooljaar. Een overzicht van de

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, Wat hebben we een geweldige periode achter de rug sinds de herfstvakantie. Er zijn vele uitstapjes geweest voor alle groepen, we kregen voor de komende

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de herfstnieuwsbrief van de Trime, met daarin weer veel verslagen van allerlei activiteiten. Het team van de Trime wenst iedereen veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

https://www.facebook.com/odsdetrime/

https://www.facebook.com/odsdetrime/ Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, Voor op de kalender Januari en februari zijn voor een basisschool over het algemeen de rustigste maanden van het schooljaar. In deze periode zijn

Nadere informatie

Hoera, juf Esther en Jeen hebben een dochter en Noémy een zusje!

Hoera, juf Esther en Jeen hebben een dochter en Noémy een zusje! Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De Trime is volop in ontwikkeling, waarbij we ons richten op zowel de naaste als de verdere toekomst. Voor de naaste toekomst is het onderwijsteam

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 2; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 2; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Verder met WO:LOS (Wereld Oriëntatie) en de Proeftuintjes In het schooljaar 2013-2014 zijn we als school samen met Elleke Verwaijen van de APS na gaan denken over een nieuwe aanpak

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 07 Van de Directie Wat vliegt de tijd! Het is alweer bijna Sinterklaas! In deze Lijstereens

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Bezoek van de poetsbus. Vervanging juf Marieke. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Bezoek van de poetsbus. Vervanging juf Marieke. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 30 oktober 2018 Inhoudsopgave Bezoek poetsbus Vervanging juf Marieke Vertelvoorstelling WIFI Schooljudo Groep 1 en 2, na de kerst GGD VNL op de Klimop Schoolplein Gouden griffel en gouden pensel

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Week 35

Nieuwsbrief 1 Week 35 Nieuwsbrief 1 Week 35 Na een hectische week, mocht het team van 't Groenland gistermiddag gelukkig de kinderen verwelkomen op school. Misschien heeft u als ouder(s) ook al een kijkje kunnen nemen. Mocht

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 05 Schooljaar

NIEUWSFLITS 05 Schooljaar 20 NOVEMBER 2015 De Rossenberg NIEUWSFLITS 05 Schooljaar 2015-2016 Welkom Mirthe Snoek is op 16 november 4 jaar geworden en Tijn Voogt op 18 november. Ze zijn bij ons in groep 1/2 gestart. Wij willen Mirthe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Welkom in groep 5-6. Een korte presentatie van hoe wij werken

Welkom in groep 5-6. Een korte presentatie van hoe wij werken Welkom in groep 5-6 Een korte presentatie van hoe wij werken 2018-2019 Onze groep 5-6 Tijdens de ouderavond zag u hier een leuke en spontane foto van onze klas. Vanwege de wet op de privacy, zetten we

Nadere informatie

Voorwoord. Ouderbijdrage. Expositie Gouden Weken. Vrijwilligers pleinwacht

Voorwoord. Ouderbijdrage. Expositie Gouden Weken. Vrijwilligers pleinwacht Voorwoord In de afgelopen week hebben we de periode van de Gouden Weken afgesloten. De Gouden Weken slaat op de eerste weken van het schooljaar, waarin er veelvuldig aandacht wordt besteed aan de groepsvorming.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Decembermaand, feestmaand. Een maand vol activiteiten en gezelligheid. Ook deze nieuwsbrief staat vol met informatie over de aankomende vieringen. Leest u alles goed door? Ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 13 november 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 13 november 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 13 november 2017 Beste ouders/verzorger(s), Morgen is er de gelegenheid om met de leerkrachten van gedachten te wisselen over de ontwikkeling van uw kind. Het is

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4 Pagina 1 van 5 Jaargang 5 17 oktober 2013 NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE Jaarvergadering OR Zoals eerder reeds is aangegeven vindt op 30 oktober a.s. de OR jaarvergadering plaats. Het tweede deel van de avond

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid Schoolkalender Respect 2019-2020 Veiligheid Verantwoordelijkheid September 2019 Schoolkalender Voor u ligt de schoolkalender van Onderwijs Expertise Centrum t Ravelijn. In deze kalender vindt u alle belangrijke

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Beste ouders, Juf Danitsja van der Veer Meester Louis Reijnhoudt

Beste ouders, Juf Danitsja van der Veer Meester Louis Reijnhoudt Welkom in groep 6 Beste ouders, In dit boekje staat een korte omschrijving van groep 6. U vindt er informatie over de dagelijkse gang van zaken en andere informatie die van belang is. Juf Danitsja van

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 4. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 4 4 oktober 2018 Belangrijke data: 04 oktober Studiedag (leerlingen vrij) 05 oktober Dag van de leraar 10 oktober Thema-avond Mediawijsheid, Social Media (19.30 uur) 15 t/m 19 okt Herfstvakantie

Nadere informatie

De leerkrachten van de Trime wensen iedereen een fijne vakantie, gezellige kerstdagen en een heel goed 2018

De leerkrachten van de Trime wensen iedereen een fijne vakantie, gezellige kerstdagen en een heel goed 2018 Voor op de kalender Januari: De leerkrachten van de Trime wensen iedereen een fijne vakantie, gezellige kerstdagen en een heel goed 2018 11, 25 Week 5 Boekenruil Toetsen LVS Februari: 2, 23 8, 22 Week

Nadere informatie

(Pannenkoeken eten op school) Knopengein s Got Talent uur uur

(Pannenkoeken eten op school) Knopengein s Got Talent uur uur Maandag 14-01-2019 20e jaargang nr. 13 Agenda Maandag 21 januari Ouderraad Maandag 4 februari MR Donderdag 7 februari 1 e Rapport Maandag 11 februari Inschrijven pannenkoeken bakken Carnaval Donderdag

Nadere informatie

Agenda Vrijdag 5 oktober

Agenda Vrijdag 5 oktober Agenda Vrijdag 5 oktober Afscheid juf Didy 15.00-16.00u Woensdag 10 oktober Studiedag - Groep 1 t/m 4 vrij Donderdag 11 oktober Ouderavond voor de ouders van groep 8 Donderdag 11 en vrijdag 12 oktober

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

ZIEN! en Schooljudo. Hoe ze op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Versie 18/5/18

ZIEN! en Schooljudo. Hoe ze op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Versie 18/5/18 ZIEN! en Schooljudo Hoe ze op elkaar aansluiten en elkaar versterken Versie 18/5/18 Inhoud ZIEN! en Schooljudo... 3 De waarden van Schooljudo... 3 Waarde Schooljudo... 3 Gerelateerde ZIEN!aspecten... 3

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Informatie avond groep 7

Informatie avond groep 7 Informatie avond groep 7 Programma Gesprekscyclus Antipestbeleid/ Gouden Weken Huiswerk en toetsen Internetprotocol/ Social Media Werkhouding Werkstuk / spreekbeurt Schoolsport Informatie van de ouderraad

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Talent nl: een uniek kindcentrum!

Talent nl: een uniek kindcentrum! Welkom bij Talent.nl, de christelijke basisschool van de Nieuwveense Landen. Met ons onderwijs sluiten wij aan bij de unieke manier van leren van uw kind - met hoofd, hart en handen. Belangrijk op onze

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4 / 25 september Klassenavonden

Schooljaar Nummer 4 / 25 september Klassenavonden Schooljaar 2014-2015 Nummer 4 / 25 september 2014 Klassenavonden Opzet Alle ouders zijn tussen 19.30 uur en 21.00 uur van harte welkom. De leerkrachten zijn in de groepen aanwezig om bij alle informatie

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Welkom ouders van onze wereldverkenners,

Welkom ouders van onze wereldverkenners, Welkom ouders van onze wereldverkenners, Deze kalender hoort thuis in elk huis waar een wereldverkenner woont. Wereldverkenners zijn leerlingen die basisschool de Keerkring bezoeken. Een reguliere basisschool

Nadere informatie

Peppelinfo juli 2016, nummer 9

Peppelinfo juli 2016, nummer 9 Peppelinfo juli 2016, nummer 9 Beste ouders, We zijn alweer toe aan de laatste Peppelinfo van dit schooljaar. Wat is het snel gegaan! Het afgelopen jaar zijn we gestart met Snappet. De leerkrachten hebben

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas De kop is er af! We zijn volop en enthousiast aan de slag gegaan. De zomervakantie lijkt alweer lang geleden. Het is altijd ontroerend hoe kinderen van groep 3 zo na de zomervakantie

Nadere informatie

Informatieblad

Informatieblad Informatieblad 2017-2018 Groep 6 Tijdens de informatie avond die aan het begin van het schooljaar wordt georganiseerd informeren we de u, als ouder van deze groep, over allerlei zaken. Maar het is natuurlijk

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 8 Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 8 Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 8 Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Ik ben Mayke van Zeeland en ik ben 24 jaar. Ik woon in Mariaheide, nog lekker bij mijn ouders! Ik ben op maandag en dinsdag in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2018

Nieuwsbrief. Mei 2018 Nieuwsbrief Mei 2018 Directie Formatie De afgelopen weken zijn wij bezig geweest met de voorbereiding van de groepsindeling voor volgend schooljaar. Wij zijn heel blij dat wij volgend jaar weer 13 groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 2 28 september Voorwoord Beste ouders,

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 2 28 september Voorwoord Beste ouders, NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 2 28 september 2018 Voorwoord Beste ouders, De eerste schoolweken van schooljaar 2018-2019 liggen weer achter ons. De groepen 8 zijn net terug van een leuk en droog schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS Kwintijn 25 november 2016

Nieuwsbrief BS Kwintijn 25 november 2016 Nieuwsbrief BS Kwintijn 25 november 2016 Kalender teamvergadering (donderdag 1 december) Sinterklaas Viering Sinterklaas (maandag 5 december) Studiedag (alle kinderen vrij) (woensdag 7 december) Nieuwsbrief

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 04-18 oktober 2018 (3) AGENDA 18 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 13.15-13.45 tentoonstelling en

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatieavond groep 4

Informatieavond groep 4 Informatieavond groep 4 Dagindeling- weekrooster -Elke dag starten we met stillezen, om het lezen te bevorderen. Zo beginnen we de dag altijd heel rustig. -Daarna hebben we het vak; levensbeschouwing en

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Groep 3/4 Groep 5/6 2 3 Start kinderboeken week Groep 8 4 5 Koffie-uurtje 8.45-9.45 uur Dag van de leraar 6 7 8 Studiedag voor het team, alle

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag!

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Nieuwsbrief 2 9 Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I E F Morgen starten we het jaar op een

Nadere informatie

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké!

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké! Beste ouders, Vrijdag 22 juni staat er een studiedag op de agenda. De leerlingen zijn dan vrij zodat wij met het team dit schooljaar kunnen evalueren en ook al plannen kunnen maken voor volgend schooljaar.

Nadere informatie