9 februari 2018 Van de directeur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "9 februari 2018 Van de directeur"

Transcriptie

1 OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 Jaargang 5, nummer 8 9 februari 2018 Van de directeur Afgelopen week is de laatste hand gelegd aan de keuken en het leesparadijs. Op vrijdag 23 februari kunt u alles komen bekijken! Zie informatie verderop in deze Zevenklapper. Tevens is er een start gemaakt met het schilderen van de lokalen. Hierdoor komt er meer eenheid en rust in het gebouw en de groepen. Komende week worden de kasten voor het leesparadijs geleverd en ingericht. Inmiddels is de wandschildering klaar! Deze is gemaakt door de moeder van Iris en Floor: Marloes Vreeburg. Heel erg bedankt daarvoor! Vorige week was meester Mark samen met Mendy op school om zijn dochter Isa aan de Haviken te laten zien. Om te onthouden Vrijdag 9 februari Vanaf 12 februari Vrijdag 23 februari Maandag 26 februari t/m 2 maart Zevenklapper en doelenboeken mee Rapportage gesprekken Rondleiding door de school door kinderen Voorjaarsvakantie

2 Luizenpluis Donderdag 25 januari waren er studenten van het ROC Gezondheidszorg en Welzijn aanwezig bij de luizenpluis. Ze hebben veel geleerd, maar geen luis gezien! Doelenboeken Vandaag krijgen alle kinderen hun doelenboek mee naar huis. Vorig schooljaar zijn de stamgroepleiders samen met de kinderen begonnen met het invullen ervan. We merken dat de kinderen steeds beter inzicht krijgen in de lesstof die ze al beheersen en welke ze nog gaan leren. In het doelenboek vindt u ook een pagina die ingevuld is door de stamgroepleider. De stamgroepleider heeft over uw kind een stukje geschreven naar aanleiding van de vier pijlers van het Jenaplan onderwijs: Gesprek, spel, werk en vieren. We wensen u veel kijk en lees plezier! We nodigen u tevens van harte uit om op de pagina: Rapport, wat vind jij ervan? een reactie te schrijven voor uw zoon of dochter. Tijdens de rapportage gesprekken wordt u ook geïnformeerd over de uitkomsten van de Cito. Stagiaires Het eerste halfjaar van school zit erop. Dit betekent dat sommige stagiaires van stamgroep wisselen. Hieronder stellen zij zich aan u voor: Ik ben Arlette Rodermond. Ik ben 19 jaar en ik woon in Emmeloord. Ik ben tweedejaars student aan de Katholieke Pabo Zwolle. De eerste helft van dit jaar heb ik stage gelopen in de bovenbouw bij de Beverheuvel. Vanaf 12 februari zal ik in de onderbouw bij de Vlinders te vinden zijn. Ik zal hier blijven tot de meivakantie. Ik zal er een aantal keer op maandag zijn en een aantal keer een hele week. Ik heb het erg naar mijn zin op de Zevensprong en ik kijk erg uit naar de periode bij de kleuters! Mijn naam is Eefke Wouters. Ik ben eerstejaarsstudent aan de Katholieke Pabo in Zwolle. Ik kom uit Vollenhove. Ik speel graag piano, ik speel nu drie jaar piano en ik heb hiervoor vier jaar keyboard gespeeld. In mijn vrije tijd wandel ik graag. De afgelopen tijd heb ik stage gelopen in de Vlindertuin, de aankomende tijd zal ik te vinden zijn in het Pandabos.

3 Ik loop al een tijdje mee op de 7 sprong, ik wil mezelf nog graag even voorstellen: Ik ben Jody Slump, ik ben 27 jaar oud. Op de maandag, dinsdag en donderdag ben ik bij het overblijven en op donderdagmiddag loop ik gezellig mee in de groep bij de Molshoop. Dinsdagmiddag ga ik kennismaken met het gymmen bij de middenbouw. Ik heb altijd al een speciale band gevoeld bij kinderen. Vorig schooljaar ben ik op de 7 sprong terecht gekomen via SKN voor de TSO, dat vond/ vind ik zo leuk dat ik wil bekijken via het meelopen bij de Mollen wat ik hiermee wil doen. Want 1 ding is voor mij zeker: ik wil wat doen op een basisschool. Ik ben Iris Snijder, 34 jaar oud. Ik ben getrouwd, moeder van twee jongens van 2 en 5 én eerstejaarsstudent aan de Katholieke Pabo in Zwolle. Ik kijk er naar uit om vanaf 6 februari elke dinsdag te mogen stage lopen in de Molshoop. De Activiteiten vereniging nodigt u uit: Een echte schoolkeuken, een prachtig theater en een knus leesparadijs: onze school is de afgelopen tijd stevig onder handen genomen. Ook de komende weken wordt er nog hard gewerkt om alles af te krijgen. De AV nodigt u als ouders dan ook graag uit om alle veranderingen te komen bekijken. Dat doen we op vrijdag 23 februari. Ouders van de kinderen in de groepen 1 tot en met 5 (onderen middenbouw) zijn om uur van harte welkom in de stamgroep van hun kind. Vanuit daar begint een korte rondleiding, verzorgd door de kinderen. Ouders van de groepen 6, 7 en 8(bovenbouw) mogen om uur in de stamgroep van hun kind verzamelen voor een rondleiding. Extra leuk is dat er die dag allemaal hapjes zijn te proeven, die de kinderen zelf hebben gemaakt in hun nieuwe keuken.

4 scholenzwemestafette Scholenzwemestafette Beste Zevenspronger, 3 februari 2018 Net zoals vorig jaar, is er ook dit jaar weer een scholenzwemestafette. In deze brief ontvang je informatie over dit evenement. Wanneer vindt het plaats? Woensdag 21 maart 2018 Het zwembad zal om uur open gaan. De wedstrijd begint om uur en zal rond de klok van uur afgelopen zijn. Hierna volgt de prijsuitreiking in de hal van het zwembad. Iedere school krijgt sowieso een herinnering. Voor wie is het bedoeld? Alle kinderen die geboren zijn vóór 2012 en in het bezit zijn van minstens zwemdiploma A. Dit in verband met de veiligheid van de kinderen. Wat houdt de scholenzwemestafette precies in? Ieder team bestaat uit 12 zwemmers. De indeling van de zwemmers ziet er als volgt uit: 2 leerlingen uit 2006 of ouder 2 leerlingen uit leerlingen uit leerlingen uit 2009 of leerlingen uit leerlingen uit 2010 of 2011(2012) Als er van 1 leeftijd veel aanmeldingen zijn, komen de kinderen op de reservelijst Iedere zwemmer zwemt 25 meter (1 baan) per estafette en in totaal 2 estafettes, 1x schoolslag en 1x rugslag De 6 snelste teams van beide estafettes bij elkaar opgeteld, zwemmen de finale. Deze finale bestaat uit 12x25 schoolslag/rugslag. 6 zwemmers zwemmen de rugslag en 6 zwemmers zwemmen de schoolslag. Ben je enthousiast geworden, geef je dan op via onderstaand strookje of via de . Uiteraard hebben we ook hulp van ouders nodig. Dit kan ook worden aangegeven op het strookje. Groetjes, Lisette van Eijk ( ) Ja, ik doe mee! Naam: Groep: Geboortedatum: jongen/meisje stamgroep: telefoonnummer: Ik kan helpen bij de zwemestafette:.(naam begeleider invullen) Lever dit strookje uiterlijk 23 februari 2018 in, in de blauwe brievenbus in de centrale hal, of stuur deze gegevens per naar: secretariaat.av.7sprong@gmail.com o.v.v. Scholenzwemestafette Uiteraard mag je dit mailadres ook gebruiken voor vragen.

5 Scholierensport voor de groepen 1 t/m 8 Wil uw kind in een aantal lessen vrijblijvend kennismaken met een sport? Dat kan! Tijdens het project scholierensport kunnen alle leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs in een aantal lessen kennismaken met een of meerdere sporten. Een mooie kans om samen met leeftijdsgenoten vrijblijvend een sport te proberen. Dit jaar is er keuze uit ruim 70 proeflessen in de Noordoostpolder! Alle leerlingen ontvangen in januari een flyer via school met informatie. Daarnaast is al het aanbod te vinden op Hier kunnen de leerlingen zich aanmelden tot 24 februari Aan een groot deel van de sporten is gratis deel te nemen! Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Jos van Putten via jos.van.putten@carrefour.nu. Weeksluitingen uur Welke groep aan de beurt Grote Weeksluiting 9 februari Padden 16 februari Mollen 23 februari Haaien Schapen/Dino s Vlinders

6 Pax Kinderhulp NOP-Urk zoekt: Vakantiegezinnen gezocht voor Poolse kinderen Voor de periode van 21 juli t/m 5 augustus 2018 Pax Kinderhulp NOP-Urk nodigt elke zomer twintig Poolse kinderen uit om in de NOP en op Urk gezonde lucht en plezier te tanken. De kinderen hebben het echt nodig om even uit hun dagelijkse omgeving weg te zijn. Die kans krijgen ze tijdens een vakantie in Nederland. De kinderen tussen 9 en 12 jaar logeren in vakantiegezinnen die hen 2 weken gastvrij opnemen. Zijn jullie het vakantiegezin dat wij zoeken voor deze zomer? De Poolse kinderen Het gaat om kinderen uit de omgeving van Katowice, het industriële hart van Polen. Een gebied waar men veel problemen kent, als werkloosheid, echtscheidingen, alcoholmisbruik en gezinsverlating. De kinderen leven in een vervuilde omgeving, in arme gezinnen of in een kindertehuis. Echt kind zijn is hier niet mogelijk. Vakantie in Nederland Tijdens de twee weken in Nederland genieten de kinderen van het leven bij hun vakantiegezin, van de gewone dagelijkse dingen en van de activiteiten die door de werkgroep Pax Kinderhulp NOP-Urk georganiseerd worden. Plezier hebben, buiten zijn, samen spelen, genieten en kind zijn. De jongens en meisjes vinden het fantastisch; ze krijgen weer hoop en hebben een onvergetelijke tijd. Herinneringen om hun hele leven aan terug te denken. Er komt een Poolse begeleider/tolk mee naar Nederland, die samen met de werkgroep de begeleiding van de kinderen verzorgt en de vakantiegezinnen ondersteunt. Vakantiegezinnen Pax Kinderhulp NOP-Urk zoekt gezinnen die een warm hart hebben voor kinderen. Als jullie er over denken om vakantiegezin te worden, dan is er een informatiepakket en volgt er een gesprek met leden van de werkgroep. Dit alles is geheel vrijblijvend. Graag zien we jullie als vakantiegezin tegemoet. Bel of mail voor meer informatie en om vrijblijvend je vragen te stellen: Bertha de Langh of Ilse Kapitein , ilsekapiteindevries@gmail.com je om kinderen geeft.

8 februari 2019 Van de directeur

8 februari 2019 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 6, nummer 9 8 februari 2019 Van de directeur De afgelopen periode was een drukke periode voor stamgroepleiders:

Nadere informatie

Van de directeur. Gevonden voorwerpen

Van de directeur. Gevonden voorwerpen OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 2, nummer 9 13 januari 2016 Van de directeur Om te onthouden 19 januari middenbouw naar het Muzisch centrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 27-01-2017 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Klassenouders U heeft in de schoolgids gelezen dat elke klas

Nadere informatie

Van de directeur Vorige week hebben wij een inspirerende 2 daagse gehad in het winterse landschap van Echten.

Van de directeur Vorige week hebben wij een inspirerende 2 daagse gehad in het winterse landschap van Echten. OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer 10 17 februari 2017 Van de directeur Vorige week hebben wij een inspirerende 2 daagse gehad in

Nadere informatie

16 maart 2018 Van de directeur

16 maart 2018 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 5, nummer 8 16 maart 2018 Van de directeur In de voorjaarsvakantie is er hard doorgewerkt door de schilders

Nadere informatie

24 maart 2017 Van de directeur. Afgelopen woensdag heeft meester Gerrit het diploma: Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs behaald! Gefeliciteerd!

24 maart 2017 Van de directeur. Afgelopen woensdag heeft meester Gerrit het diploma: Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs behaald! Gefeliciteerd! OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer 12 24 maart 2017 Van de directeur Afgelopen woensdag heeft meester Gerrit het diploma: Vakbekwaamheid

Nadere informatie

Ondanks dat we alweer 2 weken aan het werk zijn, wil ik u alsnog het allerbeste wensen voor 2017!

Ondanks dat we alweer 2 weken aan het werk zijn, wil ik u alsnog het allerbeste wensen voor 2017! OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer 8 20 januari 2017 Van de directeur Ondanks dat we alweer 2 weken aan het werk zijn, wil ik u

Nadere informatie

Windvlaag. Februari 2018

Windvlaag. Februari 2018 Windvlaag Februari 2018 Beste ouders en verzorgers, Er wordt op het moment van schrijven hard en effectief gewerkt in de school. Het zijn van die momenten waarvan ik als persoon, maar zeker ook in mijn

Nadere informatie

5 april 2019 Van de directeur

5 april 2019 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 6, nummer 11 5 april 2019 Van de directeur Op vrijdag 15 maart heeft de AV een hele leuke dag georganiseerd.

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Lied van de week 14 februari AWN IV, februari ELB februari LB 538

TRIANGELKLANKEN. Lied van de week 14 februari AWN IV, februari ELB februari LB 538 TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 11 Jaargang

Nadere informatie

8 maart 2019 Van de directeur. Zoals in de vorige Zevenklapper al gemeld, hebben we met het team een studiedag gehad, net voor de voorjaarsvakantie.

8 maart 2019 Van de directeur. Zoals in de vorige Zevenklapper al gemeld, hebben we met het team een studiedag gehad, net voor de voorjaarsvakantie. OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 6, nummer 10 8 maart 2019 Van de directeur De tweede week na de voorjaars zit er al weer op! Zoals in de

Nadere informatie

4 september 2017 Van de directeur

4 september 2017 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 5, nummer 1 4 september 2017 Van de directeur Vanmorgen zijn we het schooljaar feestelijk gestart met proosten

Nadere informatie

25 mei 2018 Van de directeur

25 mei 2018 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 5, nummer 11 25 mei 2018 Van de directeur Met nu nog 8 weken te gaan tot de zomervakantie zijn wij al druk

Nadere informatie

19 mei 2017 Feestweek

19 mei 2017 Feestweek OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer15 19 mei 2017 Feestweek Feestweek vol verrassingen. Wat gaat het toch snel allemaal! Want de

Nadere informatie

2 juni 2017 Van de directeur

2 juni 2017 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer16 2 juni 2017 Van de directeur Net als ieder jaar is er binnen Aves de mogelijkheid voor mobiliteit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Van de directeur. Om te onthouden 12. Informatie-avond. september. Informatie-avond. 19, 20, 21 Schoolkamp BB. 24 november Informatie-avond groep 8

Van de directeur. Om te onthouden 12. Informatie-avond. september. Informatie-avond. 19, 20, 21 Schoolkamp BB. 24 november Informatie-avond groep 8 OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer 1 9-9-2016 Van de directeur Het nieuwe schooljaar is al weer enkele weken oud en we raken langzamerhand

Nadere informatie

7 september 2018 Van de directeur

7 september 2018 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 6, nummer 1 7 september 2018 Van de directeur De eerste schoolweek van schooljaar 2018 2019 zit er alweer

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Datum: donderdag 26 april 2018

Datum: donderdag 26 april 2018 Datum: donderdag 26 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: 27 april t/m 11 mei Vakantie: Morgen hebben we allemaal meivakantie. We zien alle kinderen weer op 14 mei op school. Fijne vakantie! Koningsspelen

Nadere informatie

Het gevaar: De oorzaak van wat niet goed gaat Buiten jezelf zoeken

Het gevaar: De oorzaak van wat niet goed gaat Buiten jezelf zoeken OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 2, nummer 1 26 augustus 2015 Van de directeur Het was een mooie zomer en een regenachtig begin van het

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 april 2018

Datum: donderdag 19 april 2018 Datum: donderdag 19 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: Morgen kunt u enkele werkstukken van de keuzecursus komen bewonderen. Vanaf 14.10 uur kunt u rondlopen met uw kind. Om 14.30

Nadere informatie

Van de directeur. Directie. Vest gezocht! Jaargang 2, nummer 17. 1 juni 2016

Van de directeur. Directie. Vest gezocht! Jaargang 2, nummer 17. 1 juni 2016 OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 2, nummer 17 1 juni 2016 Van de directeur Mijn eerste weken op De Zevensprong zitten er op. Een fijne

Nadere informatie

22 september 2017 Van de directeur

22 september 2017 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 5, nummer 2 22 september 2017 Van de directeur Op donderdag 5 oktober 2017 gaan de medewerkers van de Zevensprong

Nadere informatie

Datum: donderdag 17 mei 2018

Datum: donderdag 17 mei 2018 Datum: donderdag 17 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Spelletjesmiddag: Wanneer spelen we nog gewoon een spelletje? We merken dat het steeds minder voorkomt en dat terwijl het zó gezellig én goed is!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

weeknieuws 5 cursus 2014 2015 19 september 2014

weeknieuws 5 cursus 2014 2015 19 september 2014 In dit weeknieuws o.a.: PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook

Nadere informatie

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 19 Nr. 5 31-1-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Winterfeest. Winterfeest. Jaargang 3, nummer

Winterfeest. Winterfeest. Jaargang 3, nummer OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer 5 18-11-2016 Winterfeest Winterfeest Het Winterfeest zal dit jaar in het teken staan van Scandinavië,

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Datum: donderdag 8 juni 2017

Datum: donderdag 8 juni 2017 Datum: donderdag 8 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Toverland Vandaag hebben alle ouders via de mail informatie gekregen over het schoolreisje. We kunnen gaan aftellen: Vrijdag 9 juni Nog 11 nachtjes

Nadere informatie

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen Nieuwsbrief nummer 15 17 Mei 2016 Pagina 1 van 2 Inhoudsopgave: Algemeen: Oproep! Algemeen: Oproep! Algemeen: Gezocht Ouderraad leden. SO: Nogmaals aankondiging wisseling data handelingsplan bespreking

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Groepen 1 t/m 4 vrij

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 10 schooljaar: datum: 01 februari 2019

In de peiling. Nieuwsbrief no. 10 schooljaar: datum: 01 februari 2019 In de peiling Nieuwsbrief no. 10 schooljaar: 2018 2019 datum: 01 februari 2019 Agenda 05 februari : Cultuurbedrijf Voorstelling Straks komt er niemand op mijn feestje groep 3 9.30-10.30 in Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 11 13-04-2018 Projectweek De afgelopen twee weken zijn de projectweken 'school in mijn buurt' geweest. Er is veel ontdekt en geleerd over de buurt. Vandaag is dit project afgesloten met een

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief Paulus-Weekbrief 2 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2017-2018 Week 35 Weekbrief 01-09-2017

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 8 14 januari 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer 8 14 januari 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Gym Koffieochtend OR Nieuwe leerlingen! Afwezige en zieke collega s Hoofdluis SO: Thema: "Winter" SO: Even voorstellen VSO: Logopedie in het VSO VSO: Klaas Gubbels

Nadere informatie

1 december 2017 Van de directeur

1 december 2017 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 5, nummer 5 1 december 2017 Van de directeur Op maandag 27 november was de Algemene Jaarvergadering van

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 24 Bijna vakantie.! 17 februari 2016 In dit nummer: Bijna vakantie! Koninklijke post! Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Vorige week hebben we u bericht over het aanstaande inspectiebezoek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

13 oktober 2017 Van de directeur

13 oktober 2017 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 5, nummer 3 13 oktober 2017 Van de directeur De afgelopen weken hebben we in de groepen gewerkt aan het

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 5 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 9 Directiepraatje: Beste ouders, Op 5 november hebben we een

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

weeknieuws 4 cursus 2014 2015 12 september 2014

weeknieuws 4 cursus 2014 2015 12 september 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl In dit weeknieuws o.a.: Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Oktober 2014 SKH Wereldwijs

Oktober 2014 SKH Wereldwijs Oktober 2014 SKH Wereldwijs Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van SKH Wereldwijs van oktober 2014 Personele zaken: Op 21 oktober zal onze wijkmanager Wendy Visser afscheid

Nadere informatie

Datum: donderdag 12 april 2018

Datum: donderdag 12 april 2018 Datum: donderdag 12 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Staking: Morgen zijn alle kinderen vrij. De school is dan dicht. Toelichting vanuit het team: Beste Ouders, Zoals u weet gaan wij op 13 april

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 15 19 mei 2016 (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) 23-05 Lilly van Eupen (gr. 1) 26-05 Chris Wijnen (gr. 3) 30-05 Matt

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken Outdoordag Vorige week donderdag heeft de outdoordag plaatsgevonden. Het is genieten om met elkaar zo bezig te zijn. Zeker ook een warme dag, gelukkig was er genoeg water te drinken. Familie Berkouwer

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren.

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren. Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we: een peer, een appel en een banaan. Denkt u eraan dat

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 november 2015

Datum: donderdag 19 november 2015 Datum: donderdag 19 november 2015 Populierenblaadje Algemeen: Piet op bezoek: afgelopen dinsdagnacht is er een Rommelpiet op school geweest. Hij heeft rommel achtergelaten én een lekkere traktatie! Sint

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

over de start in augustus van het cursusjaar voor de BBL studenten van de afdeling Verzorging

over de start in augustus van het cursusjaar voor de BBL studenten van de afdeling Verzorging Informatieboekje over de start in augustus van het cursusjaar 2017-2018 voor de BBL studenten van de afdeling Verzorging locatie Utrecht Utrecht: Vondellaan 174-176 3521 GH Utrecht Tel. 030-7541400 1 INHOUD

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

1. Deelnemers aan de Schoolzwemkampioenschappen dienen in het bezit zijn van een zwemdiploma.

1. Deelnemers aan de Schoolzwemkampioenschappen dienen in het bezit zijn van een zwemdiploma. Spelregels Provinciaal en Nationaal Schoolzwemkampioenschap 1. Deelnemers aan de Schoolzwemkampioenschappen dienen in het bezit zijn van een zwemdiploma. 2. Indeling Schoolzwemkampioenschappen: Jong: Onderbouw

Nadere informatie

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten.

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten. De Scheepsbel Schooljaar 2015/2016, nummer 1, september 2015 Belangrijke data 30 september Playbackshow (alleen voor de kinderen) 2 oktober Weeksluiting groep 8 7 oktober Start Kinderboekenweek 14 oktober

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

NIEUWS. Een stap richting IKC.

NIEUWS. Een stap richting IKC. Graafseweg 52, 5213 AL s-hertogenbosch Jaargang 18, nummer 3, 16 oktober 2015 NIEUWS Een stap richting IKC. De peuters en kleuters gaan met zijn allen samen in de speelzaal picknicken. Wij gaan hier samen

Nadere informatie

Leeuwarden, 1 april Geachte ouders,

Leeuwarden, 1 april Geachte ouders, Leeuwarden, 1 april 2016 Geachte ouders, Welkom Lex en Samira zijn allebei 4 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd. Lex is vanaf afgelopen dinsdag bij de Giraffes en Samira vanaf woensdag bij de Zebra

Nadere informatie

WELKOM OP DE TALINGSTRAAT

WELKOM OP DE TALINGSTRAAT WELKOM OP DE TALINGSTRAAT Jouw stap naar de echte wereld LMC PRAKTIJK- ONDERWIJS WELKOM In Rotterdam Zuid staat langs de singel met fonteinen onze prachtige school de Talingstraat. Ons gebouw is klein

Nadere informatie

over de start in januari 2018 van het cursusjaar voor de BBL studenten van de afdeling Verzorging

over de start in januari 2018 van het cursusjaar voor de BBL studenten van de afdeling Verzorging Informatieboekje over de start in januari 2018 van het cursusjaar 2017-2018 voor de BBL studenten van de afdeling Verzorging locatie Utrecht Utrecht: Vondellaan 174-176 3521 GH Utrecht Tel. 030-7541400

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie